Кой кой е в партията на Цветан Цветанов и възможна ли е коалиция с ГЕРБ

Кой кой е в партията на Цветан Цветанов и възможна ли е коалиция с ГЕРБ

© Юлия ЛазароваПартията "Републиканци за България" на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който подаде оставка около два месеца след началото на скандала "Апартаментгейт", се очаква да бъде официално учредена след точно седмица, а днес беше предприета първата официална стъпка за това - събиране на инициативния комитет. В него влизат 89 делегати, сред които има бивши колеги на Цветанов от ГЕРБ, бизнесмени, учени, спортисти, криминален психолог, оперен певец и журналист. От изявлението на Цветанов пред медиите се разбра, че макар и критичен към управляващите в момента, той не изключва в бъдеще евентуална коалиция с бившата си партия.


Освен определянето на себе си в политиката към център-дясно и застъпване за евро-атлантическите ценности, в речта на Цветан Цветанов направи впечатление старанието да изтъкнат заявките за "обединяване на етносите", че "партията няма да се управлява еднолично", както и бяха изредени по малко име редица "млади хора от чужбина" (сред изброените държави бяха САЩ, Франция и Германия - бел. авт.) и "хора от местната власт", които подкрепят партията.


Бивши на ГЕРБ


В речта на Цветанов името на партията на Бойко Борисов беше директно споменато един единствен път, когато Цветан Цветанов благодари на инж. Гюнай Исмаил, напуснал ГЕРБ преди седмица, а до тогава координатор на партията по въпросите на малцинствата в област Шумен (За отцепените членове на СДС към Цветанов - тук. За миграцията на хора от ГЕРБ към бившия втори в партията - тук, тук и тук).
Част от инициативния комитет на "Републиканци за България" е и вече бившият депутат от ГЕРБ Джема Грозданова. Тя напусна управляващата партия в края на юли и две седмици по-късно присъства на представянето на годишния анализ за 2019 г. на Евро-атлантическия център за сигурност - неправителствената организация, оглавявана от Цветан Цветанов.


Джема Грозданова

© Юлия Лазарова

Джема Грозданова


На събитието в неделя Грозданова заяви пред журналисти, че се присъединява към Цветанов, защото партията щяла да бъде "с различен подход за работа", но в същото време посочи само общи характеристики за това: като "различен маниер, без агресия, без показване на превъзходство". Джема Грозданова каза още, че досега не е "намирала ефективност" от своята работа в ГЕРБ.


Въпреки че в последните си медийни участия Цветанов критикува управляващите, заявява и, че "това правителство е изчерпало доверието" той и Джема Грозданова не изключват в бъдеще партньорство с ГЕРБ при евентуална достатъчна подкрепа на предстоящи избори. "Това е нещо съвсем нормално, защото партиите, с които господин Цветанов говори, че може да се коалира, са в дясно-центристкия спектър, членове на Европейската народна партия (ЕНП)", каза пред журналисти в неделя Джема Грозданова.


Малко по-късно, попитан от "Дневник", дали ГЕРБ са възможен партньор на "Републиканци за България", Цветан Цветанов отговори уклончиво: от една страна подчерта, че може да управлява с формации, които "поддържат евро-атлантическа посока", но и критикува "реализирането на руските енергийни проекти на територията на страната". Той си остави вратичка с думите: "Всичко зависи от разговори, които могат да бъдат водени след като приключат едни парламентарни избори".


Георги Икономов

© Юлия Лазарова

Георги Икономов


На събирането на инициативния комитет на "Републиканци за България" присъстваха и бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов, който напусна ГЕРБ в началото на септември, както съобщи "Капитал" и бившият кмет на Банско Георги Икономов. Последният беше един от поддръжниците на разширяването на ски зоната над града, което обаче засега се оказва невъзможно, защото Върховният административен съд окончателно отмени решение на правителството, с което да промени плана за управление на Национален парк "Пирин" без екологична оценка.


Днес Цветанов не изключи към партията му да се присъединят и други хора от ГЕРБ, но отказа да посочи конкретни области.


Павел и Румен Вълневи


На братята Вълневи, бивши собственици на вече несъществуващата телевизия BiT, Цветанов благодари първи по време на речта си за представянето на инициативния комитет на партията, защото са дошли от Съединените щати. Пред "Дневник" Павел Вълнев заяви, че в към момента живее на две места - в САЩ и България и се присъединява към "Републиканци за България" заради евро-атлантическата насока на партията.


Бизнесмените Павел и Румен Вълневи са двамата мъже вдясно на първия ред

© Юлия Лазарова

Бизнесмените Павел и Румен Вълневи са двамата мъже вдясно на първия ред


"Аз не влизам в политиката, за да заемам някаква държавна длъжност, не искам да ставам депутат, нито министър. Аз влизам, за да помогна на държавата да излезе от това положение, в което е в момента", заяви Павел Вълнев, но не посочи какви идеи точно има. Каза, че е обиколил света, знае " как работи бизнесът в Америка" и че "първо трябва да има воля за борба срещу мафията". Запитан, кой представлява мафията според него, той отговори: "Знаете кой представлява мафията. Това е тема на дълъг разговор. Аз не мисля, че тук можем да си говорим за това нещо. Най-важното е, че се събраха хора от цял свят, имат енергия, искат да променят нещата", твърди единият от братята бизнесмени.


Хора от БНТ


Декларацията за учредяването на партия "Републиканци за България" беше изчетена от журналиста и водещ на предаването "Вяра и общество" по Българската национална телевизия (БНТ) Горан Благоев, който през юни влезе в конфликт с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков заради критичните си позиции спрямо Българската православна църква (БПЦ) и Бойко Борисов. През лятото имаше съмнения, че предаването няма да продължи от есента, но проверка в сайта на БНТ показва, че то се излъчва всяка събота от 16 часа.


Горан Благоев

© Юлия Лазарова

Горан Благоев


"Вярваме, че компетентността и почтеността трябва да станат основополагащи в развитието на българската политика, защото хората биха приели оттук нататък за ръководители единствено политици, които притежават морал, експертни качества и диалогичност", изчете като част от декларацията Горан Благоев.


В партията на Цветанов влиза и Виктор Серафимов, който днес беше водещ на събитието. Той е доктор по международно право, а справка в сайта на БНТ показва, че Серафимов и към момента е част от управителния съвет на обществената медия.


Виктор Серафимов

© Юлия Лазарова

Виктор Серафимов


Тодор Тодоров


Тодор Тодоров е криминален психолог, работил е в МВР по времето, когато Цветан Цветанов беше министър на вътрешните работи. Той е редовен гост в телевизионни предавания, когато се коментират теми от криминалния свят. Има и частен бизнес, който включва и полиграфски изследвания. "Не че тук има нещо, което в момента да бъде подложено на детектор на лъжата", каза Цветанов при благодарностите си към Тодоров за присъединяване към партията.


Тодор Тодоров

© Юлия Лазарова

Тодор Тодоров


Криминалният психолог заяви за "Дневник", че през последните десет години е имал няколко предложения да влезе в политиката, които отказвал, но напоследък започнали "да се случват много неприятни неща" и не иска "да е зрител в тези процеси". Заяви, че Цветан Цветанов бил "единственият министър, по времето на който можеше да се работи всичко, без да има шапка, чадър, протекция за който и да било". По думите му "всички хора лъжат средно по седем пъти на ден" и "политиците преди да бъдат политици са хора", но "има лъжи, които прикриват престъпления. Тези лъжи вече са кофти работа".


Тодоров твърди, че все още не е решил, дали ще се откаже от частния си бизнес в името на евентуално управление на страната, но, ако се стигне до това, ще работи, за да има в България закон за психологията.


Спортисти и оперен певец


При представянето на инициативния комитет на партията на Цветан Цветанов бяха споменати имената на няколко спортисти: Благой Благоев е световен шампион по вдигане на тежести и според думите на Цветанов от 30 години живее в Австралия. Други посочени спортисти, част от "Републиканци за България" са Николина Щерева (лека атлетика), Светла Златева (лека атлетика) и Филип Виденов (баскетбол). В партията влиза и оперният певец Георги Пандуров, който от 40 г. живее и работи в Германия.


Събитието на партията в неделя официално завърши с обща снимка, по времето на която случайно или не вървеше песен на популярната британска група Coldplay, която се казва "Fix you" (в превод от английски - "Да те поправя" - бел. авт.)

Коментари (206)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1286 Неутрално

  Мдаа, някой все още иска да облажва с луксозни и евтини апартаменти.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 2. 2 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1080 Неутрално

  Е нека първо влязат в парламента, но няма как да стане с потенциал 1% от гласовете.

  The best way to predict the future is to invent it.
 3. 3 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4490 Неутрално

  Братяна Вълневи са читави, лично ги познавам от преди доста години, Горан също е читав, за другите нямам отношение.

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3885 Весело

  Започваме от Цветанов и май няма нужда да продължаваме напред....

 6. 6 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1080 Неутрално

  "Джема Грозданова каза още, че досега не е "намирала ефективност" от своята работа."


  Ами... :)

  The best way to predict the future is to invent it.
 7. 7 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  А кой ще зададе правилните въпроси следващият път където пак се появи джипката?
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10159299950241189
  Днес ДжипкаТВ посети с. Кръстава, в което има от ония #КъщиЗаТъщи, останали без наказание. Но нито дума за тях, нали?

  ОСТАВКА!

 8. 8 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4036 Неутрално

  Коалиции при вероятност само с " патриоти " , което е доста съмнително , но отвън парла-мента е възможно.....

 9. 9 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2317 Неутрално

  Голям късмет за нас в ДБ, че засега никой не ще да изрече "Аз съм против Свинята и неговите разклонения ГЕРБ, Патриоти, Воля и 1/3 от БСП" или "Аз искам да живея в Европа на първа скорост". И да го направи, вече е много закъснял, че някой да му повярва, че не е мюре.

  Виж, консерви, пиночети, патриоти, пери и динковци, защитници на "семейните ценности", орбанисти, теократи или в най-добрия случай - републиканци, там вече се прескачат.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 10. 10 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7930 Неутрално

  Ако ще се коалира пак с ГЕРБ, какъв ще е смисъла от новата му партия.

 11. 11 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2317 Неутрално

  - Какво остава, когато изкъпеш един консерватор?
  - Чист гербаджия и кофа мръсна вода!

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 12. 12 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4490 Весело

  Първият коментар и критика е от руски индивид, трол, така че, почвам малко да се замислям...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 13. 13 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  На повечето делегати физиономиите предразполагат към три години условно......

 14. 14 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7688 Неутрално

  Нова клиентелистка партия

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 665 Неутрално
 17. 17 Профил на draxter
  draxter
  Рейтинг: 301 Весело

  Няма да влязат разбира се, но всеки процент отмъкнат от ОПГ ГЕП е тържество на демокрацията. Дерзай, Цвинокио!

 18. 18 Профил на anonim440
  anonim440
  Рейтинг: 1547 Неутрално

  Според мен ако спечелят 1 % на изборите ще е успех. Вече нататък може да станат поредната дясна партия в България в НС.

 19. 19 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  А кой ще зададе правилните въпроси следващият път където пак се появи джипката?https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10159299950241189 Днес ДжипкаТВ посети с. Кръстава, в което има от ония #КъщиЗаТъщи, останали без наказание. Но нито дума за тях, нали?ОСТАВКА!
  —цитат от коментар 7 на Наблюдател


  Блатница суит хаус
  Субсидия: 250 297 лв.
  Санкция: пълна 100% 250,296.96 лв.
  Прокурорска проверка: Отказ да се образува ДП
  Проект: "Къща за гости" с местоположение ПИ 201003 ВЗ Черновръх, по плана на с.Кръстава, общ. Велинград, обл. Пазарджик
  https://bird.bg/kzgate/?q=201801476

 20. 20 Профил на mockingjay
  mockingjay
  Рейтинг: 406 Неутрално

  Естествено, че няма да заяви, че се дистанцира! Идеята на този поувехнал гербер е да се докопа отново до властта, средствата нямат значение! Бивш гербер няма, защото няма как рязко да ти се вдигне IQ-то!

 21. 21 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  " Аз влизам, за да помогна на държавата да излезе от това положение, в което е в момента", заяви Павел Вълнев, но не посочи какви идеи точно има. "

  И откога държавата е в това положение? Откакто Цецерон го изгониха и държавата изпадна в безтегловност. Преди откриването на асансьорната шахта всичсо си беше ок, ъм?
  Цецо е същата куха лейка, каквото си беше и преди, прост вифаджия с нашивки....а тия дето щъкат около него, само гледат да захапят нещо от мазната баничка на баничаря от Банкя.

 22. 22 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Джема Грозданова каза още, че досега не е "намирала ефективност" от своята работа.

  Ами чий го е крепила в НС след като не намира ефективност? И защо трябва да и вярвам, че сега ще е ефективна?

 23. 23 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1080 Неутрално

  Я имало и русофил :)
  https://www.facebook.com/gradevski.g

  The best way to predict the future is to invent it.
 24. 24 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1356 Весело

  До коментар [#3] от "hamiltonf": Братята са читави,а защо не отговори ,като го питаха,кой представлява мафията в България!???? Дали можеше да изрече името на дръндарския мангал? Как мислиш?

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 26. 26 Профил на Петя
  Петя
  Рейтинг: 2606 Неутрално

  Поне човека не се е запасил с " баби талибани", засега. Като не разбира не се занимава.

 27. 27 Профил на PisnaMi
  PisnaMi
  Рейтинг: 2460 Весело

  Няма да влязат разбира се, но всеки процент отмъкнат от ОПГ ГЕП е тържество на демокрацията. Дерзай, Цвинокио!
  —цитат от коментар 17 на draxter


  +++
  Напълно съгласен, изпревари ме с поста :)

 28. 28 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3900 Неутрално

  Ще видим какво точно ще се получи от този проект!Важното който да дойде на власт да не краде толкова много както е сега!

 29. 29 Профил на biimbaambuum
  biimbaambuum
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Как само го изплуват тоя. Ден след ден , ден след ден...

 30. 30 Профил на magistrat
  magistrat
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Същите Гербаджийски ухилени физиономии.
  Тези новоизлюпените дали попитаха какво е било общото на ЦвъЦвъ с мутрата Борисов преди да се накипрят и да застанат до него.
  ГЕРБ номер 2 се ражда с парите на американските данъкоплатци.
  Същите л_й_а.

 31. 31 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 493 Любопитно

  Цветанът ,Раданч и Ицето са естествени съюзници,защото са еднакво умни!
  🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂

  Много съм прост
 32. 32 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  До коментар [#15] от "Devils Slide":

  Е щом Евлампи разлюби гербиджа, работата е ясна...

 33. 33 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  Сбирка на бивши и бъдещи толупи.

 34. 34 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  С появяването на алтернативи за които дясно-център умерените хора да могат да гласуват джихадистите от преДай БГ ще бъдат зафичкани не просто под кончовата опашка ми направо на мурджо в ауспуха.С триста :)
  —цитат от коментар 15 на Devils Slide


  Вчера ти написах една скоропоговорка, запомни ли я? "Цецо цепеници цепи, Цепи Цецо Цеои". Единствените , които ще гласвуат за многоапартаментния, новоизпечен домекрат, бивш милиционер са третия ешалон на ГЕРБ, които се надяват да се изкачат в дивизията.

 35. 35 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  Най-голямата коалиция за Цецо била с един асансьор.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2724 Неутрално

  До коментар [#10] от "Роси":

  Ако ще се коалира пак с ГЕРБ, какъв ще е смисъла от новата му партия.
  —цитат от коментар 10 на Роси


  Идеята е да бъде шкартиран Борисов. Когато казва коалиране с ГЕРБ Цветанов изключва възможността Борисов да бъде премиер - каза го преди ден-два.

 39. 39 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  Много важно кой кой е.
  Поредната групичка опитваща да се докопа до кокала. Нито този, нито онези дето седнаха на една маса с г-жа Манолова могат да се нарекат десни.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 40. 40 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2133 Неутрално

  Толкова внимание, толкова ухажване. Довчера го плюеха, а днес му дават рамо! Щял ли да прави коалиции? Що за глупости! Всеки знае че това са поредните 1 - 2% отекли в канала. Каква алтернатива може да е една партия зачената с една единствена цел - да лешоядства. Вече на терена има поне 20 партии паразити чиято програма е да глозгат от тялото на носителя. Процес на тотален разпад на политическата система и основната причина са пропорционалните избори. Ако имахме мажоритарни избори посоката щеше да е към консолидация.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 41. 41 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2847 Неутрално

  До коментар [#17] от "draxter":

  Дали пък няма Цветанов да се разбере и с ДБ? Всеки глас пренасочен от ГЕРБ ще е в полза. Даже си мисля, че ДБ + РБ може да стигнат и 10 процента...! Няма да е лесно, но е възможно.

  Бивш tww09306483.
 42. 42 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4102 Неутрално

  Цецерон кво се прави на невинна овчица сякаш той самия няма голяма вина за това кето представлява България днес,тръгнал да спасява и той,хайванин ниеден!

  klimentm
 43. 43 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3449 Неутрално

  Честно казано, ако аз трябва да избирам между Цецо и Боко, ще избера Боко. Той може да се слага и сваля на всички, но поне не е агент на ЦРУ.

 44. 44 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3176 Весело

  Е затова Х.И не иска да става премиер

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 45. 45 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2374 Неутрално
 46. 46 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2344 Неутрално  Цветанов няма създаден досегашен положителен медиен имидж поне у малка прослойка на населението.

  Сега се мъчи със сборщина чиляци с костюмирани шкембаци - избирателите да му поверват, че ще вкара качество в политиката.
  Тез навитаци да беха отишле при Слави, повече щеха да прокопсат.

  При Цветанов само си губят времето.
  А времето е най-ценното нещо.


 47. 47 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Ако ще се коалира пак с ГЕРБ, какъв ще е смисъла от новата му партия.
  —цитат от коментар 10 на Роси


  Ми да е "някой" бе, Роси.

  Щото Цецко сега е точно никой.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 48. 48 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  Ако ще се коалира пак с ГЕРБ, какъв ще е смисъла от новата му партия.
  —цитат от коментар 10 на Роси  Ще бъде първи, а не цял живот втори след мутрата и, ако влезне в НС и, ако се стигне до преговори за коалиция, ще бъде на равна нога с мутрата, а не само негово ехо ...
  Но както виждаш име много « ако «, а това значи, че Цветанов може да е и мечтател .
  От регистрирането на партията на бившия втори, всички ние имаме интерес, защото Цветанов ще къса живо месо от снагата на ГЕРБ, а какъв грамаж ще успее да откъсне, не се наемам да прогнозирам - само се надявам да е колкото може ПОВЕЧЕ .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 49. 49 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4470 Неутрално

  Цвъки не е положителен герой, но пък може да открадне проценти от крадливите гербери!

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 51. 51 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4921 Неутрално

  ГЕРБаджийския МИЛИЦИОНЕР - КАДРОВИК

  Цветанов ли ще е НОВОТО РАЗЛИЧНО ЛИЦЕ

  Г Н У С !!!!!

 52. 52 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Любопитно

  Ако не ме лъже паметта, Цветанов от един момент нататъка май беше силно и масово недолюбван от не малка част от българските избиратели. Преди ”апартамент гейт” му се приписваха какви ли не своеволия, които е извършил облечен в държавна власт а след апартаментите пък го обвиняваха в злоупотреби (поне тук във форума). Интересно сега, кой ще гласува за неговата партия и дали гласуването ще бъде на старият български гласоподавателски принцип ” ич не ме брига кво предлага тоя и кво е правил до сега, важното е да изпъдиме тирана, па после че го мислиме”

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1628 Весело

  Един асансьор хора.
  —цитат от коментар 16 на krummm


  Асансьор, процент- все тая...

  Но числото е вярно. 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 55. 55 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Любопитно

  До коментар [#49] от "vassilun":

  А каква е файдата от откраднатият %?
  С какво ще помогне това, за подобряването на ситуацията? Питам сериозно.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 56. 56 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Любопитно

  До коментар [#48] от "niksan1":

  Мислиш ли, че Цветанов има възможност да прехвърли необходимите %?

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 57. 57 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 493 Весело

  До коментар [#49] от "vassilun":А каква е файдата от откраднатият %?С какво ще помогне това, за подобряването на ситуацията? Питам сериозно.
  —цитат от коментар 55 на DDR


  Е па...,и тоя дето чисти л@йн@т@ на слона в цирка....,и той е част от спектакъла!
  🐪😁🐪😁🐪😁🐪

  Много съм прост
 58. 58 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4470 Весело

  До коментар [#50] от "Моа Преател Тайпи":

  Форумният Judjuk има пълен списък на агентите на ЦРУ! 🤣😂

 59. 59 Профил на Барба-Ганьос-Тулуп
  Барба-Ганьос-Тулуп
  Рейтинг: 374 Неутрално

  В България е така. На место място в затвора, партии си правят. Партиите в България са по бързи от ракови клетки.

 60. 60 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4921 Неутрално

  [quote#52:"DDR" Интересно сега, кой ще гласува за неговата партия и дали гласуването ще бъде на старият български гласоподавателски принцип ” ич не ме брига кво предлага тоя и кво е правил до сега, важното е да изпъдиме тирана, па после че го мислиме”[/quote]

  За Цветанът ще гласуват СТАДАТА КУПЕНИ ГЛАСОВЕ

  които досега бяха КУПУВАНИ за ГЕРБ

  Сега ще се КУПУВАТ за ЦВЕТАНЪТ

  Щом Бареков успя да стане евродепутат с купените с парите

  на КТБ и Василев гласове

  защо и Цветанов да стане депутат с купени гласове

  При НЕИЗЧИСТЕНИТЕ избирателни списъци всичко може

 61. 61 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4470 Весело

  До коментар [#52] от "DDR":

  Само такива, които досега са гласували за ГЕРБ, биха гласували за Цвъки!

 62. 62 Профил на Барба-Ганьос-Тулуп
  Барба-Ганьос-Тулуп
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#10] от "Роси":

  Как какъв - на патерица.

 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  Един асансьор хора.
  —цитат от коментар 16 на krummm  Един асансьор хора, два файтона членове на « Демократична България «, 20-30 лумпена протестират ...
  Абе, какво сте се захванали с количества ?
  Този асансьор ще отмъкне много гласове от шайката .
  Тази « Демократична България « разрита кочината .
  Тези « 20-30 лумпена « смачкаха фасона на мутрата, смениха една камара министри, свалиха НСО от Доган и Дебелян, спестиха на България 55 милиона от студен резерв, на ход са багерите, които ще бутат незаконните постройки на Сопола, накараха Европа и светът да обърнат поглед към МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, надявам се да се отпочне и смяна на системата, а това не може да стане без ефективно осъждане на знакови фигури от ДС- мафията и т. н.

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4470 Неутрално

  До коментар [#55] от "DDR":

  Ще помогне с това, че крадците от ГЕРБ ще имат по-слабо влияние в бъдещия парламент! Което никак не е малко.

 65. 65 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Любопитно

  До коментар [#61] от "vassilun":

  От трън та на глог, с две думи... Ще има смяна на караула явно и някоя и друга козметична промяна, но системата ще си остане същата. При това положение, не виждам резултат от протестите и техният смисъл...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 66. 66 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1628 Весело

  А Прокопи кога ще основе своя партия?Да не плаща на чужди, че на хаос си хвърля парите!

  Па може и да се запишем в нея!Я що народ чете сайта?!
  —цитат от коментар 53 на Zizu


  Ми "запиши" се в ДБ, и мечтата ти е сбъдната... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 67. 67 Профил на Кум Лисан
  Кум Лисан
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Ще вземат поне 500 гласа на изборите с този водач.

  Много хитър
 68. 68 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  Според мен ако спечелят 1 % на изборите ще е успех. Вече нататък може да станат поредната дясна партия в България в НС.
  —цитат от коментар 18 на anonim440  А от къде си мислиш, че ще дойде този 1 % ?
  И само един ли ще бъде ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4470 Неутрално

  До коментар [#65] от "DDR":

  Никой не те кара да протестираш! Имаш правото да ти харесва да те крадат!

 71. 71 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 781 Весело

  „В него влизат 89 делегати, сред които има бивши колеги на Цветанов от ГЕРБ, бизнесмени, учени, спортисти, криминален психолог, оперен певец и журналист. “
  Все отбор гладни юнаци. А българските канарчета готови да клъвнат...

 72. 72 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Любопитно

  До коментар [#64] от "vassilun":

  Ако Цветанов беше напуснал сам Герб защото е несъгласен с това което вижда, а не след като го принудиха (апартамент гейт или там както му се вика), тогава работата би била друга ... Ама чака да го изгонят заради сериозна издънка в същият стил, срещу който сега иска да се бори ... Поне на мен така ми изглежда от страни. И въобще, тези дето протестират, май власт няма да померишат (защо, е друг въпрос) но за сметка на това постлаха пътя на вторият и третият отбор на Герб, май че ...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 73. 73 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Бойко ще и той не напусне ГЕРБ и не си направи нова пария. Може да спретнат коалиция с Цветанов....

 74. 74 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2732 Неутрално

  До коментар [#70] от "vassilun":

  Извинявам се, но не разбирам смисъла на това, което си написал. Съжалявам.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 75. 75 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  До коментар [#36] от "Моа Преател Тайпи":и ако му отделят малко от изборните си фалшификации, които общо са към 30%...
  —цитат от коментар 37 на Моа Преател Тайпи  От шайката нищо няма да му отделят, защото ще палят свещи в църквата ЗА ВСЕКИ ГЛАС и ще се молят !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 76. 76 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2066 Весело

  Идеята е да бъде шкартиран Борисов. Когато казва коалиране с ГЕРБ Цветанов изключва възможността Борисов да бъде премиер - каза го преди ден-два.
  —цитат от коментар 38 на Един препатил


  Те тия като ти кажат "добър ден", огледай се наоколо, погледни си часовника и виж дали светят прозорците.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 77. 77 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4387 Неутрално

  До коментар [#17] от "draxter":Дали пък няма Цветанов да се разбере и с ДБ? Всеки глас пренасочен от ГЕРБ ще е в полза. Даже си мисля, че ДБ + РБ може да стигнат и 10 процента...! Няма да е лесно, но е възможно.
  —цитат от коментар 41 на Petleshev


  Чакай сега, забрави ли апартаментгейт? Какво се промени, та вече харесваш Цветанов? Как сам се издаде, че и тогава, и сега, не става въпрос за морал и принципи , а за политическа изгода. Отврат и гнус!

  Gunter glieben glauchen globen
 78. 78 Профил на Mladen Stefanov
  Mladen Stefanov
  Рейтинг: 251 Неутрално

  Що ли ми мирише на нов бардак със стари к..ви!!!

 79. 79 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  Аз за партии с петолъчки по принцип не гласувам...

 80. 80 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 1241 Неутрално

  Републиканци за България - какъв кич

 81. 81 Профил на Morbias
  Morbias
  Рейтинг: 1271 Весело

  До коментар [#32] от "Doge":

  Гласувам за Герб откакто видях кво представлява 'десния антикомунистически прозападен' умнокрасивитет тука - напомпани с хейт джихадисти слугуващи на сенчести чичо паричовци :)

  А както и да се гъне политическия ландшафт което е неизбежно умнокрасивите джихадисти ще сте вече не под опашката а на мурджо в ауспуха (с триста) щото се видя кви сте без маска и 'прозападен антикомунистически' грим.

  Остава единствено да изтрещявате от злобица. Безсилна :)

  The Morbias Station is a transport hub that focuses all traffic passing through Taryd's jumpgates
 82. 82 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  Мечтата на несретника - партията на Цветанов да откъсне гласове от ГЕРБ. Вместо да се надява на повече гласове за неговата партия, той се надява някой да открадне гласове от някой. И след изборите пак ще пита кой ми с@а в гащите. Хем е тъжно, хем е смешно.

 83. 83 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  "възможна ли е коалиция с ГЕРБ"

  Не ми е известно някой да прави коалиция с извънпарламентарна партия...

 84. 84 Профил на Mladen Stefanov
  Mladen Stefanov
  Рейтинг: 251 Неутрално

  За неразбралите предният ми коментар - чисто и просто Боко и ГРОБ са фира и сега задкулисието се пробва да изкара "алтернатива" че да продължи с краденето - не случайно съм го написал в кавички.

 85. 85 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Не че Цветанов е цвете, ама дб и всичкото жадно за власт там синьо-лилаво, та чак червено, са се надървили като пубертети пред порно филм, когато стане на въпрос, че някой си може да се коалира с герб. А дневник нали им е трибуна, щото прокопиевият се чуди как да се реализира, та направо ....
  Свиквайте боклуци. Тепърва ще има подобни новини.
  За протокола - НЕ харесвам Цветанов. Той е една от основните причини за имиджът на ГЕРБ днес.

 86. 86 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1862 Неутрално

  Отечеството има необходимост от дясноцентристка евро - атлантическа партия, НО определено цветанът на мисълта НЕ Е ЧОВЕКЪТ, който да вдъхнови такъв проект!!!

 87. 87 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  До коментар [#32] от "Doge":а сенчести чичо паричовци :))
  —цитат от коментар 81 на Devils Slide


  Кои са тези?

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89 Профил на bzt13648457
  bzt13648457
  Рейтинг: 35 Весело

  Мамка му. Цвъки има само 6 апартамента и цяла България го знае, аз имам 12 и никой не ме знае.

 90. 90 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Що ли ми мирише на нов бардак със стари к..ви!!!
  —цитат от коментар 78 на Mladen Stefanov


  По-скоро е стар бардак с нови курви. А сводника си е същия...

 91. 91 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  До коментар [#40] от "emil":


  « Всеки знае, че това са поредните 1-2 % оттекли в канала . «


  Може и да са в канала, но по-важното е, че ще оттекат от шайката, защото на практика Цветанов няма от къде другаде да ги получи .
  Не скривам, че това ме радва .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 92. 92 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  Аз за партии с петолъчки по принцип не гласувам...
  —цитат от коментар 79 на palav_nik  А ГЕРБ да не е с кралска корона ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 93. 93 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  А с този избор Горан Благов ми падна в очите.
  Не очаквах такава глупост от него.
  Но както е казано - никога не е късно да станеш за резил...

 94. 94 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 3066 Неутрално

  Мамка му. Цвъки има само 6 апартамента и цяла България го знае, аз имам 12 и никой не ме знае.
  —цитат от коментар 89 на bzt13648457


  Монополито не се брои

 95. 95 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 3066 Неутрално

  В статията няма нищо за финансирането.

 96. 96 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Както и очаквах от година насам. Ето я новата патерица на Герб. Новото правителство на ДПС очертава се да бъде Герб+Патреоти+ЦЦ.
  Бас фащам

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  "В статията няма нищо за финансирането."

  Нема нужда.
  Само като видиш как се казва партията на Цветанов и сам мое да се сетиш за Републиканската партия...

 99. 99 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1714 Весело

  До коментар [#1] от "Taiga":

  Мдаа и да приватизира техноимпекси за без пари...

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 100. 100 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  «Може и да са в канала, но по-важното е, че ще оттекат от шайката, защото на практика Цветанов няма от къде другаде да ги получи . Не скривам, че това ме радва .
  —цитат от коментар 91 на niksan1  да не забравяме, че има 50% негласуващи. Въпреки еднопроцентовите прогноза тук, които се въртят около 1-2%, аз очаквам да имат много повече и да влияят или участват в управлението.
  Лично аз с две ръце бих гласувал за партия/политик/движение/коалиция която ще скъса пъпната връв с русия.

  Засега само дон Цеци е проявявал категорично антируско отношение. Не ме интересува какво е правил или не е. Всъщност повечето атаки към него бяха инспирирани от комунисти, вероятно има и руски пръст в атаките.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK