"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия ЛазароваСлед четири часа и половина спорове и обидни реплики мнозинството в парламента отхвърли искането на БСП и ДПС за оставката на председателя на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ. В подкрепа на Караянчева гласуваха 126 депутати от ГЕРБ, "Обединените патриоти" и "Воля", а за отстраняването й - 97 от БСП, ДПС и независимите.


Мотивите на опозицията - Караянчева не спазвала Конституцията, уронила престижа на Народното събрание, превърнала го в придатък на Бойко Борисов, изолирала медиите в мазето и др., заради което сама трябвало да си тръгне. Защитата на управляващите - тя че била добър човек, че имала подкрепата на ГЕРБ и др., заради което искането трябвало да бъде изтеглено.


В изказването си Караянчева отново защити премиера, нападна президента Румен Радев и обвини БСП и ДПС, че искат да са във властта през задния вход. Тя каза, че е имало моменти, в които злорадството я е карало да иска "да изчезне или да се хвърли от някоя канара в Родопите", но честта й не може да бъде отнета от опозицията.


"Караянчевщината няма място в парламента"
В началото на дебатите лидерът на БСП Корнелия Нинова изброи аргументите, с които социалистите искат оставката на Цвета Караянчева - че не зачитала Конституцията и правилника на парламента, превърнала Народното събрание в придатък на Бойко Борисов, който криела от парламентарен контрол, обиждала и унижавала гражданите с реплики като "Като не ти харесва метрото, ходи пеша, бе", не придвижвала законопроекти на опозицията, уронвала престижа на институцията, излагала България в Европа, изолирала медиите в мазето и др.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ когато нямаш капацитет, експертиза и визия, остават агресия, омраза и арогантност - основите в стила на ГЕРБ, в т.ч. и Цвета Караянчева, които целели разделение и противопоставяне в обществото. Той смята, че председателят на Народното събрание се опитва да дублира премиер и президент, за да печели дивиденти, но следват гаф след гаф.


Мустафа Карадайъ каза, че Цвета Караянчева се държи като квартален партиен функционер, което е политическо престъпление срещу републиката и историята няма да го прости. Той смята, че личността и поведението на този председател на Народното събрание трябва да е урок, който всички трябва да научат. "Караянчевщината няма място в българския парламент и политика", обяви лидерът на ДПС.


След като цитира различни изказвания на Караянчева, депутатът от БСП Иван Ченчев каза, че има криза и на пиара, и на парламента, и на неговия председател, и на държавността.


"Кърджалийска мъченица ли е Караянчева"


В дебатите депутатите обърнаха внимание на запис, в който глас като на премиера Бойко Борисов нарича с нецензурни думи Цвета Караянчева. Според лидера на БСП Корнелия Нинова след като министър-председателят нарекъл председателя на Народното събрание "една кърджалийска жена", тя трябвало или да му възрази, или да подаде оставка, за да защити честта на българските жени.


Според Ерол Мехмед от ДПС, който е депутат от Кърджали, обаче в изказването на Борисов имало една техническа грешка и тя била - "кърджалийска". Той смята, че Цвета Караянчева е олицетворение на ГЕРБ, но срам за Кърджали.


Коментарът на Мехмед бе в отговор на Славчо Атанасов от "Обединени патриоти", който защити председателя на парламента като политик, който нищо не е откраднал и не бил корумпиран. Той смята, че тя е младо и добре изглеждащо момиче, атакувано от ДПС, защото разбило монопола на движението в Кърджали. Според Атанасов БСП и ДПС превръщат Цвета Караянчева в мъченица.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


В реплика Антон Кутев от БСП каза, че Караянчева може и да е добра жена, но депутатите няма да се женят за нея. Той обяви, че тя е една от виновниците политическият елит да е превърнат в блато. Колегата му Александър Симов каза, че не знае какъв човек е Караянчева, но като председател на парламента е пълен провал и трябва да си тръгне. По думите му тя само кадрувала в Кърджали, а хората от града ги било срам и от дарените стари килими на театъра, и от това, че ги посрещали с хихикане, защото всички свързвали това красиво място с председателя на 44-ия парламент.


"Уважаема госпожо, кърджалийска мъченице", обърна се Хамид Хамид към Караянчева, която по думите щяла да се запомни - ако въобще с нещо - само с кратката, но категорична оценка на партийния председател на ГЕРБ, с която всички били съгласни. След това той я критикува, че парламентът не се е произнесъл за несъвместимост за член на Централната изборна комисия. Цитирайки изказването на Караянчева от Лом, Хамид каза, че тя принизявала авторитета на Народното събрание до "цех за производство на градински изделия".


Колегата му Йордан Цонев каза, че в ДПС управлява в Кърджали и региона, но не смята, че е добре да има пет от пет депутати от региона. "По-скромничко с мита за разбития бастион", обяви той.


"Борисов не е на повикване от Околовръстното"


В опит да защити Цвета Караянчева депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов обяви, че премиерът Бойко Борисов не е на повикване, не е част от Околовръстния път, за да идва в парламента, когато БСП поиска. Той каза на Корнелия Нинова ако има любов, да покани Борисов на ресторант и да се разберат като мъже. Накрая поиска отзоваването на Елена Йончева от Европейския парламент заради критичната резолюция срещу България, която по думите му била пълна с лъжи.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


Според Славчо Атанасов от "Обединените патриоти" от свещената парламентарна трибуна са изричани много по-обидни реплики от "Ходи пеша, бе". Например "Не народ, а мърша", изречена според него от Пенчо Славейков. Антон Кутев от БСП го поправи, че това са думи на Петко Славейков - председател на Народното събрание, до който Цвета Караянчева няма как да се нареди.


В защита на дарението й от стари килими лидерът на "Воля" Веселин Марешки каза, че някои политици нищо не са дарявали. Така например по думите му зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин от БСП е дарявал само своята любов към лидера Сергей Станишев. После той каза, че сигурно трябва да стане хомосексуалист, за да се хареса на БСП, и нападна партията по вътрешнопартийни теми и обяви, че Нинова е "Госпожа Лъжа" и няма да махнат ГЕРБ, за да дойде тя на власт. В отговор Вигенин каза, че психолозите могат да обяснят влечението на Марешки към еднополовата любов, но 4 години в затвора, на каквито е осъден на втора инстанция за рекет, ще му помогнат да намери себе си. После Марешки каза, че ще му се обади, ако реши да стане жена.


В подкрепа на Цвета Караянчева се изказаха и депутатите от ГЕРБ Красимир Ципов, Десислава Атанасова и Александър Ненков. Според втората всички партии искали да изолират медиите в мазето, а третият смята, че социалистите се държат като онези 80% от хората, които по изказване на депутата Иво Христов били дебилни.


Според Милена Дамянова от ГЕРБ целта на опозицията е да омаскари Караянчева, за да дойде тя на власт. "Не мога да се съглася, че живеем в България на омаскаряването, а не в България на честта", каза тя.


"Караянчева срещу народа. Това е битката"


"Цвета Караянчева срещу народа. Това е битката", отвърна Антон Кутев и обяви, че ще подари тениски "Системата ни убива" на депутатите, тъй като не работят в полза на гражданите. Той каза, че ГЕРБ са превърнали политиката в калчища и трябва да си ходят, защото всички са безсмислени.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


"Дъно" - така накрая Корнелия Нинова нарече предложението на Рашидов да се види с Борисов в ресторант. Според нея след този дебат е спасително за България парламентът да бъде разпуснат веднага. И повтори, че неофициално управляват ГЕРБ, ДПС и "Обединени патриоти".


Изказване поиска депутатът Спас Гърневски от ГЕРБ, но се оказа, че докато изчаквал, папката му изчезнала. ГЕРБ обвини БСП в кражба на папката, а Гърневски каза: "Комунистът си е комунист. Може да е една папка, но да открадне. Минахте вече на канцеларски - няма какво да се краде вече в тази държава". Антон Кутев пък обяви, че има записи в телефона си какво точно е станало.


После Гърневски чете изказване, в което каза, че се прави опит за преврат, а искането на оставката е сатанински политически пир по време на чума. По думите му се прави опит да олигарси, които седят зад протеста. Той говори за милиционери, комунисти и др.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


"Долу ръцете от правителството! Долу ръцете от главния прокурор!", обяви депутатът от ГЕРБ.


Според Тома Биков от ГЕРБ оставката на Цвета Караянчева няма да доведе до нищо, заради което няма да я подкрепят.


"Не съм безгрешна"


Накрая се изказа Цвета Караянчева, която обяви, че се прави опит коалицията между БСП и ДПС да излезе на светло. Тя каза: "Не съм безгрешна и никога не съм твърдяла това".


Цвета Караянчева се опита да обори аргументите на опозицията - не внасяли предложения за дневния ред; не били преадресирани въпроси към премиера Борисов, т.е. задавали недопустими въпроси, за да твърдят, че той не отговаря, а не ги адресирали наново към ресорните министри; не е внесен проект на акт по сигнала за член на изборната комисия и др.


Председателят на парламента обяви, че медиите не са протестирали за преместването в мазето, а сега имало петиции. Тя каза, че иска мнението на всички партии и ще върне предишния режим на движение в парламента, т.е. журналистите да имат достъп до депутатите.


"Кърджалийската мъченица" Караянчева запази поста си

© Юлия Лазарова


Цвета Караянчева нападна президента Румен Радев, сравнявайки неговата реплика "Мутри, вън" с думи на предишни държавни глави. Тя репликира коментар на водещия на "120 минути" по Би Ти Ви Светослав Иванов по неин адрес.


След като разказа как тежко е приела злорадството заради предполагаемо изказване на Бойко Борисов по неин адрес, което той отричал, тя каза: "Имаше моменти, в които исках да изчезна или да скоча от някоя канара в Родопите". После каза, че не е зависима от изпълнителната власт и заподозря опозицията, че иска да свали правителството от власт през оставката й.


"Моята чест не е функция на вашата оценка. Моята чест не може да бъде отнета най-малко от вас", завърши Цвета Караянчева, а БСП викаха "Оставка".

Ключови думи към статията:

Коментари (175)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1167 Весело

  "Имаше моменти, в които исках да изчезна или да скоча от някоя канара в Родопите"

  Лелееее! И канарите са се разбЕгали. Само баце удържа на това 😁😁😁

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Тази, ако имаше малко достойнство щеше да си подаде оставката още, когато, благодарение на бате Бойко стана известна като ПКП. Егати, правят те за две стотинки пред целия народ, а ти си траеш като ла... пардон, като гербаджия.

 5. 5 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3823 Весело

  Дет' вика Рачко Пръдлето - человек за едното красно име живей!

 6. 6 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2864 Весело

  Не че ми пука кой ще е председател на парламента, който се чуди как да се изложи. Кеф ми е да гледам разочарованието на БСП и ДПС, които искаха да отчетат някаква победа.
  Единственото, което ще направят, е рекорд по брой Велики народни въстания.

  Еретик
 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1614 Неутрално

  Перверзията БСП - ДПС пак удари на камък. През март очакват Пинокио за да станат тройка.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 10. 10 Профил на srd05575979
  srd05575979
  Рейтинг: 237 Гневно

  Крайно време е за предсрочни избори , не само заради протестите , но и за безобразната простотия в парла-мента , тогава ще се види , че даже с фалшификации , няма да ги има като фактор !

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2637 Неутрално

  Бойко Борисов си го каза най-добре: Цвета Караянчева е ****** ************ *****.

  Като такава (очевиден факт!), тя е напълно подходяща и дори незаменима като рекламно лице, епитом и висш израз на управлението на ГЕРБ.

  Засенчена може би единствено от дълбокия символизъм и смислова наситеност на снимките с чекмеджето и патлака.

  Долу ръцете от Цвета Караянчева!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 718 Любопитно

  Я да видим едно ново, съвсем куцо изказване на Кутев: „В реплика Антон Кутев от БСП каза, че Караянчева може и да е добра жена, но депутатите няма да се женят за нея. Той обяви, че тя е една от виновниците политическият елит да е превърнат в блато“. Така, така, а сега Кутев ще има ли добрината да изясни той извън политическия елит ли се позиционира или се слага в блатото?

 13. 13 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 491 Неутрално

  До коментар [#7] от "дедо Андро":

  Ако Иван Костов и Атанас Атанасов (от ДСБ) бяха депутати в НС щяха да подкрепят Караянчева, както подкрепиха Борисов да е премиер на България.

 14. 14 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4870 Весело

  "Той смята, че тя е младо и добре изглеждащо момиче, атакувано от ДПС, защото разбило монопола на движението в Кърджали. Според Атанасов БСП и ДПС превръщат Цвета Караянчева в мъченица."

  Тоя Славчо маи има нужда от нови очила с по-голям диоптър. :-) Цвета е на 52 години, баба с две внучета. Била е някога младо и добре изглеждащо момиче. :-)

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 15. 15 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2864 Весело

  Знам че сте разочаровани, но...... дръжте се мъжки!
  https://www.youtube.com/watch?v=_Ycb84j2zgQ

  Еретик
 16. 16 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2238 Весело

  "...но честта й не може да бъде отнета от опозицията".

  И тази ....... говори за чест???
  Всъщност за едно е права - честта и не бе отнета от опозицията.

 17. 17 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 611 Неутрално

  //Според Тома Биков от ГЕРБ оставката на Цвета Караянчева няма да доведе до нищо, заради което няма да я подкрепят.//
  ===================
  Браво Тома, браво Биков...още една тиква прозряла ,че с Поцинкованата Кофа и без нея, все тая.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2238 Весело

  Бойко Борисов си го каза най-добре: Цвета Караянчева е ****** ************ *****.Като такава (очевиден факт!), тя е напълно подходяща и дори незаменима като рекламно лице, епитом и висш израз на управлението на ГЕРБ.Засенчена може би единствено от дълбокия символизъм и смислова наситеност на снимките с чекмеджето и патлака. Долу ръцете от Цвета Караянчева!
  —цитат от коментар 11 на Norman Granz


  Аз се надявах, че няма да я отстранят.
  Сега до изборите всяка една поява на ПКП ще е във вреда на ГЕРБ.

 20. 20 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1182 Неутрално

  Да България официално се сдружи с БСП и ДПС, позор.
  Това Костов никога не си го позволи...

 21. 21 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3006 Весело

  не могат да се нарадват на новата зала. ени наперени

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  Златно време за Марешки. До края на мандата на ГЕРБ ще стане милиардер.

 25. 25 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 550 Весело

  Предстои канонизирането ѝ, подготвя се проект за паметник от благодарност за приносът на ПКП за българкия народ.

 26. 26 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2637 Неутрално

  До коментар [#22] от "Хи-хи":

  "Особено активна стана след изказването на ББ по неин адрес. Сякаш, за да го докаже..."

  Може да се е почувствала по своему поласкана като жена.

  Наричайки я *****, Бойко Борисов е отчел - дори подчертал! - женското начало в нея.

  А от неустоим мъж като него подобен комплимент може да стопли много женски сърца.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  Честта й не можела да бъде отнета от опозицията. Няма и как да стане. Бойко вече свърши тази работа (за него това си е работа).

 29. 29 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1182 Весело

  До коментар [#27] от "ТРАБАНТ":

  До 2-та процента, докъде...

 30. 30 Профил на galleen
  galleen
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Тези депутати и този парламент са стигнали изключително ниско дъно. Срам!

  El pueblo unido, jamás será vencido.
 31. 31 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4509 Весело

  "Високоинтелегентен" дебат, пореден, е бил...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 32. 32 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 107 Неутрално

  Пак едно голямо нищо от БСП и ДПС.

  Загубено време, нисък рейтинг, селяци, обясняващи тясната си правда от трибуната.

  А Караянчева я доведе Нинова, когато със същите фъсни насила изгони Главчев .

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 33. 33 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5653 Неутрално

  Патерицата Магарешки пак се е "изявил" и отново ще се обяснява по медиите

 34. 34 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 611 Неутрално

  До коментар [#6] от "Костадин Иванов":

  //Не че ми пука кой ще е председател на парламента, който се чуди как да се изложи. Кеф ми е да гледам разочарованието на БСП и ДПС, които искаха да отчетат някаква победа. //
  ==================
  И на мен въобще не ми пука, щото пак ще е някаква тиква, единствено ми беше интересно дали по-просто същество от тая има в бостанЯ.
  ============
  Ама тиквеничетата не забравяйте че Квачка успя да накара да гласуват за шофера на самольот повече от милион и половина, а пък не беше проста колкото ПКП_то!!!

 35. 35 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3823 Весело

  Златно време за Марешки. До края на мандата на ГЕРБ ще стане милиардер.
  —цитат от коментар 24 на Fiji


  А след мандата при бай Ставри ще си играе на "плаж" с Леонсио и Исус ...

 36. 36 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3006 Весело

  "Не съм безгрешна и никога не съм твърдяла това"

  три, четири - не сме безгрешно, но сме...

 37. 37 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2033 Неутрално

  Крайно време е за предсрочни избори , не само заради протестите , но и за безобразната простотия в парла-мента , тогава ще се види , че даже с фалшификации , няма да ги има като фактор !
  —цитат от коментар 10 на srd05575979


  И защо те притесняват изборите през март?

 38. 38 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2365 Неутрално

  бе той и бай далаверко щеш да скача, ама на... сърце не им дава сирота да го оставят матряла

 39. 39 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3498 Неутрално

  " "Моята чест не е функция на вашата оценка. Моята чест не може да бъде отнета най-малко от вас", завърши Цвета Караянчева, а БСП викаха "Оставка"."

  Дали подобни персони показват, че знаят какво значи понятието " чест" ? От поведението им се вижда, че знаят само какво значи вярност към една престъпна върхушка ! Друго никой и не е очаквал от такива ....Айде, няма да продължавам, заради институцията български парламент !

 40. 40 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 422 Неутрално

  По-смешен парламент България никога не е имала (не броя събранията през социалисЪма).

 41. 41 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3498 Неутрално

  " Според Ерол Мехмед от ДПС, който е депутат от Кърджали, обаче в изказването на Борисов имало една техническа грешка и тя била - "кърджалийска". Той смята, че Цвета Караянчева е олицетворение на ГЕРБ, но срам за Кърджали."

  Депутат от самите сараи да го каже от парламентарната трибуна ! Срам, че сме стигнали дотук ! Напълно е прав, всъщност - тази е срам и за град Кърджали.....

 42. 42 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7962 Неутрално

  А пита ли, колко българи искат да скочат, заради нея.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на uox32356888
  uox32356888
  Рейтинг: 8 Весело

  Като няма Хляб, яжте пасти! :)

 46. 46 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3498 Весело

  До коментар [#11] от "Norman Granz":

  " Бойко Борисов си го каза най-добре: Цвета Караянчева е ****** ************ *****.

  Като такава (очевиден факт!), тя е напълно подходяща и дори незаменима като рекламно лице, епитом и висш израз на управлението на ГЕРБ.

  Засенчена може би единствено от дълбокия символизъм и смислова наситеност на снимките с чекмеджето и патлака.

  Долу ръцете от Цвета Караянчева!"

  Халал да им е тази жена на шайката ! Нека си я държат, пред лицето на целия български народ ! Нека да отблъскват хората колкото се може повече !

 47. 47 Профил на transvaal
  transvaal
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Не виждам никакви основания Караянчева да дава оставка. Много шум за нищо. Репликата на Бойко си е работа между Бойко и Караянчева и не е наша работа да коментираме. Репликата за метрото е НАПЪЛНО уместна - като не ти харесва, ходи пеша. Посещавам България от време на време и не виждам нашето метро да е с нещо по-зле от други места, в които съм ползвал метро. Единствената ми препоръка е за по-хубави мотриси като Алстом или Сименс. Нищо му няма на Софийското метро.
  Също не виждам абсолютно никаква причина да се иска оставка на Гешев, особено сега, когато вече удря по истинската мафия на баш-олигарсите.
  За Бойко да не говорим - от Стамболов насам, България не е имала по-добър Премиер. Умно-Красивите нека си бъдат и умни и красиви, но Бат Бойко ще си го изберем пак. Дано самият той да иска - ще изкара още един мандат, БОЙКО-4. Може тоя път да има повече депутати. Протестите подозрително съвпаднаха с влизането на България в ЕРМ и с това, че за първи път подпукаха едни недосегаеми олигарси на къса каишка от Москва. Зад Бойко стоят едни могъщи хора от Бавария и дори само това е достатъчно за да му имаме доверие. И много пъти писах тук - ако протестиращите успеят да съберат повече хора, отколкото преминаващите за ден на Кулата за Гърция, тогава може би да се замислим, че има сериозна опозиция. Но една шепа хора, част от които платени, без програма, без визия, без идеи, колкото и да крещят, са смешни и пренебрежими и не могат да дават наклон на държавата. Ревът е неистов, истерията води до липса на елементарно здравомислие и всичко това се дирижира от едни кръгове далеч на Северо-Изток. Знаете кои са. И каква е алтернативата на Бат Бойко? Дали Лодкаря или Сестра Галева? Или кака Курни или лумпенарията от Възраждане? Или Резидента с неумната (най-меко казано) вице-Резидентка, дето го води на каишка навсякъде? Да не говорим за олигофренското Трио, те пък, даже не заслужават да се хАбим с коментар.

 48. 48 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3823 Весело

  А пита ли, колко българи искат да скочат, заради нея.
  —цитат от коментар 42 на Роси


  А, чЕкай! Има си ред!
  Според заявките ...

  Тя е искала да скочи, ама нЕма релса!
  Първом Валерко, после тя, па чак после други ...

 49. 49 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2637 Неутрално

  До коментар [#46] от "samoedin":

  "Нека да отблъскват хората колкото се може повече !"

  Днешната система на държавно управление в България абсолютно отговаря на определението КАКИСТОКРАЦИЯ.

  Власт в ръцете на най-негодните.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 50. 50 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 718 Любопитно

  А пита ли, колко българи искат да скочат, заради нея.
  —цитат от коментар 42 на Роси


  @Роси, я ни осветли, лъчезарна, колко българи искат да скочат заради нея, че да не се губим в догадки! Ще можеш ли ей така, със свои думи и без бягане по тъч-линията?

 51. 51 Профил на Rodrigo
  Rodrigo
  Рейтинг: 323 Неутрално

  "Уважаема госпожо Кърджалийска мъченица".....така се обърна към нея от трибуната мьекащият Хамид Хамид от Шуменските села. Гледах го пряко. Разбира се, "Дневник" са счели за крайно професионално и журналистически етично да му повторят лексиката в заглавието на статията си. Евала пичове. Какво ниво само.

 52. 52 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3823 Весело

  Днешната система на държавно управление в България абсолютно отговаря на определението КАКИСТОКРАЦИЯ.Власт в ръцете на най-негодните.
  —цитат от коментар 49 на Norman Granz


  По-точно ... АКИ-стокрация ...

 53. 53 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1182 Неутрално

  До коментар [#49] от "Norman Granz":

  Е кои са годни, вие с 2-та процента ли?

 54. 54 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Патерицата Магарешки пак се е "изявил" и отново ще се обяснява по медиите
  —цитат от коментар 33 на pet_fire


  „Патерицата Магарешки“ замества „Патерицата ДСБ“

  Когато на 18 декември 2015 Христо Иванов подава оставка,
  на 19 февруари 2016г. ДСБ (в състава на РБ)
  е "Против" внесения Вот на Недоверие
  към втория кабинет на Бойко Борисов.
  БСП, ДПС, „Атака“ и трима независими подкрепят Вота.

  Има и линк:
  https://bnr.bg/plovdiv/post/100660481/parviat-vot-na-nedoverie-kam-pravitelstvoto-na-borisov-ne-mina :

 55. 55 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2099 Гневно

  С една дума: - ПКП
  —цитат от коментар 43 на Тиква загубена


  Можеш ли да докажеш, че тези думи са произнесени от Борисов. Ако не можеш, тогава си проста П.....загубена.

 56. 56 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  Днес е един лош ден за рейтинга на българския парламент.
  Тези хора срам нямат ли?!

 57. 57 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1182 Неутрално

  До коментар [#55] от "stedim":

  Те не доказват нищо, като видиш какъв адвокат е бил Ристю, как очакваш и феновете му да ти докажат нещо. Те знаят само със сила.

 58. 58 Профил на Никола Николов
  Никола Николов
  Рейтинг: 480 Неутрално

  "Тя каза, че е имало моменти, в които злорадството я е карало да иска "да изчезне или да се хвърли от някоя канара в Родопите", но честта й не може да бъде отнета от опозицията."

  Вярно е. Честа й беше отнета от нейния патрон - премиера. Опозицията закъсня, ужааасно зааакъсняаа.

 59. 59 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  Не можаха да я махнат, но пък българският парламентаризъм достигна нови висоти. А може би и световният.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 60. 60 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4723 Весело

  Перверзията БСП - ДПС пак удари на камък. През март очакват Пинокио за да станат тройка.
  —цитат от коментар 9 на emil


  Кефи ви ПКП като председател на парламента!

 61. 61 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3717 Неутрално

  "Имаше моменти, в които исках да изчезна или да скоча от някоя канара в Родопите"Лелееее! И канарите са се разбЕгали. Само баце удържа на това 😁😁😁
  —цитат от коментар 2 на ju.li


  Тези дето се канят да скочат / да се хвърлят от някъде започнаха да нарастват скоропостижно.
  Да беше го направила групово, заедно с Валери Симеонов.
  Така и сеирът ше е по-голям.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 62. 62 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5555 Неутрално

  ДПС и БСП гласуват заедно срещу управляващите, но според форумния светлорозов лилавитет ГЕРБ и ДПС са в коалиция.

 63. 63 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 2074 Неутрално

  Явно госпожа ПКП не е ходила на среща в кабинета на Борисов, както го направи преди време Главчев. В тази партия постовете се рашават след срещи в кабинети.

  Рядко се случва да се съглася с Нинова, но този път тя изтъкна много правилни мотиви. Представете си в САЩ Президентът да нарече своята главна секретарка "ПКП". Тази жена направо ще си подаде оставката от срам. Но не и в България. Тук Караянчева не се срамува от този прякор, който ще й остане до живот. Освен това е вярно, че скъпата Цвета се е превърнала в парламентарна маша на Борисов. Тя напълно умишлено го крие от депутатски въпроси.

  Проблемът "Караянчева" не е герберски, а Конституционен. По Конституция България е Парламентарна република. Това в прав текст казва, че Парламентът управлява държавата. А Председателят е най-висшият в тази институция. На практика това означава, че Председателят държи цялата власт да избира, сваля и контролира Правителството. А Министър-председателят е служител и е длъжен да се явява в Парламента, когато бъде извикан. Той е по-нисш от Председателя.

  Но какво се получава в действителност? Председателят се избира с обикновено мнозинство от управляващата коалиция. Обикновено се изира някой партиен водач на групата на управляващите. Но не партийния лидер, а негов слуга. Така Председателят на Парламента се превръща в слуга на Министър-председателя и се подчинява от страх да не бъде свален от поста. Този недостатък на нашата Конституция важи както за упровлението на ГЕРБ, така и за останалите правителства от 1990 насам. Фигурата на Председател на НС е изначално опорочена и поставена в подчинено положение на управляващата партия и нейния лидер, най-често заемащ поста Министър-председател. Получава се, че вместо Министър-председателят да се подчинява на Председателя на НС, всъщност Председателят се подчинява на Министър-председателя... Пълен абсурд.

  Де факто ние не сме Парламентарна република, а Министър-председателска република. Парламентът има само формална функция да потвърждава решенията на Министър-председателя и неговата партия /подчинена на него самия, естествено/. Това винаги води до неофициална диктатура на един човек, който, ако се задържи на власт по-дълго, се превръща в този корумпиран вечен тулуп Борисов.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 64. 64 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3717 Весело

  ...Е кои са годни, вие с 2-та процента ли?
  —цитат от коментар 53 на НеКой


  Дори и този глупав аргумент вече се спихна мило!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 65. 65 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 647 Неутрално

  До коментар [#47] от "transvaal":

  "Не виждам никакви основания Караянчева да дава оставка. Много шум за нищо. Репликата на Бойко си е работа между Бойко и Караянчева"

  Абсолютно съм съгласен, че е тяхна работа. Въпросът е как точно работят заедно след като единият нарича другия с думи, достойни за каруцар с 20 годишен стаж, а другият се прави, че нищо не е чул. Става въпрос за възпитание, достойнство и морал на тези, които ни управляват. А това вече не само работа на тези, които ни управляват.

 66. 66 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 718 Любопитно

  До коментар [#46] от "samoedin":

  Та викаш, значи @samoedin, „Нека да отблъскват хората колкото се може повече“, така ли? А ще можеш ли да ни обясниш какъв народ, какви вълни от хора и неизброимо множество гласоподаватели привличат Ристе Десантчика, Раданчо, Иленка Йончевата, сестра Галева, Костя Копейкин, Бабикян, Хаджи Генчо, Минеков, Гошо от Боец и всички останали народни трибуни, въстанически войводи и самоотвержени жълтопаветни юнаци? Дали ще стигнат за 2,8% на изборите? И то ако сте единни? Че да не се изпоразлюспите в последния момент? М?

 67. 67 Профил на iceto_
  iceto_
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Тази, ако имаше малко достойнство щеше да си подаде оставката още, когато, благодарение на бате Бойко стана известна като ПКП. Егати, правят те за две стотинки пред целия народ, а ти си траеш като ла... пардон, като гербаджия.
  —цитат от коментар 4 на grajdanin1


  обратното трябваше - да го викне в НС и да си каже дали той е на записа.
  Все пак е председател на НС, а сме парламентарна република, а не премиерска.

 68. 68 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2039 Весело

  Едни искат оставка на Борисов, Други на Караянчева, трети на Гешев, четвърти на Радев. Норман Фейк, Доги, Веселор от години искат оставката на Тръмп. Много свалячи, много нещо в този форум! И всеки иска да заеме мястото на другия. Големи мераци! А всичко става с избори.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 69. 69 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2152 Разстроено

  хамид хамид/малките букви не са правописна грешка, а отношение/ ли е човекът, който създава словесните фигури о осмисля дебатите в Българският парламент...?!

 70. 70 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2637 Неутрално

  До коментар [#56] от "Fiji":

  "Днес е един лош ден за рейтинга на българския парламент.
  Тези хора срам нямат ли?!"

  Ако симпатичната кърджалийска гугутка имаше минимално чувство на срам - и то не от обществото, а от мъжа си и децата си! - тя щеше да свика извънредно заседание на парламента с една единствена точка: обсъждане на оставката на онзи, който я унижи и смачка в калта.

  По конституция тя е висшестояща спрямо него и ако България беше правова държава, би разполагала с всички механизми, за да го стори.

  Оттогава тя сякаш се активизира и го защитава, сякаш животът й зависи от това.

  Нека.

  С изказвания като "Ми кат' не ти аресва Бойко, Оди пеш!" тя отврати толкова много хора, колкото и самият Бойко с пиянските си вулгарни среднощни монолози.

  ГЕРБ разчитат на циганите в гетата и на свръхраздутата държавна администрация, за да спечелят следващите избори.

  А също и на фалшификаторите от ГРАО и Информационно обслужване.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 71. 71 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 555 Неутрално

  Депутат Пеевски къде е?
  Законно ли е това НС с 239 депутата?

 72. 72 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Че Караянчева не става и трябваше да си ходи е повече от ясно.
  Но "като не ти харесва метрото, ходи пеша бе" си е в сила и е много вярно.
  Всички селяци, насила софиянци, знаят да плюят и драскат. Все мрънкат. Аре у лево. Фащайте "двойката" кат не ви харесва метрото.

 73. 73 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  Цуре, а честито, душа!

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 74. 74 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1614 Неутрално

  Да България официално се сдружи с БСП и ДПС, позор.Това Костов никога не си го позволи...
  —цитат от коментар 20 на НеКой


  А и Костов седна на една маса с тях за да опазва изборите през 2013 от "посегателствата" на ГЕРБ. Даже даде и пари за да платели за австрийците на Станишев. Когато Мая Манолова спретна Костинброд той мигаше на парцали и зовеше за отлагане, а ден по-късно се беше свил в драгалевското мазенце и молеше да не ги забравят.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2152 Любопитно

  До коментар [#42] от "Роси":

  Вие ЛИЧНО бихте ли скочила???????????

 78. 78 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2152 Любопитно

  До коментар [#45] от "uox32356888":

  Със сигурност съжалявате, че няма гилотина, ...

 79. 79 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3498 Весело

  До коментар [#66] от "Santos":

  " Та викаш, значи @samoedin, „Нека да отблъскват хората колкото се може повече“, така ли? А ще можеш ли да ни обясниш какъв народ, какви вълни от хора и неизброимо множество гласоподаватели привличат Ристе Десантчика, Раданчо, Иленка Йончевата, сестра Галева, Костя Копейкин, Бабикян, Хаджи Генчо, Минеков, Гошо от Боец и всички останали народни трибуни, въстанически войводи и самоотвержени жълтопаветни юнаци? Дали ще стигнат за 2,8% на изборите? И то ако сте единни? Че да не се изпоразлюспите в последния момент? М?"

  На вас, ДС съпорта, каквото и да ви се обяснява, е напълно безпредметно ! При под 8 % одобрение в този парламент, продължавайте все така, другари !

  https://www.mediapool.bg/alfa-risarch-nad-66-podkrepyat-protestite-gerb-i-borisov-gubyat-oshte-doverie-news312829.html

 80. 80 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3717 Весело

  Те не доказват нищо, като видиш какъв адвокат е бил Ристю, как очакваш и феновете му да ти докажат нещо. Те знаят само със сила.
  —цитат от коментар 57 на НеКой


  Според както сочат фактите вашето протеже Гешев драпа да съди без доказателства!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 81. 81 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 906 Неутрално

  Та да си додем на моабета за Матряла.
  Мнозина се оплакват, че българина бил такъв и онакъв, но не случвал на политици!!!!???? ...........мда
  Не другарки и другари, дами и господа, тези в парламента са пълно олицетворение, даже най- доброто от нас. Няма значение дали Хамид, дали Иван.
  Набийте си го в кратуните........ммммммда

 82. 82 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2428 Неутрално

  Че Караянчева не става и трябваше да си ходи е повече от ясно. Но "като не ти харесва метрото, ходи пеша бе" си е в сила и е много вярно. Всички селяци, насила софиянци, знаят да плюят и драскат. Все мрънкат. Аре у лево. Фащайте "двойката" кат не ви харесва метрото.
  —цитат от коментар 72 на tolex


  По логиката на ТКП гербаджиите не трябва да ползват метрото от Люлин до Опълченска. Тази отсечка е пусната по времето на Костов и то без Евро средства.Но тя е от Кърджали и не познава София и историята на метрото.

  SHADOWS of SOFIA
 83. 83 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#3] от "kaiser":

  3 най-малко. Сега като се активират и платените драскачи, дееба-българистите и чугунориата, дневник направо ще се скъсат да си защитават хонорара. Тоест платеният материал.

 84. 84 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  След 20 години, ако някой нещо помни за нея, това ще е само " ПКП".

 85. 85 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  До коментар [#62] от "Alarmstufe: Rot":

  Лютви Местан го обясни наскоро. ДПС има две крила: политическо и бизнес крило. Политическото се прави на опозиция, докато Сарая и Корпорация ГЕРБ разпределят порциите.

 86. 86 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3717 Весело

  Да България официално се сдружи с БСП и ДПС, позор.Това Костов никога не си го позволи...
  —цитат от коментар 20 на НеКой


  Това по-скоро сочи що за стока са герберята/

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 87. 87 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1387 Неутрално

  До коментар [#4] от "grajdanin1":

  Глупав "логика"! Защо трябва да се отдава оставката, заради някакви записи с абсолютно съмнителна автентичност - за да им придаде валидност ли?
  Абсурдно и долно е, че много хора продължават за използват като довод тези записи.

 88. 88 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3498 Весело

  До коментар [#60] от "vassilun":

  " Кефи ви ПКП като председател на парламента!"

  Нека си я държат ! Доверието към Да, България е по - високо, отколкото към парламента ! Благодарения на същата тази, така че върши много добра работа !

 89. 89 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1387 Неутрално
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2881 Неутрално

  "Кърджалийската мъченица" .......проста е ва тая .....прав е Бойчо !!! ......много е проста .... даже не знае кога да си замълчи

 93. 93 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 808 Любопитно

  11:30 е и вече втора статия, до полунощ очаквам още 3 поне
  —цитат от коментар 3 на kaiser


  Ами щом ти плащат да се изхождаш под статии в Дневник - такава работа си избрал.
  -----
  До полунощ ли ти е смяната?

 94. 94 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 718 Любопитно

  До коментар [#79] от "samoedin":

  @samoedin, аз никога не съм ти цитирал ПИК или Блиц, така че ще те помоля да бъдеш така добър, така любезен и така изумителен и ако може да може да не ни цитираш произведенията от сайта на дръгалефския титан на мисълта – най-добър лаборант от пенсионерите и най-изявен пенсионер от лаборантите? Ще ли можеш, лъчезарни, без риск за животеца? М? А тези „66“, дето подкрепят протестите, да не са за риба и гъби в гората и планината, че нещо хич не се вясват по протестите, които „подкрепят“? Що така, знаеш ли?

 95. 95 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1387 Гневно

  Отвратително! Всички до един трябва да се махат от парламента, защото са долнопробно простаци, с елементарно мислене и още по-елементрни интереси и цели!
  Дори и иронията им е просташка, ако изобщо може да се нарече ирония, но то е закономерно, защото за иронизирането се иска по-изтънчен интелект, какъвто не притежава никой от тази жалка пасмина.

 96. 96 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2881 Неутрално

  Голяма ши да е "мъченица" тва същество ампутирано от достойнство......

 97. 97 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2409 Разстроено

  "една кърджалийска жена", тя трябвало или да му възрази, или да подаде оставка, за да защити честта на българските жени.

  Това е отвратителен евфемизъм! Не всяка жена е ПКП. Караянчева е мазохист, щом е готова да понася тези унижения, за да запази пост, за който е крайно неподходяща по много причини и отдавна.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 98. 98 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5555 Неутрално

  Златно време за Марешки. До края на мандата на ГЕРБ ще стане милиардер.
  —цитат от коментар 24 на Fiji


  Завиждаш, май. Искате в следващия парламент да заемете неговото място.
  Ако влезете, де.

 99. 99 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 665 Неутрално

  Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ когато нямаш капацитет, експертиза и визия, остават агресия, омраза и арогантност

  Има ли политик, за когото това да не се отнася? Нима не се отнася за Корнелия, Мая, Радан и Ристю в същата степен, в която важи за Борисов, Симеонов, Каракачанов и Къдъдъйъ?

 100. 100 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2637 Неутрално

  До коментар [#90] от "300g":

  "Това може би, се дължи на факти и информация с която Боко яко я държи за гушата..."

  В една типична мафиотско-клиентелистка система всеки държи някого и всеки от някого е държан.

  А Капо ди Тути Капи държи всички.

  Като в случая Капо ди Тути Капи не е този, който трупа пачките в чекмеджето, а ОНЗИ, КОЙТО МУ РАЗРЕШАВА ДА ГИ ТРУПА.

  Бойко Борисов е високо в мафиотската йерархия, но не е на върха.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK