На живо

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Велко АнгеловИнтригата около съставянето на кабинет се пренася в утрешния ден, когато изтича срокът, в който кандидатът за премиер на "Има такъв народ" Пламен Николов трябва да внесе състав и структура на Министерския съвет или да върне мандата на президента неизпълнен.


."Дневник" проследи на живо политическата ситуация в страната. Подробностите вижте в хронологията.
Трифонов не одобрява пожарната помощ за Северна Македония в сегашния момент

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Стоп кадър тв 7/8


"Прекрасно е да си солидарен, да си добър и да си подкрепящ. Но не мисля, че когато твоята къща и къщата на съседа горят едновременно, ти трябва да отидеш да гасиш тази на комшията", написа лидерът на "Има такъв народ" в профила си във "Фейсбук" след като по-рано днес Северна Македония обяви кризисна ситуация заради горските пожари в десетки точки в страната. На македонските власти вече изпратиха помощ Швеция, Франция, Австрия и България. Извън съюза го направи и Сърбия.


"Чудесно е, че помагаме на Северна Македония и така е правилно, но до какво води това? У нас пожарникарите не достигат и с пожарите трябва да се справят горските служители", пише лидерът на най-голямата политическа сила, напомняйки, че вчера в огъня в Благоевградско загинаха двама горски служители, а България не притежава летателна техника за потушаване на пожари.


Трифонов настоява, че "българската държава незабавно трябва да поиска помощ от Европейския съюз". Намерение това да бъде направено изрази по-рано днес и служебният премиер Стефан Янев.


От написаното от Трифонов се разбира, че партията ще дари половината от субсидията си от предишния парламент на главна дирекция "Пожарна и аварийна безопасност", а другата половина - на семействата на загиналите горски стражари. Размерът на всяко от даренията е 64 хил. лв.


В декларацията на "Има такъв народ" Янаки Стоилов открива "съшити политики" и противоречия

Янаки Стоилов

© Юлия Лазарова

Янаки Стоилов


"Всички политически сили, които подкрепят правителство на "Има такъв народ" ще си поделят политическата отговорност, а водещата партия изцяло носи отговорност за персонажите, които включва във властта". Това мнение изрази членът на Националния съвет на БСП и служебен министър на правосъдието Янаки Стоилов пред БНТ. "Не може след като избирателите са дали мандат и са подредили политическите сили, някой да претендира, че разполага и с хляба, и с ножа, и със сиренето, макар част от народа и да смята, че така трябва да се направи", каза той.


Не може някой да претендира, че разполага и с хляба, и с ножа, и със сиренето.


Янаки Стоилов,

член на Националния съвет на БСП


В опита си да постигнат съгласие по възможно най-голям брой приоритети преговарящите за подкрепа на кабинета на "Има такъв народ" партии рискуват да задълбочат противоречията помежду си, вместо да ги изгладят, предупреди Стоилов. Той отбеляза, че декларацията за общи приоритети на "Има такъв на род", която партията се надява да послужи като основа за работа, съдържа взамноизключващи се позиции. "Изглежда, че в нея са събрали механично темите, по които съгласие е постигнато", отбеляза членът на широкото ръководство на БСП. По думите му в представеното в декларацията по-скоро личат "съшити политики", а не решения на проблемите на гражданите, каквито, според него са задълбочаващите се проблеми в енергетиката, засилващата се инфлация, кризите с бежанците, пожарите, новата вълна на пандемията.

Депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян коментира актуалната политическа ситуация от профила си във "Фейсбук" като сравни поведението на спечелилата най-много гласове на изборите партия, без да я назовава, с бизнес проект за отварянето на сладкарница. От партията му по-рано заявиха, че все още не са взели решение дали да подкрепят кабинета на "Има такъв народ".


Депутатите не намалиха заплатите си

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


Депутатите не намалиха заплатите си, както бе предложено от групата на "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Така народните представители, наред с другите привилегии, ще получават заплата колкото три средномесечни в обществения сектор, или около 4.5 хил. лв.


Отделно, получават допълнително средства за работата в комисии, признават им се разходи за транспорт и др.


Председателят на Народното събрание Ива Митева ("Има такъв народ") определи предложението на Мая Манолова като популизъм и обясни, че промяната възнагражденията е много по-голяма тема, защото от заплатите на председателя на парламента зависят сумите, които получават министри, както и на членове на регулаторни органи.


Митева аргументира още, че, ако предложението на Манолова бе прието, щеше да означава, че заплатата на депутатите би била колкото на младши експерт - 1600 лв.


Подробности четете тук.

Депутат от "Има такъв народ" получи забележка за облеклото си

Зам.-председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Филип Станев бе публично смъмрен от председателя на Народното събрание Ива Митева заради облеклото си. Станев се появи днес в пленарна зала с раздърпани дънки. Вижте как е облечен Станев тук.

Депутатите от т. нар. протестни партии не коментират нагласите спрямо проектокабинета

Парламентарните групи на "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" все още не са взели решение дали да подкрепят предложения във вторник кабинет на "Има такъв народ". Според лидерите на двете формации, това ще се случи след решение на отделните структури.


"До приключване на парламентарната процедура ще имате становището на "Изправи се.БГ!Ние идваме" по отношение на подкрепата или не подкрепата на кабинета", заяви Мая Манолова в кулоарите на парламента. Тя уточни, че в петък и събота организациите, които са част от коалицията, ще проведат срещи, в които да дискутират този въпрос. Това означава, че позицията на "Изправи се.БГ!Ние идваме!" би могла да стане известна най-рано в началото на следващата седмица.


Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов бе още по-лаконичен: "Ние в момента очакваме нашите органи да вземат решение".


Засега депутатите от т. нар. протестни партии се въздържат да коментират нагласите спрямо проектокабинета на "Има такъв народ".

Служебният кабинет е подал над 60 сигнала до прокуратурата за нарушения на кабинета "Борисов 3"

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


Служебният кабинет е подал над 60 сигнала до прокуратурата за нарушения на кабинета "Борисов 3", свързани със строителството на пътища, обяви служебният премиер Стефан Янев по време на блиц контрола в парламента.


В момента се прави справка за всички сигнали, подадени от министерствата, която трябва да бъде готова в понеделник.


В отговор на въпрос на "Изправи се.БГ! Ние идваме!" служебният премиер каза, че многократно е изнасяна информация за нарушенията на предишните управляващи, които най-често са свързани с това, че "пари са насочвани в области, без да е ясна ефективността".

Един депутат няма да може да участва в повече от две комисии, реши парламентът

Комисиите, които ще подпомагат работата на Народното събрание, са 22, като един депутат не може да участва в повече от две комисии.


Депутатите решиха въпросите към министрите за парламентарния контрол (всеки петък) да се изпращат до вторник (72 часа по-рано), а не както бе досега до сряда (48 часа). Предложението бе критикувано от Димитър Главчев (ГЕРБ) и Мая Манолова ("Изправи се.БГ! Ние идваме!") с аргумента, че така въпросите към министрите няма да са актуални, а и че ще е трудно за депутатите да се вписват в този срок, тъй като по традиция в понеделник са в избирателните си райони.


Ива Митева ("Има такъв народ") отвърна, че макар и депутатите да трябва да задават въпросите си по-рано отколкото досега, актуалността нямало да пострада, тъй като в правилника вече е заложено, че министрите нямат право да отлагат отговора на въпросите. По думите ѝ, ако запитването се подаде във вторник в Народното събрание, министърът ще го получи в сряда, а трябва да отговори в петък. "Даваме му поне два дни, за да може да се подготви", заяви Митева.

В Софийския университет са подадени три сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© "Има такъв народ"

В Софийския университет (СУ) "Св. Климент Охридски" са постъпили три сигнала за плагиатство за предложения от "Има такъв народ" министър на вътрешните работи Петър Илиев. Това съобщиха за "Дневник" от висшето училище. Илиев е преподавател в юридическия факултет на университета.


Сигналите са подадени от заинтересовани лица - студенти или преподаватели. Те ще бъдат разпределени на заместника на ректора на СУ проф. Николай Витанов, който в 7-дневен срок ще извърши проверка по допустимост. Ако бъдат допуснати, етичната комисия ще започне работа по тях.


В началото на седмицата "Дневник" публикува фактите около книгата на Илиев "Компетенцията на Народното събрание", в която има копирани дословно параграфи от различни части от доктората на преподавателя в Софийския университет Наталия Киселова.

Според Стефан Янев са нужни промени в Закона за енергетиката

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


На блиц контрол в парламента днес служебният премиер Стефан Янев обясни, че са нужни сериозен прочит и промени в Закона за енергетиката. Поводът - вчерашното изявление на Българския енергиен холдинг, че не може да се меси на дъщерните дружества и затова решението за включване на допълнителни мощности на ТЕЦ "Марица-изток 2" не е взето по-рано.


Министър-председателят каза, че трябва да се види дали хондингът има основание да твърди това. Той обаче не даде конкретно предложение за промяна в закона.


Трети блок на ТЕЦ "Марица-изток 2" бе включен, а четвърти е в готовност, след като цените на търгувания на борбата ток скочиха рязко.


Според Стефан Янев обаче факторът за това е търсенето и предлагането в цяла Европа, а - не манипулации.


Въпроси за цените на борсовия ток и мерките за дадоха депутати от ГЕРБ и БСП.


По-късно в отговор на въпрос за план за ВиК инвестиции в Хасково, който ще доведе до поскъпване на цената на водата, служебният премиер Стефан Янев каза, че при инвестиции рефлексът на ВиК операторите е да искат увеличение на цената, заради което трябва да има промяна на механизма.

Разговорите между "Има такъв народ" и БСП продължават утре

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Велко Ангелов


Разговорите между "Има такъв народ" и "БСП за България" за условията за подкрепа за правителство продължават в петък (10 часа). Повод за това е недоволството на социалистическата партия, че липсват договорени политики в декларацията, която партията на Слави Трифонов представи в сряда. Това обяви лидерът на парламентарната група на "БСП за България" Корналия Нинова в кулоарите на Народното събрание.


Според БСП има и аспекти, които въобще не са обсъждани с тях и посочи частта за земеделието. Обяви, че не знае с коя от останалите партии са договорени тези приоритети.


След тези разговори се очаква вече БСП да вземе решение за подкрепата си към предложения кабинет от "Има такъв народ".

ГЕРБ вижда скандални и опасни решения на служебния кабинет

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


Депутати от ГЕРБ критикуваха днес служебния кабинет за две решения от сряда, които според бившите управляващи са "скандални" и "опасни".


С едно от решенията според депутата Александър Иванов се дава зелена светлина за високо рискови кредити от Българската банка за развитие, което можело да доведе до нейното източване.


Второто решение - по думите на колегата му Дани Каназирева, можело да доведе до фалити на ВМЗ Сопот и "Авионамс", тъй като предвижда раздаване на дивиденти от "Държавната консолидационна компания".

"Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


"Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен, обяви днес в кулоарите на парламента зам.-председателят на партията Ивайло Вълчев. "Не сме обсъждали вариант, в който да върнем мандата неизпълнен, решени сме да направим всичко възможно", заяви той. "Този мач ще го играем докрай", допълни по-късно депутатът Станислав Балабанов. Нито Вълчев обаче, нито Балабанов пожелаха да уточнят кога точно ще се случи това. По-късно кандидатът за премиер Пламен Николов съобщи, че и в момента продължават да се водят разговори с останалите партии за постигане на работещо решение.
"Разчитаме на тяхната подкрепа докрай, а какво ще направят в пленарна зала зависи от тях", коментира по-късно в кулоарите и депутатът Станислав Балабанов.


На въпрос от "Дневник" дали се обмисля смяна на някои от имената в проектокабинета депутатът Станислав Балабанов заяви, че такава не се предвижда. "Министрите са такива каквито са - с биографиите и с професионализма си, и с желанието да свършат работа", коментира той. Според него е по-добре да има правителство, за да се извършат спешни реформи, отколкото да се отива към нови избори. "Какво ще се случи, ще видим другата седмица, защото позициите се променят ежедневно", допълни още той.

Доверието към Христо Иванов се удвоява, сочи проучване на "Маркет линкс"

Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)

© Юлия Лазарова


Наблюдава се демобилизация сред гласуващите, като все по-малко хора заявяват готовност да гласуват при евентуални следващи предсрочни парламентарни избори - това сочи проучване на социологическата агенция "Маркет линкс", направено по поръчка на Би Ти Ви. То е проведено е сред 1059 души над 18 г. в цялата страна в периода 21–28 юли 2021 г. по методите на пряко-лично интервю и онлайн анкета. Има 10% отлив на твърдо заявяващите преди, че ще гласуват, каза пред Би Ти Ви социологът Добромир Живков.

Над половината българи подкрепят служебния кабинет на Стефан Янев, сочи проучването.

На такава подкрепа не се радва нито една политическа партия в парламента, отбеляза социологът. Подкрепящите ГЕРБ дават по-малко доверие на служебното правителство, но всички останали смятат, че то си върши добре работата и прави това, за което е избрано, коментира още Живков.


Подкрепата за политическите лидери пък изненадва с удвоеното доверие в съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов. Той е вдигнал резултата си от 12 на 24 на сто, а пръв очаквано е лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с 33%.


Политическото напрежение: Т. нар. партии на протеста не казват ще подкрепят ли кабинета (хронология)


При Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!" има лек отлив на доверие, но тя запазва третата си позиция с 22%. Подкрепата за бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на БСП Корнелия Нинова основно идва от твърдия електорат, посочи Живков.


Не може да се каже при евентуални избори може ли да има разместване между първия и втория, но със сигурност ИТН отново води и вероятно подкрепата за тях се е увеличила, каза още социологът от "Маркет линкс".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (448)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на j2100
  j2100
  Рейтинг: 20 Весело
 2. 2 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2013 Неутрално

  Ми да, доверието към такива които за нищо не стават се увеличава.
  Трагедия.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 3. 3 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  Дами и господа, става дума за гигантско недоразумение. Ние от 26 март 2017 обясняваме неуморно, че без партийна субсидия Да, България ще оцелее няколко месеца.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 5. 5 Профил на Василева
  Василева
  Рейтинг: 240 Весело

  Подготовка за връчване на третия мандат :)

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 7. 7 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Браво! Крайно време е българският народ да се осъзнае и на очертаващите се поредни предсрочни парламентарни избори сл няколко месеца, да гласува за истинските носители на промяната, а не за ерзац-ментета като ИТН

  Freedom of speech
 8. 8 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 436 Неутрално

  Малко инфо за предложения за съдебен министър:
  Кариерата му започва от СДС. По-късно е кандидат за общински съветник във Велико Търново от партия "ВОТ – консерватори", която беше основана от бившия председател на СДС Пламен Юруков. Когато през 2011 г.
  Иванов е бил и сред учредителите на НПСД, след като Касим Дал се отдели от ДПС. Впоследствие обаче е бил изключен.
  Освен в СДС и ВОТ, Иванов е бил и ръководител на общинската структура на "Ред, законност, справедливост" (РЗС) на Яне Янев, който първо искаше да "уволни Бойко Борисов", а след това стана негов съветник по антикорупционните въпроси.
  Преди "Има такъв народ" Иванов е бил и в партия "Република БГ".

  Подвижно човече, а?

 9. 9 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Предложеният за министър на здравеопазването д-р Силви Кирилов Петров е бил съакционер с ДС-премиера Любен Беров в агро-дружество. В по-ново време е член на ръководството на партията на Ковачки ПП Лидер
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160172745596189

 10. 10 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2830 Весело

  Много представително - питали средно около 38 човека от област. Ако питат 380? А 3 800? А 38 000? :)))))))))))))

 11. 11 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Предложеният за министър на МВР Петър Илиев е бил в борда на Краун Медия преди фирмата да бъде купена от Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски. Случайност?
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160159686866189

 12. 12 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Чиста случайност при толкова много имоти в София да си избереш точно апартамента на бившия министър на отбраната от НДСВ Николай Свинаров. Това е направил предложеният за министър наМВРПетър Илиев през 2018 г.
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160159765236189

 13. 13 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално
 14. 14
  Hawaii
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 15. 15 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1500 Неутрално
 16. 16
  oolit
  Рейтинг: 37 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 17. 17 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2740 Неутрално

  Ицето скоро ще го обявят за папа. хахах :-)

 18. 18 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3205 Неутрално

  До коментар [#7] от "Petar Ivanov":

  С четенето на статията не стигна ли до това: ИТН отново води и вероятно подкрепата за тях се е увеличила

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 19. 19 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3006 Неутрално

  Пълни глупости, не вярвам!!

  Любовта ще спаси света!!!
 20. 20 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5368 Неутрално

  До коментар [#9] от "Наблюдател":

  Ами гласувайте срещу такъвия народ и подсмърчайте в опозиция. Какъв ви е проблема? Не ви се подсмърча? Изгладнели сте?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 21. 21 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А пък според форумните капацитети, Прокопев щял да уволнява Христо...

 22. 22 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  Тия герболя тука , който по цял ден се трудят !??? :)) Естествено заговор на ...:)

 23. 23 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен"

  Нали се сещате какво искат да кажат? "Ако ще с ДПС, ще изпълним мандата."

  Измислената комисия за "Буджака" ясно показа кой кой е.

 24. 24 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2740 Неутрално

  До коментар [#7] от "Petar Ivanov":


  Браво! Крайно време е българският народ да се осъзнае и на очертаващите се поредни предсрочни парламентарни избори сл няколко месеца, да гласува за истинските носители на промяната, а не за ерзац-ментета като ИТН
  —цитат от коментар 7 на Petar Ivanov


  Към "либерален" марксизъм ли ще е промяната? Защото ДБ са ЛЯВА коалиция от марксистки тип, правеща се на дясна. Само това, че спомосъществувателите им са лявата партия на САЩ и че зелените са вътре в коалицията, трябва да светва лампата на всеки консервативен човек с малко мозък, че тези НЕ са дясна коалиция и никога няма да бъдат!

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3379 Неутрално
 27. 27 Профил на xlu12683878
  xlu12683878
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Важно е Боко да колкото се може по-надолу в класацията.

 28. 28 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А и носът му се е поизправил.
  —цитат от коментар 4 на Alarmstufe Rot


  Антисемитизъм? Няма да се учудя.

 29. 29 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3205 Неутрално

  До коментар [#19] от "hope":

  И аз не вярвам, но може да се приеме като "нищо няма да се промени"

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 30. 30 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  Хаха, как може някой да има доверие към тази хлъзгава въртиопашка. Вероятно това изследване е поръчано и платено от Маджо Груп.
  —цитат от коментар 16 на oolit


  Няма как СИК-аджиските съдружници на Борисов да поръчат това :)

 31. 31 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4529 Любопитно

  33% от българите имат доверие в Славчо Трифонов (на първо място в класацията отнасяща се до партийните лидери днес)!? Това трябва да е някаква шега.

  Иначе, ако мен ме бяха питали същия въпрос, аз щях да кажа, че имам най-голямо доверие на Христо Иванов. След това на Мая.

  На последно място ще сложа Боко Патологичния лъжец и марионетката Мустафа (марионетка на лидера (вожда) управляващ в сянка ДПС - Ахмед Доган).

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 32. 32 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  За така наречените партии на протеста не са важни промените на редовия българин.

  Не им пука за вдигането на тока
  Не им пука за вдигането на парното
  Не им пука за предстоящото ударно вдигане на горивата заради зелената сделка.
  Не им пука, че днес български предприятия започнаха да затварят заради скъпия ток. Само от един завод 1500 човека са в неплатена отпукса.
  Не им пука за мариците и десетките хиляди които ще изгубят работа
  Не им пука за бясната инфлоация и оскъпяване на живота.

  Те дори не говоря за тези нещо. Интересува ги само да правя активни мероприятия за да очернят ГЕРБ и да мъчат да си сложат свой главен прокурор който няма да тормози червените олигарси като бобокови. божкоб и кои бяха там другите.

  Като смените Гешев няма да помогнете на пенсионерите и бедните хора да си платят увеличението на парното с 20 % бре.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  Малко инфо за предложения за съдебен министър:Кариерата му започва от СДС. По-късно е кандидат за общински съветник във Велико Търново от партия "ВОТ – консерватори", която беше основана от бившия председател на СДС Пламен Юруков. Когато през 2011 г. Иванов е бил и сред учредителите на НПСД, след като Касим Дал се отдели от ДПС. Впоследствие обаче е бил изключен.Освен в СДС и ВОТ, Иванов е бил и ръководител на общинската структура на "Ред, законност, справедливост" (РЗС) на Яне Янев, който първо искаше да "уволни Бойко Борисов", а след това стана негов съветник по антикорупционните въпроси.Преди "Има такъв народ" Иванов е бил и в партия "Република БГ".Подвижно човече, а?
  —цитат от коментар 8 на iiu09354227


  Гъвкав и пробивен човек, който се нагажда към предизвикателствата, вместо да се оплаква от тях. Такива ще оправят България!

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  "Има такъв народ" възнамерява да върне мандата на президента изпълнен
  —цитат от коментар 0 на От статията

  С гласовете на ДПС и ГЕРБ, разбира се :)

 38. 38 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Предполагам, че проучването е правено след конфликта Тошковци - ДБ. Надявам се доверието в Слави да е намаляло след него, а това в Христо да се е увеличило.

 39. 39 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#24] от "stargate":

  Аха, ДБ били “леви”, според всички апологети на статуквото..: ))
  Е друго си е “десният” Бойче, дето е бил член на БКП до последно и е разтривал ушите на Тодор Живков, нали?

  Freedom of speech
 40. 40 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2740 Неутрално

  До коментар [#31] от "Иво":

  Иначе, ако мен ме бяха питали същия въпрос, аз щях да кажа, че имам най-голямо доверие на Христо Иванов. След това на Мая.
  —цитат от коментар 31 на Иво


  Вас левите другари ви знаем, че подкрепяте Ицето и ДСБ. Нормално, леви са като вас. Само да не се окажат по-леви отколкото на вас ви се иска. :-) Защото в САЩ марксисткото крило на пишмандемократите отдавна е овладяло властта в партията им.

 41. 41 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  Доверието към Христо Иванов се удвоява...

  Вече е колкото към Борисов.
  Но както знаем, те си пърдят в едно гърне.
  Бяха си в едно правителство, а Хр. Иванов иска пак да са.

 42. 42 Профил на Alexander Kotcev
  Alexander Kotcev
  Рейтинг: 37 Неутрално

  Хората забравят много бързо:
  Как Христо Иванов (Реформаторски блок) излъгаха!
  https://www.youtube.com/watch?v=sdMcnc4SHtw

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на cavenn
  cavenn
  Рейтинг: 422 Любопитно

  Чудно...1. Христо винаги е бил стерилен, обран, пасивен, говори проникновено, монотонно... езикът му... поведението...са далеч от обикновените хора. Тънката ирония и чувство за интелектуално превъзходство, нежеланието му да влиза в грозни, но нужни сблъсъци, с език подходящ за територията...го правят недостъпен и скучен.

  2. Нежеланието, а и явно невъзможността на ДБ да избутат и напомпат други разпознаваеми лица, които да нямат в автобиографиите си министерски постове в кабинет на ГРОБ. Това е най-смущаващо, не знам Мирчев какво одобрение има...но ми се струва, че не е нещо особено.

  3. Политическата импотентност в това да пресмятат ходовете си и да играят мръсно когато е необходимо. Толкова са импотентни понякога, че изглеждат нелепо наивни - например, в усещането си, че ще се договорят със Слави и могат с мяукане да се разберат с хора, които разсъждават като мутрагени, хора, които могат да бъдат респектирани с характер и сила. Е, с 'мяу-мяу, ние постове не искаме' - няма как да стане.

  Много са нещата, които пречат на ДБ да стигне до повече хора извън София, та ми е малко трудно да разбера резултатите от проучването :Д. Все пак, пожелавам им да помислят върху поведението си и да намерят някаква работеща формула, защото подигравките за умните и красивите не са безпочвени. :Д

 46. 46 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Пълни глупости, не вярвам!!
  —цитат от коментар 19 на hope


  Както е рекъл шопът като видял жираф за пръв път - такова животно няма...

  Та така...

  А иначе какво излиза - Славчо имал около 30% одобрение, пък се сържи така все едно цялостния "суверен" стои зад него...

  Пък то Христо направо му диша във врата, а?

  Дано след последните циркаджилъци на тези палячовци - гледа единият, наречен Филип, днес се изтъпанил със скъсаните си дънки в Парламента ...

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Доверието към Христо Иванов се удвоява...Вече е колкото към Борисов.Но както знаем, те си пърдят в едно гърне.Бяха си в едно правителство, а Хр. Иванов иска пак да са.
  —цитат от коментар 41 на yavooor


  Боже, нямат ли край лъжите и мерзостите ви? Е, сигурно сами си вярвате като ги приказвате тия, което не мога да преценя по-добре ли е или по-зле.

 49. 49 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1071 Весело

  Дайте едни пари и ще го утроим това доверие!
  Няма да коментира атлетичния екземпляр!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 50. 50 Профил на poly_na
  poly_na
  Рейтинг: 115 Любопитно

  Не знам откъде Славун се сдоби с 33%. Гласувалите за него, допреди последните избори, го боготворяха, сега го плюят под изявите му във фейсбук. Не виждам един положителен коментар. Около мен тези, които си дадоха гласа за измислената му партия, сега горко съжаляват. На следващите избори, ако събере 15%, много ще се изненадам. 51. 51 Профил на Lubomir Velev
  Lubomir Velev
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Аз мисля,че се удосеторява!
  Как ги измислят тия новини?

 52. 52 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3205 Неутрално

  Предполагам, че проучването е правено след конфликта Тошковци - ДБ. Надявам се доверието в Слави да е намаляло след него, а това в Христо да се е увеличило.
  —цитат от коментар 38 на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ


  Така се надявахме след предишните избори. И взе, че зае първо място.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 53. 53 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Весело

  Предложеният за министър на здравеопазването д-р Силви Кирилов Петров е бил съакционер с ДС-премиера Любен Беров в агро-дружество. В по-ново време е член на ръководството на партията на Ковачки ПП Лидерhttps://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160172745596189
  —цитат от коментар 9 на Наблюдател


  А бабата на съпруга на стринка му е била съакционерка със лелята на братовчеда на вуйната на Бойко Борисов.

 54. 54 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Весело

  Предложеният за министър на здравеопазването д-р Силви Кирилов Петров е бил съакционер с ДС-премиера Любен Беров в агро-дружество. В по-ново време е член на ръководството на партията на Ковачки ПП Лидерhttps://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160172745596189
  —цитат от коментар 9 на Наблюдател


  А бабата на съпруга на стринка му е била съакционерка със лелята на братовчеда на вуйната на Бойко Борисов.

 55. 55 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1053 Неутрално

  Ако съдим по яростта на Сенсея и активността на Иво по медиите - червено-лилавите губят почва под краката си!

 56. 56 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  З месеца преди изборите социологическите агенции трябва да правят проучване за президентските избори, а не за НС

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 59. 59 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 748 Неутрално

  "доверието към Христо Иванов се удвоява"

  След като цяла българия беше в билборди с неговия лик и отделно Фейсбук беше задръстен с платени публикации на ДБ, плюс 12% одобрение даже ми се струва малко. :-)
  Добрата новина е, че ако се стигне до предсрочни избори отново БСП най-вероятно ще станат 4-рта политическа сила. ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ

 60. 60 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2740 Неутрално

  До коментар [#39] от "Petar Ivanov":

  До коментар [#24] от "stargate":Аха, ДБ били “леви”, според всички апологети на статуквото..: )) Е друго си е “десният” Бойче, дето е бил член на БКП до последно и е разтривал ушите на Тодор Живков, нали?
  —цитат от коментар 39 на Petar Ivanov


  Бойчо и герб са издънка на комунистите, та да НЕ е десен, но това не прави ДБ десни! :-)

 61. 61 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#24] от "stargate":Аха, ДБ били “леви”, според всички апологети на статуквото..: )) Е друго си е “десният” Бойче, дето е бил член на БКП до последно и е разтривал ушите на Тодор Живков, нали?
  —цитат от коментар 39 на Petar Ivanov


  +
  При десния 'десния' 'евроатлантик' Буци, държавата увеличи преразпределението с 10%, създаде държавна фирма за бензиностанции и издои милиарди в полза на Мацква.
  Нещо което и БСП не си беше позволила да направи в такива мащаби.

 62. 62 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1071 Весело

  [quote#25:"Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ"]
  —цитат от коментар 36 на hope
  Простак![/quote]

  Истински ,неподправен и застанал плътно ЗаД вожда!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 63. 63 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Чудно...1. Христо винаги е бил стерилен, обран, пасивен
  —цитат от коментар 45 на cavenn


  Мда, като го блъскаха гавазите на Доган и поваляха заптиетата на Бойко, беше много стерилен и пасивен, нали "умньо"?

 64. 64 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  До коментар [#50] от "poly_na":

  Коментарите и цъкането на плюсове и минуси нямат нищо общо с резултатите от изборите

 65. 65 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  "... доверието към Христо Иванов се удвоява,.."
  Това не е толкова важно проучване.
  По -важно е ДБ, поотделно и в цялост, много добре да обмислят позицията си към и т.н. кабинета, защото задкулисието успя да им постави поредната трудна задачка-закачка...Независимо, че се опитват да ги подлъжат с включването в него на Гр.Караджов, според мен ДБ трябва да гласуват против този кабинет.
  Едновременно с ясното обяснение защо го правят, те трябва да се заявят като ярка и инициативна опозиция.
  Няма да е лошо,/макар да не съм мн.сигурен/, ако с такава декларация се оповести и екип от говорители по важните според тях политики, които да подпомагат правителството.
  Ако сред тях има хора и от ИСБГНИ, още по-добре, и може това предложение да не се нарича "правителство в сянка" или пък да бъде огледално на структурата на това правителство, обявено от чалгара

 66. 66 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2627 Неутрално

  До коментар [#31] от "Иво":

  Бих разбрал да имате доверия към Х.Иванов но в Мая Костибродска - дългогодишен депутата на БСП, зашитник на Орешарски, издигнала Пеевски, търсила финансиране от Черепа. Искрено ви казвам - не го разбирам.

 67. 67 Профил на Бачо Филип
  Бачо Филип
  Рейтинг: 204 Неутрално

  "...а пръв очаквано е лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с 33%."
  Е, как така? Нали отлив има?

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5368 Неутрално

  Тия герболя тука , който по цял ден се трудят !??? :)) Естествено заговор на ...:)
  —цитат от коментар 22 на dejmos


  Я пак?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 70. 70 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  До коментар [#8] от "iiu09354227":

  Както се пееше в една песен на НЛО :"Ах, мили мои, партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт."

 71. 71 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  До коментар [#40] от "stargate":

  Развий малко за марксизма ..., левите , десните крила :)

 72. 72 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1107 Весело

  щом толкоз хора харесват ици, да отиваме на избори🤣🤣🤣🤣

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 73. 73 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#31] от "Иво":Бих разбрал да имате доверия към Х.Иванов но в Мая Костибродска - дългогодишен депутата на БСП, зашитник на Орешарски, издигнала Пеевски, търсила финансиране от Черепа. Искрено ви казвам - не го разбирам.
  —цитат от коментар 66 на m17


  Ами като за начало, можеш да почнеш с това, че обидното наименование, с което си я кръстил, няма приложение и смисъл извън хард-лайнерската ви гербаджийска агитка, понеже Костинброд още не сте го обяснили. Никой не можа да даде сносно обяснение какви са тия бюлетини. Само вие го третирате като някаква издънка от страна на Мая.

 74. 74 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3006 Неутрално

  До коментар [#36] от "hope":Малко ти е, овцо. За всичките лъжи и глупости, които си изписала тука.
  —цитат от коментар 44 на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ


  ------------
  успокой си нервите колега, има добри билкови комбинации, които помагат. Тук, не всички сме на едно мнение, но не се обиждаме.

  Любовта ще спаси света!!!
 75. 75 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5368 Неутрално

  Доверието към Христо Иванов се удвоява...Вече е колкото към Борисов.Но както знаем, те си пърдят в едно гърне.Бяха си в едно правителство, а Хр. Иванов иска пак да са.
  —цитат от коментар 41 на yavooor


  А да му вика "шефе!:.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 76. 76 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Христо Иванов наистина, ако удържи да не поддаде на ИТН, печели с всяка минута. Същото важи и за ИБгНИ, между другото.
  Слави направи куп поразии, но поне цъфна навреме. Сега по-добре да няма нови избори и да стане примерно това с мандата на БСП да мине служебния кабинет, но и при избори ДБ определено ще вдигнат гласовете си.
  Цитираното проучване е към 21.7 от тогава насам ИТН са се сринали. Проблемът в цялото са следните въпроси:
  - Голяма част почуствали се излъгани от ИТН ще се отчаят изобщо да гласуват. Колко ще са? Като се знае какъв им е електоратът като цяло(не откъм акъл, а откъм политическа ангажираност и действия извън импулс като "Да махнем ГЕРБ."), ще са най-многобройни.
  - Част от почуствалите се излъгани от ИТН ще прелеят в други партии, които се приемат като Анти ГЕРБ. Играчите тук са ДБ и БСП. Много малко ИБгНИ, просто защото не могат да се впишат като достатъчно големи да се борят сами.
  - Част ще минат даже към ГЕРБ.
  Следващият парламент след предсрочни избори би бил странен. ГЕРБ ще са първи или втори в зависимост от ефекта на разкритията и сегашната им позиция вече да не са номер 1. ИТН ще отидат към 3 или 4 поне. Може и даже да са след ДПС.
  Ще е сложна ситуация, така че добрият вариант е силно правителство в лицето на служебното и с неговото доверие да се мине през период на положителни промени лека-полека. Това би издигнало още повече и ДБ, и ИБгНИ, докато би направило след 2-3 години ИТН да си замине като НДСВ, а ГЕРБ да се стопи съвсем. И ГЕРБ, и ИТН разчитат на мястото си във властта за изборите. Просто голямата част от хората в тези партии са вътре единствено и само заради позиция или далавера. Няма кмет от ГЕРБ, няма защо да си в тая партия примерно.

 77. 77 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  До коментар [#50] от "poly_na":

  ДПС-то ги “побутна” в някои махали и има наля част от крепостните гласове.

  “Не знам откъде Славун се сдоби с 33%. Гласувалите за него, допреди последните избори, го боготворяха, сега го плюят под изявите му във фейсбук. Не виждам един положителен коментар. Около мен тези, които си дадоха гласа за измислената му партия, сега горко съжаляват. На следващите избори, ако събере 15%, много ще се изненадам“

 78. 78 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1107 Весело

  абе що шеши2 го няма в проучвате...бая пари наля😁

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1071 Весело

  "Политическото напрежение: /НЕ/доверието към Христо Иванов се удвоява, сочи проучване на "Маркет линкс"

  Правилното заглавие на проучването!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 81. 81 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Сашо Диков "Вторият ти официален кандидат обаче, се оказа неуспешен продавач на шнорхели"

  Вижте какво нещо е медийната пропаганда...........

  Кандидата на слави е неуспешен продавач на шнорхели, а великия Кирил Петков от ДБ никой няма да ни каже че е продавач на закваска (пробиотици на основа бацила от киселото мляко)

  От ДБ и БСП всички са велики. Всички са светии.
  От другите партии са демони...

  Е това са медийни бухалки.

 82. 82 Профил на nezavisim23
  nezavisim23
  Рейтинг: 54 Неутрално

  https://www.youtube.com/watch?v=oFtvPKiPqrw

  10.12.2015 Кристиан Таков за подменената съдебна реформа - #КОЙ?

  все още актуално

 83. 83 Профил на cavenn
  cavenn
  Рейтинг: 422 Неутрално

  До коментар [#45] от "cavenn":А ти помисли ли върху своето поведение? Като начало, можеш да поразсъждаваш върху това, че говориш глупости на килограм. Демек, у теб има именно това чувство за интелектуално превъзходство, което съзираш у Христо, само че твоето е неособено подплатено.
  —цитат от коментар 57 на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ


  Това е личното ми мнение и анализ. Можеш да се съгласиш, можеш и да не се. Въпросът е, когато не се съгласиш, да имаш някаква валидна аргументация, а не блед опит за психопрофил, и то на аватар в нета...не знам дали разбираш колко безумно е това. :Д

 84. 84
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 85. 85 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#8] от "iiu09354227":

  Бая хлъзгав!

 86. 86 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  И още нещо. Обвиняваха един от министрите на слави че нямал опит щото му била малка фирмичката. Нещо от сорта на 10-20 милиона оборот и за туй не бил опитен да управлява цяла държава.

  Някой знае ли колко е оборота на на фирмата за закваски на Кирил Петков ? Нали сме обективни и атакуваме всички политици еднакво и безпристрастно ?

 87. 87 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Засега успешни са само преговорите на итн с бсп. Явно несъгласие има с ДБ в областта на правосъдие, мвр и финанси. Това достатъчно ли е за подкрепа, едва ли.

 88. 88 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3089 Неутрално

  До коментар [#50] от "poly_na":

  Проучването е правено 21–28 юли, демек преди да бъде връчен мандата.

 89. 89 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 856 Неутрално

  "Партия ИТН няма да подписва споразумения с политическите партии, които очаква да подкрепят предложеното от нея правителство." Демек, остава да гледаме фарса "националноотговорните" депесари (най-успешния руснашки проект) и гражданите за евроразграбване (от същия дол дренки) маневрират с цел да прокарат сламеното "правителство" на Слами Тр. То неслучайно оня ден банкенската мутра подхвърли, че не било зле Слами да му телефонирел:)

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 90. 90 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2343 Весело

  Буахахаахахахаха. Добре ме разсмяхте.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 91. 91 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  Ще върната мандата ИЗПЪЛНЕН ?:)) Ако са направили комбинация с ГЕРБ и ДПС , дори ще бъде преизпълнен :))

 92. 92 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3098 Весело

  Не може да се каже при евентуални избори може ли да има разместване между първия и втория, но със сигурност ИТН отново води и вероятно подкрепата за тях се е увеличила, каза още социологът от "Маркет линкс".
  *
  Това е по-важната новина и показва, че дори при нови избори не може да се очаква съществена промяна в нагласата на избирателите.
  Ако някой е очаквал ИТН да "крушира" на следващите избори ще остане излъган.

 93. 93 Профил на martoto
  martoto
  Рейтинг: 108 Неутрално

  И след всичките циркове, след всичките гафове и отмятане от предишни твърдения подкрепата за ИТН само се е увеличила?!

  Егати простия народ сме, не е истина.

 94. 94 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 878 Неутрално

  До коментар [#93] от "martoto":

  Говори само за себе си!

 95. 95 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  """"'......... доверието към Христо Иванов се удвоява, сочи проучване на "Маркет линкс"""""................ Виц..........

 96. 96 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Никога няма да гласувам за ВМРО заради заигравките с Бареков
  и
  Никога няма да гласувам за ДБ заради заигравките с Радев и Рашков.

  Анатема.

 97. 97 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1107 Весело

  До коментар [#23] от "Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":

  ма ици я подкрепя...

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 98. 98 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  До коментар [#81] от "rdb41527334":

  Добре де. Не вдянахте ли?

  Кирил Петков си е казвал по начало какво продава и не се е писал "Генерален директор отговарящ за продажби в над 67 държави и партняор на ......, успешен предприемач, 15г опит в мениджмънта на проекти".
  Пацо от комисионер даже не и на трудов договор във фирмичка за търговия в ибей на дребно на бански с 30 човека персонал се изкара СЕО на огромна мултинационална фирма на 3 континента.

  Къде са разликите? Заради тях хората се подиграват на Шнорхела- амбулантен търговец, който лъже като селски тарикат на кило ракия в кръчмата.

 99. 99 Профил на cavenn
  cavenn
  Рейтинг: 422 Неутрално

  [quote#63:"Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ"][/quote]

  Къде ги блъска, тия хора разкостиха България последните 12 години. Унищожиха всички институции, разложиха държавата. И сега дори успяха, намериха начин да заобиколят желанието на протестите за промяна. Пак превзеха и подмениха реалностите, пак оцеляват. Не може Слави да излезе и да говори назидателно, с ужасяващ език, и да се налага да слушам Дончева, единствената очевидно с характер и топки да защитава протестите, а Христо да си мълчи. Не го разбирам аз това, но то си е мой проблем :Д

 100. 100 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  доверието към Христо Иванов се удвоява, сочи проучване на "Маркет линкс".......... значи нови избори ги устройват, така ли стана? А доверието към Танасе расте ли?....... може значи и да не е водач на листа, да разчита на преференции........

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK