"Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме" – годината в цитати на Бойко Борисов

"Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме" – годината в цитати на Бойко Борисов

© Георги КожухаровПремиерът Бойко Борисов често казва повече от една реплика, подходяща за рубриката на "Дневник" "Цитат на деня". Припомняме крилатите му фрази за 2018 година.


"Европредседателството е за 6 месеца, а с Турция сме съседи от векове и за векове.". Това каза Борисов на 7 януари 2018 г., в Истанбул преди официалното откриване на обновения храм "Свети Стефан".


"Който каквото има лошо да каже, да му се даде билборд." Борисов каза това на първото заседание на правителството за годината в коментар на сваления протестен билборд, с който полицейският синдикат планираше да посрещне европредседателството.
"Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да могат да се излюпят новите щъркелчета, карал съм министри да пренасят блатни кокичета, за да не остане нито един стрък, сгазен от валяк, трасета сме променяли." Това изказване на Борисов е пред Европейския парламент, където представи приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС. Изказването на Борисов бе в отговор на коментар на лидера на Зелените в европарламента Ска Келер за строителството в Националния парк "Пирин" и опазването на природата.


И арменският поп е приел Истанбулската конвенция


"Ако има референдум, той трябва да бъде ясно разписан – "за" или "против" да пребиваме жените и децата в България, защото всички останали текстове, за които говорят - за трети пол, гей бракове и всичко останало, просто не фигурират в тази конвенция. И не случайно днес Армения след Сърбия, Албания, Турция... всички са я приели. Дето се вика, и арменският поп я е приел." Това Борисов каза в швейцарския град Давос, където участва в Световния икономически форум.


"Седем пъти правим срещи с румънските колеги и два месеца след това са в ареста." Този цитат е от срещата на бизнеса с правителството за постоянните смени в румънския кабинет, заради които не напредва проектът за трети мост на Дунав. "Не е смешно. Тамън се договорим, и ги няма", заключи Борисов.


Балканите не са задният двор, а антрето


"Балканите не са задният двор на Европа. Само ако се гледа откъм Лондон са задният двор. От нашата страна са коридорът, антрето на общия ни дом", каза в реч в Брюксел премиерът Бойко Борисов на 1 февруари. Той добави още, че България е неформалният лидер на Балканите, защото с всички държави в региона е в добросъседски отношения. "Неформален лидер сме, защото на Балканите лидер не може да има, там са само велики", поясни премиерът.


"Да излезеш да кажеш, че Народният съд е бил хубаво нещо, ми, дай да направим сега Народен съд, да видят дали е правилно." Това Борисов каза в интервю за Би Ти Ви в коментар на обръщение на БСП по повод "Луковмарш", в което се казва, че Народният съд от 1945 г. "едно необходимо и неизбежно военновременно правосъдие". Изречението по-късно бе премахнато от текста на обръщението на сайта на социалистите. Според Борисов изказването на левицата за Народния съд не е хубаво за хората с избити роднини. "Не е хубаво да говориш за хилядите българи убити. Не е хубаво и партизаните, убивани от фашистите, и това не е хубаво", смята премиерът.


"Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме", е заявил премиерът Бойко Борисов на среща с руския патриарх Кирил в София на 3 март. Кирил е призовал да се "запази завинаги единомислието на нашите народи, а междудържавните отношения да се определят, отчитайки истинските настроения на хората".


"Направим ли инфраструктурата, ще има и просперитет. Другото го пробвахме, не се получи." Цитатът е от изказване на премиера след срещата му с Драган Чович, който е член на Председателството на Босна и Херцеговина и домакин на 21-ия Международен икономически панаир в Мостар.


"Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме" – годината в цитати на Бойко Борисов

© Велко Ангелов


Нашата ограда е по-голяма от тази на Орбан, но не вдигаме шум


"Това съоръжение е по-голямо от онова, построено от Виктор Орбан. Строителството отдавна е завършено, просто не вдигаме шум около това. Сега заграждението с дължина 237 км е оборудвано с видео- и термокамери. Наскоро граничарите получиха 80 нови джипа Nissan." Така Борисов е цитиран от сайта на руския вестник "Известия" в материал със заглавие "България реши проблема с незаконните мигранти" на 27 юли.


Нинова с козичките като Меркел с мигрантите


"Корнелия Нинова ми напомня на Ангела Меркел - и нея я вкараха в процедурата с мигрантите, както лидера на БСП с козичките". Това заява премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна на
20 юли, след като бе извикан от депутатите за разискване по темата с миграцията. Според Борисов Меркел е била въвлечена в мощна хибридна атака. "Ако си спомняте, даваха Средиземно море, трупове, издавени хора, едно малко детенце удавено, което стоеше на брега. Хванаха медиите Меркел и тя каза: "Трябва да ви спасим, елате." По същия начин ваши депутати ви заведоха в едно село, където има чума - да галите козичката. Аз ви завидях, че отидохте в селото и погалихте козичката. Много мило", каза министър-председателят към Корнелия Нинова.


"Ако някога сме искали редник Киро или редник Раян да пазим, нямало е да заведем дело срещу KGM Maritime Shiping AD." Каза премиерът Бойко Борисов в началото на заседанието на Министерския съвет на 25 юли. Повод за коментара му е законопроект за приватизацията и следприватизационния контрол, върху който президентът Румен Радев наложи вето. Според промените ангажиментите на купувача по приватизационни договори ще важат за 5, а не за 10 години, и това да се прилага и със задна дата.


"Нека БСП да си хапнат и пийнат на Бузлуджа, те обичат." Това каза премиерът Бойко Борисов на 28 юли в Нови пазар за провеждащия в същото време национален събор на социалистите на върха в Стара планина.


"Десетки такива поляни съм гледал, но след година и два-три месеца са вече готови магистрали. Много ни е красива държавата, виждате тук хълмове, планини, но за строителство е много неудобно." С тези думи Борисов даде символичното начало на строежа на магистрала "Хемус" между Буховци и Белокопитово.


"На мен ми е най-мъчно, че ги сменяме, аз съм ги отгледал от деца в партията - и Московски, и Нанков."
Така премиерът Бойко Борисов коментира във Варна смяната на министрите от ГЕРБ Ивайло Московски (на транспорта), Николай Нанков (на регионалното развитие) и Валентин Радев (на вътрешните работи) след катастрофата край Своге, при която загинаха 19 души.


В най-гледаното време говори срещу мен, а нямало свобода на словото


"Вчера гледам и се учудвам – по най-гледаните национални телевизии, в най-гледаното време излиза човек, който говори срещу мен, срещу правителството и накрая завършва със свободата на словото. Ама то, ако има нещо върху свободата на словото, ти няма да си по телевизията, няма да говориш няколко минути каквото си искаш." Това каза пред представители на Американската търговска камара премиерът Бойко Борисов на 18 август.


Бизнес закуската с министър-председателя Бойко Борисов с Американска търговска камара -

© Юлия Лазарова

Бизнес закуската с министър-председателя Бойко Борисов с Американска търговска камара -


"Понеже са много устати... аз никога не мога да надговоря една жена... дет' се вика, не мога да се оженя още от тая работа, защото е трудно да се справиш с устата жена." С тези думи министър-председателят Бойко Борисов коментира обвинението на лидера на БСП Корнелия Нинова, че той лъже за начина, по който са гласували евродепутатите на ГЕРБ и на БСП за наказателната процедура, която може да лиши Унгария от правото ѝ на глас в Европейския съюз на 21 септември.


"Ако ме питате дали ще сложа министър на веселбата – няма, ние всеки ден сами и създаваме толкова проблеми, че можем да ги овладеем, но мога да назнача министър на изкуствения интелект." Това каза премиерът Бойко Борисов след срещата си с престолонаследника на Абу Даби шейх Абу Даби Мохамед бин Зайед ал Нахаян в Обединените арабски емирства.


Може да ме наричате чичо Бойко


"Благодаря на тези млади деца, защото именно такива като вас трябва да станат пример за всички останали - като има някой по-буен и агресивен, да отиде в залата по борба, по щанги, за да види, че не е лесно. Вие сте пример за младото поколение. Чест е за нас, че ви има. Може да ме наричате чичо Бойко." Това каза министър-председателят Бойко Борисов при срещата си с медалистите от младежките игри в Буенос Айрес на 31 октомври.


Бедността не е грях, когато взимаш 11 хил. лв. заплата.


С тези думи премиерът Бойко Борисов разкритикува пред Би Ти Ви президента Румен Радев за обръщението му към народа в навечерието на 10 ноември. В изказването си държавният глава се обяви против налагането на по-високи данъци на автомобилите, които замърсяват повече природата, като уточни, че голяма част от тези коли са стари, а такива карат мнозинството българи. Борисов припомни, че президентът получава заплата от 11 хил. лв., която е с 4 хил. повече от неговата, и отхвърли обвиненията му, че ГЕРБ се е превърнала в партия държава.


"Не може само Орешарски да е виновен за КТБ. Това е мандатът на БСП, не може той да им опира пешкира." Това каза в интервю за "Шоуто на Слави" премиерът Бойко Борисов. Това е сериозна промяна в неговата позиция, тъй като досега винаги е подчертавал персоналната вина на Пламен Орешарски като премиер за фалита на КТБ.


"Аз съм горд, че България може да има най-силните зелени организации в света. Такива силни организации аз не мога да си представя другаде да ги оставят да съществуват, но нашите са такива, че успяват."
Това коментира пред журналисти във Виена премиерът Бойко Борисов, който участва във форума на високо равнище ЕС - Африка под егидата на австрийското председателство на Съвета на ЕС. Борисов отговори на въпрос, свързан с обявеното вчера, че световният шампион по ски Марк Жирардели твърди, че е мажоритарен собственик на "Юлен" АД. Премиерът с изнервен тон разсъждава, че вече 20 години няма правителство, няма президент, който да намери смелост, кураж да се изправи срещу позицията на зелените организации и да вземе правилно решение. Президентът на Австрия Александър ван дер Белен е избран с поддръжката на Зелената партия, чийто член е бил (бел. ред.).


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (109)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1038 Весело

  Да ви е жив и здрав, та пак да си го изберете!

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3943 Весело

  Ако не друго, то поне театрални пози има в изобилие ! Без Бог да има в тях каквото и да е участие, разбира се !

 3. 3 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3004 Неутрално

  Да ви е жив и здрав, та пак да си го изберете!
  —цитат от коментар 1 на Gretel  До коментар [#1] от "Gretel":

  Колко пъти да ви се обяснява,че всички избори през Прехода бяха фалшифицирани?! Но вие едно си знаете,едно си баете! Комунистите са ви пуснали "опорната точка",че българите са тъпи и дебилни,(80%),и правят тъпи "избори",и вие като навити с пружина я разпространявате при всеки сгоден случай!

 4. 4 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 394 Весело

  Шедьоври!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 5. 5 Профил на Unplug
  Unplug
  Рейтинг: 221 Весело

  Зодия Близнаци - ментарджии.

  All ideologies are idiotic, whether religious or political, for it is conceptual thinking, the conceptual word, which has so unfortunately divided man.
 6. 6 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 1343 Неутрално

  Както винаги през годините, мъдър и безпощаден в своя изказ с една дума, ТИКВА!

 7. 7 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3090 Весело

  Не е зле, някой да издаде книжка с бисерите на Боко. Под заглавие "Ка не трябва да се държим, като политици"! Надявам се, това да помогне на власт имащите, да не се излагат много.

 8. 8 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  До коментар [#3] от "deaf":
  “Колко пъти да ви се обяснява,че всички избори през Прехода бяха фалшифицирани?!”
  ——
  Тъй тъй... пак ли Путин ли ви е прецакал?

  Ами хубу де, ако не бяха фалшифицирани, кого щяхте да турите на мястото на Тиквата? ... да изреждам ли някои от предшествениците му... или предпочитате да не си спомняте?

  Апропо, тоя вашия “Преход” свършил ли ли е или не? И не е ли по-правилно да го наричате с истинското му име ...”Изход” ама не в превод на “exit”, а другата думичка, част от която съдържа “hole” ... вие много добре знаете коя.

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 9. 9 Профил на Unplug
  Unplug
  Рейтинг: 221 Неутрално

  "Вчера гледам и се учудвам – по най-гледаните национални телевизии, в най-гледаното време излиза човек, който говори срещу мен, срещу правителството и накрая завършва със свободата на словото. Ама то, ако има нещо върху свободата на словото, ти няма да си по телевизията, няма да говориш няколко минути каквото си искаш."

  Чудно как някой говори против него по най-гледаните тв!
  Като си направим нашата телевизия, който си иска ще говори против него и другите от парламента. Това е свобода, а не тъпите ви телевизии!

  All ideologies are idiotic, whether religious or political, for it is conceptual thinking, the conceptual word, which has so unfortunately divided man.
 10. 10 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 391 Весело

  Къде са троловете на ГЕРБ. Сигурно са слели празниците и не са по работните си места на държавните хранилки където са ги сложили единствено да висят във форумите и самоотвержено да бранят стабилността.

 11. 11 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3004 Неутрално

  Не е зле, някой да издаде книжка с бисерите на Боко. Под заглавие "Ка не трябва да се държим, като политици"! Надявам се, това да помогне на власт имащите, да не се излагат много.
  —цитат от коментар 7 на Vlado Nikolov  До коментар [#7] от "Vlado Nikolov":

  Хората преценяват един политик по това какво ВЪРШИ,а не - какво говори. С изключение (може би?!),когато този политик се явява за първи път на избори. Тогава е важно (и) обаянието му.

 12. 12 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 2010 Неутрално

  Капиталистите са почитатели на мамона, на парите, т.е. са дяволи, за какъв бог ми говори тоя?

  мурзилка
 13. 13 Профил на Saint of Me
  Saint of Me
  Рейтинг: 2042 Весело

  А годината в цитати изпод опашката на коня как е :)

  Use your Illusion
 14. 14 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4308 Весело

  До коментар [#3] от "deaf":

  Значи живеем във виртуална реалност създадена от комунистите нарочно грозна и не виждаме всъщност че около нас е рай?!

  klimentm
 15. 15 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3004 Неутрално

  До коментар [#3] от "deaf":Значи живеем във виртуална реалност създадена от комунистите нарочно грозна и не виждаме всъщност че около нас е рай?!
  —цитат от коментар 14 на klimentm  До коментар [#14] от "klimentm":

  Не те разбрах?! Грозната реалност създадена от комунистите е факт,който българите ясно виждат.А те създадоха тази уродлива реалност чрез "печелене" на фалшифицирани избори,което също е реалност.

 16. 16 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 639 Неутрално
 17. 17 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 845 Неутрално

  А годината в цитати изпод опашката на коня как е :)
  —цитат от коментар 13 на Нагъл Визионер


  Те са бедни на бисери, сигурно затова са изпод опашката на коня.

 18. 18 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1839 Неутрално

  До коментар [#2] от "samoedin":
  ВИТИЗ е изпуснало ценен кадър, особено в сцени с бухалката!

 19. 19 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3853 Неутрално

  До коментар [#1] от "Gretel":

  Ами....!

  Bukalemun
 20. 20 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 853 Весело

  Наси таш.....ака,да ви е жив и здрав и да иляди😂😂😂

 21. 21 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1255 Любопитно

  Съвсем между другото и като дребен пример - драгата редакция въобще не се усеща, че като е извела в заглавие с подигравателен тон точно този цитат на ББ, всъщност засяга чувствата на всички вярващи.
  Да ви просветля умнокрасивите главици - всички християни, мюсюлмани и евреи наистина вярват, че без Бог човек нищо не може да направи.....

  И такива "грешчици" - с лопата да ги ринеш....

  После се чудите "къде сгрешихме" та почти никой не гласува за подопечните ви палячовци.
  И стигат до гениалния извод, че "материала не ги разбирал". Ми напротив, отлично ви разбира........

  Знанието е сила, информацията - власт
 22. 22 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1255 Весело

  А годината в цитати изпод опашката на коня как е :)
  —цитат от коментар 13 на Нагъл Визионер


  Гладна......

  Знанието е сила, информацията - власт
 23. 23 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1697 Весело

  "Десният политически ПР Арман Бабикян и червеният Добри Божилов „бащи“ на сайтове за фалшиви новини"

  - Тук - bradva.bg :)

  На другите - весел празник.

 24. 24 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4434 Весело

  Боце е на път да издаде книга.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8548 Неутрално

  Смешно е комунист да чака Бог да му помага, след като години наред не е вярвал в него.

 26. 26 Профил на Unplug
  Unplug
  Рейтинг: 221 Весело

  "Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме" –

  Вероятно става дума за Бога на масоните. Тоест, извънземните. :)))

  All ideologies are idiotic, whether religious or political, for it is conceptual thinking, the conceptual word, which has so unfortunately divided man.
 27. 27 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1697 Весело

  "Всеки, който е видял масово разпространявания клип на БСП, в който „брадвата на Костов” посича самолет ( непрежалимата БГА „Балкан”), би могъл да се запита: за миналото на коя съществуваща и днес партия е характерно употребата на секирата за решаването на партийните проблеми? Само че тази партия, която на запад наричат консервативна заради носталгията и съпротивата срещу модернизацията на България, ужасно обича да приписва другиму своята кръвожадност.
  ...
  Явно сегашното поколение червени агитатори не е отишло много по-далеч в творческите си хоризонти от предишното, което обичаше да изобразява идеологическите си врагове ( като Тито, станал такъв защото разлюбил Сталин) с кървава брадва в ръце." /Иво Инджев/

 28. 28 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2007 Весело

  Винаги съм твърдял, че Господ ни е дарил с най-скъпоценният Дар - "катарзисните" комунисти! Най-великите Държавници, Управници, Дипломати!
  Как да не се прекланяш пред мъдрите Им слова!

 29. 29 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1694 Любопитно

  новият Бай Ганьо ,по брутален от оригинала

 30. 30 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  Какво става, Дневник???

  "Гласуваш за Борисов, получаваш Костов" - "Станишев: Сбъдва се предупреждението - Гласуваш за Борисов, получаваш Костов" /БТВ/

  "Борисов: Когато гласуваш за БСП, идва Орешарски" -
  https://dnevnik.bg/bulgaria/2017/01/23/2904956_borisov_kogato_glasuvash_za_bsp_idva_oresharski/

 31. 31 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  Капитал, 2010г.:
  "Скандалните телевизионни клипове "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", които агитираха да не се гласува за ГЕРБ преди изборите за европейски и национален парламент, са били платени с пари на българския данъкоплатец. Това стана ясно от доклад на Сметната палата, която по закон има задължението да проверява отчетите на партиите.

  Автор на скандалните клипове беше партия "Нова зора" с лидер Минчо Минчев, която беше един от сателитите на БСП и участник в "Коалиция за България". Тогава Минчев твърдеше пред медиите, че рекламните клипове са изготвени безвъзмездно от симпатизанти на партията."
  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/03/19/875950_cherniiat_pr_sreshtu_gerb_bil_platen_s_pari_na/

 32. 32 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1921 Неутрално

  "Седем пъти правим срещи с румънски колеги и два месеца след това, ги няма."

  Много ясно! Там си нямат Цацаров... В България всичко е под контрол. Свински контрол.

 33. 33 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1921 Неутрално

  До коментар [#18] от "telqk":

  И с топката. Последните години, се разкарва с топка под ризата.

 34. 34 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 721 Весело

  Благодаря на редакцията за този материал, смях се донасита!
  Уникален, просто Борисов ще остане в историята с неподправения си изказ и нефалшивото политическо говорене. Няма такъв човек...така без да я обижда открито да постави кака Корни в ъгъла. За "козичката " иде реч...ще се смея цял ден :

  " По същия начин ваши депутати ви заведоха в едно село, където има чума - да галите козичката. Аз ви завидях, че отидохте в селото и погалихте козичката. Много мило", каза министър-председателят към Корнелия Нинова."

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 35. 35 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1921 Весело

  До коментар [#24] от "Незнайко в Слънчевия град":

  "Пената", без да е прочел вестник и без да е в състояние да състави просто изречение, "написа" 7-8 книги. Този с поне една (доказано), колко ли книги може да "напише"?...

 36. 36 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  До коментар [#32] от "vhv":

  Резултатът е 870 лева минимална работна заплата. Добре, че дръпнаха ръчната при осъдения Ливиу Драгня, иначе Северна България щеше да работи в Южна Румъния.

 37. 37 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 721 Весело

  Лека закачка към редакцията в случай, че сте се пробвали да му "извадите очите"....както често става му "изписахте" веждите. На чича ви Бойко...

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 38. 38 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 721 Весело

  "Седем пъти правим срещи с румънските колеги и два месеца след това са в ареста." Този цитат е от срещата на бизнеса с правителството за постоянните смени в румънския кабинет, заради които не напредва проектът за трети мост на Дунав. "Не е смешно. Тамън се договорим, и ги няма", заключи Борисов."

  Хахахх...не било смешно, стига ве Борисов!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 39. 39 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 391 Неутрално

  Къде са троловете на ГЕРБ. Сигурно са слели празниците и не са по работните си места на държавните хранилки където са ги сложили единствено да висят във форумите и самоотвержено да бранят стабилността.
  —цитат от коментар 10 на unp44546507


  Истината боли, а тролчета на герб

 40. 40 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 338 Неутрално

  После се чудите "къде сгрешихме" та почти никой не гласува за подопечните ви палячовци.
  —цитат от коментар 21 на pag


  Момент да оценим какво всъщност се казва: затва, че Дневник са озаглавили статията "Без Бог нищо не можем да направим", затуй хората не гласуват за Демократична България.

  Поредната гениална причинно-следствена връзка на Паж.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 41. 41 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 338 Неутрално

  После се чудите "къде сгрешихме" та почти никой не гласува за подопечните ви палячовци.
  —цитат от коментар 21 на pag


  Момент да оценим какво всъщност се казва: затва, че Дневник са озаглавили статията "Без Бог нищо не можем да направим", затуй хората не гласуват за Демократична България.

  Поредната гениална причинно-следствена връзка на Паж.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 42. 42 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1255 Весело

  [quote#40:"КретенКилър"][/quote]

  Кретенчо, знам колко ти е сложно да се справиш с причинно-следствените връзки, но не мога (нито пък искам) да ти помогна.
  Мога обаче да ти дам съвет - пробвай да компенсираш липсата на разбиране с още повече писане. На теб няма да помогне, но за мен ще е още по-забавно.

  Знанието е сила, информацията - власт
 43. 43 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 338 Неутрално

  [quote#40:"КретенКилър"]
  —цитат от коментар 42 на pag
  Кретенчо, знам колко ти е сложно да се справиш с причинно-следствените връзки[/quote]

  С твоите наистина ми е трудно, понеже съществуват само и единствено в твоята глава и на още дузина малоумни зомбита тъдява. В обективната реалност, която не познаваш, не съществуват.

  А, да - и в същата тая реалност това, че Бат Боку не можел да свърши нищо без Бог си е баш бисер, достоен за заглавие, което няма нищо общо с чувствата на вярващите, освен ако не са имбецили, които да вярват, че и магаре да вържеш за премиер, то ако Бог му помага, всичко ще е наред.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 44. 44 Профил на оКоМаНапрай
  оКоМаНапрай
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  стокхомски синдром?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 45. 45 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1255 Весело

  До коментар [#43] от "КретенКилър":

  Виждам, че следваш мъдрия ми съвет.
  Браво, продължавай да се стараеш!

  Знанието е сила, информацията - власт
 46. 46 Профил на Unplug
  Unplug
  Рейтинг: 221 Весело

  Или какво е общото между Борисов и Тръмп?

  All ideologies are idiotic, whether religious or political, for it is conceptual thinking, the conceptual word, which has so unfortunately divided man.
 47. 47 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2752 Неутрално

  Някои цитати са право в десетката, ама умните и красивите не могат да разберат. :)

 48. 48 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2752 Неутрално

  Хората преценяват един политик по това какво ВЪРШИ,а не - какво говори.
  —цитат от коментар 11 на deaf


  Даже не по това какво върши, а какъв е крайният резултат. Щото някой път може да се опиташ да направиш добро, но то да стане още по-зле. Не случайно в Библията е записано "По плодовете им ще ги познаете".

 49. 49 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2752 Неутрално

  Не е зле, някой да издаде книжка с бисерите на Боко. Под заглавие "Ка не трябва да се държим, като политици"! Надявам се, това да помогне на власт имащите, да не се излагат много.
  —цитат от коментар 7 на Vlado Nikolov


  Парадокс - колкото повече се излагаш - толкоз повече те избират. :)

  Ама то не се иска висше да го разберете. :)

 50. 50 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 569 Неутрално


  Бог му е връчил бухалката.
  Бог му е помогнал да завърши двата си университета.
  И да прочете една книга.

 51. 51 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 569 Неутрално

  До коментар [#34] от "Реми":

  Наистина, голям майтап.
  Бойко ще остане в историята. Ама не с искреността си.
  С друго ще остане.

 52. 52 Профил на nnedkov
  nnedkov
  Рейтинг: 287 Неутрално

  А без Бог баница има ли?

 53. 53 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Боко си е типичния български чичак. То затова и толкова хора го харесват - все едно се гледат в огледалото.

 54. 54 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3090 Весело

  Един е бог и баце Боко е неговият пророк🙊. Той разпределя баницата - пардон - обществените поръчки, на нашите хора. Да се свети името Му!

 55. 55 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  ...Уникален, просто Борисов ще остане в историята с неподправения си изказ и нефалшивото политическо говорене. Няма такъв човек...така без да я обижда открито да постави кака Корни в ъгъла. За "козичката " иде реч...
  —цитат от коментар 34 на Реми

  Др. Борисов, никой не може да ми забрани да ви обичам!!!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 56. 56 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  Коледа мина, тоя още ли искат да го угояват?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 57. 57 Профил на panzerino
  panzerino
  Рейтинг: 766 Неутрално

  Пълно съответствие между нивото на електората и избраното. Препоръчваме да се залепи за ЕС и да не проявява "инициативи". Докато не се намери в Бг човек, говорещ добър български и без употреба на жаргон, мислещ ясно, интелигентен и способен да води кораба в бурни морета.
  До тогава- колкото по-малко прави- толкова по-добре за бедната България.

 58. 58 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  Нашето общество се доразвило до такива висини щото замени бай Тошо с неговия пазвантин. Просто Гениален народ, Велик, 1350 год. мъки и безсилие...

 59. 59 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1697 Весело

  До коментар [#10] от "unp44546507":


  Къде са троловете на ГЕРБ. Сигурно са слели празниците и не са по работните си места на държавните хранилки където са ги сложили единствено да висят във форумите и самоотвержено да бранят стабилността.
  —цитат от коментар 10 на unp44546507


  Чакаме Дневник да пусне статия с бисерите на Нинова или пРезидента та и ние да поплюем малко...:)

 60. 60 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1335 Неутрално

  80% от населението вярва,че в семейство на баща милиционер и майка учителка,може да се пръкне набожно дете.Артисти,сър.

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 61. 61 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 721 Неутрално

  До коментар [#59] от "BiGman1":


  Къде са троловете на ГЕРБ. Сигурно са слели празниците и не са по работните си места на държавните хранилки където са ги сложили единствено да висят във форумите и самоотвержено да бранят стабилността.

  —цитат от коментар 10 на unp44546507


  "Чакаме Дневник да пусне статия с бисерите на Нинова или пРезидента та и ние да поплюем малко...:)"

  Аз пък се посмях от сърце на бисерите борисови. Тия дето го плюят са родени без чувство за хумор. Светът е оцелял, защото се е смял. Весели празници!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 62. 62 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Харесаха ми всички т.н. "бисери" на Борисов. С изключение на една. Че не било хубаво дето избивали шумкарите преди 9-ти.

  Боко и ГЕРБ са единствените за които съм гласувал и после не съм съжалявал. Не са перфектни, но не са ме разочаровали. Напълно са оправдали очакванията ми.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 63. 63 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Тези реплики наричани "бисери" имат силата и ефекта на стотици хиляди лева платени на медии и рекламни агенции за ПР.

  Но този факт се игнорира от умнокрасивото войнство. Защото след Костов вече нямат кадър които може да генерира "бисер".

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 64. 64 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 846 Неутрално

  МАРКОВНОСИТЕЛ НОМЕР ЕДНО КОЙТО ИЗБИВА ДЕЦАТА НИ ЗА ПАРИ ЛИ ГО КАЗВА ТОВА ИЛИ НОВА....................., ГНУС МЕ Е

 65. 65 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1928 Неутрално

  Единият Бог обаче се оттегли, а другият умря. Ами сега?

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 66. 66 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 982 Неутрално

  "Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме"

  А някой, случайно, да не знае кой е Бога?

  Аз не зареждам в Лукойл.
 67. 67 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 680 Неутрално

  Казаното от него е вярно. Колкото и да не си го харесваме това са избрали хората . Не мисля, че като докараме Корнелия на власт ще сме по-добре. Изплющели пишман политици в дясно си мислят, че това ще ги огрее - според мен няма. Просто най-лошите седесарски практики излязоха на преден план. Жалко! Най-лошото е, че не остана за кого да гласувам. Не съм от ГЕРБ, но Ристю и Генерала ръсят глупост след глупост!

  agent
 68. 68 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Чехите се справят доста добре без бог.

 69. 69 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 680 Неутрално

  Да допълня, не е виновен Борисов. Просто десницата не е в състояние да излъчи силен лидер, който да я обедини. А посредствеността ражда посредственост. Останалото са сметки без кръчмар, на гърба на хората, за радост на червените.

  agent
 70. 70 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 313 Неутрално

  По времето на Филип Боков и "вината" не говореше такива работи... ослушваше се покрай правешката мафия.

  Дедо Крум
 71. 71 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2791 Неутрално


  " Не е хубаво и партизаните, убивани от фашистите ... "  Банкянската мутра така и не разбра, че в България не е имало нито партизани, нито фашисти !
  Баси тъпия !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 72. 72 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2791 Неутрално

  Или какво е общото между Борисов и Тръмп?
  —цитат от коментар 46 на ywn33590826  И двамата са безкрайно вредни за страните си !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 73. 73 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2791 Неутрално

  Някои цитати са право в десетката, ама умните и красивите не могат да разберат. :)
  —цитат от коментар 47 на realguru  Тоест, толкова тънки и деликатни, че не достигат до десните, а ?
  И всичко това от една СИКаджийска мутра, тъпа и продажна ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 74. 74 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3688 Неутрално

  На тоз вече само Бог може да му помогне. Ако иска. Ма не иска.

 75. 75 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 933 Неутрално

  Съвсем между другото и като дребен пример - драгата редакция въобще не се усеща, че като е извела в заглавие с подигравателен тон точно този цитат на ББ, всъщност засяга чувствата на всички вярващи.Да ви просветля умнокрасивите главици - всички християни, мюсюлмани и евреи наистина вярват, че без Бог човек нищо не може да направи.....
  —цитат от коментар 21 на pag


  Забравили сте третата Божия заповед: "Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог".

 76. 76 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 933 Разстроено

  Боко и ГЕРБ са единствените за които съм гласувал и после не съм съжалявал. Не са перфектни, но не са ме разочаровали. Напълно са оправдали очакванията ми.
  —цитат от коментар 62 на Обществен деятел


  Доста занижени очаквания... :-(

 77. 77 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1852 Неутрално

  "Седем пъти правим срещи с румънските колеги и два месеца след това са в ареста."
  Лошото е че и вие не сте там...

 78. 78 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9034 Неутрално

  До коментар [#59] от "BiGman1":

  Ха ха, много точно ++++++++++++++ :-). Весела НГ- живи и здрави.

 79. 79 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1697 Весело

  До коментар [#78] от "Peni Nikol":


  До коментар [#59] от "BiGman1":Ха ха, много точно ++++++++++++++ :-). Весела НГ- живи и здрави.
  —цитат от коментар 78 на Peni Nikol


  Да ти се връща стократно през Новата Година...:)

 80. 80 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4054 Весело

  Борисов!
  Тъп ли си или на тъп се правиш?
  Не те ли е срам да извиняваш простотиите дето натвори с господ Бог!?
  Защо те е срам да излезеш пред другарите си от БКП/ДС, да паднеш на колене като Илияна Йотова пред Гундяев и да се извиниш!?
  - Извинявайте другари и ти Партио майчице мила!
  Извинявай бащице от далечна Москва!
  Съгреших!
  Реших че съм по-умен от вас и льобимата Партия с главно "П" и я оплесках жестоко.
  Не успях да прокарам тънката разделителна линия между нас герберите и другарите от БСП, така щото да не остане нито една дъпка незаплюта от босовете на нашата червена банда!
  Въртях, суках но тези селяци така и не разбраха, че ние в ГЕРб сме капиталисти и сме от ЕНП, а другарите от БСП са социалисти и са от ПЕС!...
  Ма за това че не видяха разлика между мен и Нинова са виновни и от нейната..."партия".
  Ми да си бяха признали поне за една кражбичка.
  Да бяха склонили поне на някакво разпределение в признатите машинации и кражби!
  Един път те, пък другия път ние да сме виновни.....

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 81. 81 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1124 Неутрално

  ***
  Направиха Народа на нищо.
  Позволиха и позволяват на мрачни типове да се отнасят към него като към парцал, да ругаят светците му, да го предизвикват всякак. Държат се с него като със смъртен враг.

  ***
  Не съм срещал скоро политик, който да е загрижен за нещо друго, освен за собствената си съдба. Народът изобщо няма място в съзнанието на тия хора, те не понасят дори самата дума „Народ“, тя не съществува в речника им, сякаш някой им е забранил да я използват. Каквото и да се случва с него, те запазват мълчание.

  ***
  На публиката й омръзна малебито, което минава за журналистика.

  ***
  Пропагандата на ГЕРБ продължава да се прави съвсем небрежно, отгоре-отгоре. Като за невменяеми.
  Това е пропаганда, подходяща за режим, който е абсолютно убеден в непогрешимостта си - и се изживява като недопечено тоталитарен.
  ***
  Все гледате да се харесате на Чорбаджиите си отвън – макар че те пет пари не дават за вас.
  Гледайте обаче да се харесате на Господ, нали сте много набожни – защото Черната ви сметка пред него се увеличава....

  Кеворк Кеворкян

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 82. 82 Профил на sdfsdfsdf
  sdfsdfsdf
  Рейтинг: 221 Гневно

  ГОСПОД ДА ГО ПОРАЗИ СЪС ЗАРАЗИ И ПРОКАЗИ НА НЕСПИРНИ ТАЛАЗИ -
  - И НЕГО, И ВСИЧКИТЕ ГОВНЕРНМЕНТАЛНИ ОМРАЗИ !!!

  NO GDPR CONSENT WAS EVER GIVEN !!! Especially considering that the European data protection authorities have made it clear “that if a controller chooses to rely on consent for any part of the processing, they must be prepared to respect that choice and stop that part of the processing if an individual withdraws consent.” https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rules-business-and-organisations/legal-grounds-processing-data/grounds-processing/what-if-somebody-withdraws-their-consent_bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bgИзползваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg
 83. 83 Профил на sdfsdfsdf
  sdfsdfsdf
  Рейтинг: 221 Гневно

  ГОСПОД ДА ГО ПОРАЗИ СЪС ЗАРАЗИ И ПРОКАЗИ НА НЕСПИРНИ ТАЛАЗИ -
  - И НЕГО, И ВСИЧКИТЕ ГОВНЕРНМЕНТАЛНИ ОМРАЗИ !!!

  NO GDPR CONSENT WAS EVER GIVEN !!! Especially considering that the European data protection authorities have made it clear “that if a controller chooses to rely on consent for any part of the processing, they must be prepared to respect that choice and stop that part of the processing if an individual withdraws consent.” https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rules-business-and-organisations/legal-grounds-processing-data/grounds-processing/what-if-somebody-withdraws-their-consent_bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg Използваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bgИзползваме данните, които ни предоставяте, за да Ви предложим съдържание, продукти и услуги, интересни за Вас. Ако не искате данните Ви да се използват по този начин, пишете ни на dpo@economedia.bg
 84. 84 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10215 Неутрално

  Слаба година на цитати по "поразяващата уста" на Борисов. Предишни години е мак по-добри попадения.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 85. 85 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Според мен за БАЛАМОСВАНЕ, ЛЪГАНЕ И КРАДЕНЕ не е необходима Божия помощ.
  Достатъчно е да си нагъл, безскрупулен и безпардонен МАФИОТ.
  (А пък ние да си траем като овци).

 86. 86 Профил на oziris
  oziris
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  Изтърка се Боко. Поне преди някой забавен лаф казваше. Сега - слабо. Но за еднокнижник, добре. Проблемът е, че е министър-председател, а не градски пожарникар.

 87. 87 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2335 Неутрално

  Борисов, върви си с мир, вече си пречка, вреден си!

 88. 88 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 458 Неутрално

  ББ - лицем*рен, алч*н, Атеист, внук на Фердинанд І (Българоубиец - причинител на две Национални Катастрофи)!

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 89. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4054 Неутрално

  До коментар [#81] от "onemanband":

  Основата на това, което направиха ГЕРБ бе оставена от БКП/БСП/ДС!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 90. 90 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#59] от "BiGman1":

  Чакаме Дневник да пусне статия с бисерите на Нинова или пРезидента та и ние да поплюем малко...:)
  -----------
  Тоа нема ник'ва кункоренция :)

  Stupid people make me sick
 91. 91 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 793 Весело

  Изтърка се Боко. Поне преди някой забавен лаф казваше. Сега - слабо. Но за еднокнижник, добре. Проблемът е, че е министър-председател, а не градски пожарникар.
  —цитат от коментар 86 на oziris7


  --------------------------
  Там е работата, че проблемът е наш...

  Stupid people make me sick
 92. 92 Профил на На Баба Фърчилото
  На Баба Фърчилото
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Тая дебела свиня, кога ще отиде при създателя си?

  ЧНГ!

 93. 93 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1096 Весело

  Да ви е жив и здрав, та пак да си го изберете!
  —цитат от коментар 1 на Gretel


  Нова Година е все пак! Може ли такива пожелания!?!?!...

 94. 94 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1096 Весело

  Иначе, да си призная като човек с критерии, ако тази посредственост е угодна на Бог, то горко ни. Ама, като се замисля може и моите очаквания да са високи.... Получаваме болести, бедствия, глад и войни, но си знаем, че Той ни обича. По тази логика няма какво да се чудим за Баце и Герб... ;)

  Хайде, ЧНГ на всички! С пожелания за за здраве, късмет, повече мисъл и по-малко вяра!...;)

 95. 95 Профил на На Баба Фърчилото
  На Баба Фърчилото
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Става ми жал за този човечец... Стар и дебел мразен от всички. Няма деца, роднините са се отрекли от него! На Коледа е самотен....
  Малко като Крънч.
  Вижда смъртта и разбира колко е нищожен. Но катарзис няма. Има само овча свещенна простота да се окраде още колкото може. Макар, дълбоко в себе си, да знае, че ковчега няма ремарке. Нищо, в жалкия си остатък, ще научи какво значи скръб, мъка и болка. Последните години на Живков, ще му се видят като лятна приказка на Карибите.

 96. 96 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  1. "Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме" – годината в цитати на Бойко Борисов
  2. Богове няма

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 97. 97 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 646 Весело

  До коментар [#9] от "Khan Enlil":

  тъп си се родил, и така докрая!

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 98. 98 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 646 Весело

  [quote#91:"Хакуна Матата !"][/quote]


  До коментар [#92] от "На Баба Фърчилото":
  "Тая дебела свиня, кога ще отиде при създателя си?"

  Вероятно, доста след като такива л**на като теб се пържат в предизподнята.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 99. 99 Профил на На Баба Фърчилото
  На Баба Фърчилото
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#98] от "Captain Shakespeare":

  Взе ли си лептата? Или си по рождение продажник?

 100. 100 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1077 Разстроено

  Гнусотии, изречени на един дъх и надъхани веднъж завинаги!

  Малинчо
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK