На живо

Политическата криза: имало е полицейско насилие на протестите, установи МВР (хронология)

Политическата криза: имало е полицейско насилие на протестите, установи МВР (хронология)

© Златина ЗехироваНа 19-я ден от антиправителствените протести премиерът Бойко Борисов обяви пакет от финансови помощи от държавата за пенсионери, безработни, медици и за бизнеса. Синдикалната организация КНСБ няма да се включи в обявената за 29 юли (сряда) национална стачка, заяви президентът на организацията Пламен Димитров. Мнението, че няма условия за национална стачка изрази и преди десетина дни лидерът на другата голяма синдикална организация - "Подкрепа", Димитър Манолов. След приключила проверка МВР обяви, че ще бъдат наказани четирима полицаи заради превишени правомощия по време на протеста на 10 юли.


"Дневник" проследи в реално време сблъсъците между институциите. Как преминава 19-ят протест срещу правителството и главния прокурор в страната тази вечер следете на живо тук.
В следващите дни ще продължат да се обсъждат нови пакети от мерки, за последните месеци от годината - това обяви пред БНТ министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. "По отношение на ДДС отново ще има срок и ограничения, така че не се върви към диференцирана ставка на този етап", поясни те.


По думите й протестът не е повлиял на отпускането на сумата днес. "Всяка мярка се основава на конкретни данни и показатели. За пенсионерите взехме решение въз основа на развитието на пандемията, която според СЗО е от най-тежките и е било напълно логично да потърсим решение за подкрепянето им. Това е целева подкрепа за всички пенсионери - по 50 лв. в рамките на следващите три месеца", посочи Сачева и поясни, че има готовност при необходимост мярката да бъде удължена.


"Уважаваме свободата на изразяване на мнението на всички, ние уважаваме протестите, но свободата върви с отговорността. Нека си даваме сметка, че освен хората, които са на улицата, има и много други хора - това са работещите хора, това са безработните, това са собствениците на компании, пенсионерите, семействата с деца - те търсят отговори, имат нужда от решения, а нямат нужда от оставки", заяви Сачева.

ГЕРБ - Бургас предлага да бъде оттеглено решението за "Росенец"

Общинските съветници от ГЕРБ в Бургас внесоха извънредна докладна записка, в която настояват да бъде оттеглено решението за промени в устройствения план на парк "Росенец". От документа става известно, че придобилата известност "улица" на територията на парка е придобита от общината едва през 2013 година и още тогава се е знаело, че тя не осигурява достъп до морския бряг. "Тя обаче щеше да даде възможност на Община Бургас като собственик да претендира за определянето на друг терен, който да е подходящ за изграждането на обществена улица и паркинг", се казва във внесената докладна.


Подробности - тук.

Четирима полицаи са превишили правомощията си на протестите

Четирима полицаи са превишили правомощията си по време на протеста на 10 юли, при който от разпространените видеозаписи се вижда как полицаи бият и влачат студента в Хага Евгени Марчев. Единият от тях, който е на по-висок пост, ще бъде наказан, а останалите ще бъдат дадени на прокурор, обяви пред Би Ти Ви новоназначеният министър на вътрешните работи Христо Терзийски. Потърпевшият не се е явил в столичната полиция, за да даде показания. Полицията се е самосезирала от сигнали в медиите. Предстои да приключат още две проверки за полицейско насилие за общо 7 установени потърпевши, информира Терзийски.


Повече тук.

Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев е назначен за зам.-министър на икономиката със заповед на премиера Бойко Борисов. Той заема мястото на Лъчезар Борисов, който оглави Министерството на икономиката след направените рокади в правителството. По-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви като част от втория пакет мерки в подкрепа на бизнеса заради коронавируса 9 млн. лв. допълнително по бюджета на министерството, с които да се насърчават инвестициите.

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски определи в интервю за БНТ като "предателство към народа" искането за предсрочни избори в момента. Аргументът му - че сега трябва да се избистрят мерките срещу икономическата и здравната криза и "всички заедно - управляващи, опозиция и президент да седнат и да обсъдят как ще стигнем до март месец", когато би трябвало да бъдат насрочени редовните избори.


Гърневски, който в миналото беше свързан със СДС и ДСБ, открои три групи сред протестиращите: "обикновените превратаджии, които искат да свалят това правителство, начело с президента Радев", "маргинални партийки, подпомагани от една група, наречена "ултраси", които се опитват да окървавят по някакъв начин протестите, и
"интелигентни млади хора, които искат някаква промяна, но не са я формулирали каква е". Той призова третата група да се разграничи от останалите, да излъчи свое представителство и да създаде собствен политически проект.

Кабинетът обяви нов пакет от близо 2 млрд. лв. помощи

Политическата криза: имало е полицейско насилие на протестите, установи МВР (хронология)

© Дневник


След заседание на съвета на управляващата коалиция премиерът Бойко Борисов обяви пакет от финансови помощи от държавата на стойност близо 2 млрд. лв. за пенсионери, безработни, медици, както и за бизнеса. Те бяха анонсирани в края на миналата седмица, когато - в опит да успокои антиправителствените протести в страната, премиерът обяви рокади в кабинета си (подробности по темата тук)


Сред тях са


по 50 лв месечно повече към всички пенсии


в продължение на три месеца, увеличаване на размера и срока за обезщетение при безработица (от 9 на 13 лв. от 1 октомври и допълнителни три месеца за хората с минимално обезщетение), осигуряване и занапред на 1000 лв. допълнително към заплатите за медицинския персонал на първа линия в борбата с COVID-19.


Борисов анонсира също


сваляне на ДДС - на 9 на сто,


за случайните превози в туризма и за сервираните бири и вина в ресторантьорския бизнес Той уточни, че промените ще бъдат прокарани през парламента до петък, когато е последният работен ден на депутатите преди лятната ваканция.


Средствата за мерките в подкрепа на гражданите и бизнеса ще бъдат осигурени от бюджета и пренасочване на европари и засега няма да се тегли заем, каза премиерът.


Засега няма да теглим заеми, а ще използваме мазнинките във фискалния резерв


Бойко Борисов,

премиер


Всичко за обещаните от кабинета помощи, които по-късно намаляха до малко над 1 млрд. лв., четете тук.

Момент от вчерашния 18-и ден на антиправителствените протести

© Юлия Лазарова

Момент от вчерашния 18-и ден на антиправителствените протести

Инициаторите на продължаващите вече 19-ти ден антиправителствени протести призоваха за гражданско неподчинение и блокиране на страната в сряда (29 юли).


В писмо, изпратено до медиите, т.нар. "отровно трио" - скулпторът Велислав Минеков, адвокатът Николай Хаджигенов и пиарът Арман Бабикян, апелират лидерите на партии, синдикати, неправителствени организации и граждански сдружения да се включат в демонстрациите, като призоват от името на организациите си към блокиране на цялата страна участие в национален митинг - протест в София от 19ч. в сряда.


"Отровното трио"

© Дневник

"Отровното трио"


"Госпожи и господа, дойде моментът да застанем едни до други, за да преборим корупцията във властта и да възстановим върховенството на правото. Ако искате наистина да свалим режима на Пеевски – Борисов – Гешев и производните им, призовете членовете и симпатизантите си за гражданско неподчинение", се казва в обръщението. Организаторите повтарят четирите цели на протестите:
Оставка на правителството


Оставка на главния прокурор


Максимално честни и прозрачни избори с дистанционно гласуване


Промяна на Конституцията (изцяло нова Конституция)е чрез масово, гражданско неподчинение.


По-рано днес Пламен Димитров, лидер на един от двата големи синдиката в страната - КНСБ, обяви, че организацията му няма да се включи в национална стачка.

Протестите от последните дни са на хора, които казват, че не искат да живеят повече така, коментира бившият здравен министър и лидер на партия КОД Петър Москов пред Би Ти Ви. Той подчерта, че не вижда решение в евентуален служебен кабинет на президента Румен Радев, защото той би означавал засилване на влиянието на БСП и ДПС във властта.


Москов заяви, че единствената алтернатива на сегашната власт е дясно консервативно управление, като даде за примери САЩ, Чехия и Унгария.

Трябва да се възстанови диалогът между институциите на президента и премиера - това ще намали съществуващото в момента напрежение в България, призова в интервю за Би Ти Ви кметът на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров.


По думите му политическата обстановка в страната не е нормална, а исканията на участниците в масовите антиправителствени протести могат да бъдат удовлетворени при постигане на диалог между двете ключови фигури във властта.

Младите хора са на улицата, защото никой не им предлага решение


Живко Тодоров,

кмет на Стара Загора и член на ръководството на ГЕРБ


Тодоров добави, че разделение трябва да бъде преодоляно, защото в тежката криза заради коронавируса хората очакват подкрепа. "Думите са много крайни от всички страни. Искам да върна политиците на масата", заяви Тодоров.

КНСБ няма да участва в национална стачка

Синдикалната организация КНСБ няма да се включи в обявената за 29 юли (сряда) национална стачка, заяви президентът на организацията Пламен Димитров пред БНТ.


Той уточни, че е направено експресно изследване сред 960 синдикални лидери на КНСБ за отношението им към протестите. 70% от тях са обявили, че има основание за недоволството, но едва 20 на сто са на мнение, че синдикатите трябва да се включат в протестите.

Очаква се управляващите да обявят нови помощи заради COVID кризата

Политическата криза: имало е полицейско насилие на протестите, установи МВР (хронология)

© Дневник

Очаква се на заседание днес управляващата коалиция ГЕРБ - "Обединени патриоти" да обсъди и представи нови финансови, социални и икономически мерки, свързани с пандемията от COVID-19. Те бяха анонсирани след предишното заседание на коалиционния съвет заедно с вече прокараните през парламента правителствени промени. Тогава премиерът Бойко Борисов даде да се разбере, че сред новите мерки са увеличение на парите за здравните инспектори, лаборантите и хората от някои държавни агенции.


Неофициално представители на ГЕРБ коментираха пред "Дневник", че в опит да се успокои бизнесът в кризата заради коронавируса, управляващите ще разширят и икономическите мерки. Те прогнозираха "помощи за всички", като уточниха, че специално ще се мисли за подпомагане на туристическия бизнес.


Малките коалиционни партньори от "Обединените патриоти" - НФСБ и ВМРО, потвърдиха неофициално, че ще настояват да бъдат одобрени част от идеите, с които влязоха в управлението - като увеличението на пенсиите, например, за да ги отчетат като изпълнени в следващата предизборна кампания, която ще е най-късно следващата пролет.

Протестите днес: "картичка за Шиши" и писане на оставки

Политическата криза: имало е полицейско насилие на протестите, установи МВР (хронология)

© Георги Кожухаров

Поне три протестни акции са планирани за днес в София.


Малко преди традиционния протест, започващ вече 19-та вечер на Ларгото, младежката организация на партия "Да, България" организира "парти" за рождения ден на бизнесмена и депутат от ДПС Делян Пеевски, който днес навършва 40 г. "МлаДа, България" приканва протестиращите да занесат в 18.30 ч. пред БНБ плакати с пожелания за годишнината на Пеевски и да изпеят "ЧРД, Шиши".


В същия час Гражданско движение "БОЕЦ" пък кани на масово писане и връчване на оставки пред централата на ГЕРБ в Малкото НДК. Организаторите призовават участниците за носят вече написани, готови за подпис оставки.

Коментари (433)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 3. 3 Профил на palivec
  palivec
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Бойко,не подавай оставка! За какво ти е да бързаш да влизаш в затвора.

 4. 4 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 269 Весело

  100 - 200 души. Само вие останахте, да се не откажете, ей (ツ)

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 6. 6 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  Българи - юнаци!

  Апокалипсисът апокалиптичен
 7. 7 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 798 Неутрално

  А вие честитихте ли кръглия юбилей на шефа на държавата - г-н Шиши?
  #ОСТАВКА

 8. 8 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#4] от "balgariez":

  "100 - 200 души. Само вие останахте, да се не откажете, ей"

  Много повече сме. На следващите избори ще го разберете, но ще бъде късно.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Неутрално

  До сряда ще са напъните, после протестърите ще отидат на море, а в края на август - да продължат кесенето на разноски на мама и тате в разни "престижни" университети "на Запад".
  А тук пак ще се възцари обичайното депресивно мрънкане на лилявата дружинка.

  Знанието е сила, информацията - власт
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 12. 12 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5684 Весело

  Ей, любилярът Шиши бил зодия ЛЪВ!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  След ушите вече е време за червата !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 17. 17 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3135 Неутрално

  "картичка за Шиши" и писане на оставки"

  МлаДа учителка от помощно училище ли е мозъка на протеста или завършилите подобно са таргета ? С подобни сценки отблъсквате нормални хора, това ли е целта?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 18. 18 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  На въпросът кой е Делян Пеевски не може да бъде даден еднозначен отговор.

  Политическата и бизнес кариера на Пеевски стартира през 2001 г. по време на правителството на Симеон Сакскобургготски и НДСВ. Само на 21 години Пеевски вече се превръща в едно от ключовите лица на партията, след като става парламентарен секретар на тогавашния министър на транспорта Пламен Петров. Пеевски стана съучредител на сдружението "Младежко НДСВ" заедно със сина на говорителката на царското семейство Галя Дичева - Росен.

  Нещо повече, Пеевски веднага е насочен към далеч по-практични неща от парламентарното секретарстване и оглавява борда на най-голямото ни пристанище - Варна. Важно е да се отбележи тук, че по това време Пеевски дори няма завършено висше образование, което не му пречи да заеме важен пост в парламента или да оглави най-голямото пристанище в България. Според публикации в пресата от онова време една от първите работи на Пеевски била да поиска от ръководството на пристанището луксозен джип. Той беше освободен от борда заради липса на образователен ценз, тъй като по това време все още е студент по право, трета година.

  Какво и как е вършил Пеевски по време на управлението си на пристанището можем да гадаем, но насоки за това се намират в промяната на материалния му статус. Само от имотната му декларация през 2002 г., 2003 г. и 2004 г. става ясно, че той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. "Павлово", друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Декларираната официална цена на придобивките е 152 263 лева и тя е изключително ниска, спрямо реалната стойност на имотите. Пеевски остава на поста си до 2003 г., когато царски депутати вдигнаха скандал за управите на държавните дружества и най-после някой във властта се впечатли, че Пеевски няма нужния образователен ценз.

  Освобождаването на Пеевски от високия пост в пристанище Варна не слага край на амбициите му. Дори напротив, явно го мотивира да завърши образованието си и през 2005 г. той се оказва с нова апетитна работа – следовател в столичното следствие. За пореден път обаче Пеевски получава назначението си извън общоприетите стандарти, тъй като не притежава нужния стаж за този пост.

  През април 2005 г. във Висшия съдебен съвет е внесено предложение Пеевски да стане следовател в Столичната следствена служба, в стопански отдел. Според закона за съдебната власт за това е нужен задължителен 2-годишен стаж, какъвто Пеевски няма. Но в същия закон пише, че може да има и изключения. Младежът естествено става изключение и 25 най-висши магистрати гласуват през май той да стане следовател.

  Пеевски престоява само пет месеца на поста, като и до днес на никого не е ясно какво е успял да свърши младия следовател без необходимия стаж, но след това той директно получава поста на зам.-министър в Министерството на държавната политика за бедствията и авариите , докато ведомството се оглавява от ДПС и Емел Етем. Скандалното в случая е, че дори след като получава зам.-министерския пост, никой не знае от коя квота е Пеевски. Както вече споменахме, кариерата му започва от НДСВ, които присъстват в управлението на Тройната коалиция, започнало след изборите през 2005 г. Оказва се обаче, че Пеевски получава поста от квотата на ДПС, което слага началото и на неговата връзка с партията. Във ведомството той наблюдава Държавния резерв. Става и член на междуведомствената комисия, която издава лицензите за търговия с оръжие, което, както ще видим в последствие, ще се окаже решаващо в желанието му за превземане на оръжейния сектор в България.

  По време на пребиваването на Пеевски в министерството се случва и един от най-големите скандали в неговата политическа и бизнес кариера. Скандалът с „Булгартабак“ показва също така, че Пеевски е недосегаем за правоохранителните и съдебните органи. През 2007 г. зам.-министърът е обвинен, че използва служебното си положение, за да притиска шефа на "Булгартабак" Христо Лачев да сключва договори с близки до него фирми. Близо месец преди прокуратурата да обяви, че стартира дело срещу Пеевски, тогавашния премиер Сергей Станишев го уволнява, заедно с друг замесен в скандала зам.-министър - Корнелия Нинова. Във вихъра на скандала с постовете си, след като бяха принудени, се разделиха още шефът на следствието Ангел Александров (близък до Доган и кръстник на Пеевски в следствието) и икономическият министър Румен Овчаров.

  Цялото кралско войнство на българската прокуратура подхваща случая, като лично тогавашния главен прокурор Борис Велчев обявява скандала за „омерзителен“ и софийска градска прокуратура започва разследване. Без изненада, само няколко месеца след началото на разследването прокуратурата го прекратява, тъй като първоначалните констатации не са се потвърдили. Потвърждават се обаче думите на самия Пеевски след уволняването му, че „някои хора ще се извиняват“

  НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗНАЯТ НЯКОИ НЕЩА !

 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#18] от "doroteus":

  Доста се привличат с баце ти. Явно са се сработили добре !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  На следващите избори ще го разберете, но ще бъде късно.
  —цитат от коментар 8 на moreee


  И как ще го разберем като вие, умнокрасивите, не ходите да гласувате?

  "Ами то няма за кого да гласувам! Подръж ми комбучата докато напиша гневен туит за това колко е ужасен животът ми."

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 23. 23 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Колко били протестиращите? Ами, 50 000 до 80 000 души.
  —цитат от коментар 14 на puu15670004


  Тоест от 0.75% до 1.14% от цялото население на България.

  Това ли е "масовият" протест дето ще сваля правителството???

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Кой ще ги плаща тия помощи. Нашите комуняги като евро комунягите ще завлачат заеми до 2058 година ли. Дотогава еврото няма да струва нищо и сигурно на това се надяват.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#23] от "Vorknkx":

  Къде е бойко ти ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на Стоян Хлебаров
  Стоян Хлебаров
  Рейтинг: 12 Гневно

  По скоро се очаква,преди оставката си Правителството да опоска хазната,под благовидни предлози и хвърляне на пепел в очите на избирателите,под формата на "помощи",които никой няма да види,защото ще изчезнат....

 28. 28 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 405 Весело

  Тулупите начело с Бабикян, МаяМа, Лупи, са си най-добре, освен, че цоцат от Божков, сега ще се наредят и за помощи от държавата.

  Да не говорим за така наречените бизнесмени, на които в момента държавата им плаща 60-80% от заплатите на работниците, а те си прибират печалбите.
  Говори се , че онзи представителя на ресторантьорите с диадемката, си купил ново порше панамера за 150 хиляди евро, а иначе всеки ден е по телевизиите да плаче за помощи и намаляване на данъците

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на Стоян Хлебаров
  Стоян Хлебаров
  Рейтинг: 12 Гневно

  По скоро се очаква,преди оставката си Правителството да опоска хазната,под благовидни предлози и хвърляне на пепел в очите на избирателите,под формата на "помощи",които никой няма да види,защото ще изчезнат....

 32. 32 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#20] от "Vorknkx":

  "На следващите избори ще го разберете, но ще бъде късно.
  —цитат от коментар 8 на moreee


  И как ще го разберем като вие, умнокрасивите, не ходите да гласувате?"

  Поне научи хората във форума. Moree никога не е бил умнокрасив. Червен е отвсякъде. Откакто стана време разделно и лъснаха сарайските тролове отляво и отдясно (пример WWW и EUdefender) започнах да не изпитвам такава неприязън към убедените червенушки. Не че съм съгласен с тях, но поне се вписват в графата "всеки има право на мнение" и се опитват да говорят аргументирано. За съжаление промивката на мозъци от комунизма им е нанесла непоправими вреди, но уважам това, че наистина вярват в това, което говорят.

 33. 33 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 554 Неутрално

  НА МАДЖО НА БАДЖО И НА ГАДЖО , ЗА ДРУГИТЕ ДРУГ ПЪТ

 34. 34 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  [quote#23:"Vorknkx"][/quote]

  Ами гербавите тролове в този форум сте 15-20 човека. Това ли е електората дето ще спаси вождовете ви?

 35. 35 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2432 Неутрално

  В сравнение с ковид-вируса, вие сте чума! Оставка веднага! Останалото - в сигнатурата1

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 36. 36 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Оставка! Съд и затвор!

 37. 37 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 405 Весело

  [quote#23:"Vorknkx"]
  —цитат от коментар 34 на 3biri
  Ами гербавите тролове в този форум сте 15-20 човека. Това ли е електората дето ще спаси вождовете ви?[/quote]

  Да, в този форум дъбъгъб са мнозинство над 200 човека , ама на избори са два пъти по-малко от симпатизантите на ДПС, а се бутат да управляват

 38. 38 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#28] от "001":

  При тази "алтернатива", заедно с чичкото без коса от плевенските села и копейкин аз съм :"не, благодаря"!!!

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 672 Неутрално

  След краха на политическата си кариера, изцяло продукт на ченгетата от ДС, Борисов ще за върне към любимото си занимание: шофьор. Ще кара жипката я на Доган, я на друг ДС мафиот.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 42. 42 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2521 Весело

  " и представи нови финансови, социални и икономически мерки, свързани с пандемията от COVID-19" - по изпитана методика, по стар навик - КУПУВАЙ с чужди пари, т.е. с тези, които са на тези, на които сега ще ги ДАВАТ. Прозрачно корумпирани, предвидими с години напред - ГРЕБат с пълни шепи.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 43. 43 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1658 Неутрално

  “... представители на ГЕРБ коментираха пред "Дневник", че в опит да се успокои бизнесът в кризата заради коронавируса, управляващите ще разширят и икономическите мерки. Те прогнозираха "помощи за всички"...”

  Хахаха!
  Баце не се поддава на натиск!
  Просто е напълнил гащите покрай исканите оставки и сега ще раздава при в опит да успокои ситуацията. Корона кризата е само предтекст.

 44. 44 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  До коментар [#32] от "George Svinarov":

  Трябва цялата нация да си говорим нормално и то за положителни неща. С една цел. Да търсим начин животът на хората да става все по-добър.
  Уви. Рядко са дебатите по тези теми камо ли интелигентните. Щото не можете да се отделите от партийните си пристрастия.
  Например. Икономиката не се прави от Правителството, което и даже то. Прави се публичният сектор, който е много малка част от Икономиката ни щото е пазарна и по законодателството на ЕС.
  А какви далавери, търгове, фирми на Шиши ли печелят вече касае тази част от Икономиката. Малка част. 96% от бизнеса въобще не се интересува от Шиши-Доган.
  А ти например се мъчиш да ме убедиш, че Борисов, Орешарски, Станишев и т.н. ни хранят.
  Наобратното е. Ние храним тях.

 45. 45 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 405 Весело

  До коментар [#43] от "мики маус":

  Да ще раздаде , ама не на тулупите дето играят волейбол по паветата и се замерят с уши, яйца и домати...
  Ще захрани приближените си бизнесмени , като Домусчиев със стотици милиони помощи от държавата

 46. 46 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 250 Неутрално

  Тия помощи да не са като ония, които никой, никога не е виждал?

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Бокомир се мъчи да спаси потъващият кораб.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 49. 49 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1658 Неутрално

  До коментар [#45] от "001":

  Схемата е много проста - раздават се пари за саниране, хотели, стадиони, а бизнесът навива пружините на работниците си, че ако не е Бибитко, ще останат без работа.
  Преди години имаше такъв скандал с Балканстрой - директно бяха казали на работниците да гласуват за ГЕРБ в Разлог, иначе отиват на борсата. По-късно Балканстрой продаде комплекс си Катарино СПА на Цветелина Бориславова.

  И както се казва в една класика “всички печелят”

 50. 50 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  До коментар [#43] от "мики маус":

  Стига бе.
  Борисов да раздава пари. Съвсем нямате представа за действителността.
  От афишираните мерки в началото на април 60/40 са дадени 168 милиона лева досега от 1,5 милиарда. Безлихвени кредити 14 милиона от 300 милиона и още дребни помощи около 60 милиона.
  Толкова. Правителството харчи бавно за хиляден път го казвам, че да ви просветне в главите. Сега щяло мерки за 2 милиарда. Хахаха. Ще постави такива условия, че никой няма да си мръдне дупето да ходи да ги усвоява.
  И без това кои взеха 60/40-Домусчийски -Лудогорец, Шулева, Милен Велчев. От нормалните фирми, я да вземали 10% от парите, я не.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Едни помазани избиратели на партия ГЕРБ ще намажат. Очаквам големи празненства в някой от следните квартали : Столипиново, Факултета , Шикер махала, Максуда, Токайто, Меден рудни и други места пълни с верни избиратели на ГЕРБ!
  Честито. Нека народните празненства започнат СЕГА!

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 53. 53 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Нищо и ниКой не може да спаси това тотално компрометирано правителство Мутри вън!

 54. 54 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  КНСБ какви членове има, от кои райони, в какви отрасли и въобще кой представлява? Преди 89 г. всички работници задължително членуваха в КНСБ, сега почти никой не членува в този синтикат, а продължава да води преговори и да подписва споразумения, без да се знае кои трудещи се представлява.

 55. 55 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#44] от "Да вярваме на истината":

  "А ти например се мъчиш да ме убедиш, че Борисов, Орешарски, Станишев и т.н. ни хранят."

  Моля? Това от кой пръст го изсмука? От средния?

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  КНСБ какви членове има, от кои райони, в какви отрасли и въобще кой представлява? Преди 89 г. всички работници задължително членуваха в КНСБ, сега почти никой не членува в този синтикат, а продължава да води преговори и да подписва споразумения, без да се знае кои трудещи се представлява.
  —цитат от коментар 54 на ggot


  Те "Подкрепа" са същите. В България няма истински синдикати, които да бранят интересите на работниците.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на Срам ме е от ГЕРБ
  Срам ме е от ГЕРБ
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До сряда ще са напъните, после протестърите ще отидат на море, а в края на август - да продължат кесенето на разноски на мама и тате в разни "престижни" университети "на Запад".А тук пак ще се възцари обичайното депресивно мрънкане на лилявата дружинка.
  —цитат от коментар 10 на pag


  И ти ще си все същия използван и мръсен парцал....

 60. 60 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1607 Неутрално

  Изглежда само младите разбират и знаят какво искат , " старите " , очевидно нито помнят ,нито се интересуват , как и от кои беше изградена " мрежата " , как и откъде намериха парите за хотели по морето и предприятия в страната , на кои се паднаха банките , на кои управлението , как се " роди " псевдо-плурализма и кои са " управляващи" и тяхната " алтернатива ".........при тези родители , младите да имат бъдеще тук е поредната илюзия и мечтата на същите тези да управляват нечия територия , макар и на " най-великата демокрация " е на път да се осъществи...за съжаление на оставащите по една или друга причина тук на същата тази територия !Колкото до право ред и върховенство на закона , да може да ги има , но в независима държава , населена със свободни хора.....синдикати ---същата гнилоч !

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  Защо постоянно говорите за "политическа криза",когато такава няма?300-500 мотащи се насам натам не може да се нарекат криза.

 67. 67 Профил на taka de
  taka de
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бузлуджанци и Бойкикията ша ни опраат!Иде светлия необолшевизъм и великата шаячна правда!
  —цитат от коментар 15 на Соломон Рибентоп


  То те колкото и да се опитват - няма да стане. Протеста иска истинска демокрация, не бой между две поколения мутри.

  Правителственото решение на проблема обикновено е по-лошо от самия проблем.
 68. 68 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Сега щяло мерки за 2 милиарда. Хахаха. Ще постави такива условия, че никой няма да си мръдне дупето да ходи да ги усвоява.И без това кои взеха 60/40-Домусчийски -Лудогорец, Шулева, Милен Велчев. От нормалните фирми, я да вземали 10% от парите, я не.
  —цитат от коментар 50 на Да вярваме на истината


  Край, подменили са габровеца! Знаех си аз, че нещо не е наред и някой друг ползва неговия профил напоследък. Не се преструвай, никого не можеш да заблудиш с тези %.
  Върнете предишния габровец! Свобода за Дани Кирилов!

 69. 69 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 494 Неутрално

  "Младите хора са на улицата, защото никой не им предлага решение."

  Тая сутрин по ТВ политолог го направи: Бойко пада и на негово място идват Бабикян, Хаджигенов, Радев или Нинова. Който си изберете.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 71. 71 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  КНСБ,Подкрепа,работодателските организации са против стачка,но отровеното трио щяло да я вдига.Сигурно са имали предвид,че резидента и съветниците му щестачкуват,други няма да им се вържат.Ама те,отровените,Гешев арестуваха,та една "общонационална стачка"ли няма да направят.

 72. 72 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  ... очаква се управляващите до обявят...
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Няма управляващи! Има тъпи и неграмотни мутри, които за десет години не са направили нито една реформа!
  Оставка на мутрата борисов и незабавни предсрочни избори!
  Това казват 58% от българите!
  Кой трепери от народа?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 75. 75 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  Защо постоянно говорите за "политическа криза",когато такава няма?300-500 мотащи се насам натам не може да се нарекат криза.
  —цитат от коментар 66 на uvtest


  58 процента от българите са за оставка и незабавни избори, според последното изследване на Галъп. Имащите право на глас в България са малко над 6 милиона! 58% от тези 6 милиона са 3 милиона и 480 хиляди!
  Т.е. 3 480 000 е най точния брой на протестиращите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 76. 76 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2275 Весело

  До коментар [#57] от "Тиква загубена":"Те "Подкрепа" са същите. В България няма истински синдикати, които да бранят интересите на работниците. "

  Тук всички работници са "десни", като Пурко!
  Намат нужда от синдикат! ;)

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#72] от "Рим":

  Колко трябва да е скъсал човек с действителността и разума си,та да продължава да бълнува за оставки?Що да ги подават,щото няколко стотин безделници се разкарват по центъра,играят волейбол или замерят една сграда с бонбонки и тоалетна хартия.Смешна работа.

 81. 81 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#72] от "Рим":

  Колко трябва да е скъсал човек с действителността и разума си,та да продължава да бълнува за оставки?Що да ги подават,щото няколко стотин безделници се разкарват по центъра,играят волейбол или замерят една сграда с бонбонки и тоалетна хартия.Смешна работа.

 82. 82 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  Дневник, стига сте си играли на думи и стига сте подстрекавали лумпени и наивници да пречат на хората. Политическата криза е измислена от вас. Има си работещо правителство, избрано от легитимен парламент. Политическа криза е да няма едно от двете, а то ги има и двете. 100 дежурни революционери затварящи кръстовища и пречещи на хората да се приберат в къщи не са политическа криза.
  —цитат от коментар 64 на emil


  Има коренна промяна в обстановката!
  По-голямата част от българите вече са срещу мутрите от герб, които десет години вече обслужват турската партия и нейните собственици - сопола доган и касичката "пеевски"!
  Приключвате курса! Това казват преобладаващата част от българите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 83. 83 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  По-голямата част от българите вече са срещу мутрите от герб
  —цитат от коментар 82 на Рим


  По-голямата част от българите дори не са помирисвали протест.

  Някой път, докато има протест, се разходи по другите улици, където той не се провежда. Ще видиш как животът си тече нормално.

  По-голямата част от българите не искат сътресения в държавата, и то точно сега, когато сме на прага на криза.

 84. 84 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#72] от "Рим":Колко трябва да е скъсал човек с действителността и разума си,та да продължава да бълнува за оставки?Що да ги подават,щото няколко стотин безделници се разкарват по центъра,играят волейбол или замерят една сграда с бонбонки и тоалетна хартия.Смешна работа.
  —цитат от коментар 81 на uvtest


  58% от българите не са " няколко стотин безделника"!
  Тази маса от народ означава само едно - край на мутренската партия герб в това число и на най-усърдните лизачи на мутренски задн...!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 85. 85 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#83] от "Vorknkx":

  Нищо подобно! Картината която рисувате е измамна!
  Мълчанието на агнетата не означава съгласие с политиката на мутрите и дпс!
  Точно обратното...
  Направете справка със социологията...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 86. 86 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 269 Любопитно

  Поне научи хората във форума. Moree никога не е бил умнокрасив. Червен е отвсякъде.
  —цитат от коментар 32 на George Svinarov


  А разликата между "умнокрасив" и "червен" е...? Че едните коленичите на дясното коляно пред руския резидент, а феновете на Корнела - на лявото?

 87. 87 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 717 Неутрално

  [quote#72:"Рим"][/quote]

  Т.е.е трябва да вярваме на Галъп и когато ви дава 4% одобрение?

 88. 88 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  58% от българите не са " няколко стотин безделника"!
  —цитат от коментар 84 на Рим


  Всички протестираши в страната взети заедно представляват не повече от 3-4% от целия български народ.

  Това е математика, умнокрасиви приятелю ;)

 89. 89 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#68] от "еспресо":Ти не си добре.Това го пиша от 100 години.Вие даже не можете да видите от партийно заслепление и болшевизъм кои са слабостите.
  —цитат от коментар 78 на Да вярваме на истината


  Не вярвам! Върнете габровеца! Този новия виждал повече слабости на ГЕРБ от мен! КОЙ# подмени габровеца!

 90. 90 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  [quote#72:"Рим"]
  —цитат от коментар 87 на von_seeckt
  Т.е.е трябва да вярваме на Галъп и когато ви дава 4% одобрение?[/quote]

  Този процент беше валиден преди протестите!
  Вече имаме коренно различна обстановка!
  Първите по-точни изследвания ще се появят през септември!
  Сигурно е едно - върхушката на герб ще остане само с твърдото си ядро!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 91. 91 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Протестите от последните дни са на хора, които казват, че не искат да живеят повече така, коментира бившият здравен министър и лидер на партия КОД Петър Москов пред Би Ти Ви. Той подчерта, че не вижда решение в евентуален служебен кабинет на президента Румен Радев, защото той би означавал засилване на влиянието на БСП и ДПС във властта.

  Москов заяви, че единствената алтернатива на сегашната власт е дясно консервативно управление, като даде за примери САЩ, Чехия и Унгария."

  Каква само манджа с грозде е нацвъкал пак Пепи. Първо, разбира се, прави едно леко плонжче към ГЕРБ и бащицата, демек нека си изкарат мандата. Сетне пак бълнуванията за консерваивно управление, разбирай, "дай да плюем цигани, гей паради и ИК, и всичко ще се оправи от само себе си."

 92. 92 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Да оставим за секунда нападките настрана и да поразсъждаваме сериозно - какво може да се случи, ако правителството наистина подаде оставка (не че има изгледи това да се случи).

  Има 2 реалистични варианта + 1 леко нереалистичен, но все пак съществуващ:

  Първи реалистичен - ГЕРБ печелят изборите. От това излиза, че цялото протестиране е било напразно, а протестиращите са най-прецаканите хора за годината. В този сценарий те могат или да подвият опашка и да се примирят с реалността... или да продължат да протестират, при което обаче няма да имат никаква подкрепа от народа (защото техните действия ще представляват грубо незачитане на резултатите от изборите, които те самите си поискаха!).

  Втори реалистичен - БСП печелят изборите. В този сценарий те най-вероятно няма да успечт да съставят правителство, при кото влизаме в сценария "избори до дупка". Липсата на правителство и иработещ парламент ще направи кризата (икономическа и вирусна) още по-тежка и България ще затъне. Протестиращите ще трябва да живеят с мисълта, че това се е случило по тяхна вина...

  Трети вариант, радикален и не много реалистичен - Румен Радев грубо нарушава конституцията и отказва да даде мандат на победителя от изборите (особено ако това е ГЕРБ). Това на практика е вид преврат и ми е трудно да кажа какво точно ще се случи, но ще е ГРОЗНО. И може да се стигне до насилие.

  Та както и да го гледаме, протестите няма да доведат до нищо хубаво. И ето защо аз съм категорично ПРОТИВ протеста.

  Съжалявам, ама това е реалността. Всякакви варианти, в които ДБ печелят избори са абсурдни и невъзможни. Избийте си ги от главите!

 93. 93 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#87] от "von_seeckt":

  Нещо си много мълчалив напоследък.

 94. 94 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До сряда ще са напъните, после протестърите ще отидат на море, а в края на август - да продължат кесенето на разноски на мама и тате в разни "престижни" университети "на Запад".А тук пак ще се възцари обичайното депресивно мрънкане на лилявата дружинка.
  —цитат от коментар 10 на pag


  Но Боко пак е пътник. Надявате се протестиращите да отидат на море, енергията да се изчерпа, както стана и с правителството на Орешарски, между другото, на когото сте вече завършен близнак.

  Може и така да стане. Ама ти си мислиш, че като дойдат избори, когато и да дойдат, тия хора ще гласуват за ГЕРБ или ще решат да не гласуват ли?

  Боко е мумуия. Борисов 4 няма да има.

 95. 95 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#90] от "Рим":

  С явната колаборация с БСП,Галева,Копейкин,със защитата на обвиняеми олигарси,с подкрепата ви на резидента и руската му пета колоно,отблъснахте и малкото истински десни,които ви вярваха.И мислиш,че след всичко това сте си вдигнали рейтинга???Блажени верующите.....

 96. 96 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Липсата на правителство и иработещ парламент ще направи кризата (икономическа и вирусна) още по-тежка и България ще затъне.
  —цитат от коментар 92 на Vorknkx


  Сигурен ли си? Според мен това далеч не е сигурно. И магаре да вържеш на мястото на министър от ГЕРБ, пак ще върши повече и по-добра работа. Даже поредица служебни правителства може и да дадат възможност на кадърните хора по разни служби да свършат някаква работа.

 97. 97 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 987 Неутрално

  20 дена ще станат от началото на безсмислените протести , а още никой от старите лица на СДС не ги е подкрепил ! Даже и Иван Костов !!! Явно имат достатъчно точна информация , че Путя и Валентин Златев са зад протестите !

 98. 98 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 821 Неутрално

  "Той уточни, че е направено експресно изследване сред 960 синдикални лидери на КНСБ за отношението им към протестите."

  960 синдикални лидери?

  Има ли още?

 99. 99 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Даже поредица служебни правителства може и да дадат възможност на кадърните хора по разни служби да свършат някаква работа.
  —цитат от коментар 96 на BLM


  Служебните правителства са със значително по-ограничени правомощия от реодвните. Освен това липсата на парламент означава липса на законодателна дейност (т.е. няма да се приемат нови закони или да се изменят стари).

  Я ми обясни, умнокрасивий, как ще оправите държавата и ще решите не една, а ДВЕ кризи, с куци служебни правителства, чиито правомошия са яко орязани?

 100. 100 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#90] от "Рим":С явната колаборация с БСП,Галева,Копейкин,със защитата на обвиняеми олигарси,с подкрепата ви на резидента и руската му пета колоно,отблъснахте и малкото истински десни,които ви вярваха.
  —цитат от коментар 95 на uvtest


  Ти как точно го разбра това нещо? От 5-6 коментара във ФБ? Тва е, всъщност, възможно най-добрият за теб вариант, щото всички други сочат към фабриката за опорни точки на ГЕРБаджийската пропагандна машина.

  Всеки "истински десен", който щял да се отблъсне от лъжите, които си наредил, е добре дошъл да се отблъсва. Явно след дългогодишно купуване на гласове от страна на ГЕРБ си се заблудил, че гласът трябва да се печели на всяка цена, точно както го правите вие, методологичните наследници на БКП и техните празни тенджери - лъжи, манипулирай, плаши за всеки глас.

  Ми не. Нека пещерните "десни" се махат, щом им е толкоз акъла, че да вярват на подобни лъжи. Ако съдя по представителите им в тоя форум, те отдавна са се отблъснали и се лутат да си изберат някого, като най-подходящ за тях е Ангел Джамбазки.

  Една бъдеща партия трябва да завладее сърцата и умовете на младите хора от протестите. Пещерните "десни" като г-жа Памела си ги вземайте вие - те и без това обслужват само гербаджийската кауза.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK