На живо

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

Стефан Янев

© Юлия Лазарова

Стефан ЯневДнес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че готви голяма лява коалиция и споразумения с АБВ и партиите на Татяна Дончева и Георги Кадиев. Министерство на финансите обяви, че започва проверка на фирмите, получили най-големи суми от държавата - по данни на служебния министър Асен Василев през 2020 година са дадени 15.8 млрд лева на частни компании. Държавата вече е отписала 10 млрд. лв. дългове, още толкова са трудни за събиране, обяви той. И Министерството на околната среда и водите е с 10 млн. лв. дефицит към този момент, обяви министър Асен Личев, а министърът на културата Велислав Минеков заяви, че има усещането за корупция във ведомството в последните години и затова ще назначи проверка.


Информацията за това, че политици са били подслушвани преди изборите, обедини опозицията за общи действия, а ГЕРБ постави знак на равенство между този скандал и аферата "Костинброд".


"Дневник" проследи развитието на политическите събития в реално време.
В интервю за предаването "Панорама" на БНТ служебният министър-председател Стефан Янев потвърди, че е имало подслушване на опозиционни политици. В момента тече проверка по случая.


"По всички твърдения, които вече излязоха в медийното пространство, отговорът е "да". Разбира се, в момента се извършват проверки. Когато се запознаем с техния резултат, ще имаме и конкретно говорене", заяви Стефан Янев. Тази част от интервюто, което ще бъде излъчено на запис изцяло в 21 ч., беше включена в новинарската емисия "По света и у нас" час по-рано.


помолен да конкретизира дали фактите за подслушване на политици от опозицията са категорично доказани, той отговори, че категоричните доказателства са дело на съда.


Какво още каза Янев в интервюто вижте тук.

Знаел ли е Борисов, че незаконно са подслушвани политици от трите формации, които са опозиционни спрямо неговото управление? Имал ли е информация за разговорите, които тези политици са водили? С негово съгласие и под негово ръководство ли се е случило това?


Това попита Мая Манолова във видео на живо във "Фейсбук" по повод изнесената информация, че 32 политици от "Изправи се! Мутри вън!", "Има такъв народ" и "Демократична България" са подслушвани от специалните служби.


В контакт сме с "Демократична България", ще се свържем и с "Има такъв народ", за да предприемем общи действия по случая, допълни тя.

Назначени са двама нови зам.-министри

Двама нови заместник-министри са назначени със заповед на премиера Стефан Янев. Румен Александров, който е дипломат от кариерата, е назначен на длъжността заместник-министър на външните работи като същия пост е заемал в периода 2014-2016 г.


Ренета Колева е назначена за заместник-министър на околната среда и водите като същия пост е заемала през 2017 г. В периода септември 2014 г.-февруари 2017 г. и от май 2017 г. до момента е изпълнителен директор на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).


От длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободена Валерия Калчева.


Със заповед на премиера са освободени и заместник-областните управители на Област Шумен Ширин Вели и Петко Шаренков.

Поръчителите на подслушванията да бъдат осъдени, призова Слави Трифонов

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)


"Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!". Така лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира потвърдената от вътрешния министър Бойко Рашков информация за 32 политици, подслушвани от службите. Трифонов прави препратка и към аферата "Уотъргейт" в САЩ.


"Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това? Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи! За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава. Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли", пише Трифонов.


От пресслужбата на "Има такъв народ" заявиха пред "Дневник", че ще излязат с допълнителна позиция след като видят резултатите от проверката, която ДАНС анонсира.

Не е справедливо е да се счита, че служителите на Националната агенция за приходите не са положили усилия за събиране на отписаните поради давност дългове, каза днес пред журналисти бившият директор на приходната агенция Галя Димитрова. Коментарът й беше по повод пресконференция на служебния министър на финансите Асен Василев от днес, на която той обяви, че от 2017 до 2020 г. са отписани поради давност дългове към бюджета за 10 млрд. лв., а още толкова са "трудно събираеми". Димитрова допълни, че в повечето случаи става дума за престъпни схеми и с казусите са занимава прокуратурата. Бившият директор на НАП каза, че числата показват значителен ръст на приходите, събирани от агенцията по време на управлението на ГЕРБ и това би трябвало да е единствената обективна оценка за работата й.

"Ако е вярно, това е изключително скандално. Всичко трябва да се провери и да се изнесе истината. В демократична държава да се подслушват политици преди избори е абсолютно недопустимо", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод потвърдената от вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков информация за 32 политически лица, подслушвани от службите. Рашков информира също, че в ДАНС се опитват да заличат доказателства, а от прокуратурата съобщиха, че започват проверка. Как Христо Иванов замеси името на Бойко Борисов по темата – четете тук.

Служебният екоминистър заварил 10 млн. лв. дефицит в бюджета

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Лили Тоушек


Министерството на околната среда и водите е с 10 млн. лв. дефицит към този момент, съобщи служебният министър на околната среда и водите Асен Личев на пресконференция, на която представи приоритетите си. Заместници на Личев са Емилия Тончева, Петър Димитров и Ренета Колева, а Ваня Григорова е негов съветник за Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС). Личев отбеляза, че по държавния бюджет за ведомството за една година са определени около 64.5 млн. лв. По думите му при липсата на Народно събрание, което да актуализира бюджета, това се оказва мина.


Дефицит има и в бюджета на Предприятието за управление на дейностите по околна среда (ПУДООС). Бюджетът му е около 70 млн. лв., а дефицитът е 24 млн. лв. Преустановено е приемането на предложения, прекратено е извършването на плащане по сключени договори. Ще се направи оценка на сключените договори за приоритетност и критерии, по които са избрани. Освен това ще се направи и вътрешен одит за обезпечаването на всички поети ангажименти.


По думите на министъра липсват основни политически и стратегически документи като Националния план за управление на отпадъците за периода 2021 - 2028 г., програмата за околна среда за 2021 - 2027 г. Не са изпълнени ангажиментите на държавата по две наказателни процедури - за рекултивация на депата за неопасни отпадъци; необявяване на защитени зони за местообитание.


От служебния екип на МОСВ отбелязоха по отношение на санкцията по процедурата на ЕК за чистотата на въздуха, че ще се стремят санкцията да бъде поносима. На ден глобата е 3156 евро. Може да се поиска тя да бъде разпределена между всичките общини и само там, където има действително нарушение, да бъде наложена, което би довело до намаляването й.


България хората с власт продължават да нямат респект към конституцията, към закона и живеят с чувство за безнаказаност. Това е в основата на модела Борисов - Пеевски - Гешев - първата му цел е да си пазят гърбовете, а втората - да мачкат неудобните, така че те си бяха изградили чувство за недосегаемост и неслучайно толкова ожесточена беше съпротивата срещу формирането на служебното правителство".
Така правозащитникът Михаил Екимджиев коментира пред "Дневник" скандала с подслушването на 32-ма политици преди изборите, по който и прокуратурата започна проверка.


Повече четете тук.

Христо Иванов убеден, че поръчката за подслушванията идва от Борисов

Всички ръководители на службите трябва да си подадат оставките, за да се извърши независима проверка. За това призова лидерът и съпредседател на "Демократична България" пред "Дневник" по повод потвърдената от вътрешния министър и вицепремиер Бойко Рашков информация за подслушвани политици. Иванов не уточни дали знае да е сред подслушваните, но това се разбра от коментара му пред "Дневник". "Нямам съмнения, че политическата отговорност, ако не и политическата поръчка за подобни подслушвания идва директно от Бойко Борисов", каза Иванов.


Подробности - тук.

След като вчера посланикът на САЩ Херо Мустафа се срещна с министрите на финансите и здравеопазването Асен Василев и Стойчо Кацаров, днес тя направи това и с този на правосъдието – Янаки Стоилов. По време на разговора Мустафа подчерта важността на върховенството на закона като важно условие за съществуване на демокрация. Тя изрази готовността на Съединените щати да окажат на България необходимото съдействие в тази сфера, както и за организиране на обучения в областта на правосъдието и прилагането на правото. Обсъдени бяха и въпроси, свързани със съдебната система, включително и дискусиите по отношение на специализираните съдилища и прокуратури.

Тошко Йорданов критикува обединението на "патриотите"

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Юлия Лазарова


Зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов критикува обявеното в четвъртък съвместно явяване на изборите на ВМРО, "Воля" и НФСБ. В предаването "Студио Хъ" по 7/8 ТВ той нарече новата коалиция "жалка политическа сватба по сметка". "В случая и труженичките са стари, и бардакът е стар. Много смешно ми беше, когато казаха, че една от основните им цели е да не влиза ДПС в управлението, при положение, че точно те управляваха през последните 4 години заедно с ДПС".


Министерството на финансите ще проверява фирми, получили големи суми от държавата

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Георги Кожухаров


Министерство на финансите започва проверка на фирмите, получили най-големи суми от държавата - по данни на служебния министър Асен Василев през 2020 година са дадени 15.8 млрд лева на частни компании. Справка показала, че 7 фирми са получили общо 3.4 млрд. лева През тази година до края на април 3 фирми са получили близо 1.3 млрд. лв., обяви той на пресконференция. Справката е показа също, че от 2017 до 2020 г. НАП на основание 10-годишен давностен срок е отписала над 10 млрд. лева. Към момента не са събрани общо 9.9 млрд. лв. от тях. Най-големият длъжник дължи 161.6 млн. лв.


Закритото през 2019 година звено за последващ контрол в агенция "Митници" ще бъде възстановено, а всички работещи в агенция ще минават проверка на доходите и тяхното имотно състояние, съобщи финансовият министър Асен Василев. Това ще стане с промени в правилника на агенцията, които ще бъдат пусната за обществено обсъждане.


Повече по темата четете тук.


Минеков започва проверки в министерството на културата, усещал корупция

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Юлия Лазарова


Служебният министър на културата Велислав Минеков заяви пред БНР, че има усещането за корупция във ведомството в последните години и затова ще назначи проверка. Ревизията ще обхване всички сектори, уточни той.


"Разкрития ще има. Вероятно някои от нещата ще бъдат насочени към прокуратурата. Там не разчитам обаче, че нещо може да се случи, но ще насочим нещата и към ОЛАФ, и към Европейската прокуратура, откъдето очаквам силна и здрава ръка", каза още той.

Валери Симеонов знаел за незаконни подслушвания от службите

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви в интервю за "Нова телевизия", че от свои познати в службите знае, че има незаконно подслушване. Повод за коментара му стана сигналът на "Демократична България", че преди последните парламентарни избори политици са били подслушвани нерегламентирано. Твърдението на обединението беше потвърдено и от служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Симеонов нападна президента Румен Радев за скандала."Службите бяха под негов контрол 5 години. Кога разбра за подслушванията? Вчера ли? Периодично излиза информация за незаконно подслушване. Имам познати в службите, които използват един такъв термин "Да те качат на бобслея", което означава да те закачат незаконно и да те подслушват. Вероятно е така, вероятно има. Но интересното е в какъв момент се установяват тези нарушения, защо сега се изкарват и защо президентът е мълчал", каза Симеонов.

БСП готви споразумения с АБВ и партиите на Татяна Дончева и Георги Кадиев

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Голяма лява коалиция ще има, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция. От 2-3 седмици се водят разговори, от утре започват подписвнаия на споразумения, каза тя. Най-близо до спразумение БСП са с АБВ, "Нормална България" на Георги Кадиев и "Движенбие 21" на Татяна Дончева. Нинова е поела инициативата, потръсила е лидерите на партиите. "Все още има разговори с други партии. Изчистени са общите политики с тези три партии", посочи тя.


Тя обясни, че политическият субект остава "БСП за България", старите членове на коалицията се запазват, а новите подписват споразумение за предстоящия вот, което може да бъде продължено. Те ще намерят място и в листите, като обаче Нинова подчерта, че Румен Петков и Георги Първанов по свое желание няма да са кандидат-депутати.


Nинова подчерта, че разговори с формацията на Мая Манолова не са водени и няма да бъдат водени, защото Манолова не се е отзовала на поканите от "Позитано" 20 преди последните избори, а в парламента "Изправи се! Мутри вън!" определили БСП като "статукво, като партия, с която не искат да говорят".


Към момента не е говорено и с бившия премиер Жан Виденов, който също обяви свой нов политически проект.


Подробности четете тук.


Прокуратурата разпита плеймейтката Маги Бадер

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Георги Кожухаров


"Не. Не познавам тези хора. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски. Аз съм си потвърдила думите, няма да коментирам". Това заяви плеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер на излизане от сградата на Софийската градска прокуратура (СГП) на ул. "Съборна", където е призована за разпит.


Тя не обясни за какво точно е била призована, нито уточни какви въпроси точно са й задавани от разследващите. Разпитът й продължи близо 20 мин и тя се яви без адвокат. Какъв е поводът за разпита не е съобщено официално, но вероятно е свързано с твърденията на агробизнесмена Светослав Илчовски, дадени пред парламентарната комисия по ревизия на управлението в последните 10 години.


Подробности четете тук.

Ще има още кадрови промени, каза здравният министър

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Велко Ангелов


Здравният министър Стойчо Кацаров обяви пред Би Ти Ви, че със сигурност ще има кадрови промени на всички нива. По думите му "този, който си върши добре работата, може да бъде спокоен, а този, който не я върши, не трябва да бъде спокоен". Кацаров отказа да коментира кой конкретно ще бъде подменен в здравното министерство. "Този въпрос няма да го решаваме по телевизията. Искам да запазя достойнството на всеки един", каза Кацаров.

Според Валери Симеонов следващото управление ще е широка коалиция

Следващото управление на България ще е широка коалиция от няколко партии. Това предположение направи лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред "Нова телевизия". Той обаче изрази лично мнение, че новото патриотично обединение между неговата партия, ВМРО и "Воля" по-скоро не трябва да се коалира с ГЕРБ, ако успее да влезе в новия парламент. Симеонов аргументира мнението си с това, че в третия мандат на Бойко Борисов "Обединени патриоти" са отнесли негативите за повечето скандали, сред които и снимките от нощното чекмедже на бившия премиер.


Той коментира и скандала с подслушването на политици, за който потвърди и вътрешният министър Бойко Рашков. Симеонов разкритикува президента Румен Радев, че се меси в случая, като попита дали вчера е разбрал, че в службите се подслушва незаконно. Имам познати в службите, които използват термина "Да те кача на бобслея", което означава да те подслушват незаконно", обясни лидерът на НФСБ.

Прокуратурата се е самосезирала по повод твърдението за подслушване на политици

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Анелия Николова


Софийската градска прокуратура (СГП) се самосезира по повод твърдението за подслушване на политици.
Тя е изискала Националното бюро за контрол на специализираните разузнавателни средства (НБКСРС), в чиято компетенция е, да извърши проверка в Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, ГДБОП-МВР и ДАНС, за да се установи извършени ли са нарушения при прилагането на СРС. Това съобщи за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.


Подробности четете тук.


Прокуратурата: Няма досъдебно производство срещу Бойко Рашков


Не отговаря на истината твърдението, че в прокуратурата има образувано досъдебно производство срещу служебния вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков, каза още Милева. Рашков заяви, че срещу него имало образувано дело в прокуратурата след публикация в медиите, в която се твърди, че той и зам.-шеф на ДАТО готвят "Бръмбаргейт 2". "Вярвам, че е в интерес на правовия ред длъжностни лица да се въздържат от разпространението на неистини и "фалшиви новини", посочва Сийка Милева.

Службите са подслушвали включително и Стефан Янев, потвърди Бойко Рашков

Преди изборите: Премиерът за подслушванията - отговорът е "да" (хронология)

© Анелия Николова


ДАНС и Държавна агенция "Технически операции" (ДАТО) са подслушвали политици около изборите на 4 април, включително и служебният премиер Стефан Янев. Информацията потвърди за Би Ти Ви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.


Снощи пред БТА Рашков заяви още, че получил информация, според която в момента в ДАНС се унищожават материали. По-рано вчера от службата съобщиха чрез БНТ, че правят вътрешна проверка. По данни на Атанас Атанасов, цитиран от "Сега", 32 -ма души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност" на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (368)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Любопитно

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?

 2. 2 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1338 Неутрално  До коментар [#1] от "Дария Колев":

  Така е Даре. Основната работа на службите е да подслушват опозицията. Поздрави на Севдето.

 3. 3 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1711 Неутрално
 4. 4 Профил на Cosmo Bizon
  Cosmo Bizon
  Рейтинг: 474 Неутрално

  Герб комунисти ни пазят от комунистите.
  Герб мафия ни защитава състоянието
  Герб жени забавлява обществото
  Герб младежи се грижи за моралното израстване на децата ни

  КОЧИНА. Изривай

 5. 5 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  Интересно ще е ако единият Бойко - Рашков, уреди другият Бойко - Методиев Борисов, с килия южно изложение.

 6. 6 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3533 Весело

  Да подслушват Христо Иванов, Корнелия, Слави Трифонов и др. наистина ще е скандала на века, ама от какъв зор ще подслушват почти никому неизвестният генерал Стефан Янев освен за някаква много вероятна руска оттечка, не се сещам...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 7. 7 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  ДАНС, създадена от Станишев в борбата му с Румен Петков, е време да се върне в МВР.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2858 Неутрално

  С ГЕРБ дотук ...Няма божа заповед която да не са нарушили ...Кражби в огромни размери , убийства , проституция , наркотици , трафик на хора Трябва всички партии да ЗАЯВЯТ ЯСНО - ГЕРБ няма нищо общо с процеса на демокрация. Това е тумор , които трябва да се отстрани !

 10. 10 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  Ушев е разкрит.Изглежда ще се разлетят калинки с пагони.

  SHADOWS of SOFIA
 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  В англосаксонския свят, ако лейтенантът в полицията накара сержанта да подслушва капитана, или член на Сената, или опозиционен лидер - или когото и да било - без съдебна заповед, сержантът е длъжен веднага да го репортва на Internal Affairs или направо на прокуратурата.

  И шефовете, и редовите куки, замесени в тоя гигаскандал, трябва да носят солидарна отговорност: незабавно разжалване до ефрейтор, военен съд и затвор.

  Освен ако не решат да съдействат и издадат ПО ЧИЯ ЗАПОВЕД СА ДЕЙСТВАЛИ.

  Какво става с Гешев, написа ли докторантурата в Бобовдолския университет?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  Подслушвали са него, не е пълен член. Иначе тук не е чак толкова зле като Русия, но се движим в тази посока всичко да се подслушва и следи. Сигурно от масовото прилагане ни спасява само генералната некадърност и затова успяват само няколко политици да включват.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 13. 13 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3419 Любопитно

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  За какво са създадени бре таваришче
  За да праскат ЧАСТПРОМ в полза на ЧЕКМЕДЖЕТАТА ли !

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3084 Неутрално

  Ми той сега оплаква ли се или се оправдава. Да взима ятагана и да сече. Че времето е малко, скоро ще свърши.

 16. 16 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#1] от "Дария Колев":

  "Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?"

  Знаеш ли, ако спреш да пишеш, ще помогнеш донякъде на ГЕРБ, които и без това потъват и са обречени.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 17. 17 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 423 Неутрално

  До коментар [#9] от "dejmos":

  Като се запътят към ЦСЗ ще приема, че нещо се случва. В момента е само чесане на езици. Но и каскетът не иска да си го причини. А някой да знае къде е вождът? Няма брифинги и от Биков, Каназирева, Сачева. Да не стягат багажа вече?

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Любопитно

  До коментар [#1] от "Дария Колев":Така е Даре. Основната работа на службите е да подслушват опозицията. Поздрави на Севдето.
  —цитат от коментар 2 на moreee


  Генерал служебният премиер Стефан Янев от кога стана опозиция?

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 24. 24 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Да подслушват Христо Иванов, Корнелия, Слави Трифонов и др. наистина ще е скандала на века, ама от какъв зор ще подслушват почти никому неизвестният генерал Стефан Янев освен за някаква много вероятна руска оттечка, не се сещам...
  —цитат от коментар 6 на hamiltonf


  +++++++++++++++++++

 25. 25 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#6] от "hamiltonf":

  Защото се знаеше, че Радев него ще назначи. Или поне се е предполагало, и са го слушали да чуят какво се договарят.

  от близо и далеч
 26. 26 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  от какъв зор ще подслушват почти никому неизвестния генерал Стефан Янев ...
  —цитат от коментар 6 на hamiltonf


  Защото са можели. Безнаказано. На ченгетата повече причини не им трябват.

 27. 27 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#1] от "Дария Колев":"Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?"Знаеш ли, ако спреш да пишеш, ще помогнеш донякъде на ГЕРБ, които и без това потъват и са обречени.
  —цитат от коментар 16 на Norman Granz


  Те ГЕРБ от 12 години все потъват, с твоята решаваща роля!

  Я раздуй кога за последно ще става потъването?

 28. 28 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Весело

  До коментар [#1] от "Дария Колев":"Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?"Знаеш ли, ако спреш да пишеш, ще помогнеш донякъде на ГЕРБ, които и без това потъват и са обречени.
  —цитат от коментар 16 на Norman Granz


  Мен пък ме кефи. Нещо като Швейк - в крайна сметка не е ясно на чия страна воюва.

 29. 29 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  [quote#21:"Дария Колев"][/quote]

  Заради подслушване си отива президент в Щатите. Никсън е уличен в аферата "Утъргейт". А тук апологетите на Буци се стремят да ни пробутват опорки.

  SHADOWS of SOFIA
 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#25] от "Далечен близък":

  "Защото се знаеше, че Радев него ще назначи. Или поне се е предполагало, и са го слушали да чуят какво се договарят."

  Което обяснява и защо в деня на предаването на властта, докато Алфа Заекът угоднически хвалеше Радев и правителството му ("отличен избор!"), шефовете на служби, наредили подслушването на опозиционни политици, храбро излязоха в неплатен отпуск за 4 месеца.

  Толкова са глупави, че прибягват до ученически (двойкаджийски) номера, за да не ги пратят при директора, когато ги хванат да пушат в кенефите.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 1240 Неутрално

  Да подслушват Христо Иванов, Корнелия, Слави Трифонов и др. наистина ще е скандала на века, ама от какъв зор ще подслушват почти никому неизвестният генерал Стефан Янев освен за някаква много вероятна руска оттечка, не се сещам...
  —цитат от коментар 6 на hamiltonf


  Защото би било прекалено да подслушват Президента. И така е по-удобно. А навярно са подслушвали де що се сетят, че е някакъв фактор в политическия живот. Интересно би било да узнаем кой е давал всички тези разрешителни, с какъв мотив.

 35. 35 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2764 Неутрално

  До коментар [#21] от "Дария Колев":

  Всъщност винаги е бил опозиция (нали дори и ти не вярваш да е гласувал за ГЕРБ), а отгоре на всичко е на служба при един за когото Борисов имаше глупостта да си помисли, "на този ще му размажа физиономията".

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 36. 36 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2081 Неутрално

  Открихте ли вина на Фандъкова като главен шпионин на държавата, който изгражда Биографиите на децата ни. За какво мислите я държат толкова години, тя друго не работи има си хора, под командата на Борисов.

 37. 37 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#14] от "xst02812610":

  Това за Борисов и синоптичката е вярно, от месеци се говори по телевизиите.

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 38. 38 Профил на nikolay.
  nikolay.
  Рейтинг: 369 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Не забравяй и дългите 4 месечни отпуски! Когато си в такава отпуска, най-добре си вършиш работата )) Какви служби, какви 5 лв. В България са само мюлицюнери.

 39. 39 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1162 Неутрално

  До коментар [#32] от "Norman Granz":

  Абсолютно идентичен. Нещо като Ели Гигова, когато баща и реши да я пласира на всяка цена в БНТ, а пък те я сложиха да коментира мачове от световното първенство по футбол.

  CONTADOR GRATUITO!
 40. 40 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Ръководителите на тези служби трябва да си подадат оставките! Моментално! Това е грубо потъпкване на авторитета на службите. Недопустимо!

 41. 41 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Да подслушват опозиционни политици? Някои хора яко ги тресе живковщината. Неслучайно и на тартора "университет" му е Т.Ж.

 42. 42 Профил на vespasian0303
  vespasian0303
  Рейтинг: 231 Неутрално

  На английски има много хубав термин - failed state. Не знам дали “провалената държава” е правилен превод. Където и да пипнеш, само л*йна. От детските градини, през здравеопазването, та чак до вътрешната и външната сигурност.

 43. 43 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1378 Любопитно

  Така, така-а-а-а-а-а, значи „Снощи пред БТА Рашков заяви още, че получил информация, според която в момента в ДАНС се унищожават материали“, нали така? Е, възниква резонният въпрос – какво Бойко Рашков, в качеството си на вътрешен министър и о. р. генерал Стефан Янев, в качеството си на служебен премиер правят, за да прекратят това, че „в момента в ДАНС се унищожават материали“? М? Имат ли те необходимата власт да го направят? ДАНС на кого са подчинени? На баба ми или на тях? Тогава какво изобщо правят? Още повече, че Янев е потърпевш? Оплакват се по медиите? Спират „унищожаването на материали“? Или търсят медийно отразяване? Какво точно предприемат и дали предприемат каквото и да било, защото просто няма какво да предприемат срещу нещо, което не се случва? Кой ще ни каже?

 44. 44 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Най-много се кефя на "реформаторите" Янаки Стоилов и Бойко Рашков, взели участие в скока на долара с двадесет стотинки на ден и приравняването на пенсиите до 15 долара. Сигурен съм, че и сега могат да ни реформират така :)))

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 45. 45 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  Бойко - в затвора!
  —цитат от коментар 3 на spiegel


  Юнак! А Белене ще отваряте ли?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 46. 46 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2632 Неутрално

  Стефан Янев кога стана служебен премиер? :)

  Преди изборите ли? ;)

 47. 47 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2081 Неутрално

  До коментар [#14] от "xst02812610":
  Не може да няма следи...застаряващи политици с набор от синоптички, а за политичките само Боршош.

 48. 48 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Ако са подслушвани нека пуснат някои запис.Да видим опозиционерите за каво и как си говорят че ми омризна само записи на Борисов да слушам.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 49. 49 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  ДАНС, създадена от Станишев в борбата му с Румен Петков, е време да се върне в МВР.
  —цитат от коментар 7 на spiegel


  Време е и да върнете чл.1 от живковската конституция.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 50. 50 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1544 Разстроено

  До коментар [#42] от "vespasian0303":

  Captured state сме днес; failed state бяхме в годините след Десети преди Костов.

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 51. 51 Профил на vespasian0303
  vespasian0303
  Рейтинг: 231 Неутрално

  Троловете имат много спартанско работно време. Още от 8 сутринта ги натягат да помпат минуси по коментарите.

 52. 52 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така, така-а-а-а-а-а, значи „Снощи пред БТА Рашков заяви още, че получил информация, според която в момента в ДАНС се унищожават материали“, нали така? Е, възниква резонният въпрос – какво Бойко Рашков, в качеството си на вътрешен министър и о. р. генерал Стефан Янев, в качеството си на служебен премиер правят, за да прекратят това, че „в момента в ДАНС се унищожават материали“?
  —цитат от коментар 43 на Santos


  Ти си мислиш, че материалите се унищожават на някаква клада пред централата на ДАНС, може би?

  Иначе, съдеийки по лакардиите на един друг про-гербаджийски пропагандантор, явно флашката е раздадена. И в ПИК ли така пише?

 53. 53 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2632 Неутрално

  То това подслушване винаги покрай изборите изплува - 2013 сценария беше същия. :)

  Уж заради това взеха оставката на Цветанов като шев на МВР, но така и не се намери доказателство че са подслушвали някой. Там имало някакъв дето с отвертката премахвал дисковете на "нещото за подслушване". Имаше едни покъртителни драми, истории, как автомобили с антени щъкали из цялата страна и прихващали всичките сигнали, бла, бла. Изкараха че Цветанов и МВР разполагат с по-добра техника от ЦРУ в медиите. Ама накрая нищо не излезе конкретно - само приказки и слухове. :)

  Те и сега така. Айде кажете кои са подслушвани и пуснете поне нещо дето е записано като са ги подслушвали. :)

 54. 54 Профил на Разумен Октопод
  Разумен Октопод
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#45] от "Alarmstufe Rot":

  Белене може да отворите само вие - поддръжниците на комуниста Бойко Борисович. След като направих историческа справка, мога дори да потвърдя, че ВЕЧЕ СЕ ПРОБВАХТЕ!!!

 55. 55 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#37] от "fpyyh":

  Завиждам на уникалната Ви логика, единственият и малък проблем, е че тя е паралелна на известната на цивилизацията, развита от Аристотел Логика!

 56. 56 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  за ген. Янев - още от времето, когато са подслушвали членовете на Политбюро, това е класически номер на милиционерите. Не подслушват пряко Члена, прекалено е опасно да искат разрешение за това, а хората, с които той си говори.
  Този номер е остарял още преди половин век, на времето Тодор Живков е късал пагони на генерали, защото подслушвали придворните шутове на Людмила и така шпионирали щерка му.

 57. 57 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 227 Неутрално

  Тово подслушване да не е като оново с Цецо-мобилите. Въобще, вреве е да почнат да се вадят някакви доказателства, не само да се приказва на ангро.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Явно не можете да си намерите място докато не напишете някоя тъпотия. Ако е в първия коментар под някоя статия, се чувствате още по-удовлетворена.

 60. 60 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  До коментар [#45] от "Alarmstufe Rot":

  Вие, гербаджиите, си падате по административната репресия, като отнемането на имущество без присъда например, каквото и комунистите не са правили след национализацията и колективизацията. След специализираното правосъдие ви оставаше само да създадете и специалните тройки на НКВД.

 61. 61 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#45] от "Alarmstufe Rot":

  Ще преминат директно към актове на "спонтанен народен гняв и улично правосъдие"- комунетата имат богата и трагична история и опит в това!!!

 62. 62 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#49] от "Alarmstufe Rot":

  "Време е и да върнете чл.1 от живковската конституция."

  И името на г-н Борисов да бъде записано в Конституцията. Като на другаря Си.

 63. 63 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  Ръководителите на тези служби трябва да си подадат оставките! Моментално! Това е грубо потъпкване на авторитета на службите. Недопустимо!
  —цитат от коментар 40 на 4u4o


  В отпуска са момчетата, до септември.
  Ловят рина и пускат корабчета от разпечатките.

 64. 64 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Весело

  До коментар [#43] от "Santos":

  Така са те милиционерите. Направо отиват в медиите да разказват какво са научили, без да уточняват как. Гешев за разговорите на Черепа с журналисти, Тиквата за Доган, Цицерониус за лекарите, Рашков за службите.

 65. 65 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  До коментар [#43] от "Santos":

  Искат хем да са на власт, хем да са опозиция.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 66. 66 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  До коментар [#49] от "Alarmstufe Rot":

  За какво ви е Живковска конституция, като вие, гербаджиите, възстановихте мафиотско-еднопартийната конструкция на Живковата държава?!

 67. 67 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#45] от "Alarmstufe Rot":Ще преминат директно към актове на "спонтанен народен гняв и улично правосъдие"- комунетата имат богата и трагична история и опит в това!!!
  —цитат от коментар 61 на selqnin


  За кои "комунета" става дума? За същите, на които шеф им бе Тодор Живков, още известен като университета на Бойко Борисов? За тях ли говориш?

 68. 68 Профил на antikonti
  antikonti
  Рейтинг: 252 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Службите са създадени да защитават правата на българските граждани и данъкоплатци (които са им работодатели и им плащат заплатите), а не правата на т.нар. "политическа" партия ГЕРБ (но по същносттта си ОПГ). Толкова по въпроса!

 69. 69 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Чета писанията на гербаджийските тролове и забелязвам, че вече не будят даже и възмущение у мен, само присмех и подигравка. Как се менят нещата...

 70. 70 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  До коментар [#60] от "spiegel":

  "Вие, гербаджиите, си падате по административната репресия, като отнемането на имущество без присъда ..."

  Не без присъда, а БЕЗ ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ - стига прокуратурата да се е "самосезирала" по "сигнал от анонимен източник" (статия в някой Пеевски или Петю Блъсковски орган), и още на етапа на събиране на "доказателства" Цацаров може да наложи запори върху цялото имущество на набедения.

  Това е практика, сравнима със сталинизма или със севернокорейската система на "правосъдие".

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 71. 71 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 36 Неутрално

  32 -ма души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност" на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП.

  :))))
  Това правителство е един доста простичък и чалгав генератор за фалшиви новини.
  Ако се направи справка в листите на чалгавата партийка, ДеБе и тези на Мая, дето издигна Шиши за шеф на ДАНС, ще се видят множество личности свързани с престъпност, криене на данъци, осъдени и преследвани от правосъдието, далеч преди да се опитат да влязат във властта.
  Дали има нещо за което да не са излъгали ?

 72. 72 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  До коментар [#16] от "Norman Granz":

  Такива като тебе се радват така, все едно че Ангела Меркел, а не Слави Чалгаря и руският агент ще ги заменят...

  Естествено, нищо няма да стане по-добре, най-много да гръмнат и борда, но за вас най-важното е Бойко Борисов да го няма.

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 73. 73 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Дори да са били подслушвани, било е с разрешението на съд. Явно, имало е достатъчно основания за да се получи разрешение. Например, данни за купуване на гласове. Така хванаха едни дилъри на партийката на дубайското черепче.

 74. 74 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#71] от "Младолик Мъдрец":

  Отлично знаеш, че има само един известен и осъден лъжец в държавата, който в момента се крие като мишка.

 75. 75 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1378 Любопитно

  До коментар [#52] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Точно на теб ли да обяснявам какво са бази данни, информационни масиви на службите, служебни пароли, вътрешен контрол и т. н., и т. н.? И как се предотвратява теч на данни или тяхното унищожаване? Ти наистина ли смяташ другите за умствено недъгави? Да не говорим за това, че първата работа на Рашков беше да пенсионира на втората минута, след като влезе в министерството, шефа на „Вътрешен контрол“ на МВР? И да назначи негов човек на този пост? Какво точно правят този човек, Рашков и Янев, за да спрат „унищожаването на материали“ в ДАНС? Взимат заплати? Борят корупцията? Възстановяват държавността? Е, като гледаме, много ще я възстановят, докато тези в ДАНС не унищожат всички компрометиращи ги материали! Нещо да измецаш?

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2632 Неутрално

  Тово подслушване да не е като оново с Цецо-мобилите. Въобще, вреве е да почнат да се вадят някакви доказателства, не само да се приказва на ангро.
  —цитат от коментар 57 на oak17621787


  Това с доказателствата е много трудна част :)

  Но за сметка на това е важно да се приказва. :)

  Не случайно в Библията са записали "По плодовете им ще ги познаете", а не по приказките. Добре е да се въведе вероучение в училища, барем се научат да не вярват на приказки още от деца. Иначе повечето хора към 30-те се научават на това от практиката. :)

 78. 78 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ако се направи справка в листите на чалгавата партийка, ДеБе и тези на Мая, дето издигна Шиши за шеф на ДАНС, ще се видят множество личности свързани с престъпност, криене на данъци, осъдени и преследвани от правосъдието
  —цитат от коментар 71 на Младолик Мъдрец


  Хайде, дай списъка.

 79. 79 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Време е в България да заработи "Министерство на истината"

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 80. 80 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 36 Неутрално

  До коментар [#71] от "Младолик Мъдрец":Отлично знаеш, че има само един известен и осъден лъжец в държавата, който в момента се крие като мишка.
  —цитат от коментар 74 на gogo2011


  Да, 7 пъти осъдена. Казва се Елена Йончева.

 81. 80 Профил на antikonti
  antikonti
  Рейтинг: 252 Неутрално

  32 -ма души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност" на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП.:))))Това правителство е един доста простичък и чалгав генератор за фалшиви новини. Ако се направи справка в листите на чалгавата партийка, ДеБе и тези на Мая, дето издигна Шиши за шеф на ДАНС, ще се видят множество личности свързани с престъпност, криене на данъци, осъдени и преследвани от правосъдието, далеч преди да се опитат да влязат във властта. Дали има нещо за което да не са излъгали ?
  —цитат от коментар 71 на Младолик Мъдрец


  Давай, посочвай ги тук - с конкретни имена, от коя партия са и за какво са били разследвани, както и дали са осъдени или оправдани. Защото иначе и твоето писание ще го причислим към "чалгавия генератор на фалшиви новини"

 82. 82 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  До коментар [#60] от "spiegel":

  Вие, комунистите от радикалното БКП директно вкарвате в затвора.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 680 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Тези служби са създаденми за да служат на единствено на ДпС/КГБ и това им е работата.
  А ние искаме ли ги в нашата държава?

 85. 85 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#65] от "Alarmstufe Rot":

  Не просто "искат", те се държат точно по този начин!
  Очаквам маямата - галева - костинбродска да оглави протестите срещу себе си...

 86. 86 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Хайде, дай списъка.
  —цитат от коментар 78 на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ


  ахаххахахахха

  Нещо ми наглееш, а ?

 87. 87 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  но за вас най-важното е Бойко Борисов да го няма.
  —цитат от коментар 72 на nv


  Абсолютно. Не виждам нищо лошо в това. Нали гласувате за най-малкото зло, според вас. Е, според мен пък е най-голямото зло (от реалистичните опции). А ти, приятелю, я ни разкажи какъв е твоят ЛИЧЕН келепир да си на амбразурата за Боко? Някакси не ми се вярва обсесията ти да е чисто идеологическа.

 88. 88 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  До коментар [#54] от "Разумен Октопод":

  Белене много искате да го отворите вие, радикалните комунисти от Де Бъ. Но няма да ви позволим.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#71] от "Младолик Мъдрец":

  дрОгаря рашков полага неимоверни усилия да ни помогне на есен да върнем рублоядното хвърчило под полите на деса - нека сме му благодарни за ТОВА!!!

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#75] от "Santos":

  Забелязаваш ли, че всичките ти изречения са въпросителни? Демек, не каза нищо.

 94. 94 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  До коментар [#52] от "Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Приятелю, не си ли съгласен, че дълг на всеки човек е да реагира ако знае , че в момента се извършва престъпление? Още повече, ако този човек се явява силов вицепремиер. И сега, ако пропуснеш мантрата с флашките, какъв опит направи мин.Рашков , за да попречи на това престъпление? П.П.Воплите в медиите не се броят.

 95. 95 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Борис Данаилов, 2 пъти осветяван като “агент ВАН” в 6-то управление , отдел 1, репресиращ българската интелигенция по време на комунистическия режим, е избран от МИНИСТЪР МИНЕКОВ за началник на политическия му кабинет.

  „Не ме гледай моме какви ги върша, само ме слушай какви ги говоря.

  Министър Минеков: “за 2 месеца ще се опитам да свърша това, което не е свършено от 10 години”

  Ей това са новите управляващи, активно защитавани от 'десните' ДБ !
  Някой съмнява ли се в топлите връзки между ДС и новите 'десни' ?!
  Досега реаваха за задкулисие, сега ще го видят в цялата му прелест.

 96. 96 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3522 Неутрално

  Стана 9 часа и дежурните по РПУ се появиха: "Не ние - вие сте комунисти, не ние - вие искате да ни репресирате!"

  Няма ли неплатен до септември за вас бе? Или не сте шефове, а обикновени милювци, та не ви се полага...

  :))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 97. 97 Профил на Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боку НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ахаххахахахха

  Нещо ми наглееш, а ?
  —цитат от коментар 86 на Младолик Мъдрец


  Първи опит - тръц.

  Айде дай списъка де.

 98. 98 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  До коментар [#72] от "nv":

  "но за вас най-важното е Бойко Борисов да го няма"

  Грешка! Да го няма не стига, искаме го при Бай Ставри.

 99. 99 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Те службите затова са създадени или искате да не си вършат работата?
  —цитат от коментар 1 на Дария Колев


  Градусчията Ангелов - ти ли си бе?

  така е - при диктатура е нормално да се подслушват всички които "не слушкат" - опозицията, бизнеса, гражданите, при диктатура е нормално и премиера-Мутра да урежда износа на "неговите" бизнесмени и да играе карти с тях

  само че в една ДЕМОКРАЦИЯ - това НЕ Е НОРМАЛНО

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK