На живо

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

© Георги Кожухаров"Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите в страната.
С внесени днес в парламента промени в Изборния кодекс ГЕРБ предлага въвеждане на смесена система при избирането на Велико Народно събрание. Според текстовете 200 от депутатите трябва да бъдат определени мажоритарно, а останалите 200 - с пропорционални листи. На същия принцип беше излъчено Седмото Велико Народно събрание, което прие настоящата Конституция, но в действащото законодателство е записано, че изборите са само с пропорционални листи на партии, коалиции и инициативни комитети.


Какво още предвиждат предложените от управляващи поправки - тук.

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

© Дневник

ГЕРБ разпрати до парламентарните групи и независимите депутати проекта си за нова конституция и обяви, че ще изпрати в началото на следващата седмица покани на официални консултации по текстовете. В писмото до останалите формации се подчертава, че целта е постигане на максимално широк консенсус.


Какво предвиждат текстовете, предлагани от управляващите - тук.

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов обяви, че е готов да се срещне с протестиращите от днес медицински специалисти, които обвиниха властта, че неглижира техните нужди в течащите преговори за подписване на анекс към Националния рамков договор. Протестът е обявен от името на Синдиката на медицинските специалисти и заплашва с палатков лагер пред сградата на министерството.


"Аз съм човек на консенсуса. Готов съм да се срещна с всяка една медицинска сестра. Не съм сигурен, че това е протест на медицинските сестри от цялата страна", каза в Русе Костадин Ангелов, цитиран от БТА. Той коментира, че заплатите на медицинските сестри зависят от директорите на болниците и добави, че анексът към договора ще доведе до увеличаването на месечните прогнозни бюджети на лечебните заведения и част от средствата да се използват тъкмо за заплати.

Близо две трети от българите (62%) подкрепят протестите срещу правителството, 23.7% не ги подкрепят, а останалите се колебаят. Общо 58.9% искат оставката на кабинета на Бойко Борисов, а 26.5% - не. Това показва представително изследване на агенция "Галъп интърнешънъл" сред 811 пълнолетни българи по метода "лице в лице", проведено от 30 юли до 7 август.


Половината от анкетираните (50%) смятат, че предсрочните избори са необходими за страната, докато 34.1% са на обратното мнение, останалите се колебаят.

Дебатът за промени в конституцията е твърде закъснял, а за да се внесат поправки в основния закон, не е задължително да се свиква Велико народно събрание. Ако все пак това се случи, би било по-добре преди това да се изготвят няколко варианта на промените, които да бъдат обсъждани, а не това да се случва едва след свикването на ВНС, заяви съдия Нели Куцкова в ефира на Би Ти Ви.


Тя допълни, че ако проектът ще се пише от неграмотни юристи, по-добре основният закон да не бъде пипан. Подробности - тук.

За мажоритарен избор на депутати е нужна промяна на Изборния кодекс

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

© Дневник

Предложението на ГЕРБ за избор на 200 депутати пропорционално и 200 мажоритарно за Велико народно събрание означава да се направят промени в Изборния кодекс, според който избирателната система в България в момента е само пропорционална. Това припомни в интервю за БНР днес Ваня Нушева, преподавател по избирателни системи и избирателна администрация в Катедра "Публична администрация" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".


Тя допълни, че промяната трябва да бъде предшествана от прецизно райониране, за да се обособят 200 едномандатни избирателни района и да се прерайонират многомандатните.


Експертът напомни също, че механично включване на мажоритарни мандати в смесена избирателна система дава три негативни ефекта:

дава допълнителни места в парламента на най-големите партии
увеличава непредставените в парламента групи от избиратели
затруднява влизането на по-малки партии и независими кандидати

Като позитивен ефект Нушева открои по-лесното формиране на мнозинства, които могат да излъчват законодателни решения или да излъчват правителства.

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов обвини премиера Бойко Борисов, че с искането за нова Конституция и свикване на Велико Народно събрание подменя дневния ред на обществото, за да пази от отстраняване главния прокурор Иван Гешев.


"Не ни трябва нова Конституция, а точкова промяна по важни проблеми", заяви Иванов в изявление на живо във "Фейсбук" от служебния вход на Министерския съвет. Той декларира, че коалицията в която членува и партията му "Да, България", няма да участва изобщо в дебат за нова Конституция, който смята за напълно излишно.

Борисов прави едно нещо: опитва се по всякакъв начин да спаси Иван Гешев, който е главният инструмент на Сараите


Христо Иванов,

съпредседател на


Иванов подчерта, че проектът на основен закон, който Борисов по-рано днес показа в папка, не е публичен и не са известни авторите му, освен косвено посочените правосъден министър Данаил Кирилов и Яне Янев, бивш депутат и съветник на Борисов.


Обръщането към Велико Народно събрание е начин да се излезе от институционалната криза, коментира пред БНТ конституционалистът Георги Близнашки, според когото искането за нова Конституция е "стратегически ход на премиера, добре премислен и добре аргументиран."


Близнашки, който е бивш служебен премиер, обвини държавния глава Румен Радев, че критикува основния закон, макар по времето на създаването й да не е имал нищо общо с политиката и установяването на демокрацията. Той лансира тезата, че при промени в конституционните разпоредби вместо за евентуално разширяване на правомощията на президента, както иска ВМРО, трябва да се обмисли възможността той да се избира от Народното събрание с квалифицирано мнозинство от 2/3 от народните представители.

Премиерът поиска от протестиращите две седмици, "за да дадем властта на народа"

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

© Дневник

В изявлението си пред членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към протестиращите 40-ти ден в страната с искане да му дадат две седмици, в които да управляващите да съберат необходимите 120 подписа и да внесат в парламента на проект за нова Конституция, след което да пристъпят към дебат за свикване на Велико Народно събрание и да оставят решенията във волята на избирателите.


"Спрете да тормозите другите хора, пуснете пътя и останете на тротоара. И ни дайте тези две седмици, за да дадем властта на народа. Ако нашите коалиционни партньори и другите политически сили не искат да дадем властта на народа, всеки ще си понесе носи политическата отговорност", заяви Борисов.

Борисов нареди на ГЕРБ да търси спешно подкрепа за нова Конституция

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов нареди на председателя на парламента Цвета Караянчева и лидера на групата на управляващите Даниела Дариткова да започнат спешни консултации за подкрепа на предлагания от управляващите проект за нова Конституция, за да осигурят на необходимите 120 депутатски подписа за внасянето му на 2 септември, когато изтича ваканцията на Народното събрание.


В изненадващо и пространно изявление, излъчвано в профила му във "Фейсбук", Борисов отрече неколкократно целта на предложението за свикване на Велико Народно събрание (ВНС) за нова Конституция да е да отложи исканата от протестиращите в страната оставка на кабинета или редовните избори през март догодина. За доказателство нареди на парламентаристите от партията да направят необходимото, за да съкратят максимално технологичните срокове за внасяне на проекта и за гласуване на решение за ВНС.


Даде също нареждания за внасяне още днес на


поправки в Изборния кодекс,


които да гарантират машинното гласуване, и за купуване на сграда на Централната избирателна комисия, която заседаваше досега в бившия Партиен дом, но там от септември ще работи Народното събрание.Изявлението беше пред членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, като Караянчева и Дариткова, които са част от партийното ръководство, стояха от двете страни на Борисов и заявиха готовност да изпълнят задачата. Докато говореше, премиерът размаха


папка с проекта за Конституция,


като първо прати Караянчева и Дариткова да го депозират в парламента, а после обяви, че тримата правят контактна група за обсъждане с коалиционните партньори и други политически сили, за да се съберат до 2 септември 120 подписа (ГЕРБ има 95 - бел. ред.). В петък беше обявено, че проектът още не е готов, а медийният съветник на Борисов Севделина Арнаудова каза пред "Дневник", че се очаква да бъде завършен до края на следващата седмица. Управляващите пазят в тайна засега кои са авторите на текстовете. Подробности - тук.

Протестът свършил това, което Патриотите не успели

Гражданската енергия накарала ГЕРБ да вземе важни решения като това за студения резерв и парка "Росенец", след като в продължение на няколко години усилията на "Обединените патриоти" да ги убедят в същото били безуспешни. Това каза в интервю за "Нова телевизия" депутатът от ВМРО Александър Сиди: "Ние отдавна им казвахме на ГЕРБ, ако имат отношения с ДПС, да ги прекратят. Гражданската енергия на протеста доведе до това, защото ние очевидно нямахме сила да убедим Борисов три години и половина.


Сиди нарече искането на Борисов за свикване на Велико народно събрание (ВНС) "много добър ход", защото показал, че "тези, които водят протеста, искат просто да седнат на банките на парламента". От думите му се разбра, че Патриотите ще представят на ГЕРБ своите предложения за промени (наборна военна служба, образователен ценз за участие в избори, законодателна инициатива на президента), като са склонни на компромиси по тях.


Попитан дали "Обединените патриоти" биха приели подкрепата на ДПС за свикване на ВНС (ако БСП откаже подкрепа, без гласовете на движението идеята не може да се осъществи - бел. ред), Сиди отговори, че работа на ГЕРБ е да осигурява подкрепа: "На останалите политически субекти ще предложим държавническа визия за напред, а кой ще застане зад нея, няма значение".

Протестиращи блокираха входа на Министерството на правосъдието

Стоп кадър от видеото на БОЕЦ

© Дневник

Стоп кадър от видеото на БОЕЦ


Протестиращи блокираха официалния вход на Министерството на правосъдието на ул. "Славянска" и за кратко успяха да влязат в сградата и да барисадират вратите с бидони с вода, след което бяха принудени от охраната да напуснат, съобщава Би Ти Ви.


Това е първата акция от поредицата "блокади-изненади", обявена от Гражданското сдружение БОЕЦ, което е сред участниците в навлизащите днес в 40-ия си ден антиправителствени демонстрации. В блокадата участваха и представители на младежката организация на "Да, България".


Протестиращите тръгнаха от Орлов мост към министерството малко след 8 ч. тази сутрин и затвориха за кратко ул. "Раковски" по пътя си към сградата. Те остава пред входа и настояват за среща с министъра Данаил Кирилов, уточнява Би Ти Ви. "Не искаме мафията да пише новата ни Конституция", обяви лидерът на БОЕЦ. По данни на сдружението в акцията участват към 50 души.


Повече във видеото:

Някои политически сили искат да получат бонус от служебното правителство, коментира лидерът на СДС Румен Христов. В интервю за БНТ той предложи "ако толкова са сигурни в силите си, нека след 6 месеца да отидем на избори" или "да отидем на избори за Велико Народно събрание (ВНС) и нека те да спечелят - дали в обикновено, или във ВНС е все едно".


Според Христов сега е точният момент за свикване на ВНС, защото депутатите от Обикновено Народно събрание едва ли охотно биха се съгласили да свикат ВНС в началото на мандата си. По думите му СДС има свои предложения за промени в Конституцията, които са твърде различни от идеите на ГЕРБ, и ще ти внесе.

Румен Ненков: При Велико Народно събрание ще има нов кабинет

Кабинетът "Борисов" няма да продължи да управлява в оставка, ако се вземе решение за свикване на Велико Народно събрание - такова тълкувание направи бившият конституционен съдия Румен Ненков.


Той нарече "измислена" тезата, че тъй като основната задача на Велико Народно събрание е гласуването на конституционни текстове, шансът то да пристъпи към избор на правителство е малък и това теоретично дава възможност на Борисов да остане на власт до края на мандата на събранието който пък не е ограничен във времето и продължава до приключване на задачите му. Тя беше развита в края на миналата седмица от друг бивш конституционен съдия - Пламен Киров

​Великото Народно събрание заварва правителство, което не е съставено с неговия мандат, и първата му задача е да избере ново


Румен Ненков, бивш конституционен съдия

По думите на Нанков битката, всъщност, е за това дали да има избори през декември или януари, организирани от служебно правителство на Румен Радев, или редовни избори през март.

Спокойна нощ на блокадите в София и Варна

Нощта по блокираните кръстовища в София и Варна е преминала спокойно, съобщи БНТ. Очаква се днес да издигнат още един палатков лагер в столицата - Синдикатът на медицинските специалисти обяви, че ще разпъне палатков лагер пред Министерството на здравеопазването в знак на протест срещу неглижирането на медицинските специалисти от страна на властите.

Политическата криза: ГЕРБ внесе промени и за смесена система при избор на Велико Народно събрание

© Юлия Лазарова

Протестите в страната с искане за оставка на правителството и главния прокурор навлизат в 40-ия си ден.


Вчера Гражданското сдружение БОЕЦ - една от организациите, които участва в демонстрациите, обяви, че променя тактиката си и вместо да спират движението по кръстовища, привържениците й започват да блокират институциите с изненадващи акции.


Според анонса на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев тази сутрин в 8 ч. симпатизантите му ще се съберат на Орлов мост, за да се отправят към първата си цел. Блокадите на затворените до момента три централни софийски кръстовища - Орлов мост, Софийския университет и Ларгото, остават.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (331)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1084 Неутрално

  Протеста на Радеф!
  Смех!

  Машини прости, народ неук.
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4742 Неутрално

  Къде е бойко и ходи ли на работа в МС ?
  Хората го чакат да го поздравят !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на Скелета
  Скелета
  Рейтинг: 28 Неутрално

  Релсата докъде стигна, пуснете излъчване на живо как я мъкнат!

 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4742 Неутрално

  До коментар [#1] от "Zizu":

  Може ли да те попитам като близък до властта - от коя землянка бойко ти прочете оная смешна и НЕумна реч за Конституцията ???

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Ако счупят държавата... после какво ще правим със счупена държава?

 6. 6 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3864 Весело

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":

  " Къде е бойко и ходи ли на работа в МС ?
  Хората го чакат да го поздравят !!!"

  Пише проект за нова конституция !!! Подготвя своето оттегляне, ама след като се свикало ВНС и се приемело конституцията, дето и един ред не е прочел, да даде възможност на сараите да довършат престъпните си схеми и проекти у нас.....

 7. 7 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Това предложение за намаляване броя на депутатите лично на мен ми харесва като идея

 8. 8 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 57 Неутрално

  ОСТАВКА на Бойко и Гешев, Съд за Доган, Пеевски, Божков и Цветан Василев - толкова е просто!

 9. 9 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3864 Весело

  До коментар [#5] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  " Ако счупят държавата... после какво ще правим със счупена държава?"

  Къде е тая държава за чупене, че основното, което виждаме са само престъпните схеми на сараите и мутрите ?

 10. 10 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#9] от "samoedin":

  Тя си е счупена от има няма 30 години

 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3864 Весело

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  " Това предложение за намаляване броя на депутатите лично на мен ми харесва като идея"

  Аз викам първо да започнем с намаляване броя на мутрите у нас.....

 12. 12 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#11] от "samoedin":


  Да да. Това ще е началото

 13. 13 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  40-ия си ден с обещания за изненадващи блокади

  Всеки ден всеки час трмоза продължава.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 14. 14 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#11] от "samoedin":


  Защото в другия случай ще е ,,мутри пишат Конституция”😄

 15. 15 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3330 Любопитно

  Тези 40 дни като Възнесение ли ще се честват?

  Еретик
 16. 16 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 110 Любопитно

  На ден номер 40 ще възкръсне оня другар, и ще дари нови палатки на протеституиращите!
  🐂🐃🐄🐂🐃🐄🐂🐃🐄🐂🐃🐄🐂🐃🐄🐂🐃🐄

  Много съм прост
 17. 17 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 842 Неутрално

  Гражданското сдружение БОЕЦ не беше ли финансирана от банкера-беглец Цветан Василев?

 18. 18 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Колкото повече Дневник пише за протеста, той толкова повече се спихва. Сменете тактиката.
  Ако не знаете как,питайте Бай Тотьо.

 19. 19 Профил на Jalis Ironhammer
  Jalis Ironhammer
  Рейтинг: 1568 Неутрално

  Искате да видите истинска криза и протести? Погледнете Беларус. Това нашето са лигавщини.

  Underneath this flabby exterior is an enormous lack of character.
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3330 Любопитно

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  "Това предложение за намаляване броя на депутатите лично на мен ми харесва като идея"
  =============
  Защото се надяваш да ни излиза по-евтино и да се вършат по-малко глупости.
  Аз не съм такъв оптимист. Ако бюджетът на НС остане същият, все ми е едно колко човека ще го харчат. Тежестта на един депутат ще се увеличи и той ще се изживява като сенатор в търговията с влияние. Изобщо, винаги има какво да се оплеска...

  Еретик
 22. 22 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  До коментар [#19] от "Jalis Ironhammer":

  То Белорус е друго. Вижте целият западен свят плюс Израел.

 23. 23 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#21] от "Костадин Иванов":


  Всеки го гледа от различен ъгъл, но ъгъла от който ги виждам аз е, че половината и повече в НС изобщо не знаят за какво са там.

 24. 24 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Българския народ е тормозен от политици,мафиоти и протестиращи.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 25. 25 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3864 Весело

  До коментар [#3] от "Скелета":

  " Релсата докъде стигна, пуснете излъчване на живо как я мъкнат!"

  За Валери Симеонов трябва придвижването да е с възможност да проследява акцията в реално време ! Като пристигне в столицата да може да е подготвен да си изпълни заканата, че нещо хич го няма след като я направи и след това трябваше да действа....

 26. 26 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  Изненадващи блокади ми звучи мялко като партизански отряди, нападащи мандри. А от ден 1 просто трябваше денонощна блокада на НС, МС и прокуратура.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Мафията:
  -Риба се лови най-добре в мътна вода.
  Има нови евро фондове за усвояване.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 29. 29 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 783 Неутрално

  След 5 минути колко институции ще блокират :)

  The best way to predict the future is to invent it.
 30. 30 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Къде е бойко и ходи ли на работа в МС ?Хората го чакат да го поздравят !!!
  —цитат от коментар 2 на КМЕТ В СЯНКА


  За успехите ли? Аз го поздравявам за новата магистрала Европа, която ми строи. Браво!

  The best way to predict the future is to invent it.
 31. 31 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1035 Весело

  Щели да търсят покемони по кръстовищата.

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 32. 32 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Релсата докъде стигна, пуснете излъчване на живо как я мъкнат!
  —цитат от коментар 3 на Скелета


  Аз очаквах релса 4-5 метра. А те скатават с някакво парче 30 см.

  The best way to predict the future is to invent it.
 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3579 Весело

  До коментар [#13] от "deepblue":Всеки ден всеки час трмоза продължава.

  И на всякъде има материал

  https://www.youtube.com/watch?v=yYOR8cE3d50

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4004 Неутрално

  До коментар [#3] от "Скелета":

  А винкела се покри. Иначе трябва да изпълнява обещание.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Така или иначе всичко трябва да се промени из основи за да е работещо. Некадърните калинки-вън от властта!
  И след това нека да започнем с ВНС

 37. 37 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#35] от "cgv37662786":


  😂 ти го виж само за как се държи. Другото е излишно...

 38. 38 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Така или иначе всичко трябва да се промени из основи за да е работещо. Некадърните калинки-вън от властта!И след това нека да започнем с ВНС
  —цитат от коментар 36 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Ти какво предлагаш? Да върнем кубадинките и с тях ВНС?!?!? Нали предното ВНС беше доминирано от кубадинки!!!

 39. 39 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#37] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  ЗА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН НАЙ ДОБРОТО Е СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ И ОБЩА ДОБРОВОЛНА МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНА ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ

 40. 40 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3864 Любопитно

  До коментар [#34] от "Vlado Nikolov":

  " А винкела се покри. Иначе трябва да изпълнява обещание."

  Какво става с " божия инструмент" ? Защо не провежда акции в някое село след битови кражби, за да зарадва потърпевшите дядо и баба ?

 41. 41 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  САМО ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ДОБРЕ ВЪОРАЖЕНА ОБЩА ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА СИГУРНОСТА И ПРОСПЕРИТЕТА НА НАШИЯ ОБЩ ДОМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ .

 42. 42 Профил на pavur
  pavur
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  на първа страница на газетата се мъдри ''съдържание от ВИВАКОМ''. парите не миришат , нали? ко стана там с мръсната сделка около ВИВАКОМ ? тях не ги ли купи Путя ?

 43. 43 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 755 Неутрално

  До коментар [#40] от "samoedin":

  В отпуск е. Ама като се върне...

 44. 44 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА В БЪЛГАРИЯ Е ПОПУЛИЗАМ ,КОИТО НЯМА ДА СВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА .САМО ЩЕ НАКАРА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ МЛАДИ ХОРА ДА ИМИГРИРАТ ОТ БЪЛГАРИЯ .

 45. 45 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 270 Любопитно

  Това вече е абсолютен фарс... имам приятели ,които никога не са гледали новини и не им пука за политика и казват че ще гласуват за Борисов само заради тея изпълнения...И между другото са абсолютно прави, защото блокади и ограничаване става със много хора, а не със 50-100 души . Това е все едно парламента да упрявлявяш с 20 души партия. Аз вече 15 дена обикалям из града като луда, а още не е дошъл Септември, тогава си мисля че ще вдигнат палатките просто защото в момента софиянци ги няма... Провалът на протеста е огромен и заради липсата на лидери , които да кажат на медиите как виждат страната след 10 години , какви закони трябва да се сменят, какви заплати ще са целта на следващото правителство - конкретика и факти. Ако се върнем в началото , ще видим че протеста тръгна много силно и справедливо, после обаче се маргинализира до хора - политически лица.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 47. 47 Профил на pavur
  pavur
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  на Територията повече от педесе депутата й не требват . и без тва ни управляват от сараите , а главниот каскет като влезе в длъжност първом оди в Амбасадата на Козяк .
  същото е и с Ойропския Парламент , орган на Сараите и Сокола .

 48. 48 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ .В 21 ВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА НЕЩА .НЕ СМЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .

 49. 49 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Искате да видите истинска криза и протести? Погледнете Беларус. Това нашето са лигавщини.
  —цитат от коментар 19 на Jalis Ironhammer


  Такива протести имаше у нас, когато управляваше Партията на Радев. Явно си малък и не знаеш, какво е да те управляват комунисти.

 50. 50 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  НЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ХОРА ОТ КОИТО МЕ Е ГНУС И ИЗПИТВАМ ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ ТЯХ .АКО СЕ ПРОМЕНИ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И ИМА ЧИТАВИ ХОРА ЗА КОИТО ДА ГЛАСУВАМ .ДА.

 51. 51 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2836 Неутрално

  До коментар [#26] от "Darcas":

  Естествено че там са атаките !! Щом в една ПИК лива спалня има такива чекмеджета ...!?? Например в прокуратирата има : ритони , златни монети , пари в брой , исторически артефакти ... в МС също има златни кюлчета , пачки с по 500 евро . Такива бандитски навици имат всички ...гербери по областите. Атаката е правилна и обоснована ..Ще се конфискува НАГРАБЕНОТО от народа

 52. 52 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Думи като лустрация, електронно гласуване, честни избори ,ВНС и т.н са непознати на българския народ...

 53. 53 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Една шайка мутри са налапали властта и ОТКАЗВАТ да я сдават

 54. 54 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА КАЗАРМА МИ ОТНЕМА ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ЧОВЕК В 21 ВЕК

 55. 55 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2725 Неутрално

  До коментар [#17] от "bpcorp":

  Ъхъ ша ти кажат те кой ги финансира. Чакай от мъртвец писмо

 56. 56 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  До коментар [#54] от "cgv37662786":


  Задължителното гласуване няма как да ти отнема правото на свободен човек, защото от такива ,,свободни” човеци виж на какво дередже го докарахме. Всеки да плюе без да поема отговорност кой и за какво е избрал!

 57. 57 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3330 Неутрално
 58. 58 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2106 Весело

  До коментар [#55] от "сидер":


  Викаш друго си е да има паметна записка😄

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4452 Неутрално

  А между другото, адвокатчето Хаджигенов е осъден да плати 1000 лв. обезщетение за обида и клевета на председателя на българската федерация по кикбокс и муай тай...
  Този човек, не само заради това, а за десетки други неща, е просто недопустимо да бъди начело на протестите.
  Срам и позор!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 61. 61 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Протестите навлизат в 40-ия си ден с обещания за изненадващи блокади

  Летете червени ескадрони.

  Дано да полети и пилота.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 62. 62 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Една шайка мутри са налапали властта и ОТКАЗВАТ да я сдават
  —цитат от коментар 53 на Аз съм българче обичам наште планини зелени  На друга шайка.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 63. 63 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  ОБЩА ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ВИСОКО ПЛАТЕНА МИНИМУМ 2500 ЕВРО ЗАПЛАТА .ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА НАШАТА ЕВРОПЕЙСКА СИГУРНОСТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ НА БЪЛГАРИЯ

 64. 64 Профил на Сър Джон
  Сър Джон
  Рейтинг: 68 Весело

  А изненадващо коленичене и молебени с палене на свещи ще има ли?
  Имат опит.

  "Хубава работа, ама либерална" - организацията на "Да, България" в Столипиново
 65. 65 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#56] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  КАТО ГЛАСУВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОРИ ДА НАПИША ЧЕ НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ОЗАКОНЯВАМ ВЛАСТА НА ХОРА ОТ КОИТО МЕ Е ГНУС .ЩЕ ГЛАСУВАМНТОГАВА КОГАТО ИМА ЗА КОЙ .СЕГА НЕ.

 66. 66 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3579 Неутрално

  До коментар [#49] от "4ort":когато управляваше Партията на Радев

  Безсмисленото повтаряне на Борисов води до лекота и торта Сахар. Герб беше ли партията управлявала Галиче през Чоков? А К.Йорданов беше ли партията на Борисов

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 619 Весело

  Това предложение за намаляване броя на депутатите лично на мен ми харесва като идея
  —цитат от коментар 7 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  И на мен ми харесва!

  Два пъти по-малко депутати ще купя за ДВА ПЪТИ по-малко пари!!!

  Дори и покупната им цена мога да вдигна ...

  : )

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 70. 70 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#56] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  14 години сме член на Европейския съюз ,а комунягите ми говорят за задължителна казарма .Не сме в Еврозоната и шенген .Как да ги харесвам всички политици .

 71. 71 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2836 Неутрално

  До коментар [#46] от "4ort":
  Аз съм пътя ,и истината.....:)

 72. 72 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1134 Весело

  Релсата докъде стигна, пуснете излъчване на живо как я мъкнат!
  —цитат от коментар 3 на Скелета


  Бе не е стгнала далече, защото са се сетили. че са забравили траверсите и се върнали да ги вземат... ма забравили да оставят релсата и си я понесли по обратния път.
  Дайте да се хванем и да им помогнем някак!!! Аз бих открил дарителска сметка:
  DMS: Relsa. С дарението да им наемем някакъв превоз на момчетата, че те, милите ощи в XV век живеят :D

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 3064 Неутрално

  А между другото, адвокатчето Хаджигенов е осъден да плати 1000 лв. обезщетение за обида и клевета на председателя на българската федерация по кикбокс и муай тай...Този човек, не само заради това, а за десетки други неща, е просто недопустимо да бъди начело на протестите.Срам и позор!
  —цитат от коментар 60 на hamiltonf


  Че кой нормален човек с чест и достойнство,ще застане на чело на такъв оперетен протест?

 75. 75 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  До коментар [#46] от "4ort":Аз съм пътя ,и истината.....:)
  —цитат от коментар 71 на dejmos


  ... и релсата!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 76. 76 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2836 Неутрално

  До коментар [#60] от "hamiltonf":

  Това не беше най добрият специалист по АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА на ГЕРБ !???? :)) От кого България да поиска ...дребните 10 милиона , гепени оттам ?? Чувам нова приказка си направил ..за ДЖУДЖЕТА :) Да ви имам знамената и иконите...

 77. 77 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ЛОБИСТА ЗА КАЗАРМА .12 ГОДИНИ СЛЕДВА ПРАВО ЗА ДА ИЗБЕГНЕ КАЗАРМАТА .ТОЗИ ЧОВЕК МЕ ОМЕРЗЯВА .

 78. 78 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  До коментар [#77] от "cgv37662786":

  Кво точно си написал, че от тези главни букви се губи смисъла... ако има такъв де! :D

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 79. 79 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2534 Неутрално

  Служебно правителство, Служебно правителство, Служебно правителство, Служебно правителство, Служебно правителство,..... защо всички това повтарят? Ама нали щяхме "Мутри, вън!" каза РРадев, но никой не излезе от президентството, а той сам влезе при мутрите!
  Друмева си плюе на сурата и повтаря, че каквото и да става, ВНС, обикновено НС, нормални или предсрочни избори... непременно да има служебно правителство!
  Всички разбраха, че червените мутри предвождани от РРадев, Божков, Нинова не могат да спечелят избори и затова искат служебно да влезат във властта!
  РРадев защо се срамува да покаже готовото си служебно правителство? РРадев защо не покаже каква нова конституция му е приготвила Друмева за президентска държава?
  РРадев, вън от президентството, оставка!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 80. 80 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2836 Неутрално

  До коментар [#45] от "Yana Derevyanchenko":

  Оффф....олекна ми Янче :) Не си в джипката, и не си по кръстовищата. Недей да имаш големи очаквания към нас : Имаме нормално протестно БИТИЕ,....марихуана, алкохол, наркотици , и естествено не се къпем , защото сме болни от КОВИД 19 ,няколко от СПИН...и така. Всички ще гласуваме за ....Юлия Мендел

 81. 81 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1127 Любопитно

  Само си представете как ще се борят с корупцията едни хора, които напират да влязат във властта "служебно", а не чрез избори!

  Евроатлантида
 82. 82 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  До коментар [#79] от "chichka":

  Аз не искам да дава оставка! Защото "колкото повече се катери нагоре маймуната, толкова повече й се вижда *** "
  Неговият вече блести како петолъчката на Кремъл! :D

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 83. 83 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#78] от "Чимиджимичамиджоми":

  Такива като ангел джамбазки популисти и лицемери не тябва да са в политиката .

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#78] от "Чимиджимичамиджоми":

  НАПИСАНО Е ЧЕ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ Е БИЛ СТУДЕНТ ПО ПРАВО 12 ГОДИНИ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ДА ХОДИ В КАЗАРМАТА .

 87. 87 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2534 Неутрално

  До коментар [#82] от "Чимиджимичамиджоми":

  Правилно! Но днес отложиха с няколко месеца изборите в Нова Зеландия заради 6 нови заразени с Китайски грип!!!! А при нас служебното правителство колко години може да отлага изборите с грижа за здравето на "народа"? Нали точно това искат РРадев и Божков!
  Бойкиевци с тези пари които трошат сега по протести, ако бяха тръгнали из страната да създават структури, да печелят активисти..... щяха да влезат от раз в парламента! Сега ще се борят пак за 3,5%!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 88. 88 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  До коментар [#83] от "cgv37662786":

  A, така е много по-добре! И съм напълно съгласен!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2265 Неутрално

  Искате да видите истинска криза и протести? Погледнете Беларус. Това нашето са лигавщини.
  —цитат от коментар 19 на Jalis Ironhammer  Правиш ли разлика между държавния статут на Белорус и на България ?
  Първо се справи с този въпрос, а след това коментирай протестите там и у нас .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 91. 91 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  До коментар [#88] от "Чимиджимичамиджоми":

  А СЕГА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ЛОБИРА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА . А ТОЙ САМИЯ БЯГА ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА КАЗАРМА .

 92. 92 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1127 Неутрално

  Не забравяйте, всеки ден протест е повече от парите на Черепа и КТБ върнати в България. Ще издържим една зима, след седмица Бойко ще резне лентичката и на третата линия на метрото. Точно когато дойде оня с релсата в Орловград!

  Евроатлантида
 93. 93 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4742 Неутрално

  До коментар [#73] от "sa6":

  Беги спасявай ДК че са го сгащили.
  https://www.facebook.com/gdboec/videos/vb.288489671319356/1112058052522125/?type=2&theater

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2534 Неутрално

  Протестери, пуснете live излъчване на онези двата наркоманана с релсата. Докъде са? Носете им водичка и шоколадчета, че да не стане някой сакатлък и да вземе да се гътне някой. От друга страна, ще може да го изкарате като първия загинал на барикадите и да кръстите след години някой неолиберален джендър университет на негово име.
  —цитат от коментар 89 на RebellioN


  Остави тези с релсата. Какво стана с гладуващия 20-ти ден в палатките, ни храна, ни вода..... за него се притеснявам? Вече седмица Божков ТВ не ни го показва!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 96. 96 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1277 Неутрално

  До коментар [#12] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":
  До коментар [#11] от "samoedin":


  Да да. Това ще е началото
  ——
  Това е добре за първия ден. Какви ли още чудеса ще извършите през останалите 5 дни, докато стане време да полегнете на някое кръстовище да си починете. Или вие почвате отзад-напред?

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 97. 97 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2293 Неутрално

  До коментар [#60] от "hamiltonf":

  А между другото, адвокатчето Хаджигенов е осъден да плати 1000 лв. обезщетение за обида и клевета
  Този човек, не само заради това, а за десетки други неща, е просто недопустимо да бъди начело на протестите.Срам и позор!
  ▪️▪️▪️▪️
  😸😸
  Спомням си един министр-председател, който беше осъждан няколко пъти и на голяма сума за такива неща. И нищо, седи и сега води страната към „светло“ бъдеще....

  "Чуждестранен агент"
 98. 98 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 11 Неутрално

  ПАРТИЯТА НА ШКЕМБЕ ВОЕВОДА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛИЦЕМЕРИ И УМИРАМ ОТ КЕФ ЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ

 99. 99 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4742 Неутрално

  До коментар [#95] от "chichka":

  Пие вода от ритона.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 100. 100 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3845 Неутрално

  Прави грозно впечатление , че в медиите се обсъжда нещо ( свикване на ВНС!) , което не е искане със здрав и логичен смъсъл , а се ПРЕНЕБРЕГВАТ конкретните две основни искания на протестиращите- две оставки , които са подплатени с доказателства , недопустими за държава член на ЕС,НАТО , ООН и.......Това недвусмислено следва да говори на простосмъртините избиратели , че е дошло време да избират между тоталитарната посткомунистическа демокрация и свободен живот , подчинен на общоиприетите ценности на свободният свят......Да се допуска поредната мимикрия е пагубно за всички , защото едно ВНС следва да създаде нещо , което е скъсало окончателно с миналото , а нещо , което да го утвърди , защото откъдето и да се погледнат тези , които се натискат за ВНС , сдпокойно може да им се сложи кфалификацията на миналото.......

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK