На живо

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Велко Ангелов"Дневник" следи важните политически новини и реакциите след тях. Статията се обновява.
НФСБ поиска ново предизборно "патриотично обединение"

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Юлия Лазарова


На свое заседание днес политическият съвет на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) е взел решение да работи за голямо "патриотично обединение".


"Убедени сме, че партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели. На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на ВМРО но тя, за съжаление, не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в Парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство. Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение", пишат от формацията на Валери Симеонов.


Според нея бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални интереси.


На изборите на 11 юли коалицията "Българските патриоти - ВМРО, Воля, НФСБ" спечели 3.14% от гласовете и остана извън 46-ото Народно събрание. Впоследствие от ВМРО определиха формулата за неуспешна и решиха да се явят сами на вота на 14 ноември. Същата е и позицията на "Воля", която вече се регистрира самостоятелно за изборите, като ще издигне и кандидат-президентска двойка.

Биков: Президентът разцепва пространството на протестните партии, следва БСП

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Юлия Лазарова


"Ако Румен Радев спечели президентските избори, следващата партия, която ще се разцепи, е БСП. Колкото по-фрагментиран стане политическият живот, толкова по-силен става президентът", заяви пред БНТ бившият депутат от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Според него с "Продължаваме промяната" президентът в момента разцепва пространството на партиите на протеста.


"Предполагаме, че когото и да издигнем за кандидат за президент, той няма да бъде избран изведнъж, ще има определени трудности", коментира Биков. Неговата прогноа е, че Радев няма да бъде избран от първи тур. Съвсем скоро предстои от ГЕРБ-СДС да обявят конкретно име за негов конкурент. Техният кандидат, според Биков, трябва да бъде медиатор на политическия процес, човек, който се опитва да консолидира политическата система. "Не е задължително да бъде член на ГЕРБ и не по това са били техните критерии при избора, трябва да е диалогичен човек, да укрепнява политическата система, а не да я разпада", каз Биков.


"Румен Радев преди пет години губеше от който и да е кандидат на ГЕРБ, така казваха социолозите, след това спечели. В тези неща няма предизвестен победител", смята той.


По думите му има формации, които още не могат да разберат, че "ги пържат" в момента, като например "Демократична България".


"Румен Радев им представя техен двойник в момента с "Продължаваме Промяната". Гласовете за "Продължаваме Промяната" ще бъдат изцяло от пространството на партиите на протеста. Те това не могат да го разберат", коментира Биков.

"Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети. Когато видите нашите листи, ще се разбере колко изчистен проект е този", коментира пред БНР Кирил Петков, един от лидерите на коалиция "Продължаваме промяната".


Петков обясни, че в "Продължаваме промяната" сами финансират проекта си и избират човек по човек, за да няма пробив.


"За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е важно откъде са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до изборите ще бъдат използвани не само за кампания, но и за преговори. Готови сме на разговори и с "Има такъв народ". Има хора в БСП, с които бихме говорили", каза Петков, след което повтори изискванията към ГЕРБ - да се отрекат от всичките огромни кражби, които са се случвали през изминалите години, и ДПС - да кажат, че Делян Пеевски не случайно е сложен в списъка "Магнитски" и се отричат от всичко, което е направил. Готовност за преговори за управление вече изразиха от "Демократична България" и "Изправи се.БГ", същата е нагласата и на Петков.

Другият лидер на "Продължаваме промяната" Асен Василев заяви пред "Нова телевизия, че ако се формира бъдещ кабинет, той вероятно ще бъде коалиционен, така че премиерът ще бъде въпрос на разговори с всички партньори, а самият той се вижда като финансов министър.

Бившият министър на икономиката Петков каза още, че "Продължаваме промяната" ще защитава изцяло и само българските интереси, а "ако те съвпадат с някои от големите сили, още по-добре".


"Най-доброто за целите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите трябва да кажем, че границите ни трябва да бъдат отворени за търговия, за икономическо развитие. Казвайки това, не можем да игнорираме факти, които трябва да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония трябва да има защитени права. Това е въпрос на бърз диалог, на добре сформирани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от максимално отворените възможности за правене на икономически връзки и търговия", каза Петков.

Кандидатурата на Румен Радев ще бъде издигната на 27 септември

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Цветелина Белутова, Капитал


Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов, съобщи пред БНТ, че инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент в понеделник (27 септември).


По-късно пресцентърът на държавния глава съобщи, че учредителното събрание на инициативния комитет ще се започне в 18 часа в зала 6 на Националния дворец на културата, а Радев и Илияна Йотова ще приветстват участниците.


Междувременно изпълнителното бюро на БСП взе решение Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски да бъдат представители на партията в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Вчера бившият финансов министър Асен Василев съобщи, че в инициативния комитет ще има представители и на "Продължаваме промяната".

ДПС иска да няма разделителни линии в следващия парламент

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Юлия Лазарова


"Авторитарният модел на Борисов беше заменен от авторитарния модел на Радев", каза пред БНР зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Според него отговорът на авторитаризма не трябва да е реваншизмът, а възстановяването на ролята на отделните власти, отделните институции. "Изпълнителната власт и държавните органи да не бъдат използвани като бухалка срещу бизнеса и хората. Трябва да има програма за ускорено икономическо развитие", каза той.


Цонев коментира и заявките от други партии да не преговарят за управление с ДПС.


"Хората не ни пращат предварително в парламента, за да има разделителни линии. Може да има по програма, по морални убеждения. Но априори да кажеш – тези партии няма да участват в следващия парламент в съставянето на правителство, това обезсмисля демокрацията. Трябва да няма разделителни линии. Която партия спечели изборите, да представи програма, платформа за реформи, ако намери общ език с други партии, независимо кои са те, да правят кабинет".

До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Искат да го докопат и да се разправят с него. Всеки, който се обърне срещу тях, започват гонения", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на събрание на женската част от партията, визирайки президента Румен Радев и министрите в служебния кабинет. През последните дни коментари в същата посока срещу поведението на кабинета дойдоха и от ДПС.


През уикенда Вежди Рашидов и Красен Кралев от бившите управляващи, заявиха, че ГЕРБ не се бави с номинацията си за държавен глава, а има стратегия. Имената на всички кандидати за президент и вицепрезидент, както и за народни представители трябва да станат известни най-късно до 12 октомври, тъй като тогава изтича срокът за регистрацията им в Централната избирателна комисия. Това е записано в хронограмата за двата вида избори.


Подробности - тук.

На национално общо събрание Жени ГЕРБ избира ново ръководство.

От ГЕРБ се оплакаха, че след изчегъртването е дошло изкъртването

снимка: стоп кадър БТВ

© стоп кадър БТВ

снимка: стоп кадър БТВ


Етажи 16 и 17 от административната сграда на НДК и ползвани за централа на ГЕРБ са собственост на държавата, не на Министерството на културата и са предоставени според чл. 31 от Закона за политическите партии, твърдят от формацията на Бойко Борисов в официален отговор до Минеков.


В посочения член от закона е посочено, че Държавата и общините предоставят безвъзмездно на политическите партии, които имат парламентарна група или достатъчен брой народни представители да образуват такава, помещения за осъществяване на тяхната дейност.


От ГЕРБ добавят, че министърът лъже, тъй като са плащали наем за ползваните два етажа от 2007 до 2010 г. на НДК по сключен договор.


"От 2010 до 2021 г. ГЕРБ плаща наем за етажите на Областна управа – София – град по сключен договор. В съответствие с промените в Закона за държавната собственост, Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост и на основание Закона за политическите партии, от февруари 2021 г. всички парламентарно представени партии не дължат наем за предоставените им от държавата помещения за извършване на политическа дейност", пишат от партията.


"Очевидно след като ерата на изчегъртването на ГЕРБ приключи неуспешно, е дошло време на изкъртването. В развитите демокрации това се нарича политическа репресия. От ГЕРБ отправяме публично няколко въпроса към президента, назначил служебния министър:


- Вие ли издадохте нареждането ГЕРБ да бъде изгонена от Централата си?
- С политически гонения и репресии ли искате да бъде запомнен и вторият Ви служебен кабинет?
-Г-н Радев, почтено ли е?", завършва съобщението.

Велислав Минеков ще помоли настойчиво ГЕРБ да напусне централата си в Националния дворец на културата (НДК) и да намери друг имот, който да ползва, съобщи той пред Би Ти Ви. Министърът на културата се обоснова, че преди години партията на Бойко Борисов е превзела със сила два етажа от административната сграда към НДК.


"НДК е към министерството. Тогавашният областен управител Данаил Кирилов прави така, че обявява двата етажа като "отпаднала полза" и ги дарява на партията. От там няма нито лев наем. Тези два етажа мисля да ги върна на НДК, тъй като и без това съсипаха НДК за тези години, дълговете са невъзможни", казва Минеков.


Подробности - тук.

На регистрацията си за изборите ГЕРБ поиска разговор за проекциите на Радев

Политическото напрежение: Кирил Петков е готов за преговори и с "Има такъв народ"

© Юлия Лазарова


ГЕРБ внесе в Централната избирателна комисия 27 хил. подписа за регистрация за предстоящите на 14 ноември парламентарни и президентски избори. Днес приключват номинациите в структурите на партията за двата вида избори, съобщи Десислава Атанасова, председател на парламентарната група в 45-ото и 46-ото Народно събрание. Листите на ГЕРБ-СДС ще бъдат обновени, а заявката е спечелване на първо място на изборите. Тя добави, че имената не са единственото важно нещо, а трябва да се говори за изборния процес.


"Трябва да се говори за проекциите на политическия инженер Румен Радев, защото хаосът, до който стигна политическата система се дължи на разбъркването, което той направи през миналата година и не беше център за консенсус и обединение", каза Атанасова.


Тя поиска от обществото да задава въпроси за изборния процес, а не кандидатите. Добави, че според прогноза секциите в чужбина намаляват и не чува реакции от защитавалите правата на българите в чужбина. Според нея, да се броят разписките, издавани от машините, след гласуване, е от съществено значение за сигурността на вота.
Подобно на изказвания на лидера на партията Бойко Борисов, Атанасова не пропусна и темата за софтуера на машините за гласуване. Отбеляза, че не е ясно как той ще бъде "заверяван".


Въпреки опасенията, че мачът е свирен, публиката ясно може да различи по-добрите играчи.


Десислава Атанасова,

бивш депутат от ГЕРБ


За евентуален диалог с новата коалиция на Кирил Петков и Асен Василев, тя определи като "радващо", че някои от новите политически субекти са установили, че има смисъл да се води диалог с всеки.


"Всички имаме програми и приоритети, когато те съвпадат, ще водим разговори с всяка представена в 47-ото Народно събрание политическа сила", каза Атанасова.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (288)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 2. 2 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2325 Неутрално
 3. 3 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  Десито ли ще е кандидатът им за президент, или ще проявят мъдрост и ще се вслушат в съвета, който им дадох вчера:

  Тъй като ГЕРБ и ДПС така и така са едно, нека издигнат обща президентска двойка: като старши партньор ДПС издига Данчо Ментата за президент, а като послушен обслужващ персонал Бойко Боарисов издърпва ухото на Георги Марков-Николай за вице.

  По този начин ще имат 5 години време да си разменят обвинения заради кого от двамата са загубили.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на ZEN
  ZEN
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Тулупа хвана язва от бяс, че не е на хранилката, както преди... и няма да бъде.
  Освен това, нещо го свива сърцето, че каскета няма да е вечен...

 7. 7 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3155 Неутрално

  Нагли и цинични са милиционер-социалистите на Борисов.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на Manol Nedyalkov
  Manol Nedyalkov
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Не беше ли ясен кандидатът за президент? Какво номинации? Или се лъжем?

 10. 10 Профил на astarta
  astarta
  Рейтинг: 96 Неутрално

  До коментар [#3] от "Norman Granz

  Като нищо ГЕРБ ще сложат отново за кандидат жена. И този път, ако не може да е толкова умна и застреляна, като г-жа Цецка Цачева, то поне да е красива. В този ред на мисли, защо да не е и Катето Захариева?

  "На света няма нито един паралел, който да не е убеден, че може да стане екватор, стига да му дадат право на това." Марк Твен
 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3822 Весело

  " "Трябва да се говори за проекциите на политическия инженер Румен Радев, защото хаосът, до който стигна политическата система се дължи на разбъркването, което той направи през миналата година и не беше център за консенсус и обединение", каза Атанасова."


  Ми говорете си, кой ви спира, ама като гледам май ще си говорите предимно със .....себе си !

 12. 12 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  До коментар [#3] от "Norman Granz":

  Що не си гледаш вашите кандидати за президент и вице и не оставиш гербаджиите да се грижат за техните? Това лилавите, не се отказахте от болшевишките навици, да казвате на другите какво да правят.

 13. 13 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  Нагли и цинични са милиционер-социалистите на Борисов.
  —цитат от коментар 7 на chicago514


  А другите са херувими. Нали? Начело с пРезидента.

 14. 14 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2917 Неутрално

  "НДК е към министерството. Тогавашният областен управител Данаил Кирилов прави така, че обявява двата етажа като "отпаднала полза" и ги дарява на партията. От там няма нито лев наем."

  И това не е разследвано?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 15. 15 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1662 Неутрално

  Истерясалите шизофренични умнокрасавци докараха нещата до там , че ГЕРБ да изглеждат като нормална проевропейска партия!
  —цитат от коментар 4 на Dankol


  Изглеждат нормални само в очите на Pi at Sevi Boiko

 16. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3822 Весело

  До коментар [#3] от "Norman Granz":

  " Десито ли ще е кандидатът им за президент, или ще проявят мъдрост и ще се вслушат в съвета, който им дадох вчера:

  Тъй като ГЕРБ и ДПС така и така са едно, нека издигнат обща президентска двойка: като старши партньор ДПС издига Данчо Ментата за президент, а като послушен обслужващ персонал Бойко Боарисов издърпва ухото на Георги Марков-Николай за вице.

  По този начин ще имат 5 години време да си разменят обвинения заради кого от двамата са загубили."


  Май са се спрели на Дончев като таран, а за вице на Михайлова ! И двамата се доказаха като дялани камъни - за всичко стават, навсякъде пасват, а пред теливизията го играят даже с някакви ценност ! Евроатлантичаски ще да са, както и на техния вожд ! А Томито даже минава за " умно- красив" .......За Михайлова второто - може би, но първото е трудно да се каже !

 17. 17 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  Имиджовите ментори на ГРЕБящите ги карат чрез фиксация към Радев да пИчелят симпатии. Но колкото и да се напъват с Ентелигентни послания, едва ли си вярват след всичко, което сътвориха при ОПравлението на вожда. Късата памет не е предимство, но разбитата и окрадена дъ ржава ще е пример защо не трябва да се подкрепя ГЕРБ.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 18. 18 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#10] от "astarta":

  "...защо да не е и Катето Захариева?"

  Може да подкрепят и Цвета Кирилова, тя да не е грозна случайно?!

  То си е написано в звездите: "Ванга и Севрукова ... казват, че руса жена "ще оправи страната". Според Кирилова става дума за духовен човек, който е посветил живота си на полезни за нацията каузи. Решението ѝ обаче не е на база тези предсказания, а идва след дългогодишна практика със сериозен екип."

  Щом лично Ванга и Куровязова са я ендорсирали, от Бойко се иска просто да застане зад нея като истински мъж.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на ThePal
  ThePal
  Рейтинг: 644 Неутрално

  А бе, цървули гернберастки, защо не питате алфа бабуина си защо не се кандидатира за двубой с най-мразения от него ? Ами само подлайва по медиите, даже без Радев да му отговаря персонално. Просто го е страх, страх и страх. И може да ми вярвате - цяла година съм го гледал в казармата. Тъпо нагло шопче с мания за величие.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 24. 24 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#22] от "ThePal":

  "...защо не се кандидатира за двубой с най-мразения от него ?"

  На този въпрос съм отговорил отдавна: защото ще бъде размазан като дървеница върху дюшек във виетнамско общежитие.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  .Късата памет не е предимство
  —цитат от коментар 17 на ЗаНиЗа


  Има народът памет. Помни каква беше цената на тока и стоките по магазините при Боко и вижда какви са сега.Спомня си какво се строеше и ремонтираше тогава и вижда как сега всичко е спряло. И още много работи помнят и виждат хората, затова всички соц.проучвания дават първо място на ГЕРБ и то с разлика пред вторите.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 28 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Весело

  До коментар [#18] от "Norman Granz":

  Партията на протеста-ДБ, щяла да номинира двамата най видни протестъри, бай Йоло Денев и разпопения Дионисий.Анализатори близки до лилавите твърдели, че щом 70% от българите подкрепяли протеста, няма начин тази двойка да не спечели още на първи тур. Победа, другари!!!

 29. 29 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3664 Разстроено

  Гледам нивото на коментарите във форума е достигнало нови висоти......Скоро очаквам в крак с новата линия на фугуранта подръжниците му да тръгнат и на опера.....То бива вживяване и навеждане пред мъпета на ГРУто....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 30. 30 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4562 Неутрално

  Десислава Атанасова ли ще бъде кандидат за президент на ГЕРБ?

 31. 31 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 670 Любопитно

  А стиска ли му на Боку Рапона да се яви на избори срещу Радев?

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 32. 32 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 404 Неутрално

  "защото хаосът, до който стигна политическата система се дължи на разбъркването, което той направи през миналата година "

  ГЕРБ да говорят за хаос?! Наглостта на тези хора няма граница. СТАБИЛНОСТТА, която беше настанала последните 12год, през които необезпокоявани смучехте държавен ресурс, съвместно с ДПС, няма да се върне никога.
  Плахите ви молби за диалог, с надеждата да се съхраните в новите реалности, като тумор в ремисия, също няма да се реализират.
  ГЕРБ бавно, но сигурно отича в канала на историята, която никога НЕ ТРЯБВА, да забравяме.
  Да си пожелаем всички отговорни за безобразията да изкарат последните години от живота си в пандиза, вместо харчейки откраднатото и надсмивайки се над всички нас.

 33. 33 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  Тази ..чо@ка не разбира смисъла да думата "проекция". :)) Затова пък фирмата на "замразения съпруг" от ЕТ за плод и зеленчук се специализация в строителна фирма и внос на лекарства и медицинско оборудване. Всъщност всеки ...всеки ДЕПУТАТ НА ГЕРБ е обрасъл с фирми . Всичките до една чакат общински или държавни пари. Обединение , общ живот., :)))) Всички депутати и мисирки се стремят стигат ИН хаус :))

 34. 34 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  ГЕРБ бавно, но сигурно отича в канала на историята,
  —цитат от коментар 32 на negodnik


  Това в коя галактика? Щото в нашата след всичките въстания, револуции и чегъртания, след тоновете хвърлени яйца, зарзават и риба, ГЕРБ пак са първа политическа сила.

 35. 35 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  "ГЕРБ поиска разговор за проекциите на Радев"

  ГЕРБ, вместо да си губи времето, да поиска най-накрая, г-н Бойко Борисов да се яви на президентските избори и като най-голям евро атлантик, най-голям антикомунист и най-голям борец срещу руските интереси в България, да разгроми още в първия тур червения диктатор г-н Румен Радев, след което да се пребори с олигархията, задкулисието, мафията, да извърши съдебната реформа и да стане гарант за продължаване на промяната.

 36. 36 Профил на ThePal
  ThePal
  Рейтинг: 644 Неутрално

  [quote#26:"uvtest"][/quote]

  И всички греберасти ли сте толкова вдлъбнати или е от ударите по главата ?!
  п.п. А Десито я направили рекламно лице на "ИнтимоХелп"

 37. 37 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2227 Весело

  До коментар [#35] от "Боян Баянов":

  Боко бил готов да се кандидатира, но като разбрал, че ДБ издигат Йоло Денев и поп Дионисий, се разтреперил от страх и се скрил в зайчарника.

 38. 38 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 404 Неутрално

  До коментар [#34] от "uvtest":

  В галактиката където една държава партньор се кани да разшири едни санкции; една прокурорка от съседна държава, горещо се интересува как са харчени едни пари последните 12год; едни депутати които съдят една комисия за бездействие в борбата с корупцията и едно каскетче и един съвет към които е настръхнало цяло общество и под лупа след всяко тяхно БЕЗдействие.

 39. 39 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3301 Весело

  До коментар [#3] от "Norman Granz":Що не си гледаш вашите кандидати за президент и вице и не оставиш гербаджиите да се грижат за техните? Това лилавите, не се отказахте от болшевишките навици, да казвате на другите какво да правят.
  —цитат от коментар 12 на uvtest


  До коментар [#12] от "uvtest":

  Е, па и ти! Не всички лилави са от ДС. За Грънчо обаче не гарантирам...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 40. 40 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3301 Весело

  "ГЕРБ поиска разговор за проекциите на Радев"ГЕРБ, вместо да си губи времето, да поиска най-накрая, г-н Бойко Борисов да се яви на президентските избори и като най-голям евро атлантик, най-голям антикомунист и най-голям борец срещу руските интереси в България, да разгроми още в първия тур червения диктатор г-н Румен Радев, след което да се пребори с олигархията, задкулисието, мафията, да извърши съдебната реформа и да стане гарант за продължаване на промяната.
  —цитат от коментар 35 на Боян Баянов  До коментар [#35] от "Боян Баянов":

  Пич, това е старата флашка! Бегай за новата, че ще ти спрат гранта от резидентството...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 41. 41 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  ДЕСАТА ....строител :))) Нека да видим методиката на ГЕРБ :))
  Искаш да си построиш къща ......Нямаш техническа документация , не си собственик, нямаш строителни разрешения но......................!!! Решаваш да направиш следното !!
  Възлагаш УСЛУГИ по " изливане на бетон и подреждане на тухли" ; услуги за ВИК ; Услуги по ЕЛ ............и тн !! Къде се подреждат тухли и излива бетон , прави се инсталация ...няма значение . Това УМНО нещо се нариà ИН хаус....Близко е до хаос :)) Но още по интересното е че за ГОРНИТЕ неща са платени 100% авансово ! Остава ИСТИНСКИЯ ВЪПРОС ....тези неща ще ги прави ли ГЕРБОЛЯКА десетките имоти и вили които са награбили !??

 42. 42 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  Да им изхвърлят багажа на тия ГЕРБАВИ КРАДЦИ ...

 43. 43 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  А след къртенето идва извозването, туй е толкоз просто и логично.

 44. 44 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 375 Неутрално

  Минеков ще трябва да си проверява по-добре източниците. Издънката му от тази сутрин работи в полза на ГЕРБ, а не на опонентите им.

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 45. 45 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Весело

  Като нищо ГЕРБ ще сложат отново за кандидат жена. И този път, ако не може да е толкова умна и застреляна, като г-жа Цецка Цачева, то поне да е красива. В този ред на мисли, защо да не е и Катето Захариева?
  —цитат от коментар 10 на astarta


  Дори и магаре да издигнат от герп, ще загуби!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 46. 46 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 46 Неутрално

  Минеков ще трябва да си проверява по-добре източниците. Издънката му от тази сутрин работи в полза на ГЕРБ, а не на опонентите им.
  —цитат от коментар 44 на Умнокрасив гербераст от Позитано


  Най-скритият гербав трол е пак тук и пак напада всички, които са против ГЕРБ.

 47. 47 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1544 Неутрално

  До коментар [#3] от "Norman GranzКато нищо ГЕРБ ще сложат отново за кандидат жена. И този път, ако не може да е толкова умна и застреляна, като г-жа Цецка Цачева, то поне да е красива. В този ред на мисли, защо да не е и Катето Захариева?
  —цитат от коментар 10 на astarta


  ГЕРБ нямат печеливша кандидатура.
  Прокажени са.

 48. 48 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 46 Неутрално

  До коментар [#35] от "Боян Баянов":Боко бил готов да се кандидатира, но като разбрал, че ДБ издигат Йоло Денев и поп Дионисий, се разтреперил от страх и се скрил в зайчарника.
  —цитат от коментар 37 на uvtest


  Дърварските ти опити за хумор няма да скрият факта, че Боко избяга от президентските избори, защото знае, че Радев ще го попилее. Предполагам, че мисълта за това те побърква тайничко, нали?

 49. 49 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 375 Неутрално

  До коментар [#46] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Лайно, ти видя ли какво пише в статията? Пише, лайно, че ония са плащали наем, което Минеков може би не е знаел, а може и просто да е решил да лъже за такива балъци като теб, които кълват на гола кука. Чети бе лайно, после пускай дебилните си коментари.

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#45] от "Рим":

  "Дори и магаре да издигнат от герп, ще загуби!"

  Понеже сред актива им няма нито една вдъхваща доверие публична личност - самата принадлежност към ГЕРБ е вече атестат за мошеничество и безчестие - се опитаха да прилъжат Петър Стоянов, но то може да е всичко друго, но не и глупак.

  Да бъде издигнат от ГЕРБ и да загуби ПОВТОРНО президентски избори щеше да бъде такава репутационна вреда за него, такова петно върху политическата му биография, което не се изпира с всичките перилни препарати на Unilever.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: 46 Неутрално

  До коментар [#49] от "Умнокрасив гербераст от Позитано":

  А ти що бързаш да вярваш на гербавите?

 52. 52 Профил на show.no_mercy
  show.no_mercy
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Давай Минеков, изхвърли ги като ...... НДК си е наше и тия нямат място там.

 53. 53 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  ГЕРБ океан от хора. В момента в Дневник върви на живо пресконференцията и се вижда каква мощ е концентрирала партията в себе си.


  Победа. Сигурна и напълно заслужена.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 54. 54 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 375 Неутрално

  До коментар [#51] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Щот, ако им беше насран задника щяха да си мълчат, както правят в последно време. В случая реагираха, като ужилени, защото Минеков , вероятно без да иска, им даде основания да ореват ефира.

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 56. 56 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  До коментар [#50] от "Norman Granz":

  Петър Стоянов няма доверие на лилави комунисти като теб Грънчо.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 57. 57 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  "ГЕРБ поиска разговор за проекциите на Радев"ГЕРБ, вместо да си губи времето, да поиска най-накрая, г-н Бойко Борисов да се яви на президентските избори и като най-голям евро атлантик, най-голям антикомунист и най-голям борец срещу руските интереси в България, да разгроми още в първия тур червения диктатор г-н Румен Радев, след което да се пребори с олигархията, задкулисието, мафията, да извърши съдебната реформа и да стане гарант за продължаване на промяната.
  —цитат от коментар 35 на Боян Баянов


  До там ли стигнахме 20 години след Иван Костов - да избираме между двама "бивши" членове на БКП - Радев и Борисов...? Единият от тях, представител на руските енергийни интереси в България, а другият още не разбрал, че Кримския полуостров е украинска земя, окупирана от руснаците...
  Нито единият, нито другия може да бъде грант за промяна към нещо по-добро!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  До коментар [#48] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Стюпи, зеления чорап е пъттик. Ще получи як шут в задника на изборите. Българите ще му отмъстят за разделението.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 61. 61 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#57] от "Рим":

  "...да избираме между двама "бивши" членове на БКП - Радев и Борисов..."

  Аз нямам намерение да избирам между тях, както през 2006 г. не избирах между Първанката и Неволен Посидеров.

  Ако нашият кандидат не стигне до балотаж, на втория тур няма да гласувам.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 62. 62 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  А кандидатите КОГА?
  —цитат от коментар 2 на ivanpopov


  Тя казва кандидатите да не се обсъждат. Щото всички те са еднакви. Зомбита, твърдо и вярно служещи на Н. В. Босът! Само Цецо изказа несъгласие, но то беше след като го изгониха.

 63. 63 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Весело

  До коментар [#61] от "Norman Granz":

  Така те харесвам Грънчо, всичките лилави комунига сте пораженци.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  До коментар [#64] от "flc00724763":

  "...няма да може да избяга от предизборен дебат..."

  Аз нямам спомен Бойко Борисов досега да е дебатирал с когото и да било. Неговата зона на комфорта е да бъде заобиколен от пърхащи репортерки, които да го пипат по мускула, от бачкери по магистралите и най-вече от поцинковани кофи, готови да се прострат в краката му, за да си избърше обувките в тях.

  Защото благодарение на него живеят не в Кърджали, Исперих или Две могили, а в София, возят се на държавна кола, пазаРЯТ парцалки от мола, чат-пат излизат в чужбина (без да знаят езици) на държавен масраф...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 67. 67 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 260 Весело

  Каква цинична ирония на съдбата само е да насадиш ГРОБ в Двореца на културата..

 68. 68 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  Ох този пак ли реве по всички канали?

  Жената е покана за щастие
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4562 Неутрално

  Жени ГЕРБ ми напомня жени НДСВ.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  Изчегъртване,изкъртване,опандизване.
  Това е толкоз просто и логично.
  Какво тук значи некаква си мутра?

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 74. 74 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4562 Неутрално

  До коментар [#71] от "Ivan Stoev":

  ГЕРБ в голяма степен дължи победите си точно на жените пенсионерки, много го харесват, още и жените учителки още от учителската стачка.

 75. 75 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  До коментар [#53] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Подмокряш ли се от речта на ВОЖДА :)

 76. 76 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  айде бе Тиквун - кандидатирай се за президент, кво те е страх толкоз, нал си "генерал" макар и само на хартия

  Дани Кирилов пък би ти бил чудесен за вице, свикнал е да ти коленичи и целува ръцете пред камерите

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 77. 77 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  От Минеков не очаквам нищо смислено.

 78. 78 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Неутрално

  До коментар [#75] от "dejmos":

  Като го слушам ГЕРБ ще премине 30% подкрепа. Много е умен и мачка опонентите яко.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 79. 79 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  До коментар [#57] от "Рим":"...да избираме между двама "бивши" членове на БКП - Радев и Борисов..."Аз нямам намерение да избирам между тях, както през 2006 г. не избирах между Първанката и Неволен Посидеров.Ако нашият кандидат не стигне до балотаж, на втория тур няма да гласувам.
  —цитат от коментар 61 на Norman Granz


  Именно!
  345 331 души са гласували за Демократична България на последните избори!
  Все ще се намери най-малко един, който да успее да обедини всички десни избиратели зад себе си! Плюс това този човек не е задължително да бъде един от тези 345 хиляди души! Въпросът е да свърши работа.

  365 695 души са гласували за комунистите от бсп! Това са твърдите базови избиратели на Радев въпреки многобройните заявки за подкрепа от ляво, от дясно, от горе, от долу, от всякъде...!

  По количество, десните избиратели са два-пъти повече от левите, а по качество - двеста пъти повече. Въпросът е, да се намери кой да ги обедини!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 80. 80 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Б. остарява и Оглупява.

 81. 81 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4562 Неутрално

  Снимката не е актуална, лицата на първа линия зад Борисов не са влиятелни вече.

 82. 82 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  До коментар [#78] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Възбуждаш се ..значи :)) Не са 30%...99.99 % са ..

 83. 83 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#8] от "Корабов":

  Сигурно се давиш от яд, че шайката повече никога няма да управлява и да разпределя порциите. 😁😁😁

 84. 84 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 804 Неутрално

  Много хубав израз—“изкъртване” !
  На мутренските организации , които обезкървиха държавата се полага точно това! А ГЕРБ и ДПС специално , трябва да се изритат с всички възможни средства от властта! За такива като тях и Народен съд би било малко.

 85. 85 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 818 Неутрално

  Дани умното е харизал два етажа от НДК, (което е държавна собственост) на ГЕРБ. Кражба гарантирана от ГЕРБ-комунета!

 86. 86 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#50] от "Norman Granz":

  Опитаха и с прогнозника ПлЮвналиев ама и той отказа. Никой не иска да става за смях.

 87. 87 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#48] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  +++++

 88. 88 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Весело

  300 % увеличение на тока. Радев скоро ще го обесят на някой електрически стълб, а жалките му последователи ще се разбягат като пилци.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на Oleg Iliev
  Oleg Iliev
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  До коментар [#64] от "flc00724763":"...няма да може да избяга от предизборен дебат..."Аз нямам спомен Бойко Борисов досега да е дебатирал с когото и да било. Неговата зона на комфорта е да бъде заобиколен от пърхащи репортерки, които да го пипат по мускула, от бачкери по магистралите и най-вече от поцинковани кофи, готови да се прострат в краката му, за да си избърше обувките в тях.Защото благодарение на него живеят не в Кърджали, Исперих или Две могили, а в София, возят се на държавна кола, пазаРЯТ парцалки от мола, чат-пат излизат в чужбина (без да знаят езици) на държавен масраф...
  —цитат от коментар 65 на Norman Granz


  Според мен една грешка при предишната предизборна кампания, и майи при сегашната, е че не се набляга на разликата между върхушката на ГЕРБ, която явно е толерирала корупциятя и т.д., и редовите избиратели на ГЕРБ. Поне аз не виждам да се прави такава разлика когато се гвори за изчегъртване. А привържениците на ГЕРБ който не са във власста, или който са по ниските етажи, трабва да разберат че изчегъртването не означава че невиновните привърженици на ГЕРБ ще си загубят работата само защото са гласували за тази партия. Изчегъртването трябва да се отнася само за върхушката, и то пак при спазване на закона.

 91. 91 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  то и ПКП може да пуснат за кандидат-президент, би била чудесно олицетворение на всичко гербаво, пък и те гербавите такива си харесват

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93 Профил на show.no_mercy
  show.no_mercy
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#91] от "БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ":

  Най-подходяща ще е двойката Гешев-Сийка

 94. 94 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#29] от "Willy Messerschmitt":

  Знам липсва ти Боко😁😁😁

 95. 95 Профил на mario_m35
  mario_m35
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#10] от "astarta":

  Имат голям избор. Като започнеш от ПКП, минеш през другата противно пача Деската и стигнеш до пръднята Захариева.

 96. 96 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2655 Весело

  До коментар [#88] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Не само тока ...но и газта, водата ...Та там всички ГЕРБАВИ ...Скоро ще видиш фирмите от Енергийната борса ...., ще си видите МУТРИТЕ на Теменужка и Делях Добрев ...:)

 97. 97 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 735 Весело

  До коментар [#82] от "dejmos":

  Който се има за смислен коментатор ще си пусне схтриминг от националното събрание на ГЕРБ и ще види за какво става въпрос - океан от хиляди хора. Който е прозд чорап и пише само щуротии в Дневник ще гледа как Кирил Петков говори пред 2 човека в Пловдив и от терасата го заливат с вода. Толкова е незначителен, че и живеещите в кооперацията не са разбрали, че президентското сукалче прави митинг на улицата. След изборите пак ще дебатираме. Повечето коментатори ще си останат същите лузери аматьори с горчиви сълзи и змии и гущери в устата.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 98. 98 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  Б. остарява и Оглупява.
  —цитат от коментар 80 на Atanas Yankov


  Само остарява.Глупав си е от млад.

 99. 99 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 804 Неутрално

  Щом ГЕРБ се оплаква , значи ги боли, следователно трябва да се удрят там , където ги боли. Поголовна чистка на всички нива, и съд до дупка като се премахне последният им бастион— прокуратурата. Конфискуване на всички активи ,движими и недвижими, по една кирка и да копат плпщадката на АЕЦ Белене .

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK