На живо

Ден 50: "Стена на позора" и нови въпроси за адреса на Гешев (хронология)

Ден 50: "Стена на позора" и нови въпроси за адреса на Гешев (хронология)

© Велко АнгеловДнес е 50-ият ден от началото на протестите срещу управлението и с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Политическите събития и коментари от деня проследете тук.
Протестно автошествие се проведе в Стара Загора. Близо 30 автомобила преминаха за пореден път по улиците като в "маршрута" бе включена и Съдебната палата, където възникна затруднение на движението, съобщи Би Ти Ви. Крайната точка отново бе палатков лагер в Стара Загора - край старото летище в града.


Протестиращите изстреляха ракета със записите на премиера към Космоса. За петнадесетина минути те излязоха на пътното платно към подхода за автомагистрала "Тракия" и по пътя за Хасково.

Цветан Цветанов видя "огромен дефицит в законодателството"

Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира в съдебната реформа. Това заяви бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение в Сливен, където учреди звено на бъдещата си партия "Републиканци за България".


"Това означава, че всъщност, това, което ни беше представено само преди няколко седмици (проект за нова конституция - бел. ред.), е било само представяне на нещо, което да отложи вземането на важните решения за страната. Аз съм убеден, че това, което се случи с оставката на Данаил Кирилов, показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира по тема съдебна реформа"., каза Цветанов, цитиран от БНР.


Той се обяви за предсрочни избори, а в следващия парламент би сътрудничил с ГЕРБ "на принципна основа".

Спор за протестите в общобългарския комитет "Васил Левски"

Спор по това дали да се свика протест срещу готвените от управляващите промени в Конституцията възникна в общобългарския комитет "Васил Левски". Председателят му Васил Василев заяви пред БНТ, че комитетът подготвя протестно шествие на 2 септември в София, ако не отпадне член 169, алинея 2 и 3 от проекта за нова конституция на ГЕРБ. Текстът регламентира, че обикновено Народното събрание ще може да взема решения за изменение територията на страната и за промени в държавното устройство.


Някои от членовете на комитета обаче са категорично против . Кметът на Ловеч Корнелия Маринова (ГЕРБ) заяви в прессъобщение, че това, което чула на събранието на комитета, било чудовищно и че се прави груб опит името на Левски да се използва политически.

Съвещанието на прокуратурата излязло над 243 хил. лв.

Ден 50: "Стена на позора" и нови въпроси за адреса на Гешев (хронология)

© Велко Ангелов


Конгресът за учредяване на прокурорска партия "Каскет" в Бояна е струвал 243500 лв., заяви адв. Хаджигенов. Така той иронизира свикването на национално съвещание на прокуратурата в понеделник в държавната резиденция. Хаджигенов не уточни откъде му е известна платената сума.


На съвещанието над 700 прокурори и следователи от цялата страна изслушаха няколко речи, според които прокуратурата работи добре, няма нужда от реформа и няма да допусне критика. Още за съвещанието четете тук.

В този час изказванията приключиха и след изпълнение на химна участниците тръгнаха в шествие към Орлов мост.

Ден 50: "Стена на позора" и нови въпроси за адреса на Гешев (хронология)


Подготовката на Велико народно въстание на 2 септември беше във фокуса на повечето изказвания на ораторите. Призивите бяха повече хора да се включат в протеста този ден, който съвпада с възобновяването на работата на депутатите след лятната им ваканция. През новата парламентарна сесия народните представители ще заседават в новата си зала в бившия Партиен дом (сградата вляво на снимката), където е един от трите палаткови лагера на протестиращите.

И Европа пита за корупцията в България

Тази вечер към небето полетяха балони в бяло, зелено и червено.

© Велко Ангелов

Тази вечер към небето полетяха балони в бяло, зелено и червено.


Най-сетне Европа се сети да попита за корупцията в България, съобщи Велислав Минеков от Отровното трио. Той се позова на публикация на електронното издание Euractive, според която утре при затворени врати в Европарламента ще се проведе заседание, посветено на тревожната обстановка в България и достигащите до Брюксел новини за мащабна корупция и протекции на най-високо равнище. По информация на изданието, групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, под председателството на евродепутатката от Нидерландия Софи инт’ Велд, е поканила премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. По информация на "Дневник" обаче България ще бъде представлявана от външния министър Екатерина Захариева, зам.-министъра на правосъдието Десислава Ахладова и зам.-главният прокурор Красимира Филипова. Още за заседанието на групата четете тук.


Надявам се Европейската комисия да ги подсети, че ние тук сме 50-ти ден, защото им искаме оставката, подчерта Минеков.

Протестът отчете три победи, постигнати в съда днес

Минчо Спасов

© Георги Кожухаров

Минчо Спасов


Днес имаме три малки победи, заяви пред присъстващите адв. Минчо Спасов. Той съобщи, че Софийският градски съд е отменил гаранцията на младежа, участвал в конфликта с жена - шофьор на Ситняково. Прокурорските преписки не отиват в съда, защото ако отидат, там се вижда колко кухи и лишени от основания са, каза адвокатът. Той припомни, че днес е отменена гаранцията и на младежа, изцапал с боя Съдебната палата.


"Съдът днес сезира прокуратурата, че водачът на лекия автомобил е извършил престъпление. Съдът каза: Не могат да се газят протестиращи," заяви Спасов като подчерта, че това е третата победа днес на протестиращите. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти.


Да изчистим прокуратурата и да освободим съда от прангата, която г-н Гешев му наложи, подчерта защитникът.


За сблъсъка на "Ситняково" и видео от него от различни гледни точки вижте тук.

Борисов и Караянчева се озоваха на "Стената на позора"

Стена на позора.

© Велко Ангелов

Стена на позора.


"Стена на позора" е поставена край фонтана на президентството, където е и подиумът, на който ораторите се обръщат към протестиращите в центъра на София.


На "стената" вече са закачени снимки на премиера Бойко Борисов и на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Пиар експертът Арман Бабикян призова гражданите да поставят на нея снимки на политици, които смятат, че заслужават това, а политиците, които ще минават покрай нея, да направят нужното, за да не видят снимките си.


Събралите се хора слушат речите на ораторите. Всеки, който желае, може да се изкаже.


Ден 50: "Стена на позора" и нови въпроси за адреса на Гешев (хронология)

© Велко Ангелов

Протест под наслов "Да защитим демокрацията" върви и в Созопол. В протеста се включиха много летовници. Те казват, че се чувстват гузни, че не могат да са в центъра на събитията в София, съобщи кореспондентът на Би Ти Ви. Шествието започна от старата поща в центъра на Стария град и продължава към новия град.

Пореден протест в четвъртък – вечер се провежда в Пловдив. Началната точка на протестиращите е пред паметника на Съединението.


Към протестиращите се присъедини и лидерът на я "Боец" Георги Георгиев, който по- рано днес изненадващо поиска среща с кмета Здравко Димитров, когото смята за отговорен за "погрома" върху палатковия лагер миналата седмица, когато са иззети палатки и голям винил, собственост на "Боец", които не били върнати досега, съобщи БНР.

Противници на блокадите на кръстовище дойдоха на бул. "Ситняково" пред Румънското посолство, където доскоро също имаше палатков лагер. В последните дни обаче протестиращите не затварят движението там.

© Юлия Лазарова

Противници на блокадите на кръстовище дойдоха на бул. "Ситняково" пред Румънското посолство, където доскоро също имаше палатков лагер. В последните дни обаче протестиращите не затварят движението там.


За четвърта поредна вечер противници на блокадите в центъра на столицата се събраха пред пилоните на НДК. Около петдесетина души поискаха и оставката на президента Румен Радев, когото определят като "разединител на нацията".
Планирано е и шествие до храм "Св. Неделя", съобщи БНР.


Подготвени са и две подписки, обясни един от организаторите на контрапротеста Николай Колев: "Досега хората се подписваха в сигнала до прокуратурата за извършени престъпления, който конкретно ще бъде подаден срещу лицата, които са отговорни за всичко това – т.нар. Отровно трио, разни бизнесмени зад граница и други политици. А сега искаме да формулираме простото, ясно и конкретно искане да бъдат премахнати блокадите", каза той пред радиото.

Отровното трио задава нови въпроси за това къде живее главният прокурор

Отровното трио.

© Надежда Чипева, Капитал

Отровното трио.


Участниците в т. нар. Отровно трио - адв. Николай Хаджигенов, скулпторът Велислав Минеков и пиар експертът Арман Бабикян, съобщиха, че въпросите им към Министерския съвет за потвърждение на това, че главният прокурор живее в резиденция "Бояна", са били препратени от правителствената администрация за отговор към прокуратурата.


След като вчера Гешев в интервю за Нова телевизия частично отговори на интереса на Отровното трио като поясни, че живее в държавен имот по препоръка на всички служби за сигурност, а семейството му плаща наем по пазарни цени, днес Триото формулира нови въпроси - как са формирани пазарните цени в имот, който не функционира на пазарен принцип, кои служби са препоръчали той да бъде настанен в Бояна и, ако това е така, защо разходите му не се поемат от прокуратурата. Друг въпрос е дали препоръките на службите са свързани със заплахи към Гешев и дали те имат връзка с разследванията "златни рибки и детски център "биберон", попита Минеков.


Остава без отговор и въпросът на Триото към Министерския съвет колко струва ремонтът на Вила 5 на резиденцията, и за чия сметка е извършен. Неясно остава и какъв наем му е определен. пита и дали е ползвал друг държавен имот - на Боровец, с обслужващ персонал и охрана. Тримата показаха и документи, с които резиденцията през 2018 г. е преминала на управление от Националната служба за охрана към Министерския съвет. "Защо МС като собственик препраща въпросите към главна прокуратура", освен ако не са се слели в едно, попита Бабикян.

Ключови думи към статията:

Коментари (286)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  .Главният прокурор не е длъжен да се обяснява на подобни субекти, те не представляват никого.
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  Главният прокурор е длъжен да се обяснява на всеки гражданин. Поданици като теб няма как да го знаят, разбира се.

 4. 4 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#3] от "BLM":

  Бъркаш го с омбудсман май.
  И то не такъв, който се казва Манолова.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3572 Неутрално

  До коментар [#3] от "BLM":

  “Главният прокурор е длъжен да се обяснява на ...”

  ... Пейо, Мамчето и Почетния председател.

  И на Чайка, да не забравяме!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 7. 7 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  До коментар [#4] от "НеКой":

  Ко? Не.

  Кога и къде по света държавен служител дава обяснения? Минеков е луд да пита не човек, не служител на народа, а цял прокурор. Ех, Славе, не успя от теб човек и гражданин да стане...

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2130 Неутрално

  Проблема не е толкова къде живее, а кои си позволява да разследва и кои-не!...

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4790 Неутрално

  До коментар [#1] от "stedim":


  До коментар [#2] от "НеКой":


  До коментар [#5] от "КМЕТ В СЯНКА":

  ЧЕСТИТА ВИ ПЕТДЕСЕТНИЦА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 623 Весело

  Гешев е ясен - да заминава след Барни ...

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 13. 13 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 623 Весело

  Казах ли #оставка [email protected]#$%

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 15. 15 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 760 Неутрално

  Отровното трио да каже кой им плаща за пропагандата и палатките и бирата и виното и презер... опа и за това да ги дават по телевизиите.Те така.Главният прокурор не е длъжен да се обяснява на подобни субекти, те не представляват никого.
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  Тебе какво те бърка кой плаща на протестите ? И ако някой изобщо плаща, то със сигурност не е Държавата . Не се схарчат твоите и моите пари.
  Всякакви въпроси към Властта - министерски съвет , прокуратура, и про. са резонни. Ако теб не те изтересува как Властта харчи парите ти, то мен и много други ни интересува. И какво лошо има това да се знае ?!
  Хубави или лоши - ние сме си ги избрали управниците. А те са длъжни да отговарят на всички въпроси на работодателите си. Така по-ясно ли е ?

  Stupid people make me sick
 16. 16 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Има ли още някой, който се връзва на комунистите?
  В България имаШЕ изключително мащабен заговор, целят свалянето на законната власт и замяната й с репресивен комунистически режим, като този в Китай. Проводниците на този заговор са Румен Радвев, БСП, Мая Манолова и слугите й, Да България. България щеше да напусне ЕС и НАТО. Разходете се до Кулата. Там от българската страна на границата има нов изграден магазин Travel Free. Този магазин не е с цел печалба. Много интересен е подхода към него. Този магазин е психологическо оръжие и щеше да бъде безмитен магазин между България и Гърция. Планът беше разработен от руски комунисти и финансиран от ККП. Такъв план имаше разработен и в Русия, с цел замяна на законната власт с комунистически режим. Начело с Навални.
  В Гърция миналата седмица се изпробваше изключително мощно психотропно оръжие. Това оръжие щеше да се използва от Китай срещу целия свят с цел установяване на комунистически режим навсякъде. Ние унищожихме това оръжие. През следващите дни очаквайте доста новини свързани с краха на Китай :)

  The best way to predict the future is to invent it.
 17. 17 Профил на Lazarus
  Lazarus
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Моля някой да обясни, дали в някоя европейска държава има толкова охранителни служби. Включително и такава да охранява прокурорите?! Има ли някой прокурор смелостта да застане пред медии и да каже, че не е взимал подкупи? Тези са като катаджиите.

 18. 18 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#15] от "Хакуна Матата !":

  Как да не ме бърка. Това е заговор срещу реда и законността.
  Ердоган напълни затвори те с такива, тук ги галят.
  Има си избори за смяна на властта, евентуално, след 5-6 месеца са.

 19. 19 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 2019 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Те го казаха многократно. Ако ти си глух, или сляп, или не можеш да четеш, проблемът е твой. Помоли някой да ти го разясни – с по-прости изрази, като на бавноразвиващ се.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 21. 21 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бъркаш го с омбудсман май.
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  Не, ти го бъркаш със султан.

 22. 22 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Напротив! Длъжен е по закон! Всички реки, потоци и ручейчета изгичащи от хазната трябва да са прозрачни. Включително и твият хонорар.

 23. 23 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2019 Неутрално

  ''''Днес е 50-ият ден от началото на протестите ...''''

  до 400 и кусур* много хляб има да изядат протестиращите

  *толкова продължиха протестите 2013а

  Here for the LOLS
 24. 24 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#22] от "3biri":

  Като си извадите приходите и разходите всички нпо-та, в т.ч. и коя страна, организация и олигарх, ви плаща, тогава имайте претенции към останалите.

 25. 25 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 2019 Неутрално

  До коментар [#8] от "Марги":

  Да, така е. То си е записано. Само че на вас – глупаво-грозните, не ви отърва.

 26. 26 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2129 Весело

  Казах ли #оставка [email protected]#$%
  —цитат от коментар 13 на danvan


  Абе не ги забравяйте тези работи!

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  До коментар [#24] от "НеКой":

  Като и ако ми плаща НПО не крада от залъка на баба ти. А ти крадеш!

 29. 29 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4523 Весело

  Някой май не знае цените за държавни служители и висша администрация в резиденции и почивни ведомствени домове. В тези случаи, за тях се явяват и пазарни.
  Смешна история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 30. 30 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 927 Неутрално

  До коментар [#8] от "Марги":

  Главният прокурор е висш държавен служител който в нашите условия има 7 годишен мандат и никакъв контрол. От него се очаква да е страж на закона и правото в нашата уж демократична родина. Сегашният главен прокурор се появява във всяко село където са пребили някой старец но деликатно си трае когато излизат данни как финансов министър пропуснал да вземе 700млн лв данъци. За дивашката сеч по горите няма и да споменавам. А като прокурор по делото за фалита на КТБ също не се прояви като висш държавен служител за когото интересите на държавата и спазването на закона са на първо място. Делото се точи вече 6 година и по всичко личи, че още толкова ще е минималното протакане. Само да ви припомня - когато изгърмя финансовата пирамида за 50 млд долара на Мадок в САЩ, една година им стигна да го осъдят ефективно.


 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1551 Любопитно

  Отровното трио да каже кой им плаща за пропагандата и палатките и бирата и виното и презер... опа и за това да ги дават по телевизиите.Те така.Главният прокурор не е длъжен да се обяснява на подобни субекти, те не представляват никого.
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  А на кого е длъжен да обяснява?

 33. 33 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  тези тримата смешника да кажат кой ги спонсорира
  —цитат от коментар 27 на kaiser


  Когато ти кажеш що не се прибираш в Бойковия рай, а си налягаш парцалите в Англия.

 34. 34 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Още един въпрос към г-н Гешев- ще бъде ли направено ново разследване за мародерствата на олигарха Иво Прокопиев в Каолин?
  —цитат от коментар 31 на GRIPPEN


  Взе предприятието, разработи го и след 10 години го продаде на огромна печалба. Дай боже всекиму подобно "мародерстване".

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4445 Неутрално

  Току-що казаха по "Дарик Радио" , че жалкият контра-протест има- няма 100 души и водена от онзи брутален тип, който разрушаваше палатки преди няколко дена!Този "протест" е бил освиркван като са минавали по "Витошка"!Жалки, жалки и най-жалки-жълти протестъри- подлоги!

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Целта на бушоните е да докарат БСП и ДПС на власт, този път с патериците си - Чалгаря и МаяМа. А бушоните всички ги знаем за какво служат. Ще изгърмят и пак ще са отвън с тази разлика, че водачите им ще са забогатели.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 39. 39 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  Гледаме последните напъни на бесепетата да се върнат на власт.

 40. 40 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4445 Неутрално

  До коментар [#3] от "BLM":
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Главният прокурор работи за Суверенът/ Народът/ и длъжен да спазва законите и да работи адекватно в полза на хората!А Каскетът какво прави:
  -нищо за едни шкафчета пълни с евра и кюлчета злато
  -нищо за едни незаконни сараи на морето
  -нищо за една мега-далавера от хазарта за едни 700 милиона лева
  -нищо по една купчина казуси на разграбване на държавата
  Оставка на Каскетът !!!!!!

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Оставка на главния прокурор

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 939 Неутрално

  Вече има движение "Спаси Съборна от Спаси София". Очакваме "Спаси София от "Спаси София" и "Спаси България от Умнокрасивите" !

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 46. 46 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Вече има движение "Спаси Съборна от Спаси София". Очакваме "Спаси София от "Спаси София" и "Спаси България от Умнокрасивите" !
  —цитат от коментар 44 на Dankol


  И като се спасите от нас, ще си останете със Стъки, Георги Флоров, Недялко Недялков , Любена Петрова и Николай Бареков. Ще цъфнете и вържете, да знаете!

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  До коментар [#3] от "BLM":Бъркаш го с омбудсман май.И то не такъв, който се казва Манолова.
  —цитат от коментар 4 на НеКой  С никого не го бърка !
  Каскета е публична личност, каскета е държавен чиновник и ние българските данъкоплатци му плащаме заплатата и сме негови работодатели .
  Ето, защо каскета ДЪЛЖИ обяснение на всички въпроси, с изключение на въпроси, касаещи прокурорско разследване и бъдещо обвинение .
  Горните въпроси не са от този род, а имат битов характер .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#47] от "Dankol":

  Единствената причина в България да има що-годе някакъв икономически растеж са именно "умнокрасиците". Без тях оставате ей такива като новата ви министърка на туризма - сричащи калинки.

 51. 51 Профил на SOWhat
  SOWhat
  Рейтинг: 344 Неутрално

  По повод плакатчето на първата снимка ''Народе събуди се....''

  След като вече ги приканват да идват,а никой не се отзовава ,ясна е работата-Народа хич не го е еня за тези тримата и протестчето им..
  Най-накрая ще останат тези тримата само ..жалка картинка.
  Така е когато някой плаща за протести и хората не излизат спонтанно.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2617 Неутрално

  Тримата от платеното трио задават въпроси! А те отговориха ли на въпросите на Стъки?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 54. 54 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1212 Неутрално
 55. 55 Профил на Идиотикус Булгарикус
  Идиотикус Булгарикус
  Рейтинг: 8 Весело

  И като по команда платените тролчета на герб налазиха статията, с коментарчета дето ги спамят навсякъде по новинарските сайтове и фейсбук. Ама иначе партията майка БКП2 ходи по околните села и паланки да извозва м*нгали с автобуси, защото иначе и 20 човека не могат да съберат.

 56. 56 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Тримата клоуна
  —цитат от коментар 10 на zz_s  Да, трима клоуна и още 15 такива ( нали толкова са протестиращите ) разкатаха правителството на « стабилността «, изпокапаха камара министри, скапаха « Росенец «, мутрата е в паника ...
  Баси, а са само трима клоуна, каква ли унищожителна мощ биха представлявали, ако към тези трима се прибавят и още трима ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 57. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4790 Неутрално

  До коментар [#41] от "EU defender":

  хич не се надявай. Кълвеш на менте.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 58 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7998 Неутрално

  До коментар [#46] от "BLM":

  Те не искат да се спасяват, те са на софрата. Няма човек, който защитава Бойко и Гешев и не е на софрата. Парите и властта са у тях, могат да си купят всички продажници.

 59. 59 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1046 Весело

  Тоз главен прокурор не знаех, че е седнал на стола на богатството, до кой въпрос стигна?
  Чух, че щял да извади жокера "питай досиетата на прехода" или "закопчей предател", може и "разпитай протестър".

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 60. 60 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3572 Неутрално

  До коментар [#55] от "Идиотикус Булгарикус":

  “И като по команда платените тролчета на герб налазиха статията...”

  Нали трябва по някакъв начин да отклонят вниманието от резила с “конституцията” дето ОНОВА хем я написало за 72 часа, хем в пишело ог 2014 г.?

  Тая “конституция” ще види бял свят, когато и “червената бюлетина” на Гешев за Черепа.

  Дето го предупредиха да офейка с парите си (не са намерили и грош), за да му вземат бизнеса и да му разпродадат колекцията.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 61. 61 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  По повод плакатчето на първата снимка ''Народе събуди се....''След като вече ги приканват да идват,а никой не се отзовава ,ясна е работата-Народа хич не го е еня за тези тримата и протестчето им..Най-накрая ще останат тези тримата само ..жалка картинка.Така е когато някой плаща за протести и хората не излизат спонтанно.
  —цитат от коментар 51 на SOWhat


  Тоест, на 2-ри септември като се съберат повече хора отколкото на всеки един анти-правителствен протест след тези срещу Виденов, ще си промените мнението и най-сетне ще спрете да хвърляте отвратителната си лъжлива помия по хората? Може ли да разчитаме на вас? А, да, сетих се: каквото и да стане, такива умници като теб ще продълажават да твърдят, че протестите са платени.

  Ама колко сте долни само, а? По телевизора Бащицата ви говори за "младите" хора и как уж изпълнява по тяхна воля "рестарт", а пък вие, редовите безименни ратаи на властта през това време се занимавате да оплювате същите тези млади хора, или че били платени, или че били заблудени.

 62. 62 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  До коментар [#16] от "EU defender":


  « Има ли още някой, който да се връзка на комунистите ? «


  Вече не са много такива, останахте само ти и още няколко миризливи . Нали вие скачате на амбразурата в защита на « другаря Борисов, другарката Цачева и още 18 такива другари от ПГ на ГЕРБ « ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 63. 63 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 933 Весело

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Главният Каскет...пардон Прокурор не е ли длъжен да изчисти образа си пред обществото? Все пак той е на служба издържана и заплащана от данъкоплатците.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 64. 64 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  Има ли още някой, който се връзва на комунистите?В България имаШЕ изключително мащабен заговор, целят свалянето на законната власт и замяната й с репресивен комунистически режим, като този в Китай. Проводниците на този заговор са Румен Радвев, БСП, Мая Манолова и слугите й, Да България. България щеше да напусне ЕС и НАТО. Разходете се до Кулата. Там от българската страна на границата има нов изграден магазин Travel Free. Този магазин не е с цел печалба. Много интересен е подхода към него. Този магазин е психологическо оръжие и щеше да бъде безмитен магазин между България и Гърция. Планът беше разработен от руски комунисти и финансиран от ККП. Такъв план имаше разработен и в Русия, с цел замяна на законната власт с комунистически режим. Начело с Навални.В Гърция миналата седмица се изпробваше изключително мощно психотропно оръжие. Това оръжие щеше да се използва от Китай срещу целия свят с цел установяване на комунистически режим навсякъде. Ние унищожихме това оръжие. През следващите дни очаквайте доста новини свързани с краха на Китай :)
  —цитат от коментар 16 на EU defender


  Състоянието ти се влошава!
  Вземи мерки, подложи се на лечение!!!

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 707 Неутрално

  Има ли още някой, който се връзва на комунистите?В България имаШЕ изключително мащабен заговор, целят свалянето на законната власт и замяната й с репресивен комунистически режим, като този в Китай. Проводниците на този заговор са Румен Радвев, БСП, Мая Манолова и слугите й, Да България. България щеше да напусне ЕС и НАТО. Разходете се до Кулата. Там от българската страна на границата има нов изграден магазин Travel Free. Този магазин не е с цел печалба. Много интересен е подхода към него. Този магазин е психологическо оръжие и щеше да бъде безмитен магазин между България и Гърция. Планът беше разработен от руски комунисти и финансиран от ККП. Такъв план имаше разработен и в Русия, с цел замяна на законната власт с комунистически режим. Начело с Навални.В Гърция миналата седмица се изпробваше изключително мощно психотропно оръжие. Това оръжие щеше да се използва от Китай срещу целия свят с цел установяване на комунистически режим навсякъде. Ние унищожихме това оръжие. През следващите дни очаквайте доста новини свързани с краха на Китай :)
  —цитат от коментар 16 на EU defender


  Сори, ти наистина имаш нужда от психиатър. Не съм сигурен дали и той може да ти помогне.

 68. 68 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 939 Неутрално

  След "50 нюанса сиво" - вече има и " 50 нюанса червенолилаво" !

 69. 69 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1197 Весело

  Казах ли #оставка [email protected]#$%
  —цитат от коментар 13 на danvan


  Абе... каза, милион пъти го каза.

  Аз пък милион пъти казах "джакпот", ми пусто не ставало с казване, та утре пак ше ходя до работата, добре, че е петък, "@#$%"... 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 70. 70 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3572 Неутрално

  Интереснооооо...

  https://mobile.frognews.bg/article/202208/

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 71. 71 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 834 Неутрално

  До коментар [#16] от "EU defender":”Има ли още някой, който се връзва на комунистите?”

  Освен теб ли? Наистина са малко, а сред младите -никой. Особено се срамуват хората да кажат, че подкрепят комунистите от ГЕРБ. Познай защо?
  Сигурен съм, че дори ти го правиш само във форумите, анонимно.

 72. 72 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  До коментар [#17] от "Lazarus":


  « Тези са като катаджийте . «


  Грешка !
  Катаджията прибира 20-30 лева и ти маха с ръка да продължиш и то без да ти прави досие и без да ти граби бизнес за милиони + злато за милиони .
  Напомням за прокурора « Еврото «, жена му с патлака на бедрото и нейните думи към Златонов « Ти се благодари, че си още жив « .
  Ех, какво ли не би дал Златанов за да се отърве с някакви си 20-30 лева, като при катаджията ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  До коментар [#3] от "BLM":

  ,,Главният прокурор е длъжен да се обяснява на всеки гражданин.,,

  И най вече на отровителите. Наместо да ги подхване за подбудителство за нарушаване на обществен ред, за нанасяне вреда на обществени сгради.
  Ако не е вярно, че се нарушава обществения ред особено с вувузелите и виковете след 22 часа. Че се увреждат обществени сгради с хвърляне по тях яйца и домати опровергай ме

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А те отговориха ли на въпросите на Стъки?
  —цитат от коментар 53 на chichka


  Толкова сте зле, че даже не сте осъзнали какво точно предлага селския бияч. Той не иска просто да му отговорят, а един от тях да отиде с него на детектор на лъжата и там да отговаря. Възниква въпросът какво пречи на селския бияч да отиде сам най-напред и да отоговри с детектор на лъжата, че няма някаква облага от спонтанното си появяване, и че не е свързан с ГЕРБ, при положение, че федерацията му се помещава в Министерствто на спорта.

  Явно тоя ще ви е новото знаме, а Георги Флоров ще го изпратите в тъча, че не е приятно доказано платен протестър да ви е флагман, а? Сега ще действате с мутри, продали си задника по-скришом.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79 Профил на ksarax
  ksarax
  Рейтинг: 302 Неутрално

  До коментар [#53] от "chichka":

  Кой?

 80. 80 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Абе... каза, милион пъти го каза.

  Аз пък милион пъти казах "джакпот", ми пусто не ставало с казване
  —цитат от коментар 69 на Дедов'та Колюуа Унукя!


  В единият случай говориш за игра на късмета, в другия за правителство, което би трябвало да е отворено за гласовете на хората.

  Та ... аналогията ти е ... абе да кажем, типична за форумните ти изяви, демек, опит за оригиналничене пък всъщност въздух под налягане. А, да - и тъничко подпиране на народната власт.

 81. 81 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  тези тримата смешника да кажат кой ги спонсорира
  —цитат от коментар 27 на kaiser  Много, много глупав въпрос !
  Та нали вече 50 дни знаете, че ги спонсорира Черепа ? Защо питаш тогава ?
  И на мен ми плаща Черепа за да поддържам протестиращите !
  Айде, вържи си цървулите и отивай и ти да си получиш пая от Черепа .
  БЕГОМ, МАРШ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 82. 82 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#50] от "BLM":

  Заради умнокрасавците имало икономически растеж !?


  Кои умнокрасавци !? Оня протестъра дет' не си е внасял от 5 години здравните осигуровки или готвача с регистрация за шофиране след употреба на наркотици с трудов договор за 300 лв. !? Ха-ха-ха-ха-ха !

 83. 83 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#50] от "BLM":Заради умнокрасавците имало икономически растеж !? Кои умнокрасавци !? Оня протестъра дет' не си е внасял от 5 години здравните осигуровки или готвача с регистрация за шофиране след употреба на наркотици с трудов договор за 300 лв. !? Ха-ха-ха-ха-ха !
  —цитат от коментар 82 на Dankol


  Не, не тия. Другите хиляди човека с високи доходи и престижни професори. Ще ги видиш скоро на площада, спокойно. В момента са на море.

 84. 84 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 834 Неутрално

  До коментар [#16] от "EU defender":

  Законната власт в Русия... психотропно оръжие във фри шоп, унищожено от дифендърите? А рептилиите, забрави ли?

  Тук е време да си кажат думата специалистите, аз толкова тежка гербофрения не съм виждал.

 85. 85 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  професори
  —цитат от коментар 83 на BLM


  *професии

 86. 86 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  До коментар [#62] от "niksan1":

  Е и язе сам единият който не са връзва на комуниста Велислав Минеков, Божковите слуги Никито, Арменчито. Па ти кат им са връзваш, връзвай им са никой не ти пречи, ся е демокрациа, кой за когото иска мое дса връзва

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2130 Неутрално

  До коментар [#70] от "Norman Granz":
  Те на запад не си играят на шикалки...като нас.

 89. 89 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  До коментар [#51] от "SOWhat":


  « Така е когато някой плаща за протести и хората не излизат спонтанно . «


  Ха- ха - хааааа ...
  Ако протестът беше платен, улиците и площадите в София и страната, щяха да се задръстат от народ, в това число и с герберски тролове !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 90. 90 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 933 Весело

  До коментар [#73] от "Марги":

  Бъди сигурен че когато сборището от ортаци с онбашия Бойка, изчезне, не сълза и дума даже не ще се произнесе за тях. Някой в момента казва ли нещо за НДСВ? Всички организации от вождистки тип имат една и съща съдба. След края на вожда им, изпадат в забвение.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 91. 91 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 2019 Неутрално

  До коментар [#1] от "stedim":

  Кои са гнусни – платените от ГЕРБ и организирани от Недялко "контрапротестиращи" бабички и разни отрепки ли? Да, така е...

 92. 92 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  50 дни самота!
  —цитат от коментар 54 на balkantourist  Ех, ако можех да имам някакви добри доходи, да напусна Мюнхен и да се слея с тази « самота « и красивите « самотнички « в палатките ... !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#90] от "tsyrvulan":

  Ако не беше дядо Шорош - формациите на Ристьо и Радан отдавна да са при НДСВ-то !

 95. 95 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 2019 Весело

  До коментар [#36] от "bat_plamen":

  Какви ти 100 души? По националното радио казаха, че били няколко десетки. И са ги освиркали, докато са минавали по "Витошка".

 96. 96 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#29] от "hamiltonf":

  Странна логика: не са пазарни цени за тях, а неписани привилегии, останали от соца

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 97. 97 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 939 Неутрално

  Защо вече няма снимки с дрон от смехотворните вечерни сбирки в Триъгълника на властта !?

 98. 98 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Тоз главен прокурор не знаех, че е седнал на стола на богатството, до кой въпрос стигна?Чух, че щял да извади жокера "питай досиетата на прехода" или "закопчей предател", може и "разпитай протестър".
  —цитат от коментар 59 на proventuss  Ех, мечти, мечти ...
  А знаеш ли кога ще връщате чл. 1-ви от конституцията на НРБ ?
  А « Белене « и останалите 54 лагера за въдворяване от типа ГУЛАГ ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK