На живо

В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия ЛазароваДва часа продължиха дебатите по петия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов, който бе внесен от БСП заради корупцията. В същото време отвън имаше протести със скандирания "Мутри, вън" и "Оставка". Гласуването по вота ще е от 11.30 часа във вторник, като се очаква той да бъде неуспешен, тъй като за свалянето на правителството ще гласуват само БСП и ДПС. "Дневник" представя хронология на дебатите в Народното събрание.
ГЕРБ призна за корупция

След два часа дебатите по вота на недоверие приключиха. От трибуната вицепремиерът Томислав Дончев попита дали има корупция в България и си отговори, че има от години и че тя е хронично заболяване, което трябва да бъде излекувано с институции и закони, каквито вече били заимствани от европейската практика.


След като намекна, че в новия парламент няма да се промени почти нищо освен 10-20 процента от народните представители, Томислав Дончев обяви, че правителството ще стои на власт, докато е от полза на хората и докато връзката с тях не бъде скъсана.


"Не е важно да спечелиш войната, а да организираш мира", каза Томислав Дончев, цитирайки Аристотел.


В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия Лазарова


Лидерът на "Воля" Веселин Марешки призова депутатите от БСП да се вслушат в призива на президента "Мутри, вън" и да си подадат оставките. Още за протеста и политическата криза четете тук.

"Мафията се е впила в икономиката, владее институции, контролира медии, но не може да контролира душите на хората. Времето на ГЕРБ изтече", обяви зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин от БСП. Той каза, че с гласуването партиите ще покажат дали са от страната на народа или на мафията.

Министрите Владислав Горанов и Емил Караниколов, чиито оставки бяха поискани, за да се пресекат внушенията, че са министри на ДПС и бизнесмена и депутат Делян Пеевски, са в парламента. Младен Маринов отсъства.


По време на дебатите парламентарната група на ДПС не се изказа нито веднъж.

БСП поиска и Иван Гешев да си тръгне

От парламентарната трибуна депутатът от БСП Крум Зарков обяви, че ГЕРБ са превърнали България в държава, в която "Яко се краде" със знаме "банкнота от 500 евро с калинка". Той изброи редица скандали, заради които поиска оставката на правителството.


"Главният прокурор обвърза съдбата си с това управление и трябва да си тръгне с него", обяви още Крум Зарков от БСП.


Досега социалистите избягваха да заявят гласно дали подкрепят второто искане на протеста - за оставката на Иван Гешев, а отговаряха лаконично на журналистически въпроси. Още четете тук.


Според Зарков истинската тежка артилерия на управлението е прокуратурата, а под ръководството на Иван Гешев тя е готова на всеки запис да отговори със запис, на всяка снимка с чат, а ако и това не може – с показна акция, с арест, с нахлуване. Той обяви това, след като каза, че не пистолетът на нощното шкафче е оръжието на Бойко Борисов, а това са институциите.


"Вие ли ще ми кажете, че сме платени от Божков", попита Крум Зарков ГЕРБ и припомни скандалите с есемес комуникацията между бизнесмена и финансовия министър Владислав Горанов, както и за несъбраните 700 млн. лв. такси от хазарт.


В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия Лазарова

"Патриотите" заговориха за Велико народно събрание

В защита на правителството депутатът от "Обединени патриоти" Искрен Веселинов обяви, че въпреки флиртовете на ГЕРБ с ДПС "патриотите" не допуснали партията на Ахмед Доган в управлението. Той каза още, че се виждала прегръдката между БСП, ДПС и Христо Иванов.


В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия Лазарова


Според Искрен Веселинов в мотивите на вота на недоверие се вижда желанието на БСП да яхне протеста, в който имало джендърлиберализъм и соросоиди. Той каза, че "Обединени патриоти" са готови да чуят исканията на протестиращите и са готови да инициират референдум по въпроси като отзоваване на депутати, образователен ценз при гласуване и др., а ако трябва - и да се свика Велико народно събрание за промяна на конституцията.

Дебатите по вота на недоверие продължиха с престрелки между ГЕРБ и БСП. На критиките на опозицията, че в България има проблем с разделението на властите и свободата на словото, управляващите отвръщаха, че по времето на управлението на социалистите било по-лошо - спирали еврофондове, фалирали банки и др.


Според депутата Александър Иванов от ГЕРБ мотивите по вота на недоверие носят "аромат на тежък дубайски парфюм", правейки аналогия с обвинения бизнесмен Васил Божков, който е в Дубай.


Депутатът от БСП Явор Божанков каза, че след като управляващите са се опитали да опростят 50 млн. лв. на едър бизнесмен, той създал медийна група, която е благосклонна към тях. Той не цитира имена, но даде да се разбере, че визира Кирил Домусчиев и "Нова телевизия".


Още за протеста и политическата криза четете тук.

За ГЕРБ Радев е изпълнен с реваншизъм

По време на целия дебат ГЕРБ критикуваше както БСП, така и президента Румен Радев, който призовава за оставка на правителството и главния прокурор.


"Комплексиран човек, изпълнен с омраза и реваншизъм, който иска цялата власт" - така депутатът от ГЕРБ Александър Ненков определи Румен Радев. Според ГЕРБ няма смисъл да има предсрочни парламентарни избори през декември, тъй като редовните ще бъдат през март догодина.


От парламентарната трибуна Александър Ненков каза, че Румен Радев е разрушил мостовете между институциите, както и между политическите лидери и не може да има цялата власт, която иска - след оставката и преди предсрочните избори той трябва да състави служебен кабинет. По думите му се създава образ на лошия Борисов, но при ГЕРБ България влязла в чакалнята за еврозоната и затворила главите за Шенген.


Накрая Ненков се обърна към протестиращите и призова да има мостове и диалог. Той каза, че те не искат и БСП.


По-късно колегата му от ГЕРБ Александър Иванов каза, че докато президентът вдигал юмруци, за да трупа личен рейтинг, премиерът работел за влизането на България в еврозоната.


След това председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова обяви, че няма право да иска цялата власт.

БСП поиска оставка и съд за управляващите

В изложението на мотивите за вота на недоверие лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че корупцията в страната се държи на шест крака, а в последните три години е имало 25 корупционни скандала, сред които и "Апартаментгейт". Според социалистите, за да се изкорени олигархично-мафиотският модел на управление на ГЕРБ, трябва да има оставка, съд и справедливост, а след това умни и можещи хора да изградят държавността отново.


В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия Лазарова


За БСП шестте крака на корупцията са лобистките закони, институциите, които ги легализират, бушоните на различни етажи във властта, които изпълняват частни интереси, безнаказаността, пропагандата на платени анализатори и послушни медии, че алтернатива няма, както и страхът, който поддържат управляващите. Обръщайки се към Бойко Борисов, който отсъства, Корнелия Нинова каза, че е дъно да обвинява дядото на бития на протеста студент Евгени Мирчев, че заради него не успял да учи в чужбина.


В мотивите си социалистите обявиха, че не искат оставката на правителството, за да седнат във властта, а за да променят страната - да има върховенство на закона, справедливи доходи, чиста природа и др.


"Оставка, съд и справедливост", призова Корнелия Нинова и се обърна към народа да им помогне да разградят модела на управление на ГЕРБ.


Лидерът на БСП не спомена позицията на партията по исканията за оставката на главния прокурор Иван Гешев. Тя каза само, че повод за недоволството на хората е станало нахлуването на прокуратурата в президентството.


Още за протеста и политическата криза четете тук.

В отсъствието на премиера Бойко Борисов в този час в парламента започват дебатите по петия вот на недоверие срещу третия му кабинет. Пред Народното събрание има протест с искания на оставката на правителството, който е поредният от протестите срещу управляващите и главния прокурор Иван Гешев. Още за протеста и политическата криза четете тук.


Вотът бе внесен от БСП заради корупцията, но се очаква да бъде неуспешен, тъй като ще бъде подкрепен само от още една партия - ДПС, а за свалянето на правителството са нужни 121 гласа.


В парламента БСП поиска Гешев да си тръгне с кабинета "Борисов" 3 (хронология)

© Юлия Лазарова


Бойко Борисов е на Европейски съвет в Брюксел, но в парламента са вицепремиерите Томислав Дончев и Марияна Николова и министри. В залата не са Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов, чиито оставки бяха поискани след среща в ГЕРБ, за да се опровергае усещането, че те са министри на бизнесмена Делян Пеевски и ДПС. Председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ даде да се разбере, че те са в отпуск.


Управляващите имат намерение да отхвърлят вота на недоверие утре, след което да решат дали да правят ремонт на правителството или да изберат друг вариант, сред които и Борисов да излезе в отпуск, а Дончев да го замества до края на мандата при смяна на много министри. Още четете тук и тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (142)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 2234 Весело

  Баце се излага у Европата.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 2. 2 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Неутрално

  Бойко Борисов е на Европейски съвет в Брюксел, но в парламента са вицепремиерът Томислав Дончев и министри. В залата не са Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  Теменужка П
  да не е в МОСКВЕ да рапортува
  КАК ВЪРВЯТ ХАРЧОВЕТЕ по
  ИЗГРАЖДАНИТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ

  РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ТЕМЕНУЖНИЦИ

 3. 3 Профил на xex02646215
  xex02646215
  Рейтинг: 51 Неутрално
 4. 4 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Неутрално

  Борисов е пътник.
  —цитат от коментар 3 на xex02646215


  Щом и РУСИЯ ГО ОТСВИРИ

  Типично ПО РУССКИ го отсвири

  така както се отсвирва НЕКАДЪРНА и СВОЕНРАВНА ПРИСЛУГА

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5812 Весело

  До коментар [#1] от "Тиква загубена":

  Боце спинка гол-голеничък, напреки на леглото и напреки на вота...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 7. 7 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  Огнян Минчев: "Копейкин и Гуцанов овладяват контрола върху протеста във Варна. Поругано е знаме на ЕС, общински съветник на ДБ е прогонен от протеста от шпицкомандите на Копейкин. Съвет към ДБ - Варна: Ако не можеш да помагаш на демокрацията, поне не й вреди! Не се събирай с десни и леви екстремисти! Не жертвай европейската принадлежност на България заради конюнктурни политически съюзи с врагове на демократичното политическоо устройство! Чети повече - що е то ОФ и докъде е довело съюзниците на БКП!"

  https://www.facebook.com/ognyan.minchev.3/posts/10221103836719302

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 8. 8 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 2220 Весело

  Положението става напечено и Бойко излиза в отпуска? 😁😁😁😁😁😁

  Точно както Бай Тодор го е научил: "Като се зададе бурята ние се снижаваме и чакаме да отмине"

  На сеКУРити гардове (cgv37662786), малоумни (EUdefender) и тролове (Шака Зулу) не отговарям 😁
 9. 9 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2439 Неутрално

  Вотът няма да мине, въпросът е какво се случва след това?
  Отровното трио очевидно готви октомврийска революция.
  Кой ли ще поеме отговорност за напълването на болниците???

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 11. 11 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Весело

  До коментар [#1] от "Тиква загубена":Боце спинка гол-голеничък, напреки на леглото и напреки на вота...
  —цитат от коментар 6 на Незнайко в Слънчевия град


  ПАРА ЗАШУМИ
  ГЪЗА МУ Я ГРЕЕ
  И ПЕЕ ЛИ ПЕЕ
  ПРИСПИВНА ПЕСЕН

 12. 12 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Весело

  Прочетете това интервю, такива не се публикуват в„Дневник“:https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-mihail-veshim-rumen-radev-e-kato-knizhen-razdelitel-ne-placha-za-borisov-a-za-tova-koeto-mozhe-da-doyde
  —цитат от коментар 10 на 1908


  Тъй тъй

  Подобни СТРАШНИ ИСТОРИИ пускаха и в Русия

  за да оправдаят НУЛИРАНЕТО МАНДАТИТЕ на ПУТИН

  И тук някои другари сънуваха

  НУЛИРАНЕ НА БОЙКЬО СОПОЛА и ШИШИ

  ама нещо не се получава

 13. 13 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3076 Весело

  Ами възползват се, че няма и ...

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 14. 14 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3729 Неутрално

  До коментар [#4] от "Hawaii":

  " Щом и РУСИЯ ГО ОТСВИРИ..."

  Кой обича предателите ? Нали знаеш какъв е краят им ? Щом си предал своите, всеки друг ще предадеш !

 15. 15 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":
  //До коментар [#3] от "xex02646215":

  //Пътник е друг път. Вие сте пътници, болшевиките.//
  ==================
  Тиквеник, не си четеш съветската история (ще си дърпаме ушите)!!!.....Пътници сте меншевиките ( с реална поддръжка от 10-12%)......"болшевиките" сме над 60% (тези които няма за кого да гласуваме), ще има силен протестен вот, канализацията ви зове!!!

 16. 16 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  [quote#12:"Hawaii"][/quote]

  Колко трябва да си глупав, за да "плюеш" за Путин, а да не разбираш, че си с неговите слуги в България...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#6] от "Незнайко в Слънчевия град":

  //Боце спинка гол-голеничък, напреки на леглото и напреки на вота...//
  ===========
  Ама ще има опраскване с 200 в дупарата, нагласил се е!!!!!

 19. 19 Профил на tanton
  tanton
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Горкият Бойко! Оставяте го човека един мандат да изкара, все не може да ги довърши. Ей, страшни хора значи...

 20. 20 Профил на #ОСТАВКА
  #ОСТАВКА
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  Подкрепяме го, но не е и БКП!
  Елате пред парламента, Борисов големия мъж го няма отново, отиде да се моли за пари в Брюксел., но стана за посмешище

 21. 21 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Всеки нормален човек е на работа? Как си позволяват другарите да протестират в работно време? Отговор:

  Мъж: Трябва да продължат протестите.
  Божков: Да, бе, ше продължат. Даже сега създаваме Щаб на протеста малко да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик'ви лумпени.
  Мъж: Да.
  Божков: Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди,
  Мъж: Да.
  Божков: протеста ше се сведе до, до две хиляди и разни политици да минат, да ги поздрават, да (не се разбира) до тях и т'ва е.
  Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
  Мъж: Нали? Е т'ва е.
  Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
  Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
  Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира.
  Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на rezachka
  rezachka
  Рейтинг: 243 Неутрално

  Пред парламента се е събрал целият български народ, 500 човека!

 23. 23 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#12] от "Hawaii":

  //Подобни СТРАШНИ ИСТОРИИ пускаха и в Русия

  за да оправдаят НУЛИРАНЕТО МАНДАТИТЕ на ПУТИН//
  =================
  Ама тя кочината се тресе страшно !!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=mFVK6cJBwpg

 24. 24 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#9] от "selqnin":

  Оставка и площадите ще се изпразнят.
  Отговорноста за напълването на болнииците ще е на непускащата кокала Мутра, но отговорност Мутрата няма да поеме никога.

  Perhaps you and I have lived with this miracle too long to be properly appreciative. Freedom is a fragile thing and is never more than one generation away from extinction. It is not ours by inheritance; it must be fought for and defended constantly by each generation, for it comes only once to a people. Those who have known freedom and then lost it have never known it again. #ОСТАВКА
 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7712 Неутрално

  Че той Борисов кога е ходил, когато се обсъжда вот срещу ГЕРБ.

 26. 26 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 905 Неутрално

  Някои хора са с неизживяно детство и искат непрекъснато да се връщаме към 90-те години, години на мизерия, нестабилност и истинска мафия!

 27. 27 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  До коментар [#24] от "Darulio":

  Каква оставка бе. Какви пълни площади сънуваш.
  Ако Борисов подаде оставка значи влиза в съглашателство с мафиотският ви протест и предава българите и България. И тогава ще излезем десните.
  Хайде сгъвайте цирка.

 28. 28 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Весело

  [quote#12:"Hawaii"]
  —цитат от коментар 16 на 1908
  Колко трябва да си глупав, за да "плюеш" за Путин, а да не разбираш, че си с неговите слуги в България...[/quote]

  Тъй тъй

  СТРОЯЩИТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ

  Турски пото

  АЕЦ БелеНЕ

  и ПАЗЕЩИ ДА НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ ЛУКОЙЛ

  БОРИСОВ и ГЕРБ

  не били СЛУГИ НА ПУТИН

  Ха-хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

 29. 29 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Баце е огкрехнал чекмеджето и сичкото герберско трол се е изсипало рано, рано във форума.

 30. 30 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#9] от "selqnin":

  //Кой ли ще поеме отговорност за напълването на болниците???//
  ==============
  Неема да се плашиш, рани прасеята, и не ги целувай!!!

 31. 31 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не трябва да се допуска правителство на Божков и Шиши наредено от фигуранта президент.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 32 Профил на Студио Х
  Студио Х
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Баце се излага у Европата.
  —цитат от коментар 1 на Тиква загубена


  #посрещниборисовналетището

 33. 33 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3729 Весело

  До коментар [#22] от "rezachka":

  " Пред парламента се е събрал целият български народ, 500 човека!"

  Пак добре, че признавате, че има протест, че като слушам герберите доскоро, той бил само в главата на подопашниците ! Ама добре, че ги броите - показва какво движи ОПГ - то на властта !

 34. 34 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4360 Весело

  Не трябва да се допуска правителство на Божков и Шиши наредено от фигуранта президент.
  —цитат от коментар 31 на 1908


  НУЛИРАНЕ на БОЙКЬО

  Той е Българският Путин

  Ха-хааааааааа

 35. 35 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  До коментар [#24] от "Darulio":

  Така, че Борисов има последен шанс. Или хъка и мъка и се съобразява с руско мафиотите сиреч с Вас или започва да реже из корен в Държавата и изчиства мафиотите. Средно положение няма. Това смятат Народът.

 36. 36 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  Наред с честните протестиращи, които искрено вярват, че ще съборят мафията, крачи и самата мафия

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 37. 37 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  До коментар [#3] от "xex02646215":Пътник е друг път. Вие сте пътници, болшевиките.
  —цитат от коментар 5 на НеКой  Това « болшевиките « е много общо и много неясно ...
  Аз предпочитам да се изразявам точно и аргументирано - протестите искат оставката на БОЛШЕВИКЪТ - КОМУНИСТ Бойко Борисов . С него ще си отидат и още 18 болшевици - комунисти от ПГ на ГЕРБ .
  Ето така трябва да се говори - с имена и цифри .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 38. 38 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1107 Весело

  До коментар [#27] от "Да вярваме на истината":

  ВИЕ? ДЕСНИ? ХАХАХАХАХАХААХХАХАХА
  Вие сте бетер социалисти бе, братче. От понеделник сутринта си се подкарал с домашната ракия, Габрово. 😂😂

  Perhaps you and I have lived with this miracle too long to be properly appreciative. Freedom is a fragile thing and is never more than one generation away from extinction. It is not ours by inheritance; it must be fought for and defended constantly by each generation, for it comes only once to a people. Those who have known freedom and then lost it have never known it again. #ОСТАВКА
 39. 39 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  До коментар [#16] от "1908":

  Слугите на Путин строят патоци и запълват гьолове. Освен това се отказват доброволно от неустойки по сключени договори и заплащат милиарди за скрап.

 40. 40 Профил на rezachka
  rezachka
  Рейтинг: 243 Неутрално

  До коментар [#22] от "rezachka":" Пред парламента се е събрал целият български народ, 500 човека!" Пак добре, че признавате, че има протест
  —цитат от коментар 33 на samoedin

  Има протест, но нали щеше да е масова окупация.

 41. 41 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Съд разбира се, ако може народен!
  щото иначе на другуя не може да се вярва...

 42. 42 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7712 Неутрално

  В парламента се обсъжда вот на недоверие към мафиотското правителство на Борисов. Депутатите на ГЕРБ явно не са разбрали, защото обсъждат президента, а не какви ги върши Борисов.

 43. 43 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2439 Разстроено

  Съдът "народен" ли е и къде ще закопаят застреляните???

 44. 44 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Наред с честните протестиращи, които искрено вярват, че ще съборят мафията, крачи и самата мафия
  —цитат от коментар 36 на Мизийски


  Мафията не трябва да се събаря, а трябва да се вкарва в затвора. Много бързо взе да се развива и от суджуци мина на ритони.

 45. 45 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 845 Разстроено

  Борисов можеше да остане в историята на България ,като човекът вкарал комунистите в затворите .Но вместо това той предпочете да се съюзи с тях и заедно да крадат .
  Така че ще бъде запомнен като един от много крадци разграбвали държавата .

 46. 46 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#38] от "Darulio":

  //До коментар [#27] от "Да вярваме на истината":

  ВИЕ? ДЕСНИ? ХАХАХАХАХАХААХХАХАХА
  Вие сте бетер социалисти бе, братче. От понеделник сутринта си се подкарал с домашната ракия, Габрово. 😂😂//
  ============================
  Стига бе, тоя не ще вече да пасе козите и да пие шльокавица, ще става програмист и ще получава по 5000 бинки, и че смуче.......100 гайди!!!!

 47. 47 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Чернобиоското пионерче, преседяло 17 години в 4ти клас броди из Европа за последно. Станахме за смях на целия свят.

 48. 48 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#16] от "1908":

  //Колко трябва да си глупав, за да "плюеш" за Путин, а да не разбираш, че си с неговите слуги в България...//
  ==================
  Аха, слугите са тези които му полагат кюнци за 3 милиарда, и искат руски самовар бомба (не че ще се случи) да монтират в БелЯне!!!...а за летящите таралясници няма да говорим (те добре че не летят)!!!!

 49. 49 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 543 Неутрално

  Близо 2 години на Макрон му искат оставката „жълтите жилетки“,като протестите там са наистина са многохилядни и брутални,с палежи и разрушения.
  Някой да е чул Макрон да е подал оставка?
  На Бабиш, в Чехия, също му искаха оставката над 300 000 човека - реална бройка.
  Някой да е чул Бабиш да си е подал оставката?

 50. 50 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  До коментар [#45] от "lout66":

  Че кой вкарва себе си в затвора! Вие май говорите несвързано.

 51. 51 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#25] от "Роси":

  //Че той Борисов кога е ходил, когато се обсъжда вот срещу ГЕРБ.//
  ========
  Ми няма такива големи памперси и ще усмърди целият Парламент!!!

 52. 52 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1507 Любопитно

  [quote#12:"Hawaii"]
  —цитат от коментар 16 на 1908
  Колко трябва да си глупав, за да "плюеш" за Путин, а да не разбираш, че си с неговите слуги в България...[/quote]

  A чий интереси са турски поток, белене , лукойл, росенец и мн. други

  Може би български
  и кои партии настояват с наливането на пари в бездънните каци
  Е, сега ЕС показа , че няма повече ..........

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 53. 53 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 746 Неутрално

  БСП ( Божков С Прокопиев) поискаха оставка

 54. 54 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1507 Любопитно

  Не трябва да се допуска правителство на Божков и Шиши наредено от фигуранта президент.
  —цитат от коментар 31 на 1908


  Радев ще е само с мандат за провеждане на избори

  Няма да има право за вземане на външно и вътрешно политически решения

  Стига ни плашите с БСП

  Сменяйте опорката

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 55. 55 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  Къде изчезнаха разни Тайги и и вся остальная сволоч, играха го "лошото" ченге, за да могат тиквите са се пишат антипутинци. Тиквите, как и да се върти червеният ви задник се вижда и от космоса!!!!

 56. 56 Профил на iliyapopov
  iliyapopov
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Тези от БСП-то ще се насер@т в челна стойка! Като боен пес са - захапят нещо и стискат зъби!

 57. 57 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Правителството на мафията чак да бъде наредено от президента фигурант.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3323 Неутрално

  Ейга ти опозицията! Не можаха да докарат на площада поне 500 души социалисти, комсомолци, даже дърти комуняги-пенсионери, да покажат едно прилично присъствие. То така власт не се събаря. Ако и утре е същото, протестът се проваля.
  Писал съм го отдавна. Боко никой не може да го събори. Не че всички го харесват, но липсва свеж и достатъчно активен ресурс. Софиянчетата до последно си караха колите по жълтите павета и пътуват за Халките напук на протестиращите. Шайката ще се задуши от собствената си смрад. Но няма да е сега.

 59. 59 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2954 Весело

  До коментар [#21] от "1908":

  Като поствате измислици, поне ги четете да видите колко да жалки.

  Бойко: Г-н Решетников, ситуацията е /не се разбира/.
  Решетников - Ще оправим нещата, дай едно чекмедже пачки.
  Борисов - Ще съм Ви задължен до живот, г-н Решетников. Да живее другаря Владимир Путин!

 60. 60 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 704 Неутрално

  Едната мафия/БСП и ДПС/ обвинява другата мафия/ГЕРБ/ в корупция.

 61. 61 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Весело

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Комунист да говори за болшевики! 😀 😀 😀

 62. 62 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3323 Неутрално

  Бой с клишета се очертава в парламента. Победителят е известен, наградата е приготвена. Публиката гледа с отегчение и отврат.

 63. 63 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5597 Неутрално

  До коментар [#57] от "1908":

  Дай имената да ги видим другарю милиционер. И те ли ще бият децата ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 64. 64 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  До коментар [#54] от "nessarox":

  Малко послъгваш, а ако резултатът на изборите е патов, може и две години да изкара. При такава ситуация по добре наплашеният Боко, отколкото Божков, шиши, копейкин и сие

 65. 65 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1507 Любопитно

  Правителството на мафията чак да бъде наредено от президента фигурант.
  —цитат от коментар 57 на 1908


  Не разбрах ББ иска ли оставките на тримата министри или Шиши каза Не.

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 66. 66 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#10] от "1908":

  Вешим да си гледа литературата. Там го бива. Е може и да лиже задни части.

 67. 67 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#54] от "nessarox":

  //Стига ни плашите с БСП
  Сменяйте опорката//
  ==================
  Това към СевдаМиника (с партизанското има Шехерезада), ама и тя май се опущила в гащите , това в огледалото, май нейните крачета припкат!!!

 68. 68 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#14] от "samoedin":

  Веднъж предател, цял живот предател.

 69. 69 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1507 Весело

  До коментар [#54] от "nessarox":Малко послъгваш, а ако резултатът на изборите е патов, може и две години да изкара. При такава ситуация по добре наплашеният Боко, отколкото Божков, шиши, копейкин и сие
  —цитат от коментар 64 на rexdog2004


  Докажете, че лъжа

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 70. 70 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3076 Неутрално

  До коментар [#64] от "rexdog2004":

  Ако резултата е патов 2 години ще работи със сегашния бюджет.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 71. 71 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 627 Неутрално

  "В парламента БСП иска оставка и съд за "Борисов" 3"

  Само да припомня 2009 година, когато БСП и ДПС си гласуваха закон за амнистия, за да не могат да бъдат преследвани техни кадри.

  Ето и едни линк по темата
  https://dariknews.bg/regioni/pleven/cacheva-zakon-za-amnistiiata-na-bsp-e-edna-ot-prichinite-da-niama-nito-edin-politik-v-zatvora-2001297

 72. 72 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Любопитно

  До коментар [#23] от "LudLustrator":

  То и тук хиляди протестират. По твоята логика, за ГЕРБ става много зле. За вожда - също. И калинките да му мислят.

 73. 73 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#26] от "balkantourist":

  //Някои хора са с неизживяно детство и искат непрекъснато да се връщаме към 90-те години, години на мизерия, нестабилност и истинска мафия!//
  =================
  К'во рече, че тази е мафия е менте, вече с бели якички....не бе, на Тиквоний му се играе на килар и държи пистолет на шкафчето!!!!

 74. 74 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 653 Неутрално

  "..връзката между някогашната ДС и възхода на политици като Пеевски днес е пряка и видима. И че в един от запазените видеоразпити на 1989 г., водени срещу поета дисидент Петър Манолов, разпитващият офицер е всъщност Ангел Александров - видна фигура в посткомунистическа България, който предлага младият Делян Пеевски да бъде назначен за следовател въпреки липсата на юридически стаж...."
  В допълнение към горното: от гледна точка на причинно-следствени връзки фактите говорят за наличие на скрита, добре организирана структура за скрито влияние върху управлeнието на държавата. Принципно, човешкият фактор е основeн елемент в организационна структура, отнасяща се до управленски процеси. Всяка организация се състои от организатори и изпълнители, които изграждат елементите на организационната структура. Всяка организационна структура има цели, принципи и методи за постигане на целите. Една от целите е придобиване на качество, гарантиращо развитие/неразрушимост на организационната структура (еволюционност на развитието). В случая, допускането, че България е жертва на скрито въздействие на организирана система, да я наречем за краткост паралелна власт, предполага наличието на скрити организатори, полускрити и явни. Методите, при които се доказва до голяма степен кои са организаторите и кои са изпълнителите са два: от общото към единичното и от единичното към общото. И в двата случая се тръгва по пътя на парите. Прекият изпълнител на управление на финансовите потоци (еврофондове и държавният бюджет) е изпълнителнат власт. Контролен орган на изпълнителната власт е законодателначта власт по конституция. В последно време нещата са обърнати. За да се блокира каквото и да е недоволство срещу фактическото нарушаване на конституцията се появи перфектно организирано и неотразимо приета от цялата власт бухалка в лицето на каскета. Доказателство за организираност е синхронът между аскеа и службата за национална сигурност. Т.е. налице е добре организирана схема. Същевременно движението на парите сочи корпорацията ДПС като центъра на организирана схема за управление на финансовите потоци през изпълнителната власт. Доказва се от персоналните назначения в изпълнителната влост, отговорни за управление на финансовите потоци по цялата верига от началници на отдели, директори (ообено тези, отговарящи за обществените поръчки, техните принципали и т.н.). както и пълен контрол върху фирмата за обработка на изборните резултати. Всички ключови назначения минават през ШИШИ. Защо точно ШИШИ? Коя е оная сила, която лансира шиши още като момченце - председател на младежката организация на НДСВ, парламентарен секретар по транспорта, където нито една обществена поръчка не минавала без неговите ценни указания, заместник министър на едно грандиозно крадене през министерството на Е. Етем и т.н. и до сега в експоненциално ескалиращи мащаби. Нормално е да се допусне, че зад лансирането на кето и да е момченце в тези игри се дължи единствено на родителите. Очертава се ролята на майката на шиши. Майката на Шиши е дъщеря на най-големият партиен вожд на БКП на Врачанска област, някой си Цоло Радев, но може и да съм сбъркала фамилията. Корените на произхода на ББ, Цветелинка, Петьо еврото също са с произход от партийната номенклатура, обвързана с бащата на Маман (дядото на шиши). По данни, събрани от публикувана информация в различни наши и чуждестранни медии, още 85-та година ДС започнала организираната си подготовка за оцеляването си след очевидния разпад на соцлагера по време на перестройката. Залагало се само на доверени кадри. Това била мисията на Андропов, да подготви рестарт на комунизма, когато му дойдело времето. Трябвало всички страни от соцлагера да тръгнат по китайския модел. Тогава излязъл указ 56 в България (не съм сигурна за цифрите) който разрешавал и частен бизнес. Първите фирми били регистрирани само на хора от ДС още 85-та. Те си направили и преврата 89-та за да могат превантивно да създадат организация, която да контролира политическите събитията в техен интерес след преврата чрез предварително изготвен план, подкрепен със съответните кадрови политики дългосрочно във времето. Поради спецификата на възродителния процес, за да не допуснело неприятна реакция от етническите турци, направили ДПС, което и до сега се използва като средство за влияние върху политическите процеси, от там върху икономическите процеси, насочващи огромни финансови потоци в структури, изграждани и поддържани от тях. През тях Путин изграждал собствена мрежа за влияние в БГ. Примерно - банка Молов, създадала MFI холдинг и прехвърлила под формата на инвестиционни проекти парите на банката за стартиране на множество фирми в различни сектори на икономиката, предимно на наследниците на доверени комунистически елити, повечето от които са завършили в Москва и Ленинград. След това следите се замитали. Поддържали се постоянно инкубатори за отглеждане на техни кадри като БАН, школата Симеоново и др., от където лансирали във властта техни кадри. И до сега било така. След 89-всички новосъздадени банки били под техен контрол. Прехвърляли през тях чрез необезпечено кредитиране парите на държавата в техни, създадени специално за целта фирми, които и до сега употребявали за източване и влияние. Костов, единствен, искал да пресече този модел и организирано и целенасочено го превърнали в национален "герой -плашило" върху който стварили всички злини в държавата за всички времена. Тогава Костов разбрал кой е корена на злото и го нарекъл "Проклятието на България". 30 години бяха необходими, за да се появи поколение, което да не го е страх от ПРОКЛЯТИЕТО, което затри много човешки животи в интерес на собственото си оцеляване. Готово да затрие и държавата. ИЗВОД: ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОТ КОРПОРАЦИЯТА ДПС, ПРИКРИЛА МУТИРАЛАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В БИЗНЕС МАФИЯ УБИЕЦ НА ДЪРЖАВАТА.

 75. 75 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#27] от "Да вярваме на истината":

  Борисов отдавна предаде българите и България. Важен е личния му интерес. А управлението му е на принципа "след мен и потоп".

 76. 76 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#72] от "Vlado Nikolov":

  //То и тук хиляди протестират. По твоята логика, за ГЕРБ става много зле. За вожда - също. И калинките да му мислят. //
  ========
  Моята логика е, че щом и прованса почне да излиза на улиците (където феодализма се вихри със страшна сила), значи положението е много зле, и тиквите ще отекат в канализцията!!!!

 77. 77 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  А защо ли при управлението на ГЕРБ фалира КТБ - "Най-успяващата" и най-хвалена частна банка, за което собственика и получаваше награди. Комплекси явно има и сред членовете на правителството, както и главния прокурор. За това бе организирано и зрелищно нахлуване в президентството, с което чашата преля.

 78. 78 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Любопитно

  До коментар [#31] от "1908":

  А да сме доволни от правителството на шиши в лицето на тиквата и компания?

 79. 79 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#71] от "Stoyan Kostov":

  //Само да припомня 2009 година, когато БСП и ДПС си гласуваха закон за амнистия, за да не могат да бъдат преследвани техни кадри.//
  ==================
  Нема да се абиш, к'во било преди десет години ->тиквите имаха възможност да променят закона и да гласуват лустрационен закон, и ако е имало престъпници да бъдат вкарани в затвора, ама такова нещо не се е случи -> гарван, гарвано око не вади!!!!

 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#33] от "samoedin":

  Чак, когато заиграят тоягите, тогава ще признаят. Ама ще бъде късно.

 81. 81 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2482 Весело

  Понеделник сутрин. Шепа безделници протестират пред парламента.

  https://bit.ly/3hkkM9s

 82. 82 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2954 Неутрално

  До коментар [#77] от "Voiko":

  КТБ от лихварска къща стана банка при тройната ламя. Мустака си бе комуне - хем обра банката, хем го писа на другата мафия.

 83. 83 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#36] от "Мизийски":

  Вярно е. И си докара привърженици с автобусите. Щото, калинките ги е страх да излезнат в подкрепа на вожда си.

 84. 84 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#40] от "rezachka":

  Ще стигнем и до там. Едно по едно.

 85. 85 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3081 Неутрално

  Прочетете това интервю, такива не се публикуват в„Дневник“:https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-mihail-veshim-rumen-radev-e-kato-knizhen-razdelitel-ne-placha-za-borisov-a-za-tova-koeto-mozhe-da-doyde
  —цитат от коментар 10 на 1908


  Много се е хараланизирал напоследък Вешим.

  Наистина е трагедия, че народните избраници по парламентарен и конституционен път "търсят промяна", а народът им се хили. Щото там Корнелия и до нея Румен Гечев ще спасяват демокрацията, която толкова много им отне.

  Но и няма как да поддържаме държава, която се крепи само на една, при това доста съмнителна, личност. Добре уредените общества като Белгия прекрасно си функционират и без правителство.

  И изобщо не е ясно може ли да се нарече държава място, където фантоми обикалят спалнята на премиера и си правят каквото искат с цел да го изнудват -- независимо дали са заснели кюлчета злато или букет незабравки.

  Това са заболявания, които аспиринчето на Вешим няма да излекува.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 86. 86 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#43] от "selqnin":

  Няма да ги застреляме. Ще ги пратим да трошат камъни, за ремонт на магистралите. Все пак сме хуманно настроени. А и да има полза.

 87. 87 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#62] от "Judjuk":

  //Публиката гледа с отегчение и отврат.//
  ================
  Ти все пак си купи вазелин, да не те изненада публиката с 200!!!

 88. 88 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  До коментар [#58] от "Judjuk":

  Абе стресна се Боко, но трябваше да го стресне някой. Така ще управлява по добре. И с предизборна цел ще ореже малко ДПС, което няма как да стане в новия парламент

 89. 89 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 67 Неутрално

  "Премиерът на България Бойко Борисов, член на БКП и телохранител на бившия комунистически лидер Тодор Живков, който не можал да следва в западен университет навремето, защото не го били пуснали комунистите този "ценен" кадър от ъндърграунда, отново демонстрира лингвистичните си умения, езикови познания и боравенето с чужди езици."
  Премиерът на България Бойко Борисов, член на БКП и телохранител на бившия комунистически лидер Тодор Живков, който не можал да следва в западен университет навреме...

  ☕- Coffee or...?
  🍰- Еее, аз такова, имам тука...торта "Сáхер"...

  https://www.facebook.com/JustPablo.official/videos/286559799339977/UzpfSTEyOTIxNjI0NjI6Vks6MzAyODY3OTk1Mzg2NzgxMA/

 90. 90 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#86] от "Vlado Nikolov":

  //Няма да ги застреляме. Ще ги пратим да трошат камъни, за ремонт на магистралите. Все пак сме хуманно настроени. А и да има полза. //
  ===============
  Аз викам да ги пратим да чистят Искъра с черпаци, кой какво си хване...я жаба, я риба....но най-вероятно л@ино!!!

 91. 91 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  До коментар [#83] от "Vlado Nikolov":

  Е, снощи казаха самите организатори на протеста, че са докарани хора от цялата страна за да участват в протеста

 92. 92 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#76] от "LudLustrator":

  И провинцията протестира. В България. Значи за вожда става много зле. Това е извода. А Боко се е спихнал, като препикано мушкато.

 93. 93 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3081 Неутрално

  [quote#11:"Hawaii"][/quote]

  По скоро:

  Настане утро
  Баце си спинка
  Мома го снима
  със телефона

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 94. 94 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  До коментар [#76] от "LudLustrator":И провинцията протестира. В България. Значи за вожда става много зле. Това е извода. А Боко се е спихнал, като препикано мушкато.
  —цитат от коментар 92 на Vlado Nikolov


  Не само в провинцията, Вселената протестира, всички държави, всички планети, всички земни кълбета протестират против ББойко! Ама я. Шъ са излагаме с някакви си тумби по 10-15 човека!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 95. 95 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7843 Любопитно

  Интересно какво е мнението на Атака и Сидеров по вота?

  [email protected]
 96. 96 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7843 Любопитно

  От месец септември 2019 г. партия "Атака" НЕ е част/напусна коалицията!/ от "Обединени патриоти", а и НЯМА парламентарна група на "Атака" в Парламента/поради недостатъчен брой депутати- има 6/сега "независими"/, при нужен минимум от 10 депутати/!

  [email protected]
 97. 97 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7843 Любопитно

  А с излизането на "Атака" от парламентарната Коалиция "Обединени патриоти" тази коалиция НЕ би трябвало да съществува юридически

  [email protected]
 98. 98 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 720 Весело

  позитанци изравниха исканията с партньорите от ДеБъ

  па прокуратурата откриха десетки мъртви души
  при учредяването на Копейкиновата партийка
  и иска заличаване

  долу капитализма!

 99. 99 Профил на Кум Лисан
  Кум Лисан
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Този вот няма да мине. Редно е Гешев да спретне някоя акция и на Позитано.

  Много хитър
 100. 100 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2786 Весело

  Гешев да си тръгне !!! .....това ясно ===
  но тълкуването на КС за "държавна измяна” трябва да се забърза .......дали цялата ГЕРБ, не трябва да се разследва???? Партия финансирана и подпомагана
  от чужди фондации......???

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK