ДПС държи партийната субсидия да остане 11 лева

Йордан Цонев

© Велко Ангелов

Йордан ЦоневПриоритет на ДПС е партийната субсидия да остане 11 лева, предложението да се намали до 0 или 1 лев е несъстоятелно. Това каза заместник-председателят на групата на ДПС в парламента Йордан Цонев по БНР. Той обясни, че ДПС е против финансирането на партиите с пари от бизнеса, но са направили това предложение, защото предложението на ГЕРБ е било само за намаляването на субсидията до 1 лв., а сега съществуващата забрана за финансиране от икономически субекти оставала.


Цонев каза, че промяната на механизма за финансиране на партиите има нужда от време за дебат, но след като Борисов внесе предложението си за намаляване на субсидията до 1 лв., то е придвижено много бързо. "Някой да ни даде време? Имаше 3-4 дни за предложения, това дебат ли е", попита риторично Цонев. "Можем да използваме много европейски модели за финансиране на партиите. Например в Холандия, колкото пари събере партията от дарения, толкова им се дава от държавата. Ако финансирането на политическите партии не е от бюджета, то ще се създадат зависимости. Ние от ДПС не го искаме", каза още той.


Цонев обърна внимание, че партиите, които "къде тихо, къде явно подкрепиха референдума", като БСП не дават предложения и мълчат. Според него, ако ДПС не са се намесили в петък, е щяло да бъде гласувано предложението на Борисов. Официалната версия на ГЕРБ за отлагането на гласуването в петък беше, че не е бил готов докладът на бюджетната комисия, която заседава в четвъртък. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви тогава, че той е поискал отлагането, докато не бъде обсъдена промяната на коалиционен съвет на ГЕРБ и "Обединени патриоти".
"Когато две партийни програми се доближават и изпълняват, е нормално обществото да смята две партии за по-близки", коментира Йордан Цонев изказванията, че ДПС и ГЕРБ са в коалиция.


Според Сидеров партиите можели да си върнат доверието без субсидии


Ако партиите се лишат от субсидии, то някак си може да върнат доверието на хората към политиците, каза в същото предаване на БНР "Неделя 150" лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той припомни, че партията му е внасяла проекторешение да се премахнат субсидиите, което трябвало да бъде обвързано с възможност партиите да се рекламират и да пропагандират своите идеи, "защото политическият пазар е пазар на идеи в медиите без заплащане". Това са основните пера, особено по време на кампания, за които изхарчват парите на партиите", обясни Сидеров. Той каза, че "Атака" е "за" махането на субсидиите.


"Гласувахме миналата седмица "за" в залата. В петъка трябваше практически да се оформи промяната в бюджета. Там вече дадоха заден от ГЕРБ, защото имаше някакви разговори с НФСБ без наше участие", каза Сидеров. Той не вижда причина за промяна. Сидеров предположи, че преди седмица коалиционните му партньори са гласували на първо четене "за", защото са "се надявали, че няма да се съгласува и няма да стане".


Данаил Кирилов допусна допусна промяна в становището на ГЕРБ


Нека се проведат коалиционните разговори, както е обявил премиерът на републиката, каза правосъдният министър Данаил Кирилов. Коалиционният съвет трябва да се събере във вторник. "Вероятно би могло да възникне модификация на това становище, но предполагам, че няма да има никаква промяна в нашата позиция", каза Кирилов.

Коментари (139)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2266 Неутрално

  Защото у братя в евразия за вас "денги няма"😊и "вы там держитесь"👀

  "Чуждестранен агент"
 2. 2 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Весело

  ДПС иска субсидията да остане 11 лева (в тази връзка предлага със закон да бъде намалена до 0 лева), БСП иска субсидията да стане 16 лева (в тази връзка предлага да бъде намалена от 11 лева), ГЕРБ иска субсидията да не е 11 лева (затова предлага да е 1 лев, че лесно се смята), НФСБ и ВМРО искат субсидията да се намали, но не много (за целта предлагат да предложат предложение някога в бъдещето), а Воля искат субсидията да е 0 лева (и в тази връзка предлагат да не се променя).

  И всичките ги е шубе да слушат "Боят настана", версия 3.0, затова се гърчат като червей в празна метална кофа под слънцето.

  Доброто е заразно
 3. 3 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  Гледайте сега, какъв смут ще настане в ГЕРБ-ерските редици...! Предполагам, че Борисов ще се покрие, поне за една седмица. :)))

  Бивш tww09306483.
 4. 4 Профил на liz31552545
  liz31552545
  Рейтинг: 103 Неутрално

  Мислех да напиша някакъв коментар, но се отказах. Сили нямам.

 5. 5 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1132 Неутрално

  Хайде да ги махат тия субсидии! Всяка партия може да се издържа от членски внос! Колкото съберът- толкова.

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 6. 6 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Между другото покрай субсидиите съществува следната вероятност:

  Режат драстично субсидиите до 1 лев.
  Всяка партия, която си позволи пищни и необяснимо скъпи кампании, дипляни, концерти и участия навсякъде, ще губи толкова повече гласове, колкото повече пари харчи. Понеже гражданството ще си рече "Ма ние нали ви спряхме парите, бе?! Откъде извадихте за тея фойерверки?"

  В лично качество нямам нищо против да НЕ слушам три месеца преди всички избори всякакви улави личности по телевизора, само щото им се полага по закон.

  Повече се впечатлявам от някой 30-годишен кмет на енското село Х, който ми покаже какво е било преди и какво е сега в селото му, отколкото някой 60 годишен, дето от комсомолец се влачи по партийни централи, да ми разтяга локуми за международното положение.

  Доброто е заразно
 7. 7 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Интересно какво ли ги накара да обърнат г**а. Със сигурност не беше раята - тя протестира само когато има опасност да й забранят да бие жените и децата си. Дали бизнесите открито ще си купуват партии е нещо, което не я вълнува ни най-малко.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 8. 8 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2433 Весело

  "а сега съществуващата забрана за финансиране от икономически субекти оставала" - лутането на тия субекти е характерно за цялата им дейност вече 30 години. Но лутане на ужким, за пред петимния за демократични отношения народ, който продължава да се лъже на врътките им. Това мъдруване е за отплесване от крепките връзки помежду си, зависимости и цели, за които са във властта. Сега ще се изтъпани ББ и ще обере "овациите" - ТОЙ за без пари, а всички за още и още.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 9. 9 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 269 Неутрално

  "ДПС държи партийната субсидия да остане 11 лева"
  ДПС предлага нулева субсидия...

  - Нищо ново под слънцето. ДПС държи на пропорционалните избори без преференции. Затова предложи за несъстоялия се референдум на Плевнелиев за повече мажоритарност 100% мажоритарни избори. Точно в същия дух Славиту след неговия референдум за мажоритарни избори направи кастинг за народни представители на Долно Уйно от Кембрийдж. Така работят и Сава, и Гоце, и Санкин.

  За референдума на Плевнелиев - кой как и защо:

  "Реформаторите се подиграха с 570 хил. граждани, подкрепили референдума

  Преди две години РБ бяха най-кресливите защитници на референдума иницииран от президента. Вдигнаха невероятна патърдия за да създадат впечатление, че са основната движеща сила за събиране на подписката, която всъщност беше събрана от ГЕРБ.

  Тогава обаче реформаторите бяха не просто в опозиция, но бяха изпаднали и от парламента, и в яхването на подписка в подкрепа на едни от основните искания на протестиращите видяха шанс да си направят евтин PR.

  Независимо че те никога не са били за мажоритарен или задължителен вот, от РБ храбро защитаваха референдума,

  защото бяха сигурни, че тогавашното мнозинство на БСП и ДПС няма да допусне провеждането му.

  Да, но дойде деня в който тези, които ангажираха над 570 хиляди български граждани в събирането на подписка за провеждане на това допитване дойдоха на власт. И след като преди изборите бяха направили цяла кампания и бяха ангажирали толкова хора в нея беше съвсем логично реформаторското мнозинство в парламента направо да внесе законопроект за въвеждането на мажоритарен вот и тайно гласуване. Нали тези, които са гласували за теб са те избрали за да направиш това, в което си им се клел преди изборите. Самият вот за теб, когато си излязъл пред избирателите с дадени идеи е по същество референдум в тяхна подкрепа и ти имаш задължението да ги изпълниш.

  Да, ама не. ..."
  https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/reformatorite-se-podigraha-s-570-hil-grazhdani-podkrepili-referenduma-51425

 10. 10 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1472 Разстроено

  Ситни дребни като камилчета.
  И на есен пак за тия.
  Матерял матерял става само за кал.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 11. 11 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Интересно какво ли ги накара да обърнат г**а. Със сигурност не беше раята - тя протестира само когато има опасност да й забранят да бие жените и децата си. Дали бизнесите открито ще си купуват партии е нещо, което не я вълнува ни най-малко.
  —цитат от коментар 7 на КретенКилър


  Не си следил темата.
  ДПС от самото начало твърдят, че това с 1 лев е популистко и вредно.
  Не мога да ги трая, но истината си е истина.

  Доброто е заразно
 12. 12 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5208 Неутрално

  ДПС абсплютни фурнаджийски лопати, те предложиха все пак 0 лева

 13. 13 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 688 Весело

  Гледайте сега, какъв смут ще настане в ГЕРБ-ерските редици...! Предполагам, че Борисов ще се покрие, поне за една седмица. :)))
  —цитат от коментар 3 на Petleshev


  Не, пак БСП били виновни.

 14. 14 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  нема да дам на мръсните турци и една стинка от мойте пари. спирам да плащам данъци.

 15. 15 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  6 или 7 лева е разумно.
  И без дарения от юридически лица в големи размери.
  И без Борисов да се прави на интересен, имат си коалиция, да си спазва споразумението.

 16. 16 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1903 Весело

  Засега липсва предложение субсидията да бъде отрицателна величина. Т.е. от лявата страна на 0 по числовата ос.

 17. 17 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 505 Неутрално

  Данчо Ментата - център на политическият живот у нас... А и богослов на всичкото отгоре... Просто ми се повръща...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 18. 18 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Весело

  нема да дам на мръсните турци и една стинка от мойте пари. спирам да плащам данъци.
  —цитат от коментар 14 на scott


  Спирай, спирай, те от НАП много обичат така.
  Не мога да се сетя кои са "турците" обаче - Данчо, Делянчо или Мустафа (последният знае турски колкото мен).

  Доброто е заразно
 19. 19 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Щом тея са недоволни, аз се чувствам по-добре

 20. 20 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1132 Неутрално

  До коментар [#7] от "КретенКилър":

  Явно ,,раята” не бие децата си- вижда се че теб не са те били достатъчно. Ако беше малко по- добре възпитан нямаше да употребяваш епитети като ,,рая” и ,,гявури” за сънародниците ти. Не си нито каймаканин, нито бей, а просто един обикновен пръдльо.

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 21. 21 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 722 Неутрално

  Дебелеевски как се изсра. Ако е 0-ла лева, той реално ще коли и беси в ДПС, а сега другите не могат да не кажат, че не искат да я намалят и ще стяот като насрани, докато усетят какво да правят.

 22. 22 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Ама как така, нали Пеевски каза 0 лева!
  А ДПС гласуваха вече в комисия за 1 лв.

 23. 23 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално
 24. 24 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 262 Неутрално

  Нека да обвържат партийната субсидия с минималната ряботна заплата. Все пак е редно да има връзка между нивото на финансиране на политическите партии със стандарта на живот в БГ.
  Ако направят финансирането на глас 1% от МРЗ ( която в момента е 560 лв.), това означава 5.60 лв. на глас вместо досегашните 11 лв.Когато минималната заплата достигне 1100 лв., нека субсидията да бъде като сегашната - 11 лв. на глас.

 25. 25 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Малоумници

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 26. 26 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1283 Весело

  "Според Сидеров партиите можели да си върнат доверието без субсидии"

  Кой държи Сидеров? Кой му плаща масрафа???

 27. 27 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 262 Неутрално

  До коментар [#17] от "alehandro77":

  Данчо Ментата - център на политическият живот у нас... А и богослов на всичкото отгоре... Просто ми се повръща...
  =============================================================

  Данчо Ментата е център на политическия живот от 1997г. насам. Тогава влезе в ръководството на СДС и беше смятан за младата надежда на демократичната общност.

 28. 28 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Защо всички забравят резултата от референдума?
  Напомням, че не стигнаха само 12 хиляди гласа той да стане задължителен.
  Напомням също, че антибрекзитърката Тереза Мей две години се мъчи да "достави" Брекзит, ама да не е Брекзит, и я смляха на кайма от всички страни.

  Тъй че не се правете, че не е имало референдум.

  Доброто е заразно
 29. 29 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#18] от "АзКлавдия":

  карай баце.
  Не са важни ЛИЧНОСТИТЕ. ТЕ ПРОСТО СЕ ДЪРЖЪТ С НАС КАТО С ГЯУРИ. ПОДИГРАВАТ НИ СЕ В ЛИЦЕТО. НА СИЧКИ БЪЛГАРИ. И НА БСП И НА ГЕРБ, ЧЕ И НА ДСБ!
  А нап ше ме фане за кура. Бизнес немам, сичките акцишзни стоки съм спрел. Миналата година си спрех и парното, щот ми се сткори, че теца ного рекетира.
  Сал ена партийна субсидиа им остана да зимат безплатно от мен.

 30. 30 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  До коментар [#28] от "АзКлавдия":

  По-малко от 12 хиляди значи, че не е задължителен, нали?
  Ти поне си юрист.

 31. 31 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  ДПС абсплютни фурнаджийски лопати, те предложиха все пак 0 лева
  —цитат от коментар 12 на pet_fire  ДПС винаги са били за 11 лева на глас и предложиха 0 лева, само, защото бяха принудени от Боко с неговото 1 лев за глас т. е. - на инат .
  Ето, защо в случая са прави, макар, че, ако зависи от мен, бих натикал половината от тях в тюрмата, начело с дръндарския мангал и оправдания по всички показатели, мафиота и перач - Христо Бисеров .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#29] от "scott":

  А тогава кой данък ще спреш?
  Ддс ли?

  Доброто е заразно
 33. 33 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2437 Неутрално

  Нека се проведат коалиционните разговори, както е обявил премиерът на републиката, каза правосъдният министър Данаил Кирилов.
  ____________
  ГЕРБ ако остане на власт, няма проблем да субсидира всички свой партньори и криптоопозиционери като БСП и ДПС!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 34. 34 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 634 Неутрално
 35. 35 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Весело

  Очаквах го. ГЕРБ влудиха популистите от БСП дето преди искаха субсидията да стане 1 лев и викаха срещу надвзетата, а всъщност разчитаха на нея.
  Сега останалите ще си стиснат ръцете за сума, която няма да е достатъчна на БСП за телевизия, тролове и кебапчета на връх Хаджи Димитър.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 36. 36 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#30] от "НеКой":

  Не, не е задължителен по закон.
  Заради такива като мен, дето го бойкотирахме.
  И въпреки това, според мен, ако утре се проведе референдум по същата тема, хората ще са още по-ядосани на политиците. И може и да стане задължителен наистина.

  Доброто е заразно
 37. 37 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#32] от "АзКлавдия":

  тоз на жилището. здравните осигуровки и мислим да спирам сичко скъпо, щот там ддс-то е по-високо с натрупване.

 38. 38 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 974 Неутрално

  Ако някой от тук пишещите НЕ Е ГЛАСУВАЛ за УЧИНДОЛСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ - "нека пръв хвърли камък " където трябва !

 39. 39 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":

  И аз като теб го бойкотирах и считам, че най-добрият вариант е досегашният.
  Не искам официален рекет срещу фирмите за дарения. Не искам и чужди държави да финансират партии в България. Имам предвид и Германия - Герб, САЩ - Да, България, Турция - Дост, евентуално Русия - Атака и т.н., това ще застраши националната сигурност.
  А една сума до около 7 лв. на глас би била разумна.

 40. 40 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":

  То и за данъците, ако ги питаш, ще кажат, че не трябва да ги има.
  На референдум...

 41. 41 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#39] от "Не

  ПРОПУСНА БСП-дет го финансира россиа, ДПС,у дет пак оттам се финансира.
  То, нема българска партиа, дет не се финансира и не и заповедват отвън. Ама и е малко, иска и безплатен обед от бюджета. Което ме вбесява.

 42. 42 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 910 Неутрално

  Със обръчите от фирми могат даже да си плащат за участие !!!

 43. 43 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  ДПС и БайХ са си ортаци откак ГЕРБ е на власт, но този път ДПС направи на БайХ истинска хватка от айкидото. За 10 години управление БайХ е правил толкова лупинги, че бяхме спрели да ги забелязваме - до обяд упавленското му решение е едно, следобед - обратното, на другия ден - нещата си остават в изходно положение. Обаче този път ДПС анонсира едновременно и "контра", и "реконтра" (съзнателно докара разговора за намаляването до варианта "0 лева субсидия с финансиране от бизнеса"), при което БайХ се оказа наврян в кучи задник. На практика ще трябва да се стигне до нормален баланс по въпроса за субсидиите, след като ДПС направи БайХ за смях...

 44. 44 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":И аз като теб го бойкотирах и считам, че най-добрият вариант е досегашният.Не искам официален рекет срещу фирмите за дарения. Не искам и чужди държави да финансират партии в България. Имам предвид и Германия - Герб, САЩ - Да, България, Турция - Дост, евентуално Русия - Атака и т.н., това ще застраши националната сигурност.А една сума до около 7 лв. на глас би била разумна.
  —цитат от коментар 39 на НеКой

  +++
  Аз трудно да кажа, че съм го бойкотирал, направо отговорих с НЕ на тъпите му популистки въпроси.
  Системата трябва да се изгражда и оптимизира, а не да се разрушава.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 45. 45 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1584 Весело

  Гледайте сега, какъв смут ще настане в ГЕРБ-ерските редици...! Предполагам, че Борисов ще се покрие, поне за една седмица. :)))
  —цитат от коментар 3 на Petleshev


  .......БАЦКО.....!!!!......С Цялото ми Уважение към НЕГО още много ИМА ДА УЧИ от ПРАВЕШКАТА ЛИСИЦА........!!!!.....БАЩИЦАТА....- ЛЕГЕНДААА.....!!!!......Никога не зимаше КЛЮЧОВИ РЕШЕНИЯ ПОД ЕМОЦИЯ.........!!!!!......Се се ХИЛЕШЕ......!!!!..../още ми КЪНТИИИ.... в УШИТЕ този НЕПРИНУДЕН.......ИЗВИРАЩ от ДЪЛБИНИТЕ на ДУШАТА на ЗАВЪРШЕН МЪДРЕЦ......СМЯХХХ...../...И КАЗВАШЕ - ние ся ше ВИДИМЕ.....!!!!!.....ШЕ се ОСЛУШАМЕ...!!!!!....ше ПУСНЕМЕ КОЛЕКТИВИТЕ да РАБОТАТ по ВЪПРОСА- ТЕМАТА..........!!!!!?????!!!!!.......ааааа НИЕ.../....БАЩИЦАТА...- ПАРТИЯТА..../.....РЕШЕНИЕТО ШЕ ГО ЗЕМЕМЕ ПОСЛЕДНИ......!!!!!!.......това което наблюдаваме в момента е като мачле на Бистришките ТИГРИ.......!!!!!.....многооооо НИСКАаааа ТОПКААА.......!!!!......Нищо общо с "МАЧЛЕТАТА" на ПЪРВА АНГЛИЙСКА ДИВИЗИЯ.........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 46. 46 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#39] от "НеКой":

  И аз така смятам.
  Смятам, че сегашното положение е приемливо.
  В този смисъл съм съгласна с Данчо Ментата.
  Ужас!

  Доброто е заразно
 47. 47 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1132 Любопитно

  До коментар [#26] от "4ort":

  ,,Кой държи Сидеров? Кой му плаща масрафа???”

  Политическия елит в Северно Малави.

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 48. 48 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Весело

  ДПС и БайХ са си ортаци откак ГЕРБ е на власт, но този път ДПС направи на БайХ истинска хватка от айкидото. За 10 години управление БайХ е правил толкова лупинги, че бяхме спрели да ги забелязваме - до обяд упавленското му решение е едно, следобед - обратното, на другия ден - нещата си остават в изходно положение. Обаче този път ДПС анонсира едновременно и "контра", и "реконтра" (съзнателно докара разговора за намаляването до варианта "0 лева субсидия с финансиране от бизнеса"), при което БайХ се оказа наврян в кучи задник. На практика ще трябва да се стигне до нормален баланс по въпроса за субсидиите, след като ДПС направи БайХ за смях...
  —цитат от коментар 43 на inn


  За смях единствено стана ездачката от Крушовица.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 49. 49 Профил на Паро
  Паро
  Рейтинг: 294 Весело

  Данчо Ментата – баш гювендия, която реве за субсидия.

 50. 50 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1356 Неутрално

  ДПС, БСП и ДБ заедно се борят, за да "съхранят демокрацията", която ако не се плаща 13 лева на глас, всички те ще се продадат дружно на олигархията (о ужас!!). Всички плачат за държавната хранилка, няма по-сладко от нея.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 51. 51 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 262 Неутрално

  До коментар [#41] от "scott":

  Някакви доказателства, че БСП се финансира от Русия? Ама не общи приказки и бодряшки драгалевски и милиционерски лафчета.
  Колкото до ДПС, Доган отдавна е изградил система за самофинасиране и индиректно държавно финансиране , така че на тях външно финансиране не им трябва.
  Когато ДСБ на Костов започна да получава финансиране от олигарха Цв. Василев още в самото начало, никой от драгалевските "демократи" не намери това за смущаващо, ама сега говорят за олигарсите в БСП.
  Когато ДСБ на Кънев влезе в коалиция с ГЕРБ преди няколко години, никой
  от драгалевскиоте "демократи" не намери това за смущаващо, а сега се правят на първи критици на същото това управление на ГЕРБ.

 52. 52 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  Любимото ми: Преди 2001 г нямаше субсидии, как партиите живееха, правеха кампании, печелеха избори.....

  Русия- проказата на планетата Земя.
 53. 53 Профил на Паро
  Паро
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#50] от "Darcas":

  ДПС, БСП и ДБ заедно се борят, за да "съхранят демокрацията", която ако не се плаща 13 лева на глас, всички те ще се продадат дружно на олигархията (о ужас!!). Всички плачат за държавната хранилка, няма по-сладко от нея.

  Аргументи имаш ли ? Лъжеш като възрастен ром, ама си толкова глупав, че и сам не си вярваш!

 54. 54 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  Ако някой от тук пишещите НЕ Е ГЛАСУВАЛ за УЧИНДОЛСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ - "нека пръв хвърли камък " където трябва !
  —цитат от коментар 38 на doroteus


  Гласувал съм със НЕ, по всички въпроси.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 55. 55 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 262 Неутрално

  5-6 лв. на спечелен глас годишно финансиране е повече от достатъчно. Ако една водеща партия спечели 1 млн. гласа, това са 5-6 млн. на година. За 7-8 години финансиране ГЕРБ са натрупали към 30 млн. пари в партийни сметки, което показва, а една голяма част са похарчили за финансиране на дейности, които нямат нищо общо с организационната работа. Баце даже с партийна субсидия
  веднъж ходи на мач в Мадрид, друг път на финал на ШЛ в Киев. Което показва, че над половината оът тези пари не отиват по предназначение - за партийна организационна работа.
  Всякакви финансирания по линия на чужди фондации и държави трябва също стриктно да се забранят.

 56. 56 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#51] от "Росен съм аз и голем капут":

  Аз визирах думите на Костов "Доган е проклятието за България". Тогава ДПС ги направи на гяури и ги предаде. Както направи и с БСП преди, както прави с ГЕРБ сега.
  Найс,а?
  Искаш доказателство, че БСП се финансира от россииа? Пусни си видео с поведението на радев, когат Гундяев дойдде в България. Саморазибличават се.

 57. 57 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 262 Весело

  "в Холандия, колкото пари събере партията от дарения, толкова им се дава от държавата."
  Ба-аси якото!
  Веднага ми хрумват две-три идейки.

 58. 58 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Народе, преобърна ли си файловете???
  https://www.facebook.com/as.asov/videos/10205607088372833/UzpfSTEwMTk5NDIyMjk6MTAyMTg1MTQ2NDY5NTAzMjc/
  Дани Лоботома е типичен пример за герберския слугинаж-невменяема, бавноразвиваща се и некомпетентна малформация от микроцефали...

 59. 59 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 351 Неутрално

  Аз пък искам субсидията да стане 1лв и забраната за корпоративно финансиране да се запази (което всъщност е варианта). Така няма да има БСП телевизия, ДПС ще се мъчи да финансира купуването на гласове и кебабчета

 60. 60 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1584 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":И аз като теб го бойкотирах и считам, че най-добрият вариант е досегашният.Не искам официален рекет срещу фирмите за дарения. Не искам и чужди държави да финансират партии в България. Имам предвид и Германия - Герб, САЩ - Да, България, Турция - Дост, евентуално Русия - Атака и т.н., това ще застраши националната сигурност.А една сума до около 7 лв. на глас би била разумна.
  —цитат от коментар 39 на НеКой


  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 61. 61 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1584 Весело

  До коментар [#39] от "НеКой":И аз така смятам.Смятам, че сегашното положение е приемливо. В този смисъл съм съгласна с Данчо Ментата. Ужас!
  —цитат от коментар 46 на АзКлавдия


  +++++++++++++++++++++++++.......Данчо МЕНТАТА е НАРИЦАТЕЛНО.....!!!!.......просто СМЕНЯМ КАНАЛААА......!!!!......Като ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК ми еееее........../...гювендияяя..../....

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 62. 62 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 262 Неутрално

  До коментар [#56] от "scott":
  Искаш доказателство, че БСП се финансира от россииа? Пусни си видео с поведението на радев, когат Гундяев дойдде в България.
  =========================================================================

  Ти сега какво, опитваш се да счупиш тъпомера ли?
  Дай ми някакви реални доказателства, а не балони и празни лафове за Гундяев и Мундяев.

 63. 63 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#62] от "Росен съм аз и голем капут":

  ТЪПОМЕРА ГО СЧУПИ РАДЕВ!
  Поведение на крепостен пре помешчик. НИКОЕ,НИКСОЕИ,НИКОЕ, ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО НЕ БИ СЕ ДЪРЖАЛО ТАКА, ако не знае, че е 100% зависимо от господаря насреща. Лъсва и заповедите, и КГБ, че и нетърпящото никакви възражения поведение.
  Дори САЩ не се държът така към васалите си тук, че да не ги излагат публично.....

 64. 64 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 351 Неутрално

  До коментар [#53] от "Паро":

  "Умните и красиви" от комунистическите ДСБ и Дай България винаги обиждат като някой им казва истината за техните партии.

 65. 65 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1584 Весело

  Аз пък искам субсидията да стане 1лв и забраната за корпоративно финансиране да се запази (което всъщност е варианта). Така няма да има БСП телевизия, ДПС ще се мъчи да финансира купуването на гласове и кебабчета
  —цитат от коментар 59 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  ......ти ИСКАШ МОНОПОЛ......!!!!.../......ТОПЛОФИКАЦИЯ , ЕЛЕКТРО , В И К......ти искаш
  СИЧКИ да сме " АБОНАТИ "......./........със БЕЗЗЪБ "РЕГУЛАТОР".......!!!!......да ама аз си ИСКАМ ЖЕНСКИЯ ПАЗАР......!!!!.....да ВИДЯ , да ПИПНА , да се ПОПАЗАРЯ - РАЗГОВОРЯ......!!!!......писна ми ЕДНИ и СЪЩИ да са ми ОРТАК на КЕСИЯТААА.......!!!!...ииии да БЪРКАТ се по НАДЛИБОКО в НЕЯ......!!!!????!!!!......Сички партии тряба да имат РАВЕН ШАНС......!!!!.....аман от "богоизбраниии"

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 66. 66 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Неутрално

  Този трябваше отдавна да е в затвора... Но, по-добре късно, отколкото никога.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 67. 67 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2194 Неутрално

  И при законотворчеството цари същият хаос какъвто беше с ремонта на "Графа“!
  Почти всяко нещо предложено от върхушката на герб, в крайна сметка се оказва толкова тъпо и неприложимо, че изисква спешен ремонт и то веднага!
  Има нещо много сбъркано из основи в тази популистка партия...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 68. 68 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 481 Неутрално

  До коментар [#24] от "Росен съм аз и голем капут":

  Което ще даде причина на политичетата да увеличат МРЗ. От която се определят и осигуровки и, например, прегледи при личния лекар. МРЗ със сигурност не е показателна на качеството на живот, най-много да спъне влизането на пазара на труда на нископлатения труд.

 69. 69 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 351 Неутрално

  До коментар [#67] от "Рим":

  Ти си вманиачен на тема ГЕРБ. Явно имаш мокри сънища с Борисов

 70. 70 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2425 Любопитно

  Поставя се въпросът, защо ГЕРБ имат 23 милиона на депозит, а БСП - само половин милион в разплащателна сметка. За това колко има и откъде се финансира ДпС никой не говори и пише. Също като за партийчетата на Бойкикев и Генерало. За последната знаем, че през 2013 Костов похарчи колкото ГЕРБ, тоест 2 млн. лева за... ТОЯ, ДЕТО ДУХА.
  Колкото до тъпия референдум на Учиндолския, не по-малко тъп от тези на Плевнелиев и Марешки, се питаме КОЙ го плати?! Дългия не би дал и 5 ст., за да ходи по села и паланки да събира подписи. Колко пари се плащат от държавата на медии за избори? Колко пари общо са платили партиите по пера за последните 10 години и кой се облагодетелства от партийните субсидии? Отговорете си на тези въпроси и после решавайте колко е "достатъчно", драги ми НеКой и АзКлавдия!
  Партия, която не знае как да си съхранява и управлява собствените пари, няма право да иска да управлява парите на държавата, тоест колкото по-малко пари им се дават, повече ще трябва да се трудят, да пестят и да мислят. Преди време Раданчо беше изтърсил "велика" мисъл... че антикомунистически приказки в сутрешен блок не вкарвали, хаха... Затова сега е напълно безплатно по всички телевизии, а скоро ще се наслаждава и на европейска заплата... за да се бори с ГЕРБ и да ни уведомява, че приятелите му ще гласуват за БСП. Нито лев субсидия за такива, достатъчно плащаме за избори по веднъж - два пъти всяка година почти.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 71. 71 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  До коментар [#50] от "Darcas":

  Остана само да ни обясниш, кой плащаше за денонощното медийно присъствие на един пожарникар...?! Тогава, той ни говореше за възмездие и как щял да събори барбекюто на Доган. Петнадесет години по късно, възмездие няма и барбекюто на Доган си стои. Освен всичко друго, Доган си направи нови Сараи край морето и си купи ТЕЦ, от който получава десетки милиони за студен резерв. ГЕРБ е напълнил сметките с бюджетни пари от партийни субсидии и обяснява, какви маскари са всички останали...! :)))

  Бивш tww09306483.
 72. 72 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2425 Весело

  Майната му на бившия сервитьор! Предлагам субсидия да получава само една партия - спечелилата изборите! Другите да се хранят от заплатите на некадърниците си в НС, МС, държавните органи и ЕП. Да си мислят за друг път.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 73. 73 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  До коментар [#70] от "Непукистка":

  "... Поставя се въпросът, защо ГЕРБ имат 23 милиона на депозит, а БСП - само половин милион в разплащателна сметка. За това колко има и откъде се финансира ДпС никой не говори и пише..."!

  Ами, питайте Сметната палата...! Те, би трябвало да са наясно.
  Какво не знаеш, за ДПС? Откъде се финансира? Ами, Доган си го каза ясно: От обръчите от фирми. Сега има и ново перо. ГЕРБ го финансира през студения резерв. Нещо друго, ако не ти е ясно, покрай финансирането на ДПС, питай в ГЕРБ. Там знаят. Даже и си гласуват заедно в парламента, ако и това не си забелязал...! :)))

  Бивш tww09306483.
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 351 Неутрално

  До коментар [#71] от "Petleshev":

  Да, ГЕРБ има пари по сметка от субсидиите, ама харчи много по-малко от БСП и ДПС.

 76. 76 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  До коментар [#72] от "Непукистка":

  Не се отваряй много и не говори лошо за Данчо Ментата, че да не те наритат от ГЕРБ...!
  Като говориш, за Данчо Ментата ще ставаш права и ще подхождаш с необходимото уважение. Може и да си мислиш, че е майтап... Ама, не е!

  Бивш tww09306483.
 77. 77 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  До коментар [#74] от "Непукистка":

  "... Функционално неграмотен? Нагъл и прост? Ти си от ДСб, нали? Повече не смей да ми се обясняваш! ..."!

  Тц...! Не позна.
  Като не искаш да ти се обясняват, отивай да правиш свирки в ПИК или Блиц...! :)))

  Бивш tww09306483.
 78. 78 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2425 Неутрално

  До коментар [#72] от "Непукистка":Не се отваряй много и не говори лошо за Данчо Ментата, че да не те наритат от ГЕРБ...!Като говориш, за Данчо Ментата ще ставаш права и ще подхождаш с необходимото уважение. Може и да си мислиш, че е майтап... Ама, не е!
  —цитат от коментар 76 на Petleshev


  Данчо Ментата, а и Бисеров не бяха ли хора точно на твоя господар, товарищ? Седнал той да ме учи, хахах... Вижте си нааканите дупета, пък тогава философствайте! Ако можете, де... щото не ви се удава.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 79. 79 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Неутрално

  "Данаил Кирилов допусна допусна промяна в становището на ГЕРБ

  Нека се проведат коалиционните разговори, както е обявил премиерът на републиката, каза правосъдният министър Данаил Кирилов. Коалиционният съвет трябва да се събере във вторник. "Вероятно би могло да възникне модификация на това становище, но предполагам, че няма да има никаква промяна в нашата позиция", каза Кирилов."
  Очакваният от всички цирк, в който ГЕРБ го играят добрите, народните, на страната на суверена ! После всички им слагат прът в колелото, демек лошите се намесват, а от ГЕРБ, какво да се прави, кандисват.....Само че като го правиш вече 10 години някак си е жалко.....

 80. 80 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":И аз като теб го бойкотирах и считам, че най-добрият вариант е досегашният.Не искам официален рекет срещу фирмите за дарения. Не искам и чужди държави да финансират партии в България. Имам предвид и Германия - Герб, САЩ - Да, България, Турция - Дост, евентуално Русия - Атака и т.н., това ще застраши националната сигурност.А една сума до около 7 лв. на глас би била разумна.
  —цитат от коментар 39 на НеКой


  Ако ставаше с искане или Ботев. България е колониална територия от поне 600 години, за каква независимост и ненамеса говорите? И възможно ли е това? Демагогия.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 81. 81 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  ДПС-то правят солташаците си от ГЕРБ на луди калинки, което всъщност не е сложно понеже те са си калинки и малко им трябва да се бъгнат.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 82. 82 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  [quote#74:"Непукистка"][/quote]

  Какво значение има на кой е симпатизант? И в ДСБ има много качествени хора.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 83. 83 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Та айде след тази демонстрация да видим нашия Крали Марко с правешките лафчета и банкянския диалект как ще даде 180 градуса завой и ще си сере на популистките дивотии от миналата седмица.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 84. 84 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  [quote#60:"kesh"][/quote]

  Честно? Искате да продължавате да плащате не "хора", които се гаврят с вас и ви разиграват театри, обират ви, малтретират ви, лъжат ви, използват ви, подслушват ви безпричинно, нахълтват в личното пространство............. Кой би търпял подобен служител?

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 85. 85 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#36] от "АзКлавдия":И аз като теб го бойкотирах и считам, че най-добрият вариант е досегашният.Не искам официален рекет срещу фирмите за дарения. Не искам и чужди държави да финансират партии в България. Имам предвид и Германия - Герб, САЩ - Да, България, Турция - Дост, евентуално Русия - Атака и т.н., това ще застраши националната сигурност.А една сума до около 7 лв. на глас би била разумна.
  —цитат от коментар 39 на НеКой


  Джони, световните сили и журналистика се месят дори във вътрешните работи на Турция и Русия, които са локалните гиганти и "бивши" империи, а Вие искате независимост за България. Как ще го постигнете?

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 86. 86 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#39] от "НеКой":И аз така смятам.Смятам, че сегашното положение е приемливо. В този смисъл съм съгласна с Данчо Ментата. Ужас!
  —цитат от коментар 46 на АзКлавдия


  За мен е неприемливо. Американската система е по-откровенна: Който плаща и спонсорира поръчва музиката. Като ще капитализъм, поне да е американски. От комунистите скандинавски социалисти не стават, не могат да издържат на изкушението да откраднат кашкавалчето.

  Нали са много десни, тогава десни политики и за тях, като останат без пари, ако могат да го докажат по едни помощи от 80.00 кинта на политик на месец и това е. С какво са по-добри политиците от Асан строителя, който остана без работа заради кризата ?

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 87. 87 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2671 Неутрално

  До коментар [#78] от "Непукистка":

  Данчо Ментата е уважаван политик, финасист и богослов! Не случайно, ГЕРБ гласува висчките му законопроекти, внесени съвместно с успелият млад мъж...! ГЕРБ-аджиите сте кръгли нули, без Данчо Ментата...! Няма кой, един законопроект да ви напише, като хората!
  А Христо Бисеров, където отивате, той от там идва. Вие сте пълни аматьори в ГЕРБ, с вашите апартаменти и тераси...! Христо Бисеров на времето, продаде гарсониера в Хасково и с парите си купи къща в центъра на София.
  И недей плямпа много, че да не се озове Цветанов в ДПС...! Тогава, къде ще се криете, не знам...?!? :)))

  Бивш tww09306483.
 88. 88 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 53 Неутрално

  Браво на ДПС!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 89. 89 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Я виж ти, оная провинциалната фризьорка, непукистката се завърнала.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Летящите в облаците "български политици", които отдавна са загубили връзка с реалността от промиване на мозъците с фалшиво самочувствие и други субстанции, трябва да бъдат свалени в реалността със строги аустерити заплати, пости, смирение и молитви, и даряване на откраднатото за благородни цели.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 92. 92 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  Ако някой от тук пишещите НЕ Е ГЛАСУВАЛ за УЧИНДОЛСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ - "нека пръв хвърли камък " където трябва !
  —цитат от коментар 38 на doroteus  Аз и семейството ми .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 93. 93 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 262 Неутрално

  ГЕРБ е създадена и финансирана от западни фондации, затова субсидия не им требва. Членският им внос е 1 лв, а на БСП 10 лв., така че и членски внос очевидно не им требва. А вече откъде взимат парите за купуване на цигански гласове - там вече си ги питайте отделно ...

 94. 94 Профил на Котаранц
  Котаранц
  Рейтинг: 269 Неутрално

  ГЕРБ е на власт и има много лостове да накара много фирми и граждани да им даряват!
  БСП ще нареди на комунягите да дават пари за Партията!
  ДПС ще накара мюсюлманите да даряват под строй!

  Какво ще правят другите нещастни партийки ?

  Черен хайвер за черна лъскава козина!
 95. 95 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  ГЕРБ е на власт и има много лостове да накара много фирми и граждани да им даряват!БСП ще нареди на комунягите да дават пари за Партията!ДПС ще накара мюсюлманите да даряват под строй!Какво ще правят другите нещастни партийки ?
  —цитат от коментар 94 на Котаранц


  Партиите ще правят каквото правят и всички граждани: работят за някого, взимат заеми или търсят други варианти за финансиране за собствени проекти. Не е атомна физика. Защото в момента партиите са по-нагли и от Айшето, която никога не е работила, но се реди на опашка за помощи. В момента партиите са като "продавача на надежда", не произвеждат нищо, а продават нищо. Ненужни са като 100 годишен пенсионер, а получават в пъти повече.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 96. 96 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3513 Весело

  Ей, големи маскари са тези от ДПС!
  Прецакаха герберите да си навлекат белята заради приказки за без субсидиране от държавата и сега обърнаха резбата!
  Пак излязаха по-добри!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 97. 97 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3513 Весело

  ГЕРБ е създадена и финансирана от западни фондации, затова субсидия не им требва. Членският им внос е 1 лв, а на БСП 10 лв., така че и членски внос очевидно не им требва. А вече откъде взимат парите за купуване на цигански гласове - там вече си ги питайте отделно ...
  —цитат от коментар 93 на izt21595181


  От това по-голяма лъже не можа ли да измислиш!?
  ГЕРБ били субсидирани от западни фондации!
  Ай сиктир бе!
  Затова само милиционери са в него!
  ГЕРБ си е чисто творение на ДС, за да отклонява десния избирател. Създадоха го когато проектът им НДСВ се скапа.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 98. 98 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 269 Неутрално

  [quote#97:"Храбър"][/quote]

  Фондация Конрад Аденауер със сигурност. Тези поколения, които бяха и са на власт всичките са милиционери.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 99. 99 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Неутрално

  ДПС може да ме държи за ххх!!!

 100. 100 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3513 Весело

  [quote#97:"Храбър"]
  —цитат от коментар 98 на Trolling Stones
  Фондация Конрад Аденауер със сигурност. Тези поколения, които бяха и са на власт всичките са милиционери.[/quote]

  Верно си трол!
  ГЕРБ организираха местните си организации на база милиционерските участъци по места в страната. Затова са с толкова развита организация.
  Създадени били от фондация Конрад Аденауер и те вкарали всичките комунисти на лидерски постове в ГЕРБ.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK