Борисов благодари на Цветанов за стабилността и обеща да няма милост за никого

Борисов говори кратко, защото обещал на съпартийците си събранието да приключи за час.

© Анелия Николова

Борисов говори кратко, защото обещал на съпартийците си събранието да приключи за час.Чувство за справедливост". Това беше фразата, която премиерът Бойко Борисов използва най-често в речта си на Националното събрание на ГЕРБ, на което беше освободен със задна дата (30 май) Цветан Цветанов от постовете му на заместник-председател и член на Контролния съвет. Освобождаването беше проформа, "за" глаусваха 1046, против - 10, а 11 делегата се въздържаха. По време на конгреса и гласуването Цветан Цветанов седеше до Бойко Борисов. И двамата демонстрираха добро настроение, разговаряха и се шегуваха.


Конгресът, който приключи за един час, реши, че ГЕРБ ще има двама заместник-председатели (при три до сега) и трябваше да избере нови членове на изпълнителната комисия на мястото на Цветанов и Румяна Бъчварова, която стана посланик в Израел.


"Предлагам Цвета Караянчева, идва от важен регион. Гласувайте! И Тошко Тодоров. Как ти е второто име? Тошко Стаматов Тодоров (областен координатор Силистра)", даде предложенията си Борисов, които веднага бяха гласуван с почти пълно единодушие.
Борисов благодари на Цветанов за стабилността и обеща да няма милост за никого

© Анелия Николова


Най-трудният ден за Борисов - раздялата с Цветанов


В речта си Борисов благодари на Цветанов за "стабилността". "Може би за мене е най-труден ден, но това е животът. Цветанов си остава партиен член, ще си в първичната там партийна организация. Да не я коментираме тази тема повече - достатъчно е болезнена", каза Борисов за освобождаването на Цветан Цветанов от ръководните постове в партията. То се случи, след публикации за покупката на нов апартамент от тогавашния председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и предизвика още няколко оставки, сред които и на правосъдния министър Цецка Цачева, която не присъства на конгреса.


Цветан Цветанов седеше на първия ред, отляво на лидера и демонстрираше добро настроение.

© Анелия Николова

Цветан Цветанов седеше на първия ред, отляво на лидера и демонстрираше добро настроение.


Според Борисов ГЕРБ е показал, че е много дисциплинирана партия, Не защото някой ни е наредил, а защото това очаква обществото. Борисов натърти, че партията продължава с промените, след изборите, които са спечелени. "Представяте ли си да кажа, че оттеглям оставката на Цветанов, както направиха в БСП", попита риторично Борисов. "Живота е динамичен, пременя се и това се очаква от нас. Който може. разбира се, който не може, времето го изхвърля", каза председателят на ГЕРБ.


Хората са чувствителни за справедливост


Борисов смята, че преди 10 г. е било достатъчно да кажеш, че "Витошка" става пешеходна зона и хората да се зарадват, и че по Струма хората ще си ходят на море и вечер ще си вечерят вкъщи. "Толкова промени има, но и това не е достатъчно", заяви Борисов. "Хората искат и са чувствителни за справедливост. Трябва ли да идват от Пловдив да ми се оплакват от кметове?", попита Борисов и добави, че за това е предложи; създаването на етична комисия. Като се концентрира властта в един човек не е редно, каза Борисов. Той нареди в новата партийна комисия да има етични и морално хора. "Когато получаваме сигнали, първо ние да си ги проверим. Да настоим съответното лице да излезе и да обясни", каза той.


Заради намаляването на субсидията, членският внос се повишава


Премиерът каза, че хиляди са се изговорили, референдум е решил, че субсидията трябва да е 1 лв. "Ние се вслушахме, не е лесно да сме в коалиция. И го направихме, това, което 2,5 млн. искаха". Как така унищожаваме опозицията? Нали преди месец бяхме със субсидия.", каза Борисов за критиките срещу намаляването на субсидията, която беше 11 лв., но според премиера, това не е помогнало за изборите на опонентните му. "Те са много коварни и не казват, колко да им е субсидията. Има ли предложение? Няма", каза Борисов.


"За това сега ще предложа Изпълнителна комисия да се събере, да кажем, какъв ще бъде размера на членския внос. Всеки, който е на по-висок пост, трябва да плаща повече, защото му е по-голяма заплатата", заяви Борисов. Той обясни, че ще има диференцирана ставка, а за пенсионери и учещи ще остане същият членски внос (2 лв. на година бел. авт.). Според него по-високият внос "искаш да си партиен член, както казвате - с душа и сърце да си в ГЕРБ", дава възможност за чистота и прозрачност. Членовете на ГЕРБ са около 90 000.


Няма да има милост за никой, иначе партията няма да съществува


Борисов припомни, думите си от 20 януари, когато призова съпартийците си, че ако не им светне червената лампичка, той ще им светне синята. "Не ме разбраха тези с къщите за гости, не ме разбраха едни други, не ме разбраха в Пловдив. Няма да има милост за никой, иначе партията няма да съществува", заяви премиера.


Като видят багерите и тракторите хората не се сърдят


Борисов не избегна темата със строителството и припомни, че се строи "усилено Хемус" и пътя към Видин. "Искам хората да виждат как хората и тракторите как работят. Сега влизаме на Южната дъга (на София), където не може да се мине. Хората, като видят багерите и тракторите не ни се сърдят", каза Борисов. После разказа, че заставал на строящите се мостове за да види колко ще го напсуват, "моя социология". "Да чукна на дърво, за сега е добре", заключи Борисов.


ГЕРБ се отваря за местните избори


"Предстоят кметски избори. Много добре на събранията да се огледат хората. Етичната комисия, да ви окажат помощ. Някъде ще направим промени, но събранията ще решават. Искам да ги направим по-открито, колкото искат да дойдат. Да чуем другата страна, какво мислят за нашите кметове и съветници. Дали не сме се самозабравили, дали не сме станали много лъскави, дали не сме станали номенклатура", нареди Борисов.


Според него има качествени хора, които искат да участват в партийния живот на ГЕРБ, но "местният феодал не ги пуска".Ние трябва да сме готови да обновяване непрекъснато, смята Борисов. Трябва да направим радикални проблеми, където губим, каза Борисов и посочи Плевен - "само защото няколко човека там са се приели, като тартори, ние не само нямаме успех, смеят ни се там, въпреки толкова направени неща". Борисов нареди там трябва да се отреже от основи и добави, че може да посочи още няколко места.


Той благодаря на Цветанов за стабилността. "Това е единствения проблем пред партията – справедливост и близко до хората", каза за пореден път Борисов на привършване.


Етичната комисия в ГЕРБ ще бъде създадена от Изпълнителната комисия, която ще има и последната дума за партийната съдба на провинил се партиец.

Коментари (73)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 909 Весело

  тихата пръдня е най-миризлива и така Цвъ се изниза тихо по терлици :D:D:DD:

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 2. 2 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Ха, ха...малко трудно е за забраниш на една банда песоглавци, събрани около идеята да се краде, да не крадат. Може би Тиквата иска да им каже, крадете но да не се разчува.

 3. 3 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  "Няма да има милост за никой, иначе партията няма да съществува"

  >>> Притесних се за съучредителя на ГЕРБ Цтефчу Мавродиев

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 4. 4 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 350 Весело

  Значи да обобщим разбирането за справедливост според Бай.Х. - краднеш квото краднеш, после оставка, благодарности и кой от къде е.

  Мястото се заема от следващия кандидат за гербавата хранилка.

 5. 5 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  Идват избори, Борисов чисти всичко, което може да му навреди на кметските избори. Той получи добър урок в навечерието на европейския вот и сега бърза да изчисти имиджа си. Много важно, че изгорял Цветанов, какво тук значи някаква си личност. Важното е корабът ГЕРБ да продължи да плува под командването на доживотния си капитан.

 6. 6 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3940 Любопитно

  Любопитно е как го прави този фокус - всичко е манна небесна !

 7. 7 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1614 Весело

  милост няма ,ала-бала...даже и да се разчуе пак НИЩО..милионер в имоти и оставал партиен член...дай боже всекиму...мишоци....

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 8. 8 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2124 Неутрално

  ... борисов благодари на цецо за стабилността и обеща да няма милост за никого...
  —цитат от коментар 0 на Заглавие


  Да, да, знаем!
  След като Мишо бирата застраши основите на стабилността, се наложи да получи инфаркт за нула време...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 9. 9 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2124 Весело

  Идват избори, Борисов чисти всичко, което може да му навреди на кметските избори. Той получи добър урок в навечерието на европейския вот и сега бърза да изчисти имиджа си. Много важно, че изгорял Цветанов, какво тук значи някаква си личност. Важното е корабът ГЕРБ да продължи да плува под командването на доживотния си капитан.
  —цитат от коментар 5 на proza


  Няма да стане! Това с кораба на мутрите, просто няма да стане.
  Ще го торпилираме с дружни усилия.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 10. 10 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 236 Неутрално

  [quote#8:"Рим"][/quote]

  Бухаха! Мишо Бирата застрашил стабилността. На биропризводството ли бре?

 11. 11 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  А за данъците на мюфтийството защо имаше милост бре, да не си сменил и ти шефа си с аллах?
  Иначе сме много силни, а на онзи помак мустафата не му търсим 9-те милиона.
  Принципният герб...

 12. 12 Профил на Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Рейтинг: 888 Неутрално

  Какво значи "няма милост", то неговата КПКОНПИ вече ги изпра и след седмица - две, неговият Цацаров ще потвърди.

 13. 13 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3309 Неутрално

  "... Не ме разбраха тези с къщите за гости, не ме разбраха едни други, не ме разбраха в Пловдив. Няма да има милост за никой..."!

  И какво им се случи на тия, с къщите за гости? Нищо...! Какво им се случи на тия с апартаментите? Нищо...! Същото нищо, ще се случи и на всички останали крадльовци в ГЕРБ?

  Бивш tww09306483.
 14. 14 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  Ако известният български филм се казваше "Преброяване на дивите зайци", днешната картинка от този конгрес е "Преброяване на питомните папагали".

 15. 15 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3309 Неутрално

  До коментар [#11] от "НеКой":

  Даже и за Домусчиев нямаше милост! Ей на, опростиха му 65 милиона, съвсем безжалостно...! :)))

  Бивш tww09306483.
 16. 16 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2124 Неутрално

  "Няма да има милост за никой, иначе партията няма да съществува">>>
  —цитат от коментар 3 на cinik


  Ами то каква е файдата от тази мутренска партия, след като 10 години вече управлява една и съща тиква, а България си остава най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС!
  Магистрали може да строи всеки глупак или популист, щом има чужди пари бол...
  То тези пари между другото ги изработиха Иван Костов и ОДС! Мутрите превзеха държавата много по-късно, за да оберат лаврите и да се тупат по шкембетата с инфраструктура!
  Както се казва, с чужда пита помен правят.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 17. 17 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2124 Неутрално

  .... Притесних се за съучредителя на ГЕРБ Цтефчу Мавродиев
  —цитат от коментар 3 на cinik


  То си е за притеснение...
  "Мавродиев се прочу с куп скандали, сред които и този, че е имал кредитни карти с необяснимо високи лимити. Проверка на Биволъ от началото на 2015 г. показа, че шефът на КФН е декларирал за 2012 две кредитни карти от банки с лимити 60 000 евро (117 350 лв.) и 40 000 лв. След публикацията Мавродиев излъга в ефира на Нова ТВ пред Ани Цолова, че нямал такива карти и обеща да заведе дело срещу Биволъ…
  До момента Мавродиев не е завел дело, може би защото Биволъ веднага се снабди от Сметната палата със заверени копия на хартиен носител от оригиналите на всички декларации подадени лично и с подписа на самия Стоян Мавродиев.
  В тях се вижда черно на бяло декларацията, че има две кредитни карти. Едната е карта с лимит 60 000 евро или равностойност в лева – 117 350. Има и втора карта с лимит 40 000 лева. Общата равностойност на потреблението на посочените от декларатора банкови карти е космическата за българските условия сума от 157 350 лв."
  (Бивол)

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 18. 18 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Хахаххахахаххахаххаха

  чакай да си поема дъх

  ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ

  Както е казал поета Ицо Хазарта:

  И нека цирк-а нема спирка !

  ПАЛЯЧОВЦИ

  ПО големи паляци са тези, който гласуват за тази неграмотна сган, крадлива и съставена от селски тарикатчета!
  Но той проблемът е на друго място. 80% от българите си мечтаят да бъдат точно такива селски тарикатчета, нещо далавека, крадене бе работене, от ЧУЖДИТЕ ПАРИ
  Затова и толкова подкрепа имат грозно-тъпите
  Логично !

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 19. 19 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  Хората като видят тракторите и багерите си казват: "Пак ще има здраво крадене на държавни пари."

 20. 20 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 634 Неутрално

  Празни думи, празно общество.. Нещо да бе казал за Доганъ и Кой...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 21. 21 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Празни думи, празно общество.. Нещо да бе казал за Доганъ и Кой...
  —цитат от коментар 20 на alehandro77


  Да питам за един прЕател:

  Може ли да има гражданско общество съставено от селяндури?(95% от пролетариата в мамковината)

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 22. 22 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  Хората като видят тракторите и багерите си казват: "Пак ще има здраво крадене на държавни пари."
  —цитат от коментар 19 на Toni Ivanov


  Засега като видят тракторите и багерите и си казват "Пак правят ремонт на ремонта!"

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 23. 23 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Празни думи, празно общество.. Нещо да бе казал за Доганъ и Кой...
  —цитат от коментар 20 на alehandro77


  Ще цитирам един приятел също:

  България е много красиво място с кофти хора, които поради невъзможност да бъдат избити, трябва да бъдат избягвани...

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 24. 24 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2124 Весело

  До коментар [#11] от "НеКой":Даже и за Домусчиев нямаше милост! Ей на, опростиха му 65 милиона, съвсем безжалостно...! :)))
  —цитат от коментар 15 на Petleshev


  Да! Много жестоко опростяване...
  “Законът Домусчиев” е най-големият единичен корупционен скандал поне от Тройната коалиция насам - коментар на Радан Кънев, по повод приетите поправки в Закона за приватизация и следприватизационен контрол, според които ангажиментите на купувача по приватизационни договори да важат за 5, а не за 10 години. Новото положение важи със задна дата и това ще даде възможност на братята Кирил и Георги Домусчиеви да не платят 58 млн. лв. наказателна такса, защото не спазват изискването в договора за приватизация на БМФ."

  https://www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2018/07/20/3285061_citat_na_denia_zakonut_domuschiev_e_nai-golemiiat/

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 25. 25 Профил на Кум Лисан
  Кум Лисан
  Рейтинг: 730 Неутрално

  А КУРнения една оставка не можа да подаде.

  Много хитър
 26. 26 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  Свалянето на някой си от всички постове на една крадлива партия не е наказание...Наказание е ако прокуратурата го подведе под съдебна отговорност за укриване на данъци в особено големи размери и го тикнат в затвора,както са направили на времето американците с Ал Капоне. Това е наказание....

 27. 27 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2039 Неутрално

  Чета, голяма част от "застъпниците" на "по-малкото зло" сега са се "напърчили" срещу него!
  Що така бе, скорозрейки и презрейки?!
  Кога ви приказвахме, че няма "по-малко зло", вие се пишехте "антикомунисти", па то се оказахте, върли техни поддържници, на тия сега дето ревете срещу тях, клонингите им!
  Имаше един от , мисля Зам. Председателите на Народното събрание, дет' казваше:" Битият бит, другото не е толкова весело"!
  И на мен не ми е весело, че, все още мантрата, е вдълбана в главите ви!
  Стара и мъдра поговорка, народна, е, че каквото ам си направиш и врагът ти не може!
  Хак ви е!
  Ама защо и ние да страдаме, покрай недозрелите ви тикви?!

 28. 28 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 413 Неутрално

  До коментар [#8] от "Рим":

  А, да не беше само той? Че и с базуки думкаха по некои, но в името на стабилността! А краденето си башка!

  Малинчо
 29. 29 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3309 Неутрално

  Редовите ГЕРБ-аджии, дето до вчера правеха свирки на Цветанов, сега са свили ушите и са навели глави...! Мислят си, дали и тях няма да ги сполети нещо подобно, някой ден?! И заешките им сърчица, ще се пръснат от страх и съмнения...! :)))
  Иначе, предусещам проблеми за ГЕРБ, на местните избори. Циганската любов струва скъпо, а Цветанов беше безспорен майстор в нейното осигуряване...! ;)

  Бивш tww09306483.
 30. 30 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Ахахаха мерси за стабилността, големо плюскане падна...затва сега https://www.youtube.com/watch?v=0udaOvE_qOU

  Обичам да грухтя и плюскам.
 31. 31 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 413 Неутрално

  Ако се не лъжа Жан Батист Поклен, по-известен като Молиер, чрез устата на Тартюф беше дал на света (и Боко) мисълта: "Грехът е грях, когато нашуми!". Тоа конгрес спря шуменето!!!

  Малинчо
 32. 32 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  [quote#17:"Рим"][/quote]

  Учудва ме също позицията на една голяма част от обществото. Да, те крадяли, добре че не виждаме всичкото, за да се хванем съвсем за главата. Обаче, ако се опълчим на корупцията, наливаме вода в мелницата на протестърите, джендърите и соросоидите. Затова ще си траем, даже ще ги прикриваме, стига кражбите да са в разумните граници от няколко милиарда годишно.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 33. 33 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 413 Неутрално

  До коментар [#21] от "Matrix":

  Имаше едно време около парийните дела такава задачка: Може ли от едно 100 килограмово прасе да излезе 100 кила мас? "Мекият" отговор беше: "Да, ако е голямо"! Твърдият - "Ако си донадиш от съседа"! Та на твоя въпрос - твърдия отговор. Но това не прави Конгреса по-малко другарски и комшийски!

  Малинчо
 34. 34 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 413 Весело

  До коментар [#26] от "Toni Ivanov":

  А-а, мъка е, но преглътната с благодарност и няколко апартамента. Други си заминават с милиони, трети - само с едно "мерси"!

  Малинчо
 35. 35 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 698 Неутрално

  [quote#17:"Рим"]
  —цитат от коментар 32 на cinik
  Учудва ме също позицията на една голяма част от обществото. Да, те крадяли, добре че не виждаме всичкото, за да се хванем съвсем за главата. Обаче, ако се опълчим на корупцията, наливаме вода в мелницата на протестърите, джендърите и соросоидите. Затова ще си траем, даже ще ги прикриваме, стига кражбите да са в разумните граници от няколко милиарда годишно. [/quote]


  Както вече казах- СЕЛЯНДУРИ, Сър!

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 36. 36 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 3028 Весело

  Ами то каква е файдата от тази мутренска партия, след като 10 години вече управлява една и съща тиква, а България си остава най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС!
  —цитат от коментар 16 на Рим
  А преди 10 години беше най-богатата.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 37. 37 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4299 Весело

  Мнго шум за нищо! Пак ще крадат!

  klimentm
 38. 38 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 3028 Весело

  [quote#17:"Рим"]
  —цитат от коментар 32 на cinik
  Учудва ме също позицията на една голяма част от обществото. Да, те крадяли, добре че не виждаме всичкото, за да се хванем съвсем за главата. Обаче, ако се опълчим на корупцията, наливаме вода в мелницата на протестърите, джендърите и соросоидите. Затова ще си траем, даже ще ги прикриваме, стига кражбите да са в разумните граници от няколко милиарда годишно. [/quote]

  Ако, ГЕРБ пада. И идва кой?

  У нас по същество е дву-партийна система. Ако не е ГЕРБ ще е БСП.

  Да не би БСП да е по-добра алтернатива?

  Но проблема на автентичните дори не е дву-партийната система, а фактът, че остават неразбрани извън жълтите павета. Не умеят да комуникират със средния избирател. Това им е проблема.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 39. 39 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 492 Весело


  Борисов благодари на Цветанов за "Ста (де) билността" и обеща да няма милост за ниКОЙ?!

  До коментар [#2] от "von_seeckt":
  Ха, ха...малко трудно е за забраниш на една шайка (банда) "пес О главци", събрани около идеята да се "усвоява", да не крадат! (да така е! но с разрешение разбира се ще е възможно, нали такъв е редът на хората приели "омертата?!") Може би Тиквата иска да им каже, "усвоявайте", но да не се разчува! (щото разчуе ли се "пътник" си и ниКОЙ нищо не ти е разрешавал!)

 40. 40 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 27 Любопитно

  [quote#38:"Николай Николов"][/quote]

  И къдя я видя разликата между ГЕРБ и БСП!?

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 41. 41 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2644 Неутрално

  До коментар [#38] от "Николай Николов":

  Когато имамаме либерастия по евро-атлантически образец, няма значение кой е на власт! Квотата за влияние е 90% чуждестранна търговско-банкова обсада и 10% местна олигархия!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 42. 42 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 601 Неутрално

  До коментар [#40] от "Баро Вкаров":

  "И къдя я видя разликата между ГЕРБ и БСП!?"

  Ами например, че скоро България ще купи Ф-16. БСП какво щеше да купи?

 43. 43 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Няма милост за гадовете, нали тиква? Последната сикаджийска п¥tkа...

 44. 44 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 601 Неутрално

  До коментар [#9] от "Рим":

  "Няма да стане! Това с кораба на мутрите, просто няма да стане.
  Ще го торпилираме с дружни усилия."

  С чии дружни усилия ще го торпилирате? С БСП? Оправете си сбирщайна ДемБГ, съставен от костовисти, либерауи, зеленяци и лгбтейци. Привлечете нормални хора. Само, че нормалните хора не искат такава комбинация и затова и получавате толкова малко гласове.

 45. 45 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3072 Неутрално

  "Освобождаването беше проформа, "за" глаусваха 1046, против - 10, а 11 делегата се въздържаха."

  Бойко елиминира вътрешно партийната опозиция , като накара Цветановите хора да гласуват срещу Цветанов. Предадоха го , иначе преди местните избори нямаше да са кандидати за постовете , които до сега заемат. Само 10 от над 1000 делегати са гласували против оставката на Цветанов. Това е символичен 1% опозиция, колкото да не е 100% одобрение, както беше в тоталитарната БКП. Цветанов не може да не е изпитал огорчение , че неговите хора масово го изоставят.

 46. 46 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1207 Любопитно

  [quote#38:"Николай Николов"]
  —цитат от коментар 40 на Баро Вкаров
  И къдя я видя разликата между ГЕРБ и БСП!?[/quote]

  Та питаш, @Баро Вкаров, „къдя я видя разликата между ГЕРБ и БСП“, така ли? А знаеш ли, например, че тази подпорка излезе от лабораторията на дръгалефския биволар с лилавите бърни, едва след като неговите подопечни излязоха от правителството на ГЕРБ и станаха опозиция и подопашни? Преди това между ГЕРБ и БСП имаше разлика и то бая! Само че тази подпорка нещо не хваща вече дикиш, щото толкова време се повтаря, че никой, повтарям НИКОЙ, не ѝ обръща внимание! И няма да ѝ обръща, защото ако беше вярна, то ГЕРБ щеше да ходи на язовир Копринка, на изключително срамното честване в Жабокрек и на други такива болшевишки събития и нямаше да стъпи на честванията на жертвите на „Народния“ съд на 1-ви февруари, нито на поклонението на жертвите на човеконенавистния комунистически режим на о-в Белене! Да ти припомням ли също, че след управленията на БСП следваха национални катастрофи, масови фалити на банки, купонна система, долар за 3 000 лв. и ред други такива благини? Няма да изброявам какво се случва сега, при управлението на ГЕРБ, защото първата ти работа ще бъде да ме обвиниш в „реклама на Тиквата“, нали? Само че народът вижда, чува и разбира, та затова не дава доверие на файтона оплезени до пояс маргинали под опашката на коня! Иначе много ми харесва как пишеш – пиши пак, много обичам закостенели гъдулки като теб, @Баро Вкаров!

 47. 47 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Не симпатизирам на Цв.Цв., но ми превят впечатление няколко неща:
  1. При предишната му история с апартаментите, ББ изрично му забрани, повече без негово разрешение, да не предприема никакви имотни придобивки. Той се закле, да не го прави в присъствието на най-приближените на ББ.
  2. Цв.Цв. беше единственият противник на предложението, еднолично, от ББ на Цвачка за президент в последната минута. Цв.Цв. ясно и категорично заяви, че ГЕРБ ще загубят.
  3. След правителството на Орешарски във властта на ключови позиции по указания на ББ масово се настаниха Московски протежета, отглеждани до този момент в "инкубаторите" поддържани специално за тях. Цв.Цв. беше против.
  4. Пенсионирани военни от Генералния щаб, които основно се занимаваха с трансфер на натовска информация към руското посолство се настаниха вкупом в МО и държавната администрация, която управлява цялата информация на държавата.
  5. Б Б привидно се съгласи на ход, минаващ през съкращения, змаейки, че това няма как да се случи.
  6. Русия многократно подчертаваше, че не остават незабелязани антируските настроения на Цв.Цв.
  7. Елементарен психоанализа на събитията, подсказва, че Цв.Цв е бил умишлено подведен по указания.

 48. 48 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  ГЕРБ и БСП са едно и също миризливо съветско говно.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 49. 49 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  Цирк! А най-жалкото, най-смешното, и най-тъжното са дребните душички които ръкопляскат.

 50. 50 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Толкова се радвам, че разкараха тоя крадлив миризливец. Дано сега се разболее от рак, за да има съвсем малко възмездие!

 51. 51 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2321 Неутрално


  Имам чувството за "дежа вю". Май, че някога така започна перестройката.

 52. 52 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1207 Любопитно

  ГЕРБ и БСП са едно и също миризливо съветско говно.
  —цитат от коментар 48 на Свинчуга


  Да бе, да, а лилавите пуяци миришете на теменужки! Ама ти продължавай да се напрягаш – те във файтона под опашката на коня много се радват на такива като теб – папагали! Има да скимтите и да се сополивите безпомощно и безсилно, докато не получите някой слънчев удар до местните избори, че тогава хич няма да ви има! Я кажи къде ще имате поне някой общински съветник!

 53. 53 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  [quote#52:"Santos"][/quote]

  Да бе да, не бе не, все тая - и едните и другите солташаци на чичаците от ДС.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 54. 54 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1207 Весело

  [quote#52:"Santos"]
  —цитат от коментар 53 на Свинчуга
  Да бе да, не бе не, все тая - и едните и другите солташаци на чичаците от ДС.[/quote]

  Нищо не казваш за местните избори, Прасчуга! Продумай!

 55. 55 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 698 Неутрално

  До коментар [#54] от "Santos":

  Грознотъп, на НАС ни е ясно, че в тази територия населена от селяндури, тази партия пак ще спечели !
  Пък ние ще си сърбаме фрешче и свисточе на жълтите павета!
  With me so far...?

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 56. 56 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  [quote#54:"Santos"][/quote]

  А за уйгурите в Китай трябва ли да кажа нещо, комрад?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 57. 57 Профил на pilgrim.epsylon
  pilgrim.epsylon
  Рейтинг: 294 Разстроено

  Тежко, тежко! Вино дайте!

  Пиян дано аз забравя

  туй, що, глупци, вий не знайте

  позор ли е или слава!  Да забравя край свой роден,

  бащина си мила стряха

  и тез, що в мен дух свободен,

  дух за борба завещаха!  Да забравя род свой беден,

  гробът бащин, плачът майчин, -

  тез, що залъкът наеден

  грабят с благороден начин, -  грабят от народът гладен,

  граби подъл чорбаджия,

  за злато търговец жаден

  и поп с божа литургия!  Грабете го, неразбрани!

  Грабете го! Кой ви бърка?

  Скоро той не ще да стане:

  ний сме синца с чаши в ръка!  Пием, пеем буйни песни

  и зъбим се на тирана;

  механите са нам тесни -

  крещим: "Хайде на Балкана!"  Крещим, но щом изтрезнеем,

  забравяме думи, клетви,

  и немеем и се смеем

  пред народни свети жертви!  А тиранинът върлува

  и безчести край наш роден:

  коли, беси, бие, псува

  и глоби народ поробен!  О, налейте! Ще да пия!

  На душа ми да олекне,

  чувства трезви да убия,

  ръка мъжка да омекне!  Ще да пия на пук врагу,

  на пук и вам, патриоти,

  аз вече нямам мило, драго,

  а вий... вий сте идиоти!

 58. 58 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 280 Неутрално

  ЕМЕС

  Борисов се мъчи комунистите да ги удовлетворява,
  но не трябва да забравя, че може много да съжалява.

 59. 59 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1207 Любопитно

  [quote#54:"Santos"]
  —цитат от коментар 56 на Свинчуга
  А за уйгурите в Китай трябва ли да кажа нещо, комрад?[/quote]

  Прасчуга, с този лик на Ернесто Че Гобара и с този недостатъчен мозък нищо не можеш да ми кажеш – нито за местните избори, нито за уйгурите! Само бягаш от темата като Ристе, Бойкикевото момче от коалиция за парламентарни избори! Затова сега сте увесили нос под опашката на коня и лапате конските мухи! Да ви е сладко! Като сте толкова големи умници, що имате само един депутат в европарламента? Да ти кажа ли? Ами че ако не се бяхте напъвали толкова безсмислено да гласувате за оная, алчната кметица, сега щяхте да имате двама депутати, ама отгде толкова акъл? Но вие няма да си признаете, знам аз! Жувей си!

 60. 60 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  [quote#59:"Santos"][/quote]

  Че Гавара с хитлеровите мустачета би трябвало много да ви харесва, все пак сте си болшевики пар екселанс. Аз даже си мисля че като пукяса бокича като нищо ще го мариновате във формалин и ще ходите на грознотъпи религиозни поклонения, както в Масква.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 61. 61 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1349 Любопитно

  конфликтът ,разривът между цвъ и баце е театро ,калпаво милиционерско театро ,и двамата знаят че един без други не могат да виреят

 62. 62 Профил на boyanv
  boyanv
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Какво означава да няма милост за никого? Кой каквото откраднал - откраднал. След това става редови член. Откраднатото не се конфискува, КПКОНПИ, прокуратурата и НАП го изпират....Ех...ама страшни наказания. Наистина няма милост...

  Μπόικο δεύτερη βουλγαρική δολοφόνος
 63. 63 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2402 Любопитно

  Много важно, че изгорял Цветанов, какво тук значи някаква си личност.
  —цитат от коментар 5 на proza


  И какво му е изгорялото на този бушон? Да го вкараха в затвора за корупция? Да му отнеха незаконно придобитото имущество?

 64. 64 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1827 Весело

  ......БАЦКО.......!!!.....ми ареса.....!!!!!......Много е хубо ,че ПОСТОЯННО """СФЕРЯВА """" ЧАСОВНИКА......!!!!!......При ХОРАТА ли си , УСЕЩАШ ли ПУЛСА ИМ , ПРОБЛЕМИТЕ....ииии КВОТ се СЕТИШШШ..........!!!!!?????!!!!......Просто си БЕЗ АНАЛОГ.......!!!!......матрялеца обикаля.....прескача до близките КОМШИИ....../...СЪРБИЯ , ТУРЦИЯ , ГЪРЦИЯ...../....Прави СРАВНЕНИЯ.......!!!!????!!!!......ВИЖДА ,че ПРИ КОМШИИТЕ МУТРИ НЕМААА.......!!!!......ДЪРЖАВАТА СИ еее......ДЪРЖАВА.......!!!!!......ако се ПИПНЕ тук . ТАМЕ ОЩЕ МАЛКО......!!!!????!!!!...Ше ТРЪГНЕМЕ НАНЕКЪДЕ.......!!!!!........НИЕ ВЕЧЕ ВЪРВИМЕ .....!!!!!......Леко.....ПОЛЕКО.......но тряба ЗДРАВА РЪКА......!!!!....Не може 21-ви ВЕК да се чака за МЯСТО в ДЕТСКА ГРАДИНА......!!!!????!!!!.....това ми напомня за едни ДРУГИ ВРЕМЕНА дето се ЧАКАШЕ за КОЛА......!!!!???!!!!...ииии....КВО ли НЕЕЕ.......!!!!????!!!!.....Приземяване.....Приземяване......ПРИЗЕМЯВАНЕ......!!!!!....ПРИ ХОРАТА......!!!!!.....ПРИ ТЕХНИТЕ ДОСАДНИ и "неразрешими" ЗЛОБОДНЕВНИ ПРОБЛЕМИ..........там....ееее.....КЛЮЧА......!!!!....към СЪРЦЕТО на ИЗБИРАТЕЛЯ..........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 65. 65 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1819 Неутрално

  До коментар [#38] от "Николай Николов": Не умеят да комуникират със средния избирател. Това им е проблема.

  Проблемът им е,че няма какво да комуникират. Празни лафове. Евроатлантически ценности. Да са казали нещо за пенсиите, данъците, зравето, образованието. Това е по което имат да комуникират, а те се занимават само със себе си.

 66. 66 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1819 Неутрално

  Дълбок корен имал Цвъки! Цял конгрес свикаха за него. 1200 души от цяла България дойдоха в София за да изскубят Цвъки от корен.
  Колко струваше циркът?

 67. 67 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Нещо да краднеме бе деа мааму деа мааму...
  Новият, стар девиз на гербашите.

 68. 68 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5137 Весело

  Тю-тюююю :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 69. 69 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Нещо да краднеме бе деа мааму деа мааму...Новият, стар девиз на гербашите.
  —цитат от коментар 67 на SaveBG


  Старата песен-бара е тесен, пак съм трезвен и съм бесен!
  Как ядете само салати, майка ви деба, илюминати!
  Двеста коремни преси, телефона звъни- кажи бе, тати?
  Мед ми капе на сърцето-въглехидрати..

  Обичам да грухтя и плюскам.
 70. 70 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6619 Неутрално

  За тези нямаше ли кебапи или само по една студена вода и прощаване с Цвъкито.

 71. 71 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7022 Неутрално

  И на бай Тошо благодариха по същия начин

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 72. 72 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  За тези нямаше ли кебапи или само по една студена вода и прощаване с Цвъкито.
  —цитат от коментар 70 на Peni Nikol


  Е на прощаване с бай Тодар имаше ли кебапи? Те са консервативни бе, обичат си традициите. И Бойчето като нищо така ще го изпратят.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 73. 73 Профил на Ген. Колев
  Ген. Колев
  Рейтинг: 523 Неутрално

  До коментар [#26] от "Toni Ivanov":

  +++ и го пратят да лежи в място като Ал Катраз!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK