На живо

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Велко АнгеловДенят започна с протест на представители на туристическия бранш, който бе сред най-засегнатите от ограниченията заради корона кризата, на които новият ресорен министър Марияна Николова им обеща руски туристи и поискана среща с премиера, на която да се обсъдят мерки в помощ на сектора.


Главният прокурор Иван Гешев обеща протестите да не пречат на работата му, а Общинският съвет в Бургас оттегли решението си от 28 април т.г., с което бе одобрена промяна на подробния устройствен план на парка Росенец и път публична общинска собственост стана частен. Така той можеше да обслужва единствено т.нар. сараи на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Младежката организация на "Да, България" организира "Масов следствен експеримент" пред правителствената вила "Секвоя" в квартал "Бояна", в който доказа, че не е възможно да се прескочи охрана на НСО, както твърди премиерът, и в резиденцията му да бъдат внесени чували с имитация на 500-еврови банкноти с лика на Бойко Борисов.


"Дневник" проследи в реално време сблъсъците между институциите. Как преминава 20-ият ден на протеста вижте тук.
Участниците в демонстрацията пред резиденцията на премиера поискаха да бъдат допуснати, за да му предадат чували с ксерокопия на 500-еврови банкноти с неговия лик. "Пуснете ни да заредим шкафчето", призова участник в проявата. Охраната пред оградата на резиденцията не се показа от павилиона докато участниците в проявата пъхаха банкноти през оградата на резиденцията. От колони бе пуснат да звучи един от анонимно разпространените записи, в които глас, който много прилича на този на премиера, обявява, че контролира всичко, а и отправя нецензурни думи по адрес на председателя на парламента Цвета Караянчева.


На този фон участниците в протеста искаха да проверят могат ли през охраната на НСО да бъдат вкарани пачки с банкноти след като премиерът Бойко Борисов обяви, че някой е внесъл банкнотите, сложил ги е в нощното му шкафче, снимал е и после ги е изнесъл. Експериментът показа, че това не може да се случи от външни хора.


"Липсата на разследване на този аудизапис и поредицата снимки от спалнята на премиера дали са автентични показва, че прокуратурата действа избирателно и когато става дума за политически опонент е много експедитивна, а в случая има пълно мълчание. "Това мълчание е заредено със зависимост, защото всъщност във всеки един момент прокуратурата може да си отвори очите и да започне разследване срещу премиера и това е начинът България да се управлява от хора, които са със зависимости, "на трупчета". Целият този модел на поставяне на хора в зависимост, на корупция във властта и липса на отчетност е концентрирана в едно място – в случая нощното шкафче в спалнята на премиера", коментира Христо Иванов, лидер на "Да, България".


Дошли за инициативата зададоха на микрофон въпроси откъде премиерът има тези пари и ако се докаже, че записът е автентичен как ще реагират членовете на женската организация на ГЕРБ.


Акцията приключи с призива всички да се присъединят към протеста, който започна тази вечер за 20-и път на Ларгото в София.

Младежката организация на "Да, България" организира "Масов следствен експеримент" пред правителствената вила "Секвоя" в квартал "Бояна". Организаторите от "МлаДа България" и Национален младежки клуб към ДСБ искат да проверят колко е лесно външни лица да внесат чували с евро и кюлчета злато през охраната на НСО на място, а като част от събитието ще изслушат и записите от разговори на премиера, за които вече има експертиза, доказваща тяхната автентичност.


Участници в проявата носят бутафорни пачки банкноти по 500 евро, които хвърлят по оградата на резиденцията, в която живее премиерът. В последните седмици до медиите анонимно бяха изпратени първо един аудиозапис, за който прокуратурата започна проверка, а в следващите дни - и няколко снимки. Те показваха основно нощно шкафче с пистолет отгоре, а вътре банкноти по 500 евро, а на един от кадрите - и кюлчета. По-късно бе изпратено и видео.


Държавните телевизия и радио - БНТ и БНР, спазват правилата за плурализъм на гледните точки при отразяването на протестите в страната. Темата е водеща в дневния ред на новините и публицистичните им предавания, заема голям дял от тях и е отразена чрез много живи включвания и коментари не само на основните страни, но и на експерти и анализатори. Това показва анализ на Съвета за електронни медии (СЕМ) за начина на отразяване на протестите в седмицата 10-17 юни. Анализът обхваща и двете национални частни телевизии - Би Ти Ви и "Нова телевизия", и Дарик радио.


Повече по темата четете тук.

Министърът на туризма подготвя България за руски туристи

Пред посланика на Руската федерация в България Анатолий Макаров вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова изрази надежда Русия да бъде включена в списъка на държавите, с които ЕС да отвори границите си. "Надявам се Русия да отпадне от забранителния списък, като реципрочно Вие също да извадите България от забранителния списък за пътувания на руснаците", подчерта в разговора вицепремиерът. Тя увери посланика, че руските туристи са добре дошли по българското Черноморие през август и септември и след това в СПА и зимните курорти.


Българските авиационни власти са потвърдили готовността на националния превозвач "България ер" веднага да възстанови полетната си програма до Русия. Двете страни се договориха за организирането на българо-руски туристически форум в страната ни през последното тримесечие на 2020 г. В следващите дни се очакваа Николова да проведе конферентен разговор и с ръководителя на Федералната агенция по туризъм на Руската Федерация Зарина Догузова.

Марияна Николова обеща да срещне туроператорите с Борисов

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова прие представители на протестиращите туроператори от обединение "Бъдеще за туризма", съобщи пресцентърът на министерството. Тя се ангажира да организира среща с премиера Бойко Борисов, както искат протестиращите.


Николова вече била изпратила писмо до Министерството на икономиката за изработването на схема с условия за облекчено кандидатстване. Министерствата на туризма и на икономиката вече работят по нея, информира министърът на туризма, предстои да се определи нейният бюджет. "Ще настоявам отпускането на средствата да става бързо и лесно без излишни административни пречки", заяви още вицепремиерът Николова.


Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Министерство на туризма

По разпореждане на премиера Бойко Борисов правителството ще проведе днес от 17 часа чрез видеоконферентна връзка редовното си седично заседание, съобщи пресслужбата на Министерския съвет. Целта е след оповестените вчера нови социално-икономически мерки за над 1 милиард лева в отговор на пандемията от COVID-19, максимално бързо да бъдат придвижени решенията в изпълнението им, се посочва в текста.

Пътят до парк "Росенец" остава общински

Общинският съвет в Бургас оттегли решението си от 28 април т.г., с което бе одобрена промяна на подробния устройствен план на парка Росенец и път публична общинска собственост стана частен. Така той можеше да обслужва единствено т.нар. сараи на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. С днешното решение съветниците допуснаха и предварително изпълнение на решението си. Това стана с 45 гласа "за", един въздържал се и един против.


Повече подробности тук.


Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Скрийншот от Google Maps

Медиите да правят включвания на живо в емисиите си не само от протестите, а да показват и строителството на пътища, посъветва ги премиерът Бойко Борисов докато правеше обход на изграждането на пътя Ботевград-Мездра. "Включвайте се на живо оттука, да видят хората какво правят", заяви премиерът, който по-рано посети Враца.


Повече четете тук.

Надяваме се прокуратурата, както и другите отговорни държавни органи най-после да влязат в ролята на защитници на закона, на интересите на гражданите, на икономиката и на обществото и да опровергаят широко разпространеното впечатление за точно обратното. Това се казва в писмо от фирма "Емко" до главния прокурор Иван Гешев, изпратено и до медиите. В него се посочва, че в действията срещу компанията в последните три години се виждат груби нарушения на законите и дълбока корупция, но въпреки жалбите, сигналите и писмата от прокуратурата не са предприели нищо.


Подробности - тук.

Нова акция организира младежката организация на "Да, България" днес. "Масов следствен експеримент" е събитието, организирано във Фейсбук пред правителствената вила "Секвоя" в квартал "Бояна" от 18.30 ч. днес.


Организаторите от "МлаДа България" и Национален младежки клуб към ДСБ искат да проверят колко е лесно външни лица да внесат чували с евро и кюлчета злато през охраната на НСО на място, а като част от събитието ще изслушат и записите от разговори на премиера, за които вече има експертиза, доказваща тяхната автентичност.


"Вярваме, че нашият "следствен експеримент" ще вдъхнови прокуратурата и тя най-накрая ще започне разследване, както стана с "Росенец" и ТЕЦ "Варна" след акциите на Христо Иванов", коментира Десислава Николова, председател на "МлаДа България".

Туроператори искат среща с Борисов

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Юлия Лазарова


На протест пред Министерския съвет туроператори и туристически агенти от обединение "Бъдеще за туризма" изразяват недоволството си от пренебрегването на техните проблеми, възникнали вследствие на пандемията от коронавирус. Някои от туроператорите са на ръба на оцеляването, посочват от бранша.


Протестиращите настояват за финансово оздравяване на сектора и изработване на кризисен план за подпомагане, както и незабавно прилагане на грантови схеми и социални инвестиции под формата на безвъзмездна помощ за най-засегнатите - туроператорите, които осъществяват изходящ туризъм и екскурзоводи. Те искат и среща с премиера Бойко Борисов.


Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Юлия Лазарова

Гешев се зарече протестите да не му пречат

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Велко Ангелов


Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми - това заяви главният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав, цитиран от БНР. В Шумен се провежда специализирана полицейска операция, на която присъства и той. Вече 20 дни продължават протести в страната и на българи в чужбина с искане на остаката му, както и на правителството на Бойко Борисов.


Пред журналисти Гешев подчерта, че за тази година неговите приоритети са елиминиране на битовата престъпност и борба с корупцията по високите етажи на властта.

КТ "Подкрепа": Няма ситуация за национална стачка

Председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов не е убеден, че ситуацията в момента в България е такава, че да се провежда национална стачка. "Последната национална стачка в България беше през 1997 година, нямаше хляб по магазините и тогава вътрешният стимул на хората да участваш беше наистина сериозен, не съм сигурен, че сега ситуацията прилича на това", каза той в интъервю за БНТ, попитан дали синдикатът ще участва в обявената в сряда, на 29 юли, национална стачка с искане на оставката на правителството и главния прокурор.


"В този протест участват и членове на "Подкрепа". Синдикатите са организации, които са се сдружили за защита на трудовите и осигурителните права на хората, а не за политическите. Така че синдикати може да участват в протеста, но трябва да има нещо, което да е еднакво за всички и да засяга трудовите им права", разясни Мамолов. И сндикалната организация КНСБ няма да се включи в обявената за утре национална стачка, заяви президентът на организацията Пламен Димитров вчера.

Освен за виното, бирата, туристическите оператори и екскурзиите със случаен превоз управляващите ще намалят данъка върху добавената стойност (ДДС) от 20 на 9 процента и за фитнеси и спортни зали. Това предвиждат законови промени, внесени от лидера на НФСБ Валери Симеонов и депутати от "Обединени патриоти" и ГЕРБ.


Подробности - тук.

Министерството на труда и социалната политика готви кризисна семейна помощ, ако училищата останат затворени и през следващата учебна година - това обяви в интервю за БНР министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. "Не бих искала да бързам с анонса, но ако се наложи да се затварят училища и детски градини отново през есента, тогава ще предложим конкретна месечна помощ за семействата с деца, които да могат да се подкрепят за толкова месеци, за колкото е необходимо да се затварят училища и детски градини", посочи още Сачева.

Туристическият бизнес в Кранево иска от местната власт в Балчик антикризисна програма за бранша, съобщи БНТ. Хората търсят помощи и твърдят, че обстановката тази година е по-лоша от предишната, а улиците в курортното село са прашни и неподдържани.


Местният бизнес твърди, че близо 50% от магазините, ресторантите, заведенията и хотелите не са отворили през тази година заради кризата. Кметът на Кранево Румен Николов отчита като са резонни исканията. "Общинският съвет има правото да намали таксата за битови отпадъци на определени групи хора, но за данъци въобще не може да се говори", каза Магдалена Георгиева от община Балчик. Има създадена комисия, която разглежда исканията на бизнеса.

С международни контакти Марияна Николова ще привлича туристи

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Велко Ангелов


С дипломация и международни контакти новият министър на туризма Марияна Николова ще привлича туристи в България, декларира тя в интервю за БНТ. Тази седмица министърът е предвидила срещи с "някои от ключовите посланици", както и среща с министъра на туризма на Русия. "Руските туристи са ни много важни, обикновено те идват през август и септември и тъй като ние не сме предвидени от Русия като държава с възможност за влизане, аз ще направя тези разговори, защото всичко става на основата на дипломацията и на международните контакти", заяви Николова. Щяла да говори и с посланика на Великобритания, защото след прибиране от България туристите от страната карали двуседмична карантина.


Министерството на туризма разчита през август да има повече почиващи, заяви Николова и призова българите да почиват на българското море и в българските СПА хотели.


Новоназначеният министър декларира, че ще работи "в подкрепа на бизнеса, в диалог и търсене на конкретни решения". "Една от новите мерки - в НС ще бъде внесено предложение за 9% ДДС за туроператорите и случайните превози. Предвидени са 55 млн. лв. в помощ за чартърните полети с цел туризъм", посочи Николова.


Тя увери, че ще има грантове за туристическия бранш. "В момента 38 хил. души се възползват от ваучерната система в подкрепа на туризма, обсъжда се възможност мярката да бъде разширена с държавния бюджет за следващата година", заяви министърът на туризма на фона на обявен протест на туристическия бранш пред Министерския съвет днес.


Повече - тук.

Новият министър на икономиката Лъчезар Борисов заяви пред Би Ти Ви, че по негова информация е бил предложен от поста от съпредседателите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Той обаче подчерта, че от 18 години работи във ведомството и с натрупания стаж е бил "един-естествен път" да се стигне до позицията. Борисов подчерта, че не познава депутата от ДПС Делян Пеевски, и уточни, че когато е започнал работа в министерството, народният представител "може би е бил още студент".


Подробности - тук.

Синдикат доволен от новия пакет мерки

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов е доволен от новия пакет социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от кризата след пандемията от COVID-19, но заяви, че докато не види разписани в нормативен акт декларираните от правителството пари, ще продължи да има резерви.


"Работещите в Агенцията за социално подпомагане получават по-малки заплати от помощите, които раздават. По същия начин изостава заплащането в Агенцията по заетостта, особено с хората, които работят на първа линия, където заетостта е 40% от необходимата. Изостава и Главна инспекция по труда, има проблеми в домовете за възрастни хора, в домовете за болни хора, в Агенцията за хора с увреждания", обясни Манолов пред БНТ и добави, че това са само част от критичните точки, страдащи от хронично недофинансиране.


От много време виси и проблемът се недостатъчното заплащане на медицинските специалисти, в частност - на медицинските сестри, продължи той. Хубавото беше това, че се допитаха до нас - синдикати и работодатели", отбеляза той.

Работодатели на среща с министъра на икономиката

Представители на Асоциацията на индустриалния капитал в България ще се срещнат с новия министър на икономиката по-късно днес във връзка с новия спасителен план, който обяви правителството. Над 1.1 милиарда лева ще насочи държавата за преодоляване на кризата с COVID-19. Парите са разпределени в два пакета - единият социален, а другият - икономически. За насърчаване на инвестициите ще се отпуснат допълнително 9.5 милиона лева. От 20% на 9% ще се намали ДДС и за туроператорите за случайните превози. Очаква се налогът за търговия на вино и бира да стане също 9%.


"Работодателските организации имат нужда от доразработване и прецизиране на мерките на правителството. Там проблемът не е в парите, а в административния капацитет да стигнат бързо до хората", обясни пред Би Ти Ви председателят на асоциацията Васил Велев. По думите му подкрепата на заетостта е най-важната мярка за бизнеса. "В момента имаме дизайн на мярката "60/40" до края на септември. Ако през септември не знаем какъв е дизайнът от 1 октомври, е възможно отново да се пристъпи към съкращения. Затова нашият апел е да се разработи трайно антикризисно законодателство, а не да се пише на три месеца на коляно", каза Василев.

Туристическият бранш излиза на протест

Туроператори и туристически агенти ще излязат на протест пред Министерския съвет, за да изразят недоволството си от "пълното неглижиране от страна на правителството на проблемите им", възникнали вследствие на пандемията от коронавирус. Това пише в съобщение до медиите Съветът на Обединение "Бъдеще за туризма".


Протестиращите настояват за финансово оздравяване на сектора и изработване на кризисен план за подпомагане, както и незабавно прилагане на грантови схеми и социални инвестиции под формата на безвъзмездна помощ за най-засегнатите сегменти - туроператорите, които осъществяват изходящ туризъм и екскурзоводи. Тяхната дейност е спряна от началото на пандемията.

Протест в Бургас

Политическата криза: евробанкноти с лика на Борисов летяха към резиденцията му (хронология)

© Георги Кожухаров


Днес освен традиционния, 20-ти поред антиправителствен протест страната, граждани ще протестира и в Бургас преди днешната сесия на Общинския съвет, съобщи БНР. Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа.


Две докладни записки са внесени за гласуване от общинските съветници по случая. В едната докладна се иска отмяна на решение на ОС относно статута на общинския пътя, а в другата общинските съветници от ГЕРБ искат оттегляне на решението за целия проект, предвиждащ благоустрояването на лесопарк "Росенец", където се намира частното имение, свързано с Ахмед Доган.


Повече по темата - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (158)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  Хората са всеПО-ГНЕВНИ на корупцията и крадливите схеми на ГЕРБ и съучастниците им !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Продажни мръсници. Солидарност с протестиращите!

 3. 3 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  "Протест в Бургас
  Днес освен традиционния, 20-ти поред антиправителствен протест страната, граждани ще протестира и в Бургас преди днешната сесия на Общинския съвет, съобщи БНР. Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа."
  Вероятно се цели събуждане на гражданската активност , която започна осезаемо да се "спихва " ! Бойкикев ли ще води "бащина дружина "или някой друг доброволец на Радев ???

 4. 4 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 814 Неутрално

  Луда работа.Не е това пътят.Има законни пътища злото да бъде поправено.Прегласуване на вече взето решение не е законно.

 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Весело

  " Днес освен традиционния, 20-ти поред антиправителствен протест страната, граждани ще протестира и в Бургас преди днешната сесия на Общинския съвет, съобщи БНР. Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа"

  Снощи герберската шайка даде назаден с превръщането на собствеността на пътя в частна собственост към сараите ! Видя, че хората повече няма да търпят нейните своеволия и всичките подлоги от герб на почетния под строй се сетили да мислят за " общественото благо" !!! А уж протестът бил от 5 - 6 човека и то лумпени.......

 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#3] от "doroteus":

  Какво те интересува другарю? Нали няма да си ти !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#4] от "Вячеслав Атанасов":

  Вие психиатър ли сте ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 8. 8 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 275 Неутрално

  До коментар [#4] от "Вячеслав Атанасов":Вие психиатър ли сте ?
  —цитат от коментар 7 на КМЕТ В СЯНКА


  Не, той не е психиатър, той е ЗА психиатър, малко по различно е ....

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#8] от "Matrix":

  Опитвам се да съм деликатен.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1811 Неутрално

  Подкрепа за ТОЗИ протест!
  Мазната политическа корпорация трябва да бъде отстранена от достъпа до обществени ресурси!!!

 11. 11 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4338 Неутрално

  До коментар [#8] от "Matrix":
  До коментар [#9] от "КМЕТ В СЯНКА":


  Човека е магистър-фармацевт, престанете да обиждате хора, които са учили повече от вас...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#11] от "hamiltonf":

  Колкото и да скачаш едва ли венцито ти е учил повече от мен ! А така го освети и му направи лоша услуга. Нека си гледа готовите форми, спекулата и да не се изказва по въпроси, които не разбира, като последна инстанция !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на taka de
  taka de
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Борисов, странен си ми. Така де, аз мислех, че си малко по - страхливец, не очаквах при такова недоволство да продължиш да изпълняваш обещанието. Обаче на, пълен си с изненади! И да го свалят той винаги ще бъде послушното куче на господаря.

  Правителственото решение на проблема обикновено е по-лошо от самия проблем.
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#14] от "hamiltonf":

  Просто познавам бизнеса на подобни търговци. Венци изработва ли лекарствени форми ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 16. 16 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 576 Неутрално

  Съвсем случайно Доган излезе със следното обръщение вчера: „Най-страшното е мутризацията на политиката“. Точно същото казват и „противниците“ му. Който има глава да мисли, нека мисли.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 17. 17 Профил на taka de
  taka de
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Обаче на, пълен си с изненади!.
  —цитат от коментар 13 на taka de


  Само да кажа не в смисъл, че той е пинята. Въпреки, че си прилича на такава. Пък и малко бой не би му се отразило зле.

  Правителственото решение на проблема обикновено е по-лошо от самия проблем.
 18. 18 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Герб при най-малки съмнения за корупция отстранявал прегрешилите. Сега когато за кмета на Бургас и зам председател на ГЕРБ има не само съмнения ще го отстранят ли?

  SHADOWS of SOFIA
 19. 19 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 883 Неутрално

  До 4:"Вячеслав Атанасов"....Луда работа.Не е това пътят.Има законни пътища злото да бъде поправено.Прегласуване на вече взето решение не е законно...."

  Не е работа на хората да дават акъл на "избранниците" си как да почистят мястото където са се ос.али. А и време беше на хората да си го кажат ясно и силно - ПУБЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ (държавна или общинска) НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНСКАТА ИЛИ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ! И май това трябва да се напише с големи букви в Конституцията?

 20. 20 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Не протестирайте моля. Изчакайте каскета да си изкара законно полагащата му се почивка и като дойде камък върху камък няма да остави от сарая.
  Чакам да видя поне един наказан, както му се полага:
  Някой не видял че на Алепу строят хотел, а го помислил за опорна стена и дал разрешение.
  Друг не видял разликата от 3 до 21 метра и дал разрешение на Божков да строи.
  Трети дремал и проспал 700млн ама нищо, все пак човека се събудил и оправил нещата.
  Каскета събира години наред доказателства, та да видим кой е виновен за КТБ, е какво толкова, ще почакаме, бърза работа нямаме - кой крал крал, ние платили и да гледаме напред. По важно е да отследяваме как каскета воюва с битовата престъпност и нарочените бизнесмени, за другите се иска време. Сам човек - много проблеми, затова сме му дали 7 години да ни прави на маймуни.

 21. 21 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2052 Любопитно

  ,,Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа.”

  Какви огради бе? Още ли не решихте свободния достъп до държавния плаж? Пак ли ,,ще пием кафе” на плажа до Доган?

 22. 22 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2052 Неутрално

  АЙДЕ ВСИЧКИ НА РОСЕНЕЦ!
  ЛЯТО Е!

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 671 Неутрално

  По отношение на проблемите на туристическия бранш - очевидно е че проблема е епидемията. Следователно усилията и средствата трябва да са за ограничаване на епидемията у нас, а не да се раздават на хотелиерите като компенсация че нямат посетители. В същото време на позитивните им се налага да ходят на крака да научат резултата, защото не достигат служители да им се обадят по телефона (?).
  Второ - понеже заради несправянето с епидемията не идват германски и британски туристи се отваряме за държавите, които също не се справят с епидемията и имат много заразени.
  Като не идват британци - да дойдат от Израел (?).
  В момента медицинския персонал който е свързан с лечението на тази болест и най-вече тези, които издирват и разследват веригите по които се разпространява заразяването трябва да са залетии с пари. Най-важното е да ограничим епидемията, а правителството сякаш се стреми да прави обратното.

 25. 25 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2908 Неутрално

  Изключителна наглост е от страна на комуниста Доган да приватизира държавен път,който при това води не до неговият сарай,а до плажа! Също държавен.

 26. 26 Профил на Срам ме е от ГЕРБ
  Срам ме е от ГЕРБ
  Рейтинг: 294 Неутрално

  "Протест в БургасДнес освен традиционния, 20-ти поред антиправителствен протест страната, граждани ще протестира и в Бургас преди днешната сесия на Общинския съвет, съобщи БНР. Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа."Вероятно се цели събуждане на гражданската активност , която започна осезаемо да се "спихва " ! Бойкикев ли ще води "бащина дружина "или някой друг доброволец на Радев ???
  —цитат от коментар 3 на doroteus


  Не е Бойкикиев - майка ти ще води не една или две дружини - малко й били. Децата ти (ако ги имаш) сигурно се срамуват от теб.

 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#23] от "N I K E":

  Мечтай си.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5308 Весело

  До коментар [#4] от "Вячеслав Атанасов":Вие психиатър ли сте ?
  —цитат от коментар 7 на КМЕТ В СЯНКА


  Не! Той е пациент!

 29. 29 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#12] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кмете, да направим една класация, кой колко е висок, колко тежи, колко години е ходил на даскало, колко кубика книги е изчел, колко му е пикалото.....

  Русия- проказата на планетата Земя.
 30. 30 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5308 Весело

  Изключителна наглост е от страна на комуниста Доган да приватизира държавен път,който при това води не до неговият сарай,а до плажа! Също държавен.
  —цитат от коментар 25 на deaf


  Не е виновен този, който яде баницата (Доган), а този който му позволява това (ГЕРБ)!

 31. 31 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 813 Весело

  "Днес освен традиционния, 20-ти поред антиправителствен протест страната, граждани ще протестира и в Бургас преди днешната сесия на Общинския съвет, съобщи БНР. Протестиращите настояват за запазване на статута на общинския път, който отвежда до т.нар. Летен сарай на Ахмед Доган и заради поставена ограда спира достъпа до плажа."

  РистЮ да надува лодката, да сбира екипажа и да тръгва на десант към поредното заграбване на българското черноморие!:

  Скандал с полуостров Буджака в Созопол – достъпът през нея до морския бряг е преграден с ограда. Пред bTV възмутени хора връчиха на кмета на Созопол Тихомир Янакиев няколко сигнала – още от 2007 година, според тях, няма достъп до т.нар. фиорди и има случай с бетониране на пещера, пак отпреди години. За това беше представено свидетелство от спелеолози, дошли да проучат пещерата.

  Прочети още : https://www.actualno.com/burgas/zajavka-ot-sozopol-budjaka-da-stane-dostypen-za-obiknovenite-hora-news_1484487.html
  © Actualno.com

  Сигурен съм, че смелият десантчик ще превземе и "Буджака", защото за него няма наши, няма ваши! Затова харесвам принципните хора!

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#29] от "chichka":

  Не можеш да биеш бойко ти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Рейтинг: 335 Любопитно

  Тази е по-привлекателна дори от Ангелкова, което си е постижение.

  кравосмешението прави зелката ^¥^
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Мариана Николова:
  "Руските туристи са ни много важни, обикновено те идват през август и септември..."

  И тази била министър на туризма.
  Не знае, че руснаците идват през юни и стоят до към 20-ти август.

 36. 36 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  Димитър Николов и ГЕРБ са взели на концесия БСП - Бургас, както и редица десни като Баев ......Дражев го обясни подробно... Нищо разумно не може да се очаква от общинският съвет........

 37. 37 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Весело

  " С дипломация и международни контакти новият министър на туризма Мариана Николова ще привлича туристи в България, декларира тя в интервю за БНТ. Тази седмица министърът е предвидила срещи с "някои от ключовите посланици", както и среща с министъра на туризма на Русия. "Руските туристи са ни много важни"

  Въртим, сучим, все към Кремъл гледаме, а ? Само че сезона на розобера приключи отдавна, та не знам откъде ще вземете розов цвят, че да ги посрещнете с него, както правеше министърката конска глава до неотдавна !

 38. 38 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4616 Весело

  Хайде и таз калинка завива към Руските Туристи 😁😁😁

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 39. 39 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2780 Неутрално

  според мен тази министърка не може да има повече от 3 (три) международни контакта. те нали затова стават патрЕоти понеже не говорят чужди езици

 40. 40 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4338 Неутрално

  Начало на протеста в Бургас:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=388tMYp_lzA&feature=emb_logo

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 41. 41 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1811 Разстроено

  Крайно време е да сме наясно с факта, че чуждестранните туристи не се интересуват от контактите и снимките със звезди на Министъра на туризма!
  Чуждестранните туристи се интересуват предимно от РЕПУТАЦИЯТА на Отечеството в областта на туризма!
  За наше съжаление тя изглежда приблизително така :
  -евтин алкохол;
  -евтини жрици на любовта;
  -възможност да повръщаш по улиците след запой;
  -бетон;
  -мутри;
  -шум;
  -нископлатен и нелюбезен персонал, който не говори чужди езици......

 42. 42 Профил на Born
  Born
  Рейтинг: 539 Неутрално

  Щяла да примлича туристи с логото : Сигурна дестинация от коронавирус/съвсем сериозно го е казала!/. И това се отнася за страната, която е в челната тройка в Европа по ръст на новозаразени.

 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#35] от "Panda":

  В Русия училището започва на 1.09. и заминават в края на август. Обаче другарката е кадър на Топлофикация ( "честните" ) и не знае тези елементарни факти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2904 Неутрално

  До коментар [#41] от "selqnin":

  "... -нископлатен и нелюбезен персонал, който не говори чужди езици...".

  Ти какво очакваш? Хем да е ниско платен, хем да знае езици? Как да стане? Добре, че поне западноевропейските алкохолици са наясно, че за малко пари няма как да получат свястна услуга. Идват да си пият пиенето и да гонят курвите, пък дали някой може да им рецитира Гьоте или Хамлет в оригинал не ги интересува, защото и те самите не са чували за тях. ;)

  Бивш tww09306483.
 45. 45 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#38] от "padrino":

  Нали са кремълски кадри.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 46. 46 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 883 Неутрално

  До коментар [#24] от "blagoj":

  Другарю, ти какво работиш че коментираш дейността на туристическия бранш? Да не говорим, че там има хотелиери, ресторантьори, туроператори, турагенти, транспортьори, екскурзоводи? И ресторантьорът е нещо много различно от туроператора, както и екскурзоводът от хотелиера?
  Вярно е, че в България мисленето ни е объркано, и един помпиер стана премиер.
  В тоя дух е и твоето "Като не идват британци - да дойдат от Израел (?)...."
  Един чартър с туристи (около 150) се подготвя минимум 6 месеца! А един 130 кг архитъпанарин, с едно непремерено изказване анулира 150 чартъра за летище Бургас!

 47. 47 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1156 Весело

  Пак ще ви го напиша,може и да вденете!Няма нужда да се хабите,това което споделяте остава тук,между списващите,вече няма вестник,та някой извънреден да прочете излиянията ви.Дъвчете една и съща дъвка,тя трябва вече да горчи,ама като нямате фантазия за нещо свежо,дъвчете!Това за добро утро!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 48. 48 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1202 Неутрално

  До коментар [#4] от "Вячеслав Атанасов":

  Вашето твърдение много напомня за една от любимите изрази на Бащата на народите(Йосиф Висарионович) - "Веднъж взето решение не трябва да се променя независимо дали е правилно или не." А всички добре знаем КОЙ определя дали едно решение е правилно или не!

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2629 Неутрално

  До коментар [#4] от "Вячеслав Атанасов":Вие психиатър ли сте ?
  —цитат от коментар 7 на КМЕТ В СЯНКА  Просто се навежда до земята на агент « Карточник « известен в България като « царо « .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 53. 53 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 237 Неутрално

  според мен тази министърка не може да има повече от 3 (три) международни контакта. те нали затова стават патрЕоти понеже не говорят чужди езици
  —цитат от коментар 39 на karatista


  Важното е да направи няколко командировки в чужбина.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 56. 56 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 900 Неутрално

  дневна порция смях с българския политически отпадък :-)

 57. 57 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  Дори и да смениш КОН за КОКОШКА, нищо хубаво не може да очакваш. Калинки и секлецарки навсякъде.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2629 Неутрално

  Изключителна наглост е от страна на комуниста Доган да приватизира държавен път,който при това води не до неговият сарай,а до плажа! Също държавен.
  —цитат от коментар 25 на deaf  Не е виновен онзи който е изял баницата, а онзи който му е дал баницата .
  В случая говорим за бургаския кмет, зам. председател на ПП ГЕРБ и мнозинството гербери в обшинския съвет .
  Вярно, баницата е на всички бургазлии, но пък другарите с милиционерско- мутренски манталитет имат право да се разпореждат с нея и решили да я дадат на дръндарския мангал .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 61. 61 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2780 Неутрално

  До коментар [#53] от "Panda":

  "Важното е да направи няколко командировки в чужбина"

  в момента едва ли се натискат чак толкова за командировки.


 62. 62 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  ДДС върху лекарствата - 20%
  Обаче намаляват ДДС на 9% върху бира, вино, случаен превоз и субсидират чартърни полети с 35 евро на седалка от нашите данъци за да подпомагат мутрите по Черноморието?

  Няма такава гавра!

 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2629 Неутрално

  [quote#30:"vassilun"][/quote]


  Извинявай, но почти съм те дублирал в пост номер 60 .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65 Профил на Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Рейтинг: 335 Разстроено

  До коментар [#33] от "Λllαν Βalckmore":

  Толкова е тъжно, когато публиката няма чувство за хумор. За вссяка шега може да те замерят с гнил зарзават.

  кравосмешението прави зелката ^¥^
 66. 66 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2464 Неутрално

  Сещам се -- снимки с Майкъл Дъглас, втори дубъл.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 68. 68 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Циркът на калинките ГЕРБ — 11 години на сцена.
  #ОСТАВКА

 69. 69 Профил на ShakaZulu
  ShakaZulu
  Рейтинг: 378 Неутрално

  До коментар [#43] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Що па само в Раша ? В Англия кога почва според теб

 70. 70 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#67] от "rxd10670073":

  Тим ти ри рам !!! нЕма лабаво и прошка за подобни демократични своеволия.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 71. 71 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#69] от "julian17":

  Нямам представа. В Германия мога да ти кажа. Все пак статията визира Русия.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 73. 73 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1668 Весело

  И тази го-жа имала международни контакти.....коЙ знае...какъв ужас са !

 74. 74 Профил на Студио Х
  Студио Х
  Рейтинг: 8 Неутрално

  И кви са теа международни контакти, да не си правила фелацио на некой чужденец?

 75. 75 Профил на Рени Иванова
  Рени Иванова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Интересно, на секретарката какви са международните контакти? Господи, с какво толкова сгреши българският народ, та ни наказваш с такива мизерници за управляващи? Една крокозавърка махнаха, сложиха друга, за да доунищожи туризма.

 76. 76 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 883 Неутрално

  Промяната на ДДС в сферата на туризма бе належащо, да е подобно като в другите страни на ЕС, а там за хотелиери, ресторантьори, туроператори, е между 6 и 9%. Крайно време е да се намали и ДДС върху хранителните продукти.
  Но ми е нелогично намаляването на ДДС за бира, вина, изобщо за всякакви напитки! Те не са от първа необходимост!

 77. 77 Профил на Студио Х
  Студио Х
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Тя и предишната имаше международни контакти - снима се в Холивуд на червения килим с Мел Гибсън. Ама беше вече министърка.

 78. 78 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 914 Неутрално

  НЯМА да спрем да протестираме, повтарям, няма да спрем. Колкото и да се криете! Активизирали сме всички европейски партньори, както и САЩ. Целият нормален свят е с нас. #МУТРИВЪН

 79. 79 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 993 Неутрално

  По всичко е ясно, че главния прокурор няма никакво намерение да подава оставка. Все още обаче не се знае как ще приключи настоящата политическа криза и ако все пак правителството подаде оставка, силата на протестите изцяло ще се съсредоточи срещу главния прокурор.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 83. 83 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Гешев, янките те изтриха с гумичката, не те подкрепиха !
  Американците написаха ясно кой трябва да си тръгне от властта - веднага. Не посочиха имена, защото така спазват дипломатичния език. Но подкрепяйки протестите, подкрепиха исканите оставки.
  Незабавната и безусловна оставка е единственото спасения за България!
  Това правителство и каскета - пудела на Юрий Чайка се подкрепят от Москва и санкционира от Вашингтон.
  Какви още по-силни доказателства трябват че е антиатлантическо и антиевропейско, в последна сметка анти-българско?

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#85] от "ure17670077":

  дпс-оод гласува против ГЕРБ при вота на недоверие.
  Внушението, че дпс-оод диктува на ГЕРБ не минава.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#82] от "Антикомунист антиГЕРП и парламентарно непредствен тъмносин седесар":

  Отлага се. Няма да има предсрочни избори.

  Истината е тук. Причината да са активни на паветата хаджигенчовци.
  https://www.24chasa.bg/novini/article/8848613

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 90. 90 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#22] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Уважаема, ти била ли си някога на "плажа" до сараите? Не го бъркайте с плаж Росенец, както го виждате в Гуглето!!!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 91. 91 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 8 Неутрално

  На мен повече ми пречи радикалната вяра в бог от колкото гей браковете .Пречи ми ориенталската простотия в БГ .За това бях един от тези два милиона избягали .

 92. 92 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Какво предпочитате европейските цености или ценостите на ердоган путин или сизинпин от китайската комунистическа партия .

 93. 93 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#88] от "Росен съм аз а Путлер да спасява Русия":

  Къде се изгуби? А относно че герберастите са комбина с ДПС питам:
  БСПДПС заедно ли гласуваха на вота на недоверие?
  БСПДПС заедно ли гласуваха против промени в кабинета?
  БСПДПС заедно в коалиция ли ще са на следващите избори?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1922 Неутрално

  Дневник,

  Няма никаква политическа криза, стига с тия манипулации!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3223 Любопитно

  Туроператорите да питат Борисов защо разхлаби мерките - това всъщност допълнително ги потопи, вече не сме сигурна държава.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK