"Раздуйте, че ще му размажа физиономията" - Борисов твърди, че имаме рядък шанс да ни управлява

"Раздуйте, че ще му размажа физиономията" - Борисов твърди, че имаме рядък шанс да ни управлява

© Юлия Лазарова"Раздуйте това, че вкарах КФН (Комисията за финансов надзор - бел.ред.) по "Еврохолд" на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно..."


Това е една от най-знаковите реплики от изтекъл в средата на юни 2020 година запис с глас, който звучи точно като премиера Бойко Борисов. Неговата автентичност беше потвърдена от чужди лаборатории, Борисов избягва директен отговор на въпроса, а прокуратурата не направи проверка на самия запис и кой говори, а само за какво се говори в него. Той беше част от поредица други анонимно разпространени записи, в които звучаха не по-малко смущаващи обяснения и нареждания и от снимки и видео от спалнята на премиера. Много по-интересни и показателни от шегите, с които се опитваше да ги коментира след това.


Според събитията, коментирани в цитирания запис, той би трябвало да е от края на април 2019 година.
Но и през 2020 в съвсем официални изяви и в продължаващите включвания от джипката (в която дори пя "Корона, чао") в типичния си стил българският премиер наговори всякакви неща. Често те предизвикваха повече реакция и вълна от колажи, ирония, мемета и видеа и осмиването и обсъждането им изместваше по-големите проблеми, скрити зад тези реакции. Така Борисов ефектно отклонява вниманието от важни събития, но и само това остава като думи от него. В споменатия запис той обяснява на неизвестния досега събеседник, че е лесно, като си прост...


"Дневник" предлага селекция от цитатите на премиера за 2020 г.


"Болен левскар" начело на държавата (или какво казва за себе си)


"Ще дойде ден да пожалите и за мене, защото ви се вижда лесно, но никак не е лесно".


"Аз съм безукорно честен човек (в обяснения за записите с глас като неговия - б.а.)".


"Притеснен съм, защото, когато спя, съм беззащитен... Нали съм най-пазен бе, що ми е пистолет до главата?!... От днеска ще спя с пистолет... И понеже моя дядо са го били комунистите, от днес вече много ще съм нащрек".


"Красива жена (сравнена с Мата Хари - б.а.) може много лесно да преодолее защитата ми (в обяснения за снимките от спалнята му - б.а.)".


"Аз съм болен левскар, "Левски" ще има след мен и след Божков... Тук е трудно да се определи кой е по-голям фен на "Левски" - от мен и от вас. Сигурен съм, че съм ходил на повече мачове, отколкото вие всички заедно."


"Истински ме боли, като гледам бежанците, аз съм хуманен човек".


"Сигурно и аз мога да изпея някоя песен, но е трудно да се ръководи държава. И аз съм певец, мога да пея и то добре (в коментар за политическата дейност на Слави Трифонов - б.а.)".


"Заради мене по никакъв начин не искам да има напрежение. Аз не съм Радев да се радвам, когато хората се бият по улиците (в коментар за протестите - б.а.)".


"Ние, държавниците, трябва да вземем трудни решения" (или как оценява управлението)


"Демокрацията е за дисциплинираните, за вътрешната дисциплина да спазваш определени правила".


"Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите".


"Вие извадихте голям късмет, че ние управляваме, имате рядък шанс, че сме ние с моите колеги. Ако беше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин и Борис Джонсън и щяха да измрат хора (в коментар за мерките срещу коронавируса - б.а.)"


"Госпожо златна, кой те накара да питаш тея глупости... Ние ви правим тунели, мостове, които не сте виждали, ти ме питаш за разцепление и еди-какво си (в коментар за напуснали ГЕРБ заради Цветан Цветанов - б.а.)".


"Никога нямаше да стане "Хемус", ако не бяхме ние в управлението. Можеше след хиляда години, но никога в обозримите 50 години."


"Ние В ГЕРБ сме, виж, колко жени, само жени... Дет' се вика тук-таме мъж, ма и той - жена. Мода! Така ще я караме! По малко, по малко".


"Професорът, като ни гледа, си вика: Борисов е станал шофьор на Горанов. Горанов му стъпи на шията и сега го вози, а кметът му е вместо охрана от НСО".... Имам му пълно доверие (на финансовия министър Владислав Горанов - б.а.), ама той не ми е началник. Аз съм му началник. Който не е съгласен, отива, дава си оставката и отива нататък ".


"Раздуйте, че ще му размажа физиономията" - Борисов твърди, че имаме рядък шанс да ни управлява

© Цветелина Белутова, Капитал


"Да ви кажа честно, накрая се научихме да правим бюджети с цел и политики".


"Хората разбраха какъв преврат искаше да се направи в България. Това се знаеше, че ще дойде (пандемията от коронавирус - б. а.), целта беше да няма правителство, да няма бюджет и да няма финанси, България да колабира. Народът ни повярва, продължава да ни държи първа политическа сила, защото само в нас има доверие, че можем да ги измъкнем в кризата. Затова желая, разпореждам, колкото и да ми е зле, ако е казал Господ, ще го преодолеем заедно. (...) Хората трябва да разберат, че са взели правилното решение, и това, че не подадохме оставка, е било само за тяхно добро. Да се мъчим в най-тежкото време, но да ги спасим и ще ги изведем и от здравната, и от финансовата, и от икономическата криза."


"Виждате, че не е шега работа и не е време да... какви сте ги говорили, не искам да си ги спомням. Сега заедно дойде времето да изведем държавата. След март каквото ще да става... в смисъл - кой ще да управлява. Ще оставим пари да управлявате и вие, ако искате. Но ние си правим бюджетите така, че да продължим да управляваме."


"Ние, държавниците, трябва да вземем трудни, но мъдри решения, които да ви убедим заедно да прилагаме и изпълняваме".


"Не пожелавай властта като жената на ближния" (или какво смята за Радев и БСП)


"Има една хубава поговорка: "Не пожелавай жената на ближния, защото може да стане твоя." На Румен Радев ще кажа: "Не пожелавай властта, защото може да стане твоя и тогава какво ще те правим с тази дезорганизирана част от около него, която има за експерти."


"Единственото, за което му завиждам (на президента Румен Радев - б.а.), е, че успя да направи реформата в съдебната система - да ти изпращат съдиите актовете предварително (президентски съветник разполага със съдебно решение преди обявяването му - б.а.)".


"Президентът Радев ме следи с дрон (в обяснения за снимките от спалнята му в резиденция "Бояна" - б.а.)".


"Трудно се въвеждат нещата. Аз не помня нито една реформа на БСП за 100 години управление".


"Уважаеми господа от опозицията, на мен вие не може да ми говорите, че съм искал да купя избори, като се грижа за хората. Защото години наред пак съм ги обичал, но фискалната рамка е била по-важна за пътя на България. Затова съм го правил".


"Пеевски е депутат като всички" (или какво твърди за ДПС)


"ГЕРБ не сме правили коалиция с ДПС никога. И никога няма да правим коалиция".


"Освен да прави дарения (по време на извънредното положение станаха известни дарения за болници от депутата и бизнесмен Делян Пеевски - б.а.), аз не съм чул в последните месеци да се е занимавал с нещо.... Как ще го назначи (реакция на въпрос дали Пеевски е назначил Иван Гешев за главен прокурор - б.а.)? Има ВСС, има политически партии, толкова кръгове минаха... Той (Пеевски - б.а.) е депутат като всички останали."


"Служебно правителство е абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наш протест. Защото на този президент незрял, или как го нарекоха - фигурант, на който Шиши му реди кабинета, но нямаше протест. Христо Иванов не излезе да каже "кой е Шиши и как нареди на Радев служебното правителство", а излезе и сочи моите министри, които са постигнали безкрайно добри резултати..." (Борисов атакува президента по записи с Васил Божков, разпространени от прокуратурата, и нарича Пеевски - "Шиши", с прякора му, познат от карикатури и жаргон, за да го обвърже с ДПС).


"Войната е между ГЕРБ и ДПС, другите са за цвят и мерудия... Да дойдат в малките мюсюлмански райони и да видят, че има само ГЕРБ и ДПС и това е войната. Къде са тук "Да, България" и БСП".


"Сега съм скопен" (или какво твърди за записите и кореспонденцията с Божков)


"ДПС действа по друг начин, те действат отзад, тихо" .


"Чакам, защото сега съм скопен (в коментар на обвинения на бизнесмена Васил Божков - б.а.)... По принцип премиер не може да говори, щото ако кажеш истината, нарушаваш свободата на словото. Ще дойде моето време, когато аз ще правя комикси и ще правя карикатури, аз няма да съм вечно премиер".


"Тези, които ме познават, знаят моето телефонче - то е 10-годишно и на него няма кирилица... Този модел няма кирилица и ако някой в България каже, че е получил есемес от мен на кирилица, просто аз друг телефон никога не съм пипал освен този и той стои при охраната, единствен, на другия не мога да ра́ботя".


"Опитаха да внушат, че няма държава" (или какво мисли за протестиращите)


"Да, сега могат да ги блокират. Преди нас не можеха, защото нямаше. Сега могат да идат да си играят в метрото, само след няколко дни ще пуснем още спирки. Има какво да блокират".


"Раздуйте, че ще му размажа физиономията" - Борисов твърди, че имаме рядък шанс да ни управлява

© Юлия Лазарова


"Да им оборудваме кабинетите съответно с най-доброто, за да може младите хора, децата, учениците след това, като ги обучим добре, да излязат на протест".


"Чух едно момиче там вика "аз съм си дошла и знам английски". То и дъщеря ми си е дошла и знае, живяла е толкова години в Щатите, но не бих й дал да управлява по никакъв начин. Добро дете е, умна е, но не може да управлява, няма житейски опит. Нали тъй?"


"Обединиха се. Като шпиц команда обикаляха пред дома ми и постилаха черни чували там, където живеят дъщеря ми и внуците ми. След това фиаско организираха барикади. Рушено бе обществено имущество, опъваха се вериги, издигаха се бесилки, влачеха се контейнери, пейки и саксии. Опитаха да внушат, че няма държава".


"На кой да се предадем, ние искаме, но няма на кой."


"Кой гад това го свърши" (или как разсъждава за коронавируса)


"Надали ще научим кой гад това го свърши. Но сега берем последствия, в милиарди и трилиони ще са загубите... Години наред сме гледали холивудските продукции. Точно това са ни го показвали. Навсякъде само вируси. И все някой гад ги произвел и ги изпуснал и те изтекли, и след това цял свят страда".


"Сполетя ни война със страшна сила и понеже в България се справихме, това е страшно неприятно за опозицията. Като няма какво да кажеш и пощуряват. Когато тръгна пандемията в Китай и в Италия умираха стотици на ден".


"Имало е Менгеле (германски офицер и лекар, който решава кои от пристигащите в нацисткия концентрационен лагер Аушвиц да работят принудително и кои да умрат - б.а.), имало е и други доктори, дето вадят на един езика, на друг друго и правят нов човек, но аз експеримент с хората няма да си правя. Аз не мога да кажа вие ще умрете, вие ще живеете. Това ме кара да направя съседът (президента Румен Радев - б.а.)".


"Категорично няма да бъда този, който ще превърне държавата в морга. Отказвам да бъда този, който да решава кой да диша и кой не."


"Голема ми е главата за тая маска. Ей такава да ми вземеш като твоята и твоята глава е голема. Малка ми е на муцунката".


"Раздуйте, че ще му размажа физиономията" - Борисов твърди, че имаме рядък шанс да ни управлява

© Юлия Лазарова


"Омръзна ми да гледам през два метра Томислав, Мутафчиев и Горанов. Липсва ми социалното общуване, да ритам топка с някой, да отида на театър или кино".


"Професоре, заповядай тука. Абе я по-добре от твойто место, не сядай на мойто, че с тоя рейтинг ставаш рисков (към Венцислав Мутафчийски заради популярността му като шеф на щаба за борба с коронавируса - б.а.)".


"Всеки ден създаваме проблем на хората с нещо недомислено".


"Думата "задължавам", думата "забранявам" вече месеци наред носи други психологически ефекти. Има свободолюбиви хора, особено шопите, на които, като им кажеш да не пипат шалтера, той отива и го дърпа. Няма да пипаш тока, той отива и пипа там. Затова ние умоляваме, доказано е, препоръчано е: Световна здравна организация и всички, че когато сме близко един до друг, ако имаш маска, проблемът до голяма степен е решен от чисто механичните... тези. Поне така казват докторите, нищо не пречи."


"Колко доктори, доценти, професори казаха, че ще си скъсат дипломите пред мене, че юли месец това ще отмине като всеки грип. Не само не отмина́, а ни заля".


"Икономиката работи, макар и на по-бавни обороти, но във всички сектори, хоум офиси, домашни условия... мерките трябва да се спазват. В градския транспорт без маски... вече, убедиха се, виждате, днес имаше репортажи в Япония роботи следят дали носиш маска. И с Мангъров (основният критик на носенето на маски - б. а.) дори съм се разбрал - маската е нещо, което пази - в градски транспорт, в магазин, на обществено място... сега, да речем, и срещу фините прахови частици пази".


"Вкарах Тайпи в църквата" (или как прави външна политика)


"Много беше впечатлен, понеже на 3 км от вечерята беше църквата "Св. Стефан". Президентът Ердоган, нали, много държеше да кажем, че заедно сме я направили. И аз му го казах (на руския президент Владимир Путин - б.а.) така: Виж, видях, че Башар Асад пали свещ. Аз успях да го вкарам Тайпи в църквата, но не успях да го накарам да се прекръсти."


"Господ, и нашият, и вашият, ни е подредил така: България, Гърция, Турция. В един регион сме".


"Може да си го вдигне прозореца Вучич, не е расъл в саксия, и той е селско момче така".


"Аз още преди няколко години предупредих президента Путин, тогава премиерът Медведев беше в България, че на територията на България такива неща не допускам. Нашите служби са добри, прокуратурата е много стриктна в това отношение и всеки, който се опитва да шпионства, съответно по надлежния ред, който е много добре описан в международните отношения и външно министерство затова влезе в ролята си, го правим. За да действа така ДАНС и прокуратурата, има достатъчно информация".


"Рибата ни е по-хубава" (или как рекламира България)


"Във Варненския регион морето на 100% е идеално за къпане".


"Българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу него, избирайки други дестинации. Това е протест. Не да ни питат с какво ще подкрепите туристическия бранш, а да си привлекат тези близо милион българи, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция. Диалогът на туристическия бранш с хората: Да им кажат - елате, рибата ни е по-хубава, по-прясна, по-евтина. Хотелите ни са по-хубави, по-евтини, по-чисти, по-сигурни".


Политическите цитати на годината - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (149)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1782 Неутрално

  Правилни думи от точния човек. Кажи му и "цукало" за да те запомни.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  Май е пропуснато това, дето Боко иска да изгаря Йончева и още един.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 5. 5 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7498 Неутрално

  "По-страшен от спина, по-опасен от рака, за сега си остава простака."

 6. 6 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6084 Любопитно

  С две думи: слушайте записите с "глас, много наподобяващ този на Борисов" и само от тях преценявайте какво е управлението.
  Така криза не се създава, защото кризата се причинява от огладнял народ, а не от огладнели политици.
  "По думите от записите ще ги познаете", така ли пишеше в книгите, или нещо друго?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 7. 7 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 933 Разстроено

  Пак се разстроих, докато си припомнях изцепките му.
  Какво да се прави:това ни сполетя!

 8. 8 Профил на Силвия Колева
  Силвия Колева
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Не знам чий глас е на изтеклите записи, но звучи като див селяк.

 9. 9 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Весело

  Рядко е щастието с подобни типове, наистина !

 10. 10 Профил на Силвия Колева
  Силвия Колева
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Пак се разстроих, докато си припомнях изцепките му. Какво да се прави: това ни сполетя!
  —цитат от коментар 7 на papunqk

  Не ни "сполетя", а си го избрахме. За трети път.

  Дефиницията на глупостта е да повтаряш едно и също действие и да очакваш различен резултат.

 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3021 Весело

  ""Дневник" предлага селекция от цитатите на премиера за 2020." - само АЗ е достатъчно да са щастливи българите по света и у нас, за най-рядкия шанс, че Баш Наш ни ОПравлява.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5372 Весело

  "...- Борисов твърди, че имаме рядък шанс, че ни управлява"

  Всяка сутрин като се събудя му благодаря гласно

 13. 13 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2425 Неутрално

  До коментар [#6] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Какво пък му е на управлението? Каквото е избрал народа, това е получил. Чл.1,ал(2) от Конституцията на РБ: ""Цялата държавна власт произтича от народа..."

 14. 14 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Според мен пък е най-подходящият премиер, на нация, която още не знае как да ползва кошовете за боклук и си мисли, че щом имаш виШи, всичките ти проблеми свършват и си по-умен и можещ от останалите, но някак си пак работиш като барман/сервитьор, щото средата била несправедлива.

 15. 15 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 331 Неутрално

  Не знам чий глас е на изтеклите записи, но звучи като див селяк.
  —цитат от коментар 8 на Силвия Колева


  А, не, спазвай клишето - глас, за който се предполага, че е на див селяк. :)

 16. 16 Профил на NotWokeEnough
  NotWokeEnough
  Рейтинг: 650 Неутрално

  А ББ е ясен - все пак е начело едно десетилетие с малко прекусвания

  Но по-важното е ,че Дневник пак хвърли стръв левтите сили начело с лодкаря, както и трафик за себе си.

  Залагам на 200+ коментара до ранния следобед

  'progressives' is the politically correct word for communists
 17. 17 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1761 Любопитно

  До коментар [#5] от "Роси":

  Радой Ралин наистина имаше хубави епиграми...

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Gustav Mahlerov Vienski
  Gustav Mahlerov Vienski
  Рейтинг: 463 Неутрално

  Българинът, като много умен, като почти най-умния, позволи да бъде обсебен от една личност до степен на болест.
  Независимо дали си за или си против, ти го сънуваш, псуваш, хвалиш, величаеш, БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАШ , той ,ББ, заслужава или не заслужава това...

  Може ли някой знаещ форумец да сподели кой друг в БГ историята е постигал подобно нещо?

 22. 22 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6084 Весело

  До коментар [#14] от "chepokalipsis":

  Затова се разбират!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 23. 23 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2425 Неутрално

  За зла участ ни споходи един "министър председател" напълно неграмотен, пр*ст и вулгарен нещастник, подкрепян от още по ....!
  —цитат от коментар 18 на witch_doctor


  Догодина има избори за парламент, който след това гласува правителство. Що не се кандидатираш?

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6084 Весело

  До коментар [#17] от "mitko11":

  Защо в страната ни бащина,
  се шири таз страшна простащина?

  Ние плебеите се возим в тролеите,
  а тези в "Чайките", ни е#@ха майките.

  "Аз съм единственият член на Съюза на българските писатели, на когото му плащат да не пише!"

  Велик...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  В клинично и иронично отношение наистина българите имаме редкия шанс да ни управляват такива креатури.
  Никак не е лесно човек да си сменя мнението през един-два дни, да лъже откровено, да е хем "демократ", хем привърженик на държавното, хем да купува Ф-16 за милиарди, хем да строи руски тръби за милиарди, хем да е за конкурентна и силна икономика, но пък постепенно да монополизира цели сектори, хем да се тресе от скандали като нощното шкафче и записите, хем да е чист като сълза. И всичко това, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, платено от данъкоплатците и преизбрано вече 10 години!

  Е, как да не е рядък шанс? :):))

 30. 30 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Алманах на нарцисизма, патологината лъжа, социопатията, националното предателство и простащината.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 53 Весело

  До коментар [#3] от "venci4":

  На мен ми скриха цял пост за съкращението ,,ТКП”, а ти ... Айде кажи ми справедливи ли са модераторите?😂

 33. 33 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 53 Весело

  До коментар [#8] от "Силвия Колева":


  На Ненчо естествено.

 34. 34 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  Мда, борбата в дисциплината "олимпийска л.......чка" е много оспорвана!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на falcone
  falcone
  Рейтинг: 1003 Неутрално
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3138 Неутрално

  До коментар [#27] от "Santos":

  Да бе...! Знаем. Баце все е жертва. Мамин Делян и той. Сигурен съм, че всякакви доказателства за тях са маловажни и незначителни. Или ще бъдат изгубени... ;)

  Бивш tww09306483.
 40. 40 Профил на Waryan Wrynn
  Waryan Wrynn
  Рейтинг: 13 Неутрално

  Наистина е рядък... Време е да го впишем в Червената книга и като изчезнал вид !

 41. 41 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 223 Неутрално
 42. 42 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1024 Неутрално

  Говорете за Борисов, мислете за народеца, който го избира! Всяко нещо си има представителство, в нашият случай простотията дори управлява. Е, управлява в особен стил - лъже, краде, ползва институционални бухалки, разнася поквара, демагогства, но ..., но всичко минава. Минава, защото и прокуратурата му е проста - филациотура!

 43. 43 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2065 Весело

  До коментар [#40] от "Waryan Wrynn":


  Наистина е рядък... Време е да го впишем в Червената книга и като изчезнал вид !
  —цитат от коментар 40 на Waryan Wrynn


  Някъде към 2030год...дотогава ще се пържите в собствения си сос на омразата...

 44. 44 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 555 Неутрално

  напълно съм съгласна, че е шанс. но за други неща - да се погледнем в огледалото, да си направим изводи

 45. 45 Профил на motochristo
  motochristo
  Рейтинг: 1148 Неутрално

  До коментар [#42] от "Мърмор":

  Баце отговаря много точно на етичното ниво на средния избирател.

  Гласуваш за прасе - получаваш кочина.
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2469 Неутрално

  Бойко ,Ердоганчо и лилиПутин са пътници и никой вече не им вярва,че са демократи...Хихи......

  shlshlshlshl
 52. 52 Профил на marksman
  marksman
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Не обичам да ме лъжат толкова нагло: „Неговата автентичност беше потвърдена от чужди лаборатории“! Ами не, не беше потвърдена от чужди лаборатории! Искам линк към оригиналната публикация на тези „чужди лаборатории“, защото, за голяма мъка и съжаление на несръчните манипулаторки като аФторката, мога сам да си прочета за какво става въпрос и да си направя заключение! Ясно ли е? В противен случай отнасям тези „записи“ в категорията, в която съм отнесъл измишльотините на Елена Йончева за „къщата в Барселона“, за която до ден днешен няма нищо, повтарям АБСОЛЮТНО НИЩО ОТ КАТАЛУНСКАТА ПРОКУРАТУРА! Никакво потвърждение, никакво заключение, буквално нищо, нищо и нищо! Чакам линк!
  —цитат от коментар 27 на Santos  Чакаш да те убедят с 200 може би?

  ?Ало телевизиите колко мъртви ви трябват за реклама ЕКСКЛУЗИВНО или БУКВАЛНО
 53. 53 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  Отношението му към медиите:
  Бойко в джипката се обръща към зам. министър Нанков и му казва да докара журналистите на строежа на магистрала Хемус, за да видят колко е хубаво (като за Дискавъри), а той пък му отговаря: веднага ще разпоредя.
  До такава степен всички около Борисов са свикнали той да нарежда за всяко нещо, че изобщо не се усещат, че някои неща не само не са в неговите прерогативи, но и са в нарушение на правни и конституционни норми. Както е в случая с незачитане разделението на властите и използване на четвъртата власт като подчинена на премиера.

 54. 54 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2182 Весело

  Несъмнено управлението му е рядко щастие.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 55. 55 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 605 Весело

  Какъв Бойко, каква демокрация, какъв тоя Запад, и къде е тоя Запад.... запад, запад, ама тя земята Кръгла. Търсим го тоя Запад с фенерче. Където и да застанете в света винаги може да кажете, че Запад е натам и така да си се въртите, докато празните ви глави уврат като Западна тенджера!
  Китай за 40г политика на 1 дете нараства от 900 млн на 1.3 млрд и нито ООН, нито едно правителство в СВЕТА не каза - абе тука има нещо, математически е невъзможно. Това Какво е като ние да станем от 9 млн на 13 млн. Смятайте за какви % става въпрос и за какво раждане, стига да сте завърши 3-ти клас(не ви трябва повече). Не става въпрос че императора или кмета решил да има 5 деца, говорим за 400 млн калпака. Дори не става въпрос, че Китай са извършили престъпление, не... просто някой ги прикрива, укрива и то доста добре.
  ООН е нелегитимна организация, не защото трябва да се забрани на Китай да прави
  каквото си иска в своята държава, а за разпространяване на ФЕЙК НЮЗ! ООН ще каже ли колко РЕАЛНО са китайците и какво се случва между 1980г и 2020г в Китай? Не може да чакаме нелегитимна организация да каже истината? Пък то излезе, че ООН не е организация на ОБЕДИНЕНИ нации, а на организация вятъра ме вее.
  Сега на преден план излезе СЗО - след като ООН се утвърди като дръж ми шапката фейк организация, има голяма вероятност СЗО да е същата. Вируса минава през маските, та не минава през тях, та туй, та унуй... въобще не знаят какво праят, сега дори и чарпогащник на баба си да сложите на носа и той върши работа. Пълен цирк. Тея хал хабер си нямат къде се намират. Според мен, изхождайки от този цирк, компании разработили ваксината биха имали по-добър морал и честност от разни организации като ООН. Туй обаче е КОНспирация, само че като не харесваш истинските данни и почваш да говориш за конспирации - летяща чиния кацна у Вашингтонг, след което слагаме и китайците до тях, значи и двете са лъжа. Лесна коспиративна борбеност! Казвате, че сестра му е к**ва!

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Angel Stoianov
  Angel Stoianov
  Рейтинг: 34 Неутрално
 58. 58 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Не очаквайте от медиите да ви говорят за ООН, Китай и легитимност. Понеже има голяма вероятност на журналиста да му кацнат извънземни на покрива. За това тука ще си говорим за Бойко, за мафия и най-важното... гласувайте майка, гласувайте, шъ опрайм бУлгария! Само мааме бойко и готово, готово ама друг път.

 59. 59 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Не обичам да ме лъжат толкова нагло: „Неговата автентичност беше потвърдена от чужди лаборатории“! Ами не, не беше потвърдена от чужди лаборатории! Искам линк към оригиналната публикация на тези „чужди лаборатории“, защото, за голяма мъка и съжаление на несръчните манипулаторки като аФторката, мога сам да си прочета за какво става въпрос и да си направя заключение! Ясно ли е? В противен случай отнасям тези „записи“ в категорията, в която съм отнесъл измишльотините на Елена Йончева за „къщата в Барселона“, за която до ден днешен няма нищо, повтарям АБСОЛЮТНО НИЩО ОТ КАТАЛУНСКАТА ПРОКУРАТУРА! Никакво потвърждение, никакво заключение, буквално нищо, нищо и нищо! Чакам линк!
  —цитат от коментар 27 на Santos


  Мдааа... диагноза, какво друго да каже човек... Иначе в моя роден край щяха да ти кажат че си рядка прашница...

 60. 60 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  В клинично и иронично отношение наистина българите имаме редкия шанс да ни управляват такива креатури.Никак не е лесно човек да си сменя мнението през един-два дни, да лъже откровено, да е хем "демократ", хем привърженик на държавното, хем да купува Ф-16 за милиарди, хем да строи руски тръби за милиарди, хем да е за конкурентна и силна икономика, но пък постепенно да монополизира цели сектори, хем да се тресе от скандали като нощното шкафче и записите, хем да е чист като сълза. И всичко това, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, платено от данъкоплатците и преизбрано вече 10 години!Е, как да не е рядък шанс? :):))
  —цитат от коментар 29 на debruckere


  Всичко това, благодарение на мъдрия бъгарски народ, друже...

 61. 61 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4346 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  "Той беше част от поредица други анонимно разпространени записи,
  в които звучаха не по-малко смущаващи обяснения и нареждания и от снимки
  и видео от спалнята"

  Мата Хари избачка Мата Харин?

 62. 62 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Поредната лъжа на планина псевдожурналистка. Коя точно лаборатория потвърди ,че записа е истински?٪
  —цитат от коментар 56 на Angel Stoianov


  А ти наистина ли имаш каквото и да било съмнение че това не е самия той?

 63. 63 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 605 Неутрално

  А ти наистина ли имаш каквото и да било съмнение че това не е самия той?
  —цитат от коментар 62 на xhi13317223

  а ти наистина ли имаш съмнения, че си почти 15г в ЕС и ЕК има всички механизми и лостове за борба с корупцията, може да свали което си иска правителство в България. Тебе, мене, Бойко, който и да дойде, щракат с пръсти и падаш. Ти знаеш ли какви механизмни изобщо имат ЕК? ЗНАЕШ ЛИ ГИ? Не ги знаеш, ами какво тогава тръгнали да говорите за Бойко и записи. Бахти смешната история, вие сте празни тенджери.
  Аз гласувам за Бойко, когато ООН, СЗО и ЕК станат легитимни, тогава ще си говорим за Бойко и фейк медии!

 64. 64 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 507 Любопитно

  Как не ви омръзна ката ден да въртите едни и същи лакардии!? Голям напън голям зор, а на изборите сте" напънала се планината и родила мишка! Включвайте се в ОФ- то, че пак ще останете в миманса.
  Материалът ви е калпав, щом Маджото ви е байряка и двата смисъла на тоя израз.
  Само с търкаляне на една и съща плоча няма да спечелите. Патетични сте!
  Изпитвам лек срам в годините назад, че ви вярвах, срам ме е от коментарите , които пишех тогава и подкрепата, която ви давах. Фалшиви герои, деца и внуци на партията

 65. 65 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Гнус ме е от ГРОБ и новия бай Тошо. Комунист мутра

 66. 66 Профил на Angel Stoianov
  Angel Stoianov
  Рейтинг: 34 Неутрално

  До 62А ти наистина ли имаш каквото и да било съмнение че това не е самия той##########
  ################
  Разбира се ,че имам.Сега има такава техника,че да имитират гласа на някого е елементарно.

 67. 67 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Неутрално

  До коментар [#56] от "Angel Stoianov":

  Поредната лъжа на планина псевдожурналистка. Коя точно лаборатория потвърди ,че записа е истински?٪
  —цитат от коментар 56 на Angel Stoianov


  Не мога да отговоря на въпроса коя лаборатория е потвърдила, че записът е истински.

  Нито пък ме интересува. Не виждам защо някой трябва да доказва, че е истински.

  Ако някой твърди, че не е той да го докаже.

  Записът е истински до доказване на противното. Дотогава никакви "глас, за който се предполага", а ясно и точно "запис, в който премиерът казва". Точка по въпроса.

 68. 68 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5024 Неутрално

  До коментар [#64] от "inatlivka":

  Това е класически пример за гьобелсова пропаганда. Една лъжа, повторена 1000 пъти, става истина.
  Забелязала ли си, че откато лилавите другари бяха хванати в срамна колаборация с комунистите на местните избори, Бойко Борисов и ГЕРБ са им по-черни от дявола? Нито една лоша дума за БСП. Всички атаки са срещу ГЕРБ. И за да се оправдаят, се опитват да изкарат ГЕРБ по-големи комунисти от БСП. Ако вярваха в това, което говорят, щяха ли да се хванат да министертват във второто бойково правителство? Тогава Христо Иванов не знаеше ли, че Бойко Борисов е слуга на Путин, милиционер, комунист и бивша мутра?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 69. 69 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Записът е истински до доказване на противното. Дотогава никакви "глас, за който се предполага", а ясно и точно "запис, в който премиерът казва". Точка по въпроса.
  —цитат от коментар 67 на Един препатил

  Нещо си объркал, точките и запетайките. Ако съществува благодатен огън, трябва да го докажеш, щом твърдиш че това наистина се случва и се ИЗЛЪЧВА ПО МЕДИИТЕ, като чудо! Евтина шашма излъчвана по всички телевизии, без обяснение! Твърдя, че се случва и не давам обяснения, някакво научно обяснение - няма да давам, ама някакво разследване - не няма да има. Това се случва, точка. Бойко е на записа, точка. Щом го твърдя, значи е така.

 70. 70 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До 62А ти наистина ли имаш каквото и да било съмнение че това не е самия той##########################Разбира се ,че имам.Сега има такава техника,че да имитират гласа на някого е елементарно.
  —цитат от коментар 66 на Angel Stoianov


  Ангеле, ако записът беше фалшив, досега да ти бяха изкарали доказателства за това. Освен това, Борисов сам призна в паниката си непосредствено след излизането му - на прес-конференцията където беше събрал цялата гербаджийска пасмина зад себе си, та дори беше прегърнал енда от героините от записа - ПКП! Има го в тубата, изгледай го отново...

  Не разбирам какъв е този садо-мазохизъм сами де са правите на балами, ама като така ви харесва - продължавайте напред - къде с 200, къде с повече...

 71. 71 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5024 Неутрално

  До коментар [#67] от "Един препатил":

  Всъщност, нещата са точно наопаки - този, който подхвърли записа, трябва да се яви с името и лицето си и да заяви - аз направих записа, тогава и тогава, имам тези и тези свидетели, имам и следните доказателства от конретна оторизирана лаборатория, че записът е автентичен.
  Дотогава всякакви "записи" и "снимки" са мазни, зле скалъпени компромати. Едно време дядо ми казваше "крият се лошите, срамните неща. Хубавите се показват и хората се гордеят с тях".

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 72. 72 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До коментар [#67] от "Един препатил":Всъщност, нещата са точно наопаки - този, който подхвърли записа, трябва да се яви с името и лицето си и да заяви - аз направих записа, тогава и тогава, имам тези и тези свидетели, имам и следните доказателства от конретна оторизирана лаборатория, че записът е автентичен. Дотогава всякакви "записи" и "снимки" са мазни, зле скалъпени компромати. Едно време дядо ми казваше "крият се лошите, срамните неща. Хубавите се показват и хората се гордеят с тях".
  —цитат от коментар 71 на Alarmstufe: Rot


  Би ли ми отговорил на един въпрос - къде се загуби онзи хубав човек - Влади Горанов, и защо аджеба изгоря такъв луд и млад?

 73. 73 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 896 Весело

  може се напише книга"дневникът на един луд" и ще има голям успех

 74. 74 Профил на Angel Stoianov
  Angel Stoianov
  Рейтинг: 34 Неутрално

  До 67 на един препатил.
  Ако някой твърди, че не е той да го докаже.#############
  ################
  По същата логика ако някой твърди че е той ,да го докаже.

 75. 75 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Любопитно

  До коментар [#64] от "inatlivka":

  Така като Ви чета и ме обзема подозрението дали пък Вие не сте най-известната героиня на онзи първи запис? Тази, за която премиерът така ласкаво се отзова?

 76. 76 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5024 Неутрално

  До коментар [#70] от "xhi13317223":

  Ангеле, ако записът беше фалшив, досега да ти бяха изкарали доказателства за това
  ***
  Тоест, някой трябваше да е доказал досега, че няма сестра? Да влиза в обяснителен режим? Ще ви се, и това е част от замисъла на кукловодите, ама няма да стане и затова сте бесни.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 77. 77 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  До коментар [#70] от "xhi13317223":Ангеле, ако записът беше фалшив, досега да ти бяха изкарали доказателства за това***Тоест, някой трябваше да е доказал досега, че няма сестра? Да влиза в обяснителен режим? Ще ви се, и това е част от замисъла на кукловодите, ама няма да стане и затова сте бесни.
  —цитат от коментар 76 на Alarmstufe: Rot


  Човече, изслушай логореята от юни тази година и после ми говори!

 78. 78 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Неутрално

  До коментар [#71] от "Alarmstufe: Rot":

  Като казахте "свидетели" - ами да, автентичността на записа беше потвърдена от трима свидетели: бившият главен прокурор Сотир Цацаров, настоящият главен прокурор Иван Гешев и бившият министър на финансите Владислав Горанов.

  В записа Бойко Борисов разказва на своя събеседник за разговор, който е имал в кабинета си с въпросните лица. И как Гешев му казал, че обича да се прави на луд, ама Борисов се прави по-успешно.

  Този разговор не може да бъде измислен. И не е измислен - ако беше Цацаров, Гешев и Горанов отдавна щяха да са си разкъсали ризите в люти клетви и опровержения. Най-паче Гешев, когото Борисов цитира. Но не би - те си замълчаха.

  А щом разговорът, за който разказва Борисов не е измислен то и записът е автентичен.

 79. 79 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Неутрално

  До коментар [#71] от "Alarmstufe: Rot":

  Като казахте "свидетели" - ами да, автентичността на записа беше потвърдена от трима свидетели: бившият главен прокурор Сотир Цацаров, настоящият главен прокурор Иван Гешев и бившият министър на финансите Владислав Горанов.

  В записа Бойко Борисов разказва на своя събеседник за разговор, който е имал в кабинета си с въпросните лица. И как Гешев му казал, че обича да се прави на луд, ама Борисов се прави по-успешно.

  Този разговор не може да бъде измислен. И не е измислен - ако беше Цацаров, Гешев и Горанов отдавна щяха да са си разкъсали ризите в люти клетви и опровержения. Най-паче Гешев, когото Борисов цитира. Но не би - те си замълчаха.

  А щом разговорът, за който разказва Борисов не е измислен то и записът е автентичен.

 80. 80 Профил на Sevim HALIBRYAM
  Sevim HALIBRYAM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Това е положението Минке!
  Премиерът слънце! Вундеркинд-а на Балканите! Все епитети кой от кой по силни и величаещи негово превъзходителство Премиера. Ама сме и ние един народ...
  "Срещнали се на полянка,

  прабългарин и славянка.

  Цуни-гуни, вади-тури,

  Народили чукундури.

  Хем ебливи, хем крадливи,

  но най-вече завистливи.”
  Радой Ралин

 81. 81 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 507 Любопитно

  До коментар [#68] от "Alarmstufe: Rot":

  ++++++++++++++++++++
  От действията им все пак има някаква полза, на мнозина им се отвориха очите и си дадоха сметка какво представляват тия псевдодемократи
  Маските паднаха и се видя, че царят е гол
  Не може да гласуваш за проруски кандидат- президент издигнат от БСП, да подкрепяш Острието на комунистите сестра Галева, да си приятел с Маджо и да си десен.
  Но поне и за слепците и за по- наивните и лековерни, като мен , картинката се изясни и е кристално- ясна.
  Внуците и децата на комунисти си остават такива, както находчиво един другар беше споделил, това заболяване се предава по полов път,.......и явно лекарство все още не е открито

 82. 82 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 507 Весело

  До коментар [#75] от "Един препатил":

  Де да беше мъжът ми милионер, а гаджето ми да се къташе в Дубай!
  Де да беше ...

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3335 Неутрално

  Цитатите биха били смешни, ако не бяха толкова тъжни, все пак са изречени от премиера ни.
  Думите "Президентът Радев ме следи с дрон" са "родили" нова бълг. поговорка - Ако видиш в спалнята си президентски дрон - на парИ е! :)

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 87. 87 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Неутрално

  До коментар [#76] от "Alarmstufe: Rot":
  До коментар [#82] от "inatlivka":

  Извинете, вас двамата къде точно ви сърби? Че записът не е автентичен ли? Изглежда не - такова нещо не сте казвали. Явно нямате никакви съмнения в неговата автентичност.

  Или само това, че някой не ви е дал точно такива доказателства, каквито можете да измисляте до безкрай?

  Е, няма да ги получите. Ако искате нещо - вие доказвайте.

 88. 88 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1205 Неутрално  Думите "Президентът Радев ме следи с дрон" са "родили" нова бълг. поговорка - Ако видиш в спалнята си президентски дрон - на парИ е! :)
  —цитат от коментар 86 на Bramasole


  Ма моля Ви се - това е някакъв компромат срещу Борисов - няма доказателство че именно той е изрекъл тази чутовна глупост...

 89. 89 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  Аз чакам трепетно някой запис на разговор на Наско или Бойкикев, от чиято уста капят мед и масло, маргарит и бисер, звучи звънка родна омайна реч! Да чуем култура!
  Или на Радан някой неформален запис, на Радан, за когото сякаш е писаното "от устата Му излизаше меч, остър и от двете страни!"
  Телефонните комуникации на Ламбовски и те са на равнище, сигурно е!
  В краен случай поне на Настимир Ананиев да се прежали някой да направи запис, ако разбирате какво искам да кажа. Както си говори с Галева.

 90. 90 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Тиквата е изпечен мошеник, каквото и да казва винаги е лъжа в негова изгода. Тунингован е в редиците на БКП-то, където като правоверен комунист е плащал членски внос за да получава днес кюлчета. Гарантирано от ГЕРБ!

 91. 91 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 523 Неутрално

  Б.Б. нали още преди 10 години каза, че сега като премиер му е много по лесно, отколкото като кмет на София. Сега просто вдигал телефона и се обаждал на ресорния министър, преди трябвало всичко сам да върши.
  Пък се казва, че много трудно било да си премиер. Е кога говори истината?!

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 93. 93 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  До коментар [#25] от "Незнайко в Слънчевия град":

  “ Ние плебеите се возим в тролеите,
  а тези в "Чайките", ни е#@ха майките.

  Велик...”
  ——
  Се едно ББ го е писал, вярно. Затуй ли ти харесва?

  Апропо, кът си фен на РР, мойш ли обясни как са го направили член на съюза на писателите? Не трябва ли да си първо писател?

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 94. 94 Профил на Angel Stoianov
  Angel Stoianov
  Рейтинг: 34 Неутрално

  Проблема е ,че алтернативата с нищо не е по различна от управляващите в момента.Няма как да гласувам за червената номенклатура,само защото искат властта.Със стари к..ви нов бардак не се прави.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2889 Весело

  До коментар [#82] от "inatlivka":

  До коментар [#75] от "Един препатил":Де да беше мъжът ми милионер, а гаджето ми да се къташе в Дубай!Де да беше ...
  —цитат от коментар 82 на inatlivka


  Е, не сте за ожалване. Щом си имате и мъж и гадже - пей сърце!

 97. 97 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 243 Весело

  Ако мислите, че избирателите са нещо по-различно..

 98. 98 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2877 Неутрално

  Мъка, мъка, мъка, много умно-красива мъка :)

  Но нищо някой ден може и да разберат, че няма значение цвета на котката, важното е да лови мишки. :)

 99. 99 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2453 Неутрално

  До коментар [#40] от "Waryan Wrynn":
  —цитат от коментар 43 на BiGman1

  Наистина е рядък... Време е да го впишем в Червената книга и като изчезнал вид !
  —цитат от коментар 40 на Waryan Wrynn


  Някъде към 2030год...дотогава ще се пържите в собствения си сос на омразата...

  Каква омраза?
  Само възхищение тече от постингите, коментиращи невероятно самооблъщение, самолюбие, възхищение от свършената работа от единствения, който може да я свърши – Бойко Борисов!
  Да коментират докторите!
  Доктор Михайлов например.
  Ти го харесваш, знаем, 🤣😎 и няма да ти пречим.

 100. 100 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 507 Весело

  До коментар [#96] от "Един препатил":

  Е не сме, като някои прекрасни госпожи с малки черни рокли с повече от едно гадже, но поне имам мъж, за гадже и не мечтая, така че не се оплаквам
  П.О. не всички тъчем по на няколко стана, някои сме по- консервативни ИО старомодни

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK