На живо

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Велко АнгеловДневник" отразява на живо важните политически новини от деня и реакциите по тях.
ДПС няма да подкрепи Румен Радев на предстоящите президентски избори. Това каза депутатът на партията Йордан Цонев пред БНТ. Повод за решението на политическата сила е диалогът между държавния глава и лидера на ДПС Мустафа Карадайъ по време на консултациите за съставяне на кабинет, при който Радев попита събеседника си коя е неговата родина-майка. До нападките се стигна заради обвинението срещу служебния икономически министър Кирил Петков, че има канадско гражданство и не трябва да заема този пост.


"Заради това му изказване ще има последствия. Както дадохме своя принос Румен Радев да стане президент, така сега ще дадем своя принос да не стане отново. Няма да го подкрепим на изборите", каза Цонев.

Кандидатите за президент ще се регистрират до 12 октомври

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Георги Кожухаров


Партиите и коалициите ще подават заявления в Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрация за насрочените на 14 ноември президентски избори до 17 часа на 29 септември. Инициативните комитети пък ще подават заявления за регистрация до 17 часа на 4 октомври. Това предвижда приетата от комисията хронограма за предстоящия вот. Предизборната кампания ще започне на 15 октомври.


ЦИК ще регистрира кандидатите за президент и вицепрезидент не по-късно от 32 дни преди изборния ден - до 12 октомври. До 13 октомври трябва да определи номерата на партиите и коалициите в бюлетината. Резултатите от изборите и имената на победителите ще бъдат съобщени не по-късно от 48 часа от обявяването на изборния ден за приключен - 16 ноември.

Според Боряна Димитрова има предпоставки за поява на нов политически проект

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Юлия Лазарова


Според социолога Боряна Димитрова от "Алфа Рисърч" има предпоставки за поява на нов политически проект. "Същевременно трябва да сме наясно, че ако той се появи и то на тези избори - това би създало проблеми за самия президент Радев, за кампанията му, защото има три партии, които го подкрепят - "Има такъв народ", БСП, "Изправи се. БГ! Ние идваме". Този проект би отнел избиратели от тези три партии, би поставил в изключително неудобна ситуация партиите, които го подкрепиха", каза тя в интервю за БНР.


Какво каза пред "Дневник" Боряна Димитрова за евентуален политически проект на министъра на икономиката Кирил Петков можете да прочетете тук.


Според социолога случилото се в 45-ото и 46-ото Народно събрание убива на парламентаризма, и най-лошите очаквания са били надминати. "Надминати по отношение на спорове, на процедурни хватки, обвинения най-грозни, корупционни съмнения, да не се връщаме към това, на което сме свидетели. И в крайна сметка ние виждаме преход от безплодност към силни обвинения в корупция, което във всички случаи подлежи да бъде преразгледано, защото в противен случай заявката на партиите на протеста за връщане на правовата държа, духа на парламентаризма, но и на правото биха били безпочвени и това би отворило нова рана, пробойна в чукащите на прага избори", каза тя.


Според нея партиите няма да бъдат в добра кондиция, за да обяснят на избирателите, че те са тези, които носят възможността да предоставят едно разумно и устойчиво управление. Сега стои въпросът за мотивацията избирателите, смята социологът.

След бавенето и процедурните хватки от страна на ГЕРБ в четвъртък, днес парламентът окончателно утвърди без дебати актуализацията на бюджета на Здравната каса, с които разходите се увеличават със 105 млн. лева. Става въпрос основно за пари за здравноосигурителни плащания, в т.ч. болнична и извънболнична помощ. Увеличението бе прието единодушно с 201 гласа "за".


В четвъртък с гласовете на ГЕРБ и ДПС бяха приети три алтернативни предложения, с които разходите се оскъпяваха или с 28, или с 42 млн. лв. Днес обаче ресорната комисия предложи да остане старият вариант и залата не възрази.

Магдалинчев: Има риск да се блокира изборът на нов шеф на касационния съд

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Анелия Николова


Представляващият Висшия съдебен съвет (ВСС) Боян Магдалинчев коментира предложенията за промени в Закона за съдебната власт, предложени от "Демократична България", с които се правят и промени в дейността на Висшия съдебен съвет и закриване на специализираните съдилища и прокуратури. "Предстои избор на председател на Върховния касационен съд. Ако приемете предложенията, това ще блокира избора", предупреди Магдалинчев депутатите от правната комисия в Народното събрание.


"В момента 4 съдии да избрани от съдии, след като двама от тях подадоха оставки (Боряна Димитрова и Красимир Шекерджиев – бел. ред.). Вашите предложения предвиждат изборът на "тримата големи" да става с поне 17 гласа като от тях мнозинството трябва да е от съдии, избирани от съдии? Ще заставим членове на съдийската колегия да не гласуват или ще дадем двоен глас на съдиите, избирани от съдии?", коментира Магдалинчев.


"Съдиите в България са около 2200 души. Те са хората, които са избрали шестима от членовете на съдийската колегия. Останалите 6 са избрани от парламентарната квота. Вие сте представители на народа и избрани от суверена. Вие избирате членовете от парламентарната квота с мнозинство 2/3. На какво основание ще има такава дискриминация при избор на председатели на ВКС и ВАС?", отправи въпроси Магдалинчев.


Атанас Славов от "Демократична България" коментира, че предложенията не са противоконституционни, тъй като основният закон не урежда мнозинствата, с които се вземат решенията на ВСС. "Двойното мнозинство е предложено от Венецианската комисия като изход от недовършената реформа в съдебната власт", добави Славов. По думите му, това е единственият начин да се доближи системата до европейските стандарти в рамките на Конституцията.

Ресорната комисия прие окончателно актуализацията на бюджета

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Георги Кожухаров


След тридневни дебати в пленарната зала по увеличението на пенсиите и разходите за здраве за пет часа и половина днес ресорната комисия в парламента успя да приеме на второ четене актуализацията на държавния бюджет за тази година. В отсъствието на ГЕРБ депутатите работиха по доклад, изготвен от работна група, в която освен народни представители влизат и експерти от парламента и финансовото министерство.


Актуализацията на държавния бюджет предвижда 2.5 млрд. приходи и 2.3 млрд. лева разходи.


Това обяви финансовият министър Асен Василев пред журналисти в Народното събрание след края на заседанието на бюджетната комисия. Заради удължената работа в комисия бе отложено началото на пленарното заседание от 14 ч. за 16 ч. Депутатите следва да се заемат първо с актуализацията на парите за Здравната каса.


Подробности четете тук.

С нов скандал прекъсна заседанието на правната комисия за закриване на спецправосъдието

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Юлия Лазарова


Със скандал между депутатите, в който се намеси и главният прокурор Иван Гешев, бе прекратено заседанието на комисията по правни и конституционни въпроси в парламента. След като комисията гласува на второ четене Бюрото по защита на свидетелите да бъде преместено към министерството на правосъдието, депутатите започнаха дебат по втората точка за деня – предложението на "Демократична България" за закриване на специализираните съдилища и прокуратури, което трябва да бъде гласувано на първо четене.


Обсъждането обаче бе прекратено, тъй като в момента тече пленарно заседание, а според правилника на Народното събрание комисиите не могат да заседават докато текат дебати в зала. Очаква се заседанието на комисията да продължи по-късно днес. Малко преди да бъде прекратено Атанас Славов от "Демократична България" призова то да не се превръща в повторно обществено обсъждане и призова да се премине към гласуване. Предложението му срещна критиката не само на някои парламентарни групи, но и на главния прокурор Гешев, който също се намеси. "Забранявате на съдебната власт да говори ли? Ако не се интересувате от мнението ни, не ни канете повече. Незаконно не искате да изслушате съдебната власт. Ако вие забраните на съдебната власт да говори – добре! Във вашата компетентност е да приемете или не законопроекта", репликира Гешев.


Стигна се до размяна на реплики и между Мая Манолова, която не е член на комисията, но присъства на заседанието и Радостин Василев от "Има такъв народ". "За 10 заседания нямате нито един краен акт. Приемете поне закриването на спецправосъдието", призова Манолова и настоя заседанието да не се отлага за пореден път.

Александър Томов и Лъчезар Аврамов са кандидатите за президент и вицепрезидент на партията "Българска социалдемокрация - Евролевица" за предстоящите президентските избори в България - това съобщи в Националния пресклуб на БТА главният секретар на партията Димитър Митев. Кандидатпрезидентската двойка беше представена от партията "Българска социалдемокрация - Евролевица" и от движението "Заедно за промяна".

Правната комисия отне бюрото за защита на свидетели от Гешев

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Юлия Лазарова


След три часови дебати и спорове не по същество депутатите от правната комисия на парламента гласуваха на второ четене промените, с които отнеха от главния прокурор Бюрото за защита на свидетелите и го прехвърлиха към Министерството на правосъдието. Остава промените в Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство да бъдат гласувани в пленарна зала, като вероятно това ще стане на извънредно заседание следващата седмица. Гласуването стана в присъствието на главния прокурор Иван Гешев, който след приемането на промените обяви, че ще се обърне към Конституционния съд.

Бюджетната комисия отхвърли намаляване на партийната субсидия

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Юлия Лазарова


Бюджетната комисия в парламента отхвърли предложението на "Има такъв народ" партийната субсидия да бъде намалена от 8 на 1 лев на глас на година. В момента тече второто четене на актуализацията на държавния бюджет за 2021 г., за която има около 60 допълнителни предложения. Депутатите работят по експертен доклад на работна група. ГЕРБ не участва в заседанието. Очаква се гласуване в пленарната зала да е по-късно след обяд.


По-рано бе обсъден казусът със задълженията към фирмите по пътно строителство и поддържа, като консенсусното решение е до края на годината да бъдат изплатени около 320 млн. лв., а останалите - около 1 млрд., през следващите две-три години.


Дебат предизвика искането на здравното министерство за повече пари за "Ремдисивир", защитеното от ДПС предложение за 4 млн. лв. допълнителни средства за вероизповеданията, както и искането за 2 млн. лв. повече за култура. Бюджетната комисия приема договорните от работната група разходи, но дебатът ще е в пленарната зала.

Цената за 2000 машини за гласуване ще е 12 млн. лева

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Лили Тоушек


"За нас ще бъде сложно, ако методиката, която Централната избирателна комисия (ЦИК) определя за начина, по който ще се проведат изборите, се отложи много късно във времето, защото на базата на тази методика се пише софтуерът за машините за гласуване. Още няма яснота дали с една, или с две карти ще се активира машината (при вот 2 в 1 - б.р.) . За нас е по-просто да е с една смарт карта", заяви пред БНР Веселин Тодоров, изпълнителен директор на "Сиела Норма" - фирмата, доставяща и обслужваща машините за гласуване.


По думите му много важно е да се определи дали след отключването на машината с една карта избирателят ще мине и през двата вида избор, или ще може да се откаже от единия вид - президентски или парламентарни избори.


Според Тодоров не е необходимо ЦИК да чака указа на президента за насрочване на изборите, за да започне с подготовката на вариантите 2 в 1 или поотделно и да ги обсъди с фирмата, обслужваща машините, както и с Информационно обслужване и с други организации. "Има риск, ако софтуерът се прави в последните дни преди вота, той да не бъде тестван достатъчно добре и да се получат усложнения", обясни.


Тодоров подчерта, че ще има нова обществена поръчка за изборите за президент, за парламент или заедно, а може би и за местните избори в началото на октомври. По думите му ще бъде по-трудно, ако изборите 2 в 1 са на датата на втория тур на президентския вот, отколкото на първия тур.


Веселин Тодоров заяви, че и наличните сега машини са достатъчни. "Те покриват всички секции в страната и в чужбина, както и над 1000 секции с по две машини и над 150 секции в чужбина с по 2 машини. Сегашните машини стигат, но при 2 в 1 ще има забавяне на вота и в по-големите секции ще е добре да има още по една машина, т.е. в още 2000 секции ще е добре да има по още една машина. ... Добре е да се купят още машини, ние сме написали предложение до ЦИК, че можем до началото на ноември да осигурим 3400 машини. Цената ще е същата като досега, но когато всичко се прави в последния момент, транспортирането им ще ги оскъпи", обясни той.


Около 6 хил. лева ще е цената на машина, т.е. 12 млн. лева за 2000 машини. "При гласуване с две смарт карти ще са нужни около 40 хиляди карти. Те са по 15 лева. Може би около 600 хил. лева ще са необходими", пресметна Тодоров.

Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни, увери Радев

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Велко Ангелов


Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни - това заяви президентът Румен Радев след изслушването на новия кандидат за член на Централната избирателна комисия (ЦИК) от квотата на "Има такъв народ" Гергана Стоянова. По-късно през деня държавният глава подписа указа за назначаването й. Радев не поясни кога смята да го разпусне, но очакванията са, че това ще се случи следващата седмица след като депутатите гласуват актуализацията на бюджета.


Във встъпителните си думи президентът подчерта, че за да има честни и прозрачни избори, е от изключителна важност съставът и работата на ЦИК, както и публичността на работата на комисията. На срещата, на която присъства и президентската администрация, бе изслушана новата кандидатура на "Има такъв народ" за член на ЦИК Гергана Стоянова. Тя се представи като юрист с дългогодишна практика. Завършила е право в юридическия факултет към Свободния университет в Бургас и е член на адвокатската колегия в града.


Председателят на комисията, която проверява съответствието на документите на кандидата, проф. Емилия Друмева, каза, че Гергана Стоянова отговаря на изискванията на Изборния кодекс да бъде член на ЦИК и има качествата да стане такъв. Тя ще бъде назначена на мястото на подалия оставка професор по математика Любомир Гаврилов, който също бе от квотата на "Има такъв народ".


Според Изборния кодекс изборите за народни представители се насрочват от президента не по-късно от 60 дни преди изборния ден, т.е. ако изборите са на 14 ноември, парламентът трябва да бъде разпуснат на 15 септември, т.е. следващата сряда.


В хронограмите на Централната избирателна комисия досега се посочва срок от 57 дни за подготовка на изборите и има мнения, че това може да е срокът, което - ако се приеме за норма - значи парламентът да работи не до идната сряда, а до края на следващата седмица.


От дебатите по бюджета в комисия се разбира, че целта е актуализацията да е обнародвана до сряда, т.е. до 15 септември, та вероятно това ще се срокът. Тогава обаче със сигурност ще има извънредни заседания както за бюджета, така и за законите за закриването на спецправосъдието, за преместването на бюрото за защита на свидетели, както и за свалянето на охраната на главния прокурор.


Ако се протака и парламентарните избори са на 21 ноември, парламентът би следвало да бъде разпуснат на 22 септември и ще има време спокойно да ги приеме.

Гешев за съдебните реформи: Обезкостяване и тричане на българите

Политическото напрежение: ДПС няма да подкрепи Румен Радев на президентските избори

© Юлия Лазарова


Главният прокурор Иван Гешев предупреди, че съдебните реформи ще са "обезкостяване и тричане на българите" и ще доведат до бум на престъпността като от 90-те години. Той е на заседанието на Комисията по конституционни и правни въпроси, което късно вчера беше отложено за тази сутрин. Днес депутатите гласуват два законопроекта, свързани с прокуратурата – преместването на Бюрото по защита на свидетелите, което в момента е на подчинение на главния прокурор, в министерството на правосъдието и закриването на специализираните съдилища и прокуратури.


"Слушам през последните дни политическото клише "юридическа реформа". Това не е реформа, а юридическа катастрофа, а цената ще платят българските граждани. Тези законопроекти не реформират, а унищожават нещо работещо", заяви пред журналисти преди заседанието Гешев, цитиран от Би Ти Ви.
Той твърди, че резултатът от преместването на Бюрото по защита ще доведе до рискове за защитените свидетели от мафията, както и "смачкване" на най-важните дела в държавата – срещу олигарси и организираната престъпност.


По думите му, това не е реформа, а целта е да се унищожи работеща и ефективна структура. Той заговори и за "обезкостяването" на главния прокурор и прокуратурата като цяло – или още "тричането" ѝ. "Това не е проблем за прокуратурата. Това ще доведе само до ниска ефективност на прокуратурата и бум на престъпността в размер, може би, до този, който беше през 90-те години. Това е обезкостяване и тричане на българските граждани и общество и на тяхната сигурност", заяви той.


"Тук сме, за да кажем, че българската прокуратура няма да носи отговорност. Когато се случат тези последствия, а те ще се случат в много кратки срокове ако се приемат тези закони, ние ще кажем, че някой трябва да носи отговорност, но не ние. Отказваме да носим чужда отговорност", заяви главният прокурор. Той отправи и остри критики за бързането в приемането на тези законодателни промени. Гешев е в залата, където следи гласуването по първия законопроект за преместването на Бюрото по защита, който се разглежда на второ четене.

Ресорната комисия актуализира държавния бюджет

Тази сутрин парламентарната комисия по бюджет и финанси започна работа с актуализацията на парите за здраве, тъй като снощи с гласовете на ГЕРБ и ДПС се приеха три изключващи се предложения, две от които оскъпяват между 20 и 30 млн. лв. Днес комисията реши, че подкрепя разходите по първоначалния план, т. е. без допълнителните предложения. Предстои гласуване в пленарната зала.


В момента комисията обсъжда промените в държавния бюджет. ГЕРБ не участва в заседанието. След обяд е второто гласуване на актуализацията в пленарна зала.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (249)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на meteowrite
  meteowrite
  Рейтинг: 772 Любопитно

  Катастрофа било, ама за кого?

  You don't know what you don't know.
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 3. 3 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 957 Весело

  какво ще правим без гвардията на каскета:)))

 4. 4 Профил на georgi_ww
  georgi_ww
  Рейтинг: 620 Весело

  Бошкоф се връща на бял кон от Дубай

 5. 5 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2681 Неутрално

  Той твърди, че резултатът от преместването на Бюрото по защита ще доведе до рискове за защитените свидетели от мафията
  ________________
  Е то сега фактите са ,че който е бил по някакъв начин свидетел на ОПГ на власт и бизнес и каже нещо за властта каскета веднага задейства гефетурата!
  Да не говорим,че така наречените журналисти от страх и послушание още пазят омерта за задругата! Примерно когато Бай Тошо падна, същата вечер свободата на словото потръгна!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 6. 6 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 516 Гневно

  Поздравления за присъстващите в парламента!

  Само за три седмици направиха така, че Гешев да изглежда като титан на правната мисъл, защитник на закона и мъдра последна инстанция по въпросите на съдебната реформа.
  Гешев, човекът, който не вярва в разбелението на властите!

  Шокиращо!

 7. 7 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело


  ,,Главният прокурор Иван Гешев дойде на заседанието на Комисията по конституционни и правни въпроси, което късно вчера беше отложено за тази сутрин. Днес депутатите гласуват два законопроекта, свързани с прокуратурата – преместването на Бюрото по защита на свидетелите, което в момента е на подчинение на главния прокурор, в министерството на правосъдието и закриването на специализираните съдилища и прокуратури……..,
  Той твърди, че резултатът от преместването на Бюрото по защита ще доведе до рискове за защитените свидетели от мафията, както и "смачкване" на най-важните дела в държавата – срещу олигарси и организираната престъпност.”

  😂😂😂 Какво излиза според него, че мафията е в министерството на правосъдието щом след преместване на Бюрото там ще доведе до ,,рискове”?

 8. 8 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Гешев спомена ли колко защитени свидетели защитават в момента? Щото наскоро се опитаха да гръмнат един незащитен свидетел по делата за отвличанията.

 9. 9 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2622 Неутрално

  Очевидно Гешев е в паника.

  А иначе за протокола - да си затваря човката. Не може той да дава акъл на законодателната власт. Както и тя не може да казва кой какви обвинения да повдига.

  И още нещо - Бюрото за защита не го е измислил Гешев. Бюрото си го има от 2004 г. и до 2014 г. си беше към министъра на правосъдието. От 2014 г. е към главния прокурор без при Цацаров това да поражда драми. Това, което измисли Гешев е да използва незаконно Бюрото за своя лична преторианска гвардия. Което само по себе си е вече достатъчно основание за отстраняването му и даването му под съд за злоупотреба със служебното положение.

 10. 10 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  Поздравления за присъстващите в парламента! Само за три седмици направиха така, че Гешев да изглежда като титан на правната мисъл, защитник на закона и мъдра последна инстанция по въпросите на съдебната реформа.Гешев, човекът, който не вярва в разбелението на властите!Шокиращо!
  —цитат от коментар 6 на Lilith


  Същият каскет си е. Не е мръднал.

 11. 11 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 516 Любопитно

  До коментар [#10] от "еспресо":

  Няма и накъде да мръдне. Минало му е времето за това отдавна.
  Проблемът е, че тези, дето си мислят да го озаптяват, са на ужасно ниско ниво, тотално безидейни и предлагащи предимно глупости.

  Интересно например, как си представят развоят на следната ситуация:
  Бюрото за защита на свидетелите е прехвърлено към изпълнителната власт.
  Дело за корупция. Обвиняем- министър председателя.
  Какво се случва със защитените свидетели в един такъв момент?

 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Весело

  "Главният прокурор Иван Гешев дойде на заседанието на Комисията по конституционни и правни въпроси, което късно вчера беше отложено за тази сутрин. Днес депутатите гласуват два законопроекта, свързани с прокуратурата – преместването на Бюрото по защита на свидетелите, което в момента е на подчинение на главния прокурор, в министерството на правосъдието и закриването на специализираните съдилища и прокуратури."

  Нали не искаше повече да ходи в парламента, даже даде разпоредби от неговия правилник, които го задължават да се яви на негови изслушвания, на КС ? Що така изведнъж се озова на крака в правната комисия ? Сигурно за да дава от дълбокия си и неизèрпаем правен капацитет и компетентност ? 😂😂🤦‍♂️👍

 13. 13 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Весело

  " "Слушам през последните дни политическото клише "юридическа реформа". Това не е реформа, а юридическа катастрофа, а цената ще платят българските граждани. Тези законопроекти не реформират, а унищожават нещо работещо", заяви пред журналисти преди заседанието Гешев, цитиран от БиТиВи."

  Напълно съм съгласен, че се унищожава " нещо работещо" , но то работи само и еднинствено в полза на българската мафия !

 14. 14 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело

  До коментар [#13] от "samoedin":

  Работа, работа, работа!

 15. 15 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  Вижте го тоя семпъл милиционер. Чуйте го. Ето защо прокуратурата няма място в съдебната система!
  Прокуратурата задължително трябва да се извади от съдебната система, да се премахне сталинистката структура на единоначалие и вертикална субординация и да се извърши тотален реподбор на прокурорите.
  Картаген трябва да бъде разрушен!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 16. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Неутрално

  " Тук сме, за да кажем, че българската прокуратура няма да носи отговорност"

  Българската прокуратура никога досега и за нищо не е носела отговорност ! Не само това, но изцяло понастоящем обслужва престъпните схеми на властта ! Което си е за наказателна отговорност, но кой да обвинява самата прокуратура ? Тя ли да се самообвини ?

 17. 17 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 260 Неутрално

  "Тук сме, за да кажем, че българската прокуратура няма да носи отговорност"

  Е как пък да носи. Разграден двор, всеки си прави каквото иска. Прокуратурата призвана да бди за законноста и спазването на законите не носи, няма да носи и не иска да носи отговорност.

  Закривай. 18. 18 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 186 Неутрално

  Пазителят на мафията, Шиши, Джипко и Доган, се опасява от катастрофа, това означава само едно - че някой си върши работата добре.

 19. 19 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  "Главният прокурор Иван Гешев предупреди, че съдебните реформи ще са "обезкостяване и тричане на българите" и ще доведат до бум на престъпността като от 90-те години"

  Забелязали ли сте как почти всички, особено тия свързани със статуквото, говорят единствено със заклинания и мантри. "Това е така, защото е така". Гешев може ли да обясни механизма, по който такава черна прогноза би се случила. Едва ли.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 22. 22 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 186 Неутрално

  "Главният прокурор Иван Гешев предупреди, че съдебните реформи ще са "обезкостяване и тричане на българите" и ще доведат до бум на престъпността като от 90-те години"Забелязали ли сте как почти всички, особено тия свързани със статуквото, говорят единствено със заклинания и мантри. "Това е така, защото е така". Гешев може ли да обясни механизма, по който такава черна прогноза би се случила. Едва ли.
  —цитат от коментар 19 на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ


  Публична "тайна" е, че Нидялку пише лафовете на Каскета, те и затова звучат досущ като тролския начин на изразяване по форумите.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 24. 24 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Махането на специализирания съд ще спаси олигарсите които спонсорират манолова.
  Бобокови, Божков и тнт. Може би и маджо който спонсорира едни други.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 26. 26 Профил на Gavril
  Gavril
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#24] от "mbe281060634":

  Кай, честно :) Така ли ще стане. Дай ми моля ти се един успех на спец. съд? Ей така, да не си съвсем голословен...

  България, къде е нашия change we can believe in?
 27. 27 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  1 Каква е опорната точка на ДБ : Хората в специализираните съд и прокуратура са корумпирани и лоши. За туй ще го закрием

  2 Какво ще се случи с лошите и корумпирани хора след закриването на тези институции : Ще се върнат в обикновените съдилища на СЪЩАТА или ПО-ВИСОКА позиция.

  Не си го измислям. Това са фактите.
  Феновете на жълтопаветната левица да кажат какъв е смисъла от упражнението. Ще се забавят и унижощат делата срещу Божков, а корумпираните съдии просто ще сменят длъжността и ще продължат да са съдии.

 28. 28 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#26] от "Gavril":

  Ти дай един успех на обикновения съд :D

 29. 29 Профил на ghristoz
  ghristoz
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Тричане? Какво е това?

 30. 30 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2546 Неутрално

  Бе най-добре да му сложат един саркофаг на тва нещо -- като на Чернобил.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 31. 31 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело

  До коментар [#24] от "mbe281060634":

  …то наличието им изобшо не ги спаси…🤣

 32. 32 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Предлагам лозунг на ДБ за новите избори :

  "Радев е един и Божков е неговия пророк"

  Гласувайте другари ? Ще го цвъкаме ли на хилядите билборди платени от американското бсп на байдън ?????????

 33. 33 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Публична "тайна" е, че Нидялку пише лафовете на Каскета, те и затова звучат досущ като тролския начин на изразяване по форумите.
  —цитат от коментар 22 на itwasalladream


  То не само Каскета. Вече 90% от политиците звучат като извадени от форумите. Да си спомним само от вчера вметката на неприятното комуне Симов за родителите на хората от ДБ. Поне се надявам, че някои уж антикомунисти в тоя форум видяха с кого са авери по "логика".

 34. 34 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело

  До коментар [#26] от "Gavril":


  То взехме да се чудим вече кой кого спасява?
  Прокуририте -олигарсите и мафиотите или …?

 35. 35 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  1 Каква е опорната точка на ДБ : Хората в специализираните съд и прокуратура са корумпирани и лоши. За туй ще го закрием 2 Какво ще се случи с лошите и корумпирани хора след закриването на тези институции : Ще се върнат в обикновените съдилища на СЪЩАТА или ПО-ВИСОКА позиция.Не си го измислям. Това са фактите.
  —цитат от коментар 27 на mbe281060634


  Като това са фактите, може ли да видим официална позиция на ДБ, която потвърждава точка 1.

 36. 36 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3783 Неутрално

  До коментар [#33] от "Сенсей НАНАЙ Ежко БАЙБАЙ":

  нагледахме се на много грозни сцени.

 37. 37 Профил на .
  .
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  Бе Гешев вместо да даде оставка и реши проблема занимава цялата държава как да изчоплят тоя кърлеж.

 38. 38 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2048 Весело

  Разпускай НС,че както не могат да се понасят ще пролеят първа кръв.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2487 Весело

  До коментар [#29] от "ghristoz":
  Това ,което ще се случи на каскета в обозримо бедеще

 42. 42 Профил на ЛиБератор
  ЛиБератор
  Рейтинг: 438 Любопитно

  Хамид и Гешев конкретно изглеждат доста изнервени и притеснени... Нерно обикалят около масата и получават напътствия по телефоните... Май дебелото успяло момче не е доволно и праща заръки от Дубай

  #СъдебнаРеформа ‬
 43. 43 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 186 Неутрално

  Вече седмица или две битуваме без опорката на Сийка , Каскета и разбира се, ГЕРБ, че искането за закриване на спецсъда е следствие от добрата му работа в борбата с мафията, изразяваща се в нула произнесени осъдителни присъди.

 44. 44 Профил на ghristoz
  ghristoz
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Божков е симптом, не болестта. Гешев „лекува" едни симптоми, но пренебрегва други, като Баце, Шили, Данчо-ментата, Домусите и.т.н. много избирателно нещо. Какво да си мислим тогава?

 45. 45 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#27] от "mbe281060634":


  Какво е общото между руските комунистически тролове и сороско/байдънските комунистически тролове ?

  Пишеш факти. ФАКТИ не мнение.
  Те ти слагат минуси.

  А са факти защото такъв е закона. Това ще се случи с персонала на специализирания съд след закриването му. Няма да ходят да стават баничари.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#27] от "mbe281060634":

  А вие какво очаквате да се случи от делата срещу Божков? Нещо различно от делата срещу Цветан Василев ли? И двамата цитирани са бивши ортаци в далаверите на господаря, който си избра и Цацаров и Гешев.

 48. 48 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#9] от "Един препатил":

  От какво пък да е в паника ?
  До колкото знам трябва супер мнозинство за да го свалят.
  А сегашните партии се карат дори когато избират марката тоалетна хартия за парламента......

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Неутрално

  До коментар [#37] от ".":

  "Бе Гешев вместо да даде оставка и реши проблема занимава цялата държава как да изчоплят тоя кърлеж."

  Престъпни интереси за много милиарди дали ще му позволят да подаде оставка, как мислиш ? Те за още се оглеждат, а обществото иска да ги изреже от себе си, което не може да стане с този главен прокурор начело на прокуратурата ни !

 51. 51 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 357 Неутрално

  "Специализираното правосъдие е лошо, защото така пише във вестника на Съиздателя и така каза Съпредседателя." – из Наръчник на ДБ гласоподавателя

 52. 52 Профил на saz391051887
  saz391051887
  Рейтинг: 215 Неутрално

  понякога чета новините от българия и имам чувството че съм попаднала на друга планета

 53. 53 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2400 Неутрално

  ...Само за три седмици направиха така, че Гешев да изглежда като титан на правната мисъл, защитник на закона и мъдра последна инстанция по въпросите на съдебната реформа.Гешев, човекът, който не вярва в разбелението на властите!Шокиращо!
  —цитат от коментар 6 на Lilith


  🤣🤣🤣🤣🤣

  Титан, ама в очите на герп и дпс..., което означава едно нищож.....!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 54. 54 Профил на mbe281060634
  mbe281060634
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#47] от "3biri":

  Мафиотските им Империи са унищожени.
  Дори само факта, че хората вече не си дават парите за храна за да търкат билетчета за мен е достатъчен. Унищожаването на Божков беше най-държавническото нещо последните 30 години.

 55. 55 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 771 Неутрално

  А ние ссе още чакаме г-н Гешев да провери далаверите и машинациите за милиарди на "Автомагистрали".

 56. 56 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Следва изпълнение на пилон от Детелина Ханчева 😁

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на Roumen Stoilov
  Roumen Stoilov
  Рейтинг: 650 Неутрално

  Отдавна е ясно - освобождаването от отговорност на олигарсите е единствената цел на 'партиите на протеста'.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1529 Неутрално

  Пореден опит на мафията.

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 61. 61 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2400 Неутрално

  А ние ссе още чакаме г-н Гешев да провери далаверите и машинациите за милиарди на "Автомагистрали".
  —цитат от коментар 55 на Индиана


  Ами онези 700 молиона откраднати от Борисов, Горанов и Божков?
  Ще ги провери, когато цъфнат налъмите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Махането на специализирания съд ще спаси олигарсите които спонсорират манолова. Бобокови, Божков и тнт. Може би и маджо който спонсорира едни други.
  —цитат от коментар 24 на mbe281060634


  Специализираната прокуратура е като в задачите за басейните. Основна тръба, която пълни шкафчето. Вдига шум, че ще удари някого, той си плаща и тя получава амнезия, а шкафчето се пълни. От време на време някой решава вместо да плаща да избяга в Дубай.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 885 Неутрално

  Един ден след най-ужасния ден в българската истрория – 9 Септепмври

  От 75 години насам, тази държава наречена България е една бутафория, един сурогат на държава – тук всичко е с глвата надолу и както често казва "В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е НАРЕД"!
  Само на това място от света можете да видите безсмислието в действие и под пълна пара, но най-добре това може да се разкаже, чрез онзи чудесен виц за комунизма:

  Ленински съботник и бригадира минава да наглежда как върви работата и вижда двама души – единия изкопава една дупка, а други веднага след това я зарива! Контолиращия останал озадачен и попитал .
  – Вие какво правите?
  – Садим дървета, но този, който пуска дървото в дупката днес не дойде. – казал едния от работниците.

  Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 68. 68 Профил на Gavril
  Gavril
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#28] от "mbe281060634":

  Пате, оплиташ се в собствените си г***а :)
  Не стиа, че си анонимко, ами и една опорка не можеш да завъртиш като хората.

  Последно какво е? Спец съда е ефективен? (Дай доказателства или млъкни)
  Или съдиите оттам са корумпенца и ще ги върнем така че нищо да не се прави?
  Или обикновения съд също не става, така че нищо да не се прави?

  Виждаш ли как сам си мажеш ските с л***а :)

  България, къде е нашия change we can believe in?
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 885 Неутрално

  Един ден след най-ужасния ден в българската истрория – 9 Септепмври

  От 75 години насам, тази държава наречена България е една бутафория, един сурогат на държава – тук всичко е с глвата надолу и както често казва "В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е НАРЕД"!
  Само на това място от света можете да видите безсмислието в действие и под пълна пара, но най-добре това може да се разкаже, чрез онзи чудесен виц за комунизма:

  Ленински съботник и бригадира минава да наглежда как върви работата и вижда двама души – единия изкопава една дупка, а други веднага след това я зарива! Контолиращия останал озадачен и попитал .
  – Вие какво правите?
  – Садим дървета, но този, който пуска дървото в дупката днес не дойде. – казал едния от работниците.

  Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 71. 71 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#55] от "Индиана":

  “Гешев да провери далаверите и машинациите за милиарди на "Автомагистрали"…”

  Гешев ви го каза пределно ясно: той е АДМИНИСТРАТОР.

  Може да проверява дали другите прокурори идват навреме на работа, дали са прилично облечени и подстригани, дали в тоалетните има заредена тоалетна хартия, дезинфектант за ръце и водата е пусната след всяко ползване. Също и крушките в коридорите да са енергоспестяващи, а алармата да се включва от последния напускащ сградата.

  Дотам се простират правомощията му по закон, какво сте го заяли човека?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 72. 72 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Това са като се приеме от тази комисия, после трябва и в зала да се гласува от партиите, нали така? Или не?

 73. 73 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#9] от "Един препатил":

  “Очевидно Гешев е в паника.”

  И аз съм с подобни впечатления.

  Предстои разширяване на обхвата на санкциите по Магнитски, иззад ъгъла повява жега…

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 74. 74 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1277 Неутрално

  В специализираните са делата на червената финасова олигархия; Баневи, БоШков, Стайков, Бобокови, собственика.... .
  Прокситата на червената финасова олигархия: ДБ, ИБНИ, ИТН имат задачката да ги отърват от съдебно преследване, като премахнат органите.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 75. 75 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1277 Неутрално

  До коментар [#74] от "zz_s":

  финасова -> финансова

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 76. 76 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 634 Неутрално

  До коментар [#11] от "Lilith":
  Абсолютно безмислено е да задаваш такива "сложни" казуси на някои колеги... Те си живеят по максимата - ние да го направим, пък после ще видим. Тази гражданска мъдрост и красива умност ни поставих в ситуация тошкото да е председател на парламентарна група.
  Но същите умници настъпват същото гребло със същата възторжена походка към светло бъдеще.


  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 77. 77 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#9] от "Един препатил":“Очевидно Гешев е в паника.”И аз съм с подобни впечатления.Предстои разширяване на обхвата на санкциите по Магнитски, иззад ъгъла повява жега…
  —цитат от коментар 73 на Norman Granz


  Като хвърля боб ми се появяват Гешев и Златев. Боце ту се появява, ту изчезва.

 78. 78 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4124 Весело

  "Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни, увери Радев"

  Също така въпрос на часове е Слънцето да залезе и да настъпи нощта.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 80. 81 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1529 Весело

  До коментар [#9] от "Един препатил":“Очевидно Гешев е в паника.”И аз съм с подобни впечатления.Предстои разширяване на обхвата на санкциите по Магнитски, иззад ъгъла повява жега…
  —цитат от коментар 73 на Norman Granz


  Викайте Кьовеши да помага, докато е жега .

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 81. 82 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#47] от "3biri":Мафиотските им Империи са унищожени. Дори само факта, че хората вече не си дават парите за храна за да търкат билетчета за мен е достатъчен. Унищожаването на Божков беше най-държавническото нещо последните 30 години.
  —цитат от коментар 54 на mbe281060634


  Унищожаването на Божков!? Моля!? Искам някой да ми подари 700 милиона и аз унищожен да отида да страдам в Дубай!

 82. 83 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2693 Неутрално

  До коментар [#1] от "meteowrite":

  това са Гешев и важните хора, не крепостните, които явно не ни броят за хора даже :)

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 83. 84 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4661 Неутрално

  Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни, увери Радев
  ***
  Тоя да не нарушава повече Конституцията.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 84. 85 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  само така ми се струва или Гешев заплашва гражданството и селянството с опг-то наречено "прокуратура"... щото електоралните нули май вече са им се нагледали и на обичайните действия, и на бездействията... не е зле да се изясни какво точно си мислят, че имаме да им плащаме още?

 85. 86 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4661 Неутрално

  До коментар [#9] от "Един препатил":“Очевидно Гешев е в паника.”И аз съм с подобни впечатления.Предстои разширяване на обхвата на санкциите по Магнитски, иззад ъгъла повява жега…
  —цитат от коментар 73 на Norman Granz


  Трябва да се е изплашил от правния великан Ристю Бойкикев.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 86. 87 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело

  До коментар [#82] от "3biri":

  🤣🤣🤣

 87. 88 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2187 Весело

  До коментар [#82] от "3biri":


  Викни ме и мен бе човек, моля те!
  Обещавам ти и аз да страдам подобаващо..

 88. 89 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#42] от "ЛиБератор":

  “Май дебелото успяло момче не е доволно и праща заръки от Дубай...”

  След като от US Treasury наложиха, а Президентът Байдън подписа санкциите по Магнитски, от офиса на Гешев - доста прибързано според мен - се провикнаха, че тия санкции били “плод на отличната координация и съвместна работа между българските и американските партньори”.

  Откъм Сарая се чу мощно скърцане със зъби и една седмица по-съсно от офиса на Гешев изпратиха до “американските партньори” ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ за какво, аджеба, са били наложени санкциите. 😆😆😆😆

  Абсолютен факт - всеки може да го провери! 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 89. 90 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2239 Неутрално

  По-добре щеше да бъде да е на часове туй разпускане...

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 90. 91 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4661 Неутрално

  До коментар [#55] от "Индиана":“Гешев да провери далаверите и машинациите за милиарди на "Автомагистрали"…”Гешев ви го каза пределно ясно: той е АДМИНИСТРАТОР.Може да проверява дали другите прокурори идват навреме на работа, дали са прилично облечени и подстригани, дали в тоалетните има заредена тоалетна хартия, дезинфектант за ръце и водата е пусната след всяко ползване. Също и крушките в коридорите да са енергоспестяващи, а алармата да се включва от последния напускащ сградата.Дотам се простират правомощията му по закон, какво сте го заяли човека?!
  —цитат от коментар 71 на Norman Granz


  Същото прави и Лизан Панов със съдиите.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 91. 92 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2834 Гневно

  Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни, увери Радев***Тоя да не нарушава повече Конституцията.
  —цитат от коментар 84 на Alarmstufe Rot


  Той я нарушава през ден.

  "Проф. Пламен Киров: Радев трябва да разпусне веднага парламента. Бавенето заради бюджета е извън духа и текста на конституцията"

  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10165694

 92. 93 Профил на ЧеГоБараш
  ЧеГоБараш
  Рейтинг: 476 Неутрално

  До коментар [#24] от "mbe281060634":

  "Махането на специализирания съд ще спаси олигарсите които спонсорират манолова.
  Бобокови, Божков и тнт. Може би и маджо който спонсорира едни други."
  ...............
  А не махането му ще спаси едни други олигарси - пеефски, доган, борисов и т.н. Може би и гергов, ама те са от "добрите" как забравих...

 93. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 95 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 634 Любопитно

  До коментар [#93] от "ЧеГоБараш":
  Т.е. ти предпочиташ да няма никакъв съд за да е "честна" олигархическата война?

  Логиката от тоя тип не я разбирам. Съдебната система повдига обвинения към едни "олигарси", но не подвига към други... Вместо да искаш, да настояваш, да тропаш по паветата и да с перформънси да досаждаш докато тя ни подгони и другите олигарси
  ти се кефиш, когато тошковци и маями връщат махат запорите и удрат прокурорите на хванатите...
  Или нещо не разбирам? А?

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 95. 96 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1253 Весело

  Абе тия машини за гласуване ни излязоха златни, ама буквално.

 96. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на ЧеГоБараш
  ЧеГоБараш
  Рейтинг: 476 Неутрално

  До коментар [#95] от "olexander":
  "Или нещо не разбирам? А?"
  ...........
  Очевидно не разбираш. Само незнам дали си искрен или се преструваш!

 99. 100 Профил на Bob
  Bob
  Рейтинг: 343 Весело

  "обезкостяване и тричане на българите" това е света в който живеем в момента.. Трудно ще ме оплашиш.. Също много трудно може да стане по-зле за мен... и много трудно ще стане по-дборе за Гешеф.. Аз винаги мога да си бия камшикав Германия.. а ти няма да намериш по-добро място за теб и качествата от България...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK