Разследването за шпионаж е активно мероприятие на властта, смята ген. Атанасов

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (181)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Не съм очаквала друга позиция от деснеещото крилце на бсп.
  Оракулът на демокрацията, най-успешният български политик евър, генерал Атанас Атанасов.

  Доброто е заразно
 2. 2 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Нинова да си трае. :)

  Огнян Минчев:

  "Страшно е, страшно е да си неприятен за Кремъл български политик

  Целенасочен опит - мащабно оперативно мероприятие - да се смени властовото статукво в България чрез фокусирана кампания на хибридна пропаганда и политически ПР - особено в предизборен контекст - изглежда основна причина за развитието на "шпионския скандал" от последните няколко дни.

  Изненадите започнаха с декларацията на българското МВнР по повод изложбата на РКИЦ в София, посветена на "освобождението на България от нацизма". Освен одобрение сред про-европейските и про-западни части на общественото мнение, тази декларация породи искрено, макар и не винаги споделяно учудване как е станало възможно Външно да приеме и да публикува подобна позиция. Да не забравяме, че става дума за правителство, което остана в изолация като не реагира адекватно на "случая Скрипал", отказвайки да отпрати руски дипломати от страната. Оставяме настрана многобройните примери за усърдно "балансиране" от страна на премиера с лице към позициите на европейските и атлантическите партньори по ключови въпроси на руското поведение - и в Европа, и в България. Като например призивите Черно море да бъде отделено като зона на платноходки и туризъм - в период на бърза милитаризация на неговата акватория от страна на Москва.

  Когато човек види обтегнатите физиономии на официални български представители при срещи с руски велможи - физиономии, изразяващи страх, притеснение, несръчни опити да се харесат и дори да "угодят", не би предположил, че публични фигури на руската пета колона в България могат да бъдат закарани с белезници до следствието и разпитвани по чл. 105 - за шпионаж.

  Този страх има своите основания.

  Неведнъж след 1990 г. операции на руските специални служби свалят български правителства, брутално се вмесват в публичните процеси на политически избор, директно режисират поведението на стопански, политически и медийни фигури на българската олигархия. Кой свали Виденов? Не беше СДС - СДС се включи малко по-късно. Свали го проектът на Газпром "Топенерджи". Кой докара бившия цар в България и го настани на власт? Ако в този случай се затруднявате да посочите пряката руска връзка - вгледйте се във формално българските лица, които режисираха и осъществиха отстраняването на СДС от власт и поставянето на Сакскобургготски в екзотичната позиция на цар-премиер. Кой режисира протестите от януари - февруари 2013 г., довели до бърза оставка на премиера Бойко Борисов? Ако не беше я подал - за няколко месеца рейтингът му щеше устойчиво да се настани до този на Иван Костов. Подаде я и спаси политическата си перспектива "на косъм". Кукловодите на протестите тогава са познати фигури, които "танцуват" на сцената и днес. Страшно е, страшно е да си неприятен за Кремъл български политик... Тръгваш си обикновено с наведена глава. Ако можеш да станеш и да си тръгнеш...

  И все пак - защо Малинов, Добрева, Юрий Борисов? Те ли са най-страшните руски лобисти в България? Кой знае... Сигурно е в сила съображението "казвам ти дъще, сещай се снахо"... В сила е и страхът да не бъде засегнат сериозно някой, който може жестоко да върне удара... Не е за пренебрегване и фактът, че особено преди избори е важно рупорите на най-черносотническата разновидност на руския империализъм в България - хората на Решетников и Малофеев - да бъдат предупредени, ако не отстранени. Избраха си президент, напълниха парламента с партии и партийни лидери - хомункулуси на руската пропагандна война срещу Европа и Запада. Кой идва на ред? Този, който се опитва да "балансира". Хубава работа, ще вземе Кремъл да се съобразява с "балансите" на българската геостратегическа "игра" и да се задоволи с 30-40-50 на сто "влияние" тука. Я ги махай всичките и слагай наши хора - от край време така си действа Азиатският департамент и неговите наследници. На Борисов отдавна и добронамерено му се припомня, че отношения с Москва не се развиват с компромиси и послушание.

  Дали вече се е убедил в това?

  Кой знае... Руското присъствие в България е навсякъде и е все по-хегемонно. Кремъл контролира голям брой ключови медии и медийни рупори. Кремълската пета колона изпълзя до държавния връх - открито и настойчиво. Сглобяват коалиции на различни нива. Координират поведението на своите хора. В условия на предизборна борба са в състояние да постигнат сериозни резултати, както и резултати на самите избори. А ГЕРБ и коалиция са една все по-изтощена конфигурация на власт...

  Дали "шпионската афера" е отчаян опит за предупреждение срещу брутален имперски опит за сваляне от власт - подобно на 1996-та, 2001-ва, 2013-та - или е съзнателно поет риск, подкрепен от западни съюзници - е въпрос с основно значение. Посолствата на САЩ и Великобритания подкрепиха акцията. Но в българския случай не е добре известно каква по мащаб и решителност подкрепа е необходима, за да се неутрализира настъпателната стратегия на Кремъл за овладяване на българските национални институции в една страна, където енергетиката се контролира от Русия (чак до парчета българска територия и акватория), където руски финансови и корпоративни интереси държат контрол върху ключови сегменти на стопански и институционален живот, където хибридната война срещу българския избор за принадлежност към западния свят е ежедневие и постига все по-добри резултати.Каква външна подкрепа е необходима за да могат българските лидери и институции да преодолеят напълно обяснимия си страх от саморазправа, наредена от Москва и да отстояват категорично и спокойно националните ни интереси...?

  Мнозина питат - "абе тази шпионска афера не е ли предизборен ПР да се ловят гласоподаватели сред "градските десни" в полза на ГЕРБ". Сигурно и в това има истина. Но ако го нямаше останалото - щяха ли властимащите да се осмелят да предриемат подобна стъпка... Все пак, не посягаш на кого да е. Към Москва от България се посяга в краен случай и обикновено в знак на отчаяние...

  Наблюдатели на българския политически процес от десетилетия предупреждават,

  че позата на "разкрачен стоеж" между Запада и Русия

  е възможно най-неудобната и уязвима геополитическа поза за България. Тази поза е поносима тогава, когато между Запада и Русия има партньорство и сътрудничество, и е смъртно опасна когато Западът и Русия са в конфликт, съперничество и в схватка на игра "с нулев резултат". Проблемите на нелегитимна зависимост от Русия - вследствие на половин век съветски колониализъм - трябваше да бъдат решени в ранните години след рухването на съветската империя. Вместо това ние си позволихме "лукса" да преизградим тази зависимост на нова основа - зависимост в енергетика, в икономика, в олигархичен контрол върху институции, в поддържане на слаба и завладяна от руско-бъгарската олигархия българска национална държава. Днес, 30 години по-късно, ще бъде трудно, много трудно да свършим работата, която зарязахме през последните 30 години за осигуряване на националната си независимост. Трудно, но неизбежно - иначе каква е алтернативата...?"

  https://faktor.bg/bg/articles/strashno-e-strashno-e-da-si-nepriyaten-za-kremal-balgarski-politik

 3. 3 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Съвсем добронамерено към ДБ:'Скриейте го този поне до изборите!

 4. 4 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 608 Неутрално

  Атанасов ли цитира комунягите или комунягите цитират атанасов,
  that is the question

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 5. 5 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3036 Неутрално

  Генералът нещо е объркал терминологията. По тази логика и "Царицата на Чардаша" трябва да е активно мероприятие, пък тя си е просто оперета.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 6. 6 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 608 Неутрално

  "Не се поддавайте на тези елементарни манипулации..."
  =============================
  Този прозив към САЩ и УК ли е отправен? САЩ и УК, които подкрепиха акцията.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 7. До коментар [#2] от "plebs":

  Колко флашки още имаш?
  До тук преброих поне три от сутринта ......,

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 8. 8 Профил на BlueBoss
  BlueBoss
  Рейтинг: 366 Неутрално

  Винаги е твърде удобно да загърбиш истината казана от някой и да опиташ вместо да я обориш с аргументи да го нападаш с квалификации и обиди. Проблема не е в това, което ген.Атанасов казва, а в това, че мнозина от тук пишещите са с ниво на интелигентност малко над лемур, но гордо и със себеотдаване ще бранят същия този олигархически кръг дето споменава ген.Атанасов... Все пак - нали трябва да си изкарат паричките дето им ги раздават Тиквун, Шиши и Доган :)

 9. 9 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2811 Неутрално

  "подчерта, че дипломатическият корпус на Русия у нас е колкото мисиите на Великобритания, Франция и Германия, взети заедно, като огромна част от него са офицери на руското военно и цивилно разузнаване"

  може би савецкият пасол е база на савецките разведки, после се чудим що не ни щат в Шенген

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 10. Бе ние тука го знаем още от девети септември...
  Тоя чак сега ли загря?

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 11. 11 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 547 Неутрално

  На лилявите ту им млакото горещо, ту пък друго нещо, нема угодия.
  Ако това го бяха направили бойкикевците, щеше да има ода след ода тук.
  Между другото, що не пишете за шефа на ТАД груп, съдът го е оставил за постоянно в ареста, невинния според Дневник крадец на данни...

 12. 12 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 990 Весело

  Естествено, че е прав. Изведнъж Цацата и Гешев загърбиха Чайка и кремълския слугинаж, и започнаха да ловят смело руски шпиони. То такава става тая работа. 🥵

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 13. 13 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1525 Весело

  Генералът нещо е объркал терминологията. По тази логика и "Царицата на Чардаша" трябва да е активно мероприятие, пък тя си е просто оперета.
  —цитат от коментар 5 на zyb18561487


  Не, че нещо, ама е по-скоро "Цигански барон" оперетката.

 14. 14 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Интересното е, че Борисов не е убеден ,че е имало шпионска афера.

 15. 15 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  На лилявите ту им млакото горещо, ту пък друго нещо, нема угодия.Ако това го бяха направили бойкикевците, щеше да има ода след ода тук.Между другото, що не пишете за шефа на ТАД груп, съдът го е оставил за постоянно в ареста, невинния според Дневник крадец на данни...
  —цитат от коментар 11 на НеКой


  Хи хи. Ген. Атанасов направи Буда за смях. Беше аргументиран и само слепец или емоционално свързан партийно не го вижда.

  SHADOWS of SOFIA
 16. 16 Профил на Ivan Rachev
  Ivan Rachev
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Немци в тил или? Този генерал не бяха ли идейна комбина с АйЙо , за демонизация и обесването на всички руски шпиони от посолството? Как виден евроатлантик защитава , доказано с писмени доказателства, хора подпомагащи руската агентура? Бойкикиев ли му писа речта , в страх от руското ресто на Чайка?

 17. 17 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До 11:"НеКой"....Между другото, що не пишете за шефа на ТАД груп, съдът го е оставил за постоянно в ареста, невинния според Дневник крадец на данни..."

  Да, шефа на ТАД груп е в ареста, а шпионинът Малинов обикаля ТВ-тата, и дава просторни интервюта. И гаранцията все още не я е платил.

 18. 18 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Неутрално

  "...дипломатическият корпус на Русия у нас е колкото мисиите на Великобритания, Франция и Германия, взети заедно..."
  Окупацията продължава. И не гоним никого от София.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 19. 19 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 554 Неутрално

  няма нужда господин Атанасов да ни казва, че е на руска къса верижка - отдавна ни е ясно, а на теменужките нема да им стане ясно, защото на тях им харесва слугуването на москва чрез участие въ в всички руски уйдурми, диверсии, преврати и просто мръснишки номера; отворете който и да е руски вестник - говорят АБСОЛЮТНО същото, което всяка теменужка повторя без умора във форума - с обидите към България и българите, само без откровените псувни, които ръсят тук болшевиките

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 20. 20 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  Интересното е, че Борисов не е убеден ,че е имало шпионска афера.
  —цитат от коментар 14 на historama


  Е как да види? Опита се елегантно да се разграничи но има хора които знаят , че Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) е пряко подчинена на Министър председателя.
  ББ може да си дрънка до без край но това е за пред БУДАлите.

  SHADOWS of SOFIA
 21. 21 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  " За него целият сюжет е измислица, с който ГЕРБ се опитва да задържи евроатлантическите си привърженици."

  Това е абсолютен шит!
  Атанасов просто пее с Корнелия в един глас.

  За нас отдавна е ясно, че ГЕРБ са меркелисти + путинисти. Няма какво да ни " задържат".

  Нищо интересно няма и в това , че меркелистите от ДСБ в лицето на Атанасов, пеят една песен с путинистите на Корнелия.

  Отдавна сме обяснили, че те са две страни на една и съща монета и се подкрепят в нужда.

  Изправени сме пред ПАРАДОКСАЛНА предизборна ситуация в България. И то не само за местните избори, а за всички въобще- трябва да избираме ДАЛИ меркелистите от ДСБ или путинистите от БСП/ а да не забравяме , че и в БСП- Станишев има меркелисти / ДА ЗАМЕНЯТ МЕРКЕЛИСТИТЕ + ПУТИНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ?

  Това е абсурд!

  Точно пред този абсурд ни поставят нашите политици.

  Аз лично имам едно единствено решение на този абсурд- поява на нова, дясна , консервативна партия в България.

  Но... такава няма .

  Следователно решение за настоящия изборен казус в България ПРОСТО НЯМА .

  Във всеки случай, жалки са опитите и на БСП и на ДСБ да се представят за АЛТЕРНАТИВИ !

 22. 22 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 826 Неутрално

  То е повече от ясно че целия цирк е за даспечелят малко западна подкрепа за Гешев ... но е твърде добре известно как същата тази прокуратура тормозеше бЪлгарски граждани, в последсвие осъдили държавата в Стразбург, за нарушаване на руски интереси. .. та ясно е черускимекерета има навсякъде но никой не ги закачА

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 23. 23 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 325 Неутрално

  Разследването за шпионаж е активно мероприятие на властта, смята ген. Атанасов

  Женеральа си е комунсит и в червата. Американското и британското посолств3а ни поздравиха за разследването, съотборника на Курнела си знае неговото. Сори другарю, ама вярвам повече на западните посолства, отколкото на теб.

 24. 24 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Танас е ченге,което се занимава с политика ,от която нищо не разбира.

 25. 25 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 413 Неутрално

  Що ли не приемам сериозно думите на човек с квалификация "машинист на влак",назначен конюнктурно в Службите?!Христоматиен пример за политически "калинки",които разтуриха службите ни.......

 26. 26 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 826 Весело

  По реакцията на форумния тролетарят е видно колко е прав Атанасов ... много радват как се метат на барикадата в защитА на шпионския цирк хора които ревностно ни убеждаваха как не бие да гони дипломати заради Скрипал ...

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 27. 27 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 620 Неутрално

  Никога не съм очаквал Председателя на Демократи за силна България да повтаря мотамо тезата на най-противните платени русороби :

  Светлана Шаренкова и Велислава Дърева!!!

  Странното е, че първо заяви същото пред медиите на Путин!
  Колкото до шпионите в руското посолство е тема за невръстни дечица. Те официално са такива. Знае се всеки какво прави.

  Оставка!

  Navigare Necesse Est
 28. 28 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#18] от "penetrating":

  Русия обича България повече от Великобритания, Франция и Германия, взети заедно...

  Изгонете хората ,които развалят прекрасните отношения между руския и българския народ и техните държави.

 29. 29 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  Разследването за шпионаж е активно мероприятие на властта, смята ген. АтанасовЖенеральа си е комунсит и в червата. Американското и британското посолств3а ни поздравиха за разследването, съотборника на Курнела си знае неговото. Сори другарю, ама вярвам повече на западните посолства, отколкото на теб.
  —цитат от коментар 23 на Jumbo Jet


  Комунист е ББ! Не се излагай. ББ сам призна , че си отглежда партийната книжка от БКП.
  А както всички знаем , бивш комунар няма!

  SHADOWS of SOFIA
 30. 30 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  Естествено, че е прав. Изведнъж Цацата и Гешев загърбиха Чайка и кремълския слугинаж, и започнаха да ловят смело руски шпиони. То такава става тая работа. 🥵
  —цитат от коментар 12 на virtual brain


  В шаха на това, което се случва му се казва жертване на пешка за качество и по-добра позиция!
  Играта е определено двойна.
  Този който я играе най-вероятно има поне два възможни изхода.
  Като народ, като граждани на тази страна в наш интерес е първо да научим кой води тази двойна игра и какви са по-нататъшните му планове и цели.
  В такива моменти винаги съм прибягвал до казаното от Христос - "По плодовете им ще ги познаете".
  Този Малинов оопределено е работел срещу интересите на България и нейния народ, но в сравнение с други играчи, стоящи на много по-отговорно ниво, той е просто една пешка!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 31. 31 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Той най добре знае как се прави..............

 32. 32 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  "подчерта, че дипломатическият корпус на Русия у нас е колкото мисиите на Великобритания, Франция и Германия, взети заедно, като огромна част от него са офицери на руското военно и цивилно разузнаване"може би савецкият пасол е база на савецките разведки, после се чудим що не ни щат в Шенген
  —цитат от коментар 9 на Opportunity


  В България има места, където трудно ще се оправиш ако не знаеш руски. Това българска територия ли е и коя е причината за такова състояние?
  Не е ли работа на властта да изисква по цялата българска земя да се говори само на български?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 33. 33 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 643 Весело

  Лилавите комуняги окончателно зарязаха и бездруго отънялото си прикритие и директно бичат кремълския наратив. Хубаво е че се виждат тия неща. Вече едва ли има и един извън умнокрасивата секта който се връзва на легендата за 'десните' 'прозападни' умнокрасивци

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 34. 34 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  Нямам проблем да се тормозят русофилистиците - те друго не заслужават.
  Работата е там, че това се прави само и единствено с предизборна цел. Нищо друго. След изборите всичко ще се замаже.
  А коронният номер беше, че това почна на сакралния за русофилистиците 9-ти септември (сиреч, да не би някой да пропусне прокурорския напън). Цирк. Както казах, предизборен.

  Иначе що ще пускаме през парадния вход руския троянски кон "Росатом", а ще се правим, че гоним мухите на 9-ти септември :)

  Всяка комуналка - бункер, всеки москвич - крепост...
 35. 35 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До 23:"Jumbo Jet"...... Американското и британското посолств3а ни поздравиха за разследването, съотборника на Курнела си знае неговото. ...."

  Разследването свърши. Преждевременно.

 36. 36 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 3336 Неутрално

  До коментар [#28] от "Leonid Reshetnikov":

  Русия обича България повече от Великобритания, Франция и Германия, взети заедно...
  ================
  Не се занимавайте с България)
  Първо заобичайте своя, руски народ, който живее в бедност и в постоянен страх.
  Тук хора знаят за вашата любов) Пример: Грузия, балтийски републики, Украйна ..

  "Чуждестранен агент"
 37. [quote#20:"К2"][/quote]

  Аз само да питам,
  На ЦветанЪт на мисълта българска, оня остроглавия Цвинокио жена му още ли работи в ДАНС?
  Има ли някой инфо?

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 38. 38 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 267 Весело

  [quote#15:"К2"][/quote]

  И "емоционално свързаният партийно" вижда и разбира всичко, ама не му изнася да си го признае! Или не смее!

  Хахаха...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 39. 39 Профил на xfh59608894
  xfh59608894
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Че той това го повтаря от първия ден на скандала, много късно сте го отразили нещо? Уж е от вашите пък ...

 40. 40 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1171 Неутрално

  За руските офицери от посолството още не ни стиска.

 41. 41 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  Ей БУДАли сега е момента да декриптирате думите на ББ.
  Казва "така наречения шпионски скандал" в кавички.
  И от друга ; Тази операция е проведена със съдействието на приятелски служби.
  Коя е истината произнесена от ББ? А

  SHADOWS of SOFIA
 42. 42 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 455 Неутрално

  "Големият проблем днес на България е тежката корупция, която се контролира от управляващата олигархия, която се опитва да задържи статуквото", обясни ген. Атанасов.

  Помислете вурху тези думи отново.

  over the under
 43. 43 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4134 Неутрално

  Британското посолство може да намира основания и да подкрепя България, но този измислен "герой", отново създава инсинуации?!
  Срам и позор, както преди, като шеф на НС "Сигурност", най-неподготвения кадър в цялата история на тази служба, така и сега!

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 44. 44 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3207 Весело

  ....Иначе що ще пускаме през парадния вход руския троянски кон "Росатом", а ще се правим, че гоним мухите на 9-ти септември :)
  —цитат от коментар 34 на keen


  И ще строим за наша сметка ненужен нам газопровод, но нужен на братските Сръбски и Руски народи!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 45. 45 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  Изведнъж Цацата и Гешев загърбиха Чайка и кремълския слугинаж, и започнаха да ловят смело руски шпиони.
  —цитат от коментар 12 на virtual brain

  Да, забравих за Чайка - няма никакъв начин тая "антишпионска операция" да не е съгласувана с прокурор Чайка - руският тартор на Цацаров и Гешев.
  Акцията срещу руските шпиони е също толкова "истинска", колкото е и с онези "протестиращи срещу Гешев" цигани и неонацисти.

  Всяка комуналка - бункер, всеки москвич - крепост...
 46. 46 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3207 Весело

  До 23:"Jumbo Jet"...... Американското и британското посолств3а ни поздравиха за разследването, съотборника на Курнела си знае неговото. ...."Разследването свърши. Преждевременно.
  —цитат от коментар 35 на historama


  Ми щом са ни поздравили Американското и британско посолства вече няма нужда да продължаваме с театъра.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 47. 47 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Ей БУДАли сега е момента да декриптирате думите на ББ.Казва "така наречения шпионски скандал" в кавички.И от друга ; Тази операция е проведена със съдействието на приятелски служби.Коя е истината произнесена от ББ? А
  —цитат от коментар 41 на К2  Прав сте!
  От "приятелските" служби на баце в кремъл! Всичко се връзва!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 48. 48 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#36] от "putinxujlo":

  Руският народ обича най-много и повече от другите народи.
  Два пъти го е освобождавал ,ако трябва ще го освободи и трети път ,ако се наложи!

  „Никой няма любов по-голяма от тая, да положи душата си за своите приятели"

 49. 49 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#44] от "Храбър":

  Трябва да помагаме на братските сръбски и руски народи ,особено за газопроводите.

 50. 50 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#44] от "Храбър":Трябва да помагаме на братските сръбски и руски народи ,особено за газопроводите.
  —цитат от коментар 49 на Leonid Reshetnikov


  Разкарай от тук двуглавата кокошка бе ватник.

  SHADOWS of SOFIA
 51. 51 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#46] от "Храбър":

  Американското и британско посолства винаги са били в България за да ръсят пропаганда и нищо повече,освен да приютяват собствените си шпиони.

 52. 52 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#50] от "К2":

  Какво искаш да сложа?

  Триглава ламя ще те задоволи ли?

 53. 53 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 608 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":

  Погледни първите реакции на теменужките, непосредствено след като ноивината излезе. Всички бяха екзалтирани. Половин час по-късно флашките бяха раздадени и настроението рязко се смени.
  Архивите са живи.

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/09/09/3960840_arestuvan_e_bivshiiat_glaven_redaktor_na_duma_suobshti/

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 54. 54 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#44] от "Храбър":Трябва да помагаме на братските сръбски и руски народи ,особено за газопроводите.
  —цитат от коментар 49 на Leonid Reshetnikov


  От 70 години им "помагаме".

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 55. 55 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 707 Неутрално

  И да искаме да му повярваме на Наско, не можем.
  Той не милее за руските шпиони, а просто не може да си намери място от яд, че Баце с тоя ход изяде закуската на ДемБГ. Отделно реакциите на Румен и Маша потвърждават, че не е театър, а действие с/у отдавна известни неща.

 56. 56 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#50] от "К2":Какво искаш да сложа?Триглава ламя ще те задоволи ли?
  —цитат от коментар 52 на Leonid Reshetnikov


  Каквото искаш сложи. Държавата на чиито флаг е двуглавата кокошка ни обяви за враг и легитимна цел на ракетите си.
  Ако не искаш да не те приемаме за враг по-добре смени аватара.

  SHADOWS of SOFIA
 57. 57 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3207 Весело

  До коментар [#46] от "Храбър":Американското и британско посолства винаги са били в България за да ръсят пропаганда и нищо повече,освен да приютяват собствените си шпиони.
  —цитат от коментар 51 на Leonid Reshetnikov


  Щото руското посолство е пренселено със шпиони само от добри чувства и грижа за България.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 58. 58 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#34] от "keen":


  Това в баскетбола се нарича заслон.

  Политически ББ и менторите му подхвърлиха едно кокалче на десните ,които като банда гладни псета се давят за него,няма да ги нахрани ,но миризмата на скандала и думите русофили,шпиони,Русия,посолство,руски дипломати,руски капитали им действа като червено на бик.

  А в същото време не виждат ,че демокрацията е в опасност!

 59. 59 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#54] от "Kamenarski":

  Дружбата ни е от векове и за векове...

 60. 60 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#57] от "Храбър":


  Естествено,за нищо друго!
  Умен млад човек,да?
  Поздрав!

 61. 61 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#54] от "Kamenarski":Дружбата ни е от векове и за векове...
  —цитат от коментар 59 на Leonid Reshetnikov


  Вашата "дружба" не ме засяга!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 62. 62 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  [quote#57:"Храбър"][/quote]

  В руското посолство цивилните изкуствоведи са повече от целия персонал в Английското и посолството на САЩ.

  SHADOWS of SOFIA
 63. 63 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#56] от "К2":

  “Ако не искаш да не те приемаме за враг по-добре смени аватара.”
  Добре,ще те послушам,щом казваш така,значи не трябва да го променям!?

 64. 64 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 608 Неутрално

  Росен Плевнелиев: "Шпионският скандал е автентичен"

  ген. Атанасов: "Разследването за шпионаж е активно мероприятие на властта"

  Кой лъже?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 65. 65 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#56] от "К2":“Ако не искаш да не те приемаме за враг по-добре смени аватара.”Добре,ще те послушам,щом казваш така,значи не трябва да го променям!?
  —цитат от коментар 63 на Leonid Reshetnikov


  Добре . Твоя воля. Но не се сърди когато те ругаят , че си руска подлога.

  SHADOWS of SOFIA
 66. 66 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#62] от "К2":

  Великобритания и САЩ ,взети заедно имат по-малко изкуство от събраното в провинциален музей в Сибир.
  Нормално е руските изкуствоведи в посолството да са доста повече.

 67. 67 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#65] от "К2":

  Ти май не знаеш какво искаш?
  Прочети какво си написал.

  Никога не съм се обиждал от американски подлоги,защото са болни и пристрастни.
  Изпитвам само съжаление към тях.

 68. 68 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#62] от "К2":Великобритания и САЩ ,взети заедно имат по-малко изкуство от събраното в провинциален музей в Сибир.Нормално е руските изкуствоведи в посолството да са доста повече.
  —цитат от коментар 66 на Leonid Reshetnikov


  Църулкю , ти ходил ли си в Бритиш Музеум?

  SHADOWS of SOFIA
 69. 69 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#64] от "clarkv622":


  Няма значение и двамата са от безгласните букви,които никой не слуша.

 70. 70 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#68] от "К2":

  Ходил съм.
  Там всичко е откраднато и домъкнато от други народи,племена и държави.
  Няма нищо британско.
  Известно е,че англосаксите са доста ощетени като мозъчни възможности да правят изкуство.

 71. 71 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Весело

  До коментар [#28] от "Leonid Reshetnikov":

  Русия: "я люблю мир, я люблю весь мир"
  Не, благодаря.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 72. 72 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#1] от "АзКлавдия":

  Много си наивна, Стотинкова.
  Нима вярваш в тази прокуратура, нима вярваш на стотиците лъжи на Борисов и Ко.?
  Всичко е с едничка цел, отклоняване на вниманието и опазване на статуквото.
  Иди на протеста пред Съдебната палата, ще разбереш кои са добрите и кои парцалите на Борисов.
  Ами ти от кои си?

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 73. 73 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 3087 Неутрално

  Съвсем добронамерено към ДБ:'Скриейте го този поне до изборите!
  —цитат от коментар 3 на ralita68


  А, не! Нека повтаря в несвяст: Да изгоним ГЕРБ от столицата с помощта на Мая!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 74. 74 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  До коментар [#1] от "АзКлавдия":Много си наивна, Стотинкова. Нима вярваш в тази прокуратура, нима вярваш на стотиците лъжи на Борисов и Ко.?Всичко е с едничка цел, отклоняване на вниманието и опазване на статуквото. Иди на протеста пред Съдебната палата, ще разбереш кои са добрите и кои парцалите на Борисов. Ами ти от кои си?
  —цитат от коментар 72 на Андонов


  Кучкова си е убедена Будала което и прави чест. Но не очаквай разбиране.

  SHADOWS of SOFIA
 75. 75 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 707 Неутрално

  Дори и Нинова прояви разум като каза, че прокуратурата може би има право. А ДемБГ настъпват ли, настъпват мотиката за пореден път.

 76. 76 Профил на Капанар
  Капанар
  Рейтинг: 522 Неутрално

  Все едно Румен Петков слушам.

 77. 77 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#71] от "penetrating":

  Трябва да блога дариш два пъти.
  За двете освобождения...

 78. 78 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  До коментар [#18] от "penetrating":Русия обича България повече от Великобритания, Франция и Германия, взети заедно...Изгонете хората ,които развалят прекрасните отношения между руския и българския народ и техните държави.
  —цитат от коментар 28 на Leonid Reshetnikov


  Руския империализъм обича единствено земята българска. Иска да стъпи на наша територия и за това се заиграва с народа през продажните русофили. Това се напъни от векове.
  За това русия всячески се опитва да подкопава българската държавност, чрез петата си колона, икономически и енергиен шантаж, ...
  Та генерала пропуска хибридната война която се води от страна на русия. Нея я няма в НК. Какво чакат че не я отразят не знам.
  И за неправист е ясно, че по чл. 105 продажника малинов няма как да получи наказание. Трябва ли обаче да се плюе по тези които са взели някакви мерки.
  Очертава се, че цялата КТБ е служила на руски интереси. Това е мощен удар срещу стабилността на държавата, ка което не могат да се наложат никакви наказания.
  Да се мълчи за всичко това казва генерала, защото сме пред избори...които се очертава да не спечели.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 79. 79 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Весело

  До коментар [#77] от "Leonid Reshetnikov":

  На тъмничар не благодаря :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 80. 80 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Атанасов точен, както винаги. Вероятно на гербавият ПР, на които трябва да признаем, че са добри в манипулациите, са изчислили, че голяма част от гербавите овце се мислят за уж противници на Кремъл. Това, разбира се, е напълно повърхностно усещане. В действителност, те са любители на путиновите методи и сляпата подкрепа за подобни акции.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 81. 81 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Весело

  До коментар [#78] от "zz_s":

  Какви мерки са взели срещу "агента" Борисов "борците от ДАНС" срещу хибридната война на Русия? :)
  Той изпълнява "тезисите" на Малинов (турски поток, АЕЦ Белене). Напоследък овладява всички медии (пак по "тезисите" на Малинов).
  Та, какво правят ДАНС? Когато през 2014 година анализ за хибридната опасност от Русия беше прочетен в НС някоя парламентарна партия подкрепили го? Партиите тогава и сега са едни

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 82. 82 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 3336 Неутрално

  ©️ от 《Leonid Reshetnikov》

  Руският народ обича най-много и повече от другите народи.
  Два пъти го е освобождавал ,ако трябва ще го освободи и трети път ,ако се наложи!
  „Никой няма любов по-голяма от тая, да положи душата си за своите приятели"
  =======///==============

  Стига бе!!😡Тука доста коментари има за "любовта" на руснаците към България:

  https://twitter.com/torshin_ru/status/1169292224208822272?s=20

  https://twitter.com/spacelordrock/status/1168990757212086278?s=20

  "Чуждестранен агент"
 83. 83 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  До коментар [#1] от "АзКлавдия":Много си наивна, Стотинкова. Нима вярваш в тази прокуратура, нима вярваш на стотиците лъжи на Борисов и Ко.?Всичко е с едничка цел, отклоняване на вниманието и опазване на статуквото. Иди на протеста пред Съдебната палата, ще разбереш кои са добрите и кои парцалите на Борисов. Ами ти от кои си?
  —цитат от коментар 72 на Андонов


  Добрите дето се събират за да защитават Иванчева и са платени от хора дето са настъпени от прокуратурата.
  Вчера им слушам нечленоразделните обяснения, че така не се избирал главен прокурор, сякаш как да се избира главен прокурор не беше прокарано от Христо Иванов.
  Много кусури има власта, но като гледам няма да сте вие тея дето ще им се отдаде да я коригират скоро.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 84. 84 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 650 Неутрално

  До коментар [#32] от "Храбър":

  ,,В България има места, където трудно ще се оправиш ако не знаеш руски. ,,

  Не съм фен на Руснаците, независимо че знам Руският сравнително добре, но да ви питам. Според вас по добре е в България да има места където ако не знаеш Арабски и ако там жената не носи фередже спукана ти е работата, сигурно такива хора повече харесвате

 85. 85 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#82] от "putinxujlo":

  Ненормалници има навсякъде!
  Не обръщайте им внимание.

 86. 86 Профил на Leonid Reshetnikov
  Leonid Reshetnikov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#79] от "penetrating":


  Освобождението си е освобождение.
  Ако така продължавате сами да се предавате на чужди влияния и зависимости,ще трябва да ви освобождаваме и за трети път със сигурност.

 87. 87 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 650 Неутрално

  ,,....големият проблем днес на България е тежката корупция,....,,

  Ей Насе, това с корупцията посмали малко, защото помним министър 10%. В кое правителство беше ве Насе. Това го припомням и на твоите фенове, че в едно правителство, Насето знае кое, имаше министър 10%. Ако не знаете какво е това министър 10% попитайте Насето, той го знае. А за Чорни Насе не ми се пише, толкова бяхте гъсти с него, че накрая взе да ви се качва на главите и се принудихте да го изгоните

 88. 88 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Не е за първи път ДСБ в предизборен период да сваля маските и да се притича в подкрепа на БСП/КГБ/ГРУ. При Костинбродската афера Костов публично се присъедини към обвиненията за "фалшивите" бюлетини, сега пък ген.Атанасов публично защитава руският агентурен филиал "Русофили". Тази школа в Кременчуг добро ниво на вербуване дава, да им дадат там медал.

  Било предизборно мероприятие. И какво от това, "Русофили" прозападни ли стават преди изборите, тези докладни записки до КГБ ненаписани ли остават? Или да изчакаме изборите, да си пробутат КГБ/ГРУ/Решетников своите хора и тогава да се обаждаме? ДСб-отбора отново беше активиран в решителен момент, да видим колко глупаци ще продължават да не го виждат.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 89. 89 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  Ятаците на съвецките шпиони рипнаха да ги бранят.

 90. 90 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  До коментар [#78] от "zz_s":Какви мерки са взели срещу "агента" Борисов "борците от ДАНС" срещу хибридната война на Русия? :)Той изпълнява "тезисите" на Малинов (турски поток, АЕЦ Белене). Напоследък овладява всички медии (пак по "тезисите" на Малинов).Та, какво правят ДАНС? Когато през 2014 година анализ за хибридната опасност от Русия беше прочетен в НС някоя парламентарна партия подкрепили го? Партиите тогава и сега са едни
  —цитат от коментар 81 на penetrating


  Аз лично има две версии защо никой не се репчи своевременно на руските попълзновения.
  Едната е че след като руснаците убиха Луканов (който в последния момент май е прозрял, че предава даром на русия газопреносната ни мрежа), на отговорните български политици непрекъснато им е опрян пистолет в тила.
  Втората е че така сме омотани вече в енергийната си зависимост от русия, че дълго време не могат да се намерят полезни ходове за разтягане на примката.
  Сега може би нещо да се е променило или да е преляла чашата, защото гледам официална москва стана по обрна в изказванията си.
  Ще видим.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 91. 91 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 284 Неутрално

  "По делата ще ги познаете"

  Атанас Атанасов е ясен!
  Гешев го спомена изрично, още по време на терористичната атака на ТАД Груп..
  ДеБъ, ДСБ, Радан, Прокопиевите медии..

  А изявени форумци, като Сенчеста фигура, Христорама, без–име2 и т.н. обявиха и коя държава, би имала полза от хакерска атака - точно в деня, когато подписахме за самолетите..

  "Руски продажници", "русороби" беше разгневена и разстроена Сенчеста Фигура, на форума ..

  Та Атанасов - ясен ..
  Прочел е, може би как хора , като ЕУ Дефендър, Реалист, Норман Гланц .. се радваха на ударите на Гешев срещу Петата Колона ..

  И е решил - "аз пък ще ги огорча" .. и той, заедно с хора като Дайнов .. от 2 дена говорят "антируската атака е кьор фишек.. недей , Норман Гланце да отваряш бутилка с ракия "

  Тъга и мъка и удар., от където не очаквахме ..

 92. 92 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Атанасов точен, както винаги.
  —цитат от коментар 80 на КретенКилър


  Взел е май пари от Гебрев и Малофеев - отработва ги .. Своего рода - почтен!

  А ЕУ Дефендър прибра трапезата, дето щеше с нея да чества ударите срещу Русия..
  Нямало било, твърдят едни кресливи хорица, такъв удар. Уйдурма било май на Гешев и Цацаров!

  Що тъй правят с нас тез хора??

 93. 93 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 284 Неутрално

  По реакцията на форумния тролетарят е видно колко е прав Атанасов ... много радват как се метат на барикадата в защитА на шпионския цирк...
  —цитат от коментар 26 на danvan


  Да бе ..
  Ама бяха поне искрени..
  "Ударихме Русия, ей сега ще ги заболи, ей сега ще им върнем, що не пускаха Ивелин Попов на четвъртфинала със "Зенит"!

  А как Дефендъра, без–име 2, Норман Гланц, Реалист , говореха, за интервютата на Гешев и Цацаров по шпионските разкрития , кат за една ближна, обща веселба ..

  И Атанасов се намери - да ни попари ..

  Било всичко уйдурма ..
  Гаден .. 94. 94 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Комитетът за българо-съвецка дружба предлага медал за другаря Женя Атансов.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 95. 95 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 284 Неутрално

  По реакцията на форумния тролетарят е видно колко е прав Атанасов ... много радват как се метат на барикадата в защитА на шпионския цирк хора които ревностно ни убеждаваха как не бие да гони дипломати заради Скрипал ...
  —цитат от коментар 26 на danvan


  Верно ли е много прав Атанасов?

  Щото пък ЕЙ ПЛЕВНЕЛИЕВ КАКВО ВИКА :

  Плевнелиев: Казусът с руския шпионаж е автентичен"
  Приветствам действията на българските институции, но са малко закъснели, твърди още бившият президент ."13 Септ. 2..

  Плевнелиев: Националният интерес е пробит в не една ...

  News.bg › politics › plevneliev-natsionalniyat-interes-e-probit-v-ne-edna-b...
  .."Преди 4 часа - Според него казусът по темата с руския шпионаж е автентичен. Плевнелиев адмирира действията на българските институции..."
  -------------------

  Позитан-danvan, хем имате интифа, да викате "тролове" , хем плюете по Плевнелиев , хем се опитвате да обезвредите верните умно-красивци из форумите, та да не се радват тъй сърцато?

 96. 96 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 506 Неутрално

  "големият проблем днес на България е тежката корупция, която се контролира от управляващата олигархия, която се опитва да задържи статуквото"

  Няма какво да се добави

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 97. 97 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2047 Весело

  Съвсем добронамерено към ДБ:'Скриейте го този поне до изборите!
  —цитат от коментар 3 на ralita68


  Съвсем добронамерено към ДСБ:
  Стойте си под опашката на коня и рипайте савецка ... храна. Веки и Курнелия ша са гнуси да си бърше горичката с вас.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 98. 98 Профил на deutschwagen
  deutschwagen
  Рейтинг: 1671 Неутрално

  До коментар [#1] от "АзКлавдия":

  Прочете ли статията, или само заглавието? Айде само не ми обяснявай, че е мааааааалко странно нашата прокуратура - и то тази прокураттура - изведнъж да се задейства срещу руските машинации. Същото и за ББ. То не бяха нападки срещу валутния борд и финансовата система, Решетников да ни избира президент, войнски групи в източна България, София като централа на ГРУ за операциите и в западните Балкани, неизговнането на нито един от тези руски шпиони след скандала Скрипал, и то при информация, че е имало подобна неуспешна операция и в България срещу български бизнесмен.

  In reality the World Championship was won and lost in the first four races, all won by Ayrton Senna. Won moreover by a car which should not have been winning 🟦🟨
 99. 99 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6241 Весело

  До коментар [#86] от "Leonid Reshetnikov":

  "...Освобождението си е освобождение..." ???
  Цитат от 1984: Лъжата е Истина
  Нито е освобождение, нито е искало да бъде освобождение, но Вие и без това напомняне го знаете :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 100. 100 Профил на Nada Tomba
  Nada Tomba
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Всичко е тука. Никва полиция, дневник ги арестува.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK