На живо

Политическата криза: Кирилов писал оставката "саморъчно и собственоръчно" (хронология)

Данаил Кирилов

© Цветелина Белутова, Капитал

Данаил КириловПравосъдният министър Данаил Кирилов, излъчен от ГЕРБ, увери, че е написал оставката си от поста "саморъчно и собственоръчно". Въпреки това коалиционните партньори от "Обединени патриоти" дадоха знак, че няма да я приемат. На този фон евродепутати обсъждаха състоянието на съдебната реформа при неубедително (според свидетелства на участвалите в закритото заседание) представителство на българската страна. "Дневник" проследи в реално време събитията около сблъсъците между институциите през деня. Хода на протеста можете да проследите тук.
Министърът на правосъдието Данаил Кирилов собственоръчно и саморъчно е написал оставката си, а решението да се оттегли от поста било изцяло негово. Той посети централата на ГЕРБ, а на излизане е заявил пред екип на Би Ти Ви, че не желае да коментира какви са мотивите му да се оттегли като не отговори и на въпроса дали правителството ще я приеме.
По повод списъка с 250 души, които го наричат Барни Ръбъл (като едноименния анимационен герой от "Семейство Флинстоун" – бел.ред.), който обяви, че притежава правосъдният министър в оставка уточни, че имал предвид блокирани потребители на "Фейсбук".


Това не е някакъв списък, който е различен от автоматичния формат на блокираните потребители във „Фейсбук“


Данаил Кирилов,

правосъден министър в оставка


"Ако имам възможност ще обясня изчерпателно за какъв списък иде реч. Това не е някакъв списък, който е различен от автоматичния формат на блокираните потребители във "Фейсбук", но няма да коментирам", каза Кирилов пред телевизията.

Президентът поиска от новия началник на НСО модернизиране на службата

Президентът Румен Радев назначи официално доскорошния заместник-началник на Националната служба за охрана и временно изпълняващ длъжността началник за постоянен ръководител на службата Емил Тонев. Преди това той беше произведен в чин бригаден генерал.


Емил Тонев замества на поста бригаден генерал Красимир Станчев. Той подаде оставка, след като тя му беше поискана както от президента, на чието подчинение е НСО, така и от премиера и няколко политически партии.
Поводът бяха серия от скандали, в които службата беше замесена. Първо държавни охранители се държаха грубо с лидера на "Да България" Христо Иванов при опита му да слезе на плаж до т.нар. летни сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Впоследствие началникът на НСО поиска от МВР и армията съдействие за ограничаване на достъпа до района.


Повече четете тук.

Ренета Инджова: Народът вече няма да търпи, защото нямало алтернатива

Политическата криза: Кирилов писал оставката "саморъчно и собственоръчно" (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Бившият служебен премиер от октомври 1994 до януари 1995 година Ренета Инджова определи като "бутафорен" хода на ГЕРБ с Великото народно събрание. По думите ѝ българският народ вече няма да търпи правителството под предлога, че нямало алтернатива, "защото алтернативата ще е честото сменяне, докато се намери кой". "Никой в бъдеще няма да бъде оставян да управлява толкова дълго, още на третия ден ще бъдат сваляни властниците", заяви тя в интервю за БНР.


Според нея следващото правителство няма как да е по-лошо от сегашното. Тя определи кабинета "Борисов 3" за абсолютно дискредитиран и пред България, и пред света. Инджова призова за велико народно въстание на 2 септември, когато е първият работен ден на парламента. "Не сме изработили политически модел, в който алтернативно да се сменят управляващи и опозиция, напротив - те са си като братя близнаци. Смяната между тях обаче е абсолютно задължителна и колкото е по-честа, колкото и да струва това на обществото, това е единственият начин да се стигне до политическо умение да се избира правилното", заяви Инджова.


По думите й служебните правителства трябва "да разчистват терена", когато редовните правителства стигнат до крах. "Когато една власт в погромите си и безчинствата си е стигнала до положението, в което сме - икономиката на страната е в режим на свободно падане, какво да стане, да дойде едно правителство, което да замаже нещата ли", попита тя.

Според социолога Боряна Димитрова от агенция "Алфа рисърч" оставката на председателя на ЦИК Стефка Стоева не е решаване на проблемите в изборното законодателство, нито създаване на проблем, а показва множество натрупани проблеми. "Оставката на председателя на ЦИК е достатъчно симптоматична. Тя е достатъчно ясен знак, че има съществени проблеми в изборното законодателство, има съществени проблеми в начина, по който се очертава да се проведат изборите, има съществени проблеми във функциите на самата ЦИК и в начина, по който изпълнява функциите си", каза Димитрова пред БНР.


Повече четете тук.

Един от организаторите на контрапротеста бил пребит в София

Тази нощ около 1.30 ч. в София е бил нападнат и пребит Георги Флоров – един от организаторите на хората, които не подкрепят антиправителствените протести и блокадите в центъра на София и организират контрапротест пред румънското посолство. Това обяви той във "Фейсбук".


Той е бил нападнат в "Студентски град". След като бил пребит, сам повикал "Спешна помощ" и полицията. Освидетелстван е от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му. По случая е образувано досъдебно производство, обяви БНР, като цитира МВР.


Издирват се нападателите, за които Флоров твърди, че са трима. По думите му свидетели на инцидента са станали двама негови познати - момиче и момче. По случая работи Седмо РПУ.


Георги Флоров беше инициатор на атаката срещу палатковия лагер на протестиращите пред Софийския университет в понеделник.

"Обединени патриоти" нямало да приемат оставката на Кирилов

Политическата криза: Кирилов писал оставката "саморъчно и собственоръчно" (хронология)

© Юлия Лазарова


Министърът на околната среда и водите Емил Димитров, който е от квотата на ВМРО, заяви пред БНТ, че "Обединени патриоти" най-вероятно няма да приемат оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов, защото е нямало мотив за нея. Той уточни, че предстои коалиционен съвет с ГЕРБ, на който трябва да се обсъди въпросът. Димитров подчерта, че не е политическо лице, а "синя каска" и не може да каже нищо повече конкретно.


"За мен оставката е изненадваща. За мен никой няма да плаче, но за Дани Кирилов все някой ще се застъпи. Много качествен човек е, работил съм прекрасно с него. Жал ми е да го наритваме така публично и да не му даваме да се изкаже", добави Димитров.


Според него оставката му не е заради критиките към предложенията на ГЕРБ за промени в Конституцията. "Направил е каквото трябва и дал е един текст, който да се внесе в парламента", каза още екоминистърът.

Комисия на ЕП обсъжда обстановката в България

Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права към комисията на Европейския парламент по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи ще обсъди днес на закрито заседание обстановката в България. Това съобщи пресслужбата на европарламента, цитирана от БТА.


В заседанието ще участват зам.-главният прокурор Красимира Филипова, вицепремиерът Екатерина Захариева и зам.-министърът на правосъдието Десислава Ахладова, а също така представители на Венецианската комисия към Съвета на Европа и на групата държави срещу корупцията към същата институция. Поканени са и представители на гражданското общество. Очаква се срещата да продължи от 10 до 14.30 ч. българско време.


В съобщението се уточнява, че групата за наблюдение към парламентарната комисия разглежда случаи на заплаха за демокрацията, върховенството на закона и основните права, както и борбата с корупцията в ЕС.
Пресслужбата на европарламента уточнява, че след заседанието не се предвиждат съобщения за съдържанието на разискванията.


Повече четете тук.

Кой ще организира купуването на машините за гласуване не е достатъчно добре уточнено в закона. Това се разбра от интервю на председателя на "Информационно обслужване" Михаил Константинов пред "Нова телевизия". Именно заради неяснотата как ще се организира машинният вот, който е задължителен за следващите избори, председателят на Централната избирателна комисия Стефка Стоева подаде вчера оставка. Преди да обяви решението си, тя критикува предложението за промяна в Избирателния кодекс, с която отговорността за покупката на машините за гласуване се прехвърля изцяло на ЦИК. За председателя на комисията по-разумното решение е те да се придобият от държавата.


"Опасенията на г-жа Стоева са основателни и съжалявам много за нейната оставка. Нещата трябва да се решат в много спешен порядък. Трябва да се се има предвид, че доставката на самите машини изисква време, като за по-малко от 4 месеца е физическо невъзможно", каза още Константинов.

Очаква се ГЕРБ да е редактирала конституцията си

Политическата криза: Кирилов писал оставката "саморъчно и собственоръчно" (хронология)

© Велко Ангелов


По неофициална информация днес се очаква да приключи правно-техническата корекция на проекта за нова конституция на ГЕРБ. Коалиционният й партньор ВМРО (част от "Обединени патриоти") очаква да види колко от техните предложения ще бъдат включени, за да реши дали да го подпише. Депутатите от партията на Каракачанов нямали изискване колко от тях да залегнат в проекта за основен закон, но искали поне гаранция, че законодателни инициативи за част от предложенията ще получат подкрепата на коалиционния партньор.


След консултациите по проекта във вторник партията на Бойко Борисов събра 104 сигурни подписа от необходимите 120 за внасянето му в парламента. Освен депутатите от ГЕРБ, които са 95, проекта ще подпишат и техните колеги от една от партиите в малката коалиция "Обединени патриоти" - НФСБ, които са деветима.


Другият партньор - ВМРО, чиито депутати са 12, дава принципното си съгласие, че е необходимо свикването на Велико народно събрание за обсъждане на нова конституция, но ще реши окончателно дали ще подпише проекта днес, когато се очаква да бъде готова неговата корекция. Условие на ВМРО е при нея да са отразени част от предложенията на партията, а засега ГЕРБ подкрепя само идеята в конституцията да има преамбюл за функциите на държавата и националното единство.


Дори и да се разберат за промените в конституцията, ГЕРБ и "Обединените патриоти" имат 116 депутати, а за внасянето й са необходими 120 подписа.

Ключови думи към статията:

Коментари (188)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1728 Неутрално

  Днес ремонт, утре ремонт на ремонта.
  Да сте очаквали друго?

 3. 3 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1422 Весело

  Герп си пише конституция. Държат се сякаш ще се отделят в паралелна държава.

 4. 4 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Няма нужда си губят времето. Оставка и на почивка, докато е хубаво времето.

 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  Хехе, как може да се подобри съвършенството?! How can you improve on perfection?

  Нали г-н Кирилов е посветил 6 години от живота си на написване на този фундаментален труд?!

  Ако има още неразбрали за какво беше тази уйдурма с "конституцията" на ГЕРБ - беше за отвличане на вниманието от текущите скандали и забаламосване на протестиращите, че властта се готви да изпълни част от исканията им.

  Всъщност протестиращите никога не сме искали сегашните да ни пишат конституция, но те по някаква странна причина изпаднаха в самозаблудата, че така ще спечелят време, докато посвършат това-онова от обещаното на Сарая и Русия.

  И го свършиха ... като във Варненското езеро...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Нормално - новата конституция е само ранна чернова и тепърва ще се редактира.

  Ама всички "умнокрасиви" веднага гракнаха колко лоша била конституцията, все едно е някакъв окончателен вариант. Не е окончателна. Никога не е била представяна като такава.

  Ироничното е, че същите тези "умнокрасиви" от над 10 години реват за нова конституция, а пък сега не я искат. Шизофрения?

 7. 7 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3325 Неутрално

  Ама тя цялата им група има 10 или 12 юриста.Те не могат да редактират и закон за градския транспорт а не да пишат и редактират основния закон на държавата.

 8. 8 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Всъщност протестиращите никога не сме искали
  —цитат от коментар 5 на Norman Granz


  На никого не му пука какво искате вие.

 9. 9 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  Бащата на НОВАТА Конституция вече е низвергнат, на предна линия останаха трите акушерки.

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  До коментар [#7] от "chicago514":

  "Ама тя цялата им група има 10 или 12 юриста."

  Да, ама останаха без най-добрия:
  https://istinata.net/wp-content/uploads/2020/08/-Кирилон-2-e1598434243947.jpg

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5612 Неутрално

  До коментар [#8] от "Vorknkx":

  Точно!. Затова и ви искат ОСТАВКАТА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1958 Неутрално

  "Очаква се ГЕРБ да е редактирала конституцията си"

  Как може да се редактира нещо което не е написано и прилича на паметна записка?

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5612 Весело

  До коментар [#9] от "inn":

  Бащата е в сянка . Сега търсят майка . СУРОГАТНА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на abl48682537
  abl48682537
  Рейтинг: 190 Неутрално

  Трите лели що не ходят да си гледат внучетата, за друго не стават и без това.

 15. 15 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5612 Неутрално

  М.Константинов се изложи яко. Лъснаха му всички обвързаности с ГЕРБ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 16. 16 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 642 Неутрално

  Е, може затова Барни Ръбъла да е подал оставка. По-вероятно е обаче да се готви за адвокат на Бойко Борисов, нали има опит с Жан Виденов!

 17. 16 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  До коментар [#1] от "dream_er":

  Когато напишат и за бития лидер на контрапротестърите - никога.

 18. 18 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3325 Весело

  До коментар [#7] от "chicago514":"Ама тя цялата им група има 10 или 12 юриста."Да, ама останаха без най-добрия:https://istinata.net/wp-content/uploads/2020/08/-Кирилон-2-e1598434243947.jpg
  —цитат от коментар 10 на Norman Granz
  Да.

 19. 19 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1788 Неутрално

  Политическата криза се допълва от самоорганизирането на гражданите срещу незаконните блокади. Снощи шествие, по-голямо от оределия протест, се проведе от НДК до площад "Св. Неделя". Хората са скандирали срещу блокадите, за ред, законност и в защита на правата си. Питали са къде е Божков ТВ, Нова ТВ, изобщо къде са медиите, вероятно с финансови бонуси от същите, дето плащат надниците на въргалящите се в палатките. Пред сградата на Божков ТВ скандирали срещу продажниците, работещи в нея. Ето за илюстрация кадри от мирния /и законен/ протест на гражданите:
  https://tribune.bg/bg/obshtestvo/kontraprotestirashti-sofiya-ne-e-katun-video/

 20. 20 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1604 Неутрално

  До коментар [#6] от "Vorknkx":

  Герб над 10 правят всичко на чернова.
  Внасят-пазарят се с някой за нещо-оттеглят.

 21. 21 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3076 Весело

  До коментар [#9] от "inn":

  Тримата влъхви не носят, а очакват дарове

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 22. 22 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1788 Неутрално

  Интересни са и коментариите под тази публикация и видео. България става първата страна в Европа, в която гражданите сами се организират и предотвратяват опит за преврат. Без никакво участие на властта.

 23. 23 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1958 Неутрално

  До коментар [#1] от "dream_er":

  Га баце ърли пешкира!

 24. 24 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2439 Неутрално

  Нали сме наясно, че всички основни политически играчи са наясно, че това е само игра и никаква нова конституция няма да има?!

 25. 25 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2787 Любопитно

  Маргина участва ли в редактирането, или само Гайтански?

 26. 26 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1788 Неутрално

  Снощи хората на Румен Радев пратили биячи да нападнат един от организаторите на гражданското движение срещу преврата /Флоров/. Интересно дали срещу един от организаторите на това шествие Станислав Недков - Стъки, председател на федерацията по МММ, ще пратят?

 27. 27 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Само като ги видя тези оядени, селски лелки на снимката и ми се плаче за конституцията. Добре, че барни ръбъл даде всичко от себе си за новата им конституция. Всъщност мисля, че е най-добре да ги изнесем отвън територията на някои остров. Нека там си пишат конституция. Време е тук да останат и да управляват нормални хора.

 28. 28 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  Я, Лайнословецът Мишо Констатинов, геният на майка си и баща си, изведнъж осъзнава, че НЕЩО НЕ МУ БИЛО ЯСНО.
  Отивай в градския кенеф бе герб. уайно такова. Ще ти подхожда идеално на герберското ти гъзоблизане....

 29. 29 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2787 Любопитно

  До коментар [#26] от "nik_77.":


  ...Интересно дали срещу един от организаторите на това шествие Станислав Недков - Стъки, председател на федерацията по МММ, ще пратят?
  —цитат от коментар 26 на nik_77.


  Що? Какъв е проблема ако изпратят няколко члена от стрелкови клуб?

 30. 30 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 639 Неутрално

  До коментар [#26] от "nik_77.":

  Глупости. Този платен трол си е намазал лицето с кетчуп и пуснал снимки, че го били. Ако искаха да го бият щяха да го пребият на Ситняково. Всички разбраха, че е платен провокатор на герп, спокойно му обясниха колко е невменяем и без достойнство, и го оставиха да се обяснява пред камерата на нова тв.

 31. 31 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1966 Неутрално

  Не ни трябва мутренска конституция, а ГЕРБ е време да си ходи.
  Наистина има политическа криза , но ако въобще трябва нова Конституция - това е работа за други хора по друго време.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 32. 32 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  До коментар [#26] от "nik_77.":

  “... един от организаторите на гражданското движение срещу преврата /Флоров/.”

  Само името не биваше да казваш, щото всички се сетихме кой е “организаторът на гражданското ви движение” - оня, дето се ХВАЛИ, че контрапротестира за пари, и че всеки може да го наеме за какъвто си ще контрапротест.

  Ако сте опрели до такива платени доставчици на услуги и до мутри-бухалкаджии като оня Щъки, много сте зле...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 33. 33 Профил на #ОСТАВКА
  #ОСТАВКА
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  Очаква се, но едва ли, с тоя правен капацитет - толкова. Лека редакция и имитиране на дейност.
  ОСТАВКА МУТРИ, вън

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Ироничното е, че същите тези "умнокрасиви" от над 10 години реват за нова конституция, а пък сега не я искат. Шизофрения?
  —цитат от коментар 6 на Vorknkx


  Шизофрения у кого? У този, който се опитва да ни казва какво искаме, при положение, че му казваме ясно, че не го искаме.

 36. 36 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Снощи хората на Румен Радев пратили биячи да нападнат един от организаторите на гражданското движение срещу преврата /Флоров/. ?
  —цитат от коментар 26 на nik_77.


  Откъде разбра, че са "хората на Румен Радев"?

  Иначе, как ще коментираш, че един от организаторите ви е доказан платен протестър. За акъла му изобщо няма да говоря даже.

 37. 37 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Ако сте опрели до такива платени доставчици на услуги и до мутри-бухалкаджии като оня Щъки, много сте зле...
  —цитат от коментар 32 на Norman Granz


  Че то нормален човек с достойнство и интелект ще се хване ли на мръсната игра на Недялко?

  Тоя Цвъки трбява да го проверят как захлебва от държавата и министерството в качеството си на председател на фондация. Едно нещо трябва да знаете - при гербаджиите ВСИЧКО е за пари.

 38. 38 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  И днес ли няма да има повече от 30-40 платени "мисирки" при Недялку на Ситняково?-
  —цитат от коментар 34 на Ша Шчупат държавата на Пеевски


  На Ситняково са около дестина, петнайсе макс.

  Чух, че на пилоните са успели да я дотътрят до около 50. 😃😃😃

 39. 39 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2279 Неутрално

  До коментар [#16] от "chepokalipsis":

  Защо да пишат ?? От снимките се вижда че има проблем с алкохола. Потекло малко кръв от носа , ......ами случва се при системна злоупотреба ( при смесване с наркотици също).

 40. 40 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  Снощи в синият Пловдив,петдесетина "революционери"пак пробвали да правят блокада.Чучнали се на моста,но след като маришкият вятър им поиздухал алкохолните пари,се сетили,че пловдивчани са сериозни хора и няма да търпят ,си събрали партакешите и към 12ч.се изнесли.

 41. 41 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 293 Неутрално

  ГЕРБ трябва да поканят "специалистите"по Конституции,мажоритарно гласуване и брой на депутати от партията на Сл.Трифонов.Или самия него.Бъдещият спасител!!!Многознайко и наг..ц.При едни бъдещи избори,трябва да се разпространяват не флаери с партийни програми(който никой не чете),а неговите снимки на трапезата на Мултигруп,когато му светеха още ушите от слабост.И всеки ,който иска да мисли да си даде сметка и да види разликите.А,тези които пък много се замислят и си спомнят,че и Христо Иванов и Радан Кънев са седели редом със сикаджийски мутри нека стигнат докрай и си отговорят на въпроса-"Имат ли тези лица джипове и 10 членна охрана,собствена тв и мераци за имоти в центъра на София?"Или станаха гладни от мръсната трапеза!Колко хора биха го направили?
  Слави,спасителю!!!!България и теб ще преживее.И нецензорните крадени вицове , чалгата и гаврата с малкото родолюбие останало у българина.
  ГЕРБ +има такава държава=СИК

 42. 42 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1788 Неутрално

  Видеото в пост № 19 е точно затова. Черно на бяло. Протестът срещу преврата и незаконните блокади е по-многолюден от оределия хепънинг на Радев и триото. Иначе, какво казал бития Флоров, защо и пр. е отделен въпрос. Важното е, че хората на Румен Радев не се различават от бащите и дядовците си, участвали в социалистическата революция с юмруци /и изстрели в тила/.

 43. 43 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2207 Неутрално

  Снощи .... биячи да нападнат един от организаторите на гражданското движение срещу преврата Флоров.
  —цитат от коментар 26 на nik_77.


  Добра работа са свършили момчетата.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 44. 44 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Видеото в пост № 19 е точно затова. Черно на бяло.
  —цитат от коментар 42 на nik_77.


  Черно на бяло ли? А къде ти е видеото от снощносто шествие до Орлов мост, умник? Нали ще сравняваме уж.

 45. 45 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Важното е, че хората на Румен Радев не се различават от бащите и дядовците си, участвали в социалистическата революция с юмруци /и изстрели в тила/.
  —цитат от коментар 42 на nik_77.


  Говориш за комунистите, чийто диктатор Тодор Живков е еталон за държавен лидер на настоящият премиер Бойко Борисов ли?

 46. 46 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Добра работа са свършили момчетата.
  —цитат от коментар 43 на Рим


  Никой не го е закачал този, сигурен съм. Просто поредната гнусна гербаджийска инсценировка. За съжаление, за да я разкрият, трябва полицията да работи, а тя не работи по заповед на правителството. Правят всичко възможно да осуетят протестите. То затова стигне ли се до такова положение, отговорните управляващи си подават оставката.

 47. 47 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3076 Неутрално

  До коментар [#26] от "nik_77.":

  И ЛГБТ още не са спретнали прайд в подкрепа на бития?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 48. 48 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  До коментар [#16] от "chepokalipsis":Защо да пишат ?? От снимките се вижда че има проблем с алкохола. Потекло малко кръв от носа , ......ами случва се при системна злоупотреба ( при смесване с наркотици също).
  —цитат от коментар 39 на dejmos


  Защото имат претенции да са обективна медия, а то изисква да покажеш и двете страни, до момента тук се показва само едната, което не ги прави по-различни от Монитор, пик, стандарт, блиц, труд и тн.

 49. 49 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Чучнали се на моста,но след като маришкият вятър им поиздухал алкохолните пари,се сетили,че пловдивчани са сериозни хора и няма да търпят ,си събрали партакешите и към 12ч.се изнесли.
  —цитат от коментар 40 на uvtest


  Ето отново лъжи лъжи и пак лъжи с единствена цел да представят протестиращите като лумпени, да се осмеят и омаскарят. Както беше повелил Бащицата ви, почитателят на Тодор Живков, "трябва да изглежда смешен". Толкова си можете гербавите. Да плюете по хората, щото не можете по никакъв начин да обясните защо това прогнило правителство не трябва да подаде оставка ВЕДНАГА.

 50. 50 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  До коментар [#1] от "dream_er":Когато напишат и за бития лидер на контрапротестърите - никога.
  —цитат от коментар 16 на chepokalipsis


  Вероятно чакат да му проверят версията поне на някакво ниво. Все пак, да не забравяме, че въпросният лидер на контрапротестите има документирана история на платен протестър. Така че, много вероятно е да лъже. Сигурно неговия пръв авер Цвъки му е ударил няколко тупаника за загрявка. Със сигурност нещо не е както Флоров го казва. Та не се бой ти за обективността на Дневник.

 51. 51 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2964 Неутрално

  До коментар [#1] от "dream_er":Когато напишат и за бития лидер на контрапротестърите - никога.
  —цитат от коментар 16 на chepokalipsis


  https://www.24chasa.bg/novini/article/8948673

  Еретик
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1562 Неутрално

  Я, отворил е нов цирк Флоров. Ама защо ли отзивите са, че представленията са много долнопробни?

 54. 54 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 604 Неутрално

  -Добър ден, господин лейтенант. Какво ще поръчате днес, сър?
  -Да видя първо менюто, Фил.
  -Какво ще го гледате-засмива се келнерът-вие, калифорнийските ченгета, сте големи скици. Половин час четете менюто и накрая винаги поръчвате чили.
  -Едно чили, моля.
  Сериал "Коломбо", 1971 г.

 55. 55 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 2220 Неутрално

  И какво точно означава "Няма да приемат оставката"? Ако аз искам да напусна никой не би могъл да ме спре, И като не му приемат оставката какво ще направят? Ще пратят Каскета да го арестува и да го доведе принудително на работа ли? 😂😂😂

  На сеКУРити гардове (cgv37662786), малоумни (EUdefender) и тролове (Шака Зулу) не отговарям 😁
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  До коментар [#52] от "Ша Шчупат държавата на Пеевски":

  "Мъка герберско-пеевска..."

  Жената, врязала се с кола в групата протестиращи на Ситняково, е застрашила живота им според заключението на съда:
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/30805911.html

  Силовото преминаване с амвтомобил през група хора, независимо от повода на събирането им, в цивилизованите държави се квалифицира като акт на тероризъм.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 343 Неутрално

  Негодници като флоров са готови на всичко срещу съответното заплащане, дори и на малко бой, като част от активно милицонерско мероприятие

 59. 59 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  https://faktor.bg/bg/articles/kontraprotestirashtiyat-georgi-florov-e-bil-prebit-v-sofiya

  пРезидентските милициии начело с копейкин, които искат да всяват хаос в България.

  100% демократи,
  Те за това оставка няма да има.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 60. 60 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 797 Весело

  На снимката: трите ПГепаджийскиП, пишат конституция.

 61. 61 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  До коментар [#58] от "Konstant Ray":

  Ето малко предистория за "лидера на гражданското общество" Георги Флоров:
  15 лева и резен пица
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/obshtestvo/bivsh-platen-provokator-zataka-sabira-klakiori-s-15-lv-i-parche-pitsa.html

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 62. 62 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1546 Неутрално

  Най-добрият юрист на Шайката пише Конституция от 2014 досега,а тези искат да ѝ обърнат и разджуркат файловете за една седмица.

  РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН, А ВЛАСТТА ТЕ ПРАВИ ДЕБИЛ.
 63. 63 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 41 Неутрално

  До коментар [#55] от "padrino":

  Те от ВМРО не си падат по адекватните изказвания. Така говорят, все едно те, а не Шиши управлява държавата еднолично.

 64. 64 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  [quote#8:"Vorknkx"][/quote]


  « На никого не му пука какво искате вие ... «


  Аааа, пука му, пука му и още как даже му пука на мутрата .
  Айде, сега ме попитай за подробности и ще ти обясня и за изританите минстри и за скандалните сараи и за паниката при Боко и за призоваването му, заедно с каскета пред европейскияпарламент и и всичко това под НАТИСКА на протестиращите . Под същия НАТИСК ще си тръгне и мутрягата и шайката .
  Пука му даже и още как му пука !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 65. 65 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 112 Неутрално

  ОСТАВКА на Тиквата и всички лелки и чичковци службогонци от ОПГ-то на еднокнижните простаци

 66. 66 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  Е, може затова Барни Ръбъла да е подал оставка. По-вероятно е обаче да се готви за адвокат на Бойко Борисов, нали има опит с Жан Виденов!
  —цитат от коментар 16 на petrapetra  Ако ( не дай Боже ) имам нужда от адвокат, Барни ще бъде последният за когото ще се сетя .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 67. 67 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  а обясните защо това прогнило правителство не трябва да подаде оставка ВЕДНАГА.
  —цитат от коментар 49 на BLM

  Хиляда пъти ти се обясни ама,щот си приятел,хайде още веднъж.Срещу този метеж сме,не защото сме за Боко,а защото сме против резидента.Защото не искаме да се даде властта на наместника на Решетников в България.Защото не искаме да бъдат оневинени обвинените олигарси и измъкнатите от президентството шпиони.Защото няма никаква друга логика,след като сме траяли Б.Б.10 год.изведнъж,6 м.преди изборите да хвърляме страната в хаос.

 68. 68 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Срещу този метеж сме,не защото сме за Боко,а защото сме против резидента.Защото не искаме да се даде властта на наместника на Решетников в България.Защото не искаме да бъдат оневинени обвинените олигарси и измъкнатите от президентството шпиони.
  —цитат от коментар 67 на uvtest


   Да де, аз какво казах. Нямате никакви аргументи. Това горното са лъжа до лъжата. Като се почне от наглото название на народните протести "метеж", мине се през това, че властта ще бъде в Радев, при положение, че той ще назначи служебно првителство с ограничени правомощния за 2-3 месеца, в което ще е "властта", и се свърши с недоказаната лъжа за "намесата на Решетников". А, да, а пък "оневиняването на обвинените олигарси" е чершката на жалката ти торта от лъжи и спекулации. Факти дай бе, момче. Факти, не пророкуванията на един от най-активните тролове на властта в тоя форум.

 69. 69 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Защото няма никаква друга логика,след като сме траяли Б.Б.10 год.изведнъж,6 м.преди изборите да хвърляме страната в хаос.
  —цитат от коментар 67 на uvtest


  Никой не иска да хвърля страната в хаос, поне не от протестиращите де. Вие съм сигурен, че ще я хвърлите на драго сърце, само и само да защитите Бащицата.

  А иначе, ако не виждаш логика едно корумпирано правителство, загубило доверието на хората да си подаде оставката ВЕДНАГА, може би не виждаш логика в демократичното държавно устройство.

 70. 70 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  Негодници като флоров са готови на всичко срещу съответното заплащане, дори и на малко бой, като част от активно милицонерско мероприятие
  —цитат от коментар 58 на Konstant Ray


  Вие сте водени от най почтените хора, Бабикян, Минеков, хаджигенов.
  Еталони за почтеност.
  Те ви водят безплатно ( в смисъл, че на вас не ви дават от парите които те вземат).

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 71. 71 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 390 Весело

  Защото не искаме да се даде властта на наместника на Решетников в България.
  —цитат от коментар 67 на uvtest

  Че ти постоянно браниш властта му.

 72. 72 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 390 Любопитно

  А нещо, че героя разбутал комунистическия катун при Ректората е бил пребит снощи? Яко сгазихте лука, комунисти. Присъдата е смърт за всички вас. Окончателната присъда, която не подлежи на обжалване.
  —цитат от коментар 56 на EU defender

  Как си със психическото здраве?

 73. 73 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2420 Весело

  Али Баба срещу Шайка, Борисов срещу Радев, Гешев срещу себе си, негодници срешу контранегодници, вируса се уплаши и избяга

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 74. 74 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Я, Флоров бил пребит?!Не вярвам да му дойде акъл от това, но когато се смяташ за вожд, а си прост/о/, калпав тъпак - ще си намериш майстора!
  Като бута палатки и влачи момичето в нея добре ли беше, а Флоров?
  Кой знае какво е казал първо на биячите си - сигурно пак се е правил на велик и умен, та не са издържали студентските сърца!

 75. 75 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5612 Весело

  До коментар [#26] от "nik_77.":

  Смешни сте с тези ИЗМИСЛИЦИ. милиционери сър.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 76. 76 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5612 Неутрално

  До коментар [#72] от "Panda":

  Не бъди жесток. Не е добре.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 77. 77 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#69] от "BLM":

  Всичко,което казах е истина,без значение колко се опитваш да я отречеш.Просто няма друга логика.След 6 м.са редовните избори,ама Боко трябва да фърли оставка веднага.Що,ми щото само така резидента може да вземе властта.Б.Б.два пъти до сега подава оставка и нищо,ама ако сега я даде пак,в България ще потекат реки от мляко и мед.И дете няма да повярва на тези глупости.И друг,много важен аргумент,ако намеренията ви бяха чисти,ако борбата ви беше само срещу корупцията,защо НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ,АМЕРИКАНСКИ ИЛИ СВЕТОВЕН ЛИДЕР,ДО СЕГА НЕ ВИ ПОДКРЕПИ?Имаш ли отговор на този въпрос???

 78. 78 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Мъгляво е бъдещето на този проект. Но дори да има ВНС, дори и да се гласува за нова Конституция, няма никаква гаранция, че тя ще бъде приета така, както е предложена от ГЕРБ.

 79. 79 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1135 Любопитно

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  Та викаш, дедо Нормане, че „протестиращите никога не сме искали сегашните да ни пишат конституция“, така ли? А това какво е: „И след това да се извърви внимателно един път и стигнем до Велико народно събрание - трябва да променим конституцията“ - https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/profminekov-tryabva-da-izvurvim-putya-veliko-narodno-subranie - „Проф.Минеков: Трябва да извървим пътя до Велико народно събрание“?

 80. 80 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  До коментар [#74] от "Капабланка":


  « Като бута палатки и влачи момичето ... «


  Ама това този същият ли е ?
  Е, протестирам - МАЛКО СА ГО БИЛИ, щом стои на крака !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 81. 81 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1135 Неутрално

  Снощи хората на Румен Радев пратили биячи да нападнат един от организаторите на гражданското движение срещу преврата /Флоров/. Интересно дали срещу един от организаторите на това шествие Станислав Недков - Стъки, председател на федерацията по МММ, ще пратят?
  —цитат от коментар 26 на nik_77.


  Да, да, чакай ги да пратят! Комунистите бият само тези, които не могат да им се съпротивляват, а и пращат трима срещу един – това е комунистическата доблест! А срещу Стъки и 30 няма да могат да им свършат работа – там той с всеки удар ще просва по един катил на паважа!

 82. 82 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  ,,Георги Флоров беше инициатор на атаката срещу палатковия лагер на протестиращите пред Софийския университет в понеделник.”

  Има една стара българска поговорка,която гласи:,, Каквото повикало-ракова се обадило.”...

 83. 83 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2280 Неутрално
 84. 84 Профил на abl48682537
  abl48682537
  Рейтинг: 190 Неутрално

  Що така наддават като почнат да ги пишат тия Констутуции бе мааму стара.

 85. 85 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  Следващия път като ,,инициирате” бутане на палатки на протестиращи- ОБМИСЛЕТЕ ГО ДОБРЕ!
  Нищо лично!

 86. 86 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  ПРАВОТО НА ПРОТЕСТ е едно от основните конституционни права. Така че, който се опитва да ,,бутне” това прави на гражданите, него гражданите ще ги бутат докато му наместят мозъчните клетки( ако разбира се има такива де...)

 87. 87 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1494 Неутрално

  Добра работа са свършили момчетата.
  —цитат от коментар 43 на Рим


  Ся, че Флоров е шибаняк е ясно, но поне отиде посред бял ден, с лицето си, да разтури катуна. И не докосна нокого с пръст.

  Него го пребиха в тъмни доби, анонимно. Типично по комунистически.


  ПП. Фейсбук се напълни с групи от рода на ''група на хората които наричат Борисов тиква'' в които всеки трети пост е за саморазправа, кръв, бесилки, народен съд.

 88. 88 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Всичко,което казах е истина,без значение колко се опитваш да я отречеш.
  —цитат от коментар 77 на uvtest


   Не, не е. Нищо от тези неща не се е случило, за да е истина. Всъщност, случвало се е вече служебно правителство на Радев, и нямаше ни апокалипсис, ни спиране на санкции, ни Решетников, нищо. Ся, ако ще ме убеждаваш, че гербаджийско-недялковата пропаганда в стил "вярвайте, така ще стане" е истини... трява може би да предефинираш понятията си за истина.

 89. 89 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Ся, че Флоров е шибаняк е ясно
  —цитат от коментар 87 на kaiser


  Нещо повече: той е ВАШИЯТ шибаняк. Това сте вие. Разибра се, трябва да споменем и други бележити фигури, с които сте в едни редици, като Николай Бареков, Недялко Недялков и Любена Петрова.

 90. 90 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  ПП. Фейсбук се напълни с групи от рода на ''група на хората които наричат Борисов тиква'' в които всеки трети пост е за саморазправа, кръв, бесилки, народен съд.
  —цитат от коментар 87 на kaiser


  Не, не е. Пак лъжеш като Гошко Флоров.

 91. 91 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1788 Неутрално

  Разбира се, особена разлика, ако се възприеме за вярно казаното от него, между Георги Флоров и Хаджигенов, Бабикян и Минеков няма. Ако има разлика, тя е че тримата се продават на едро, така да се каже. Ето конкретна информация за тарифите на триото, в хиляди надхвърлящи тарифата на Флоров:


  "Адвокат Николай Хаджигенов е адвокат и говорител на една от официалните любовници на Васил Божков Лиляна Деянова, известна с псевдонима си ЛиЛана. Връзката между Божков и певицата е заявявана публично от самата нея, както и от хора от близкия кръг на обвиняемия Васил Божков, който в момента се укрива в Дубай.Това пише сайтът tribune.bg.
  През 2009 година Лиляна дава интервю, в което на въпрос дали са верни слуховете, че е любовница на Черепа отговаря: „Любовница? Може да съм му гадже“, като допълва, че има мъж до себе си от 6 години, на когото разчита и финансово.
  Хаджигенов заявява в свои телевизионни интервюта, че прокуратурата замесва ЛиЛана, за да изкара виновен Васил Божков, признавайки близостта между двамата и общото им сътрудничество в редица фирми.
  „Причината е бизнесменът Васил Божков, който има 50% активи в офисите на „Декарт“, които са обявени, че са на Лиляна Деянова и Мартин Димитров“, заявява „адвокатът на мафията“ – така се нарича самият той по време на същото си участие в предаването на Люба Кулезич по ТВ Евроком.

  Велислав Минеков е получил финансиране от Васил Божков за 7 изложби в последните 3 години. Освен това в колекцията на Черепа има 15 малки пластики, закупени от Минеков – всяка на средна цена 12-15000 лева. Известен сред колегите си с прякора „професионален заядливец“ скулпторът нееднократно е нападал свои колеги. Но е яростен защитник на Васил Божков и неговата колекция.
  Доказателство за близостта на двамата се появи още в началото на годината, когато Минеков се появи като говорител на Черепа. В множество интервюта той задава въпроси от типа „кои високопоставени хора са присъствали на изложбата на Божков в Москва“ като твърди, че лично той ги е видял на тази изложба. Велислав Минеков се оказва запознат и с това, че е имало политици, които са се возили в самолета на Божков. Дали чрез тези изявления Минеков адвокатства на обвиняемия Васил Божков, или е бил негов редовен спътник и свидетел на контактите му, можем само да гадаем.

  Известният с прякора си „бащата на фалшивите новини“ Арман Бабикян е бил пряко спонсориран от Васил Божков, който му е плащал да рекламира „Националната лотария“ чрез банери в сайтове за фалшиви новини като informiran.net. Любопитен факт е, че в търсачката в Гугъл излизат множество статии във въпросния сайт, посветени на Лотарията на Божков, включително пиарски рекламни текстове.
  Инициаторите на протестните действия изглежда получават добро финансиране – това се видя и от скъпите хранителни продукти, които изхвърляха на паветата с кофи „Отровното трио“ твърдят, че тези продукти са им дарени, но така и не поясниха от кого.
  „Tribune” получи сигнал от читател, който твърди, че е бил част от организацията на протестите. По думите му, стойността на луксозните палатки, поставени на две столични кръстовища, е 26 000 лева. Тези палатки били дарени от „фирма“, като стойността на шатрите и палатките е между 250 и 500 лева за всяка. Според сигнала до сайта ни никой не давал обяснение на протестиращите кой седи зад тези удобства, които им се предоставят. Неофициално най-смелите сред революционерите, които подкрепяли акцията на „Отровното трио“, получавали сериозна финансова премия."

  Край на цитата. къде е Флоров с негонвите 15 лева, къде са Минеков, Бабикян и Хаджигенов с десетките и стотици хиляди. А колко са дали на биячите също е интересно. което ще се разбере след като ги изловят.

 92. 92 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  А срещу Стъки и 30 няма да могат да им свършат работа – там той с всеки удар ще просва по един катил на паважа!
  —цитат от коментар 81 на Santos


  Новия гербав Чък Норис - Цвъки. Иначе къта местенцето в министерството на спорта смелчагата 😃😃😃

 93. 93 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1546 Любопитно

  Набитият е професионалист в протести-антипротести и това са рисковете на професията.Може да мине за злополука на работното място,а ако работодателят Герб го е застраховал,може и оттам да изкара някой лев.

  РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН, А ВЛАСТТА ТЕ ПРАВИ ДЕБИЛ.
 94. 94 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  До коментар [#88] от "BLM":

  Добре,няма да спорим.Пропусна,по недоглеждане мисля,основния въпрос.Защо нито един световен лидер не подкрепя" протеста"?

 95. 95 Профил на Lord Elrond
  Lord Elrond
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Както се каза: Новите избори ще са Маджоритарни, а бюлетините ще се търкат.

  Отровното трио са абсолютни гнусари, които си изпълняват заповедите на Божков, Радев и най-вече Кремъл. Вече и дневник отива много наляво, визирам невинни статийки дали реално ни трябва еврото.

  Разбира се на протеста има и необвързани с мафията млади хора, които само че в тълпата стават едни дебили, случая с лекарката на румънското посолство е показателен. Дори съда отмени на втора инстанция гаранцията, което е меко казано нелепо. Но все пак това е новата мафия.

 96. 96 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Разбира се, особена разлика, ако се възприеме за вярно казаното от него, между Георги Флоров и Хаджигенов, Бабикян и Минеков няма. .
  —цитат от коментар 91 на nik_77.


  Е, има една-две маалки разлики. Примерно в образованието. Например, Бабикян е завършил НГДЕК, а твоя Гошко я кажи какво е завършил, ако изобщо е.

  А, да, и още една разлика: само един от тях е доказан платен протестър. Жокер: не е никой от "отровното трио".

 97. 97 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  До коментар [#88] от "BLM":Добре,няма да спорим.Пропусна,по недоглеждане мисля,основния въпрос.Защо нито един световен лидер не подкрепя" протеста"?
  —цитат от коментар 94 на uvtest


  Задължително ли е?

 98. 98 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 176 Неутрално

  Разбира се на протеста има и необвързани с мафията млади хора, които само че в тълпата стават едни дебили, случая с лекарката на румънското посолство е показателен. Дори съда отмени на втора инстанция гаранцията, което е меко казано нелепо.
  —цитат от коментар 95 на Lord Elrond


  Може би трябва да ти прищрака, че гербавата пропаганда е различна от действителността. Това, че бяхте строени като по команда да рисувате алтернативен прочит на слуката, не значи, че тя е такава, каквато казвате.

 99. 99 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1947 Неутрално

  Задължително ли е?
  —цитат от коментар 97 на BLM


  Неразбира се,но ако имаше поне малко чест и достойнство,щеше да го направиш.Хайде,аз ще ти кажа отговора.На световните лидери им е пределно ясно кай стои зад "протеста"и какви са целите му,за това никога няма да го подкрепят.

 100. 100 Профил на Lord Elrond
  Lord Elrond
  Рейтинг: 605 Неутрално

  [quote#98:"BLM"][/quote]

  Това, което явно ти убягва е, че не всеки срещу протеста е за герб и изглежда това е много сериозен проблем. Затвяраш си очите, че всъщност има и други хора, с много различни проблеми от това психически да се подтискат от това, че прост човек като Борисов им е премиер и подобни милениълски глупости.

  Аз лично не мога да си затворя очите за отровното трио, за радев, който е ясно руски фигурант, да бе да БГ имат по-малко дертове, но и прокопиев е пак от това котило, което изведнъж става богато. А аз искам ВСИЧКИ мутри вън, но всички комунистически, както и техните синчета, наследили богати бизнеси.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK