На живо

Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

© Велко АнгеловДнес е 60-ият ден от началото на протестите срещу управлението и с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Протестите бяха съсредоточени в Пловдив - столицата на Съединението, където се проведе и традиционната заря-проверка по случай националния празник. Хронологията на събитията и политическите коментари от деня можете да проследите по-долу в текста.
Протестиращите в София стигнаха в шествие "Орлов мост".


Във Варна протестът премина под формата на празнично факелно шествие с полагане на цветя пред паметника на загиналите в Сръбско-българската война.


"Сърце, душа, за България" скандираха протестиращите в Пловдив.

Актьор се оплака, че е уволнен заради протестите, театърът - не идва на работа

Актьорът от Габровския драматичен театър "Рачо Стоянов" Даниел Михайлов заяви в репортаж на Би Ти Ви, излъчван във "Фейсбук", че е уволнен, защото е участвал в протестите (вижте по-долу видеото в блока за протеста в Пловдив). Твърдението му широко се цитира в социалните мрежи и предизвиква възмущение. Пред "Дневник" директорът на театъра Петко Койчев, който също е актьор, опроверга доскорошния си подчинен като поясни, че Михайлов няколко дни поред не е идвал на работа и е провалил репетициите на спектакъла, за участие в който всъщност бил нает в края на юни с 6-месечен изпитателен срок. Режисьорът Петринел Гочев бил принуден да повери водеща сцена в спектакъла на друг актьор от трупата. Самият Михайлов казал на шефа си, че не е дошъл на работа, защото нямал пари, но обещал да дойде същия ден за следобедна репетиция. Явил се на работа два дни по-късно.


Длъжен съм като директор на ДТ "Рачо Стоянов" отговорно да заявя, че освобождаването на актьора Даниел Михайлов няма нищо общо с неговата гражданска позиция, откритото ѝ заявяване и участието му в настоящите протести, каза Коев и добави, че самият той е участвал в протестите през 2013 г. и не смесва професионалните задължения с личните политически пристрастия.

Днес будна България преоткрива силата на девиза "Съединението прави силата", заяви на тържествената заря-проверка в Пловдив президентът Румен Радев. Той подчерта, че днес българите, обединени около ценностите, са създали братство на почтените хора, справедливостта, равенството пред закона. Държавният глава напомни, че в чистата и свята република на Апостола управниците не се крият, а гледат гражданите очи в очи с чиста съвест и доверие.


Лъжите, хитруването, репресиите и политиканските интриги не могат да спрат един събуден народ.


Румен Радев,

президент на България


От Съединението и цялата ни възрожденска история знаем, че лъжите, хитруването, репресиите и политиканските интриги не могат да спрат един събуден народ, поел към своето осъзнато бъдеще, каза президентът и завърши с призива: Да живее свободна и единна България!.

Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

© Велко Ангелов


По-малко от обичайното са присъстващите на протеста в София в празничния ден. Около 19:30 ч протестиращите отново блокираха движението по бул. "Цар Освободител" в района на президентството.

ГЕРБ и президентството влязоха в спор за венец

ГЕРБ и администрацията на държавния глава си отправиха взаимно упреци - според ГЕРБ протоколът на президентът допуснал груба грешка, докато според администрацията нищо такова не се е случило.


Жени ГЕРБ съобщиха, че са поднесли венец в село Първенец по случай Съединението, а екипът на президента, пристигнал по-късно, го махнал, за да личат единствено цветята, които Радев е трябвало също да поднесе. От президентството съобщиха, цитирани от БНТ, че "разпространяването на подобна лъжа е недостойна проява на партията в Деня на национално единение."

Протестът в Пловдив - столицата на Съединението, набира сила в деня на празника. Протестиращите са разпънали огромен трикольор и преминават в шествие по улиците на града, скандирайки "Оставка". Насловът на проявата е "Национален поход за Съединение". Техен представител заяви пред Би Ти Ви, че шествието няма да се доближава до площад "Съединение", където ще се проведе тържествената церемония за празника, а президентът Румен Радев ще произнесе слово.


"С цел недопускане на инциденти и противообществени проявени, лицата, които ще присъстват на тържествената церемония по повод 135-та годишнина от Съединението на България на пл. "Съединение" в Пловдив, ще бъдат проверявани на изградени за целта КПП-та", съобщи областната дирекция на МВР.


Вижте какво предава на живо от Пловдив Би Ти Ви.


Оценката на ръководството на МВР, че полицията се е справила перфектно на протеста на 2 септември, означава, че е изпълнила, каквото и е заповядано. Това коментира пред Би Ти Ви бившият главен секретар на МВР Николай Радулов. Неговото мнение е, че ръководството на МВР е ангажирано с провокацията на ултрасите на протеста. Полицаите са били оставени близо 40 мин. да търпят обстрела с бомбички срещу себе си в изчакване на заповедта за разчистване на площада. При .разпръскване на безредици полицията изтласква хората, а не ги преследва, каза Радулов. Той добави, че явно полицаите са получили задача да действат така, че хората да не идват повече на протест.

Българи протестираха в Брюксел

Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

© Дневник


Българи, живеещи в Белгия, се събрах днес на пореден протест пред сградата на Европейската комисия с искане за оставка на кабинета "Борисов 3" и на главния прокурор Иван Гешев и за възстановяване на върховенството на закона.


Към протестиращите български граждани са се присъединили Томас Вайц, евродепутат и съпредседател на Европейските Зелени, Тери Райнтке, евродепутат и координатор на Европейските Зелени в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) и българският евродепутат Елена Йончева.

Даниел Вълчев: Дебатът за Конституция замъглява дебата за управлението

Дебатът за Конституция не е безсмислен, но сега е крайно неплодоносен, защото замъглява дебата за това по какъв начин се управлява страната. Това коментира пред Би Ти Ви деканът на Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" Даниел Вълчев.


"Всякакви маймунджулъци могат да се измислят само и само да не се подаде оставка", каза юристът. "До онзи ден не знаехме, че Борисов въобще знае, че има Конституция: той не ходеше на парламентарен контрол и на вотове на недоверие", коментира Вълчев. И описа стила на управление на Борисов като "разбиране, че всеки разбира от всичко", липса на институционална отчетност, сбъркани национални приоритети. Каква конституция? Въобще не е в това въпроса, възмути се юристът.


Като фелдфебелщина, придружена с байганьовщина, която показва страх и безсилие, определи той реакцията на властите на поста във "Фейсбук" на собственика на веригата за играчки "Хиполенд".

Пловдивчани зареждат бензин за стотинки в протест срещу Марешки

Снимката е архивна.

© Надежда Чипева, Капитал

Снимката е архивна.


Шофьори в Пловдив зареждат гориво за символични суми в знак на протест срещу лидера на "Воля" - Веселин Марешки, съобщи Би Ти Ви.
.
Протестът е провокиран от подкрепата за проектоконституцията на ГЕРБ и признанието на Веселин Марешки, че е подписал документа без да го е чел.


"Това е един символичен акт срещу човека, който продаде българската конституция. Искаме да му помогнем, тъй като разбрахме, че е на загуба от плажа "Камабум" и затова символично дойдохме тук – да заредим за 13 ст., за да може поне от бензиностанциите да е на печалба", коментира Стойчо Андреев, който е един от инициаторите на протеста.

Борисов редактира поздравлението си

Премиерът Бойко Борисов редактира текста на поздравлението си, с което се обърна чрез феийсбук към гражданите по повод празника на Съединението.


Тази сутрин той написа "Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, а не с вдигнат юмрук. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени служители на реда. Този процес не се изчерпва и със смяната на един управляващ с друг. Затова предложих и конкретен план за рестарт.


В новия вариант липсва изречението с ковчезите и бесилките. Той гласи: "Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, когато най-силно се чува гласът на разума и когато надделява волята на нацията. Този процес не се изчерпва със смяната на един управляващ с друг.

Румен Радев

© Юлия Лазарова

Румен Радев


Промяната към по-добро е възможна, когато сме единни в отстояването на свободата, справедливостта и равенството пред закона Това е историческата поука от 6 септември 1885 г. , заяви президентът Румен Радев. В отговор на въпрос за отговорността за насилието на протестите той посочи, че не иска да прави политически изявления на днешния празник. добави обаче че всеки трябва да осмисли своята отговорност и най-вече политическите партии.


Единението е възможно с дела, а не думи, с дела с висок морал и действия в името на доброто на българите, а не на отделни политици и партии, добави той..


Държавният глава е в Брестовица, където откри паметна плоча на Васил Левски.


Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

© Велко Ангелов


Протестиращите млади хора хора искат държава с правила, с почтеност и честност - нищо повече от това. Това каза в интервю за Би Ти Ви музикантът и актьор Стефан Вълдобрев.


Като участник в протестите от 90-те години на 20 в. той добави, че вероятно неговото поколение в нещо се е провалило щом държавата - такава, каквато е днес, не харесва на младите. Те ще ллащат данъци и нашите пенсии и имат право да настояват да живеят в държава, каквато те искат, добави артистът.

Мерзост е да се разделят гражданите, заявява Борисов

В профила си във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов заяви, че справедливост и по-добро бъдеще не се изчерпва със смяната на един управляващ с друг. Като честити празника на българите, той ги призовава да се обединят около предложения от него план за рестарт - свикване на Велико народно събрание и нова Конституция. Според Борисов е


"Във време на пандемия, когато целият свят е в тежка социална и икономическа криза, да се внушава, че у нас няма държава, да се подронва доверието в институциите и да се разделят българските граждани е национална мерзост", пише Борисов. Според него "на българската държавност, градена и отстоявана поколения наред, не може да се маха с лека ръка, макар и свита в юмрук".


Ден 60: В деня на Съединението президентът заговори за братство на почтените хора (хронология)

© Велко Ангелов


Съединението на България ще честваме заедно на площада! Дадохме ясен знак, че сме единни и че нас не ни е страх, обяви във "Фейсбук" "Отровното трио" - инициатор на протестите.

Днес е 60-ият ден от началото на протестите

Днес е 60-ият ден от началото на протестите срещу управлението и с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.


"Дневник" припомня хронологията на събитията.Протестите по дати:

 • 7 юли - Христо Иванов дебаркира на плажа "Росенец"
 • 8 юли - президентът иска сваляне на охраната на Доган и Пеевски
 • 9 юли - прокурори и въоръжени нахлуват в президентството
 • 9 юли - първи протест, свикан от "Правосъдие за всеки"
 • 29 юли - на "Орлов мост" е разпънат първият палатков лагер
 • 1 август - полицията блокира буса на "Системата ни убива"
 • 7 август - нощен опит на полицията да вдигне блокадите
 • 13 август - първа блокада пред Румънското посолство
 • 17 август - ГЕРБ депозира свой проект за Конституция
 • 24 август - Гешев свиква национално съвещание на прокуратурата
 • 31 август - акция "Широко затворени очи" пред представителството на ЕК
 • 2 септември - Велико народно въстание

Ключови думи към статията:

Коментари (480)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.

  Тогава магазините бяха празни, сега хвърлят храна.

  Тогава имаше хиперинфлация, сега минимална инфлация (няма да се учудя ако и дефлация).

  Тогава имаше зърнена криза, сега влизаме в чакалнята.

  Тогава да отидеш на българско море беше лукс, сега границите с Гърция са с километрични опашки от желаещи да почиват.

  Тогава да носиш дънки беше лукс, сега е просто някакъв парцал.
  Тогава беше трудно да изляза от България, сега без виза се мотам из половината свят.

  [email protected]
 3. 3 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6043 Весело

  Хронологията на събитията е приятна добавка към този алманах на свободната мисъл...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 4. 4 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1695 Весело

  "Мерзост е да се разделят гражданите, заявява Борисов" ние "крадливите корумпета" категорично сме част от народа.....

 5. 5 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2397 Неутрално

  Това коя ПиАрка го наоиса? Да беше допуснала 2-3 правописни грешки, че да повярваме, че е от Борисов.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  "Съединението на България ще честваме заедно на площада! Дадохме ясен знак, че сме единни и че нас не ни е страх, обяви във "Фейсбук" "Отровното трио" - инициатор на протестите."

  От какво да ви е страх? В концлагер ли ще ви вкарат? Политически затворници ли ще станете? Ще ви обесят на площада ли? "Народен съд" ли ще ви правят? Ще ви "национализират" имота ли? Ще убият вашите близки, защото са класови врагове ли?

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6043 Весело

  До коментар [#1] от "Студио Х":

  Всенародни тържества, ако за добавка се приземи и един Грипен...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на Padrino
  Padrino
  Рейтинг: 4623 Весело

  Ама той бил жив бре 😂😂😂
  Май започва като Черепа, общува си с масите през Фейсбук 😂😂, те нали са от една и съща Мафийна партия и използват едни и същи похвати 😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  До коментар [#6] от "spiegel":

  "Мутрата, заради която полицията би хора на 2 септември."

  Заради тази мутра гражданите са ОБЕДИНЕНИ както никога досега: ВЪН! ОСТАВКА!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 839 Весело

  от тоя цървул няма по голям разединител на нацията...и по прост няма..вие сте прости и аз така...нали цървул...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 15. 15 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2397 Неутрално

  Иначе Борисов успя да обедини народа. Обедини го срещу себе си. През тези 60 дни през площада минаха общо между половин и един милион граждани.

 16. 16 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Любопитно

  До коментар [#2] от "karabastun":

  И всичко това благодарение на Борисов?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 17. 17 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.Тогава магазините бяха празни, сега хвърлят храна.Тогава имаше хиперинфлация, сега минимална инфлация (няма да се учудя ако и дефлация).Тогава имаше зърнена криза, сега влизаме в чакалнята. Тогава да отидеш на българско море беше лукс, сега границите с Гърция са с километрични опашки от желаещи да почиват. Тогава да носиш дънки беше лукс, сега е просто някакъв парцал.Тогава беше трудно да изляза от България, сега без виза се мотам из половината свят.
  —цитат от коментар 2 на karabastun
  Е,и.Това всичко го е постинала мутрата-.тиква и неговите милиционер - социалисти!?

 18. 18 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  До коментар [#2] от "karabastun":

  Тогава все още нямаше и западни коли по улицата, а бяха комунистическите боклуци "Лада", "Трабант".

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 530 Неутрално
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#18] от "anonim440":

  тИ КВО КАРАШЕ ?

  [email protected]
 23. 23 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#18] от "anonim440":

  аЗ Вартбург ?!

  [email protected]
 24. 24 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.Тогава ...
  —цитат от коментар 2 на karabastun

  Тогава имаше надежда. Сега няма надежда.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 25. 25 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Абе БХ, кой подронва доверието в институциите? Аз ли нарекох председателя на парламента ПКП? А?

 26. 26 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  Реално промяната в България започна след 1997 г. след като падна Виденов. До тогава България си беше бедна комунистическа държава.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 27. 27 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#15] от "Doge":

  От най-мащабната панорамна снимка, която намерих - ок. 3000 души с тези извън кадър. Много хора, много нещо",  Това написа във фейсбук профила си Виктор Димчев, фотограф, тв продуцент и един от организаторите на протестите през 2013 година.

  [email protected]
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  Абсолютен циркаджия! В коя държава мафията общува с населението чрез сурат тефтера?

 30. 30 Профил на Padrino
  Padrino
  Рейтинг: 4623 Весело

  До коментар [#2] от "karabastun":Тогава все още нямаше и западни коли по улицата, а бяха комунистическите боклуци "Лада", "Трабант".
  —цитат от коментар 18 на anonim440


  Боклуци или не ама аз никога не съм видял един изгнил Трабант, но пък затова съм видял доста Фолксвагени и Мерцедеси с изгнили предни калници 😂😂😂😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.Тогава магазините бяха празни, сега хвърлят храна...
  —цитат от коментар 2 на karabastun

  Разликата е, че тогава в България живееха 2 милиона човека повече.
  И не, магазините не бяха празни. Храна имаше.
  Тогава една клика се възползва от наивността на министър-председателя и ограби българите.
  Сега една клика се възползва от арогантността на министър-председателя и ограбва българите и европейските данъкоплатци.
  Оставка!

 33. 33 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  Мутрата не струва, но и тези дето протестират срещу него 10 пъти повече не струват. Така че... Дайте някаква реална алтернатива? Като не можете за какво протестирате? Защото ги боли пръста ще режат ръката...

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 34. 34 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2788 Неутрално

  Изречението "у нас няма държава, да се подронва доверието в институциите и да се разделят българските граждани е национална мерзост". Такава мисъл не може да бъде създадена от Б.Б . Това което той може да РОДИ БУДА, е ...."да му се набие К*Р, оправих ги с двеста, братиньо...там искам" .За този .....ИНСТИТУЦИЯТА е ТОЙ ( дори не знае че други са го казвал). Пак ще ни занимава с "комунистите ще ме УБИВАТ ", и за морал ще говори , и срещу кражбите ще направи лекции. Това е матрицата на СИК... , такива неща разбират за нещата наоколо .

 35. 35 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Реално промяната в България започна след 1997 г. след като падна Виденов. До тогава България си беше бедна комунистическа държава.
  —цитат от коментар 26 на anonim440


  А промяната спря с идването на Боко на власт.

 36. 36 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 670 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  Някак си и аз бях на протестите през 97. На 10 януари около Народното Събрание нямаше повече от 10-15 хиляди човека. Моята прецента е, че на 2 септември имаше повече хора от 10 януари 97-ма.

 37. 37 Профил на stefan stoyanov
  stefan stoyanov
  Рейтинг: 242 Неутрално

  7 юли - Христо Иванов дебаркира на плажа "Росенец"
  8 юли - президентът иска сваляне на охраната на Доган и Пеевски
  9 юли - прокурори и въоръжени нахлуват в президентството
  9 юли - първи протест, свикан от "Правосъдие за всеки"
  29 юли - на "Орлов мост" е разпънат първият палатков лагер
  1 август - полицията блокира буса на "Системата ни убива"
  7 август - нощен опит на полицията да вдигне блокадите
  13 август - първа блокада пред Румънското посолство
  17 август - ГЕРБ депозира свой проект за Конституция
  24 август - Гешев свиква национално съвещание на прокуратурата
  31 август - акция "Широко затворени очи" пред представителството на ЕК
  2 септември - Велико народно въстание
  Twitter

  Facebook

  LinkedIn

  Препоръчване
  Facebook
  Twitter
  Viber
  Още възможности за споделяне
  Ключов

  Второто великото народно въстание се планира според организаторите на 10 септември, търси се новия Дамян Велчев, който да координира действията на "пролетариата"!

 38. 38 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Весело

  До коментар [#29] от "telqk":

  САЩ !:)
  тВИТЕР И Тръмп :)

  [email protected]
 39. 39 Профил на Dimiter Monev
  Dimiter Monev
  Рейтинг: 51 Весело

  Борисов не пише във Фейсбук. Някой друг го прави от негово име. Толкова сложни неща не са обяснявани от Карл Май.

 40. 40 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Гневно

  Най-големият мерзавец, с джипката, се оплаква и говори за мерзост! Борисов, защо те е страх да влезеш в София, а заобикаляш извън Околовръстният път? Защо не смееш да влезеш в телевизионно или радио студио, за да дадеш интервю, а единствено публикуваш монолози във фейсбук профила си? Защото в твоя профил няма кой да ти задава въпроси. Има само няколко платени клакьори, с промити мозъци. Нали хората те обичат, херувимче? Ела на площада пред министерския съвет, срещни се с тях, за да ти се порадват... Да усетиш "народната любов"...

 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  Между другото, на 15 юли Бойко Борисов ИЗЛЪГА, че видили кръв на протестите, веднага си хвърля оставката и си тръгва.

  Е, на 2 септември протестът беше окървавен от НЕГОВИ агент-провокатори, които бяха внесли пиротехнически средства - бомбички и пиратки - и провокираха полицията, след което се изнизаха и оставиха разярените полицаи да бият невинни граждани.

  Всичко това е заснето и документирано. КАКВО ЧАКА БОЙКО БОРИСОВ, ТА НЕ ПОДАВА ОСТАВКА?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 873 Неутрално
 43. 43 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  Мерзост е да се разделят гражданите. И единственото решение да спре това разделение и да престане ескалацията на омраза и агресия, е Бойко Борисов да подаде оставка. Колкото се може по-скоро. Крайно време е да разбере, че неговата ера приключи. Все по-малко хора го харесват и одобряват начина му на управление. Той пречи и на собствената си партия. Благодарение на него и ГЕРБ губи престиж. Решението е предсрочни избори и ако ГЕРБ си мислят, че са любимци на народа, значи ще спечелят убедително и ще си съставят правителство, но със сигурност няма да имат прогнили патерици от разни лъжепатриоти и плажни концесионери.

 44. 44 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  До коментар [#22] от "karabastun":

  Служебни. Нямах своя.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 435 Неутрално

  МЕРЗОСТ голяма е, че мафията не позволява на Борисов и Гешев да си подадат оставки. Мерзост е един премиер да се крие в Жипката си и да не може да стъпи никъде в страната.

 47. 47 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#13] от "Бай Гадьо":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 48. 48 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1292 Неутрално

  Това го казва човека който праща паравоенните терористични милиции от делта гард да бият гражданите на площада. Вън с 200, тикво!

  Обичам да грухтя и плюскам.
 49. 49 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 521 Весело

  "Политическата криза: Мерзост е да се разделят гражданите, заявява Борисов"

  Биби е научил сложна думичка? Урааааааааааааа!

  "на българската държавност, градена и отстоявана поколения наред,"...
  ... за да дойде Той и лично да и разкаже играта...
  Ми се струва подходящо допълнение.

 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  До коментар [#43] от "Fiji":

  "Бойко Борисов да подаде оставка. Колкото се може по-скоро. Крайно време е да разбере, че неговата ера приключи. "

  Неговата ера на "евроатлантик" приключи още когато възобнови проекта "Южен поток", спрян от Орешарски под натиск от САЩ, след което се ИЗВИНИ да Путин за спирането. Още когато заяви, че е по-добре в Черно море да има платноходки и мацки по бикини на сърфове, отколкото Натовски кораби. И особено откакто започна да ДОКЛАДВА на Путин от хеликоптера за напредъка в строежа на никому ненужната тръба, по която Путин да снабдява клиентите си Вучич и и Орбан с газ през българска територия.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#44] от "anonim440":

  Ми и Вартбурга не беше мой - а на ''ЛАЗУР''; ВАРНА - АМА ВСЕ ЕДНО , че беше :)

  [email protected]
 52. 52 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2409 Неутрално

  До коментар [#21] от "anonim440":

  Всички протестиращи трябва да бъдат проверявани един по един за алкохол, наркотици, оръжие, и психическа пригодност.
  ▪️▪️▪️

  Когато в 1861г. Русия обявява свобода за крепостни селяни, само 4% се възползвали напълно от това. Явно сте от потомците на тези 96%....

  "Чуждестранен агент"
 53. 53 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 883 Неутрално

  До коментар [#2] от "karabastun":

  Е и? Никой не те е поканил на протеста, за ориентация и нито бай ти Х те е нахранил.

 54. 54 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#18] от "anonim440":

  Саркастично:

  Това е принос на Борисов...

 55. 55 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  До коментар [#22] от "karabastun":

  Май детска количка!
  Нещо бърка с около 10 години. Идея си няма, но такава е опорката.

 56. 56
  anonimnii
  Рейтинг: 1769 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 57. 57 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2354 Неутрално

  Вие не ги разделяте - вие искате да са ви рая. Утайката на нацията - мутри, ченгета, морално деградирали типове, събирани със свещ град по град и село по село, се изживява като висша каста. Тая няма да бъде, мама ви мутренска.

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 58. 58 Профил на Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Рейтинг: 8 Гневно

  Мерзавецът Борисов говори за мерзост!

  Мерзавецът Борисов, който настройва българи срещу българи!

  Мерзавецът Борисов, който изпрати жандармерията да бие и арестува наред невинни хора!

  Какво друго може да се очаква от патологичен осъден лъжец и престъпник!

  Позор и срам е, че такъв човек на този ден петни с думи името на България!

  Герб са КОМУНИСТИТЕ на България!
 59. 59 Профил на Padrino
  Padrino
  Рейтинг: 4623 Весело

  До коментар [#22] от "karabastun":Служебни. Нямах своя.
  —цитат от коментар 44 на anonim440


  Те и служебните Ви Волги гниеха ама да не се занимаваме с подробности 😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#53] от "Enter_K":

  Народ - държава - данъци - управление !!!
  Хаосът е МИНУС !!!

  [email protected]
 62. 62 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":

  Бойко каза и че на 2 септември и да съберат 120 подписа за внасяне на проекта за нова конституция, и да не съберат, той се оттегля.

 63. 63 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Гневно

  До коментар [#53] от "Enter_K":

  За това си има избори - а не бабикяне...

  [email protected]
 64. 64 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Да бе.
  Но да се БУДАЛКАТ, ЛЪЖАТ И КРАДАТ вече 15 години не е мерзост, нали.
  Бъди щастлив че си попаднал на прост, страхлив и търпелив народ- Иначе вече отдавна щеше да търкаш наровете в СЦЗ.

 65. 65 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 858 Неутрално

  Някак си и аз бях на протестите през 97. На 10 януари около Народното Събрание нямаше повече от 10-15 хиляди човека. Моята прецента е, че на 2 септември имаше повече хора от 10 януари 97-ма.
  —цитат от коментар 36 на 1107  До коментар [#36] от "1107":

  И аз бях зад НС на 10.1.1997. Там няма как да се съберат много хора. Бяхме обгазени и ... бягахме заедно с полицията, която мъкнеше свои припаднали колеги и ни даваше приятелски съвети за справяме с газа.
  Но ти изглежда пропускаш ежедневните шествия от НДК до Александър Невски начело с Иван Костов и шефовете на всички партии е Съюза. А те бяха огромни шествия.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 712 Неутрално

  97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души.Тогава магазините бяха празни, сега хвърлят храна.Тогава имаше хиперинфлация, сега минимална инфлация (няма да се учудя ако и дефлация).Тогава имаше зърнена криза, сега влизаме в чакалнята. Тогава да отидеш на българско море беше лукс, сега границите с Гърция са с километрични опашки от желаещи да почиват. Тогава да носиш дънки беше лукс, сега е просто някакъв парцал.Тогава беше трудно да изляза от България, сега без виза се мотам из половината свят.
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  Да имап дънки и храна на масата са базови неща. Макар, че отиди извън големите градове и ще видиш дори, че тези неща сам все още са лукс.

  Ако 97-а мутрите бяха по улицата и трябваше да им се отчисляваш, сега са на власт и може да ти похитят бизнеса, ако си инакомислещ.

  Ако тогава няма пари, които да се откраднат, сега пари се крадат, откъде им видят лакомите очи. (ТЕЦ Варна, обществени поръчки, БМФ, Булгартабак, Виваком, КТБ, саниране, селски стадиони)

  Ако тогава можеше да започнеш бизнес, сега, ако си достатъчно успешен, ще ти го откраднат (Изамет)

  Ако тогава журналистите поне бяха свободни да отразяват реалността, сега реалността се подменя с тази на Доган и Пеевски.

  Ако тогава биеха, защото искаш да свалиш комунистите, сега полицията бие, защото си на неподходящо място.

  Ако тогава се виждаше перпектива за България, сега се вижда безвремие.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#27] от "karabastun":

  Трябваше да довършиш изречението7 ...Виктор Димчев... член на ГЕРБ и отразяващ техните "мероприятия"...

 70. 70 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1462 Неутрално

  Не знам кой нормален човек би искал да се обедини с мутри, които да са за затвора? Има ли тук такива?

 71. 71 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Гневно

  До коментар [#52] от "putinxujlo":

  Когато в 1861г. Русия обявява свобода за крепостни селяни, само 4% се възползвали напълно от това.
  -------------

  А в Украйна - как е станало ?

  [email protected]
 72. 72 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 883 Неутрално

  До коментар [#33] от "anonim440":

  Докато мутрата ти е на власт няма да видиш алтернатива...проверават, бият, съсипват бизнеси..национален тормоз

 73. 73 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  До коментар [#62] от "Fiji":

  "Бойко каза и че на 2 септември и да съберат 120 подписа за внасяне на проекта за нова конституция, и да не съберат, той се оттегля."

  Нищо от това, което е казал до момента, не е изпълнил.

  Ако си въобразява, че с празни приказки (писани от друг) в Туитър и с хвалби от джипката за всеки ремонтиран мост и асфалтиран километър "магистрала" ще забаламоса някого, много се лъже.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  До коментар [#70] от "Котаракът на Шрьодингер":

  Искали да покажат, че "рибата се вмирисва откъм главата", т.е., правителството било вече вмирисано. Само че по времето на кое правителство за пърформънси е изразходвана толкова храна - яйца, домати, риба?... Значи това правителство е осигурило и свръхпроизводство... Освен свръхпроизводство на храна сега, на площадите я изсипват свръхидиоти, създадени и култивирани от предишни правителства... Ако искат това да покажат - успяха... Тези свръхидиоти търсят начин да влязат в новини, в социални мрежи... Да бъдат видени. И ние им обръщаме внимание. Нека няколко дена да не ги постваме, да не им обръщаме внимание и всичко ще приключи.

  [email protected]
 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 725 Неутрално

  "Във време на пандемия, когато целият свят е в тежка социална и икономическа криза, да се внушава, че у нас няма държава, да се подронва доверието в институциите и да се разделят българските граждани е национална мерзост", пише Борисов.

  Издигането на председателя на Парламента до ТКП е част от усилията на мутрата да издигне доверието в институцията Народно събрание.

  Да издигнеш полуграмотен милиционер за главен прокурор утвърждава институцията на прокуратурата.

  Да е...ш европейските си партньори с 200 е европейска ценност.


 78. 78 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  Евроазиатското прокси Радев и неговите фенове, основните разделители на нацията!
  —цитат от коментар 45 на balkantourist

  А Борисов е обединител на нацията.
  Обедини леви и десни, либерали и зелени......

 79. 79 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2575 Любопитно

  Протестите наистина заплашват да станат мирни - все по-малко хора се събират на тях. Иначе какво им е "мирното" на тези протести? Замерянето на Народното събрание, Министерския съвет с яйца и домати. Герба на България "мирно" се замеря с домати. Националното знаме се развява като чаршаф след първа брачна нощ - какво да се прави, пробват дали България им е девствена. Дали са си взели девствена Родина, или до отидат да таковат мамата на друга Родина...

  [email protected]
 80. 80 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Едва ли може да се очаква нещо от онези, които нищо не гардят, а само рушат - осквернилите на черквата, в която е погребан Васил Левски, нападащите деца, саботьорите на метрото, хвърлящите бомби, наркоманите, утайките, анархистите и комунистите.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Протестиращите са смешни, жалки, нищожни, ненормални.
  —цитат от коментар 10 на anonim440


  Ето един последовател -- успешен обединител.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 84. 84 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  Най-големият мерзавец, с джипката, се оплаква и говори за мерзост! Борисов, защо те е страх да влезеш в София, а заобикаляш извън Околовръстният път? Защо не смееш да влезеш в телевизионно или радио студио, за да дадеш интервю, а единствено публикуваш монолози във фейсбук профила си? Защото в твоя профил няма кой да ти задава въпроси. Има само няколко платени клакьори, с промити мозъци. Нали хората те обичат, херувимче? Ела на площада пред министерския съвет, срещни се с тях, за да ти се порадват... Да усетиш "народната любов"...
  —цитат от коментар 40 на murry


  Трябваше да завърша по-точно: Да усетиш как "народната любов" прониква в теб...

 85. 85 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3008 Неутрално

  "97 година бях на протести. Разликата между онези и тези е близо милион души."
  До коментар [#1] от "Студио Х":

  Брояча на Терминатора ли ползваш?
  Не беше 97-ма, ма карай.....

 86. 86 Профил на csc11677080
  csc11677080
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#2] от "karabastun":

  А през 1873 някои българи мислещи точно като теб сподпикаха смъптната присъда на ЛЕВСКИ. Народе???

 87. 87 Профил на csc11677080
  csc11677080
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "anonim440":

  А това ли трябва да изчакаме да стане?

 88. 88 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":

  Не бъди наивен. Мутрата няма да си отиде доброволно. Твърде далече е отишъл в престъпленията си. Ако цитирам Татяна Дончева, това е много точно казано: Единственият начин е той да бъде изхвърлен заедно със стола си.

 89. 89 Профил на PMG Baba Tonka Tonka
  PMG Baba Tonka Tonka
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#2] от "karabastun":

  Ми то и в Русия ходят в Турция и Египет, и те имат храна. Той и Путин ги плаши, че ако не е той ще живеят като през 90-те.
  Ама я ги питай, как се живее в повсеместна корупция, как се разграбва хазната и т.н.

 90. 90 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Как да му обясниш (набиеш) на този дебил, че конституция се пише, когато в обществото са настъпили дълбоки промени, постигнат е консенсус около тези промени, и е дошло време всичко това да бъде скрепено със закони. А не да смениш конституция, която не си чел, с проект, който също не си чел, за да усвояваш още няколко месеца. Този номер вече го правиха 1990, но тогава поне не обясняваха, че им трябва време, за да раздадат куфарчетата -- докато сега карадайъто най-нагло ви го чете от парламентарната трибуна. И внимава да не сбърка, щото едва ли го е писал той.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 858 Неутрално

  Да имап дънки и храна на масата са базови неща. Макар, че отиди извън големите градове и ще видиш дори, че тези неща сам все още са лукс.

  Ако 97-а мутрите бяха по улицата и трябваше да им се отчисляваш, сега са на власт и може да ти похитят бизнеса, ако си инакомислещ.

  Ако тогава няма пари, които да се откраднат, сега пари се крадат, откъде им видят лакомите очи. (ТЕЦ Варна, обществени поръчки, БМФ, Булгартабак, Виваком, КТБ, саниране, селски стадиони)

  Ако тогава можеше да започнеш бизнес, сега, ако си достатъчно успешен, ще ти го откраднат (Изамет)

  Ако тогава журналистите поне бяха свободни да отразяват реалността, сега реалността се подменя с тази на Доган и Пеевски.

  Ако тогава биеха, защото искаш да свалиш комунистите, сега полицията бие, защото си на неподходящо място.

  Ако тогава се виждаше перпектива за България, сега се вижда безвремие.
  —цитат от коментар 67 на Rational  Повърхностно!

  1996 бяха ограбени 14 (четиринадесет) банки. Инфлациято доведе лева 1-3000 спрямо долара. Нямаше брашно. Нямаше гориво и нямаше обшествен транспорт. За да стигна Централна Гара се бях научил на Подуене да яхвам влака и така да стигам Централна. Спестяванията на хората бяха унищожени. 1996, октомври, в очакване на колапса и сдаването на властта профилактично убиха Андрей Луканов, чийто арест беше гарантиран. За да не пропее ... И го снимаха гол в моргата за назидание.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96 Профил на abl48682537
  abl48682537
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Народа е обединен срещу мафията. Само Той и Шехерезада не разбраха.

 97. 97 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Този протест е пълен провал:
  1. Защото се "посещава" от максимум 5000 човека! Протест под 50 000 е частно парти!

  2. Зад протеста стоят и го инспирират (подбуждат и го организират) – национален предател в полза на Русия Юмрук Радев; Нинова (Техноимпекс и обещала България да напусне НАТО и ЕС за сметка на Евразия); Манолова (ДАНС–Пеевски, ДКМС), ДПС (разпределител на порциите и баницата и обръча от фирми – етническа турска партия, със силно руско влияние, създадена от комунистите); Трифонов – шоумен с никакъв принос за народа, освен чалгализирането и пошлостта, тежък сатрап и много глупав; Бойкикев – комунистическо отроче, което лъже маже, все наляво дърпа, Божков – най-емблематичната фигура на престъпна България, недосегаем мафиот, нестрелян и престъпно обогатил се за сметка на народа и държавата! Е, какъв протест, какви пет лева! Който и друг да бяхте подкрепили, та дори и Йоло Денев, протеста щеше да има по-голяма сила и легитимност, но вече е късно!

  3. Няма никаква политическа криза – България си има правителство, има работещ парламент (комунистите напуснаха парламента за месеци) има работещи институции и държава, ако не се смятат 20-тина хрантутници, които затварят кръстовища!

  4. През живота си съм бил поне на 50 протеста и на милионния, но такава лузерска пасмина не съм срещал никъде! Кръстя се! Като заговорят и виждам неграмотния, изгонен вчера от работа за некадърност и липса на дисциплина, алкохол и наркотици! А от чужбина само готованковци, които, нито знаят защо са напуснали, нито защо се връщат – егоистични мамини синчета, незрели и не знаещи нищо за реалния живот! Научили са две думи "ДАЙ" и "Справедливост"! Всички мои приятели, които напуснаха България, не знаеха какво да правят с живота си и там е така!

  5. Най-голямата подмяна на истината беше на 3 септември след "Голямото провалило се въстание" (в Българи повечето въстанията се провалят), когато всички видяха, как в продължение на часове полицията беше унижавана и не посмя да ги докосне с пръст, а след това беше обвинена от "мирния протест" – това преля чашата на измамата! Този грях ще ви остане, да ви тежи над животите, ако не се покаете за него!

  6. Не харесвам Борисов по много причини, но вие сте в пъти по несъстоятелни – всички взети заедно, защото единственото, което можете е да рушите и да хулите, без да си давате сметки вие кои сте и кой стои зад вас... ИЛИ МНОГО ДОБРЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА!!!
  Вие сте "Пълен Провал"!

  Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  До коментар [#90] от "Един вампир броди из Европа":

  "...не да смениш конституция, която не си чел, с проект, който също не си чел, за да усвояваш още няколко месеца. "

  Марешки (който нарича протестиращите "изроди") абсолютно цинично обяви, че не е чел проекта за конституция и не го интересува, защото подписът му нищо не значел. Важното е, че го изтъргува срещу концесия за плаж.

  И това е лидер на парламентарно представена партия и заместник-предсидател на парламента.

  Тия хора наистина са за затвора.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK