Неизвестните пред преговорите на демократичните формации за евроизборите

Съпредседателите на "Демократична България" Христо Иванов (втори от ляво) и Атанас Атанасов (трети). Владислав Панев - "Зелените" (последен вдясно) и Мартин Димитров

© Надежда Чипева, Капитал

Съпредседателите на "Демократична България" Христо Иванов (втори от ляво) и Атанас Атанасов (трети). Владислав Панев - "Зелените" (последен вдясно) и Мартин ДимитровОбединението "Демократична България", в което участват "Да, България", ДСБ и "Зелените", продължава преговорите за общо явяване на европейските избори със СДС и Движение "България на гражданите". В сряда са били разговорите със СДС, а в четвъртък с ДБГ.


Според източници на "Дневник" от "Демократична България" са поставили на СДС условие "пред скоби" да изясни политическата си позиция към ГЕРБ и към българските националисти. Причината е, че СДС все още преговоря както с "Демократична България", така и с ВМРО и НФСБ, а изразява и желание за преговори с ГЕРБ. Не може да имаш в устава си забрана за членство на сътрудници на Държавна сигурност, но да е приемливо да говориш с Красимир Каракачанов (агент на Шесто управление на ДС), каза източник на "Дневник" от "Демократична България". Потенциален проблем е и че СДС настоява трите букви - символ на началото на демократичните промени в страната, да присъстват в наименованието на бъдеща коалиция.


Другият възможен партньор в ново обединение - ДБГ - партията, създадена от Меглена Кунева, членувала в Реформаторския блок заедно с ДСБ и СДС, демонстрира желание за коалиция с "Демократична България", но се готви и за самостоятелно явяване на евроизборите.
Разговорите поначало са трудни заради взаимно изключващите се мнения да се търси или не широко обединение. Според едни политици и наблюдатели коалиция е необходима заради непредставените сега в българския парламент десни избиратели, според други - тя би била безпринципна и неустойчива. Противниците на по-голямо обединение посочват противоречията в Реформаторския блок, който участваше във властта и се разпадна. Друг аргумент е неуспехът за коалиция преди парламентарните избори.


Върху разговорите оказват влияние и очакваните промени в бъдещия европарламент, както и призивите за изключване на формацията на унгарския премиер Виктор Орбан "Фидес" от Европейската народна партия /ЕНП/, в която членуват ДСБ, СДС, ДБГ, както и управляващата ГЕРБ.


Срокът, който са си поставили от "Демократична България" за край на преговорите с евентуални партньори, е 16 март.


Според най-новите социологически проучвания "Демократична България" има шанс за 1 от 17-те места полагащи се на България в европарламента. Когато е готова листата, а това трябва да стане към средата на март, трябва да е ясно и решението към коя фракция би се присъединил представител на българските демократи, казват от обединението.


Във "Фейсбук" се развиха спорове и по тази тема между активисти на "Да, България" и ДСБ - член на ЕНП. Стефан Тафров, който спечели вътрешните избори на "Да, България", но не е известно дали ще води листата, след като ДСБ залага на сегашния евродепутат Светослав Малинов, написа в профила си, че няма да е член на ЕНП, заради Бойко Борисов и заради Орбан. "Това няма да е лично мое решение, а общо решение на партиите в "Демократична България", след като се изясни какви точно политически групи ще се формират в бъдещия парламент, който, изглежда, ще бъде по-фрагментиран и по-различен от сегашния", уточни Тафров в интервю за "Капитал".


Радан Кънев /ДСБ/ отговори задочно във "Фейсбук": "Намирам начина, по който се води разговорът за мястото на бъдещи евродепутати от "Демократична България" в ЕП, за доста глупав. Не защото разговорът не е важен - напротив. Именно защото следващият ЕП ще бъде доста разделен и динамичен, и именно защото нито една от традиционните политически групи няма да е никак единна по основни теми, и особено защото е възможно ЕП да завърши с различно разпределение от началното, разговорът е много важен. И точно по тази причина, не е работа на отделни кандидати да заявяват къде ще ходят и няма да ходят, а е работа на политическото ръководство на коалицията да вземе политическо решение".


От "Демократична България" обясниха след тези реплики, че ще обявят решението си на въпроса за европейското политическо семейство заедно с листата. Каквото и да е, то може да бъде променено от очертаващите се размествания в бъдещия европарламент.


В понеделник "Демократи за силна България" настоя за изключването на партията на Виктор Орбан "Фидес" от Европейската народна партия (ЕНП) в писмо до Жозеф Дол. ДСБ призова премиера Бойко Борисов и ГЕРБ да подкрепят изключването на "Фидес" от ЕНП, но отбелязват, че "между двете партии няма особена разлика". Според ДСБ "Борисов също като Орбан обича европейските пари, но ежедневно атакува европейските ценности. Корупцията, кражбите на еврофондове, потъпкването на върховенството на правото, на свободата на медиите и плурализма са емблемите на управлението не само за "Фидес", но и за ГЕРБ". Движението "България на гражданите" също поиска изключването на "Фидес", тъй като смята за "недопустима водената от Орбан външна и вътрешна политика, която е напълно несъвместима с дясноцентристките ценности на ЕНП". СДС, както и ГЕРБ, не са обявили позиция. Европейската народна партия ще обсъжда на 20 март изключването на "Фидес".


В сряда Европейските "Зелени", където членува и българската партия "Зелените", и обявиха, че са готови на сътрудничество с ЕНП, за сформиране на мнозинство след евроизборите през май.


Резултатите на евроизборите на партията на френския президент Еманюел Макрон и намеренията му за създаване на нова либерална група също са част от възможностите за намиране на друго политическо семейство за бъдещия евродепутат на "Демократична България".


Разговорите в София продължават още седмица.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (347)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  По този начин поднесени нещата означават само едно.
  Безпринципно чифтосване на ПАРТИЙНИ КЛИЕНТЕЛИ,
  с цел осигуряване на топли депутатски местенца на
  партийните елити, които от своя страна, с блага дума
  и пари ще наритат партийната клиентела да гласува.

  "Ползата" от едно такова безпринципно чифтосване
  ще бъде, че евентуално в парламента ще влязат
  ОДИОЗНИ и НЕПРЕДСТАВЛЯВАЩИ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИЯ
  и АНТИСЪВЕТСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ ФИГУРИ като
  ЛУКАРСКИ,
  КАБА Еди Кой си
  МЕГЛЕНА КУНЕВА,
  ДЕЛЧЕВ
  и прочее.....

  Другата полза е, че самото им присъствие на такива
  ще отблъсне честните гласоподаватели, които
  нямат материален или друг интерес да гласуват за
  партийните клиентели.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 3. 3 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  Лошото е, че така наречените "десни" кокетират
  само и единствено с "дясността" си.
  НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ да ни се поднесе политическа програма,
  политическа платформа с ясни искания КАКВО и С КАКВИ СРЕДСТВА
  трябва да се постигне.
  Да се слезе сред народа - ДИРЕКТНО ЛИЦЕ В ЛИЦЕ
  и посредством СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
  Виждаме как ТЕЛЕВИЗИЯТА НАПРАВИ откровено
  НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО ФИГУРИ И ПАРТИИ като
  АТАКА, НФСБ.....и ЛИДЕРИТЕ ИМ в парламентарно представени
  партии и политици.

  Засега виждаме УМИШЛЕНО БЯГСТВО от идеята за нещо повече
  от ТОПЛИ МЕСТЕНЦА ЗА НЕКОЛЦИНА,
  БЯГСТВО от идеята за СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ и ПЕЧАТНИ МЕДИИ

  Все неща, които вече започват да писват на
  пак ще се повторя НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИЯ С ПАРИ
  И ДРУГИ ОБЛАГИ ЕЛЕКТОРАТ.

  И ЗАЩО ДБ НЕ ПОСТАВЯТ ВЪПРОСА ЗА

  МЪРТВИТЕ ДУШИ в ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ?!?!?!?!

  ПОНЕ НАД МИЛИОН И ПОЛОВИНА СА

 4. 4 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 437 Разстроено

  Заявеното от М. Горбачов, по време на възродителния процес, че политиката спрямо „тюркоезичното малцинство“ в България е несправедлива, се възприе като промяна на курса в Москва спрямо България, превръщайки по този начин „възродителния процес“ в сериозен пасив на режима. Същевременно асимилационната кампания спрямо „тюркоезичното малцинство“ започва да се върти на празни обороти под влияние на мощни международни фактори. Анализаторите на ДС тогава и част от ключовите фигури по високите етажи на БКП, виждайки резултатите от „перестройката“ на Горбачов, осъзнават, че със социализма е свършено и се организират в подготовката на таен план за контрол върху държавата вече в условията на демокрация. В плана се залага на правилото: „Управлява този, в който са парите“.
  В резултат, държава се оказа превзета от олигархични интереси, с концентрация на политическата и икономическата власт в ръцете на ограничена група хора (създаване на банки, необезпечено кредитиране, фалити на банки, известен и като период на раздаването на куфарите с пари. Пример: Банка Моллов, която създаде MFI Holding през който се финансираше създаването на фирми на доверени партийни другари, по точно на техни наследници), които упражняват координирано влиянието си върху парламента, правителството, политическите партии, публичната администрация, полицията, съдебната система и масмедиите" и до днес. За сигурността им се грижеха специално създадени охранителни фирми. Една ничия територия с нефункционираща демокрация и опортюнистична олигархия - благоприятен терен за руска офанзива! Тези, които се взеха твърде насериозно и решиха, че са богоизбрани да карат влака, се оказаха заплаха за създателите си и трябваше да бъдат сменени от разпределителя на порциите.
  За гарантиране на дълговременна устойчивост на плана се разчита на създаденият за целта политически проект, използващ етническата карта като мощен инструмент за влияние. В частност да се използва и за зашита от възмездие и търсене на отговорност. За начало на действие на плана за политическия проект се счита тайното решение на представители на Политбюро (една от ключовите роли играеше свръх амбициозният Луканов, заедно с група от ръководни кадри от Политбюро и ДС), да отстранят Тодор Живков, който на практика стартира с официалното обявяване на края на възродителния процес на пленума от 29 декември 1989 г.
  Така се създаде ДПС и „паралелната власт“.
  В последствие представителите на Политбюро постепенно бяха изтласкани от представителите на ДС. Една от причините за премахването им беше отказът им от съвместен бизнес с италианската мафия, агресивно проникваща в България през функциониращи и до днес контрабандни канали, наследили автоматично каналите за внос на ембаргови технологии по времето на социализма, поддържани тогава от ДС с тясно взаимодействие със световните мафиотски организации. А Луканов, който не прие изолацията, в която постепенно беше поставен, противник на бизнеса на българска територия, изпиращ пари на мафиите ( по-специално на италианската), реши отново да влезе в играта, като публично искаше да компрометира връзката на този бизнес с ДС. Но не успя.
  Същевременно, борческите отряди в БГ, създадени също от ДС с отговорен координатор, един вече доста възрастен виден представител на ДС, завършил КГБ школа със специализация как се управляват големи маси от хора чрез контролирано манипулиране с информация, съсед на Цвачка по местоживеене в елитния жилищен комплекс на Жолио Кюри, построен специално за партийната номенклатура, изпаднаха в конкурентна битка с италианците, която доведе до изчезването на някои от тях. Борческите отряди бяха създадени като дисциплиниращ инструмент за гарантиране на устойчивото развитие на политико-икономическия проект на паралелната власт в посткомунистически условия. Паралелната власт, изцяло съставена от представители на ДС, отлично владееща всевъзможни техники и методи за гарантиране на стабилното си съществуване, създаде добре осигурени структури, които да виждат и чуват всичко и навсякъде и структури, с които да наказват провинилите се (в това число и организатори на политическа съпротива) в дискретна координация с аналогичните официални (държавни) такива, изцяло овладя политико-икономическото пространство в България и доведе до установяване на авторитарен феодално - олигархичен режим, известен още и като фасадна демокрация.
  Най-важното, което може да се каже за ролята на ДПС през тези 29 години, е, че е подвластна на програмата на задкулисието, което си постави за цел БКП/БСП да не носи никаква отговорност за извършените престъпления както при смяната на имената, така и през 100-годишното си съществуване на политическата сцена. ДПС през годините се превърна в крилото на комунистическата партия сред мюсюлманското население".
  Там се раждат иполитически проекти или се превземат от вътре такива, които се считат за заплаха на установеното статукво. A най-добрия проект е този, който се задържа вече 10 г. Вероятно ще продължи още дълго, независимо, че оценката на хората за тези 10 г. си пролича при поднасянето на цветята на Шипка по случай 3-ти март от името на премиера Бойко Борисов. Чуха мощни освирквания от страна на присъстващите българи на Шипка. На няколко пъти се чуха призиви за "Оставка" и викове "Мафия". Никакви социологически проучвания не могат да прикрият своеобразната присъда на българския народ. Тя беше произнесена не само към премиера, но и като цяло към българскатаг политическа класа, която очевидно не защитава интересите на нацията си.
  Дошло е време за ново освобождение! Но "Демократична България" ако се обедини с "България на гражданите" и "СДС" ще направи същата грешка, когато десницата беше известна като Реформаторски блок. СДС отдавна е овладяно от паралелната власт, а "България на гражданите" е създадена с финансовата подкрепа на едно от най-силните адвокатски дружества, силно свързано с ДПС и участвало някога в създаването на НДСВ, специално да се внедри в дясното пространство, единствено с цел разбиването му. От друга страна "Демократична България" трябва много да внимава с кадрите, за да не се повтори случая "Петър Москов".

 5. 5 Профил на EU Fighter
  EU Fighter
  Рейтинг: 674 Неутрално
 6. 6 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Весело

  "Неизвестните пред преговорите на демократичните формации за евроизборите"

  - Няма неизвестни. Дали Станишев и Местан, или Станишев и Малинов, все тая.
  Мъжете се целуват. :)

  "Десният Светослав Малинов заедно със Станишев срещу Орбан"

 7. 7 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Държавна сигурност след 89-доказа мафиотската си същност чрез трансформирането си в паралелна власт, структурирана точно по схемите на мафиите, примерно тези в щатите през 30-те години. Начина по който превзе активите на държавата през постоянно контролираната от тях власт е 100% криминален. Същевременно на фона на това, че Русия винаги е гледала на територията България като на своя собствена, очевидно е решила отново да ни превземе, превземайки мафията, т.е. властта. Тъй като на това ниво на международни взаимоотношения всяко казано нещо е добре премислено (няма случайни подхвърляния, дори и под формата на шега), подмятането за приравняването на лева към юана в съчетание с изказването на Божеството в стил, гузен негонен бяга, че България не е троянският кон на Русия в НАТО, недвусмислено доказва неприкритото желание на Путин и компания да се погаврят с българския така наречен елит и да намекнат, че имат план за България, който не подлежи на съвместно обсъждане. Доказателство за това е, че с личното разпореждане на божеството ни, несъобразявайки се с плахите обструкции на някои от приближените си, в изпълнителната власт на ключови позиции масово навлязоха руски креатури (случаят с пенсионерите със зелените чорапки) и налагането на неизбираем кандидат за президент на ГЕРБ, за да спечели изборът на Решетников.
  "Демократична България" я чака много много тежка битка. Ако хората не я възприемат като едиинственат сила, способна да спаси България, битката за спасението е загубена.

 8. 8 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Весело

  ...Засега виждаме УМИШЛЕНО БЯГСТВО от идеята за нещо повечеот ТОПЛИ МЕСТЕНЦА ЗА НЕКОЛЦИНА,БЯГСТВО от идеята за СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ и ПЕЧАТНИ ...
  —цитат от коментар 3 на Hawaii  До коментар [#3] от "Hawaii":

  Колега, лицата от снимката или си имат медии, или са продукт на медии. Лично считам, че са продукт именно на медии от СИБ. За тези медии пък е явен завоя от "дясното" към "либералното", символизиран от популяризирането на Даниел Кадик, черните книги на ИПИ, отношението към Орбан и Качински и много други. За отношението към ГЕРБ говорят самите те:

  "Атанасов и Малинов имат различни виждания по отношение на бъдещите партньори на ДСБ.
  "Не трябва да имаме никакви комуникации с такива партии, които се отнасят към ГЕРБ като към сателити", заяви Атанасов. Той разделя останалите политически сили на противници и конкуренти като смята, че ДСБ първо трябва да изясни отношението си към конкурентите, защото именно от тях са дошли най-големите удари за ДСБ.

  Според Малинов ДСБ има проблем с понятията конкурент и противник, и много често бърка конкурента с противника. "Оставяме у хората впечатлението че истинският ни противник всъщност е този, който ни е конкурент и не ни подкрепят заради това. Това е грешка, която не смятам да допускам оттук нататък. Смятам да преодолея тази визия, че нашият основен противник е ГЕРБ. Това не означава, че те са нашите приятели", заяви Малинов."
  http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2017/06/09/2985724_shte_cufne_li_gerber_i_v_dsb/

 9. 9 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3154 Неутрално

  До коментар [#4] от "Анти Шишковци":
  До коментар [#7] от "Анти Шишковци":

  "Демократична България" я чака много много тежка битка. Ако хората не я възприемат като едиинствената сила, способна да спаси България, битката за спасението е загубена.
  ================
  Два много дълги поста за този извод?
  Ако това са ни спасителите, неспасени ще си останем.

  Еретик
 10. 10 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1945 Весело

  Колкото милионерите от върхушката на БСП са "социални", толкова и болшевиките в тези формации са "демократични". Обезсмислиха дясното, сега се заемат с демокрацията.

 11. 11 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Коалиции от рода на РБ са неприемливи и неуспешни. СДС не могат да имат никакви претенции, като например абревиатурата им да фигурира в името на евентуалната коалиция тях, защото според най-новите социологически проучвания "Демократична България" има шанс за 1 от 17-те места, а СДС няма никакъв шанс. Значи партията с по-нисък рейтинг трябва просто да подкрепи коалицията, която има възможност да вкара депутат/и, за да увеличи шанса на ЕНП да има повече присъствие в европарламента. Но това ще е, ако от СДС ги е грижа за българското участие в бъдещия европарламент, а не ако си мислят само как да направят някаква уйдурма с някоя друга формация, от което да извлекат полза за себе си.

 12. 12 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1481 Весело

  Няма неизвестни, дестинацията е ясна - под опашката на Дорчо :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 13. 13 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3232 Весело

  но пък известните са познати , спор кой да води бащина дружина/преразпределя грант и механичен сбор водещ до "нов" проект. и това разбира се е известно:""Маркет линкс": "Демократична България" и ДПС наравно сред гласуващите за евровота"

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 14. 14 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#4] от "Анти Шишковци":

  Мног дълго, колега. Ще опитам по кратко. Първо беше "МУЛТИГРУП, ДПС, АТАКА – „СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ“ НА ЛУКАНОВ". След това се случи БСП, ДПС и Атака, скачените съдове на Топенерджи и Мултигруп. Всичко това са стъпки от митичния план за "Възраждане" на ДС:
  "Архивите все още не са отворени докрай. Сега излизат данните от военното разузнаване. Прокрадва се и информация за митичния план „Възраждане“ на ДС. Според него супер секретни сътрудници на тайните служби са прехвърлени на отчет в КГБ, а досиетата им в България са прочистени. И сигурно ни предстои да научим още горчиви истини. За тези, които се биеха в гърдите като първи антикомунисти и пламенно громяха бившия режим от митинги и протести. По-интересно е дали сме си научили урока и знаем ли как да продължим и как да се освободим от имплантите. И дали като общество ще оставим поколенията след нас без да сме им разкрили жестоката истина за дългата ръка на Държавна сигурност, която все още не е останала в историята."
  https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/-implantite-na-ds-v-sds-nay-golemite-antikomunisti-se-okazaha-chengeta-59620

  За тържествата на Шипка:
  „Двайсетина ултраси от „Възраждане" опорочиха празника на връх Шипка

  Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.
  Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. …“
  https://www.24chasa.bg/novini/article/7327291

  Със здраве.


 15. 15 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#6] от "plebs":

  виде ли кък са избуали дрогарката дет е дрогарка на дрогарката Карагьозова дет па е дрогарка на дрогара-Вожд Борисов?

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/03/08/3402009_suzdatelite_na_bulgarskata_kriptovaluta_onecoin_sa/

  връви тамо пльокнеш нящу

  яж бахур
 16. 16 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#8] от "plebs":

  виде ли кък са избуали дрогарката дет е дрогарка на дрогарката Карагьозова дет па е дрогарка на дрогара-Вожд Борисов?

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/03/08/3402009_suzdatelite_na_bulgarskata_kriptovaluta_onecoin_sa/

  връви тамо пльокнеш нящу

  яж бахур
 17. 17 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#10] от "Дон Кихот":

  виде ли кък са избуали дрогарката дет е дрогарка на дрогарката Карагьозова дет па е дрогарка на дрогара-Вожд Борисов?

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/03/08/3402009_suzdatelite_na_bulgarskata_kriptovaluta_onecoin_sa/

  връви тамо пльокнеш нящу

  яж бахур
 18. 18 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#12] от "Saint of Me":

  виде ли кък са избуали дрогарката дет е дрогарка на дрогарката Карагьозова дет па е дрогарка на дрогара-Вожд Борисов?

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/03/08/3402009_suzdatelite_na_bulgarskata_kriptovaluta_onecoin_sa/

  връви тамо пльокнеш нящу

  яж бахур
 19. 19 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#14] от "plebs":

  виде ли кък са избуали дрогарката дет е дрогарка на дрогарката Карагьозова дет па е дрогарка на дрогара-Вожд Борисов?

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/03/08/3402009_suzdatelite_na_bulgarskata_kriptovaluta_onecoin_sa/

  връви тамо пльокнеш нящу

  яж бахур
 20. 20 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Любопитно

  До коментар [#16] от "Моа Преател Тайпи":

  Що ме занимаваш с въпроси, на които Гугъл отговаря за четвърт секунда?

  "Моят капитал | Защита на инвестиции в криптовалута - Капитал
  https://www.capital.bg/biznes/moiat.../3169965_zashtita_na_investicii_v_kriptovaluta/
  27.04.2018 г. - През изминалата година понятието криптовалута зае централно място в икономическите новини. Все още е рано да се оцени дали ...
  Какво става | Без резки промени при криптовалути, с ... - Капитал
  https://www.capital.bg/.../3372442_bez_rezki_promeni_pri_kriptovaluti_s_izkljuchenie...
  9.01.2019 г. - От началото на 2019 година се наблюдава известно успокоение на криптопазара. Промените в цените на основните монети са ...
  Сорос, Ротшилд и Рокфелер инвестират в криптовалути - Капитал
  https://www.capital.bg/.../3160184_soros_rotshild_i_rokfeler_investirat_v_kriptovaluti/
  10.04.2018 г. - От финансов балон до добра инвестиция. Така само за няколко месеца се промени нагласата на някои от най-големите и мощни ...
  Моят капитал | Как да копаем биткойн, без да си цапаме ръцете ...
  https://www.capital.bg/.../3054416_kak_da_kopaem_bitkoin_bez_da_si_capame_rucete...
  7.10.2017 г. - Дейта центрове започват да предлагат машини за добив на криптовалута под наем."

 21. 21 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  Не беше ли по-добре, вместо безсмислени разговори
  с Лукарски и Кунева, да бяха поставили пред цялото общество

  ПРОБЛЕМА С ИЗЧИСТВАНЕТО НА МЪРТВИТЕ ДУШИ

  ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ

  ОКОЛО ДВА МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ЩЕ "ГЛАСУВАТ"

  КОГА ще доживеем някой, изживяващ се като РАДИКАЛЕН РЕФОРМАТОР

  ДА ОТПОЧНЕ РАДИКАЛНИТЕ СИ РЕФОРМИ с МЪРТВИТЕ ДУШИ

 22. 22 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  До коментар [#3] от "Hawaii":

  Една телевизия струва много. Това сигурно е причината да не направят, друга причина не виждам.
  А защо не поставят въпроса за мъртвите души в списъците – ДБ поставят много въпроси, може и този да са го поставяли, но никой не им обръща внимание, те са глас в пустиня – керванът си върви и дори кучетата лаят срещу тях, а не срещу кервана.

 23. 23 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Мъжете се целуват. :)
  —цитат от коментар 6 на plebs

  Както Цвъки и Карадайъ ли?

 24. 24 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#20] от "plebs":

  оф, ама и ти си ми един малоумен трол... Цвъки що се таквизи ва подбира? ей тъй са прай, ено от твйти линкчита

  https://www.capital.bg/3372442/

  яж бахур
 25. 25 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1987 Неутрално

  На снимката виждам и Мартин Димитров от Синьо единство. И те ли ще влизат в коалицията!?

 26. 26 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#25] от "svoboden":

  Мартинчо е енергийния им министър в сянка,моля ти се.

 27. 27 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3815 Неутрално

  Както винаги, въпросът е "КОЙ ще води листата". Вождове - много, а мераклии - още повече. А се знае, че дори едното място е под въпрос. Псевдо десните в България, продължават да са групират в елитарни, затворени партийни формации. Без ясна платформа и виждане - що е то - дясно у нас и точна програма, лесно разбираема за хората, както и да се обединяват, нямат шанс. Ще се останат маргинални.

 28. 28 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#25] от "svoboden":

  Марто е ок, ти скивай "Да, България" как са узурпирали името на коалицията...

  https://apkpure.com/in/democratic-bulgaria/bg.demokrati.demokrati

  аман от КуКуневи номера

  яж бахур
 29. 29 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  До коментар [#3] от "Hawaii":Една телевизия струва много. Това сигурно е причината да не направят, друга причина не виждам.А защо не поставят въпроса за мъртвите души в списъците – ДБ поставят много въпроси, може и този да са го поставяли, но никой не им обръща внимание, те са глас в пустиня – керванът си върви и дори кучетата лаят срещу тях, а не срещу кервана.
  —цитат от коментар 22 на Fiji


  Тази мантра за "МНОГО СТРУВАЩАТА" ТЕЛЕВИЗИЯ ни я претоплят
  отново и отново.
  Истината е, че НЯМАНЕТО НА СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ СТРУВА МНОГО.
  Струва точно толкова много, колкото ГЛАСЪТ ИМ ДА Е ГЛАС В ПУСТИНЯ
  Може да са били поставяли едно или друго, но НЯМА КОЙ КЪДЕ ДА ГО ЧУЕ
  ЧУВАТ само и единствено КАКВО каканижат
  ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА КЛЕПТО - РУСКОТО СТАТУКВО

 30. 30 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  СОБСТВЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ и МЕДИИ
  са разделителната линия между това
  ДА МОБИЛИЗИРАШ КЛИЕНТЕЛАТА СИ да те добута до парламента
  и това ДА ОТПРАВЯШ ПОСЛАНИЯ КЪМ ОБЩЕСТВОТО
  С НАТИСК ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ

 31. 31 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1761 Неутрално

  До коментар [#26] от "tosho_toto":

  Е ти можеш ли да сравниш министър Теменужка с Мартин? Сравнение с нея Мартин е класа. А и не защитава чужди интереси.

  SHADOWS of SOFIA
 32. 32 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2800 Гневно

  Тези от ДСБ съвсем се оляха. Какви са те, че да определят кой ще членува в ЕНП и кой не? Не могат да влязат в Парламента, правят безпринципни коалиции с някакъв си Христо Иванов и левите зелени и тръгнали акъл да дават на други, които печелят избори и управляват от няколко години.
  Жалко, че ги поддържах толкова години! А като гледам и другите мижави субекти от дясно са на тяхното ниво и готови на всякакви безпринципни коалиции.

 33. 33 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  въпроси, на които Гугъл отговаря за четвърт секунда?
  —цитат от коментар 20 на plebs


  а Цветелина Бориславова се оказва Цветанка Карагьозова?

  Атентат срещу приближени на СИК
  https://www.capital.bg/861205/

  бахти, де ли съм блял дукат гласуах за Борисов?

  яж бахур
 34. 34 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  До коментар [#29] от "Hawaii":

  Добре, дори да направят телевизия, могат ли да накарат хората да я гледат? Ако е сериозна и разследваща телевизия, ще бъде чудесно. Но пак ще се гледа от определен кръг хора, а и натискът срещу нея ще е от всички страни, както стана с БиАйТи. Ако е партийна телевизия, е обречена предварително на неуспех. Единствено, за да има голям зрителски интерес към нея (за да може да се издържа), трябва да стане комерсиална жълтеникава телевизия, а такива има предостатъчно и никой няма нужда от още една.

 35. 35 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  До коментар [#3] от "Hawaii":


  " Да се слезе сред народа - ДИРЕКТНО ЛИЦЕ В ЛИЦЕ "


  Това и по отношение на програмата и нейното осъществяване го пиша повече от година, но тези на снимката горе НЕ НАМИРАТ за необходимо да го направят и май наистина мислят не за победата на десните в България, а само за някои топли и добре платени местенца !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 36. 36 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1975 Неутрално

  Обезумели са от глад. Дано само не се самоизядат.

 37. 37 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3764 Неутрално

  До коментар [#6] от "plebs":
  До коментар [#12] от "Saint of Me":
  До коментар [#26] от "tosho_toto":
  До коментар [#32] от "pamela":

  Б-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-ææææææ

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 38. 38 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3764 Неутрално

  До коментар [#6] от "plebs":
  До коментар [#12] от "Saint of Me":
  До коментар [#26] от "tosho_toto":
  До коментар [#32] от "pamela":

  Б-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-ææææææ

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 39. 39 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1975 Весело

  Да цитираме иконата Емануел Макрон само преди 4 дни: "... трябва да забраним финансирането на европейски политически партии от чужди сили".

 40. 40 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1990 Неутрално

  Колкото милионерите от върхушката на БСП са "социални", толкова и болшевиките в тези формации са "демократични". Обезсмислиха дясното, сега се заемат с демокрацията.
  —цитат от коментар 10 на Дон Кихот  До коментар [#10] от "Дон Кихот":

  А аз си мислех, че комунетата от герп го обезмислиха дясното, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 41. 41 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 667 Неутрално

  Няма смисъл да се допускат други партии - това само ще насърчи за вбъдеще ново цепене и нови безпринципни коалиции.

  Компромис може да се направи само за СДС и то ако много се променят.

 42. 42 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  До коментар [#30] от "Hawaii":

  Що годе добре поналучкваш нещата ,
  НО имаш една основна според мен грешка:
  - тези всичките лица , и тези дето са се изтипосали на кадрото
  и другите дето не се виждат,
  ама ги знаем от години като КуКУнева и сие,
  отдавна вече не могат да поведат хората след себе си!
  Те не само омръзнаха с мрънкате си на едни и същи наизустени приказки , НО и най-важното:
  сред тях няма водач, няма лидер, няма ПОБЕДИТЕЛ ! ! !
  А на стадото е нужен овчар , който като засвири с цафарата
  и стадото се сбира около него !
  Грубо е , ама е истина ! - като онази стара шопска раздумка:
  - И я можем и тате може,
  ама козата си сака пръч! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 43. 43 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Абсолютно безформен тюрлю гювеч!

 44. 44 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Няма неизвестни, дестинацията е ясна - под опашката на Дорчо :)
  —цитат от коментар 12 на Saint of Me


  = 💩💩💩

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 45. 45 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5476 Неутрално

  Дано да има разбирателство, защото само обединени имат шанс за пробив.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 46. 46 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  До коментар [#29] от "Hawaii":Добре, дори да направят телевизия, могат ли да накарат хората да я гледат? Ако е сериозна и разследваща телевизия, ще бъде чудесно. Но пак ще се гледа от определен кръг хора, а и натискът срещу нея ще е от всички страни, както стана с БиАйТи. Ако е партийна телевизия, е обречена предварително на неуспех. Единствено, за да има голям зрителски интерес към нея (за да може да се издържа), трябва да стане комерсиална жълтеникава телевизия, а такива има предостатъчно и никой няма нужда от още една.
  —цитат от коментар 34 на Fiji


  Недей така,
  Няма да успееш да оправдаеш липсата на СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ
  и СОБСТВЕНИ МЕДИИ.
  Телевизиите АЛФА и СКАТ както и сега създадената ТВ на БСП
  бяха създадени, без нито за миг
  някой някога да се е замислял, щяло ли било да се гледат,
  от кого щяло било да се гледат.....
  Все едно Вазов, Балзак или Достоевски да изгубят години
  в разсъждения, ако пишат, КОГО ЩЕ НАКАРАТ да ги чете ?!?!
  Този аргумент е толкова наивен, че няма къде повече.

  Истината е, че с ЛИПСАТА НА СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ,
  ПРЕТЕНЦИОЗНИТЕ да са "радикална опозиция" и "радикални реформатори"
  НАБУТАХА В РЪЦЕТЕ на ОТКРОВЕНИ ПРО РУСКИ шарлатани
  и клептаци стотици хиляди хора, които бяха зомбирани
  от СКАТ и АЛФА.
  И не само им набутаха в ръцете ЕЛЕКТОРАТ,
  ами им НАБУТАХА И ОПОЗИЦИОННОТО ГОВОРЕНЕ

  Това е СКЪПАТА ЦЕНА ЗА ЛИПСАТА на СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ

 47. 47 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 718 Неутрално

  До коментар [#6] от "plebs":До коментар [#12] от "Saint of Me":До коментар [#26] от "tosho_toto":До коментар [#32] от "pamela":Б-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-æ-ææææææ
  —цитат от коментар 37 на дедо Андро


  Какво си се разблеял рано, рано бе! Няма ли кой да ти хвърли малко сено?

 48. 48 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  .Жалко, че ги поддържах толкова години! .
  —цитат от коментар 32 на pamela


  Така е. Трудно бе да преброим кретените.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 49. 49 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 699 Весело

  Движение "България на гражданите", Мегито Кунева. Браво!!! Аз съм ЗА!

 50. 50 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#42] от "Чардо":

  ти па дръто комуне де са пърчиш? глеайте си там вожда и са радвайти на Патоци, АЕЦи и ежедневни кражбички

  яж бахур
 51. 51 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Както винаги, въпросът е "КОЙ ще води листата". Вождове - много, а мераклии - още повече. А се знае, че дори едното място е под въпрос. Псевдо десните в България, продължават да са групират в елитарни, затворени партийни формации. Без ясна платформа и виждане - що е то - дясно у нас и точна програма, лесно разбираема за хората, както и да се обединяват, нямат шанс. Ще се останат маргинални.
  —цитат от коментар 27 на Vlado Nikolov


  Хайде стига с тези шаблони! Какво им е елитарното на тези празноглавци?

 52. 52 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  Дано да има разбирателство, защото само обединени имат шанс за пробив.
  —цитат от коментар 45 на penetrating


  Добре,
  Приемаме, че се обединят Орела, Рака и Щуката,
  и мобилизираните им клиентели набутат в парламента
  за тлъсти заплата и престижен трудов стаж
  до болка познатите ЛУКАРСКИ, КАБА Еди Кой Си, КУНЕВА, МОСКОВ....

  КАКВО ПРАВИМ оттук нататък.

  КОЙ има полза от това да продължават да мътят на столовете си
  в парламента и да подпискват отстрани БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ВЛИЯНИЕ
  ВЪРХУ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕШЕНИЯ в страната ?!?!

  При това С ВСИЧКИ РИСКОВЕ екземпляри като ЛУКАРСКИ КАБА...., КУНЕВА
  МОСКОВ.....да запеят ОБРАТНАТА ПЕСЕН на това, с което са ни омайвали
  на Изборите ?!?!?!

 53. 53 Профил на Aldi Mitov
  Aldi Mitov
  Рейтинг: 329 Гневно

  Писах го и преди около седмица в друга подобна статия, ще го напиша отново. Ако Демократична България включат в коалицията СДС или ДБГ, независимо с какви уговорки, аз няма да гласувам за коалицията. И това го казвам като човек, гласувал последователно за ДСБ, Реформаторски блок, коалицията на Да, България и зелените на предходните избори, човек споделящ и харесващ множеството от позиции и видеа по социалните мрежи на ДСБ и Да българия, човек демократ, дарил пари когато Да, България се създаде.
  Просто няма да направя още един компромис. Дори в момента съм доста подразнен, че изобщо се водят разговори за обединение с въпросните партии. Те не са част от демократичната общност от много години вече. Там са просто едни кариеристи търсещи постове. Една шайка петър москов-ци (макар и да осъзнавам къде беше москов, когато се видя що за човек е всъщност)

 54. 54 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  Движение "България на гражданите", Мегито Кунева. Браво!!! Аз съм ЗА!
  —цитат от коментар 49 на moreee


  ВСИЧКИ РУСКИ НИКОВЕ, обожаващи ГЕР ББ и Статуквото сте "ЗА"

 55. 55 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1000 Весело

  Да цитираме иконата Емануел Макрон само преди 4 дни: "... трябва да забраним финансирането на европейски политически партии от чужди сили".
  —цитат от коментар 39 на Lemmy


  Ееее, много грубо е това!
  Ми те за едничкия пореден транш, ааааааа, пардон, ......за демокрацията, се борят със зъби нокти, ако им го отнемат, ще изчезне целта на занятието....

  Знанието е сила, информацията - власт
 56. 56 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Коалиция със " Зелените " може да се преглътне в името на някаква цел. Първи път. Може да се преглътне и коалиция с '' Да, България " . Втори път. Обаче коалиция със СДС и ДБГ вече идва твърде много. Ще е за трети път, а всички знаем, какво се случва със стомничката на третия път. Ще ме извиняват, но, ако сключат подобна лишена всякакви принципи коалиция, мен, като избирател ме губят. Ще излезе, че за N -ти път всичко е било само празни приказки и борба за докопване до мазния еврококал.

 57. 57 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#46] от "Hawaii":

  тоа па, бахти и теле-зритела

  яж бахур
 58. 58 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1000 Весело

  До коментар [#47] от "von_seeckt":

  Дедото блее за паша из тучните европарламентарни полета.........

  Знанието е сила, информацията - власт
 59. 59 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  До коментар [#30] от "Hawaii":Що годе добре поналучкваш нещата , НО имаш една основна според мен грешка:- тези всичките лица , и тези дето са се изтипосали на кадрото и другите дето не се виждат, ама ги знаем от години като КуКУнева и сие, отдавна вече не могат да поведат хората след себе си!Те не само омръзнаха с мрънкате си на едни и същи наизустени приказки , НО и най-важното: сред тях няма водач, няма лидер, няма ПОБЕДИТЕЛ ! ! !А на стадото е нужен овчар , който като засвири с цафарата и стадото се сбира около него !Грубо е , ама е истина ! - като онази стара шопска раздумка:- И я можем и тате може,ама козата си сака пръч! ! !
  —цитат от коментар 42 на Чардо


  Така е Чардо.
  Прав си абсолютно за всичко.
  Дай, обаче някаква идея КАК ДА СТАНАТ НЕЩАТА
  така както правилно, казвам го без ирония, ги пишеш ?!?!?

 60. 60 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Жалко, че ги поддържах толкова години!
  —цитат от коментар 32 на pamela


  ко ви са върже чиляк на простотиите тролетарски, ше рече че ДСБ са имали няколко милиона избиратели. бати тъпите номера

  яж бахур
 61. 61 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 350 Неутрално

  По този начин поднесени нещата означават само едно.Безпринципно чифтосване на ПАРТИЙНИ КЛИЕНТЕЛИ,с цел осигуряване на топли депутатски местенца
  —цитат от коментар 1 на Hawaii


  Kaкви "депутатски местенца", човече?
  Тези няма да додрапат до четирите процента нивгаж.
  Сбират се, колкото да усвоят едни средства от фондациите и после пак беж - кой, от където е.

  Не ща да влизам у затвора!
 62. 62 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 890 Любопитно

  сред днешната повсеместната политическа чалга ,най важното за ДБ е да запазят достойнство ,безпринципни коалиции заради няколко гласа повече само ще навредят

 63. 63 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  До коментар [#46] от "Hawaii":

  """.... Докъде се докарахме: Роми правят партия в Сливен Сливен, България 09 Март 2019, 07:49

  В Сливен предстои да бъде учредена Европейска народна партия - България. Началото на учредителното събрание е предвидено за 13.00 часа в залата на читалище „Зора”.
  Партията прави заявка да работи в защита на онеправданите и бедните без оглед на тяхната етническа и религиозна принадлежност. Димитър Петров, съучредител на партията и вероятен неин заместник-председател коментира, че грешно се интерпретира, че ще бъде учредена нова изцяло ромска партия в страната, пише БНР.
  „При нас членуват българи, роми, турци, каракачани, дори и с най-различни религиозни възгледи.“
  Петров определи партията като дясноцентристка и заяви, че ще се търсят възможности и механизми за членство в голямата Европейска народна партия. ..."""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 64. 64 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Весело

  На снимката в началото на статията - банда глупаци и неудачници, които сами се провалят.
  Бездарници, но и те за власт ламтят ;)
  Я марш от политическата сцена :)))

 65. 65 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1149 Весело

  На снимката - най-добрият клоунски квартет в момента в България!

  "Автентичните" десни, червенеещи до безобразие и коалиращи се с такива неосоциалисти като зелените чугуни.

  Жалка история.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 66. 66 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 699 Неутрално

  До коментар [#54] от "Hawaii":

  "ВСИЧКИ РУСКИ НИКОВЕ, обожаващи ГЕР ББ и Статуквото сте "ЗА""

  Не позна. Мразя герберастите в дъното на душата си. Вероятно ще гласувам за БСП или Възраждане.

 67. 67 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1481 Весело

  До коментар [#44] от "КретенКилър":

  Ступи, по случай НУЛА евродепутати умнокрасивци след изборите искам да изпляскаш некви спешъл емоджита, да отбележим събитието :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 68. 68 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  БЯГСТВО от идеята за СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ
  —цитат от коментар 3 на Hawaii


  Др Сорос дава, ала в кошара не вкарва.

 69. 69 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#9] от "Костадин Иванов":

  Добре, кой тогава може да има претенции, че ще се бори за нещо по-различно и за това, България да се превърне в нормална европейска държава, след като от ДБ не стават...?1?

  Бивш tww09306483.
 70. 70 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#54] от "Hawaii":"ВСИЧКИ РУСКИ НИКОВЕ, обожаващи ГЕР ББ и Статуквото сте "ЗА""Не позна. Мразя герберастите в дъното на душата си. Вероятно ще гласувам за БСП или Възраждане.
  —цитат от коментар 66 на moreee  До коментар [#66] от "moreee":

  С други думи, мразиш ГЕРБ, но най- вече мразиш себе си и семейството си щом си готов с гласа си да им причиниш неподозирани злини.

 71. 71 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2263 Неутрално

  До коментар [#60] от "Моа Преател Тайпи":

  Да , ДСБ имат милиони избиратели ,лошото е ,че какъвто и проект да се направи в дясно , винаги другарите от ДС го обяздват с цел да го провалят , просто нещата са премислени предварително ,затова в НС и администрацията почти не останаха хора ,които да не са креатури на ДС и БКП ,само че под шапката на различните управления ,разбирай партии с различни имена ,но подотдели на бившата ДС , ако бъде назначен някъде на ръководен пост някой истински десен човек ,той веднага бива дискредитиран по един или друг начин ,така ,че десните проекти тук са безмислени ,както и правенето на политика от нормални хора ,те се дистанцират от политиката .

 72. 72 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 225 Весело

  До коментар [#42] от "Чардо":
  "А на стадото е нужен овчар , който като засвири с цафарата
  и стадото се сбира около него !"

  Каква подигравка с родната елитарна умнокрасавщина!

 73. 73 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#56] от "zle_platen_trol":

  Нещото наречено ДБГ е лъжичката катран в кацата с мед! Тия са, най-гнусните червени подводници и нямам никаква идея, защо си губят времето да разговарят с тях. ДБГ имаше най-голямата заслуга, за разпадането на РБ и пропиляването на едно, много добро начало...!

  Бивш tww09306483.
 74. 74 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Снимката е подходяща и първата дума от заглавието описва всичко.
  Неизвестните.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 75. 75 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Весело

  Тия политически трупове защо изобщо се появяват?!
  Да се прибират отново в БСП или вече съвсем се изхабиха и провалиха :)
  Така е с продажниците - остават на улицата

 76. 76 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Няма ли кой да каже на др.Прокопиев, че инвестицията в тези анимационни герои е хвърлени пари на вятъра, че мине се не мине ден и ги изтъпанчва в медията.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 77. 77 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1000 Весело

  [quote#46:"Hawaii"][/quote]

  Собствена телевизия ще имате тогава, когато отделите средства за това.
  Имате си спонсори и от родните олигарси и от чужбина, обаче всички пари отиват за издръжката на вождовете, щото ако им се наложи да се изхранват със собствени сили и способности, ще трябва да ровят по кофите.
  Имайте предвид обаче, че и за телевизията трябват личности, които да зомбират потенциалните избиратели. С телевизионни "звезди" като Льо Пти Женерал и Ръдан по-добре да не си харчите парите.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 78. 78 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#32] от "pamela":

  Ти...? Поддържала си ДСБ? Я иди се скрий, в червената дупка, от която си изпълзяла...!

  Бивш tww09306483.
 79. 79 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#74] от "О, ко ма напрай!":

  Вчера имаше снимка, на двама много известни. Цветанови и Карадайъ...! Тя, много ти харесва, нали?

  П.С. Мина ли сюнета, организиран в Мюфтийството, специално за членове на ГЕРБ?!

  Бивш tww09306483.
 80. 80 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#2] от "aleks ivan":

  Аха,а когато Кънев и Кунева бяха под ръчичка,гласуваше,а??

 81. 81 Профил на ozd05563707
  ozd05563707
  Рейтинг: 667 Неутрално

  Паркетната десница изпълзя. Гномове, ристо и ко. ще спасяват БГ. Спонсорирани постове у ФБ и тн. Дразнители от класа.

 82. 82 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#10] от "Дон Кихот":

  Казваш добре, че беше личният прислужник на Тодор Живков, че да осмисли дясното, а...?! :)))

  Бивш tww09306483.
 83. 83 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 593 Неутрално

  УПОТРЕБЕНИТЕ ПАТЕРИЦИ НА БОЙКО БОРИСССОФ , ЖАЛКА КАРТИНКА

 84. 84 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Весело

  Единственият им шанс беше да подкрепят ГЕРБ, но тези палячовци сами се провалиха и ... забравете за Парламента :)
  Бойко им даде шанс, но предателите си показаха грозните душички и почнаха да поставят условия !!!!
  Хайде марш и да ви няма, червени каскети и лелки ;)

 85. 85 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 533 Неутрално

  ... "Демократична България" я чака много много тежка битка. Ако хората не я възприемат като едиинствената сила, способна да спаси България, битката за спасението е загубена.
  —цитат от коментар 7 на Анти Шишковци

  Вие виждате ли "Демкратична България" или която и да е друга от т.нар., обявени и самообявяващи се за истинска десница партии и коалиции като "едиинствената сила, способна да спаси България"? Сега, с тези лидери, с тази политика, с този брой членове, симпатизанти и потенциални гласоподаватели? Наистина ли? Нима!!!

 86. 86 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#10] от "Дон Кихот":Казваш добре, че беше личният прислужник на Тодор Живков, че да осмисли дясното, а...?! :)))
  —цитат от коментар 82 на tww09306483


  Ето затова хората ви мразят.

 87. 87 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Неутрално

  До коментар [#83] от "reply":

  Що да са употребени ...?!
  Те сами се прецакаха като се направиха на Голяма работа, а са едни мишоци.

 88. 88 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 706 Неутрално

  Смешници са другарите от Демократична България. СДС трябвало да си изясни позицията спрямо ГЕРБ, е нали позицията на ДСБ спрямо ГЕРБ е ясна? Какво прави ДСБ та членува заедно с ГЕРБ в ЕНП? Щом имат ясна позиция или предлагат на ЕНП да изключат ГЕРБ или сами напускат ЕНП. Защото сегашната ситуация е като тази но госпожа Лъжа Техноимпексова и господин Румен Решетников, у нас говорят едно, например, че са срещу ГЕРБ, че ГЕРБ са крадци и убийци, а в Европа говорят друго и членуват с крадците и убийците в едно политическо семейство. Точно като Техноимпексова и Решетников. Ако това не е чист популизъм и безпринципна партиина борба за някое място в парламента здраве му кажи.

 89. 89 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1173 Весело

  X+Y+Z=3%

  Неизвестни са само: Х=?, Y=?, Z=?

  За това трябва постоянно да се измерват ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 90. 90 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Весело

  “... "Демократична България" я чака много много тежка битка. ”

  Никаква битка не я чака тая шайка.
  Народа ги изрита отдавна.
  Сами си проиграха шанса.
  Техният създател Прокопиев ги употреби и ги изхвърли

 91. 91 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1481 Весело

  До коментар [#78] от "tww09306483":

  "Ти...? Поддържала си ДСБ? Я иди се скрий, в червената дупка, от която си изпълзяла...!"

  Точно тоя тип 'елитизъм' ви докара докъдето сте.

  Не е необходимо одобрение и препоръки за да ГЛАСУВАШ за партия и умното нещо е да се коткат симпатизанти дори да има съвсем малка обща повърхност и да се работи около компромиси по различията. Умнокрасивците се държите като некви свръхтежки чорбаджии мерещи от глава до пети всеки потенциален избирател дали е 'достоен' с непреодолимо критично око отхвърлящо дори микрон разлика с мнението на 'елита'.

  Апа реално сте пълни смешници :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 92. 92 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Неутрално

  До коментар [#88] от "tda10501756":

  Лъжеш и пишеш пълни глупости :)))
  ЕНП признава и приема за истински дясна партия само ГЕРБ, доказват го с постоянна подкрепа.
  Ако ГЕРБ бяха “крадци и убийци” никога нямаше да имат тази подкрепа.

 93. 93 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#31] от "KA2":

  Мартинчо е енергиен експерт,колкото и Ицко е юрист.
  Капацитети без един ден професионален трудов стаж.
  Дали ще ми ги сравняваш с Теменужка или Финтифюшка,нулата си е нула.

 94. 94 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7623 Неутрално

  На някои и Господ Бог да слезе, все няма да им хареса. Сега избираме между крадливи, продажни, десари и руски мекерета, каквито са всички партии в НС и Демократична България. И хайде да не почваме пак, защо не правят това или онова и не казват само това, което ни харесва. Това е на масата, избора е наш.

 95. 95 Профил на soundform
  soundform
  Рейтинг: 345 Неутрално

  такива некадърници бетонират герп.
  #закривай

  lost & profound
 96. 96 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#86] от "Боби Бобев":

  Без общи приказки, моля...!
  Който смята, че личният прислужник на Тодор Живков е нещо повече от добре изглеждаща примамка за глупаците, които гласуват за него и по този начин да обслужват ДС ченгетата е толкова тъп, че даже не е достоен и за съжаление.
  Бойко Борисов е бил лична прислуга на Живков, факт неоспосрим. По какъв начин това кара някой, да не харесва или мрази някой друг е, невероятна загадка. По-скоро нямаш мозък и, колкото едно пиле, а се хвърляш да правиш общи заключения, претендиращи да представляват хората. Всъщност си, обикновен простоват милиционер...!

  Бивш tww09306483.
 97. 97 Профил на Ivan Kirov
  Ivan Kirov
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Очевидно е, че СДС вече държат да са сателит на ГЕРБ, изморени от дългото отсъствие във властта. Нищо не е останало от първоначалната идея на СДС.

 98. 98 Профил на wnl03619584
  wnl03619584
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Колонингите в България на левите пишмандемократи от САЩ се обединяват, за да бъдат "дясна" партия. ахахахаха :-) Даже и си вярват!! Ти да видиш!!

 99. 99 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#44] от "КретенКилър":Ступи, по случай НУЛА евродепутати умнокрасивци след изборите искам да изпляскаш некви спешъл емоджита, да отбележим събитието :)
  —цитат от коментар 67 на Saint of Me


  То дали ще имат 1 евродепутат или не, все тая. Единственото, което може да допринесе е европейците да разберат с малко по-голямо закъснение, че болшинството българи приличат не на Ева Паунова, а на Николай Бареков.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 100. 100 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Точно тоя тип 'елитизъм' ви докара докъдето сте.
  —цитат от коментар 91 на Saint of Me


  Говлампи, нека ти напомня, че всички сме на едно и също място: клоаката на Европа, наречена България.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK