На живо

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

Избрано от редактора
Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов, ДНСК
Днес е 59-ият ден от началото на протестите срещу управлението и с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.


Гледайте на живо излъчването на "Да, България".
Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Ангел Георгиев


Представители на българската диаспора в Барселона изпратиха на "Дневник" снимки от протеста си вчера - 4 септември, пред представителството на Европейската комисия в града. Надсловът е: "Разбрахме, че Европа е сляпа, да видим дали е и глуха". Инициаторите обещават протести и на 11 и 18 септември, ако междувременно не бъде подадена оставка.

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов


Шествието на протестиращите премина по бул. "Цар Освободител" до Орлов мост, където движението - доста слабо в този час, беше затворено. Хората се разотиват. Не се трупат барикади на кръстовището, както организаторите се ангажираха преди ден в знак на добра воля.

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов


"На властта и се наложи да разбере, че съществуват граждани в България. Това беше тежко откритие за тях. За всички тези дни открихме, че мафията е добре организирана. След като е така, ние тримата решихме, че трябва също да се организираме. На страницата на "Отровното трио" има форма, с която всеки един от вас в цяла България, който иска да стане доброволец за свалянето на мафията от власт и връщането на нормалната държава, би могъл да се запише, за да можем да си помагаме организирано срещу организираната престъпност в България", обяви пиар експертът Арман Бабикян, част от "Отровното трио" от трибуната на протеста.


Адв. Николай Хаджигенов заяви: "Първо ни игнорират, след това се борят с нас и накрая ние побеждаваме. Силата е във всеки един обикновен буден български гражданин".


След като ораторите приключиха своите изявления, протестиращите потеглиха в шествие към "Орлов мост".


Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов

В София започна 59-ият вечерен протест с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Малко преди 20 ч. движението по бул. "Цар Освободител" беше спряно, но по бул. "Дондуков" и през Орлов мост колите преминават свободно.


Все още организаторите не са оповестили дали тази вечер ще има шествие. Участниците засега са малко на брой.


Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов

От задържаните на 2 септември само един остава в ареста

Всички, задържани от полицията на протеста на 2 септември, са освободени от съда днес с изключение на един, който остава в ареста заради "повтаряемост на престъплението", съобщи Би Ти Ви. Всички останали са освободени без мярка или с парична гаранция.


С мярка за отклонение подписка на свобода излезе Пламен Стоянов по прякор Дамбовеца, съобщи по-рано БТА.


Днес пет дежурни състава на районния съд гледаха мерките на тредесетина протестиращи. Пред сградата на съда дойдоха техни роднини, които протестираха срещу полицейското насилие.

Активист на протестите в Стара Загора е бил заплашен

Един от най-известните протестиращи от Стара Загора - автоинструкторът Митко Трайков, е бил заплашван по телефона, че ще се случат лоши неща на семейството му и бизнеса, ако не спре да протестира, съобщава сайтът starazagora.io.


Тази нощ той е получил обаждане от анонимен номер, на което отговорила съпругата му. Мъжки глас, който се представил за Иван Терзиев от "Левски", помолил жената да предаде на съпруга си "да спре да се занимава с протестите, защото е дочул, че му се готвят много лоши неща".


Трайков е подал жалба в полицията.


Сайтът описва Трайков като едно от най-разпознаваемите лица на протестите в Стара Загора, а автомобилът му обикновено води протестните автошествия в града. Той е регионален организатор на гражданското сдружение БОЕЦ. "Протестирал съм, протестирам и ще протестирам!" написа Митко Трайков във Фейсбук профила си днес в отговор на заплахите.


Експерт: Журналистическата етика изисква дискомфорт за управляващите

Представителите на всяка власт, за да бъдат отразявани според етиката на журналистическата професия, трябва да бъдат поставяни в ситуация на комуникативен дискомфорт, защото върху тях има отговорности и непрестанно те трябва да отговарят за това доколко и как изпълняват тези отговорности. Това каза в Свети Влас медийният експерт Георги Лозанов, цитиран от БТА. Днес той участва в дискусия "Развитието на медиите и телевизиите и активното влияние върху тях през последната година".


Според Лозанов неопозиционните медии и телевизии преминават прага на професионалните етика и стандарти, когато започнат да осигуряват медиен комфорт на властта. Лозанов посочи, че поведението на медиите през последните месеци е измеримо по отношение на три събитийни маркера - пандемията COVID-19, арестуването на Васил Божков и обвиненията срещу него, протестите в страната.


В резултат на тези три събития ясно се разграничаха кои са опозиционните и неопозиционни медии, добави Лозанов.

Вандали оскверниха храм "Св. Петка Самарджийска" в центъра на София, съобщи Би Ти Ви и показа кадри от входа на храма, който е от 11 в. Червена боя и яйца са намазани по стените.


"Отровното трио" свиква Велико народно въстание II

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Юлия Лазарова


Инициаторите на протестите адв. Николай Хаджигенов, пиар експертът Арман Бабикян и скулпторът Велислав Минеков, които наричат себе си "Отровното трио", свикват Велико народно въстание II на 10 септември - четвъртък, отново от 8 ч.

Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България! Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим "кървавата сряда". Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв, пише Триото.


На 2 септември - сряда, беше първото издание на Великото народно въстание, белязано с полицейско насилие.


През изминалата седмица управляващите от ГЕРБ успяха да съберат 120 депутатски гласа подкрепа, за да внесат проект за нова Конституция в Народното събрание. Така партията си осигурява поне 2 месеца парламентарни обсъждания на документа, през което време смята, че оставката на премиера Бойко Борисов слиза от дневен ред. Изненадващо под проекта за Конституция подписи поставиха депутати от "Воля", въпреки че до последно лидерът Веселин Марешки твърдеше, че не дава подкрепа. Промяната в позицията му дойде по съвпадение веднага след правителствено решение, с което дружество, близко до Марешки, получи концесия върху плаж.

Един от задържаните на 2 септември е освободен с подписка

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Софийският районен съд (СРС) пусна срещу мярка за неотклонение подписка един от задържаните по време на митинга на 2 септември протестиращи - Пламен Стоянов, съобщи БТА.


Срещу мъжа са повдигнати две обвинения - за причиняване на лека телесна повреда на полицай при или по повод изпълнение на службата му и за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта.


Съдът прие, че може да се направи обосновано предположение по първото обвинение. Що се отнася до второто деяние, магистратът отбеляза, че мъжът е издърпан от митинга и срещу него са предприети действия по задържане и поставяне на белезници. Напълно нормално е задържаният да има по-реактивна ответна реакция при ограничаване на правото му на придвижване, коментира съдията и допълни, че тази естествена реакция не може да е облечена в съставомерност за хулиганство.


Той констатира също и, че двете деяния, за които е обвинен Стоянов, не са тежки по смисъла на Наказателния кодекс. Обвиняемият не е осъждан, с установена самоличност и постоянен адрес е, не е налице опасност да се укрие, каза съдията. Според него всяка мярка по-тежка от подписка се явява необоснована. Решението не е окончателно и може да се протестира.

Няма тема за оставката на Борисов, но всички варианти са възможни, защото ситуацията е изключително динамична. Пред нас стоят важни задачи и първата е отвореният дебат за промени в Конституцията и темите, свързани с върховенството на закона, изборния кодекс, актуализацията на бюджета и приемането на бюджета за следващата година. Това каза в интервю за Би Ти Ви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.


Онези политически лидери, които нищо не правят, за да деескалират омразата, а я потенцират, няма да могат да посадят нищо на тази почва.


Деница Сачева,

министър на труда


По думите й Отровното трио и президентът Румен Радев са основните виновници за засилването на напрежението. Оксиморон е налагането на върховенството на закона чрез улично правосъдие, добави тя и подчерта, че правителството няма интерес от окървавяване на протестите..


Какво каза още министърът в интервюто, четете тук

Борисов прогнозира много трудна година и половина

Бойко Борисов

© Цветелина Белутова, Капитал

Бойко Борисов


Премиерът Бойко Борисов, чиято оставка протестиращите искат вече близо два месеца, прави обиколка на строителството на югоизточната дъга на софийското околовръстно шосе. Инспекцията се излъчва на живо в профила му във "Фейсбук". Докато управлява джипа си, Борисов обеща движението по Южната дъга да бъде възстановено до 10 септември. Той се зарадва на "армията от валяци" и добави, че скоро хората ще изминават за минути участъка без да забелязват.


Искам другите да ми покажат нещо направено от тях. Оставам на хората да преценяват.


Бойко Борисов,

министър-председател


Подготвяме план за следващите няколко месеца, държавата трябва да бъде подготвена за пандемията и кризата, каза Борисов и подчерта, че в България разпространението на заразата се управлява най-успешно в Европа, но пред управлението е най-тежката година и половина.


В джипа на Борисов е и министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който докладва предприеманите мерки за бизнеса.


Адвокати на задържаните на 2 септември не са допуснати в съда

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Лора Филева


Адвокати съобщиха пред "Дневник", че не са допуснати в Софийския районен съд, където днес трябва да се гледат мерките на задържаните при протеста на 2-ри септември, за които прокуратурата ще иска постоянен арест. Вчера от държавното обвинение съобщиха, че ще искат постоянно задържане на над 20 души.


Защитниците не са допуснати с мотив, че трябва да представят пълномощно по делото. Адвокат Стоян Мадин обясни, че той има пълномощно, което е получил в ареста, и няма как да е по делото.


По-късно адвокатите успяха да поемат задълженията си. Пет дежурни състава гледат мерките за неотклонение.

П.Е.Н. център: Актът на произвол върху журналист не е случайна грешка

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Велко Ангелов


Писателите от Българския П.Е.Н. център заявиха, че полицейските действия срещу журналиста и писател Димитър Кенаров са произвол над свободата на словото.


Разтревожени сме по повод събитие, което излиза извън индивидуалната си характеристика и ни доближава до някои от мрачните практики в нашата история. Солидарни сме с декларацията на Асоциацията на европейските журналисти у нас - осъждаме този акт на насилие и настояваме за пълно разследване, което да определи персоналната отговорност на длъжностните лица, нарушили закона. Изисквания, които ни гарантират личната свобода и гражданските права според Конституцията", се казва в декларация, разпратена до медиите.


"Актът на произвол върху представител на пресата и свободомислещ писател не е симптом за случайна грешка. Това превръща случая в опасен прецедент, който делегитимира мястото ни в демократичната традиция на алианса, към който сме декларирали, че сме необратимо приобщени", се казва в декларацията.


"Ние писателите, опазвайки демократичните традиции на българския П.Е.Н. център и неговата кауза във времето на неговото съществуване, настояваме не само за пълно разследване виновниците и наказанието им, но и за набелязване на систематични мерки – законови и кадрови, подобна практика за потъпкване свободата на словото да не се повтаря в бъдеще", подчертават писателите.


Интервюто на "Дневник" с Димитър Кенаров гледайте тук.

Бизнес сдружение подкрепи "Хиполенд"

Снощната демонстрация премина под надслов "Нас не ни е страх" и беше в подкрепа на веригата за търговия с детски играчки "Хиполенд"

© Велко Ангелов

Снощната демонстрация премина под надслов "Нас не ни е страх" и беше в подкрепа на веригата за търговия с детски играчки "Хиполенд"


"Вярваме, че в демократична страна член на Европейския съюз, всеки има право свободно и без притеснения да изрази своята гражданска, обществена или политическа позиция. Убедени сме, че спазване на принципите на правовата държава, демокрацията и свободата на изразяване на гражданска позиция са основополагащи за развитието на цялото ни общество". Това се казва в изявление на Сдружението за модерна търговия, обединяващо най-големите компании в бранша. Повод за него е започналата вчера внезапна проверка на икономическата полиция, данъчните и митниците във веригата за детски играчки "Хиполенд", последвала по време критичен към властта коментар на нейния собственик Марио Колев.


Търговските вериги, членове на Сдружението за модерна търговия, са едни от най-проверяваните от контролните органи у нас компании и в този смисъл за нас подобни проверки са част от нормалното бизнес ежедневие. Но в актуалния контекст бихме искали да подчертаем, че ако използването на контролните правомощия на изпълнителната власт е по повод свободно изразяване на публична гражданска позиция, то това би било в разрез с демократичните принципи на една правова общност, каквато е Европейският съюз, се подчертава в изявлението..

Ден 59: "Отровното трио" търси доброволци за сваляне на мафията (хронология)

© Цветелина Белутова


Отворени за движение тази сутрин са столичните кръстовищата на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и на площад "Независимост".


Снощи по време на 58-ата вечер на протести в София отново беше издигнат палатков лагер на булевард "Цар Освободител", но през нощта той е премахнат по настояване на полицията, съобщи БНР.


Снощната демонстрация премина под надслов "Нас не ни е страх" и беше в подкрепа на веригата за търговия с детски играчки "Хиполенд", подложена на проверка от 4 институции след като собственикът се изказа критично в социалните мрежи за действията на полицията. Вчера следобед МВР съобщи, че прекратява проверката.


Тази сутрин в 9 ч. се очаква протестиращи да се съберат пред сградата на Софийския районен съд, където ще се гледат делата на задържаните на протеста на 2-ри септември.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (523)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Гневно

  Отворени. Но държавата е затапена от мутрите.
  Вижте как се действа:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2617169818593723&set=a.1376767155967335&type=3

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 442 Весело

  Диващините не срещат подкрепа, освен от поклониците на азиатската сатрапия.
  —цитат от коментар 2 на Корки


  Друго си е цивилизовано да изпращаш проверки на НАП и прокуратурата на инакомислещите.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  До коментар [#1] от "Николай Колев":

  Със сигурност бащата е хвърлял бомби, а детето е пребило полицай, ще ти отговори МВР. Божков им плаща, мдаа.

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3515 Неутрално

  До коментар [#8] от "Котаракът на Шрьодингер":

  "Със сигурност бащата е хвърлял бомби..."

  Като френския дипломат...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  Палатките изчезнаха, изчезна и Човекът от народа.
  Кое ще видим да се върне по-напред е въпроса... Залагам на палатките. Човекът от народа официално хвана гората.

 11. 11 Профил на fuckthemafia
  fuckthemafia
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "Norman Granz":

  Слуховете са, че е наблегнал яко на парични транзакции и замитане на следи и се подготвя да зачезне към ЮАР.

 12. 12 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 429 Неутрално

  То държавата не работи, те за три кръстовища се загрижили.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3908 Неутрално

  Кажеш ли ОПГ, мафия, сарай - всеки се сеща за какво става въпрос, включително и ОПГ троловете тук, които веднага се активизират ! Гузните им съвести и страха от народната любов ги кара да си заработват платеното им от ОПГ - то чрез неговото корупционни схеми ! Вземат се откраднатите от хората и обществото пари и се дават на клакьорите за тролска дейност ! Това е реалността, за съжаление !

 16. 16 Профил на fuckthemafia
  fuckthemafia
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "Norman Granz":

  Забележи минусите колко синхронизирано започват да валят и са равни по брой на всички мнения срещу ГЕРБ/МАФИЯТА! Тези явно са на денонощна смяна на барикадата срещу народа! Долу Мафията! Оставка!

 17. 17 Профил на Чубрица
  Чубрица
  Рейтинг: 467 Неутрално

  До коментар [#1] от "Николай Колев":

  Може да се окаже, че това не е малко момиченце.
  https://www.facebook.com/118970178133644/photos/pcb.3831972710166687/3831971833500108/?type=3&theater

  "Certainement qui est en droit de vous rendre absurde est en droit de vous rendre injuste" Voltaire
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  До коментар [#2] от "Корки":”Диващините не срещат подкрепа, освен от поклониците на азиатската сатрапия.”

  https://youtu.be/rs4zvacaS-8

  😂😂

  Казваш, че Бойко Борисов е поклонник на руската сатрапия, щото през 2013 година подкрепяше окупирането на Орлов мост и протестите срещу Орешарски за оставка и предсрочни избори?
  Ами хубаво, съгласен съм. Бързо ме нави, така е. 😂😂

 21. 21 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 404 Неутрално
 22. 22 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  До коментар [#10] от "Котаракът на Шрьодингер":


  « Палатките изчезнаха, изчезна и Човекът от народа . «


  « Човекът « ( какъв човек е тоя бе, колега ? ) от народа ВИНАГИ изчезва, щом стане напечено и се крие зад фусти .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 23. 23 Профил на Chudomir Neznakomov
  Chudomir Neznakomov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Оставките са важни, но това не е най-великото. Без напълно да съзнаваме постигнахме голямата си цел. От нас зависи достигнатото да е трайно. Това е, че сме заедно. На площада са млади и стари, българи от страната и чужбина, от провинция и столичани, сини и червени, служещи и работодатели. И какъв трогателен символ на солидарност - стотици взеха със себе си детски играчки в подкрепа за смелите - пострадалите от бухалките. И не са злободневните политически пристрастия, които ни свързват. Това са справедливостта и съпричастността, отпора ни срещу крадци и насилници. Добродетели учени в къщи и развивали сами в себе си. Това е неизменното, това е вододела. Нека никога не го забравяме, то ни прави хора и нация. Това са несменяемите пътни знаци на собственото ни добруване и развитие.

 24. 24 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 849 Неутрално

  До коментар [#1] от "Николай Колев":


  До коментар [#21] от "WWW":

  Доста ви е сериозен проблема. Той и бий Х така приказва.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1029 Неутрално

  Т. нар. провокатори и криминален контингент "поправали се" са освободени от съда. Ако тръгнем да търсим, кой ги е допуснал на протестите, може да се окаже, че някои съдии не са си свършили добре работата. Криминално проявените не са социално слаби и не искат кариера, а какво ги е принудило да се съберат и да правят провокациите, едва ли това е надницата.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2254 Неутрално

  Бабикян с микрофона и останалите от триото бяха ли снощи на протеста за да обяснят каква е вината им за безредиците и насилието или скриха и полегнаха да отморят след буламача който създадоха?

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 29. 29 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2321 Неутрално


  "Вярваме, че в демократична страна член на Европейския съюз, всеки има право свободно и без притеснения да изрази своята гражданска, обществена или политическа позиция. Убедени сме, че спазване на принципите на правовата държава, демокрацията и свободата на изразяване на гражданска позиция са основополагащи за развитието на цялото ни общество".

  Вие вярвате, ама българина не вярва, защото в момента в който реши да изрази позиция и бива смачкван. Тук в България толупите се правят на уважаващи демократичните ценности, но дълбоко в душичките си са подли , прикрити, нагли и действат уж ,, с кадифени ръкавици “ срещу какъвто и да е протест.
  Синдикализма не е право което се зачита в България. Говоря от личен опит!

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2672 Неутрално

  До коментар [#1] от "Николай Колев":

  Айде стига фейсбуци. Има си цяла галерия(допусналия сигурно е изключен от партията вече)
  https://www.dnevnik.bg/photos/2020/08/30/4107871_fotogaleriia_policiiata_sreshtu_protivnicite_na/Декларация за поверителност/

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 35. 35 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3908 Неутрално

  " Бизнес сдружение подкрепи "Хиполенд""

  Мисля за очеизвадно, че когато една власт се е превърнала на ОПГ и използва държавните институции като бухалки в ръцете си за сплашване на свестните хора, всеки трябва да застане срещу това престъпно статукво, не само отделни сдружения, частноправни субекти, че дори и партии ! Няма никой, който да е застрахован, че може да изрази открито и ясно позиция срещу сараите и да не му се изпратят бухалките на властта за проверка и справка на място, докато един с едно шкаФче и патлак до главата се крие от народната любов......

 36. 36 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1471 Неутрално

  Сламената революция е върха на омразата. Опит за масово убииство на полицаи с подпалване на разпръснта слама. Мафиота в Дубай и сламеният президент стигат до зверства.
  —цитат от коментар 14 на Корки


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 442 Весело
 39. 39 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Смешен плач, никой не може да бъде проверяван...

 40. 40 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 619 Весело

  До коментар [#21] от "WWW":

  "нямаме проблем."

  Нямате мозък

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Весело

  До коментар [#33] от "deepblue":
  Аз пък си мисля,че няма нищо по нормално от това,едно "малко момиченце",след 23 ч.,да взема дейно участие заедно с татко си във "великото народно въстание".

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 44. 44 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1471 Неутрално

  Блокади,да блокираме държавата,Велико народно въстание ,да ги изметем..

  Ми те бяха провокатори, ние таковата си бяхме мирно баракадиращи.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 45. 45 Профил на Miroslav Ivanov
  Miroslav Ivanov
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Бабикян с микрофона и останалите от триото бяха ли снощи на протеста за да обяснят каква е вината им за безредиците и насилието или скриха и полегнаха да отморят след буламача който създадоха?
  —цитат от коментар 28 на emil


  Искам да вметна, че на видео кадрите много добре се чува как точно те призоваваха по микрофона да не се замерят и нападат полицаите. Като няма да е обективно няма смисъл да се коментира.

 46. 46 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Циркът продължава...

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 47. 47 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1951 Весело

  До коментар [#3] от "FuckTheMafia":"Преди малко пуснах коментар, че мафията трябва да бъде вкарана в затвора и троловете на ГЕРБ веднага ми нашлякаха минуси."Важното е, че като се каже "мафия", и ние, и те веднага се сещаме за кого става дума.А пропо мафия, къде е премиерът?
  —цитат от коментар 7 на Norman Granz
  Скрит.Играе си на жмичка или миженка с протестиращите и от дупката си ще раздава пари и имоти на всички боколюбители.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на marian_jack_assa
  marian_jack_assa
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Браво! Нас не ни е страх! Къде другите организации, крият се като мишоци и най- вече КРИБ с Киро съпорта.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на chegobara
  chegobara
  Рейтинг: 42 Неутрално

  Абе какъв хиполенд миполенд, хвърляйте оставките, изроди! И на изборите не "шефът ми каза", "взех 50 лева", "ми то няма за кого", хубаво си опичайте акъла и гласувайте по съвест, иначе ще продължават да ви управляват хора с основно образование...

  всичко е суета, Боку ни обра
 53. 53 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Защо МВР обявява край на проверката срещу 'Хиполенд' ?
  Извън факта, че това доказва, че е политически мотивирана.

 54. 54 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1471 Неутрално

  1997 г.-протест пред парламента-вътре имаше депутати
  2013-белия автобус-вътре имаще депутати.
  2020-параламент-без депутати само полиция.

  ЗАЩО ???????

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 55. 55 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#50] от "deepblue":
  Пуснете 1-2 сина на протест да ги поопръскат отблизо с боен газ и после говорете. Устите и комплексарщината ви са по-големи от мозъците ви.

 56. 56 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3515 Неутрално

  До коментар [#53] от "vesselin5":

  "Защо МВР обявява край на проверката срещу 'Хиполенд' ?"

  Вероятно е била по инициатива на някой многозвезден мильо, който е рекъл да се натегне на Зайчарника, ама Главният Заек се е сетил колко смешни стават с това "съвпадение", та е имало нещо като "Ало, Ваньо...", макар причините да са били различни...

  Пък и тоя бит и арестуван френски дипломат им дойде много на фуражките.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 57. 57 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Отворени. Но държавата е затапена от мутрите. Вижте как се действа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2617169818593723&set=a.1376767155967335&type=3
  —цитат от коментар 1 на Николай Колев


  Отвратително. Жандармерията трябва да се изчисти от тези мутри, а самата служба вкарана в казармите и да има възможност да излиза навън само по време на война (с външен враг). Единствено РПУ тата трябва да имат правото да охраняват масови протести.

 58. 58 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Вчера в "медиапул" излезе статия в която се казваше, че според американската политоложка Ерика Чиновет за да има оставка е нужно да протестира 3,5 % от населението на страната, което за страна от 6 млн. е 200 хил. души.
  Няма как при 2000 протестиращи (т. е. 100 пъти по-малко от необходимото) да има оставка. Може да има други искания, но не за оставка.
  Когато вчера в "дневник", преди да ме блокират за 24 часа, писах това разбира се тук неграмотните протестиращи бяха възмутени.
  Не може с една шепа хора да говорите за "всенароден протест".
  Истината е, че народа не се включва в този протест и в постове съм обяснил защо.
  Искат хем да не могат да съберат хора, хем с лъжливи "социлогически изследвания" да внушат, че са много. Къде са тези 60 % от българите дето били на страната на протестиращите? Защо на улицата са само 2000 души?
  Какво е това "всенародно въстание" с 2000 души? И толкова медии работят за протеста и нищо.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 61. 61 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  До коментар [#31] от "uvtest":

  Излиза, че за теб е важно само кой ще строи Турски рублопоток и АЕЦ Белене, иначе нямаш нищо против да се строят руските обекти от Бойко. Браво, руски патриоте! Иначе, за протокола, всякакви действия по Турски поток спря Орешарски, след като му набиха канчето американците. Борисов беше възмутен, че се спира и обвиняваше Орешарски в национално предателство. 😂😂 После Борисов стартира Южен поток и дори официално се извини на Путин, че е бил спрян, молейки Путин да му прости като по-голям брат. 😂😂 Ама за гербавите е обратното, щото те живеят в друго, гербаво измерение - Борисов ни спасявал от азиатската сатрапия. 😂😂

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  БКП щяла да демократизира България...
  Горките протестиращи дето са се хванали на тази въдица.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 64. 64 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  Т. нар. провокатори и криминален контингент "поправали се" са освободени от съда. Ако тръгнем да търсим, кой ги е допуснал на протестите, може да се окаже, че някои съдии не са си свършили добре работата. Криминално проявените не са социално слаби и не искат кариера, а какво ги е принудило да се съберат и да правят провокациите, едва ли това е надницата.
  —цитат от коментар 26 на ggot  Мутрягите, както и обратните, СЕ РАЖДАТ такива !
  Познавам повече от 40 боксьора от младите си години ( от тогавашните « А « и « Б « групи ), но само един от тях мутряса .
  Когато имаше много спорове за Инстамбулската конвенция, един колега медик от форума, научно доказа, че обратните се формират такива, още в зародиш .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2905 Любопитно

  А КРИБ и АИКБ ще подкрепят ли Хиполенд и въобще някаква позиция ще заемат ли?
  Какво ли питам...

 67. 67 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3515 Неутрално

  До коментар [#61] от "Котаракът на Шрьодингер":

  "Борисов стартира Южен поток и дори официално се извини на Путин, че е бил спрян, молейки Путин да му прости като по-голям брат. "

  И кученца му подарява, а сега нищо чудно да му е подарил и Данаил Кирилов:
  https://gdb.rferl.org/CC642EE5-C4C5-4154-9FAB-5F359D11A86A_w408_r1.jpg

  :)))))))))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 68. 68 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2163 Разстроено

  ДО: "48 и..." - Българите са виновни за себе си донякъде , ако се замислим , винаги при движение към някаква самостоятелност се намират фактори , които застават насреща , после се появяват вътрешни колаборатори , които уверяват , колко ще бъде хубаво за всички , ако приемем офертата......Сега е същото , а същевременно и няма други кандидати за поредните оферти , които тях ги няма....затова е така и се очертават протестите да продължават , защото този път може да се мине и без партизанско движение.....иначе , ако четеш историята с отворени сетива , ще знаеш пред кои прозорци да дигаш лозунгиТЕ.......

 69. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#61] от "Котаракът на Шрьодингер":


  Къде е логиката тогава,ако и РР няма да спре "потока"и Белене ,да се напъвате за предсрочни избори,които ще са само ДВА МЕСЕЦАпреди редовните?

 70. 70 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#65] от "FuckTheMafia":

  Всеки е анонимен.
  Толкова сте смели, че чак страх ме хвана.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4167 Неутрално

  Бабикян с микрофона и останалите от триото бяха ли снощи на протеста за да обяснят каква е вината им за безредиците и насилието или скриха и полегнаха да отморят след буламача който създадоха?
  —цитат от коментар 28 на emil


  Слушах жалките обяснения и оправдания на главния секретар на МВР пред Радев.Провалът на полицията той определи като успех , защото не се стигнало до жертви. Радев на два пъти попита какви превантивни действия е предприела полицията за предотвратяване на очакваните провокации , но не получи отговор. Нямаше отговор , защото се разбра , че полицията не само не е взела превантивни мерки , но е допуснала умишлено или поради некадърност на тези , които я управляват внасянето на бомбички пиратки на площада на протеста. Трябвало е площада да бъде ограден с полицейски кордон и на пропусквателните пунктове да се преглежда багажа на идващите да протестират и всякакви пиратки , спрейове, камъни и павета или ножове и други метални предмети да се конфискуват. Това не е направено, поради лоша органицазия и некадърност на шефовете на полицията или нарочно , за да се получат очакваните и желани от някои екцесии.

 73. 73 Профил на marian_jack_assa
  marian_jack_assa
  Рейтинг: 282 Весело

  До коментар [#7] от "Norman Granz": Другарю Норман, едно птиченце ми каза,че Ристето Бойкиев по известен като Пинокио, ти е обещал да оглавиш министерството на градските пейзани и любителите на българско наливно вино във френски бутилки.Радвам се за теб и продължавай да ни пускащ линкове от фрогнюз . Не е лесно да бъдеш ренегат.
  —цитат от коментар 41 на elgin


  Ама много си оригинален бе, като Дани Кирилов си умен.

 74. 74 Профил на marian_jack_assa
  marian_jack_assa
  Рейтинг: 282 Весело

  До коментар [#59] от "emil":

  Напротив, само загрявахме досега с протестите. Чакай малко ЕС да си каже думата и ще минем 100 хил.

 75. 75 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  Бабикян с микрофона и останалите от триото бяха ли снощи на протеста за да обяснят каква е вината им за безредиците и насилието или скриха и полегнаха да отморят след буламача който създадоха?
  —цитат от коментар 28 на emil  Какво са виновни от триото, че ОПГ ГЕРБ и шайката зад тях грабят и унищожават България и си пълнят офшорните сметки ? От триото ли набутаха надиплените пачки евро в шкафчетата на онова от Банкя ? От триото ли научиха банкянското нищожество да ползва мега-вулгарните изрази, доказани и от американските лаборатории ? От триото ли принудиха нищожеството да строи тръбата на Путин с наши 3 милиарда лева ? От триото ли посъветваха нищожеството съзнателно да изпусне всички срокове за обжалване на присъдата от Лозана и да платим 1,2 милиарда за самоварите на блядовете ? От триото ли притискаха нищожеството да прави неистови напъни за съживяване на « Белене « ?
  В България има вече не само народ, а се оформя едно информирано и непримиримо ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, което категорично не желае да бъде стадото за доене, стригане и заколване .
  Всичко това НЕ Е във възможностите на т. н. « Отровно трио « и резултатите се налице, колкото и да се опитвате да ги малтретирате и отблъснете със скафандри и спрейове .
  ОСТАВКА МИЗЕРНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗАТВОР ЗА ВАС !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 77. 77 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3515 Неутрално

  До коментар [#72] от "tacheaux":

  "Нямаше отговор , защото се разбра , че полицията не само не е взела превантивни мерки , но е допуснала умишлено или поради некадърност на тези , които я управляват внасянето на бомбички пиратки на площада на протеста."

  Няма как да е било другояче, освен умишлено.

  Както писах вече 10 пъти, мен и сина ми (на 14 год.) ни провериха на входа по Аксаков, откъм Кристал. Уличката беше преградена от плътен полицейски кордон, пускаха хората един по един. Двамата със сина ми бяхме по джинси и тениски, без нищо в ръцете, и въпреки това ни питаха поотделно дали носим оръжие, взривни материали и т.н.

  АБСОЛЮТНО ИЗКЛЮЧЕНО БЕШЕ ЧОВЕК ДА ВНЕСЕ КАШОНИ С ПИРАТКИ И ПР. ВЗРИВНИ МАТЕРИАЛИ.

  Допускам, че са внесени в багажник на автомобил, а единствените автомобили в периметъра бяха на полицията. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2905 Весело

  До коментар [#69] от "uvtest":

  Абе ти не можеш да схванеш и това е. Цели 85 % не одобряват парламента, 90 % не одобряват прокуратурата, 60 % не одобряват правителството и премиера, само 20 % го одобряват, не може да се управлява без доверие в демокрациите, не мо-же. Трябва ново раздаване на картите.
  Какво да се надяваме, че след като толкова години е правил зулуми, в последните 4-5 месеца Борисов ще стане добричък - няма да краде през обществени поръчки, няма да раздава парите на данъкоплатците от жипката, няма да прави задкулисни сделки с ДПС, няма да си затваря очите за крадене на бизнеси, няма да концесионира плажове....

 80. 80 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  [quote#31:"uvtest"][/quote]


  Генерал Решетников заяви в прав текст, че с ГЕРБ работи много по-добре, отколкото с БСП .
  А това « Румен Решетников « вече се изтри и спихна . За Радев гласуваха 2,3 милиона ( без мен ) българи, а нито Решетников, нито която и да било личност, или организация, НЯМАТ такава сила и политически лостове, за да подействат на 2,3 милиона избиратели .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 81. 81 Профил на fuckthemafia
  fuckthemafia
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#74] от "marian_jack_assa":

  Не ни трябва думата на ЕС. Ако сме народ убеден в правотата си сами трябва да си извоюваме свободата. ЕС и партията на Меркел досега си затваряха очите щото получаваха гласовете на ГЕРБ срещу евросредствата, който потъваха в джобовете на мафията/ГЕРБ.

 82. 82 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  [quote#33:"deepblue"][/quote]


  Тоест, няма КРБ и в нея не са залегнали закони за действията на полицията по време на протести - важното е да не си на « един ритник « разстояние от най-близкото ченге ?
  Ако аз набирах и плащах на тролове, ти щеше да пукнеш от глад и мизерия !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 83. 83 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 1434 Неутрално

  Смятам че протестиращите трябва да сменят малко тактиката. Освен да таргетират триъгълника на властта, трябва партийните централи на ГЕРБ, ПатрЕотаРе и прочее гнясни организации, също да се замерват с яйца. Като пред коя централа ще ходят, да се избира на момента, щото да няма готовност от страна на милюците за реакция. Принципът е малки, но хирургически точни удари. Освен това, бих посъветвал да започнат да се готвят за следваща ескалация. Такава ще има със сигурност. Та, да изработят ултразвукови устройства. Схеми и чертежи за подобни са общодостъпни. При пускането им, предизвикват ужасни болки в ушите. Така, атакуващите милюци, вместо да бият хората, ще се хванат за кратуните и натръшкат от болка. Ултразвук не трябва да се ползва за продължително, щото може да доведе до увреждане на ушния нерв.

  Мисля си че след като властниците показаха и доказаха колко арогантно ползват държавните служби за бухалки, протестиращите трябва да им покажат и докажат че въобще не са беззъби. Виденов така падна.

  За русогнили рубльовци дори хуманизмът на д-р Гелотен е много. Подпис - Цървулан.
 84. 84 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  До коментар [#61] от "Котаракът на Шрьодингер":Къде е логиката тогава,ако и РР няма да спре "потока"и Белене ,да се напъвате за предсрочни избори,които ще са само ДВА МЕСЕЦАпреди редовните?
  —цитат от коментар 69 на uvtest  Логиката на протеста е да се спре разграбването като за последно и изборите да не бъдат проведени от шайката ГЕРБ, защото това значи около 600 000 недействителни бюлетини, купуване на гласове с нашите пари, гласуване на МЪРТЪВЦИ и ... шайката и мутрата, отново на власт .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 85. 85 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 361 Неутрално

  БОЙКО, как си, мутро? Спиш ли спокойно на кървавата си пухена възглавничка?
  Какво разказваш на внуците си? Че с кръв си взел тази власт и с кръв ще я дадеш? Че за тях ще има къщи в Барселона и милиради в офшоки, а за нашите деца - палки, газ, бой и смърт?
  Що за изрод си ти, да наредиш на МВР да бият и пръскат с газ гражданите, които купиха магазин на Шервиньо в баш центъра на Барселона на любовницата ти?
  Що за изрод си ти, да наредиш на жанрамерията да мачка и пребива гражданите, които ти плащат охраната, спането, храната и тоалетната хартия дори от 10 години?
  Що за изрод си ти, да разпоредиш на СОБТ да излязат срещу мирните граждани и да дърпат и късат палатки на Орлов мост?
  Колко трябва да те е страх, за да докараш в София дори катаджиите от Тутракан да ти пазят прогнилата власт? Това и марионетката Орешарски не го беше правил!
  Що за страхлив боклук трябва да си, за да се криеш, като плъх в дупката си и да гледаш по телевизора как ченгетата пребиват български граждани и на Ларгото се лее кръв?
  Колко ли си откраднал и какви ли престъпления и национални предателства си извършил, за които не знаем, че си готов да убиваш, за да не изгубиш власта и да не бъдат разкрити?
  Колко ли силно те стиска за гушата (топки нямаш) Пеевски, та да не смееш дори собствената си оставка да подадеш без неговото разрешение?
  Бойко, ще останеш в историята, като най-презряният престъпник и национален предател в историята на България. Като най-големият долен предател, по долен и от Димитър Общи. Защото ти, Буда, не просто предаде, ти продаде на Доган и Пеевски всичко, за което са се борили нашите възрожденци и будители превръщайки България в кочина и територия на мафията!
  Ще дойда и лично ще ти задам тези въпроси. И ще ти залепя оставката на челото, като 20 лева на тупанджия. Ще го направя, колкто и да ме е гнус. Знаеш, че БОЕЦ няма какво да ни спре. И ще се моля за твоето здраве след това, за да може дълго при бай Ставри да плащаш за цялата изродщина и престъпления, които си извършил. И за всяка капка кръв, която си пролял. За всеки погубен човешки живот и всеки откраднат и одран от гърба на българските граждани лев.
  Пистолета до главата ли ти е, мутро? Идвам за теб.
  #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 86. 86 Профил на marian_jack_assa
  marian_jack_assa
  Рейтинг: 282 Неутрално

  До коментар [#74] от "marian_jack_assa":Не ни трябва думата на ЕС. Ако сме народ убеден в правотата си сами трябва да си извоюваме свободата. ЕС и партията на Меркел досега си затваряха очите щото получаваха гласовете на ГЕРБ срещу евросредствата, който потъваха в джобовете на мафията/ГЕРБ.
  —цитат от коментар 81 на FuckTheMafia


  Сега ЕС финансира мафията в БГ. просто да им спре финансирането, това искам от ЕС.

 87. 87
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 88. 88 Профил на fuckthemafia
  fuckthemafia
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#76] от "emil":

  Страхът в теб май почва да говори - от това най-много ви е страх, от възмездието.

 89. 89 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 1434 Весело

  Апропо, къде се покри Банкянския онбашия известен като Бойка Мутрашенко? В бункер ли е? В нелегалност? Извън България?

  За русогнили рубльовци дори хуманизмът на д-р Гелотен е много. Подпис - Цървулан.
 90. 90 Профил на fuckthemafia
  fuckthemafia
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#78] от "uvtest":

  Щото оръжието е във вас и затова се чувствате всесилни. Ама под повърхността кипи. Ставате само да биете майки с деца и възрастни хора. Ама за всичко си има ред.

 91. 91 Профил на PMG Baba Tonka Tonka
  PMG Baba Tonka Tonka
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ако чете някой протестиращ, да каже на организаторите да сменят тактиката незабавно!!! Стига сте протестирали пред празни опасани от полиция сгради! Атакувайте партийните централи, на ОПГЕРБСП. Протестирайте в Банкя пред къщата на Борисов, това наистина ще го заболи.
  Спрете са палатките. Знам, че и на вас ви омръзна.
  След атаката по Хиполенд, паднаха всички маски, поне за трезвите граждани. Имате подкрепата на цялото ли семейство, но само ако се протестира с акъл.

 92. 92 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Неутрално
  изборите да не бъдат проведени от шайката ГЕРБ, защото това значи около 600 000 недействителни бюлетини, купуване на гласове с нашите пари, гласуване на МЪРТЪВЦИ и ... шайката и мутрата, отново на власт
  —цитат от коментар 84 на niksan1

  Сигурно са забравили да ти съобщят,но последните парламентарни избори които ГЕРБ спечели,бяха проведени от служебното правителство на Радев.Излиза,че то е виновно за безобразията,които си описал.Чудно тогава,защо пак искаш правителство на РР да проведе и следващите.

 93. 93 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2165 Неутрално
  изборите да не бъдат проведени от шайката ГЕРБ, защото това значи около 600 000 недействителни бюлетини, купуване на гласове с нашите пари, гласуване на МЪРТЪВЦИ и ... шайката и мутрата, отново на власт
  —цитат от коментар 84 на niksan1

  Сигурно са забравили да ти съобщят,но последните парламентарни избори които ГЕРБ спечели,бяха проведени от служебното правителство на Радев.Излиза,че то е виновно за безобразията,които си описал.Чудно тогава,защо пак искаш правителство на РР да проведе и следващите.

 94. 94 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  До коментар [#60] от "anonim440":


  « Ако бяха комунисти на власт ... «


  Дали не правиш ялов опит да ни убеждаваш, че комунистите не са на власт ?
  Антон Кутев от трибуната на НС :
  « Аз никога не съм бил член на БКП, за разлика от Борисов, Цачева и още 18 такива от ПГ на ГЕРБ «
  И от кога тези червенокрили птици престанаха да са комунисти и станаха по-големи демократи от Рейгън, лейди Тачър и Хелмут Кол ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 95. 95 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 1434 Неутрално

  До коментар [#87] от "uvtest":

  Гербоид, държава не се разбицва за 3 месеца. Пък гуруто ти, Бойка Мутрашенко, достатъчно направи да разбици институциите и обезсмисли принципи като разделение на властите, и независимост.

  Перефразирам мисъл на Франк Хърбърт.
  Властта привлича поддаващите се на корупция. Абсолютната власт, създава условия за абсолютна корупция.

  Банкянския целенасочено концентрираше колкото може власт в ръцете си, което създава условия за голяма корупция.

  За русогнили рубльовци дори хуманизмът на д-р Гелотен е много. Подпис - Цървулан.
 96. 96 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1565 Неутрално

  Брюксел и Берлин трябва да поемат своята отговорност за това, че българската съдебна система и други ключови институции са предадени в лапите на олигархичната мафия...........

  ЕС дължи много отговори, разпалвайки корупцията с еврофондове, при слаб надзор над съдебните реформи: "Ако ЕС не може да гарантира минимални стандарти на върховенството на закона в толкова слаба страна членка...като България, тогава каква е ползата от него?"........

 97. 97 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 361 Неутрално

  Ей сладур, само да те питам едно въпросче: #КОЙ ухилен като тиква , се буташе да върти кранчето на путинския рублопоток, рамо до рамо със сатрапа Ердоган, Путя и Вучич ? М ? А ПСевда ТВ си завираше тлъстия задник като прасе в тикви , за да снима този епичен момент ? М ?
  Ако не се сещаш питай Преброитель Виктор Димчев да ти го го нарисува и очертае с жълтите линийки и кръгчета .
  А между другото Бойко Ноев каза , че във Вашингтон отлично знаят КОЙ е строителя на потоците и , че Радев всъщност защитава американските интереси , за разлика от московската марионетка Борисов и това не е останало незабелязано от американските служби , особено след като Херо Мустафа още в началото на юли дипломатично показа червен картон на Геше о Борисов и подкрепи протестите
  До коментар [#31] от "uvtest":

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 98. 98 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2905 Весело

  До коментар [#87] от "uvtest":

  Имаме проруски премиер, не ти отива да се правиш на тъп, да гледаме делата.
  Весел уикенд на всички.

 99. 99 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3908 Весело

  " Адвокати съобщиха пред "Дневник", че не са допуснати в Софийския районен съд, където днес трябва да се гледат мерките на задържаните при протеста на 2-ри септември, за които прокуратурата ще иска постоянен арест. Вчера от държавното обвинение съобщиха, че ще искат постоянно задържане на над 20 души."

  На обвиняемите адвокати в съда не им трябват ! Даже и съда вече е излишен ! Нали си имат Гешев и компания ! Те са строги, но справедливи и безпристрастни ! Ще им пляснат по някой шамар, пък ще ги пуснат да си ходят по живо, по здраво ! Така де, два - три шамара ли ще го правиме на проблем ?

 100. 100 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2654 Неутрално

  До коментар [#25] от "Ivan Stoyanov":

  Мисля, че изпадаш в лека заблуда и доста идеализираш. Презиращите Борисов не са толкова много, колкото си мислиш. Сам смятай... Все още има хора, които въздишат по Тодор Живков. Да бе, същият който искаше да ни прави 16-та република и няколко пъти фалира държавата ни. Ти говориш за Борисов...

  Бивш tww09306483.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK