На живо

Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Велко АнгеловБез напрежение протича 45-ият ден на протестите срещу правителството. Остават трите палаткови лагера - на Ларгото, на Орлов мост и до Софийския университет. Протестиращите занесоха играчки джипчета на Бойко Борисов, а на контрапротеста поискаха оставката на президента Румен Радев, който по-рано заяви, че конституционните промени минават през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори. Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че преговорите за събиране на подписи за внасяне на проекта на ГЕРБ за нова конституция започват във вторник. На "Доган сарай бийч фестивал" пък протестиращите оставиха край оградата на имота на Доган две "почетни оставки" – на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. За Доган бе оставена и баница – символ на властта. Протестиращи спуснаха надпис "Оставка" от паметника на Шипка, където днес се честват 143 години от Шипченската епопея.


"Дневник" проследи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите в страната.
На Орлов мост протестът протича спокойно, малцина са останали в този час, които спокойно си говорят. Чуват се спорадични възгласи "Оставка".


Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Велко Ангелов

Контрапротест пред Румънското посолство

При посолството на Румъния се събраха около 40 контрапротестиращи, съобщи БНР. "Жива гражданска стража против блокадите в София и против насилието над жени и майки". Така хората пред посолството определят поредната си демонстрация след инцидента. Те искат оставката на президента Румен Радев заради това, че държавният глава според тях е противопоставил един срещу друг хората.


Контрапротестиращите планират голям митинг през следващата седмица. Очакват разрешение от Общината, защото подчертаха, че са законно протестиращи, защото демокрацията означава закон.


Не е блокирано кръстовището при посолството. Проявата е огласена от скандирания "Оставка, Радев", "Изчезвайте от Орлов мост", "Вън катуните от София", "Яйцата на пазара, не по сградите".

Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Велко Ангелов


Протестиращите донесоха играчки джипчета за подарък за премиера Бойко Борисов, за да "има на какво да се вози премиерът и след като подаде оставка, и да може да продължи да открива пътища към себе си". Джиповете са малки, обявиха от "Отровното трио", за да съответстват на морала на министър-председателя. Дарението за премиера беше озвучено с песента на Тодор Колев "Камион ме блъсна".


Протестиращите запалиха и свещи пред Министерския съвет, за "да прогонят тъмнината" и да се помолят за оставката на кабинета. Инициативата е под надслов "Да запалим свещ, за да разцепим мрака".


Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Велко Ангелов

Призив за домати на 2 септември

От трибуната пред ларгото Николай Хаджигенов напомни на присъстващите, че на 2 септември от 8 часа пред бившия партиен дом е насрочено "Велико народно въстание". На тази дата управляващите се готвят да съберат 120 гласа в Народното събрание, за да започнат обсъжданията по написаната от ГЕРБ нова Конституция. "Ние няма да позволим мафията да създава основния закон на България. Елате от цялата страна. Ще останем докрай. Ние няма да си тръгнем, докато те не си тръгнат от власт", призоваха от "Отровното трио" и призоваха хората да носят домати, с които да замерват парламента.


"Отровното трио" критикува спускането на надпис "Оставка" от паметника на Шипка

На 45-я ден протести с искане на оставката на правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев в София протестиращите традиционно се събраха пред Министерския съвет. Следва и традиционното шествие до Орлов мост. Остават блокирани и трите възлови кръстовища в града - на Министерския съвет, на Софийския университет и на Орлов мост.


По-рано днес "Отровното трио" разкритикува действията на паметника Шипка, откъдето беше спуснато знаме с надпис "Оставка". "Не смятаме, че паметници-светини на българската история могат и трябва да бъдат използвани за политическите страсти на деня. Съзнаваме, че възмущението към днешната власт е огромно - нашето е не по-малко. Но Паметникът на свободата – връх Шипка, Казанлъшката гробница, Мадарският конник и други национални паметници на културата с непреходно значение за България, не могат да бъдат "простор" за лошия вкус в обществените отношения", написаха пиар експертът Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов във "Фейсбук".


В 20:30 ч. пред Румънското посолство ще се проведе и станалият вече редовен протест срещу блокадите.


Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Велко Ангелов

Протести и в страната

Съботният протест във Варна започна на обичайното си място - пред Общината, съобщи БНТ. Сред протестиращите срещу правителството и главния прокурор днес има и медицински специалисти. Те казаха, че нямат политически искания, а искат да спрат лъжите за състоянието на сектора и да не се третират болниците като търговски дружества, така че парите за здраве да отиват за пациентите и за тези, които ги лекуват. Изразиха и недоволство от условията за работа и ниското заплащане, което води до все по-голям недостиг на кадри. След като недоволните от управлението на страната се събраха, шествието планира да премине през централната част на града и да достигне Морска гара и Крайбрежната алея.


Протестът в Пловдив тази вечер е организиран от клуб "Възраждане". Освен българското знаме протестиращите развяха и Самарското знаме, с което българските опълченци воюват за българската свобода на Шипка.

Надпис "Оставка" от паметника на Шипка

Четирима мъже и една жена се барикадираха в паметника на свободата малко след честванията от годишнината на Шиченската епопея, съобщи "Нова телевизия". Те пуснаха знаме с надпис "оставка". Наложи се да бъдат изведени принудително с полиция. На излизане от монумента задържаните не се обозначиха като привърженици на нито една политическа сила или движение.


Директорът на музея Чавдар Ангелов определи действията на арестуваните като кощунство и поругаване. "Това не е място за политика. Съжалявам, че това се случи. Извинявам се на всички, които станаха свидетели на този вандалски акт. И за съжаление, след като в началото на 50-те години му е била сложена петолъчка, това е вторият път, когато Паметникът на свободата е поруган по един абсолютно недопустим начин", коментира той.


И днес хиляди изкачихте този връх, за да докажете, че достойнството стои по-високо от страха и забраните - това каза президентът Румен Радев пред паметника на свободата на историческия връхв "Шипка" по случай 143 години от Шипченската епопея.


"Нашите опълченци не се криеха зад гърба на могъщата армия на Царя Освободител, в очакване тя да донесе тяхната свобода. По тези скали, по тези урви, те воюваха и умираха, отдавайки живота си, но никога не се предадоха. Воюваха и умираха, за да докажат, че народът ни е достоен за свободата и платиха с живота си за тази свобода.
С този несломим дух, с тази вяра в собствените сили, с това единение в делото опълченци и възрожденци възкресиха отечеството. С този дух, вяра и единение ще успеем и всички ние, техните потомци, които днес се борим за една свободна и справедлива България", каза още Радев от връх Шипка.

Гешев събира над 700 прокурори в резиденция "Бояна"

На 24 август от 11 часа в Дом №2 на резиденция"Бояна" ще се проведе Национално съвещание на Прокуратурата на Република България на тема "Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежко нарушение на върховенството на закона съгласно чл. 7 от Договора за Европейския съюз".


Съвещанието се организира във връзка с декларация на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет от 10.08.2020 г. по повод опитите за грубо посегателство върху независимостта и доброто име на българските магистрати, нарушаването на върховенството на закона, принципа за разделението на властите и опитите за политически натиск. За участие в Националното съвещание желание са заявили над 700 прокурори и следователи от цялата страна, съобщават от пресцентъра на прокуратурата.


Покани да присъстват на Националното съвещание са отправени към представители на парламентарно представени политически партии, до президента, министър-председателя, министри, членове на Висшия съдебен съвет, до Инспектората към ВСС, както и до дипломатическите представителства на страните членки на ЕС. Събитието е открито за медии, уточняват от държавното обвинение.

Баница за Ахмед Доган на "Доган сарай бийч фестивал"

Станалото вече традиционно събитие "Доган сарай бийч фестивал" бе организирано и днес в парк "Росенец", мсъобщи БНР. Протестиращите оставиха край оградата на имота, свързван с почетния председател на ДПС Ахмед Доган две "почетни оставки" – на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. За Доган бе оставена баница – символ на властта, посочвайки, че именно той разпределя парчетата от нея. Организаторите на акцията имаха и още един подарък – книгата на Стефан Цвайг "Между власт и морал рядко има връзка".


Актове, че част от постройките в т. нар. летни сараи на Ахмед Доган са незаконни, са разлепени на сградите в парк "Росенец". Едва няколко от сградите там са със строителни документи. Останалите са издигнати без разрешение за строеж, без инвестиционни проекти и съгласуване с контролните органи. Ако няма възражения, те трябва да бъдат съборени. В разлепените актове е посочено, че строителят на обектите е "неизвестен". Част от тях са издигнати в имоти на "Хермес Солар", а други – в държавни парцели. Едната двуетажна постройка е вдигната на плажната ивица.

Във вторник започват разговорите за новата конституция

Предстоят преговори за събиране на подписи за внасяне на проекта за нова конституция. Преговорите започват във вторник в парламента. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в Златоград, където участва в официалното освещаване на паметника на Момчил войвода, съобщи БНТ. Преговорите ще са с всички парламентарно представени групи, които са заявили желание да разговарят с парламентарната група на ГЕРБ. В края на седмицата ще стане известно как са преминали преговорите, каза още Караянчева. По думите й предлаганата промяна е само една покана за разговор.


Караянчева коментира и протестите в София и страната. "Няма нищо по-хубаво от това българските граждани да изразяват свободно мнението си, стига да не пречат на другите граждани, защото всички имат права, разбира се и да не нарушават техните права. Но виждам, че младите хора изчезнаха от този протест. Ние отговорихме на исканията за Велико народно събрание, за промяна в конституцията. Тази промяна, която ние предлагаме, това всъщност е само една покана за разговор. Някой се опитва да каже, че едва ли не това ще бъде конституцията, окончателната, единствено и само на ГЕРБ, но това са абсолютно злонамерени говорители", каза тя, цитирана от БНТ.

Борисов: Данните на "Фич" показват, че сме на верния път

Международната рейтингова агенция "Fitch" потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ със стабилна перспектива", съобщи премиерът Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.


"Международните експерти отчитат, че благодарение на фискалната стабилност и натрупания излишък - икономиката ни издържа на натиска. Влизането ни в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз също допринася за поддържането на фискална стабилност на фона на нарастващата политическа несигурност. Много пъти съм казвал, че се задава криза, която ще бъде тежка и продължителна. Тези данни ни показват, че сме на верния път. И ни мотивират да работим още по-усилено, за да се справим заедно с предизвикателствата. С поредната положителна експертна оценка на авторитетната международна агенция ние отговаряме и на критиките към нас", пише още премиерът.

Радев поиска саморазпускане на "дискредитирания" парламент

Ден 45: Джипчета играчки за Борисов, контрапротестът иска оставката на Радев (хронология)

© Прессекретариат на Държавния глава


Пътят към конституционни промени минава през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори - това каза пред журналисти президентът Румен Радев на връх Шипка, където участва в отбелязването на 143 години от Шипченската епопея.


Той каза, че е чел проекта за нова Конституция на ГЕРБ, но няма да попадне, а съветва и всички българи, експерти и политолози - да не "попадат в капана на Борисов". "Всичко това е с цел да има дебат, да се печели време, и целта е и личното спасение на министър-председателя за сметка на обществото. Ще има такива дебати, те трябва да се проведат, но след оставки", каза още той.


Повече от изказването му вижте тук.

В днешния 45-и ден на протести с искане за оставка на премиера и главния прокурор остават блокадите с палаткови лагери на три кръстовища в София - Орлов мост, пл. "Независимост" и Ректората на СУ "Св. Климент Охридски". Обстановката там е спокойна, нощта също е преминала без напрежение, съобщи БНР.


Очаква се и тази вечер на бул. "Ситняково" между 20 и 22 часа да се проведе контрапротест на граждани, недоволни от блокадите. От няколко дни те се обявяват като "гражданска стража" против затварянето на кръстовището при посолството на Румъния. Техният протест обаче е на тротоара и няма затруднения в движението.

Ключови думи към статията:

Коментари (563)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7458 Неутрално

  Те тези на протестите са достатъчно интелигентни.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  Аз па съветвам българите да се хващат на голата кука на Радев :)

 5. 5 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2680 Неутрално
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 963 Неутрално

  Импийчмънт.
  Резидента вън от България. Да ходи при Шеломов.

  ДБ=БКП
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 394 Весело

  Мисирките не можаха ли да отидат до Евксиноград, че трябва дронаджията да ходи до Шипка .

  При положение, че фигуранта се изказва през ден когато не е на Евксиноград и даже всички телевизии го включват извънредно, пак плаче, че искали да го цензурират

 11. 11 Профил на iuj44675405
  iuj44675405
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Изтокът, Западът и залезът на Бойко Борисов - "Алтернативата" с Лили Маринкова, 21 август 2020

  https://www.youtube.com/watch?v=3JO-7XJbQzc

 12. 12 Профил на iuj44675405
  iuj44675405
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бойко Ноев обяснява как в газовата врътка Радев защитава прозападната ориентация на България, а Борисов интересите на Рашистан

  https://www.youtube.com/watch?v=3JO-7XJbQzc&t=1752

  Цялото е интересно, ПОПИЛЯХА ибрика на Путин, Борисов

 13. 13 Профил на iuj44675405
  iuj44675405
  Рейтинг: 8 Неутрално

  таа поредна изгъзица на мафията ДПС/ГЕРБ видяхте ли я?

  BG16RFOP002-2.083 “ВАУЧЕРНА СХЕМА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ ЗА ИНФОРМАЦИОННИ И КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ (ИКТ) НА МСП”

  https://www.sme.government.bg/?page_id=51249

  наче раздават се ваучери 5000лв за страничка и 20000 за информационна кампания. Тука мафиотските схеми са минимум две

  1. изпълнителите са предварително определен наш си списък -- в тях реално отиват парите, затова са ваучерите
  2. най-вероятно това са така любимите кафяви информатори

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15 Профил на iuj44675405
  iuj44675405
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Очевидно указанията от мАЦква са дошли!!!
  —цитат от коментар 8 на pirvt


  отдавна, и указанията явно са били Борисов да строи хиляди като вас, като плаща с нашите пари... защото иначе Борисов си отива, а той е основен изпълнител на Путин

 16. 16 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 867 Неутрално

  Оставка на Борисов и Гешев са исканията на няколко провалени партии и олигарси. Техните искания се смесват с тези на протестиращите, дори гласа им се извисява над останалите искания.

  Скоро Кьовеши ще си влезе във функциите и надявам се, първо ще обърне внимание на България. Не е ясно защо провалените партии и олигарси бързат да вземат служебно властта месец-два преди да пристигне Кьовеши.

 17. 17 Профил на iuj44675405
  iuj44675405
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Изтокът, Западът и залезът на Бойко Борисов - "Алтернативата" с Лили Маринкова, 21 август 2020

  https://www.youtube.com/watch?v=3JO-7XJbQzc
  —цитат от коментар 11 на iuj44675405  TV1 България
  15.2K subscribers

  Изтокът, Западът и залезът на Бойко Борисов - интервю с американския журналист Джеф Щайн.  Илиян Василев, бивш посланик в Москва и Бойко Ноев, бивш министър на отбраната с коментари в студиото.

  Д-р Цветеслава Гълъбова за морала на българския учен.


  Гледайте "Алтернативата" с водещ Лили Маринкова от 19:30, също и в @TV1 България, Facebook TV1 България, както и на www.tv1channel.org

  Бъдете част от "Алтернативата", дарете за бъдещето на свободните медии! https://alternativata.bg

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Руснаците смятат, че ние не сме им благодарни за Освобождението, оттам идва и митът за 200-300 000 жертви

 22. 22 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1450 Любопитно

  Румен Радев да си затваря устата, че мирише на Русия.
  —цитат от коментар 19 на irina.gergova

  Обоснови се!

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1450 Весело

  Дано се намери някой, от обкръжението на Радеф, да му каже, че е тотално пропаднал!Този прост човечец е вреден за българското общество!
  —цитат от коментар 24 на Zizu

  Българското общество трябва да робува на Доган/Пеевски/Борисов.
  И на Простата Кърджалийска ПеперУТКА! Това не е вредно.
  Тогава, тогава, предвиждам такъв живот,
  че само си викам "ДАНО".

 27. 27 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 658 Неутрално

  БОРИ СС ОФ Е БИТА КАРТА , ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е НЕГОВИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГО РЪФАТ

 28. 28 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 970 Неутрално

  Ако бях искала съвет от Радефф, смятайки го за способен да даде такъв на българите - щях да гласувам за него. Но не съм. Аз и други като мен извън българския народ, към който се обръща президентът, ли сме?

 29. 29 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Весело

  ,,Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежко нарушение на върховенството на закона...”
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂тези не спират да ни разсмиват.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  Българската прокурватура КЪДЕ СПА ДЕСЕТ ГОДИН та не се зае със закононарушенията около олигардите и около ИМЕНИЕТО на един наш СЪнародник в ,,Росенец” ?😂😂😂😂
  Еййй идиоти ще си останете и това е!
  Спасение-няма!

 33. 33 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Неутрално

  До коментар [#2] от "Мизийски":


  До коментар [#3] от "vincenzo76":


  До коментар [#4] от "realguru":

  Къде се крие бойко? Защо не отиде при протестиращите и да се разберат като мъже ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Капанът на Сараите/Борисов: Някой трябва да играе/имитира ролята в театъра/цирка на опозиционер, да прихване оная част от неориентираните/тулупи/мисирки да гласуват за политически патерици на изборите. Тук влизат така наречените патриоти, барековчета, заблудените, които се прехласват по сестра Галева, Слави Трифонов не прави изключение.
  Защо ГЕРБ ще бъде отново N1, ББ отново премиер и ДПС отново истинският властелин, правещ се на опозиционер?
  Защото:
  1. Размива се политическото пространство с контролирани от сараите политически патерици. Размито политическо пространство след изборите се консолидира от Сараите по простата причина, че всички вождове на политическите патерици са контролирани от сараите.
  2. Нагласен е корпоративният вот. Повишените заплати на държавните чиновници и техните семейства, заедно с гласовете на общински служители, кметства и техните семейства, както и гласовете на подкрепяния от властта бизнес гарантират очакван вот за ГЕРБ минимум 500 хиляди гласа. Към този вот се добавят минимум 300 хиляди гласа на ДПС.
  3. Нагласен е купеният вот. Добавянето на 50 лв. към пенсиите, което ще е многократно до изборите, автоматично до тук привлече също 500 хиляди, които започнаха да сричат опорните точки - какво толкова искат протестиращите, вижте властта колко много направи за нас!? ОРГАНИЗИРАХА ГИ ДА КОНТРАПРОТЕСТИРАТ (ПРАКТИЧЕСКИ ПЛАТЕН КОНТРАПРОТЕСТ). Спомнете си Ботев: Песен за паричката...
  4. Към купеният вот се добавят циганските гласове. Те правят безусловно това, което им разпореждат местните тартори/цигански барони. Вече си получават порциите. Тук има гарантирани 500 хиляди гласа.
  5. Мъртви души. На подчинение само на сараите е службата ЕСГРАОН. Тук се държат около 200 хиляди ЕГН на така наречените мъртви души, които лично ги разпределя проклятието на България. Към тях се добавят приблизително още 200 хиляди ЕГН на други мъртви/живи, които отдавна, целенасочено са напуснали България и по гореизброените причини са решили да забравят завинаги тази нещастна държавица. Не ги интересува, че има избори, че имат право да гласуват и т.н. Но ЕГН -то в ГРАО им се пази.
  6. След като проклятието на България във финалната фаза на изборите получи предварително данните от Мишо Константинов за резултатите, дава указания от къде да се отреже, къде да се добави и т.н. Нареждането се изпълнява от внедрени от сараите добре обучени, верни кадри, единствено само те имащи достъп до системата за окончателна обработка на изборните резултати, поддържана от държавната фирма "Информационно обслужване". Който иска да си прави сверки с хартиените протоколи, да си прави - мисия невъзможна. За кадрите в Информационно обслужване отговаря Спас Русев. Затова изпълнителният директор, борда на директорите и разните му там директорчета са негови предложения.

  Съберете числата, цитирани по-горе и си направете извода за истинската причина да не се подава предсрочно оставка.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Президента, по-добре да си замълчава,
  отколкото тъпи предложения да дава!

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  До коментар [#31] от "smotlixx":Радев са го избрали хората бе диване загубено!Кой си ти че да решаваш къде му е мястото и къде не му е?
  —цитат от коментар 36 на und16569194


  Е парламента кой го е избрал? :)

  Да не би маймуните да са го избрали? ;)

 40. 40 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1195 Любопитно

  Те тези на протестите са достатъчно интелигентни.
  —цитат от коментар 1 на Роси


  Та твърдиш значи, @Роси, че „Те тези на протестите са достатъчно интелигентни“, така ли? Ех, олекна ни, да знаеш! Досега се изпотрепахме да се чудим как, значи, да се разпознае интелигентността, а как било! Ашколсун, ханъм, машалла! Ето една висока проява на интелигентност - да замеряш държавните институции с яйца, хеле пък пъдпъдъчи! А каква висша проява на същата тази интелигентност, която толкова много те възхищава, е замерянето със свински уши! Триумф на интелигентността, Айнщайн ряпа да яде! Не смеем да си помислим колко пък са интелигентни ръководителите на „тези на протестите“. Те пък трябва направо да спират влака със силата на своята мисъл, а през свободното си време свирят на виолончело или да пишат стихове! Скъпа @Роси, ще бъдеш ли така добра и така любезна и ако може да може да ни дадеш още малко подробности за тази неземна интелигентност?

 41. 41 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  До коментар [#40] от "Santos":

  Сводката след разтурянето на палатковия лагер в Пловдив.

  10 криминално проявени. Единия от тях го търсели в момента и го хванали. И шест употребили алкохол. Единия сериозно пиян, другите по-малко. :)

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1195 Любопитно

  До коментар [#40] от "Santos":Сводката след разтурянето на палатковия лагер в Пловдив.10 криминално проявени. Единия от тях го търсели в момента и го хванали. И шест употребили алкохол. Единия сериозно пиян, другите по-малко. :)
  —цитат от коментар 41 на realguru


  Та викаш, значи, единия сериозно интелигентен, другите по-малко? Машалла, прекрасни младежи, брей! Всяка страна би се гордяла с тях! Нали?

 44. 44 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  До коментар [#39] от "realguru":
  Парламента е НЕработещ от много време!

 45. 45 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2036 Неутрално

  С уважение към хората на "Ситняково" , участващи в "гражданската стража".

 46. 46 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Цялата тая суматоха със политиката взе да омръзва. Борисов ясно трябва да каже дали остава или не. Какви са тия протакания , ако не това, то това, ако има това ще стане това. Или да дава оставка или ясно да заяви че остава. Цялата му политика е във средата, това не е мъжко , не е политически обосновано. Пред народа се застава ясно и се казва , какво се прави. След неговото видео , половината неща се промениха още на втория ден. В България няма силни политици , които да ударят по масата и да кажат какво ИСКАТ.

 47. 47 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  До коментар [#39] от "realguru": Парламента е НЕработещ от много време!
  —цитат от коментар 44 на und16569194


  Апа Президенството е доста безсмислена институция като цяло. Ама на плащаме заплати и на двете. :)

 48. 48 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3068 Гневно

  Срамно др.резидент да зовете за НЕспазване на Конституцията!Още по-срамно е че един руски агент храненик на Решетников разделя и насъсква хората в страната едни срещу други!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 49. 49 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  До коментар [#47] от "realguru":


  Ами спри да им плащаш най-накрая на мутрите!

 50. 50 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  До коментар [#46] от "Yana Derevyanchenko":


  Борисов е хубаво да се яви отново на избори!
  Вижда че народа е НЕдоволен от управлението.
  Какво чака? Да има кръв ли?
  Нали не иска и не може да гледа кръв!
  Да отива на предсрочни !

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Неутрално

  До коментар [#19] от "irina.gergova":

  ето ти я миризмата другарко !
  https://www.facebook.com/grigor.zdravkov/videos/3205841786166563/UzpfSTEwMDAwMjIyMzE4NzYxMjpWSzoyNjU5NDg4NTcwOTgzNDgx/

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 53. 53 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  Борисов спокойно може да започне работа като Горанов. Примерно може нещо като ,,консултант по съпорт” или футболен рефер примерно. И езика който използва се връзва абсолютно!

 54. 54 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Неутрално

  До коментар [#44] от "und16569194":

  Бойко го обезличи и взриви парламентаризма.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 55. 55 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Весело

  До коментар [#51] от "todor._89":

  Няма да посмее. Тогава ще видите народната любов от която в момента всичките са се скрили.
  Кажи къде е бойко и кой управлява държавата ?
  ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА !!!??!??

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 56. 56 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Весело

  До коментар [#53] от "und16569194":

  Не отговаря на години и килограми за рефер. За другото както си реши.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 677 Весело

  До коментар [#55] от "КМЕТ В СЯНКА":

  РадеФ е клиент на Гешев! Само още не му е "дошъл номера". Знае го, всички го знаят, и за това "шубето" е гоямо.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 59. 59 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Весело

  До коментар [#56] от "КМЕТ В СЯНКА":


  То и едни други не отговарят на акъл за главни прокурори, ама на виж

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на cgv37662786
  cgv37662786
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#11] от "iuj44675405":

  Криптовалута за над $50 млрд. е преместена от намиращи се в Китай дигитални портфейли към други части на света през 2019 г., сочи нов доклад. Изследването подсказва, че китайците са намерили начин да прехвърлят по-големи от позволените суми извън страната, коментира CNBC.

  На гражданите в Китай е позволено да купуват до $50 хил. в чуждестранна валута годишно. В миналото по-богатите китайци заобикаляха ограничението чрез инвестиции в недвижими имоти и други активи в чужбина, но правителството забрани и тези дейности, припомнят от Chainalysis, които се подготвили доклада.

 63. 63 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 855 Неутрално

  И другите парламентарни марешки по-магарешки

 64. 64 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 690 Любопитно

  На 24 август от 11 часа в Дом №2 на резиденция"Бояна" ще се проведе Национално съвещание на Прокуратурата на Република България на тема "Отстояване на независимостта на българската прокуратура с оглед предотвратяване на риска от тежко нарушение на върховенството на закона съгласно чл. 7 от Договора за Европейския съюз".
  —цитат от коментар 0 на Дневник  Член 7

  (предишен член 7 от ДЕС)

  1. По мотивирано предложение на една трета от държавите-членки, на Европейския парламент или на Европейската комисия Съветът, с мнозинство от четири пети от своите членове, след като получи одобрение от Европейския парламент, може да констатира наличието на очевиден риск от тежко нарушение от държава-членка на ценностите, посочени в член 2. Преди да направи тази констатация, Съветът изслушва въпросната държава-членка и може да отправи препоръки към нея, като действа съгласно същата процедура.

  Съветът редовно проверява дали основанията за такава констатация продължават да са налице.

  2. Европейският съвет, като действа с единодушие, по предложение на една трета от държавите-членки или на Европейската комисия, след като получи одобрение от Европейския парламент, може да установи наличието на тежко и продължаващо нарушение на ценностите, посочени в член 2 от страна на дадена държава-членка, след като покани тази държава-членка да представи своята позиция.

  3. Когато е направена констатация по параграф 2, Съветът може с квалифицирано мнозинство да вземе решение за спирането на някои права, произтичащи от прилагането на Договорите по отношение на въпросната държава-членка, включително и на правото на глас на представителя на правителството на тази държава-членка в Съвета. Като прави това, Съветът взема под внимание възможните последици от такова спиране върху правата и задълженията на физическите и юридическите лица.

  Във всеки случай задълженията на въпросната държава-членка според Договорите продължават да бъдат обвързващи за нея.

  4. Съветът може впоследствие с квалифицирано мнозинство да вземе решение да измени или отмени мерките, взети въз основа на параграф 3, в отговор на промените в ситуацията, която е довела до тяхното налагане.

  5. Условията и редът за гласуване, които, за целите на настоящия член, се прилагат за Европейския парламент, за Европейския съвет и за Съвета, са определени в член 354 от Договора за функционирането на Европейския съюз.


  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/HTML/?uri=CELEX:12016ME/TXT&from=BG

  Каскетурата в акция (мъглява) !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 65. 65 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 60 Неутрално

  На Борисов вече никой не му вярва. Толкова ли не може да го разбере?

 66. 66 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  А да се хванат в капана на Радев?

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 394 Весело

  Те тези на протестите са достатъчно интелигентни.
  —цитат от коментар 1 на Роси


  Да, така е
  Даваха ги на протеста рамо до рамо Румен Петков, Александър Томов - Лупи, Мая Манолова, Бабикян и Хаджигенчо

  С такива умни хора, България ще пребъде
  Новото е близо

 69. 69 Профил на Борислава Димитрова
  Борислава Димитрова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#50] от "und16569194":
  Ще му се на някой,ама нямааа

 70. 70 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  Борисов просто се възползва от възможността, която му предоставиха триото. А именно намали се натиска от протеста и се поставиха се някои искания. Борисов тръгна да изпълнява едно от тези искания. Друг е въпроса, че трито не можа да прецени всички възможни развития на ситуацията. Като не могат да преценят добре нещата, защо се захващат. Такива некомпетенти хора не трябва и да управляват. Притиснати от обстоятелствата много бързо им се наложи да се отметнат. Добри или лоши промени вече е даден ход за промени в конституцията. Ако бъдат приети тези, които на следващите избори съберат 160 депутата, могат да поискат пак ВНС и други промени. Като са толко силни съвсем скоро, че има редовни избори, от какво се притесняват.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3706 Неутрално

  До коментар [#65] от "und16569194":

  На Борисов вече никой не му вярва. Толкова ли не може да го разбере?
  —цитат от коментар 65 на und16569194

  Сигурен ли си?
  И кой ти го каза това? Кашпировски? Баба Ванга? Резидента Радев? Или онова трио Халваджан, Бозаджан и Бабишкян?
  Бойко е мърляч. Но пред всички останали, взети заедно, е един икономически и социален корифей.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 73. 73 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  "декларация на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет от 10.08.2020 г."
  От ВСС да не са си прекъснали отпуската? Ох, страх!

 74. 74 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  [quote#68:"001"][/quote]

  Пияните и криминално проявените по кръстовищата дано не счупят пак някоя кола.

 75. 75 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  До коментар [#2] от "Мизийски":
  "динственото което остава на пРезидента е накрая да преспи в една от палатките на Орлов мост. Така ще завърши опитът за преврат, който пробва Резидентът. Той вече върви по улиците и насъсква българи срещу българи."

  Ако е така Бойко защо не започне процедура по импийчмънт на президента ? Вместо да предлага нова конституция трябваше това да направи. Основанията ги има. Няма значение дали процедурата ще доведе до сваляне на Радев. Няма да се събере квалифицирано мнозинство от 2/3 , това е ясно , но ще има дебати в парламента, изваждане кирливите ризи на руския резидент. Ще бъде опит да се отклони внимението на протеста към правителството и да се насочи към президента.
  Борисов беше казал по повод искане на остовкото му , че всеки има право да иска оставки и сочи за пример себе си: той искал оставката на Радев. Ами като я иска , да започва процедура за импийчмънт.

 76. 76 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2799 Любопитно

  Радев и той ли като Роската забрави нашите опълченци срещу кого са воювали на Шипка?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  "В днешния 45-и ден на протести с искане за оставка на премиера ....."

  При Орешарски протестите продължиха 245 дни и накрая Орешарски подаде оставка не заради протестите , а зарди това , че ДПС излезе от коалицията след едно изпито кафе на Местан с Борисов в Кържджали.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 80. 80 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  Радев и той ли като Роската забрави нашите опълченци срещу кого са воювали на Шипка?!
  —цитат от коментар 76 на Julian Mall


  Не му е било удобно да ги споменава , защото нашите опълченци са се били срещу руски казаци на служба в армията на султана.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 927 Неутрално

  Ще разберем за кого работи Радев няколко месеца след като вземе властта и се опита да управлява със служебното правителство на БСП. След зимата Виденов 2 ще видим дали ще избяга в Русия или в САЩ!

  Евроатлантида
 85. 85 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Весело

  До коментар [#58] от "todor._89":

  Не забелязвам да се крие като твоичкия.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 86. 86 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4708 Весело

  До коментар [#61] от "НеКой":

  И ти с години ни лъжеше, че си мъж докато не се изпусна миличка !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на Мирослав Владимиров
  Мирослав Владимиров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не се хващайте на капана на Борисов, хванете се на капана на Президента

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 830 Неутрално

  А за капана "Радев", няма ли да каже нещо?

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5132 Неутрално

  До коментар [#78] от "tacheaux":

  Повече от година - 405 дни.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 927 Неутрално

  Бабикян е Шишито на БСП!

  Евроатлантида
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Силен Радев. Браво. Трябва да активира потенциала си до краен предел, за да изметем мафията. После... ще видим 😁😁😁

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK