Насред протестите Борисов раздава помощи наред с пари от резерва

Насред протестите Борисов раздава помощи наред с пари от резерва

© ДневникНа 19-ия ден на антиправителствените протести премиерът Бойко Борисов обяви нов пакет мерки заради кризата с коронавируса, които бяха анонсирани миналата седмица, когато в опит да успокои протестиращите направи ремонт на кабинета.


На извънреден брифинг след заседание на съвета на управляващата коалиция премиерът изчете нови социални мерки за 1.163 млрд. лв. и икономически - за 731 млн. лв. Както и при обявяването на предходния пакет в началото на кризата с коронавируса, представената сметка не е напълно точна, към нея са пришити предвидени вече в бюджета суми, а някои от мерките са вече известни, но едва сега кабинетът успява да ги доведе до финал. По-късно правителствената информационна служба коригира пакета на общо 1.162.9 млрд. лв., от които 731.5 млн. лв. за социалните мерки, а за икономическите - 431.4 млн. лв.


Премиерът обяви, че няма да се теглят заеми, а ще се ползват "мазнинките" от бюджета, или с други думи, пари ще се вземат от фискалния резерв и от европейските фондове. Към края на май по данни на Министерството на финансите фискалният резерв е 10.2 млрд. лв. По-късно от правителствената пресслужба бе обявено, че ако се наложи, бюджетът може отново да бъде актуализиран.


Какви социални мерки обяви премиерът
Въпреки липсата на социални искания от страна протестиращите и формулирани като мерки в продължение на обявените вече в битката с коронавируса премиерът изреди куп социални и няколко икономически мерки, като обяви, че общата им стойност достига 2 млрд. лв. Първият пакет бе обявен на 24 март, като тогава премиерът заяви, че правителството дава 4.5 млрд. лв.


В следващите три месеца всички пенсионери ще получат добавки по 50 лв. на месец, за което са предвидени 318.150 млн. лв. за 2.121 млн. пенсионери. Ако пандемията продължи, като гледам приходите в бюджета, след три месеца ще говорим пак, каза Борисов. Обичайно по 50 лв. за Коледа и Великден досега кабинетите на Борисов даваха на пенсионерите с най-ниски доходи.


Медицинските работници, които работят на първа линия с коронавирус, ще продължат да получават допълнителни 1000 лв. За целта до края на годината са предвидени 67 млн. лв., като по думите на Бойко Борисов това са от европейски фондове. Когато се въведе това допълнително заплащане, бе обявено, че допълнителната сума ще се получава първоначално до края на извънредното положение, а след това и до края на извънредната епидемична обстановка, която го замени и която ще бъде удължена с още месец, както бе обявено днес.


От 1 август с 30 на сто ще бъдат увеличени на разходите за персонал на органи и администрации, които са натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от COVD-19. Служителите на първа линия ще получат и увеличение на ставката за нощен труд, както и допълнителни разходи за извънреден труд. За целта са предвидени 92 млн. лв., които са за структури на системите на Министерството на здравеопазването, Министерството на труда и социалните политика, на МВР, НЗОК, НОИ, в т.ч. за РЗИ и социални работници.


За увеличение от 1 август на заплащането в здравните кабинети в училище и социални институции - домовете за възрастни хора, за хора с увреждания, в дневни центрове за деца, центрове за настаняване от семеен тип и др., са предвидени 24.6 млн. лв. А за увеличаване на средствата за субсидии на лечебните заведения за пациенти с инфекциозни болести, туберколоза, с неспецифични белодробни заболявания, с психични заболявания, както за лечебни заведения и доболнична помощ в недостъпни район 17.3 млн. лв., които трябва да отидат за лечение на болни с коронавирус и за достигане на нивата на работна заплата по колективния договор .


За увеличаване на стойността на здравноосигурителните плащания за медицинска и дентална помощ в размер на 10 процента са предвидени 126.3 млн. лв., като разходите ще бъдат за медицински персонал


За личните асистенти ще бъдат дадени 122 млн. лв. За тях още в началото на март социалният министър Деница Сачева обяви, че лимитът е надхвърлен, след като в бюджета са предвидени 93 млн. лв. за цялата година. Тя посочи, че причината за това е приетият под натиск закон за личната помощ, за който не са били направени предварителни разчети.


За увеличаване на минималния размер на паричното обезщетение за безработица - от 9 на 12 лв., считано от 1 октомври, ще бъдат дадени 12 млн. лв. За увеличаване на продължителността на заплащане на паричното обезщетение за безработица с три месеца за хората с минимално обезщетение, считано от 1 октомври - 4 млн. лв.


За проекти на творци на свободна практика, който са сред най-пострадалите от ограничителните мерки, чрез фонд "Култура" са предвидени 15 млн. лв.Икономически мерки, но какви


Премиерът обяви, че по различни европейски програми в Министерството на икономиката има налични 1.8 млрд. лв., (което не може да бъде прието за нова мярка) и нови суми, които се предвиждат в момента. Най-голямото перо, което той оповести, е отново свързано с инфраструктурата, като тук изреди проекти, които отдавна са в ход и по принцип за тях са предвидени в бюджета плащания към строителите - довършването на основни магистрали като "Европа", "Струма", "Хемус" и др. - 355 млн. лв.


За насърчаване на инвестициите на чуждестранни предприятия ще бъдат дадени 9.5 млн. лв. в допълнение на вече отпуснати от началото на годината 9 млн. лв., като се уточни, че министърът на икономиката е получил разпореждане с всяка една от 27-те хиляди фирми, изпълняващи проекти, да проведе разговор.


В обявените за нови мерки днес премиерът обяви записаните вече и в закон ваучери за туризъм от 210 лв. за работещите на първа линия в битката с коронавируса, като обяви, че за тях са предвидени 8 млн. лв. От мярката могат да се възползват около 38 хил. души.


Сред новите мерки бяха сложени и 55 млн. лв. за субсидия за чартърни полети, като за тях се говори почти от началото на извънредното положение, а днес бе обявено, че Европейската комисия е одобрила тези плащания. При условие че субсидията от 35 евро се дава на седалка на полет с над сто души, мярката ще обхване 400 хил. туристи.


Премиерът Бойко Борисов обяви и че ДДС за случайните превози, туроператорите, виното и бирата ще падне от 20 на 9 процента. Намалената ставка за алкохола влизаше в първоначалната му договорка със собствениците на заведения, но тя отпадна при гласуването в бюджетната комисия. Текстът бе защитаван от лидера на НФСБ Валери Симеонов, негово бе настояването и намалената ставка да обхване и туроператорите, но тогава не получи подкрепа.


В коментар за протестите Борисов обяви, че те са "чудесна форма да се види, че има демокрация". Според него е хубаво, като се адресират проблеми, но в отговор на исканията на протеста за съдебна реформа той каза, че си има Висш съдебен съвет и той не се изказва по съдебни теми. Премиерът пак призова да се премине с единение през кризата и каза, че както и да се развият протестите, правителството е длъжно да вземе тези мерки.

Само нашата отговорност ме задържа


Бойко Борисов,

премиер

Той призова протестиращите да спазват закона.

Ключови думи към статията:

Коментари (248)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Никакви мерки не са това. А замазване на положението. Оставка.

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  ТВЪРДЕ КЪСНО !!!
  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  Значи и ПРЕДИ Е МОЖЕЛО ама ТОЙ НЕ Е ИСКАЛ !!!
  Сега пожела, за да замаже шкафа и отърве кожата !
  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  Действията на мутрата Борисов не блестят с оригиналност. Той действува, както си знае – по мафиотски: Заплашва – ако не може да уплаши, опитва се да подкупи...

 5. 5 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2160 Неутрално

  Понеже не им е ясно, ще им изпея една песничка за малки деца, с нарицателното за герб животинче.
  Калинке - малинке, къщичката ти гори.
  #OSTAVKA

 6. 6 Профил на ourson
  ourson
  Рейтинг: 317 Неутрално
 7. 7 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  Вече и опорки няма ! Само лъжи на едро и всеки ден противоречащи си решения като това за инзвънредното за още месец !
  КЪДЕ Е НОЩ !?!?!?
  Къде е Мутафчийски !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 8. 8 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 20 Неутрално

  Тези хора са по-голяма напаст отколкото ги мислим, да знаете.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  баце си прави предизборна кампания от известно време, само че сега му вика мерки за тралала

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  Така се ЧУПИ държава другари комунисти герберски !!!
  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на Студио Х
  Студио Х
  Рейтинг: 23 Неутрално

  " Мислят, че могат да излъжат или да подкупят дори Бог"

 14. 14 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1714 Неутрално

  Новите "мерки" няма да спасят правителството - оставка

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 15. 15 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  Какво е спаряване? Нещо парочистка?

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 16. 16 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1842 Неутрално

  "ето бе, протести, кво, нали искахте демокрация? Дал съм ви да протестирате"....
  Повръща ми се от наглия селски кмет! ОСТАВКА БЕ!
  Защо никой не го пита за записа? Скоро ще бъде удостоверен от втора независима лаборатория, тогава какво ще правиш? Ще свалиш ДДС-то на цигарите?
  Отчаян, нагъл, ГЕРБер

 17. 17 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3705 Неутрално

  Не се спасява това, което не може да бъде спасено. Но Винету продължава да опитва. А патриотарите му помагат, защото изпадат от копанята и те.

 18. 18 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  пак ще краде мутрата.....Ей, край няма! ОСТАВКА!!!!

 19. 19 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1985 Неутрално

  "в отговор на исканията на протеста за съдебна реформа той каза, че си има Висш съдебен съвет и той не се изказва по съдебни теми"

  Не се изказва, само изпраща есемеси. И Шиши и той не се изказва.

 20. 20 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  11 године краде пенсионерите и сега мисли, че ще ги купи стези жалки пари !
  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 21. 21 Профил на Студио Х
  Студио Х
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Действията на мутрата Борисов не блестят с оригиналност. Той действува, както си знае – по мафиотски: Заплашва – ако не може да уплаши, опитва се да подкупи...
  —цитат от коментар 4 на murry


  СИКаджийска тактика, превърната в държавна политика.

 22. 22 Профил на antequera
  antequera
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Решил е да пуца патроните като за последно, белким удари нещо. Че време не остана.

 23. 23 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  За медиците 65 млн., но за администрацията и органите занимаващи се с пандемията (какво точно вършат, освен да заплашват с трупове, морги и чували) 92 млн. С колко ще се увеличи заплащането на НОЩ и какво точно правят. Колекторната фирма върна ли 70-те милиона. Сетиха се за пенсионерите, увеличават пенсиите с 50 лева, все пак те гласуват.

 24. 24 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1626 Весело

  Баце развърза кесията за изборите.
  Дори да не помогне достатъчно при изборните резултати, пак част от мангизите ще влязат по схеми в политическите партии, така че ситуациятра е win-win!

  I Want To Believe
 25. 25 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  "В следващите три месеца всички пенсионери ще получат добавки по 50 лв. на месец, за което са предвидени 318.150 млн. лв."

  Бойко, нали знаеш какво пише на гърба на Руския паметник?

  "Не нам, не нам..."

  За нас по 50 лв., а за тебе пачки по 500 евро? Но пасаран! Чу-па-ра-та!

 26. 26 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3848 Весело

  Какво е спаряване? Нещо парочистка?
  —цитат от коментар 15 на Един вампир броди из Европа


  Сорри, ма тц, ник'ви очистки!

  Това е процесът на производство на един специфичен мутромилиционерски аромат ...

 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#23] от "Тsonkooo":

  Само за 3 месеца!
  ЖАЛКА ИСТОРИЯ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Оставка бе, влечуго!!!
  Ти си позор и срам!!! Ти си престъпник, продал Родината на Сараите. Ти си национален предател продал Родината на Кремъл. Исканията на Суверена за оставка, съд и затвор започват от теб, минават през престъпното ОПГ от мекотели, калинки и послушковци, с които си се обградил и стигат до Гешев, Цацаров, Пеевски и Доган, които ти дърпат конците. Нито повече, нито по-малко от това ще удовлетвори хората, наглецо!!!
  ОСТАВКА, лустрация, ревизия на цялото 10-годишто управление, съд и затвор.

 29. 29 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1673 Неутрално

  Намаляването на ДДС ще удари икономиката, под формата на нереализирани инвестиции! Ще имаме проблеми впоследствие.
  Трябваше вместо това да се намалят данък печалба, съответно общ доход.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Пожарникарю, този пожар само с хвърляне на пари няма да можеш да го потушиш.

 32. 32 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 789 Весело

  Евала, Баце, намали ДДС на виното и бирата! Сега го намали и за спортни съоръжения за традиционни български спортове (например бухалки) и ще имаме реалистичен списък на приоритетите ти.

 33. 33 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1950 Неутрално

  Опитват със сетни усилия да запушат устата на хората като имитират загриженост, докато в същото време трескаво се опитат да излапат, каквото могат като за последно

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 35 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4479 Неутрално

  Айде на хаирлия да е

  Ще има 1 за пенсиите

  100 за НОЩНОТО ШКАФЧЕ

  От резерва

  Гарантирано от ГЕРБ

 36. 36 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3848 Неутрално

  Решил е да пуца патроните като за последно, белким удари нещо. Че време не остана.
  —цитат от коментар 22 на antequera


  Че Той едва сега започва!

  Бедна ви е фантазията какво има на разположение.
  Освен резерва, който с това едва наченва, март месец НС гласува на Правителството Му да търси и взема заеми до още 10 млрд. левчета ...
  Това е само което Му е дадено на тепсия и съвсем законно.

 37. 37 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2319 Неутрално

  Хубави новини ,вече достигнахме момента , в който излишъците и част от бюджета ще се харчат в името на хората ,а не на подставени фирми и мнимо строителство ,само това да постигнат протестите , е голяма крачка напред ,а че този модел няма да се повтори , е сигурно , но смятам ,че е редно да бъдат подготвени нови партийни субекти ,които не са подопечни на ДС , особено в дясно , за които да има смисъл да се гласува ,за тези червени другари от ГЕРБ , БКП , ДПС и патриоти ,никога .

 38. 38 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Това е като на пожар. Прави се за да се тушира напрежението, само че протестите няма да спрат, защото не протестират най-бедните и онеправданите.

 39. 39 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#37] от "edin drugii":

  ОСТАВЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ ОБРАН БОСТАН !!!
  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  Това е като на пожар. Прави се за да се тушира напрежението, само че протестите няма да спрат, защото не протестират най-бедните и онеправданите.
  —цитат от коментар 38 на Voiko


  Но бедните гласуват и за тях това е помощ.
  Не всички могат да се доредят до бонусите на Божков, за да играят волейбол и да се замерят с уши, домати и яйца.

  В сряда Божков има Рожден ден и Бабикян и Ристьо му обещаха подарък блокада

 42. 42 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  [quote#41:"001"][/quote]

  Кои са бедни ве трол, калинките на хранилка в държавните администрации ли? А 50-те лева за пенсионерите са грозна подигравка с родителите ни. ГРОЗНА!

 43. 43 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  Тулупите са в истерия начело с фигурантът.

  Ами ако няма пари в резерва, дали маяма, корнела и компания пак ще искат да управляват на момента.
  Едва ли.
  Всички бяха се наточили на фискалния резерв който успя да натрупа правителството на Борисов, ама той реши , че ще си го изхарчи.
  Явно ги е разпределил по 2 милиарда на 3 месеца.
  Тъкмо ще му стигнат до март месец , когато са редовните избори

 44. 44 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3294 Неутрално

  До коментар [#36] от "xm...":

  И му го гласува "опозиционната" БСП, прогласуваха и един милиард допълнително за саниране, надяваха се те да ги харчат, но загубиха изборите. Между другото, вече не предават протеста по своята телевизия, след случая с Нинова пред телевизията.

 45. 45 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  Тулупите са в истерия начело с фигурантът.Ами ако няма пари в резерва, дали маяма, корнела и компания пак ще искат да управляват на момента.Едва ли.Всички бяха се наточили на фискалния резерв който успя да натрупа правителството на Борисов, ама той реши , че ще си го изхарчи.Явно ги е разпределил по 2 милиарда на 3 месеца.Тъкмо ще му стигнат до март месец , когато са редовните избори
  —цитат от коментар 43 на 001


  Усещаш ли как опорките ви вече почти дословно повтарят глупостите на Орешарски?

 46. 46 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#42] от "Драгомир Дончев":

  Грозната подигравка струва на бюджета по 100 милиона на месец.
  Не беше ли подигравка , като пенсиите бяха 7 долара на МЕСЕЦ по времето на Румен Гечев.
  Не беше ли подигравка като пенсиите бяха 30 долара на МЕСЕЦ по времето на Костов.
  Не беше ли подигравка , че минималните пенсии бяха 150 лева в края на управлението на Станишев.

 47. 47 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Късно, много късно и малко, много малко пари за пенсионерите!

  Оставка!

 48. 48 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#43] от "001":

  Резервът е ВЪПРЕКИ борисов. Той само ХАРЧИ.
  Един лев НЕ Е ЗАРАБОТИЛ !!!
  Всичко е откраднато от хората и най-вече от ПЕНСИОНЕРИТЕ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на Danail Mindov
  Danail Mindov
  Рейтинг: 63 Неутрално

  България и Хората в Държавата са Продадени на ЕС ЗА Опити. Следва продължение. Очаквайте от Есента

 51. 51 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#45] от "Драгомир Дончев":

  Усещаш ли , че като няма фискален резерв, ристьо и корнела на първата година ще ги изгонят не 500 човека, а 500 хиляди човека.

  Последния път като се събраха 500 хиляди , беше след управлението на БКП - БСП и когато имаше режим на тока и празни магазини.

 52. 52 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 739 Неутрално

  "От изредените от премиера суми, при това с огромен превес на вече предвидени в бюджета плащания, общо мерките възлизат на около 430 млн. лв."
  Е, нали трябва да има и някой лев (под формата на 500 евро) джобна пара, че да се хвърла на раята през прозореца на Тойотата...

 53. 53 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2074 Весело

  "В следващите три месеца всички пенсионери ще получат добавки по 50 лв. на месец, за което са предвидени 318.150 млн. лв. Ако пандемията продължи, като гледам приходите в бюджета, след три месеца ще говорим пак, каза Борисов. Обичайно по 50 лв. за Коледа и Великден досега кабинетите на Борисов даваха на пенсионерите с най-ниски доходи""".......аааааа.....БРАВО Бееееее..........СЕТИ се най- ПОСЛЕ........!!!!?????!!!!!....

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 54. 54 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  До коментар [#34] от "asp11670035":

  И ще ги застигне съдбата на правителството на Жан Виденов. Само че Виденов не влезе в затвора, но за разлика от него Бойко Борисов ще изгние в килията! (Ако не го застигне съдбата на Чаушеску)

 55. 55 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#51] от "001":

  Нали знаеш какво следва след свинските уши ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 56. 56 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#41] от "001":

  я кажи за бонусите на дебелака
  в ббр и колекторската фирма.
  кажи за гергов как даде на дебелака
  албена а дебалака му даде 42 милиона
  за една дупка във варна, където нищо не може да стане.
  кажи бе отворко.

 57. 57 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#48] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кмете стига лъга.

  Фискален резерв към днешна дата 10 милиарда
  и даден мандат на Борисов да тегли до 10 милиарда дългове от парламента, гласуван преди 4 месеца

 58. 58 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#42] от "Драгомир Дончев":Грозната подигравка струва на бюджета по 100 милиона на месец.Не беше ли подигравка , като пенсиите бяха 7 долара на МЕСЕЦ по времето на Румен Гечев.Не беше ли подигравка като пенсиите бяха 30 долара на МЕСЕЦ по времето на Костов.Не беше ли подигравка , че минималните пенсии бяха 150 лева в края на управлението на Станишев.
  —цитат от коментар 46 на 001


  Да аз много добре знам НА МЕН колко ми струва. Защото аз за разлика от вас крадлива сган плащам данъци и осигуровки и съм 110% на светло. Знам горе долу колко ми струват и кражбите ви на цялото ОПГ начело с Борисов, Пеевски и Доган. Само КТБ ми струва 4 милиарда.

 59. 59 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#56] от "mihail_p":

  А за ония 700 000 000 и онези акции на ДВОЙНА ЦЕНА ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 60. 60 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2074 Неутрално

  До коментар [#43] от "001":Резервът е ВЪПРЕКИ борисов. Той само ХАРЧИ.Един лев НЕ Е ЗАРАБОТИЛ !!!Всичко е откраднато от хората и най-вече от ПЕНСИОНЕРИТЕ !!!
  —цитат от коментар 48 на КМЕТ В СЯНКА


  ......обячееее.....си ИМА ФЕНОВЕ ПЕНСИОНЕРИ......!!!!!....../...не ееее ШЕГААА...../....вчера един от неговите ФЕНОВЕ ЩЕШЕ да ме БИЕЕЕ......аааа аз само неволно споменах ПРЕЗИДЕНТА......./....немах си друга РАБОТА......./......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 61. 61 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#51] от "001":

  На вас ви стигат само вложителите в КТБ, които окрадохте !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 62. 62 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#48] от "КМЕТ В СЯНКА":Кмете стига лъга.Фискален резерв към днешна дата 10 милиарда и даден мандат на Борисов да тегли до 10 милиарда дългове от парламента, гласуван преди 4 месеца
  —цитат от коментар 57 на 001


  Ай стига прави тия сметки все едно тая мърша Борисов ги е изкарал сам тия пари от джоба си ве! Вие за идиоти ли ни смятате? ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ, защитнико на мафията. НАШИТЕ, на българския народ! И 10 години гледам как онова човекоподобно мутре Борисов ги раздава на другарчетата си по ОПГ.

 63. 63 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#58] от "Драгомир Дончев":

  В нета може да се изкараш и собственик на амазон

  Стани премиер и ти ще може да разпределяш бюджета и резервите на страната, дотогава си заработвай с кмета по форумите.
  Голяма продуктивност имате с по 100 коментара дневно

 64. 64 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#57] от "001":

  Ти лъжеш. Бойко колко пари е създал собтвеноръчно ???
  Данъци на шкафчетата ли е платил а ние да не знаем !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 65. 65 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#58] от "Драгомир Дончев":В нета може да се изкараш и собственик на амазонСтани премиер и ти ще може да разпределяш бюджета и резервите на страната, дотогава си заработвай с кмета по форумите.Голяма продуктивност имате с по 100 коментара дневно
  —цитат от коментар 63 на 001


  А сега обърна плочата - да съм станел премиер. Той за това ли е премиер? Да разпределя моите пари както му харесва БЕЗ мандат на парламента дори? Я ми покажи кой точно закон на държавата му дава такова право?

 66. 66 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#60] от "kesh":

  Има доста от силовите структури . Има и тъжни женици. Всякакви има !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 67. 67 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 789 Весело

  Както в онзи стар виц за грозните каки - Баце, извинявай, ама аз толкова не мога да пия.

  По повод това с ДДС на виното и бирата.

 68. 68 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1880 Неутрално

  Хахаха.
  Въпреки, че протестиращите нямали такива искания.
  Кого го интересуват русофилските протестиращи?!
  Никой.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#64] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кмете ако твоите другари пълнеха шкафчетата като Боко, нямаше да стигнат до 7 долара месечна заплата при финансов министър сегашния финансов експерт на Корнела - другаря Румен Гечев.

  Ако Костов не разпродаваш завод 7 хиляди декара площ за 1 долар, можеше и да изкара втори и трети мандат.

  Много ме радва , че не можете да си намерите място от злоба, че Баце ще си изхарчи резерва и тогава ще се пенсионира, а за Гешев ще чакате да му изтече мандата през 2026 година

 71. 71 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  До коментар [#46] от "001":

  "... Не беше ли подигравка , че минималните пенсии бяха 150 лева в края на управлението на Станишев..."!

  Станишев управляваше до 2009-та година. Тоест преди повече от 10 години. Като се има в предвид, че ценитена всичко от тогава са се вдигнали над два пъти, какво се получава? Получава се така, че 150 лева по времето на Станишев са със същата покупателна способност като 300 лева при Борисов. То даже не са и 300 лева както обещаваха в началото на мандата, ами са 250 лева към момента минималните пенсии.

  Бивш tww09306483.
 72. 72 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#64] от "КМЕТ В СЯНКА":Кмете ако твоите другари пълнеха шкафчетата като Боко, нямаше да стигнат до 7 долара месечна заплата при финансов министър сегашния финансов експерт на Корнела - другаря Румен Гечев.Ако Костов не разпродаваш завод 7 хиляди декара площ за 1 долар, можеше и да изкара втори и трети мандат.Много ме радва , че не можете да си намерите място от злоба, че Баце ще си изхарчи резерва и тогава ще се пенсионира, а за Гешев ще чакате да му изтече мандата през 2026 година
  —цитат от коментар 70 на 001


  2026 ще е главен прокурор на нищото, защото България няма да има - всичко ще сте изяли, свине!

 73. 73 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8128 Неутрално

  Тези хора на протестите не са пенсионери и не искат социални придобивки. Те искат законност ,не искат корупция, искат оставки, искат да сме европейска , а не мафиотска държава. Искат българският премиер да не ни излага в Европа, искат да не изглежда, като
  Бай Ганьо, да може да общува с колегите си, а не да обикаля около тях, без да разбира, какво си говорят. Но Борисов продължава да не разбира.

 74. 74 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  До коментар [#70] от "001":

  "... Много ме радва , че не можете да си намерите място от злоба, че Баце ще си изхарчи резерва и тогава ще се пенсионира..."!

  Ама как така Баце ще се пенсионира? Ние тъкмо се настроихме, че ГЕРБ и Борисов ще управляват вечно! Нали щеше да има Борисов 4, 5, 6, 7 и така нататък? Ами ако се счупи държавата, как ще живеем без Борисов...?

  Бивш tww09306483.
 75. 75 Профил на Бубенце
  Бубенце
  Рейтинг: 582 Весело

  Аха! Подхранване на хайлазите от подлезите. Вече мразенето няма да бъде безплатно.

 76. 76 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#71] от "Petleshev":

  Ти знаеш ли как се определя пенсия.
  На базата на заплата която си изкарвал.
  Не може 30 години по времето на комунизма, да си получавал 100 лева заплата и да искаш 1000 пенсия.
  Не може по времето на прехода между 1990-2000 година да си работил на черно без договор и да искаш висока пенсия.

  Спомням си, че литър бензин по времето на Станишев беше 2.50 лева
  Днес е 1.80 та толкова за инфлацията
  Даже и квадратен метър жилище в София 2008 година средно струваше 1200 евро, а днес е 1000 евро средно

 77. 77 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#70] от "001":

  Като е толкова велик защо не смее да ОТИДЕ БЕЗ ОХРАНА на фохтана и да поговори с хората ?!?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#72] от "Драгомир Дончев":

  Щом е останало нещо след управленията на Луканов, Виденов и Костов и 2026 година ще има нещо не се притеснявай.

  Забрави ли , че при 6 работещи реактора на АЕЦ Козлодуй, бяхме на режим на тока 1 час има , два няма.
  Бяхме като дискотека.
  Имаше купони до 20 литра гориво на месец
  Имаше купони за хляб, нямаше мляко и майките се редяха на опашки за сухо мляко от тировете помощи

 80. 80 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  Тези са готови и банка да оберат (не че не са го правили) само и само да хвърлят пари като стръв сред избирателите.

 81. 81 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  Спомням си, че литър бензин по времето на Станишев беше 2.50 леваДнес е 1.80 та толкова за инфлациятаДаже и квадратен метър жилище в София 2008 година средно струваше 1200 евро, а днес е 1000 евро средно
  —цитат от коментар 76 на 001  Чакай, че не разбрах значи да сме благодарни на крадливия Борисов за цените на петрола, който се определят на международния пазар? Или цените на недвижимите имоти, които също са въпрос на търсене и предлагане? Ти сериозен ли си бе човек?

 82. 82 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#70] от "001":Като е толкова велик защо не смее да ОТИДЕ БЕЗ ОХРАНА на фохтана и да поговори с хората ?!?!?!?
  —цитат от коментар 77 на КМЕТ В СЯНКА


  Няма да отиде, защото на фонтана го чака МаяМА която една година се разхождаше с червен потник с надпис Шанс за Орешарски.
  Забрави ли , че имаше над 400 дни всекидневни протести в София и имаше КПП та и ограждения пред парламента.
  Много бързо забравяш май

 83. 83 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 713 Неутрално

  Герб промени закона за бюджета за да могат да теглят заеми до 10 млрд. Изтеглиха един и спряха. Спряха, защото никой не иска да купува дълг от тези бандити.

  Затова ще започнат да харчат резерва.

 84. 84 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2009 Весело

  До коментар [#74] от "Petleshev":

  И двете са верни. Баце може да изхарчи резерва след 5-я мандат, и тогава да се пенсионира :)

 85. 85 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#72] от "Драгомир Дончев":Щом е останало нещо след управленията на Луканов, Виденов и Костов и 2026 година ще има нещо не се притеснявай.Забрави ли , че при 6 работещи реактора на АЕЦ Козлодуй, бяхме на режим на тока 1 час има , два няма.Бяхме като дискотека.Имаше купони до 20 литра гориво на месецИмаше купони за хляб, нямаше мляко и майките се редяха на опашки за сухо мляко от тировете помощи
  —цитат от коментар 79 на 001


  Да и за награда оставихме същите тия дето ни докараха до тая нищета сега да продължат да ни управляват, само маскирани вече като "десни"? Пич НАВСЯКЪДЕ са същите комунисти, децата и внуците им както по времето което описваш. Навсякъде! Докарахме я до там шофьорчето на простака-селянин Тодор Живков да ни е премиер - чак не е за вярване колко ниско сме паднали

 86. 86 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  До коментар [#76] от "001":

  "... Даже и квадратен метър жилище в София 2008 година средно струваше 1200 евро, а днес е 1000 евро средно..."!

  Аха...! А пък за някои ГЕРБ-ери и още по-малко! ;)

  Бивш tww09306483.
 87. 87 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#79] от "001":

  В колко часа да го чакаме на фонтана САМ !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 88. 88 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#81] от "Драгомир Дончев":

  Хахах
  Напълно съм сериозен...
  Не може да казваш, че инфлацията за 10 години била над 90% и след това да викаш , бензина е по евтин, дам
  апартаментите са по евтини.
  Самолетния ми билет сега до Лондон е 20 евро, а преди беше 120 евро ...
  но това не е за ради борисов, а заради борисов е само , че хляба е станал от 80 стотинки , 1 лев
  Там не е важно търсене предлагане, там можеше със заповед да се каже, никакво повишение на хляба

 89. 89 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#79] от "001":

  я си изяж кифтетата на позитано
  и се убърши у панталона.
  любен гоцев му целува ръка на Костов, че
  извади България от ада 97-2001.
  набий си го в манерката.
  или си скъсай мазната фланелка на чегевара.

 90. 90 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#88] от "001":

  Да поговорим за корупция искаш ли ? Или за жизнения минимум и линията на бедността ?
  Кажи в колко часа ще слезе САМ мъжът на Републиката ???

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 91. 91 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#90] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Да поговорим за корупция ...
  Нямам нищо против.
  При положение , че сме най корумпираните, не ни спират еврофондовете защото Баце се цилува не с местан на орлов мост като сергей, а с макрон и меркел.

  Харчи си човека еврофондове и не го наказват.
  Можеше поне малко да прихване поне от Макрон.
  Който вкара в болницата няколко хиляди жълти жилетки и им забрани протестите в Париж.
  Обгазяваше ги и ги обливаше с вода и сега няма протести в Париж

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  До коментар [#51] от "001":Нали знаеш какво следва след свинските уши ?
  —цитат от коментар 55 на КМЕТ В СЯНКА


  Павета...!

 94. 94 Профил на Драгомир Дончев
  Драгомир Дончев
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#81] от "Драгомир Дончев":ХахахНапълно съм сериозен...Не може да казваш, че инфлацията за 10 години била над 90% и след това да викаш , бензина е по евтин, дамапартаментите са по евтини.Самолетния ми билет сега до Лондон е 20 евро, а преди беше 120 евро ...но това не е за ради борисов, а заради борисов е само , че хляба е станал от 80 стотинки , 1 левТам не е важно търсене предлагане, там можеше със заповед да се каже, никакво повишение на хляба
  —цитат от коментар 88 на 001


  https://www.segabg.com/hot/category-economy/srednata-godishna-zaplata-u-nas-stiga-samo-za-699-l-benzin

  Образовай се!

 95. 95 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  До коментар [#91] от "001":

  Изобщо недей да сравняваш Еманюел Макрон с полуграмотния ПРЕСТЪПНИК Бойко Борисов. Няма база за сравнение.

 96. 96 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#94] от "Драгомир Дончев":

  7 долара заплата за колко литра бензин стигаха ...

  Когато средната заплата по времето на Румен Гечев стигна 7 долара в България средната заплата в Гърция беше 700 долара.

  Да,
  един грък получаваше заплата колкото 100 българи

  Много ме радва безсилието на тулупите и се забавлявам , че кметицата си има последователи тук и чака да стане чудо и хилядата човека по протестите да станат 100 хиляди.
  Да, около 100 хиляди гласа се иска за да се прескочи прага от 4% в парламента, нещо непосилно за Ристьо Реформата и постижимо за Марешки с една бензиностанция в Люлин

  Оставам ви , че вече даже и не ми е интересно да се гъбаркам с вас

  Лек Ден

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3558 Неутрално

  Тия твърдо са решили да опоскат резерва като за последно.....
  " за тях са предвидени в бюджета плащания към строителите - довършването на основни магистрали като "Европа", "Струма", "Хемус" и др. - 355 млн. лв."

  Подизпълнителите в строителството на автомагистралите , ясно кои са те, чакат да си вземат своето при раздаването намилиарди от властта......

 99. 99 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1226 Неутрално

  "Кабинетът ще вземе пари от резерва за нови социални и икономически мерки"
  Запазена марка на ГЕРБ - харчене на готова, суха пара. А такива патриоти и спасители на България като съучастниците на Борисов, стават само за препикаване. И да - съд за мошениците!

 100. 100 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4551 Неутрално

  До коментар [#96] от "001":

  Поканен е на мачле до фонтана !!!
  Кажи час !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK