Цената на преврата пада, или фалшивата атака срещу протестиращите срещу Гешев

Йордан Бонев (с черната риза) - снимката е архивна от август 2014, когато той заедно с Бисер Миланов - Петното и други от групата им правят опит да прекъснат пресконференция на "Протестна Мрежа"

© Георги Кожухаров

Йордан Бонев (с черната риза) - снимката е архивна от август 2014, когато той заедно с Бисер Миланов - Петното и други от групата им правят опит да прекъснат пресконференция на "Протестна Мрежа"Ще бъде ли окървавен предстоящият избор на главен прокурор ?"


Този надпис се появява във вторник в късния следобед на телевизионния екран докато тече интервю с Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Тя гостува в Канал 3, свързван с Делян Пеевски. Поводът е новият парламентарен сезон, но преди разговора с Дариткова водещата обявява "ексклузивна" информация:


"Дали се задава нов Костинброд...Изключително скандален материал...опит за преврат, за насилствено превземане на властта...Протести, които трябва да се окървавят...Посочена е схема...Най-жестокото е, че описва един заговор, в който участва и неговият баща...Изключително скандални диалози...Скандални разговори...Сигналът не е анонимен..."
С такива думи Неделина Анева започва предаването. Тя използва твърде често определението "скандални" и чете извадки от листите пред нея, за които твърди, че са сигнал до всички основни институции в държавата и са изпратени до медиите от Йордан Бонев. Водещата казва, че нямат потвърждение на полученото, но пита гостуващата Дариткова (която е изненадата от информацията) дали се страхува, че може да се развие подобен сценарий за "окървавяване на протест"...


Минути по късно - водещата по "Пик телевизия" (както "Пик" представя видео материалите си) Ива Николова прави живо отразяване на организирания от сайта митинг в защита на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор и чете от същия сигнал в ефир. От време на време прекъсва, за да каже няколко думи за случващото се на жълтите павета (протестът е малоброен и обикаля в кръг площад "Независимост"). После размахва белите листи, също скандализирана от съдържанието им. Паралелно в "Пик" започва типичната офанзива с поредица материали с гръмки заглавия по темата.


Във вечерните си новини в 19 часа "Нова тв" съобщава, че са получили видеозапис и чатове и че те разкриват заговор на Десислава Иванчева - бившият кмет на "Младост", която е под домашен арест след присъда на първа инстанция за искан подкуп. В репортажа е излъчен откъс от записа с Десислава Иванчева (остава впечатлението, че това е цялото видео изпратено до "Нова тв" - вижте го в края). В него тя отговаря на мъжки глас, че е основно против избора на Гешев, но отрича да се е договаряла с Бойко Атанасов да паднат обвиненията й, че иска да бутат мафията и очаква че хората, които протестират срещу Гешев ще искат и правителството да си ходи.


"Дневник" не е сред медиите получили писмото.


Сигнал за медийна употреба


Информацията за сигнала, който още дори не е внесен в прокуратурата, започва да се появява във вторник вечер и в други сайтове. Тя попада сред новините за протеста срещу избора на главен прокурор и контра-протеста срещу него организиран от "Пик" под мотото "За" Гешев", - и двата се случват във вторник привечер на метри един от друг.


Никой от първите разпространяващи информацията не коментира кой всъщност е подателят - Йордан Бонев (виж карето в края).


В сряда сутрин той вече официализира твърдението си, че това е сигнал до няколко институции и го внася в прокуратурата, след което застава пред камери пред Съдебната палата. "Нова тв" го включва на живо, но Бонев не е особено ясен в обясненията си. Основното, което твърди е, че Иванчева е взела 75 000 лева, свързва я с гражданско сдружение "Боец" и председателят му Георги Георгиев и ги нарича "мафия".


В следващите часове новини за "внесен сигнал за преврат в държавата" и как се организират протестите срещу Гешев ще бъдат публикувани в различни медии с различни части от съдържанието - цитати и снимки от чатове.


Тук-там започват да се появяват и първите отричания на Иванчева и основният й събеседник според сигнала Венцислав Ангелов-Чикагото, че приложените чатове между тях са фалшиви.


Накратко - какво съдържат 23-те страници: Сигналът трябва да внуши, че протестите срещу избора на Иван Гешев са платени, че се организират от Десислава Иванчева, която иска да бъде подкрепен следователя Бойко Атанасов - той е издигнат от сдружение "Боец" като гражданска кандидатура за главен прокурор, но тя не беше внесене от никого от имащите право да го сторят като номинация. Също така се твърди, че се плащат от Цветан Василев, но и от Иво Прокопиев (бел.ред. - съиздател на "Дневник" и "Капитал"). За Василев се обяснява, че ще плаща добре за радикализиране на протеста на 12 септември. В информациите (подобно на дописка в "Пик") са замесени и имената на лидера на "Да, България" Христо Иванов, председателя на сдружението "Боец" Георги Георгиев, на сайта "Биволъ" и създателите му Атанас Чобанов и Асен Йорданов, както и неназован служител - счетоводител на "Дунарит", за когото се твърди, че предава парите и трябва да бъде свързан с Цветан Василев. Също и на Венцислав Ангелов-Чикагото, който е баща на подателя Йордан Бонев.


В т.нар. сигнал има приложени снимки на екрани с чатове и също транскрипция на тези чатове, както и разговори (част от които напълно неясни) между баща и син, но между тях са добавени обяснения или изводи, които да обобщават посланията на сигнала - целта е "завземане на властта", готвен е преврат за 12 септември, а "основното "оръжие" са протестите срещу избора на Гешев на 10 и 12 септември.


Самият Бонев се представя като "вътрешен човек", привлечен от баща си да работи за Иванчева и влезнал за да помага на тези хора, но "попаднал на тайни чатове", че готвят нещо страшно и решил да ги изобличи, че са мафия.


Във вторник следобяд Десислава Иванчева, която вече беше коментирала пред няколко медии, че чатовете са фалшиви, разпространи и отворено писмо. В него тя казва, че информацията на Бонев е "долна лъжа и нов опит да бъда набедена, което е престъпно деяние по Наказателния кодекс (чл. 286 НК) и, за което ще сезирам компетентните институции! Сигналът срещу мен, че участвам в преврат срещу правителството и главния прокурор, е фалшив и цели да ме компрометира преди старта на предизборната кампания." Иванчева се кандидатира за кмет на София.


На въпроси на "Дневник" тя отговори, че се е срещала с Йордан Бонев, който е "идвал вкъщи и е бил доброволец, който събира подписи...При мен от януари месец всеки който е пожелал, без да съм го канила е добре дошъл". За баща му Венцислав Ангелов-Чикагото каза, че познава също от посещение у тях - "Не знам как дойде вкъщи. Когато дойде каза, че иска да направи видеострийм на живо и каза, че има много последователи. Действително имаше около 15 000 последователи в една от страниците му и искаше да разкажа за делото си....Втори път пуснахме видеострийм на живо и това е. Това беше преди повече от два месеца."


Самият Ангелов - Чикагото също отрече пред "Нова тв" да е бил в такива разговори с нея и заяви, че нито е срещу Гешев, нито го подкрепя за главен прокурор.


Нещо като активно мероприятие срещу протестите


Но за по-малко от 24 часа живот "сигналът", базиран на чатове, обявени и от двамата посочени участници в тях за фалшиви и неясен разговор между баща и син, получи достатъчно медийно покритие, за да изпълни поне част от задачата си да дискредитира протестите срещу избора на Иван Гешев. Твърденията са познати - че са платени, че обслужват лични интереси, че са срещу Бойко Борисов.


Друга цел явно е да разпространи информацията, че на следващия протест срещу избора на главен прокурор (насрочен за 12 септември и организиран от "Боец" и "Зелена младост" на Иванчева) може да има сблъсъци т.е. да откаже хора да се включат в него, след като във вторник хиляди подкрепиха "марша за право и свобода".


Сигналът беше повод в сряда главният прокурор и вътрешният министър, които бяха в парламента за шпионския сигнал, да бъдат питани по темата. Сотир Цацаров хитро я отклони с думите, че "сигналът е внесен, но съвсем откровено ви казвам, че с оглед заниманията си с много други неща, включително и това, не съм имал време дори да го прочета. Сигналът ме чака на бюрото в момента, в който се върна". Но остана впечатлението, че явно лично ще чете писмото.


Младен Маринов обаче обясни, че "следиме и този процес, и има такива сигнали. И ние сме притеснени от това което чуваме по оперативен път, че евентуално могат да възникнат нарушения на обществения ред. В отговори на въпроси, той уточни още, че "реагираме винаги съобразно ситуацията и данните, взимат се мерки ситуацията да не ескалира." Така волно или неволно, ако един от търсените ефекти е бил да притесни хората какво ще се случва на 12 септември, вътрешният министър го подкрепи.


Премиерът Бойко Борисов все още не е коментирал темата, но той много добре знае кой е "гражданинът Йордан Бонев". Бонев беше обвинил Борисов през 2014г., че му е обещал половин милион лева за протест, с който да бъде извършен преврат срещу правителството на Пламен Орешарски.


Преди това Бонев стана известен като част от групата на Бисер Миланов - Петното, която през 2013г. често извършваше провокации на протестите срещу правителството на "Орешарски". Бонев вдигаше и имиджа на Николай Бареков с изказвания, че Борисов иска да смачка тв водещия.


Тогава Борисов определи всички твърдения като компромат срещу него.


Слаби сценаристи, всякакви средства


Сега същият човек (Бонев) разказва същата история (за преврат), но насочена срещу Борисов. Има и известна разлика - през 2014 година Бонев твърди, че Борисов предлагал 500 000 лева, докато сега, за да падне Борисов за цена на преврата се посочва около 400 000 лева.


Сигналът едва ли е писан от Бонев. Според данните на документа, с който "Дневник" разполога, не е ясно кой го е създал, но почти по същото време последно го е редактирал човек на име Александър Иванов.


Дали хората зад действията на Бонев са същите като през 2014г. не е ясно. Сега обаче "медийната машина", която обслужва сигнала е по-голяма, по-бърза и по-умела в разпространението на фалшиви новини. Разчита и на внимание от институциите.


През 2014г. Бареков беше доволен като каква жертва е представен.


Настоящият сигнал сигурно се харесва на Иван Гешев, който е в нова офанзива да защитава кандидатурата си за главен прокурор. А за целта е удобно всички, които са критични към нея, към процедурата за избор или към прокуратурата и началника й - да бъдат дискредитирани.


И ако изпращането на групи провокатори (от яки момчета през ултраси и роми до поддръжници на Димитър Желязков - Митьо Очите) на протеста във вторник не са разколебали достатъчно хората, атаката се допълва със сигнали за "окървавяване" на следващия.


Кой е Йордан Бонев


Йордан Бонев в момент на задържане, заради провокация към протестиращите пред Народното събрание през юли 2013г. <br /><br />

© Надежда Чипева

Йордан Бонев в момент на задържане, заради провокация към протестиращите пред Народното събрание през юли 2013г."15 пъти Бойко Борисов ми повтори, че Бареков трябва да бъде смачкан. Борисов ми показа къде е била кочината в къщата му и къде баща му е гледал прасета...Бойко Борисов поръчал на национално движение "Свобода" да съберат 10 000 човека пред парламента и така да съборят властта."


Това е част от кратка дописка под заглавие "Йордан Бонев: Борисов 15 пъти ми каза да смачкаме Бареков, поръча ни протест пред парламента". Публикувана е в "Пик" на 2 февруари 2014 година. Сега "Пик" цитира Бонев без да припомня историята от преди 5 години.


През 2013 година Йордан Бонев е част от групата провокатори, появили се на протестите, като за техен неформален лидер бе посочен Бисер Миланов, известен с прякора си Петното. И двамата са от Русе, като Бонев е син на Венцислав Ангелов-Чикагото, който е бил обвиняем по дело за трафик на наркотици.


В първите дни на протеста Бонев и Миланов бяха заснети заедно с изпълнителния директор и водещ в ТВ 7 Николай Бареков, който по това време яростно бранеше правителството на Орешарски. Миланов и Бонев бяха сред основните провокатори, като на няколко пъти бяха задържани заради хулигански прояви.


Именно групата около двамата русенци, обединена под Национално движение "Свобода", беше сред представителите на протестиращите, с които Орешарски се срещаше редовно, за да обсъжда исканията им.


В началото на януари 2014 г. в интервю за вестник "Галерия" Йордан Бонев казва, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поканил в дома си него и Бисер Миланов и им предложил 500 хил. лв., за да радикализират протестите срещу кабинета "Орешарски" и да обявят пред медиите, че са работили за Бареков. Дори платил на Миланов аванс от 12 хил. лв. Борисов отрече твърденията, определяйки ги като компромат.


Според Бонев Борисов им обещал, че ако това стане, ще помогне за преобразуването на движение "Свобода" в партия. "Той заяви, че ще заемем мястото на "Атака" и Волен Сидеров", а "ние двамата ще станем известни политически лица", казва в интервюто за "Галерия" Бонев. По думите му, за да е по-убедителен, Борисов допуснал и вариант за широка управленска коалиция с БСП, ако предишният президент Георги Първанов оглави социалистическата партия. По думите на Бонев срещата с Борисов се е провела в последните дни на 2013 г.


В интервюто си за "Галерия" Бонев на няколко пъти подчертава, че не иска да бъде свързван с Бисер Миланов и подчертава, че Петното му е заповядал да уреди въпросната среща с Борисов. Според него целта била "да смачкаме Николай Бареков". В интервю за ТВ7 Бонев разказа още, че "15 пъти Бойко Борисов ми повтори, че Бареков трябва да бъде смачкан".


В друго интервю пред журналисти в края на януари 2014 г. Бонев подчертава, че Венцислав Ангелов му е биологичен баща, но е бил осиновен от баба си и дядо си. Настоява и да не бъде свързван с делата му за наркотрафик.


По-малко от половин година по-късно Венцислав Ангелов е задържан заедно с още двама души по обвинения за атака срещу банковата система на България. Това става само седмица, след като вложителите в КТБ започват масово да изтеглят парите си. Чикагото е задържан по подозрение за участие в изпращането на писма до електронни пощи (имейли) до търговски дружества с негативна информация за банковата система.


Тогава Йордан Бонев обявява, че това е пореден удар срещу фамилията му, след като малко преди това брат му бил обвинен в ксенофобия. По думите му баща му няма нищо общо с обвиненията, които са му повдигнати, а цялата ситуация определя като манипулация. "Това е политически произвол над баща ми. Кукловодите искат да го изкарат като причина за срива на банковата система", казва още той пред журналисти.

Коментари (196)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2601 Неутрално

  Това, че протестите срещу Гешев са платени стана очевидно, когато мургавият ни сънародник, не можа да прочете какво пише на плаката, който размахва.
  Най-вероятно и контрапротеста е платен, но там поне хората знаеха за какво протестират.

 2. 2 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Весело

  Ето кой ще "бута системата" и дава инструкции на сина на Чикагото срещу какво и как да протестират платените им протестъри:

  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

 3. 3 Профил на One Hour
  One Hour
  Рейтинг: 316 Неутрално

  До коментар [#1] от "atmanpg":

  Нещо обърка двата щата.

 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3641 Неутрално

  Това с "преврата" е толкова глупаво, че съм склонен да го припиша на форумния трол СимЧо, известен до неотдавна като Бай Аутсайдер.

  Милиционери, тъпаци, петна. 😆😆😆

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Лудница, другари! Терористи с пръскачки с вода променят държавния ред, Всемогъщи фризьорки правят преврати от ареста с уж петима умнокрасиви от изпод опашката на Коня, Баце прибрал отнякъде хиляда милион милиона и вече ги разпределя... Абе, кво става тука, бе?! Това е неква лудница! Тия са всичките за психиатрия, не за държавна служба!

 6. 6 Профил на Eд
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Прекрасна статия - няма по-добро обобщение за случващото се, поне аз не съм намерил до сега.

 7. 7 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4555 Неутрално

  Дневник, това е някакъв фарс! Не слизайте до нивото на тези! Ще загубите! "Убий глупака с мълчание"!

 8. 8 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 705 Весело

  Гешеф трябва да се гордее със този "достоен" помагач !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 9. 9 Профил на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  Абе тия пари дато ни ги дават, трябва ли да ги декларираме пред НаП, или да си трайкаме?

 10. 10 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Колко са изпаднали долнопробните изроди, след като използват бавноразвиващи се.....

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3641 Неутрално

  До коментар [#5] от "Котаракът на Шрьодингер":

  "Терористи с пръскачки с вода променят държавния ред, Всемогъщи фризьорки правят преврати от ареста ..."

  Когато човек е чел само една книга (и то детска), дори най-идиотският фарс му звучи като Достоевски... 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1854 Неутрално

  Ами и аз това се опитвам да ви обясня говоря за редовите ДСБ-ри. Какво правите сред тази пасмина ако сте още десни, интелигентни и мислещи.
  Мълчание!

 13. 13 Профил на Eд
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#7] от "vassilun":

  Мълчанието се приема като вина от някои хора. За мен, този театър трябва да се громи непрекъснато с фактите. Хората, които четат Блиц и Пик няма да прочетат тази статия така или иначе.

 14. 14 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 396 Любопитно

  Разликата с милиционерските похвати от времето на Орешарски е точно каква? Явно е, че същите сценаристи разиграват същите театри и дори не си правят труда да сменят актьорите си. Само дето Цветан Василев се скара с ортака си, който му изяде хляба.

 15. 15 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 396 Весело

  Колко са изпаднали долнопробните изроди, след като използват бавноразвиващи се.....
  —цитат от коментар 10 на Джони Глупавия


  Като гледам този Бонев и се сещам за един министър на правосъдието. Такъв е кадровият потенциал.

 16. 16 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  Вече опряха до печално известни криминални типове за да съчиняват небивалици. Страхът е голяма работа.

 17. 17 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3641 Неутрално

  До коментар [#14] от "danubian.whale":

  "Разликата с милиционерските похвати от времето на Орешарски е точно каква?"

  Никаква. Същите играчи, същият тъп сценарий, изстискан с центрофуга от нечий непълноценен милиционерски мозък.

  Ти да си виждал милиционер да еволюира или да научи нещо полезно, дори от провалите си?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 18. 18 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Мислех отново да инвестирам в услуги и недвижими имоти, но в тая предизборна лудница, май само инвестициите в пуканки са сигурна и добра инвестиция.

 19. 19 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Разликата с милиционерските похвати от времето на Орешарски е точно каква? Явно е, че същите сценаристи разиграват същите театри и дори не си правят труда да сменят актьорите си. Само дето Цветан Василев се скара с ортака си, който му изяде хляба.
  —цитат от коментар 14 на danubian.whale


  Разликата е във видеото бе, другаре! 2013, когато ДСБ, ДПС и тарторите им от БСП направиха преврата, нямаше таквази умнокрасивщица като Иванчева, рекордирана на видео.Що мъльчите по повод на повода? Бухахахаха...

  ВиШте ги бе, умнокрасифците!

  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

 20. 20 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 4886 Весело

  (Саркастично)
  Съшито с бели конци за еднократна употреба, макар, че има опит за рециклиране с малки промени - други участници и понижена ставка (паднала му е цената, явно :) ).
  А екологично мислещите нали препоръчват да се избягват средства за еднократна употреба заради силен въгледорен отпечатък.
  Компостирайте новината, поне да има полза от нея...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 21. 21 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 418 Весело

  Снимката говори достатъчно. От такива муцуни, такова представление.

 22. 22 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#7] от "vassilun":

  На простака не се отговаря, просто трябва да бъде разобличен.

 23. 23 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 4886 Любопитно

  А този Бонев, новия Павлик Морозов ли е?

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 24. 24 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  добра статия, но къде е тайминга на малоумния гробарски сериал... хубаво е да се види детайлно "медийната" подкрепа

 25. 25 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1146 Весело

  Този сценарий за преврат, май е писан от същият "гений", дето обяви че бандата от ТАД ще пръска чужденците пред парламента. Опитват се превъртят глупомера.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 705 Весело

  До коментар [#2] от "izt21595181":

  Цитат от видеото:

  " малко съм наивна, малко съм куку ..."
  Ох, Иванчева, според мене, ти си едно много голямо куку... !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 28. 28 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  Милиционерският почерк личи от всякъде .

 29. 29 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3641 Неутрално

  До коментар [#23] от "penetrating":

  "А този Бонев, новия Павлик Морозов ли е?"

  Очевидно е някакъв възкръснал (или вечно жив) Данко Хаирсъзина, за когото е безразлично кого обслужва, стига клиентът да си плаща.

  Като дамите на Църна Маца едно време - сега с тираджия, после с катаджия...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 30. 30 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Ся гледам Данчо Бонев Преврата хубаво ги е навързал съзаклятниците, за да ги арестува другаря Кешев, обаче възникват едни сериозни въпроси:

  - как ще арестуват арестуваната Всемогъща Фризьорка... и има ли арест в ареста
  - къде е тук в списъка на враговете на Партията и Вожда... другаря КостоФ
  - защо не е намерена атомната бомба на превратаджиите...

 31. 31 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3641 Неутрално

  До коментар [#26] от "Reporter US":

  "ДСБ е радикална комунистическа секта, създадена от преподавателя по Марксизъм-ленинизъм - тов. Костав "

  Бонев, ти ли си бре?! 😆😆😆😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 32 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 819 Неутрално

  Най големите дегенерати, сдхани тикви, някакъв случаен ъндърграунд , всичко е изкарано навън. Това е милиционерски пошъл сценарии, плиткоумно мероприятие за объркване на електората, за отвличане на вниманието от всекидневното гепене на една шайка мутри, които не се отличават много ни на външен вид, ни по интелект от тези гамени. Боклуци са заседнали в тръбата, а българина чакат някой да ги наведе още👨‍✈️👨‍✈️👨‍✈️

 33. 33 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 819 Неутрално

  Гербаджиите са най уродливата част на комунистите.

 34. 34 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Весело

  А иначе забавно е да наблюдаваш как Дневник винаги пуска неудобните новини под формата на "опровержение", дори ако това им отнема часове докато го скалъпят. Просто така да публикуват накратко неудобно събитие - изключено, задължително требва да се адвокатства на лицата от техния кръг. И после същите ще ми говорят за свобода на словото и зависимости. Че то едва ли има по-зависима от политико-икономически кръгове медия, бетер Дума са, ама там поне всичко е ясно - партиен вестник, а тия се тупат в гърдите с гръмки лозунги.

 35. 35 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Нормално: гербавата върхушка вече знае, че си има работа с тотални абдали и, съответно, дори не си прави труда да прави някакви по-сложни постановки. Наели са някакъв гнусен рецидивист за водевила. Те знаят: гербавите абдали ще вярват на всичко.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 36. 36 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Очевидно е някакъв възкръснал (или вечно жив) Данко Хаирсъзина, за когото е безразлично кого обслужва, стига клиентът да си плаща.
  —цитат от коментар 29 на Norman Granz


  Гръндж, вашата пословична "умност" несъмнено би накарала кметшата да добави поне юще един вибратор в знамието си, на максимална скорость. Вий сте несравними, нещо като нищо на света! Респект! Ха-ха-ха-ха-ха...

 37. 37 Профил на wxq03574427
  wxq03574427
  Рейтинг: 418 Неутрално

  болни хора в болна държава с болни амбиции
  като си спомня как ривах "долу комунизма" 1989-като отвързан бях!
  Требе нова револ*ция,тотална лустрация,смъртно наказание и много бой по манерката на разни изроди,които ни управляват

  Антиседераст
 38. 38 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2745 Неутрално

  Четох снощи в ПИК-а "бомбата"
  Стилистично - очевидна нагласация по милиционерски.
  Обаче, днеска са това липсващо "С" във фалшивите чатовете е черешката на тортата.
  Пак ще им съд и пак глоби.
  Наистина не знам, дали Иванчева лъже за "С"-то, очевидно е че тоя хубостник лъже.
  Добрата новина е, че Иванчева и другите са заедно на Площада в София.
  Ако се разберат и вдигнат единна кандидатура в София, отмиват боклука в Преловска, с все кифлите с прическите Сасон.
  Интересно става, да видим как ще се развият събитията.

 39. 39 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Нормално: гербавата върхушка вече знае, че си има работа с тотални абдали и, съответно, дори не си прави труда да прави някакви по-сложни постановки. Наели са някакъв гнусен рецидивист за водевила. Те знаят: гербавите абдали ще вярват на всичко.
  —цитат от коментар 35 на КретенКилър


  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

  Я виш ко вика мУмата... И нея ли ГЕРБ са я наели или как? Буха-ха-ха-ха-ха...

 40. 40 Профил на Eд
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#36] от "Reporter US":

  Явяваш се единствено като трол и разваляш възможността да се породи нормална дискусия под статията.

 41. 41 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  болни хора в болна държава с болни амбициикато си спомня как ривах "долу комунизма" 1989-като отвързан бях!Требе нова револ*ция,тотална лустрация,смъртно наказание и много бой по манерката на разни изроди,които ни управляват
  —цитат от коментар 37 на wxq03574427


  Мисля, че един Гешев ти стига. И на теб, и на другите празноглави партийни секретари, дека се главихте за "демократи". На 12-ти ще ви направим главите меки...

 42. 42 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 265 Неутрално

  Боже, каква тъпота, събрана на едно място.

 43. 43 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 265 Неутрално

  Нормално: гербавата върхушка вече знае, че си има работа с тотални абдали и, съответно, дори не си прави труда да прави някакви по-сложни постановки. Наели са някакъв гнусен рецидивист за водевила. Те знаят: гербавите абдали ще вярват на всичко.
  —цитат от коментар 35 на КретенКилър


  Много си зле и не си в час.

 44. 44 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 465 Неутрално

  "Тук-там започват да се появяват и първите отричания на Иванчева и основният й събеседник според сигнала Венцислав Ангелов-Чикагото, че приложените чатове между тях са фалшиви."

  Ама това трябваше да го сложите в началото, а не да го заравяте в безумно дългия текст. Дори още да не е потвърдено можеше да се позовете на други медии, които го пуснаха още следобед.
  https://www.mediapool.bg/prevrat-sreshtu-darzhavata-vinovniyat-bashta-nevinniyat-sin-i-ivancheva-news297850.html

 45. 45 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1335 Весело

  Септември месец е месец на превратите...вземам пуканки и чакам червените дебили какво ще скалъпят...

 46. 46 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Четох снощи в ПИК-а "бомбата"Стилистично - очевидна нагласация по милиционерски.Обаче, днеска са това липсващо "С" във фалшивите чатовете е черешката на тортата.Пак ще им съд и пак глоби.Наистина не знам, дали Иванчева лъже за "С"-то, очевидно е че тоя хубостник лъже.Добрата новина е, че Иванчева и другите са заедно на Площада в София.Ако се разберат и вдигнат единна кандидатура в София, отмиват боклука в Преловска, с все кифлите с прическите Сасон.Интересно става, да видим как ще се развият събитията.
  —цитат от коментар 38 на k_


  Вий не схванахте ли, че вашите "събития" приключиха? Бегайте спешно на Кърниградска да ви фрезоват поне по една гънка, белким вденете. Бухахахаха.

 47. 47 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 579 Неутрално

  Кенеф да беше, да го измиеш...

 48. 48 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  "Тук-там започват да се появяват и първите отричания на Иванчева и основният й събеседник според сигнала Венцислав Ангелов-Чикагото, че приложените чатове между тях са фалшиви.
  —цитат от коментар 44 на tamada


  Фалшиви, фалшиви - колко да са фалшиви?

  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

  Как мислиш? Или нема с к'во?

 49. 49 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  "Десислава Иванчева, която вече беше коментирала пред няколко медии, че чатовете са фалшиви, разпространи и отворено писмо. В него тя казва, че информацията на Бонев е "долна лъжа и нов опит да бъда набедена"

  Късно е чадо... Като ти излезе име, че сестра ти е к*рва, обяснявай че нямаш сестра...

 50. 50 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  Да видим какво стъкмиха досега кукловодите на трите прасенца:

  Скандал с кибертерористи, които били ръководени от Христо Иванов и ДБ
  Интимни снимки на приятелката на Игнатов, публикувани преди 10 години от изнудвач, срещу който има сигнал в МВР.
  Подготовка за обвинения срещу Костов, набързо прекратен на този етап, след като последният ги предупреди публично,че ще съди прокуратурата в европейските институции.
  Провокатори - цигани и нацисти на митинга срещу Гешев
  Контрапротестиращи - пак цигани, които не знаят какво пише на плакатите им и чичковци и лелки докарани в София на разходка с дечица и внученца и които не знаят защо са там.
  Шпионски кьорфишеци уж срещу руското влияние- шпионинът е пуснат под гаранция и се се явява по телевизията.
  Преврат срещу Борисов, готвен от Чикагото и Иванчева, за който те си чатят.
  Какво ли още да очакваме - запис по Скайп как Сорос инструктира протестиращите онлайн ?
  Както казва Айнщайн - има две безкрайни неща на този свят - вселената и човешката глупост


 51. 51 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Макар че, тоя път такъв криминален тип са си намерили да им върши постановката, че е хубаво да се разчуе. Нека всички видят докъде са я докарали. Ако се разпространи достатъчно добре постанивката, може пак да се обърне срещу тях като постановката с годеницата на Игнатов. Не трябва да забравяме, че Гешев и сие са доста семпли хорица. Явно им се услади да спрятат постановки, но не знаят кога да спрат.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#50] от "antonio_vivaldi":
  До коментар [#51] от "КретенКилър":

  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

 54. 54 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2051 Весело

  Боже Господи! Жива да не бях защо му дадох? Умната и красива жана дАрк дьо Београд ще сваля правителството с Да България. Неееее ей това е по-голямо порно и от онова на архисекс Игнатов. Жива да не бях.... Отсвирени. Днеска и Курнела фон Крушовщайн направи едно отсвирване
  Аааа Пхахахахаха ще мисе пръсне корема от смях. Толкова много днеска не съм се смял.

  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 55. 55 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#41] от "Reporter US":

  "Мисля, че един Гешев ти стига"

  Винаги и сега Гешев значи свобода !

 56. 56 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Неутрално

  До коментар [#55] от "antonio_vivaldi":

  Гешев - радост!

 57. 57 Профил на Mr. D
  Mr. D
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Аз бях на протеста и мога да кажа, че видимо имаше групи от хора които бяха пратени там, като според мен целта им беше да го дескридитират. Може би са успели да заблудят някои граждани, които гледат отстрани. Но пък от друга страна тези групи ме мотивират да продължа да ходя. Щом някой плаща явно е уплашен

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Любопитно

  До коментар [#57] от "Mr. D":

  Тоест, Иванчева праща групи хора да го дискредитират?

 60. 60 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 478 Неутрално

  Септември месец е месец на превратите...вземам пуканки и чакам червените дебили какво ще скалъпят...
  —цитат от коментар 45 на BiGman1


  Не бих дефинирала това, което са подготвили като преврат. По-скоро-като един полуфабрикат. Изслушах и прочетох каквото е пуснато днес. На места, някои от думите на Чикагото са доста обезпокоителни. За мен разговорите м/у него и сина му са достоверни. За какви 400 хил. пише Дневник...те си знаят. Аз чух за 50 млн. лева.
  Както и да е, това, в което аз вярвам не е за споделяне точно тук. Искрено се надявам, да съм разбрала погрешно.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 61. 61 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 478 Неутрално

  Септември месец е месец на превратите...вземам пуканки и чакам червените дебили какво ще скалъпят...
  —цитат от коментар 45 на BiGman1


  Не бих дефинирала това, което са подготвили като преврат. По-скоро-като един полуфабрикат. Изслушах и прочетох каквото е пуснато днес. На места, някои от думите на Чикагото са доста обезпокоителни. За мен разговорите м/у него и сина му са достоверни. За какви 400 хил. пише Дневник...те си знаят. Аз чух за 50 млн. лева.
  Както и да е, това, в което аз вярвам не е за споделяне точно тук. Искрено се надявам, да съм разбрала погрешно.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 62. 62 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Аз бях на протеста и мога да кажа, че видимо имаше групи от хора които бяха пратени там, като според мен целта им беше да го дескридитират. Може би са успели да заблудят някои граждани, които гледат отстрани. Но пък от друга страна тези групи ме мотивират да продължа да ходя. Щом някой плаща явно е уплашен
  —цитат от коментар 57 на Mr. D


  Бърже го намери тоя, дето плаща и го изврънкай да ти плати един кур(с) по български Язик! За да не се "дескридитираш" юще повеке! Буха-ха-ха-ха...

  как пък един "умнокрасивец не можа да се научи да пише правилно бе! от неграмотни, по-неграмотни, ама Борисов бил чел сал една книга?! Другаре бе, ми вий и корицата на книга не сте прочели, видно от потресающата ви неграмотност! Буха-ха-ха-ха...

 63. 63 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3808 Неутрално

  Наскоро гледах истерията на руския режим срещу протестиращите, арестите на опозиционери, компроматите, побоищата.....Чудех им се защо 15 000 000 град се страхува от 15 000 протестиращи - съотношението е 1 : 1000 в полза на непротестиращите !Като гледам как реаргират сараите на този 3 000 протест, за пореден път ми се потвърждава, че навсякъде статуквото, окопано в обществените ресурси, лансиращо своите хора във властта и обществените поръчки е едно и също ! И тук ги тресе същата истерия и по същата причина.....

 64. 64 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1124 Неутрално

  Абе тия циркове започнаха преди сигурно 15 години когато Бисер Петното се оправдаваше в съда където му бяха завели дело за опит за убийство че било гей драма и ревнив гей искал да го убие и всичко било самозащита. На следващият ден ревеше че ще влезе в панделата и нямало кой да му гледа трите деца. Та гербавите като ужасно умни са вземали щедро акъл от него. То от аутисти и даунаджии толкова.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 65. 65 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Фалшиви, фалшиви - колко да са фалшиви?
  https://www.youtube.com/watch?v=ujy1SvB8Eo0
  Как мислиш? Или нема с к'во?
  —цитат от коментар 48 на Reporter US


  А ти с какво мислиш? Къде във видеото се говори за плащане на протестиращите или за преврат?
  Просто координират протести, за които е известно още от началото на август.
  https://www.actualno.com/politics/podgotovka-za-ejednevni-protesti-sreshtu-geshev-prez-septemvri-news_773836.html

 66. 66 Профил на Eд
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Апелирам към колегите просто да репортват US reporter, а да не му се връзват на троленето. Вижте, че не казва нищо конструктивно. Като му отговаряте, правите онова в поговорката с прасето.

 67. 67 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3808 Неутрално

  Тия противни физиономии на снимката говорят сами по себе си с какви хора работи властта и сараите ! Те се подиграват на една част от обществото, че били умно - красиви, но истината е, че на фона на тяхната грозота и продажност, дори и най - обикновен и посредствен човек да си дори, ще изглеждаш като умно - красив ! Просто подобни " петна" наистина поставят почти всеки на светлинни години от изпълнителите на поръчката на сараите !

 68. 68 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 4886 Весело

  До коментар [#29] от "Norman Granz":

  И за Данко Хаирсъзина няма сила на убеждението. Бездарен като всички опити на "бухалките" и откровен фейк, като китайска маратонка "АдиБас" :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 69. 69 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3808 Неутрално

  " Цената на преврата пада"

  Когато сам се сваляш и сривът е невъзможно да бъде удържан, има ли значение всичко останало ? Всеки ден обществото ни губи милиони от престъпния режим на властта, който се бори със зъби и нокти да не загуби източването чрез сараите на публичния ресурс - парите на всички нас и нашите деца !

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2051 Весело

  Тия противни физиономии на снимката говорят сами по себе си с какви хора работи властта и сараите ! Те се подиграват на една част от обществото, че били умно - красиви, но истината е, че на фона на тяхната грозота и продажност, дори и най - обикновен и посредствен човек да си дори, ще изглеждаш като умно - красив ! Просто подобни " петна" наистина поставят почти всеки на светлинни години от изпълнителите на поръчката на сараите !
  —цитат от коментар 67 на samoedin


  Извинявай ама туй
  -Умни сме, красиви сме!
  е самоопределение от протестите. Аз поне си спомням видях го с очите си. Нормалните хора се подиграват на самомнението им
  и това че не са умни се доказа последните дни
  Такава подигравка с тази общност умни и красиви не съм виждал. И то от т.наречените грозни и тъпи.
  Какво ще кажеш за видеото? Не те ли е гнус? Честно? Аз бих потънал в дън земя ама знам че тази иванчева е абсолютно перде и няма да и мигне оченцето.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 72. 72 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Весело

  Къде във видеото се говори за плащане на протестиращите или за преврат?
  Просто координират протести, за които е известно още от началото на август.
  —цитат от коментар 65 на tamada


  "Координира протести" за "бутане на системата" със сина на Чикагото и съратник на Петното и го инструктира какво да каже на хората си за да не се изложат "като циганите" - да не знаят за какво са на протеста. Ей ама и вие сте едни фурнаджийски лопати ...

 73. 73 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Иванчева е прекалено наивна,за да бъде кмет на София.Веднъж се остави да я изпържат с подхвърлени пари,сега пък допуснала съмнителни лица в близост до себе си,забравяйки че ѝ търсят слабо място.Най-добре да си води борбата за оневиняване и да не разводнява вота срещу Шайката.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 74. 74 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2745 Неутрално

  До коментар [#53] от "Reporter US":
  Добре, бе пич.
  Пробили сте, направили сте пробив и запис от който се вижда че, Иванчева си казва че "трябва да свалим Гешев".
  Ами кой нормален човек, не вижда че тоя е тъпънари и пълен галфон
  Иначе и тя си приднава, че е "тъпо парче", което дори е плюс в политиката сега у нас.
  "Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме."
  Помниш ли кой е казал това и давате ли си сметка с тия плоски номера какъв автогол си вкарвате?
  Почвам да си мисля, че вече ви къпят и вие изобщо не се усещате.
  С порното направихте рекламата на Игнатов и му осигурихте на потентните младежи, сега с тая нескопосана мургава постановка ударихте дъното и още гласове в кошничката на тия дето едва ли щяха да вземат и 10% в София, а сега ако се усетят и съединят двете кифли ще пият студена вода.


 75. 75 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 264 Неутрално

  " Цената на преврата пада" Когато сам се сваляш и сривът е невъзможно да бъде удържан, има ли значение всичко останало ? Всеки ден обществото ни губи милиони от престъпния режим на властта, който се бори със зъби и нокти да не загуби източването чрез сараите на публичния ресурс - парите на всички нас и нашите деца !
  —цитат от коментар 69 на samoedin


  Сривът е на лице - дръгалефските ви тартори са се покрили от три седмици, откак гръмна скандала с ТАД, а след вчерашните разкрития най-вероятно са минали в глубока нелегальнасть. Сал вие юще влакове взривявате, бухахахаха. нема такива идиоти като дръгалефските радикални комунисти! Дори Воленчо би се погнусил да ви вземе, да му държите масата над тиквата малоумна. Бухахахаха...

 76. 76 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 705 Неутрално

  До коментар [#50] от "antonio_vivaldi":

  Както казва Айнщайн - има две безкрайни неща на този свят - вселената и човешката глупост
  —цитат от коментар 50 на antonio_vivaldi


  Грешка, за първото той не е 100% сигурен, разбирай: вселената може би е крайна, но не и човешката глупост!

  "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
  Albert Einstein

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2051 Весело

  Иванчева е прекалено наивна,за да бъде кмет на София.Веднъж се остави да я изпържат с подхвърлени пари,сега пък допуснала съмнителни лица в близост до себе си,забравяйки че ѝ търсят слабо място.Най-добре да си води борбата за оневиняване и да не разводнява вота срещу Шайката.
  —цитат от коментар 73 на Майндърбайндър


  Викаш директно с оня мустакат крадец да комунинкира. Позор. Позор за цялата ви общност.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 79. 80 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 478 Неутрално

  Апелирам към колегите просто да репортват US reporter, а да не му се връзват на троленето. Вижте, че не казва нищо конструктивно. Като му отговаряте, правите онова в поговорката с прасето.
  —цитат от коментар 66 на Кози Крак


  Вие като сте пък едни конструктори...не ви ли е поне малко срам. Гешев е законно избран зам.главен прокурор. И ще бъде избран за Главен такъв, пак според законодателството на България. Начинът за избиране на висши магистрати/съдии предлагат съдии и прокурори и следователи предлагат прокурори/, беше предложен и утвърден със закон по предложение на реформаторите. Какво искате още?
  А, да....Борисов да си ходи, ако може и целия ГЕРБ..о той. Както с ужас казва Чикагото на сина си в тези записи/евалла на момчето, че намери сила да подаде сигнал!/, Борисов се канел да управлява още 30 години...и дори някои от братята му от ложата не можели да го траят вече. Това последното си е за по-сериозен анализ.На бял ден.
  Така добре ли е...по същество ли съм. Или пак и отново сте незадоволени??

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 80. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 82 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 478 Неутрално

  До коментар [#79] от "deaf":

  Ей...да не пускаш такива линкове ако обичаш!!
  Колеги, не кликвайте. Вирус!

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 82. 83 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2021 Неутрално

  То, ако преврата ставаше с 400к лева , аз щях да съм ви Автократор отдавна бе :))

  Пълна комедия .


  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 83. 84 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3330 Неутрално

  До коментар [#37] от "wxq03574427":

  като си спомня как ривах "долу комунизма" 1989-като отвързан бях!
  Требе нова револ*ция,тотална
  ========
  Късно е батка......!
  Написаха ви (си) ..... книгата за прехода ......и сега вече всичко е легализирано.

  Bukalemun
 84. 85 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2548 Неутрално

  До коментар [#79] от "deaf":Ей...да не пускаш такива линкове ако обичаш!!Колеги, не кликвайте. Вирус!
  —цитат от коментар 82 на tolkoli  До коментар [#82] от "tolkoli":

  Няма вирус. Споко.

 85. 86 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2548 Неутрално

  До коментар [#80] от "tolkoli":

  Значи следователите които в нормалните страни са ПОДЧИНЕНИ на главният прокурор,у нас избират кой да е гл.прокурор! Тоест,подчинените избират кой да им е шеф!!! Да се смееш ли,да плачеш ли!!!
  С депутатите е същата работа. По закон те са разделени от изпълнителната власт и нямат право въобще да се месят в работата на прокуратурата,камо ли да избират гл.прокурор!!!

 86. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 88 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  До коментар [#1] от "atmanpg":

  Хахахаха, какъв идиот. Гербавият циганин, всъщност бил против Гешев.

  Комунистите винаги са обичали да изнасилват истината. За радо8са твърде тъпи и не се получава.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 88. 89 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  До коментар [#81] от "Reporter US":

  На дебелите, закърмени със залпа ня Аврора все преврати са им в главата. Дебили, сър...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 89. 90 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 627 Неутрално

  МННОО ЖАЛКИ И МАЙКИТЕ СИ ЩЕ ПРОДАДАТ ЗА ПО ПЕТ ЛЕВА , ТИКВИТЕ ИМАМ ВПРЕДВИД

 90. 91 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3330 Неутрално

  До коментар [#69] от "samoedin":

  Когато сам се сваляш и сривът е невъзможно да бъде удържан, има ли значение всичко останало ?
  ========
  Има разбира се.....
  Правят се изводи....!!!

  Bukalemun
 91. 92 Профил на music_joker
  music_joker
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Е.аси филма, този това казал на онзи пък после нещо написали там и го изпратили някъде на някой който казал нещо на медиите те пък показали това ама не цялото и т.н. Преврат се готвел няма така смешка, винаги преди избори се опитват да ни връткат така да ни насъсква да гласуваме, но не ЗА еди кой си, а за ПРОТИВ един кой си. Най-важното за върхушката е не за кой се гласува, а да се гласува изобщо, защото гласувайки
  подкрепяме първо системата на гласуване и после "демократичната" легитимност на системата на управлението.

 92. 93 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3330 Весело

  До коментар [#89] от "Darth Plagueis":

  Не се коси напразно.
  Вие се имате като част от ...."съвременния развит и модерен свят.....
  А там ,преврати никога няма......

  Bukalemun
 93. 94 Профил на music_joker
  music_joker
  Рейтинг: 257 Неутрално

  До коментар [#62] от "Reporter US":

  Поздравления, задръсти с мозък.

 94. 95 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  До коментар [#50] от "antonio_vivaldi":

  Кой ми ср@ в гащите.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 95. 96 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  До коментар [#88] от "Darth Plagueis":

  """Хахахаха, какъв идиот. Гербавият циганин, всъщност бил против Гешев."""

  Без извинение, но в случая идиотът си ти. Ако трябва да се определи политически, най точното е ДеБилен циганин. Ако не си разбрал защо, ще обясня. Циганинът протестира срещу Гешев, заедно с ДБ.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 96. 97 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 867 Неутрално

  На снимката- аверите на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

 97. 98 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 867 Неутрално

  Терористи с пръскачки, всемогъщи фризьорки, шпиони по бТВ дават интервю.

  БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ разпределя хиляди милиарди

 98. 99 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2051 Весело

  До коментар [#81] от "Reporter US":На дебелите, закърмени със залпа ня Аврора все преврати са им в главата. Дебили, сър...
  —цитат от коментар 89 на Darth Plagueis


  Ти малце ли шамари яде днес бе че пак се навираш ммм? ВОСР Ще правите а? Насрана Дарк от Београд такава куха лейка че толкоз изтъняхте. Боец моец цялата подривна революционна организация ще отиде дето и е мястото сега. И оня крадец дето ви плаща от Београд и той скоро ще види ангелчета.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 99. 100 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2051 Неутрално

  "ПИК изпълни своята мисия като медия да вдигне завесата на заблудата пред обществото и няма да пуснем новите снимки от днес, или пратените онзи ден. Правим го и като жест към нараненото му его, но е ред той да покаже, че има мъжко достойнство и чест и да защити наистина приятелката си, която вкара в публичното пространство заради собствената си политическа кариера.

  По същата причина изобщо не бива да се заблуждава от временната фалшива подкрепа на партийните си другари и подчинените им медии, които просто ползват скандала и опозоряването на годеницата му за собствен пиар. И ако някога заеме обществена длъжност и въпросните разкрития продължават да бълват, никой няма да може да го опази - дори олигарсите му с бутикови медии."

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK