На живо

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Георги КожухаровНа пресконференция днес от "Има такъв народ" съобщиха, че ревизираното правителство, което ще предложат, ще бъде избрано от партията без консултации с други политически сили. Подкрепа от "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" ще се търси след това в парламента, като това остават основните потенциални партньори, а гласовете на ГЕРБ и ДПС не се търсят.


Въпреки това Цвета Караянчева не изключи възможността за такава, при положение, че бъде проведен разговор и призова за такъв.


В публикация във "Фейсбук" Христо Иванов написа, че след свикване на Народното събрание обединението ще започне консултации с останалите парламентарни групи в 46-тото Народно събрания за установяване дали има политически сили, които са готови да работят по техните приоритети. Иванов припомни и приоритетите на обединението - провеждане на дълбока съдебна реформа, конструиране на мнозинство и управление, което държи ДПС трайно извън властта и провеждането на парламентарни разследвания по отношение на Росенец, Лукойл, ТЕЦ "Варна" и пристанището към него, ББР и Булгартабак.
Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън!" коментира, че от формацията са готови за разговори в парламента, като не искат постове, а определени политики.


От ДПС продължават да запазват мълчание след оттеглената кандидатура на Николай Василев за премиер и анонса за ревизиран кабинет от Слави Трифонов.

От "Изправи се! Мутри вън!" не искат постове, а политики

"Подкрепям усилията за постигане на консенсус около правителство на промяната и дълбоки реформи, защото това очакват хората. И именно стабилно правителство Борисов разчита да не се случи", написа във "Фейсбук един от лидерите на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова. "Не искаме постове, позиции, участие в едно такова правителството. Подкрепата ни ще се обуславя от политиките, важни за хората и за протестиращите по площадите месеци наред", добавя тя, като информира, че в парламента ще се проведе разумен, открит и спокоен разговор.


По време на пресконференцията на "Има такъв народ" за уговорка за такъв разговор разкри и Тошко Йорданов.

Лидерите на политическите сили избраха откъде ще са депутати

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Централната избирателна комисия обяви решенията на народните представители, избрани в повече от един избирателен район, от кой да влязат в парламента. Информацията е важна, тъй като така става известно кои техни подгласници получават място в 46-ото Народно събрание.


Лидерите на "Демократична България" и БСП Христо Иванов и Корнелия Нинова ще са депутати от София, а Тошко Йорданов, зам.-председател на "Има такъв народ" - от Пловдив. Мустафа Карадайъ е избрал Шумен, а Мая Манолова – Благоевград.


Цялото решение на ЦИК и последните избрани депутати – тук.


Имената на останалите депутати – тук.


Тази сутрин президентът Румен Радев обяви, че ще свика първото заседание на 46-ото Народно събрание на 21 юли.

Посолството на САЩ иска отговор от Борисов за колажа с космонавтите

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Юлия Лазарова


Посолството на САЩ е реагирало директно пред Бойко Борисов по повод използването от него по време на брифинг в сряда на колаж на основата на снимка на международния екипаж на космическата совалка "Колумбия", която се разпадна при завръщане на Земята през 2003 г. Всички на борда загинаха.


"Въпросът е повдигнат директно пред г-н Борисов", са отговорили за "Свободна Европа" от пресслужбата на посолството. На иронизиращата снимка главите на астронавтите са заменени с тези на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Мая Манолова, Тошко Йорданов, Николай Хаджигенов, Иво Мирчев и Цветан Цветанов.

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Дневник, Фейсбук/ Бойко Борисов; www.nasa.gov


В действителност колажът се появи в социалните мрежи дни преди брифинга на ГЕРБ и партията отрича някой от членовете ѝ да стои зад него.

Пеевски реагира: Николай Василев никога не ме е уволнявал

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Анелия Николова


"Аз съм единственият човек, който уволни Делян Пеевски", заяви по време на пресконференцията с представители на "Има такъв народ" днес оттегленият като кандидатура за бъдещ премиер Николай Василев, бивш вицепремиер и министър на икономиката, след това министър на транспорта и съобщенията в правителството на НДСВ, ДПС и "Новото време"(2001-2005). Впоследствие министър на държавната администрация и административната реформа в правителството на БСП, ДПС и НДСВ (2005-2009).


На пресконференцията той не уточни кога е уволнил Пеевски, но пред сайта "Блиц" допълва, че това се е случило през 2003 г., а Пеевски е бил уволнен от Министерство на транспорта.


Изказването на Василев провокира реакция от страна на бившия депутат от ДПС.


"Николай Василев никога не ме е уволнявал! Той много добре знае, че аз си тръгнах с предишния политически кабинет и никога не съм работил с него, след като той бе избран на министър на транспорта. Не знам защо се опитва да се прави на герой на гърба ми! Крайно време е да престанат опитите на подобни хора да си изкарват дивиденти като използват името ми", заявява пред "Блиц" Пеевски.

От ГЕРБ очакват разговори с "Има такъв народ", възможно е да подкрепят кабинет

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Юлия Лазарова


"Очакваме разговори с "Има такъв народ", заяви пред Би Ти Ви Цвета Караянчева, бивш депутат от ГЕРБ. Според нея в политиката трябва да се водят диалози, а не с ултимативен тон да се представя правителство, което да се подкрепи, както е направил според нея Тошко Йорданов днес.


Караянчева не пожела да отхвърли варианта ГЕРБ да подкрепи партията на Слави Трифонов при гласуването на кабинета. В сряда Бойко Борисов каза, че депутатите на бившите управляващи ще гласуват против. Днес пък Тошко Йорданов каза, че партията, спечелила изборите не иска подкрепа от ГЕРБ и ДПС.


Според Караянчева ако нещата продължават в този дух правителство на "Има такъв народ" няма да има. Вчера Слави Трифонов съобщи, че оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер и съобщи, че ще предложи ревизирано правителство. Днес, на прескоференция, Тошко Йорданов и Филип Станев от партията съобщиха, че новото правителство отново ще бъде предложено еднолично от партията, без да се водят разговори с останалите политически сили.


"Опитват се рекетьорски да налагат своите хора без да водят разговори. Така може когато имаш 121 депутати, а не 65. Трябва да се водят разговори", обясни тя.


ГЕРБ не иска трети парламентарни избори, коментира още тя.


Караянчева остана извън 46-ото Народно събрание. Тя изрази съмнение, че "Има такъв народ" се ползва с подкрепа в смесените райони.


"Петият депутат, който "Има такъв народ" взе в Кържали ще играе за ДПС", каза Караянчева.

Близо 76% от българите искат правителство, но под 40 на сто очакват да го има

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


75.6% от българите предпочитат след предсрочните избори да има правителство, докато само 15.6 на сто желаят нови избори. В същото време 47.5% смятат, че новият парламент няма да излъчи правителство, докато 39.9% очакват той да успее. Данните са от независим следизборен сондаж, осъществен от "Галъп интернешънъл Болкан" между 14 и 16 юли сред 816 пълнолетни българи по телефона.


При всички случаи преобладаващото мнение е (71.5%), че е важно моделът на управление на ГЕРБ никога да не се повтори. За 20.2% подобно повторение не е проблем.


48.5% от анкетираните смятат, че изборите са били по-честни от преди. За 27.9% промяна няма, а 9.3% ги намират за по-нечестни. 56.2% от запитаните не са доволни от резултата на изборите, а 29.2% са доволни.


62.5% биха одобрили служебното правителство да остане под някаква форма, а на 32.1% идеята не им харесва.


Ходът на Слави Трифонов да обяви състав на правителство преди свикването на парламента не се одобрява от 68.7% от запитаните. 24.8% го приемат. Николай Василев не е одобряван от 56.9%, а е одобряван от 23.4% от хората. 50.4% не одобряват като цяло предложеният състав на правителството на Трифонов, а 26.7% го одобряват.

Христо Иванов: Започваме консултации, за да видим можем ли да подкрепим кабинет

След свикване на Народното събрание "Демократична България" ще започне консултации с останалите парламентарни групи н 46-тото Народно събрания за установяване дали има политически сили, които са готови да работят по техните приоритети. Спрямо това ще се оценява готовността за да подкрепим на едно или друго предложение за управление и формата на такава подкрепа от страна на формацията. Това написа във "Фейсбук" съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.
След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Изказването му беше по повод изразеното мнение от "Има такъв народ" днес, че отново ще предложат правителство, без да консултират състава му с други политически формации, но ще търсят подкрепата им за реализиране на техните политики.


Иванов припомни и приоритетите на обединението - провеждане на дълбока съдебна реформа, конструиране на мнозинство и управление, което държи ДПС трайно извън властта и провеждането на парламентарни разследвания по отношение на Росенец, Лукойл, ТЕЦ Варна и пристанището към него, ББР и Булгартабак, с цел осветяването на механизмите за влияние на Сарая. По нито един от приоритетите обаче няма пълно съвпадение с изразените до момента приоритети на "Има такъв народ".

Подробности тук

На живо: Министърът на финансите Асен Василев пред "Дневник"

Лъжа е, че главният прокурор може да бъде сменен сега, смята Тошко Йорданов

Главният прокурор трябва да бъде избиран пряко от народа. Що се отнася до сегашния главен прокурор, трябва да се подхожда спрямо това, което може да се направи. Ако някой ви каже, че влизайки в парламента ще смени Гешев с друг – лъже" - това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на пресконференция. Той добави, че на практика подобна рокада е невъзможна. "Това е дълъг процес, който върви през подмяна на състава на Висшия съдебен съвет. В момента законът е такъв, че това е невъзможно", посочи Йорданов.
След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Георги Кожухаров


По думите му "желязната хватка на Гешев върху прокуратурата" обаче може да бъде премахната, както "и прокуратурата може да бъде извадена от състава на съдебната власт". "Да, прокуратурата трябва да бъде променена, да, според нас трябва да бъде извадена от съдебната власт, Иван Гешев не се ползва с доверието на никого – освен може би с това на ДПС и ГЕРБ", подчерта Йорданов.


Той каза, че отношенията на партията му с "Демократична България" не са влошени. "Ние не сме коалиционни партньори. По отношение на съдебната реформа, на отношението към ГЕРБ, към главния прокурор... с "Демократична България" имаме обща посока на действие. Те са фиксирани само върху съдебната реформа, а според нас има и други важни сектори. Но имаме и видими различния, например, по отношение на главния прокурор - за начина, по който трябва да се избира. Но това е нещо, което се решава вътре в парламентарния живот. Нито ние имаме достатъчния брой депутати, нито те, за да наложим решения на всички останали", посочи Йорданов. По думите му е имало "непремерени" изказвания от рода на че това е правителство на ДПС, но отношенията на "Има такъв народ" с "Демократична България" не били влошени.

"Има такъв народ" няма да преговаря с "Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!"

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)


Логично е "Има такъв народ" да има разговори с "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!", каза зам.-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов на пресконференция. "Ние отново ще представим свой проект за кабинет, който ако бъде подкрепен, ще влезе в длъжност, но ако не бъде подкрепен, се отива отново към предсрочни парламентарни избори", заяви той. По думите му отговорността остава у "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" "Ние не желаем подкрепата на ГЕРБ и ДПС", подчерта Йорданов. Той увери, че партията му ще предложи вариант за кабинет съвсем скоро.


Повече четете тук.

Николай Василев: Аз съм единственият, уволнявал Делян Пеевски

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Георги Кожухаров


Николай Василев изказа благодарност на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ", за оказаното му "голямо доверие" с номинирането му за министър-председател на проектокабинета си. Кандидатурата Трифонов обяви в понеделник и оттегли в четвъртък.


"Една от критиките към мен е, че не съм ново лице. Ако кандидатът за премиер беше нов, щеше да има критики, че няма управленски опит", заяви Василев на пресконференция днес. Той не се разграничи от миналото си в ДПС, но заяви, че е обиден от отправените обвинения, че е "продукт на ДПС", защото е участвал в Тройната коалиция. По думите му в този кабинет освен него няма друг представител на НДСВ. "Аз съм единственият човек в България, който навремето е уволнил Делян Пеевски, каза Василев. "Преди две десетилетия загубих главата си в Министерството на икономиката, защото се опитах да приватизирам "Булгартабак" със западни инвеститори. След мен по същия начин загубиха главите си още двама министри на икономиката. "Булгартабак" беше купен знаете от кого, но днес го няма, нали? Така че по тази тема моята съвест е чиста", уточни той.


Повече четете тук.

"Има такъв народ" говори за плановете си за ревизия на проектокабинета

Част от ръководството на спечелилата предсрочните избори партия "Има такъв народ" и предложеният от нея и впоследствие оттеглен премиер Николай Василев дават пресконференция.


Можете да я гледате на живо тук.


Президентът свиква 46-ото Народно събрание на 21 юли

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Лили Тоушек


Президентът Румен Радев ще свика Народното събрание на 21 юли от 9 ч. Това обяви самият той в първия си коментар след изборите от село Професор, където разговаря със земеделски стопани по време на жътвата. Обяви, че ще следва конституционната процедура и няма да бави връчването на мандат за съставяне на правителство. "По възможно най-бързия начин, защото всички очакваме най-сетне в Народното събрание да започне този диалог, от който очакваме ясно политическо решение с ясна политическа перспектива", обяви той.


Поздрави "Има такъв народ" с изборната победа и анализира, че "това, което предприеха вече като отваряне е отварянето на врата за диалог и решаване на проблемите пред българската политическа система".


На въпрос дали има вероятност служебното правителство да се превърне в редовно държавният глава каза, че това зависи от народните представители и свободната воля на самите министри и най-вече от намирането на консенсус около ясни приоритети в името на бъдещето на България.


Подчерта, че партиите трябва да намерят пътя един към друг. "Вижте тези хора (земеделските стопани – бел. ред.). За тях няма студ, няма жега, има ясни моменти, в които те трябва да си свършат работата, иначе всички оставаме гладни", даде пример той. "Така е и за българските политици, сега е моментът да си свършат работата, да намерят обединение, да намерят пресечни области на тесни интереси, които да са интересите на всички хора", допълни Радев.


Обяви, че всички очакват от тях да продължат демонтажа на порочния модел, да се укрепи държавността, да се намери изход от икономическата криза и бедността. "Всички го очакваме, сега, днес е българската политическа жътва и очаквам българските политици да са на висотата на очакванията на тези хора", подчерта Радев.


Какво следва след свикването на първото заседание на парламента четете тук.

Премиерът: Да оставим партиите на спокойствие да си свършат работата

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Велко Ангелов


Нека да оставим партиите да работят на спокойствие и да не даваме отстрани рецепти какво как трябва да се случи, те знаят най-добре - така премиерът Стефан Янев коментира актуалната политическа ситуация във Варна. Той призова за търпение и спокойствие. Според него партиите в парламента осъзнават своята отговорност към българските граждани. В отговор на въпрос Янев каза, че идеята служебният кабинет да остане на власт и след тези избори "екзотична", защото това решение минава през предлагане на това от някоя партия и гласуване в парламента.


Подробности четете тук.

Решението на Централната избирателна комисия от 14 юли за обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в 46-ото Народно събрание беше обнародвано в Държавен вестник. Партия "Има такъв народ" ще има 65 депутати, а ГЕРБ - 63. Парламентарната група на БСП ще бъде от 36 народни представители, на "Демократична България" - от 34, на ДПС – от 29, на "Изправи се! Мутри вън!" - от 13.

Станислава Армутлиева е отказала още във вторник да бъде министър на културата

След изборите: Партиите на протеста и ГЕРБ са готови да преговарят с "Има такъв народ" за подкрепа (хронология)

© Фейсбук/ Има такъв народ


Музикалният продуцент Станислава Армутлиева се е отказала да стане министър на културата. В понеделник лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов я номинира за поста в проектокабинета на партията, а днес във "Фейсбук" Армутлиева обясни, че е отказала на Трифонов още на следващия ден – във вторник.


Предложението й за министър предизвика вълна от негативни реакции. Дори в музикалните среди започна подписка срещу кандидатурата ѝ."Благодаря на Слави и екипа му за доверието и честта, която ми оказаха. Ще съм на линия да помагам и на тях, и на всички онези, които приемат предизвикателството да бъдат двигатели на промяната и които счетат, че имат нужда от моя капацитет, колкото и както го видят и преценят", написа Армутлиева в профила си във "Фейсбук".


Добавя, че е приела поканата на "Има такъв народ" за поста, защото смята, че точно липсата на култура е в основата на корупцията и ниското ниво на функциониране на демокрацията. "Точно културата трябва да не е периферия, а достойно да стои в центъра на интересите на една държава. Културата е инвестиция в демокрацията. Но културата и изобщо движението към цивилизация са специфични състояния на духа на обществото и са възможни единствено като общо усилие и споделени ценности", пише Армутлиева.


Тя описва емоциите и мечтите си, когато е получила предложението и какви намерения е имала за развитие на министерството на културата. Споменава и, че първоначално са й били съобщение други имена на предложените от Трифонв за министри на икономиката и на финансите, без да ги назовава.


"Има такъв народ" ще представи ревизирана версия на предложението си за проектокабинет, обяви вчера лидерът й Слави Трифонов. Той оттегли и кандидатурата за министър-председател на Николай Василев, която представи в понеделник. Василев и представители на "Има такъв народ" ще говорят пред медиите по-късно днес.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (222)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lemans
  lemans
  Рейтинг: 475 Неутрално

  Първа резерва - Софи Маринова !

 2. 2 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2704 Весело

  Тя дори не беше госпожа,(господин) за един ден!

 3. 3 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Напоследък се носи ново пет в политическата реторика - „изчегъртване“!
  ИТН иска да изчегърта ГЕРБ, патриотарите – ДПС, СДС е хвърлило око на БСП, „Изправи се“ на мутрите, Атака се ежи на Европа, от „Да ...“, уж готови, ама и те не знам си какво, БСП играят маскарад, а ДПС „не искат да им се соли манджата“.
  То и аз си имам списък.
  Хубаво, всеки иска да изчегъртва, стига да не касае лично него и въпреки че границите между изписаните политически имена са размити, ама има един проблем. Поне 60 % от туземците, особено тези, на които шаманските номера вече не им минават, искат да изчегъртат всички гореизброени.
  И понеже средата в България стана абсолютно ненормална, в която туземлъка издига туземеца до определението – виден, е добре да видите кой става и кой е за изчегъртване и да приближите страната до Европа.
  Почнете с образование, ценности и обществен ред. Иначе ви чака голяяямо изчегъртване.
  То бива слепота!

 4. 4 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Весело

  Късно е - не че някога е имала особен престиж и позитивна репутация но сега със сигурност се прости и с последните остатъци от тях!!!

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Весело

  До коментар [#3] от "zxe00613919":

  Е не така де....хората с толкова стъргалки какво ще правят? Тази година ще се стърже Борисов, следващата Трифонов и така...масата са като мишки в ония колела дето се въртят безсмислено, кво да праиш

 7. 7 Профил на Bourbon Street
  Bourbon Street
  Рейтинг: 13 Весело

  Объркала се е, че я канят за жури в х-фактор, случва се на всеки.

 8. 8 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 244 Весело

  Само да кажа за едно съобщение за да не стават грешки днес у форому:"Слави вече ни е приятел. Внимавайте какви ги плещите. Ваш Ристьо"След 13 ч. ще ви съобщя следващото
  —цитат от коментар 5 на politicalanalyst


  Дали са приятели няма значение, важното е да вкарат Барба Ганьос 8-те менискуска и корумпетата около него на топло в панделата, пък ако ще и гаджета да са - важна е голяма цел, гледай Дъ Биг Пикчър :):)

  П.С. А че от Саня и чеп за каца за зеле не става е съвсем друга тема, дълга, напоителна и обширна ... :):):)

 9. 9 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3188 Неутрално

  2-3 страници статус във фейсбук бих чел от хемингуей..

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 813 Неутрално

  Нямам надежда за тази "държава".
  Това е подигравка.

 12. 12 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Любопитно

  До коментар [#8] от "chicho_gosho":

  Бе това хубаво, ама все ми се струва че зад решетките вкарва съдът по обвинения от прокуратурата, все независими от партиите дейности. Те са тези, които трябва да си свършат работата по този въпрос, ако и в случай че наистина има доказателства.

  Иначе - дали двамцата ще мелят е важно за да има що-годе стабилно и предвидимо управление и да има какво да яде в крайна сметка народеца. Те слушащите "7/8 и ще си легнала" и нежните и красиви фенове на Пинк Флойд не е толкова лесно да ги събереш, па после и да се изтърпят с месеци за едно достойно управление. Това ме плаши мен и за това се шегувам през сълзи.

  Иначе ако стане ИТН да му мине правителството аз ще съм щастлив! Дебъгарите някак си ще ги изтърпим

 13. 13 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Весело

  До коментар [#10] от "Ivan Stoyanov":

  Дебъгаристче - аз нямам нищо общо с тея за които си мислиш. Пий едно кафе и се успокой, че от вас чакаме чудеса

 14. 14 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Весело

  "Музикалният продуцент Станислава Армутлиева се е отказала да стане министър на културата. В понеделник лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов я номинира за поста в проектокабинета на партията.
  Предложението предизвика вълна от негативни реакции. Дори в музикалните среди започна подписка срещу кандидатурата ѝ. Днес в социалните мрежи Армутлиева обясни, че е отказала на Трифонов още на следващия ден – във вторник"

  Такава кич, посредственост и бездухвност рядко съм срещал в кандидат за министър на културата ! Вежди спрямо нея е направо одухотвурена личност !

 15. 15 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2546 Неутрално

  Тежката артилерия на ИТН. . . Деси de luxe

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 16. 16 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1098 Весело

  А Василев отказал ли се е?

 17. 17 Профил на Нанко Русев
  Нанко Русев
  Рейтинг: 262 Неутрално

  Старите хора си спомнят как с мутри заменя едни щандове за пиратски касетки и дискове с други - пак пиратски. Радетел за авторски права.

 18. 18 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 713 Неутрално

  До коментар [#12] от "politicalanalyst":

  Ако имаше отговорни държавници и без прокурватура става, дело може да заведе всеки ощетен

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 19. 19 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Неутрално

  До коментар [#18] от "t5eyes":

  Факт.

 20. 20 Профил на caterpillar
  caterpillar
  Рейтинг: 51 Неутрално

  До коментар [#17] от "Нанко Русев":

  Това го бях забравил.
  А как изпързаля мъжа на Камелия Тодорова ?! /който всъщност я направи това което е/

  caterpillar
 21. 21 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1894 Неутрално

  "Станислава Армутлиева отказа да бъде министър на културата"

  Г-жа Армутлиева излезе умна -
  бега овреме, а не чака да бъде изритана, като Никиту.

 22. 22 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  Само фактът, че е била предложена за министър, говори достатъчно чий интереси обслужва Слави и каква България желае!

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 23. 23 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  До 5 от "politicalanalyst":

  Само да кажа за едно съобщение за да не стават грешки днес у форому:
  "Слави вече ни е приятел. Внимавайте какви ги плещите. Ваш Ристьо"..."

  Слави не може да ни е приятел. А и на всички стана ясно, че ИТН е новото ГЕРБ.

 24. 24 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 713 Неутрално

  До коментар [#19] от "politicalanalyst":

  От 1944 г. включително временния кабинет сега така отървават престъпниците влезли под прожектора, чрез препращане, препращане и накрая "те ги пускат", схемата на безкрайната верига дето все някъде се къса от собственото си тегло

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 25. 25 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Любопитно

  До коментар [#23] от "pontius_glarus":

  Добре де, може би не се изразих правилно за "приятели" - по-точното е "Съдружници по неволя"

 26. 26 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 911 Неутрално
 27. 27 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Неутрално

  До 5 от "politicalanalyst": А и на всички стана ясно, че ИТН е новото ГЕРБ.
  —цитат от коментар 23 на pontius_glarus


  Няма как ИТН да е новият ГЕРБ. Най-малкото едното вече го има 12 години, а другото ще го има 1-2. Освен това първоначалния ГЕРБ имаше подкрепата на Германия, на Реформаторския блок, на Прокопиев и т.н.

 28. 28 Профил на patrokalche
  patrokalche
  Рейтинг: 380 Неутрално

  Г-н Трифонов представи на народа министри без да те да са дали съгласие?!

  Що за дебелищина?

 29. 29 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2290 Неутрално

  Виктор Калев би бил незаменим на този пост, особено ако влезе в ролята на Деса Поетеса.
  Номинирайте подгласниците "Баба Вуна" или "Шишо Бакшишо".

 30. 30 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Весело

  До коментар [#17] от "Нанко Русев":

  Достатъчно е човек да попита произволно човек от бранша за мнението му за въпросната особа и само да слуша

 31. 31 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  Можеше да се предвиди такова развитие. Ако бъдат подмамени в капан да бачкат за Доган, Спас Русев и Стоян Библиотекаря, хората на Слави ще се разцепят и ще се разбягат за 2 месеца. За разлика отпреди 20 години, днес всеки знае за лондонските перачи около Стоян Марков, зам.-министър на Огнян Дойнов и тъст на Георги Велчев. За бившия шофьор на Стоян Марков - Спас Русев, селекционера на юпитата на Царя и на днешния клуб "Милениум". Кой нормален човек на 30-35 години, с кариера и претенции ще иска да се похаби, да го свързват с ченгета, перачи и червени куфарчета, докато накрая не цъфне в някой списък по "Магнитски", да не може да си изтегли 2 лева от кредитната карта.

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 32. 32 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2061 Весело

  До коментар [#29] от "ivanpopov":

  Аз редлагам Прасен Крадлев да поеме няколко министерства

 33. 33 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Весело

  До коментар [#27] от "politicalanalyst":

  итн вече няма!
  Чичкото без коса от плевенските села онзи ден в 11 часа беше де факто оттеглен от онези които го сътвориха - библиотекарско - сарайскиете обръчи!
  Новата клиентела ще просъществува до месец разпада вече започна!

 34. 34 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Весело

  До коментар [#28] от "patrokalche":

  Чалгаджия Сър!!!

 35. 35 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2290 Неутрално

  Г-н Трифонов представи на народа министри без да те да са дали съгласие?!Що за дебелищина?
  —цитат от коментар 28 на patrokalche


  Едни недали съгласие, други се уплашили още от първите реакции... А представи си какво ще настане, когато тези хора се изправят пред враждебно настроената администрация във ведомствата си?

 36. 36 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2290 Неутрално

  До коментар [#29] от "ivanpopov":Аз редлагам Прасен Крадлев да поеме няколко министерства
  —цитат от коментар 32 на stenlyaka


  Ако ДБ прояви благоразумие и неподкрепи тази подигравка с изпълнителната власт, ще се стигне и до неговата номинация. За мен и той и учиндолските експерти са еднакво вредни.

 37. 37 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2544 Неутрално

  Нека да оставим партиите да работят на спокойствие и да не даваме отстрани рецепти какво как трябва да се случи, те знаят най-добре - така премиерът Стефан Янев коментира актуалната политическа ситуация във Варна. Той призова за търпение и спокойствие. Според него партиите в парламента осъзнават своята отговорност към българските граждани.

  А преди 2 дена каза обратното - айде и тоя стана бетер Баце - ми как да ви верваме. :)

 38. 38 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Неутрално

  До коментар [#33] от "selqnin":

  Не мисля - дори сега да пропадне опита за правителство и да има избори, ИТН ще вземе още повече и ще стигне до поне 100 депутата. Българските партии имат нещо като "инерция", каквото и да направят само ще си дигнат процентите - до момента в който (и ако) не са реално ангажирани с управлението. Тогава вече в масовия случай започваш да фубиш подкрепа.

 39. 39 Профил на nix1130
  nix1130
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Гледайте централната емисия "Измислици" по Слави ТВ. Там всичко е обяснено съвсем точно. Гледайте само тази ТВ. Никоя друга. Нека има повече рекламки за момчето, и повече бонбонки в джобето.

  Скоро ако слушкате, ще има и ТВ шоа по "Слави ТВ". Да. "Уволни министър, Назначи Министър" - пряко в Прайм Тайм. . С уникален глас от зрител само за 1лв без ДДС за Виваком и А1.

  А Ако много слушкате и гласувате отново през октомври, Ще има кастинг " Литни до Марс с Илон Мъск". Спечелилите ще отидат в НАСА и ще се подготвят за излитане в космоса с новия междуконтитентален модул "Тесла 4". Само че с 1 условие....

 40. 40 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#27] от "politicalanalyst":итн вече няма!Чичкото без коса от плевенските села онзи ден в 11 часа беше де факто оттеглен от онези които го сътвориха - библиотекарско - сарайскиете обръчи!Новата клиентела ще просъществува до месец разпада вече започна!
  —цитат от коментар 33 на selqnin


  Преди това напълно ще оттече старото творение на библиотекарско-сарайските обръчи, зсщото му изтече срокът на годност.

 41. 41 Профил на taj201056287
  taj201056287
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Следва Мотьо пайнера бейби

 42. 42 Профил на taj201056287
  taj201056287
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Следва Мотьо пайнера бейби

 43. 43 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Любопитно

  Браво на Радев - не бави нещата, НС Шоуто да започва, че много лятна скука

 44. 44 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#37] от "realguru":

  Никой не очаква герберските тролове да вярват на Янев. Все пак и те деца хранят.

 45. 45 Профил на katerina_slavova
  katerina_slavova
  Рейтинг: 649 Гневно

  Радев е слаб президент. Много слаб.

 46. 46 Профил на kimaf
  kimaf
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Какво е това "село Професор"?

 47. 47 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Любопитно

  ,,Така е и за българските политици, сега е моментът да си свършат работата, да намерят обединение, да намерят пресечни области на тесни интереси, които да са интересите на всички хора", допълни Радев.”

  Мечти!
  Планът за възстановяване внесоха ли го или още се мотат?

 48. 48 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Радев е слаб президент. Много слаб.
  —цитат от коментар 45 на katerina_slavova


  Плевньо беше силен! Не гъкваше, когато боцко му разтриваше ушите!

 49. 49 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Неутрално

  До коментар [#45] от "katerina_slavova":

  Народа казва кой да е ,,слаб” и кой да е ,,силен”!
  Ти като си много силна що не се кандидатира?

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 51. 51 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 850 Неутрално

  Ред длета и ред рендета
  стържат бандата проклета
  Процесът на лустрация
  се случи констипация
  Балетът класен Магаданс
  изкара троловете в транс

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 52. 52 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Радев е слаб президент. Много слаб.
  —цитат от коментар 45 на katerina_slavova


  Е да така е уви.Но пък Доган и Борисов са велики управленци.А Библиотекарите най-хитрите и умни що са се разждали на беля свят,даже и Цар си ...купиха.

 53. 53 Профил на pernikforbg
  pernikforbg
  Рейтинг: 250 Неутрално

  Браво на Радев - не бави нещата, НС Шоуто да започва, че много лятна скука
  —цитат от коментар 43 на politicalanalyst


  Радев действа много адекватно в тази обстановка. Много ми е любопитно кого ще изправят срещу него десните на президентските избори - АлЙо, Спас Гърневски, Георги Марков или Лозан Панов - чака ни още по-голямо шоу от това на Славуца!

 54. 54 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  [quote#35:"ivanpopov"][/quote]


  ;::::::::::::::::::::::::
  Лесно могат да я подменят , администрацията имам предвид.

 55. 55 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Трагедия за България е, че отвращението към партиите изтласка именно Трифонов с неговата инфантилна разрушителна енергия на политическата сцена. И ако той не бъде спрян, това ще има чудовищни последици за обществото. Защото, ако досега се възмущавахме от авторитарното управление на Борисов и заканата е да бъде "изчегъртано", то на негово място отваряме широко вратата за авторитарното мислене на Трифонов. Заменяме един диктатор с друг, който обаче иска да ни се представи като отрицание на първия.

  И тук е голямата заблуда.

  Слави не е промяната!

  Слави е авторитарните Костов+Борисов+комплексираното му Его! http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--Politikata-za-Trifonov---7-8-i-shte-si-legnala--Kasno-go-razbraha-/254780/11/0

 56. 56 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  То не е въпросът само до имената на кандидат министрите.Хората от тази корпорация7/8 трябва да разберат,че ако не си говорят с другите политически сили,журналисти и обикновенни граждани много бързо ще бъдат изчегъртани.Писна ни от джипки и социални мрежи.Трябва да има директен контакт.Не може да кажеш нещо на една пресконференция и това е положението.Ще видим днес.

 57. 57 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 435 Неутрално

  След толкова време в шоуто, Трифонов явно си мисли, че реалният свят е в ТВ 7/8, а всичко отвън е нереално. Е, ще му се наложи да се ориентира кое къде е.

 58. 58 Профил на marvinthemartian
  marvinthemartian
  Рейтинг: 106 Неутрално

  Г-н Трифонов представи на народа министри без да те да са дали съгласие?!Що за дебелищина?
  —цитат от коментар 28 на patrokalche


  В началото ИТН ми приличаше на цирк, но не бях съвсем сигурен. Скорошните постъпки на Трифонов ме убедиха, че е така.

 59. 59 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1098 Неутрално

  Засега промените са 2, освен ако някои от кандидат-министрите все още си мълчи и не е изпратил съобщение за медиите

 60. 60 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2952 Неутрално

  То не е въпросът само до имената на кандидат министрите.Хората от тази корпорация7/8 трябва да разберат,че ако не си говорят с другите политически сили,журналисти и обикновенни граждани много бързо ще бъдат изчегъртани.Писна ни от джипки и социални мрежи.Трябва да има директен контакт.Не може да кажеш нещо на една пресконференция и това е положението.Ще видим днес.
  —цитат от коментар 56 на chicago514


  И какво очаквате да видите?

  Малкият Мук е самоч ерешката връз тортата!
  А "програмата"?

  Това ли е предизборното обещание на ИТН?
  Приватизация на ББР, концесиониране на магистралите, таблети и "Прасета в Космоса"?
  И ако сменят "фронтмена" - какво става с "програмата"?
  Остава същата?
  Или я сменят?
  И кои са те всъщност, ако днес са по същество едно, а утре - друго?

  И въобще - къде изчезна Каскетът от сцената?
  До изборите цяла година го държаха на авассцената. Сега го скриха.
  Ама той гръмна!
  Уж шоумени, а не изучили Станиславски!

 61. 61 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Неутрално

  Предстои регистрация на нова партия, "ГЛАС", либерална, като основателите са образовани роми, работещи в чужбина.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 62. 62 Профил на politicalanalyst
  politicalanalyst
  Рейтинг: 50 Неутрално

  До коментар [#53] от "pernikforbg":

  Лична прогноза - Николай Младенов

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Нямаше ли да има пресконференция на Слави с обявяване на нов състав на правителство от 11:00? Чакам лайв да щукне от 20 мин и нищо.

 65. 65 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 376 Неутрално

  13.00 е пресконференцията в БТА

 66. 66 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Шоуменът и лидер на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов няма да участва в първата пресконференция на партията си.

  Преди ден той обяви, че оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер и обяви, че ще има пресконференция в петък, на която бъде отговорено "на всички въпроси на всички журналисти".

  Още в този статус Трифонов написа, че в събитието ще участва "част от политическото ръководство на "Има такъв народ", заедно с г-н Николай Василев". От това се подразбра, че той няма да присъства.

  Сега анонсът на БТА за предстоящото събитие потвърждава, че то ще е с участието единствено на Николай Василев, както и членовете на ръководството на ИТН Тошко Йорданов и Филип Станев.

 67. 67 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Шоуменът и лидер на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов няма да участва в първата пресконференция на партията си.

  Преди ден той обяви, че оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер и обяви, че ще има пресконференция в петък, на която бъде отговорено "на всички въпроси на всички журналисти".

  Още в този статус Трифонов написа, че в събитието ще участва "част от политическото ръководство на "Има такъв народ", заедно с г-н Николай Василев". От това се подразбра, че той няма да присъства.

  Сега анонсът на БТА за предстоящото събитие потвърждава, че то ще е с участието единствено на Николай Василев, както и членовете на ръководството на ИТН Тошко Йорданов и Филип Станев.

 68. 68 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Тия още не са се събрали и вече половината не искат да са министри.

 69. 69 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2952 Весело

  Тия още не са се събрали и вече половината не искат да са министри.
  —цитат от коментар 68 на chepokalipsis


  Не, няма такива, които да не искат да са министри!

  Има само такива, които оценяват в момента шансовете си като нулеви и затова не искат да излизат под прожекторите, та да им извадят някоя кирлива риза за няма нищо.

 70. 70 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Учиндолската „комбайнеро -интелигентска” трагедия, в тоналността на „Тайсън кючек”, се превърна във фарс и гротеска. От чалга титани на мисълта. Арогантност и високомерие съчетани с профанщина насочени директно срещу „ суверена” и действащата Конституция. Саморазкриване, след което ще последва самоизчегъртване. Наистина
  „има такъв народ”(24% от 42% гласували - супер легитимност). Добрата новина е, че е много малка част от „суверена”.

 71. 71 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 629 Весело
 72. 72 Профил на ALEX BA
  ALEX BA
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Неслучилият се министър-председател на "Има такъв народ" Николай Василев е бил предложен на Слави Трифонов от съпругата на бившия премиер Сергей Станишев - известната пиарка и медиен предприемач Моника Станишева, твърди източник на Lupa.bg. Василев бе и министър в правителството на тройната коалиция, оглавявано от Сергей Станишев.

  Вероятно Моника Станишева е била привлечена като съветник или медиен консултант на ИТН в хода на предизборната кампания. Още вчера на политическите анализатори направи впечатление, че с призив да се даде шанс на предложното от Слави правителство от Брюксел се включи и евродепутата от гражданската квота на БСП Елена Йончева, която е бивша партньорка на Сергей Станишев.
  https://lupa.bg/news/samo-v-lupabg-monika-stanisheva-predlozhila-nikolai-vasilev-za-premier-na-slavi_128257news.html

 73. 73 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Много млади министри, много нещо.

 74. 74 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Ще ги тьрси по плажовете.

 75. 75 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7272 Неутрално

  Защо трябва първо да извадят на показ кирливите ризи, че тогава да се откажеш.

 76. 76 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Неутрално

  николай василев много ме разсмя въпреки че много отдавна изобщо не е смешно!

 77. 77 Профил на fqr16316375
  fqr16316375
  Рейтинг: 84 Неутрално

  Филипе изпускаш си нервите,това говори за слабост.Слави все повече приличаш на Бойко,казваш едно после се отказваш.

 78. 78 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Не беше ли Станишев човекът, който в крайна сметка уволни Пеевски? Но който и да е, няма значение, защото уволнението не беше както трябва и съдът върна Делянчо обратно.

 79. 79 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  "Има такъв народ" няма да преговаря с "Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!""
  ........
  Тошето си държи на думата!!!!
  Не преговаря с терористи!

 80. 80 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7272 Неутрално

  Малкият Мук излъга, е си е подал оставката, когато не сме дали на западна фирма Булгартабак. А това беше Лидия Шулева.

 81. 81 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 850 Весело

  Ами как да преговаря Тошко Йорданов след като санитарите са му взели телефоните и са го заключили в изолирана стая. Шефът му също не може да преговаря с никого, понеже кабеларката му само излъчва сигнал, но не приема обаждания и връзката е само еднопосочна. Инструкциите от кукловодите пристигат по други канали.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 82. 82 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1483 Весело

  "Логично е "Има такъв народ" да има разговори с "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!"
  И заглавие ИТН няма преговаря..

  Sic transit gloria mundi
 83. 83 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5923 Любопитно

  "Има такъв народ" няма да преговаря с "Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!"
  ###
  Вчера имаше "Браво Слави!!!", преди това "Слави сгреши", преди изборите "Слави е наш", а да видим сега, какво ще последва...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 84. 84 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 94 Неутрално

  ""Има такъв народ" няма да преговаря с "Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!""

  К. Ще се броим отново октмоври.

 85. 85 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 952 Неутрално

  Много са самонадеяни! Дано не си изиграят лош номер!

 86. 86 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5923 Весело

  Трифонов върти красивите, по-здраво и от Спас от Кочериново.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 87. 87 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 606 Неутрално

  А за приватизацията на БТК за честните му сини очи .

  За дружбата и службата с принц Кирил, нещо да каже?!

 88. 88 Профил на svv03688321
  svv03688321
  Рейтинг: 677 Неутрално

  И нови избори да има резултатите няма да са различни ... вредата вече нанесена и трябва или да живеете с нея или трябва да отстраните този Президент който всъщност раздели народа който го е избрал ако той остане то съдбата на България ще е в плачевно състояние. Той отиде доста далеч в пълномощията си на вмешателство.
  Въпреки че се обевява срещу олигархията на думи той самия е доведен от нея и е неин покровител. Същия е този глупав щут който спечели изборите с нищожно множинство.
  Той също е не по различен от Президента след като пак олигархията го вкара в политиката и видя в него че само така тя може да продължи да властва необезпокоявана.
  България за в бъдеще ще има проблем само заради тази олигархия която е влезнала под кожата на същата и като кърлеж изсмуква кръвта и.
  Изненадан съм че българския народ не може да разбере защо въобще се стигна до тези избори с което те не промениха нищо.
  Отървете се от олигарсите които са продуктя на комунистическата власт както и техните избранници и покровители само така ще може да тръгнете по правилния път и ще дадете възможност на честните и талантливите да управляват иначе сте свършени като нация и държава до следващите 50 години.

 89. 89 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Ат Тилев/ нагъл и дебилев
  Ники В Цвилев,
  Славчо Будалиев .

  Тримата хитряци....

 90. 90 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 718 Неутрално

  И защо не искат да преговарят с другите?

  Да напомня само: възходът на шиши започна от управлението на НДСВ.
  Оттогава все нагоре и нагоре.

  Въпреки ястребите и мъдрия цар.


 91. 91 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1462 Весело

  "Николай Василев заяви, че е единственият, уволнявал Делян Пеевски"

  И този лъже!
  Народът уволни Пеевски от длъжността "Шеф на ДАНС".
  Предложен за нея от днешната изправена мутреса сестра Галева.

 92. 92 Профил на Black Label
  Black Label
  Рейтинг: 315 Неутрално

  Ники Василев ще влезе в историята като най-краткият проектопремиер

 93. 93 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3916 Весело

  Аз разбирам че няма да преговаря с никой, да угодиш на всички е почти невъзможно, но да връчва отговорността за бъдещите избори на тези с които не ще да преговаря е по детски смешно?!

  klimentm
 94. 94 Профил на nniikkii
  nniikkii
  Рейтинг: 478 Неутрално

  От младежкото НДСВ ли го уволни де, г-н Василев?!?

 95. 95 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  Когато загубиш връзка с реалността :)))))

  Дългия чалгар с 24% със се ДБ и МВ не може да управлява, нямат мнозинство. Без тях ич. За да управлява, значи да продаде избирателите си на ГРБ-БСП-ДПС! Което автоматично означава линч и нови избори!

 96. 96 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 154 Неутрално

  Бравос! Бравос! Избори! Чалга вън!

 97. 97 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1529 Неутрално

  Април им дадох 18 месеца живот, на ИТН, май и толкова няма да изкарат, ще се спихнат скоропостижно доста по-рано.

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 98. 98 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2693 Неутрално

  До коментар [#95] от "Гражданин":

  тук грешиш.. няама линчувани политици у нас.

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Ако аз бях на мястото на ИТН никога нямаше даже и да говоря с Манолова, Дончева и подобни изкопаеми! Трифонов не разбра ли, че хората искаха от него нов политически прочит, без стари муцуни, затова и така реагираха на Николай Василев! Това важи особена сила и за Дебъ.
  Ако искат да успеят да разширят влиянието си, трябва да застанат в парламента с десни хора – нови лица и да не ги интересува нищо и никой след като са водени от СУВЕРЕННА! Ако не ги подкрепят сегашните политически играчи, на следващите избори ще имат гласовете на всички тези недоразумения като ИМВ, ДеБъ и част от гласовете на ГЕРБ и БСП, Патриотите, ТОЕСТ 56 % !!! Ама как да стане като са приятели на всички мутри, мутреси, чалгари, певици, плеймейтки и каквото се сетите, което е минало през Шоуто!

  Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK