Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев (видео)

Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев (видео)

© Цветелина Белутова, КапиталКонсултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента, който беше на тема борба с корупцията, завърши без резултат и без подписана декларация, която бе подготвена от администрацията на Румен Радев. Заседанието премина без представител на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), тъй като председателят и Пламен Георгиев е в отпуск докато се проверява сделката за апартамента му, има публикации и срещу заместника му.


Премиерът Бойко Борисов си тръгна без да дава изявления, като такова се очаква днес по-късно.


На КСНС бях свидетел на бранене на статуквото със зъби и нокти, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на излизане от сградата. Тя каза, че не са приети нейните предложения. "Не се прие да има поправки или нов антикорупционен закон. Управляващите смятат, че законът е добър и работи и тепърва трябва да му се прави анализ за въздействие. По отношение на второто ми предложение за процедура за избор на двама прокурори, европейски, които ще работят на територията на България, господин премиерът арогантно ме препрати към Румъния да попитам какви са резултатите от борбата с корупцията там", каза Нинова. Според нея може да се мине към непрозрачна процедура за избор на европейски прокурори.


Дори Нинова не е подписала декларацията на президента
"По отношение на предложението ми за промяна в правомощията на прокуратурата ми беше отговорено, че по този начин, налагайки съдебен контрол, ще бъдат затормозени съдиите, които имат и без това много работа", разказа още Нинова. Според нея предложеният от президента документ е бил отхвърлен от премиера и от всички участващи освен от нея. "В декларацията пишеше, че корупцията е огромен проблем, че държавата бездейства. Президентът предложи промени в закона или нов закон, анкетна комисия, която да разследва засегнатите от "Апартаментгейт", разказа още Нинова. Според нея на заседанието са се чули мнения, че медиите са виновни и тези, които изнасят информация са виновни, но не и наистина политици, които евентуално са се облагодетелствали от властта.


Председателят на ГЕРБ в парламента Даниела Дариткова имаше друга версия за декларацията, предложена от президента. "Дори госпожа Нинова накрая гласува да не излезем с общо становище. Подложихме на решение това дали да имаме общо становище и всички гласуваха да нямаме такова", каза Дариткова. Показали сме политическа воля и морал за борба с корупцията, но декларацията на президента съдържаше внушения, които не кореспондират с реалностите, декларира Дариткова. Според нея предложенията на президентството по-скоро отговарят на нечии политически интереси. "Ще припомня, че самият член на "БСП за България" господин Янков (Красимир Янков - бел. авт.) е казал, че президентът е свикал КСНС по поръчение на Корнелия Нинова.


"Предложения проект за решение получихме в момента на заседанието. Нещо като решение, което трябва да се обсъди в момента и да се приеме задължително. Тази практика на работа на КСНС беше изключително изненадваща за мен като участник за първи път", каза Дариткова. Според нея повечето от абзаците се повтарят с предходно решение на консултативния съвет, посветен на проблемите на корупцията. Дариткова каза, че на заседанието е имало общи решения, сред които е това да се направи оценка на въздействието на антикорупционното законодателство и намерението да се анализира дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ).


"В правомощията на законодателната и изпълнителната власт е да предприеме мерки, които да променят закона в посока той да се прилага по-адекватно. Даже в момента в правна комисия тече обсъждане на промени в закона за противодействие на корупцията. Вярвам, че този КСНС ще даде знак на колегите от опозицията, че е разумно, ако наистина са толкова активни и имат намерение да променят законодателството, да се върнат в НС, където е мястото за законодателни инициативи", каза още Дариткова с което припомни, че БСП бламира заседанията на парламента.


В декларацията е имало текст, че държавата е абдикирала


Нямаше напрежение на КСНС, но нямаше как да подкрепим декларация, в която се предлага текст, че държавата е абдикирала, каза заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Емил Христов след заседанието. Според него чрез декларацията се е предлагало всички, които заемат висши длъжности едва ли не да се чувстват виновни затова, че са на тези длъжности. "Беше поставен въпросът дали само една година да бъдат те под контрол. Тогава запитахме колко години трябва да бъдем под контрол, трябва ли да се разследват децата и внуците ни. Това мисля, че беше прекалено, затова се обединихме около становището да няма някаква декларация", допълни Христов.


"Не мога да кажа, че държавата я няма. Дадох пример за това, че полицията работи. И прокуратурата работи, и НАП работи. Ние можем всеки ден да видим какво правят тези хора и изведнъж да приемем тук на КСНС, че държавата е абдикирала и не работи, това не може да го допускаме",заяви Христов.


Той отрече и думите на Нинова, че на съвета е имало обвинения към медиите за скандала с апартаментите, Христов посочи: "Никой не е обвинявал медиите, защото слушах г-жа Корнелия Нинова. Никой не обвини медиите. Напротив, смятаме, че вие трябва да си вършите работата както досега. Това, което се случва, е част от политическия живот. Вършете вашата работа, както я вършите досега. Вие сте един коректив", завърши Христов.


Декларацията, която се предлагаше на КСНС, беше от полза за БСП в предстоящата кампания, каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки. "Това беше неприемливо за всички други", допълни Марешки. За отсъствието на председателя на антикорупционната комисия Марешки уточни, че президентът е информирал съвета, че е снел доверието си от него.


След като участниците в Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) не подкрепиха предложенията на президента Румен Радев за противодействие на корупцията по високите етажи на властта, държавният глава призова българите към нетърпимост и непримиримост към всички прояви на корупция и към бездействието на държавните институции. Заседанието на съвета на "Дондуков" 2, което бе свикано на третата седмица от началото на скандала с купените на цени под пазарните цени апартаменти на управляващите, продължи близо 3 часа.

Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1749 Неутрално


  Всички бранят статуквото със зъби и нокти и аз съм съгласен, НЕ, ЗАЩОТО го е казала Нинова, а, ЗАЩОТО Е ФАКТ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 2. 2 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1623 Любопитно

  "Ще припомня, че самият член на "БСП за България" господин Янков (Красимир Янков - бел. авт.) е казал, че президентът е свикал КСНС по поръчение на Корнелия Нинова.
  - = -
  Янков си е вкарал автогол и после искат подписи от всички🤣🤣🤣
  Та и Курнелка и тя не подписала . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 3. 3 Профил на С С К
  С С К
  Рейтинг: 855 Неутрално

  Декларацията, която се предлагаше на КСНС, касаеше помощ на БСП в предстоящата кампания, каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки. "Това беше неприемливо за всички други", допълни Марешки. За отсъствието на председателя на КПКОНПИ, Марешки уточни, че президентът е информирал съвета, че е снел доверието си от него.

  Точните му доми: "никакъв резултат, президентът се изяви като пи-ар
  фирма на бсп и личен пиар на нинова".

  По-добре да си здрав и богат,отколкото беден и болен.
 4. 4 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 456 Неутрално

  В "държавата" на ДПС корупцията е решение, а не проблем.

 5. 5 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Че Радев и БСП не могат да преборят корупцията в собствената си партия, та камо ли в цялата Държава!

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 6. 6 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 4829 Неутрално
 7. 7 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3890 Неутрално

  Заглавието говори само по себе си красноречиво!!!!

 8. 8 Профил на Tuta Nota
  Tuta Nota
  Рейтинг: 281 Разстроено

  Казали са Да на корупцията (статуквото) и Не на промяната. Очаквано.

  Life is Sunshine, Lollipops And Rainbows!!!
 9. 9 Профил на Tuta Nota
  Tuta Nota
  Рейтинг: 281 Разстроено

  Казали са Да на корупцията (статуквото) и Не на промяната. Очаквано.

  Life is Sunshine, Lollipops And Rainbows!!!
 10. 10 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Не разбрах как апартаментите на Цецо и Цецка заплашват сигурността на държавата. Намеренията да се строи АЕЦ Белене и продължението на ТП са много по-голяма заплаха за България.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на ZEN
  ZEN
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Едва ли някой очаква боклуците да се самоарестуват, самоосъдят и самовлезнат в панделата.
  Ще трябва им помогнем... и тия консултатвни съвети ще могат да си ги правят на спокойствие в килиите.

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5710 Неутрално

  РЕЗИЛ !!! ЕВРОПА ЧУВА ЛИ ? ВИЖДА ЛИ ?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  Решетников ще му я парафира.

  http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs
 15. 15 Профил на m_style
  m_style
  Рейтинг: 657 Весело

  КСНС на тема "Борба с корупцията"?! Е такова животно НЕМА!

 16. 16 Профил на Колобър
  Колобър
  Рейтинг: 304 Неутрално
 17. 17 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1623 Гневно

  До коментар [#11] от "Джони Глупавия":


  ........................Сега тоя да ми говори за корупция е все едно жена му да преподава пътна безопасност...
  —цитат от коментар 11 на Джони Глупавия


  Оплаква се ,че му била малка заплатата и пенсията !!!!!!!!!!!!

  """".... "Българите трябва да научат своите политици да живеят само от заплатата си. А имам обидно унизителни пенсии и малки заплати", каза още Радев. ..."""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 18. 18 Профил на Колобър
  Колобър
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Еми с паветата по сградата и това е, друго решение няма.

  Тези са нечовеци

 19. 19 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  Фърчилко го игнорираха всички! Натриха му носа! Ритнаха го отзад! Заявиха му, че не е никой, какъвто си е! Жабата да си знае гьола!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 20. 20 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2564 Неутрално

  Точно така и предполагах, че този консултативен съвет няма да реши нищо.

 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3519 Неутрално

  До коментар [#10] от "tacheaux":

  "Намеренията да се строи АЕЦ Белене и продължението на ТП са много по-голяма заплаха за България."

  Най-голямата.

  Защото означава КОЛОСАЛНА КОРУПЦИЯ и циментиране за десетилетия на ЗАВИСИМОСТТА ОТ РУСИЯ.

  Да зависиш от Русия е национално самоубийство.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3440 Неутрално

  Всичко било в полза на Нинова, но и това и се видяло малко, не подписала и тя.
  Защо ли?
  Хубаво нещо е статуквото, когато си мислиш, че ще вземеш властта.
  А Радев просто е бил употребен от БСП.

  Еретик
 23. 23 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 902 Неутрално

  Хей, Магарешки! Откакто те държат за топките за побоя и сигурното ти осъждане, стана много сговорчив. Вече се появяваш по телевизията по-често от Бойко.

 24. 24 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6388 Весело

  "..Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев..."
  Може би защото се познават твърде добре и са партьори в кражбите ? :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 25. 25 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2094 Весело

  Управляващите смятат, че законът е добър и работи и тепърва трябва да му се прави анализ за въздействие.
  ................

 26. 26 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 2064 Весело

  Проекта на Ниновица не бил приет, та за туй не подписали декларацията на Румен Ветото.
  Продължавайте все тъй- забавно е ;-)

 27. 27 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 390 Неутрално

  "Ще припомня, че самият член на "БСП за България" господин Янков (Красимир Янков - бел. авт.) е казал, че президентът е свикал КСНС по поръчение на Корнелия Нинова."

  "Декларацията, която се предлагаше на КСНС, беше от полза за БСП в предстоящата кампания, каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки."
  Това означава, че президенството е агитпункта на БСП.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2115 Весело

  Какъв унизителен провал за рускяи слуга Радев.
  —цитат от коментар 28 на EU defender


  и блестяща победа на апартаментчици-Герб хахах

 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5710 Весело

  Ето как просто се доказва, че корупция "няма" !
  В София заваля малко дъжд и по МАГИЧЕН начин колите спряха да замърсяват !!!
  Представяте ли си какво щеше да е ако градът се миеше редовно ?!?!?!
  https://airsofia.info/

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1875 Неутрално

  Радев още не беше облякъл потника, когато се опита да прилапа комисионната от Грипен-ите...Сега тоя да ми говори за корупция е все едно жена му да преподава пътна безопасност...
  —цитат от коментар 11 на Джони Глупавия


  Вие цвъкитата сте като латерни за неговите глупости...
  Как точно Радев би прилапал комисиионна за Грипените, като служебното му правителство остави решението какви изтребители да се купят на Борисов и парламента? Да не говорим, че договорът би бил междуправителствен и от Радев съвсем нищо не зависи за сключване на такъв договор. Само едно гербаво цвъки, може да повтаря лъжите на Физкултурника за корумпиращите и корумпирани шведи.
  Вашият Св. Седмоапартаментчик дори беше изпратил подготвен материал до подчинените му медии, които в един и същи ден тиражираха хибридното Му материалче за корумпираните швеци.

 32. 32 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1403 Весело

  Това да не е декларацията, с която Радев е обяснил как е закупил апартамента в Гео Милев?

 33. 33 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1030 Весело

  Президентът най вероятно се е изхвърлил , по военному, с нещо необмислено и правно неприложимо. Но какво да се прави , позицията му е такава , че може да се харесва всякак на плебса...

 34. 34 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1505 Любопитно

  До коментар [#30] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Господарите ти от Позитано защо не подписаха?

  The best way to predict the future is to invent it.
 35. 35 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 348 Неутрално

  Всички бранят статуквото със зъби и нокти и аз съм съгласен, НЕ, ЗАЩОТО го е казала Нинова, а, ЗАЩОТО Е ФАКТ !
  —цитат от коментар 1 на niksan1


  Ако имаше поне една гънка на мозъка, до сега щеше да си прочел какво е Status quo и да не демонстрираш за пореден път неграмотността на драгалевските радикални комунисти.

 36. 36 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  До коментар [#10] от "tacheaux":"Намеренията да се строи АЕЦ Белене и продължението на ТП са много по-голяма заплаха за България."Най-голямата.Защото означава КОЛОСАЛНА КОРУПЦИЯ и циментиране за десетилетия на ЗАВИСИМОСТТА ОТ РУСИЯ.Да зависиш от Русия е национално самоубийство.
  —цитат от коментар 21 на Norman Granz


  Затова си мисля , че апартамент гейт се използва за отклоняване вниманието на българина от КОЛОСАЛНАТА КОРУПЦИЯ при строителството на руските обекти , която циментира , както казваш, за десетилетия зависимостта ни от Русия.

 37. 37 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев

  В заглавието отсъства питанка, но недвусмислено звучи въпрос:
  "Защо?!"
  Връхлитам с въпрос към въпроса:
  каква по-компрометираща и пагубна корупция може да съществува от очевидното за обществото явление "прислужване на чужда държава" ? Страна, дълбоко враждебна на европейската цивилизация, перманентно и подмолно атакуваща институции, инициативи, национални приоритети.
  Никой не иска да подписва декларация за борба с подриването на кокошарника с червен лисугер. Нито БКП 1, нито БКП 2, нито останалите прокремълски формации, заседаващи в 44-то народно събрание. Да не са луди да си признаят на всеослушание, че са червени лисици, раболепни съдружници на страховития московски имперски вълк.
  Те под сурдинка му осигуряват вземанията, наричани от демократичната общественост "данък Русия", и нямат намерение да тръбят с фанфари за отстъпничеството си. И така им е добре - след като са направили въпросното обезпечение, те благодарно получават лиценз за грабене на сънародниците си.
  Колониална администрация, не като живковата, а много по-перфидна и обиграна.
  Посткомунистическо статукво, олицетворено от Тримата шишковци, известно още като модела КОЙ. А вие ми говорите за някакви си декларации и аматьорски демонстрации...

 38. 38 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1420 Неутрално

  Ами правилно!
  Ние например по повод "корупцията" питаме за този панайот от Созопол... Герберунгел ли беше или от дпс, щото ние от Демократична България вече изпитваме затруднения когато трябва да различаваме един комунист от друг ... Например днес Ал Йо е бил от нашите, обаче утре е отишъл при Ремзи...
  Въобще, пак питаме: Панайот от кои комунисти е? От апартаментните, от офшорните на Елена Йончева... или от тези на дпс-сопола?
  При такова прокремълско нашествие, ние от Демократична България трябва да попитаме кога ще излезе на пазара книгата на ИВАН КОСТОВ, "Свидетелства на прехода- 1989-1999 година" , за да се ориентираме и ние и комунистите и турците ?
  Защото тази книга рано или късно ще се изучава в училищата.
  А иначе, за дпс-мафиотът Рейзи или както там е името му, знаем че както се полага на всеки мафиот от прехода, трябва вече да е принаден към Герб!
  Заедно с Ремзи, Герб ще погълнат и фестивалът "Аполония "!
  Обаче толкова голяма хапка ще може ли да се погълне от двамата прокремълски милиционери, при положение че по кльощавият, този с асансьора вече падна в бой с ДСБ?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 39. 39 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5710 Весело

  До коментар [#34] от "EU defender":

  Аз господари НЯМАМ . Не мисли, че всички са като теб и подобните ти !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 40. 40 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 348 Неутрално

  Да зависиш от Русия е национално самоубийство.
  —цитат от коментар 21 на Norman Granz


  А през последните 70+ години от кого зависим? От кого зависехме при тов. Костав? Що тогава не беше опасно да зависим от Русия за газ, гориво за АЕЦ, петрол, а сега е опасно? Не подари ли точно тов. Костав единствената ни рафинерия на Путин? Все въпроси, удрящи като градушка по празните манерки на драгалевските радикални комунисти!

 41. 41 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 808 Неутрално

  От статията: Президентът предложи промени в закона или нов закон
  -----------

  А, Решетников е успял да промени конституцията и даде на резидента-марионетка законодателна инициатива, така ли? А кога да очакваме чл.1 - през 2020-та след изборите или ще има революция? И ако има революция, обещавате ли да пак да вземем апартаментите и другите материални блага на богатите и да ги дадем на пролетариата? Аз например апартамент си имам, но един Техноимпекс ще ми дойде добре.

 42. 42 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 6677 Неутрално

  Затъваме всички в блатото на корупцията

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 43. 43 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 989 Неутрално

  "Кунсултивния съвет" както го наричаше недоразумението Плевню е една напълно безсмилнена структура, в която само се плямпа, но няма правомощия да се прави каквото и да е. Да се направи една независима прокуратура с правомощия да разследва, събира доказателства и обвинява, да е на пряк избор ръководителя от народа, а не от политиците и за много кратко време бая народ ще влезе по затворите. Но трябва и съда да се бутне, и там е страшно.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 44. 44 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 348 Неутрално

  ние от Демократична България
  —цитат от коментар 38 на Рим


  Ти нали беше по едно време "ние от Реформаторския блок",, че даже беше си сложил подпис - "Да се върнем у дома" - Реформаторски блок. Фурнаджийски лопати. Колко пъти се преименувахте, само и само да скриете същността си на гнусни радикални комунисти, ама хората вече безпогрешно ви разпознават, с каквато и титла да се закичите.

 45. 45 Профил на vance
  vance
  Рейтинг: 465 Весело

  Братя! Повтаряйте след мен:
  Радев ЛОШ!
  Радев КОМУНДЕ!
  Радев АМБРАЗУРЧИК!

 46. 46 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Казали са Да на корупцията (статуквото) и Не на промяната. Очаквано.
  —цитат от коментар 8 на Tuta Nota


  Избирателите за това гласуват на всички избори.
  А всички знаем, че "глас народен - глас Божи!"
  бойку колко пъти го ПРЕИЗБИРАТ?!?
  Някой очаква той да се пребори с с Корупцията?!?

 47. 47 Профил на deacon
  deacon
  Рейтинг: 343 Гневно

  Ми нещо друго ли очахвахте?Ми те взаимно от ДЕСЕТИЛЕТИЯ си перат гащите един другиму!Докато не излезем с вили и сопи пред парламента(ама не на съботно-неделна разходка с цветя и деца) няма да се оправи положението!

 48. 48 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3062 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Абсолютно партизанско единодействие.
  Абсолютна МОЧА.

  Явно не само в Кралство Брекзит и маргинални эвро педерации жално грачат за саботиране Правовата Държавност на Европейския Съюз.

  Има ли учудени?
  Any?

  "Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията
  на президента Радев"

 49. 49 Профил на Илиана
  Илиана
  Рейтинг: 382 Гневно

  Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев

  Това категорично показва, че всички са МАСКАРИ!!!!

 50. 50 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1748 Неутрално

  [quote#40:"Reporter US"][/quote]

  141 г руско иго стигат!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 51. 51 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1492 Весело

  "Нито една партия не подписа декларацията за борба с корупцията на президента Радев"

  Нито една партия няма ни най-малко намерение да бори корупцията! Че да не са луди бе! Ха!

  В Русия съм! В Русия съм!
 52. 52 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 3073 Неутрално

  Корупцията е атрибут на капитализма :-) за да няма корупция трябва да се смени системата с по-съвършена.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 53. 53 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 3869 Любопитно

  Е как Боце да подпише лист, на който пише, че държавата е абдикирала?
  Това може да го твърди опозицията в предизборни речи, но официален документ?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 54. 54 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9266 Неутрално

  Повече милионери от колкото има в БСП няма в друга партия и корупцията е тръгнала от там.

 55. 55 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3687 Весело

  До коментар [#48] от "dnevnikar":

  Пиши Дневникар....
  ..... нито една......

  Bukalemun
 56. 56 Профил на jobssboj
  jobssboj
  Рейтинг: 303 Неутрално

  Не подписаха защото до един са корумпирани. Той и прецедента е корумпиран ама го изкарват за пред хората че уж себори. Боко Тиква на бесилка!

 57. 57 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2142 Неутрално

  Без корупция и благинки нито една партия немаше да съществува.

 58. 58 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2142 Неутрално

  Едно време Радой Ралин казваше:

  "Братски се делили, братски се избили."

  Като за мафията в Чикаго преди 100 години.

 59. Не разбрах как апартаментите на Цецо и Цецка заплашват сигурността на държавата.
  —цитат от коментар 10 на tacheaux


  Защото са придобити на преференциални условия при търговия с влияние. Което е корупционна практика, а корупцията е основната заплаха за сигурността на държавата.
  Нещо повече, когато достигне до такива нива, като сегашните, корупцията разрушава възприятията на хората за държавност и те започват да приемат корупцията не като зло, а като норма.

  "Не мы такие - жизнь такая."
 60. 60 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2480 Неутрално

  Всички неподписали за борбата за корупция , заедно с партиния актив ,да бъдат мобилизирани и да бъдат разположени на южната и западната ни граници , без това има нужда някой да охранява страната ,а не достигат сили ,президента е главнокомандващ и като такъв има право да ги мобилизира всеки един персонално ,така ще направят едно единствено хубаво нещо за тази държава , въпреки ,че е съмнително ,че някой от тях става и за това .

 61. 61 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Какъв президент, каква корупция? Да живее Боко тиквата! Цялата агитка на барикадата да спасяваме мутренската шайка.

  Никога повече мутри начело на България.
 62. 62 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  До коментар [#13] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Европа не чува, ама Ришетникоф чува, беги при него
  БСП на власт

 63. 63 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3230 Любопитно

  До коментар [#31] от "Котаракът на Шрьодингер":

  ....Вашият Св. Седмоапартаментчик дори беше изпратил подготвен материал до подчинените му медии......
  —цитат от коментар 31 на Котаракът на Шрьодингер


  Извинете, това "Св. Седмоапартаментчик" някаква аналогия със Св. Седмочисленици ли е? Ако става дума за Цветанов и неговите апартаменти не е ли е по-добре да потърсим аналогия при Св. Четиридесет мъченици?

 64. 64 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  До коментар [#56] от "jobssboj":

  ,,Боко Тиква на бесилка!,ь,

  Лиляви комунисти в действие.
  БСП на власт

 65. 65 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  До коментар [#51] от "Веселин Дечев":

  Ааа не, има едно обединение което казва, че негова първа и последна задача ако дойде на власт е да победи и изкорени корупцията, познай кое е това обединение

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 67. 67 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  До коментар [#10] от "tacheaux":"Намеренията да се строи АЕЦ Белене и продължението на ТП са много по-голяма заплаха за България."Най-голямата.Защото означава КОЛОСАЛНА КОРУПЦИЯ и циментиране за десетилетия на ЗАВИСИМОСТТА ОТ РУСИЯ.Да зависиш от Русия е национално самоубийство.
  —цитат от коментар 21 на Norman Granz


  Аз пък виждам в случая, че Русия ще зависи от България а не обратното!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 68. 68 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2606 Весело

  "Какиното" плаща данък за това, че се беше засилил да прави своя партия. Каките бързо му набиха обръчите и продължават да го правят, за да не му влезе в главата някоя подобна щуротия.
  Дядя Решетников забавя, но не забравя!

 69. 69 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 343 Неутрално

  ЕМЕС

  Каквото президента си предлага,
  всичко от Парламента се отлага.
  Тези, гдето около него му софлират,
  от неграмотност, вода му подливат.

 70. 70 Профил на Jordan J
  Jordan J
  Рейтинг: 476 Неутрално

  Мястото за обсъждане и приемане на нови закони и декларации е в Народното събрание, не при пРезидента на Решетников от враждебна на България и ЕС държава

 71. 71 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: 1026 Весело

  Хи-хи!
  Никой у нас не го бръсне Румката за слива, включително и комунягите, та какво остава за по света!...

  "Последният комунист на планетата ще умре в България." Димитър Талев, "На завой"
 72. 72 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2606 Весело

  До коментар [#49] от "ili71":

  "Това категорично показва, че всички са МАСКАРИ!!!!"

  Маскари са! Не щат радевите самолети! Лишават горкия човечец от законните му комисионни.

 73. 73 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 343 Неутрално

  ЕМЕС

  Всички са прекалено корумпирани
  и комунистически мотивирани.

 74. 74 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 590 Неутрално

  Нинова говори за статукво?
  Борислав Цеков, съветник на президента Радев пред медиите днес: "БСП са неизменна част от статуквото и са отговорни за всички безобразия и грабежи по време на тяхното управление. А сега отиват и ползват за предизборна кампания този КСНС, докато ето ГЕРБ, например, не направиха това и се държаха нормално. Това е самозабравяне от страна на Корнелия Нинова и гонене на партийни дивиденти на всяка цена. ..Ако се разрови БСП ще се намерят сигурно и по-тежки проблеми и затова е необяснимо поведението на Нинова." Той припомни, че Нинова е участвала в приватизацията и трябва да излезе и обясни тези афери.

 75. 75 Профил на tomyd
  tomyd
  Рейтинг: 391 Неутрално

  [quote#36:"tacheaux"][/quote]

  Абсолютен факт. Някой да е чул резидента да коментира коруоцията в енергетиката?! А точно там е най-голямата корупция, свързана с менторите му - БПС и федерастията. Нещо за Йончева? Пълна тишина!

  Апартаментгейт, с който ни заливат, е много ниска топка за отклоняване на вниманието и демонстриране фиктивна активност по тема важна за обществото.

 76. 76 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 277 Неутрално

  потника и жокейката са жалки провинциални комунистически крадци, те баш се загрижили за държавата и народа - да не верваш...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK