На живо

След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

Избрано от редактора
След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Велко Ангелов



Предсрочните избори изглеждат все по-вероятни, след като днес втората по численост парламентарна група - на "Има такъв народ", потвърди, че възнамерява да върне проучвателния мандат, без да направи опит за съставяне на правителство.


Партията на тв водещия Слави Трифонов изпревари получаването на мандата и обяви, че кандидатът ѝ за премиер - световният шампион по шах Антоанета Стефанова, ще го върне незабавно, т.е. без да използва седемте дни, на които има право. Това ще скъси времето, което президентът обяви, че ще даде на парламента за приемане на промени в изборното законодателство и актуализиране на държавния бюджет.




Според Конституцията последният мандат трябва да отиде при избрана от държавния глава група, без оглед на числеността й. "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън" вече дадоха да се разбере, че не възнамеряват да реализират мандата. БСП и ДПС досега отказват конкретни коментари дали биха се опитали да съставят кабинет, но дори и да приемат, трудно биха събрали достатъчно подкрепа. При това положение държавният глава ще трябва да състави служебно правителство, а партиите вече започнаха неформално да обсъждат възможностите за нови избори през юли, като засега най-често споменаваните дати са 11 и 18 юли.


Ситуацията беше използвана от премиера в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов за поредна словесна атака срещу опонентите му. Той продължи линията си на поведение от миналата седмица - да се появява всеки ден във "Фейсбук" с преки излъчвания на заседания с хора на различни нива в управлението управлението си. Днес поводът беше представяне на националния План за възстановяване и устойчивост - тема, по която миналата седмица демонстративно отказа да говори пред Народното събрание. Хронология на най-важните новини около опитите за съставяне на ново управление четете в статията.

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отрече обвинението, което отправиха част от политическите сили, че бяга от отговорност, след като партията му днес обяви, че ще върне мандата за съставяне на правителство, веднага щом президентът й го връчи. Това породи остри реакции. "Не е вярно, че бягаме от отговорност", заяви лидерът на "Има такъв народ" във включване на живо на страницата му във "Фейсбук".


На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш "Ти си страхливец", как да коментирам нещо подобно?


Слави Трифонов,

лидер на "Има такъв народ"


"Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател. ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет. Съставяне на кабинет в такава ситуация - кабинет на малцинството, е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което ние се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", обясни Трифонов.


Подробности четете тук.


На извънредно заседание тясното ръководство на БСП - Изпълнителното бюро, прие позиция, в която се казва, че с връщането на мандата Слави Трифонов е провалил възможността да се разгради моделът "Борисов". В нея се посочва, че партията му "Има такъв народ" цели единствено промяна на изборните правила за овладяване на Централната избирателна комисия и увеличаване на секциите в чужбина, с което помага на ДПС. Повече четете тук.

Започна кампания за мораториум върху строежите по дивите части на Черноморието

Инициативата "Зелени закони" призова депутатите да приемат временен мораториум върху застрояването на дивите части от Черноморското крайбрежие, докато не бъдат приети поредица от правила, гарантиращи опазването им.


След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© "Зелени закони"


В отворено писмо до парламента от инициативата посочват, че основната цел на забраната би била да не позволи в периода на евентуално междувластие да се стигне до унищожаване и на последните диви кътчета по морето. Природозащитниците настояват за най-малко 6 месеца да се спрат строежите, включително започналите, в зони А и Б на крайбрежието, които:
се намират в зони без действащи териториално-устройствени или общи устройствени планове


са в имоти, придобити чрез заменки


нямат оценка за въздействието върху околната среда


са върху дюни


се намират в защитени територии


Пълният текст на отвореното писмо може да бъде прочете тук, а "Зелени закони" предлагат на всички, които подкрепят идеята им, да изпратят апела в писмо до [email protected] или да копират съобщението във "Фейсбук", като тагнат депутатите, които смятат, че ги представляват.

Съдът образува дело за мораториума върху действията на кабинета

Конституционният съд е образувал дело искането на депутати от ГЕРБ за обявяване за противоконституционен на приетия миналата седмица от парламента мораториум върху действията на Министерския съвет в оставка.


След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Искането беше внесено тази сутрин и от управляващата партия настояха за ускорено произнасяне, тъй като решението лишава болниците от възможност да се разпореждат с имущество си по време на пандемията от COVID-19.


Докладчик по делото е Константин Пенчев, става известно от съобщение в сайта на съда.

Манолова призова парламентът да се върне към проблемите на гражданите

След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Юлия Лазарова


Лидерът на парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" призова останалите формации в парламента да не се занимават само с партийни маневри, а да се заемат с това, за което са били избрани - "с проблемите на българските граждани". В коментар за решението на "Има такъв народ" да върне неизпълнен управленския мандат, тя посочи, че очаква да чуе мотиви и подчерта, че в момента конституционната процедура е ангажимент и отговорност на президента и на лидерите на двете най-големи партии.


Попитана дали коалицията ѝ е готова да предложи правителство, ако получи третия мандат, Манолова отговори, че не намира за логично президентът да го връчи на най-малката парламентарна група.

Ние сме активни, работливи, можем да носим отговорност, но не смятам, че е нормално зад гърба на най-малкия да се скрият големите”


Мия Манолова,

съпредседател на "Изправи се! Мутри вън", на въпрос дали коалицията би опитала да състави кабинет, ако получи третия мандат


Тя прогнозира "тежко икономическо и социално лято" ако депутатите продължат да неглижират очакванията на хората за решаването на техните проблеми.

Предсрочни парламентарни избори през юли - това е най-често повтаряната прогноза на парламентарните формации след потвърждението, че "Има такъв народ" ще върне проучвателния мандат, без да се опита да състави правителство.


На ход е президентът Румен Радев, който трябва да връчи втория, а след това и трети мандат. Той вече даде знак, че ще осигури на парламента известно време, за да промени изборните правила и да актуализира държавния бюджет, но декларира, че няма и да проточва конституционната процедура.


Според коментарите - засега всички неофициални, много вероятно е да се върви към нови избори на 11 или на 18 юли. Подробности - тук.

Борисов заплаши общините да спре санирането, ако не го подкрепят

Стоп кадър от видеото, излъчвано във фейсбук профила на Бойко Борисов

© Дневник

Стоп кадър от видеото, излъчвано във фейсбук профила на Бойко Борисов


Премиерът в оставка Бойко Борисов заплаши кметовете в страната, че ще спре програмата за саниране, ако не заявят незабавна и публична подкрепа за нея.


"Обръщам се към Националното сдружение на общините. Ако не реагират веднага, защото ГЕРБ е единствената партия, която счита санирането за важно, ще я извадим от програмата", предупреди тази сутрин Борисов във видео, излъчвано във фейсбук профила му. Поводът бяха критиките на останалите партии в новото Народно събрание по националния План за възстановяване и устойчивост - че вместо за дигитализация и зелени проекти, правителството предвижда да похарчи голяма част от парите по европейския механизъм за възстановяване от COVID-19 за саниране и пътни строежи.


По-малко от седмица, след като демонстративно отказа да отиде на изслушване в Народното събрание по темата, Борисов свика експерти на партията си, за да обяснят акцентите на плана. Представянето отново беше от дома му в Банкя, където се възстановява от получена при футболен мач травма, и беше излъчвана във "Фейсбук". Срокът за изпращане на документа в Еврокомисията е 30 април, а кабинетът в оставка остави депозирането му на следващото правителство.


Координаторът на плана - вицепремиерът Томислав Дончев, заяви, че дебатът срещу документа се води основно се води "от хора, които са чели първите 10 страници" и отрече вътре да им "само асфалт и стиропор". Като акцент заложените образователни политики ресорният зам.-министър Карина Ангелиева посочи създаването на модерни лаборатории за природни науки в училищата, както на построяването на студентски кампуси. Шефът на агенцията за научни изследвания и иновации Мартин Дановски акцентира върху привличането на инвеститори за публично-частни партньорства за нови индустриални паркове чрез осигуряване на нужната инфраструктура от държавата. Зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков открои плановете за създаване на газопроводи за пренос на "зелен водород" (произведен чрез възобновяема енергия - бел.авт.), за осигуряване на енергийна ефективност на сградите и на модерно лед осветление в общините. Здравния министър Костадин Ангелов съобщи, че със средства по плана ще бъде създаден център за обучение по спешните интервенции в първите минути от настъпване на мозъчен инсулт - една от най-честите причини за смърт в България. Видео от изявленията - тук.

"Демократична България" ще коментира утре решението на Трифонов да върне мандата

След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Юлия Лазарова

От обединението "Демократична България" засега се въздържат от коментар по решението на "Има такъв народ" да върне мандата за съставяне на правителство още при получаването му от президента.


"Имаме заседание на колективни органи, след което ще се произнесем. Най-вероятно това ще стане утре", каза за "Дневник" Христо Иванов, лидер на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България". Обединението беше заявило готовност да подкрепи партията на Слави Трифонов при опит за съставяне на правителство. Трите формации, заедно с другата нова в парламента - "Изправи се! Мутри вън!", обаче имат общо 92 депутати, доста под необходимите 121 за мнозинство. Подробности - тук.

ГЕРБ сезира съда за мораториума върху решения на кабинета

След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Дневник

При предсрочни парламентарни избори ще бъдат похарчени 50-60 млн. лв., но резултатът може да е същият, коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. Според нея лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов трябва да се появи публично, а не да пише постове, които били писани от задкулисието. Тя определи като безотговорно отношение нежеланието да се носи отговорност за държавата.


По-рано днес в публикация във "Фейсбук" Трифонов обяви, че кандидат за премиер ще бъде Антоанета Стефанова, а мандатът ще бъде върнат.


ГЕРБ внесе искане в Конституционния съд за обявяване за противоконституционен на приетия миналата седмица от парламента мораториум върху действията на Министерския съвет в оставка. Искането е да се произнесе възможно най-бързо заради спирането на разпореждане с имущество в болниците по време на пандемия.

Борисов пак нарече Трифонов "страхливец" и предложи "непоискана помощ"

След изборите: Трифонов предварително отказа мандата за кабинет, очертава се нов вот през юли (хронология)

© Дневник

Премиерът в оставка Бойко Борисов атакува остро Слави Трифонов както за избора на премиер, така и за решението да върне управленския мандат неизпълнен. Той отново нарече Трифонов "страхливец", защото отказва да управлява с "мнозинство от 165 депутати" - мнозинство, което Борисов изчислява на база гласувалите за избор на новия председател на парламента Ива Митева.


"Моите уважения към шампионката по шахмат, но тук става дума за спорта, наречен управление и политика. Според мен трябва партията, която управлява, да си излъчва премиера", заяви Борисов на поредна работна сбирка в дома си в Банкя, излъчвана пряко в профила му във "Фейсбук". Срещата, която продължава и в момента, е посветена на Плана за възстановяване и устойчивост, по който премиерът в оставка беше задължен да докладва в Народното събрание, но отказа да се яви пред депутатите. Традиционно обаче Борисов я започна с изложение по случващото се в страната.

Тайно се надявах на патова ситуация, но изпаднахме в цугцванг - всеки ход е грешен оттук нататък


Бойко Борисов,

премиер в оставка, обяснява политическата ситуация с шахматна терминология

Той на няколко пъти повтори, че Трифонов е бил длъжен лично а приеме мандата и да поеме отговорност за управлението. Самият Борисов изпрати като кандидат за получаване на предварително обречения мандат Даниел Митов. Аргументът му беше, че така се опитва да улесни преговорите с други партии, въпреки че няма по-подготвен от него самия.


Премиерът в оставка разви отново тезата, че нови избори няма да доведат до различен резултат в парламента, а ще бъдат загуба на време и пари: "За избори ще отидат още 60 млн. лв. Вместо да ги вкараме в продукт за държавата, ние ще търсим на някого абсолютно мнозинство. Той и царят нямаше такова мнозинство".


В заключение, Борисов подчерта: "Понеже народът ни е по-мил от всичко, ние им даваме още веднъж непоискана помощ".

Лидерът на втората по численост политическа сила - Има такъв народ", Слави Трифонов обяви във "Фейсбук", че формацията му ще върне мандата за съставяне на правителство, тъй като няма необходимия брой депутати или партньори, за да му осигури стабилно парламентарно мнозинство.


Кандидатът за премиер на партията му ще бъде световният шампион по шахмат и настоящ депутат Антоанета Стефанова, която върне проучвателния мандат "на секундата".


Заявката на Трифонов идва три седмици след изборите и означава, че на президента Румен Радев предстои да определи трета парламентарна група, на която да даде шанс за формиране на управление. "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън" вече дадоха да се разбере, че не възнамеряват да реализират мандата. БСП и ДПС досега отказваха конкретни коментари дали биха се опитали да съставят кабинет. Ако и третата група върне проучвателния мандат неизпълнен, Румен Радев ще трябва да назначи служебно правителство, да разпусне Народното събрание и да насрочи нови парламентарни избори. Подробности - тук

Коментари (517)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 961 Неутрално

  Ясно ли му е че ако има предсрочни избори ще е на дъното на класацията !!!

 3. 3 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 869 Неутрално

  В бившото ни царство, данъчно досподарство.

 4. 4 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3073 Весело

  "тук става дума за спорта, наречен управление и политика" - и верен на стила си Баш Бисерът на ГРЕБящите предлага ли, предлага! Той си е дашен по принцип, но пък много настоятелен, въпреки, че никой не го калесва!?

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 5. 5 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  "...заяви Борисов на поредна работна сбирка в дома си в Банкя"

  Борисов защо не ходи в министерски съвет да си провежда сбирките? Нали има служебна кола и шофьор. А ако е още в болнични и затова не ходи на работното си място, защо не остави този, който го замества, докато е в отпуск по болест - Томислав Дончев, той да изпълнява функциите на премиер министър, както е по кодекс?

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на serafin
  serafin
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Един неук дава оценки за качества и достойнства, които въобще не притежава...

  Ако искаш нещо да НЕ бъде свършено създай комисия
 8. 8 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1760 Неутрално

  Да влиза Годжи, дългия е мишок.

  Може и Гъмзата

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 9. 9 Профил на foxhd
  foxhd
  Рейтинг: 268 Неутрално

  Много ги е страх от нови избори , дали защото друг ще ги организира.

 10. 10 Профил на wqc45512416
  wqc45512416
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Не съм за ИТН, ама щом Бойко реве и дава депутати, значи е правилния ход.

 11. 11 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Боце все едно е взел сергия на женския пазар и продава тикви на промоция.

 12. 12 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Хи Хи. Подготвям такъмите за мътна вода.
  Хаосът - извор на големи възможности.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Весело

  Залози при нови избори?
  На старите повечето сбъркаха, вкл. и аз, особено за Трифонов.

 16. 16 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 585 Гневно

  "Има такъв народ". но "Няма такъв въздухар" като Уичиндолският!

  Защо, бе Слави?
  Подведе толкова народ, за да ти лъсне страхливата чутура?
  Отклони толкова противници на ГЕРБиджика, които наистина можеха да демонтират Барба Ганьос-Банкялията!
  Цял живот си се гушкал със "силните на деня" и мутрите, такъв си и сега!

 17. 17 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1760 Неутрално

  Бабуването на Радев излезе ялово.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 18. 18 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1227 Неутрално

  Аре дърпайте му шалтера на Бокича, омръзна на цяла България с тъпотиите си.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 19. 19 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  Много ги е страх от нови избори , дали защото друг ще ги организира.
  —цитат от коментар 9 на foxhd


  Само последните избори бяха организирани от ГЕРБ,

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 20. 20 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 585 Неутрално

  До коментар [#5] от "Fiji":


  Борисов защо не ходи в министерски съвет да си провежда сбирките?
  —цитат от коментар 5 на Fiji


  Боли го кутрето на едната лапичка!

 21. 21 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#14] от "fes18649563":

  Да, и Трифонов се погрижи спешно да се закрие ревизията

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 22. 22 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2227 Неутрално


  « ... за избори ще отидат още 60 милиона лева, вместо да ги вкараме в продукт за държавата ... «


  Държавник си ни е той и това си е!
  Колко много го заболя за тези евентуални 60 милиона и с каква лекота ни отмъкна едни 3 + милиарда за тръбата на Путин .
  На следващите избори това от Банкя, ще го духа с 200 и за това плаче за НЕроден Петко .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 23. 23 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Не бързайте със заканите,защото нищо чудно ГЕРБ отново да бъде пръв в предстоящите избори и то с по-голяма преднина,за сметка на "Мутри вън" и ИТН.Мухата,когато ще мре,най много хапе.Не се казва "хоп" преди да скочиш...

 24. 24 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  "...заяви Борисов на поредна работна сбирка в дома си в Банкя"Борисов защо не ходи в министерски съвет да си провежда сбирките? Нали има служебна кола и шофьор. А ако е още в болнични и затова не ходи на работното си място, защо не остави този, който го замества, докато е в отпуск по болест - Томислав Дончев, той да изпълнява функциите на премиер министър, както е по кодекс?
  —цитат от коментар 5 на Fiji


  Нали има мораториум.
  И да ходи нищо не може да пипа.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 25. 25 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Всичко върви по план! Единствените с кадрови потенциал и втзможност да получат подкрепа са ДБ и накрая те ще съставят правителетво. Боко и на тях ще продаде 5-6 тикви.

 26. 26 Профил на keepwalking
  keepwalking
  Рейтинг: 590 Неутрално

  Някой сеща ли се Коритаров и Иво Инджев ...и двамата бяха уволнени защото питаха неправилни въпроси ...И боко громеше БСП от сутрин до вечер за свободата на словото..и как махали неудобни журналисти .

  И сега ако някой критикува вожда като даскала от УНСС ,те уронват престижа на учебното заведение щото критикуват властта и биват уволнявани .

 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  Ами нови избори. Политиците трябва да се научат да им е трудно.

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 585 Неутрално

  До коментар [#15] от "boevbisser":


  Залози при нови избори?На старите повечето сбъркаха, вкл. и аз, особено за Трифонов.
  —цитат от коментар 15 на boevbisser


  А, стига, бе!
  Не мога да повярвам че си се подвел по Слави!

 29. 29 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4080 Весело

  " Премиерът в оставка разви отново тезата, че нови избори няма да доведат до различен резултат в парламента, а ще бъдат загуба на време и пари: "За избори ще отидат още 60 млн. лв. Вместо да ги вкараме в продукт за държавата, ние ще търсим на някого абсолютно мнозинство. Той и царят нямаше такова мнозинство"."

  Интересно, че ГЕРБ вият на умряло ! При променен ИК и без купен вот, без броене на чувалите от тяхна страна, любопитно на кое място ще се сринат в големите градове !

 30. 30 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 600 Любопитно

  "заяви Борисов на поредна работна сбирка в дома си в Банкя"
  Тоя не е ли чувал за сградата на МС, където правителството заседава и взима решения?
  За говорител на МС?
  За демокрация?
  Конституция?

 31. 31 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#15] от "boevbisser":

  1-3-2-4-патриоти-5

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 32. 32 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  Да влиза Годжи, дългия е мишок.Може и Гъмзата
  —цитат от коментар 8 на diq55699032


  Краси Радков в ролята на ББ

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 33. 33 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2980 Любопитно

  Защо министерският съвет заседава в зайчарника ? Зайците на бай Х нямат капка уважение към джавата .

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на dinema
  dinema
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Боко:"Според мен партията, която управлява трябва да отиде да си вземе мандата и е редно да обясни, защо със 165 мандата не може да управлява. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния вот."
  За такъв пас от Слави боко дори не е мечтал.
  Крачун излъга избирателите си и достигна някакъв връх в кариерата си ... на политически шоумен. След това (за да разбере и футболист № 1) ... от дузпа тъч.

 36. 36 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  Не съм за ИТН, ама щом Бойко реве и дава депутати, значи е правилния ход.
  —цитат от коментар 10 на wqc45512416



  А тези бойкови депутати, дали няма да упражнят зависимост вместо подкрепа, в един много удобен за сриване утрешен ден и да помогнат на мутрата да се върне на бял кон ?
  Тези десетина мутренски депутати са сиренцето в капана, но няма балами които да се полакомеят за него .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 37. 37 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  Честно казано мисля, че е време и двамата гологлави “мъжкари” с черни джипове, дето “умния” народ ин даде 44% да изпълзят от фейсбук-дупките си и да почнат малко по-уважително поне към собствените си избиратели.

  ББ не спира да говори глупости и да драпа само и само да няма служебен кабинет, а другата гола глава ми предлага за премиер шахматист с икономика и 5 езика...

  Извинете. Само от моя курс в университета мога да изброя 10 икономиста с 5 езика, всеки от които РЕАЛИЗИРАЛ СЕ ИКОНОМИСТ !!!

 38. 38 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Весело

  До коментар [#28] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Подцених му резултата, мислех, че ще вземе 12 %, а той взе 18 %.
  Сега - не знам, едва ли ще вземе по-малко от 18, въпросът е колко ще вземат Герб. Струва ми се - не повече от 20-22%. Да видим.

 39. 39 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Вече имаме тъй бленуваното електронно правителство-Бойко Борисов управлява чрез фейсбук...

 40. 40 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  До коментар [#35] от "dinema":

  В твоя коментар единствената лъжа е , че Трионов има 165 мандата. Последния път когато проверих, бяха 51.

 41. 41 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 585 Неутрално

  Слави не можа да танцува дори месец, да не говорим за лято!
  Получи си СЕКУНДАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЛАВА, сега да върви по дяволите!
  _____________________

  ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ИЗБОРИТЕ!


  И не залагайте на Тошко-Африканковски или Дълги Празнодумци!

 42. 42 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Вървим към възможно най_лошият вариянт за Герб. Служебно правителство и нови избори. Там вече ще се смеем

 43. 43 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1638 Неутрално

  “Премиерът в оставка Бойко Борисов атакува остро Слави Трифонов...”

  Логореята от Банкя ни заля отново!
  Споделете дали националните телевизии отново прекъснаха програмите си, за да излъчат монолога на “обикновения гражданин”

 44. 44 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Весело

  До коментар [#31] от "дерибеев":

  Не разбрах.

 45. 45 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  Дневник, започнете да се съобразявате с читателите и НЕ НАСЛАГВАЙТЕ ТЕМА ВЪРХУ ТЕМА, защото ни отнема много време да търсим обновяването надолу!
  Как не се съобразявате изобщо...

 46. 46 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  До коментар [#15] от "boevbisser":1-3-2-4-патриоти-5
  —цитат от коментар 31 на дерибеев


  Да предположим "патриотите" влизат . Буци или запазва или губи електорална тежест. Какво следва

  SHADOWS of SOFIA
 47. 47 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Виждам г-н Борисов отново се е пенявил по Фейсбук. Взе да му става навик. Ще вдигне и кръвно наред с минискуса. Няма как ИТН да състави правителство със 100 депутата, срещу 140 на коалицията "Гешев", каквито и лакърдии да раздува премиера, и той много добре го знае. Редно е да се лекува.

 48. 48 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Бабуването на Радев излезе ялово.
  —цитат от коментар 17 на diq55699032


  Не се напъвайте толкова, че ще разкаляте терена! Това до тук не беше бабуване, а следване на правилата залегнали в Конституциата. Не съм сигърен, че вие гербиджа, знаете какво е това. Бабуването започва сега.

 49. 49 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 656 Неутрално

  Фактически Слав отново не отговаря на най важните въпроси. С каква политика ще управлява. Леви, десни, НАТО, Русия, ЕС, Азия, здраве, образование, . Пример- ГЕРБ направиха ремонти на всички училища и детски градини, увеличиха заплатите двукратно на учителите, но не решиха главния въпрос на българското образование, а именно ниско качество, неграмотни с дипломи и неконкурентноспособност на завършилите

 50. 50 Профил на mustak_dete
  mustak_dete
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Няма по-голям чалгар от министъра в оставка.

 51. 51 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  Гаврата с чичкото без коса от плевенските села започна...
  Не е хубаво така, не е християнско, все пак сме в
  Страстната седмица!
  Може би е по-разумно да опитаме да помогнем на братята и сестрите си, които напуснаха разума и подкрепиха този....?!
  Притчата за Блудният син е фундаментален принцип за вярата ни!

 52. 52 Профил на yp123
  yp123
  Рейтинг: 351 Весело

  Точно Фончо да говори как някой е трябвало да вземе мандата лично и да поеме отговорност е доста нагло...

 53. 53 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  Чалгаря се оказа патерица на ГРОБ и сараите. Едни нови избори, спретнати насред лято, няма да направят нищо друго освен бетониране на статуквото ГРОБ-сараи-патриоти.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 54. 54 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#44] от "boevbisser":

  Подредени според сегашното им класиране, третите ще станат втори, петите шести....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 55. 55 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 585 Неутрално

  До коментар [#38] от "boevbisser":


  Сега - не знам, едва ли ще вземе по-малко от 18, въпросът е колко ще вземат Герб. Струва ми се - не повече от 20-22%. Да видим.
  —цитат от коментар 38 на boevbisser


  Дано си прав!
  От първите си избори да последните, РЕЗУЛТАТИТЕ НА ГЕРБ ВИНАГИ СА БИЛИ НИЗХОДЯЩИ!

  Дано тенденцията се запази!

 56. 56 Профил на Принц Серж
  Принц Серж
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Баце толкоз обича народа, че устремно отиваме към първо място в света по смъртност от ковид.

 57. 57 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4085 Неутрално

  До коментар [#37] от "debruckere":

  И що пък да не предложи световната ни шампионка по шахмат?! Няма да се справи със схемаджиите?! Отделно, че е известна в цял свят.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 58. 58 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  До коментар [#27] от "К2":

  Дано разбирате, че нови избори няма да произведат качествено различен резултат с изключени на факта, че мнозина от гласоподавателите на чичкото без коса от плевенските села ще са разбрали какво са причинили на себе си и на Отечеството???
  Дано разбирате, че особено в тази ситуация "трудното" отново няма да е за политиците, а за данъкоплатците???

 59. 59 Профил на choguna
  choguna
  Рейтинг: 1193 Неутрално

  Интересно е как победителят се предлага на победения.

 60. 60 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Горката ни Територия!!!!
  Наистина, Няма друг такъв прост народ!
  И още нещо, много съществено - Територията се "управлява", т.е. командва, през Фейсбук! Отвратително!

 61. 61 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  Бабуването на Радев излезе ялово.
  —цитат от коментар 17 на diq55699032



  Глупости !
  Радев тепърва ще бъде на ход, след блама за шайката и след отказите за съставяне на правителство, защото той не може да откаже - КРБ го задължава .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 62. 62 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3040 Весело

  И какво сега?
  Нали досега беше зор да управляват, а като се откри такава възможност не искали.
  Преди и ДБ се канеха да реализират мандата, ако им се даде, сега и те дават на заден...
  Никой не иска властта. И защо така?

 63. 63 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Един човек колкото не го отразяващ толкова повече пикае кръв. Това се случва сега с Герб. Слави си следва програмата, не прави 10 включвания на ден от вилата да квичи. Когато дойде момента проговори и им го каза в лицето: че са алчни и зависими. Точка. Промяна в ИК и нови избори и Герб в чекмеджета на историята

 64. 64 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 463 Неутрално

  До коментар [#49] от "rexdog2004":

  Прав си, но на тези въпроси НИКОЯ партия от парламентарно представените не е отговорила ясно и конкретно. Няма някой да е казал от какви принципи ще се ръководи. Всичките им "програми" ги изчетох. Не е само Слави.

 65. 65 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Само бъдещето може да покаже дали Слави е постъпил правилно.Досегашните му ходове бяха изненадващо добри.

 66. 66 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Весело

  До коментар [#54] от "дерибеев":

  Не мисля, чи си прав, макар че Манолова почти сигурно ще е на ръба.
  Според мен може да видим
  Герб -22 %
  Слави - 20 %
  БСП - 17 %
  дпс - 13 %
  дб - 12 %
  патриоти плюс Марешки, отново обединени - 5 %
  Манолова - 4 %
  други - Божков, Цветанов, възраждане- 2-3 %

 67. 67 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2462 Неутрално

  Печеливш ход за Слави ... Дали следващата парламентарна грипа на която Президентът даде мандат ще направи правителство и ИТН го подкрепи .... или пък не и отиваме на нови избори ГЕРБ и БСП губят, Слави (ИТН) не понася негативи и в двата случая.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 68. 68 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 15 Весело

  Много ги е страх от нови избори , дали защото друг ще ги организира.
  —цитат от коментар 9 на foxhd


  Па те ГЕРБ са организирали един единствен път Парламентарни избори, и това са ПИ2021

  Като гледам как всеки път вие биеше като маче у дирек, според мен ББ изобщо не го е страх. Напротив. Твърде вероятно е протестният вот да се върне при "стабилните" партии с оглед липсата на управленски потенциал у опозицията.

 69. 69 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Нови избори скоро, това е чудесно, ГЕРБ няма да вземат и 15%, и Борисов накрая ще се махне.
  Макар явно да иска на всяка цена да е във властта, иначе става подсъдим

 70. 70 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Тука доста от коментиращите забравят един много важен факт. Ще има служебно правителство назначено от Радев. Същия Радев, за който в записитие Борисов казва "Акъл се набива на умен човек, на прост човек *** се набива" и води открита война с него. Това правителство дали ще прави нещо друго освен давади кирливи герберастки ризи, как мислите?

 71. 71 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  До коментар [#27] от "К2":Дано разбирате, че нови избори няма да произведат качествено различен резултат с изключени на факта, че мнозина от гласоподавателите на чичкото без коса от плевенските села ще са разбрали какво са причинили на себе си и на Отечеството???Дано разбирате, че особено в тази ситуация "трудното" отново няма да е за политиците, а за данъкоплатците???
  —цитат от коментар 58 на selqnin


  Няма никакво значение , аз или който и да е друг какво разбира. Славчо си е в правото да има собствено виждане за ситуацията.Виж партиите на статуквото са в трудното положение да пазят позиции.

  SHADOWS of SOFIA
 72. 72 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1956 Весело

  До коментар [#27] от "К2":Дано разбирате, че нови избори няма да произведат качествено различен резултат с изключени на факта, че мнозина от гласоподавателите на чичкото без коса от плевенските села ще са разбрали какво са причинили на себе си и на Отечеството???Дано разбирате, че особено в тази ситуация "трудното" отново няма да е за политиците, а за данъкоплатците???
  —цитат от коментар 58 на selqnin


  Странно е един селянин да е обзет от такава обсесия на тема плевенски села! Или може би обсесията е от това, че са плевенски, а не тутракански.

 73. 73 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6204 Неутрално

  Импотентността и безплодието са тежко бреме.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 74. 74 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 650 Неутрално

  Идеята за политика на „извънсистемните“ партии започва и завършва с това да обясняват кой не ги кефи.

 75. 75 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  До коментар [#23] от "donyon":

  Що, вота от чужбина за Тиквата ли ще е?
  Конграчулейшънс на изпроводяк.

 76. 76 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 616 Неутрално

  "Той (Жипко Бибитков) на няколко пъти повтори, че Трифонов е бил длъжен лично а приеме мандата и да поеме отговорност за управлението. " Какъв лицемер, той може да прави каквото си иска, но другите са длъжни... Дали вече осъзнава, че идва най-големия му кошмар - служебно правителство на Радев! Ще трябва ибрикчиите му да поддържат Жипка в алкохолна кома, иначе постоянно ще е посран от страх.

 77. 77 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  Идеята за политика на „извънсистемните“ партии започва и завършва с това да обясняват кой не ги кефи.
  —цитат от коментар 74 на hocker


  А системнния Буци върна мандата! Или забрави?

  SHADOWS of SOFIA
 78. 78 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  Вървим към възможно най_лошият вариянт за Герб. Служебно правителство и нови избори. Там вече ще се смеем
  —цитат от коментар 42 на b0b069


  На Боко 3 кой прави изборите.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 79. 79 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 943 Неутрално

  В заключение, Борисов подчерта: "Понеже народът ни е по-мил от всичко, ние им даваме още веднъж непоискана помощ".
  В пpeвoд:
  В заключение, Борисов подчерта: "Понеже чеkмeджеmo ми е по-милo от всичко, aз им давам още веднъж непоискана помощ" 👿

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2462 Неутрално

  Да предположим "патриотите" влизат . Буци или запазва или губи електорална тежест. Какво следва
  —цитат от коментар 46 на К2


  бъдещо НЕСИГУРНО СЪБИТИЕ ... да видим първо дали някой ще направи кабинет в този парламент ... а при нови избори в нова обстановка при други условия , други коалиции, други имена на някои партии .... НИКОЙ за НИЩО не може да бъде сигурен
  :-) само ДПС донякъде +/- няколко процента

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  До коментар [#66] от "boevbisser":

  Тоест предполагаш, че абсурда Трифонов ще запази/увеличи подкрепа?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 84. 84 Профил на kikoni
  kikoni
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Тя тая работа не е като оная.

  ЕДНО е да пееш: "За крадец не ставаш сине..." , "Едно Ферари..'', "Дулцинея...."
  утвърдени от народа стойностни неща: "Йовано.."
  или разни рапарски пародии: "Нема такава държава", "Тиквун"...
  ДУГО е да имаш гражданска позиция и организираш референдум
  ТРЕТО и ЧЕТВЪРТО е да правиш политика.

  kikoni
 85. 85 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  [quote#80:"СМЕТ В СЯНКА"][/quote]

  Това е по закон. Де юре. Де факто ще вади кирливи герберастки ризи.

 86. 86 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1716 Неутрално

  [quote#81:"dark'star"][/quote]

  Дарки не се излагай. Още в деня след изборите се разбра , че отиваме на предсрочни избори. Просто беше необходимо време за промяна в изборния кодекс.

  SHADOWS of SOFIA
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 88. 88 Профил на Kephy
  Kephy
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Очакван ход. Ако помня добре ИТН заявиха, че искат пълна промяна на политическата система , която да се изрази в 6те точки на предложения от тях референдум. Тогава само три точки бяха допуснати, едната от тях - модифицирана.
  Така заявеиите стратегически цели изискват пълно комприментиране на сегашната система. Продължителна политическа криза би го постигнала.
  Но няма гаранция, че те биха постигнали целта си. Може да се окаже, че новата система може да бъде тази на "силната ръка" , напр. по руски образец.

  Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem
 89. 89 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4085 Неутрално

  Първата статия зй Трифонов към момента е прочетена от 44 000, и това в "Дневник", и то за кратко време. Та който си мисли, че ИТН ще загубят от тази си политика, мисля, че грешат...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 90. 90 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 15 Весело

  Горката ни Територия!!!!Наистина, Няма друг такъв прост народ!И още нещо, много съществено - Територията се "управлява", т.е. командва, през Фейсбук! Отвратително!
  —цитат от коментар 60 на Косьо Генчев


  А когато тълпата се управлява по фб от Дубай - няма проблеми, тогава е желанието на народа. Шизофреници, сър.

 91. 91 Профил на antikonti
  antikonti
  Рейтинг: 209 Неутрално

  Той на няколко пъти повтори, че Трифонов е бил длъжен лично а приеме мандата и да поеме отговорност за управлението. Самият Борисов изпрати като кандидат за получаване на предварително обречения мандат Даниел Митов. Аргументът му беше, че така се опитва да улесни преговорите с други партии, въпреки че няма по-подготвен от него самия.

  Добре, как може да обивняваш някого за нещо, което и ти самият си направил? За какво бягане от отговорност говорим след като когато трябва да се явиш в парламента в качеството си на и.д. премиер, първо излизаш отпуск, а после болничен. За каква отговорност говориш след като една година се криеш от народа и от журналистите и се появяваш само на безопасни места с предварително организирани "свои" хора - било то съпартийци, било то смачкани от живота хорица, готови да продадат и майка си и да скандират "Бойко" и да се гушкат с него.
  Друго не мога да си обясня - колко трябва да си сляп и неграмотен, за да не ги забелязваш тези неща?

 92. 92 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  До коментар [#66] от "boevbisser":Тоест предполагаш, че абсурда Трифонов ще запази/увеличи подкрепа?
  —цитат от коментар 83 на дерибеев


  Айде спомни си Барека с цирка си колко евродепутата вкара. Сега си представи лятно турне (безплатно) и шоу, което Слави може да направи и е правил многократно. Сега сеопитай да си представиш резултата. Какъв е според теб?
  Сега се опитай да си представиш резултата на ГЕРБ, след като два месеца служебно правителство на Радев е вадило кирливи ризи. Какъв ще според теб, надолу? На горе?

 93. 93 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 702 Неутрално

  До коментар [#66] от "boevbisser":

  Не искам да се заяждам, ама на боб ли ги хвърли тези числа?

 94. 94 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 15 Весело

  Нови избори скоро, това е чудесно, ГЕРБ няма да вземат и 15%, и Борисов накрая ще се махне. Макар явно да иска на всяка цена да е във властта, иначе става подсъдим
  —цитат от коментар 69 на b.rainstorm


  Той се отказа от депутатския си имунитет, бе. Д-о-б-р-о-в-о-л-н-о.

 95. 95 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  До коментар [#14] от "fes18649563":

  И двете тикви са на свобода и се джафкат през ФБ 😂
  Единият просто има по-добри сценаристи и още не се е оял и о*кал 😂

 96. 96 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 15 Весело

  Тука доста от коментиращите забравят един много важен факт. Ще има служебно правителство назначено от Радев. Същия Радев, за който в записитие Борисов казва "Акъл се набива на умен човек, на прост човек *** се набива" и води открита война с него. Това правителство дали ще прави нещо друго освен давади кирливи герберастки ризи, как мислите?
  —цитат от коментар 70 на Doge


  Вече е имало такова, което организира избори. Познай кой би тогава? Червено-лилава, късопаметна сган.

 97. 97 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Неутрално

  До коментар [#83] от "дерибеев":

  Точно така. На народа Борисов смъртоносно е додеял, даже един от министрите му се изпусна в ефир - омръзнахме на хората.
  Това е за изборите, но иначе смятам, че е глупаво да се раздават карти дотогава, докато играчите ги харесат. Очевидно вотът беше анти Герб, но не за една, а за няколко партии, които да сформират управление. Те не успяха, да видим новото раздаване.

 98. 98 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 15 Весело

  [quote#77:"К2"][/quote]

  Разликата е, че той имаше готов проект за правителство, за което никоя ПП не предложи подкрепа. Учиндолския дори не пробва, освен ако не са се водили тайни преговори. Задкулисно, нали.

 99. 99 Профил на Teodor Stoev
  Teodor Stoev
  Рейтинг: 33 Неутрално

  Точно и умно решение. На следващите избори ще има мнозинство на има такъв народ и демократична България

 100. 100 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3297 Весело

  До коментар [#93] от "Косьо Генчев":

  Така мисля, преди 4 месеца заложих и с изключение на Слави не бях много далеч.
  Според теб какво ще стане, бъди конкретен?





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK