Прокуратурата да провери агитация със сцена на масов разстрел, поискаха журналисти

Скрийншот от клипа на "Възраждане" с кадър от сериала "Слуга на народа".

Скрийншот от клипа на "Възраждане" с кадър от сериала "Слуга на народа".Партия "Възраждане" агитира за евроизборите с видеоклип, пресъзадаващ масов разстрел, а лидерът й - общинският съветник във Варна Костадин Костадинов коментира пред журналисти от "Свободна Европа", че той е насочен срещу медии като тяхната. Централната избирателна комисия е отказала да се занимава със случая, защото клипът се разпространява чрез социалните врежи, а те не подлежат на регулиране.


Затова Асоциацията на европейските журналисти - България призова главния прокурор Сотир Цацаров да разпореди незабавна проверка за съответствието на политическа партия "Възраждане" с разпоредбите на Конституцията и Закона за политическите партии. Асоциацията иска прокуратурата да прецени дали да потърси на Костадинов и наказателна отговорност като ръководител на организация, призоваваща към насилие над хора с различни политически убеждения. Наказателният кодекс предвижда за това престъпление от 1 до 6 г. затвор и глоба между 10 хил. до 30 хил. лв.


Разстрелването на опоненти и журналисти в никакъв случай не може да бъде причислено към демократичните средства и методи, а по-скоро създава усещането за стремеж към насилствено завземане на държавната власт, коментира асоциацията.
Половината от 20-секундния клип представлява кадър от комедийния сериал "Слуга на народа", в който главната роля е се изпълнява от настоящия президент на Украйна и доскорошен комедиен актьор Володимир Зеленски, уточнява "Свободна Европа". Сцената пресъздава как в гнева си срещу политическата класа героят на Зеленски разстрелва депутатите в пленарната зала. В клипа на "Възраждане" не е посочено, че кадрите са от художествено произведение. След сцената с разстрела следва надпис: "Възраждане. Само ние можем" и номерът на бюлетината.


"С този клип казваме, че в България има медии като "Свободна Европа", които работят за унищожаването на българската държава. Този клип е насочен точно към медии като вашата. Това не е предизборен клип, а клип, насочен срещу "Свободна Европа", е казал Костадинов по телефона, потърсен от медиата.


Конституцията на Република България забранява съществуването на партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. Наред с това, в Конституцията е предвидено, че правото на изразяване на мнение не може да се упражнява за призоваване на извършване на престъпление или разпалване на вражда. Чл. 2 (3) от Закона за политическите партии постановява, че "Политическите партии използват демократични средства и методи за постигане на политическите си цели", се казва в обръщението на асоциацията до прокуратурата.


В него се напомня, че по закон прокуратурата може да поиска Софийският градски съд да разпусне партия, която нарушава Конституцията или чиято дейност системно нарушава изискванията на закона.


Срещу клипа на "Възраждане" се обяви и обединението "Демократична България". То е сезирало Централната избирателна комисия за казуса, защото Избирателният кодекс изрично забранява използването на агитационни материали, които застрашават живота и здравето на гражданите, частната, общинската и държавната собственост
и безопасността на движението, както и на материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите.


При изработването на агитационни материали са допустими алегории и представянето на политически послания посредством художествени средства, но стандартът спрямо допустимото за производенията на изкуството и за съдържанието на агитационните материали е различен, е мнението на политическата формация. Спрямо съдържанието на агитационните материали законодателят е предвидил строги изисквания, които не допускат използване на кадри с насилие спрямо човешки същества, макар и пресъздадено под формата на клип. Ето защо, използването на сцени с насилие, огнестрелно оръжие и насилствени убийства нарушават добрите нрави, е изпратеното в ЦИК становище.


"Свободна Европа" припомня, че партията на Костадинов съществува от 2014 г., получава малко над един процент на избори и последователно се обявява за излизане на България от НАТО и ЕС и за преориентиране на страната към Русия.

Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  Костя Копейкин не свърши ли копейките...

  Защо другарката Нинова не подаде сигнал и срещу него... а да, забравих, те са съюзници.

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 2. 2 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7710 Неутрално

  Още едни луди за връзване.

 3. 3 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  Копейкин, какво става бе, душа? И на теб нервите не държат вече, а? Дручко беше миналия първи май, когато размахваше байряци под усмихнатия взор на Корнелия, хм? А сега нещо не върви и взехме да имитираме мон пти женерал, дето пуцаше по гарите в предизборния клип?

  На мястото на Свободна Европа ще си намеря добър адвокат и лудичък ще го направя.

  Доброто е заразно
 4. 4 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2536 Весело

  "Смърт чрез разстрел" за Костя Копейкин!

  Шегувам се, разбира се.
  Този сам се прострелва в крака!
  Когато се родиш глупав и неостър, това е за цял живот.

 5. 5 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#4] от "Alexander97":

  Това не пречи да бъде осъден.

  Доброто е заразно
 6. 6 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 819 Неутрално

  Костадинов за Свободна Европа е прав, но наистина е малко грубо с този клип.

 7. 7 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#4] от "Alexander97":Това не пречи да бъде осъден.
  —цитат от коментар 5 на АзКлавдия


  Съгласен съм с теб :-)!
  По закона и с максимална тежест!🤣🤣🤣

 8. 8 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#5] от "АзКлавдия":

  И в затвора денонощно да му пускат да слуша "Одата на радостта" от Шилер с бетовеновата музика.

 9. 9 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Лудите са в държавата на Тиквата-сикаджия!
  А ВМРО с оня бандит Джамбазки и братовчет му с тризонета на Шан-з-Елизе за 9 млн евро са в коалицията му. Докато тук ни занимават с разни софийски апартаменти, разбойниците от ВМРО тризонети в Париж купуват, а сикаджията пак нищо не знаел.
  Е няма такава държава!

 10. 10 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  Копейката е просто истински последовател на кочината.

 11. 11 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3070 Неутрално

  Добре че беше тая публикация в Дневник, за да науча за тоз и за този клип. :)

 12. 12 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Още едни луди за връзване.
  —цитат от коментар 2 на Роси


  колежке, тия са ви съюзници - заедно марширувахте - умни и красиви - да искате оставки на Фандъкова, герб, симеонов и на кой ли не съвсем наскоро, ако сте забравили

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 13. 13 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1458 Весело

  ахахах, свещена простота... максимум да почерпи, на повече не се надявайте

 14. 14 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 520 Неутрално

  Този имаше няколко силни хода в началото, включително отказването от субсидията (дари ли я, не помня), но после с рязко и отсечено движение се простреля в крака.
  Твърде скоро му светнаха ръцете с белязаните рубли, твърде скоро.
  В момента се чуди как да привлече внимание към себе си, защото иначе ще го хвърлят в кошчето като "проект, который несет только убытки".

 15. 15 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 751 Весело

  "Свободан Европа" припомня, - Дневник кои са тези?

 16. 16 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1478 Весело

  Видя се "в пачка", опита от "бялото сладко" и взе, че му се услади. Това сега са странични ефекти.

  3:36
  "Селото се оказа тъкмо в града
  Белото им показа, тъмната страна"
  https://youtu.be/CGEqV_h1Hg4?t=216

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 17. 17 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1186 Весело

  Копейкин, Сър!

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 18. 18 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3858 Неутрално

  ,,...Разстрелването на опоненти и журналисти в никакъв случай не може да бъде причислено към демократичните средства и методи, а по-скоро създава усещането за стремеж към насилствено завземане на държавната власт, коментира асоциацията....,,

  Ми то и в този форум някои симпатизанти на едно обединение се заканват да весят симпатизанти на други партии

 19. 19 Профил на gmranger
  gmranger
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Поредната партия, финансирана от Кремъл. Тук процент, там - два, три, пет, и накрая си имаш десетина патерици, да коалираш както ти е необходимо..
  Поздравявам всички със завръщането на социализЪма под мъдрото управление на товарищ Путин!

  Кога е тържественото откриване на ГКПП Нова Загора?

 20. 20 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1186 Любопитно

  ,,партията на Костадинов съществува от 2014 г., получава малко над един процент на избори и последователно се обявява за излизане на България от НАТО и ЕС и за преориентиране на страната към Русия.”

  Това показва красноречиво що за б@клук е тоя!

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 21. 21 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Предният примат на политическата сцена,който ближе подметките на курнела и на решетников!

 22. 22 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  В случай, че не сте забелязали, партията на същия тоя преди време организира подписка за референдум против приемането на еврото. Щях да се сбия с едни доста простовати хорица (едната обясняваше как говорела три езика: предполагам цигански, варненски и старозагорски), които събираха подписи за референдума пред Народния театър.

  Очевидно подписката е ударила на камък.

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 23. 23 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Кой е тоя клоун? Хора, негласуването може да вкара някой такъв в парламента

 24. 24 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4029 Неутрално

  Русофили...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 25. 25 Профил на Kiril
  Kiril
  Рейтинг: 282 Неутрално

  През 1964 в надпреварата за президентското място на САЩ между Линдън Джонсън и Бари Гоулдуотър, Джонсън използва стряскаща реклама която му осигурява сигурно място.

  Рекламата започва с едно малко момиче, което стои на една поляна с чуруликащи птици и бере венчелистките на маргаритка, като преброява всяко едно листо. След като достигне "деветка", тя спира, сякаш се опитва да си спомни следващия номер и след това се чува мъжки глас, който казва "десет", и започва началото на обратното броене, което използва преди излитането на ракети. Изглежда, че в отговор на обратното броене момичето насочва глава към точка извън екрана, а после сцената замръзва. Докато обратното броене продължава, увеличението на видеото все още се фокусира върху дясното око на момичето, докато не запълва екрана, като в крайна сметка го отблъсква тъй като отброяването едновременно достига нула. Мракът незабавно се заменя с ярка светкавица и гръмотевичен звук от ядрена експлозия, включваща предварително заснетата детонация, подобна по външен вид на теста на Trinity от 1945 година.

  Ето го и клипчето: https://youtube.com/watch?v=dDTBnsqxZ3k

  https://imdb.com/title/tt1279083/ + http://socrates.else.is/ + https://chitanka.info/books/category/filosofia + https://tutanota.com
 26. 26 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4029 Неутрално

  До коментар [#12] от "hhhuuunnnn":

  "...колежке, тия са ви съюзници..."

  Всеки, който не е с Бай Х, е с Копейкин? 😆

  Типичен следдеветосептемврийски болшевизъм - тогава всеки, който не е бил с "народната власт", е бил наричан фашист...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 27 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  Още едни луди за връзване.
  —цитат от коментар 2 на Роси  Не са луди за връзване, а престъпни червени отрепки за затвора !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 28. 28 Профил на tsu47624025
  tsu47624025
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Червените антибългарски престъпници следват теорията и практиката на техните бащи,майки, баби и дядовци. Всички до един генетично увредени слуги на Москва. Докато в България не се спомине и последният антибългарски комунист, българите няма да имат спокойствие и увереност като нация.

 29. 29 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  Русофили...
  —цитат от коментар 24 на Norman Granz  Извинявай, но русофили са хората уважаващи руския бит, руската класическа музика и балет, произведенията на Пушкин, Толстой, Мусоргски, Глинка, Чайковски и да не изреждам, а такива като дебила - герой на тази статия са САМО И ЕДИНСТВЕНО КРЕМЪЛОФИЛИ, нямащи нищо общо с русофилите !
  Това са кремълските миризливи слуги, които помнят, че през 1944 година, точно от Кремъл им дойде властта за едни 45 години и планини от пари от 1989 до днес !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 30. 30 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 586 Неутрално

  А защо про-турската партия Да България и нейната коалиция не сезираха прокуратурата за ДОСТ и ДПС? Предполагам защото и трите партии получават грантовете си от турското посолство... Между другото, не сме забравили как лидера на Да България се гушкаше с Тиквата докато бяха в коалиция.. Радан и той уж беше "напуснал" коалицията ама не съвсем. Помним ги тези неща.

 31. 31 Профил на pavur
  pavur
  Рейтинг: 1616 Неутрално

  мислим дека е коректно , да се спомене отде е взет клипа с разстрела . тва не е ли зеленски хахахахах ?

 32. 32 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5945 Неутрално

  Ненормален...
  Но прокуратурата спи...(или я страхуват)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 33. 33 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1133 Неутрално  Руската пропаганда отдавна си позволява да призовава към откровен тероризъм и насилие във Фейсбук. Реакция никаква. Нито от Фб, нито от държавата.
  Едва последно време социалната мрежа взе да се задействаи. И само защото я натиснаха. Българските служби трябва да се задействат най-после. Границата между пропаганда, призиви за насилие и истинско насилие е тънка. Трябва ли да се стигне до нова Света НЕделя за да вземе някой мерки.

 34. 34 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Този ми харесва. На следващите избори - за "Възраждане".

  Aз НЯМА да се ваксинирам. Ваксинираните сте овце.
 35. 35 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Едно не разбрах: защо гербавите се правят на нещо, различно от Костя?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 36. 36 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 465 Неутрално

  А защо про-турската партия Да България и нейната коалиция не сезираха прокуратурата за ДОСТ и ДПС? Предполагам защото и трите партии получават грантовете си от турското посолство... Между другото, не сме забравили как лидера на Да България се гушкаше с Тиквата докато бяха в коалиция.. Радан и той уж беше "напуснал" коалицията ама не съвсем. Помним ги тези неща.
  —цитат от коментар 30 на theduloclan


  Прихванал си най-характерното за лидера ви, опашатите лъжи!
  Чел ли си му учебника, с който се хвали наляво и надясно?! Само в глава "Възраждане" съм открил 10 грешки!

  I shave with Occam's razor
 37. 37 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Писах го преди 2 дена на друго място, ще го повторя и тук: Копейкин е Сидеров 2.0, Волен Сидеров от 2006 година, който ги каканижеше същите високопарни приказки тогава, че денят на страшния съд едва ли не идва и цялата политическа клика ще бъде избесена. За малко да стане и президент, ако сте забравили. Към днешна дата на всички им е ясно, какъв продажен боклук се оказа Волен, ще дойде денят, когато и Копейкин ще бъде разобличен пред цяла България, кой в същност стои зад него. Не трябва да бъде подценяван. Човекът е по-интелигентен от всичките останали патриотарски лидери взети заедно, има дар слово и енергията да обикаля цяла България, за да си разпостранява пропагандата за американските бази и Сорос. Трупа популярност, най-вече във виртуалното пространство, където са особено активни. Не е пропусната среща, в която да не громи Дневник, Капитал или Медияпул, посочвани като острието на прогнилите, продажни медии.

  I shave with Occam's razor
 38. 38 Профил на s_topuzov
  s_topuzov
  Рейтинг: 289 Весело

  Толкова цъках на снимката горе с надеждата да се пусне клипът, докато загрея, че е просто скрийншот :D

  Дайте линк - така и така няма да гласувам за тия, да го видя поне.

 39. 39 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3734 Неутрално

  Ми то на руските отрепки само кървища им са пред очите.
  Това е защото нямат ни един свестен аргумент и ги избива на сляпа ярост.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 40. 40 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 4102 Разстроено

  Ето това сънуват такива като Копейкин,Жабурлянов и Сиберов......В безсилието си показват азиатската си ,сталинска същност!!!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 41. 41 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5035 Неутрално

  До коментар [#30] от "theduloclan":

  Аз ще гласувам за вас от Възраждане. Само че като съдебен заседател. И то за доживотен затвор без право на помилване.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 42. 42 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3132 Любопитно

  "Срещу клипа на "Възраждане" се обяви и обединението "Демократична България"."

  А къде е Гражданинът за европейско развитие на България? По съвместителство и министър-председател, призван да брани конституционния ред?

 43. 43 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 2018 Неутрално

  Въпросните лумпени от това възраждане са по-големи боклуци дори от атакистите.

 44. 44 Профил на nikolay.
  nikolay.
  Рейтинг: 347 Неутрално

  Този имаше няколко силни хода в началото, включително отказването от субсидията (дари ли я, не помня), но после с рязко и отсечено движение се простреля в крака. Твърде скоро му светнаха ръцете с белязаните рубли, твърде скоро. В момента се чуди как да привлече внимание към себе си, защото иначе ще го хвърлят в кошчето като "проект, который несет только убытки".
  —цитат от коментар 14 на Killing Joke


  Всъщност, не се е отказал от субсидията. Получава си я. Костя много плаче и за БНА и за връщането на казармата, независимо, че войник не е ходил.

 45. 45 Профил на carlosestrada
  carlosestrada
  Рейтинг: 289 Неутрално

  прокурватурата няма да смее да пипне кремълската проститутка костя

 46. 46 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4489 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Чест прави Актът на Смелите Евробългарски журналисти.

  Чест ще е и за Прокуратурата.
  Да се самосезира и хвърли лоялно в борбата против фашизма,
  против екстремизма, против подкупна тиранофилиля, реч на омраза
  и всички деяния нарушително омразни.

  Всички улики сочат против лъжедругаря, лъжепатреот и лъжеинтерционалист:
  Mr. "другар" Копейкин.

  Законорушителна твар паразит ползвател на толерантност Световна,
  Общоеропейска, Национална, Транслокалническа и Космическа.

  Лечебен лек №1:
  Публично овъргаляне на Средновековното фашистко живостно в катран & перушина.

  Да реши и отсъди Народът (и животното) хубаво ли му е.

  "Прокуратурата да провери агитация със сцена на масов разстрел,
  поискаха журналисти"

 47. 47 Профил на Deadpudding
  Deadpudding
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Добре де Дневник, като са за съд тия що им прайте безплатна реклама а ?

  Good shitposting and proper banter guaranteed !! No refunds !
 48. 48 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2939 Неутрално

  Не знам какво е Асоциацията на европейските журналисти ? Нещо да са казали за насилието над журналистите в България - психическо ,финансово ,физическо. Една дребна Елена ....и вижте за какво става дума. Биволите .....не се ли базират в чужбина за да избегнат насилие. Ами закритите медии , а медиите бухалки. Кой точно се обиждат от от филма "Слуга народа" ? Кой във въображението си не иска да РАЗЧИСТИ мафията.
  Аз не го тълкувам като призив за насилие ...., а пропагандиране на БОЖИЯТА ЗАПОВЕД..., това е поредното ОБЛИЗВАНЕ на Б.Б. Десет дена толкова лъжи ръси МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, а езика .., и примитивен ,и агресивен....всеки ден. Как не се сетихте за нещо за езика на Б.Б ??

 49. 49 Профил на Murnat
  Murnat
  Рейтинг: 576 Весело

  ...След сцената с разстрела следва надпис: "Възраждане. Само ние можем"

  Тцъ, много простаци могат да правят тъпи клипове :-)

 50. 50 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3734 Любопитно

  Костадинов за Свободна Европа е прав, но наистина е малко грубо с този клип.
  —цитат от коментар 6 на moreee


  Най-обичам ей такива многознайници като теб.
  Изказва се сякаш издава декрет.
  Това факти, доказателства, връзки - няма такива работи.
  Този маниер в ГУРУ ли го учихте?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 51. 51 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3734 Весело

  ....Аз не го тълкувам като призив за насилие ...., а пропагандиране на БОЖИЯТА ЗАПОВЕД...
  —цитат от коментар 48 на dejmos


  Това червените кога станахте цигани, кога ви почерняха задниците?
  До вчера трепехте невинните хора с бомби по църквите, а днес вече на бог со позовавеате.
  Ма това ще да е според съветите на вашите руски..."братя".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 52. 52 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3734 Весело

  колежке, тия са ви съюзници - заедно марширувахте - умни и красиви - да искате оставки на Фандъкова, герб, симеонов и на кой ли не съвсем наскоро, ако сте забравили
  —цитат от коментар 12 на hhhuuunnnn


  С твоята логика можеш да вкараш Исус в Ада, а Дявола в Рая.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 53. 53 Профил на ndb
  ndb
  Рейтинг: 313 Неутрално

  До коментар [#29] от "niksan1":

  Същите са! Кремълофили = русофили!

  Преди да се замислиш дали правиш нещата правилно, се замисли дали правиш правилните неща!
 54. 54 Профил на ndb
  ndb
  Рейтинг: 313 Весело

  До коментар [#35] от "КретенКилър":

  Всички са ти еднакви ли бе, интелект?! 2% и са ви много! То бива, бива такова неразбиране на живота и предизвикателствата, който ни заобикалят, но това вашето е патологичен случай :)

  Преди да се замислиш дали правиш нещата правилно, се замисли дали правиш правилните неща!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK