На живо

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© ДневникЕкип на "Дневник" проследи на живо петнайстия поред протест срещу корупцията в управлението. Протестите продължават въпреки обявените днес промени в състава на Министерския съвет, обяснени с желанието на премиера Бойко Борисов да отхвърли подозренията, че решенията на властта се взимат под влиянието на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и депутата от движението Делян Пеевски. Президентът Румен Радев произнесе кратка реч пред събралите се граждани. Протестиращи замеряха сградата на Министерския съвет със "семки и бонбонки". Инициаторите от Отровното трио готвят национална стачка в сряда.


Хронологията на предшестващите политически събития можете да проследите тук.
Полицията обяви, че протестът в София е завършил без сериозни нарушения на обществения ред. Около 22 часа част от протестиращите затвориха възлови кръстовища, което затрудни движението, се казва в официалното съобщение от МВР.


Полицията отново напомни на участниците в протестните действия за спазват обществения ред и да не се поддават на провокации. Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите, се казва в съобщението.

Група протестиращи е блокирала кръстовището на ул. "Граф Игнатиев" и бул. "Драган Цанков", което не е част от предварително зачислените за блокиране места. Получило се е задръстване от автомобили, чиито изнервени шофьори натискат клаксони.


След около 30 минути кръстовището беше освободено и колите и трамваите пуснати да минат.


Протестиращите се разотиват.

"Тук сме за една по-добра държава. За промяна", каза млад баща, довел дъщерите си, на 3 и на 5 години, и двете с вувузели. Той добави, че не идват всеки ден, но винаги с децата си.
"Тук съм заради семейството си и заради природата. На всеки протест присъствам. Ще протестирам до исканите оставки", коментира мъж.

Блокадата на "Попа" - кръстовището на булевардите "Патриарх Евтимий" и "Васил Левски"


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Георги Кожухаров


"Оставка" и " Гешев е позор, оставка и затвор" скандират събралите се на Орлов мост. Те веят български знамена и свирят със свирки. Част от тях са насядали на улицата. Под блокада е и площад "Македония - възлово кръстовище за трамвайните комуникации.


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Видка Атанасова


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник

Блокирани са Халите и Лъвов мост. Протестът преминава мирно, не се налага намеса на полицията.


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник

Българи протестираха пред централата на партията на Меркел в Берлин

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)


Пореден протест на българите се състоя в Берлин – този път пред централата на Християндемократическия съюз. С възгласи на немски "Слепи ли сте?" и "Г-жо Меркел, защо си затваряте очите?" демонстрантите поискаха от управляващата партия, излъчила канцлера Меркел, да вземе отношение към ситуацията в България. С изявления на немски език, така че информацията за нередностите да достигне до политиците и обществото в Германия и респективно ЕС, протестиращите българи изтъкнаха причините за масовото недоволство в страната и извън нея. А именно: корупцията и липсата на ефективни присъди, злоупотребите с европейски средства, унищожаването на българската природа, цензурата в медиите


Информация за случващото се в родината ни и исканията на протестиращите съдържаха и брошури, с които се сдобиха работещи в централата на ХДС и граждани, съобщиха на "Дневник" организаторите. "Християндемократическият съюз трябва да каже дали подкрепя свободата в България или корупцията", призова участник в демонстрацията, като припомни аферата "Апартаментгейт", падането на страната ни до 111-то в световната класация за свобода на словото, корупционни схеми, ощетили европейските данъкоплатци с милиони евро


ХДС е популярен като "партията на Меркел", след като именно тя го ръководеше последните две десетилетия. Той е част от Групата на ЕНП (Европейската народна партия) – най-голямата парламентарна група в Европейския парламент, към която от българска страна влизат представителите на ГЕРБ. Малко след началото на протестите у нас председателят на Групата на ЕНП Манфред Вебер заяви подкрепа към правителството на Бойко Борисов. "Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години", отбеляза Вебер. В последствие редица западни издания излязоха с коментари, че ЕНП не взема отношение към случващото се в България, тъй като е заета със скандалите около ФИДЕС – партията на унгарския премиер Виктор Орбан е със замразено членство в групата, а повечето й представители настояват ФИДЕС да бъде напълно изключена. В обширен анализ за ситуацията у нас авторитетното немско списание "Шпигел" отбеляза, че "зад една проевропейска фасада българският премиер Борисов създаде авторитарен режим но тъй като Борисов, за разлика от Виктор Орбан, не дразни външната политика, съмнителната вътрешнополитическа ситуация в България не е проблем в Брюксел".


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)


Според протестиращите в Берлин тези данни остават неизвестни за членовете на ХДС, които биха променили позицията си, след като се запознаят с тях – което беше и целта на демонстрацията в четвъртък. Участниците в нея благодариха специално на всички протестиращи масово в родината ни и заявиха пълната си подкрепа към техните действия. Българската общност в Берлин продължава да настоява за оставката на главния прокурор Иван Гешев и на целия кабинет Борисов – участниците в протеста определиха смяната на няколко министри в т.нар. ремонт на правителството като "бягство от отговорност на министър-председателя".


Следващият протест в Берлин ще се проведе в неделя от 17:30 ч. пред сградата на българското посолство.

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


Ще му затворим държавата, утре ще затворим и него, закани се на премиера Бойко Борисов Велислав Минеков от Отровното трио. Той обяви посоките, по които от този момент ще се движат протестиращите с цел да обхванат повече булеварди и възлови кръстовища в София.


Лъчи от протестиращите се отправят към Орлов мост, паметника "Левски", бул. Витоша , паметника на Патриарх Евтимий (мястото е наричано от софиянци Попа), площад Македония,. кръстовището на бул. "Дондуков" и и ул. "Раковска", към бул. "Фритьоф Нансен" и бул. България, Лъвов мост. " Вчера блокирахме седем места, днес ще са 9. Ще му спрем държавата на този!" , каза Минеков. Той раздаде табели с посочените места на протестиращи и призова хората да ги последват.


Изпълнение на националния химн сложи край на изказванията на Ларгото.

Момент от протеста в София

© Дневник

Момент от протеста в София


След Хаджигенов на сцената се качиха млади хора, които призовават към "отвоюване на завладяната държава" и оставка. Петкана Бакалова, която се представи като архитект, каза, че от 3 години воюва за нова детска болница. Тя нарече обещанието за нея "емблема на корупцията в България". "Преместиха парите за болницата, 100 млн. лв. в една държавна фирма, от която дори да падне правителството, те да могат да си ги вземат", заяви тя.


"Има надежда, 6 месеца бяха нужни, за да извоюваме закони, 28 дни, за да падне Валери Симеонов. Днес е 15-ият ден и аз ви казвам, хора, кураж, можем още да продължим, докато стане промяната", каза майка на дете с увреждания. Между изказванията на всички, които говорят на сцената, събралите се скандират "оставка".

"Подхвърлят ни огризки, но ние на по-малко няма да се съгласим. Искаме две глави и цяло правителство", каза скулпторът Величко Минеков, който е един от участниците в Отровното трио.
Актрисата Милица Гладнишка каза, че артистите в България от години се опитват да оцелеят въпреки държавата. " Ние сме тук, защото нашите родители си дадоха живота ние да живеем по- добре. Как един човек да живее с 200 лева пенсия?", разплака се тя.

Готви се национална стачка

В сряда следващата седмица "Отровното трио" обяви национална стачка в цялата страна. Пуснете си отпуска, вземете си болнични, затова го казваме по-рано", каза Хаджигенов. "Време е да затворим цялата страна", извика той под бурни аплодисменти. "Всички пътища и магистрали ще бъдат затворени от обикновени хора като нас, всички съдебни палати в страната ще бъдат затворени", добави той..

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


"Здраве и природа в ръцете на народа", " Долу расизма, долу хомофобията, долу сексизма! Солидарност’, " Гешев не е радост", "Забъркахте се с младите", "Не искаме подмяна а промяна", "Откога магистралите са по-важни от училища и болници", "Съдебна реформа и чиста и свята република", се чете на част от плакатите. Присъстващите са предимно млади хора, има и родители с малки деца.

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


Президентът говори пред част от събралите се, които го аплодираха с "Браво", но основната част от протестиращите заглушаваха словото му, като продължаваха да скандират "Оставка" пред Министерския съвет. Част от тълпата пред президентството освиркваха президента. По време на изказването на Радев във въздуха полетяха листовки с надпис "Мутрите вън, Mafia, out!"

Властта е глуха към исканията на протестиращите, заяви президентът

Общото желание за свобода, законност и справедливост обедини всички поколения. Страната излезе от хипнозата на пропагандата и светът отправи поглед към България, заяви президентът Радев.


Вие не се уплашихте от заплахите, обидите и репресиите. Всички вие без оглед на политическа принадлежност веете заедно трибагреника. Никога българите не са били по решени да извоюват държавата си от мафията, каза той.


Подчерта, че свободната европейска България на свободните граждани е нашето бъдеще.


Протестът иска оставката на цялото правителство и на главния прокурор , властта обаче отново е глуха, заяви президентът. Тези оставки са първата стъпка към честни избори и началото на демонтажа на порочния управленски модел, който ни закотви на дъното на Европа, към рестартиране на политическия процес и модернизация на страната.


Държавният глава пожела на протестиращите успех и непримиримост и завърши с призива: Мутри - вън!


Пълният текст на речта е публикуван тук.


Протестите продължават и в други градове

Промените в правителството няма да спрат протестите, заявиха участници в Ямбол, цитирани от БНР. "Хората не искат подмяна, а промяна! Това за мен е един ход на отчаяние от страна на Борисов, който никога досега не сме го виждали толкова уплашен", коментира участник.


Същото заяви и протестът в Пазарджик.


Протесното шествие в Пловдив потегли от площад "Стефан Стамболов" към площад "Съединение". Участниците в демонстрацията заявиха, че не са доволни от обявените промени в кабинета и продължават да настояват за оставка на цялото правителство и на главния прокурор.


Около стотина души блокираха за кратко ключов булевард в Бургас в поредния протест с искане на оставките на правителството и главния прокурор. На едно от кръстовищата гражданите изпяха и националния химн.

Във Варна протестът тръгна от общината. Много от недоволните от управлението на страната граждани настояват и за въвеждане на машинно гласуване. През последните дни имаше и такива, които се обявиха против промените в Закона за хазарта, които бяха гласувани днес в Народното събрание.
Около двадесетина души се събраха и днес на площада пред общината в Сливен. Заради баловете, които се провеждат тази вечер града протестното шествие бе отменено.
И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


"Баща съм на четири деца и се боря за тях, за да останат в България. Бил съм 14 години в чужбина и не видях нищо хубаво. Дойдох си обратно да правя бизнес, но те ни убиват. А рокадата, която направиха днес със смяна на министри, беше жалък ход от тяхна страна. Протестът не е за смяна на министри, а за смяна на правителството и системата, защото е корумпирана", каза Пламен Йосифов - участник в протеста в Русе, цитиран от БТА. За кратко бе блокирано движението и по ключов булевард в района на Градските хали.


Протестиращи на коне предвождаха антиправителственото шествие в Ловеч тази вечер. За пореден ден предимно млади хора се събраха на централния площад "Екзарх Йосиф I" в града с национални знамена и плакати, информира БТА.


Вечният хит на Бийтълс "Let it be" стана емблема на тазвечершния протест в Хасково. Организаторите на проявата въртяха непрекъснато почти половин час песента по озвучителната уредба докато чакаха множеството да се събере на централния площад "Свобода".

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


Жена взе една от захвърлените торбички "Била" и започна да събира разпилените по паважа бонбони с намерението да си ги отнесе у дома. Полицаите й позволиха да премине зад кордона, за да продължи събирането. Един от протестиращите пък й даде пари.

"Обстрел" със "семки и бонбонки"

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Дневник


Под скандирания "Оставка" и "Всеки ден ще е така до оставката", придружени от биенето на тъпан, недоволните хвърлят бомбони, семки и найлонови торбички "Била" ("каракачантички" според обясненията на присъстващите) над плътния кордон полицаи пред Министерския съвет.


И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Видка Атанасова


Събралото се множество в центъра на София вече наброява няколко хиляди.


Спряно е движението по бул. "Дондуков", протестиращите са изпълнили пространството между президентството, Министерския съвет и бившия партиен дом. От озвучителната уредба звучат песента "Колега" на "Ъпсурд".


Семки и бонбонки са приготвили от "Отровното трио", обяви Хаджигенов по микрофона и прикани събралите си да ги хвърлят по сградата на Министерския съвет. Това е своеобразно продължение на вчерашния "обстрел" на сградата с рула тоалетна хартия.


"Те ни залъгват със семки и бонбонки, ние ще ги почерпим с тях", заяви Хаджигенов. Гражданин бил донесъл "каракачантички" (бел. ред. торбички от Била, които бяха в центъра на поредица колажи с вицепремиера в социалните мрежи), каза още той и подкани те също да бъдат хвърляни към сградата.

Пред "Дневник" адвокат Николай Хаджигенов, един от инициаторите на протеста, заяви, че не е планиран протест пред Народното събрание утре в 9 часа, когато се очаква смяната на министри в кабинета. "Дори не съм разбрал, че ще е утре, за нас важен беше вотът на недоверие, след като той не мина, това е без значение", каза. По думите му са подготвени "други изненади" през следващите дни на протеста. "Днешната проява ще обявим в 19.30 часа, когато се съберат повече хора", информира Хаджигенов.

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Видка Атанасова


Въпреки призива на инициаторите протестът да започне още в 17 ч. и да не се закъснява, към този час едва неколкостотин души са се събрали на Ларгото с искане на оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Те свирят със свирки и вувузели и носят плакати с надписи "мутри вън, "оставка". Коментарите са, че основната цел на протеста не е изпълнена, а рокадите в кабинета - разочароващи и козметични. Прииждат още протестиращи.


Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано. Засилено е полицейското присъствие в района, полицаи пред президентството проверяват багажа на идващите за опасни предмети и стъклени бутилки.

Каракачанов ще провери защо е имало патрулка пред "Осемте джуджета"

Красимир Каракачанов е силов вицепремиер

© Дневник

Красимир Каракачанов е силов вицепремиер


Според силовия вицепремиер и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов протестите са катализатор на диалог в коалицията и решаване на проблеми, в т.ч. и за нови мерки срещу кризата. Той заговори за варианти за индивидуални финансови компенсации за хората, ваучери за почивка за по-голяма група засегнати и по-бързо увеличаване на минималната пенсия на 300 лв.


Пред Би Ти Ви той отрече новопредложените министри да са кандидати на Делян Пеевски. Също така обеща да провери защо има патрулка пред "Осемте джуджета". Според него могат да се изпълнят някои от разумните искания на протеста, но нов бардак няма как да се прави със стари служителки, каквито били част от протестиращите.


Заведението "Осемте джуджета" стана популярно от разследването на Антикорупционния фонд, по което прокуратурата обяви, че започва проверка. В него ограбеният собственик на асансьорната фирма "Изамет" Илия Златанов разказва за перфектно работеща машина за търговия с влияние, като разследващите и прокуратурата се задействат мълниеносно след посредничеството на известния бивш следовател Петър Петров - Петьо Еврото, а срещу услугата превземат част от бизнеса на този, чието положение "оправят".


От седмици министърът на вътрешните работи в оставка Младен Маринов не отговаря на въпроси, свързани с разследването, нито за това дали брат му работи с Петър Петров..

Христо Иванов: Смениха едни хора на Пеевски с други хора на Пеевски

Христо Иванов на един от протестите срещу корупцията в управлението.

© Дневник

Христо Иванов на един от протестите срещу корупцията в управлението.


Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов прогнозира, че протестите ще продължат и след смените на министри, защото проблемът не е премахнат. "Смениха едни хора на Пеевски с други хора на Пеевски", коментира той в интервю за Би Ти Ви. Червената нишка на протеста води от "Росенец" и продължава до днес с искане на оставки, добави той.


Връзката на новите кандидати за министри с депутата от ДПС Делян Пеевски Иванов вижда в техни прояви напоследък. Кандидатът за министър на вътрешните работи Христо Терзийски по собственото му признание е човекът, ръководил операцията на "Росенец", която беше целенасочена провокация и опит да осуети законен протест, подчерта Иванов и добави: "Борисов назначава за министър човека, водил операцията, заради която освобождава сегашния министър Младен Маринов". (бел. ред. в същото предаване вицепремиерът Красимир Каракачанов каза, че Терзийски не е участвал в операцията край "Росенец")


За кандидатурата на Лъчезар Борисов за министър на икономиката припомни, че именно с негово съгласие като член на надзорния съвет на Българската банка за развитие бяха отпуснати 70 млн. лв. на колекторска фирма - договор, заради който беше уволнен предишния изпълнителен директор на държавната банка Стоян Мавродиев.


Кариерата на Борисов приключи


Христо Иванов,

съпредседател на


Иванов определи като блюдолизец шефа на Александровска болница Костадин Ангелов, издигнат за здравен министър. причина е негово интервю, в което благодари за даренията на депутата Пеевски за болницата, направени, по думите на Иванов, "с наши пари".

И след ремонта на кабинета протестът поиска оставки (хронология)

© Видка Атанасова


Обществената реакция на обявените от Борисов намерения да обнови състава на своя кабинет ще проличи днес на 15-ия поред протест срещу сегашното управление.


"Смяната на пешките днес ще получи подобаващ отговор в 17:00 пред Министерския съвет, бъдете готови за изненади", предупреди Отровното трио в социалните мрежи. Възвание във Фейсбук публикува и лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, който призовава различните видове протести да се обединят, за да не се изтощят протестиращите. Днес той официално депозира искането за оставка на Борисов в централата на ГЕРБ.


По повод появили се информации, че днес отново се планират блокади на кръстовища в столицата, но в по-ранни часове, от столичната полиция призоваха протестиращите "да бъдат малко по-разумни". Охранителна полиция възнамерява в най-натоварените часове да запази нормалното придвижване на хората, които не участват в протеста.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (242)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 538 Неутрално

  До коментар [#1] от "gorodetski":

  Щом трябва след 6 месеца гласувай и го изритай това е начина.
  Диверсии Блокади Засади и Обири на мандри няма да го махнат.

 4. 4 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 827 Неутрално

  Обещание за изненади - изключване на тока в цяла София?

 5. 5 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#2] от "МиГ-29":

  Колкото трябва- толкова

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 7. 7 Профил на lig35561597
  lig35561597
  Рейтинг: 219 Неутрално

  Това отровно трио да не се самоотрови от толкова отрова която пръска ?

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 827 Неутрално

  Площадът е пуст, само Майчето люпи семки!

 11. 11 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 966 Неутрално

  Да не би Славчо да прави концерт?
  Че на последният му такъв бяха над 250 хил. души.

 12. 12 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 249 Весело

  Аман от вас 100-200 платени клакьора ни направииха на маймуни.
  —цитат от коментар 2 на МиГ-29


  Викаш Влади Горанов си отиде от МФ, заради някакви си "100-200 платени клакьора"?!?
  Гешев си взе отпуска, ВСС се скри за 2 месеца, Борисов прави лупинги за да спаси положението....

 13. 13 Профил на Дисидент в ЕССР
  Дисидент в ЕССР
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Айде на диверсиите, подривна дейност и саботажи.Жалко че няма мандри в София но пък може да ограбите някой супермаркет.
  —цитат от коментар 8 на МиГ-29


  Така правеха афроамериканците в САЩ, когато протестираха. Хаджигенов ги дава за пример за гражданско общество.

  "Регулирането на словото е опасна идея, която не е съвместима с принципите на свободното общество." - Рон Пол
 14. 14 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  ЗАКРИВАЙ ЧАЛГА-ДЕМОКРАЦИЯТА!

  Апокалипсисът апокалиптичен
 15. 15 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4595 Любопитно

  До коментар [#11] от "nebido":

  Не бяха ли към 2 500 000?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 16. 16 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 887 Неутрално

  До коментар [#8] от "МиГ-29":

  самальот-льотчик-масква

  фольксвагинити, аутобаната, бирлин!
 17. 17 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1714 Неутрално

  Оставка!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 18. 18 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1714 Неутрално

  Оставка!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 19. 19 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#9] от "chichka":

  //След като не могат да въведат ред и спокойствие за нормалните граждани. //
  ================
  Селтак, к'во те бърка София, не можеш да нахраниш прасията, или козата ти намали млеконадоя!!!!

 20. 20 Профил на yyz20376113
  yyz20376113
  Рейтинг: 53 Неутрално

  До коментар [#9] от "chichka":

  Нидялко, списувай си в пик! Който иска ще ти чете мнението, а ако пуснеш и коментарите отново, много бързо ще и разбираш какво, аджеба, смятаме за теб! #бъдиздрав!

 21. 21 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 249 Весело

  Бойко и цялата власт са за уволнение!....Сами ли да излезем със сопите
  —цитат от коментар 9 на chichka

  Разгеле...прогледна

 22. 22 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  До коментар [#4] от "balkantourist":

  Тц, най-вероятно някое записче. ;)

  Апокалипсисът апокалиптичен
 23. 23 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Весело

  До коментар [#2] от "МиГ-29":

  " Айде да видим и днес
  Колко Мандри ще ограбите
  Колко Влака ще саботирате
  Колко кръстовища ще блокирате
  Колко диверсии по трамвайните трасета ще направите.
  Аман от вас 100-200 платени клакьора ни направииха на маймуни."

  Досега не ми е известен протест у нас, който да е причинил щети на мандри, влакове....Виж, блокиране не кръстовища - това е факт ! Но имаме управления, включително и днешното, които са извършили такива зулуми във властта, такива престъпления спрямо цялото общество, че няма протест, който да постигне и една стотна от техните " постижения" ! Но това не те притеснява гледам - 700 милиона липсват, ама кво от това ? КТБ опраскана - голям праз ! Държавата се свлича - ми нали " твоите хора" я съсипват, няма драми !

 24. 24 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 966 Неутрално

  Айде да видим и днесКолко Мандри ще ограбитеКолко Влака ще саботиратеКолко кръстовища ще блокиратеКолко диверсии по трамвайните трасета ще направите.Аман от вас 100-200 платени клакьора ни направииха на маймуни.
  —цитат от коментар 2 на МиГ-29


  Вие изследовател на партизанските движения ли сте, че само мандри са ви в главата?
  А заграбването на 4 тона суджук за коя част от историята на партизаните се отнася?

 25. 25 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 816 Неутрално

  Айде да видим и днесКолко Мандри ще ограбитеКолко Влака ще саботиратеКолко кръстовища ще блокиратеКолко диверсии по трамвайните трасета ще направите.Аман от вас 100-200 платени клакьора ни направииха на маймуни.
  —цитат от коментар 2 на МиГ-29


  Като четеш /ако изобщо можеш и го правиш!?/ как са викали на българите турците - радваш ли се?!
  Рая!Това си ти!Рая, роб, страхлив и позорен човечец, който ще седи кротко и мирно като овца, докато я доят, стрижат и колят!
  Блей си, блей и не се възпроизвеждай, че ще възпиташ отрочето си в същото подчинение и примирение, че и по-голямо от твоето!

 26. 26 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Весело

  До коментар [#21] от "Panda":

  " Бойко и цялата власт са за уволнение!....Сами ли да излезем със сопите
  —цитат от коментар 9 на chichka

  Разгеле...прогледна"

  Не е сигурно, пък и такива страшни метаморфози ме притесняват ! Бият на личностно раздвоение.......

 27. 27 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 816 Неутрално

  Айде на диверсиите, подривна дейност и саботажи.Жалко че няма мандри в София но пък може да ограбите някой супермаркет.
  —цитат от коментар 8 на МиГ-29


  Ще ти се, ама ние не сме ти!Само в твоята глава са възможни такива погроми, защото ти така би направил!

 28. 28 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 615 Неутрално

  От бостаня, подсмърчане ли дочувам?....нема да се плашите, ще ходите да придобиете европейски маниери в някоя кланица в Германия!...и после вместо да ви викаме Селяндури за Европейско развитие, ще се омешате със събратята си ромите и може и граждание да станете!!!

 29. 29 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Весело

  До коментар [#9] от "chichka":

  " ББойко и цялата власт са за уволнение! След като не могат да въведат ред и спокойствие за нормалните граждани. 100-200 лумпена тероризират цял милионен град и власта спи! Сами ли да излезем със сопите за да си отворим кръстовищата??? С прашки и камъни ли да замерваме хунвейбините на Божков? С бухалки ли да прогоним Бабикян и Минеков тормозещи центъра?"

  Ми като не можете вече да използвате МВР да ви върши черната работа, щете не щете, ще трябва да престанете със схемите и да грабните сопита, пък да ви видим какво ще направите ! Най - много протеста да се удвои !

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1472 Неутрално

  До коментар [#12] от "Panda":

  Баце иска да напусне, ма не може. Шиши така го е хванал за топките и стиска...

  Затова, да направим услуга на Баце - по-масов протест. Win-win situation - той в заслужена почивка, ние без него.

  ПП Очаквам ексцесии днес.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 32. 32 Профил на cht28646393
  cht28646393
  Рейтинг: 8 Неутрално
 33. 33 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 499 Неутрално

  ББойко и цялата власт са за уволнение! След като не могат да въведат ред и спокойствие за нормалните граждани. 100-200 лумпена тероризират цял милионен град и власта спи! Сами ли да излезем със сопите за да си отворим кръстовищата??? С прашки и камъни ли да замерваме хунвейбините на Божков? С бухалки ли да прогоним Бабикян и Минеков тормозещи центъра?
  —цитат от коментар 9 на chichka


  Елате , заповядайте !
  Е тогава ще изядете вече наистина дървото, червени боклуци(и на боеку)

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2158 Неутрално

  Подстрекаването към ексцесии не води до нищо добро. Уважавам исканията на протестиращите, но се страхувам, че ограничаване на свободното движение на непротестиращите може да има много лоши резултати. И ще го отнесат не членовете на гнусното трио.

 36. 36 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Айде да видим и днесКолко Мандри ще ограбитеКолко Влака ще саботиратеКолко кръстовища ще блокиратеКолко диверсии по трамвайните трасета ще направите.Аман от вас 100-200 платени клакьора ни направииха на маймуни.
  —цитат от коментар 2 на МиГ-29

  В същия ред на мисли - този ОФ , който протестиращите "мирно "искат, роди и Народния съд ! Може би някой ще ми каже , че е дошъл моментът и за "народен съд " ??... 1.Февруари 1945 г. разстрелват първите "престъпници " - 150 души ! "Ужасен от хаоса и некадърната стрелба, при която хората падат ранени, но не и убити, професор Александър Станишев, прочут кардиолог и бивш министър на здравето, моли убийците да му разрешат да установи смъртта им, за да не ги хвърлят полуживи в гроба. Накрая убиват него - застрелват го с пистолет в тила, както е коленичил над последния разстрелян. Труповете са съборени в трапа и зарити със сгурия. Въпреки тайната много бързо след зловещата нощ из София се разнася истината за избиването на държавниците на България.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3673 Неутрално

  До коментар [#12] от "Panda":

  Влади си отиде с кеф, невинен и ДКХ закрита

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на G.Okatova
  G.Okatova
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Христо Иванов тъкмо спусна в национален ефир новата опорна точка-министрите,които днес заместиха предишните на ДПС,били .....пак на ДПС...
  Боже,голяма мъка!
  Ръкомаха,подскача,говори несвързано,обижда ...Съвсем падна на нивото на толкова мразения от него кабинет и главен прокурор.Излагация...

 42. 42 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#34] от "Мамуна":Остави го чичката, сега са пуснали нета в св. Наум, нека се порадва.
  —цитат от коментар 37 на Darth Plagueis


  Още като излезна новината,че орханизират рейсове казах, че ше хапнат дървото !
  Ама не посмяха да слезнат от рейсовете пред библиотеката! Иначе голЕм го вадят, ама МЕК !

 43. И да почва файда няма. Божеството от Банкя пак победи!

 44. 44 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8128 Неутрално

  След тази подигравка със смяната на министрите, нищо чудно да има изненади.

 45. 45 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Подстрекаването към ексцесии не води до нищо добро. Уважавам исканията на протестиращите, но се страхувам, че ограничаване на свободното движение на непротестиращите може да има много лоши резултати. И ще го отнесат не членовете на гнусното трио.
  —цитат от коментар 35 на stedim


  +нах те, ама без това няма да мине! Ще ни говори глупости по телевизора до откат! И няма да се махне тая селска мутра заедно с другия, женен за проститу... ъъъъ таковата, госпожица

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5219 Неутрално

  До коментар [#33] от "Мамуна":
  Мамунче, огледай се! Като изключим файтона хора на Христо Иванов останалото е точно твоите "червени боклуци" срещу които се каниш да развъртиш някакво виртуално дърво.
  Бойко се сваля на избори. Със стройна партия (коалиция), с програма, със структури.
  Останалото е революционен възторг на анархисти и комунисти.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 48. 48 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Искам да видя реалната бройка на рептилите на Божков, Радев и Курнела колко са...Ако имат повече 2000 души, значи парите от Москва и от хазарта ще стигнат само за още две седмици шум и мръсотия по улиците.И после пак ще стане чисто и спокойно...
  —цитат от коментар 40 на Депутат 241


  Повече спокойно за вас селски тунеядци НЯМА ДА ИМА !
  Запомни го от мен !

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#2] от "МиГ-29":

  "Колко Мандри ще ограбите"

  Не можем Ви стигна, прав си)

 51. 51 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#9] от "chichka":

  "Сами ли да излезем със сопите за да си отворим кръстовищата???"

  През 1991 ли беше... Една лелка щеше да идва с трактори...

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на G.Okatova
  G.Okatova
  Рейтинг: 1079 Разстроено

  ББойко и цялата власт са за уволнение! След като не могат да въведат ред и спокойствие за нормалните граждани. 100-200 лумпена тероризират цял милионен град и власта спи! Сами ли да излезем със сопите за да си отворим кръстовищата??? С прашки и камъни ли да замерваме хунвейбините на Божков? С бухалки ли да прогоним Бабикян и Минеков тормозещи центъра?
  —цитат от коментар 9 на chichka


  Не съм съгласна,че това е правилният начин! Не мога да падна до нивото на такива терористи. И аз съм била на протестите срещу Пеевски през 2013 г,но не приемам насилствените похвати.

 54. 54 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#33] от "Мамуна":Мамунче, огледай се! Като изключим файтона хора на Христо Иванов останалото е точно твоите "червени боклуци" срещу които се каниш да развъртиш някакво виртуално дърво.Бойко се сваля на избори. Със стройна партия (коалиция), с програма, със структури.Останалото е революционен възторг на анархисти и комунисти.
  —цитат от коментар 47 на Депутат 241


  Аааа, не не, да впрегнете пак цялата машинка дет сте завъртяли с фалшификации на избори + към 400К тунеядеца между полиция и нищоправци!
  Вънка , нещастни калинки и елетронно правителство!
  3 милиарда изпапа Томиславчо , и НИЩО !
  За да ми прегледат един лист, който подадох лично, с изгубен половин ден ги чаках 4 месеца!
  Вънка, и да си намерите истинска работа!

 55. 55 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Преди около 6 години, писах тука мнение в дневник, тогава имаше стачка в София срещу премиера, Бойко Борисов, заради повишане цената на електическият зок, където Бойко подаде оставка, имаше предварителни избори в България и Бойко наново беше избран от народа.
  Мнениято ми тогава беше негативно относно протестиращите. Цената на тока се повишава, аз плащам тука в Германия месечна такса и 13 евроцента на киловат. Заплатите там и тук са различни, но целта е изравняване и все отнякъде трябва да се почне. След 20 години нивото на заплащане в България ще е равно с това в Германия.

  Es muß Geld fließen!
 56. 56 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  До коментар [#12] от "Panda":Влади си отиде с кеф, невинен и ДКХ закрита
  —цитат от коментар 39 на дерибеев


  Има ли давност за престъпления срещу държавата ?
  Има време

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 57. 57 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5219 Весело

  До коментар [#30] от "jac28669811":
  Номераторче, банкнотите от 500 евро не се произвеждат от 2014 година. И коя българска търговска банка дава кеш в милиони евро без да са по някакво плащане?
  Много сте гламави вие, хората на Божков и Радев. И си мислите, че всички са гламави като вас...
  п.п. Гарантирам, че НИКОЙ от протестиращите не е виждал на живо банкнота от 500 евро. И не знае, че с такава банкнота плащания не се правят...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 58. 58 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#1] от "gorodetski":
  Бойко е един дебил, който трябва да бъде изритан от властта, защото малоумниците не разбират от приказки, с тях не може да се разбереш нормално.
  .................
  Мдаааа
  ей това , ако не е "език на омразата", не знам какво е.
  Всичките лилави комсомолци са такива.
  Учтиви, възпитани и много добри по душа индивиди.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Весело

  До коментар [#23] от "samoedin":Протестиращите,налагате идеи, изведени по-скоро от желанията на Черепа, отколкото от видимите резултати на господин Бойко Борисов.Съжалявам. Платени сте.
  —цитат от коментар 52 на Orator Wornoxmaniak


  Парите ги получаваме с пощенски гълъби от Дубай

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#35] от "stedim":

  "но се страхувам, че ограничаване на свободното движение на непротестиращите може да има много лоши резултати"

  Не се страхувай, над 90% от непротестиращите подкрепят протеста..

 63. 63 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Весело

  До коментар [#57] от "Депутат 241":======п.п. Гарантирам, че НИКОЙ от протестиращите не е виждал на живо банкнота от 500 евро. И не знае, че с такава банкнота плащания не се правят...=====

  ехеххехе
  не бъдете толкова сигурен , че никой не е виждал
  или не е плащал

  В БГ със сигурност, но все пак пътуваме и по на запад

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 67. 67 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1472 Неутрално

  До коментар [#47] от "Депутат 241":

  Абе гений, само да те светна, че в цялата си кариера Баце нема ни един довършен мандат. Няма и да има. Бойко, както и всеки друг комунист не се сваля на избори. Сваля се насила. Ай да ви се и милиционерите къпани...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 68. 68 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#35] от "stedim":"но се страхувам, че ограничаване на свободното движение на непротестиращите може да има много лоши резултати" Не се страхувай, над 90% от непротестиращите подкрепят протеста..
  —цитат от коментар 62 на George Svinarov


  Видя се ,че с етническият мир не могат да се заиграват и решиха да пуснат друга опорка-
  протестиращи срещу не протестиращи.

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 73. 73 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#54] от "Мамуна":Къде па ти си чекал половин ден, бе? Не лъжи. В България такава опашка нема. Мотал си се некъде да пиеш кафе и си бичил коментарчета в Дневник. Лъжи....
  —цитат от коментар 64 на Orator Wornoxmaniak


  Да Ви покажа входящ номер с искане към МВР, подадено на 04.04.2020 г и все още чакам отговор

  Подадено чрез СИСТЕМА за сигурно електронно връчване

  egov

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 75. 75 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 653 Неутрално

  От 90-та година не съм пропуснал избори да гласувам за СДС и наследниците му ! Но тази вакханалия на разните му червени и лилави богаташки синчета трябва да спре ! Превърнахте дясната идея в някакъв затворен елитарен клуб .

 76. 76 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  До коментар [#60] от "nessarox":Между платените има и тук там некой залупен за пролома дето вярва в идеята и не взема пари.
  —цитат от коментар 71 на Orator Wornoxmaniak


  I kak става номера хем да е платен - хем да не взема пари ??

  може би като на снимките - виждаме парите и пистолета, обаче не са негови

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#57] от "Депутат 241":

  Аз имам !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 83. 83 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5219 Весело

  До коментар [#62] от "George Svinarov":

  До коментар [#35] от "stedim":"но се страхувам, че ограничаване на свободното движение на непротестиращите може да има много лоши резултати" Не се страхувай, над 90% от непротестиращите подкрепят протеста..
  —цитат от коментар 62 на George Svinarov

  Свинарче, като сметнем, че 80% от българите са дебили (според един професор), а 20% живеят в чужбина, то излиза, че не можеш да смятнеш колко са 90% от 80% дебили...
  А помниш ли когато при Орешарски протестираха само в София по 50-60 000 и червената ви власт обясняваше, че те не са България?
  И искаш да кажеш, че 2-3000 днес са народа ли?
  Кой народ? На царя на хазарта и иманярите Божков? На резидента-фигурант Радев ли?
  Или на крадливата и лъжлива Курнела?
  Срам ме е от вас,антидемократи и анархисти!
  Виждам, че подкрепяш "протеста". Значи подкрепяш разбиването на парламента и спирането на тока в метрото.
  Е, утре ще подкрепиш и гърменето на църкви и разбиването на магазини.
  Това може да се очаква от такива протестиращи...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 84. 84 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2698 Неутрално

  Играе за Демократична България. До септември когато ше фърли пешкиря техният рейтинг само ще расте. На ДПС/ГЕРБ обратно, ще пада.
  —цитат от коментар 78 на gvf45672044

  В такъв случай,ДБ играе за Боку,щом искат оставка веднага,преди рейтинга на ГЕРБ да е паднал,а техният да се е вдигнал.Правилно ли съм разбрал?

 85. 85 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2698 Неутрално

  Играе за Демократична България. До септември когато ше фърли пешкиря техният рейтинг само ще расте. На ДПС/ГЕРБ обратно, ще пада.
  —цитат от коментар 78 на gvf45672044

  В такъв случай,ДБ играе за Боку,щом искат оставка веднага,преди рейтинга на ГЕРБ да е паднал,а техният да се е вдигнал.Правилно ли съм разбрал?

 86. 86 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 2131 Весело

  До коментар [#57] от "Депутат 241":Аз имам !
  —цитат от коментар 79 на КМЕТ В СЯНКА


  Не може да имате

  Гарантираха го

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  До коментар [#2] от "МиГ-29":

  Мисля, че наистина от Пи Ар отдела на ГЕРБ ви плащат, за да задръствате форумите с вашия спам. Непрекъснато се регистрирате – нови и нови тролове. А няма нормално мислещ човек в България, който да подкрепя това корумпирано, отиващо си управление. Съвет – по-добре идете да драскате в Недялковите ПИК и БЛИЦ.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2278 Неутрално

  След 20 години нивото на заплащане в България ще е равно с това в Германия.
  —цитат от коментар 55 на slan777

  Ако Борисов управлява още, разликата ще расте.
  Първо да стигнем гърците, ама то това ни бе обещано преди 10 години, а положението е същото като тогава. Нищо че Гърция уж фалира.

 95. 95 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 380 Неутрално

  До коментар [#12] от "Panda":

  Кви са тия хуморески? Сам не си вярваш, нали? Или силно надценяавш себеподобните си ляво-десни умнокрасавци!

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  До коментар [#52] от "Orator Wornoxmaniak":
  Божков не ми се стрева като човек, който ще хвърли пари на вятъра. като гледам резултата, май платените си тръгнаха преди няколко дни. Останаха безплатите да поддържат огъня на "протеста"... щото налапаха въдицата като абсолютни шарани и сега и да продължават, и да спрат - на изборите ще са под 3%.
  Но аз още в началото на протеста предупредих форумните революционери, че скачат по свирката на чужди интереси и накрая ще се окажат ... минати с 200, както вече е любимия израз на активните борци против бойковизма.

  За съжаление десните поне за сега като че ли нямат провилен ход. Наистина жалко. Ото пренавиване счупиха протестта.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK