На живо

Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

© Юлия ЛазароваДневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите в страната. хода на вечерния 55-ти протест следете тук.
Изборните правила на ГЕРБ преодоляха първото обсъждане

Правната комисия в Народното събрание прие на първо четене предложенията на ГЕРБ за промени в Изборния кодекс с 11 на 9 гласа. Одобрени бяха идеите на управляващите за мажоритарен избор на половината депутати от Велико народно събрание, както и осигуряване на възможност за гласуване с машини или с хартиени бюлетини във всички секции с над 300 избиратели. Според сегашните разпоредби гласуването трябваше да е само машинно. БСП и ДПС гласуваха против предложените от мнозинството текстове.
Внесените в петък по спешност поправки на ДПС за вдигане на прага за преференциите в пропорционалните партийни бюлетини, промяна в начина на формиране на избирателни секции и отпадане на квадратчето "Не подкрепям никого" в бюлетините, не бяха подкрепени в комисия. Подробности - тук.

Засилено полицейско присъствие в София, патрули на входовете и изходите на града и план за реакция при различни варианти на развитие на обстановката - така Столичната полиция обяви, че се е подготвила за насрочените за утре големи протести под наслова "Велико народно въстание". Те са обявени около от рано сутринта пред сградата на бившия партиен дом, където ще бъде открита новата сесия на парламента и се очаква да стане известно дали управляващите ще успеят да съберат необходимите им 120 гласа за внасяне на проекта за нова конституция.
Пред медиите днес Иван Георгиев от "Охранителна полиция" към Столичната дирекция на вътрешните работи обяви, че в общината има подадено официално заявление за протест в района на площад "Независимост" и там ще бъде съсредоточена основната част от полицаите. Патрули ще има и на всеки вход и изход на София, тъй като се очакват автобуси с протестиращи от други градове.

Уважаваме правото на гражданите на протест, но ги призоваваме към опазване на обществения ред и разграничаване на позицията при забелязване на хора, които са с ясни намерения за нарушаване на реда


Старши инспектор Иван Георгиев


Иванов


отказа да отговори дали полицията възнамерява да премахва палатковите лагери


на протеста на Ларгото или по блокираните кръстовища на Орлов мост и Софийския университет. Колегата му от "Пътна полиция" Тони Славев уточни, че за "големите пречки" ще се решава на място и не може да каже дали ще се стигне до преместване на палатките.

Нов дебат в Европейския парламент за върховенството на закона в България ще се състои на 10 септември. Обсъждането ще бъде в Комисията по граждански свободи и правосъдие (LIBE) и в него - за разлика от закритото заседание на Мониторинговата група за върховенството на закона миналата седмица, ще участва и еврокомисар - зам.-председателят на Комисията за прозрачността и ценностите Вера Йоурова, научи "Дневник". Какво се очаква от дебата четете тук.

Идеята за Велико народно събрание и приемане на нова Конституция беше лансирана със съзнанието, че няма да се осъществи, но с определени цели, коментира в интервю за БНР съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.


Като първа цел той посочи желанието на премиера Бойко Борисов "да се покаже като най-големият демократ, който казва: "Ето, изберете най-висшия форум и той да реши", макар да е знаел, че това няма да се случи.

Операцията "Свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция“ беше съвместен продукт на Бойко Борисов и Ахмед Доган


Атанас Атанасов,

съпредседател на


Втората цел, според лидера на ДСБ, е печелене на политическо време и разсейване на протеста, а третата - ДПС: "Доган за пореден път да демонстрира, че той винаги действа рационално и чува гласа на народа. Каквито и да са социологическите проучвания, над 60% от хората заявяват, че подкрепят протестите".


Атанас Атанасов подчерта, че не е гласувал за президента Румен Радев, но в момента


това, което той говори, напълно съвпада


с това, което мисли "Демократична България". Той повтори призива на Радев да няма експертни правителства, избрани от това Народно събрание.

Политическата новина на вчерашния ден - отказът на ДПС да подкрепи свикването на Велико Народно събрание и обсъждането на проект за нова Конституция, през погледа на карикатуриста Христо Комарницки във вестник Сега":

Български студенти в Германия търсят подкрепа от Меркел

В открито писмо бивши и настоящи български студенти в Германия призовават германския канцлер Ангела Меркел и нейната Християндемократическа партия да преосмислят доверието си към премиера Бойко Борисов и партньорството с водената от него партия ГЕРБ.


В писмото, изпратено до "Дневник" и подписано от 70 души, се разказва за продължаващите над 50 дни антиправителствени протести и се посочва, че "корупцията в България засяга не само българското население, а всеки един европейски гражданин, чиито данъци биват разходвани през преразпределителните механизми на ЕС по проекти и програми за развитие".


"Твърдо убедени сме, че събитията в България от последните седмици изискват вниманието на Европа и налагат предприемане на действия от нейна страна. Липсата на отзвук към настоящите събития у нас разглеждаме не само като предателство спрямо нашите общи европейски ценности, но като съучасничество в разрастването на властващите в страната ни несправедливости", се казва в писмото. Още от писмото - тук.

Борисов обяви, че го чака работа, независимо от решението за Велико Народно събрание

Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

© Правителствена информационна пресслужба

Премиерът Бойко Борисов даде да се разбере, че не планира да напусне поста си, независимо дали партията му ще успее да прокара решение за свикване на Велико Народно събрание (ВНС) и приемане на нова конституция, или ще се провали в начинанието. За начало ГЕРБ се нуждае от 120 депутатски подписа за внасяне на проекта за основен закон утре в парламента. След това ще трябда ва осигури 160 гласа за избори за ВНС, което при сегашните заявки на парламентарните партии изглежда невъзможно, след отказа на БСП и ДПС да подкрепят такова решение.


Преди две седмици, когато обяви идеите си "за рестарт на държавата", Борисов декларира, че ще подаде оставка веднага след приемането на решение за ВНС. Днес, попитан какво следва, ако ГЕРБ не събере необходимата подкрепа, той отговори : "Работа". Подробности - тук.

Радев призова депутатите да не приемат експертен кабинет

Народните представители по конституция изразяват волята на народа и затова те трябва да се съобразят с волята на народа, а тя е ясна - незабавни оставки, служебно правителство и честни избори.


Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев, след като прие почетния строй при откриването на учебната година във Военната академия "Г. С. Раковски".


Държавният глава допълни, че най-важното за народните представители е, когато оставката стане факт, а тя е неизбежна, те в никакъв случай да не гласуват на експертен кабинет. Подробности - тук.

Уволнение в партията на Слави Трифонов заради обиколка с Борисов

Обиколката с джипа на премиера доведе до освобождаването на Росица Кирова от позицията регионален координатор в партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" във Видин. За решението съобщи пред "Дневник зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, а името името на Кирова изчезна от списъка на координаторите на формацията минути след това.


Отстраняването на Кирова е заради участието й в поредната излъчвана пряко във "Фейсбук" инспекция на Борисов, този път на пътя Ботевград - Видин при Макреш. Подробности - тук.


По-късно решението беше обявено във "Фейсбук" от лидера на партията Слави Трифонов:

Каракачанов заплаши, че няма да даде гласове за конституцията на ГЕРБ

Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал

Ден преди обявения от управляващата партия ГЕРБ срок за внасяне на проекта за конституция вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов повтори, че формацията му няма да подпише текстовете, ако няма гаранции, че в проекта ще залегнат и нейните предложения.Гласовете на ВМРО, която има 12 депутати в участващата в управлението коалиция "Обединени патриоти", са необходими за събирането на нужните 120 подписа, за да влезе проектът за обсъждане в Народното събрание и да се направи крачка към гласуване на решение за Велико Народно събрание. До момента ГЕРБ са си осигурили 104 гласа - своите и на другата партия от "Обединените патриоти" - НФСБ. За успех се разчита и на гласовете на ВМРО, както и на "Воля" на Веселин Марешки или независими депутати.


Каракачанов подчерта, че оставащото време за разговори с мнозинството е много малко и изрази учудване защо досега не е бил свикан коалиционен съвет, на който да се обсъдят предложенията им. ВМРО излезе с шест идеи, между които връщането на задължителната казарма, увеличаване на правомощията на президента, образователен ценз за гласуване и изрично регламентиране на традиционния брак между мъж и жена.

Борисов отново в джипа в компанията на координатор на Слави Трифонов

След седмица с ограничени медийни изяви премиерът Бойко Борисов поднови обиколките из страната, при които шофира джипа си, придружаван от министри, а пътуването и водените в колата диалози се излъчват пряко в профила му във "Фейсбук". Предаването започна около 9 ч. с инспекция на пътя Ботевград - Видин при пътен възел "Макреш".


Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

© Правителствена информационна пресслужба

В автомобила, заедно с регионалния зам.-министър Николай Нанков, който обичайно пътува с Борисов, беше Росица Кирова - бивш кандидат за кмет на Видин и председател на Гражданско обединение "Единни за промяна", което инициира поредица от протести срещу забавения строеж на пътя. Кирова фигурира в списъка на регионалните представители на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" - тя е посочена на сайта на партията като координатор във Видин.


По време на пътуването Кирова неколкократно благодари на Борисов за започналия активен строеж, който ще съживи района, а Борисов се обръщаше към нея фамилиарно с Роси. Кирова повтори няколко пъти, че я интересува какво става с обществените поръчки и кога ще е готов пътя, който е бил обещаван в последните 15 г. от различни власти, но не е направен.


От профила на Росица Кирова се вижда, че тя е участник в продължаващите над 50 дни протести с искане за оставката на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. На 2 август тя е публикувала снимки от площада пред президенството и дълъг пост за протестите и нуждата от промяна.

Истинската гаранция за честни избори са секционните комисии, всяка от които се състои от седем до девет души души - представители на различни политически сили, често в остро противоборство. Това коментира в интервю за БНТ председателят на "Информационно обслужване" Михаил Константинов. Той повтори тезата си, че машините няма да решат проблемите около вота, тъй като могат да бъдат манипулирани.

Машинно гласуване има там, където хората са неграмотни


Михаил Константинов,

шеф на "Информационно обслужване"

Константинов припомни, че за да се спазят сегашните изисквания на Изобрния кодекс - във всички секции с над 300 избиратели да се гласува само с машини, са необходими около 20 хил. машини и това поставя въпроси около купуването, съхранението им и цената на вота, при това без гаранция за честното отчитане на гласовете.

Започва обсъждането на нови изборни правила

Политическата криза: полицията се мобилизира за протеста и очаква провокатори (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

Правната парламентарна комисия се събира днес за първи път след лятната ваканция на Народното събрание, а първа точка в програмата на заседанието е обсъждането на промените в Изборния кодекс, внесени от ГЕРБ и ДПС.


Управляващата партия предложи спешно поправки на избирателната система заедно с обявеното намерение да иска свикване на Велико Народно събрание и обявения проект за нова конституция. Те предвиждат мажоритарен избор на половината депутати от Велико Народно събрание, както и осигуряване на възможност за гласуване с машини или с хартиени бюлетини във всички секции с над 300 избиратели. Според сегашните разпоредби гласуването трябваше да е само машинно. Идеите им бяха критикувани силно от експерти като ненавременни и трудни за осъществяване в кратък срок.


В петък ДПС също внесе проектопромени в опит да наложи вече отхвърлени преди година предложения на движението. Сред тях са рязко вдигане на прага за преференции, което практически ще обезсмисли възможността избирателите да пренареждат по свое желание пропорционалните партийни листи, промяна в начина на формиране на избирателни секции и отпадане на квадратчето "Не подкрепям никого" в бюлетините.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (254)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2890 Неутрално

  ГЕРБ- ерските правила са ясни и бяха фалшифицирани поне последните 3 избора........ Ако не се променят .......резултата е ясен...... https://www.facebook.com/ThenewsBulgaria/videos/1071686302883695/

 2. 2 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 378 Неутрално

  каква е тази "Политическата криза" ?

  да не е умрял някои?

 3. 3 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5499 Неутрално

  Всичките глупости в Изборния кодекс ги вкара недоучилата юристка Мая Манолова.
  Днес тя е първата, която е против собствените си правила, защото не ѝ изнасят на електоралната "подкрепа"...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 4. 4 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  Никой няма камбанки да реши казуса с избирателните списъци - да въведе активна регистрация и да изчисти процедурите по избор.
  Всеки се възползва от бъговете в системата и само се замеряме с намерения и декларации!!!

 5. 5 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  Трябва да има машинно и дистанционно гласуване/задължително трябва да го има като възможност/нищо друго задължително не трябва да има.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2686 Весело

  Сега когато ДПС е на страната на протестиращите, нещо е много тихо. Представете си как щяха да вият черевно-лилавите и какви конспирации щяха да виждат, в противен случай. Все пак всичко си е по местата - БСП, ДПС, Мая Пеевска, Чалгаря и Дай България от една страна и всички, които обичат България от другата.
  —цитат от коментар 6 на Мизийски
  Ама тиквата с долапа със златото и той ли е от обичащите България ами националистите и те ли я обичат България?

 8. 8 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4995 Любопитно

  А какво ли мислят протестиращите по въпроса.....

 9. 9 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Политическа криза в чист вид просто няма. Има т.н. от "отровни " , "отравящи " , "отровители " и обикновени платени протестъри криза на подмяна на демократични ценности с олигархични такива ! Виж КОЙ инициира и крепи " протестите " - неуспели "политици " / Бойкикев , Манолова , Костя Копейкин , Нинова , Румен Петков , Инджова , ген. Атанасов и други ДС креатури / , Шоумени , НПО на съмнителни олигарси - едни скрити в чужбина , а други - в ареста !

 10. 10 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5499 Неутрално

  До коментар [#1] от "MPetr":

  Ти май единствен не си разбрал, че тоя клип, който си постнал, е от руски избори.
  Жалка история...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 11. 11 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Опорната точка на ГЕРБ и Борисов да не се подава оставка на правителството е, че „милион и половина българи са ни дали доверие“. И че на улицата имало само малка част от хората, които не представлявали целият народ.
  Естествено, ГЕРБ обясняват това предимно за своя електорат, който лесно може да бъде манипулиран да вярва в какво ли не, особено когато то се твърди от управляващите. Да видим каква е истината:
  На парламентарните избори през 2017 година общият брой избиратели по данни на ЦИК е 6838235 български граждани с право на глас. От тях 1 147 292 са гласували за ГЕРБ. От всички вписани в избирателните списъци, 3 682 151 са гласувалите. Следователно за ГЕРБ от общият брой избиратели са гласували само (1,147,282/6,838,235)*100 = 16.78%. Крайно НЕПРЕДСТАВИТЕЛНА част от целият български народ.
  Ноторен факт е манипулирането на изборните резултати. По какъв начин става това: На първо място, списъците, изготвени от ГРАО към общините, не са с актуални данни, в тях има хора, които са починали, или от десетилетия са в чужбина. Самият Изборен кодекс дава възможсти за подобни манипулации, като не дава ясни инструкции по какъв начин да бъдат съставени избирателните списъци. Тези манипулации на броя избиратели се видя от драстичната разлика с данните в броя на българските граждани, изнесени от Националния статистически институт. Разликата в броя на населението на 18 и повече навършени години, предоставяно от ГД ГРАО и НСИ (800 хил.), се дължи на различните принципи, прилагани от двете институции - съответно регистрационен и преброителен. Но проверка къде се губят 800 000 избиратели, които могат драстично да променят резултатите от изборите, така и не е направена реално, а само се коментират принципи и становища. Което е несериозно с оглед огромният обществен интерес.
  Защо в избирателните списъци се включват и хора, които отдавна не живеят в България? Има ли данни изобщо живи ли са, при положение, че не се води отчет в коя държава са отишли и какво се е случило с тях? Има ли механизъм, по който да се провери дали гражданин, който от 20 години например живее в Нова Зеландия, се е възползвал от правото си да гласува в България? Защото подобна информация е изключено да се даде дори на близките му? Гласуването на „мъртви души“ и хора в чужбина, формира значителна част от подкрепата за управляващите, което може да бъде проверено само при проверка на избирателните списъци и засичане кои реално са гласували и са били в България в изборния ден. И тъй като съм участвала в изборни комисии и знам механизмът на манипулиране на гласовете, със сигурност ще излезят много изненади, включително окултни такива с подкрепа от отвъдното за управляващата партия.
  Друг сериозен механизъм за подмяна на вота е правенето на недействителни бюлетини. Да напомня един клип, за който в една нормална правова държава бившият кмет на Пловдив щеше вече да излежава присъда, в който той, в качеството си на шеф на ГЕРБ в Пловдив указва на членове на партията, участващи в изборни комисии, как да правят бюлетините за други партии недействителни, включително с намастилени пръсти, „случайни“ драсвания, зачерквания, скъсвания и прочие на бюлетините. По този начин се осигурява голям процент за ГЕРБ чрез намаляване злоумишлено на подкрепата за техните опоненти. Да погледнем изборните резултати – 169 009 недействителни бюлетини и 124 414 недействителни заради други причини. С около 16-17000 гласа се вкарва ориентировъчно един депутат в Народното събрание, сега преценете ако тези бюлетини са били действителни, опозицията от колко гласа е лишена. Процентът на недействителните бюлетини е смущаващ, дори да приемем за константа, че част от избирателите са неграмотни.
  Третият сериозен проблем за представителността на депутатите е купеният вот. Ноторен факт е купуването на гласове, предимно в гетата, по време на избори. Като тарторите на гетата, които са дилъри на гласове, се познават обикновено от всички, които удобно се правят на незнаещи, когато ги питат. Ведно с обещанията за плащане на сметки, незасягане на незаконно строителство и прочие. Много от тези хора дори не знаят за кого точно са гласували, а само са „фъргали“ гласа си срещу 50 лева. Семейство от 5 души избиратели може да си докара сума, с която добре да поживеят една седмица. А тях това ги интересува, беден човек лесно се манипулира.
  Администрацията традиционно гласува за управляващите, защото е на хранилка към държавата и общините. Също традиционно, при всяка смяна на управлението, се махат предишните и се слагат нови кадри, верни на правилната партия. Които си знаят на кого дължат заплатата и бонусите си. Останалата част, която не е от управляващата партия, си пази хляба, защото всяко изказано мнение против правителството води директно до уволнение, а за сведение на тези, които не са юристи, в българския Закон за държавния служител има много по-малко защита за служителя, отколкото в Кодекса на труда, тоест с едно преструктуриране неудобните се махат и никой не може това да го промени. Сега виждаме, как с държавни пари отново се купува администрацията, която е стотици хиляди заедно със семействата на служителите верни избиратели.
  Корпоративният вот е сериозен проблем за честността на изборите. Никога досега в България бизнесът не е бил толкова зависим от държавата. Проверките на институции като НАП, РИОКОЗ, РЗИ, Инспекция по труда и други, вместо в контрол, се превърнаха в рекет срещу неудобните. Бизнесът е зависим от десетките разрешения и лицензи, без които не може да работи и издаването на които зависи само от благоволението на управляващите. Ненапразно Борисов постоянно „открива“ нови заводи – не че са държавни или негови, но освен внушението за някакъв просперитет, остава внушението и за бизнеса, че той разпределя порциите на бизнеса и от него зависи дали ще работят и печелят. Затова по време на избори, кампанията се води и в големите компании, където освен, че работниците са принуждавани да слушат кандидат-депутати, са „съветвани“ от работодателя да гласуват за правилната партия под страх от уволнение. Често работодателите искат обяснения от работници, които не са гласували. Никой не задава интересният въпрос откъде работодателите знаят кой е гласувал. Никой и няма желание да разбере от управляващите.
  По малките населени места голяма част от хората са социално слаби и напълно зависими от държавата и общината за социални помощи, работа и прочие. Едно внушение, че ще си загубят хляба и дома е достатъчно да ги насочи за коя партия да пуснат бюлетината.
  Като обобщение ще посоча, че изборният процес беше овладян от управляващите още преди 15 години, когато започнаха сериозните изборни манипулации. Всъщност представителна демокрация в България вече няма. Има само мафия, която се самоизбира, и която прави законите и брои гласовете, които ги оставят на власт.
  Българският народ не е само този, който си продава гласа на изборите, нито този в гетата или този, който гласува под страх от репресии. Българският народ са и 3 156 084 негласували. Тези, които НЕ подкрепят нито ГЕРБ, нито присъдружните им партии и нефелна опозиция. Тези, които нямат свой представител в Народното събрание.
  Пряката демокрация може да бъде дело само на осъзнат народ. С пряката демокрация народът директно разпорежда на политиците какво иска. В България не ни е дадена такава възможност в законите и Конституцията, които са направени удобни на управляващите. Но ние сме хилядолетен древен народ, който въпреки предизвикателствата на времето се е съхранил и запазил идентичността си. Затова сега сме на улицата. Защото ние сме народът, който повече няма да търпи престъпници да се подиграват не само с народа, но и с България и принципите на демокрацията и правовата държава. Защото тези, които са срещу ГЕРБ, са всички тези, които не са гласували, тези, чиито бюлетини са скъсани или направени на недействителни, тези, които са били принудени заради оцеляването си да гласуват за тях. Защото, когато става дума за подкрепа, избирателите на ГЕРБ ги няма на улицата. Видяхме автобусите /платени от ГЕРБ/, които дойдоха да ги подкрепят. Това им е подкрепата – десет автобуса лелки ГЕРБ.
  Така, че, не ми говорете за народа! Народът каза думата си! Махайте се!
  Елена Гунчева

 12. 12 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  До коментар [#5] от "chicago514":

  Машинното гласуване е за страни от седмият свят!!!
  КОЙ точно изборен проблем ще бъде "решен" с въвеждане на машинното гласуване според вас????
  Вижте в кои страни има машинно гласуване и ще разберете, че дъвчете чужда"дъвка"?!

 13. 13 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5901 Неутрално

  До коментар [#6] от "Мизийски":

  Мани, мани, ами сега ще трябва да отговарят по всички въпроси около шиши и сараите.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  каква е тази "Политическата криза" ?да не е умрял някои?
  —цитат от коментар 2 на WWW  Все още не, но е на смъртен одър и си отива .
  Троловете няма да го спасят .
  Е, вече си разбрал кой си отива, нали ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на TheRedOne
  TheRedOne
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Ей, къде е темата с решението на ДПС - нещо много бързо я смотахте под килима?

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  До коментар [#8] от "Николай Бучков":

  КОИ протестиращи какво мислят???
  Как си представяте протестиращите като единен организъм с единно мнение по който и да било въпрос?!?!?!
  Познавам Арман от много години и гарантирам, че става въпрос за ПОРЪЧКА и за МНОГО пари!!!

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  Не знам кои протестиращи какви са, дали са платени или не, малко или много са на брой, но серия от проучвания показват, че половината от избирателите са против сегашнаото управление, така че дори 1млн да са гласували преди време за ГЕРБ, днес те не могат да определят неговата легитимност.
  И след като пак според тези проучвания те пак ще спечелят, защо не се явят някой и друг месец по-рано и да си спечелят.
  Що се отнася до ДПС, мен лично ме тревожи това разграничаване от ГЕРБ не за друго, а защото ми показва, че са си намерили нова формула да ни крадат и след евентуалните избори.

 23. 23 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 242 Неутрално

  До коментар [#22] от "tsvetko_51":
  Цялата схема е , кой да играе с ДПС и кой да е на мястото на Герб. Ако мислите , че системата не е измислила други варианти и че със 300 протестиращи , ще се счупи, явно не сте чели достатъчно книги. Системата е непогрешима.

 24. 24 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  До коментар [#11] от "Анти Шишковци":Другарке, вие не сте народа. Вие сте шепа катунари.
  —цитат от коментар 14 на Alarmstufe: Rot  Само като си помисля какви огромни пробойни направиха тези « шепа катунари « на пиратския кораб ... !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 26. 26 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  [quote#16:"Уинстън Чърчил"][/quote]


  Айде и на теб да ти напомня, какви огромни пробойни направиха тези « 300 клошара « на пиратския кораб ... !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 27. 27 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  До коментар [#6] от "Мизийски":Мани, мани, ами сега ще трябва да отговарят по всички въпроси около шиши и сараите.
  —цитат от коментар 13 на Alarmstufe: Rot  Със сарайте не приключихме ли ?
  Вчера биха дузпата на мутрата, а това значи и на мутренските тролове .
  Ако останеш без работа, ела при мен в Мюнхен, ще се опитам нещо да ти помогна, само, че освен да си фатмак, друго умееш ли да работиш ? Бих трябвало да знам, къде да те насоча и към коя хигиенична фирма да се обърна .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Уинстън Чърчил
  Уинстън Чърчил
  Рейтинг: 0 Весело

  [quote#16:"Уинстън Чърчил"]
  —цитат от коментар 26 на niksan1
  Айде и на теб да ти напомня, какви огромни пробойни направиха тези « 300 клошара « на пиратския кораб ... ! [/quote]

  Упражненията по любителска белетристика не са много на място в коментар по политически теми. Пиратски кораби няма, няма и пробойни. Какво точно се опитвате да ни кажете?

 30. 30 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 1677 Весело

  До коментар [#1] от "MPetr":
  Ти някога гласувал ли си?
  Питам, защото такива урни в българия не се използват. Или си откровеншаран или съвсем умишлено постваш фейкове.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 31. 31 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 329 Неутрално

  Машинното гласуване не е панацея, но поне гарантира разрешаването на проблема с невалидните бюлетини... Да припомня, че на последните местни избори % им беше между 15-25 за различните райони в страната.... Един пример: Добрич, за кмет втори мандат бе избран Йордан Йорданов от ДБГ + други, гербаджийката остана втора.... По около 30 000 гласа пуснати за кмет и ОСъвет, невалидни за кмет 900, за ОС - 5500... Тоест нямат кмет, но имат контрол над съвета... Бях наблюдател на въпросните местни избори и много добре видях, какво правят от комисията, макар и тогава още да не разбирах, какво точно се случва...Докато бях студент, изпитвах и някакво уважение към Мишо Тройката, но с оглед извън университетската му дейност, тези мостове са изгорени... Без машинно и електронно гласуване продължаваме да се въртим в същия порочен кръг

  I shave with Occam's razor
 32. 32 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 756 Неутрално

  Този човек е ненормален.

 33. 33 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Весело

  Повозил "координаторката " на чичкото без коса от плевенските села...
  Тя пък била бивша общинска съветничка на ндсв и герб и собственик на "Драгажен флот"...!!!!!!!
  Сетих се за Старият завет- за притчата със старите мехове и новото вино, както и за циничната версия за новите "къщи за удоволствия4 със старите "каки"...!!!
  Впрочем честита на всички така наречени "протестиращи"- ще докарате точно тзви "каки"!!!

 34. 34 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 242 Неутрално

  Бойко си снове с джипа и не му дреме , че на мен правата за движение са ми нарушени и обикалям по 35 минути на ден за работа... абсолютно нехайство. Вие искате правосъдие, те 2 улици не могат да оправят. Човешки материал липсва, да ви пратим 1 самолет политици от Русия

 35. 35 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6260 Неутрално

  До коментар [#2] от "WWW":

  Просто някои от политическите субекти преживяват някаква тяхна си криза. И обявяват, че има политическа криза.
  Относно джипката, Боце има голям простор за движение. От Видин до Кулата и от Калотина до Варна.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 36. 36 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#11] от "Анти Шишковци":

  Проблемът с изборните фалшификации е огромен. За пример се запознах с експеримент в провинциална малка изборна секция, където избирател гласува за неизвестен (неизбираем) кандидат.
  В резултатите накрая няма невалидни бюлетини, но и нито един гласувал за този кандидат.

 37. 37 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 193 Неутрално

  Никога не съм се замислял, но от протестиращите се оказа че Слави Трифонов е най умния (това говори достатъчно за останалите участници) и последователен. Той е единствения който не призовава за кръв и насилие, единствения който не прати хора да трошат и замерят с яйца. Браво!

 38. 38 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 193 Неутрално

  да ви пратим 1 самолет политици от Русия
  —цитат от коментар 34 на Yana Derevyanchenko


  Не, благодаря

 39. 39 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5901 Неутрално

  До коментар [#15] от "niksan1":

  На вас само смърт, ковчези и бесилки са ви в главите.

 40. 40 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Весело

  До коментар [#37] от "Julian Dob":

  Вие сериозно ли...?!?!?!
  Наистина?!?!?!
  Човекът без коса от плевенските села УМЕН...???
  От години не бях се смял така искрено и и от сърце!
  Благодаря ви!!!

 41. 41 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1945 Неутрално

  Политически цирк достига нови дъна. Борисов толкова отчаян не сме го виждали никога. Категорично това е най-смешния и жалък премиер на България.
  Надявам се да му е останала капка достойнство и утре да спре с тая агония. Дано не саботира нещо.
  ОСТАВКА

 42. 42 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5901 Весело

  До коментар [#21] от "Ша Шчупат държавата на Пеевски":

  Ама как се събрахте с Доган и Шиши, а? Кеф!

 43. 43 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5499 Неутрално

  До коментар [#20] от "Ша Шчупат държавата на Пеевски":
  Интересно КОЙ прие например големите изменения през 2016 в кодекса засягащи почти всички основни текстове, от машинно гласуване до работата на избирателните комисии - да не са били случайно коалицията ГРОБ+ДПС а ?
  ––––––––––––––––––––––––––
  Кои са "големите" изменения бе, комуне?
  Кой и кога въведе принципа за уседналост, интегралната бюлетина и преференциите, избирателната система, номерацията на бюлетините, печатането от БНБ...
  Оттогава процентът на недействителните гласове скочи в пъти.
  А ти ми говориш за последващата козметика.
  ... Дори не съм сигурен дали си бил в секционна комисия някога и дали имаш представа какво е протокол. По нищо не си личи, да знаеш...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 44. 44 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3388 Неутрално

  Тази кординатор на ГЕРБ и Слави ли го дава, доближаване на позициите. Ето че и Слави участвал в протестите, но в същото време и в джипката, с ГЕРБ се кани да управлява, а Караянчева и Менда Стоянова ще му предадат управленческия си опит. А младите ще гласуват за него, за съжаление, поддържа линия физически и популизмът му е на висота. Но всъщност за кого да гласуват, едни и същи, само се менкат, а новото лице е Слави.

 45. 45 Профил на Нико
  Нико
  Рейтинг: 584 Неутрално

  За електронно гласуване КОГА ще говорим?

 46. 46 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Машините са само средство за подаване на вот. Нищо повече. Изборите не се печелят с ползване на едно или друго средство, изборите се печелят далеч преди деня на вота. Просто този, който държи касичката, започва да раздава съдържанието ѝ - щедро, във всички направления, като не забравя нито една група електорални единици, дори тези, които до вчера е ругал и псувал. Евтино излизат изборите за раздаващия - както е известно българска електорална единица на най-ниско ниво, кълве на кукичка с 5, 10, 20 лева, а сега се раздават по 50 каймета на над 2 млн. пенсионери. И те, оглупелите нещастници, хвалят ръката и благославят главата на "благодетеля". 30% увеличение на заплати на администрацията, със задна дата. Те, така се печелят избори. Големите милиони и милиарди са раздадени далеч преди изборите - планово, на тези, на които трябва. В деня на вота само се оформят изборните книжа, чието съдържание може да се предвиди и без ползване на машини. В днешно време няма нужда от чл. 1, важно е да разполагаш с касичката, с неограничен запас от наглост, безсрамие и ... разбира се с мълчанието на правораздаващите органи. Ама, моля ви, как да загубиш в такава среда? И да искаш, не можеш!

 47. 47 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4995 Весело

  Е , КОЙто си има джип , си има и джипопоклоници.....

 48. 48 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1308 Весело

  Кмета нали питаше къде е Бойко.......

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 49. 49 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Весело

  До коментар [#44] от "Тsonkooo":

  Сега "девойката"ще се порадва до обяд на лайковете в мрежите, които кой знае защо още наричат "социални", а след обяд ще разбере, че вече не е нито координатор, нито член на нещото на чичкото без с„коса...

 50. 50 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално


  « След седмица с ограничени медийни изяви, Бойко Борисов поднови обиколките си из страната ... «


  Ами, след като от ДПС го шутираха и след като стана ясно, че новата конституция и ВНС КАТАСТРОФИРАХА, какво друго да прави, освен да се опитва да не бъде забравен .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 52. 52 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  Все някой трябва да работи в тая държава.
  С лежане по жълтите павета брутен вътрешен продукт не се създава.

 53. 53 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  Въпросната Росица Кирилова е първа индикация за избирателите на учиндолския чалгджия, че той най-вероятно ще гравитира към мутрите от герб!

  Гласувате за чалгаджията Трифонов, ще получите мутрата Борисов!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 54. 54 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Коефициентът за коалиция Герб - Слави рязко пада.

 55. 55 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  Ами така е! Трябва да се правят мили очи на потенциални съюзници след изборите за съставяне на правителство, а явно Бойко Борисов си мисли, че партията на Слави Трифонов наистина ще спечели много гласове.

 56. 56 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3388 Неутрално

  До коментар [#40] от "selqnin":

  Смях, не смях, Слави е новото лице, както Борисов беше новото лице преди 12 и повече години.

 57. 57 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4480 Весело

  "От профила на Росица Кирова се вижда, че тя е участник в продължаващите над 50 дни протести с искане за оставката на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. На 2 август тя е публикувала снимки от площада пред президенството и дълъг пост за протестите и нуждата от промяна."

  Вчера протестърка, а днес пътник в джипа на Боко, който след това я черпил и кафенце във видински ресторант. :-)

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 58. 58 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  [quote#29:"Уинстън Чърчил"][/quote]


  Пиратски кораб има и той се казва « ГЕРБ «, както има и множество пробойни от последните 2 месеца . Боцмани, лоцмани и старши матроси бяха изхвърлени зад борда и за сега само капитана все още се държи, но ... за сега ...
  А, иначе си прав, че белетристиката не ми се отдава, каква белетристика от един музикант ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 59. 59 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1997 Весело
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3388 Неутрално

  До коментар [#49] от "selqnin":

  Как влюбено го гледа, новата Шехерезада.

 62. 62 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 353 Любопитно

  Предстои масово преселване на гербави в партията на слави, и какво по нормално от това, мутри и чалга винаги са вървяли ръка за ръка

 63. 63 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Кирова изчезна с невероятна скорост от сайта на партията на Трифонов

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 64. 64 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  ИНО времИ Бойче се оплака, че дрОгаря искал половината партия. Явно е дошло време за делбата "ВИМЕТО на народа"...

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 65. 65 Профил на две
  две
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Баце, необолшевиките никога няма да ти простят обновлението на държавата!
  Болката, която ги пронизва вътрешно гледайки изграденото е изгаряща душите им преизпълнени с омраза!

 66. 66 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  Мда, почнаха покупките и продажби на псевдо опозиционери и протестиращи, които напълно ги урежда статуквото, просто си вдигат цената. Мая също скоро ще изгрее на тая достойна за уважение сцена.

  Купуването и продаването на псевдопротестиращи не е престъпление

  Не ме търсете преди обяд
 67. 67 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4633 Весело

  Бойко най-му приляга да стане шеф на АПИ, да си обикаля по цял ден на воля...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 68. 68 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2170 Неутрално

  До коментар [#2] от "WWW":Просто някои от политическите субекти преживяват някаква тяхна си криза. И обявяват, че има политическа криза.Относно джипката, Боце има голям простор за движение. От Видин до Кулата и от Калотина до Варна.
  —цитат от коментар 35 на Незнайко в Слънчевия град  Е да, ако е в София, някоя мисирка може да го засече и да му задава неудобни въпроси, а така с жипката - Видин ... Кулата ... и собствен монолог, на тема по избор и не смущаван от никого .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 69. 69 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 1546 Неутрално

  То отдавна се знае, че Учиндол ще е новата патерица на Тиквата. Мислих, че ще крият заверата поне до след изборите.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Признаха си, че са сгодени - ГЕРБ и партийката на СлавчУ

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 73. 73 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3607 Весело

  .......подновил обиколките в присъствието на координатор на ......Слави Трифонов ! Как всичко си идва добре на мястото, а и на точното време !

 74. 74 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2879 Неутрално

  До коментар [#4] от "selqnin":

  Активната регистрация ще дискриминира неуките, братята и деменциите - не само няма да могат да гласуват, но някои няма и да получат плата за това. А когато не се гласува под строй, ще има разбъркване на картите в парламента - това няма да се допусне. Сега им е удобно - нареждат изборите и уведомяват хората чрез Алфа (д)рисърч как са наредили парламента - чиста работа.

 75. 75 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2016 Неутрално

  До коментар [#3] от "Депутат 241":

  Ама нали на баце дУпетатите поне два пъти го променяха този ИК.
  Защо го променяха толкова некадърно, че все още Манолова ви е виновна?

  Имате ли някакво обяснение.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 76. 76 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  До коментар [#69] от "otrqdnik":

  Да, това взаимодействие не е учудващо, но е малко странно, че не го играят опозиция до изборите. То това, разбира се, само отслабва Слави, а не ГЕРБ, тъй че си е идеално за Борисов, ама интересно какво е дал в замяна

  Не ме търсете преди обяд
 77. 77 Профил на pmp41600418
  pmp41600418
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Има ли някой, на когото да не му е ясно, че Бойко + Слави = Пеевски?
  Че Слави го държат от години заради влеченията му към младо агнешко и бяло сладко?
  Нема такъв народ.

 78. 78 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3607 Весело

  До коментар [#76] от "tulup":

  " Да, това взаимодействие не е учудващо, но е малко странно, че не го играят опозиция до изборите. То това, разбира се, само отслабва Слави, а не ГЕРБ, тъй че си е идеално за Борисов, ама интересно какво е дал в замяна"

  Най - много учиндолския да излезе след малко с гневна декларация, с която се разграничава от действията на своя координатор, защо, наистина, трябваше да го играят опозиция на властта, а те баш сега се прегърнаха и то пред публиката......което за повечето от нас не е учудващо, ама има едни 10 - тина %, които виждат в гологлавия новия спасител на нацията срещу мутрите у нас......

 79. 79 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  До коментар [#56] от "Тsonkooo":

  Какво "ново лице" е човекът, който афишираше не само връзките си, но и възхищението си към тарторите на мутресктите групировки през 90-те?!?!?!
  Сега се явява в ролята на виден борец против мутрите ли?!?!?!
  Няма такъв жалкар !!!

 80. 80 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  До коментар [#61] от "Тsonkooo":

  Както казваме на село : "Конската муха винаги ще намери на кое гюбре да кацне"!!!

 81. 81 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  Никога не съм се замислял, но от протестиращите се оказа че Слави Трифонов е най умния (това говори достатъчно за останалите участници) и последователен. Той е единствения който не призовава за кръв и насилие, единствения който не прати хора да трошат и замерят с яйца. Браво!
  —цитат от коментар 37 на Julian Dob


  То и на Жорж Ганчев някои викаха браво. И на Яне Янев също.... И на Бареков.
  Частни лидерски партийки еднодневки.
  Дали чалгаджиите хвърлят яйца или не хвърлят не се знае, защото много от тях може и да са сред протестиращите. Но за това пък се знае твърдо че нивото им, е ниво на чалгаджии...

  Какво искат хората на Трифонов в същност?
  Някой чувал ли е какво е отношението на чалгаджийската Му партия към ЕС, към НАТО, към Русия, към САЩ, към данъчната система, към съдебната система, към образованието, към здравеопазването, към национализма и ксенофобията...?
  Чагаджиите имат ли подготвени специалисти въобще?
  Кажете имената на двама-трима подготвени специалисти от трупата на Трифонов!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 82. 82 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Помня Слави как се заканваше на Бойко, а когато Борисов му гостува в тъпотот шоу, оня без косата изведнъж стана по-нисък от тревата.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 83. 83 Профил на uporit
  uporit
  Рейтинг: 970 Неутрално

  Бойко си снове с джипа и не му дреме , че на мен правата за движение са ми нарушени и обикалям по 35 минути на ден за работа...
  —цитат от коментар 34 на Yana Derevyanchenko

  Какви "права за движение", герберска подлого???
  КОЙ ти е гарантирал правото да ходиш на работа задължително с автомобил???

 84. 84 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 626 Весело

  Няма оправия. 10г. гласуват за мутра, сега ще гласуват за слави.

 85. 85 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 783 Неутрално

  каква е тази "Политическата криза" ?да не е умрял някои?
  —цитат от коментар 2 на WWW


  На път е!

 86. 86 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 613 Неутрално

  До коментар [#76] от "tulup":" Да, това взаимодействие не е учудващо, но е малко странно, че не го играят опозиция до изборите. То това, разбира се, само отслабва Слави, а не ГЕРБ, тъй че си е идеално за Борисов, ама интересно какво е дал в замяна" Най - много учиндолския да излезе след малко с гневна декларация, с която се разграничава от действията на своя координатор, защо, наистина, трябваше да го играят опозиция на властта, а те баш сега се прегърнаха и то пред публиката......което за повечето от нас не е учудващо, ама има едни 10 - тина %, които виждат в гологлавия новия спасител на нацията срещу мутрите у нас......
  —цитат от коментар 78 на samoedin


  Даже я и УВОЛНИ :) ПОЗНА

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 87. 87 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 613 Неутрално

  Как ака се снимаме по автомобилчета за по 500К лева на околовръса У София?
  Тва по заслуги, по свистоци или по крадене са раздадени тея автоможбилчета за возене?

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 88. 88 Профил на fle14680406
  fle14680406
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хехе, нема такява дръжава

 89. 89 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  "От профила на Росица Кирова се вижда, че тя е участник в продължаващите над 50 дни протести с искане за оставката на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. На 2 август тя е публикувала снимки от площада пред президенството и дълъг пост за протестите и нуждата от промяна."Вчера протестърка, а днес пътник в джипа на Боко, който след това я черпил и кафенце във видински ресторант. :-)
  —цитат от коментар 57 на Иво


  Нещо като пловдивчанката Дани Каназирева, която също получи подаяние от мутрите в герб!
  Някои политици сръчно и безсрамно използват политиката за лични цели.
  Въпросът е обществото да да ги запомни и да ги отсява...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 90. 90 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4238 Неутрално


  Слави подкрепял протестите?
  Ха ха!
  Разбра се , че който гласува за Слави , получава Бойко.
  Чалгарите се вземаха.
  Съвсем нормално.
  Ненормално беше чалгарите на Слави да играят опозиция на чалгарите на Бойко.
  Новият "спасител" беше разобличен.

 91. 91 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Заформят се основните опоненти на изборите - от една страна БСП, ДПС, Да България от другата герб и партията на Славчо.

  Here for the LOLS
 92. 92 Профил на rellaxx
  rellaxx
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Защо е преметнала ръка върху лявото рамо на Боко в джипа ?

 93. 93 Профил на stefan_b
  stefan_b
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Ех този Михаил Константинов - хич не му се работи :D

 94. 94 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 642 Неутрално

  "кога ще е готов пътя, който е бил обещаван в последните 15 г. от различни власти, но не е направен"
  Много ми е забавно когато режисират въпросите да се задават все едно "различни власти" не са били предимно конфигурации на Бойко като премиер.

 95. 95 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 809 Неутрално

  И част от интервюто, която УЛТРА ГИГА МЕГА обективния и независим дневник е пропуснал без да иска да цитира:

  "Вчера станаха ясни кои са сценаристите. Машата Христо Иванов отиде в Росенец, уплашиха ДПС и Ахмед Доган, който махаше зад борчетата и сега БСП, ДПС и Румен Радев и олигархията е ясно, че са заедно". Това заяви по време на обиколката си с джипа из Северозапада премиерът Бойко Борисов.

  По думите му е станало ясно, че исканията на протестиращите за свикване на Велико Народно събрание и промени в Конституцията са били празни приказки.

  "Ние предложихме една чернова, всеки абзац можем да го променим. Но какво се оказа, че всички са лъгали, че искат промени, защото искат да има пак кабинет "Орешарски", това е целта", обясни той.

  Борисов се радва "защото още една лъжа падна и станало ясно за всички кои са сценаристите - олигархията, Костов, Радев и останалите.

 96. 96 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Дали има някоя друга държава, където шефът на изпълнителната власт да си присвоява най-нагло като някаква заслуга строенето на пътища?

 97. 97 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 781 Весело

  играло е чекмеджето за роси:))))

 98. 98 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 621 Весело

  Така се работи министър-председател, балъчета.. на кафенце, на прохлада, с путка под ръка.. :)))

 99. 99 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  До коментар [#2] от "WWW":

  Да, умряха безразличието, пасивността и апатията. А съвсем скоро ще предаде богу дух и управлението на ОПГ ГЕРБ.

 100. 100 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Боч преди оставката иска още един път да вкуси от любимото си занятие: да се прави на Бай Тошо. 😁😁😁

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK