Всички без БСП срещу Радев: ГЕРБ заговори за импийчмънт, ДПС се обяви за диалог без избори сега

Всички без БСП срещу Радев: ГЕРБ заговори за импийчмънт, ДПС се обяви за диалог без избори сега

© Велко АнгеловДен след като президентът Румен Радев сне доверие от правителството, а премиерът Бойко Борисов го заподозря, че си търси враг заради атаките на прокуратурата, всички партии в парламента без БСП отправиха критики към действията на държавния глава.


ГЕРБ заговори за импийчмънт. ДПС обяви, че държавният глава не предлага формула за излизане от кризите, но движението го прави - диалог между институциите и партиите в Народното събрание. От "Обединени патриоти" казаха, че не е добре човекът, който трябва да представлява единството на нацията, да влиза във война. Според "Воля" президентът няма легитимност, тъй като е президент на БСП, а не на всички българи.


Единствено БСП защити Румен Радев, като каза, че управляващите се дразнят, че той казва истината и че е заявил, че на това управление трябва да се сложи край.
Междувременно в началото на заседанието на Министерския съвет премиерът Бойко Борисов каза: "Прегледах пресата - "сблъсъци, войни". Ние не воюваме с никого, с никой никога, по никакъв повод не сме нарушили добрия тон. Оставям на съвеста на всеки, който го прави - да продължава, или не - негова работа".


По-късно в Народното събрание финансовият министър Владислав Горанов каза, че личната вражда между двама души не може да наруши рамките на Конституцията. Той допълни, че ще продължи да участва във всички формати на президента, а емоцилналните реакции на политика Радев били негово право. По думите му отношенията между Министерския съвет и президентството би следвало да продължат както досега.


"Борисов обича хората, Радев - не"


След като обясни, че България е парламентарна, а не президентска република, заради което доверие от правителството може да сваля само Народното събрание, депутатът от ГЕРБ Георги Марков каза, че в последната година на Румен Радев му се присънват революции, но на улицата няма хора, а тежката присъда, която е дал на правителството във вчерашното обръщение към народа, е крайно невярна. В опит да обори твърденията на президента, че правителството е парализирано, той избори успехите на премиера Бойко Борисов, като акцентира върху европредседателството и "довеждането" на 34 лидери от цяла Европа у нас.


"Ние, парламентарната група на ГЕРБ, можем, но не казваме, че сваляме доверието си от българския държавен глава, защото уважаваме неговия избор", каза Георги Марков. После обяви, че Борисов превъзхожда Радев в едно много важно нещо - "обичлив човек е, обича хората". И даде примери - както еднакво обичал Ангела Меркел и антопода й Виктор Орбан, така и обичал кметовете от различните партии и доказателство за това било, че дал пари за решаване на водната криза в Перник, където кметът е от БСП.


"Ние ще решим, защото имаме достатъчно на брой депутати по волята на българските избиратели, дали да искаме импийчмънт или не. Можем да вкараме такава процедура, когато чуем решението на Конституционния съд", каза още Георги Марков, вероятно визирайки решението на съда по питането на главния прокурор Иван Гешев за възможностите за разследване на президента и тълкувание на "държавна измяна". После продължи: "Безпрецедентно е български държавен глава да раздели нацията и да каже, че той е само с тези милиони, които не са гласували за ГЕРБ, а не е с тези милиони, които осем път избират партията ГЕРБ. Такова разделение никой не си е позволявал да прави. Той го направи и той вече не може да бъде президент на нашите избиратели. Той ги обиди - онези били моралните, а избралите правителството - неморалните."


"Много съжаляваме за тази издънка на българския държавен глава. Ние не злорадстваме, не му се радваме за тази груба грешка, но ние вече не го считаме за президент на всички българи. Ние оставаме верни на нашите избиратели, с които ще вървим напред и без, и въпреки президента", завърши декларацията.


"Край на розовите думи на ГЕРБ"


В декларация от името на парламентарната група на "БСП за България" Крум Зарков обяви, че никой не трябва да поставя под съмнение правото на президента да се обърне към българските граждани и да каже, че правителството не си върши работата. След като цитира Румен Радев, че на всичко това трябва да се сложи край, той уточни, че трябва да се сложи край на розовите думи на ГЕРБ, на източването на публичните средства и на абсолютно неприемливото бездействие на нежелаещото да слуша критики правителство, което вкарва страната в безвремие.


"Правителството, което като онези мъдреци, седи и чака реката да отнесе труповете на враговете им. Но реката пресъхна, напълни се с умряла риба. Хората през 2020 г. останаха без вода, а въздухът, който дишат, ги вкарва в болници", обяви Крум Зарков. След което предложи преизчисляване на старите пенсии чрез компетентно правителство, което да осигури пари, като събира например такси от хазарт.


"Докато чакаме Васил Божков да се върне от Обединените арабски емирства, българите бягат от страната. Не само заради заплатите - освен добри доходи те търсят здравеопазване, образование, социална справедливост и истинско правосъдие", каза Зарков. Той обяви, че заради това президентът е казал, че на всичко това трябва да се сложи край.


След това се обърна към управляващите: "Сигурни ли сте, че има българин навън, който е убеден, че това, което сме ние тук, представлява наистина българския народ в неговата цялост? Съвсем не е така и вие го знаете. Това, което Ви дразни в президента не е толкова, че свали доверието и не е толкова, че е критичен. Не е дори фактът, че с цялото си държание, той уплътнява функцията на президента. Това, което Ви дразни е, че той казва истината. Вие я знаете, но не я приемате и на всичко това трябва да се сложи край".


"Не снемане на доверие, а диалог"


След като обяви, че ДПС внимателно следи изявите на президента, на когото е гледала с особена надежда за единението на нацията, зам.-председателят на парламентарната група Йордан Цонев каза, че снемането на доверие от правителството е измислено конституционно амплоа, макар и държавният глава да има право да си каже мнението и да отправи послания към народа. Той каза, че за ДПС формулата "снемам доверие" е неудачна.


Според ДПС президентът не е казал нещо ново, тъй като управляващите прекрасно знаели, че властта се движи от криза в криза, които се решават заради умения на премиера, а не защото има превенция. Депутатът каза, че не е ново, че има крещяща нужда от реформи в сектори като здравеопазване и екология.


Йордан Цонев заговори за широко политическо съгласие, с което единствено могат да се извършат дълбоки реформи, понеже без него или реформите са обречени на неуспех, или съответният кабинет пада. Той припомни, че от три години ДПС иска политическите сили да очертаят секторите, които да бъдат реформирани, и да няма опозиция на тези реформи.


След като каза, че ДПС е възлагало надежда при президента да бъдат очертани решенията, Йордан Цонев обяви: "Сега, когато президентът констатира, че има кризи... Самото изявление не задълбочава ли кризата? Посочва ли президентът формулата за излизане от кризата? Нашата оценка е - не. Ако формулата е нови избори, ние не сме убедени, че те ще донесат нещо по-различно. Изборите през 2019 г. показаха точно това. Което не означава, че трябва да се отказваме от избори. Демокрацията е избори, процедури и т.н. Обаче предсрочни избори се правят, когато е ясно, че повече така не може и че тези избори ще родят алтернатива. Нямаме убедителни доказателства, че тези избори ще родят алтернатива. Ако ще правим упражнението "Стани да седна", то не си струва усилията. Ако искаме промяна, няма да чакаме, а ще я търсим - с диалог."


Накрая той попита дали войната между институциите, в каквато вчера е прераснал конфликтът, е средство за решаване на кризите. "Снемам доверие означава, че няма да има диалог. Как ще се решат проблемите без диалог? Призовава цялата нация да се обедини и да сложим край на това. Как? С какво? По кой път?", каза Цонев. Накрая обяви, че според ДПС пътят е диалог между институциите, диалог вътре в парламента, диалог между партиите за излизане от множеството кризи, които формулират криза на държавността. По думите му чрез диалог трябва да се очертаят приоритетите на страната и параметрите на реформите.


Според ДПС част от констатациите на президента не са верни, като тази, че се продава национален суверинитет, защото при изпъление на ангажиментите ни към НАТО не става въпрос за това. "Президентът не предлага формула за излизане от кризата, но ние го правим", завърши декларацията.


"Кризата е на елита заради его"


Според "Обединените патриоти" българското обществео страда от кризата на елита - невъзможността на управляващите в момента да са на висотата на строителите на държавата, да овладеят егото си и да поставят националния интерес над всичко.


"Човекът, който олицетворява единството на нацията, всъщност влиза в някаква война. Ние не можем да подкрепим този тон. Не е редно институции, които трябва да гарантират националния интерес, да обявяват край на диалога. Това е най-тъжното от вчерашния ден", обяви съпредседателят на парламентарната група Искрен Веселинов.


Според "Обединените патриоти" мнозинството търси диалог по важни въпроси, а БСП се дърпа. Ако нямало политическа зрялост, нямало как реформите да бъдат успешни. "Ние сме длъжни не да говорим за безнадежността, а да даваме надежда на хората", каза още Искрен Веселинов. Декларацията завърши с готовност за диалог.


Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обяви, че другите партии от 30 години създават "от кризи в кризи" и нямат право да са морален стожер на обществото, а неговата формация никога не е участвала в това и има идеи за управлението.


"Проблемът на България е, че има сравнително силна БСП, която задушава други партии. Докато това е така, ще управлява ГЕРБ, защото вие сте много удобни", каза Веселин Марешки. След това каза, че Румен Радев е президент на БСП, а не на всички българи, заради което няма легитимност да критикува. Президентът бил част от системата, която създава кризи, а не част от решенията; решения, които "Воля" можела да даде.

Ключови думи към статията:

Коментари (203)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 282 Любопитно

  Има корупция , има сериозни проблеми във властта - така е . Но когато сваляш доверие от някой , трябва да имаш визия за ясна алтернатива . Защото в момента такава няма. От там насетне самото снемате на доверие е безсмислено . А защо няма алтернатива ??? Защото опозицията не създава такава умишлено !

 2. 2 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 471 Любопитно

  "Всички без БСП срещу Радев" - Всички?

  "Умнокрасивите" къде са в схемата?

  over the under
 3. 3 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 229 Весело

  Според лъжеца Борисов ДПС бяха с БСП и Радев?
  Иначе нормално - всички на хранилката на ГЕРБ и Шиши скочиха срещу президента.

 4. 4 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Е, Копейкин е с него. Бил е засечен вчера да излиза от задния вход на Президентството, откъм двора с нахлупена шапка и вдигната яка, конспиратор.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  Борисов обича хората, но Доган и 10 ги обичат още повече.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 7. 7 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 381 Весело

  КОНТРАКОМЕНТАР :
  Триумфът на каскетите !

  https://youtu.be/lXyg3e2naYM

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 8. 8 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3505 Неутрално

  ,,Всички без БСП срещу Радев: ГЕРБ заговори за импийчмънт, ДПС се обяви за диалог без избори сега,,
  ,,...Едиствено БСП защити Румен Радев, като каза, че управляващите се дразнят, че той е заявил, че на всичко това трябва да се сложи край....,,

  Да видим сега кои ще застанат рамо до рамо с БСП защитавайки Президента

 9. 9 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2322 Весело

  "Всички без БСП срещу Радев!"
  "Борисов обича хората..."

  А какво да кажем ние с гайдите, след като не обичаме и не харесваме нито радев, нито борисов?

  И какво значи всички...?
  Ами то всичките тези "всички" в парламента, ДО ЕДИН, са не само проводници на руските интереси но и директни изпълнители на енергийните шлемове на ДС агента "Гоце", пръв другар на мутрата комунист борисов!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 10. 10 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2830 Неутрално

  Преди комунистите можеха да пробутат за анти-комунист някой скрит комунист като Иван Костов или да изнудят Цар Симеон да се представи за анти-комунист,но днес българите вече лесно разпознават лъжеца! Затова на комунистите днес не им остава нищо друго освен да лъжат,че са врагове едни на други. Мъка!

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2644 Весело

  Как се силят всички да пазят местата си! Ако така работеше БГ събрание, ако така вършеха нещо смислено, без поправки и дотамънявания, държавата щеше да цъфти. А заслужилият ДС кадър - ГМ с такъв апломб и патос държи речи, така надъхва себе си, че личи повдигането на пръсти, върху така здравата ГРЕБ основа. Всички били съгласни, ама и те недоверчиви, да не им се пречи да работят. Обич, сълзи, радост... И смях, дори клоуните в цирка не могат така.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 13. 13 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4132 Неутрално

  Огромен гаф допусна Радев, гаф, който никой друг президент досега не е допускал... Нервите не издържат...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 14. 14 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#1] от "Yana Derevyanchenko":

  Какво означава Президента да си свали доверието от Правителството ??!??

 15. 15 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 471 Любопитно

  когато сваляш доверие от някой , трябва да имаш визия за ясна алтернатива . Защото в момента такава няма
  —цитат от коментар 1 на Yana Derevyanchenko


  Що да няма алтернатива? Спазването на закона, изпълнението на задълженията на иституциите както е разписано по закон, спирането на кражбите не може ли да са алтернатива? До такава степен сме свикнали държавата да се управлява на ръчна, от джипката, че стандартното управление в рамките на служебните задълженията вече не го смятата за нищо.

  over the under
 16. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Неутрално

  " ГЕРБ заговори за импиймънт. ДПС обяви, че държавният глава не предлага формула за излизане от кризите, но движението го прави - диалог между институциите и партиите в Народното събрание."

  Ами да го импийчват, какво чакат ! Ама май ще си останат само с празните приказки и използването на прокуратурата като инструмент за сплашване и натиск !

 17. 17 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  И за какво да се има доверие на ББ? За реформи, справяне с корупцията и т.н. ли? Ами доверявайте му се, надявайте се, но няма да се случи при ББ НИКОГА...

 18. 18 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Весело

  Всички ретроградни сили в Парламента срещу Радев.
  БСП и останалата прогресивна , непредставена в парламента част на човечеството твърдо зад пРрезидента - Маяма, Бойкикиев, Копейкин, за обслужващия персонал Дайнов, Смилов, Чолаков, Правосъдие за всеки, Съюз на съдиите да не говорим.
  Но пасаран, пабеда будет за нами.
  :)

 19. 19 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1053 Весело

  В момента "подкрепата" на БСП е най-големият проблем на Радев. С приятели като тия, не ти трябват врагове.

 20. 20 Профил на hunt
  hunt
  Рейтинг: 578 Неутрално

  А къде са днес стачкуващите пред министерски съвет?
  Вчера май бяха 20 човека. Днес колко

 21. 21 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6027 Весело

  До коментар [#13] от "hamiltonf":

  Айде импийчвайте го и слагайте мама...:)

  [email protected]
 22. 22 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1680 Любопитно

  Мисля си , че е възможно ДПС скоро да се окаже небалансьор…..

 23. 23 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1016 Весело

  ,,Всички без БСП срещу Радев: ГЕРБ заговори за импийчмънт, ДПС се обяви за диалог без избори сега,,,,...Едиствено БСП защити Румен Радев, като каза, че управляващите се дразнят, че той е заявил, че на всичко това трябва да се сложи край....,,Да видим сега кои ще застанат рамо до рамо с БСП защитавайки Президента
  —цитат от коментар 8 на сидер


  Те застанаха още вчера - всичките "анализатори" на милото дневниче , както и постоянното присъствие смартбютита във форума.
  До един започват с "абе аз не харесвам Радев, ама какви верни неща говори" и следва виртуален плонж в краката му.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 24. 24 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 471 Разстроено

  Сал един президент клати лодката на стабилността. А можеше да е Цецка на негово място. Какво не направи жената, даде всичко от себе си. Даже плака в ефир ....

  over the under
 25. 25 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 841 Весело

  "Всички без БСП срещу Радев: ГЕРБ заговори за импийчмънт, ДПС се обяви за диалог без избори сега"

  Дневник,не е само БСП! Забравяте "коалицоинните им партньори" - "Възраждане", "БРОД", " Да(й) България", "Боец".... Колоритна компания.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 26. 26 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Всички в Парламента са от управляващата партия на Гешев, само БСП имат двойнствен подход - хем са за Гешев, хем и за Радев. Той и Радев сигурно иска да е с Гешев, ама не ги решава той нещата, а прокурора. Това е реалното деление, иначе ни забавляват с комунисти, болшевики, либерали и прочие фантасмагории.

 27. 27 Профил на liz31552545
  liz31552545
  Рейтинг: 133 Неутрално

  Според мен ако спретнат импийчмънт на Радев е много вероятно да го направят бъдещия премиер. Смятам ,че има такава насъбрала се енергия срещу мазното статукво, че една такава стъпка е в състояние да обедини хора , които нищо иначе не свързва.Ще стане като с Мая Манолова.

 28. 28 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 230 Неутрално

  До коментар [#18] от "NoBrainNoPain":

  Всички ретроградни сили в Парламента срещу Радев.БСП и :)
  —цитат от коментар 18 на NoBrainNoPain


  Начело с ДПС на Шиши и Доган. Ако от гербавост не си забелязал.


 29. 29 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 284 Любопитно

  "...източването на публичните средства и на абсолютно неприемливото бездействие на нежелаещото да слуша критики правителство, което вкарва страната в безвремие."

  - За кое правителство се говори? И за какво източване на публични средства?

  "World Piece Foundation: Във всички сделки с "Грипен" имаше съобщения за подозрения в корупция, а в някои от случаите и доказателства за корупция" - https://faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/world-piece-foundation-vav-vsichki-sdelki-s-gripen-imashe-saobshteniya-za-podozreniya-v-koruptsiya-a-v-nyakoi-ot-sluchaite-i-dokazatelstva-za-koruptsiya

  "Обвинения в корупция при избора на Gripen в Унгария и Чехия" - https://news.bg/int-politics/obvineniya-v-koruptsiya-pri-izbora-na-gripen-v-ungariya-i-chehiya.html

 30. 30 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  А къде са днес стачкуващите пред министерски съвет?Вчера май бяха 20 човека. Днес колко
  —цитат от коментар 20 на hunt


  Днес - "дъждовни", не се работи на открито..........

  Знанието е сила, информацията - власт
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  Ха, ха..гербаджиите стават все по жалки.

 33. 33 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6027 Любопитно

  До коментар [#2] от "Отец Сисой":

  Виждам, че Демократична България много харесват Радев !

  [email protected]
 34. 34 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Има корупция , има сериозни проблеми във властта - така е . Но когато сваляш доверие от някой , трябва да имаш визия за ясна алтернатива . Защото в момента такава няма. От там насетне самото снемате на доверие е безсмислено . А защо няма алтернатива ??? Защото опозицията не създава такава умишлено !
  —цитат от коментар 1 на Yana Derevyanchenko


  Много правилно поставен въпрос, Яна: „А защо няма алтернатива ???“ и много правилен отговор: „Защото опозицията не създава такава умишлено !“. Трябва и друго да се запитаме - защо опозицията бяга от създаването на алтернатива така умишлено? Не може ли да създаде подобна управленска и политическа алтернатива? Или не иска да я създаде? Няма платформа ли? Няма стратегии ли? Няма организация ли? Няма електорат ли? Няма лидери ли? Какво точно ѝ липсва? Едва ли някой ще отговори, така че отговор не чакам, дори и от най-върлите защитници на опозицията – от какъвто и да било цвят! Най-много да ме напопържат!

 35. 35 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Весело

  До коментар [#17] от "Хи-хи":

  " И за какво да се има доверие на ББ? За реформи, справяне с корупцията и т.н. ли? Ами доверявайте му се, надявайте се, но няма да се случи при ББ НИКОГА..."

  Спомням си един от неговите учители на премиера - този от царската школа, от Мадрид де, като говорим за доверие, как го пласираха от сараите в обществото ни с думите: вЕрвайте ми, за 800 дни - качествена промяна в стандарта на живот......

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2322 Неутрално

  Има корупция , има сериозни проблеми във властта - така е . Но когато сваляш доверие от някой , трябва да имаш визия за ясна алтернатива . Защото в момента такава няма. От там насетне самото снемате на доверие е безсмислено . А защо няма алтернатива ??? Защото опозицията не създава такава умишлено !
  —цитат от коментар 1 на Yana Derevyanchenko


  Глупости!
  Алтернатива винаги има.
  Ще се посочи от избирателите, на парламентарните избори!
  Следващият парламент ще бъде много по-различен от този!
  Атака ще изчезне. Воля - тоже!
  Демократична България влиза в парламента!
  Мутрите от герб ще се свият още, защото омръзнаха на хората!
  "Патриотите" ксенофоби ще се свият, защото се самоизяждат!
  Мутрата борисов ще изчезне в посока Банкя или Барселона.
  Комунистите ще се разцепят. ДПС ще си остане същият нежелан от никой партньор!
  Всичко това представлява една нова политическа картина.

  Факт е, че този парламент не работи. Факт е, че властта се гърчи и генерира ежедневни проблеми!
  Предсрочните избори стават все по-вероятни...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 38. 38 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#24] от "Отец Сисой":

  А можеше да е Цецка на негово място.
  ----------------
  Ами тя срича и той срича.
  Тя с харизма на сушена скумрия - той също.
  Тя си купила апартамент- и той си купил апартамент.
  Ама поне нямаше да слушаме простотии Първи Жентълмен на решубликата както от Първата Дама (олеле мале.....).
  Нито пъкщеше да наложи вето на Ф16, или пък да дудне за провала в отношенията с Маматарашата заради делата за шпионаж.

 39. 39 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  Цирк дами и господа!Клоунът е ясен,края на представлението все още не!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 40. 40 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6027 Любопитно

  До коментар [#36] от "EU defender":

  Явно ви се е приискало Илияна Йотова да стане президент?

  [email protected]
 41. 41 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Чак пък всички... Волен не е ли с Радев... революцион нещо...

 42. 42 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#27] от "liz31552545":

  Според мен ако спретнат импийчмънт на Радев е много вероятно да го направят бъдещия премиер.
  -------------------------
  3/4 +1 посмъртно не могат да съберат в парламента без БСП, вдигане на пушилка само.
  А Радев премиер....... мое да стане.... ама виртуалната реалност технологично не е стигнала такова равнище все още........

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 439 Весело

  БСП и ДБ
  Коалиционните партньори в София подкрепят Вето Грипенов

 45. 45 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Президентът каза само истини. Дали той има основание да критикува е отделен въпрос. Но пък е единственият, който може да бъде чут. Всички други опити за назоваване на нещата с истинските им имена биват заглушавани.

 46. 46 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Весело

  До коментар [#37] от "Рим":
  Абе дак едно насам от същото , че нещо ме наболява операцията в това гадно време навън.....
  :) :) :) :) :):)

 47. 47 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#36] от "EU defender":

  Лозунгите да не ти ги пише Плевнелиев на някой тапет?

  Разкарайте руския слуга Радев. Той е опасен за България.
  —цитат от коментар 36 на EU defender


 48. 48 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2322 Весело

  ...Но пасаран, пабеда будет за нами.:)
  —цитат от коментар 18 на NoBrainNoPain


  Не, този път няма да бъде "за вами".
  Стига толкова.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6048 Неутрално

  Време е за активация на Петното и останалите съратници.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 50. 50 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Нестинар.
  Така мога да оприлича пРезидента-льотчик.
  Гешев му приготви жаравата, а отстрани на първа линия в публиката са едно джудже и и една решетка, а зад тях синя приватизаторка наднича над рамената им...
  Впрочем г-н Главният прокурор Гешев извади тежката гаубица и започна стрелба по високите етажи не, ами направо по пентхауса! Радев, Божков, действащ министър, бело... От тази гледна точка протестите срещу избора му за главен прокурор са си логични...

  "Последният комунист на планетата ще умре в България." Димитър Талев, "На завой"
 51. 51 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2322 Неутрално

  Американците:

  “13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата”).”

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 52. 52 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  "ГЕРБ заговори за импийчмънт. "
  😂😂
  Не си спомням ГЕРБ да говореха за импийчмънт, когато през 2014 година Плевнелиев сне доверието си от кабинета на Орешарски... Що тъй?😂

 53. 53 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 563 Неутрално

  То пък голяма радост на герберите, че я докараха дотам, дори и бесепарите да изглеждат нормално и приемливо на фона на крадливомафиотската групировка на ДПС/Герб и компания. Говорил съм с истински убеден комунист и този човек има в пъти по-висок морал и достойнство от ДС клептоманите.

 54. 54 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1680 Весело

  Импийчмънт.....глупости , а от ДПС знаят най-добре как стават работите...

 55. 55 Профил на bobhunter
  bobhunter
  Рейтинг: 896 Неутрално

  От всички злини, които могат да сполетят един мъж, най- голямата е да се ожени за амбициозна жена. Амбиция на всяка цена, навсякъде и за всичко - пълна трагедия.

 56. 56 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 439 Весело

  Чак пък всички... Волен не е ли с Радев... революцион нещо...
  —цитат от коментар 41 на Велков


  Волен е с Радев, но той вече е в столичния общински съвет и е опозиция заедно с общинските съветници от ДъБъ и БСП

 57. 57 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Весело

  До коментар [#48] от "Рим":

  Ма нали и аз това казвам, за вами будет.
  Радев министър-председател, Курнела главен надорник на министър-председателя, Маямата социален министър, Слави министър на културата, Бойкикиев на правосъдието, Льо Пти Женерал на вътрешните работи - ето , нарисувана ви е пабедата.

 58. 58 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3231 Весело

  До коментар [#27] от "liz31552545":

  "Ще стане като с Мая Манолова."
  =============
  И какво стана с Манолова?
  Само дето вече не е и Омбудсман.

  Еретик
 59. 59 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  В ГЕРБ що не вземат да си направят едно литературно четене на Конституцията, с последващ семинар касаещ импийчмънта...

  Неграмотна история, ей...

 60. 60 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 988 Неутрално

  Руската пропаганда последно време достига такива огромни размери, че ... може да си се стори смешно ама дори групата фейсбук за ЦИГАНСКА МУЗИКА Е ТЯХНА.

  Пуснат 5 ромски песни и 6-тия пост е някоя от статиите и видеата които се въртят в класическите групи за руска пропагнда. Тези които рекламират радев примерно. ПЛАШЕЩИ РАЗМЕРИ взима руската пропаганда а вие се карате на дребно за партии.

  Който му е любопитно да погледне...
  Roman Music BG

 61. 61 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Неутрално

  До коментар [#36] от "EU defender":

  " Разкарайте руския слуга Радев. Той е опасен за България."

  Ако Радев беше единствения " руски слуга" у нас, а всички останали са все про ЕС и НАТО, ок, нека го " разкара" който иска, макар че е избор на над 2 милина души у нас, та как ще го " разкараме " не знам....Но когато наши (уж) държавници ходят на червеното килимче в Кремъл да се извиняват лично на руския президент, когато почти целия ни парламент с малки изключение, сервилно обслужва всички руски проекти и като ехо повтаря пропагандата на Кремъл, някак си подобни призиви изглеждат леееко неадекватно.....

 62. 62 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 603 Неутрално

  СТАТУКВОТО ДЕТО НИ ЗАРИНА С КАНЦЕРОГЕННИ И ЗАРАЗНИ БОКЛУЦИ ОБЪРНА НИ НА СМЕТИЩЕ ОСТАВИ НИ БЕЗ ВОДА ЗА ДА КРАДЕ ОТ НЕЩАСТИЕТО НА ТОЯ НАРОД , КУПИ Ф16 НА ЦЕНАТА НА КОЯТО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КУПУВАТ Ф35 , МИЛЯРДЕРСКОТО И МИЛИОНЕРСКОТО СТАТУКВО НАКРАТКО , ТИЯ ДОБРОВОЛНО ТАЯ ВЛАЯАСТ НИКОГА НЯМА ДА Я ДАДАТ , А БОЧКАТА НАПОСЛЕДЪК Е ПОЧНАЛ ДА ПЕЛТЕЧИ ОТ ЯРОСТ И КАКТО МУ КАЗА ОТАЯ БАБКА БОЙКО ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗИШ БЪЛГАРИТЕ

 63. 63 Профил на NoBrainNoPain
  NoBrainNoPain
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#52] от "Котаракът на Шрьодингер":

  Ами победителите не ги съдят.
  Когато Плевнелиев го направи , София се задръсти от протестиращи.
  Когато Решетников го направи, излязоха дежурните 20 клакьора.
  Дори и за блокиране на кръстовище не стигат.

 64. 64 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#10] от "deaf":

  любен гоцев инструктира
  бригадир аспарухов да предложи
  бойко борисов за гл. секретар на мвр.
  аре ходи да спиш.

 65. 65 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Американците:“13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата”).”
  —цитат от коментар 51 на Рим


  е п той още се отчита на пашата.
  пашата е всъщност министър председателят в сянка.
  борисов е лаладжия спрямо мутрите.
  за това през 90те никой не го знаеше.

 66. 66 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2830 Весело

  До коментар [#10] от "deaf":любен гоцев инструктира бригадир аспарухов да предложибойко борисов за гл. секретар на мвр.аре ходи да спиш.
  —цитат от коментар 64 на mihail_p  До коментар [#64] от "mihail_p":

  Какво си искал да кажеш и ти не знаеш...

 67. 67 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2823 Неутрално


  Георги Марков да чете декларация на ГЕРБ си е танц на пилон.

  Импийчмънт на Радев си е пълна глупост - ако не мине - резил, ако мине - Илияна Йотова става президент.

  Най-разумна както винаги е позицията на ДПС.

 68. 68 Профил на unite
  unite
  Рейтинг: 395 Весело

  "Бойко Борисов го заподозря, че си търси враг заради атаките на прокуратурата..."
  Хахаха! Понеже главният прокурор никак не е назначен от управляващата партия и е най-демократично назначения главен прокурор в историята на България. ..

 69. 69 Профил на BBKing
  BBKing
  Рейтинг: 8 Любопитно

  С Христо Бисеров какво стана? Някой спомня ли си? Май-няма осъдителна процедура и му плащахме и на него.

 70. 70 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 935 Неутрално

  Льотчикът да се съдере, не може да ме убеди, че "сваленото доверие" към Боко, няма връзка с кака Деса!

 71. 71 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1078 Весело

  До коментар [#37] от "Рим":

  в коалиция с дпс и бкп ще управлявате. ех сбъдна се мечтата на сите болшевики

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 72. 72 Профил на smarty_v
  smarty_v
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Добре де, Радев е подложка, ясно. Но, кое от това, което казва в случая не е вярно?

 73. 73 Профил на smarty_v
  smarty_v
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Добре де, Радев е подложка, ясно. Но, кое от това, което казва в случая не е вярно?

 74. 74 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1777 Неутрално

  Ама разбира се!
  След Плевнелиев вчера, днес Агент Николай е активиран и е на амбразурата!
  Много скучно, драги ГЕРБ-ери, много предвидимо.

 75. 75 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 935 Неутрално

  До коментар [#68] от "unite":


  Понеже главният прокурор никак не е назначен от управляващата партия и е най-демократично назначения главен прокурор в историята на България. ..
  —цитат от коментар 68 на unite


  Ако Гешев настъпи за опашката, палето на Решетников, ставам ГЕШЕВИСТ!

 76. 76 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 563 Неутрално

  До коментар [#2] от "Отец Сисой":Виждам, че Демократична България много харесват Радев !
  —цитат от коментар 33 на karabastun


  Чак пък много?! Но на фона Гешев, Пеевски и ББ, военновъздушния изглежда направо нормален политик. Смятай колко са се оляли другата клика на ДС..

 77. 77 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#68] от "unite":
  —цитат от коментар 75 на Vova Josei-ki


  Нормална политическа еволюция за всеки лилав комсомолец.

 78. 78 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#76] от "Ruse_Island":

  Зависи кой с какви очи гледа. На фона на изброените от теб Радев изглежда абсолютно същия. И той е готов да обслужи Кремъл по всякакъв начин, и той е абсолютен празнодумец, и той е злоупотребил със служебно положение, и той е селски тарикат. Никаква разлика.

 79. 79 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1907 Неутрално

  ДПС на това да се правят на опозиция, а в същото време да са основен партньор на ГЕРБ, му казват диалог.

 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3894 Неутрално

  До коментар [#36] от "EU defender":

  Ами, какво да правим с руските слуги от ГЕРБ? Що ли ги обичате толкова много? А, забравям! Хранилката, хранилката ще изчезне. И гладни мисирки ще тръгнат да си дирят нов господар!

 81. 81 Профил на hunt
  hunt
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Добре де, нека малко помислим.
  Радев сне доверие. А какво предложи? Нещо конкретно? Някакви мерки за това за което сне доверието?
  Добре. Хуваво бил каза. Искате избори. А кой е алтернативата на Борисов? Курнелия? Оня от ДПС дето не може да говори? Радан? Христо? Атанасов?

  Или лилавите искате избори , че ха дано стане, да влезете в парламента. Е няма да влезете. Ще сте по зле от преди. А ако случайно влезете, моментално ще се набутате във властта. Ще се продадете за жълти стотинки.

 82. 82 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#81] от "hunt":

  Мозък, избирателят решава относно алтернативата, не милиционерите.

 83. 83 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3894 Неутрално

  До коментар [#42] от "NoBrainNoPain":

  Матрицата работи успешно вече десет години. Иначе Бойко отдавна да е шкарт. Търси се обаче избраният.

 84. 84 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3267 Неутрално

  До коментар [#13] от "hamiltonf":Нервите не издържат...

  Когато неколкократно започнеш да имитираш "мисирки"

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 85. 85 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Дъжавата е прогнила от корупция и неакдърност на управлението (справка водната криза и боклука), отделно ве1е мафията директно гепи освен малкия бизнес по места, но посяга на собствените си креатури на ДС, зашото пари от ЕС няма дса може да се гепят - румънката ги дебне.

  Дали летеца е латернатива ?! Надали, все пак подкрепата от БСП показва другото лице на статуквото.


  Ако има т..ки по-скоро би призовал зелените чорапи да им кипне келя, да си защитят главникомандващия и да вземата нещата в ръце. Тогава на цялата мутромилиционерска шайка ще им притрепери...стига да има честни и достойни офицери.

 86. 86 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Неутрално

  Георги Марков да чете декларация на ГЕРБ си е танц на пилон.Импийчмънт на Радев си е пълна глупост - ако не мине - резил, ако мине - Илияна Йотова става президент.Най-разумна както винаги е позицията на ДПС.
  —цитат от коментар 67 на Един препатил


  " Йордан Цонев заговори за широко политическо съгласие, с което единствено могат да се извършат дълбоки реформи, понеже без него или реформите са обречени на неуспех, или съответният кабинет пада. Той припомни, че от три години ДПС иска политическите сили да очертаят секторите, които да бъдат реформирани, и да няма опозиция на тези реформи."

  ДПС да ми говори за реформи е същото като ДП, когато имаше някакви законодателни инициативи, свързани със свободата на словото.....Звучи добре, но почукаш ли на него - кънти на кухо.....Няма как корумпиран да реформира сам себе си.....

 87. 87 Профил на hunt
  hunt
  Рейтинг: 578 Неутрално

  До коментар [#82] от "von_seeckt":

  Мозък, избирателят е казал вече. Следвашото казване е догодина. До тогава летчика да си гледа каката.

 88. 88 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#82] от "von_seeckt":

  Да смени Борисов може всеки. Смяната на лицата изобщо не означава алтернатива. Радев няма как да е алтернатива на статуквото, защото е част от него, както и шефовете му от БСП. За успеха на които всъщност куклата на конци започна този предизборен цирк. Защото представлението на Радев е точно това, предизборен клип на БСП.

 89. 89 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3894 Неутрално

  До коментар [#52] от "Котаракът на Шрьодингер":

  Щото Плевню никой го не броеше за президент. Само топлеше местото на Боко.

 90. 90 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Беше ясно, че реакцията ще е подобна, но с снемането на доверие от президент към правителство не е прецедент. Президента Росен Плевнелиев беше първия който сне доверието си към правителството на Орешарски, но тогава никой не загатна за импийчмънт.

 91. 91 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#82] от "von_seeckt":Мозък, избирателят е казал вече. Следвашото казване е догодина. До тогава летчика да си гледа каката.
  —цитат от коментар 87 на hunt


  Няма такава философия, когато нещата не вървят избирателят може и по начесто да казва.

 92. 92 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 563 Неутрално

  До коментар [#76] от "Ruse_Island":Зависи кой с какви очи гледа. На фона на изброените от теб Радев изглежда абсолютно същия. И той е готов да обслужи Кремъл по всякакъв начин, и той е абсолютен празнодумец, и той е злоупотребил със служебно положение, и той е селски тарикат. Никаква разлика.
  —цитат от коментар 78 на zle_platen_trol


  Първо по делата съдя и тях гледам, тримцата са ДОКАЗАНИ крадци, а льотчика е ЕВЕНТУАЛЕН такъв.

 93. 93 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3894 Весело

  До коментар [#59] от "Велков":

  Ми, те са си неграмотни. Иначе нямаше да са в ГЕРБ.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#82] от "von_seeckt":Да смени Борисов може всеки. Смяната на лицата изобщо не означава алтернатива. Радев няма как да е алтернатива на статуквото, защото е част от него, както и шефовете му от БСП. За успеха на които всъщност куклата на конци започна този предизборен цирк. Защото представлението на Радев е точно това, предизборен клип на БСП.
  —цитат от коментар 88 на zle_platen_trol


  Желязна милиционерска логика! Ами то тогава, след като смяната на лицата не означавала алтернатива, то тогава нека да обявим Тиквата за самодържец.

 96. 96 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 736 Неутрално

  Такова чудо в Европа няма: президент - генерал майор и премиер - генерал лейтенант.

 97. 97 Профил на ambros
  ambros
  Рейтинг: 506 Весело

  Как така всички без БСП? А ДБ защо ги пропускате? Те са твърдо в комунистическия хор. :-)

 98. 98 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#95] от "von_seeckt":

  Ако това си разбрал значи наистина си доста семпличък. Мнение, което далеч не е само мое.

 99. 99 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  "Всички без БСП срещу Радев" - Всички? "Умнокрасивите" къде са в схемата?
  —цитат от коментар 2 на Отец Сисой


  Те са ниКОЙ, затова ги няма в схемата.

  До коментар [#2] от "Отец Сисой":

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 100. 100 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#95] от "von_seeckt":Ако това си разбрал значи наистина си доста семпличък. Мнение, което далеч не е само мое.
  —цитат от коментар 98 на zle_platen_trol


  Комай ти си семпличък, щом се опитваш да шикалкавиш по милиционерски.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK