На живо

Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© ДневникДнес се проведе първият тур на изборите за кметове и общински съветници. За четвърти път гласуването на изборите у нас е задължително, но санкция за негласуване няма.


Избирателите по списъци са 6 227 901, а всички кандидати за местната власт са 36 251. Кандидатите за общински съветници са 29 493, за кметове на общини - 1254, а за кметове на кметства - 5041. В пет общини, както и в 392 кметства има само по един кандидат за кмет. Кандидатите за районни кметове в София, Пловдив и Варна са 463 души.


От първоначалните резултати, разпространени от "Алфа Рисърч", се вижда, че балотажи ще има в повечето големи градове в страната. Във Варна и Кърджали може да има кмет и след първия тур, но там ще се чакат крайните резултати. В София ще има балотаж за първи път от 2005 г.
Официално изборният ден приключи по закон в 20 ч. Това съобщи пред журналисти говорителят на ЦИК Таня Цанева. Изборният процес може да бъде удължен до 21 ч. на места, където все още има желаещи да упражнят правото си на глас, уточни тя.

Очертават се балотажи в големите градове, във Варна може да има кмет на първи тур

Кметският пост в София ще бъде решен на балотаж между настоящия кмет Йорданка Фандъкова и явяващата се като независим кандидат, но с подкрепата на БСП, Мая Манолова. Разликата между двете е близо 10 процентни пункта в полза на претендента на ГЕРБ - 35.4% срещу 26.2 %. Това сочат първите данните на социологическата агенция "Алфа Рисърч" към 19 ч., получени на базата на анкети на изхода на избирателните секции. В Пловдив ще има балотаж, като изненадата е класирането на Дани Каназирева, издигната от коалицията Съюз за Пловдив". Според първите данни тя влиза във втория тур с резултат 20.8% срещу 33.5% за кандидата на ГЕРБ - областният управител Здравко Димитров. В Русе, където премиерът Бойко Борисов не позволи на досегашния кмет да се кандидатира за нов мандат, ГЕРБ отива на балотаж, но от втора позиция. Кандидатът на партията Диана Иванова има 26.21%. Претендентът на БСП - депутатът Петър Милков печели 32.5 на сто от гласовете. Във Варна досегашният кмет Иван Портних взима 49.5%, което до доближава на крачка от победата на първи тур. Втора, с голяма разлика, е издигнатата от БСП Анелия Клисарова - 16.1%.

Избирателната активност в страната към 17:30 ч. е 42.85%

Избирателната активност в страната към 17:30 ч. е 42.85%, съобщи Централната избирателна комисия (ЦИК). Гласувалите са малко над 2.7 млн. души. В Столичната община избирателната активност е 35.35%.

Транспорт с лични автомобили и групово гласуване - какви са сигналите за изборни нарушения

До 16 ч. в изборния ден доминират организационните нередности, сред които се открояват неспазването на процедурите за боравене с бюлетините: предварително откъсване на бюлетини, питане на избирателите дали желаят да получат всички бюлетини или част от тях, поставяне на различните в три отделни урни. Сигналите бяха обобщени на пресконференция на Централната избирателна комисия. В последните часове нараства честотата на сигнали за контролиран вот: разкриване тайната на вота от избиратели или от членове на секционни комисии чрез демонстративно показване на попълнена бюлетина, снимане с телефон на бюлетини в тъмната стаичка и др. Освен това се забелязват първи признаци на групово придвижване на граждани до секциите (групи от по 7-8 граждани, които видимо няма връзки помежду си, отиват до секция). Данните са от сигнали и наблюдения на "Прозрачност без граници". Още за изборните нарушения четете тук.

Кандидатът за кмет на София Десислава Иванчева, подкрепена от "Християндемократическа партия на България", гласува в 125-о училище в квартал "Младост". Тя заяви на официалната си "Фейсбук" страница, че дава гласа си "за по-чиста, по-уредена и по-зелена София, без презастрояване".

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов гласува в столичното 134 СУ "Димчо Дебелянов", като обяви, че вотът му е "за един добър кандидат за кмет на София, енергичен, млад човек". Лидерът на ВМРО подчерта, че е "крайно време да се разбере, че София не е само центърът и жълтите павета". "Крайно време е да разберем, че нашите проблеми са в нашите ръце. "Ако ние не гласуваме, други хора срещу 30 лева, срещу определен етнически или религиозен натиск, предопределят нашето бъдеще", каза още той.

Към 13 ч. избирателната активност в страната е 23.54%

Избирателната активност в страната към 13 ч. е 23.54%, съобщи Централната избирателна комисия (ЦИК). За сравнение на местните избори през 2015 г. тя е била 25.71%. Досега са гласували близо 1.5 млн. избиратели. В Столичната община избирателната активност към 13 ч. е 17.61%.

Борисов обвини Румен Радев в изборна агитация за БСП и ДПС

Премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев, че в изборния ден е агитирал в полза на БСП и ДПС. Изказването му дойде, след като гласува в родния си град Банкя. То беше в отговор на думите на държавния глава по-рано днес, който обяви, че Борисов е избягал от отговорност, като не е издигнал друг кандидат за поста главен прокурор и така единственият борещ се за поста Иван Гешев беше гласуван в четвъртък от Висшия съдебен съвет. Радев заяви, че номинациите и изборът на главен прокурор са от ВСС, "в който премиерът Бойко Борисов има огромно влияние със своята квота". Според премиера изказването на държавния глава е предизборна агитация, която подвежда избирателите. По думите му ВСС се състои от 24 човека, като от тях 11 са от парламентарната квота. "От тези 11 трима са от ГЕРБ, трима от БСП и двама от ДПС. Последните две партии подкрепиха Радев на изборите. Така той (бел. ред. Румен Радев) агитира избирателя. Той има по-голяма квота във ВСС от мен и прехвърли много тънко и йезуитски топката върху мен. Просто не искам да агитира за БСП и ДПС, защото това е внушение", заяви Борисов. Какво още каза той четете тук.


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Велко Ангелов

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева гласува на местните избори в училище "П. Р. Славейков" в Кърджали. Тя заяви, че е дала вота си градът "да стане по-добро място за живеене, за да могат да се върнат децата". По думите ѝ в града най-вероятно ще има балотаж. "Не очаквайте парламентарни избори след тези местни избори", каза още Караянчева.

Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, която е подкрепена от БСП, даде своя вот "за промяна в модела на управление". По думите ѝ столицата се нуждае от чисто и прозрачно управление. "Гласувах за по-добър живот на всички, а не за малка група приближени", каза още тя.


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

В 163-о училище в столичния квартал "Дружба" гласът си пусна кандидатът за кмет на "Демократична България" Борислав Игнатов. Той каза, че гласува за "силен, принципен и подготвен кмет, както и общински съвет". Според него в момента на София ѝ липсва съвременно управление и скорост. "Гласувах за София, в която децата са приоритет", допълни той.


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Демократична България

Независимият кандидат за кмет на София Борис Бонев гласува на местните избори в столичния квартал "Лозенец", като заяви, че вотът му е "за град, който не стои на едно място, а прави смели крачки напред". Това съобщиха в прессъобщение до медиите неправителствената организация "Спаси София", чийто кандидат е той. Бонев призовава "хората да гласуват масово" и да не се поддават на "партийни манипулации и тънки сметки".


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Спаси София

Лидерът на БСП Корнелия Нинова гласува в столичното 25 ОУ "Петър Берон". Тя заяви, че дава гласа си "за промяна на статуквото, за по-чиста, по-зелена, по-подредена и модерна София". Нинова каза още, че е гласувала за "град, в който е гарантирана сигурността на всеки софиянец.

Към 10 ч. избирателната активност в страната е 10.27%

Към 10 ч. избирателната активност в страната е 10.27%, обяви Централната избирателна комисия. В София тя е 6.7%, съобщиха от Общинската избирателна комисия. Отчита се, че в малките населени места активността е доста по-голяма. Какви са предварителните резултатите от изборите може да намерите тук.

Около 30 сигнала и жалби са получени в Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщи говорителят Александър Андреев. По думите му голяма част от тях са от компетентността на Общинските избирателни комисии (ОИК) и са били препратени към тях. "Има такива, че в списъците, които са изнесени на информационното табло в Севлиево не е изписан правилно номерът на кандидатската листа, за това вече са взети мерки, подменено е информационното табло, така че да не се обърква избирателят", съобщи Андреев. Прокуратурата е образувала 57 досъдебни производства за престъпления, свързани с изборния процес. 9 от тях се разглеждат като бързи производства, а останалите 48 – по общия ред.

Радев призова хората да гласуват, за да не оставят някой друг да определя бъдещето им

Президентът Румен Радев гласува на местните избори в столичния кв. Редута, като заяви, че прави това "с очакването София да се развива като столицата на страната, като град в интерес на своите граждани, в който те живеят спокойно и сигурно, в който публичните средства се харчат прозрачно и ефективно, обществените услуги са качествени, а градоустройството е в хармония с природата". Той призовава българите да гласуват днес и да не оставят някой да определя бъдещето вместо тях, защото само масовият вот можел да обезсмисли всякакви опити за манипулации на тези избори. Той коментира и дали ще подпише указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор. Какво каза по темата четете тук.


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Анелия Николова

Фандъкова гласува с мисъл "да не се подлагат на риск големите проекти"

Кметът на София и кандидат на ГЕРБ за нов мандат Йорданка Фандъкова упражни правото си на глас, като заяви, че столицата трябва да продължи да се развива. Тя гласува в 47-мо СУ "Христо Г. Данов" в квартал "Иван Вазов". "Не трябва да се подлагат на риск големите проекти. Все още в София има нужда от много работа", каза тя. "Ще прекарам деня оттук нататък със семейството си. Надявам се днес да е хубав ден за всички", каза още кметът на София.


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал

В деня за размисъл в Несебър бяха установени няколко нарушения и опити за купуване на гласове. По данни на БНТ е задържан още един кандидат за общински съветник. По първоначална информация той е част от организирана престъпна група за купуване на гласове, която специализираната прокуратура разследва. През последната седмица в курортния град бяха арестувани няколко души по същите обвинения, като сред тях беше и настоящият кмет Николай Димитров, който отново се кандидатира за поста.

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров гласува за това столицата "най-после да има кмет мъж". Ако бъде избран, той очерта няколко основни цели пред себе си - да се справи с дилърите на наркотици край училищата, които щели да бъдат "размазани", както и да пребори обирджиите на къщи, апартаменти и офиси. За пореден път той подчерта, че ще спре и провеждането на гей парадите в града. Сидеров уточни, че няма да оттегли подадената си оставка като депутат.

Ахмед Доган гласува без да коментира

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган гласува рано тази сутрин в една от избирателните секции на столичното 36 СУ "Максим Горки". По традиция той беше придружен от дългогодишния шеф на пресцентъра на партията и настоящ депутат Велислава Кръстева. През последните години това са единствените публични прояви на Доган, който е пазен от служители на Национална служба охрана (НСО), въпреки че официално няма никаква политическа или институционална длъжност. И този път той пристигна със сериозна охрана. Доган за пореден път не говори пред събралите се журналисти. В официалния му профил във "Фейсбук" беше публикувано съобщение, че е гласувал "за една по-красива София".


Очертават се балотажи в големите градове (хронология)

© Георги Кожухаров


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 2. 2 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  И УМНАТА ! ОСОБЕНО СОФИЯНЦИ ! зА ЧОВЕК , КОЙТО Е ПОКАЗАЛ КАКВО МОЖЕ - както с грешките , които признава ,така и преди всичко със стореното ! Не слушайте тези , които викат на БЯЛОТО - ЧЕРНО ! ЯЛИ СМЕ ИМ ПОПАРАТА !

 3. 3 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1609 Неутрално

  Нека най-добрите да победят.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1925 Неутрално

  До коментар [#2] от "doroteus":

  Останаха ли истински софиянци или визирате пришълците последните години??

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 6. 6 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1774 Неутрално

  До коментар [#2] от "doroteus":

  Тъкмо защото е "показал какво може", а и шефът му е показал как може да направи от България прокурорско-депесарска република - не сега, не и на втория тур.

 7. 7 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Гласувайте, всеки според съвестта и акъла си. Имайте предвид, че грешния избор може и да ви донесе моментно удовлетворение, но избраника ви ще управлява града/ селото/ района в следващите не четири дни, а четири години. Каквото сам си направиш, никой друг не може, не го забравяйте! Гласувайте умно, не емоционално.

 8. 8 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  До коментар [#2] от "doroteus":Останаха ли истински софиянци или визирате пришълците последните години??
  —цитат от коментар 5 на nessarox


  Визирам и едните и другите ! Вторите защото са избрали София на настоящето и бъдещето , както за себе си , така и за децата си ! Към първите/от 3 поколения / спадам и аз и ние знаем кога и за кого да гласуваме ! Не както преди 30 и кусур години - 99,99% за оня , когото Партията посочи !
  Последният беше :Стефан Марков Нинов - български политик от БКП.1986 - 1990 г

 9. 9 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3625 Весело

  В Бургас вече всичко е ясно...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5843 Неутрално

  Интересното е не видимото, а какво е под повърхността на видимото.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 729 Весело

  Две изборни новини, и в двете д-р Доган. Колко е слънчев денят, нали!
  А за г-н Пеевски нито ред?
  Какво му е на човека, дискриминация и медийно затъмнение?
  Нямате широкоъгълни обективи?
  Целунете ръка, и ще ви се дадат!
  Широко скроен човек, широк обектив. Това е новата обективност.

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 12. 12 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 383 Неутрално

  Вече трети ден медиите на властта мълчат за скандала с разрешението, което е дал Борисов за прелитане над територията на България по трасето на Южен поток /съвпадението не е случайно/ на руски военно транспортен самолет със С-400. Въпреки изразената категорична позиция на НАТО.
  Имайте това пред вид когато гласувате днес.

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 13. 13 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 395 Неутрално

  На победителите желая повече коректност и почтеност при изпълнение на служебните задължения.
  За София дано от малко малко решат проблема с въздуха и презастрояването. Това ми е най-важно. Другото е второстепенно за мен, искам да са ми здрави децата!

 14. 14 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Излизайте, от вас зависи

 15. 15 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 729 Неутрално

  До коментар [#9] от "hamiltonf":
  Бургас не е София, тоест бургаският кмет не е конкурент. Там Баце може да си позволи да сложи кафърен човек.
  В София му трябва личност от сивия сектор. Не е трудно Баце да се досети. А и байТошо му го е казАл.

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 16. 16 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  живи умрели сте пичуе... другарката гочева вече обяви победата, вие с глупости ни занимавате

 17. 17 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 729 Неутрално

  Кадърен

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 18. 18 Профил на konstantinnik
  konstantinnik
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Вече си имаме главен обвинител, който открито си пада по смъртното наказание, обявява се срещу разделението на властите и смяташе още преди да бъде избран, че никой няма право да му прави забележки, макар да уважавал в същото време чуждото мнение.

  ТАКА ЧЕ ИСТИНСКИТЕ “избори” ВЕЧЕ СЕ СЪСТОЯХА. Мислите ли, че задкулисието не можеше да организира имитация на плурализъм и в гласуването за Иван Гешев? Със сигурност е било възможно, но са преценили, че не бива. За назидание и отчаяние на наивниците. Да гледаме и да не си правим илюзии. Даже ни показаха по телевизора как се гласува единодушно за предварително посочения победител.

  И после се правят на учудени, че толкова много скептици не вярват в тайнството на “тъмните стаички” и че в тях се решава светлото ни бъдеще!

  https://ivo.bg/2019/10/26/най-многобройният-предизборен-митин/?unapproved=225501&moderation-hash=40c6a9b13388a32aef861da46c15879d #comment-225501

 19. 19 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 564 Неутрално

  къде дават екзит полове освен в 24 часа и в пик?

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 20. 20 Профил на konstantinnik
  konstantinnik
  Рейтинг: 8 Разстроено

  https://www.facebook.com/OCCUPY.HEARTS.Bulgaria/posts/269428703182050/
  Как точно се случи обединението на десните във Варна зад кандидатурата на Иван Николаевич Портних? Как точно този младеж с подчертан мутренскоченгесарски
  (КПСС+БКП+ДС+Мултигруп+ТИМ) и най-вече НЕБЪЛГАРСКИ произход стана кандидат на десните формации във Варна? Кои са родителите му? Защо никъде Портих (Шивачев) не спомена, че само допреди няколко години е бил чужд гражданин. Изобщо как се появи във Варна?. Това, че на 25-26 години спечели конкурс за Генерален мениджър на комплекс и „Гранд хотел Варна” и то с ЧУЖД паспорт е за наивници. Откъде са тесните контакти на неговата рода с Илия Павлов. ОТ КЪДЕ СА МУ МИЛИОНИТЕ, ВИЛИТЕ И СТРОЕЖИТЕ ? Как се сдоби с български паспорт по бърза процедура, при положение, че етническите българи чакат с години? Все пак не избираме селски кмет! Става въпрос за Варна!

  Почивай в Мир Пламене!

 21. 21 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 343 Неутрално

  До коментар [#12] от "Vrijheid":

  Благодаря, че ни го напомни. Това ме мотивира още повече да гласувам за ГЕРБ.

 22. 22 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 239 Неутрално

  Айде пак явно са почнали избори за мошеници и крадци, то всеки месец бе ... няма край краденето и лъженето:

  БГ кадидати за кмет : http://giphygifs.s3.amazonaws.com/media/3Pdfyh4d5ZSAE/giphy.gif

 23. 23 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2290 Весело

  И моя милост гласува преди около час ...без никакъв интерест от медии !
  Леко съм разочарван и обиден !

 24. 24 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 239 Неутрално

  Аз не знам за какво има избори като единствено се краде и лъже? Ми то по-добре да се избират със зар.. резулатът е пак крадене и лъжене поне няма да се дават пари за свирката демек за изборите. То цяла България се изнесе през Терминалите те продължават на избори да си играят и да крадат и мамят по цял ден.

 25. 25 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1362 Весело

  къде дават екзит полове освен в 24 часа и в пик?
  —цитат от коментар 19 на hhhuuunnnn


  хахах... тва требе да е коментара на годината

 26. 26 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 239 Неутрално

  Според мен кметовете трябва да не ги избират от затоврите. Поне ще са професионалисти криминали а не аматьри изманици.

 27. 27 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3625 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":

  https://www.dnevnik.bg/politika/2018/10/27/3982428_rezultati_ot_mestnite_izbori_-_v_telefona_vi_prez/

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 28. 28 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3625 Весело

  До коментар [#25] от "extraCACA":

  "вица на деня", а?!
  https://www.dnevnik.bg/politika/2018/10/27/3982428_rezultati_ot_mestnite_izbori_-_v_telefona_vi_prez/

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 29. 29 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 383 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":

  Дир.бг - Излязоха първите резултати от замерването на кино рейтингите в София днес. Очаквано най-голям интерес предизвикват лентите "За учителя с любов" и "Гражданин Х". Към първата са се ориентирали 35.2% от зрителите, а към втората - 32.

  Сред останалите фаворити на кинокритиката се отличават "Архитектът" с 10.5%, "Македонци" със 7.3% и "Спасение" с 6.8%

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 30. 30 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  Всеки да се почувства значим. Да си въобрази, че от него нещо зависи. А то нищо не зависи. И от кмета, дето го избира, и от него нищо не зависи. Щото общината пари няма. Отиват в бюджета. И от там ѝ се спускат. От горе. Той стои с протегната ръчица и каквото му ръснат. Точно като в соца. Така ли е? Е? Какво управлява този кмет, пардон?

  Мърфи е оптимист!
 31. 31 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 383 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":

  виж и тук също : Първи резултати от надбягването със зебри в София
  Вижте коя състезателка води към 10,00 часа

  https://clubz.bg/89638-pyrvi_rezultati_ot_nadbqgvaneto_sys_zebri_v_sofiq

  ....не казвай на никой ! ;)

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 32. 32 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":
  https://dnes.dir.bg/na-fokus/na-zhivo-v-dir-bg-nay-vazhniyat-izbor
  Листи надолу и ще видиш СФ.

  Мърфи е оптимист!
 33. 33 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":
  И тук, ама разликите са огромни

  https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=104819864289154&id=100042834211586

  Мърфи е оптимист!
 34. 34 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#12] от "Vrijheid":
  Ало, агитациите са забранени!

  Мърфи е оптимист!
 35. 35 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Тези от мача с Англия и тези дето са "За Гешеф, за Гешеф сме тука, искаме Гешеф!" Те гласуваха ли вече и по колко пъти?

  Голям апартамент купи, голяма сума не плащай!
 36. 36 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1175 Весело

  Айде бе, селяни, гласувайте! Поради сушата нивото на реките е паднало и няма рибоци. Дъжд няма - няма и гъби. Какъв ви е проблемът, любезни съселяни в София? Изтръскайте сламата от денима и с бодра крачка се отправете към урните!

  CONTADOR GRATUITO!
 37. 37 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#18] от "konstantinnik":
  Хахаха! Я кой се обзавел с трол!

  Мърфи е оптимист!
 38. 38 Профил на GreenBush
  GreenBush
  Рейтинг: 289 Гневно

  Тези резултати са резултати на СТАТУКВОТО! И следващите години нищо няма да се подобри към по-добро а към по-лошо! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 39. 39 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#38] от "GreenBush":

  Тези резултати са резултатите, които хората искат. А недоволни ще има винаги. Така и трябва, но в крайна сметка не шепа хора решават.

 40. 40 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3632 Неутрално

  До коментар [#18] от "konstantinnik":

  "ТАКА ЧЕ ИСТИНСКИТЕ “избори” ВЕЧЕ СЕ СЪСТОЯХА. Мислите ли, че задкулисието не можеше да организира имитация на плурализъм и в гласуването за Иван Гешев? Със сигурност е било възможно, но са преценили, че не бива. За назидание и отчаяние на наивниците. Да гледаме и да не си правим илюзии. Даже ни показаха по телевизора как се гласува единодушно за предварително посочения победител."

  Тази демонстрация на всепозволеност целеше да покаже, между другото, и на Бойко Методиев Борисов, че засега е оставен да си кара джипа през къра, но отдавна вече друг кара влака.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 41. 41 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":И тук, ама разликите са огромниhttps://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=104819864289154&id=100042834211586
  —цитат от коментар 33 на султана глаушева


  И както винаги, десните сами се прецакват.ДБ взема от Спаси София и обратното.Ако бяха в обща листа можеха и да изместят Маяма от второто място и да идат на балотаж!

 42. 42 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1439 Неутрално

  Ако искаме България да просперира, трябва да се въведе ценз за кандидатите за власт на база: интелект (IQ test), тест за емоционална чувствителност и житейски опит. Тогава доста бързо ще дръпнем.

 43. 43 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#41] от "Капабланка":

  А добро утро. Ама, когато тези неща се казваха тук, някои хора блъскаха минуси и плещеха глупости. Настъпиха мотиката за пореден път, а имат претенции да са умни. Ами не са. Точно обратното на умни са.

 44. 44 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Заслужаваме си управниците. Надежда няма. Е, освен емиграция

 45. 45 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#41] от "Капабланка":
  То има и по-наблизо. Тук
  https://www.dnevnik.bg/politika/2018/10/27/3982428_rezultati_ot_mestnite_izbori_-_v_telefona_vi_prez/

  Мърфи е оптимист!
 46. 46 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1439 Неутрално

  За София е време да си кажем истината, десните се прецакаха сами. Не успяха да застанат зад една силна кандидатура и сами си биха дузпата.

 47. 47 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  До коментар [#41] от "Капабланка":

  То, точно в това е чарът на истинското дясно - личностите доминират над масата с индивидуални идеи. По-добре да имаме разпознаваеми личности в бъдеще, отколкото маскари за кметове, чиито идеи и без това са обречени на провал.

  CONTADOR GRATUITO!
 48. 49 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#47] от "г-н Думанов":

  Колко са убедителни и разпознаваеми става ясно за пореден път. Но вие си вервайте де.

 49. 50 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3412 Неутрално

  До коментар [#24] от "jobssboj":

  Въх, въх, въх, поне един двама дали са астанали ве

 50. 51 Профил на konstantinnik
  konstantinnik
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#37] от "султана глаушева":

  Госпожо, пиша като истински и напълно самостоятелен човек. Константин Неделчев се казвам и съм от Варна.
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100023817183691
  Всъщност вие коя сте, имате ли истинско име?

 51. 52 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1985 Весело

  До коментар [#19] от "hhhuuunnnn":Дир.бг - Излязоха първите резултати от замерването на кино рейтингите в София днес. Очаквано най-голям интерес предизвикват лентите "За учителя с любов" и "Гражданин Х". Към първата са се ориентирали 35.2% от зрителите, а към втората - 32.
  —цитат от коментар 29 на Vrijheid

  "Случайно" да си разменил две цифри за втората? :)

  Иначе както гледам сегашните избори в София ще отбележат рекорд за най-грандиозното социологически лъгане. Не случайно големите агенции този път не дадоха традиционната си прогноза в последният ден.

  Втори тур ще има, то си е ясно. И най-интересното ще е, дали едни "автентични" ще повторят избора си с пРезидента. Ако стане явно във виолетовото синьото е само за маскировка.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 52. 53 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Фандъкова направо отвява конкуренцията.
  Къде лиса сега "МАркет Линкс",дето даваха преднина на МАнолова?!

  sdg
 53. 54 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  Вече трети ден медиите на властта мълчат за скандала с разрешението, което е дал Борисов за прелитане над територията на България по трасето на Южен поток /съвпадението не е случайно/ на руски военно транспортен самолет със С-400. Въпреки изразената категорична позиция на НАТО. Имайте това пред вид когато гласувате днес.
  —цитат от коментар 12 на Vrijheid


  Днес НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ , УВАЖАЕМИ !

 54. 55 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#47] от "г-н Думанов":
  Лилявите хунвейбини ли са “истинското дясно”, пардон?

  Мърфи е оптимист!
 55. 56 Профил на yph43590585
  yph43590585
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да са забранени.

 56. 57 Профил на blahblah
  blahblah
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Досега избирателната активност не отговаря на предвижданата...

 57. 58 Профил на Petia Nikolova
  Petia Nikolova
  Рейтинг: 1205 Весело

  Пък да знайте,че аз още в 7,18 часа съм гласувала. И съм обидена дето нямаше някоя камера да снима и ме пита нещо. В нашата секция членовете на комисиите винаги са едни чудати еземпляри. Значи отивам минути след началото, гледам врата широоокооо отворена, няма хора, само мен чакат. Стоя на прага и се опитвам да се ориентирам, а един русоляв, пъпчив младеж от комисията ми пита:"Вие за гласуването ли?" Мъ,че за кво бре,момче? Не видях да раздавате топли кифрички или копринени дамски чорапи, че да съм се наредила от първите. Хайде ся, гражданите и селяните на Варна, които не са дали глас, марш натам. Да има за какво утре да "благославяте".

 58. 59 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 927 Неутрално

  Повръща ми се от тия резултати и от тая свинска кочина въобще.

 59. 60 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3086 Неутрално

  А..а..а..а!
  Трябва да отменят изборите, защото Фандъкова е гласувала два пъти.
  Един път с лявата и един път с дясната ръка.
  Вижте снимките.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 60. 61 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3086 Любопитно

  ...Лилявите хунвейбини ли са “истинското дясно”, пардон?
  —цитат от коментар 55 на султана глаушева


  Ми крадливите гербери ли да дясното?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 61. 62 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3086 Гневно

  Вече трети ден медиите на властта мълчат за скандала с разрешението, което е дал Борисов за прелитане над територията на България по трасето на Южен поток /съвпадението не е случайно/ на руски военно транспортен самолет със С-400. Въпреки изразената категорична позиция на НАТО. Имайте това пред вид когато гласувате днес.
  —цитат от коментар 12 на Vrijheid


  Това между другото е сериозен прецедент, защото той е свързан с директна заплаха за България.
  Никой предател или небългарин не би направил толкова голяма беля на родината ни!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 62. 63 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3086 Гневно

  Вече трети ден медиите на властта мълчат за скандала с разрешението, което е дал Борисов за прелитане над територията на България по трасето на Южен поток /съвпадението не е случайно/ на руски военно транспортен самолет със С-400. Въпреки изразената категорична позиция на НАТО. Имайте това пред вид когато гласувате днес.
  —цитат от коментар 12 на Vrijheid


  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-zapadna-balgariya-i-sofiya-popadat-v-perimetara-na-ruskite-s-400-instalirani-v-sarbiya

  Западна България и София попадат в периметъра на руските С-400, инсталирани в Сърбия

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 63. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4096 Неутрално

  " Според премиера изказването на държавния глава е предизборна агитация, която подвежда избирателите. По думите му ВСС се състои от 24 човека, като от тях 11 са от парламентарната квота. "От тези 11 трима са от ГЕРБ, трима от БСП и двама от ДПС. Последните две партии подкрепиха Радев на изборите. Така той (бел. ред. Румен Радев) агитира избирателя. Той има по-голяма квота във ВСС от мен и прехвърли много тънко и йезуитски топката върху мен. Просто не искам да агитира за БСП и ДПС, защото това е внушение", заяви Борисов. Какво още каза той четете тук.'

  Вече не минава и ден, без поредния " бисер" да се роди от бодигарда на бай Тошо ! А те се появяват винаги, когато се напъне да мисли....

 64. 65 Профил на niki
  niki
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Борисов и коалиция отвратиха Народа от Политиката и нарочно го откъснаха от избирателния процес, за да могат да "управляват" под Паравана на т.н. "Демокрация".

  niki
 65. 66 Профил на niki
  niki
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Ето, виждате ли! "Народа" ни избра отново.

  ... С 58% при 25% гласували.

  niki
 66. 67 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Аййде, село! Давай го по-смело!
  Да разберем, дали ще имаме нови 11 парка в София.... Новият кмет отсега да си има едно наум - в "Борисовата градина" нов стадион няма да се строи. И ще бутаме МОЧА.

  CONTADOR GRATUITO!
 67. 68 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1774 Весело

  До коментар [#2] от "doroteus":Останаха ли истински софиянци или визирате пришълците последните години??
  —цитат от коментар 5 на nessarox


  Има изпит за "истински" софиянци ли? Къде го?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 68. 69 Профил на slunchev_den
  slunchev_den
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Спомогнах за вдигане на процентите, но защо трябва всички бюлетини да се пускат в една и съща урна?! Много хитро.

  "Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител."
 69. 70 Профил на kras_trif
  kras_trif
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Вижте само мазните муцуни на обслужващите лелки край избирателните урни, когато се появи банкянското Ноу-Хау!

 70. 71 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Тоя Бонев подари топъл балотаж на Даца и Маяма. Глупаво хлапе

 71. 72 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 305 Неутрално

  Тоя Бонев подари топъл балотаж на Даца и Маяма. Глупаво хлапе
  —цитат от коментар 71 на arcanum


  По същата логика архитеткът и е виновен, тъй като хлапето обяви кандидатурата си доста преди него.
  Иначе съм съгласна, че всеки нормален софийски гласоподавател е бесен как нормалните гласове ще се разсеят между тях двамата, че и Иванчева.

 72. 73 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  До коментар [#55] от "султана глаушева":

  Изобщо не знам, кои са "лилавите". Като си създавате местен фолклор, моля поне се опитайте да дефинирате враговете си. Моите врагове са комунистите и всякакви им там производни.

  CONTADOR GRATUITO!
 73. 74 Профил на marianaivanova76
  marianaivanova76
  Рейтинг: 299 Неутрално

  До коментар [#29] от "Vrijheid":

  Не им вярвам. На Моника Станишева са.

 74. 75 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1013 Весело

  Снимката-> Бойко-> погледът:

  Кобра ли е видял този човек на излизане? Или жУв тигър?

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 75. 76 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1013 Весело

  До коментар [#2] от "doroteus":

  Останаха ли истински софиянци или визирате пришълците последните години??
  —цитат от коментар 5 на nessarox


  Останаха. По жълтото паве в кацата със зеле се познават... 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 76. 77 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1013 Весело

  В Бургас вече всичко е ясно...
  —цитат от коментар 9 на hamiltonf


  "Вече"?

  Там- с този кмет- всичко си е ясно от години.

  Един твой съгражданин- на предните избори- беше написал- за Николов:

  "Този- и да не се яви на избори- пак ще го изберем. С бой ще го изкараме от тях, и пак ще го изберем"...

  Който може- го може.

  Случихте на кмет.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 77. 78 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1013 Весело

  Интересното е не видимото, а какво е под повърхността на видимото.
  —цитат от коментар 10 на penetrating


  Преливат се очертанията обект-субект, и ситуацията става доста комплицирана.

  Баси... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 78. 79 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1013 Весело

  Вече трети ден медиите на властта мълчат за скандала с разрешението, което е дал Борисов за прелитане над територията на България по трасето на Южен поток /съвпадението не е случайно/ на руски военно транспортен самолет със С-400. Въпреки изразената категорична позиция на НАТО. Имайте това пред вид когато гласувате днес.
  —цитат от коментар 12 на Vrijheid


  Айдееее- с този руски самолет прибави още няколко червени гласа към ГЕРБ.

  Ми внимавайте кво пишете, де... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 79. 80 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#71] от "arcanum":


  Тоя Бонев подари топъл балотаж на Даца и Маяма. Глупаво хлапе
  —цитат от коментар 71 на arcanum


  " Глупавото хлапе " беше първият кандидат, който официално обяви, че ще участва на изборите. Много преди истинските глупаци да издигнат никому непознат човек без дори теоретични шансове за успех. Балотажа на Майчето го подариха ДБ с поредната си гигантска глупост. А наистина имаха шанс, не само за втори тур, за победа имаха шанс. Само че за пореден път не можаха да преглътнат егото си и да направят компромис. Така прецакаха парламентарните избори, по същия начин прецакаха и местните.

 80. 81 Профил на bahurat
  bahurat
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#71] от "arcanum":

  Хич не е глупаво хлапето.
  Това беше изчислен и спонсориран ход.
  Вие си правете изводите кой е спонсора.

 81. 82 Профил на bahurat
  bahurat
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#80] от "zle_platen_trol":

  а кандидатът Бонев с какво и на кого е известен.
  бил първи.
  избори не се печелят по реда на записване.
  каква политика ще къдри без общински съвет?

 82. 83 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 371 Весело

  умните и красивите вече усещат провала си налиии

  Понеже спазвам правилата ще изчакам 20 часа за да започна да им се смея на глас с конкретни проценти

 83. 84 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3625 Весело

  До коментар [#71] от "arcanum":

  А "глупаво хлапе"?! Верно?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 84. 85 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#83] от "001":

  На твое място бих изчакал балотажа. Да не се окаже, че си се смял предварително. Нали знаеш, който се смее последен и т.н.

 85. 86 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 371 Неутрално

  Ихо , ахоо и накрая тихооо

  Мокрите сънища на ДъБъГъбарите се изпаряват

 86. 87 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 371 Весело

  До коментар [#83] от "001":На твое място бих изчакал балотажа. Да не се окаже, че си се смял предварително. Нали знаеш, който се смее последен и т.н.
  —цитат от коментар 85 на zle_platen_trol


  Какво има да му чакам, аз отдавна съм казал, че пчеличката печели на балотаж

 87. 88 Профил на mi2019_tur1@outlook.com
  [email protected]
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Данни за избор на кмет на София към 15,00 часа:

  Й.Фандъкова, ГЕРБ,СДС -35,7
  М.Манолова, независим -25,2
  Б.Игнатов, ДБ -14,4
  Б.Бонев, независим -11,7
  А.Джамбазки, ВМРО -4,3
  В.Сидеров, Атака -1,6
  Д.Иванчева, ХДП -0,7
  Други (общо) -6,4


  Към 14,00 часа вече има данни за гласуването за кмет в София:

  Й.Фандъкова – ГЕРБ/СДС – 33.3%
  М. Манолова – Инициативен комитет – 23.1%
  Б. Игнатов – ДБ – 13.0%
  Б. Бонев – Инициативен комитет – 11.5%
  А. Джамбазки – ВМРО-БНД – 4.2%
  В. Сидеров – Атака – 1.6% ...
  Други – 7,4%


  Данни за София към 12 ч:

  Йорданка Фандъкова – ГЕРБ/СДС – 33.6%
  Мая Манолова – Инициативен комитет – 25.2%
  Борислав Игнатов – Демократична България – 11%
  Борис Бонев – Инициативен комитет – 10.5%
  Ангел Джамбазки – ВМРО-БНД – 4.5%
  Волен Сидеров – Атака – 1.6%


  https://twitter.com/zebrana6
  ---------------------

  Е ми, това е положението, Б. Бонев перфектно си свърши работата, за която го беше строил Б. Борисов. Има да получава поздравления и евентуално едни пликове.

  А както се очертава, избирателната активност едва ще стигне 50%. При това положение директно контролираният вот е над 10%. За индиректно, само може да се гадае.

  ГЕРБ трябва да са доволни от чудесно свършената "работа" по почти пълното путинизиране на България.

 88. 89 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#73] от "г-н Думанов":
  Смес от синьо и червено прави лилаво. А като му сложиш и голяма доза грантчета, става лиляво. Капито?

  Мърфи е оптимист!
 89. 90 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2112 Неутрално

  Давай Мая, няма се предаваш Фандъчка съвсем се разФуча ха ха ха :-))

 90. 91 Профил на mi2019_tur1@outlook.com
  [email protected]
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ДБ взема от Спаси София и обратното.Ако бяха в обща листа можеха и да изместят Маяма от второто място и да идат на балотаж!
  —цитат от коментар 41 на Капабланка


  Доколкото знам ББонев е бил търсен многократно. Грубо казано, отговорът е бил "гледайте си работата". Анякой тук твърдеше, че кандидатурата му е пряк резултат от едно привикване при ББорисов.

 91. 92 Профил на yph43590585
  yph43590585
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Прави впечатление, че за тези избори на политическата сергия предлагането е много голямо. Леви, десни, либерали, консерватори, комунисти, капиталисти, социалисти, гейове, проститутки, закоравели пияници, обикновени пройдохи и олигофрени, ултра леви, ултра десни. За всекиго по нещо. Изборът е огромен.

 92. 93 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#41] от "Капабланка": именно. Но малкия от Спаси София отказа да ги подкрепи. “Мерси” от такъв кмет. Прецака всичко. Реално ДБ бие Спаси София. Така че въпросът кой е по-по-най не стои...

 93. 94 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 371 Весело

  До коментар [#41] от "Капабланка": именно. Но малкия от Спаси София отказа да ги подкрепи. “Мерси” от такъв кмет. Прецака всичко. Реално ДБ бие Спаси София. Така че въпросът кой е по-по-най не стои...
  —цитат от коментар 93 на arcanum


  Не бързай още да се радваш, да не говорим, че какви приказки бяха тук, ама след 20 часа ще пиша

 94. 95 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4015 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Двете агитаторки кандидатки са голем дразнител.
  Баш в предзиборен ден и в другия.

  Снимки, речи...
  А медиите тичат да ги обслужват.

  Явно несправедливи нарушения.

  Европо??
  Народе???

 95. 96 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#93] от "arcanum":


  Реално ДБ бие Спаси София. Така че въпросът кой е по-по-най не стои...
  —цитат от коментар 93 на arcanum


  Егати коалицията, с партии, лидери, професионални политици и мислители, дето едно НПО с трима души накръст почти успя да я настигне. Браво за такава победа.

  Лидерите на ДБ трябва сериозно да се замислят - явно избирателите, към които се насочват, нещо не са във възторг от тях и започват да търсят алтернативи.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 96. 97 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#93] от "arcanum":


  Реално ДБ бие Спаси София. Така че въпросът кой е по-по-най не стои...
  —цитат от коментар 93 на arcanum


  Егати коалицията, с партии, лидери, професионални политици и мислители, дето едно НПО с трима души накръст почти успя да я настигне. Браво за такава победа.

  Лидерите на ДБ трябва сериозно да се замислят - явно избирателите, към които се насочват, нещо не са във възторг от тях и започват да търсят алтернативи.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 97. 98 Профил на mi2019_tur1@outlook.com
  [email protected]
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#80] от "zle_platen_trol":

  а кандидатът Бонев с какво и на кого е известен.
  бил първи.
  избори не се печелят по реда на записване.
  каква политика ще къдри без общински съвет?
  —цитат от коментар 82 на bahurat


  Манталитет на седемгодишни, "пу за мен"

 98. 99 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 371 Весело

  Спаси София участват само в София, защо ДъБъГъбарите не се радват на останалите си успехи в цялата страна

 99. 100 Профил на yph43590585
  yph43590585
  Рейтинг: 8 Неутрално

  От ЦИК съобщиха, че са готови с резултатите, но все пак ще изчакат до понеделник.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK