На живо

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Юлия Лазарова"Дневник" проследи важните политически новини и реакциите по тях. Статията се обновява.
Образователният министър още мисли дали да влезе в политиката

Министърът на образованието Николай Денков обяви пред Би Ти Ви, че е в процес на обсъждане дали след края на мандата на служебното правителство да се включи в политическия проект на бившите си колеги Асен Василев и Кирил Петков. Той посочи, че за момента той се занимава със задачите в министерството, а двамата се занимават с партийно строителство. Подчерта, че подкрепя както целите, така и методите, заявени от Петков и Василев. "Разделили сме си активностите, аз си действам в министерството, те правят партийно строителство всеки ден, даже почти нямаме контакти", обобщи той.
Първо заседание на служебния кабинет в Министерски съвет Николай Денков

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА

Първо заседание на служебния кабинет в Министерски съвет Николай Денков

Премиерът назначи двама зам-министри на финансите

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев за заместник-министри на финансите са назначени Людмила Петкова и Ивайло Христов, съобщиха от правителствената информационна служба. Същевременно от длъжността заместник-министър на финансите е освободена Виолета Лорер.
Румен Радев представи новото служебно правителство, служебен кабинет, министри, Стефан Янев

© Цветелина Белутова

Румен Радев представи новото служебно правителство, служебен кабинет, министри, Стефан Янев


Петкова заема длъжността за втори път, тъй като в периода 2013-2014 г. е заместник-министър на финансите с ресор Национална агенция за приходите, Агенция "Митници" и Дирекция "Данъчна политика".


Ивайло Христов от 2019 до 2020 г. е част от екипа на Комисията за финансов надзор, където е финансов анализатор, след което е финансов контрольор в "Евроинс Иншурънс груп" АД.

Лидерът на "Средна европейска класа" обясни за коалицията с "Продължаваме промяната"

С Кирил Петков и Асен Василев имаме много допирни точки и общи цели и затова беше логично да си подадем ръка, така лидерът на партия "Средна европейска класа" Константин Бачийски обясни, защо формацията е част от коалицията "Продължаваме промяната". Той допълва, че нямаме очаквания за постове, защото за него политиката е инструмент за разрешаване на обществени проблеми, за работа в полза на обществото, а не професия. "Единственото ни изискване беше да участваме във взимането на решения и да не правим компромиси с принципите си и морала си", допълва той.
Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Средна европейска класа


С Кирил Петков се познаваме от години дори през 2020 год. бяхме от една и съща страна на барикадата по време на протестите в Росенец срещу безобразията около "сараите", подкрепяли сме се в работата си по различни обществени каузи като, например, случая с "Корал", казва още Бачийски.

Секциите в чужбина, в които ще има машинно гласуване вероятно ще са по-малко от 200, като в не повече от една трета от тях ще има нужда от втора машина. Това заяви пред "Дневник" говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Цветозар Томов. Той допълни, че по две устройства вероятно ще бъдат поставени във всички секции, в които има 300 или повече избиратели.


Във връзка с търговския спор между ЦИК и "Сиела Норма" Томов обяви, че върви към решаване, но не е финализиран все още. Той коментира предложението на "Сиела" да достави машини под наем на цена от 1500 лв. всяка с думите, че такава опция изобщо не съществува. "Комисията осигурява реда за съхранението на машините и изхожда от своето разбиране, че машините са заплатени. Не може някой да получи 34 млн. лева и след това да иска наем за нещо, което струва тези пари. Ако спорът стигне да съд, тогава съдът ще се произнесе.", заяви още Томов.


Цялото интервю четете тук.

Премиерът назначи трима нови заместник-министри

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Юлия Лазарова


Със заповед на премиера Стефан Янев са назначени трима нови заместник-министри. Ива Петрова е новият заместник-министър на енергетиката. Константин Хаджииванов и Ваня Стойнева са двамата нови заместник-министри на образованието и науката. Преди назначението си в МОН Ваня Стойнева беше заместник-министър на финансите.


Като заместник-министри на образованието и науката са освободени Нели Косева и Евгения Пеева-Кирова.

"В добра комуникация сме с Асен Василев и Кирил Петков, работили сме заедно. Гражданската ни платформа "Изправи се БГ" е била във взаимодействие и с двамата. Хората трябва да знаят, че когато гласуват за "Демократична България", "Изправи се.БГ! Ние идваме!", "Продължаваме промяната", гласуват за следващо управляващо мнозинство", каза пред "Нова нюз" Мая Манолова. Според нея това ще даде енергия, надежда и увереност на хората, че партиите на промяната вече няма да се противопоставят едни на други.


Манолова подчерта, че "Изправи се БГ! Ние идваме!" е с протегната ръка към следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България". За нея най-важно е да се знае, че този път ГЕРБ и ДПС ще бъдат държани далеч от властта.


Манолова информира, че днес ще се финализират преговорите с партньорите от коалицията - "Движение 21", "Движение България на гражданите" и Единна народна партия, като най-вероятно ще се явят в същия формат на изборите.

"Средна европейска класа" няма никакви претенции към листите на "Продължаваме промяната"

"След приключването на мандата на Кирил Петков и Асен Василев проведохме разговори и видяхме, че гледаме в една посока. Видяхме, че имаме доста общи точки и може да си партнираме съвместно", заяви пред Би Ти Ви лидерът на "Средна европейска класа" Константин Бачийски.


Вчера официално бе съобщено, че новият политически проект на Петков и Василев "Продължаваме промяната" ще се яви на предсрочния вот на 14 ноември в коалиция с партиите "ВОЛТ" и "Средна европейска класа", с които днес е подписано коалиционно споразумение, съобщиха от новата политическа формация. Бъдещата коалиция ще носи името "Продължаваме промяната".


Бачийски заяви, че не са поставяли никакви условия, тъй като с Кирил Петков "имат по-трайни взаимоотношения" и се познават във връзка с различни проекти.


"В началото на тази година мислех да правим някакъв много по-голям проект, надхвърлящ рамките на "Средна европейска класа", където да привлечем хора от ляво и от дясно. Всеки от хората, с които го правехме, си направи списък с хора, с които иска да си сътрудничи. В моя беше името на Кирил Петков, а тогава не беше толкова известен. Този проект не се случи, но както виждате нещата се развиха естествено", обясни Бачийски.


Той заяви, че ще подкрепят проекта "Продължаваме промяната" с каквото могат. Лично той няма никакви претенции за листите, защото се определя като ентусиаст, който работи за каузи.


"Никога не съм се стремял към някакви постове и политическа реализация. На политиката винаги съм гледал като на инструмент, с който да се постигат дадени цели", каза лидерът на "Средна европейска класа".

ВМРО ще издигне свой кандидат за президент, Каракачанов обмисля номинация

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Георги Кожухаров


ВМРО ще има своя кандидат-президентска двойка. Това е решено на Национален съвет на партията, като в момента се обсъждат имена на кандидати, съобщи пред БНТ Красимир Каракачанов. Лидерът на формацията съобщи, че е получил номинация, но обмисля решението си дали да "поеме тази отговорност".


Според Каракачанов, новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев е "поредния проект за власт - нищо повече". Лидерът на ВМРО заяви, че ще води листа на партията за предстоящите избори на 14 ноември.

Нинова видя много прилики между "Има такъв народ" и "Продължаваме промяната"

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Георги Кожухаров


Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред БНТ, че вижда много прилики между партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и "Продължаваме промяната" на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Според нея и двете политически сили започват съществуването си с голяма еуфория, но без конкретни идеи.


"Виждам едни лозунги и общи фрази, които всички политици изговарят. Каква промяна е започнала, че да се продължава. Промяната не е започнала. Промяна не е да сменяш директори на предприятия, а да променяш закони, за да няма инхаус поръчки", каза Нинова, докато анализира името на новата партия.


Според нея "Изправи се.БГ! Ние идваме!" и "Демократична България" искат да работят заедно с Петков и Василев, защото виждат щета за себе си от новия политически проект. По думите ѝ формацията на Мая Манолова може изобщо да не влезе в следващия парламент, а групата на "Демократична България" да се разцепи заради "Продължаваме промяната".


"Ние сме готови за диалог, но първо искаме да видим програмата и идеите им. Нека оставим да мине романтичният им период и след това да видим какво конкретно ще предложат", добави Нинова.

Кирил Петков прогнозира утрояване на подкрепата за "Продължаваме промяната"

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Велко Ангелов


Лидерът на новия политически проект "Продължаваме промяната" Кирил Петков вярва, че на предстоящите парламентарни избори новосформираната коалиция ще спечели около 27-30% от гласовете. Пред "Нова телевизия" той заяви, че е приятно изненадан от социологическо проучване на агенция "Тренд", според което той тръгва с 9% подкрепа, но смята, че кампанията може да я умножи по три. Вчера бе съобщено, че формацията ще ползва регистрациите на партиите "Средна европейска класа" и ВОЛТ, които ще оформят коалиция, носеща името на проекта на Кирил Петков и Асен Василев.


Петков добави, че много се е зарадвал, когато е чул, че Христо Иванов и Мая Манолова са поискали преговори с "Продължаваме промяната". "Една от целите ни е другата седмица да седнем да говорим заедно. И от ляво, и от дясно. Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа. Трябва да уговорим принципи за управленска коалиция", заяви Петков.


Подробности - тук.

Започва регистрацията на партии и коалиции за изборите

Политическото напрежение: Манолова е за следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"(хронология)

© Георги Кожухаров


От 9 часа тази сутрин до 17 часа на 29 септември Централната избирателна комисия ще приема заявления от партии и коалиции за участие в насрочените за 14 ноември президентски и парламентарни избори, съобщава БНР.


Всяка партия може да участва в изборите за президент и вицепрезидент и/или за народни представители самостоятелно или в коалиция с други партии. Една партия обаче може да участва само в една коалиция за всеки отделен избор.


За участие в двата вота партия или коалиция внася безлихвен депозит от 2500 лв. за всеки вид избор, както и подписка в подкрепа на регистрацията с минимум 2500 подписа на пълнолетни български граждани.


Главна дирекция ГРАО ще извърши проверка на списъците. Всеки избирател може да участва само в една подписка.


ЦИК осигурява възможност всеки избирател да направи справка дали фигурира в дадена подписка по ЕГН онлайн чрез интернет страницата си.


За регистрация на коалиция се изисква решението за образуването ѝ, както и документ за актуалното състояние на всяка от партиите в нея, издаден не по-рано от 2 септември т.г.


Партия или коалиция може да поиска да бъде заличена регистрацията ѝ за участие в изборите не по-късно от 12 октомври.

Ключови думи към статията:

Коментари (379)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Весело

  Цветанът на мисълта дали по традиция е спал пред ЦИК за да се регистрира пръв...?!

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  Хайде открихме сезона,
  в ГЕРБ се строява батальона,
  Боко стяга момчетата,
  че му свършиха кюлчетата.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 4. 4 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  "Депутатите не са функция на партиите!
  Партиите са функция на депутатите…!"

  Това фундаментални откритие беше направено от лявото радево юпи, Асен Василев по време на церемониалното мега представление на президентската партия "ПП ПП"! Звучи като приятна музика в ушите на тези дето мразят партиите, ама как тогава първичния депутат ще се пръкне в парламента без ПП ПП…? По асановата логика, Асен първо трябва да стане депутат и тогава да се захване с партията на Радев ПП ПП, което е невъзможно!
  Въобще, объркана и неясна работа! Нещо като приказката за яйцето и кокошката - депутата Асан ли е първичен или ПП ПП?
  А възможно ли е, нито Асен-Киро да e първичен, нито ПП ПП?
  Разбира се че е възможно, би отговорило радио Ереван, защото първичен е Ппппрезидента!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 5. 5 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  До коментар [#4] от "Рим":

  Брей. Ти поумня полека лека.
  Видя най-накрая ляво.
  Има надежда.
  Време е ДСБ на който гласоподавателите са десни да се измъкне и да работи за дясното. А не с разни еколозш, Христо Ивановци и подобни.
  Иначе никога няма да се оправим.

 6. 6 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1350 Любопитно

  И къде тук е "политическото напрежение"? В това, че ще има избори след 2 месеца?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 7. 7 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  До коментар [#1] от "selqnin":

  Освен цветанът на мисълта има и други ,,цветановци”, които са влезнали в политиката с единствената цел да забогатяват и умножават имането.. без да ги интересува състоянието на държавата и на хората!
  Така че не само Цветанов ами и всички подобни на него ще бъдат изчегъртани!

 8. 8 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  Нека всеки които се придържа ме няма злоупотреби… да знае за какво са го избрали и че във всеки един момент може да напусне топлото кресло

 9. 9 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1089 Неутрално

  До коментар [#4] от "Рим":

  Брей. Ти поумня полека лека.
  Видя най-накрая ляво.
  Има надежда.
  Време е ДСБ на който гласоподавателите са десни да се измъкне и да работи за дясното. А не с разни еколозш, Христо Ивановци и подобни.
  Иначе никога няма да се оправим.
  —цитат от коментар 5 на Да вярваме на истината


  Е що пък никога?

  Да не би дясното пространство да е запазено единствено и само за ДСБ?

  ДСБ- ако искат- могат и да се влеят в БСП, това не значи, че няма надежда (казват- последна умирала).

  Десни хора в България има, кривогледи станаха през последните 10+ години, но все някога- в тази ниша (сега е празна)- ще се появи истински и мащабен десен проект, който- ако не е точно ДСБ- няма да е проблем.

  Проблемът обаче е, че- поне на мен така ми се струва- това "все някога"- е доста далече.

  Бая мушмороци се правят на десни, та затова...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 10. 10 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Разстроено

  До коментар [#7] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  На практика няма значим политически субект, който да се интересува от реализиране принципите на обществения договор и защита на обществения интерес.
  Политическите партии работят като търговски дружества, които развиват не структури, които да реализира представителност, а клиентелни мрежи, които усвояват бюджетни и европейски пари....

 11. 11 Профил на fkz441076950
  fkz441076950
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Election Commission is responsible for preparing the electoral rolls for assembly and parliamentary constituencies.


  https://www.imessageapp.one/

 12. 12 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2915 Неутрално

  30% - а дано, ама на дали :)

  Па и да стане, ще трябват ДБ и Слави - а дали ще се разберат е друга бира :)

 13. 13 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  Пабеда БСП! Бием с 50%!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 14. 14 Профил на Бай Ганьо
  Бай Ганьо
  Рейтинг: 330 Неутрално

  Да, имаме нужда от такива хора, хем умни, хем показаха обич за родината. Във форума все повече лъсват червените подлоги и мутри. Но вашето време изтича.

 15. 15 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4311 Неутрално

  Със всяко подобно интервю, К. Петков ще качва по 2%, поне.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 16. 16 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2314 Неутрално

  "новосформираната коалиция ще спечели около 27-30% от гласовете."

  Toва май е за рубриакта "предозиране"

  I Want To Believe
 17. 17 Профил на ubavia
  ubavia
  Рейтинг: 517 Неутрално

  А Алена какво казва по въпроса?

 18. 18 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  Петков прогнозира 30% подкрепа за "Продължаваме промяната" ....
  —цитат от коментар 0 на Статия


  А защо не 50 или направо 100% и цялата власт директно в ръцете на "Чавдарци", начело с човека на комунистите и руснаците, Радев?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 19. 19 Профил на Мощ
  Мощ
  Рейтинг: 500 Неутрално

  Точното наименование на тези трябва да е "Продължаваме измамата". След като има глупаци да им вярват, ще теглим всички. Както беше в казармата...

  И тъй, враг ваш ли станах, като ви говоря истината? (Гал. 4:16)
 20. 20 Профил на irobot
  irobot
  Рейтинг: 658 Неутрално

  До коментар [#9] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  Кои са автентично десните в БГ? Реститути по Витошка или дребни чорбаджии с някоя кръчма или автосервиз? Няма как в бедна държава със смешна цена на наемния труд и с примитивна обслужваща икономика да има мащабен десен проект.

 21. 21 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  Пабеда БСП! Бием с 50%!
  —цитат от коментар 13 на Taiga


  😂😂😂

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 22. 22 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2453 Неутрално

  Радевчетата се надяват че с медийно внимание и с по някой и друг намек от фуражката ще направят сензация. Ще направят сензация ама друг път. Колкото Цецо републиканеца направи сензация толкова и те ще направят. Тепърва има да получават удари под кръста и от ляво и от дясно.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 23. 23 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Кирил Петков прогнозира 30% подкрепа за "Продължаваме промяната"

  Един добър шмекер винаги уможава по пет, че и по десет

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 24. 24 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3776 Весело

  До коментар [#16] от "2.5":

  Не, това е за рубриката: "Хвалете ме уста, оти ке ви се.ам"!

 25. 25 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1083 Весело

  [quote#18:"Рим"][/quote]

  Чакай малко, вожда ти Бойкикев се натиска за предизборна коалиция с тия двамцата, пък в твоите постове усещам някаква критична нотка......

  Знанието е сила, информацията - власт
 26. 26 Профил на astarta
  astarta
  Рейтинг: 259 Неутрално

  Г-н Петков не е бос в маркетинговите стратегии, включително и политическите такива. Нека се пробват, нека ги има. Инерцията поне за момента е добра. Има два месеца за преценка. А да се види и малко по-конкретната им програма.

  "На света няма нито един паралел, който да не е убеден, че може да стане екватор, стига да му дадат право на това." Марк Твен
 27. 27 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  "Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа."

  Студен душ за гратисчии и стопаджии!

 28. 28 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  Много оптимизъм. Веднага се появиха и вечните ентусиасти и верващи. При така очертаващото се поредно розово бъдеще, имам само един единствен въпрос - Защо постоянно се обръщате с гняв назад?!

 29. 29 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Със скоростта наконституция съд

  Киро Канадеца пак ще му покаже среден пръст и като депутат.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 30. 30 Профил на utt07648394
  utt07648394
  Рейтинг: 0 Неутрално

  За да вземат 30% това значи ИТН, ДБ и Изправи се да останат извън парламента. Или пък да привлекат огромен брой системно негласуващи, съответно и рекордна активност за последните години, което в условията на пандемия и машинен вот е абсурдно. 16-18% им е таванът.
  А и вдъхват все по-малко доверие с поведението и приказките си. Твърде в повече идват ПР-ските им номера и приказки.

 31. 31 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  "Момчета - само с ПР и маркетинг в България това, което се опитвате да направите НЯМА ДА СТАНЕ"!!!

 32. 32 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1083 Весело

  "Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа."

  Честито на измамените лиляви камилчета.

  Знанието е сила, информацията - власт
 33. 33 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Гневно

  До коментар [#13] от "Taiga":

  "Биете" в североизточните степи и блата, където "резултатите" от "изборите" са известни още преди да са били проведени!!!
  Рубладжии, гиди, недни!!!!!

 34. 34 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Весело

  До коментар [#16] от "2.5":

  Просто "платена публикация"", просто учтиво и любезно са пропуснали да поставят стикера....

 35. 35 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  "Виждам едни лозунги и общи фрази, които всички политици изговарят. Каква промяна е започнала, че да се продължава. Промяната не е започнала. Промяна не е да сменяш директори на предприятия, а да променяш закони, за да няма инхаус поръчки", каза Нинова, докато анализира името на новата партия.”
  Ами вие що не ги променихте ма госпожо?

 36. 36 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1495 Неутрално

  Президентските юпита не се различават особено от ИТН, продавачи на чисти ръце, честни очи и частни интереси като другите, но поне ще преговарят по-професионално след изборите.

 37. 37 Профил на astarta
  astarta
  Рейтинг: 259 Неутрално

  Г-жа Корнелия Нинова вижда прилики между ИТН и ПППП. В какво?! Само да не е в това, че при вторите схемата ще е отново първо очарование, после разочарование. Мисля все пак, че Петков и Василев имат повечко потенциал. А ми направо впечатление нещо друго в интервюта на Нинова пред БНТ. Тя каза, че вярва на Петков и Василев, че не са проект на Радев, а не на Радев, че е ментор на двамата.

  "На света няма нито един паралел, който да не е убеден, че може да стане екватор, стига да му дадат право на това." Марк Твен
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1495 Неутрално

  Всъщност новината не е ли това, че Кирил Петков е отказал да се явява заедно на изборите с Мая Манолова и Христо Иванов?
  Без общи листи - значи всеки поотделно, нали така?

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на utt07648394
  utt07648394
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Дали е случайно, че лично Байдън поздрави Кирил Петков, още в началото на встъпването му в длъжност? Очевидно трупата ще обслужва американски интереси и то на ултралибералното им крило. Радев да каже кой му ги препоръча тия харварди за да си правят предизборна кампания в служебния кабинет, обикаляйки по 30 ТВ-студия дневно. Изведнъж сега се появи и некаква Волт, чийто лидер също бил завършил Харвард, но нямало никакъв предварителен инженеринг, всичко се раждало спонтанно и в движение ...

  Ще ви натресат гейбракове, ИК и ще пуснат Скопие в ЕС без условия, пък вие гласувайте за тях. Най-вероятно и ще се откажат от руската газ догодина като изтече договорът и ще плащате тройно за американска. А милиардите от ЕС вместо за преустройство на ТЕЦ-овете в газови централи, ще отидат за ВЕИ-мафията на Прокопи ...

 42. 42 Профил на snk22555877
  snk22555877
  Рейтинг: 620 Неутрално

  Такова мики Маус интервю по нова не бях засичал скоро. Всеки уважаващ себе си журналист щеше да го разкъса тоя палячо Петков за “отговора” му дали счита Мая Манолова за “почтена” .

  за него ДБ били крайно десни ... майко мила тоя е абсолютен несъстоятелник.

 43. 43 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  Чакай малко, вожда ти Бойкикев ......
  —цитат от коментар 25 на pag


  Аз нямам вождове.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 44. 44 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3407 Весело

  Ха-хаааа
  Другарката НИНОВНА колкото по-завлича надолу "Б"СП

  тлкова по-неадекватни изцепки изплющява в медиите.

  Предстои скоро да я изритат нейните съпартийци

  по стар комунистически обичай

 45. 45 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Ако Нестимир Ан.е продължение на промяната ,аз съм талибан!А,вярвайте,те са ми крайно противни.Когато през 2015г Хр.Иванов подаде оставка и заедно с него депутатите от ДСБ,тези които останаха да крепят ББ бяха продажниците от РБ начело с Москов.Много им се работеше по реформи,ама много!!!!Тогава имаше шанс правителството да падне.Закрепиха го куневци и прочие трикаджии.Един такъв работлив депутат беше Ананиев ,председател на комисията по транспорт.Но това,което помня с отвращение са неговите тв изяви.Той и още един Антоний бяха най- гласовитите противници на "отцепниците"И сега!Пръв протестър и промянаджия.
  Но от друга страна точно такива хубавци са необходими като противес на хамидовци,тошковци и томовц и други биковци.С финес и възпитание става бавно.Ако ще лъжат да лъжат.Мен обаче няма как да излъжат.

 46. 46 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3776 Весело

  До коментар [#28] от "Мърмор":

  Много оптимизъм. Веднага се появиха и вечните ентусиасти и верващи

  За какво беше днешната проповед в църквата?
  -Ах, не можах да запомня! Но беше толкова хубава, толкова вълнуваща! Пък като каза пасторът "Месопотамия" и всички се разплакаха!
  /По Петер Юхас/

 47. 47 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#14] от "Бай Ганьо":

  Пък и България им е в сърцето!Какво повече да искаш!

 48. 48 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  Продължаваме подмяната...

  ДБ=БКП
 49. 49 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2629 Неутрално

  До коментар [#41] от "utt07648394":

  Няма проблеми с гей браковете и Скопие стига да спрат кюлчетата и пачките.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  Това вярно е за рубриката предозиране. Кирил Петков трябва да внимава - медиите Умрат да вдигнат до небесата някого, да го качат на пиедестал и после да му гледат сеира. Да не се повлича по емоцията, "романтиката" - както вика Нинова, а да гледа реално.

 52. 52 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4271 Весело

  " Петков добави, че много се е зарадвал, когато е чул, че Христо Иванов и Мая Манолова са поискали преговори с "Продължаваме промяната". "Една от целите ни е другата седмица да седнем да говорим заедно. И от ляво, и от дясно. Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа. Трябва да уговорим принципи за управленска коалиция", заяви Петков."

  И вчера го написах - всички партии на промяната ги ухажват активно, а те засега много искат, ама нямат желание.....А за процентите - пожелавам им да са и 40, че и нагоре, ама реалността винаги е мааалко по - различна.......

 53. 53 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Нинова видя много прилики между "Има такъв народ" и "Продължаваме промяната"

  Аз пък виждам голяма прилика между БСП, ДПС и ГЕРБ. Особено в любовта към г-н главния прокурор.

 54. 54 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1727 Разстроено

  До коментар [#46] от "Patsis":

  Това не са "ентусиасти и вярващи", това са желаещи да станат част от новата, поредна клиентелна мрежа и да седнат на държавното софра....

 55. 55 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4311 Неутрално

  До коментар [#16] от "2.5":

  Според мен това е реално постижимо, още повече, при коалиция между 3 или повече партии.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 56. 56 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  Пабеда БСП! Бием с 50%!
  —цитат от коментар 13 на Taiga  Малко са …
  Бай Тошо го избирахме с 99,9 % …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 57. 57 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2051 Весело

  30%!? И ВОЛТ и Средна европейска класа са участвали в парламентарни избори, идеята че като се коалират ще вземат 30% е весела :)!

 58. 58 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 824 Весело

  [quote#18:"Рим"][/quote]

  +++++++++++++++++++++++++++++

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 59. 59 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  "Виждам едни лозунги и общи фрази, които всички политици изговарят. Каква промяна е започнала, че да се продължава."

  Корни за жалост се присъедини към негативизма спрямо новия проект. Не го приемат, пречи им нещо, притеснява ги. Що тъй? Новите проекти са неразделна част от всяка промяна. Корни направи доста за промяната в БСП. Изгони дъртите комуняги, обнови ръководството, изчисти донякъде мъхъла и плесените. Но явно е недостатъчно.
  Май в тази партия си представят промяната единствено като събаряне на Шайката и блокиране на Султана. И после "яж Гуджо мръвки"! Туй не е промяна а само подмяна. Който е за промяна първо трябва да промени себе си. Другите и да иска не може.
  "Каква промяня е започнала.....?" Ми който има очи - видя.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 63. 63 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1136 Весело

  Кирил Петков и Христо Иванов са част от една и съща гранто-либерална секта, ръководена от Американското посолство. Просто са се разбрали едните да го играят уж десни, а другите уж леви, гравитиращи около Радев, за да прилъжат повече гласоподаватели.
  —цитат от коментар 60 на utt07648394


  Както Бойко Борисов и Корнелия Нинова са част от една и съща сарайско-библиотекарска секта, ръководена от руското посолство. Просто са се разбрали едните да го играят уж десни, а другите уж леви, гравитиращи около Доган и Пеевски, за да прилъжат повече гласоподователи.

 64. 64 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 930 Весело

  Киро ще засрами Путин направо! Някой видя ли официален документ, че не е канадец и откога?

  Евроатлантида
 65. 65 Профил на utt07648394
  utt07648394
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#63] от "kapitan_laino":

  Не, Къци.

 66. 66 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2148 Неутрално

  Да, имаме нужда от такива хора, хем умни, хем показаха обич за родината. Във форума все повече лъсват червените подлоги и мутри. Но вашето време изтича.
  —цитат от коментар 14 на Бай Ганьо

  Брях, значи освен че назначиха куп свои хора на хранилката, показаха и обич към родината?
  Ти да видиш!

 67. 67 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 824 Разстроено

  "Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа."Честито на измамените лиляви камилчета.
  —цитат от коментар 32 на pag


  Сложих ти + , но не виждам повод за радост. Слави с ИТН имаше за задача да осигури преизбиране на Радев и еднолична негова власт чрез служебни правителства. Тези двамата юнаци имат за задача също да бъде преизбран Радев и да осигурят неговата власт в случай, че се състави някакво редовно правителство.
  Нищо хубаво не ни чака в близко бъдеще.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 68. 68 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2226 Весело

  [quote#18:"Рим"]
  —цитат от коментар 25 на pag
  Чакай малко, вожда ти Бойкикев се натиска за предизборна коалиция с тия двамцата, пък в твоите постове усещам някаква критична нотка......[/quote]

  Рим'чето преживява катарзис.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 69. 69 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2920 Весело

  "Според мен не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа."
  *
  Каза им го в прав текст.
  То беше ясно от самото начало. Не виждам Мая Манолова и Христо Иванов на какво се надяваха.
  Напълно логично е да си премерят електоралната тежест, пък тогава да решт кой как да участва в бъдеща коалиция.
  Не е необходимо човек да е социолог за да съобрази, че такива предизборните коалиции ще им донесат и негативи след като много народ иска да види съвсем нови лица с потенциал.

 70. 70 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2148 Весело

  Със всяко подобно интервю, К. Петков ще качва по 2%, поне.
  —цитат от коментар 15 на hamiltonf

  Така е, пред блоковете все още има свободни бабички.

 71. 71 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 781 Неутрално

  До коментар [#60] от "utt07648394": "Кирил Петков и Христо Иванов са част от една и съща гранто-либерална секта, ръководена от Американското посолство. Просто са се разбрали едните да го играят уж десни, а другите уж леви, гравитиращи около Радев, за да прилъжат повече гласоподаватели."

  Долу "американското посолство". Долу "гранто-либерална секта". Долу Сорос. Долу "норвежците". Долу 5Г. ЮДолу "кемтрейлс". Долу рептилийте и илюминатите.

  Искам стабиУнос, робия, рекет и живот в бедност в услоията на умерена диктатура на Организираната Престъпна Група Борисов-Пеевски-Гешев-Цацаров-Доган.

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 72. 72 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4271 Весело

  До коментар [#59] от "Judjuk":

  Корни си дава доста ясна сметка, че само два - три процента да им вземе новия проект и те отидоха твърдо на четвърто място в тези избори ! Нали се сещаш какво е следващото нещо, което ще очаква другарката ? Въпреки че и това и поведение пак не и помага ни на нея, ни на другарите и.......

 73. 73 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2461 Весело

  Не 30 - направо 55 и още 20 за Ристю. После направо променяме конституцията, ратифицираме ИК, еднополовите бракове и северомакедонско малцинство. Спрете му наркотиците на тоя умнокрасив.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 74. 74 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1096 Весело

  Точното наименование на тези трябва да е "Продължаваме измамата". След като има глупаци да им вярват, ще теглим всички. Както беше в казармата...
  —цитат от коментар 19 на Мощ


  Така е, пущай смело за мутрата, там измама няма, знаеш много добре какво получаваш.

 75. 75 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 656 Неутрално

  До коментар [#18] от "Рим":

  Драгалевски лаборанте извадете некой срещу Радев,да умрем от смех!!Трайчу свободен ли е?

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Кирчо още чакаме декларацията която си подписал преди да станеш служебен министър и Сертификата от Канада.
  Няма къде да се скриеш.

 79. 79 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 557 Неутрално

  След като вече отряза ДБ за коалиция може да получи тези 30%. Като предан помагач на Радев, поредният жаден за власт "месия" съвсем целенасочено ще се опита да реализира принципа на фюрера "разделяй и владей" - просто ще погълне всички маргинални партийки, знаейки, че са водени от провалени лидери и поддържани от крайно объркани гласоподаватели. Ако някой все още се пита каква е основната цел, отговорът е ясен и недвусмислен: отдалечаване на България от Еврозоната, за да се гарантира оставането ù в сферата на влияние на Кремъл - кукловодът на изменник Радев. Докато има подкрепящи Радев за втори мандат баламурници, целта на Кремъл е напълно постижима. ДБ е свободна да избира, но ако руският избраник успее с подкрепата на тази дясна формация, самата тя ще се приравни към кохортата на националните изменници, което ще е и нейният политически край.

 80. 80 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 579 Неутрално

  20г. една и съща мотика се настъпва.

  Кириле, Кириле защо и ти бе, будала.

  ДБ и ПП ще имат по 10-на процента и едно нищо няма да стане.

  Уж Харвард си учил, а елементарно не познаваш историята на българската демокрация!!!

 81. 81 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1708 Неутрално

  За пръв път имаме проект които не е замислен и конструиран от библиотекарите ( изключвам само Демократична България). Всички тролски бригади са мобилизирани за решаващата битка на 14 ноември 2021. Мисля че дори част от феодалния електорат на ДПС ще гласува за Продължаваме Промяната. Ако някой познава историята на Средновековна Европа, знае кой и как е поставил началото на първите градове ( всъщност основата и началото на съвременната европейска цивилизация) Да не говорим за гласувалите на предишните избори за ИТН и ГЕРБ.

 82. 82 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Хубава или лоша няма значение, но е факт, че някаква промяна започна. Като си служебен министър не може да променяш закони, но ако сложиш където трябва правилните хора нередните неща биха могли да намалеят или поне докато новите власт имащи не бъдат корумпирани. В този смисъл е правилно да кажем, че най-важното е законът да е така направен, че да не създава предпоставки за корупция, но и нека да не забравяме, че ГЕРБ, БСП и ДПС отдавна можеха да махнат ограничаващи изисквания към участниците в обществените поръчки, но не го направиха. Като строя сграда например от къде на къде ще взимам 100 процента от приходите пък багерите, крановете, бетоновозите и т.н. ще са на друг на когото я платя, я не...

 83. 83 Профил на
  Рейтинг: 774 Неутрално

  Някак наивно, лековато и несериозно се прави политика в България.

  Управлението на обществените процеси като управление на бизнес е губеща стратегия. Имат и общо, но различията са прекалено много, за да се пренебрегват.

  Щеше да е добре новият обществен цикъл да започне с този проект, но му липсва потенциал.

  На Радев ще му се наложи да се държи на разстояние от ПП.

 84. 84 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  "Бая мушмороци се правят на десни, та затова..."
  До коментар [#9] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  Я кажи защо се правят на десни? Къде е и каква е далаверата? Политкоректно ли е, атлантическо ли е, брюкселско...... ?
  Аз винаги съм си бил ляв и не съм се сетил да се пиша десен. Щото не мога да се ориентирам къде са мръвките и мангизите, и бонусите, и.....? Нямало е и няма кой да ме светне.
  Иначе винаги съм си мислил, че за да си десен, трябва да имаш поне един милион в зелено, голямо имение, поне среден бизнес или 1000 декара земя, поне 5000 декара гори и пасища......
  Аз нямам, значи не съм десен.
  Ама то да не си десен, пък да се правиш на десен никак не е безобидно. Щото ко нямаш кетаб за десен, си оставаш фашист.
  А покойният доктор Дертлиев каза, че в България фашизъм не е имало, но ще има.

 85. 85 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1623 Весело

  Накрая може да бъде доста изненадан от резултата. Българите могат да останат тъпи по-дълго, отколкото могат да ни внасят идейно подковани умнокрасиви...

 86. 86 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1708 Неутрално

  До коментар [#81] от "dorn":
  "Да не говорим за гласувалите на предишните избори за ИТН и ГЕРБ"
  Пропуснах и много хора от БСП.

 87. 87 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2148 Весело
 88. 88 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 2001 Любопитно

  За да вземат 30% това значи ИТН, ДБ и Изправи се да останат извън парламента. Или пък да привлекат огромен брой системно негласуващи, съответно и рекордна активност за последните години, което в условията на пандемия и машинен вот е абсурдно. 16-18% им е таванът. А и вдъхват все по-малко доверие с поведението и приказките си. Твърде в повече идват ПР-ските им номера и приказки.
  —цитат от коментар 30 на utt07648394


  Колкото и негласуващи да привлекат, няма как да има 6 партии с по 30% всяка.
  Може, ама не в един и същи парламент!

 89. 89 Профил на ooz471048453
  ooz471048453
  Рейтинг: 29 Неутрално

  Ни Мая, ни ДБ ще помиришат повече парламент. За разните Патриоти картинката е същата. Момчетата са много обиграни в говоренето и излъчването. Очаквайте голямо развитие в рейтинга им. И отвсякъде ще загърмят лайнометите по тях. Което показва на всички, че много паразити са избутани от копанята с ярмата. Ще бъде много интересно.

 90. 90 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2148 Весело

  [quote#74:"Шоршо"][/quote]
  Ако ти пуснеш за тях, какво ще получиш?

 91. 91 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2148 Весело

  До коментар [#82] от "Batezuzi":
  Хубава или лоша няма значение, но е факт, че някаква промяна започна.
  ----------------------------------
  Ти това насериозно ли го написа?
  А кафе пи ли тая сутрин?

 92. 92 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  "Корни си дава доста ясна сметка, че само два - три процента да им вземе новия проект и те отидоха твърдо на четвърто място в тези избори !"
  До коментар [#72] от "samoedin":

  И половин процент да им вземат, вината си е тяхна. Значи партията им е калпава, или идеите им са менте и непривликателни. БСП не трябва да губи гласове, тя трябва да възстановява доверие. И ако не могат да го правят, никакъв нов проект не им е оправдание. Нито пък Радев. Да се гледат в огледалото.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1294 Неутрално

  Със всяко подобно интервю, К. Петков ще качва по 2%, поне.
  —цитат от коментар 15 на hamiltonf


  .... докато излезе решението на конституционния съд.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 95. 95 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7868 Неутрално

  До коментар [#88] от "Тангра":

  А защо да вземат от ДБ, когато се определят по-скоро за леви. Не е ли по-логично да вземат от БСП и ГЕРБ.

 96. 96 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#41] от "utt07648394":

  Добре си обърнал внимание на тези задкулисни прийоми. Затова най-точното наименование на тази Радева партия е "Задкулисие". А това, че "Продължаваме измамата" е очевидно - впрочем Кремъл няма да се спре пред нищо, докато не препречи пътя на България до Еврозоната и както виждаме катастрофата от управлението на руския избраник вече е в ход.

 97. 97 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2465 Неутрално

  До коментар [#5] от "Да вярваме на истината":

  Ех брех, ако изгоните дъртите соц. прокурори даже може да ме накарате да преосмисля за кой гласувам!!!

 98. 98 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 656 Неутрално

  До коментар [#94] от "petrow1973":

  То това решение когато и да излезе,няма сила със задна дата!!

 99. 99 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3776 Весело

  До коментар [#54] от "selqnin":

  Ба, струва ми се, че това са същите, за които са многократно по-вълнуващи скандалите между снаха и свекърва в британското кралско семейство от скандалите в семейството на съседката, а чаршафите върху Триумфалната арка - от чаршафите на съседния балкон.

 100. 100 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4271 Весело

  " ВМРО ще има своя кандидат-президентска двойка. Това е решено на Национален съвет на партията, като в момента се обсъждат имена на кандидати, съобщи пред БНТ Красимир Каракачанов. Лидерът на формацията съобщи, че е получил номинация, но обмисля решението си дали да "поеме тази отговорност"."

  Да вземе и Волен Сидеров за свой заместник като ще ходи на избори ! Поне да напомнят за своето съществуване на публиката ако не друго ! То другото го видяхме де, та освен шоу, няма ново нещо в подобни отчаяни напъни на ВМРО.......

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK