Борисов: Прокурор, избран от 2/3 от прокурорската колегия в съдебния съвет, ще разследва главния

Бойко Борисов

© Георги Кожухаров

Бойко Борисов



Премиерът Бойко Борисов се ангажира още до края на тази седмица на извънредно заседание правителството да приеме всички препоръки на Венецианската комисия, въпреки че не са задължителни, а именно - само главният прокурор, но не и председателите на Върховния конституционен и Върховния административен съд да бъдат изслушвани в парламента, както и това - независим прокурор да може да разследва евентуални престъпления на главния прокурор.


В интервю за Би Ти Ви Борисов каза, че разполага с


черновата от заключенията на експертите




на Венецианската комисия, а окончателният й доклад се очаква да бъде публикуван официално утре. Борисов обеща да свика извънредно заседание на Министерския съвет през почивните дни, за да "докаже на всички критици", че упреците за липса на върховенство на закона са неоснователни. Видео от интервюто вижте тук.


От думите му се разбра, че препоръките допускат независимият прокурор, който ще разследва евентуални нарушения или престъпления на главния прокурор, ще се избира с мнозинство от две трети от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.


"Тримата големи да ги вика парламентът и да ги изслушва. Те (бел. ред. Венецианската комисия) казват: "Не е хубаво съдиите да ги закачат." Добре, оставям само главният прокурор да бъде изслушван. За подсъдността на главния прокурор те казват, че трябва да има абсолютно независимо прокурорско звено, с две трети да се избере от прокурорската колегия и, не дай, боже, ако има извършено престъпление, този прокурор да може да го проведе това разследване без да се отчита на никой", каза Борисов.


Според правилата на Венецианската комисия обаче


докладът на докладчиците, посетили България, тепърва ще се разглежда.


Юристи, които са запознати с работата на комисията, съобщиха, че на 6 или 7 декември предстои обсъждането му там. Докладът може да бъде променен, приет или отхвърлен, а Венецианската комисия ще публикува окончателния му текст едва през януари. Така че в момента препоръките на комисията още не са факт, за да бъдат прилагани в България, и то с такава скорост – в идните почивни дни.


Колкото до предишните становища на Венецианската комисия – досега те са категорични точно за обратното на това, което Борисов твърди. Според документа от 2017 г. начинът на функциониране на прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет е порочен и застрашава независимостта на съда. Юристите от комисията подчертават, че членовете на прокурорската колегия са бивши и бъдещи подчинени на главния прокурор и затова няма никаква гаранция за тяхната вътрешна независимост. Комисията е пределно ясна по въпроса, че прокурори не трябва да избират прокурори, и е изключено сега да излезе с обратното становище.


Той заяви, че посещението на експерти от Венецианската комисия е станало по негова молба, както отново по негова молба САЩ изпращат в посолството си в София човек, който да следи за върховенството на закона и медийния плурализъм.


"Затова и казах на Тръмп: Пратете човек да се убеди",


каза българският премиер. Новината за новото назначение дойде от изявление на американския посланик в София Херо Мустафа, но досега нито от американска, нито от българска страна, не е споменавано инициативата да е на Борисов. Още през февруари тогавашният посланик на САЩ Ерик Рубин в интервю за "Свободна Европа". беше коментирал, че Министерството на правосъдието на САЩ е изпратило отново в България свой специалист заради корупцията и върховенството на закона.


Премиерът прекъсна въпроса на водещата за избора на зам.-главния прокурор Иван Гешев за най.-високия пост в прокуратурата и преместването на сегашния главен прокурор Сотир Цацаров начело на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество с аргумента, че ги коментират хората, които не ги познават лично.


"Много са различни:


Цацаров е много, много, много начетен човек,


много е чел и в диспут с всеки опонент ще го победи. Гешев е израсъл в оперативната работа и ще има много повече успехи и добра работа с МВР и ДАНС, защото е с оперативно мислене. Цацаров е бивш съдия и гледа нещата от всички страни и съди, а МВР и прокуратурата трябва да съберат доказателствата бързо, да задържат и арестуват и да вкарат в съда", описа двамата премиерът.


Косвено той потвърди фразата на Цацаров за това, че "тримата големи" в съдебната система се назначават в две сгради, с думите: " (Председателят на ВКС Лозан Панов) нямаше да стане съдия, ако аз не бях го подкрепил". Запитан в какво се е изразявала подкрепата, поясни: "С парламентарната група, с начина, по който се излъчва във Висшия съдебен съвет. Христо Иванов ми беше министър тогава, не помните ли, и Панов идваше често при мен". Запитан: "И му казахте "ще ви подкрепя"?" отговори: "Да, разбира се,


аз не съм лицемер".


Борисов изказа мнение, че подкрепата на президента Румен Радев за кандидатурата на Иван Гешев е била сигурна, защото братът на Гешев бил лична охрана на Радев. Държавният глава пък върнал указа за назначаването на Гешев единствено за да предизвика медиен интерес докато Борисов по това време бил на посещение в САЩ и се срещал с президента Тръмп.


Премиерът заяви, че нито той, нито представители на партията му ГЕРБ ще участват в консултациите за промяна на конституцията, които Радев предложи. "Когато той направи своя политическа формация, когато влезе в парламента, може да направи каквото иска. Не съм му коментатор. Аз не чакам никой" - подчерта Борисов и повтори, че е задействал нещата с поканата към Венецианската комисия и наблюдател от САЩ.


Цялото видео от интервюто гледайте тук.
За проекта за продължението на "Турски поток" и Владимир Путин четете тук.
Какво мисли Борисов за свободата на словото четете тук.
На какво поприще се вижда след премиерския пост четете тук.

Коментари (112)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 488 Любопитно

  Ще следя с интерес дали ще си спази обещанието, обаче какво правим ако се отметне или не успее, или се приемат промени, които не са в духа на препоръките (както се получи при последния опит за реформа в съдебната реформа)?

  Ще има ли оставки тогава?

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 2. 2 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1631 Неутрално

  Еййййй, ама този катран от ГешеФта в Брюксел много цапа и пари ...
  щом за една седмица всеха и фокуси да обещават

 3. 4 Профил на r3sto
  r3sto
  Рейтинг: 230 Неутрално

  Тоз чиляк не живее даже в паралелна вселена, тоз чиляк живее в друго измерение... Между другото, статийката е много постен и несполучлив опит да се преразкаже интервюто. Гледайте го, много е забавно....

 4. 5 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1631 Неутрално
 5. 6 Профил на tigervi
  tigervi
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Тиквата обеща, ще има законност, ама друг път!

  Eddie lives... somewhere in time!
 6. 7 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2299 Неутрално

  "От думите му се разбра, че препоръките допускат независимият прокурор, който ще разследва евентуални нарушения или престъпления на главния прокурор, ще се избира с мнозинство от две трети от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет."


  ХХхххаааааааааааахахаха-аааааааааахаххахахахахахахах-хахахахахахаха!

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 7. 8 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2510 Неутрално

  До коментар [#4] от "r3sto":

  Начи ако този чиляк го избират няколко последователни пъти на избори, ще е добре да се замислиш дали твоята реалност не е различна. :)

 8. 9 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  "И с колежката от Румъния Виорика се надявам другата седмица, поне това ми докладваха, те са твърди, че са взели решение за Зимнич – Свищов да започнем изграждането на втория мост. И може би другата седмица, до десетина дена, се разбрахме да направим първи копки от двете страни и да го стартираме", каза Борисов

  12 април 2019 г.

  Такива са обещанията Борисови и такава е връзката с реалността.

  Не ме търсете преди обяд
 9. 10 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Тиква с оРиз(ова) 😁 Все едно гледах Монти Пайтън 😁😁😁

 10. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3776 Весело

  " независим прокурор да може да разследва евентуални престъпления на главния прокурор."

  Независим прокурор ? Що е това ? Неподчинен на главния, извън системата на прокуратурата, за която най - важното е йерархичната подчиненост ? Смях !

 11. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3776 Весело

  " За подсъдността на главния прокурор те казват, че трябва да има абсолютно независимо прокурорско звено, с две трети да се избере от прокурорската колегия и, не дай, боже, ако има извършено престъпление, този прокурор да може да го проведе това разследване без да се отчита на никой.", каза Борисов."

  Къде в съдебната система ще стои това " абсолютно независимо прокурорско звено", ако не е тайна ?

 12. 13 Профил на znayko84
  znayko84
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Лилий, голям напън да се спаси Гешфтурата... Явно са ги подпукали американци и европейци, заради твърде голямото залитане по Русия... Чак се наложи и чичо Путин да дава рамо от Сърбия. Ама много слаб актьора... Чак си призна, че той назначава прокурори и съдии.

 13. 14 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2510 Неутрално

  До коментар [#12] от "samoedin":

  Питай венецианската комисия :)

  Или нека Дневник да проведе едно интервю с някой член на тази комисия и да им зададе такива разни въпроси. :)

 14. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3776 Весело

  " Косвено той потвърди фразата на Цацаров за това, че "тримата големи" в съдебната система се назначават в две сгради, с думите: " (Председателят на ВКС Лозан Панов) нямаше да стане съдия, ако аз не бях го подкрепил". Запитан в какво се е изразявала подкрепата, поясни: "С парламентарната група, с начина, по който се излъчва във Висшия съдебен съвет. Христо Иванов ми беше министър тогава, не помните ли, и Панов идваше често при мен". Запитан: "И му казахте "ще ви подкрепя"?" отговори: "Да, разбира се, аз не съм лицемер"."

  Еми, ето едно изказване, показващо абсолютната търговия с влияние в съдебната система от страна на премиер и компания! Просто и ясно ! Дори и за тези, дето се хвърляха на амбразурата да го защитава същия този премиер неистово с неадекватни писания ! Най - лошото е, че Лозан Панов не се оказал " от нашите" и не бил послушен относно покриване на " схемите на сараите", та затова и болтовете на гумите на служебния му автомобил започнаха да се саморазвиват...както мъдро констатира предходния главен прокурор.....

 16. 17 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3776 Весело

  До коментар [#14] от "realguru":

  " Питай венецианската комисия :)

  Или нека Дневник да проведе едно интервю с някой член на тази комисия и да им зададе такива разни въпроси. :)"

  Ще вземе да се окаже пак, че премиерът нищо не бил разбрал, ако я питам.....

 17. 18 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 893 Неутрално

  пак прах в очите, а този съдебен съвет са просто марионетки на власт имащите както и главният прокурор. на нас ни трябва независима и реформирана съдебна система а не феодална структура от съветски тип.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 18. 19 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  демек пак шсе самораследва... ми освен да кажем едно голямо браво на гробариата

 19. 20 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3315 Неутрално

  До коментар [#7] от "cinik":

  Еее дан исдкаш ти да го избираш

 20. 21 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Още от същото. В прокурорската колегия доминира политическия избор.

 21. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 22. 23 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Такова животно "независим прокурор" на Територията нЕма.
  И не може да има.
  При сегашната конструкция на съдебната система и при тази военизирана йерархична структура на единоначалие в българската прокуратура ако ще и с 3/3 от гласовете на прокурорите да е избран този "независим прокурор", той пак ще е 100% зависим от Главния
  Справка - Гешев.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 23. 24 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3315 Неутрално

  ,,.....да има абсолютно независимо прокурорско звено, с две трети да се избере от прокурорската колегия и, не дай, боже, ако има извършено престъпление, този прокурор да може да го проведе това разследване без да се отчита на никой.", .....,,

  Еее начи ноф главин прокурор, аман ве

 24. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7181 Неутрално

  И как човек, избран от подчинени на гл.прокурор ще е независим. Абе , много подценява Бойко българите.

 25. 26 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 429 Неутрално

  Поредната доза, успиваща демагогия от Банкянския мислител.

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 26. 27 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 363 Весело

  Евродепутатка: Присъствието на Иван Гешев ни безпокои

  Присъствието на новоизбрания български главен прокурор в Европарламента предизвиква безпокойство сред някои от евродепутатите.

  Това заяви ирландската депутатка Клеър Дейли пред Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи. Тя говори по време на дебатите в ЕП, в които участва и Иван Гешев.



  Темата бе „Към обща стратегия на ЕС за борба с корупцията и организираната престъпност – засилване на инструментите и подобряване на сътрудничеството между компетентните лица“. Гешев говори за подобряването на трансграничното сътрудничество в тази борба.

  Преди него говори и новоизбраният главен прокурор на ЕС Лаура Кодруца-Кьовеши. След нейното изказване първата част приключи и тя си тръгна. Втората част започна с изложението на Гешев. И това бе изтълкувано от част от присъстващите като демонстрация от страна на европейския главен прокурор.

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 27. 28 Профил на deutscher._
  deutscher._
  Рейтинг: 620 Любопитно
 28. 29 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  Стругариу попита как се работи по случай от 2018 г., когато според публикации в медиите Емил Радев отпътувал за Либия с много известен търговец на оръжие и бизнесмена Димитър Борисов. В разговорите с тях участвали длъжностни лица от Министерството на транспорта в Триполи. Предложени били 4,5 милиона евро за освобождаването на пленения у нас танкер „Бадр“.
  —цитат от коментар 22 на Firestarter


  ако към това добавим факта, че щерката на Гигов е "сътрудничка" на Радев в ЕП + цялата симпатична историйка, май ще стигнем до отговора на въпроса що единствената (не)възможна алтернатива на Гешев бил Радев хахах

  https://bivol.bg/emil-radev-gigov-badr.html

 29. 30 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2535 Весело


  Сравнението между Цацаров и Гешев обаче кърти. Единият бил начетен, но не бил оперативен. Другият бил оперативен, но не много начетен.

 30. 31 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Баце се държи като мафиотски бос, когото прокурорите са подхванали. При нас в случая, турско-руските прокурори. Както и да се държи, ще изгърми, щото просто мафията не прощава.
  Интересно, как ще се събудим тогава, ние българите, след 10 годишното му управление.Ще се самоооправдаваме, че не сме прости, а мафията е виновна.
  Така беше и като свалиха правешкия цървулите.

 31. 32 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Боко смърди на спрънджа от снимката деа...

  Обичам да грухтя и плюскам.
 32. 33 Профил на kya05558835
  kya05558835
  Рейтинг: 314 Неутрално

  Тоя толкова се е самозабравил и живее в някъв виртуален негов си свят. Такъв наглец няма. Направо ме порази колко нагло се държи, никакво уважение, като че ли отсреща има няква овца.

 33. 34 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 554 Неутрално

  До коментар [#31] от "zegi":

  Правешкия цървул, де пиша от телефон.

 34. 35 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  2/3 ли? Че те 4/5 ще съберат,хаха

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 35. 36 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2535 Весело

  "Той заяви, че посещението на експерти от Венецианската комисия е станало по негова молба, както отново по негова молба САЩ изпращат в посолството си в София човек, който да следи за върховенството на закона и медийния плурализъм."

  Ако утре внезапно кацнат извънземните нали знаете кой ги е поканил? И какъв ще им бъде първият въпрос?

 36. 37 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 493 Неутрално

  "От думите му се разбра, че препоръките допускат независимият прокурор, който ще разследва евентуални нарушения или престъпления на главния прокурор, ще се избира с мнозинство от две трети от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет."ХХхххаааааааааааахахаха-аааааааааахаххахахахахахахах-хахахахахахаха!
  —цитат от коментар 7 на cinik


  Смееш се ти, ама тъпото племе го гълта това...
  Абе 80%, или както казвам според мен повече от 90, и кусур...

 37. 38 Профил на oziris
  oziris
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  Най-добре би било разследването на главния прокурор да се води от независим орган, например Европейската прокуратура. Нямам никакво доверие на българските власти.

 38. 39 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  Борисов е излагация за премиер, това е ясно.
  Почти колкото Тръмп за президент на САЩ.
  Но, от друга страна, имайте предвид, че Борисов трябва - и умее - да играе едновременно с всички от големия бизнес в страната.
  Има си назначения на Прас, има си и одобрени на другата олигархична група.
  И си го казва човека.
  Как иначе мислите, че Панов би стигнал ВКС?
  Едната олигархия държи прокуратурата, другата - съда.
  Борисов - по средата.
  Всички доволни.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 39. 40 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 670 Неутрално

  И на кораба е така, капитана е разследван от моряк, избран с 2/3 от екипажа :)))

 40. 41 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Нещо, като :
  Къна отиде на къра!
  Kuna otide na kura :)))

 41. 42 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 371 Неутрално


  Биволъ
  8 hrs ·
  ГешеФт в Европарламента от първа ръка

  Операцията по легитимиране на Гешев в Европейския парламент се провали с гръм и трясък. Тя беше замислена и пусната в ход от герберския евродепутат Емил Радев под формата на изслушване в комисията по граждански свободи по темата за координирана борба с корупцията, с участието на Гешеф и Кьовеши. Замисълът беше прост. Специално докараните телевизионни вувузели на властта показват Кьовеши, показват Гешев как авторитетно чете реч, показват ръкостискания, демек, в един отбор сме и новият главен прокурор е добре приет в Европа.
  Да, ама не!
  Кьовеши стана и си тръгна докато обявяваха, че ще говори Гешев. Това предизвика смут в редиците на вувузелите, но той беше нищо в сравнение с последвалото показно развенчаване.
  Румънката Рамона Стругариу директно подпука Гешев с въпросите, които бях пратил на 120 евродепутата от комисията и публикувал на стената си: Докъде е стигнал Апартаментгейт и за ролята на самия Гешев в него. Да припомня, че жената до Гешев държи ненадминат рекорд по евтиния на имотна придобивка. Последното Рамона му го спести, но смисълът беше ясен: Как ще разследва като е до гуша в тинята.
  Вторият въпрос беше за либийската авантюра на Емил Радев. Разследва ли се отвличането на танкера БАДР и вярно ли е, че Радев е ходил в Либия с оръжейния търговец Николайчо Гигов да предлага откуп от 4,5 милиона. Зам.шефът на комисията през това време се потеше седнал на президиума.
  Плесниците обаче продължиха. Ирландката Клеър Дейли каза, че присъствието на Гешев подрива авторитета на Европейския парламент. Тя поиска той да обясни как е бил избран на фона на масови протести. Дейли попита и за Апартаментгейт, и за това дали като прокурор е договарял извънсъдебни споразумения с групата "Недосегаемите".
  Отговорът на Гешев беше по опорките, с които засипва българските послушни медии. Апартаментгейт нямало престъпления, а евентуално «морално укорими действия». Корупцията спадала, срещу него протестирали засегнати от действията на прокуратурата, отвличането на танкера било гражданско-правен спор, а по Недосегаемите имало влезли в сила присъди.
  Все пак му се наложи да признае, че за танкера има и разследване за фалшиви документи. Не каза, обаче, че то е инициирано от Гърция. Не каза за евтиния апартамент на жена си, не каза за мижавите присъди по Недосегаемите и за изчезването на един обвиняем от списъка с обвиняемите, както и за невъзстановените милиони ДДС благодарение на неговото споразумение.
  А Радев не отговори изобщо, а изчете на български скучна заключителна реч.
  След това пред залата двамата застанаха пред камерите и обвиниха Биволъ и мен лично, че сме им развалили празника. «Видяхте ли Стругариу как отиде да докладва на Чобанов...» почти се разплака Радев.
  Вувузелите не проявиха интерес към моята всемогъща особа, но аз проявих интерес към Радев, догоних го, показах му една снимка с Гигов и го питах какво е правил в Либия с него. Отговорите са интересни и ще ги изложа в отделна публикация.
  След това догоних Гешев, показах му снимката и питах дали ще проверят твърденията за Радев. Питах и за рекордно евтиния апартамент. Отговорът беше: «публикувате неверни неща» (за да каже «фейк нюз» май не му стигнаха познанията по английски).
  Всичко това беше заснето от вувузелите, но нито една от тях не го излъчи.
  Даже после разбрах, че Силвия Атипова се е спречкала с една от асистентките на Радев, която се опитвала да й попречи да снима като избутвала телефона й с папка. Другата асистентка на Радев пък е дъщеря на Николайчо Гигов.
  Моите въпроси бяха прекъснати с деликатно избутване от горилата, която охраняваше нашата радост Гешев. Даже бяха двама, предполагам от НСО. От какво го пазят Гешев в Европарламента? Не видях край Кьовеши да тичат гардове.
  Та така, не им се получи банята. Гешев ходи все по-омазан, а сред некъпаните лъсна и Радев.
  Изслушването може да се изгледа тук:
  https://www.europarl.europa.eu/streaming
  Интересните неща са от 17:44
  Атанас Чобанов

 42. 43 Профил на piliferus
  piliferus
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Това са пълни глупости. Как прокурорската квота, която е пряко подчинена на главния прокуро, ще избере, макар и с две трети, независим прокурор, който да го разследва???

 43. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 45 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  Борисов е безпомощен в тарикатлъка си - прокурорската колегия, която е йерархично зависима от главния прокурор и избира със 100%и писма от колективи кандидата на главния прокурор за нов главен прокурор, ще избира този, който ще го разследва! Смях!

 45. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 48 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 322 Неутрално

  До коментар [#40] от "STRATOR38":

  Тук екипажът ще са народните представители. А трябва да е народът.

 48. 49 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  "И с колежката от Румъния Виорика се надявам другата седмица, поне това ми докладваха, те са твърди, че са взели решение за Зимнич – Свищов да започнем изграждането на втория мост. И може би другата седмица, до десетина дена, се разбрахме да направим първи копки от двете страни и да го стартираме", каза Борисов12 април 2019 г.Такива са обещанията Борисови и такава е връзката с реалността.
  —цитат от коментар 9 на nikidimi


  Ами такъв е прехваленият от ваш Раданчо "румънски модел". Толкова са стабилни и цъфтящи, че единият премиер обещава, на другия ден го свалят, а следващият не дава. Явно "умнокрасивите" раданчовци у влашко са повече от тези у нашенско... За щастие.

 49. 50 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 269 Любопитно

  ББ:

  „Вината ми е, че както направих Мая Манолова омбудсман, искаха да направим Христо Иванов или негов човек главен прокурор – омръзна ми на мой гръб да се вземат такива постове и след това да слушам глупостите им“

  http://m.focus-news.net/?action=news&id=2726242

 50. 51 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  Къде в съдебната система ще стои това " абсолютно независимо прокурорско звено", ако не е тайна ?
  —цитат от коментар 12 на samoedin


  Ще питаме Раданчо и Ристю - те реваха за такъв, предполага се поне да знаят къде "ще стои". Или и това не знаят?

 51. 52 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2302 Неутрално


  « Цацаров е много, много, много начетен човек, много е чел ... «


  И това от един еднокнижник ?!?!?!

  « В царството на слепците, еднооките са царе «

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 52. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 54 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2302 Неутрално

  До коментар [#1] от "NicK":


  « Ще следя с интерес, дали ще си спази обещанието ... «


  Колко часа ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 54. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 56. 57 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1492 Весело

  ШОК!!!! САМО В ДНЕВНИК: Тръмп е напуснал срещата на НАТО като преди това публично е нарекъл Трюдо двуличник. ВИДЕО разкри как Трюдо, Борис Джонсън и други лидери говорят зад гърба на американския президент и му се подиграват .... ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ...
  —цитат от коментар 47 на dax49623910


  Предвид практически ежедневните изригвания на Тръмп в Туитър, често пъти сменяйки посоката си на 180 градуса, аз не мисля, че има някой в света, който взима на сериозно каквото и да е казано от него.

  Медиите това ги интересува, защото им генерира заглавия и това забавлява по-малоумната част от населението, която има нужда от отдушник на емоциите си или от външен дразнител за да генерира изобщо някаква мозъчна дейност - все едно кое от двете.

  Та нищо ново и нищо шокиращо не би било Тръмп да каже или направи каквото и да е.

  Той е един перфектен Зейфод Бийбълброкс.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 57. 58 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  [quote#56:"Mike Crazy"][/quote]

  В тази връзка:

  Дядо Коледа, като приключи с четенето на писмата, свали очилата от носа си, въздъхна тежко и известно време гледа втренчено в нищото пред себе си.

  След това започна да товари в торбата учебници по български език...

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 58. 59 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  Най-добре би било разследването на главния прокурор да се води от независим орган, например Европейската прокуратура. Нямам никакво доверие на българските власти.
  —цитат от коментар 38 на oziris


  И какво ще му "разследвате"?

 59. 60 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 383 Неутрално

  Ще следя с интерес дали ще си спази обещанието, обаче какво правим ако се отметне или не успее, или се приемат промени, които не са в духа на препоръките (както се получи при последния опит за реформа в съдебната реформа)?Ще има ли оставки тогава?
  —цитат от коментар 1 на NicK


  А какво става ако не се отметне, което е 100% сигурно, а умните и красивите почнат да плачат, че видите ли как само с две трети мнозинство ще се избира прокурор, който да разследва главния прокурор след като на две гласувания във ВСС резултата е 20 на 4 или 80% или 4/5 и ще си избират разследващ, който пак няма да е изгоден на Панов и Прокопи?

 60. 61 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  Това са пълни глупости. Как прокурорската квота, която е пряко подчинена на главния прокуро, ще избере, макар и с две трети, независим прокурор, който да го разследва???
  —цитат от коментар 43 на piliferus


  Така е, другарю! Със сигурност трябва да го избере др. Прокопиев! Само така справедливостта ще възтържествува!

 61. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 63 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 383 Неутрално

  До коментар [#14] от "realguru":" Питай венецианската комисия :)Или нека Дневник да проведе едно интервю с някой член на тази комисия и да им зададе такива разни въпроси. :)"Ще вземе да се окаже пак, че премиерът нищо не бил разбрал, ако я питам.....
  —цитат от коментар 17 на samoedin


  Не питай троле утре като публикуват становището му просто го прочети и след това си помисли защо псува и лъга толкоз време за това.

 63. 64 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 993 Неутрално

  Нека поста е трижди независим, стига човека да го избирам аз. /бълг.народна мъдрост от 21-и век/
  Кво се хабим да правим избори и чупим пари, нека ВСС избира депутатите, така и така са най-независимия орган в Републиката.

 64. 65 Профил на dax49623910
  dax49623910
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#57] от "Боби Колев":

  Тръмп поне не е лицемер, каквото му е на ума, това му е на устата. Това се харесва на хората.

 65. 66 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  До коментар [#40] от "STRATOR38":Тук екипажът ще са народните представители. А трябва да е народът.
  —цитат от коментар 48 на hammurabi


  Че нали народът ги е избрал тези народни представители бе, другар необразован. Вие, за щастие, нямате достатъчна бройка, за да имате такива, ерго, нямате никакво право да се самопровъзгласявате за "народа". Но можете спокойно да продължите да се самопровъзгласявате за "умни и красиви". Без да сте нито едно от двете.

 66. 67 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 383 Неутрално

  До коментар [#7] от "cinik":Еее дан исдкаш ти да го избираш
  —цитат от коментар 20 на сидер


  Не иска той да го избира а Прокопи, Сашо Дончеф, онова фармацевтчето и директивата на тримата да се изразява във фейсбук от Радан и Христо Иванов.

 67. 68 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  [quote#60:"tda10501756"][/quote]

  Драги, нищо в света не е на 100% сигурно.
  Особено пък казаното от Борисов - доказателствата с папка да ги ринеш.
  Въпросът Ви също е безмислен доколкото отговорът му е напълно предизвестен - умнокрасивите ще си се оплакват абсолютно незаивисмо какво ще направи или няма да направи Борисов, защото е прилично сигурно (без да е 100% сигурно), че няма да направи нищо, което да направи едовременно и двете страни напълно щастливи.
  От което не следва, че умнокрасивите не казват много верни неща и не задават много актуални въпроси.
  Групата на Прас ползва по-полицейски методи, с по-директен подход и медиите им говорят на по-вулгарен и по-разбираем за населението език.
  Това е и една от причините да са по-успешни.
  Без някой като Прокопи и умнокрасивите, който да им противостои, биха се превърнали в тоталитарна върхушка, което просто не е в крак с времето.
  Иначе им подхожда напълно.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 68. 69 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 429 Неутрално

  До коментар [#53] от "Mike Crazy":

  Нещо си дълбоко затънал в собствения си необятен космос от празнота...
  Така омразните ти умнокрасиви, си изкрват заплатки по няколко хиляди и въобще не можеш да им намериш място до себе си... В "олтара на невежеството и скодоумието".
  ;)

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 69. 70 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2302 Неутрално

  ,,.....да има абсолютно независимо прокурорско звено, с две трети да се избере от прокурорската колегия и, не дай, боже, ако има извършено престъпление, този прокурор да може да го проведе това разследване без да се отчита на никой.", .....,,Еее начи ноф главин прокурор, аман ве
  —цитат от коментар 24 на сидер



  По-тъп си отколкото те мислех ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 70. 71 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2302 Неутрално

  И как човек, избран от подчинени на гл.прокурор ще е независим. Абе , много подценява Бойко българите.
  —цитат от коментар 25 на Роси



  Нищо и никого не подценява този еднокнижник - така му е казано от сарайте и библиотекарския, така говори .
  Нима сериозно мислиш, че това от Банкя има СВОЁ мнение по въпроси, свързани с прокуратурата и съда ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 71. 72 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 383 Неутрално

  И как човек, избран от подчинени на гл.прокурор ще е независим. Абе , много подценява Бойко българите.
  —цитат от коментар 25 на Роси


  Не Борисов, а Венецианската комисия подценява умните и красиви тролове на Прокопи, Сашо Дончев и Огнян Донев. Той Борисов много добре знае, че каквото и да предложи и направи умните и красиви тролове ще са против затова ви вкара гол със становище на Венецианската комисия която толкова давахте за пример. така ще стане и с Журналисти хахаха без граници. Ще ги накара да предложат мерки и ще ги приеме, а вие пак ще виете за свободата на словото, разбира се словото на Прокопи, Дончев и Донев.

 72. 73 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  До коментар [#53] от "Mike Crazy":Нещо си дълбоко затънал в собствения си необятен космос от празнота...Така омразните ти умнокрасиви, си изкрват заплатки по няколко хиляди и въобще не можеш да им намериш място до себе си... В "олтара на невежеството и скодоумието". ;)
  —цитат от коментар 69 на Андонов


  С какво бе, другар? Да не ходите по училищата да показвате на подрастващите, какво значи неграмотен индивид и да получавате дарения от благодарните родители? Я ни светни, какво е "скОдоумие"?

 73. 74 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#57] от "Боби Колев":Тръмп поне не е лицемер, каквото му е на ума, това му е на устата. Това се харесва на хората.
  —цитат от коментар 65 на dax49623910


  Първо, не съм съгласен с това.
  Лицемер (на английски хипократ) е човек, който представя изражение, интонация и вид, които заблуждават за истинските му мотиви или мнения (свободен превод от английски).

  Примерите за лицемерията на Тръмп са просто безкрай.
  Последното, за което се сещам е като каза, че канел световните лидери в свой хотел защото бил близо до летището (!!!) и за да спести пари на държавата.
  Трябва да си ужасно наивен за да го вярваш.

  Както и да е - вместо да пиша фермани просто потърсете в Гугъл "Trump hypocrisy".
  От 18,000 резултата все няколко ще са акуратни :-)

  Второ, вярно е, че мнозина харесват Тръмп.
  То мнозина българи са харесвали и комунизма, въпреки, че България два пъти е банкрутирала в периода 44-та до 88-ма.
  А повечето американци и до ден днешен мислят, че Америка е велика държава, въпреки, че са затънали до гушите в дълг, въпреки очевидно спадащното ниво на образование, въпреки, че Китай отдавна вече е световната фабрика, а Америка - световния консуматор.
  Та с това, че Тръмп се харесва на мнозина не споря.
  Казвам, че причините за това са същите поради които комунизма в България е довел до банкрут и които един ден ще доведат до банкрут и Америка.
  Естественото човешко нежелание да видиш кочината, в която живееш и прасето или търтея), който сам си станал.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 74. 75 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 993 Неутрално

  Не Борисов, а Венецианската комисия подценява умните и красиви тролове на Прокопи, Сашо Дончев и Огнян Донев. Той Борисов много добре знае, че каквото и да предложи и направи умните и красиви тролове ще са против затова ви вкара гол със становище на Венецианската комисия която толкова давахте за пример. така ще стане и с Журналисти хахаха без граници.
  —цитат от коментар 72 на tda10501756


  И ква стана тя - премиера Борисов и шеф на ГЕРБ воюва с някаква извънпарламентарна коалицийка?! И то в името на позицията главен прокурор, към която правителство и герб нямаха касателство и нямат намерение да се месят, по думите на същия Борисов.

 75. 76 Профил на jvr26585378
  jvr26585378
  Рейтинг: 314 Неутрално

  До коментар [#55] от "Боби Колев":

  Виж, Боби....като умно момче...помниш ли как Панов стигна до ВКС...профилактично го "бутнаха" (или бутнахте) докато караше колело....После той писа писмо дето "ви" обясни, че сте обикновени мафиоти и си имате некаква "държавица".....после му отвихте болтовете на колелата на автомобила, та да се буторяса...боби ли си, боко ли си....наистина сте ТЪГА вий....!!!!!!

 76. 77 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Същата порнография като избора на глажен прокурор. Същите хора ще избират кой да го разследва. Ха ха ха. Няма ли законово разписани норми , в конституцията, всичко друго е неуместно. Кого ще изберат - Франтишек

 77. 78 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 322 Неутрално

  До коментар [#66] от "Mike Crazy":

  Ти като шаман последна инстанция го раздаваш. И в политиката, и в правото, и в граматиката. Осведоми ни кой те короняса за единствен носител на познанието и всичколог на форум с разбирания, които в повечето случаи не биха съвпаднали с твоите.

 78. 79 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  Профан.
  Нищо не разбира от институции, от правила, от системи. Цялият му капацитет и хоризонт на мислене се свеждат до: този прави така, онзи прави онака, аз правя трето. Великите му експерти са му обяснили всичко като на първокласник (защото такова е нивото Му) и той го обяснява като първокласник на първокласници... В една развита демокрация щеше да е командир на взвод (или там каквото е) пожарникари. Нищо повече.

 79. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 81 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 770 Неутрално

  [quote#56:"Mike Crazy"][/quote]

  Предложи твоята.

 81. 82 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3297 Неутрално

  Този прокурор, ако е на яслите на НПО-и, ще е от т. нар. "най-свободни прокурори"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 82. 83 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 770 Неутрално

  [quote#73:"Mike Crazy"][/quote]

  Ако не е особена тайна, защо монтираш запетаи преди "какво"?

 83. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 84. 85 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  Плете се като пиле в кълчища и напомня за клоунските изпълнения на Живков от последните му години на управление, когато се чудеше какви акробатики да измисли, за да съхрани статуквото и да имитира преустройство.

 85. 86 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 285 Неутрално

  И ква стана тя - премиера Борисов и шеф на ГЕРБ воюва с някаква извънпарламентарна коалицийка?! И то в името на позицията главен прокурор, към която правителство и герб нямаха касателство и нямат намерение да се месят, по думите на същия Борисов.
  —цитат от коментар 75 на Ruse_Island


  Много взехте да се самовеличаете бе, другар! Кой ви брои за живи вас? Вие сте просто вресливи маши на едни олигарси, а битката на всички ни, не само на Борисов, е с комунистическите фракции на някогашната БКП - БСП, ДСБ и ДПС и пропагандната им машина, която разпространява лъжи и дезинформация, докато врещи с цяло гърло как нямало свобода на словото. Е, сега и свобода ще проимате, и съдебна система и всичко, както си го поискахте. Да видим тогава за какво ще врещите! Между другото, нали бяхте много "десни" и ревяхте, че икономиката не вървяла? Сега, когато не просто върви, ами сме на челните места на Балканите не според Борисов, а според S&P, що дума не обелвате, а сал един Гешев ви е в устата? Що не правите бизнес, що не богатеете, що не просперирате? да ви кажа ли защо? Защото сте едни комунистически прошляци, каквито винаги сте си били и ако не са крадливите ви господари да ви подхвърлят по някоя коричка за продажничеството и безродничеството, което демонстрирате, до сега да сте погинали от глад! Мдамммм...

 86. 87 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 764 Любопитно

  От лакърдиите на Слънцето не се разбира кой ще разследва прокурора, който ще разследва прокурора. Или ще назначи още един прокурор, който да разследва прокурора разследващ прокурора?

 87. 88 Профил на aussie
  aussie
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Гешев бил оперативен. Ще дойде време да разследва и самия ББ ако той не знае. Дано разбира какво е да го обвинява човек който не разбира правото.

 88. 89 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2650 Неутрално

  До коментар [#50] от "plebs":

  Мерси за линка. прочетох цялото интервю. Така не бях се смяла отдавна, горката водеща. Направо ги размаза. С факти и аргументи. Уникален.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 89. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 91 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 770 Неутрално

  [quote#86:"Mike Crazy"][/quote]

  Звездочели, колко общо са местата на Балканите и колко от тях са челните?

 91. 92 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 770 Неутрално

  [quote#86:"Mike Crazy"][/quote]

  Забравил си БКП-2. Водачът й не е кой да е - разделил се е с детската си мечта да бъде огнеборец, за да запази червената си партийна книжка.

  Същата книжка, която са носили убийците на дядо му, който пък бил убит по два различни начина.

 92. 93 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5614 Весело

  Борисов е притиснат в ъгъла с искания и затова, познавайки скоростта на международните лостове за въздействие, бърза за да запази статуквото за още две-три години.
  Иначе, да живее Фройд: Отрицанието "...аз не съм лицемер..." показва точно обратното :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 93. 94 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Борисов: Прокурор, избран от 2/3 от прокурорската колегия в съдебния съвет, ще разследва главния

  Да се чуди и мае човек как това недоразумениет толкова години маа гащи по света като държавен ръководител . Но като се има пред вид и последната оценка за състоянието и качествата на българското образование сред децата , нещата си идват на място . каквита са родителите ,такива са и децата им . Само че едните , освен че са функчионално неграмотни , са и функционално НЕПРИГОДНО . За всичко .

 94. 95 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 641 Разстроено

  Стига с този цирк, бе г-н премиер. ! И за децата е ясно, че 2/3 от прокурорската колегия ще възпроизведе двойник на Гешев.

 95. 96 Профил на pqf18307488
  pqf18307488
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#35] от "Десен екстремист"

  Даже 5/4 ;-)

 96. 97 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 429 Неутрално

  До коментар [#73] от "Mike Crazy":

  Веднага ти казвам. СкОдоумен, е скудомен, но с акцент на умствено "О"вършан индивид, откриващ себе си единствено в личностния конфликт с превъзхождащите го умни и красиви хора, които го доминират всячески и той не намира поле за самоизява...
  Да ти го повторя?

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 97. 98 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 682 Неутрално

  До коментар [#92] от "До руските мекерета":Същата книжка, която са носили убийците на дядо му, който пък бил убит по два различни начина

  . Подминаваш факта , че не е негов дядо , а е дядо на майка му и леля му . А още не сме чули те да го оплакват като жертва на комунизма . И друг факт - че ома още един вече негов дядо по бащина линия , комунист , . Благодарение на който и баща му станал комунист - пожарникарски началник , а и внука осъществил бащината си заръка - да стане също пожарникар- комунист .

 98. 99 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 770 Неутрално

  До коментар [#92] от "До руските мекерета":Същата книжка, която са носили убийците на дядо му, който пък бил убит по два различни начина. Подминаваш факта , че не е негов дядо , а е дядо на майка му и леля му . А още не сме чули те да го оплакват като жертва на комунизма . И друг факт - че ома още един вече негов дядо по бащина линия , комунист , . Благодарение на който и баща му станал комунист - пожарникарски началник , а и внука осъществил бащината си заръка - да стане също пожарникар- комунист .
  —цитат от коментар 98 на papуre


  Истински латиносериал.

 99. 100 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 682 Неутрално


  "Тримата големи да ги вика парламентът и да ги изслушва. Те (бел. ред. Венецианската комисия) казват: "Не е хубаво съдиите да ги закачат." Добре, оставям само главният прокурор да бъде изслушван.

  Хайде сега новия главен прокурор да му каже - Кой си ти бе , сине майчин , че да нарушаваш конституцията и закона за Съдебната власт ?Кой си ти , че да оставяш или не оставяш прокурор на поста му и да заповядваш на НС да бъде викан и кой не за изслушване . Който е слушал този индивид при Ризова , няма как да не е изпсувал и да е чуквал дистанционното на друга програма . С отвращение .





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK