На живо

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Пресцентър БСПДнес Националният съвет на БСП избра нов Национален предизборен щаб за предстоящите парламентарни избори с председател Кристиан Вигенин, както и план за действие съобразно обобщените анализи от парламентарните избори. Президентът Румен Радев даде висока оценка на работата на служебното правителство и заяви, че с него "започва да се връща държавността в България".


Лидерът на "Атака" Волен Сидеров представи три основни искания на партията си - за референдум за членството в НАТО, разформироване и преназначаване на служителите в МВР и възстановяване на големите енергийни проекти. Той заяви, че ще се коалира с всекиго, който се съгласи с тази програма. От "Воля" дадоха заявка, че определят като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България, а лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи на патриотични формации да се явят заедно в коалиция на изборите, но без лидерите им да участват в партийните листи.


"Дневник" проследи актуалната политическа ситуация в страната на живо.
Румен Радев за рокадите: Няма незаменими хора

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Прессекретариат на Държавния глава


Време е да освободим България от усещането, че има незаменими хора, на които властта по право им принадлежи и те са се сраснали със столовете - това заяви президентът Румен Радев в село Руня, цитиран от прессекретариата на държавния глава, в отговор на журналистически въпроси за смяната на кадри на управленски нива в изпълнителната власт.


Радев заяви, че при управлението си Бойко Борисов е осъществил "погром на цялата администрация, на службите за сигурност", като стотици, хиляди хора са били изхвърлени, за да бъдат назначени други. "Миналата година само в ДАНС над 50 човека бяха освободени. Тогава трябваше да се задават тези въпроси", каза президентът.


Помолен да даде оценка на първите дни работа на служебното правителство, той посочи, че "започва да се връща държавността в България", а това е най-важната задача пред министрите. "Българите трябва да бъдат убедени, че има укрепване на държавността, че се връща нормалността. Два месеца са прекалено малък период, за да се направят съществени неща, но аз съм убеден, че хората, които са в този кабинет, ще направят всичко възможно българите да го усетят", допълни държавният глава.


Подробности четете тук.

Велизар Шаламанов от "Демократична България" смята, че има нужда от радикална реформа в администрацията. "Това, което беше създадено през 1999 и 2000 г. – да имаме европейски правила за развитие на администрацията, беше унищожено през последните 20 години. Не е нормално на важни агенции и на всички постове в администрацията извън политическите кабинети, да могат да бъдат правени назначения без ясен подбор", посочи той в интервю за "Нова телевизия". "Пред България има сериозни предизвикателства от национален характер. Намираме се и в началото на един процес на дълбока трансформация и в ЕС, и в НАТО, и в света като цяло. Позиционирането на България зависи от визията и лидерството на правителството", каза още той.


По думите му каквото бъде свършено от служебното правителство, ще се разбере в следващия парламент, защото от първия ден на събирането на новия парламент той ще има възможност да осъществи парламентарен контрол. Шаламанов изрази надежда, че "това правителство няма да бяга от парламента както това на "Борисов 3".

НАП: Румен Спецов няма участия в частни дружества

Румен Спецов няма участия в частни дружества при встъпването си в длъжността изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, заяви пресцентърът на НАП. В съобщението се посочва, че Спецов е придобил фирма след напускане на системата на НАП през 2015 година и до момента на продажбата ѝ през април 2016 година тя не е имала задължения към фиска.


От НАП съобщават още, че през 2018 година Румен Спецов е подал декларация за прекъсване на дейността на всички свои фирми в България поради получаването на статут на постоянно пребиваващ в Дубай, където живее със съпругата си, работеща за голяма международна компания в Дубай.


Спецов е излязъл от управлението на дружествата, в които е имал участие, като е въпрос на дни това да стане видимо в Търговския регистър, се посочва още в съобщението на приходната агенция.

Каракачанов препоръча на правителството да не прекалява с чистките

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов препоръча на служебното правителство "да не прекалява с чистките". "Не партийният критерий трябва да е важен, а професионалният", смята бившият министър на отбраната Красимир Каракачанов. В интервю за Би Ти Ви той каза, че по време на неговия мандат не е уволнил нито един служител в министерството на партиен принцип. "Ако искаме да дадем тон на дена толерантност и някаква форма на помирение, не следва да се действа партизански и да се уволняват хора, само защото са назначени от предишната партия", коментира той. По думите му работата на служебното правителство е не да кадрува, а да подготви изборите.


Патриотично обединение, но без лидери


В коментар на предложението към другите патриотични формации да се явят заедно в коалиция, но без лидерите им да участват в партийните листи, Каракачанов каза, че е позитивно настроен. "Факт е, че между патриотите имаше крамоли, ние като лидери сме се карали. Но нито структурите по места, нито депутатите се караха. Трябва да дадем крачка в страни и да дадем личен пример", смята той. По думите му следващото правителство отново ще е фрагментирано. "Пак няма да има възможност за съставяне на кабинет. Едно следващо правителство трябва да бъде излъчено на базата на един национален консенсус", допълни той.
Каракачанов смята още, че в следващия кабинет не трябва да присъстват лидерите на партиите. "Аз няма да присъствам", заяви той.


Сделката за автомобили


Каракачанов определи като лъжа публикации в медии, че Министерство на отбраната е пуснало обществена поръчка за нови 36 леки коли на обща стойност 2.5 млн. в последните дни живот на кабинета "Борисов 3". "Поръчката е от октомври 2020 г., декември същата година е спечелена. Този, който се опитва да търси под вола теле, просто се опитва съзнателно да манипулира обществото", каза той.


Той допълни, че фирмите са се отказали от участие, след което обществената поръчка е проведена отново.
"На 10 май са отворени офертите, 20 дни по-късно министърът на отбраната трябва да определи кой печели, след което има 14 дни за обжалване и чак тогава да се подпише договора. Ако се подпише, това ще бъде в края на мандата на служебното правителство", каза бившият министър.

Манолова очаква поне два пъти повече депутати в следващия парламент

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Юлия Лазарова


Поне два пъти повече депутати в следващия парламент прогнозира за сегашната коалиция "Изправи се! Мутри вън!" съпредседателят й Мая Манолова. В интервю за БНР тя потвърди, че се водят разговори "за формата, наименованието и всичко, свързано с коалицията".


"Кутията на Пандора се отвори в резултат на работата на комисията по ревизията. // Ние показахме, че сме едно високоефективно формирование. // Ние сме пъстри и шарени, от друга страна сме единствената формация, която, каквото обеща на своите избиратели, го направи", заяви Манолова. Тя разказа за сигнал от доц. Александър Оскар, началник на Очната клиника в Александровска болница, че без заседание на Съвета на директорите в болницата са вземани решения за харчене на милиони левове. "Последните 14 заседания реално не са се провели, а той е "натискан" да подпише протоколи за тях", обясни тя.


"Това е абсурдно. Става дума за една от най-големите държавни болници, която изразходва годишно около 45-50 милиона лева", заяви Мая Манолова. По думите й "самото твърдение, че може еднолично да се вземат решения за изразходване на милиони левове наистина е изумително" и трябва да се носи отговорност, включително от тези, които управляват болницата. "Сезирали сме здравния министър за сигнала за харчене на милиони с еднолични решения в Александровска болница и се извършват съответните проверки дали са провеждани заседания на Съвета на директорите. Би трябвало да се направи и проверка доколко целесъобразно са изразходвани публични средства. Очаквам да се самосезира и инспекторатът към Министерството на здравеопазването", заяви тя.

"Воля" смята за правилно обединението на патриотичните партии

Партия "Воля" определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България, се казва в съобщение на пресцентъра на партията. В съобщението се посочва, че идеята лидерите да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Външното министерство започна организиране на парламентарните избори зад граница

В Министерството на външните работи (МВнР) е в ход работата по организиране на парламентарните избори на 11 юли 2021 г. зад граница, като вече е получено първото съгласие – от Великобритания, за вота на нейна територия, съобщи пресцентърът на МВнР.


Към момента е поискано съгласие от 58 държави от общо 130, включително такива с вторична дипломатическа акредитация.


На сайта на МВнР е разкрита рубрика "Избори за НС 11 юли 2021 г.", където ще бъде публикувана важна информация, свързана с гласуването зад граница. Българите в чужбина ще могат да се информират и от сайтовете на съответните ни дипломатически мисии, както и от техните профили в социалните мрежи.

Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб

Националният съвет на БСП избра нов Национален предизборен щаб за предстоящите парламентарни избори. В него са привлечени и експерти, съставът е намален до 8 души, като всеки член ще отговаря за различен ресор. За председател на предизборния щаб на БСП бе избран Кристиан Вигенин.


На заседанието на Националния съвет днес с мнозинство бе приет докладът на председателя Корнелия Нинова по актуалната политическа обстановка и предстоящите задачи на БСП за предсрочните избори, съобщи пресцентърът на партията.


Беше утвърден и план за действие на левицата съобразно обобщените анализи от парламентарните избори. В плана са очертани краткосрочните мерки, свързани с дейността на Националния предизборен щаб, с начина на подреждане на кандидатските листи и подготовката на посланията, платформата и визията на кампанията.


Подробности четете тук.

Волен Сидеров представи три основни искания на "Атака"

Днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров представи три основни искания на партията си - за референдум за членството в НАТО, разформироване и преназначаване на служителите в МВР и възстановяване на големите енергийни проекти. Той заяви, че ще се коалира с всекиго, който се съгласи с тази програма, но не отговори дали би влязъл в коалиция с ВМРО и НФСБ. Сидеров се обяви "против България да участва в действия срещу Русия" на фона на засилващото се напрежение в Черно море.

Екоминистерството: Уволнени зам.-министри тайно са назначени за директори на дирекции

При проверка на щатното разписание на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) се установи, че бившите зам.-министри на МОСВ Славея Стоянова и Илияна Тодорова са си пазели местата като държавни служители. Това пише в съобщение от Министерството на околната среда и водите.


"Без да бъде оповестено, те са били освободени като заместник министри и възстановени съответно като директори на дирекциите "Управление на отпадъците и опазване на почвите" и "Управление на водите", се посочва още в съобщението на ведомството.

Според Даниел Митов служебният кабинет до известна степен е на БСП

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Първото действие на служебното правителство е уволнението на главния свидетел срещу съветника на президента Пламен Узунов от МВР, след това назначението на жена, която е не просто основател на партията на Васил Божков, а и член на ръководството - това отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред БНТ. "Онези олигарси, които последните години живеят извън България по разни дестинации, очевидно през президента добиват някакви позиции в администрацията", добави той и определи като "странни" назначенията на служебния кабинет. По думите му ГЕРБ ще се противопостави на уволнението на професионалисти и назначението на "някакви много странни хора".


Според Митов новоназначения шеф на НАП е "много екзотичен избор", а на въпрос за уволнението на предишния директор, при която имаше изтичане на данни, Митов заяви, че аргументи за уволнение винаги ще се намерят.


По думите му в служебния кабинет има и попадения - министърът на външните работи, министърът на отбраната, които са професионалисти и с които той бил работил.


Митов коментира и поведението на "Демократична България", като посочи, че са взели вота на избирателите и са го поставили на разположение на президента на БСП. "Кабинетът, който е подреден в момента, си е кабинет до известна степен и на БСП", заяви заместник-председателят на ГЕРБ.

Арман Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада

"Формулировката "Мутри вън!" не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри", заяви в интервю за БНТ Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!". По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.


По думите му целостта на коалицията не е под въпрос и няма напрежение с Татяна Дончева. "Всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение", каза Бабикян. Той даде за пример състава на служебния кабинет, "в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, има хора отляво и отдясно". "Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция", смята Бабикян.

БСП започва предизборни смени на шефове и водачи на листи

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Георги Кожухаров


На закрити заседания три поредни седмици ще се събере Националният съвет на БСП, за да подготви партията за изборите. Предстоят смени в тясното ръководство - Изпълнителното бюро, в предизборния щаб и на водачи на листи в регионите с лоши резултати на 4 април, както и приемане на план за действие за предсрочните избори на 11 юли.


За първи път от над 20 години на изборите на 4 април лявата партия бе трета политическа сила с едва 480 146 гласа, което е наполовина по-малко от преди четири години, когато за социалистите са гласували 955 490 души. В 45-ия парламент, чийто живот бе по-кратък от месец, БСП имаше само 43 народни представители при 80 в предишния.


Пленумите бяха насрочени, след като няколко социалисти начело със служебния министър на правосъдието Янаки Стоилов поискаха заседание на ръководството, на което да се определят целите на БСП за предстоящите избори. Докато тече първият пленум от критици на лидера Корнелия Нинова като Валери Жаблянов, Велислава Дърева, Ана Пиринска и др. ще се учреди Идейно-политическо обединение в БСП "Платформа "Социализъм ХХІ век".


Подробности четете тук.

Служебният кабинет продължи с промените в министерства и агенции

След изборите: Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


В първия работен ден на служебното правителство (13 май) премиерът Стефан Янев издаде поредица заповеди за нови назначения на зам.-министри. Бе сменен и шефът на Агенцията по инвестиции. Вчера промените в изпълнителната власт продължиха. Сменени бяха зам.-министри от редица министерства, както и шефовете на Националната агенция за приходите и Агенция "Митници". Малко преди края на работния ден се разбра, че и главният секретар на МВР Ивайло Иванов е освободен от длъжност.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (178)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Сламено човече. Кукла на върха на ръкавицата на Борисов. Не заслужава коментар.

 2. 2 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2788 Весело

  Кабинетът, е на всички, но само не на ГЕРБ. Колкото до: "новоназначения шеф на НАП е "много екзотичен избор" - поне има за какво да го пипат т.н. журналистки, за разлика от мускула на Баш Боса на ДМ - много по-екзотичен избор, отвсякъде. Фиксирането е вредно, не само, че е различно от фокусирането.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 3. 3 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Той даде за пример състава на служебния кабинет, "в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, има хора отляво и отдясно".
  ________________________________________________________

  В кабинетът няма нито един отдясно, г-н Бабикян!

  Основната му "работа" е политическа чистка,а не както е в Конституцията подготовка на нови избори!

  И защо премиерът е генерал, сигурно всеки ден ги строява в Минсъвета?

 4. 4 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 761 Весело

  Ако все още не сте гледали интервюто на Борисов с Любен Дилов и Димитър Стоянович, препоръчвам.
  За час и нещо се изговарят откровени неистин, като през цялото време кандидатът за депутат Дилов само сервилничи и се кикоти мазно. Огромно падение!

  https://www.youtube.com/watch?v=yUReYx56Z4A

 5. 5 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3955 Весело

  За Митов, всичко което не е на ГЕРБ е на БСП. Що се плаши така?

 6. 6 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Абе Митов, кажи че е на Демократична България бе, за да удариш тях! Той не е техен, ама кого го интересува как е в действителност. Нали уж се броите за "десни", а те са ви конкурент.

  Тъй като никой вече не вярва и на една ваша приказка, понеже дотолкова сте се компрометирали всички от свитата на Бойко, наречена ГЕРБ, то няма никакво значение какво ще кажете :)

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Радвам се, че ГЕРБ се натискат да се изказват. С всяко следващо изказване акумулират още повече негативи. Те от години си живеят във виртуалния свят на толупа и не могат да се видят отстрани, та да осъзнаят как изглежда сега всяка тяхна проява.

 9. 9 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1053 Неутрално

  Митов направи ли един месец като гербаджия?
  Би ли си показал чатовете с Мустафа?

 10. 10 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  Този Митов нещо е получил две минути слава, изровен от забвението, но скоро ще се върне там, защото започва да става по-дразнещ от Дилов или Цветанов, а това не е лесно. На базата на какво коментира? Своята никаква кариера на политическа марионетка, за която до вчера се говореше по-малко отколкото за ПКП-то? Сигурно дори най-верните гербери не искат да го слушат, да не говорим за другите.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 11. 11 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  Митов, Дилов и Каназирева са точен пример как, след като са се докоснали до ГЕРБ, общественото мнение към тях рязко се превръща в негативно. И тримата бяха що годе търпими, а сега отнасят на цветуштите попържни.

 12. 12 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 672 Весело

  Хммм... някои от водачите на ГЕРБ не могат все още да проумеят, че палачинката се обърна. За Бойко Борисов не говоря, той каза сам за себе си най-голямата истина от втемето, както управляваше държавата ни „Аз съм прост....“! Та въпроса ми е към останалите... господа и вие ли сте толкоз прости и тъпи, че не можете да схванете какво иска народа ни?
  Имайте търпение още два месеца и ще разберете.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 15. 15 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  Неуспелият кандидат премиер се изока, надява се на втори шанс, как обаче ще го именуваме обречен кабинет Митов 2 или Митов 1 завръщането.
  Ако това Му е на БоЕко белия кон, той си е куц по начало.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  Aйде пак тоя ,, на БСП, на ДПС”…
  Аман от вас!

 18. 18 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  До коментар [#3] от "Дария Колев":

  Защо настоящият премиер е генерал? Ха сега де...! Тоест искаш да ни кажеш, че Борисов не е истински генерал? То не, че не го знаехме...! :)))

  Бивш tww09306483.
 19. 19 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 787 Неутрално

  До коментар [#12] от "робин от Крузо":

  Навремето Рон Денис (шефът на McLaren) беше казал за състезанията от F1:

  "It's not over till it's over"

  Та и те (ГЕРБ) така - надяват се на неочакван обрат, на черен лебед или поне на повторение на резултата и нова патова ситуация. Окопали са се с хора на всички нива на властта и чакат пак удобна сгода. На това се надяват.

 20. 20 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 567 Неутрално

  ГЕРБ е програмирана еволюция на БКП и ДС, имаща за цел да заеме дясното пространство. Така паралелната власт, монополизирана във времето от ДС, искаше да управлява чрез подставени и зависими от нея политически структури с център ДПС, ляво и дясно. Успя да превърне СДС в долнопробна своя марионетка (някой задава ли си въпроса как така СДС се обедини с ГЕРБ), постави под контрол съд, следствие и прокуратура, подчини медии, разиграва театър на уж конкуриращи се партии но се случи Росенец и бента се счупи. Но трябва да не им се позволи да запушат пробойната в бента.

 21. 21 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 977 Весело

  Както се казва:"карашик" кабинет, има зелени чорапи, червени червенотиквеничковчета, Божковисти-културисти, Харвардски вундеркинди с фалирали фирми, носители на ковчези. Липсва само представител на ЛБГТИ, за да се заформят цветовете на дъгата.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 22. 22 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2292 Неутрално

  "Арман Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада"
  *
  Хайде сега, уж протестите били надпартийни, уж не се борели за власт, а и тримцата се уредиха: двама в парламента, а единият - като служебен министър.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 578 Любопитно

  Бабикян всеки ден ни напомня за себе си, Хаджикян се намърда на кратковременен пост, Хекимян нещо не се чува напоследък , но си остават отровно трио, което пръска жлъч и отрова в поритическото пространство! След два месеца може и нищо да не чуваме от тях, знае ли се? -кян да си в днешно време, всеки -кян ще получи своите 5 минути слава!

 26. 26 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да ви кажа чстно, няма да се учудя Митов да е държан на въже заради делото срещу него. Както и Москов. Според мен върши цялата работа с неприязън, поне такова чувство се излъчва от него като го гледаш и слушаш. Няма никакъв мерак да вряска и рита, като примерно едни Биков или Сачевица...

 27. 27 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Арман Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада"*Хайде сега, уж протестите били надпартийни, уж не се борели за власт, а и тримцата се уредиха: двама в парламента, а единият - като служебен министър.
  —цитат от коментар 22 на pamela


  То пък голямото уреждане. Заплатите са от средните за частния бизнес, поне в София.

 28. 28 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  До коментар [#16] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Те ще го играят доброто и лошото ченге.
  Опитът с тях - Дилов, Каназирева и май Кирилова да представят партията с човешко лице е обречен видимо на провал.

 29. 29 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 578 Весело

  На знакова дата 13 май започнаха редица рокади в управлението; на 13 юли ще започне обратното броене! Както се казва огън, не остана!

 30. 30 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2292 Неутрално

  До коментар [#27] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Да де, ама за такива заплати се изисква квалификация и работа, а за депутатин няма никакви изисквания. Важното е да хванеш гребена на вълната.

 31. 31 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#16] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Накара ме да се замисля и ми се струва, че точно това е най-дразнещото в него - той е тих зубър, който се напъва да се държи като прост пожарникар и затова изглежда и звучи още по-фалшиво.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 32. 32 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 977 Любопитно

  На знакова дата 13 май започнаха редица рокади в управлението; на 13 юли ще започне обратното броене! Както се казва огън, не остана!
  —цитат от коментар 29 на n_kukaleva


  Наборе, ти в кое поделение служи, че ги знаеш тези лафове?

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 33. 33 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#21] от "proventuss":

  То няма нужда, на Борисов в правителството си имаше достатъчно представители на ЛГБТ, само малко прикрити, но всички знаят кой на кого и какво правеха двете кралици.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 34. 34 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1406 Любопитно

  На знакова дата 13 май започнаха редица рокади в управлението; на 13 юли ще започне обратното броене! Както се казва огън, не остана!
  —цитат от коментар 29 на n_kukaleva


  Какво ще се случи на 13 юли?

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Митов тези твои изявления ще останат и след 1-2 години като мигрираш към БСП пак ще трябва да се обясняваш!

 37. 37 Профил на golqmsmotanqk
  golqmsmotanqk
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#7] от "citoplast":Засмърдяло ви е на страх, ама много голем. Добре де, що за едни генерали говорите за зелени чорапи, а за Бойко-генерал-не? Щото обича жълти блузи или щото е ного измислен генерал, а?

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1175 Весело

  Пабеда БСП, печелим 60%!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 40. 40 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2444 Неутрално

  служебният кабинет до известна степен е и на БСП
  ========================================
  Естествено, че ще е на БСП, нали Президента очаква подкрепата им на изборите.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 41. 41 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  Митов явно са му обещали да го пратят евродепутат - компанията на Меркел е поискала гербаджия с човешко лице.

  Плевналиев ми е по-смешен. Да не се надява да стане зицпредседател (по Илф и Петров) в президенството или в самата ГЕРБ? Оптимист човек.

 42. 42 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#41] от "еспресо":

  Ако не евродепутат-може консул.

 43. 43 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  До коментар [#23] от "nij50393132":

  Да... И аз го мярнах Митов. Мисля по БНТ. Голям смях...! ГЕРБ били победители в изборите, пък никой не искал да си говори с тях. Представяш ли си? Те, великите победители били пренебрегнати съвсем несправедливо. Те били много отворени за диалог ГЕРБ, но никой не ги искал. Обаче, те от ГЕРБ не били виновни. Тия дето не искали да говорят с тях, те били лошите. ГЕРБ едни такива добри, чисти и неопетнени...! Баси наглеците са това ГЕРБ. До вчера се държаха важно и пренебрежително. Те бяха незаменими и безалтернативни. Днес се сърдят, че никой не ги иска. И ходят да се предлагат, като евтини курви...! Тотално сбъркан пи-ар...!

  Бивш tww09306483.
 44. 44 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#3] от "Дария Колев":Защо настоящият премиер е генерал? Ха сега де...! Тоест искаш да ни кажеш, че Борисов не е истински генерал? То не, че не го знаехме...! :)))
  —цитат от коментар 18 на Petleshev


  Борисов е генерал, ама е избиран няколко пъти на демократични избори!

  А този премиер-генерал пРезидентът го извади от нищото! За него дори собствените му войници няма да гласуват!

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1406 Любопитно

  Даниел Митов от коя партия е последно???

 47. 47 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#44] от "Дария Колев":


  Ама ти какво искаш сега? … да ставаме свидетели на непрекъснати компромати и пак да го избираме ли?
  Ееее

 48. 48 Профил на Гербидж Мутропитекус
  Гербидж Мутропитекус
  Рейтинг: 9 Весело

  До коментар [#22] от "pamela":

  Да разбираме ли, че кодаджийницата стават официално първата партия, които не се борят за власт и кетегорично отказват да влизат в парламенти и правителства?

 49. 49 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#44] от "Дария Колев":

  Знаеш ли кое е най-жалкото, което се случи при управлението на Борисов(1,2,3)?
  Това че за три мандата не разбра че малките камъчета ще му преобърнат джипката…

 50. 50 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7454 Неутрално
 51. 51 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  До коментар [#44] от "Дария Колев":

  Борисов е генерал по предложение на Доган, забрави ли? Даже смениха някакви закони, за да могат да го накичат с генералски звезди. Иначе не отговаряше на никакви условия.
  И ако Борисов няколко пъти е избиран на избори, какво? Това означава, че трябва да бъде избиран пожизнено? Колкото и да не ти се вярва, ГЕРБ не са нито незаменими, нито безалтернативни. Свиквай с тази мисъл.
  Не знам откъде Радев е извадил този служебен министър-председател. Борисов откъде го извадиха за главен секретар? Ами пак от нищото. Какво те тревожи толкова? За два месеца е служебното правителство и се предлага от президента. Това е. Няма на кого да се сърдиш. ГЕРБ нали са победители? Защо не си направиха правителство? Кой им е виновен, освен тях самите?!

  Бивш tww09306483.
 52. 52 Профил на saz391051887
  saz391051887
  Рейтинг: 215 Неутрално
 53. 53 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 337 Неутрално

  До коментар [#41] от "еспресо":

  за мен плевнелиев е бил заплашен,
  за да смени реториката си на 180 градуса.
  ама буквално. особено след много доброто му
  интервю през 2016.
  https://www.president.bg/interviews-president3486/intervyu-na-prezidenta-rosen-plevneliev-za-predavaneto-panorama-na-bnt.html?lang=bg&skipMobile=1

 54. 54 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  До коментар [#49] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Точно. ГЕРБ развиха мания за незаменимост и безсмъртност. Важни, тежки... Лъжат наляво и надясно и си мислят, че никой не разбира. И, че номерата им ще минават вечно.
  Винаги съм казвал, че най-голямата грешка на ГЕРБ е, че не търсеха коалиционни партньори, ами търсеха слуги. Но сега няма мераклии за слуги и ГЕРБ останаха сами с отворени усти. Борисов се скри и избута на преден план хора, които говорят фалшиво и неискрено. Много слаб театър.

  Бивш tww09306483.
 55. 55 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#30] от "pamela":

  Всички от триото имат тази квалификация.

 56. 56 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да разбираме ли, че кодаджийницата стават официално първата партия, които не се борят за власт и кетегорично отказват да влизат в парламенти и правителства?
  —цитат от коментар 48 на iug23671517


  Пепи таман мислеше, че се е отървал и ... дойдоха нови избори. Сега Боко вика "Пепии, ела тук, още си ни нужен...Продължавай играта на фашист..." 😁😁😁

 57. 57 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  До коментар [#46] от "Virgin":

  И той не знае

 58. 58 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 595 Неутрално

  ГЕРБ е програмирана еволюция на БКП и ДС, имаща за цел да заеме дясното пространство. ...
  —цитат от коментар 20 на Анти Шишковци


  Не-е!
  В основата на българския политически проект ГЕРБ е
  сдружението „Глобална България“ и банката на Светослав Божилов.
  Спомнете си, че в първия кабинет на Борисов половината министри
  бяха от Кръга „Капитал“.


  До коментар [#20] от "Анти Шишковци":

 59. 59 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2292 Весело

  До коментар [#48] от "iug23671517":

  Само че от КОД никога не са казвали, че са надпартийни и не се борат за власт.
  Всяка една политическа партия се бори за власт, това е и целта на политическите партии.
  Докато тези от триото декларираха, че не се борили за власт, а само срещу властта и инициативата им била гражданска.

  До коментар [#56] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Никой не е абониран за моя глас. Винаги преценявам заслужава ли си да гласувам за една партия или не в зависимост и от това с кого прави коалиция.

 60. 60 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  До коментар [#39] от "Taiga":


  Пабеда БСП, печелим 60%!
  —цитат от коментар 39 на Taiga


  Как само 60%....нали бяха 80%?! Поне така каза един червен шаман.

 61. 61 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4016 Весело

  До коментар [#43] от "Petleshev":

  "Да... И аз го мярнах Митов. Мисля по БНТ. Голям смях...! ГЕРБ били победители в изборите, пък никой не искал да си говори с тях. Представяш ли си? Те, великите победители били пренебрегнати съвсем несправедливо. Те били много отворени за диалог ГЕРБ, но никой не ги искал. Обаче, те от ГЕРБ не били виновни. Тия дето не искали да говорят с тях, те били лошите. ГЕРБ едни такива добри, чисти и неопетнени...! Баси наглеците са това ГЕРБ. До вчера се държаха важно и пренебрежително. Те бяха незаменими и безалтернативни. Днес се сърдят, че никой не ги иска. И ходят да се предлагат, като евтини курви...! Тотално сбъркан пи-ар...!"

  Вчера никой не ги искаше, утре пък, при следващите избори, изненадващо ще се окаже, че са се стопили като покрепа и доверие на избирателя, докато накрая започнат да осъзнават, че вече са на бунището на историята....... ! Та какво реват разни ренегати, много малко вълнува мнозинството от свестните хора у нас !

 62. 62 Профил на Гербидж Мутропитекус
  Гербидж Мутропитекус
  Рейтинг: 9 Весело

  До коментар [#56] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Те сега като морално и идейно "чисти като небето десни", ще трябва да изядат една шкембе-чорба с много чесън. Както се казва, животът е пълен с изненади.

 63. 63
  ck
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#54] от "Petleshev":


  Те търсеха и имаха коалиционни партньори.
  По-скоро (според мен!) проблемът дойде от ЛИПСАТА НА ПРАВИЛНО ПОДРЕДЕНИ ПРИОРИТЕТИ.
  И вече гафовете със Божков( чекмеджето), с Гешев( нахлуването в президентството), сега и този Илчовски( аферата ,,Градус”).. тотално ИЗСВЕТЛИ ТЪМНАТА РЕАЛНОСТ…

 66. 66 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  До коментар [#64] от "Косьо Генчев":

  Той неговия беше пример за некадърност, с конкурс ги бяха събирали. И както заяви, че те били негов избор, ни става ясно, че някой свестен не би желал да има нещо общо с него. Поне щяха да си имат барабанчик.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2764 Неутрално

  До коментар [#53] от "mihail_p":

  Просто си му знаят принципите
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/09/1153225_cvetanov_500_hil_evro_podkup_sa_poiskani_ot_plevneliev/

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на Гербидж Мутропитекус
  Гербидж Мутропитекус
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#59] от "pamela":

  Казвали са, че са гражданска инициатива на Протестите. Че няма да участват във властта не са отричали категорично. Или че няма да участват на изборите.
  И аз не виждам нищо нелогично в това.

 72. 72 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  До коментар [#59] от "pamela":

  За съжаление не си си иградила репутация във форума за такова нещо. Твоя глас е ясен къде е

 73. 73 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#54] от "Petleshev":

  И Борисов ( аз така го виждам поне) понеже е мекушав и добър и който не е поискал -той не му се е качил на главата… ето затова не беше твърд при реализирането на важните промени , нямаше излъчване на стабилен…и една голяма част от народа изобщо не усети реална положителна промяна.
  А годините си вървят… Някои около него може да са живяли много добре , но масата хора сме работещи бедни

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на kam27
  kam27
  Рейтинг: 893 Неутрално

  Ам чи Митов е НАПЪЛНО прав .РЕЗИДЕНТО го избра бесепето ,с мъничко помощ .Сега резиденто връща услугата на бесепето с нюанс от пембените и с финансовата помощ на черепа .Да Ви е честит служебния кабинет

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на Manol Nedyalkov
  Manol Nedyalkov
  Рейтинг: 527 Неутрално

  То и г-н Митов до известна степен е от ГЕРБ.

 78. 78 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1317 Весело

  Какво стана бай Танасе: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9796265 ,
  Къде отиде: Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев.... ..... очаквам да ни връчи мандат.
  Да не би най накрая да сте осъзнали, че сте полезни идиоти. Е, това винаги става чак накрая.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Какво стана бай Танасе: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9796265 ,Къде отиде: Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев.... ..... очаквам да ни връчи мандат. Да не би най накрая да сте осъзнали, че сте полезни идиоти. Е, това винаги става чак накрая.
  —цитат от коментар 78 на zz_s


  "До вчера бяхме премиерска република, днес сме президентска, хора, на 11 юли трябва да възстановим парламентарната република"

  Браво, хубав призив на Атанасов. Напоследък действително се е заел с промотирането на парламентаризма. Хубава кауза. Да му пожелаем успех. Атанасов е един достоен човек, макар и леко демоде вече.

 81. 81 Профил на pavur
  pavur
  Рейтинг: 2426 Неутрално

  " къдравата Сю" пак е дълбоко в конспирацията.
  Не се безпокой,скъпа, Берлин няма да остави Бойко Ви в калта :)))

 82. 82 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 558 Неутрално

  ДеБъ се превърна в алиби на БСП. А другият термин е "патереица". Общото между двете братски формации е, че са съставени от хора "нищо". Хр. Иванов дори е човекът правна "0", което пак е "нищо".

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2292 Весело

  До коментар [#72] от "nij50393132":

  Репутация във Форума?!
  Мислиш ли, че ме интересува? Този, който разчита на форуми/социални мрежи да си гради репутация е стопроцентов лузър.
  Казвам каквото мисля и не ме интересува кой как го възприема. Докато не са ни резнали всичките заради политическа коректност.

 86. 86 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Весело

  Ние сме пъстри и шарени, от друга страна сме единствената формация, която, каквото обеща на своите избиратели, го направи", заяви Манолова.
  __________________________________________________________________

  Да знаем, можете да хвърляте домати и свински уши по държавни учреждения, знаете как се прави Народен съд и дотук!

 87. 87 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Засега коалицията около Манолова няма от какво да се срамува, както и Слави, между другото, както и ДБ. И трите партии показаха достойно поведение, засега, и е логично да вднигнат резултатите си.

 88. 88 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 717 Неутрално

  Майчето е неудържимо. Атакува. Готова е да бъде лидер на голяма политическа сила и като следствие да заеме високи държавни постове. Време е да се оправя сама. Бойко Борисов вероятно няма да има възможности и желание да помага.
  Засега успява. Какво като не може да напише правилно името на коалицията си.
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2194 Весело

  Доц. Оскар е поредният ветропоказател гледащ от къде духа вятра. Защо до сега е мълчал. С интерес ще следя по нататъшното му развитие до проф. Оскар.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 91. 91 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  Мая Манолова на следващите избори ще бъде изпратена обратно на село.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 92. 92 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Весело

  ...В кабинетът няма нито един отдясно, г-н Бабикян!
  Основната му "работа" е политическа чистка,а не както е в Конституцията подготовка на нови избори!
  —цитат от коментар 3 на Дария Колев


  Всъщност, тази..."чистка' е най-добрата подготовка за нови, но и честни изботи мило!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 93. 93 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 884 Весело

  До коментар [#87] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  "Засега коалицията около Манолова няма от какво да се срамува, както и Слави, между другото, както и ДБ"

  Много прецизно постави преДайБългария в точната компания, не че отдавна не е ясно :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 94. 94 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2194 Весело

  До коментар [#87] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Ще видим. Въпросът е дали част от гласовете на ГЕРБ ще отидат в тези партии.
  Предполагам, че нещо ще изкярят чалгаджиите. Но дясно мислещите избиратели на ГЕРБ не вярвам да се насочат към някоя от тези 3 партии.
  Чалгарите е ясно защо. Г-жа Манолова също няма да я подкрепят заради миналото и , което е доста компрометиращо. За ДБ и ДСБ също няма да гласуват поради колаборирането им с г-жа Манолова, г-на от Възраждане на местните избори

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 95. 95 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3650 Любопитно

  Манолова очаква поне два пъти повече депутати в следващия парламент
  –––––––––––––––––––––––––––––
  Да разбираме ли, че става дума за два пъти повече мутри?

  п.п. Вероятността "Изправените мутри" да са отново в парламента клони към нула.
  Към абсолютната нула...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  До коментар [#94] от "kvasimodo":

  Нали си виждал лавина? Е, горе долу това представляват изборите в "революционна" ситуация..Няма логика, просто стихия..И исторически, отнася управляващите..За да е плавно падането , ГЕРБ трябва да се надяват на успокояване на страстите и вяла кампания.Нещо което никак не се вижда на хоризонта.. Напротив.Вижда се засилване на настроенията до степен почти истерия...Пред ГЕРБ има общо взето два пътя..Контролирано падане или свободно такова..В сегашната ситуация са на ръба на второто..

  Sic transit gloria mundi
 99. 99 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1732 Весело

  Мая Дзержинская очаквала два пъти повече депутати? За какво ти са маямо ще могат ли да вземат думата от тебе?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK