Партията на Валери Симеонов се обяви против едноличния стил на управление на Борисов

Партията на Валери Симеонов се обяви против едноличния стил на управление на Борисов

© Георги КожухаровПартията на Валери Симеонов Национален фронт за спасение на България (НФСБ) ще гласува против оставките на тримата министри от кабинета "Борисов 3" Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, които бяха поискани от премиера Бойко Борисов и подадени заради тежката катастрофа с 17 жертви край Своге.


Ръководството на фронта обаче ще обяви окончателно утре дали остава в управляващата коалиция. Това се казва в позиция на НФСБ със заглавие "България над всичко или Рейтингът над всичко", която е публикувана на официалната фейсбук страница на лидера й и вицепремиер Валери Симеонов. Изпълнителният комитет на партията се събра снощи в Бургас, за да реши как и дали ще участва занапред в управлението.


В петък Симеонов обяви, че трябва да си идиот да смяташ, че оставките решават проблема. Той разкритикува премиера, че разбира за тях от медиите.
В позицията партията на Симеонов се обявява против едноличния стил на управление на Борисов и обявява, че смяната на министри без основание създава несигурност сред останалите членове на Министерския съвет.


"Естествен би бил въпросът защо НФСБ поставя темата за оставките на кадри на ГЕРБ. Отговорът е елементарен - ние сме притеснени от този модел на управление, който поставя под риск изпълнението на коалиционната програма на правителството", се казва в позицията.


"Дневник" публикува пълния текст на позиция с оригиналната пунктуация:


"БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО" или "РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО"?


НФСБ е против едноличния стил на управление на Борисов по отношение на кадрите, който не е съгласуван с коалиционните партньори и който е в противоречие с т. 6 от Коалиционното споразумение.


Трескавата смяна на ръководни кадри ликвидира държавността и нанася тежък удар върху възможността за изпълнение на коалиционната програма. Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален дефицит и бойкотира изпълнението на програмата.


Всяко едно ново назначение изисква време за опознаване на ресора и изграждане на ефективни взаимоотношения във ведомството. Честите смени на хора, заемащи ръководни постове, пораждат временно напрежение и парализа в цели ресори.


Смяната на министри, без каквото и да било основание, често дори без елементарна човешка логика, създава чувство на несигурност сред останалите членове на Министерски съвет, тъй като въпросните уволнения не са в резултат на несправяне с работата, а от случайни инциденти, маргинални режисирани протести или недоказани обвинения.


Как можем да очакваме, че изградени с десетилетия професионални специалисти ще изпълняват съвестно служебните си задължения, когато са поставени под ежедневен страх да бъдат уволнени, без основание и без причина, унизени пред обществото и принудени да представят въпросните уволнения като свои лични решения за оставка.


За какви политическа отговорност можем да говорим, когато нито един от тримата министри – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, няма пряка вина за катастрофата в Своге, отнела 17 човешки живота. В същия ден през този участък са преминали безпроблемно над 4000 МПС при доста по-тежки условия – проливен дъжд, засилен трафик и др., но катастрофирал е само въпросният автобус, което навежда към основна причина – грешка на водача.


Каква е "политическата" вина на поелите "политическа" отговорност министри, след като уволнението им не е извършено с политическо решение на коалицията. Нещо повече, часове след уволнението на тримата министри, членове и симпатизанти на ГЕРБ формираха групи във фейсбук в тяхна подкрепа, включително с участие на депутати от ГЕРБ.


За всеки нормално мислещ човек е съмнително дали причината за трагичния инцидент в Своге е некачествена асфалтова настилка, при условие че буквално вчера бяха взети проби за изследвания, а резултатите ще бъдат готови след време. Тази версия беше пробутана в първите часове след трагедията от некомпетентни журналисти и удобно бе поета от опозицията и от част от управляващите.


На кой нормален човек не му е ясно, че с въпросните уволнения министър-председателят цели бързо погасяване на общественото недоволство и опазване на личният рейтинг.


Принудителните оставки на министрите Нанков, Радев и Московски са последния срамен случай от поредицата оставки под външен натиск, а не по причина несправяне със служебните задължения.


Генерал Николай Петров беше уволнен поради отправени неоснователни обвинения към приятеля на дъщеря му. По тази логика можеше да бъде уволнен, например, заради това, че братовчед му е минал на червен светофар.


В разрез с Конституционното разделение на властите министър-председателят се намеси грубо в работата на НС и уволни председателя Димитър Главчев заради това, че приложи правилника на НС спрямо нарушаваща го депутатка от БСП. За пореден път върху репутацията на почтен човек беше лепнато петно.


Бившият министър на енергетиката, настоящ народен представител и председател комисията по енергетиката в 43 и 44 НС Делян Добрев бе посъветван да си подаде оставка поради безпочвени обвинения на опозицията. Това беше първият от цяла поредица щедри реверанси на ГЕРБ към неособено смислената опозиция в лицето на БСП. Благодарение на тази поредица от жестове БСП втвърди редиците си, преодолявайки вътрешните борби за власт. През последните месеци, напипваща уязвимостта на ръководството на ГЕРБ, БСП определя политическия дневен ред на държавата, провокирайки скандал след скандал.


Заради познанството си с управителка на частна фирма, в процес на извършване на частна сделка, Теменужка Петкова бе принудена "доброзорно" да подаде оставка, която обаче не бе приета.


Изграденият в системата на труда и социалната политика кадър Бисер Петков бе следващият "оставчен" от министър-председателя в стремежа му да потуши поредния агресивен протест пред НС.


Заместник-социалният министър Росица Димитрова, също доказан професионалист, бе "доброзорно" отстранена заради "престъпление", че е пътувала със самолетен билет за бизнес класа, закупен в последния момент от протокола на МТСП. Едва ли има наивник, на когото да не му е ясно, че в самолета, на стадиона и в театъра последните билети се продават най-скъпо. Димитрова бе уволнена не заради несправяне със задълженията си, а заради участие във важен международен форум, на който е представила страната.


В същото време една друга министърка си направи селфита с известни хора в Холивуд по време на церемонията на връчване на Оскарите. На нея не й бе потърсена сметка с какви средства е летяла до САЩ и обществеността в крайна сметка не разбра, коя е благотворителната фирма, поела разноските за това удоволствие.


С един замах бе обезглавено ръководството на МЗХГ. Този път бяха "оставчени" Цветан Димитров, Георги Праматаров и Златка Възелова. Уволненията бяха заради режисиран протест пред МС на псевдоживотновъди, умело намърдали се в скандала с чумата по дребния рогат добитък в Странджа.


Естествен би бил въпросът защо ПП НФСБ поставя темата за оставките на кадри на ГЕРБ. Отговорът е елементарен - ние сме притеснени от този модел на управление, който поставя под риск изпълнението на коалиционната програма на правителството.


Трупащият разочарования от близо 30 години български народ очаква от управлението решаване на тежките проблеми, а това може да стане само с предприемане на смели и решителни действия от смели и решителни професионалисти-управленци. Еднолично провежданата кадрова политика на отстраняване на отговорни професионалисти без аргументи и по причини, несвързани с тяхната работа, създават чувството на несигурност и страх сред техните колеги в МС и в държавната администрация като цяло. Това предопределя назначаване на страхливи и изпълнителни "калинки".


България се намира в период на тежка демографска криза, която в най-голяма степен засяга образованите, интелигентни и кадърни хора. Вярна е приказката, че за министри винаги ще се намерят желаещи, но НФСБ със загриженост поставя въпроса за кадровия потенциал на управлението. Оставките на доказани професионалисти не могат да бъдат противоотрова за всяко инсценирано недоволство, клевети и компромати, раздухвани от желаещи провала на коалиционното правителство медии.


Държавното управление неизбежно носи негативи и вземането на бързи популистски пожарогасящи решения е мехлем само за онези десетина процента, не особено интелегентни и мразещи всичко, сънародници. Този модел на управление отблъсква както симпатизантите на управляващите партии, така и онези 40-50% негласуващи, за които е обидно профанизирането на политиката. Всички те имат очаквания, но не виждат сериозни промени.
Ние от НФСБ още веднъж подчертаваме, че тежките реформи трябва да бъдат проведени и отговорността за това трябва да бъде неизбежно понесена. Искаме да припомним на коалиционните ни партньори, че девизът на партията ни, приет и за девиз на коалицията, е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а не РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО!


Политическото споразумение между нас и партньорите ни не беше с цел да избутаме някак си европредседателството, да понаместим партийните централи в квотните министерства, да се правим, че не забелязваме ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие.


НФСБ ще гласува против оставките на Нанков, Радев и Московски.

Ключови думи към статията:

Коментари (186)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Шизофрения.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 2. 2 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Весело

  Предричам,че с това шизофренно и ненормално поведение Далавери,Сидеров и т.н. ще се побъркат буквално! И влязат в лудницата...

 3. 3 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Напълно съм съгласен, авторитарният стил на Боце вече на всички ни идва в повече.
  Да видим дали, обаче, патриотите ще се подпишат под тази декларация.
  Болен със сигурност - не.

 4. 4 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Народът ще се вдигне спонтанно и ще върне обратно онези министри.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 5. 5 Профил на Alex Prime
  Alex Prime
  Рейтинг: 470 Неутрално

  време е за нови избори

 6. 6 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2293 Неутрално

  В общи линии съм съгласен с Валери Симеонов.
  Само който не е управлявал си мисли, че да управляваш е лесна работа.

 7. 7 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1794 Неутрално

  Първата смислена критика на управлението на ГЕРБ!
  Адмирации.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 9. 9 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4691 Неутрално

  Вамос, Валери!!! С теб сме, единствения нормален политик, без задни мисли, човек, на когото не му трябват повече пари от тези, които е постигнал по честен начин, политик, който единствен се опълчи срещу едни от най-големите язви в обществото ни.
  Давай банковата сметка на НФСБ, за да може счетоводителката да нарежда превод, след превод...

  Кой продаде къщата, дарена от проф. Елисавета Карамихайлова на катедра физика към СУ, а впоследстие на нейно място бе построен хотел? Кой/и са тези престъпници?!
 10. 10 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 339 Неутрално

  До коментар [#6] от "atmanpg":

  Ами да не се хващат. Никой досега не се е оплаквал, освен Баце Тарикото.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 11. 11 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2526 Неутрално

  в интерес на истината , В Симеонов е абсолютно прав , трябва да си пълен шизофреник ,за да приемеш пост в управление ,в което всеки един момент може да бъдеш изхвърлен според кефа на този или онзи партиен вожд ,поради това ,да се запази статуквото за най нашите хора и партията .

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3838 Неутрално

  и да му е за последно на Борисов .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  Ами да си ходи, като не му харесва. Достатъчно други австралопитеците има в парламента, така че....

 14. 14 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2526 Неутрално

  До коментар [#2] от "deaf":

  Аз не виждам кой от тях не е за психиатър , невероятно ,колкото по психически зле ,толкова повече му гласува матреала ,нема друга такава държава ,пардон има ,в Сащ имат подобен проблем .

 15. 15 Профил на Антикомунист и антиГЕРП
  Антикомунист и антиГЕРП
  Рейтинг: 641 Неутрално

  КОЙ плаща на, или съветва, Далавери да хвърля вината ИЗЦЯЛО върху шофьора? Не че не е прави за авторитаризна (Тошолитаризма) на БайХ!

  Бъдещата устойчива енергетика ще е симбиоза между ядрени генериращи мощности и ВЕИ. Ето защо е важно да се построи безопасната АЕЦ Белене възможно най-бързо!!!
 16. 16 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1917 Неутрално

  Ще останете, ще останете в управлението и още как. Този кокал,който сте захапали няма да ви се даде втори път,но сега се правите на ощипани моми.

 17. 17 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Може да е отиграно предварително. Да се отърват от Босия и гладната му стачка, а Московски да остане.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 18. 18 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2576 Неутрално

  "Партията на Валери Симеонов се обяви против едноличния стил на управление на Борисов"

  Време е партията на Симеонов да спечели поне едни избори.

 19. 19 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3980 Любопитно

  Трагичния колминационен крах при всяко парламентарно управление.
  Когато орела, рака и щуката се активизират, каруцата се събаря....
  Затова у всеки двор трябва да се чува гласа на само един петел.....

  Bukalemun
 20. 20 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Никак,ама никак не съм фен на Валери Симеонов,както и на партньорите му Красимир Каракаàнов/агент Иван/,така и на Атака!

 21. 21 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  Глупости! Един самосвал приказки, за да не се кажат само две: „Пазарлъкът продължава“! С тези си напъни Валери олеква и то много, а репченето няма да му донесе нищо позитивно, но то си остава за него. Няма да постигне абсолютно нищо, освен да задълбочи изолацията си, а това в крайна сметка ще му изяде главата. При политиците безработица няма – там директно си важи правилото „На теб ако не ти харесва, навън чакат 100 души за твоето място“.

 22. 22 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3991 Неутрално

  "За всеки нормално мислещ човек е съмнително дали причината за трагичния инцидент в Своге е некачествена асфалтова настилка, при условие че буквално вчера бяха взети проби за изследвания, а резултатите ще бъдат готови след време. Тази версия беше пробутана в първите часове след трагедията от некомпетентни журналисти и удобно бе поета от опозицията и от част от управляващите."
  Ами нееее! Самият министър Нанков призна, че в износващият асфалтов пласт има варовик, който прави настилката хлъзгава. Колко хора знаеха това? Аз не. Все пак става дума за камък а не за тебешир. Но ако нормите не допускат варовик, значи има нарушение. Щом е нарушение, виновните трябва да поемат отговорност. Доказано е, че рейсът наистина се е подхлъзнал.

 23. 23 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1617 Неутрално

  Ще останете, ще останете в управлението и още как. Този кокал,който сте захапали няма да ви се даде втори път...
  —цитат от коментар 16 на Toni Ivanov


  Не залагай толкова смело на това- Валери е перде- като нищо ще "обърне каруцата", и- според скромното ми мнение- ще излезе на горница от ситуацията.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 24. 24 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 976 Неутрално

  ТОЯ ЯКО МУ НЕ ДАДАТ ДЯЛ ОТ СЛЪНЧАКА И ПО ТОЧНО ОТ КАКАОТО ЧЕ БУТНЕ ЗАВЕРАТА ,

 25. 25 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3991 Неутрално

  Не му е проблема на Валелерко катастрофата и оставките. За разлика от простосмъртните, той усеща, че упралението на ГЕРБ върви към провал, който и него ще повлече в бездната. И хем иска да се дистанцира, хем го влече кокала. "Хем боли, хем сърби". И не знае какво да прави. И няма кой да го посъветва. Лоша работа! А за Боко е най-добре сега да се отърве от него. Марешки чака пред входа на МС. Следващият път Валерко може да създаде още по тъп и убийствен проблем.

 26. 26 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Два дена умуваха. Не съм се и съмнявала, че няма да напуснат управлението. Къде този кокал пак. А подадени оставки гласуват ли се от Парламента? Някой вече не "иска" да е министър. Може ли Парламентът да го задължи да остане? Така, че много шум за нищо.

  vesela
 27. 27 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 313 Любопитно

  Интересно. Колко гаври и унижения е готов да изтърпи Борисов, заради едната власт? И дали наистина мозъчният тръст около Цветанов е установил, че оттук нататък - изборна победа на кукуво лято.

 28. 28 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3838 Неутрално

  До коментар [#25] от "Judjuk":

  Симеонов с действията си досега преполови електората на автентичните

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 29. 29 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4112 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Конституцията обрасна с нови член първи.
  Не беше предвиден... нови израстък.
  Неформален, но виден.

  Ето защо, коалиционна партия се вдигна като едно?

 30. 30 Профил на jazzo
  jazzo
  Рейтинг: 8 Весело

  Управлението на Борисов е ДВУлично, гусин WCпремиер а не еднолично. А "Патриотичните" ви маневри са ясни и на децата. Ще се пробвате на Мутрягата щото надушихте малко кръв и искате да откъснете по-голямо месце. Работата е там, че сте точно толкова за затвора, колкото и той. И всички ние знаем защо. Това, че все още ни е шубе или мързел да ви изкараме от леглата по гащи е друга тема. Може би след някой още по-трагичен инцидент може и да зацепим най-накрая, че ни варят като жаби а водата отдавна кипи. Ако тези 17 жертви не са достатъчни със сигурност ще дадем още. Като няма друг начин..

 31. 31 Профил на Артър Дент
  Артър Дент
  Рейтинг: 556 Разстроено

  Столът под Борисов се клати - това хубаво.Лошото е ,че не виждам подходящ да го заеме. Т.е. виждам, но 4-5 % няма как да стане.

 32. 32 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2749 Неутрално

  Валери, прав си, излизай от тази разпадащата се коалиция!

 33. 33 Профил на jazzo
  jazzo
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бачо Валери не харесва управлението, в което Патриотите имат двама вицепремиери и той е единия?! Онемех:)))))

 34. 34 Профил на Explorer
  Explorer
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Стои му се във властта и го вижда като "поддаване". Така го разчитам.

  Всеки ден стават чудеса! Коледа не е толкова далеч.
 35. 35 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  Столът под Борисов се клати - това хубаво.Лошото е ,че не виждам подходящ да го заеме. Т.е. виждам, но 4-5 % няма как да стане.
  —цитат от коментар 31 на Артър Дент  До коментар [#31] от "Артър Дент":

  Само в ГЕРБ има поне двеста-триста души готови да заменят Борисов,когато падне. И ти искаш да ми кажеш,че познаваш ЛИЧНО тези двеста-триста души и знаеш,че те за нищо не стават?! Ключовата дума е "лично". Верно ли?!

 36. 36 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  До коментар [#5] от "Alex Prime":

  Да ти нарисувам ли какво ще произведат нови избори?

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 37. 37 Профил на Николай С
  Николай С
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Много правилно го казва Валери. Дано и този път Борисов се опомни.

 38. 38 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2586 Любопитно

  Валери Симеонов по принцип е прав, но малко нелепо звучи - той да не би да не познава управленските практики на Борисов. Малко като ощипана мома...

 39. 39 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2222 Неутрално

  Доста смислено изявление. Да видим след това какво ще се получи. Дано прегръщащата козички не се втурне пак яхнала метлата.

 40. 40 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4510 Весело

  Кадрите на ВИС не знаят друг стил на управление!

  klimentm
 41. 40 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1617 Неутрално

  Никак,ама никак не съм фен на Валери Симеонов,както и на партньорите му Красимир Каракаàнов/агент Иван/,така и на Атака!
  —цитат от коментар 20 на Cara Mia


  Добре.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 42. 42 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 827 Неутрално

  Всяка жаба вдига краченце, като се опитат да подковат вола... Така ни вола подкован, ни жабата надута, (по онзи начин, отзад)... В конкретния случай имаме цели три жаби в коалиция, но това нищо не променя... Волът ще се изп**ди и ще продължи по нивата България.

  roo
 43. 43 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#4] от "Полковник за европейско развитие на България":

  МВР министъра няма как.
  Негови подчинени са написали акт на невинен човек напълно УМИШЛЕНО.
  Случаят с бащата на радев, където той е виновен, но акта е написан на другият човек.
  Този, на когото е написан акта е невинен.
  Не чух да са уволнени куките изпълнили заповедта. Както и на този, който им е наредил.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 44. 44 Профил на piliferus
  piliferus
  Рейтинг: 331 Неутрално

  До коментар [#3] от "НеКой":
  Нанков и Радев са за уволнение по некадърност от самото начало. А Московски трябваше да си отиде, защото иначе щеше да си отиде началникът му. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако Босия беше умрял от гладната стачка.

 45. 45 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  " Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!"

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 46. 46 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 2421 Любопитно

  Народът ще се вдигне спонтанно и ще върне обратно онези министри.
  —цитат от коментар 4 на Полковник за европейско развитие на България


  В затвора ли?

  мурзилка
 47. 47 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#11] от "edin drug":

  Викаш като при сергея.
  Сложи за министри едни бандити руменовци, но му трябваха две години за да схване, че са твърде крадливи за такива постове и чак тогава ги уволни.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 48. 48 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#44] от "piliferus":

  Ти наистина ли мислиш, че човек може да издържи без храна 2 месеца?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 49. 49 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Това не е ''стил'', това е система. Системата е такава защото няма разделение на властите, и цялото управление е изключително централизирано защото бюджета е централизиран.

 50. 50 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 972 Любопитно

  Ха! Симеонов да не пада от Марс?
  Боко си е такъв, бе! Мафиотските структури си имат единоначалие!
  Да беше мислил преди да се хванеш на хорото с него!

  Да разлая троловете!!
 51. 51 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  Това не е ''стил'', това е система. Системата е такава защото няма разделение на властите, и цялото управление е изключително централизирано защото бюджета е централизиран.
  —цитат от коментар 49 на happystory  До коментар [#49] от "happystory":

  Нали ако има разделение на властите,Борисов и много-много други ще отидат при бай Ставри. Мисли като пишеш...

 52. 52 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4069 Весело

  Народът ще се вдигне спонтанно и ще върне обратно онези министри.
  —цитат от коментар 4 на Полковник за европейско развитие на България


  Хе-хе!
  Глупости!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 53. 53 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4069 Весело

  в интерес на истината , В Симеонов е абсолютно прав , трябва да си пълен шизофреник ,за да приемеш пост в управление ,в което всеки един момент може да бъдеш изхвърлен според кефа на този или онзи партиен вожд ,поради това ,да се запази статуквото за най нашите хора и партията .
  —цитат от коментар 11 на edin drug


  И на всичкото отгоре да се гаври с теб!
  "Уволнявам те! Хайде сега бегай да пишеш обяснение защо съм те уволнил!"

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 54. 54 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2503 Неутрално

  Бат ви Бойко е добър ученик на бай ви Тошо и на бившата номенклатура. Елементарна тактика, уволнявай евентуални конкуренти и прехвърляй вината върху другите.

 55. 55 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Весело

  "Политическото споразумение между нас и партньорите ни не беше с цел да избутаме някак си европредседателството, да понаместим партийните централи в квотните министерства, да се правим, че не забелязваме ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие."

  Каква "ширеща се корупция", бе аланкоолу!? Усещаш ли се, че съвсем заприлича на един друг, дето скоро и името му ще забравим? Онзи, който измисли "дървеното желязо"? Ти си вицепремиер, биете се с коалиционните си партньори - кумове и воеводи, а ти на Борисов на гърлото скачаш и говориш не по-малко тъпо от Брадавичестия (той жажда правителството да падне и да сложи нови гъби, които да му купуват самолети). Корупция имало, хахах... Ми излизай, бе! Дайте мястото на ДпС и съборете Борисов! А след изборите ще те гледаме да надничаш изпод опашката на коня.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 56. 56 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1617 Неутрално

  До коментар [#4] от "Полковник за европейско развитие на България":

  МВР министъра няма как.Негови подчинени са написали акт на невинен човек напълно УМИШЛЕНО.
  —цитат от коментар 43 на Росен съм аз а Путлер ще капитулира


  Ми тогава излиза, че всеки сержант може да бутне министъра.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 57. 57 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 637 Весело

  Трагичния колминационен крах при всяко парламентарно управление.Когато орела, рака и щуката се активизират, каруцата се събаря.... Затова у всеки двор трябва да се чува гласа на само един петел.....
  —цитат от коментар 19 на eti mehter


  Като у вас в Анадола е Ердоган, нали? А вас кокошките да ви оножда "петела" и да му смирено да му снасяте яйца...

 58. 58 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 10257 Неутрално

  Обединените патриоти ще станат разединени, ако Валери излезе от коалицията, марешки ще се намърда, че при едни нови избори не се знае дали ще прескочи 4-те%.

 59. 59 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  [quote#56:"Дедов'та Колюуа Унукя!"][/quote]

  Не, не излиза. Министър Радев доказа, че не управлява добре МВР, щом като местните БСП другари още командват полицията по места. Наскоро пътувах из страната и видях, че през 5 км. имаше постове на КАТ. Това след оставката на министъра. Що ги нямаше от цяла година?

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 60. 60 Профил на Артър Дент
  Артър Дент
  Рейтинг: 556 Неутрално

  [quote#35:"deaf"][/quote]
  ГЕРБ не е нито дясна партия, нито има някаква визия за управление. Може и да има и 1000 души, които са мераклии за мястото му, но това е популистка лидерска партия и ще изчезне заедно с нейния лидер.

 61. 61 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  До коментар [#60] от "Артър Дент":

  А има ли силна партия без силен лидер?! Мислете преди да пишете безумни клишета!

 62. 62 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 313 Неутрално

  До коментар [#59] от "Непукистка":

  "...през 5 км. имаше постове на КАТ. Това след оставката на министъра. Що ги нямаше от цяла година?"
  Щото за три дни ще си опукат работните часове, а за извънреден труд паре нема. И за това трябва да се мисли.

 63. 63 Профил на Артър Дент
  Артър Дент
  Рейтинг: 556 Неутрално

  До коментар [#61] от "deaf":

  Вие използвате клишета и даже не го осъзнавате. Клишето за силния лидер и силната ръка. Много познато, нали?

 64. 64 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 550 Неутрално

  Симеонов,какви професионалисти са Нанков и В.Радев,бе?!

 65. 65 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 911 Неутрално

  Аланкоолу, щом трябва премиерът да замацва проблеми с едно тел обаждане, каква държава управлявате?!?
  Мичитянеработи!

 66. 66 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1918 Весело

  Валери, прав си, излизай от тази разпадащата се коалиция!
  —цитат от коментар 32 на volarok


  Ще излезе, колкото излязоха Лукарски и Кунева!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 67. 67 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 4660 Неутрално

  А има ли силна партия без силен лидер?! Мислете преди да пишете безумни клишета!
  —цитат от коментар 61 на deaf

  Не ни трябва силна партия, а силна държава с работещи институции. Силен лидер от мутренски тип не може и не знае как да управлява една европейска държава.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3980 Любопитно

  До коментар [#61] от "deaf":


  А има ли силна партия без силен лидер?!
  =======
  Ако покойния Божидар Димитров беше още жив, щеше да вземе отношение по въпроса.
  В края на живота си имаше едни проекти за президентско управление.

  Bukalemun
 70. 70 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  До коментар [#35] от "deaf":


  " Само в ГЕРБ има двеста - триста души, готови да заменят Борисов когато падне . "


  Не са 200-300, а 6,5 милиона, но няма да стане . Защо ? Защото ГЕРБ не е нормална, а лидерска партия и, ако вождът даде фира - умира цялата партия . Искаш ли доказателства ?
  Припомни си НДСВ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 71. 71 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4236 Неутрално

  Обръчите от фирми, спасяването на различни редници, пълното безхаберие, това, че държавата е на автопилот - тия неща не ви притесняват, така ли ?

 72. 72 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  До коментар [#61] от "deaf":А има ли силна партия без силен лидер?! =======Ако покойния Божидар Димитров беше още жив, щеше да вземе отношение по въпроса.В края на живота си имаше едни проекти за президентско управление.
  —цитат от коментар 69 на eti mehter  До коментар [#69] от "eti mehter":

  На Божо не му беше силна страна практиката. Той например предсказваше,че до края на 2016г. ще бъде свален от власт Ердоган.

 73. 73 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 1031 Весело

  До коментар [#35] от "deaf":" Само в ГЕРБ има двеста - триста души, готови да заменят Борисов когато падне . "Не са 200-300, а 6,5 милиона, но няма да стане . Защо ? Защото ГЕРБ не е нормална, а лидерска партия и, ако вождът даде фира - умира цялата партия . Искаш ли доказателства ?Припомни си НДСВ !
  —цитат от коментар 70 на niksan1


  Така е, ама на коча все още му се клатят м.дете, и лисиците все още клепат подир него и чакат да паднат- щото нищо друго не могат да направят...

 74. 74 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  До коментар [#5] от "Alex Prime":Да ти нарисувам ли какво ще произведат нови избори?
  —цитат от коментар 36 на Darcas  Не се опитвай, защото няма да можеш . Единственото което е сигурно при предсрочни избори ( виж тенденцията на намаляване подръжката на ГЕРБ на всички избори до сега ) е, че ГЕРБ слиза надолу и, че Мутрягата повече няма да получи мандат за съставяне на правителство . Ако имаше някаква сигурност за ГЕРБ, Мутрягата до сега щеше вече да е вдигнал бял байрак, в очакване, че на следващите избори, отново ще " бие " и отново ще премиерства .

  За горното съм готов да се обзаложа още днес .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 75 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  Кадрите на ВИС не знаят друг стил на управление!
  —цитат от коментар 40 на klimentm  Не на ВИС, а на СИК .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 76. 76 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  До коментар [#62] от "Неизвестен Извършител":

  А, не! Наливахме пари за заплати сто пъти. Свикнали са на мързел, не им се бачка, а и няма кой да ги контролира, за да не почнат пак като мутрите да пушат покрай министерството или на Орлите, затова. Отказаха им да си искат десетачката и те изведнъж загубиха интерес към работата си?

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 77. 77 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  Големият проблем не е "едноличният стил на управление на Борисов" сам по себе си.

  Големият проблем е, че главата на Бай Хой е празна. Големият проблем е, че като до 50 години не си придобил базови демократични познания, практически нямаш шанс да това да стане по-късно. Големият проблем е, че Бай Хой е пъзльо, конформист и нагаждач; че е алчен и прост; че няма топки да се опре на ДПС и знайните и незнайни крадци, които имат достатъчно влияние да му създадат проблеми. Големият проблем е, че голяма част от мат'риала не може да забележи големия проблем в лицето на Бай Хой...

 78. 78 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 854 Неутрално

  В общи линии съм съгласен с Валери Симеонов.Само който не е управлявал си мисли, че да управляваш е лесна работа.
  —цитат от коментар 6 на atmanpg


  Абсолютно сте прав колега, много по лесно е да изпълняваш решения, отколкото да ги даваш.

 79. 79 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 772 Весело

  "Ние от НФСБ още веднъж подчертаваме, че тежките реформи трябва да бъдат проведени и отговорността за това трябва да бъде неизбежно понесена. "

  Половината мандат мина, Валери обикаля дискотеките и дърпа шалтери, а сега се сети, че трябвало да се правят тежки реформи?

 80. 80 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  Видеото с бащата на Радев е показателно, ако се вгледаш в детайлите - полицаите идват и почват да се почесват, застанали с гръб към пострадалия. Линейката я вика близкият му с бялата тениска.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 81. 81 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3980 Любопитно

  До коментар [#72] от "deaf":

  Така или иначе..... времето за създаване на консервативно дясно в България дойде та отминава вече.....
  И ако кандидатите ги има, по е важно по кой модел ще се осъществи това. Модела е много важен......
  Наченките на такъв модел ги имаше..... и те бяха доста сполучливи, но лошия късмет им беше, че те се случиха между две световни войни.

  Bukalemun
 82. 82 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 9484 Неутрално

  Човек ще каже, че тази партия не е в момента коалиционен партньор на ГЕРБ...:)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 83. 83 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  До коментар [#4] от "Полковник за европейско развитие на България":МВР министъра няма как.Негови подчинени са написали акт на невинен човек напълно УМИШЛЕНО.Случаят с бащата на радев, където той е виновен, но акта е написан на другият човек.Този, на когото е написан акта е невинен.Не чух да са уволнени куките изпълнили заповедта. Както и на този, който им е наредил.
  —цитат от коментар 43 на Росен съм аз а Путлер ще капитулира  Това, което си написал за бащата на пилота е бял кахър .
  Бързоговорещия и нищонеказващия Радев има много по-сериозни поводи за оставка, както и другите двама + Тетка и Нено Димов !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 84. 84 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#80] от "Непукистка":

  А вторият чифт куки за какво дойде не става ясно, но очевидно вторият чифт е донесъл заповедта акта да бъде написан на невинният.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 85. 85 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 854 Неутрално

  ТОЯ ЯКО МУ НЕ ДАДАТ ДЯЛ ОТ СЛЪНЧАКА И ПО ТОЧНО ОТ КАКАОТО ЧЕ БУТНЕ ЗАВЕРАТА ,
  —цитат от коментар 24 на reply


  Абе затуй едва ли трябва да се притесняваме, коалиционния Каракачанов през ден е на златните, ще докопат нещо.😁

 86. 86 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#72] от "deaf":

  Подценил е човешкият фактор. Неукият, необразован и тъп човешко-анадолски фактор.
  Истанбул е само 16 милиона от общо 80 милиона.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 87. 87 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#82] от "penetrating":


  Човек ще каже, че тази партия не е в момента коалиционен партньор на ГЕРБ...:)
  —цитат от коментар 82 на penetrating


  Човек ще каже, че некоЙ патриот може да стане златен пръст на курнелия.
  Всичко си има точна цена. В брой.
  Дано да греша де.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 88. 88 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#60] от "Артър Дент":

  Копате ги вече 10 години, а все ви дерат на изборите.
  И нас де. И нас ни дерат.
  Факт.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 1031 Весело

  Големият проблем не е "едноличният стил на управление на Борисов" сам по себе си.Големият проблем е, че главата на Бай Хой е празна. Големият проблем е, че като до 50 години не си придобил базови демократични познания, практически нямаш шанс да това да стане по-късно. Големият проблем е, че Бай Хой е пъзльо, конформист и нагаждач; че е алчен и прост; че няма топки да се опре на ДПС и знайните и незнайни крадци, които имат достатъчно влияние да му създадат проблеми. Големият проблем е, че голяма част от мат'риала не може да забележи големия проблем в лицето на Бай Хой...
  —цитат от коментар 77 на inn


  И къде дремат такива разбирачи като теб та не ни отвориха очите толкоз години. Дай нишан на поне един дето е антипод на Бай Хой- аде де, че се пренадах.

 90. 90 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2595 Неутрално

  До коментар [#81] от "eti mehter":

  ДСигурност се погрижи за това.
  Било е една от целите им.

  Може би остатъка от СДС може да обедини гласове, но не е сигурно.
  Пък и не съм наясно какво читаво е останало в СДС.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 91. 91 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  До коментар [#72] от "deaf":Така или иначе..... времето за създаване на консервативно дясно в България дойде та отминава вече..... И ако кандидатите ги има, по е важно по кой модел ще се осъществи това. Модела е много важен......Наченките на такъв модел ги имаше..... и те бяха доста сполучливи, но лошия късмет им беше, че те се случиха между две световни войни.
  —цитат от коментар 81 на eti mehter  До коментар [#81] от "eti mehter":

  "Държавата е форма на народа." - Шпенглер

  "Само в главите на теоретиците държавата е система." - пак Шпенглер,(в смисъл,че държавата е полускрити и невидими връзки и отношения между субекти с власт).

 92. 92 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3980 Неутрално

  До коментар [#90] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Остави ДС то.....
  Прекалено политизираш въпроса....
  Виждал ли си някога белия дом да обвинява цРу или Пентагона....?
  Винаги са комбина....!!!
  Знаят си номерата, но никога не си вадят очите....

  Bukalemun
 93. 93 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  До коментар [#80] от "Непукистка":А вторият чифт куки за какво дойде не става ясно, но очевидно вторият чифт е донесъл заповедта акта да бъде написан на невинният.
  —цитат от коментар 84 на Росен съм аз а Путлер ще капитулира


  Дойде, за да дундурка височайшата престаряла двойка, затова дойде. И докато синчето бе информирано незабавно, щото шефът на БКП-то няма как да знае иначе, министърът хабер няма какво се върши зад гърба му. Правилно го маха, инженерът с два пръста чело да си гледа простотията. Чист случайник в политиката с уста .... като на хамалин от бургаското пристанище.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 94. 94 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 1031 Весело

  До коментар [#81] от "eti mehter":ДСигурност се погрижи за това.Било е една от целите им.Може би остатъка от СДС може да обедини гласове, но не е сигурно. Пък и не съм наясно какво читаво е останало в СДС.
  —цитат от коментар 90 на Росен съм аз а Путлер ще капитулира


  СДС бе създадено от Луканов- една седмица след свалянето на Тошо. Една седмица услушване на къде ще повее вятърът на промяната,и още вее пустият му вятър...

 95. 95 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1647 Неутрално

  Този път голямо браво на Симеонов!

 96. 96 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  До коментар [#89] от "skomina":

  И къде дремат такива разбирачи като теб та не ни отвориха очите толкоз години. Дай нишан на поне един дето е антипод на Бай Хой- аде де, че се пренадах.
  —цитат от коментар 89 на skomina  Ами-и-и: нямам претенции да съм "разбирач". Обаче имам претенции, че всичките тези неща съм си ги мисля от мига, в който чух знаменитото "Ние ги хващаме - те ги пускат!" - някъде 2006 г. трябва да беше.... Голям маймун е твоят Бай Хой - оттогава го знам. Тарикат и половина. Така и за артистичния му талант му завиждам от същия момент - да е жив и здрав. Такива като него са много нужни на мат"риала, за да се ограмоти. Те му се кланят, той ги такова отзад...

 97. 97 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3516 Весело

  До коментар [#90] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":Остави ДС то..... Прекалено политизираш въпроса....Виждал ли си някога белия дом да обвинява цРу или Пентагона....?Винаги са комбина....!!!Знаят си номерата, но никога не си вадят очите....
  —цитат от коментар 92 на eti mehter  До коментар [#92] от "eti mehter":

  Комунистите в България,(и техният началник Путин) са малоумни,защото са слепи за Реалността. А тя е,че България е и ще бъде част от Европа! И че с комунизмът е свършено. Но всеки кретен,който си мисли,че може да върви срещу Реалността,(и да върне Времето!),тя винаги накрая го халосва с тоягата по главата.

 98. 98 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3980 Неутрално

  До коментар [#91] от "deaf":

  "Държавата е форма на народа." - Шпенглер
  ======
  Хубава фраза, но за съвремието тя вече е недостатъчна.....
  Особено за кръстопътни държави като Бг....
  Нека държавата да е форма на нацията.....
  Днес, понятието народ стана като дъвка..... разтегливо и двусмислено.....

  Bukalemun
 99. 99 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  А скандалът с асфалта пък го направи не друг, а именно Нанков. Егати специалиста! Даде начало на протести под път и над път за всяка дупка. Правилно се маха! Противното мнение на Симеонов е само доказателство за правилността на действията на Борисов. Искал да го питат, хахах... Бе кой си ти, бе!?

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 100. 100 Профил на kilmer
  kilmer
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Тоя не разбра ли че никой не го взема насериозно защото само плюе, а утре ще застане до Борисов ще се сниши като мижитурка и ще каже че остава в управлението, за да се изпълни програмата от коалиционното споразумение.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK