"Аз обичам хората", или бият ли събраните да подкрепят Борисов

Бойко Борисов си тръгва от конференцията на ГЕРБ под сериозна охрана от НСО

© Цветелина Белутова

Бойко Борисов си тръгва от конференцията на ГЕРБ под сериозна охрана от НСО"Тези, които ми правят профил на мене, знаят, че аз съм добър човек..."


Точно докато премиерът Бойко Борисов произнася тези думи, мъже, които присъстват на националната конференция на ГЕРБ удрят други двама мъже, влезнали явно без право на събитието. Камерата на Би Ти Ви улавя тези кадри, след като е проследила извеждането на младеж, който успя да извика към лидера на управляващата партия няколко нецензурни думи, употребявани от самия Борисов според разпространени телефонни разговори. (Видео - тук)


От записа не се разбира с какво другите двама предизвикват такава нападателна реакция - единият първо е блъскан, а другият е ритан на земята. Охраняващата събитието фирма не се намесва, въпреки че хора с жълти жилетки и надпис "Security" имаше из целия "София тех парк", в който се проведе извънредно свиканата конференция в сряда (5 август) по обяд.
Докато се раздават ритници, Борисов обяснява как полицията се е разправила с протестите в Русия, какво е ставало на тези в САЩ и как е бил бил разчистен едномилионният митинг в Берлин. Премиерът, както обичайно, импровизираше в част от речта си и след виковете на младежа каза, че прави това отклонение и започна да дава примерите с действията срещу протестиращите в чужбина.


Напрежение край сцената и извън парка


По-късно се разбра, че нарушилият сценария на ГЕРБ и прекъснал изказването на Борисов е Нестор Арсенов, завършил астрофизика в Мюнхен и успял да се вмъкне на събитието (разговор с него четете по-късно в "Дневник").


Така точно след като Борисов обяви колко е намалил контрабандата, вдясно от сцената най-ясно се чу "Браво, Бойко, набий го на прости кърджалийски п**ки" и още няколко пъти браво и нецензурни изрази - цитати от Борисов. Лидерът на ГЕРБ реагира с "Има и такива, но това е демокрацията. Ние никога не сме отишли на никого да му пречим нито на пленума, нито на Бузлуджа".


Пиарът на ГЕРБ Никола Николов се затича от към сцената към младежа и за кратко съпроводи извеждането му, направено от друг мъж в розова тениска. По-късно Арсенов заяви пред медии, че е бил удрян в корема и влачен за косата.


Това не беше единственият звук от протестиращите срещу управлението на Борисов, защото откъм входа на "София тех парк" се чуваха свирки и дори от време на време, макар и приглушено, викове "Оставка". Затова пък делегатите, насядали под жаркото слънце (някои разпънали чадъри), крещяха "Бойко, Бойко".


Това не беше и единственият случай на сблъсък. Журналистът от "Свободна Европа" Полина Паунова също е била нападната, а телефонът й - изтръгнат от ръцете, за които свидетелстват кадри, заснети от нея и от колега. (Цялата история и видео - тук).


Във вечерните новини Би Ти Ви показа кадри с бит мъж, който се казва Антони Аврамов и разказва, че е бил бит от привърженици на ГЕРБ, а полицията е била безучастна. Още един случай на нападение над снимащ (Кирил Радев) видео на живо се видя в излъчването му.


Така националното мероприятие на ГЕРБ ще се запомни с обяснението на Борисов, че е готов да подаде оставка, но това ще стане друг път, поредната заплашителна реч какво всъщност ще се случи, ако няма парламент (още за речта му - тук и видео) и с няколкото грозни сблъсъка.


ГЕРБ: Не са наши хора, а провокатори


От ГЕРБ твърдят за всички нападащи, че това не са техни хора, а са провокатори.


От пресцентъра на партията обявиха пред "Дневник", че биещите се от видеата не са активисти на партията. По тяхна информация един от мъжете, който е нападнал Полина Паунова, е нападнал и пиар на земеделското министерство.


В позиция по-рано през деня партията обяви, че платени провокатори са пробили охраната и се е стигнало до пререкания. В нея се иска разследващите да разкрият фактите и обстоятелствата за сблъсъците и виновните да понесат отговорност.


Кой охраняваше събитието


За охраната на събитието е отговарял "София тех парк", а ГЕРБ не е осигурявала допълнителна охрана.


Нестор Арсенов преди да бъде изведен от хора от ГЕРБ и бит.

© Цветелина Белутова, Капитал

Нестор Арсенов преди да бъде изведен от хора от ГЕРБ и бит.


Пред "Дневник" от "София тех парк" казаха, че охраната е от фирма "Боду СОД", а гардовете са носили жълти жилетки и не са участвали в сблъсъци. В становище от там също осъдиха проявите на агресия.


От МВР на въпроси на "Дневник" уточниха, че те на са били включени в охраната, а са били само по външния периметър на парка.


По-късно от СДВР съобщиха, че под надзора на Софийската районна прокуратура се извършва проверка по сигнали за сблъсъци. В съобщението се посочва, че единият е за издърпан телефон на журналист, другият - за нападнат служител на земеделското министерство, а третият - за агресия срещу мъж, който се намирал в района без да се разбира дали това е някой от младежите, удряни на територията на събитието.


В парка и наоколо имаше и охрана от НСО, а мерките за сигурност бяха повишени, затова случилото се предизвиква много въпроси, които все още нямат отговор.


На някои кадри се вижда, че хора с баджове ГЕРБ или не реагират, или също реагират нападателно.В речта си Борисов призова да не се подават на провокатори, защото те това целят.


Още в първите думи той също се обърна към "тези, които правят провокации - да не ги правят". Не се разбра дали има информация за такива или говори по принцип.


"Обичаме Бойко" и мълчание


Протест срещу управляващите, който посрещаше активистите на ГЕРБ с викове "Оставка" и "Мафия", започна още сутринта на кръговото на 4-и километър на бул. "Цариградско шосе". От 28 дни в София и страната протестиращи искат оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев и затова съобщението от предния ден, че Борисов ще събере елита на партията и активисти от цялата страна предизвика и въпросителни и коментари, че ще провокира протестиращите към нови акции.


Малко след 10.00 часа няколко охранители упътваха хората, опитващи да преминат по пешеходния надлез към "София тех парк". "Ако сте членове на ГЕРБ, моля отидете към бариерата", съветваха гардовете.


Според партийния план в София трябваше да се съберат около 4000 активисти на ГЕРБ, като за различните области имаше квоти за присъствие и график за пристигане и паркиране. Всички влизаха откъм бариерата срещу зала "Арена Армеец" при пропускателен режим, който включваше проверка и лепене на баджове и не бяха допускани от други входове на парка.


Повечето от активистите не желаеха да отговарят на въпроси дори от къде пристигат на партийното събрание, защо идват и какво очакват, не бяха чували за скандала "Осемте джуджета" и не споделяха мнението си дали главният прокурор трябва да подаде оставка. (Репортаж с още реакции от делегатите - тук).


Двама-трима младежи с черни тениски казаха, че са дошли, за да подкрепят Борисов, тъй като ГЕРБ е направила най-много за страната. Един от тях дори каза, че е тук, защото "обича Бойко".


"Бойко, който дърпа каруцата"


Конференцията започна по план малко преди 12.00 часа, а на сцената говориха нови спрямо обичайно изявяващите се лица - кметът на Враца Калин Каменов, кметът на Дулово Юксел Ахмед, областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и евродепутатът Андрей Новаков. Всички те аплодираха Борисов и изтъкваха плюсовете на управлението му, сред които - че осигурил достоен живот, че имало икономическа сигурност и стабилност и др.


"Аз обичам хората", или бият ли събраните да подкрепят Борисов

© Цветелина Белутова


Според Андрей Новаков България не е блато, а - райска градина. Гюнай Хюсмен, който даде да се разбере, че е бил член на ДПС, каза, че имал една картина, на която била изобразена разликата между началник и лидер, като вторият теглил каруцата. "Вие теглите каруцата на ГЕРБ и на държавата", обърна се Хюсмен към Борисов. Той няколко пъти повтаряше, че Борисов дърпа каруцата и то от 20 години.


От сцената говориха и лидерите на СДС и ВМРО Румен Христов и Красимир Каракачанов. Първият каза, че изборите трябва да бъдат спечелени от десницата, а вторият поиска всички хубаво да си помислят дали искат да се жертват за нацията или да жертват нацията за политическата си кариера. Каракачанов не пропусна да спомене и че опонентите им искали еднополови бракове, без да се разбере за кого говори.


Борисов ще чисти ГЕРБ, оставка - друг път


Борисов, който в речта си прескачаше от тема в тема, каза, че е готов да си тръгне, а правителството да остане, но ще се обсъждат варианти с коалиционните партньори, включително и той да не е премиер (това вече веднъж беше обявявано в опит за успокоение на протестите в първите им дни). Споменаванията за оставка бяха посрещани с отрицание от публиката.


Докато слънцето напичаше делегатите, лидерът на ГЕРБ им обясни, че в партията има много работа и на места има дерибеи, от които трябва да се освободят. Призна, че "маса обвинения" към тях са правилни.


След различни заплахи каква зима предстои и какво ще се случи без парламент, Борисов остави усещането, че все пак се готви за оставка, но първо подрежда други неща или както се изрази - "готов съм за оставка, но засега няма да я дам...трябва да осигурим стабилността".

"Аз обичам хората", или бият ли събраните да подкрепят Борисов

© Цветелина Белутова, Капитал


На конференцията може да се гледа и като на старт на работата за избори (преди събитието се разбра, че пиарът му Севделина Арнаудова, известна като "Севда тв" и снимаща живите включвания от джипа, напуска и ще готви партията за предстоящия вот - тук).


Някъде към края на речта си Борисов обяви, че обича хората и иска да са добре и че не иска заради него по никакъв начин да има напрежение.


Засега той не е коментирал лично кадрите с нападенията и боя над протестиращи. От Асоциацията на европейските журналисти изпратиха писмо до европейските институции с искане за реакция.Репортаж от пристигащите делегати - тук.
Какво каза Бойко Борисов пред партийците четете тук.


Национална конференция на ГЕРБ в "София тех парк"

© Цветелина Белутова

Национална конференция на ГЕРБ в "София тех парк"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (129)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на phuncky
  phuncky
  Рейтинг: 831 Неутрално

  Пуснете видеото на Иван Червенков. https://twitter.com/theredivan/status/1291022767446470659

  Късата памет е най-големият враг на българите.
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  "Аз обичам хората", или бият ли събраните да подкрепят Борисов

  От ГЕРБ казаха, че биячите не са техни. От охраната на СТП също се отрекоха.
  Не са и от протестърите.
  Излиза, че биячите са от правителството.

 5. 5 Профил на polivanov
  polivanov
  Рейтинг: 523 Весело

  Цял месец чакате да ви набият, ама не - диктаторът баце се оказа ялов. Затова се почна позиционна война насам-натам из страната , дано някъде се намери някой да отнесе един шамар достоен за медиен рев поне за месец напред. Ама пак греда. Днес вече като не стана с "протестиращи" се включиха "журналисти", И пак едвам измъчено бутане на телефон...

 6. 6 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  добър човек с нощно шкафче като на селска мутра, добър оксиморон
  —цитат от коментар 3 на bacillus


  Добрият човек е човек като Борисов, само че добър.

 7. 7 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  "Мъже, които присъстват на националната конференция на ГЕРБ удрят други двама мъже, влезнали явно без право на събитието. "

  Еми каквото търсили, това намерили...

 8. 8 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1053 Неутрално

  Значи да разбираме, че аборигените-биячи са напълно регулярен активитет на ПП ГРОБ. Така вече е ясно.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1052 Неутрално
 11. 11 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 928 Неутрално

  Значи да разбираме, че аборигените-биячи са напълно регулярен активитет на ПП ГРОБ. Така вече е ясно.
  —цитат от коментар 8 на Индиана


  Мисля, че Той се разграничава от тях. Той "обича хората", а на всеки вече е ясно, че герберстите са подчовеци.

 12. 12 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2124 Неутрално

  Бойко Борисов си тръгва от конференцията на ГЕРБ под сериозна охрана от НСО
  ____________
  Абе Баце нали е каратист за какво НСО го пази , нямат ли си Доган и Пеевски?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 13. 13 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1748 Неутрално

  Е, докато ние ровим в кофите след няколко години, тези от сборището ще са натрупали пачките. Явно е такъв тренда.

 14. 14 Профил на J2100
  J2100
  Рейтинг: 52 Гневно

  Днешните сцени в Техпарка бяха смъртоносни за българската "демокрация". Подобно насилие срещу протестиращи не би останало безнаказано в цивилизованите страни. Ако изобщо... не, просто не знам какво повече да кажа за тая бананова диктатура...

 15. 15 Профил на Destino
  Destino
  Рейтинг: 206 Весело

  "Мъже, които присъстват на националната конференция на ГЕРБ удрят други двама мъже, влезнали явно без право на събитието. "Еми каквото търсили, това намерили...
  —цитат от коментар 7 на palav_nik


  Къде си бе, ПростаКърджалийскаПу..а, отдавна липсваш тук...

 16. 16 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1625 Весело

  "И започна да дава примерите с действията срещу протестиращите в чужбина."

  В чужбина много не си поплюват.
  В Израел палаткаджиите бидоха изринати за отрицателно време с водни оръдия и конна полиция. И в Рассия знаем как е ...

 17. 17 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1387 Неутрално

  докога ще преписвате едни и същи глупости, не ви ли омръзна?

  кога ще кажете коя беше юначната охранителка, дето разпъди "провокаторите" от Паунова и защо те и се подчиниха... как така се познаваше с тях и щом са провокатори, защо не ги отстрани?

 18. 18 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1387 Неутрално

  "И започна да дава примерите с действията срещу протестиращите в чужбина."В чужбина много не си поплюват.В Израел палаткаджиите бидоха изринати за отрицателно време с водни оръдия и конна полиция. И в Рассия знаем как е ...
  —цитат от коментар 16 на palav_nik


  слушам ви от няколко дни тъпотиите и се чудя, ако ви засипят с молотовки и ви драснат клечката на - айде, квот там си изберете, то не че не е ясно че ще се спрете на чистак новичкия си партиен дом, ама айде, та - за коя ли чужбина ще ревете?

 19. 19 Профил на polivanov
  polivanov
  Рейтинг: 523 Неутрално

  Днешните сцени в Техпарка бяха смъртоносни за българската "демокрация". Подобно насилие срещу протестиращи не би останало безнаказано в цивилизованите страни. Ако изобщо... не, просто не знам какво повече да кажа за тая бананова диктатура...
  —цитат от коментар 14 на J2100


  30 души, които се заканваха да са десетки хиляди, отиват "да блокират" партийно събиране. Въпрос с повишена трудност - Какво се очаква да се случи? Не бързайте да плачете на гроба на демокрацията. Огледайте се в ЕС последния месец. Ако това при нас е бой - там е геноцид по вашите представи. И не - не са бананови републики, а правови държави, където не могат да се блокират магистрали и столични кръстовища от 5 души. Ама каквато ни диктатурата - такава и съпротивата - бутафорни.

 20. 20 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1472 Весело

  В мутроландия е така

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 21. 21 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7892 Неутрално

  Обичал хората, а ние знаем и кои са хората, освен него.

 22. 22 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 3133 Неутрално

  Биячите не са от ГЕРБ, нали?
  с бялата риза е Георги Темелков. Темелков работи в АПИ в дирекцията на ТОЛ системата. Баща му е Атанас Темелков, изпълнителен директор на Държавна агенция "Електронно управление". Георги Темелков беше съветник на Цецка Цачева, когато тя беше председател на парламента.
  https://offnews.bg/obshtestvo/biachite-ne-sa-ot-gerb-nali-734135.html

 23. 23 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  Фасадата на Борисов се лющи на все по-едри парцали и отдолу лъсва мутрата от 90-те.

  "Аз съм добър човек"... бам и се показват малките мутренца, биещи протестиращи.

  "Подписът на Радев стои под назначението на Гешев" - бам, и лъсва сговора на Бойко с Цацаров.

 24. 24 Профил на Абсент
  Абсент
  Рейтинг: 556 Неутрално

  На едно от видеата от днес имаше заснета дружинната ръководителка на биячите дето им показва къде да застанат. Все някой трябва да я познава. Тогава ще се види че биячите са си на ГЕРБ. И онзи Николов дето се оправдаваше, че отделил протестиращия и го предал на охранителната фирма видяхте ли? Направи за с такъв господарски жест нетърпящ възражение. Откровено си го блъсна със злобата характерна за герберите мразещи по-умните и по-можещи хора от тях.

  По-добре здрав и богат отколкото беден и болен
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#14] от "J2100":

  Хахаха.
  По кой закон може да нахлуват е на каквото и да е събитие на която би да е партия и да правите каквото си искате?!
  В коя държава също. Я ми дайте пример.
  И да Полицията трябва да ви изхвърля където и да блокирате. Полицията не е на 50 човека, че да стои и да гледа.
  Или искате да му правите вечно анархия.
  Омръзнахте вече сгъвайте бардака.

 27. 27 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 3133 Неутрално
 28. 28 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  До коментар [#25] от "uvtest":

  Пак не си вдянал ситуацията, въпреки обясненията на вожда ти. Не само че отишъл непоканен, не само че викал толкова противните на Борисов псувни, но и се набил сам с помощта на други провокатори. Колко пъти да ти го набие Бойко, за да го разбереш?!

 29. 29 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#22] от "Наблюдател":

  Ами ако ми влезеш в къщата един вид и аз ще те бия
  Ако ГЕРБ влязат у вас или на твое мероприятие непоканени баница ли ще им направиш или ще ги биеш?!

 30. 30 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  Ех къде си Алеко? Да видиш новите айдуци? Бойковисти ли са, гербаристи ли, обикновенни чалго-мутри ли? Всяко време си ги е имало, айдуците подкрепящи поредния баш айдук. Мързеливи и глупави да спечелят с ум и/или мускули, разчитащи на партизански кражби, службички и далавери. Същите тия биячи и ръкопляскачи преди 50-60 години щяха да са активни ОФ активисти, преди 100 да са активисти на мафията на Стамболийски, преди 200 да са бейски подлоги. Бедна ми Българио!

 31. 31 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Неутрално

  На Божков платените провокатори няма да променят мнението на хората.
  А от "Дневник" освен по 200 статии на ден за Бойкикиев и по още 100 да очернят Борисов няма какво друго да очакваме. Жалка картинка е евтината пропаганда.

 32. 33 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 205 Неутрално

  Борис Митов
  3h
  Да обобщим абсурдния сюжет, обрисуван от ГЕРБ по повод сцените на насилие от днешната им партийна конференция:

  Маскираните мъже, пребиваващи, извеждащи и биещи протестиращи в зоната на конференцията в "София Тех Парк" не са орханители от "Боду СОД", а са "платени провокатори", които са нападали журналисти и дори хора от ГЕРБ. Освен това, организатори на събитието са били нападнати и са им откраднати стикери с надпис "ПП ГЕРБ", които се предполага, че са използвани от въпросните провокатори, за да проникнат на конференцията.

  Твърди се, че всички официални охранители са носели светлоотразителни жилетки с надпис "Security" и това е доказателство, че маскираните уонаби батки не са служители на "Боду СОД".

  В нито един момент нито един от т.нар. провокатори не е спрян от охранител със светлоотразителна жилетка. В нито един момент от ГЕРБ не сигнализират в полицията за нападенията над техни хора, нито за откраднатите стикери. Официален сигнал от партията в СДВР няма и до този момент по информация на самата полиция.

  И сега следва най-хубавото: пресаташето на парламентарната група на ГЕРБ Никола Николов е заснет да предава протестиращ до сцената на конференцията на един от т.нар. провокатори. Самият Николов твърди, че не познава тези хора, но е мислел, че са служители на "Боду СОД", които трябвало да "са ситуирани" на това място.

  Демек, всичко случило се е плод на "лошо стечение на обстоятелствата", както каза и служителка на "София Тех Парк".

  Ама верно ли?!

 33. 34 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 205 Неутрално


  Ilian Vassilev
  3h ·
  Събитията от днешния не би трябвало да изненадват. Очаквах Борисов да направи укрепващо посърналното му его, негово и на партията събитие. Това е партия на мутри и насилието над журналисти и протестиращи го доказа отвъд всякакви съмнения. Тези хора организират не само трол армии, но и паравоенни формирования, за "самозащита". Видяхте тяхната интерпретация на това понятие - с биячите.
  Изводите - цялата тази маса от хора нямат никакво друго поле за житейска реализация освен през властта и кражбите от нея. Това е класическа дефиниця на масова ОПГ и те ще се борят със зъби и нокти.
  Борисов прекрасно знае това и затова флиртува с идеята, че ще подаде оставка, за да изтръгне от тях възгласа на отчаяние "не, не!!!" и да им демонстрира че са тотално зависими от него.
  Добрата новина е, че колкото повече продължи тази агония, толкова повече вероятността от неконтролиран разпад на ГЕРБ ще нараства. Защото сцеплението на страха работи до време, паралелно работи инстникта "спасение по единично".
  Лошата е, че заедно с това се разпада не само държавата, но и обществото. Защото това насилие вече не е само от държавните органи, но и мутрите на властта, тези десетки хиляди охранители и фенски агитки, като тези които ГЕРБ днес мобилизира.
  Още по-лошата е че този челен сблъсък между арогантността и аморалността на властта и преминатия праг на търпение на обществото ще роди радикален конфликт.
  И тук привнасянето в ситуацията на откровено скудоумната тема Радев - антиРадев - само говори за моралната деградация на хората, които бяха призвани да бранят демокрацията, а вместо това сключиха своите сделки с Мефистофела на властта.

 34. 35 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Неутрално

  И к'во, в групата на умнокрасивите се пукат от яд, че Борисов като толкова уж прост е най-успешния политик на прехода. От друга страна, хора като Бойкики и РаданЪ, дори и няма да ги споменат в учебниците по история един ден. Завистта е огромна. Некадърността също и затова всяка година има нов "десен" политически проект. Провал след провал...

 35. 36 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 852 Неутрално

  До коментар [#29] от "Да вярваме на истината":

  Вие сте ни влезли в къщата. Какво очакваш да се случи? Такова завладяване е безпрецедентентно. Може да очаквате всичко.

 36. 37 Профил на bacillus
  bacillus
  Рейтинг: 355 Неутрално

  И к'во, в групата на умнокрасивите се пукат от яд, че Борисов като толкова уж прост е най-успешния политик на прехода. От друга страна, хора като Бойкики и РаданЪ, дори и няма да ги споменат в учебниците по история един ден. Завистта е огромна. Некадърността също и затова всяка година има нов "десен" политически проект. Провал след провал...
  —цитат от коментар 35 на Александър


  Моля, моля, най-"успешен" е началника на Тиквата - агент Сава.

 37. 38 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално

  Мдааа
  Искахте да стане по-добре,
  ама пак ви се получи, както обикновено.
  Не стана хубав бой, нямаше набити "студенти".
  Е, вие пак си ревете , ама е ясно , че това са провокатори.
  И доста бързо им свиха сърмите.
  А това за "битата" "журналистка" направо кърти мивките.

  Чудя се само дали, поне пред себе си, осъзнавате, колко жалки изглеждате отстрани.

 38. 39 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Хммм... с голям респект към институцията Министерски съвет, Министър председател или Премиер на България.
  Лично аз не мога да приема един примитивен човек който е безочлив, безкруполен, с речник по-лош от този на каруцар (моля каруцарите да ме извинят), корумпиран и доказан лъжец (единствен премиер в ЕС осъден от собственият си съд за лъжа), за този управник на какъвто се прави. За мен бойко е един кандидат подсъдим и рано или късно, ще заеме заслуженото си място в Централния на София.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  robin ot Crusoe
 39. 40 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално

  Мдааа
  Искахте да стане по-добре,
  ама пак ви се получи, както обикновено.
  Не стана хубав бой, нямаше набити "студенти".
  Е, вие пак си ревете , ама е ясно , че това са провокатори.
  И доста бързо им свиха сърмите.
  А това за "битата" "журналистка" направо кърти мивките.

  Чудя се само дали, поне пред себе си, осъзнавате, колко жалки изглеждате отстрани.

 40. 41 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  До коментар [#35] от "Александър":

  Борисов като толкова уж прост е най-успешния политик на прехода

  Много правилно казано! И много показателно! Бойко е функция на обществото. Концентриран израз, простраците си харесват простак да ги “води”. Нещо подобно на реднеците избрали себеподобния си Трампи в Америка. Но пък има и лъч надежда, има и зараждаща се нетърпимост към мафията, към простащината.

 41. 42 Профил на Orator Wornoxmaniak
  Orator Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1246 Весело
 42. 43 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  Пак не си вдянал ситуацията
  —цитат от коментар 28 на spiegel

  Вдянах я!Щяхте да сте десетки хиляди против конференцията на ГЕРБ,накрая двайсетина протестъри плюс Паунова.Народът бил с вас,пък днес на "протеста",стотина човека,плюс отровеното трио.Граждански арест щяхте да правите на Гешев,той пък излезе в отпуска.Държавата щяхте да блокирате,полицията насмете опита да блокирате магистралите.За капак,вятърът днес отнесе палатките.Абе,протестър да не си на тия времена,навсякъде греди.

 43. 44 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1053 Неутрално

  До коментар [#22] от "Наблюдател":

  "Темелков работи в АПИ в дирекцията на ТОЛ системата. Баща му е Атанас Темелков, изпълнителен директор на Държавна агенция "Електронно управление". "

  Такива паразити превзеха държавната администрация. Всичките са от началник нагоре - арогантни, безочливи, неграмотни връзкари по линия на ловни дружинки и тежки софри.

 44. 45 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  Погледнете дъното на умнокрасивите сектанти. Дори не могат да измислят свои авторски два реда и затова се редуват кой ще постна мнение от техните гурута в социалните мрежи - Илиян Василев и т.н.. или статия от файковете на БиволЪ.
  Дори и в това да са тролове, показват безидейност. Клети дърти секретари на ДСБ, сър. 😉

 45. 46 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#36] от "truly":

  Хахаха.
  Ти чуваш ли се какво говориш?!
  Значи Улицата ти е къщата.
  Смятай какви сте ми интелектуалци.

 46. 47 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  Въобще - от евтин по-евтин спектакъл. Тъп вожд, който повтаря тъпизми. Смешни патерици на ГЕРБ с патерици. Бюлюк местни функционери от антропологическия тип на депесарите. И Бойковите тонтон-макути, които дори нямат смелостта да се заявят като такива, ами ги покриват като провокатори. Селски панаир.

 47. 48 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  “Артъкът”, както е бил известен шкембе-войводата сред автентичните войводи от забранената, преди 1989 г., ВМРО, с политиката си към ГЕРБ (ДПС) напълно се вписва в героя на Ботев от стихотворението “Патриот” - “Патриот е, душа дава, но не свойта душа братя, а душата на народа…”. А днешните побоища над граждани и журналисти за пореден път разкриха мутренската същност на ГЕРБ.

 48. 49 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 813 Весело

  ве не свикнахте ли на бой
  11 пъти веке!
  комрад Че Геварадев да се стега
  че и него го чака здрав гешевски тупаник
  и сфинктеро да стега
  що депезето му е набрало ногу
  а там нема прошка

 49. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 51 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  . Селски панаир.
  —цитат от коментар 47 на spiegel

  Смятай значи,какви некадърници сте,щом заедно с резидента,с Галева и Копейкин,с Курнел и с пикаещият във фонтани и с парите на Черепа и Мустака ,не можахте да бутнете този "селски панаир"-

 51. 52 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#43] от "uvtest":

  Протестът свърши няколко много хубави неща.
  Първо накара както писах Правителството да се разбърза и да направи много правилни мерки.
  Второ окончателно показа защо Костов предаде 2 милиона десни избиратели. Вече си застанаха вляво без никакви съмнения.
  Трето шаманите им Дайнов, Калин Янакиев, Антоний Гълъбов и други не могат да привлекат никакви хора.

 52. 53 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 810 Неутрално

  атаката срещу боко е яко организирана .най гадното е че не е организирана нито от европейския съюз нито от русия ..американците искат да разпаднат EС

 53. 54 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Весело

  До коментар [#51] от "uvtest":

  Ако нещо може да ви се признае, това е телесната маса. Доста сте се ояли, та трудно се помествате.

 54. 55 Профил на Dariya Koleva
  Dariya Koleva
  Рейтинг: 944 Неутрално

  "Аз обичам хората", или бият ли събраните да подкрепят БорисовОт ГЕРБ казаха, че биячите не са техни. От охраната на СТП също се отрекоха.Не са и от протестърите.
  —цитат от коментар 4 на yavooor


  Остава биячите да са пратени от президента?

  Днес рано сутринта са видели журналистката от Свободна Европа да получава последни инструкции от съветник на Радев! Има снимка!

 55. 56 Профил на Orator Wornoxmaniak
  Orator Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Разбра се какъв е бил келепира. Битият адвокат сега щял да съди да му дадат пари, че са го били! Аз мислех, че е чест да се бориш с Божеството от Банкя.


  Най-жалката история от началото на мижавите протести.

 56. 57 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  До коментар [#53] от "cgv37662786":

  Мдааа, Европейския съюз само на Бойко се крепи. Падне ли Мутрата, пада и Брюксел.

 57. 58 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  До коментар [#54] от "spiegel":

  Видими резултати

 58. 59 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  До коментар [#54] от "spiegel":

  За Бойкикев и Мирчев ли говориш?

 59. 60 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Весело

  До коментар [#55] от "Dariya Koleva":

  Трудно ще надскочиш с такава вече опровергана "новина" смешните обяснения на пресцентъра на ГЕРБ или колегата с американския заговор.

 60. 61 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Весело

  "Мъже, които присъстват на националната конференция на ГЕРБ удрят други двама мъже, влезнали явно без право на събитието. "Еми каквото търсили, това намерили...
  —цитат от коментар 7 на palav_nik


  Майка ти са търсили, на нея си се метнал ах тиии..... ;)

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 61. 62 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Неутрално

  "Повечето от активистите не желаеха да отговарят на въпроси дори от къде пристигат на партийното събрание, защо идват и какво очакват, не бяха чували за скандала "Осемте джуджета" и не споделяха мнението си дали главният прокурор трябва да подаде оставка. (Репортаж с още реакции от делегатите - тук)."


  Не виждам никаква разлика между активистите на ДПС и тези на ГЕРБ ! Ходят като добитък, под строй, изпълняват указанията първосигнално, заминават си като сенки, без никакъв смисъл и спомен от тяхното жалко присъствие където и да било ! Това не са български граждани, а просто аморфната маса на сикаджията у нас, която да ръкопляска на един " прост" !

 62. 63 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Весело

  До коментар [#29] от "Да вярваме на истината":

  Ква къща бе , нещастен селски пенсионер без перспектива!
  ТОВА Е ПУБЛИЧНО МЯСТО БЕ СКАПАНЯК ! На конгрес на партия!
  Тъпанари, отивате си, свиквай !

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 63. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Неутрално

  До коментар [#1] от "Matrix":

  " Много готино, точно в момента, в който тъпанара вика "Аз обичам хората"дават репортаж как 4-5 мутри пребиват момче, което преди това герберасткият ПР е посочил да го бичяТ!
  Или както каза един колега, водят го зад храстите за европейско развитие!....."

  За съжаление, с това ще си и отидат от политическата сцена у нас ! За съжаление, защото е имало и моменти, когато тази партия заставаше зад гражданското общество, когато то протестираше срещу Орешарски ! Но качиш ли се веднъж във властта, всички стават едни и същи, бездушни корумпирани еничари на системата !

 64. 65 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Неутрално

  До коментар [#1] от "Matrix":" Много готино, точно в момента, в който тъпанара вика "Аз обичам хората"дават репортаж как 4-5 мутри пребиват момче, което преди това герберасткият ПР е посочил да го бичяТ!Или както каза един колега, водят го зад храстите за европейско развитие!....." За съжаление, с това ще си и отидат от политическата сцена у нас ! За съжаление, защото е имало и моменти, когато тази партия заставаше зад гражданското общество, когато то протестираше срещу Орешарски ! Но качиш ли се веднъж във властта, всички стават едни и същи, бездушни корумпирани еничари на системата !
  —цитат от коментар 64 на samoedin


  Гледай интервюто на Осман Октай от днес в Актуално!

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 65. 66 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  До коментар [#57] от "spiegel":

  Мани го тоя ЕС,толкова време вече се борим с мафията и яица фърляхме,и по асфалта се търкаляхме и баби ни биха ,а той не ни подкрепи.Боко ги е купил.С пари от чекмеджето.

 66. 67 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Неутрално

  До коментар [#34] от "DeepFake":

  " Събитията от днешния не би трябвало да изненадват. Очаквах Борисов да направи укрепващо посърналното му его, негово и на партията събитие. Това е партия на мутри и насилието над журналисти и протестиращи го доказа отвъд всякакви съмнения. Тези хора организират не само трол армии, но и паравоенни формирования, за "самозащита". Видяхте тяхната интерпретация на това понятие - с биячите.
  Изводите - цялата тази маса от хора нямат никакво друго поле за житейска реализация освен през властта и кражбите от нея. Това е класическа дефиниця на масова ОПГ и те ще се борят със зъби и нокти.
  Борисов прекрасно знае това и затова флиртува с идеята, че ще подаде оставка, за да изтръгне от тях възгласа на отчаяние "не, не!!!" и да им демонстрира че са тотално зависими от него.
  Добрата новина е, че колкото повече продължи тази агония, толкова повече вероятността от неконтролиран разпад на ГЕРБ ще нараства. Защото сцеплението на страха работи до време, паралелно работи инстникта "спасение по единично".
  Лошата е, че заедно с това се разпада не само държавата, но и обществото. Защото това насилие вече не е само от държавните органи, но и мутрите на властта, тези десетки хиляди охранители и фенски агитки, като тези които ГЕРБ днес мобилизира.
  Още по-лошата е че този челен сблъсък между арогантността и аморалността на властта и преминатия праг на търпение на обществото ще роди радикален конфликт.
  И тук привнасянето в ситуацията на откровено скудоумната тема Радев - антиРадев - само говори за моралната деградация на хората, които бяха призвани да бранят демокрацията, а вместо това сключиха своите сделки с Мефистофела на властта."

  Когато обществото търпи повече от 10 години мутрите във властта, няма как да очакваме положението да бъде много по - различно от това !

 67. 68 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#63] от "Matrix":

  Кога конгрес на Партия е била публично събитие дето може да влиза всеки:)
  Я ми покажи такъв конгрес да вляза свободно.
  Въпросът бе защо полицията не ви изхвърля. Ето това е големият въпрос, който си задаваме 99% от обществото.
  Значи Борисов има полза от това.

 68. 69 Профил на Orator Wornoxmaniak
  Orator Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1246 Весело

  До коментар [#64] от "samoedin":

  Абе, ти гербаджия ли си по едно време?

 69. 70 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Неутрално

  До коментар [#68] от "Да вярваме на истината":

  Ей тъпак !
  Разбирам, че не и се местил по далече от магазина до вас за локум, пирони и канап, ама в бизнес парковете ДОСТЪПА Е СВОБОДЕН !
  Тиквеничетата са си наели само едно място бе, лешпер провансалски със светоглед на амеба!

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 70. 71 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#18] от "extraCACA":

  Да ти кажем какво мислим тука,от терасата на 860 км по права линия от София:
  Малко ви тепаха!
  Кому к... търсехте там,освен нарочно да получите лобут и ритници?
  Защо не отидете на вр.Хаджи Димитър,когато червените глисти са там,и да протестирате?Аре де,борци за демокрация,стиска ли ви?
  Мислите ли,че циркаджии,които обикалят с тАлАфони да снимат,женки,които пищят,когато ги изхвърлят извън ОФИЦИАЛНО ПОСТАВЕНИТЕ ОБЕЗАПАСИТЕЛНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ,псевдо-учени,които крещят на ОФИЦИАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА думички,за които майките им ще се червят,ни сте интересни и предизвиквате умиление и съпричастие?
  Я първо прочетете учиндолския селтак с кой ще се коалира.
  И той не ви бръсне за слива.
  Ставате все по-жалки.
  Ама не се отчайвайте.Продължавайте така.
  Ние сме с вас и зад вас.
  *Ямас* и умната!

 71. 72 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#18] от "extraCACA":

  Да ти кажем какво мислим тука,от терасата на 860 км по права линия от София:
  Малко ви тепаха!
  Кому к... търсехте там,освен нарочно да получите лобут и ритници?
  Защо не отидете на вр.Хаджи Димитър,когато червените глисти са там,и да протестирате?Аре де,борци за демокрация,стиска ли ви?
  Мислите ли,че циркаджии,които обикалят с тАлАфони да снимат,женки,които пищят,когато ги изхвърлят извън ОФИЦИАЛНО ПОСТАВЕНИТЕ ОБЕЗАПАСИТЕЛНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ,псевдо-учени,които крещят на ОФИЦИАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА думички,за които майките им ще се червят,ни сте интересни и предизвиквате умиление и съпричастие?
  Я първо прочетете учиндолския селтак с кой ще се коалира.
  И той не ви бръсне за слива.
  Ставате все по-жалки.
  Ама не се отчайвайте.Продължавайте така.
  Ние сме с вас и зад вас.
  *Ямас* и умната!

 72. 73 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  До коментар [#66] от "uvtest":

  А, не така! Затова ли Бойко се раздава за този ЕС, теманета на Ердоган прави, Западните Балкани оправя с 200, три думи английски научи....

 73. 74 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  До коментар [#72] от "tedif":

  Не ти се удава много мисленете, може да е от километрите или от терасата. Против кого протестирахме 1990, 1997, 2013? Свалихме ли ги? И вас така.

 74. 75 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  Напред,другари.
  Победата е близко.
  След преврата иде
  новия строй предвождан
  от мъдрото ръководство на ДеБъ и МаЯма
  https://www.youtube.com/watch?v=Tw8kgkU4D3I

 75. 76 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Неутрално

  До коментар [#75] от "Александър":
  Тъп, запомни от мен едно !
  Учи се от умните хора хлеБ да ядеш....
  Иначе цял живот ще си станеш тъкп, както са те нправили в Люлин

  https://www.facebook.com/actualnocom/videos/301438254400013/UzpfSTExOTkyMzQwMTI6MTAyMjA2ODIwNzc2NjA3MTY/

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 76. 77 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#70] от "Matrix":

  Нервички нещо.
  Ей това е хубаво. Избърши си пяната. Представям си какъв си ми женчо дето може да се звери само в нета.

 77. 78 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Неутрално

  До коментар [#77] от "Да вярваме на истината":

  Отворил съм си Джемсънче, слушам музичка и ви гледам агонията с доволна усмивка!
  А най много се радвам, като комуникирам със селски аутсайдери, които най-значимото нещо в живота им е да станат тор за мушкати post mortem!

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 78. 79 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  три думи английски научи....
  —цитат от коментар 73 на spiegel

  То хубаво ,че са само три думи ,та бие умно-кресливите на де що избори ги стигне.Не ми се мисли,какво ще ги прави,ако научи още три.

 79. 80 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1387 Весело

  ся, понеже ме мързи да се занимавам да пиша, ше ви копна описанието на един много интересен погребален ритуал, практикуван почти до 60-те - "помана за жив"... като за вас тука стига да знаете, че смисъла му е „да му се намери след смъртта“


  "...Обикновено есенно време, след края на усилената работа на полето и прибирането на реколтата, се е избирал ден, в който всички близки, роднини и т.н. се събират около човека, за когото се предполага, че времето му ще настъпи в някакъв близък момент (не е нужно да е болен).
  Той ляга върху маса на двора. Около нея е отрупано с плодове, жита, кърпи, тикви, храни и всички необходими атрибути.
  Има оплаквачки. Симулиращият смърт лежи със затворени очи през цялото време и слуша. Така му е спокойно – знае, че ще има кой да го изпрати, знае и колко човека ще дойдат горе-долу. Присъстват и деца – да се предаде на младите традицията..."

  мисълта ми бше, дано са се наяли като власи тиквите, щото не се знае дали хваща дикиш вече

 80. 81 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Весело

  До коментар [#75] от "Александър":

  " Напред,другари.
  Победата е близко.
  След преврата иде
  новия строй предвождан
  от мъдрото ръководство на ДеБъ и МаЯма
  https://www.youtube.com/watch?v=Tw8kgkU4D3I "

  Ще ви издам една тайна, на вас - съпорта на ОПГ - то : никога не ми е пукало кой ще дойде утре ! Да, съвсем правилно си прочел това, което ти пиша сега ! Ама изобщо ! Важното е КАК си отива сегашната престъпна власт ! Защото следващите, които и да са, ще знаят много добре какво им готви обществото, когато решат, че всички ние трябва да се превърнем в рая на почетния от Дръндар ! Веднъж нариташ ли цялата престъпна шайка, спреш ли студения резерв на почетния, започнат ли престъпниците да престанат да бъдат охранявани от патрулките на МВР, престанеш ли да си осигуряваш ненаказуемост лично от главния прокурор, другото изобщо няма никакво значение ! И именном това се прави от хора, дори и без 1 % присъствие в парламента !!! " ДеБъ и МаЯма" ще си отидат дори още по - бързо от главния разбойник веднъж решим ли, че трябва да ги изритаме от властта ! И така, докато започнем да градим едно наистина нормално общество, където закона се прилага, а не стои просто в чекмеджето......

 81. 82 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално

  До коментар [#62] от "samoedin":

  е виждам никаква разлика между активистите на ДПС и тези на ГЕРБ ! Ходят като добитък, под строй, изпълняват указанията първосигнално,
  ....................
  Ха ха
  Кой се смее.
  А какво да кажем за хора, които ги управляват дистанционно по телефона.
  И те маршируват като послушно стадо, накъдето ги поведат хората на Божков.

 82. 83 Профил на 7777
  7777
  Рейтинг: 2109 Весело

  [quote#79:"uvtest"][/quote]

  Ще осъзнае колко чини и ще изпадне в депресия.

  A man without faith is like a fish without a bicycle.
 83. 84 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 3169 Неутрално

  "Аз обичам всички " , "Обичам ви всички"- викаше от трибуната на парламента Ерих Милке, който от десетилетия управляваше мракобесната ЩАЗИ унищожила хиляди човешки съдби, когато му стана ясно ,че краят на режима настъпва. Отговорът от залата, макар и пълна с доскорошни верни на режима депутати, бе мощен дружен смях. Доскорошният могъщ тартор , се бе превърнал в жалко, изплашено и пелтечещо старче.

 84. 85 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  Благодарение на Ристьо и неговите орди , слабата медийна активност на Волен Сидеров не прави впечатление на никого !

 85. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 87 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално

  До коментар [#70] от "Matrix":

  Разбирам, че не и се местил по далече от магазина до вас за локум, пирони и канап, ама в бизнес парковете ДОСТЪПА Е СВОБОДЕН !
  .............
  А пък ти бе, лилав умник.
  Какво ще кажеш за кръстовищата?
  М?
  Или те не са публични места?
  И достъпът е само за лилави аборигени?

  Излагате се вече съвсем.

 87. 88 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  До коментар [#81] от "samoedin":

  Точн така! Трябва да си отидат.
  Като през 1944г, когато строяхме новия строй, другарю.
  Да ги пратим в ГУЛАГ без присъда, щото изкараха
  скалъпени записи и фотомонтажи.
  1300г минаха и българина все сменя системата
  и мечтае за утопия. Надявам се след поредното
  разочарование хората да се осъзнаят поне малко.
  Но уви.. едно си знае баба, едно си бае.
  Кръволокът Гешев и Пеевски са причината за всички
  злини на човешкото битие. Колко ли е лесен живота, ако
  вярваш в тва. Не ти се налага да мислиш за нищо друго. ;)

 88. 89 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2101 Неутрално

  До коментар [#87] от "buljubei":

  Когато наемеш бизнес парка или зала естествено, че вече е частна територия. Но сините болшевики са революционери. Нали отидоха в ляво. Няма смисъл от дебат.
  Дали ДБ, БСП, АБВ и прочие все леви но не европейски леви а просъветски.

 89. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 91 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 626 Неутрално

  До коментар [#70] от "Matrix":Разбирам, че не и се местил по далече от магазина до вас за локум, пирони и канап, ама в бизнес парковете ДОСТЪПА Е СВОБОДЕН !.............А пък ти бе, лилав умник.Какво ще кажеш за кръстовищата?М?Или те не са публични места?И достъпът е само за лилави аборигени?Излагате се вече съвсем.
  —цитат от коментар 87 на buljubei


  Ххахахахахахах
  Да не са ти се върнали хемороидите нещо?
  Или херпес ти излиза?

  БУИАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА

  ТЪПАЦИ ! ПЪТНИЦИ СТЕ

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 91. 92 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално

  До коментар [#77] от "Да вярваме на истината":
  Нервички нещо.
  Ей това е хубаво. Избърши си пяната.
  ...........
  Ей затова съм тука. :)
  Неподправеният бяс на самоопределилите се за "умни" лигльовци ме кефи много.
  Ти им говориш за факти и им обясняваш добронамерено, че не са прави /меко казано/ - те псуват каруцарски и беснеят безсилно. 92. 93 Профил на Петя
  Петя
  Рейтинг: 3144 Неутрално

  Хунтата на Баце ви-косовци, албанци и един негър.

 93. 94 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Весело

  До коментар [#88] от "Александър":

  "Точн така! Трябва да си отидат.
  Като през 1944г, когато строяхме новия строй, другарю.
  Да ги пратим в ГУЛАГ без присъда, щото изкараха
  скалъпени записи и фотомонтажи......"


  Никой ли не ти е обяснил досега, че доверието на хората не се влияе от присъди, а от това, което всеки сам дава като оценка на действията на властта ? Присъдата е ( в наказателния процес, за който предполагам, че говориш) форма на накзателна отговорност, имам предвид когато си осъден за извършено престъпление ! Веднъж постановена ли е срещу тебе, това няма нищо общо ни с политиката, ни с общественото одобрение, ни с нищо друго, освен със силата на присъдено нещо на съдебния акт ! Що се отнася до лагерите - ами питай главния разбойник ! Достатъчно информация имаш за него ! Той е бил член на БКП, той е почитател на живковата школа, неговите паравоенни формирования бият демонстранти без причина ......

 94. 95 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 3169 Неутрално

  До коментар [#75] от "Александър":

  Пълзящият преврат от доста време вървеше под ръководството на Пеевския клан на БКП-ДС чрез Герб ,Доган и особено чрез Гешев. Систематично бяха овладени банки, пристанища, тецове, медии, посегнато бе на БНТ и БНР (с последната си счупиха зъбките), започна преразпределяне на мафиотските перачници в полза на същия клан, представено като борба с олигархията. Срещу всеки политически или икономически опонент се вадеше бухалката на прокуратурата. Под маската на евроатрантическа ориентация бяха реанимирани руските проекти АЕЦ Белене и Турски поток. Накрая дори проруският Радев стана неудобен, защото взе, че се дистанцира от прокуратурата-бухалка и атаката не закъсня и срещу него. И за слепите стана ясно, че се завършва изграждането на путински модел на управлението, съставен от "десни" комунисти и кадесари .

 95. 96 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 951 Неутрално  До коментар [#91] от "Matrix":

  Ххахахахахахах
  Да не са ти се върнали хемороидите нещо?
  Или херпес ти излиза?

  БУИАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА

  ТЪПАЦИ ! ПЪТНИЦИ СТЕ
  ........
  Ей го, бърза да потвърди това, което писах.
  Сладурчо!!!

  Ако случайно все още се чудите, защо, аджеба, сте си все под опашката на коня , за това отношение е. Плюс смесицата от арогантност и некадърност.

 96. 97 Профил на Светозар Христов
  Светозар Христов
  Рейтинг: 811 Неутрално

  А Нестор Арсенов, какво е дирил там ? Търсил е провокация. Хора, не се правете на малки деца. Този, а и т.н. журналистка Пауна или Паулина / не ме интересува / са си чисти провокатори. Много добре знаете това. Отиват, на частно парти / сбирка на партия /, знаят, че не са желани, провокират, викат: елате ме бийте, после - ГЕРБ и Бойко виновни.

 97. 98 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  До коментар [#94] от "samoedin":

  Искам да говоря с теб и да чуя твоето мнение, а не да ми цитираш НК.
  Бъдете личности за Бога. Либералната идеология ви действа умопомрачително.
  Опитай се да формурлираш какво мислиш, а не какво си прочел в лекс.бг. Мерси!

 98. 99 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 921 Весело

  До коментар [#95] от "antonio_vivaldi":

  Тва е за психодиспансера.
  Конспирации от типа на тва, че
  кралицата в Англия е рептил.
  Отиди да се прегледаш.

 99. 100 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3820 Неутрално

  До коментар [#98] от "Александър":

  " Искам да говоря с теб и да чуя твоето мнение, а не да ми цитираш НК.
  Бъдете личности за Бога. Либералната идеология ви действа умопомрачително.
  Опитай се да формурлираш какво мислиш, а не какво си прочел в лекс.бг. Мерси!"


  Понеже стана късно, това за последно Александър от мен ! Доста постове съм имал, не знам откъде ти хрумна това, че имам нещо общо с либералната идеология ! Просто постовете ми нямат нищо общо с деленето им по критерия либерал - нелиберал. Често съм отнасял минуси, защото именно не съм съгласен с някои повеи на съвременните " европейски ценности" както ЛГБТ явлението, например, най - често свързвано с тази идеология ! А за НК - не съм ти го цитирал и не чета нищо в лекс бг ! Познаването на закона идва при мен по друга линия !
  И един съвет от мен : може много да си говорим по форумите, но внимавай с какво се съгласяваш, одобряваш и търпиш ! Защото всичко се връща, но хората късно го осъзнаваме ! Ако заставаш зад ОПГ - то на сараите, нямаме нищо общо като съфорумници ! И не само с тебе, но и със всеки от еничарите на почетния ! Лека нощ !

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK