Партията на Слави Трифонов вече започна да се чисти

Неофициално представители на партията на Трифонов коментираха, че не са имали достатъчно време и ресурс за проверка на всеки един от хората по места, особено в по-малките общини

© "Няма такава държава"

Неофициално представители на партията на Трифонов коментираха, че не са имали достатъчно време и ресурс за проверка на всеки един от хората по места, особено в по-малките общиниЗа четири дни от създаването си партията на Слави Трифонов "Няма такава държава" ваче се освободи от двама от учредителите си и хора, сочени за контакт при събирането на кандидати за членове. Преглед на сайта на учредената в събота формация показва, че и днес той е обновен и вече от хората за контакт по места липсват двама души - Руди Синапов от Пазарджик и Васил Маргин от Сапарева баня. Неофициално от партията потвърдиха пред "Дневник", че двамата вече не са сред хората във формацията, тъй като са се оказали кандидати за общински съветници в съответните общини.


От по-малко от два дни формацията има сайт, в който са публикувани имена и котакти на хората, до които могат да бъдат подавани молби за партийно членство. Проверки показаха, че Синапов, който е действащ общински съветник, избран от листата на "Реформаторския блок", сега е кандидат за общински съветник от коалиция, оглавявана от БСП. В нея в Пазарджик влизат Земеделски народен съюз, Партия на зелените, Социалдемократическа партия, НФСБ, Движение за радикална промяна "Българска пролет". Синапов е на седмо място в листата. В същото време той беше и посочен като координатор на партията на Трифонов за Пазарджик.


Васил Маргин от Сапарева баня, който също беше сред хората, обявени от "Няма такава държава", пък е водач на листата на местна коалиция начело с ВМРО. Днес и двамата вече не фигурират като хора на формацията, се вижда от обновения сайт.


Проверките на хората се позабавили
Неофициално представители на партията на Трифонов коментираха, че не са имали достатъчно време и ресурс за проверка на всеки един от хората по места, особено в по-малките общини. Затова такива проверки текат също в момента и се взимат бързи решения, включително на база публикации в медии и социални мрежи. Всеки от сигналите се проверява.


Засега практиката показва, че най-бързият начин човек да бъде изваден от редиците на "Няма такава държава", е да е настоящ кандидат за местните избори. Независимо в каква листа и на кое място. От формацията коментираха, че няма как сред тях да има хора, които и преди са се занимавали с политика, партийци, участници в местната власт. Но не и да бъдат обвързвани с настоящи кандидати.


В момента в партията проверяват и други сигнали за местни ръководители, като са поискани и разяснения от засегнатите, но до момента съмненията не са потвърдени, а хората са цитирали включитено и оправдателни резултати от проверки на държавни органи през годините.


Без особено известни лица по места


Впечатление на пръв поглед прави, че повечето от координаторите по места не са известни в партийните среди или досега не са се занимавали сериозно с политика. Във Варна като човек за контакт е посочен Александър Тодоров - бивш общински съветник от СДС, бивш ръководител на младежкото СДС и кандидат за депутат от ОДС. В момента е управител на няколко фирми. Той е и бивш изпълнителен директор на "Търговски дом" АД - дружеството, което управляваше павилионите край популярната сред варненци "Дупка".


В Стара Загора представител е Жоро Христакиев от Движение "Днес" - движението, което събираше подписите за референдума на Трифонов. В Хасково за "Няма такава държава" ще работи Денислав Димитров, който беше кандидат-депутат от "Движение 21".


Интересен е и координаторът в Бобошево – Венцислав Цветин, за чиято съпруга местни хора и публикации твърдят, че е спечелил над 4 милиона от тотото през 2013 г. През 2015 г. Цветин, който е бивш полицай, се явява на местните избори и се кандидатира за кмет на Бобощево като независим. Той се изправя, включително срещу брат си Райчо Цветин, кандидат от "Атака", като и двамата печелят по около 15 на сто подкрепа.


Според сайта партията на Слави Трифонов има 12 души в София, които ще събират молбите за членство. Немалко са и хората в областите Велико Търново, Враца, Плевен, Русе, Стара Загора.


Изключване от партията при "безпринципна търпимост" към корупцията


Според устава на партията, качен на сайта, заявленията за членство ще се изпращат до Арбитражно-контролната комисия, която ще ги разглежда до два месеца и тя може да препоръча някой да не бъде приеман във формацията. Членство ще може да се прекратява например пpи "нaличиe нa oбocнoвaни cъмнeния зa ĸopyпциoннo пoвeдeниe или бeзпpинципнa тъpпимocт ĸъм пoдoбнo пoвeдeниe и пpи извъpшвaнe нa дeйcтвия, ĸoитo нaĸъpнявaт обществения образ и доброто име на партията, неизпълнение на решения на ръководните органи на партията".


Членството автоматично ще се смята за прекратено в случай на явяване на президентски, парламентарни, за европейски парламент или местни избори в листа на друга партия или като кандидат на такава. Не се допуска и явяване като независим кандидат.


Засега не е ясно какъв ще е членския внос, а това ще се определи с правилник за прилагане на устава. Партията ще приема и симпатизанти, които вече могат да попълват електронна форма за членство на сайта.


Партията ще може да печели и от аудио-визуални материали


Сред средствата, чрез които партията планира да събира средства, са също "издателска дейност, авторски права и ползване на интелектуална собственост, както и от продажба и разпространение на аудио и аудиовизуални материали с партийно-пропагандно съдържание".


Според закона в срок до три месеца от учредителното събрание на партията, трябва да бъдат подадени документи за регистрация в съда. Който от своя страна трябва да се произнесе дали ще регистрира партията в рамките на един месец. Освен уставните документи и списък на поне 500 учредители, формацията трябва да предостави и списък на поне 2500 членове.


Според устава на партията седалището й е в София на ул."Одрин" 70, ет. 7, ап. 18.

Коментари (85)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Необосновано голяма статия за едно незначително събитие.

 2. 2 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 10 Любопитно

  Бравос на Славуца!
  Той ше оправи България за 799 дни, и ше бие рекорда на Цар Симо!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 3. 3 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2685 Весело

  Кога се оцапаха, кога почнаха да се чистят.....

  Еретик
 4. 4 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 532 Весело

  До коментар [#1] от "von_seeckt":

  водени от омраза към все още несъществуваща партия

 5. 5 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4225 Неутрално

  За Бургас - Тодор Георгиев Иванов
  Тел.: 0888910160.


  Освен за този, с шипинг агенцията, сериозен безнесмен, за друг не се сещам (макар, че се съмнявам, твърде зает човек е)...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 6. 6 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1477 Неутрално

  Всяко чудо за 3 дни...

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 7. 7 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2318 Весело

  Рибата се вмирисва откъм главата - от нея да започнат чистенето.

 8. 8 Профил на dma12587967
  dma12587967
  Рейтинг: 503 Неутрално

  Партия НеТеДЕ започнала да се чисти? Че кога се изцапаха?

 9. 9 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 951 Неутрално

  Всеки търси начин да се докопа до някаква власт. Ако не успее в една партия ще се прехвърли в друга. Преди години неуспелите червени станаха сини, после някои станаха жълти.
  Така ще си сменяватцветовете докато успеят.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 10. 10 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3561 Неутрално

  Всяко чудо за 3 дни...
  —цитат от коментар 6 на С Стоянов


  Медиите решават колко време ще продължи чудото. Накрая могат да направят така , че да повярваш в чудото.

 11. 11 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4924 Весело

  Кризисен ПиАр.
  Утре ще излязат с комюнике, кой кога е влязъл и кога излязъл от тоалетната.
  И така - на час по лъжичка, за да поддържат интереса, доколкото го има,
  към иначе прозрачната си барекоидна и а ла Янето Янев
  Ново морална и Ново времева партийка.....

 12. 12 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3561 Неутрално

  Медийните манипулатори вече си вършат работата с популяризирането на "държавата , дето я няма", но социологическите манипулаторни агенции закъсняват да ни известят партията на Слави на кои челни места е в политическата класация по популярност.

 13. 13 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1724 Неутрално

  Още една партия-фантом.
  И какво послание носи в самото си име "Няма Такава Държава" ?! Под българския трикольор ?!
  Много добре разбирам какво са мислели да вложат като послание създателите, но на символично ниво се е получила негация на държавната идея на България. Не мога да гласувам и да симпатизирам за партия, която дори не може да се изрази символично правилно. За мен това е сигнал, че и другите им идеи ще са толкова стока.
  Лошото е, че българската политика изобилства с подобни, че и по-страшни недоразумения, показващи липса на идеологическа платфоорма и създавани ио поддържани от нечии амбиции за власт.

  E PLVRIBVS VNVM
 14. 14 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 1048 Весело

  мда, явно партийката на Слави е зачената в грях !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 15. 15 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2792 Весело

  И каква стана тя? Сега чалгаджията ще трябва да прави ново учредително събрание- искат му 500 учредители, а двама от тях вече са изключени, а още не знам колко висят!

 16. 16 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2792 Весело

  До коментар [#10] от "tacheaux":

  "Медиите решават колко време ще продължи чудото. Накрая могат да направят така , че да повярваш в чудото."

  Това беше преди 20-25 години. Сега българинът е "дебил", като му кажат "добър ден", гледа слънцето!

 17. 17 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7395 Весело

  С чисти ръце, хладен ум и горещо сърце ! :)

  [email protected]
 18. 18 Профил на baby shark
  baby shark
  Рейтинг: 8 Весело

  е няма такава партия >:-)

 19. 19 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1689 Весело

  Партията още не е регистрирана, и шоуто започна... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 20. 20 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3561 Весело

  До коментар [#16] от "Дон Кихот":
  "Това беше преди 20-25 години. Сега българинът е "дебил", като му кажат "добър ден", гледа слънцето!"

  и ще види , че слънцето го няма , защото медиите са му съобщили , че в този ден и час ще има слънчево затъмнение. Българина вече не вярва на очите си. Той вярва в медиите.

 21. 21 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5333 Неутрално

  Люспите ...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 22. 22 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1929 Неутрално

  Зеленогорски дали вече се е записал в новата партия?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 23. 23 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7233 Неутрално

  "Хигиената" е неизбежна

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 24. 24 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5475 Любопитно

  "...общински съветник, избран от листата на "Реформаторския блок", сега е кандидат за общински съветник от коалиция, оглавявана от БСП..."
  ####
  WTF???

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 25. 25 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2139 Неутрално

  Пожелават на тази партия да се очисти и от Слави Трифонов.

 26. 26 Профил на Sar
  Sar
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Една трета са бивши бесепари, една трета бивши седесари и една трета са минали и през червените, и през сините. Но така е, като имаш партия, която не казва лява ли е, дясна ли е, нито каква политика изобщо смята да води. Гласувайте за нас и не търсете причини защо.

 27. 27 Профил на lobster
  lobster
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Няма Такава Партия

  Бизнесмен-комунист и религиозен комунист влизат в един бар. Кой е по-жадния?
 28. 28 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Ми.. Няма хора! Не останаха. От учердителите повече от половината са активно свързани със съществуващи вече структури.

 29. 29 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 668 Неутрално

  До коментар [#19] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  Ами тя няма и да бъде регистрирана. ☺️

 30. 30 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 1527 Неутрално

  Партия НеТеДЕ
  —цитат от коментар 8 на dma12587967


  АХАХАХАХХАХАХААХАХХАХАХАХА

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 31. 31 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 1527 Неутрално

  Партия НеТеДЕ
  —цитат от коментар 8 на dma12587967


  АХАХАХАХХАХАХААХАХХАХАХАХА

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 32. 32 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1296 Любопитно

  До коментар [#11] от "Hawaii":


  ...........Утре ще излязат с комюнике, кой кога е влязъл и кога излязъл от тоалетната...........................
  —цитат от коментар 11 на Hawaii


  ''''''''''''................ Нещо намирисва: "Брекзит" остава Великобритания без тоалетна хартия Страната се насочва към напускане на 31 октомври. ЕС и Лондон имат три седмици да избегнат Брекзит без споразумение
  Лондон, Великобритания 09 Окт. 2019, 18:13

  Британски депутати поискаха от правителството да предостави гаранции, че няма да бъдат прекъснати доставките на тоалетна хартия в случай на Брекзит без сделка, информира АФП, цитирана от Нюз бг.
  Страната се насочва към Брекзит на 31 октомври. ЕС и Лондон имат три седмици да избегнат Брекзит без споразумение. Опасявайки се от спиране на вноса на тоалетна хартия за Великобритания, депутатът Джонатан Едуардс попита министри за какъв период от време ще стигнат запасите от тоалетна хартия, ако няма споразумение с Брюксел.

  "Правителството предпочита да напуснем ЕС на 31 октомври със споразумение", отговори министър Саймън Харт. "Ако това не е възможно, ние ще трябва да напуснем без споразумение", добави той. Харт обясни, че приоритет на правителството ще е потокът от стоки, за да се минимизират рисковете.
  След това Едуардс, уелски националист, разкъса Харт.
  ''Паднахме до абсурдно ниво - британското правителство дори вече не може да гарантира дали ще имаме необходимите доставки на тоалетна хартия в случай на Брекзит без споразумение. Вече беше заявено, че има желание икономиката да бъде изхвърлена в тоалетната, но сега ние нямаме и тоалетна хартия за избърсване след това, гневен Едуардс и добави, че това показва колко сериозно ще навреди на Великобритания в случай на Брекзит без споразумение, дори и когато стане въпрос и за основни продукти. .................''''''''''''''''''''''''''


  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 33. 33 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2583 Весело

  "Сред средствата, чрез които партията планира да събира средства, са продажба и разпространение на аудио и аудиовизуални материали с партийно-пропагандно съдържание".
  Имаше виц за евреин на когото нелегалните дават да разпространява пропагандни бюлетини срещу властта и той се забавя дълго. Когато се появява и го питат какво се е случило, той обяснява колко трудно е било да ги продаде тези бюлетини. Така и Слави ще продава пропагандните си материали.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 34. 34 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7412 Неутрално

  Чудно, кой накара Слави да си мисли, че става за политик и може да управлява държава. Дали не тези, които втълпиха същото на Борисов.

 35. 35 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 610 Любопитно

  Понеже е в процес на учредяване и няма още юридическа регистрация не е коректно да се казва "Партията", а по-скоро "Проекта". Като си получат съдебната регистрация и станат правоспособен субект, тогава ги наименовайте "Партията".

 36. 36 Профил на tucker case
  tucker case
  Рейтинг: 939 Весело

  поредниьо бучек на рушняшките стратези с пръчката у мравуняко... ако стане че дои кинти, ако не стане - здраве да е, тъпи пръчки бол

  Now what's a few miles between the beauty and the beast...
 37. 37 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Интересно колко от тези са били агенти или със родители агенти от среден и висок ранг в ДС.

  Голям апартамент купи, голяма сума не плащай!
 38. 38 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1752 Весело

  Партията на Слави Трифонов вече започна да се чисти
  -----------------------------------------------------------------

  Крайно време беше обновителният процес да започне. Сериозна партия е тази партия без държава, сериозна!

  Истинско удоволствие за полуграмотни хора, като мен, е да общуват с големите демократично-джазови интелектуалци от форума на Дневник!
 39. 39 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 532 Весело

  манипулативна статия а рибетата кълват ли,кълват

 40. 40 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 701 Весело

  При хубав подбор идват хубави чистки. Ето например, с голямо удоволствие чакам да видя какво ще стане с областният му координатор за Търново - адв. Момчил Иванов. Неговата кариера е впечатляващо автентично дясна -
  Съюз на демократичните сили ---> Движение за права и свободи ---> "Ред, законност и справедливост" ---> "Нема такава държава"
  Усеща се последователност и градеж! :)

  Бог да благослови Америка за България!
 41. 41 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3619 Весело

  Тия още не са взели властта и започнаха да се роят....Представям си какво снеготопене ще настане, ако вземат да влязат в парламента !

 42. 42 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  Рибата се вмирисва откъм главата - от нея да започнат чистенето.
  —цитат от коментар 7 на Deaddark  Но започват да я чистят от опашката ..., както и в горния случай ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 43. 43 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3780 Весело
  Необосновано голяма статия за едно незначително събитие.
  —цитат от коментар 1 на von_seeckt


  "Сцената може и да е малка но зрителите са много!"

  Шекспир

  klimentm
 44. 44 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Аааа оШфорна партия. Некви подставени лица

 45. 45 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 668 Неутрално

  Тея Синапов и Маргин бахти наглеците, а?
  Хмм

 46. 46 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  С чисти ръце, хладен ум и горещо сърце ! :)
  —цитат от коментар 17 на karabastun  Хм ...
  Цитраме Феликс Едмундович Дзержински и кредото на ЧК, НКВД и КГБ ... ?
  Защо ли не се учудвам ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 47. 47 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Слаби Тр. стига се мъчи, чалгар

 48. 48 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  Люспите ...
  —цитат от коментар 21 на penetrating  Мравките ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  "...общински съветник, избран от листата на "Реформаторския блок", сега е кандидат за общински съветник от коалиция, оглавявана от БСП..."####WTF???
  —цитат от коментар 24 на Незнайко в Слънчевия град  « Във всяко стадо има мърша «

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  Чудно, кой накара Слави да си мисли, че става за политик и може да управлява държава. Дали не тези, които втълпиха същото на Борисов.
  —цитат от коментар 34 на Роси  И на учиндолеца и на банкянския, едни и същи пишат нотите .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 51. 51 Профил на ПРИСМЕХУЛНИК
  ПРИСМЕХУЛНИК
  Рейтинг: 97 Неутрално

  -"от формацията коментираха, че няма как сред тях да има хора, които и преди са се занимавали с политика, партийци, участници в местната власт"-

  Това твърдение е показателно, че не разбират какво правят. Или, най-малкото- не разбират действителността...
  Ние сме застаряваща държава, с отрицателен прираст, а младото и активно население изтича на Запад. Откъде ще вземе хора, които не са се занимавали с политика? Най-малкото ти трябва опит, когато тръгваш да съграждаш нещо, било то и курник.
  Кой ще му изгради работеща система? Абсолютни дилетанти и лаици ли?!

 52. 52 Профил на Ген. Колев
  Ген. Колев
  Рейтинг: 453 Неутрално

  Прекалено много внимание на партийката на учиндолския илитерат-опростачител се обръща. Казионните ДС-КГБ медии така или иначе го правят по приказ. Дневник, няма смисъл да се абите да им пригласяте с такива напоителни НЕинформации - пада ви нивото най-малкото. Утре някой от тия несретници ще вземе да пръдне или се оригне публично... та дайте и за това да ни осведомявате.

 53. 53 Профил на xyha
  xyha
  Рейтинг: 428 Весело

  Набълбукаха ли се с тиня , още преди да изплуват :-)

 54. 54 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Не моя разбера, шо ги чистят. Ми те нали са там щото са алчни за справедливост? Щото заради референдума? Не за друго, я. Какво като са с други партии? Се едно Слави и той е девствен и не помирисал друга... идея

  over the under
 55. 55 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4291 Неутрално

  До коментар [#8] от "dma12587967":

  Мръсни са по рождение.

  Gunter glieben glauchen globen
 56. 56 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Слави започна да се сблъсква с партийните проблеми, без които нито една партия не може. Същото стана и с Атака преди 15 години, и с ГЕРБ преди 12 години. Една партия се състои не от 3 човека, а от 30 000 човека. И минимум 10 % от тях членуват заради желание за слава или с користни цели. Няма как сред кацата с мед да няма поне една карка катран. Слави може и да е безкористен и честен, но той е само един човек от цялата партия, в която се подават документи за членство от сульо и пульо. Слави скоро ще разбере, че няма как да направи партия само с изрядни и честни хора. Винаги ще има двуличници и лъжци, сребролюбци, провокатори, хора престъпни намерения. Дълго време ГЕРБ страдаше именно от такива некачествени членове и съответно депутати, които имаха за цел лична облага или с власт да печелят пари. Бойчо ги изчисти повечето, изрина ги като оборска тор с голямата лопата. Но той това го каза и онзи ден - имаше и статиа в Дневник по въпроса - нека Слави се сблъска с лицемерието на хората, не само с раболепието на приближените му сценаристи и тогава ще разбере що е то партия и как един човек поема отговорност за злодеянията на десетки корумпирани боклуци.

  "Виж, приятелю, на този свят има два типа хора - тези със заредените пистолети и тези, които копаят. Ти копаеш!"
 57. 57 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4291 Неутрално

  До коментар [#17] от "karabastun":

  Истински чекист.

  Gunter glieben glauchen globen
 58. 58 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Бравос на Славуца!Той ше оправи България за 799 дни, и ше бие рекорда на Цар Симо!
  —цитат от коментар 2 на Платон Фъшкиев


  Вече няма нищо за оправяне, бро, българи няма.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 59. 59 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#17] от "karabastun":Истински чекист.
  —цитат от коментар 57 на Alarmstufe: Rot


  Боко ще Ви се види демократ и полвина, ако това нещо вземе властта. Припомням, че любимите му политици са путлер и доганя!

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 60. 60 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4291 Неутрално

  До коментар [#50] от "niksan1":

  А на варненеца?

  Gunter glieben glauchen globen
 61. 61 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6357 Неутрално

  На кого са партия като са без държава. Да се изчистят от пределите на България.

 62. 62 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  Няма таква партия.Толкова!

 63. 63 Профил на dantscheff
  dantscheff
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Човекът за Видин - Росица Кирова /да не се бърка с Росица Кирилова/.
  Човек на Митьо Очите. В миналото. Брат и - и сега /по нарко-линия/

  Може ли всеки да каже по нещо за неговия?

 64. 64 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 509 Любопитно

  "...заявленията за членство ще се изпращат до Арбитражно-контролната комисия, която ще ги разглежда до два месеца и тя може да препоръча някой да не бъде приеман във формацията. Членство ще може да се прекратява например пpи "нaличиe нa oбocнoвaни cъмнeния зa ĸopyпциoннo пoвeдeниe или бeзпpинципнa тъpпимocт ĸъм пoдoбнo пoвeдeниe и пpи извъpшвaнe нa дeйcтвия, ĸoитo нaĸъpнявaт обществения образ и доброто име на партията, неизпълнение на решения на ръководните органи на партията".
  ===========================================================================
  Тази "Арбитражно-контролна комисия",нещо като онези съдебни тройки на НКВД ли ще бъде?!?Защото при тях са се получили някои проблеми :
  "«...безотговорно отношение към следственото производство и грубо нарушение на постановените от закона процесуални правила,които често центъра,така и по места - врагове на народа.Те съзнателно са извращавали съветските закони,извършвали са подлости,фалшифицирали са следствени документи,привличайки към наказателна отговорност и арестувайки заради дреболии и даже без основания са създавали с провокационна цел "дела"против невинни хора, а в същото време са вземали всички мерки да прикрият и спасят от разгром своите съучастници в престъпната антисъветска дейност".

 65. 65 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1296 Разстроено

  До коментар [#49] от "niksan1":


  [quote#49:"niksan1"] « Във всяко стадо има мърша « [/quotе

  Да !
  Но има и цели стада само лот мърша !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 66. 66 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  До коментар [#56] от "Lou": Дълго време ГЕРБ страдаше именно от такива некачествени членове и съответно депутати, които имаха за цел лична облага или с власт да печелят пари. Бойчо ги изчисти повечето, изрина ги като оборска тор с голямата лопата.

  Яко ринете, дагае! С езика ринете! На Бойко езикът е голямата лопата!

 67. 67 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Чудно, кой накара Слави да си мисли, че става за политик и може да управлява държава. Дали не тези, които втълпиха същото на Борисов.
  —цитат от коментар 34 на Роси


  Забавно ми е, че очакваш от посерковците от ДСБ да стават за политици и могат да управляват държава. Посочи нещо в което са успяли освен да рабиват дясното пространство. Българите знаят кого да избират.

 68. 68 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Човекът за Видин - Росица Кирова /да не се бърка с Росица Кирилова/.Човек на Митьо Очите. В миналото. Брат и - и сега /по нарко-линия/Може ли всеки да каже по нещо за неговия?
  —цитат от коментар 63 на dantscheff


  Добро утро, Очите е ченге както и голяма част от форума, и повечето "българи". Изглежда че, има повече сътрудници на ДС от избиратели(реални), но това е друга тема.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 69. 69 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4188 Неутрално

  ,,Партията на Слави Трифонов вече започна да се чисти,,

  И тя ли е нападната от калинки

 70. 70 Профил на Oggie Petkov
  Oggie Petkov
  Рейтинг: 371 Неутрално

  До коментар [#26] от "inoki":

  Към всяка "нова" партия се юрват вълни от мръсната пяна, батака на обществото, мераклии за власт и най-вече за лесно усвояеми благинки. Къде сте, бе "свестни" българи? Има ли изобщо такива?

 71. 71 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4188 Неутрално

  До коментар [#41] от "samoedin":

  ,,Представям си какво снеготопене ще настане, ако вземат да влязат в парламента !,,

  Не, ще има цъвтеж, както стана с ОДС, НДСВ, тези две партии като взеха властта разцъфнаха, но като слезнаха от властта видяхме какво стана с тях

 72. 72 Профил на Пламен Михайлов
  Пламен Михайлов
  Рейтинг: 469 Неутрално

  До коментар [#19] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  Уродлива история, подобаваща на Тъпите Му Сценаристи!

  artmosphere
 73. 73 Профил на anrieff
  anrieff
  Рейтинг: 14 Любопитно

  От любопитство цъкнах да видя какво има на ул. Одрин 70 в Street View и не останах разочарован - някакви рушащи се едноетажни къщи, с графити по стените, и коли паркирали по тротоара. Класика. Явно за 7 години откакто е снимката в Гугъл там са вдигнали поне 7-етажен блок, с което стереотипа за София е изпълнен на 100%

 74. 74 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 499 Неутрално

  СЛАВИТО,АКО РАЗКАРА ОТ ПАРТИЙКАТА СИ ЧЕНГЕТАТА И РУСКИТЕ РОБИ ЩЕ ОСТАНАТ САМО БАЛЕРИНИТЕ.И ТОГАВА ЩЕ НАСТАНЕ ТАКЪФ ЖИФОТ ,ЧЕ САМО СИ ВИКАМ : ДАНО,ДАНО..!!!🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰

 75. 75 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Гласувал за Слаби Тр. получаваш Доган, Пеевски и Гоце/БКП

 76. 76 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 285 Весело

  Славуца е даже бледо копие на Бареков :)))
  Пълни смешници :)

 77. 77 Профил на Mihail Langov
  Mihail Langov
  Рейтинг: 8 Весело

  С две ръце за Слави! Цялата музикантска гилдия ще го подкрепяме!

  LangOff
 78. 78 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1671 Неутрално

  Няма начин леке да се изчисти само!!!!!!

 79. 79 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2258 Неутрално  Ако иска успех - Слави требе д'наблегне на плевенчани, сред които е станал човек.

 80. 80 Профил на Aldi Mitov
  Aldi Mitov
  Рейтинг: 281 Неутрално

  Да я закриват тази партия, имаме си вече достатъчно "патриоти". Крайно време е да дойдат кадърни професионалисти в различните ресори, без зависимости.

 81. 81 Профил на stephanco
  stephanco
  Рейтинг: 429 Любопитно

  Не ТÉ де...

  Звучи като...

  Их Там НЕТ.

  Честността е най-добрата политика! Българите ставаме все по-прости, все по-бедни, все по-болни и все по-малко ...
 82. 83 Профил на xbi30377033
  xbi30377033
  Рейтинг: 72 Весело

  Нема такива палячовци

 83. 84 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1928 Неутрално

  Добре, а изчисти ли нещата около офшорните фирми - "Фулмър трейд линкс, преляла се във "Фулмър ентъртеймънт", който пък държала 90% от дружеството на Сл. Тр. 7/8? Как е ситуацията. "Прекратени" ли са? Прехвърлени, нещо?

 84. 85 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2282 Любопитно

  "Васил Маргин от Сапарева баня, който също беше сред хората, обявени от "Няма такава държава", пък е водач на листата на местна коалиция начело с ВМРО. Днес и двамата вече не фигурират като хора на формацията, се вижда от обновения сайт."

  'Ми той Донбаски нали влезе в мандат на Дудука - какво толкова К2рв*те на Слави да се набутат на софрата през ВМРО ?

  I Want To Believe
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK