Каракачанов се отказа да бъде бавачка на Патриотите

Красимир Каракачанов

© Велко Ангелов

Красимир КаракачановСъстоянието на коалиция "Обединени патриоти" (ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво - това коментира в Русе вицепремиерът, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, цитиран от БТА. Той заяви, че се отказва от ролята на помирител и бавачка на коалиционните си партньори между коалиционните си партньори Вален Сидеров ("Атака") и Валери Симеонов (НФСБ) и призова, ако е останал здрав разум в коалицията, тя трябва да се яви единна на евроизборите.


"Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено", каза Каракачанов, който при конфликт наскоро се беше появил на коалиционен съвет символично със синя каска на главата.


По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО - чрез законодателни инициативи.
"Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази", каза Каракачанов. По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.


Каракачанов добави, че не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и каква ще бъде евентуалната алтернатива. "Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори", каза лидерът на ВМРО.

Коментари (22)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  То и без това единственият резултат от тяхната "работа" са схеми за корупция и нагаждане на кадри. Иначе нишо от това което обещаваха преди изборите не е изпълнено. Даже символични неща като новините на турски са както си бяха. Ако единсвеният резултат от изборите е някакви мошеници да станат милионери то тогава ч00 пъти по-добре да идва обратно БКП и шарл;атаните да ходят обратно на Белене да плащат за схемите и далаверите.

 2. 2 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Въобше у нас всички вече даже не се и потиват да убедят някого че стават за нещо освен за крадци на праскови а единственият им аргумент да са навалст е че другите са още по-зле. С това съвревнование скоро ще минем и Албания статистически. Ето ¬ехия и Полша дето бяха на нашето ниво през 1989г вече са на космически равнища над нас. Румъния дето им ссе подираваха че опашките им за хляб са по-дълги от екватора вече имат БВП над 50% над българския. Просто тотален провал са всички - само крадат и лъжат.

 3. 3 Профил на tos_buratino
  tos_buratino
  Рейтинг: 453 Неутрално

  Аз друго не съм очаквал от тази политическа еднодневка. От началото си беше ясно, че тя е един аритметичен сбор от проценти, който трябваше да крие прегръдката на Чичо и Сопола.

 4. 4 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3260 Неутрално

  До коментар [#1] от "jobssboj":

  Вече за стотен път ще попитам,къде виждате връзка между корумпирано и провалено управление?! Щото аз не виждам такава! Например най-успешният български политик Стамболов е бил корумпиран.
  Вие колега и много други изобщо не се усещате как комунистите ви баламосват като ви отклоняват погледа към корупцията.

 5. 5 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2119 Неутрално

  Те имат нужда не от "бавачка", а о онези хора, в специализираните клиники, в които ръкавите на ризите се връзват на гърба...

 6. 6 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8386 Неутрално

  Орел, рак и щука може да ги събере само далаверата.

 7. 7 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 985 Неутрално

  Стамболов бил корумпиран?!

  И сигурно си вярва, старецът!

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 8. 8 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#4] от "deaf":

  Е успешността на Стамболов в политически пан с докаваенето на Фердинанд на трона ( до голяма степен от корумпираност) до голяма степен проваля успешното му управление. Все пак той до голяма степен е отговорен за довличането на този обратен комарджия на трона и всичко което това довлича в последтвие за него самия и за България.

 9. 9 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#7] от "b_52_strato":

  Стамболов е известен сребролюбец. Примерно по време на Руско-турската война Стамболов е представител на руско-еврейската фирма която снабдява руската армия и която никога не плаща на българските си доставчици. По това време Стамболов построява къща в Търново и накупва доста имотец... За далаверите му като министер-председател има доста факти. Твърденията му за успешно управление не могат да се верни след като той довлич Кобурговата династия на власт и най-вече обратния и комарджията Фердинанд. За трагедиите след това отговорност носи най-вече Стамболов, който е подкупен от австрийците да домъкне Кобурговата издънка.

 10. 10 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#4] от "deaf":

  Корумпираното управление по дефиниция няма как да е успешно след като поставя на първо място личния интерес пред този на държавата. Стамболов не оставя добро наследство. Но сега у нас имаме от една стран корумпирани, от друга страшно неадекватни политици. Т.е. ако целта е да се избере упраление от Ада това е най-доброто възможно. Резултатите за държавата са трагедия харакктеризираща се с масова емииграция.

 11. 11 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3260 Неутрално

  До коментар [#9] от "jobssboj":

  Стамболов е най-успешният български държавник и не смятам да си губя времето да те убеждавам. Успешен е и Цар Борис-Трети. Цар Фердинанд няма вина за загубата на България в ПСВ.

  От Освобождението насам България има трима некорумпирани държавни лидери. Княз Батенберг и премиерите Радославов и Жан-Виденов.
  Явно на теб ти е идеал да те "управлява" некорумпираният Жан-Виденов довел СЪЗНАТЕЛНО страната до хиперинфлация и ограбил спестяванията на българите! Много си зле човече!!!! Много!

 12. 12 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#4] от "deaf":

  Освен това тези от последните 30 години като резултати носят само мизерия, безумия и кражби. В сравнение с тях Стамболов е като управленец -мечта.

 13. 13 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#11] от "deaf":

  Е и Вълко червенков и Георги Димитров ли са корумпирани според теб :)

 14. 14 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#11] от "deaf":

  Сега дали Стамболов е успешен или не - може да се водят спорове какво значи най-успешен или по-малко успешен. Така или иначе Фердинанд идва на власт до голяма степен заради Стамболов. Това че това решение в крайна сметка води до личната трагедия на самия Стамболов е също факт. Това че Фердинанд носи оптговорност както за междусъюзническата така и впоследтвие и за ПСВ е също факт. Ако имаш впредвид че решението за ПСВ е вследтвие на безумието в Междусъюзническата това съвсем не оправдава Фердо - той е безумеца който също води до безумието на ¬аталджа. За капак се изнася с влак със скъпоценности от България въпреки трагедиите които води неговото колкото корумпираюно толкова и некадърно упрал;ение.

 15. 15 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#11] от "deaf":

  За Радославов нямам знания да спора. За Батемберг и Виденов има данни че не са корумпирани. В интерес на истината едва ли са единствените некорумпирани управници. Примерно за червенков и Георги Димитров също няма никакви данни да са били корумпирани а и системата тогава не го позволява освен ако не са искали Сталин да ги прати в Сибир :) Багрянов също няма данни да е бил корумпиран въпреки че той практически не управлява като министстър председател. Сигурно има и други... Така или иначе не съм съгласен че корумпирания управленец може да се калсифицира като успешен такъв. Най-малкото моралното разложение в държавата носи дългосрочни трагедии. корумпираността се предава отгоре надолу навсякъде.

 16. 16 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#6] от "Роси":

  И впоследтвие далаверата ще ги раздели. Тези не са орел рак и щука , а тримата глупаци...

 17. 17 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 515 Неутрално

  То не става само лигите да ти текат, трябва и да се озъбиш.

 18. 18 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1875 Неутрално

  Тези тримата са във вкластта благодарение на глупсотта на няколко процента лековерни и доста елементарни хорица и в момента си оправят собственото положение. Особено напред в това отношение е въпросния шкембо, агент на ДС, пълен профан в пробелмите на армията, който ни "уреди" с поредните договори с Русия, за толкова пари, че добре си е постлал за остатъка от живота си.
  Но така ще е, докато има наивници, дотогава такива като Каракачанов и Ко, ще си живеят добре.

 19. 19 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  .......ВОЙВОДО......!!!!!?????.....СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА........!!!!!......Всеки един от ЛИДЕРИТЕ на О П има СВОЙТЕ КАЧЕСТВА и недостатъци , но ЗАЕДНО МОЖЕТЕ МНОГО- МНОГО ПОВЕЧЕ отколкото ВСЕКИ ЕДИН ПООТДЕЛНО.........не търсете "нова ФОРМУЛА в провалили се "политици" и еднодневки от политическия пейзаж на ПРОБИТАТА ни ДЪРЖАВИЦА.../ ....разни барековци , московци и секакви " десни " изцепки и кръжоци по интереси//основно гей-либерастки//........../.....СЕДНЕТЕ и се РАЗБЕРЕТЕ.........!!!!!!!......и ДАЙТЕ КОНВЕРТИРУЕМИ и ИЗБИРАЕМИ КАНДИДАТУРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА........!!!!!.......ХОРА ДОКАЗАНИ РАБОТОХОЛИЦИ за ПОЛЗА РОДУ.......!!!!!......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 20. 20 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#19] от "kesh":

  Ти нещо май трябва да сменяш лекаря :) Какъв воевода бе - чист продажник и корумпиран продавач на български паспорти. Тези са толквоап атриоти колкото и проадвачите на Женскяи пазар. Дай им пари и ще изигаят кючек на турците.

 21. 21 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7495 Неутрално

  Ужас, работят за себе си и пак за себе си, а някои са и държавни изменници.

 22. 22 Профил на валчан
  валчан
  Рейтинг: 523 Весело

  Не войвода а лайновоз.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK