Управляващи искат да отрежат заплатите на отсъстващите депутати от БСП

Волен Сидеров

© Юлия Лазарова

Волен СидеровГЕРБ и "Атака" се замислиха как да променят парламентарния правилник, за да лишат депутатите от БСП от тази една трета от заплатите им, която получават, въпреки че не присъстват на заседания. Депутатите на БСП напуснаха парламента в знак на протест срещу промените в Изборния кодекс миналата седмица. След това заявиха, че няма да се връщат в парламента, а искат предсрочни избори.


Ако изпълнят намеренията си, управляващите може да оставят без остатъчната му заплата и депутатът от ДПС Делян Пеевски, който не е идвал в парламента от полагането на клетвата, която му осигурява имунитет.


"Ако инициативата на БСП продължи с месеци, задължително в правилника трябва да въведем нови правила за възнагражденията", каза лидерът на "Обединени патриоти" в парламента и на "Атака" Волен Сидеров. Той обясни, че, въпреки че не идват на работа, депутатите от БСП взимат една трета от заплатата си, което е равно на средната за страната заплата (1171 лв. по данни на НСИ - бел. авт.), както и една трета от представителните разходи.
Преди Сидеров председателят на правната комисия Данаил Кирилов заяви, че въпросът ще бъде разгледан от правната комисия. Той очаква да се появят извинителни бележки от ръководството на парламентарната група. "Редно е голяма част от разходите да не бъдат покрити и санкциите да бъдат пределно ясни, и да се знае. Ние, като бяхме извън парламента юни и юли месец 2013 г., не получавахме абсолютно нищо от Народното събрание", добави Кирилов.


"Вече имахме такова предложение в срещата си с (председателя на парламента - бел. ред.) Цвета Караянчева на обичайните съвети във вторник. Писмено не сме го представили, но ще го представим. ГЕРБ поискаха няколко дни да помислят и да имат някакви съображения. Няма проблем да изчакаме няколко дни", каза Сидеров.


В момента отсъствията на депутатите се извиняват от председателя на парламентарната им група. Така се извиняват и отсъствията на Делян Пеевски. Извинението на отсъствията от председател на парламентарна група също ще мине през промяна в правилника, каза Сидеров. "Трябва да се променят правилата. Това не е трудно, ще стане бързо", добави той. "Няма значение от коя партия си, ако не идваш на работа, няма да получаваш пари", коментира Сидеров. "Които от нашите не са редовни, ще се стреснат при това положение", смята той.


Според Сидеров със сигурност в БСП ще има недоволни депутати, ако им се орежат заплатите. "Вероятно някои от тях разчитат само на това заплащане. Има депутати със свой бизнес, за които не е фатално важно", обясни Сидеров.


Нека да вкарат тези предложения и ще ги обсъдим публично, пред всички към момента правилникът е такъв, длъжни сме да го спазваме, коментира депутатът от ДПС Халил Летифов. "Ама ми се ще и да водим дебат за какво една част от парламента работи по някакъв дневен ред, който не е актуален, а другата част въобще не работи. Това е по-съществен дебат, отколкото за това какво получават народните представители", добави Летифов. Според него "работата на народните представители и на нас всички е да носим тази отговорност, за която са ни изпратили. И смятам, че ние от ДПС правим точно това. Ние смятаме, че народните представители трябва да работят. И те имат ангажименти не само в парламента, а и извън парламента".

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  За пръв път да се съглася със Сидеров. Като не ходят на работа от БСП, защо трябва да им плащаме заплати? Да им плащат от Кремъл.

  The best way to predict the future is to invent it.
 2. 2 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  И на Пеевски!!!Сидеров също е от редовно отсъстващите - да не се прави на много редовен, защото си го знаем, че е абсолютно нередовен - толкоз ли няма психодиспансер за него!

 3. 3 Профил на 3аНиЗа
  3аНиЗа
  Рейтинг: 2138 Весело

  "ако не идваш на работа, няма да получаваш пари" - наглостта на "откритието" е пропорционално на наивността на избирателите. Но пък "работата никога не свършва", та к`ви ги мислят, к`ви ги вършат, и за чия сметка знаят вече и наивните.

  Коментиране на анализираното, вече...
 4. 4 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2066 Неутрално
 5. 5 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Не би се учудил ако сега комунистите се водят "командировка", за да вземат и 1/3 командировъчни. В нормална частна фирма ако не се явиш един ден на работа без уважителна причина, те уволняват.

  The best way to predict the future is to invent it.
 6. 6 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3804 Неутрално

  Ако аз не отида три дни на работа, даже ще ме уволнят.

  Еретик
 7. 7 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2670 Неутрално

  Какъв пример дават на държавните чиновници - да мързелуват, което си е е характерно за комунистите чиновници. Задвижват се само когато трябва да уредят свой човек.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 8. 8 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 530 Неутрално

  "Управляващи искат да отрежат заплатите на отсъстващите депутати от БСП"
  "Ако изпълнят намеренията си управляващите може да оставят без остатъчната му заплата и депутатът от ДПС Делян Пеевски"

  А дано, ама надали.

 9. 9 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 1052 Весело

  Другари, ще се наказваме, другари!!!

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 10. 10 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 4355 Любопитно

  Е много ясно....и не само това!трябва и глоби за неявяване на работа!Аз ако не се появя 3 дена на работа ...ше ме изхвърлят!А тия безхаберници и заплати чакат!!!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !
 11. 11 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  Съгласен съм, но трябва добре да се обмисли, за да няма съдебни дела за пари.

 12. 12 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  Като цялата им "законодателна" дейност.Ще се промени в понеделник,в четвъртък ще се обнародва,а другия понеделник ще се отмени.И никой няма да претърпи санкции за тъпотията си и пропиляното време. Напротив,ще е получил заплатата си в пълен размер.

 13. 13 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Абе не е лошо партийните субсидии да орежат. К'во ни баламосват с 200-300 хил. лв. /при условие, че БСП нема да ходи неколко мес./

 14. 14 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1570 Весело

  Това със неплащането на заплатите го гледаме поне от две десетилетия!
  Празните приказки за това, че няма да се плаща на не присъстващ депутат е поредната серия, че ще стане нещо ново.
  Няма да стане, защото всичките до един, които са вътре винаги са се възползвали от тази прекрасна опция, според която си получаваш заплатата без да ходиш на работа!

 15. 15 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 762 Неутрално

  Много тъжна коалиция. С лицето от тази снимка, дето си позволяваша воаяжи до Париж с приятелката си и луксозни хотели за сметка на данъкоплатеца.
  И точно той да критикува когото и да е било. Жалка политбутафория.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 16. 16 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 1060 Неутрално

  До коментар [#2] от "Капабланка":

  Да, но уви той вече е в Народното събрание, което си е психодиспансер отвсякъде. Може да се прекръсти на психодиспансер "VIP Народно събрание", като VIP e съкращение за Very Irrational Politicians.
  Та на въросното място е пълно с шизофреници, социопати, патологични лъжци, патологични скатавки, клептомани, мегаломани и обикновени имбецили.
  Всеки психиатър би се гордял с подобна клиника и подобни пациенти.

 17. 17 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 911 Неутрално

  Който не работи,не трябва да е.е

 18. 18 Профил на CINZANO - оправете си сайта!
  CINZANO - оправете си сайта!
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  Щом ще засегне и Свинелян, поправката няма да мине. Комунетата може да са спокойни...

  Мома, връщай 12 и 12А!
 19. 19 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  Нека ... ама в следващия Парламент сегашните управляващи ще са опозиция и като им знаем табиета ... тогава ще отрежат и техните заплати = няма да посмеят !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 20. 20 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 9092 Неутрално

  Как може да получават заплати, дори и 30 %, ако не работят. На кого в държавата плащат, ако не ходи на работа.

 21. 21 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  Нали всички така казвате,че когато отсъствате от Парламента,вие пак работите,като обикаляте избирателните си райони и се срещате с избирателите си. Сега БСП това прави. Може би ви е страх,че ЕС ще погледне с лошо око,че управляващите приемат законите без опозиция? Борисов също така правеше по времето на Орешарски,даже по-лошо плащаше на хора,за да протестират от вън. С вашите камъни по вашите глави.

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4163 Неутрално

  ""Вероятно някои от тях разчитат само на това заплащане. Има депутати със свой бизнес, за които не е фатално важно", обясни Сидеров."

  Малко са депутатите от БСП, които разìтат на депутатските си заплати ! За голямата част от тях бизнесите им, подкрепяни от връзките със статуквото, значат всичко ! Това се отнася не само за тях, но и за повечето останали депутати от тоя, а и предходните парламенти ! Депутатството е тръмплин към връзки, влияние и пари ! Това е така от самото начало на " промените" у нас !

 23. 23 Профил на ivan_v
  ivan_v
  Рейтинг: 445 Весело

  всеки път когато ОПГ-то прегласува закон на 180 градуса да им дават ли пари ? Нали резултата е нулев ?

 24. 24 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1946 Неутрално


  Щом Герб приемат проектозакони на ДПС иначе правителството падало,на уж патриотите трябва да им светне синята лампа,че Герб вече не се надява на тях,за да има мнозинство в Парламента.

 25. 25 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Като не ходят на работа хората ги уволняват. Работата на парламента трябва така да е планирана, че да има време за заседания, за срещи с избиратели, за участвания в комисии, за международна дейност и за почивка. Който не може да изпълнява да си ходи от къде е включително и ако вземе да "боледува" В крайна сметка нали ги избираме да ни представляват, а не да се мотаят.

 26. 26 Профил на Сенчеста фигура
  Сенчеста фигура
  Рейтинг: 748 Неутрално

  БСП доказа, че не става и за опозиция, трябва да я глобат не с 1/3, а с 3/3 от заплатите, защото комунягите съвсем се забравиха.

  В Дневник.бг има точно 1 русофил, но с над 300 профила. Щраквайте му редовно ! и да пътува. „Дойче Веле" е педерастка необективна медия, а Дневник.бг вече цензурира без аргументи. Това е обидно и е противоположното на свобода на словото.
 27. 27 Профил на Kiril
  Kiril
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Какъв управляващ е Болен Сидеров, когато не може да се самоконтролира? Да ходи на арт терапия в "Стил 2" и да спре да се прави на мъпет иначе съвсем ще се погуби.

  https://imdb.com/title/tt1279083/ + http://socrates.else.is/ + https://chitanka.info/books/category/filosofia + https://tutanota.com
 28. 28 Профил на Quo Vadis?
  Quo Vadis?
  Рейтинг: 1124 Любопитно

  А не е ли по добре депутат ако не може да присъства на 85% от заседанията за примерно 3 месеца да се заменя от следващия в листата

 29. 29 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  Интересно защо ние ,които сме дали съгласието си като гласуваме за депутатите в НС не можем да искаме отзоваването им?Не те на нас,а ние на тях сме работодатели.

 30. 30 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 2013 Неутрално

  За пръв път да се съглася със Сидеров. Като не ходят на работа от БСП, защо трябва да им плащаме заплати? Да им плащат от Кремъл.
  —цитат от коментар 1 на EU defender


  Точно ти едва ли плащаш заплата на някой, гербажийски троле.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 31. 31 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 2574 Неутрално

  И ние искаме предсрочни избори, но ГРОБ ще пуснат властта само с кръв, както е доказано от комунистическата история и техните отрочета.
  Иначе, никъде по света няма заплата ако не ходиш на работа. Това важи и за Пеевски, ДПС и ко. Даже може да минем на надник.

 32. 32 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  НЕ ГИ ДИШАМ КОМУНЕТАТА.НЕ ГО ДИШАМ И ПЕЕВСКИ.НО ТЕ СА ПРАТЕНИ В ПАРЛАМЕНТА ОТ ИЗБИРАТЕЛЯ.НЕ ОТ СИДЕРОВ ИЛИ КАРАЯНЧЕВА.И ЗАПЛАТАТА СИ ВЪРВИ С ДЕПУТАТСТВОТО.ТОЧКА.
  ЧЕ ИБИРАТЕЛИТЕ СА ИДИОТИ,КОИТО СИ ИЗБИРАТ ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ ДРУГИ ИДИОТИ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.
  ШЕФ НА ДЕПУТАТА Е ИЗБИРАТЕЛЯТ И НИКОЙ ДРУГ.

 33. 33 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  Това л*ке е толкова компроминтирана личност, че дори когато мнението му е абсолютно правилно, пак ми се повръща. Иначе би било добре, ако е възможно изобщо, освен да им отнемат тази 1/3 от заплатите, да им натресат и солидни глоби, за неявяване на работа без уважителни причини! Все пак работата на депутатите е важна за националната сигурност! Ако например, почти половината персонал на РВД откаже да идва на работа какво ли ще им се случи?

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 34. 34 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Комунистите родината свободна
  изядоха и изпиха като своя майка родна.
  Те всички са милионери.
  Но все пак добре е да им се резне заплата и да им се вземат колите.Поне малко да се издразнят.Иначе дайте ми и на мен Техноимпекс и ми вземете заплатата.

 35. 35 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Ако не ида 3 последователни дни на работа, ще ме уволнят дисциплинарно. Защо за тези безделници трябва да е различно???

 36. 36 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Иначе дайте ми и на мен Техноимпекс и ми вземете заплатата.
  —цитат от коментар 34 на dolna4erti4ka


  Ще ти го дадат, ама не си се дупила на когото трябва през 1998-9.

 37. 37 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5414 Неутрално

  До коментар [#19] от "dark'star":

  Ти вече и изборите реши. Няма за какво да ходим да гласуваме.

  Gunter glieben glauchen globen
 38. 38 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  До # 28. Какви 85 % ако не присъства на заседанията? Ти ако не отидеш на работа три последователни дни и си уволнен,защо кодекса на труда да не важи и за тях?

 39. 39 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1021 Неутрално  Ако не идваш на работа ще получин само 2/3 от заплатата. БСП си тръгна в знак на протест :D :D :D
  Мен ако питат ако не ходят на работа нищо не трябва да получават

 40. 40 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2672 Неутрално

  Какво има да ги режат, като това и сега е така според правилника за вътрешния ред на НС. Депутатите от БСП са наясно с този казус.

 41. 41 Профил на nsa17624486
  nsa17624486
  Рейтинг: 3431 Неутрално

  И аз искам да не ходя на работа и да получавам 1000 лева!

 42. 42 Профил на RadiMiles
  RadiMiles
  Рейтинг: 295 Неутрално

  Аз като не се явя на работа, нали няма да ми платят , защо за депутатите да е различно, и при положение, че парите там за космически

 43. 43 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  До коментар [#19] от "dark'star":

  Мокри сънища... Ако си много над 70-те, може и да не го доживееш 😂

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 44. 44 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4204 Неутрално

  В интерес на истината тези от БСП-то изобщо не трябва да получават заплати, а трябва да плащат за това, че са в парламента.
  Заради тяхното ежедневно предателство България е загубила много, много повече.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 45. 45 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 861 Неутрално

  МИ ТИЕ АКО ИМАХА ПОНЕ КАПКА ДОСТОЙНСТВО ЩЕХА ДА СЕ СЕТАТ ТЕ САМИТЕ КАКВО ПРАВЕХА НАСКОРО И КАК СЕ КРИЕХА КАТО МИШКИ ЗА ДА НЕМА КВОРУМ , НЕ ЛИ ПА ТОЯ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ КВИ ГНУСНИ ИГРИ ИГРАЕШЕ С КВОРУМА ,ОТВРАТТЕЛНО Е

 46. 46 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 2395 Неутрално

  Докато в този парламент си играят на стражари и апаши, така ще е! Този влязъл, онзи излязъл, а този и онзи ги вози кола. С шАфьор. И като шАфьоринът отвори вратата, родата от село събира очите! Приятно гласуване!

  Мърфи е оптимист!
 47. 47 Профил на Иван К.
  Иван К.
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Ау Дневник много се е загрижил за депутатите от БСП , ЕДВА ЛИ НЕ НЯКАКВА РЕПРЕСИЯ има срещу тях, не ходят на работа , но и заплата да върви колко са лоши тези управляващи… Явно Дневник вече открито подкрепя БСП , преди се стараеше да изглежда обективно критичен към властта.

 48. 48 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  Това със заплатите е ОК, ма в общи линии си е... ташизъм. Повечето изобщо не разчитат на заплатата.

  Трябва да въведат правило- при определен брой отсъствия- съответният тарикат да бъде изритан. Имам предвид- такива- като Пеювски, и Доганя навремето- дето не стъпват в Парламента.

  Щото сега- те си правят ташизъм с нас. Шефът на парламентарната група издавал извинителна бележка, и готово! Баси- 5 години не стъпал на работа, ма бил извинен!

  Ще говоря с моя работодател- да не идвам повече на работа, а после ще му представя извинителна бележка от майка ми, или от жена ми.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 49. 49 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  Докато в този парламент си играят на стражари и апаши, така ще е! Този влязъл, онзи излязъл, а този и онзи ги вози кола. С шАфьор. И като шАфьоринът отвори вратата, родата от село събира очите! Приятно гласуване!
  —цитат от коментар 46 на султана глаушева


  Ми БеСеПарска му работа. Ма- да признаем- Know-How- то е на ГЕРБ.

  А да използвам случая- да те питам- ти докъде стигна с делата за клевета срещу нЕкои съфорумци? Че на 31 декември- голям го извади, ама...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 50. 50 Профил на Содом и Гомор кРаят на джендъризма
  Содом и Гомор кРаят на джендъризма
  Рейтинг: 1142 Весело

  Много тъжна коалиция. С лицето от тази снимка, дето си позволяваша воаяжи до Париж с приятелката си и луксозни хотели за сметка на данъкоплатеца.И точно той да критикува когото и да е било. Жалка политбутафория.
  —цитат от коментар 15 на Реми


  само той да е с мед да го нахраниш... Ами Ангелкова с нейните оскарски изпълнения. Кви ги дири там тя да не е репортер?

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 51. 51 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  само той да е с мед да го нахраниш... Ами Ангелкова с нейните оскарски изпълнения. Кви ги дири там тя да не е репортер?
  —цитат от коментар 50 на Содом и Гомор- (к)Раят на джендъризма


  Ангелкова си джитка в Щатско на лични разноски. Има приятели, които й осигуряват поканата, подробности са дали приятелите плащат разходите, или тя. Ма не сме ние с теб.

  Това е нормално- вземаш си отпуск, и кеф ти Щатите, кеф ти Крушовица. Кой където си иска да ходи- само да не ме кара да му плащам кефа.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 52. 52 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 2063 Неутрално

  Депутатите на БСП напуснаха парламента в знак на протест срещу промените в Изборния кодекс миналата седмица. След това заявиха, че няма да се връщат в парламента, а искат предсрочни избо,рл

  Който се опитва да твърди това е, е груб злостен и тъп манипулатор . БСП не заявямат , че искат предтсрочни избори сега , след напускане на парламента . БСП са заявили това отдавна и сега само го потвърждават . БСП напусна говорилнята по определени причини , заявени с декларация и заведени в администрацията на НС . И ще се върнат тогава , когато исканията им се удовлетворят . Процеса започна искат или не иска котилото , останало в парламента . Сега остава само Президента ДА НЕ НАЛОЖИ ВЕТО на променения Кодекс ,вече представен в президентството за обнародване , да го обнародва , и краха на парламентарното сборище ще бъде пълен . Дано го направи . За да бъде сеира като на панаир .

 53. 53 Профил на jif44392826
  jif44392826
  Рейтинг: 299 Любопитно

  Май работата на депутатите не е само да седят в парламента или се бъркам?

 54. 54 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 2063 Неутрално

  До коментар [#47] от "Иван К.":ЕДВА ЛИ НЕ НЯКАКВА РЕПРЕСИЯ има срещу тях, не ходят на работа , но и заплата да върви колко са лоши тези управляващи…

  Явно блееш , с извинение , и не вдяваш какна е причината за напускане на парламента от бесепарите . Протеста им не е срещу властта , в момента . Причината е в простотията на юристите на Герб и на цръэкльото . Опитаха се да извиват ръцете на БСП - извиха тепните денесарите и ги приканиха в кабинета си със смъкнати гащи и наведена поза . И искат - не искат започнаха да претворяват в дера исканията на БСП по темата Избирателен кодекс . А това че не ходят на работа , а полечават заплати , го разрешава Правилника на НС . Сменете го и няма да получават заплати .мтвт Сещаш ли се ?.

 55. 55 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 2063 Неутрално

  До коментар [#44] от "Храбър":Заради тяхното ежедневно предателство България е загубила много, много повече.


  Ми хайде бе Храбрецо , изправете ги пред Народен съд за ПРЕДАТЕЛСТВО . ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ПЛЕЩИТЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО , НЕКАДЪРНИ ОСТАНАХТЕ И ЕДИН БАРЕМ ДА ОСЪДИТЕ УСЛОВНО ДОРИ. .

 56. 56 Профил на Иван К.
  Иван К.
  Рейтинг: 540 Неутрално

  До коментар [#53] от "jif44392826":

  Бъркаш , работата на депутатите е да бъдат в парламента , има три причини да са извън сградата на парламента отпуск , болничен или командировка.

 57. 57 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 2063 Весело

  До коментар [#10] от "Willy Messerschmitt":Аз ако не се появя 3 дена на работа ...ше ме изхвърлят!А тия безхаберници и заплати чакат!!!

  АМИ ТЪП ДОГОВОР СИ ПОДПИСАЛ . АКО ИЗОБЩО РАБОТИШ ПО ДОГОВОР , А НЕ СИ ДАЛ ... , ДА ДЕ - ПОД НАЕМ .

 58. 58 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9620 Неутрално

  Да ги отрежат като не ходят на работа, за това са избрани.

 59. 59 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9620 Неутрално

  Да ги отрежат като не ходят на работа, за това са избрани.

 60. 60 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10791 Весело

  Не им стига че са глупаци, но трябва да покажат, че са и отмъстителни :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK