ГЕРБ и ВМРО могат да направят мнозинство в Столичния общински съвет, сочат резултатите им

ГЕРБ и ВМРО могат да направят мнозинство в Столичния общински съвет, сочат резултатите им

© Надежда Чипева, КапиталГЕРБ би си осигурил мнозинство в Столичния общински съвет, но с подкрепата на ВМРО. Това показват данните от разпределението на мандатите и местата в общинския съвет. Очаква се те да бъдат публикувани скоро и на страницата на общинсакта избирателна комисия.


Пред "Дневник" членове на комисията съобщиха, че по първоначалните разпределения на мандатите, които са напарвили в комисията, ГЕРБ ще има 27 съветници. Досега партията имаше 30, но и това не достигаше за пълно мнозинство от 31 съветници в 61-членния общински съвет.


ВМРО, с които партията на Бойко Борисов има споразумение на национално ниво и се очаква да са партньори на ГЕРБ също и в столицата, пък ще получат 4 мандата. Така общо двете формации могат да съберат 31 души подкрепа, ако решат да работят заедно.
Следващата по големина сила този път е БСП, които ще имат двойно повече съветници - изчисленията са, че печелят 15 за разлика от досегашните 7 представители.


Веднага след това е "Демократична България", която ще има 12 съветници. Те досега ясно са се заявили като опозиция на ГЕРБ и кмета Йорданка Фандъкова. А след като част от избраните през 2015 г. с дясната листа за общински съветници попаднаха този път в листата на ГЕРБ, сега очакванията са да няма разцепление на дясната група в съвета.


Към групата на опонентите на Фандъкова е и независимият Борис Бонев от "Спаси София", който получава място в съвета и вече обяви, че ще е деен коректив на управлението на столицата. За него са гласували над 41 хиляди души, а квотата за избор на един общински съветник е малко над 6400, но неговите останали гласове не се разпределят и той може да получи само едно място като независим кандидат.


"Атака" също ще има място в общинския съвет с двама съветници, като водач на групата се очаква да бъде лидерът Волен Сидеров. Той подаде заявление, че се отказа от мястото си в парламента и вероятно ще стане общински съветник. Макар доскоро да беше партньор на Борисов във властта, малко преди кампанията за местна власт той отново започна да се заявява като опозиция на властта. Дали ще влезе в споразумение с ГЕРБ в София засега не е ясно.


Извън съвета остават ДПС, независимият Гергин Борисов, Българската социалдемократическа партия, които макар и с малко, не прескачат общинската избирателна квота, за да вкарат съветник.


Досега ГЕРБ имаше 30 общински съветници, но през миналия мандат избра да не сключи категорично и ясно споразумение с никого, а да разчита на плаващи мнозинства и подкрепа както на досегашните представители на ВМРО, така и на разединилата се след вота през 2015 г. дясна група.


Сега постигането на такива неофициални договорки без споразумение и отстъпки на различни постове в местната власт в София изглежда по-трудно заради по-слабото представителство на ГЕРБ в съвета, макар и само с трима души по-малко.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  "Веднага след това е "Демократична България", която ще има 12 съветника. Те досега ясно са се заявили като опозиция на ГЕРБ и кмета Йорданка Фандъкова, а след като част от избраните през 2015 г. с дясната листа за общински съветници, попаднаха този път в листата на ГЕРБ, сега очакванията са да няма разцепление на дясната група в съвета."


  "...попаднаха този път в листата на ГЕРБ."?!
  Другарите от "Демократична България" винаги са били предприемчиви, успешно нагаждащи се...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 2. 2 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  Сарайско мнозинство

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 3. 3 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 299 Неутрално

  ГЕРБ и ВМРО могат да направят мнозинство в столичния общински съвет, сочат резултатите им

  Значи ще направят. А Маяма с какво мнозинство би управлявала? Да питам тия дето непрекъснато лъжат че гласуването за нея било "промяна"

 4. 4 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  ''''''''''''''''........... Grigor Lilov
  Вчера в 2:21 ч. ·
  ИЗБОРИТЕ - ПРОТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ

  В момента социологическите агенции сипят всякакви данни за изборите. Както винаги съм твърдял, социологията противно на мненията за нея е много точна наука в България - колкото и за каквото си платил, точно толкова и това получаваш.

  За мен тези избори имат два феномена, за които наблюдатели, анализатори и политици предпочитат да мълчат или съвсем бегло да споменат.

  Първият е много ниската избирателна активност. В родните условия това е неотчитан от изборите масов протестен вот. Естествено по начина, по който протестират българите - а бе, защо не си е... майката.

  Вторият феномен е 50-те процента.
  Става дума за това, че анкетираните избиратели от социологическите извадки масово са отказвали да участват в анкетите и да посочат за кого са гласували. Досега този феномен не е наблюдаван у нас.

  При повечето агенции отказалите да отговорят са около 50% - т.е. половината. Човек не отговаря, когато мисли, че демокрацията е фасада на някакъв нов тип тоталитарно държавно устройство и естествено, не желае неприятности.

  Ако обобщя - тези избори се оказаха преломен момент в отчуждението между народ и политици. При такова отчуждение всяка власт - сега управляваща или в бъдеще е ще е перманентно нестабилна.
  Рубикона е преминат. .............'''''''''''''''''''''''''

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 5. 5 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  ''''''''''''''''''........... Grigor Lilov
  15 часа ·
  ВОТЪТ
  .... с толкова измислени слънца...

  Както на последните парламентарни и президентски избори, така и на тези местни ЦИК вече денонощие не отчита избирателната активност, а сочи частичните данни до 17:30 часа.

  А защо на редица избори активност се отчита само до 17:30 часа ще разберете от следващите редове!
  -------------------------------------------------
  Още от вчера – около 24:00-01:00 часа на границата между вчерашния и днешния ден се е знаела до стотните от процента избирателната активност в големите градове, а към сутринта – със същата точност за всички общини. Замислете се как ЦИК може да съобщава частични данни за активността към 10 часа сутринта, или към обяд – както по области и общини, така и за страната като цяло само три часа по-късно, а денонощия наред след изборите не може да обяви крайната активност на избирателите!!!
  --------------------------------------------------

  Давам обяснението за този феномен.
  Частични данни се сочат и ще сочат от ЦИК поне към денонощие и половина – две, понеже при фалшификации се изисква „напасване” на резултатите.

  Всеки математик ще ви каже, че това става много трудно, а понякога и невъзможно да го направиш, ако се знае точното число на гласувалите избиратели от по-ранен момент, преди да тръгнат процедурите по променяне на подадения вот. (*** Пояснение: при закован брой ако пипнеш някъде в някоя секция гласове, трябва да променяш резултати в другите секции за този избор, трябва да променяш резултати по общини, резултати по области, резултати за цялата страна. И ще станат фалове, които такива като мен и международните аналитични центрове незабавно ще уловят.)
  При незакован брой гласове тази толкова трудоемка процедура и главоболия отпадат – или увеличаваш, или намаляваш бройката на гласувалите и проблемът ти е решен.

  Та затова маса време ще гледате частични данни за активността въпреки изискванията и правилата за избори.
  А защо на последните избори взимат като краен час за частични резултати 17:30 часа, а не някой друг час – например 16 или 18 часа. Ами защото в неделя и в хубаво време населението на големите градове тогава се прибира от вили, села, планини и т.н. И онези от тях, които отидат да гласуват, ще видят, че опашки пред секциите няма, че е рехаво. Ако им кажат данните от 17:30 до 20 часа същата тази вечер, те ще възкликнат – ама нямаше хора, как така са гласували например над половин или един милион?!


  ДАННИ И ПЪРВИ ИЗВОДИ


  Според официалните данни активността средно за страната тя е 42.85%. За София е 32.22%, за Пловдив -33.5%, за Варна -30.6%, за Русе - 33.2% и т.н. А например за Сливен - 37.07%, за Пазарджик - 38.17%. (бел. – отново напомням, че официалните данни са частични, само до 17:30 часа)

  А според моята информация от междинните разпечатки на данните от компютрите в „Информационно обслужване”, което пресмята резултатите, крайната активност при гласуването в най-големите градове е била средно около 19 до 24% (за София жалките 19%), а общата за страната – под една трета.

  От друга страна дори официалните, манипулирани данни показват познатия феномен, макар че за него сега не се говори въобще: организирания от олигархията чрез циганските барони дирижиран ромски вот.
  Забележете например колко рязко се отличават и са значително по-високи данните за активността в градовете с най-големи ромски гета - Пазарджик, Сливен и др.

  • Отново се приложи и друг познат прийом за фалшификации, използван в предишните избори, за който публикувах доказателства и предизвика сериозен скандал: създаването на фантомни секции чрез неспазване на законовото изискване за поредност в номерирането на секциите (в които са гласовете на така нар. фантоми). Напомням метода - пропускат се номера на секции. Аналогия за неразбралите – все едно в дневник за получена или изходяща кореспонденция да се оставят празни редове, за да може, ако нещо се наложи, да се антидатира със задна дата.

  • За тези избори имаме и още една позната манипулация – винаги така нар. дясно е с неизбираеми кандидатури. Пример е инж. Борислав Игнатов, кандидат на дясна София. Скандалната му приятелка е фактът, който получи гласност. Но истински скандалните факти бяха като заложена за всеки случай мина. Например в своите фирми инж. Борислав Игнатов е съдружник не само с олигарси и презирани политици, но дори и с един от основателите на ДПС. Биографията му е пълна с фалшиви факти и т.н. Не е проблем за знаещите тези факти негови политически конкуренти да го провалят в необходимия момент. Или да бъде изнудван зад кулисите от Центъра, ако все пак този Център беше решил да го направи кмет.

  • Съществува още едно средство за натиск, широко приложено за първи път на тези избори – за редици и редици кандидати за кметове на разни общини беше разрешено от ЦИК да им се образуват досъдебни наказателни производства и да им се снеме имунитета им по искания на прокуратурата, постъпили ... в деня на изборите!!!
  Става дума и за големи градове.
  Ето ви един пример с Решение № 1562-МИ от 27 октомври по писмо на Главния прокурор с вх. № МИ-09-40 от 27.10.2019 г. (т.е. деня на изборите). С това писмо и по решение на ЦИК кандидатът за кмет на Стара Загора Янко Георгиев Янков е привлечен като обвиняем по досъдебно наказателно производство.

  Въобще вече се уморих да пиша за всеки избор у нас (парламентарни, президентски) и да изнасям доказателствата за фалшификациите не по секции, не по общини, а на централно равнище и за цялата страна. Уморих се заради

  РЕАЛНОСТТА И ПСИХОЗАТА

  Разбирам онези, които са гласували, водени от някакъв свой личен интерес. Напълно логично е да го защитиш чрез вота си и в това няма нищо срамно.

  Не проумявам обаче редовно четящите ме, ако са гласували, без да са ръководени от лични или семейни интереси. Тъпо е да услужваш чрез гласа си изборни манипулации и фалшификации.
  Механизмът на такова алогично поведение отдавна е изследван от науката, има обяснения. Но винаги първоизточникът е някаква получена информация, а в този случай - масираната пропаганда на медии, експерти, коментатори.

  От години наред изнасям маса доказателства за фалшификациите на централно равнище, извършвани чрез ЦИК. Заради моите разкрития навремето беше уволнен дисциплинарно шефът на „Информационно обслужване”, беше въведен в закон изискването на сайта на ЦИК да се публикуват сканираните протоколи от всички секции, да се предават онлайн заседанията на ЦИК и т.н.
  Но фалшификациите продължават, понеже въпреки изтрезняването на народа част от обществото ( вкл. и висообразовано) продължава да ги подкрепя с участието си в тях чрез вота си – или от неинформираност или заради емоционално, но нерационално поведение.

  Още едно напомняне в тази връзка от мен: в ЦИК участват представители на всички основни партии – най-доверените им лица и всички решения досега там, през всичките тези години са взимани НАПЪЛНО ЕДИНОДУШНО – от надуването на броя на избирателите чрез фантомите през фантомните секции до корекциите на изборните протоколи или например решенията по искане за образуване на наказателни производства срещу кметски кандидати от прокуратурата (парадокс - вкл. "за" са и издигналите ги партии).
  Толкова за така нар. политически различия, които са фасадната демокрация, която им предлага Центърът, който упражнява властта в страната.

  Въобще и тези избори са нещо като онова, което написа поетът Дамян Дамянов и изпя Лили Иванова, стига само да замените думичката панаири с думичката избори:
  Мои панаири,
  с толкова измислени слънца,
  пак вървя и диря
  свойте хиляди изгубени лица
  и в едно ги сбирам
  като куп строшени детски стъкълца… ................'''''''''''''''''

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 6. 6 Профил на falcone
  falcone
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Можеше и да нямат. Но един човек реши самичък да се кандидатира за общински съветник без листа. С толкова гласове с колкото ГЕП вкарва десет, той също влиза сам.

 7. 7 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  Което обещава много нови ремонти на ремонтите на ремонтите на ремонтите. И тук-там статуя на хайдутин, кавхан и ичиргу боил.

 8. 8 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Не е така, аз съм сигурна, че ще се откажат от местата си, за да е възможно ДБ, бсп и Бонев да направят мнозинство.

  Доброто е заразно
 9. 9 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Видяхте ли к’во стана? Герб и воеводите имат мнозинство! Бонев се представи повече от добре. Той е против сегашните. Значи е с нас. И мая е против сегашните. Значи всичките сме заедно! Гласувайте за мая! Много елементарно, Уотсън....,

  Мърфи е оптимист!
 10. 10 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  Ако не бутнем Фандъкова в неделя, все едно тези избори ги е нямало.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 11. 11 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  До коментар [#1] от "hamiltonf":


  ..........Другарите от "Демократична България" винаги са били предприемчиви, успешно нагаждащи се...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf

  Прочети коментарите на Гр.Лилов в №4 и №5 и ще разбереш колко си прав и защо!

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 12. 12 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1779 Неутрално

  Ще имаме стабилен общински съвет, това е добре.

 13. 13 Профил на vasill
  vasill
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Четири гласа от Спасителите отиват при герб, другите два пак там някъде... Спасиха статуквото, от глупост ли нарочно ли.... Не е достатъчно да си симпатяга. Трябва и да разираш правилата.

 14. 14 Профил на Izmirliev
  Izmirliev
  Рейтинг: 241 Весело

  С други думи, листата от един човек на Бонев, направи възможно ГЕРБ и ВМРО да имат мнозинство в съвета.

 15. 15 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1779 Неутрално

  До коментар [#14] от "Izmirliev":

  И Маяма, дето е без листа също.

 16. 16 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  До коментар [#10] от "cinik":

  Точно така!
  Най-накрая трезво мнение!

 17. 17 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#10] от "cinik":

  Ако "набутате" Манолова за кмет, определено ще е по-добре тези избори да ги е нямало...

  Но злобата ви е толкова силна, че жлъчката ви е основния орган в организЪма. Та не очаквам някаква мисловна дейност.

 18. 18 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 466 Весело

  кралица юрданка е номер едно в ромската общност и тази неделя пак ще го докажат

 19. 19 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3153 Неутрално

  Ужас , ужас!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 20. 20 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6412 Неутрално

  Спаси София от шумкари!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 21. 21 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3153 Неутрално

  Ще имаме стабилен общински съвет, това е добре.
  —цитат от коментар 12 на НеКой


  Стабилен стабилен , колко да е стабилен? Европейската прокуратура може да гледа под лупа как се харчат по 2млрд на година!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 22. 22 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 434 Неутрално

  На тези избори се видя, че ДъБъГъбарите имат по-малко общински съветници от БСП

  София е червена вече и Мая ще е кмет

 23. 23 Профил на anarhochristian
  anarhochristian
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#4] от "Чардо":

  "При повечето агенции отказалите да отговорят са около 50% - т.е. половината. Човек не отговаря, когато мисли, че демокрацията е фасада на някакъв нов тип тоталитарно държавно устройство и естествено, не желае неприятности."

  А не бе! Кой не го е раазбрал още? Кой още има илюзии?

 24. 24 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  Не просто "могат", а най-вероятно ще го направят!!!!

 25. 25 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Мафията си осигури мнозинството

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 26. 26 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  До коментар [#10] от "cinik":

  Ами, ще се окаже, че "нямало ги е тези избори"...
  Смешна история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 27. 27 Профил на anarhochristian
  anarhochristian
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Видяхте ли к’во стана? Герб и воеводите имат мнозинство! Бонев се представи повече от добре. Той е против сегашните. Значи е с нас. И мая е против сегашните. Значи всичките сме заедно! Гласувайте за мая! Много елементарно, Уотсън....,
  —цитат от коментар 9 на султана глаушева


  Това е външното. Обикновено спираме до тук и си оставаме тук. А още по-важно е вътрешното. Механиката на промяната. Как може да стане това? Ами само с интензивни срещи и разговори през тази седмица между ДБ-Игнатов (група), Бонев (група), БСП (група) и ако се налага и други. Точни договорки с точен и конкретен документ за работата през мандата стъпка по стъпка, приоритет, конкретно действие, срок, пари, изпълнение, делегиране на правомощия и отговорности (то правомощието съдържа задължението, но го обяснявам за тези, които не знаят, че правомощието не е само право), не общи лафове. Така с компромис и ограничения в управлението от обща коалиционна платформа се бута статукво. Гаранция за изпълнение - разпадане на коалицията при неспазване на програмата и криза и нов избор. Така се прави политика! Но колцина са готови да схванат това. Вместо това ще има вой, рев, дърпане към себе си на съдрания парцал и .... запазване на статуквото. Каквато масата, такава и масовката в политиката. Не съм оптимист, сори!

 28. 28 Профил на Живко Якимов
  Живко Якимов
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Можеше и да нямат. Но един човек реши самичък да се кандидатира за общински съветник без листа. С толкова гласове с колкото ГЕП вкарва десет, той също влиза сам.
  —цитат от коментар 6 на falkoneti


  Това твърдение е невярно. Направих изчисление ако гласовете за двамата общински съветници на "Спаси София" просто ги нямаше и единствената разлика между сегашното положение е, че на мястото на Борис Бонев щеше да влезе представител на Българска социалдемократическа партия (БСДП).

  Ако се вземе проучването на "Алфа Рисърч" като база за преразпределение на гласовете дадени за Бонев, което не е ясно колко е точно, тогава излиза че ГЕРБ губи едно място, което би отишло за Демократична България. Това поставя ГЕРБ+ВМРО на един глас от пълно мнозинство, но в общински съвет където има двама съветници от Атака и един от БСДП, а знаем, че ГЕРБ са доста умели в привличането на хора от дребни партии.

  Иначе ако "Спаси София" можеха да издигнат списък с кандидати за общински съветници, щяха да имат 9 места, факт. И да, ГЕРБ и ВМРО щяха да са по-далеч от мнозинство сами, макар че пак щяха да са близо - ГЕРБ щеше да има 24 места, а ВМРО - 3 (т.е. щяха да им трябват още 4, и само Волен Сидеров щеше да влезе от Атака).

  Насилието е последното средство на некомпетентния.
 29. 29 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4226 Весело

  Добри новини за сараите и за фирмите на властта.....

 30. 30 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1774 Неутрално

  Ако БСП ВМРО и ДАБГ се съберат, ще стъжнят живота на гербавите в София :))) Амя няма как да стане.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 31. 31 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 595 Неутрално

  ШОПАРИТЕ ШЕ ГО НАПРАВЯТ МНОО ПАРА НАКРАДНАХО ТИЕ.............., НАКА ДА СЕ ПООГОЯТ ЙОШ МАЛО ПА ЗА КОЛЕДА..........

 32. 32 Профил на HGRA
  HGRA
  Рейтинг: 258 Неутрално

  "Веднага след това е "Демократична България", която ще има 12 съветника. Те досега ясно са се заявили като опозиция на ГЕРБ и кмета Йорданка Фандъкова, а след като част от избраните през 2015 г. с дясната листа за общински съветници, попаднаха този път в листата на ГЕРБ, сега очакванията са да няма разцепление на дясната група в съвета.""...попаднаха този път в листата на ГЕРБ."?!Другарите от "Демократична България" винаги са били предприемчиви, успешно нагаждащи се...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  Научи се да четеш...

 33. 33 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Още не е ясно кой и колко влизат в мешерето, а вие вече подливате вода за 2 тур и аха да подкрепите Мая Галева. Браво другари :) !

  agent
 34. 34 Профил на bgpatriot
  bgpatriot
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#14] от "Izmirliev":И Маяма, дето е без листа също.
  —цитат от коментар 15 на НеКой

  нагла лъжа - мая не е участвала в избора за съветници
  а симпатичния глупак Бонев. си пропиля шанса - вместо да има 8-9 съветника - един.
  на 85% от гласувалите за Бонев гласът е отишъл напразно!
  за този огромен гаф малцина избиратели ще му простят
  разбира се остава и версията че Бинев не е глупак ами е подставено лице - уж опозиция а всъщност за да крепи статуквото!
  и двете версии - глупак и подставено лице са възможни всеки да си избира коя е вярна
  Е, има и трета версия - Бонев е наивник доверил се на провокатор от обкръжението си.

 35. 35 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ако не бутнем Фандъкова в неделя, все едно тези избори ги е нямало.
  —цитат от коментар 10 на cinik


  А дано, няма по хубаво нещо от това ДъБъГъбарите да помогнат на БСП да има за пръв път кмет на София

 36. 36 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  ДеБъ и десницата и демократите и пропадналата им работа. БСП ще има повече съветници от тях. И после кой ми с@а в гащите. Ае у лево.

 37. 37 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 968 Неутрално

  трябва да благодарят на Борис Бонев "реформатора" за тази служебна победа.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 38. 38 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1517 Неутрално

  За това възможно мнозинство е редно да благодарим на спасителя на София и хората които са го съветвали. Иначе човека ще спре всякаква корупция.

 39. 39 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 524 Неутрално

  “Спаси София” спаси мнозинството на ГЕРБ в СОС. Бонев по един перфиден начин подмени вота на избирателите си, ама май не са много хората, които забелязват това. Само не мога да разбера мюре ли го игра, или просто е едно самонадеяно повярвало си л@йно?

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 40. 40 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Бравоооо на хлапето Бонев, супер умен

 41. 41 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#33] от "Ronald Reagan":

  мешерето реши че кралица юрданка ще е кмет на софия

 42. 42 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1583 Неутрално

  Още една причина да не се гласува за сестра Галева... тя няма да има никаква власт.

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 43. 43 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2359 Весело

  Говори се , че циганката , която гледала на бюлетини била умряла....но , пък й намерили временен заместник ! Само се говорило....

 44. 44 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 425 Неутрално

  Психо-наци-консервено-декоративните патреоти са бъдещи политически трупове , но още осъзнали, с изключение на бела златка , който свърши рублите за бело и трябва да мине на ефтин амфет , като колежките си Жамбаска и карлос контрата

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 45. 45 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  с активното съдействие на другаръ Бонев... пичелившите да не забраят да го почерпят

 46. 46 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3394 Разстроено

  ето това се случва от разединението - старите пак са на власт.

 47. 47 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Народа ще го "н@чука" на бандата на айдука:
  Боко, циг@нина и ф@ндъка!

 48. 48 Профил на Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Гласувайте за Мая и гледайте шоу - ще се избият да си вадят кирливите ризи.

 49. 49 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Весело

  Ще имаме стабилен общински съвет, това е добре.
  —цитат от коментар 12 на НеКой


  Ще имате! От сараите ли пишете? 🤣😂

 50. 50 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  Никой не се съмнява в обединението на ГЕРБ и ВМРО. Всички видяхме какво старание положиха в преброяването на бюлетините в Пловдив.

 51. 51 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Любопитно

  До коментар [#14] от "Izmirliev":И Маяма, дето е без листа също.
  —цитат от коментар 15 на НеКой


  Литата на БСП как мислите, че би гласувала, ако МаяМа стане кмет (не дай си Боже!)? Или си вярвате, че МаяМа е независим кандидат!?

 52. 52 Профил на elena_pipilota
  elena_pipilota
  Рейтинг: 469 Неутрално

  Двмата кандидата на Спаси София имат общо 48000 гласа и ЕДНО място за общински съветник.
  ГЕРБ имат 128 000 гласа и 27 съветника.
  ДБ имат 57000 гласа и 12 съветника.
  БСП имат 70000 гласа и 15 съветника.
  ВМР0 имат 19000 гласа и 4 съветника.
  Има нещо дълбоко сбъркано тук.

 53. 53 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  А така....честито.....всичко "топ".......и кой ще е коректива?....десните хубаво да си помислят....!

 54. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5161 Любопитно

  До коментар [#22] от "001":

  "София е червена вече и Мая ще е кмет"

  МаяМа не е ли независима? 😂🤣

 55. 55 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 308 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  говорят за курвите на бойко от сдс ......бойко като видна курва много обича другите курви

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 56. 56 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  Сарайско мнозинство
  —цитат от коментар 2 на cinik


  Мнозинство на мутри и расисти, с един човек повече - 31 от 61)
  Мутрите от герб се снишават - от 30 съветници на предишните избори, падат на 27.
  Техните съюзници - расистите от мвро, също се снишават - от пет на четири!
  На следващите избори, ще ги минимизираме още повече...
  Демократична България подобрява резултата си с един съветник - от 11 на 12

  На балотажите в неделя гласуваме за кандидатите на Демократична България!
  За никой друг!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 57. 57 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Бойко ще си го пълни Джамбазчито и Каракачанчето......ама те са си свикнали....

 58. 58 Профил на elena_pipilota
  elena_pipilota
  Рейтинг: 469 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  А интересно е да ги видим и тези от изборите през 2011 г. къде са сега:
  33. КП СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
  1. Прошко Начев Прошков
  2. Владимир Янакиев Кисьов
  3. Вили Младенов Лилков
  4. Христо Христов Ангеличин
  5. Борислав Иванов Бориславов
  6. Атанас Петров Атанасов
  7. Радослав Игнатов Абрашев
  8. Петър Стефанов Москов


 59. 59 Профил на Кайзер Созе
  Кайзер Созе
  Рейтинг: 8 Весело

  Ще имат мнозинство в СОС
  И Мая за кмет

 60. 60 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Пълнени чушки по "македонски".......и гюбек

 61. 61 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 425 Неутрално

  До коментар [#56] от "Рим":

  Ами това е пълен абсурд !
  ДБ с 16 % са извън парламента, а вместо тях са обединените цървули - МВРО, Батака, Винкела + Бензинджията имат общо по-малко от 4 % от тях зависи целия Борисов 3 и таковата таковата на държавата . Мисля , че моментално трявба да бъдат изритани от парламента, дащщото вече не представляват волята на народа. И на тяхно място нова дясна про-европейска и про-натовска формация, вместо тия рублофилски фашисти

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 62. 62 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 632 Неутрално

  Тоест какво се случва с гласовете за Бонев които се броят над едното му място в общинския съвет? Не се броят и така вдига резултатите на всички останали партии?

 63. 63 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Тъй Тъй.......и после Кой Кой.......и после Въх Въй......и после Ох-Ой..
  ....... " 10 от най-големите лъжи на вожда и учителя Бай.Х. Като започнем от от това, как ще вкарва Доган и Станишев в затвора, как ще събаря Сараите, как ще пребори контрабандата като бивш контрабандист и т.н.

  Бай.Х - божественият глас на Истината.

  Манолова за разлика от Фъндъкова, не е управлявала бюджетни средства в последните 10 години.

  КОЙ вкара Лафка на Пеевски в метрото на София и из целия град?

  КОЙ плаща наема за камионите на Вълка-ортакът на Доган, за боклука в София, въпреки че Бай.Х. уж го беше изгонил?

  КОЙ направи от учредената през 2011 Джи Пи Груп ОТ НИЩОТО (С ВИДИМО ФАЛШИВИ ГОДИШНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, но пък с роднинска връзка с Вальо Златев), ОСНОВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В СОФИЯ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ? Същите, които изнасяха да горят чували с документи и които сега перат пари в Доминиканската република?

  КОЙ ПРЕВЪРНА СТОЛИЧНА ОБЩИНА В ПЕЧАТНИЦА ЗА СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ ИЗ ЦЯЛА СОФИЯ ПРИ ГРУБИ НАРУШЕНИЯ НА ЗУТ?

  КОЙ е дал обществена поръчка на Галчев ЗА РЕМОНТА НА ЗАПАДНИЯ ПАРК, И КОЙ Е НАЗНАЧИЛ СТОИТЕЛЕН НАДЗОР, КОЙТО ПРИЗНАВА 200 ДНИ В ГОДИНАТА ЗА НЕГОДНИ ЗА РАБОТА за да удължи сроковете? Световен рекорд, достоен за Гинес!........и т.н.......и т.н........и т.н......

 64. 64 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#7] от "spiegel":

  Ами като ДеБъ вземв влстта,ще има паметници и на джендърини ЛГБТ-активисти.

 65. 65 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#10] от "cinik":

  Така си правехте планове с Мая.Ама....Едно е Раданката и Бойкика да се разберат с Манолова,друго е да накарате обикновените избиратели да гласуват за нея.

 66. 66 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  До коментар [#23] от "anarhochristian":


  До коментар [#4] от "Чардо":"При повечето агенции отказалите да отговорят са около 50% - т.е. половината. Човек не отговаря, когато мисли, че демокрацията е фасада на някакъв нов тип тоталитарно държавно устройство и естествено, не желае неприятности."А не бе! Кой не го е раазбрал още? Кой още има илюзии?
  —цитат от коментар 23 на anarhochristian

  Ам'чи и вчера имаше тук, и в Дневник в статии и в коментари на форумци, къде вЕрват на екзит половите анкети !
  Че и на тази база си правеха сметките за победители и за състава на общинските съвети . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 67. 67 Профил на lechevalier
  lechevalier
  Рейтинг: 477 Неутрално

  А ако тия клоуни от "Спаси София" си бяха направили листа, сега щяха да имат осем съветници, а ГЕРБ+ВМРО само 28. Ама не, те са много умни и граждански активни. Опропастиха 35000 гласа.

 68. 68 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#67] от "lechevalier":

  Тва е...

 69. 69 Профил на marian_jack_assa
  marian_jack_assa
  Рейтинг: 306 Гневно
 70. 70 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 886 Неутрално
 71. 71 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1641 Неутрално

  До [#10] "cinik":

  Бутане на Фандъкова, която остава в общинския съвет, със запазване на Манолова в политиката е вариант с висока цена и неясен резултат.

 72. 72 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#27] от "anarhochristian":
  Виж. Смислените неща можеш да ги кажеш с две думи. Удавиш ли го в много приказки, друга бира е. Хайде, пробвай пак. Какво е статуквото? Как искаш да се промени? И как шарена полиявяла мая ще го промени? Ама с две приказки, става ли? Ако не става, грешката е във вашия телевизор!

  Мърфи е оптимист!
 73. 73 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#70] от "parcaleste":
  Чаша топла вода със сол. И два пръста в гърлото!

  Мърфи е оптимист!
 74. 74 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#10] от "cinik":
  Циник си се кръстил, а? Що? Я как прилежно си защитаваш опорката. Гласувайте за мая! Вземете, че го позавоалирайте малко, много е ачик!

  Мърфи е оптимист!
 75. 75 Профил на yellow_hater
  yellow_hater
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Я, съветниците от "Де Бъ" са минали в ГЕРБ. А иначе са опозиция...
  "Де Бъ" пак с пръст в ГЗ.

 76. 76 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  София може да бъде "пробита", но трябва разум от "десните"........... Най много те ще спечелят..... БСП-то са "умрели курниди"......пропука ли се стената на язовира.......отекло е !!!!! Трябва да се разклати ГЕРБ и да се мисли за "разумност" и 'заедност" и някакъв "коректив" иначе си е чист "тоталитаризъм" .......срещу който впрочем, се бориха десните 30 г......Десните имат шанс за 9-10 районни кмета, трябва да го използват .....срещу кого ще се борят , нали срещу ГЕРБ.......или вика, ще подкрепяме тея, срещу които се борим? Само на 1 място май е БСП...... Това е положението: без подкрепа на левите..... духат супата.....Разумността е БСП ги подкрепят за районни.......десните - Мая......другото е подарък за ГЕРБ....но във десните по принцип логика няма.....тайничко се надяваме БСП да подкрепят "нашите" но ние да не подкрепим Мая.... "Пичувиии" така няма да стане.......и после пак ще пада "виене".....


  Умната........! И по съвест и разум....!

 77. 77 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  Тоест какво се случва с гласовете за Бонев които се броят над едното му място в общинския съвет? Не се броят и така вдига резултатите на всички останали партии?
  —цитат от коментар 62 на Locke


  трима за Герб + двама за БСП + по един за останалите, а Гергин дОма под юргана... тва му е сметката

 78. 78 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 124 Неутрално

  “Спаси София” спаси мнозинството на ГЕРБ в СОС. Бонев по един перфиден начин подмени вота на избирателите си, ама май не са много хората, които забелязват това. Само не мога да разбера мюре ли го игра, или просто е едно самонадеяно повярвало си л@йно?
  —цитат от коментар 39 на Сотир Методиев Пеевски


  В десетката!

 79. 79 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 931 Весело

  на столичаните честито ,и да не ходят да гласуват на балотажа ,милиционерите и войводите ще ги оправят отвсякъде ,и най важното ,ще ги пазят от комунистите

 80. 80 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Пак тази засмяна учительница.
  Баце, разкарай я!

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 81. 81 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Неутрално

  До коментар [#42] от "nv":

  Още една причина да не се гласува за сестра Галева... тя няма да има никаква власт.
  —цитат от коментар 42 на nv


  Не е точно така. Фандъкова също не би имала кой знае каква власт. Но ще се опитва да прокарва решенията в СОС чрез постигане на плаващи мнозинства на базата на неясни договорки между групата на ГЕРБ и другите групи. Манолова няма своя група и трябва да играе открито - на базата на ясни мнозинства по всеки конкретен въпрос. В самата идея да има и кмет, и общински съвет е заложено, че не е задължително те да бъдат винаги на един и същи акъл. Целта е именно кметът да няма прекомерно голяма власт. Така, че това не е причина да не се гласува за Манолова. Това е за СОС. Но от друга страна кметът има почти неограничена власт върху общинската администрация. И ако Манолова влезе на "Московска" рояк тлъсти герберски калинки ще отнесат вратата заедно с касата. А това вече би могло да бъде причина да се гласува за нея.

 82. 82 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Ако не бутнем Фандъкова в неделя, все едно тези избори ги е нямало.
  —цитат от коментар 10 на cinik


  За да сложиш същата змия ли?!Е, ако си поддръжник на баш комунистите от БСП, а не на тези от ГЕРБ - разбираемо е, че искаш и вашите да се облажат с власт и пари.
  Сестра Галева е ясна отдавна колко обича високите позиции, а и някои не сме забравили ехидното и нагло държания, когато казваше, че Пеевски е сложен от тях и това е завинаги и никакви протести не може да го променят!

 83. 83 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 632 Неутрално

  До коментар [#77] от "extraCACA":

  Поредните спасители, които с опитите си да пречат на ГЕРБ всъщност им подаряват пълно спокойствие. Най-весело ще е като Спаси София започне да критикува решенията на новия общински съвет, взети с мнозинство осигурено от тях.

 84. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3814 Неутрално

  При тази целенасочено пазена листа от мъртви души в избирателните списъци, как няма да получат каквото са си поръчали!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 85 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3814 Неутрално

  ГЕРБ стават още по-зависими от предателите и руски слуги ужпатриотите!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 86. 86 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Ако не бутнем Фандъкова в неделя, все едно тези избори ги е нямало.
  —цитат от коментар 10 на cinik


  Уау. И да я заменим с Мая Пеевска?

  По принцип Ви имам за един от малкото мислещи във форума. Та се чудя дали не Ви е хакнат акаунта.

  Щото в това съждение нито логика виждам нито нещо друго смислено.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 87. 87 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 434 Весело

  Сега е важно БСП да спечели балотажите

  За ДъБъ е ясно , че вече дори не могат да са хвалят , че били втори в София, вече са трети и за пръв път имат по-малко съветници от БСП

  Мая кмет на София
  Гешев главен прокурор
  а за ДъБъ ...

 88. 88 Профил на GreenBush
  GreenBush
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Малеее. Бялата Златка ще откачи ако това се случи. ИЗтърва софрата. 😁😁😁😁😁

 89. 89 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Чакайте сега, каква е вината на СС, че ДБ имат толкова малко съветници?

  Щото хайде варненския архитект говорел меко, Бонев бил прелъстил десните ли, левите ли (по този въпрос "автентичните" не са на едно мнение). Ама какво правим със съветниците? Защо ДБ имат толкова малко гласове за общински сътветници?

  Гласовете на СС не отиват при никоя партия. Та проблемът не е в тях, а в това, че ДБ има толкова малко гласове.

  Това се вижда с просто око, ама "автентичните" все търсят кой им е срал в гащите.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 90. 90 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 985 Весело

  Не е така, аз съм сигурна, че ще се откажат от местата си, за да е възможно ДБ, бсп и Бонев да направят мнозинство.
  —цитат от коментар 8 на АзКлавдия


  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 91. 91 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  До коментар [#83] от "Locke":

  и ще го направят, само стой и гледай... вече подхванаха опорките на Дани Тъпото

 92. 92 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 985 Весело

  кралица юрданка е номер едно в ромската общност и тази неделя пак ще го докажат
  —цитат от коментар 18 на САЩ се управлява от Риад


  В интерес на истината- има 2 района- населени предимно с "културно- особени"- гласували за Фандъкова- над 95%.

  Не, че на теория не е възможно, ма- чак толкова фенове...

  А и като се вземе предвид традиционно високата грамотност на "културно- особените"- поразнася се една миризма...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 93. 93 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  [quote#86:"Николов"][/quote]

  Мая Пеевска никога не е имала обществен пост, от който да източва пари за Сараите. Фандъкова си има списък колко трябва да отчислява софийската рая и си го гони. СИК на боклука, Златев на строежите, ВИС на автобусите...

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 94. 94 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3814 Неутрално

  Чакайте сега, каква е вината на СС, че ДБ имат толкова малко съветници? Щото хайде варненския архитект говорел меко, Бонев бил прелъстил десните ли, левите ли (по този въпрос "автентичните" не са на едно мнение). Ама какво правим със съветниците? Защо ДБ имат толкова малко гласове за общински сътветници?Гласовете на СС не отиват при никоя партия. Та проблемът не е в тях, а в това, че ДБ има толкова малко гласове.Това се вижда с просто око, ама "автентичните" все търсят кой им е срал в гащите.
  —цитат от коментар 89 на Николов


  Виж моя пост № 84. Там е обяснено.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 95. 95 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 503 Неутрално

  До коментар [#10] от "cinik":

  Не, бе циник, ТЕБ не те е имало, защото с теб и без теб, Фандъкова ще е кмет! Отивай да поплачкаш в скута на Маяма Галева-Костинбродска!

 96. 96 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Мая Пеевска никога не е имала обществен пост, от който да източва пари за Сараите.
  —цитат от коментар 93 на cinik
  Но пък гордо гласува за Пеевски (и дори твърди, че го е предложила) - това преди да я налегне катарзиса.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 97. 97 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Весело

  До коментар [#82] от "Капабланка":

  ....За да сложиш същата змия ли?!....
  —цитат от коментар 82 на Капабланка


  Като казахте "змия" та се сетих. Из онези дни жената зяпнала - Фандъкова и Манолова се дърлят по телевизията. Аз минавам насам - натам и хвърлям по едно око. По едно време се спрях и питам: Абе жена, тея като ги гледам едната си е кучка, другата - жива усойница? Ако отидат на втори тур коя да избираме? Ха - вика жената - знам ви вас мъжете - кучката ще изберете.

 98. 98 Профил на sparti
  sparti
  Рейтинг: 298 Неутрално

  с активното съдействие на другаръ Бонев... пичелившите да не забраят да го почерпят
  —цитат от коментар 45 на extraCACA

  Четейки такива коментари, все повече се убеждавам, че Бонев не е сгрешил, като е отказал на ДБ.

  slivizasmet.blogspot.com
 99. 99 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  Избор между чумата и холерата не е избор.

 100. 100 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  До коментар [#98] от "sparti":

  нищо против, щом малоумните опорки ти носят некво облекчение :)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK