По искане на "патриотите" депутати от "Атака" бяха извадени от някои комисии

Десислав Чуколов бе изваден от комисията по вътрешен ред и сигурност

© Юлия Лазарова

Десислав Чуколов бе изваден от комисията по вътрешен ред и сигурностИзбори 2022

По предложение на парламентарната група на "Обединени патриоти" депутати от "Атака" бяха извадени от няколко парламентарни комисии. Партията на Волен Сидеров бе изключена от малката коалиция през лятото, а народните представители напуснаха групата. Мотив за рокадите в комисии днес бе, че в тях се спазва квотен принцип на парламентарните групи, които сами решават кого да предложат за състава на конкретните комисии.


Павел Шопов от "Атака" бе изваден от социалната комисия, Десислав Чуколов - от комисията по вътрешен ред, а Станислав Станилов - от медийната. На мястото на Чуколов в комисията влиза Александър Сиди от ВМРО. а на Станилов - Христиан Митев от НФСБ.


Маргарита Николова от "Атака" бе освободена като зам.-председател на бюджетната комисия, а на нейно място бе избран Александър Сабанов от ВМРО.


От "Атака" обявиха, че са жертви на репресия.

Избори 2022

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK