Каракачанов ще напусне управлението, ако не се приеме концепцията му за ромите

Красимир Каракачанов

© Велко Ангелов

Красимир КаракачановВицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов каза, че е готов да си подаде оставката и да мине в опозиция, ако концепцията му за интеграция на ромите не бъде приета в парламента. Това се разбра от негово интервю по телевизия "Евроком".


"Отдавна в България е дошло "време разделно". Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близки и идеологически по-близки до сърцето - няма никакъв проблем. Аз си подавам оставката и минавам в опозиция. Да направят коалиция с ДПС и да си управляват заедно и щастливо!", каза Каракачанов на въпрос дали ГЕРБ няма да се съобразят с ДПС, които критикуват концепцията му.


Лидерът на ВМРО каза, че вече имаше подобен случай със Закона за вероизповеданията. "Ето, ГЕРБ приеха предложенията на ДПС, а не приеха предложенията на ВМРО за твърди мерки срещу проникването на радикалния ислям и опитите на чужди държави и религии през вероизповеданията в България да реализират политика. Това беше, както се казва, "светване на лампичката" в моята глава. Ако и този път решат да се съобразят с ДПС - няма проблем, да си управляват с ДПС. Да обяснят на обществото, че са готови да управляват с една етническа партия, а не с една патриотична организация като ВМРО", добави Каракачанов.
Той смята, че ДПС традиционно работи с този електорат. "И от това е проблемът на България - не само ДПС, но и така наречените системни партии много обичат да работят с този електорат по време на избори, по един или друг начин да ги мотивират - било с обещания, било материално - да гласуват за тях. И точно тук е разковничето на проблема: българските партии не желаят да губят електорат и поради тази причина досега не правят абсолютно нищо. Защото, за съжаление, в последните 28-29 години вече партиите в България се интересуват не от проблемите на българската нация, а се интересуват от предизборните си резултати, от следизборните си резултати и от това дали ще са на власт, или не", каза още Каракачанов.


Каракачанов добави, "че всеки ден има в някое населено място в България подобен конфликт - цигани пребили младеж, цигани пребили пенсионер, ограбили го, изнасилили бабичка". "Това не може да продължава. В един момент на някой ще му гръмне "бушонът" и ще започне да се саморазправя и тогава положението ще бъде окончателно изтървано. Все още има някакъв шанс да вкараме този проблем в някакви релси и да се опитаме да го решаваме", добави вицепремиерът. Той каза още, че не се притеснява, "под формата дори ако трябва на повинност, тези хора да бъдат принудени да ходят на училище и да бъдат принудени да се квалифицират, за да могат да си намерят работа".


Каракачанов каза още, че българският бизнес от години говори за липса на работна ръка и има идеи да се вкарват работници от Третия свят, от Виетнам, от Китай, от Индия и т.н." В същото време има 400 хил. български граждани в работоспособна възраст, които се водят трайно безработни, които всъщност не желаят да работят - нямало работа в България", каза още той в интервюто.


В концепцията на Красимир Каракачанов се предлага въвеждането на общественополезен труд, контрол над социалните помощи, спиране на детската раждаемост. Основната идея в предложенията му предвижда спиране на помощите при: отказ за започване на работа; спиране на децата от училище; демонстриране на скъп начин на живот, несъответстващ на статута "социално слаб". При злоупотреба с парите от "детски" да се въведе отпускането на надбавки в натура, предлага лидерът на ВМРО. Той предлага спиране на помощите и при отказ от образоване, придобиване на трудови навици и квалификация, както и при липсата на видим напредък по социализиране и интеграция. Част от "идеите му" и сега са заложени в много закони. Други като забрана за заселване и трудова повинност противоречат на конституцията и международните договори за правата на човека.


От БСП коментираха, че е късно за ултиматуми, но е време за избори.


Има ли резон в предложенията на Каракачанов, ще се реши на коалиционен съвет, каза в Харманли в неделя лидерът на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов в Харманли в събота. В другите две партии в "Обединени патриоти" - НФСБ и "Атака" също смятат, че идеите на Каракачанов трябва да бъдат обсъдени.

Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на gql35564103
  gql35564103
  Рейтинг: 8 Весело

  Страхотна новина! Край на маймунските популизъм!

 2. 2 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 380 Весело

  На ход е Тиквата... Шкембе Войвода си каза тежката дума..

 3. 3 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Весело

  Колкото и ортакът му рипнА от моста с релсата на врата ...

  Дръжти, маааа, ша скоча!
  Дук мандарина от Лукчо ...

 4. 4 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  Това сигурно е като приказките на Валери Семионов от края на миналата година, че ще скача с релса от моста, ако ВАС отмени решението за Пирин. Е не скочи

 5. 5 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Децибелите и жегата се качват, Разумът и логиката си отиват напълно!

 6. 6 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 712 Неутрално

  Прекалил е с рома, май...

 7. 7 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 693 Неутрално

  ПО принцип съм тъмно синя,никога през съзнателния си живот не съм гласувала за друг освен за СДС,ДСБ,независимо от възможността за друг избор.

  Но сега твърдо съм съгласна с Каракачанов,разбира се няма да гласувам за него.Аз съм един от онези малки %,непредставени в момента,но и не си давам гласа за опити или рестарти на 4 години

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 8. 8 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Ми те нещата са си регламентирани и сега. Просто законите трябва да се спазват, а нарушителите да се наказват. И то за всичко и всеки! Като се почне от ромското кокошарство и се стигне до политиците , продаващи се на кремъл.

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 9. 9 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Неутрално

  ... Каракачанов каза още, че българският бизнес от години говори за липса на работна ръка и има идеи да се вкарват работници от Третия свят, от Виетнам, от Китай, от Индия и т.н." В същото време има 400 хил. български граждани в работоспособна възраст, които се водят трайно безработни, които всъщност не желаят да работят - нямало работа в България", каза още той в интервюто...

  Брях! Тъкмо го бях изкритикувАл, че говори без кьорава данна като обосновка и пример и той ме изненадА.
  Само дето тия 400 000 ... те само цигани ли са? И дали са толкова?
  В тая категория се водят и куп мамини детенца.
  В тая категория са и куп дегенерирали българи, например пропили се.
  В тая категория водят "на хартия" и сума ти народ, който или работи на черно - или се е изнесъл в чужбина.
  Та тия са със сигурност доста по-малко. И не са само цигани.
  И излиза, че ако приемем официалните данни от преброяването 2011 - нещо не е у ред с тая на Красьо.
  По преброяването цигани се водят 320 000.
  А сега сравнете с 400-те хиляди на Вицепремиера.
  И кажете после, че не се дрънка "по принцип" заради изборите ...

 10. 10 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 434 Весело

  ПОЧВАЙ ДА БЕГАШ, БАТЕ!!!!

 11. 11 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 743 Неутрално

  До коментар [#9] от "xm...":

  Турските цигани се самоопределят в голяма част като турци. Българите ги определят като цигани, турците ги определят чингене ,т.е цигани. И са много повече от липсващите 80 000 .

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 12. 12 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Ако Каракачанов продължи в същия дух, дори на децата ще стане ясно, че агент Иван унищожава направеното за избора на самолети...

 13. 13 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 471 Гневно

  "Да направят коалиция с ДПС и да си управляват заедно и щастливо, каза Каракачанов за коалиционните си партньори ГЕРБ."

  Ами те и сега са си коалиция бе, псевдопатриоте. Вие с другите двама дебили сте смокиновото листо, с което е покрита тази срамота....

 14. 14 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1624 Любопитно

  Сидеров и Симеонов също не подкрепят концепцията, но Каракачанов не говори за напускане на малката коалиция.

 15. 15 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1377 Весело

  "Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близки и идеологически по-близки до сърцето - няма никакъв проблем."

  Ами явно смятат, защото в Севлиево са се прегърнали. Че и зам-кмет им дадоха :)

 16. 16 Профил на TanitaS
  TanitaS
  Рейтинг: 274 Неутрално

  И това, ако не е извиване на ръце. По-добре да напуска коалцията

  TanitaS
 17. 17 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3493 Неутрално

  До коментар [#11] от "kasko":
  Пак не излиза сметката.
  Защото по същото това преброяване 2011 като турци се определят грубо 500 000.

  Това, че циганите се "пишат" турци - не споря. Хем е за тях по-престижно, хем Тюркийету ги обработва през Дианета и Петата им колона тук, че мюслеманин е равно на турчин.

  Но сметките на Каракачанов пак не излизат! А е Вицепремиер и е тръгнал фа говори като Корифей по въпроса.
  А когато на Корифея и Вицепремиер сметките кучцат - не му е читава работата ... таквозата ... концепцията, де :)

 18. 18 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2697 Неутрално

  А когато съставяха коалицията, Каракачанов сети ли се да постави такова условие?

 19. 19 Профил на qtl36551020
  qtl36551020
  Рейтинг: 298 Неутрално
 20. 20 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Вън ченгетата от "управлението" на нещастната ни Родина!
  Особено когато са ПОТОМСТВЕНИ.

 21. 21 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  ВМРО прави късен ПОЛИТИЧЕСКИ ХОД. Може би това ще събере ..ЕВРОПЕЙСКИ и ПАРЛАМЕНТАРНИ избори . Не знам дали ще оцелеят , но в правителството за НЯКОЛКО МЕСЕЦА е .... самоубийство ! От Патриотите ще оцелее Атака , не че ги харесвам ,... за заради последователност на действия и тяхното изказване.

 22. 22 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1224 Неутрално

  Ама ще напусне или ще се размени с любовницата си, кат Валерката?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 23. 23 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Ами давай бе, Краси. Напускай. Ама после кога ще си вицепремиер? :)

 24. 24 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 397 Весело

  Москва кихна. Махай се, дебелак.

 25. 25 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  " Да обяснят на обществото, че са готови да управляват с една етническа партия, а не с една патриотична организация като ВМРО", добави Каракачанов."

  Ама то обществото отдавна е наясно, че ГЕРБ управляват с ДПС, няма какво да му се обясняват очевадни неща ! Проблемът е, че дори ВМРО да останат във властта, това нищо не променя в тази посока.....

 26. 26 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Каракачанов малко повече време му трябваше, за да разбере, че ГЕРБ и ДПС играят заедно, а те са само за парлама.

 27. 27 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Отиде Му, стабилността..

 28. 28 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Каракачанов е прав и за самолетите, и за циганите.
  Не е прав за ултимативния тон, който си позволява ПРЕДИ дебата за циганите в голямата коалиция.

  Да де, ама пуста предизборна ситуация...

 29. 29 Профил на Станимир Милчев Николов Пингвина
  Станимир Милчев Николов Пингвина
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Каракачанов- това ще го запомним.

  Не споменаваш обаче какъв срок даваш да се приеме концепцията. Да не трябва да чакаме до след следващите парламентарни избори?

  Кой уби Горуня?
 30. 30 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1609 Разстроено

  ..........опасявам се ,че хода с истребителите беше самоубииствен..............ако се копува нещо дори и да не е РУСКО в никакъв случай да не е и щатско ......!!!!!...... има достатъчно ЕВРОПЕЙСКИ ИСТРЕБИТЕЛИ...../ защо не МИРАЖ примерно.......????!!!!....../........общо взето ВОЙВОДИТЕ направиха такова МАЗАЛО в ВЛАСТА , че отвратиха доста СИМПОТИЗАНТИ от СЕБЕ СИ......../....за онзи хитрец от морето даже не ми се говори......../.......изборите ше се много тежки .........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 31. 31 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 397 Весело

  Каракачанов малко повече време му трябваше, за да разбере, че ГЕРБ и ДПС играят заедно, а те са само за парлама.
  —цитат от коментар 26 на Роси


  Напротив, много добре си го знае и той и от години си играе заедно с ДПС. "Протестът" на циганите, за да му вдигнат кризисно рейтинга (щото се беше ос*ал с продажбата на паспорти), кой го организира?

 32. 32 Профил на Dimitar
  Dimitar
  Рейтинг: 221 Любопитно

  Смокиновия лист май почна да увяхва?!

 33. 33 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Много жалка гледка е мъж изпаднал в политическа истерия. В сериозната политика НЯМА "или-или"!
  За помнещите само 24 часа: ГЕРБ можеше още през 2013 да състави кабинет с ДПС. Що ли така се отказа. Що така ви мързи да разсъждавате? Опорната точка ГЕРБ управлявала с ДПС не просто се изтърка, ами ръждяса и не може да я пробутвате като 24 каратова истина.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 34. 34 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 397 Неутрално

  Много жалка гледка е мъж изпаднал в политическа истерия. В сериозната политика НЯМА "или-или"! За помнещите само 24 часа: ГЕРБ можеше още през 2013 да състави кабинет с ДПС. Що ли така се отказа. Що така ви мързи да разсъждавате? Опорната точка ГЕРБ управлявала с ДПС не просто се изтърка, ами ръждяса и не може да я пробутвате като 24 каратова истина.
  —цитат от коментар 33 на Реми


  Щото ако го официализират, такива като тебе ще изпаднат в екзистенциална криза. Много по-лесно се лъжат баламите, ако само ги подкрепят в парламента при ключови гласувания.

 35. 35 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1032 Весело

  "Тръгвам си, за да остана.." - есна красива чалга от близкото минало :) Каракачане, белият кон на който смяташ да се завърнеш в политиката наесен/напролет, че му строшиш кръста - требе да отслабнеш :)

 36. 36 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 221 Весело

  Отиде Му, стабилността..
  —цитат от коментар 27 на registriran


  Не бързай да се радваш, лилав!
  Пхах!

 37. 37 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3607 Весело

  Прав ти път, крива ти пътечка - така се казва в такива случаи в Габрово, най-българският град според габровци.

 38. 38 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Ако Каракачанов продължи в същия дух, дори на децата ще стане ясно, че агент Иван унищожава направеното за избора на самолети...
  —цитат от коментар 12 на plebs


  Точно. Това че и тоя ( най - лоялния досега към ГЕРБ партньор ) взе да поставя условиия ( и то неизпълними ) е доста показателно. От една страна взе единствената правилна позиция за България, а от друга я торпилира с откриването на един фронт за който няма компетентност и ресурси да направи нещо. Просто ще се дигне едн дандания която ще направи невъзможна работата на правителството и всичко за най важния геополитически избор на България ще остане във времената на Варшавския договор...

 39. 39 Профил на today
  today
  Рейтинг: 959 Неутрално

  Как се направи, че не подкрепя ДПС.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 40. 40 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#34] от "danubian.whale":

  Какво се разбира от "коментара" ти. Че над милион избиратели, твои сънародници са "балами" и , че ДПС гласува за някои от законите и решенията на ГЕРБ.
  Политиката е низ от компромиси. Там няма приятели, има интереси. Електоратът на избори си казва чрез вота коя политическа партия иска да прокарва интересите му. Екзистенциални, интелектуални и духовни.
  Но коя съм аз, че да ви преча да се самозабаламосвате?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 41. 41 Профил на the_axel
  the_axel
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Каракачанов трябва да освободи поста , който заема , при това без условия !

 42. 42 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  "... Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близки и идеологически по-близки до сърцето - няма никакъв проблем ..."!

  А-а-а-а-а-а...! Светна му лампата на другарят Каракачанов...! Като му разправяха, той не вярваше...! :)))

  Бивш tww09306483.
 43. 43 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Каракачанов е в ПРАВИЛНАТА ПОСОКА,но ГЕРБ се показват като абсолютни фурнаджийски лопати.

 44. 44 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Значи сватбата между ДПС и ГЕРБ ще стане реалност.Защото до сега беше само съжителство и таен годеж!

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 45. 45 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  Чудесно! Парламентът трябва тутакси да отхвърли тази фашистка глупост. Всъщност не трябва въобще да я допускат. И ще ни отърват от още една свиня.
  А шкембето би трябвало да знае, че сбирщината му МВРО е българска партия на статуквото (и е на светлинни години от патриотизма) и в момента управлява с ДПС. И без ДПС просто няма да я има.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 46. 46 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 937 Неутрално

  До коментар [#8] от "С Стоянов":

  Повечето текстове от концепцията на Каракачанов са залегнали в българските закони, но не всички. Наистина най-лошото от всичко е, че законите не се спазват.

 47. 47 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 600 Неутрално

  Тия помияри ще приемат и правителство на бирената партия, стига да няма избори. С което лъсва пълното безхаберие за държавата и от страна на ГЕРБ.

 48. 48 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2080 Неутрално

  Ха-ха-ха щял да напусне управлението,колкото Валери Симеонов скочи с релса на врата от бургаския мост. Вие сте едни лъжци и измамници. Щяхте да правите уж минималната пенсия 300 лева,да но не сега,а когато инфлацията изяде това повишение. Нямало пари,а в края на годината два милиарда излишък,но увеличиха техните си заплати,защото им са много малки.

 49. 49 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2718 Неутрално

  Ха-ха-ха-ха-а-а-а-а-а...! Преди време, като разправях, че Борисов ще изработи и разбие патриотите така, както изработи и разби РБ, тука някои ми се пенеха, че това било невъзможно. Е, оказа се, че е възможно... Сега, след избори, когато и да са те, ГЕРБ нямат коалиционен партньор и си е съвсем в реда на нещата, ГЕРБ да се прегърне официално с ДПС...! Всъщност предполагам, че ще е нещо под формата на така наречените експертни правителства. За премиер ще сложат някакво недоразумение от рода на Томислав Дончев, Цецка Цачева също става...! Бате Бойко ще се кълне, че няма нищо общо с това правителство и не знае, кой го е съставил...! Пък тука, ГЕРБ-ерите ще подсмърчат нещастно и ще цункат рязания... :)))

  Бивш tww09306483.
 50. 50 Профил на recurvirostra
  recurvirostra
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Шкемби нали щеше да се гърми с пищовче в слепоочието на площада... Сега вече само власт ще сдава. Това е нещо като Винкел с релса на бургаски мост...

 51. 51 Профил на Athanatos
  Athanatos
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  Каракачанов да си обира крушите.
  Някой от вас чел ли му е концепцията? Пълна с национал-социалистически и фашистки идеи. Противоконституционна и против европейските принципи.
  ТИя откачалки (Волен, Каракачана и Валери) да се махат, че ще ни вкарат в голяма беля.
  Наистина недоумявам как представители на партии с 2-3% подкрепа имат вицепремиерски места.
  Банкянския си сложи голям таралеж в гащите с тия.

  Между другото, огромна част от циганите всъщност работят. Има фабрики, в които над 50% от персонала са цигани. ПО строежите почти няма етнически българи - турци и цигани се бъхтят. Същото е и лятото по полето, където има нужда от ръчен труд.
  Някой да е виждал българин да събира казаните за смет или да мете улиците?!?

  Стига сте се подхранвали с митове и легенди.

  Adam-е zendeh, zendegi mikhad / Живият човек се нуждае от живот .
 52. 52 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1646 Неутрално

  Наближават изборите...и всеки почва да иска майка си и баща си...

 53. 53 Профил на muad
  muad
  Рейтинг: 497 Неутрално
 54. 54 Профил на Suicyco
  Suicyco
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Идеално.
  Само за да си тръгне Шкембе вУйвода си струва да не се приеме. Даже и аргументи не са нужни.

  Trump=Putin=Orban=Maduro=Borisov
 55. 55 Профил на Apophenia
  Apophenia
  Рейтинг: 2431 Неутрално

  да напуска страната ако ще :)

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 56. 56 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3051 Весело

  Във всеки случай Каракачанов е страхотен хитрец - успя политически да се позиционира като основен борец за решаване на проблемите с циганите, и то при условие, че в ролята си на вицепремиер нищо не направи по темата.
  Евала.

 57. 57 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2004 Неутрално

  Руски агент - борец срещу циганизацията? Нещо хич не ми се вярва! Само ще обере антициганския вот.....

 58. 58 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2004 Неутрално

  Руски агент - борец срещу циганизацията? Нещо хич не ми се вярва! Само ще обере антициганския вот.....

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на 301168
  301168
  Рейтинг: 8 Гневно

  До коментар [#59] от "mus18598731":

  Не коментирайте безотговорно.
  Циганите са бичза всички.
  Една прослойка без глава и единствено с първосигналено мислене.
  Това са човекоподобни ядящи и самовъзпроизвеждащи се.
  До кога така.
  Каракачанов е смел и трябва да бъде подкрепен от нас.
  Утре тези цигани ще ти прережат гърлото.
  Не трябва да се умаловажава този проблем.

 61. 61 Профил на 301168
  301168
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Живея в малък град в северозапада.
  Живея под циганско робство .
  Музика , свинщина и високомерно поведение от тези неграмотни .
  Става страшно .Нагли , смели и безгрижни.
  Нямат страх от закон и полиция.
  Трябва да се сложи край на циганщината.
  Каракачанов е много прав.
  Браво.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 935 Любопитно

  До коментар [#40] от "Реми":

  Хмм...допуснали сте екзистенциална грешка. Политиката не е низ от компромиси. Сори, но това са мантри на Българските пишман политици. Политиката е изкуството да балансираш. Компромиси можеш да правиш в личният си живот. Когато стане дума за обществен, бизнес, политически и прочее, компромисите нямат място.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 64. 64 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Че воеводата нали го напусна управлението?

  Мърфи е оптимист!
 65. 65 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5564 Неутрално

  Ами хубаво, но при едни нови избори ще гледа парламента отстрани, да не говорим за вице....

 66. 66 Профил на hue00596226
  hue00596226
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#58] от "Таралеж":

  Който хич не е малък между другото...

 67. 67 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  А защо да чака? Да напуска още сега! Никой няма да има нищо против. :)

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на nqb06371969
  nqb06371969
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#17] от "xm...":

  Тези глупости можеш да ги пишеш, ако само на преброяването в 2011та турците са били 500 000 и преди това са били драстично по-малко, ама не е такава статистиката....

  Да вземете да приемате реалността каквато е а не да си измисляте като не ви отърва, че почвате като Каракачанов да решавате измислени проблеми, а не реални...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK