Оскъдно за миналото, изобилно за бъдещо управление - учредяването на партията на Цветанов

Оскъдно за миналото, изобилно за бъдещо управление - учредяването на партията на Цветанов

© Цветелина Белутова, КапиталСлед като преди седмица беше представен инициативният комитет на "Републиканци за България", днес партията на Цветан Цветанов беше учредена, а той от неин "идеолог" стана неин председател. Бившият втори в ГЕРБ, който през май миналата година се раздели с партията на Бойко Борисов след развилия се скандал с покупката на апартамент на цени по-ниски от пазарните, отново използва възможността да критикува управлението на страната, но акцентира на кратък период - последната една година.


По думите му "Републиканци за България" има над 4 хил. членове, като на учредяването в Интер Експо Център в София присъствали около 1100 души. Някои не дошли, за да се спазвали препоръките да не се струпват много хора по повод епидемията от коронавирус, други не успели да дойдат от чужбина, за отсъствието на трети причината била, че им е упражнен натиск. (Кой кой е в партията на Цветан Цветанов - тук)


Тънка ГЕРБ-ова нишка


Партията на Бойко Борисов беше само индиректно назована по време на официалната част от учредяването на партията на Цветан Цветанов. "Нека не остава усещането, че политически проект "Републиканци за България" ще се управлява от джипка, от която ще се раздават пари безотчетно и без прозрачност", каза бившият втори в ГЕРБ, визирайки по всяка вероятност премиера, който често обикаля страната с автомобил и се включва на живо от там във "Фейсбук".
В контекста на вече познатите амбиции да привлече симпатиите на "българите от чужбина" Цветан Цветанов представи Иван Анчев. Той е бил консул на България в Чикаго, като по думите на председателя на "Републиканци за България" само допреди два дни е бил в "структурите на държавното управление". Все още името е в сайта на Министерството на външните работи на този пост.


Решенията за учредяването на партията, устава, ръководните и контролните ѝ органи бях закрити за медиите, но от прессъобщение на "Републиканци за България" и от изказвания по време на събитието се разбира, че към Цветанов се присъединяват следните бивши хора от ГЕРБ: бившият кмет на Видин Огнян Ценков, бившият кмет на Ямбол Георги Славов, общинският съветник от Плевен Йордан Грижов, бившият кмет на Банско Георги Икономов, бившият кмет на Вълчи дол Веселин Василев, общинският съветник от Руен Февзи Хюсеин, бившият депутат Джема Грозданова, бившият координатор на ГЕРБ по въпросите на малцинствата в област Шумен Гюнай Исмаил. (За отцепените членове на СДС към Цветанов - тук. За миграцията на хора от ГЕРБ към бившия втори в партията - тук, тук и тук)


Натиск върху членове на "Републиканци за България"?


Веднага след формалното учредяване на партията на Цветан Цветанов медиите отново бяха поканени в залата, където от сцената председателят на "Републиканци за България" изрази убеждение, че "ще има опити за ползване на определени средства и методи на държавното управление" за натиск върху членовете на политическия проект.


Малко по-късно, запитан от журналист, Цветанов уточни, че трима негови съмишленици от Силистра не са дошли на учредителното събитие, защото им е упражнен натиск. Той не ги назова по име, нито уточни формата на натиска, но заяви, че е упражнен от "ръководителя на ГЕРБ". Бившият втори в партията на Бойко Борисов прогнозира, че най-много натиск върху членове на "Републиканци за България" ще има в районите на Силистра, Шумен и Търговище, но не се аргументира.


Амбициите на Цветанов


Още във видеото, с което се откри учредителното събитие на партията имаше кадри от антиправителствените протести, а Цветанов не пропусна отново да отбележи, че "сегашният парламент е изчерпал лимита на доверие на българското общество". Бившият втори в ГЕРБ даде заявка за електронно управление "в края на един управленски следващ мандат" и електронно гласуване. Запитан от журналист каква е неговата "вина" за сегашната политическа криза, Цветанов заяви общо: "Разбира се, че всеки е допуснал съответните грешки, допуснал съм и аз. Въпросът е, че, когато си в политиката и когато имаш възможност да осмислиш действията си, поведението си, ти трябва да станеш много по-отдаден на истинската кауза за връщане на доверието към българските институции".


По думите на Цветанов откъм разпространение на членове партията има "75% покритие" в страната и заяви, че в следващия месец и половина ще прави национална обиколка заедно със заместника си Павел Вълнев, бизнесмен в САЩ и бивш собственик на вече несъществуващата телевизия BiT заедно с брат си Румен Вълнев. Предстои и съдът да реши, дали партията "Републиканци за България" ще да бъде регистрирана, за да може да участва на предстоящи избори.


И протестна декларация от "Лев Инс"


Незабелязано от медиите, "служители" (както е написано в прессъобщение - бел. авт.) на застрахователната компания "Лев Инс" са дали на Цветан Цветанов протестна декларация по време на събитието за учредяването на партията му. В нея има призив прокуратурата и данъчните власти да възобновят разследванията срещу Цветан Цветанов по скандала за покупка на имоти на преференциални цени на хора от властта.


"Вие с полицейски произвол и с репресивни действия, психически и физически тормозехте хората от малкия и
средния бизнес", е записано в протестната декларация на "Лев Инс", обръщайки се към Цветан Цветанов. Визира се операция на МВР от 2010 г., известна като "Октопод". Застрахователната компания се свързва с бизнесмена Алексей Петров, въпреки че той няма преки връзки с нея (Още за Алексей Петров - тук и тук)


Бившият втори в ГЕРБ отклони темата с думите, че "по тази тема доста е изговорено" и каза, че с връчилите му протестната декларация "само си разменихме няколко думи", след което той влязъл в залата, за да учреди партията си.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (151)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  нали Цвъ Цвъ беше тоя дето обясни, че до 89та "всички сме били БКП", та така оправда избора на Цецка за кандидат-президент на ГЕРБ, въпреки комунистическото й минало …

  айде нема нужда от "проекта" му

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 2. 2 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1542 Неутрално
 3. 3 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 921 Неутрално

  Целия протест и ВСИЧКИ протести са против некадърните и крадливи търтей като Цветанов. Крадеца си остава крадец завинаги! Няма как да си пуснеш брада и да станеш нов човек. Особено ако си тъп, неук и некадърен като Цветанов. Този човек първо трябва да си понесе отговорността за престъпленията, които е вършил докато е заемал държавни постове!!

 4. 4 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4491 Весело

  Итам си и певец приятел, и то безплатен. Е, безплатен е сега, но беше доста платен преди от Герб, и по-точно от Цв. Цв.

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 5. 5 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  Мога ли само да припомня на наричащите се дясно мислещи тук, че Цветанов го наричаха "6-те апартамента", че го съдиха за незаконно подслушване, че апартаментите почнаха да стават още по-луксозни и със собствен асансьор. И още и още...
  Това ли сега се приема за новата ви нормалност????

 6. 6 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2818 Неутрално

  Не бих му имал доверие.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 7. 7 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3889 Неутрално

  " Вие с полицейски произвол и с репресивни действия, психически и физически тормозехте хората от малкия и
  средния бизнес", е записано в протестната декларация на "Лев Инс", обръщайки се към Цветан Цветанов. Визира се операция на МВР от 2010 г., известна като "Октопод". Застрахователната компания се свързва с бизнесмена Алексей Петров, въпреки че той няма преки връзки с нея (Още за Алексей Петров - тук и тук)
  Бившият втори в ГЕРБ отклони темата с думите, че "по тази тема доста е изговорено" и каза, че с връчилите му протестната декларация "само си разменихме няколко думи", след което той влязъл в залата, за да учреди партията си."


  Не можеш да се бориш срещу нещо, от което винаги си бил важна част като манталитет и безценности ! Можеш да направиш ГЕРБ 2, ако разбира влезеш във властта толкова години, колкото партията, която си напуснал ! Ако се добере до парламента, Цв. Цв. ще търси коалиция с бившия си съратник, няма нужда дори да го споменаваме........

 8. 8 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7451 Неутрално

  Нагъл та нагъл, освен това и предател.

 9. 9 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  това е и човека нагло казал миналата година "няма кой да ме накаже", сега за морал ли е говорил?

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 10. 10 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3720 Любопитно

  Дали са останали вероющи.....

 11. 11 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  Все едно Химлер да си направя анти-нацистка партия. Той не е там от няколко месеца, защо не промени нещо последните 10г?

 12. 12 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2613 Разстроено

  "сегашният парламент е изчерпал лимита на доверие на българското общество" - всичко старо е забравено, всичко ново НЯМА как да е различно. ЦвЦв е поредният гьонсурат сред БГ "политици", които така и не разбраха какво е това ЦЕННОСТ, поне в отношенията с гражданите, за другите лимит няма. Членският внос ще да е доста плътен за "мечтатели" за власт. Гнила история, в нова опаковка.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 13. 13 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1344 Весело

  Браво на Цецо- ето тази партия чаках!

  Ние имаме към 400, аз си заплюх 401-вата!

  Радвам се, че няма да ни управляват от джипка, а от асансьор!

  Давай, Цецо- само нагоре- с асансьора! На следващата ви сгляда- съм там- само кебапчета да има! 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1344 Весело

  Не бих му имал доверие.
  —цитат от коментар 6 на DDR


  Сакън бре- човекът е в катарзис! 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 16. 16 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1346 Весело

  Тоя ако събере и 1% ще стане бахти скандала ...

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 17. 17 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3161 Неутрално

  Дет' се вика, деус екс асансьорис

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 18. 18 Профил на Dimiter Monev
  Dimiter Monev
  Рейтинг: 2257 Неутрално
 19. 19 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3161 Неутрално

  И ся кво -- да се остави или да се удари?

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 20. 20 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 1303 Весело

  И този рине говна, а публиката отново наивно отдолу гледа с широко отворена уста, мислейки, че е шоколад :)) Во веки веков


  Единствената промяна идва само, когато хората са страдали достатъчно, че да решат, че не им се страда повече и не подобрят нещата.. Винаги същата история... Мрачни времена, водещи до един мижав златен век и после пак в тъмни времена, защото хората все забравят страданието на тези преди тях и повтарят грешките им.

  Тези, работещи за богатството си , могат да бъдат сигурни, че внуците им ще го пропилеят без да се замислят, защото не могат да оценят цената му :))

  Истинското богатство, не са средствата, които ще завещаеш,а ценностите, които ще предадеш, за да могат да оценят цената на това богатство :))

  Уви човека е късогледо животно, плоди се и дърпа към себе си ресурси, все забравя да предаде човешкото напред на бъдещото поколение, та да не повтори грешките на миналото :))


 21. 21 Профил на МОСКВИЧ
  МОСКВИЧ
  Рейтинг: 67 Неутрално

  Нищо не мога да кажа за политическата страна на случилото се.
  За МОРАЛНАТА мога да кажа-НУЛА!
  Дори и най добрата политическа платформа е нищо без морал!
  Приятно пътуване към нищото....

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 24. 24 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7950 Неутрално

  Честита нова клиентелистка партия в Република България

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 25. 25 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  До коментар [#20] от "Ramon Asvalda":

  А вие късогледи политически наркомани, сте шведската маса за лешоядите политици :))

  Немислещите оптимисти, отворили усти като пилци, чакащи някои да им пусне нещо ей така :)) Нима забравихте правилата на природата и съществуването ? Всичко, което си струва да бъде имано има цена, която трябва да платиш :))

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 941 Неутрално

  Партията на Цветанов носи в себе си две безспорно хубави неща за България:
  (1) Отлюспва подръжници на ГЕРБ;
  (2) Заявява ясна евроатлантическа ориентация, каквато се среща единствено и то не така категорично само при Демократична България.
  Аз съм готов да преглътна 2-3 апартамента в повече, ако се прекъсне енергийната зависимост от Русия, която е единственият гръб на феномени като Доган, Пеевски, Борисов, Копейкин, Сидеров и т. н.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1344 Весело

  Тоо шушляк как така реши, че ще управлява? 😂😆
  —цитат от коментар 14 на Петърчо


  Нищо такова не е решил- чак толкова кух не е.

  Просто... след над 10 години "комсомолстване"- кво да прави- да стане даскал по физкултура?

  Ще комсомолства с партийката си- ще се вре по студията, ще кълве тук-там, ще философства, ще издига лозунги, и някакси ще прави пари- у нас има поне 10 активни партийки, чиито шефове от десетилетия не са бачкали нищо реално. И не са умрели от глад...

  П.С.: Под "комсомолстване" разбирам- говоренето на разни празни приказки (лозунги)- как щели да искат (да се борят) за подобряване на благосъстоянието, ма културата, ма доходите, ма връщането на младите, достойнство, правова държава, свободи, ценности, справедливост, кохезия, онлайн... Демек- пълни глупости. Навремето комсомолците бяха царе на подобни приказки. Моите аверчета си взимаха болнични- да ходят за кълдаринки. Аз съм взимал болнични- да не ходя на комсомолско събрание (що черен пипер изядох- да съм със зачервено гърло пред доктора)... 😂😂😂😂

  Давай, Цецо- кохезии му е майката- давай!

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4088 Весело

  До коментар [#27] от "авторът":

  Така навремето в СДС преглъщахме всичко за да отзовем днес там дето сме!

  klimentm
 32. 32 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2607 Неутрално

  Отечеството има необходимост от дясно центристка партия, но очевидно НИТО ТОВА Е ПАРТИЯТА, НИТО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ!!!

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1382 Весело

  Интересно в Чикаго,подканени от заместника му, колко ли гласа ще набере Цвъки,🤔🤔🤔

 35. 35 Профил на nikolay.
  nikolay.
  Рейтинг: 415 Неутрално

  ...Радвам се, че няма да ни управляват от джипка, а от асансьор...
  —цитат от коментар 13 на Дедов'та Колюуа Унукя!


  Не съм убеден, по една случайност виждам Цветанов всеки ден, та и той в момента всеки ден бръмчи с джипка )))) а още не е на власт.

 36. 36 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Неслучайно с право го наричат Цвък Цвък. Много неприятна личност.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4088 Весело

  До коментар [#34] от "angeles":

  Не знам що за птица е бил консула в Чикаго но щом е тръгнал подир Цецерон няма да е много читав!

  klimentm
 39. 39 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4952 Неутрално

  До коментар [#4] от "hamiltonf":

  И това му унищожи кариерата. Затова хората на изкуството не трябва да вземат отношение по политически въпроси, да си имат политическите убеждения, но не е необходимо да им дават гласност, защото изкуството е за всички.

 40. 40 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  Само кариеристи, опортюнисти и идиоти (трите не се изключват взаимно) могат да се закачат за Цветанов.

  Умопомрачително е колко пъти могат да бъдат препирани и използвани скелетите в България преди да се разпаднат!

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 41. 41 Профил на it4
  it4
  Рейтинг: 427 Неутрално

  не може да се отрече, че цвъки има далеч по-богат запас от изречения спрямо боко, но при първия случай ако се наложи, заедно ще си душат газовете от задните си части....

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4088 Весело

  „Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни, и не са това, което се твърди“

  Из мъдрите мисли на един прост и необразован човек

  klimentm
 45. 45
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:38 на 27/09/2020 от неговия автор.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47 Профил на Blaga Yankova
  Blaga Yankova
  Рейтинг: 30 Неутрално

  Коментар от сайта ""флагман""статията "Братя с 250 милиона учредиха партията на Цветанов"коментар №20""Точно тези братя с тировете са хора на агент Сава–Доган с негови пари са.Това беше тема преди години и само кучетата по улиците не знаят.

 48. 48 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1382 Неутрално
  До коментар [#38] от "klimentm": Остави го консула! Заместника му Вълнев имам в предвид! С брат си са собственици на най-голямата за сега българска( ако може са се каже) транспортна компания в USA.В Чикаго е най-голямата българска общност. Консула също,интересно ще ми е колко гласа ще успее да дръпне Цвъки! Не съм оптимист че ще консолидира Чикагците около себе си,но явно и на това разчита! Със сигурност са над 100 к българи там! Ще видим. При нас в LA,ако събере за белот ще е успех!

 49. 49 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Тоо шушляк как така реши, че ще управлява? 😂😆
  —цитат от коментар 14 на Петърчо


  Надява се покрай Христо Иванов в НС да влязат някои костоваци от ДСБ, които пак да продадат избирателите си (както направиха при „Борисов-1 и 2“) и да гласуват за Цвъ-то


  До коментар [#14] от "Петърчо":

 50. 50 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Тоо шушляк как така реши, че ще управлява? 😂😆
  —цитат от коментар 14 на Петърчо


  Надява се покрай Христо Иванов в НС да влязат някои костоваци от ДСБ, които пак да продадат избирателите си (както направиха при „Борисов-1 и 2“) и да гласуват за Цвъ-то


  До коментар [#14] от "Петърчо":

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на МОСКВИЧ
  МОСКВИЧ
  Рейтинг: 67 Неутрално

  Излез кажи- имахме принципни различия, пътищата ни се разделиха, еволюираха ми идеите и т.н. , но да плюеш в паницата от която сте яли заедно е много нечистоплътно!

 53. 53 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2223 Весело

  Всеки цървул със собствена партия.

 54. 54 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 779 Весело

  До коментар [#13] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  Ако има и бирички и аз съм там.

 55. 55 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4842 Неутрално

  Цвъки и партията му не са положителни герои! Единственното полезно, което Цвъки може направи е да отнеме проценти от Бац€!

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  От двайсетина години се опитвам да разбера кой и защо съеши Боку Рапона и бай Цвък.

  До 2000 година не само, че нищо не ги е свързвало, но дори не са се разминавали - случайно! - на улицата!

  Кой реши да ги тури начело на България?
  Като и двамата по простотия и неграмотност бият всички норми и стандарти.

  И как това наглед абсолютно идиотско решение успя да измъкне от държавната хазна няколко десетки милиарда лева?
  Не включвам в тази сметка отмъкнатото от споменатите.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 58. 58 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 1221 Весело

  Моят,враг,га ми стане приятел?Малко е шашаво?

  Ръй! Ръй!
 59. 59 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 1221 Весело

  Моят,враг,га ми стане приятел?Малко е шашаво?

  Ръй! Ръй!
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1124 Неутрално

  поредният ве-це проект с разни изхабени мурви.

  цвъ-цвъ е интересен само на правосъдието (каквото в РъБъ не е имало и скоро не се очертава) като свидетел за престъпленията на герберовата шайка.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 64. 64 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Въпреки, че основнатта "линия" на този кретен е "още апартаменти, моля", имам дълбокото подозрение, че идеята на тази партийка е да бъде патерица на герб при нужда.

 65. 65 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2871 Весело

  Плъхове бягащи от потъващ кораб.....

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 67. 67 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1344 Весело

  До коментар [#13] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  ?
  —цитат от коментар 51 на gdd27676132


  Да, добре.

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 4089 Неутрално

  Много по български е това заяждане с 6-те апартамента! Както и че ги купил евтино- ами уредил се е, това не е престъпление! По-важното е защо са му ги предложили на толкова ниска цена?
  Всъщност Цветанов има много повече грехове от 6-те апартамента, и на мен ми се струва че той не руши ГЕРБ, а напротив - спасява ги. Това е ГЕРБ - 2!

 70. 70 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1344 Весело

  ...Радвам се, че няма да ни управляват от джипка, а от асансьор...
  —цитат от коментар 13 на Дедов'та Колюуа Унукя!


  Не съм убеден, по една случайност виждам Цветанов всеки ден, та и той в момента всеки ден бръмчи с джипка )))) а още не е на власт.
  —цитат от коментар 35 на nikolay.


  Е как не си убеден бре- човекът обещал. Лично!

  Ти кво бе- на Цветанов ли не вярваш?!

  Я бърже да се убедиш! Ааааааа! 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 71. 71 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 4089 Неутрално

  Всеки цървул със собствена партия.
  —цитат от коментар 53 на pamela


  Не го обиждай, Цвъки идва за да ви спасява задниците!

 72. 72 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2019 Неутрално

  Партията мулти-апартаменчиците :-) кандидат -тръмпари

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 73. 73 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  До коментар [#69] от "historama": Ако потвърди думите на Костов за проклятието на България ще дръпне много гласове,и в чужбина също.Но това не може да се случи,като знам с кои е съучредител на тази “ нова партия”.!!

 74. 74 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1694 Весело

  Упражнявалият 10 годишен натиск навсякъде се оплакал от натиск върху членове на "Републиканци за България"?
  Тоя ме разсмя.
  Че взе и насериозно да се взема.
  Възпроизвеждането на Герб било почнало.

 75. 75 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1694 Весело

  До коментар [#71] от "historama":

  ...и апартаментите

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 78. 78 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4952 Неутрално
 79. 79 Профил на 911
  911
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Престъпници и измамници. Поне се подредиха по списък, после на прокуратурата ще й е лесно....

  Пацо Терасата от чужбина ли учредява?

 80. 80 Профил на 911
  911
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Престъпници и измамници. Поне се подредиха по списък, после на прокуратурата ще й е лесно....

  Пацо Терасата от чужбина ли учредява?

 81. 81 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#27] от "авторът":

  //Аз съм готов да преглътна 2-3 апартамента в повече...//
  Дай ги не мен, аз ще ги глътна като топЪл леП!!!

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 858 Неутрално

  Цеци артекса: България няма да бъде управлявана от джипка, а от мезонет в Изток!!!

  Евроатлантида
 84. 84 Профил на 911
  911
  Рейтинг: 794 Неутрално

  До коментар [#32] от "selqnin":

  Не съм предполагал, че ще сложа + на ваше мнение, но след като това се случи, значи има нещо хубаво в Цвъчко и Баце - успяват да обединят народа по странен, неочакван/необичаен начин, но пък доста успешен.... Всички срещу тях и срещу измамниците, които са се наредили до полите им и които ежедневно цуцат от всички нас.

 85. 85 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 992 Неутрално

  Голяма, космата, дръзка цел. "Давид срещу Голиат"
  Другарите ни го поднасят Цвък като трансформационен лидер.– демократичен стил.
  Поднесоха ни и Гешев като ситуационен лидер. - авторитарен стил.
  Биполярността е основата на съветския социализъм.

  100% библиотекарски проект

 86. 86 Профил на Dariya Koleva
  Dariya Koleva
  Рейтинг: 2898 Неутрално

  Нагъл та нагъл, освен това и предател.
  —цитат от коментар 8 на Peni Nikol


  През периода на създаването на ГЕРБ от Цветанов съм сигурна, че е вземал до 50000 евра от хора, искащи да членуват в партията. кОЙТО НЕ Е ИМАЛ СУМАТА е оставал редови гербер.

  Тези пари си ги е слагал в джоба! Ако се разговорят сегашни негови съпартиици ще е същото!

 87. 87 Профил на Dariya Koleva
  Dariya Koleva
  Рейтинг: 2898 Неутрално

  Много по български е това заяждане с 6-те апартамента! Както и че ги купил евтино- ами уредил се е, това не е престъпление! !
  —цитат от коментар 69 на historama


  Не се е уредил, а е търгувал с влияние! Нещо е "помогнал" на фирмата, продала му толкоз евтино!

 88. 88 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Не знам на кого кво напомняш. Тоя си е все същият къпан милиционер - прост, противен, типичен гербер. Това, че сте скъсали не променя нито вас, нито него, все сте си един сорт боклуци.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на Dariya Koleva
  Dariya Koleva
  Рейтинг: 2898 Неутрално

  Цвъки и партията му не са положителни герои! Единственното полезно, което Цвъки може направи е да отнеме проценти от Бац€!
  —цитат от коментар 55 на vassilun


  От Герб нищо няма да отмъкне, да се притесняват Бойкикиев и Радан!

 91. 91 Профил на bokster
  bokster
  Рейтинг: 487 Неутрално

  Целувача на ръка и кой знае какво друго - патерица на Борко - чиста, за да "абсорбира" недоволни от КЕРБ (Комунисти за не-Европейско развитие на Българиа).

  Цецо заслужава да го няма в политиката дори само за това, че излезе и каза "Лекарите умишлено умъртвиха бебето" - цитирам по памет, дори да беше светец за всичко останало, а той не е.

 92. 92 Профил на Dariya Koleva
  Dariya Koleva
  Рейтинг: 2898 Неутрално

  Цветанов беше сивият кардинал в ГЕРБ, добре е, че Борисов се отърва от него!

  Самочувствието на Цецо му изяде главата, въобрази си, че без него ГЕРБ няма да е силна партия. Е, сега се видя, че може и без него!

 93. 93 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#86] от "Dariya Koleva":

  Ми за нова партия е събирал!
  Иначе ако ако го питат откъде пари за конгреси, наеми на зали, турнета по страната ще се изтъпанят поредната група бизнесмени-учредители с изпрани парички да кажат, че са ги дали те.
  Схемата на Боко бедната тиква дето хорската любоф му плащала масрафите.
  И все ченгеджийски партии. Аман!

 94. 94 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#91] от "bokster":

  За съжаление поредното гадно копеле хамелеон в политиката.
  Дано не помирише власт и му се съберат версиите.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2895 Неутрално


  Ако някой не е разбрал - появата на партията на Цветанов означава, че две от прасенцата са наточили ножа за третото. Сори Бойко, бът нема как - Коледа иде.

 98. 98 Профил на Enter_K
  Enter_K
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#47] от "Blaga Yankova":

  Точно. То достатъчно е да се запита човек за какъв чеп са на двама с 250млн бизнес зад граница партийните лакърдии на Цвъ?
  "Републикански" патриотизъм?
  Пхаххх
  Поредната схема с "оправящи ни" зад граница.

 99. 99 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 715 Неутрално

  „Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни, и не са това, което се твърди“Из мъдрите мисли на един прост и необразован човек
  —цитат от коментар 44 на klimentm


  ================
  А "д-р" Тони Филипов се беше уплашил че без Цвъки ще му изсъхне перото,сега доволно потрива ръце!!

 100. 100 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 751 Неутрално

  До коментар [#91] от "bokster":За съжаление поредното гадно копеле хамелеон в политиката.Дано не помирише власт и му се съберат версиите.
  —цитат от коментар 94 на Enter_K


  Ako покрай Христо Иванов в НС влязат някои костоваци от ДСБ, пак ще продадат избирателите си (както направиха при „Борисов-1 и 2“) и ще гласуват за Цвъ-то.


  До коментар [#94] от "Enter_K":

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK