Борисов от джипа: Някой шпионства, аранжира, а какво се видя - живея като аскет

Борисов от джипа: Някой шпионства, аранжира, а какво се видя - живея като аскет

© Цветелина Белутова, КапиталДокато в София се провежда осмият поред протест с искане за оставката на правителството на Бойко Борисов, премиерът обходи с джипа си разширението на Околовръстния път и на живо във фейсбук коментира видеозаписа от спалнята му в резиденция "Бояна", който бе разпространен до медии в четвъртък. Борисов няколко пъти определи видеото като аранжировка, която по думите му е дело на "фигуранта" и обобщи, че от него се вижда единствено, че живее като аскет. Кадрите всъщност показват цялата спалня и съседните помещения, свързани с нея и стигат до чекмеджето, в което се виждат банкноти по 500 евро (вижте видеото тук).


"Аранжирани неща - занасяш, подреждаш, излизаш, минаваш Видя се - живее аскет - мъжки дрехи само. За съжаление, един рафт с лекарства. Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже? Защото не отиде в дясното, в задното, в предното", попита Борисов и сам отговори: "Защото някой го е аранжирал". И така продължи да коментира видеото в дълъг монолог, подкрепян от време на време от спътниците му в джипа.


"Диктовката е на кой? Кой всеки ден се занимава с това", отново си зададе въпроси премиерът и сам даде отговор: "Фигуранта". По-рано днес Борисов използва определението "фигуранта" по адрес на президента Румен Радев като заимства израза от обвиняемия бизнесмен Васил Божков, който го използва в един от разпространените от прокуратурата записи.
В джипа с Борисов пътуваха още зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и шефът на правителствената информационна служба Севделина Арнаудова. Арнаудова пита дали докато го няма (в петък Борисов ще участва в заседание на Европейския съвет - б.р.) "аранжировката може да стане сериал", а премиерът отговаря отрицателно: "Не, няма" и уточни, че "ние с Радев отскоро имаме код на вратите, преди 2 години нямаше въобще".


След около час Борисов се включи от Пловдив (в града малко по-рано на посещение беше и президента Радев) и пред граждани и медии повтори по-голямата част от монолога в джипа. Премиерът посочи Радев като "сценарист на всичко" и че му олекнало, защото разбрал в четвъртък, че срещу него има организирана група.


Пубрликуваме какво коментират Борисов и спътниците му в джипа едно към едно (видео вижте в края на текста):


Бойко Борисов: (към работник на пътя) Защо не ходиш на протест?


Работникът: Трябва да се работи


Бойко Борисов: Правилно (джипът потегля)


Николай Нанков: Ето, г-н премиер, ето социологията


Бойко Борисов: Социологията, защото тези хора виждат по света какво става, знаят какво беше и днес се гордеят с труда. Помниш ли какво беше? Как изглеждаха двете ленти (на Околовръстното - б.р.) - козята пътека? Видя ли днес каква услуга ми направиха? Как им блеснаха номерцата. Видя ли, Нанков?


Николай Нанков: Видях, видях.


Бойко Борисов: А, какво се оказа? Какво се оказа? Борисов го няма, никой няма, тъмно, къщата тъмна, из сенките изскача шпионин, снима, крие се, укрива се. От какво се укриваш? Ако е истина, кажи тогава какво-що. Първо минава, аранжира фона. Аранжира снимки - един път, два пъти, три пъти.. Минава, за да има автентичност. И какво се вижда? Какво се вижда - че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара. Минава, снима банята. И Станишев, и Орешарски може да потвърдят. Минава покрай каса. Представи си, има каса, но ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата.


Има, вижда се добре, четири рафта под телевизора, три рафта под гардероба, няколко гардероба, четири чекмеджета - две при тоалетката и ей това е на Горубляне караулката, където беше.


Николай Нанков: Това е пътният възел, пак с естакада


Бойко Борисов: Аз, просто, за да видят хората какво се строи, докато фигурантите само фигурират. Докато те фигурират - погледни - това е Горубляне, най-тежката отсечка, която си спомняте.


Първо е аранжирал, сега казват, че съм бил казал фалшиви, то, думата беше аранжирани неща - занасяш, подреждаш, излизаш, минаваш. Видя се - живея аскет - мъжки дрехи само. За съжаление - един рафт с лекарства, по една шепа лекарства пия сутрин.(...) Снимат лекарствата. Снимат всичко, както си е било 10 години. Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже? Защото не отиде в дясното, в задното, в предното? Защото някой го е аранжирал.


И то диктовката е на кой? Кой всеки ден се занимава с това? Фигуранта. А днеска най-свободните медии не разбрали, че Шиши е депутатът Пеевски и че съм говорел, ма не с име, защото ме било страх. За кой ще говоря друг. (в изказване от Министерския съвет днес премиерът говори за Шиши и назова Делян Пеевски - повече тук) Ето го моста над Искъра, нека хората да погледнат. Приказките си заминават, новият мост над Искъра остава, сто години поне ще карат по него.


(Нанков прекъсва с въпрос за гаранцията на панелите, коментират бъдещото озеленяване)


Бойко Борисов: Преди - чекмедже, гадно, чекмедже, злато, сребро, диамант. Отделна снимка как спинкам. Сега днеска, защото вчера на Ел Чапо (така в. "Монитор" нарича обвиняемия бизнесмен Васил Божков - б.р.) му поискаха още - имал крещяща нужда от нови компромати - целият сценарий стана ясен. Целият сценарий виден. Язък за хората, които винаги на протестите Виж тука разклона за Лозен си е готов.


Нанков се включва с обяснение докъде са стигнали и кой разклон закъде е, а Борисов обяснява за напредъка по пътя Ботевград-Мездра.


Севделина Арнаудова: Г-н премиер, докато ви няма, аранжировката може да стане сериал.


Бойко Борисов: Не, сега не може. Сега не са спокойни. Освен това ние всяка сутрин сега с момчетата - не искам да набеждавам никого, те като са са с мене, ние с Радев отскоро имаме код на вратите, преди 2 години нямаше въобще - обща охрана, общо живеят, общо спят, движение свободно, кучетата - мине едното, другото в другата посока, уж някой търси кучето, да не говорим, ако сме били в чужбина. Имаш време да влезеш в сенките, да снимаш, да шпионстваш, да аранжираш, прибираш си после парите и златото и си отиваш, а аз трябва да се обяснявам. Ето какво правим ние.


Измислят и скалъпят и се видя - живея като аскет в непипнато и неремонтирано по никакъв начин жилище, което от Станишев още стои неремонтирано. Само лекарства, казармено подредени дрехи - мъжки само, няма женски, това, което съм говорил, че не живея с никой, сам съм като куче. И някой в сенките пълзи и снима. А? Добре, че го пуснаха този клип. Те в паниката пуснаха клип. Някой е стоял до мене, правил записи, аранжирал, местил. Сякаш българите в дома си като си по чехли, по халат или по къси гащи, все са нормални хора, всеки от нас е така, ние не сме в кралски двор. Ей тука сега последния мост...


Николай Нанков: Ами, голяма услуга ви направиха, паднаха в капана на собствената си злоба.


Бойко Борисов: Сега вече се вижда, че снимките - аранжировки, правено, за да се върже всичко и аз как спя. Това най ме притеснява, защото, когато спи човек могат да го дрогират, могат да му бият инжекции, могат да го отровят, могат да му направят всичко, могат да го заразят, може да му пръснат в носа зараза.


Николай Нанков: А някой пази ли къщата освен НСО?


Севделина Арнаудова: Аз, доколкото знам, никой няма там освен охраната на портала


Бойко Борисов: НСО не са ни виновни. Това в най-високоохранявани места в света, когато има такава престъпна група за проникване, това са обучени хора, много обучени хора. Колко текучество има през НСО, през охранители, колко хора идват други по срещи - аз съм доверчив човек. Хубаво, че снимаха тоалетната, че е на същия етаж, сиреч, тоя, който ми е дошъл на гости, или може да ме чака, всичко може да се е случило и да кажа "Митко, отивам до тоалетната"...


Севделина Арнаудова: Това с тоалетната беше преди няколко години, сега са по-напред (изтеклите записи от 2013 г. между премиера Бойко Борисов, тогавашния градски прокурор на София Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов - б.р.)


Бойко Борисов: Дет' се вика, те и в тоалетната са ме записвали. Мисълта ми е, че не искам върху момчетата да хвърлят никаква вина. Работим вече 15-20 години, не мога да ги обвиня тях. Това някой го е планирал, години наред го е планирал, години. Значи, това е някой, който е извършвал престъпна дейност или се е плашил, че в един момент ще го разкрия и ще го хванат. А онзи някой го е направил, за да дойде такова време, той е знаел, че ще дойде такова време.


Севделина Арнаудова: Според мен даже го предизвиква.


Бойко Борисов: Не искам да ги коментирам. Но днес това ми беше...(не се разбира) От медии, които се има предвид, че най-сериозни медии... въпрос какво имаше предвид Шиши. Сега очаквам да кажат, че Шиши не е Шиши...(не се разбира още една реплика за Шиши). Всичко могат да кажат. И сега ще видиш ДПС, които много ясно се разграничиха. (От Движението днес отрекоха да имат министри в третия кабинет на Борисов - повече тук.)


Николай Нанков: Може да кажат, че е... (звукът е лош заради страничен шум)


Бойко Борисов: Най-важното е в парламента с партньорите да си държим вота. Аз ще направя промените, които съм казал. Аз утре съм в Брюксел, подготвяме се за консолидиране, толкоз.


Видеото от Пловдив, в което Борисов повтаря отново монолога за аранжировката:

Коментари (229)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  Според тълковния речник аскет е човек "човек, който се е отказал от удоволствията на живота", дори "отшелник, пустинник, постник".

  Пачки, злато, алкохол, пистолен и нежна компания зад камерата - изобщо не изглежда като да се е отказал от "удоволствията на живота".

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 3. 3 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2315 Весело

  Каскет с пачки и пищак, братиньо.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 4. 4 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1970 Весело

  живея като аскет
  ******************************

  Не знаех, че аскетите държат по един милион Е в нощните си шкафчета, ама сега знам...

  Мараба, С-ДС доносници!
 5. 5 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2593 Неутрално

  До коментар [#2] от "WWW":

  Колко викаш гласували за ГЕРБ - 7 милиона - какъвто им електората, такива им и министрите.

 6. 6 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Е сега на кое да вярваме, че някой шпионства и аранжира или че живее като аскет (демек беден) ... и на двете трудно се вярва!

 7. 7 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  До коментар [#1] от "observador":

  Те затпва цяла България му вика Тиква.

 8. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  Човекът продължава да си живее в един измислен и жалък свят, няма как да му помогнеш и да искаш ! Да е Гешев възкликна, че иска да се прави на луд като премиера.....

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Хехе, crisis PR, а Севдето нищо не знае, милото...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  СИлно !Много силно !6 990 000 са за Борисов и ГЕРБ.3-4 000 маат гащи по жълтите павета.И квадратните гащи даже не е на протест :)
  —цитат от коментар 2 на WWW


  "квадратните гащи"?
  Дани, ако си ти зад WWW, забранено ти е да говориш, ще те издам!

 11. 11 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4199 Весело

  Живеел като аскет? 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  Живее в ДЪРЖАВНО жилище, няма НИКАКВИ разходи, Кара 4 литра 8 цилиндра Тойота за която не плаща една стотинка за разходи, сервиз, застраховка и има пълни шкафчета с Бин Ладенки..... И аз искам да живея така "бедно" като аскет 😁😁😁

  Този от наглост вече не се издържа

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  Абе има и един по - голям " аскет" от него - почетния !

 13. 13 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  Аз видях, че един почти седемдесетгодишен мъж, не е разбрал, че от този свят се излиза гол... и адски ущърб за внуците му...

 14. 14 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Едно обаче разбрахме от последните седмици, стане ли напечено за Борисов, яхва джипката и се започва с един монолог, който колкото и да е имал усета преди години да го прави убедителен, в последните седмици ама все звучи оправдателен. Що така?

 15. 15 Профил на Lazarus
  Lazarus
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Поради няколко актуални статии е блокирано съдържанието на Бивол.

 16. 16 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2809 Неутрално

  Цитат:
  Борисов от джипа: Някой шпионства, аранжира, а какво се видя - живея като аскет
  ---------

  Да повторя - не залитайте по самозванци...
  Един е Аскет...

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на БУДЖАК
  БУДЖАК
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Да, наистина Бойко Борисов няма алтернатива в политическото пространство на България към днешна дата!
  Моля хейтърите да не ми отговарят!Грижете се за изтерзаните си душици...

 20. 20 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  " Бойко Борисов: Дет' се вика, те и в тоалетната са ме записвали. ..."

  А, не, благодаря ! Няма нужда, като знам какво ви е в спалнята !

 21. 21 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Весело

  Не може да се отрече, че от десетките чекмеджета в стаите, само едно чекмедже отварят на клипа и там е парата.

  Ама на видеото една пачка с евра, а на снимките пълнооо ..
  Или по скоро ще е сериал и в друго видео да чакаме развитие

 22. 22 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Комунисти - Корнела и БСП
  Криминали - Божков и компания
  Либерали - Христо Иванов и Да, България

  Новия 2020 едишън Отечествен Фронт за взимане на властта :)

  Кои ще краде пити кашкавал от мандрите и ще ги носи на протестърите?

 23. 23 Профил на vms2o649467
  vms2o649467
  Рейтинг: Неутрално

  Хубаво, ама в това видео не се виждат големите пачки евро. Така че не виждам нищо нередно тука, по принцип не е забранено или неморално да държиш евро и злато в чекмедже. Тая дето е снимала по-добре да пуска аудио записи.

 24. 24 Профил на lino_santino
  lino_santino
  Рейтинг: 269 Неутрално

  "Какво се вижда - че аз живея като аскет"

  Значи Баце прзнава автентичността на снимките и видеото. Автоголаджия един вид. Айде у лево, на хората им писна. Каскета също.

 25. 25 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Направо като дядо Добри живееш, лека му пръст...
  Той раздаде всичко, което имаше, направи го и ти.

 26. 26 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  Аз видях, че един почти седемдесетгодишен мъж, не е разбрал, че от този свят се излиза гол... и адски ущърб за внуците му...
  —цитат от коментар 13 на ju.li


  То ако не беше правителство а притча за алчността и достойнството, все щеше да има граници. Трябва да излиза негова снимка в Уикипедия зад понятието "Продажност".

 27. 27 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  Виж как и Нанков разбирал от социология.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 28. 28 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2809 Неутрално

  До коментар [#1] от "observador":
  Да кажат тукашните гърци...
  Доколкото знам аскет значи човек, който се упражнява (упорито), а по-после е било пренесно и към онези, които се молят.

 29. 29 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Севдалинка, завалийката, тя по-бедна от премиера..А, той горкият сал едни лекарства и нищо, нищичко ..
  Както казваше Гоце - нито дума, нито знак от мен ...

 30. 30 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  " Видя ли днес каква услуга ми направиха? Как им блеснаха номерцата. Видя ли, Нанков?"

  Една последна услугае му направи народа: бързо ще го прати обратно в Банкя, поне на първо време......

 31. 31 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Поради няколко актуални статии е блокирано съдържанието на Бивол.
  —цитат от коментар 15 на Lazarus
  До коментар [#15] от "Lazarus":

  Временно е, малко търпение (за качествено разследване си струва) и се отваря ето това (цитирам първия абзац):

  ЖЕНАТА ДО ГЕШЕВ СВЪРЗАНА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И КОВАЧКИ
  https://bivol.bg/hancheva-gesheva.html
  Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на пилон до адвокат, като пътьом е работила за лидер на организирана престъпна група и за фирма на Ковачки – установи проверка на Биволъ. Тя се прочу и с имотните врътки за придобиване на рекордно евтин апартамент от прокурорския свидетел Ваклин.

 32. 32 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  СИлно !Много силно !6 990 000 са за Борисов и ГЕРБ.3-4 000 маат гащи по жълтите павета.И квадратните гащи даже не е на протест :)
  —цитат от коментар 2 на WWW


  Забравяш още неродените, които също ще бъдат за ГЕРБ. Още мааалко ти требва социология.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 33. 33 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2004 Неутрално

  Интересно Що ли изгони Черепа вместо да го арестува? Дали ги беше страх че от България повече ще се разприказва? Дали омаловажиха факта че ще се обиди? Дали пък тия глупави видеота и снимки не са постановка от вътре? Да изпуснат парата? Да отклонен вниманието от големите далавери? Московската газова тръба? Белене?

 34. 34 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 837 Неутрално

  Баце може да крадне, но поне строи.
  А останалите само могат да крадат...

 35. 35 Профил на Помuяр
  Помuяр
  Рейтинг: 633 Любопитно

  Л*****о удари вентилатора и Големото Слънце веднага вади класическата "аз съм скромен човечец, раб Божий" карта. Той, милия, прогрес и разкош докара в държавата, а сега някакви неблагодарници на жълтите павета осми ден лаят срещу Него.

  Прозрачен е като 15 годишни прани кюлоти. А най-тъпото е, че привържениците Му попиват всяка Негова дума, сякаш е Божие евангелие.

  ТЪПАК! АЗ СЪМ Ш***Н ТЪПАК!!!
 36. 36 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 242 Разстроено

  А колко по-зряло (а и адекватно дори и в безумната ситуация в която се намираме) би било ако просто каже "Не коментирам". Като нормален политик. Или поне нормален човек.

  Как стигнахме до тук бе, братя и сестри?

 37. 37 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално


  За себе си съм убеден, че горното си го е направил сам мутрата, точно така както сам пусна лафа за купения гръцки остров . С този ход се опитва да омаловажи ИСТИНСКИТЕ снимки с парите и патлака .
  С това казва : « И тези снимки и онези от спалнята ми в Бояна са фалшименто изготвено от противниците ми. «
  Само, че онези от Бояна са си автентични .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 38. 38 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Любопитно

  "Борисов от джипа: Някой шпионства, аранжира, а какво се видя - живея като аскет"

  Не знаех , че аскетите има пълни нощни шкафчета с едри евро банкноти, пищови ...............и златни кюлчета................?!Но явно Боце е по-специален аскет и на него му е позволено!!!!

 39. 39 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Поради няколко актуални статии е блокирано съдържанието на Бивол.
  —цитат от коментар 15 на Lazarus


  НОВ ЗАПИС НА БОРИСОВ С БОРИС ВЕЛЧЕВ – “БРАТИНЬО”
  https://bivol.bg/bratinyo.html
  .. нов запис с глас приличащ на този на премиера Бойко Борисов. От съдържанието му може да се заключи, че той разговаря с бившия главен прокурор Борис Велчев, когото нарича “Братиньо“.
  Темата на разговора е искането на ректора на УНСС Стати Статев за финансиране на университета. То придоби медийна популярност на24 април 2019, когато вероятно е направен и записа. В началото се чува с много лошо качество и глас, наподобяващ с тембъра си гласа на Борис Велчев.

 40. 40 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5702 Неутрално

  Аскетите нямат наднормено тегло, не карат джип и нямат цяла стая с дрехи.

 41. 41 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 9 Неутрално

  Кой аскет живее с милиони евро в нощното шкафче?

  Тиквата, тия думи, които ги употребява, знае ли какво означават въобще?

 42. 42 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Любопитно

  До коментар [#3] от "Николай Колев":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++
  Те са част от антуража на Аскетът от Банкя!!!!!

 43. 43 Профил на RingRoad
  RingRoad
  Рейтинг: 696 Любопитно

  На някой хрумна ли му да сравнява мизерните пачки с милиардите на Божков?

  "I try to get it across to my players that working hard is a quality." Sir Alex Ferguson
 44. 44 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1970 Любопитно

  Така и не разбрах - "аскет" или "каскет"?

  Мараба, С-ДС доносници!
 45. 45 Профил на Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Рейтинг: 295 Неутрално

  На никой не му пука как живееш, тикво....просто изчезни и си прибери трупата.
  Нерде Ямбол, нерде Стамбол

  кравосмешението прави зелката ^¥^
 46. 46 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Баце може да крадне, но поне строи.А останалите само могат да крадат...
  —цитат от коментар 34 на palav_nik


  Не само строи, но и ремонтира постоянно построеното. Поне през седмица-две...

 47. 47 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  Шпионстват,аранжират,шараните кълват на гола кука.....,важното е,че днес и Боко и патриотите казаха"предсрочни избори няма да има,правителство на фигуранта-нанай,ще довършим мандата.Гешев и той да не остане по назад рече и повтори,"оставка няма да дам".А Черепа и оня,първият секретар на БСП,могат да продължават да си разкарват тълпата.

 48. 48 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Любопитно

  До коментар [#4] от "Манчо":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++
  И аз не знаех , че е така, ама както е казал Народът:"Човек се учи докато е жив"!А иначе на Аскетът от Банкя му се вижда края

 49. 49 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално


  Добре си е Бат Бойко - това е истински човек.
  Апва, може и да пиива , и пое**а ... бравос !
  —цитат от коментар 17 на WWW


  Това мисля, че са критерии за статист в клип на Нелина от 1997, не мисля че е критерий за мин.-председател на страна в ЕС през 2020. Мнозинството българи имаме различни критерии за тази длъжност, както се вижда от площадите.

 50. 50 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  Виж как и Нанков разбирал от социология.
  —цитат от коментар 27 на Един вампир броди из Европа  По- скоро от лизане ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 51. 51 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2541 Неутрално

  Престани да харчиш НАШИТЕ ПАРИ с малоумните си обиколки, 123 пъти "инспектира" Хемус, 88 пъти околовръстното, 475 пъти Балкански, Турски или какъвто там е Поток, стана вече банално това, само харчиш парите ни, не знам защо си мислиш, че впечатляваш някого с това.

 52. 52 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1903 Неутрално

  СИлно !Много силно !6 990 000 са за Борисов и ГЕРБ.3-4 000 маат гащи по жълтите павета.И квадратните гащи даже не е на протест :)
  —цитат от коментар 2 на WWW


  6 990 000 лева или евро!?

 53. 53 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 850 Неутрално

  Четвъртият мандат е на хоризонта! Троцкистите и хунвейбините нямат шанс!

 54. 54 Профил на nqb49646291
  nqb49646291
  Рейтинг: 0 Весело

  Пътнико свиден, пътнико млад....

 55. 55 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 837 Неутрално

  "Не само строи, но и ремонтира постоянно построеното. Поне през седмица-две..."

  Останалите и това не могат... 56. 56 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  До коментар [#12] от "samoedin":

  "Абе има и един по - голям " аскет" от него - почетния !"

  Какво му трябва на човек?
  Малко спретнато сарайче със пристанище отпред.

 57. 57 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Любопитно

  На някой хрумна ли му да сравнява мизерните пачки с милиардите на Божков?
  —цитат от коментар 43 на RingRoad


  Ако се появи видео от спалнята на Божков, сигурно трябва да покажат два гардероба с пачки.
  Само спестените му такси за 5 години щом били 700 милиона

 58. 58 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  На някой хрумна ли му да сравнява мизерните пачки с милиардите на Божков?
  —цитат от коментар 43 на RingRoad


  Божков не е мин.-председател и не представлява българската държава. Не е избиран. Той съществуваше под закрилата на тези, които избрахме и явно им е пълнил нощните шкафчета. Определено приоритет ми е да се разследва мин.-председателя.

 59. 59 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  До коментар [#34] от "palav_nik":

  " Баце може да крадне, но поне строи.
  А останалите само могат да крадат..."

  Има и трети вариант - строиш без да крадеш !

 60. 60 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Аскет с милиони в спалнята - дай боже всекиму

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 61. 61 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  До коментар [#57] от "001":

  Сарайски, Божков какво общо има? Ако се докаже че е престъпник (не че лично имам съмнения) това с какво оневинява Тиквун?

 62. 62 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Наистина господин Методиев. Живеете като аскет , всички видяхме видеото днес.

  SHADOWS of SOFIA
 63. 63 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 533 Неутрално

  "Не само строи, но и ремонтира постоянно построеното. Поне през седмица-две..."Останалите и това не могат...
  —цитат от коментар 55 на palav_nik


  Сменихме кмета на нашата община и да ти кажа, новият се справя доста по-добре от гербаджията. Не настъпи краят на света, не рухна стабилността, напротив - безвремието от времето на "останалите и това не могат" приключи.
  Ако Боце поне правеше нещата както трябва, а не да се разпадат след месец, и крадеше десетина процента, а не поне половината, щеше да си векува. Ама пуста алчност.

 64. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3931 Весело

  До коментар [#60] от "neut":

  " Аскет с милиони в спалнята - дай боже всекиму"

  Ми то само един милион в нощното шкафче според стандартите на сараите си е жив аскетизъм !

 65. 65 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  "Не само строи, но и ремонтира постоянно построеното. Поне през седмица-две..."Останалите и това не могат...
  —цитат от коментар 55 на palav_nik


  Айде стига сте ни пробутвали БСП и ДПС за "останалите". Насрахте се днес да говорите против Христо Иванов, май соц. проучвания ви светнаха, че тоя номер отече в канала.

 66. 66 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#61] от "George Svinarov":

  Що,Тиквун някой доказал ли е,че е престъпник?

 67. 67 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#61] от "George Svinarov":

  Що,Тиквун някой доказал ли е,че е престъпник?

 68. 68 Профил на brutester
  brutester
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Има много болд, ама върху това няма: "Минава покрай каса. Представи си, има каса, но ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата."


  Аз се питам същото :D

  <-- Пътен знак Г1: Движение само направо след знака
 69. 69 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 533 Неутрално

  [quote#57:"001"][/quote]

  Нямам против да снимат 700-те милиона.
  Даже ще е добре да ги снимат в различни гардероби - какво е спестил Божков и какво е раздал като подкупи надолу по веригата :)

 70. 70 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 678 Весело

  Баце може да крадне, но поне строи.А останалите само могат да крадат...
  —цитат от коментар 34 на palav_nik


  Дамн, и след строежа, ремонт, след ремонта строеж и т.н.

  И винаги наши фирми , а?

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 71. 71 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Весело

  До коментар [#57] от "001":Сарайски, Божков какво общо има? Ако се докаже че е престъпник (не че лично имам съмнения) това с какво оневинява Тиквун?
  —цитат от коментар 61 на George Svinarov


  И какво се доказа на клипа ...

  Борисов може да докаже приходи само от заплати последните 10 години , като премиер и преди това като кмет над милион.
  Над милион приходи от заплати за последните години.
  Да не забравяме, че преди това е бил собственик на фирма.
  Нямам за идея да оневинявам никой, но тези клипчета и снимчици са за балъците.

  Не знам нормален човек да си остава пачките по нощните шкафчета, като знае, че всеки ден там минават да му чистят камериерки и всякакви други и едва ли не се е сетил, че биха му ровили по шкафчетата и че имат телефони

 72. 72 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Базе сея последо пада ли. Вчера или утре?

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 73. 73 Профил на nikolay_mihaylov
  nikolay_mihaylov
  Рейтинг: 449 Неутрално

  Горкият стажант в "Дневник", който е трябвало да набира текста на този монолог. Трябва да му плащате вредни!

 74. 74 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Неутрално

  Клипа наистина изглежда аматьорска работа, още повече, че се вижда автора...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 75. 75 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  [quote#71:"001"][/quote]

  Държавните служители получават парите си на дебитна карта а не във брой и Левове а не Ойро. Да покаже сметка от която ги е теглил в брой.
  Да ти имам опитите за защита

  SHADOWS of SOFIA
 76. 76 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 678 Весело

  =====Бойко Борисов: Дет' се вика, те и в тоалетната са ме записвали. Мисълта ми е, че не искам върху момчетата да хвърлят никаква вина. Работим вече 15-20 години, не мога да ги обвиня тях. Това някой го е планирал, години наред го е планирал, години. Значи, това е някой, който е извършвал престъпна дейност или се е плашил, че в един момент ще го разкрия и ще го хванат. А онзи някой го е направил, за да дойде такова време, той е знаел, че ще дойде такова време.========

  Титан на мисълта : или се е плашил, че в един момент ще го разкрия и ще го хванат

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 77. 77 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  Има много болд, ама върху това няма: "Минава покрай каса. Представи си, има каса, но ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата."Аз се питам същото :D
  —цитат от коментар 68 на brutester


  Питош се,щото не си умен и красив.Ако беше,щеше да ВЯРВАШ.

 78. 78 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 678 Любопитно

  До коментар [#71] от "001":======че всеки ден там минават да му чистят камериерки ===

  Това да не е хотел Бояна ?
  Камериерката е само една и как мислите се влиза в дом Бояна ?
  Колко хора посещават спалнята на ББ ?

  И коя камериерка носи пачки и кюлчета ?

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 79. 79 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Весело

  [quote#71:"001"]
  —цитат от коментар 75 на K2
  Държавните служители получават парите си на дебитна карта а не във брой и Левове а не Ойро. Да покаже сметка от която ги е теглил в брой.Да ти имам опитите за защита[/quote]

  А защо този дето е снимал, да не си ги е носил с него и да си ги вземе след като си направи клипчетата.
  Нали не си мислиш, че баце сам се пере, сам си оправя леглото, сам си чисти , но пък решил да има и която чистачка отвори да си взема по една евровка.
  А още повече, че в къщата има каса.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 81. 81 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  До коментар [#71] от "001":======че всеки ден там минават да му чистят камериерки ===Това да не е хотел Бояна ?Камериерката е само една и как мислите се влиза в дом Бояна ?Колко хора посещават спалнята на ББ ?И коя камериерка носи пачки и кюлчета ?
  —цитат от коментар 78 на nessarox


  По-интересно е как минава през охраната с оръжие и златни кюлчета. Нали металотърсача на охраната ще нададе вой който ще събуди цяла Бояна.

  SHADOWS of SOFIA
 82. 82 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  Одеве водещата по БНТ пита Боряна Димитрова ГЕРБ ли сбъркаха някъде, та се стигна дотук. Толкова абсурден въпрос не очаквах да бъде зададен. Дали сбъркаха някъде? От Марс ли пада тази жена?! Всеки ден гафове. Всеки ден. Гаф след гаф. Да не говорим за откровените закононарушения. Но най-нетърпимото е тази простащина, която и днес отново ни демонстрира премиерът. Нашият премиер не е прост, както се хвали — той е простак. Това е обидно. На мен ми е обидно. И сигурно на много хора им е обидно. Нетърпимо е! Може да строи златни пътища, но всичко руши с липсата си на култура.

 83. 83 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Весело

  До коментар [#78] от "nessarox":

  Ама то се очаква , че и гардовете на НСО не са случайни хора, ама се оказа, че като виждат , че ги снимат, вземат българското знаме и демонстративно го захвърлят.

  И две седмици след това нито един от тях не е уволнен от патриота Радев, който допуска без проблеми , негови подчинени да хвърлят българското знаме докато ги снимат

 84. 84 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4092 Весело

  До коментар [#22] от "WWW":

  Еех, къде сега ги тез "пити кашкавал" като едно време? Някакви малки расфасофки... :-)
  ПП
  Може би стига само да пишеш "Бойко, умрем за теб, абе обичам те бе !" като циганката :-)

 85. 85 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 837 Неутрално

  "Има и трети вариант - строиш без да крадеш !"

  Може и да има некъде, но не и в България...

 86. 86 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#78] от "nessarox":

  Както ни учат в Сектата,Баце е много тъп.Той никога не е чувал за офшорни сметки,за банки със защитена тайна,за специални сейфове,и за това си държи откраднатите милиони в шкафчето.Учат ни също,че е много мързелив,домързяло го е да отключи касата си и да ги скрии,а ги е оставил всеки да може да ги снима.Тиквун.

 87. 87 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 526 Весело

  Малий, Бате как е извадил фалцета :))))

  Бог да благослови Америка за България!
 88. 88 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  [quote#79:"001"][/quote]

  Пиша ти кратко щото четеш бавно.
  Пред всяка вила в комплекса има охрана с метало детектор. Този детектор няма как да не отчете златни кюлчета и оръжие. Още повече , че посетителите се записват.

  SHADOWS of SOFIA
 89. 89 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  До коментар [#71] от "001":

  "И какво се доказа на клипа ..."

  Аз тоя клип даже не съм го и гледал. Нито пък съм го споменавал още по малко в контекст че доказва каквото и да било. Тиквун си е престъпник още от 90те години. Рекет, изнасилвания в Дева Спартак и какво ли още не. На мен клипове не ми трябват, аз помня кой откъде е.

 90. 90 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  Аскета тулупски навремето се жалваше, че "едни женски гащи" няма в цялата му къща. Е , стана ясно, че някоя си Бориславка е идвала там без гащи , /пък и без контрацептиви/, та после се наложи да й се купува къща с моден дюкян в Барселона. Аскетизъм зер, тип банкянският тенис-клуб, нали точно този братчед изпра парите за къщата.
  —цитат от коментар 80 на zegi


  И от къде става ЯСНО всичко това???В Сектата ли ви го казаха?

 91. 91 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7291 Неутрално
 92. 92 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 424 Весело

  До коментар [#88] от "K2":

  То беше смешно , че и радев си лети с дрона из резиденцията, нищо че е строго забранено, да се лети там с дрон, ама той е над закона и си го призна без проблеми

 93. 93 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  Изборите са тези които отреждат кой да управлява,не измислен,злобен и паниран пРезидент-фигурант!Този запис също не показва нищои си личи постановката.Няма такъв човек притежаваш оръжие да го остави на показ,когато той не е там,тук си личи простотията на оператора.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 94. 94 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1616 Неутрално

  Аскета тулупски навремето се жалваше, че "едни женски гащи" няма в цялата му къща. Е , стана ясно, че някоя си Бориславка е идвала там без гащи , /пък и без контрацептиви/, та после се наложи да й се купува къща с моден дюкян в Барселона. Аскетизъм зер, тип банкянският тенис-клуб, нали точно този братчед изпра парите за къщата.
  —цитат от коментар 80 на zegi


  Не знам откъде е станало ясно, че някоя си Борислава е ходила там без гащи. Ма и да е ходила, що му е да се крие? От кой се крие, от жена си, от теб, от комшията? Тази Борислава омъжена ли е, та трябва да е скришом? Барцилонската полиция нищо не казва за къщата,

 95. 95 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#90] от "uvtest":
  Що не питаш банкянският братчед, онзи от тенис клуба ? Вместо са спечели няколко милиончета от Елена Йончева, че го била набедила, се отказа от парите. И той е аскет, явно. У Банкя сите са такива.

 96. 96 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Весело

  [quote#79:"001"]
  —цитат от коментар 88 на K2
  Пиша ти кратко щото четеш бавно.Пред всяка вила в комплекса има охрана с метало детектор. Този детектор няма как да не отчете златни кюлчета и оръжие. Още повече , че посетителите се записват.[/quote]

  И си СИГУРЕН,че пред всяка вила седи часови с металотърсач.И че,всеки път ,когато камериерка или човек от поддръжката,също служители на НСО, влизат и излизат,часовият ги проверява?Ти да не си бившият шеф на тази служба?

 97. 97 Профил на Rhapsody of Fire
  Rhapsody of Fire
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол! - извикало изведнъж едно дете. - Не го слушайте, той е просто дете! - рекъл баща му, ала всички започнали да предават думите на детето. - Да, да, царят е гол! - извикал най-сетне целият народ.
  Царят бил поразен. На него също му се струвало, че народът е прав, ала си казал: „Все пак шествието трябва да се изкара докрай!“ и продължил гордо напред. А прислужниците му продължавали да вървят все тъй тържествено след него и да носят краищата на въображаемата мантия.

  Путинофилите и Тръмпанарите възприемат: Учтивия- за лицемер; Възпитания-за слабак;Толерантния-за гей; Културния-за лигльо; Разумния-за будала; Образования-за соросоид.
 98. 98 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2406 Весело

  До коментар [#11] от "padrino":

  "Живеел като аскет?"

  Е, не е ли!? Ни стотинка не е извадил от джоба си. Тъй да се каже нищо не "прахосал за примамките от живота". Само събира златни мисли във формата на кюлчета и "вагон с книги" под формата на пачки. Обвиняват го, че е прочел само "Винету", ама Винету дали е прочел толкова пачки колкото Баце!? Само аскет може да "чете" нон-стоп пачки и след прочетеното да излива мислите си в злато.

 99. 99 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  [quote#96:"uvtest"][/quote]

  Сигурен съм , че камериерката е въоръжена и много опасна. Следствие на което е сложила заплатата си в Бойковото чекмедже та да злепостави.

  SHADOWS of SOFIA
 100. 100 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2326 Неутрално

  До коментар [#95] от "zegi":

  Браво!Значи ти твърдиш нещо,а когато ти поискат аргументи и доказателства,пращаш да се пита другаде.Няма значение,важното е,че на теб всичко ти е ЯСНО.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK