На живо

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Георги КожухаровВ последното заседание на временната парламентарна комисия по ревизията на управлението на Бойко Борисов през последните 10 години се появи нов бизнесмен, който отправи обвинения срещу собственика на "Градус" Иван Ангелов. В залата дойде Павел Стоименов, собственик на "Агро Бел 2001". Той посочи, че Ангелов контролира целия регион около Стара Загора и е начело на картел, известен като Г-8, който определя цените и размера на рентите. Подобни обвинения отправи агробизнесмена Светослав Илчовски. Данните от неговия сигнал вече са препратени към Европейската прокуратура.


Регионалният министър в оставка Петя Аврамова се отчете на дейността на държавните дружества Агенция "Пътна инфраструктура", "Автомагистрали", "ВиК холдинг", както за изпълнението на Националната програма за саниране.


"Дневник" проследи на живо развитието на политическата ситуация.
Документите от сигнала на Светослав Илчовски ще бъдат изпратени на прокуратурата, европейската прокуратура, КФН, НАП, но няма да бъдат предоставени на медиите, тъй като се отнасят за търговски сделки. Това обяви Мая Манолова след края на последното заседание на комисията по ревизия на управлението на Бойко Борисов през последните 10 години.

Председателят на комисията по ревизия на управлението в последните 10 г. Мая Манолова обяви, че членовете ѝ ще се съберат на закрито заседание, на което да решат дали да представят на журналистите документите от сигналите на бизнесмена Светослав Илчовски или директно да ги насочат към прокуратурата. Така комисията спря временно заседанието си, като се очаква след това бившият евродепутат Николай Бареков да се включи в него със свой сигнал. Той се появи в залата с уточнението, че присъства в качеството си на журналист.


След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Георги Кожухаров

Без да е гласувано как ще мине заседанието на комисията Павел Стоименов взе думата и разказа история, в която обвини съсобственика на "Градус"АД Иван Ангелов в нередности. Той посочи, че Ангелов контролира целия регион около Стара Загора и е начело на картел, известен като Г-8, който определя цените и размера на рентите. Посочи, че е бил извикан да му бъде съобщено да плаща рента, която е малак и ощетява собствениците на земи. Заради това, че не се е съобразил, са били запалени няколко къщи, една от които на негов и досегашен служител и офиси.


Съобщи също, че преди години същите хора са му откраднали по електронен път фирмата. Това е станало през 2014 г. Разказа, че после е помагал на много бизнесмени с подобна съдба да си върнат фирмите. Даде пример с италианец, който е дошъл да произвежда домати тук, но целият му бизнес е бил откраднат. Заключи, че затова много хора си държат парите в швейцарски банки и плащат за това, но не инвестират тук. Каза, че и той, и всички около него са гласували за ГЕРБ, но не харесва тези зависимости и ако имал само той проблеми щял да си мълчи и полека да си изнесе парите в чужбина, но не бил само той.

Втори бизнесмен отправи обвинения към Иван Ангелов

Депутатите спорят по това как да продължи заседанието. Влезлият преди малко в залата се представи като Павел Стоименов, собственик на "Агро Бел 2001", който обяви, че иска да говори за проблемите на своя бизнес и не само за корупция, а за неща, свързани дори с националната сигурност на страната. Заяви, че е сред най-големите земеделски производители.


След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Дневник


Депутатът от ГЕРБ/СДС Дани Каназирева възрази, че не може да се дава думата по сигнал, внесен сега, а ако трябва да се докладват всички постъпили сигнали до комисията с цената на това тя да заседава докато президентът разпусне Народното събрание.


През миналата седмица на две заседания на комисията Светослав Илчовски упрекна Ангелов в корупция и изнудване.

Манолова представи три схеми за отклоняване на пари за саниране

В отсъствието на напусналата заседанието министър на регионалното развитие в оставка Петя Аврамова мая Манолова представи три схеми за източване на пари по програмата за саниране. Тя даде примера с конкретни договори от Бургас, но заключи, така е в цялата страна. Основен неин опонент при напускането на част от представителите на ГЕРБ се оказа депутатът от Хасково Делян Добрев, който в миналото бе и министър на икономиката.


Според Манолова отклоняването на парите, които идват от националния бюджет, става като се представят за санирани подземни части на сградите, като се плащат 10% непредвидени разходи и като се плаща за дограма, която е била предварително оценена като добра и е ненужно да бъде подменена. Заключи, че в конкретните примери от Бургас при разплатени 1.324 млн. лв. отклонени по трите схеми са 484 279 лв. за един блок или общо по програмата, по която досега бяха отпуснати 2 млрд. лв. са отклонени 30%.

Председателят на комисията Мая Манолова напусна залата след като бе призована да каже кой е човекът, която чака пред съседната зала "Запад" на парламента. С нея излязоха и пиарът на ГЕРБ Никола Николов, и Николай Бареков. Въпросният човек, който бе обграден от репортерите, не пожела да се представи. Обяви, че чака да бъде поканен на заседанието, но не уточни от кого, посочи, че не познава Мая Манолова и ще говори за цялата икономика.


След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Вътре в самата комисия Манолова също обяви, че не го познава, а бе попитана неколкократно от журналиста Илиана Беновска кога ще бъде дадена думата на въпросния човек.


Манолова се опитва да прикани членовете и гостите на комисията да продължат по дневния ред, който предвижда да се обсъди изпълнението на програмата за саниране.

Бившият журналист, а след това евродепутат и сега отново журналист от "Афера", Николай Бареков прекъсна заседанието на комисията, за да попита защо не се разглеждат внесени от него като гражданин 3 сигнала за "кокошкарски" кражби за 100 млн. лв. в Министерството на отбраната и на правосъдието. Той обвини Манолова в конфликт на интереси, защото не е внесла на заседание тези сигнали, тъй като съпругът й Ангел Найденов е бил в Министерството на отбраната. Тя отвърна, че сигналите са за период, когато министър е бил Красимир Каракачанов, а не съпругът й и предложи сигналите в комисията са поне 80 и предложи като последна точка в дневния ред да се обсъдят тези сигнали. Обяви още, че тези сигнали са пратени до прокуратурата и държавната финансова инспекция.


Бареков обяви, че сигналите засягат не само вицепремиерите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов, но и Христо Иванов, който докато е бил министър бил прекратил обществена поръчка. Освен това в сигналите влизала и кражба от евродепутата Радан Кънев и адвокатската му кантора.


Тома Биков от ГЕРБ също взе думата и пламенно критикува Манолова за това, че няма ясни критерии кои сигнали в какъв ред се гледат от комисията по ревизията.


През 2013 г. Бареков в качеството си на изпълнителен директор на TV7 в пряко предаване пред печатницата в Костинброд обяви, че се готви фалшификация на изборите, като за целта са отпечатани допълнително 400 хил. бюлетини. Сигнал за подготвяната фалшификация бе внесен в прокуратурата от тогавашния депутат от БСП Мая Манолова.

Поредният скандал в комисията по ревизия предизвика реплика на председателя Мая Манолова към пиара на ГЕРБ Никола Николов, който е в залата и снима случващото се с телефон. Тя се подразни от това, но представителите на ГЕРБ в комисията отвърнаха, че и от другите политически сили организират стрийм, като дадоха пример с камера на "Има такъв народ", която е позиционирана точно зад Тома Биков, Маноил Манев и Дани Каназирева.


На предишното заседание на комисията пиарът на ГЕРБ бе хванат да снима телефона на изслушвания агробизнесмен Светослав Илчовски и да праща снимки до медиите. По-рано по време на днешното заседание между Николов и Манолова отново имаше напрежение, като той й извика да се държи прилично по време на поредната ескалация на напрежение.

Спор сред депутатите предизвикаха държавни заеми за ВиК фирмите

Спор в комисията по ревизията между депутати и ръководството на ВиК холдинга предизвика информацията за заеми, които той дава на закъсали ВиК дружества. Депутатът от БСП Румен Гечев обяви, че това е незаконно и чува силен шум от щракване на белезници. Забележката буквално взриви депутата от ГЕРБ Георг Георгиев, който с несекващи минути викове възрази срещу тази "присъда" и апелира комисията да не издава присъди.


Чувам шум от щракане на белезници.


Румен Гечев,

депутат


Директорът на холдинга Илиян Илиев обяви, че раздадените общо 83 млн. лв. на 6 дружества са регламентирани в Търговския закон като целта е да се стабилизират финансово, за да могат да усвоят 1.6 млрд. лв. по европроекти до 2023 г. На въпрос защо са дадени само на 6 дружества при общо 20, които са вече част от холдинга, Илиев посочи, че са дадени на тези, които са поискали.


Заемите холдингът дава от капитала си от 1 млрд. лв., с който бе създаден преди година. Идеята е в неговия състав да влязат държавните дялове от всички 28 ВиК дружества, към момента включени са 20 заради сложните процедури, обясниха от холдинга.

След остри реплики в комисията по ревизия дискусията дебатите по изслушването на министъра на регионалното развитие Петя Аврамова по дейността на държавното дружество "Автомагистрали", тя предложи, а комисията се съгласи, дебатите да бъдат прекратени. Стенограма от заседанието ще бъде пратена на служебния министър, който предстои да бъде назначен, който ще трябва да предостави и допълнителна информация.


Заседанието продължава с изслушване на информация и въпроси по дейността на създадения неотдавна "Български ВиК холдинг" ЕАД.

Миню Стайков отрече да е човекът от видеото с издевателства в ареста

Бизнесменът Миню Стайков отрече да е човекът от видеото с издевателства в ареста, за което Светослав Илчовски разказа миналата седмица пред парламентарната комисия за ревизия на управлението на Бойко Борисов през последните 10 година. На влизане в Специализирания наказателен съд, където се гледа делото срещу него за злоупотреба с еврофондове, Стайков каза, цитиран от БНР: "Ще отговоря: Аз нямам сестра, конкретно за този случай. Нямам сестра. Не познавам Илчовски. Нито съм го срещал, нито той се е срещал с мен. Нямам сестра".


Адвокатът му Анна Попова пък обърна внимание, че има разминаване в датите - клиентът ѝ е задържан през есента на 2018 година, а Илчовски твърди, че е гледал клипа през януари 2017 г.

Мика Зайкова: Не бях добра орисница на 45-ото Народно събрание

Депутатът от "Има такъв народ" Мика Зайкова изрази съжаление, че не е била добра орисница на 45-ото Народно събрание. В началото на април тя откри Народното събрание като най-възрастния депутат в него. "Когато няма разбирателство и когато всеки е срещу всеки, така се получава. Не бях добра орисница на 45-ия парламент, за съжаление!", каза тя в интервю за БНР. Тя не приема обвинението, че "Има такъв народ" носи вина за краткия живот на парламента, който проведе само 9 пленарни заседания. "Още в началото ние казахме, че не можем да правим колаборации с партиите на статуквото, а за ГЕРБ въобще не става въпрос. Слави Трифонов каза, че няма да контактуваме с БСП и ДПС", заяви Зайкова. Тя подчерта, че партията на Трифонов е отказала да състави правителство, защото е имало опасност да стане зависима от партиите на статукво.


По думите й ДПС е провалила второто четене на проекта за преизчисляване на пенсиите, а "Има такъв народ" е била "за". "В нашата програма е заложено през 5 години преизчисляване на пенсиите", каза Зайкова.

Три държавни компании не са предоставили на комисията за ревизия искана информация

Председателя на временната комисия за ревизия на управлението на Бойко Борисов Мая Манолова посочи, че три държавни дружества - "Автомагистрали", "Булгартрансгаз" и Българска банка за развитие (ББР), все още не са предоставили исканата от комисията информация и така нарушават закона. На заседанието днес се изслушват министърът на регионалното развитие Петя Аврамова, директорът на агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски и директорът на "Автомагистрали" Стоян Беличев.


Беличев посочи, че исканата информация е огромна и в момента представлява 1.2 млн. страници, като засега е събрана 90% от нея. По думите му информацията не е изпратена, защото дружеството не е било информирано къде и как да я прати. В отговор Мая Манолова изрази учудване, че има директори на държавни фирми, които не знаят адреса на Народното събрание.


Според твърденията на членове на ревизионната комисия 87% от дейността на дружеството е отдадена на над 400 фирми подизпълнители без обществена поръчка на стойност от 4.7 млрд. лв.


Регионалният министър Петя Аврамова защити работата на "Автомагистрали", като подчерта, че компанията е получила договорите от АПИ въз основа на Закона за обществените поръчки чрез така нареченото вътрешно възлагане (инхаус) и е получила над 1 млрд. лв. аванс. "Компанията работи с 400 фирми, с които има договори за наемане на техника и доставка на материали. Това е обичайна практика в строителния бранш, всички фирми работят така", каза Аврамова. По думите й тези 400 компании не са "наши фирми", защото били голям брой. Според Манолова "Автомагистрали" нарушава Закона за обществените поръчки, след като без публични конкурси предоставя работа на подизпълнители.


По думите на Аврамова Законът за обществените поръчки не задължава държавното дружество да провежда обществени поръчки, а фирмите подизпълнители са избрани чрез конкурс по т. нар. "инхаус" възлагане.

Сигналът на Илчовски е подготвен за изпращане до европейската прокуратура

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Минути преди да започне днешното заседание на комисията по ревизия на управлението в последните 10 г. Мая Манолова обяви, че сигналите, които са постъпили в комисията, са подготвени за изпращане до прокуратурата, европейската прокуратура, Министерството на правосъдието, омбудсмана, Комитета по изтезанията към Съвета на Европа, МВР, НАП, КЗК, КФН, КПКОНПИ, ДАНС, като очаква с тях да се запознае както служебното правителство, така и следващото Народно събрание. Конкретно за данните, предоставени от агробизнесмена Светослав Илчовски, вече е сезирана и Европейската прокуратура.


На заседанието отново присъства голяма част от парламентарната група на ГЕРБ, за разлика от другите групи, от които са само членовете на комисията. И председателят на парламентарната група Десислава Атанасова е тук, както и пиарът на ГЕРБ Никола Николов. В качеството си на журналист присъства и бившият евродепутат Николай Бареков.

На живо: Петя Аврамова пред комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ

БСП не е обсъждала да участва с министри в служебния кабинет

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Юлия Лазарова


В дневния ред на наскоро проведеното заседание на националния съвет на БСП не е било партията да участва с министри в служебния кабинет на Румен Радев. Това заяви в кулоарите на парламента Румен Гечев от БСП. Той обясни, че това не е обсъждано и не стои на дневен ред.

Председателят на парламентарната комисия за ревизия на досегашното управление Мая Манолова смята, че е задължително служебното правителство да продължи работата по сигналите. "Процесът по осветяване на корупцията започна. Омертата за мълчание беше нарушена. Очакваме още и още хора да говорят", каза съпредседателят от "Изправи се! Мутри вън!" в интервю за БНР. По думите й е ясно, че следващият парламент ще продължи работата с комисия по ревизия. "Сегашните управляващи нямат страх от закона и срам от хората. Това трябва да се промени", каза още Манолова.


Прокуратурата вече обяви, че ще проверява изявленията пред комисията на двамата бизнесмени – Светослав Илчовски и Иван Ангелов. "Ще бъдат окомплектовани всички стенограми от заседанията на комисията и ще бъдат изпратени както до българската прокуратура, така и до европейската, до омбудсмана, както и до служебните министри и други институции", поясни Мая Манолова.

Между 300 и 500 машини още ще са необходими в чужбина за изборите

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Новият председател на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова се надява ЦИК да не бъде заложник между битките в парламента. "ЦИК няма как да бъде с лоша оценка, независимо кой каква оценка й поставя. Оценката я поставя обществото. Неприятно ми е начинът, по който всички се оправдават с ЦИК за постигнатите резултати", заяви тя в сутрешния блок на БНТ.


Според нея машинното гласуване е добро решение, макар то да крие своите рискове. "В закона има текстове, които гарантират, че ако има проблем с машинното гласуване, то да продължава с хартиени. Ще има отпечатани хартиени бюлетини, колкото е броят на гласоподавателите", уточни Нейкова.


По думите й сериозно предизвикателство е логистиката, доставката на машините в чужбина, както и тяхната техническа поддръжка. "Тепърва ще се установи състоянието на машините за гласуване, договърът с доставчика има проблеми, доколкото разбрах от изказвания на говорител на ЦИК - цената още не е платена, не знам дали собствеността е прехвърлена на държавата, защото може да се стигне до съдебни спорове. Договорът е с предмет на купуване на 9600 машини, те бяха осигурени за изборите на 4 април", каза Нейкова.
По нейни изчисления още между 300 и 500 машини ще са необходими, за да се осигурят всички изборни секции в чужбина. Изборният кодекс дава възможност обществена поръчка да се изпълни в по-кратки срокове, до края на седмицата вероятно ще има яснота, ако утре бъде издаден указът за назначаване на ЦИК, посочи тя.


Нейкова каза още, че няма да се налага преписване на хартиения протокол от машината, което значително ще улесни процеса след края на гласуването. Тя уточни, че карантинираните ще могат да гласуват там където са поставени под карантина, както и ще могат да подават заявление за гласуване под карантина и в самия ден на вота.


По въпроса за видеозаснемането тя каза, че предстои ЦИК да реши при какви условия ще се случва, важно е то да бъде в съответствие със защитата на личните данни.

Красимир Ципов сам решил да оттегли кандидатурата си за председател на ЦИК

Красимир Ципов от ГЕРБ сам е предложил да оттегли кандидатурата си за председателското място в ЦИК - това потвърди той в интервю за "Нова телевизия". "Това стана няколко часа, след като приключиха консултациите при президента. Аз поисках да се свика управителният орган на партията, за да анализира така създалата се ситуация. Очаквахме, че ще има повече от един кандидат и ще се спази процедурата – да се проведат консултации и ако няма консенсус чрез жребии да бъде определен председател на ЦИК", обясни той.


По думите му неговото оставане като кандидат за председател на ЦИК е щяло да създаде повод за абсурдни нападки срещу ГЕРБ. "Другият ми аргумент беше, че в крайна сметка ще стана част от този колективен орган, наречен ЦИК, и не смятам, че е удачно да създавам предпоставки за съмнения по отношение на работата на този орган. ЦИК ще бъде поставена пред особени предизвикателства с промяната на Изборния кодекс", посочи той.

Комисията по ревизия ще изслуша регионалния министър в оставка Петя Аврамова

След изборите: сигналите на Илчовски отиват в прокуратурата, още обвинения срещу Иван Ангелов (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Днес временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10 години ще изслуша днес регионалния министър в оставка Петя Аврамова. Заедно с нея на заседанието ще присъстват председателят на Пътната агенция и директорът на държавната компания "Автомагистрали", за да отчетат дейността на дружествата. В дневния ред на заседанието е записана и проверка на дейността на "Български ВиК холдинг" ЕАД, както и изпълнението на Националната програма за саниране.


Междувременно, прокуратурата е започнала проверка на твърденията на бизнесмените Светослав Илчовски и Иван Ангелов, които бяха изслушани по време на последните две заседания комисията. Илчовски обясни, че е бил изнудван за пари от управляващите и приближени до тях бизнесмени, а шефът на фирма "Градус" Иван Ангелов го обвини в лъжа.

Очаква се ВМРО, НФСБ и КОД да започнат преговори за общо явяване на изборите

Днес се очаква да започнат преговори между ВМРО, НФСБ и КОД за общо явяване на следващите парламентарни избори. Миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и формацията на Петър Москов КОД. На 4 април бившите коалиционни партньори от "Обединени патриоти" ВМРО и "Атака" се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с "Воля". Всички те останаха извън 45-ия парламент.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (199)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Петър Москов до шкембе войводите ли стигна накрая? Жалко, аз го имах за малко объркан, но нелош човек.

 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  Петя се изпусна в петък. Сега ще я видим какви ще ги дроби горката калинка.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3880 Весело

  "Комисията по ревизия ще изслуша..."?!  Не трябва да ви мързи да изписвате цялото наименование на Комисията, защото както в конкретния случай изглежда комично и неграмотно...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 4. 4 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2772 Неутрално

  И Воля на Марешки вземете, ще съберете поне 10% :)

 5. 5 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Класическа ГЕРБерска калинка. Тия са ни бащици бе, за 10 години майката ни таковаха...

 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#4] от "realguru":

  Миналия път ги вкара Сидеров и Атака.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Комисията не е по "ревизия", защото няма подобни правомощия!
  Тя е по проверка, а всъщност е предиеборната комисия на маямата- галева- костинбродска!

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#7] от "selqnin":

  Много ти куца опорката, да не казвам, че е фейк. Ти си знаеш.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3952 Неутрално

  " Днес временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10 години ще изслуша днес регионалния министър в оставка Петя Аврамова"

  В разказа на търговеца на зърно тази го заплашвала с " наш прокурор" ! То почти всички са " техни" в прокуратурата де......

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#8] от "dejmos":

  Зависи какви и как ще се задават въпросите. Има какво да сподели за Автомагистрали За водните цикли и за стиропора. Да освети схемите на бойко и нанков. И на оная със скъпите чанти.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 399 Неутрално

  "Комисията по ревизия ще изслуша регионалния министър в оставка Петя Аврамова"

  А на бас, че няма да иде пред комисията. А ако иде, ще я придружи крещящата орда от всички герберски депутати - да я пазят от истината.

 15. 15 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Весело

  До коментар [#9] от "КМЕТ В СЯНКА":

  дрОгарьо, нали помните от къде влязоха "опорките" в българският политически живот?
  Поздрави от дрОгаря станишев!!!
  Та, като съдите по себе си за другите- кой работи с опорки - както обикновено грешите!

 16. 16 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Каракачанов си е Каракачанов, Симеонов - Симеонов. Но Москов изпадна до нивото на Дилов-син. Що не си извикат , Дани Митев, Биков и не си направят партия "ФЛ" (фурнаджийски лопати)? Има и други за такава партия.

 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#15] от "selqnin":

  Оказах се ПОРАЗИТЕЛНО точен във всички прогнози през годините. Как си го обясняваш?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  Пътуващата лудница на ГЕРБ ще се нареди ли пак зад гърба на комисията.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Комисията по ревизия, водена от опърничева комунистка, явно се изявява като ОФ трибунал

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 162 Неутрално

  ВМРО, НФСБ и КОД им предричам зрелишщно невлизане. Амин!

 23. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#20] от "Мизийски":

  Важното е Пилето как ви натресе на пачи яйца. Гледам с кеф.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 24. 24 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Весело

  До коментар [#17] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Очевидно в собствените си "очи" сте ПОРАЗИТЕЛЕН" феномен!
  Баба Ванга и Светля Севрюкова, заедно с Дядо Влайчо бяха като "пионерчета" пред вашият титаничен ясновидски талант!!!

 25. 25 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  Гледам, някои другари се възмУтили, че ВМРО, НФСБ и КОД ще преговарят за предизборна коалиция. Ми другари, щом "десните"ДСБ се събраха с "няма ляво , няма дясно" на Бойкикев и със зелените, що и горните да не могат? Пък и, не са казвали,че за лобистки закони, като например "спаси олигарх".

 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#24] от "selqnin":

  Мамин, радвам се, че признаваш способностите ми. А какви точно са те се сети сам. Ако можеш!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на 5biri
  5biri
  Рейтинг: 13 Гневно

  Целта на машинното гласуване е провал и касиране на изборите! Така служебен кабинет на РРадев ще организира и проведе собственото му преизбиране за втори мандат. Следващите парламенти няма да съставят правителства и може до края на втория мандат на РРадев да ни управлява той със служебни кабинети. Преврата върви по ноти! Сценария е написан преди две години!

  Истината е над всичко!
 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#25] от "uvtest":

  Дочух, че герб ще помагате в кампанията.
  Спешно се търсят ПАТЕРИЦИ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 436 Неутрално

  Паралелната власт в България, създадена от ДС, в симбиоза с нашенската и италианската мафия основно, очевидно се чувства застрашена, защото се виждат признаци на усилена подготовка след изборите да осигурят доминация в Парламента на коалиция от ГЕРБ, ДПС, ВМРО, онова нещо на Валери Симеонов, КОД и известно количество купени депутати във всички останали партии, които се внедряват подмолно в момента. Руското посолство очевидно подкрепя този модел.

 31. 31 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#27] от "5biri":

  Ако сценарият е такъв, би било чудесно. Без актуализиран бюджет, без възможност да се дават 50-те лв.на пенсионерите, да продължи да се подпомага бизнеса и хората,пострадали от здравната и икономическата криза, това служебно правителство , заедно с фигуранта , зрелищно ще се провалят.

 32. 32 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2522 Неутрално

  По скоро за бъдещето , тази комисия трябва да я ИМА!! Гледах как парламентарна комисия направи М. Цукърбърг луд.... Трбва да се чуят реално /виртуално и В.Божков , Ц.Василев... М.Стайков ...и тн Да видим тогава как ГЕШЕФ ще се "сгъне" за независимата съдебна власт.
  Впрочем в тази комисия трябва да бъде извикан и Гешеф, защото той може да създаде условия за КОЛОСАЛНИ ПАРИЧНИ загуби от скъсването на дипломатическите отношения с Русия ! Има за какво да бъде питан ...извън много тайните неща :))

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  Петър Москов до шкембе войводите ли стигна накрая? Жалко, аз го имах за малко объркан, но нелош човек.
  —цитат от коментар 1 на еспресо
  Тези хора така и не разбраха,че в политиката 2+2+2 не винаги прави 6 много често този сбор е равен на 2.

 35. 35 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Нали всички разумни хора сме наясно, че машините се скъп и напълно излишен , но скъпо струващ каприз?
  Нали сме наясно, че те не решават нито един от системните проблеми на българският избирателен процес?
  Нали сме наясно, че НИКЪДЕ в ЕС не се гласува с машини?

 36. 36 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Весело

  До коментар [#26] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Вашият случай е описан много подробно в специализираната литература...!

 37. 37 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 936 Весело

  Още 300- 500 машини ще трябват за изборите - нищо работа! Още тази седмица ще ги поръчат, получат, монтират, инсталират и готово! Даже и избори могат да проведат тук и в чужбина! Това да им е проблемъ!

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Нали всички разумни хора сме наясно, че машините се скъп и напълно излишен , но скъпо струващ каприз?
  —цитат от коментар 35 на selqnin


  Да бе, наистина. Що трябва резултатите да се броят за една секунда от машина, след като могат да се броят с часове (средно между 3 и 5) от хора...Наистина абсолютно излишно е да сме в 21-ви век, след като можем да сме в 20-ти, нали?

 40. 40 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#38] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Аха, морално е да се внасят лобистки проектозакони,/Юбер, спаси олигарх/, неморално е, Москов да преговаря с ВМРО. Това сигурно е по новата лилава скала, за морал в политиката.

 41. 41 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2690 Весело

  Тука пише 500, а в другата статия пише нови 5000 машини, та се обърках...
  Бихте ли уточнили коя е вярната бройка?

 42. 42 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Весело

  Наистина абсолютно излишно е да сме в 21-ви век, след като можем да сме в 20-ти, нали?
  —цитат от коментар 39 на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  Кога ли и останалите европейци, ще дораснат до напредничавите разбирания на нашите протестъри, ще въведат машините и смело ще прекрачат в 21 век.

 43. 43 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 386 Неутрално

  Машини, Машини а изведнъж хартия какво стана ве Гинке?

 44. 44 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 714 Неутрално

  "Очаква се ВМРО, НФСБ и КОД да започнат преговори за общо явяване на изборите."Падението на един Пепи.Иначе, на местните "кодирани", честото: както разправям тука от няколко години на една леличка, вие сте естествени гласоподаватели на ВМРО. Крайно време беше да се прегърнете явно.
  —цитат от коментар 11 на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  Ти огледай, с кой беше готова да се коалира ДБ и после ми говори за падения.

 45. 45 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 692 Весело

  До коментар [#8] от "dejmos":
  Като питали ТЖ кой е виновен за...
  Той отговарял:
  Кишата, Гришата(Филипов) и Международното положение!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 46. 46 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Неутрално

  До коментар [#31] от "uvtest":

  Няма да ви се получи саботажа мамин. Ще ви НАМРАЗЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 47. 47 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#36] от "selqnin":

  Говори си, не ми пречиш. Палачинката се ОБЪРНА другарю!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 48. 48 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#40] от "uvtest":

  Кой олигарх е спасен? Пилето ли? Съмнявам се!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 49. 49 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#45] от "Geoimg":

  Чушата, кишата и гришата. Това е верния цитат. Международното положение не го ползваше защото беше много по-умен от винетуту.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 50. 50 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#49] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Сушата.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 51. 51 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4615 Весело

  До коментар [#41] от "pamela":

  Която каже кака бойка
  това е вярната бройка!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 52. 52 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1763 Неутрално

  Само за Турция ще са нужни 300 машини.
  Да се изстиска целия възможен вот та да набутаме ДПС на второ място след Слафчо.
  Това е повелята на Фигурантчето.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1816 Весело

  До коментар [#49] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ами хайде де. Месец и 6 дни минаха. Давайте, работете, правете нещо:)
  Като се огледам Борисов още е премиер и вие пак само с него се занимавате:)
  Искаш реформи не знаеш какви реформи искаш.
  И си платете софиянци 1 милиард задължения на Топлофикация София.

 57. 57 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Германският конституционен съд отсъди, че машинното гласуване е противоконституционно. Същото ще отсъди и българският. Никъде в Европа няма и няма да има само машинни гласуване. Сега инженер бай Ганьо казва, че нещо отхвърлено от нормалния свят ще се произвежда в България!? Изборите няма да са легитимни, а за това ще отговарят не нормалниците, които приеха този изборен кодекс, а Резидентът, който е в основата на създадения хаос след като се налудува, се отправя към небитието. Този път не виждам как ще им се размине с някакъв бял автобус.

 58. 58 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 1489 Неутрално

  Когато ще се гласува с машини след гласуването машината издава разписка на гласуващи че е гласувал. После тези разписки се събират в СИК. Но след приключването на гласуването няма да се прави сверяване дали няма разминаване на подадените гласове за различните партии от издадените разписки и отчетените резултати от машината.

 59. 59 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  Мон женерал е на ход.Като БСП не дават хора,ще има внос от чужбина,дори още по-добре.Такива каквито нито са чули нито видяли,за да се чудят от къде им е дошло.

 60. 60 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 654 Весело

  Ха ха ха, Поразяващата уста, Гумен Речев, тоя да не се гласи за министър.
  Ама така ще върнете Бокаса на власт!

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 61. 61 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  КОД като Параход!Москоооов ти съвсем си изпушил!

 62. 62 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1387 Весело

  До коментар [#39] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  "Да бе, наистина. Що трябва резултатите да се броят за една секунда от машина, след като могат да се броят с часове"

  Пък и машината ще брои ПРАВИЛНО, а :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 63. 63 Профил на fxo521082419
  fxo521082419
  Рейтинг: 105 Неутрално

  До коментар [#57] от "xso16686927":

  толкова ли не може вашият електорат бе? като се има предвид, че всички във факултета са с последен модел телефони, способноста за боравене с дисплеи май не е основния ви зор

 64. 64 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 386 Неутрално

  направо до Марс да го изпратят сигурно ще хване декиш

 65. 65 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 773 Неутрално

  До коментар [#39] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":"Да бе, наистина. Що трябва резултатите да се броят за една секунда от машина, след като могат да се броят с часове"Пък и машината ще брои ПРАВИЛНО, а :)
  —цитат от коментар 62 на Turbofan


  Разбира се, нали са купени от ГЕРБ.

 66. 66 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 311 Неутрално

  "На заседанието отново присъства голяма част от парламентарната група на ГЕРБ..."
  Тези не са имали такова присъствие в парламента за всичките 10-11 години. Това трябва да ни отговаря на много въпроси. Поведението им се препокрива с това на виновен престъпник.

 67. 67 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  Петър Москов до шкембе войводите ли стигна накрая? Жалко, аз го имах за малко объркан, но нелош човек.
  —цитат от коментар 1 на еспресо  ++++++
  Да, този толкова падна в очите ми, че не е истина . Още от сега му казвам - нещастен бояджия и този път няма да те огрее !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 68. 68 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3425 Весело

  "На заседанието отново присъства голяма част от парламентарната група на ГЕРБ..."Тези не са имали такова присъствие в парламента за всичките 10-11 години. Това трябва да ни отговаря на много въпроси. Поведението им се препокрива с това на виновен престъпник.
  —цитат от коментар 66 на themtrx


  Поведението им се припокрива с реакцията на Факултето га гепат техен човек ...

 69. 69 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 387 Неутрално

  КМЕТ В СЯНКА - психопат, логорей или просто изрод?

 70. 70 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  Там там ... точно в европейската прокуратура.....на нашата доверие никой вече няма

 71. 71 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 386 Неутрално

  До коментар [#69] от "Ерик":

  Не това е човек на заплата да пише във форума на дневник, защитава пРезидента Бойкикиев, прокопиев и т.н.
  Идентифициран като админ в Дневник

 72. 72 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  Акциите на Градус спряха ли ги от търговия? Обикновенно така се прави.....

 73. 73 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Не съм чел цялата история, но съм скептичен за всичко казано от Мая или някой близък до нея.

 74. 74 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  А някой да им е предлагал министри?

 75. 75 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7292 Неутрално

  Борисов е в Болнични до 18.05., а министрите са в отпуск. Кой управлява тогава държавата и защо Борисов дава по три пресконференции, а не си гледа болното здраве, не знам.Така че и Петя е в отпуск и може да не отиде на изслушването.

 76. 76 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Горската Аврамова, и тя е за райрана ризка

 77. 77 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  Борисов е в Болнични до 18.05., а министрите са в отпуск. Кой управлява тогава държавата и защо Борисов дава по три пресконференции, а не си гледа болното здраве, не знам.Така че и Петя е в отпуск и може да не отиде на изслушването.
  —цитат от коментар 75 на Роси  Тодор Живков доказа, че партия може да управлява народа
  Бойко Борисов доказа, че един 9овек може да управлява народа.
  Сега ще ни докаже, че народът може и да не се управлява.

 78. 78 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7292 Неутрално

  До коментар [#35] от "selqnin":

  В Белгия се гласува. На последните кметски избори в Лондон , също се гласува с машини.
  Калифорния е щатът с най-силно застъпено машинно гласуване в САЩ.Една от най-развитите държави в света с почти 100% грамотност – Сингапур, също реши да въведе машинното гласуване.
  В най-голямата по територия държава – Русия, също гласуват машинно чрез системата e-counting, като изпълнител е местна руска фирма.

 79. 79 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 619 Любопитно

  След изборите: Сигналът на Илчовски е подготвен за изпращане до европейската прокуратура?!

  добре е Кьовеши да се произнесе по този казус и в ЕС да разберат как ГЕРБриджа "усвоява" с приближените си кръгове евросредствата!!!

  Днес временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10 години ще изслуша регионалния министър в оставка Петя Аврамова! Заедно с нея на заседанието ще присъстват председателят на Пътната агенция и директорът на държавната компания "Автомагистрали", за да отчетат дейността на дружествата. В дневния ред на заседанието е записана и проверка на дейността на "Български ВиК холдинг" ЕАД, както и изпълнението на Националната програма за саниране (там пък какво крадене пада?!!!).

  Междувременно, прокуратурата е започнала проверка на твърденията на бизнесмените Светослав Илчовски и Иван Ангелов, които бяха изслушани по време на последните две заседания на комисията. (доста е съмнително нещо да излезе от тази инстанция, щото като знаем как реагираха на "записите", снимките с кюлчетата и еврото ....?!!!) Илчовски обясни, че е бил изнудван за пари от управляващите и приближени до тях бизнесмени, а шефът на фирма "Градус" Иван Ангелов го обвини в лъжа и не само той, а също и Маги Хари! (ха-ха-ах!!! "секс, пари и рокендрол"?!!!)

 80. 80 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 619 Любопитно

  След изборите: Сигналът на Илчовски е подготвен за изпращане до европейската прокуратура?!

  добре е Кьовеши да се произнесе по този казус и в ЕС да разберат как ГЕРБриджа "усвоява" с приближените си кръгове евросредствата!!!

  Днес временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10 години ще изслуша регионалния министър в оставка Петя Аврамова! Заедно с нея на заседанието ще присъстват председателят на Пътната агенция и директорът на държавната компания "Автомагистрали", за да отчетат дейността на дружествата. В дневния ред на заседанието е записана и проверка на дейността на "Български ВиК холдинг" ЕАД, както и изпълнението на Националната програма за саниране (там пък какво крадене пада?!!!).

  Междувременно, прокуратурата е започнала проверка на твърденията на бизнесмените Светослав Илчовски и Иван Ангелов, които бяха изслушани по време на последните две заседания на комисията. (доста е съмнително нещо да излезе от тази инстанция, щото като знаем как реагираха на "записите", снимките с кюлчетата и еврото ....?!!!) Илчовски обясни, че е бил изнудван за пари от управляващите и приближени до тях бизнесмени, а шефът на фирма "Градус" Иван Ангелов го обвини в лъжа и не само той, а също и Маги Хари! (ха-ха-ах!!! "секс, пари и рокендрол"?!!!)

 81. 81 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7292 Неутрално

  Добре правят. Няма нужда да се никнат, където не ги сеят.

 82. 82 Профил на dlagnikov
  dlagnikov
  Рейтинг: 773 Неутрално

  След като са подготвени защо не публикуват поне един от тези документите , които повдигнаха обществения градус и градуса на фирмата "Градус"

 83. 83 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  До коментар [#79] от "Emil Dimov":

  Ма той и пилето обвини Борисов, че няма проблеми да плаща по 5000 лева на вечер за проститутки! Сметната палата следва да направи проверка, откъде Борисов изкарва по 150000 лева на месец за проститутки.

 84. 84 Профил на smotlixx
  smotlixx
  Рейтинг: 610 Неутрално

  Подобна атака върху работещ бизнес в името на политическото оцеляване на Лая не може да остане без последствия.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 86. 86 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1387 Весело

  До коментар [#65] от "bobyb":

  Обаче въпреки това ти си за машинните уйдурми, а :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 87. 87 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Неутрално

  До коментар [#17] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Нищо подобно. Никога нищо не си познал, само се хвалиш, че много познаваш .

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 88. 88 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Любопитно

  До коментар [#39] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  И това предимство на машините е открито само от теб и никъде в Европа?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Любопитно

  До коментар [#45] от "Geoimg":Чушата, кишата и гришата. Това е верния цитат. Международното положение не го ползваше защото беше много по-умен от винетуту.
  —цитат от коментар 49 на КМЕТ В СЯНКА


  Чушата е абсолютно вярно. Както и всичко останало, което си написал.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3952 Весело

  " Компанията работи с 400 фирми, с които има договори за наемане на техника и доставка на материали. Това е обичайна практика в строителния бранш, всички фирми работят така", каза Аврамова. По думите й тези 400 компании не са "наши фирми", защото били голям брой. Според Манолова "Автомагистрали" нарушава Закона за обществените поръчки, след като без публични конкурси предоставя работа на подизпълнители."

  Интересно като се проследи кои от тия 400 фирми - подизпълнители получават поръчките за много милиони, колко фирми, всъщност, ще се окажат като брой реалните подизпълнители......! А как се избират вътрешно на кого - какво ? Става все по - интересно.......

 93. 93 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  АПИ имат 400 договора. 20 за моливи, 20 за кламери, 20 за гумички, 20 за тоаоетна хартия .... и 20 с фирми на Шиши.

 94. 94 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Нека ни се посмее Европа, така хуууубавичко, да ни видят какви сме Ганьовци

 95. 95 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1846 Неутрално

  https://mobile.frognews.bg/article/217179/

  А бе тези хора на всичкото отгоре са и доста фотогенични!

 96. 96 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2050 Весело

  "По думите й тези 400 компании не са "наши фирми", защото били голям брой. "


  Нима нашите хора са по-малко от 400

  подпис
 97. 97 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  А междувременно Герб изгреба още 800 милиона от хазната.
  БАланс на у-е емисионно на БНБ
  ...
  Задължения къмм правителството и бюджетните 8рганизации:
  29.04.2021 - 7 214 815 хил.лв
  07.05.2021 - 6 476 853 хил.лв.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3425 Весело

  А междувременно Герб изгреба още 800 милиона от хазната.БАланс на у-е емисионно на БНБ...Задължения къмм правителството и бюджетните 8рганизации:29.04.2021 - 7 214 815 хил.лв07.05.2021 - 6 476 853 хил.лв.
  —цитат от коментар 97 на 3biri


  Ми ... празници !
  И те болни, та ...

  Пък не е и с двесте даже!
  Само със сто!

 100. 100 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2145 Неутрално

  Слабичко, Манолова, до тук. По-добре с постовете на Слави Трифонов. От тук насетне с тях ли продължавате? Пак сте му пуснали един във фейсбук. Дневник нещо се бави да го отрази. Как Борисов излъгал за цената на изборите...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK