На живо

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Цветелина Белутова, КапиталДневник" следи важните политически новини и реакциите след тях. Статията се обновява.
Председателят на Българска браншова камара "Пътища" Стефан Чайков обяви, че утре ще има протест на бранша в цялата страна. Той ще започне в 16 ч. пред Министерски съвет в София, като същевременно на общо 24 места в цялата страна ще има блокиране на движението.


Фирмите от пътно-строителния бранш не са доволни от условията, в която са принудени да работят, уточни той, цитиран от Би Ти Ви. Според представители на сектора от няколко месеца не се извършва никакво разплащане от страна на държавата, което спира възможността да се извършват ремонтни дейности по вече възложени от Агенция "Пътна инфраструктура" задачи.


Днес имаше заседание на работна група, която бе създадена по разпореждане на служебния премиер, за намиране на решение на всички проблеми в сектора. На срещата обаче не се е стигнало до споразумение за отлагане на протеста и той ще се проведе.


Списъкът с местата, които ще бъдат блокирани от протеста може да видите тук.

Партиите на Цветан Цветанов и Петър Москов ще се явят заедно на изборите

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Цветелина Ангелова


Партиите на бившия зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и на бившия здравен министър от Реформаторския блок Петър Москов ще се явят заедно на изборите. "Републиканци за България" и КОД влизат в борбата за място в парламента в коалиция под името "Национално Обединение на Десницата". Това се разбира от прессъобщение от партията на Цветанов, в което се уточнява, че утре представители на двете партии ще внесат документи за регистрация за вота.

Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов заяви пред БНТ, че се надява БСП да не участва в президентските избори с различна двойка от тази на настоящия държавен глава Румен Радев и вицето му Илияна Йотова. Вчера инициативен комитет издигна кандидатурата им за нов мандат, като сред участниците в него личаха някои от популярните лица на левицата.


"В комитета има членове на БСП, участват и много от авторитетните кметове на БСП. Има и популярни имена", добави Стоилов.


Той уточни, че в министерството е започнала работа по законопроект за защита на финансовите интереси на страната, породени от актове като този по закона "Магнитски". "За следващия парламент ще е готов за гласуване. Решихме, че не трябва да се урежда с постановление на Министерския съвет, а със законодателен акт", каза още Янаки Стоилов.


Правосъдният министър добави, че в неговия дневен ред на работа не е присъствал въпросът за връщането на Бюрото за защита на свидетелите от прокуратурата във ведомството. Той припомни, че това е единственото законодателно решение, гласувано от 46-ото Народно събрание, което той е подкрепил. Стоилов уточни, че защитата на магистратите ще се прехвърли към една определена структура и няма да има деление на съдии и прокурори, както било сега.

За БСП правителството е неадекватно и спрямо заседналия кораб

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Районна прокуратура - Добрич


За втори път днес от БСП излязоха със съобщение, в което определят действията на правителството като неадекватни. Причината е поведението от страна на държавата и "Морска администрация", което е станало причина заседналият край резервата "Яйлата" товарен кораб "Vera Su" да се превърне в реална заплаха за тежка екологична катастрофа в български териториални води.


"Безсилието, което държавните институции демонстрират, показва еднозначно, че морското спасяване в България е занемарено до крайност и фактически не функционира. В ситуации като тази - заседнал кораб, бедстващ в български териториални води и застрашаващ екологията, няма място за коментари кой от кого какви средства претендира да получи, а моментално трябва да се задейства държавата с целия си властови ресурс - министерства и специализирани администрации", смятат от БСП и допълват, че в продължение на седмица сме свидетели на хаотични решения и действия от страна на държавата, които създават допълнителни предпоставки екологичната заплаха да се превърне в катастрофа.

Правителството действа закъсняло и неадекватно за цената на тока, смятат в БСП

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Юлия Лазарова


Предложението на служебното правителство е закъсняло и неадекватно на тежката ситуация, смятат от БСП по повод "непосилните цени на ток, газ, вода, храни, които постоянно растат" и планираната компенсация за бизнеса от по 50 лв. за мегаватчас в бюджета за 2022 г. Съобщението е след среща на Корнелия Нинова с над 80 общински председатели на БСП от цялата страна. Те са констатирали, че малкото увеличение на доходи и пенсии с актуализацията на бюджета вече се стопява от инфлацията.


Ако правителството не предприеме сега "истински мерки", в следващия парламент от БСП, при съставяне на правителство, ще търсят диалог и съгласие за конкретни решения, заимствани от Испания и Гърция.

Избирателната комисия ще проведе изборите и без да купува допълнителни машини

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Георги Кожухаров


"Централната избирателна комисия (ЦИК) ще направи всичко възможно да осигури допълнителни устройства, за да протекат по-спокойно изборите, но дори и да не бъдат купени нови машини ние ще проведем изборите съгласно правилата в Изборния кодекс и със сегашните устройства", заяви говорителят на комисията Цветозар Томов, цитиран от БНР.


ЦИК вече прекрати процедурата за възлагане на обществена поръчка за доставка на 1600 машини за електронно гласуване за изборите на 14 ноември. Причина е надвишаване на максималната стойност от 9.5 млн. лева на поръчката от участниците в нея.


"Оттук нататък Комисията ще реши как да продължи, в момента се обсъжда въпроса", каза Томов, като добави, че по-добрият вариант е да се купят допълнителни устройства.


В четвъртък комисията подновява редовните си брифинги и ще съобщи дали е взела решение за предстоящи действия.

Трифонов не поема отговорност за случилото се с Петър Илиев

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Стоп кадър/


"Дали Петър Илиев е плагиатствал или не - ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува "Има такъв народ", написа във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Вчера бе съобщено, че Етичната комисия на Софийския университет "Св. Климент Охридски" е установила единодушно плагиатство в книгата на главния асистент Петър Илиев "Компетенцията на Народното събрание" и е уведомила за това ректора на университета. Това е основание за дисциплинарно уволнение.


"Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт. Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:


Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев. Затова се налага да бъдеш перфектен", пише още Трифонов в публикация във "Фейсбук".


Петър Илиев беше предложен за министър на правосъдието в първия проектокабинет, обсъждан като премиер за втория, но номиниран в него за вицепремиер и министър на вътрешните работи. В предишна своя публикацияв във "Фейсбук" Слави Трифонов реагира остро в негова защита, като написа, че ще разбере кой иска да "съсипе" Петър Илиев, и обяви, че това е начин да бъде уязвен той. Трифонов написа също, че ще се погрижи за юриста.

"Демократична България" обсъжда варианти за президентските избори

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Велко Ангелов


"Демократична България" обсъжда най-различни варианти за предстоящите президентски избори, заяви съпредседателят на коалицията Христо Иванов пред "Свободна Европа". Той смята, че проблемът не е кадрови, но ситуацията с изборите "2 в 1" е безпрецедентно сложна и не могат да се очакват ясни решения.


За него няма вариант, в който обединението подкрепя Румен Радев за втори мандат. Иванов подчерта, че целта на "Демократична България" е да се възстанови републиканският парламентарен модел и България да излезе от периода на еднолична власт, а Радев е изправен пред възможност за свръхконцентрация на такава, което според Иванов не е най-добрият заместител на аналогичната ситуация с Бойко Борисов. "Мисля, че трябва да останем настрани от този процес", каза Иванов.


Той определи политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев като конкурент за електорални територии. Според него предизборно споразумение за управление с "Продължаваме промяната" и "Изправи се.БГ! Ние идваме" все още е възможно, като формулата трябва да е класическа коалиция, която да не разчита на плаващи мнозинства. Среща с Кирил Петков и Асен Василев за тази седмица не е насрочена.


За Иванов "Има такъв народ"е труден, но все пак партньор. ГЕРБ и ДПС пък трябва да останат извън властта на всяка цена.

Партията на Дончева остава в "Изправи се.БГ!Ние идваме"

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Юлия Лазарова


Партията на Татяна Дончева "Движение 21" остава един от мандатоносителите на коалицията "Изправи се.БГ! Ние идваме!" заедно с досегашните - Единна народна партия и "Движение България на гражданите". Към коалицията се присъединяват Земеделски народен съюз, чийто председател Румен Йончев и досега бе депутат от обединението, и "Движението на непартийните кандидати" на Минчо Христов, който в 46-ия парламент бе депутат от "БСП за България". Днес формацията внесе 5000 подписа за участие в парламентарните избори.


Според Мая Манолова потенциални партньори са "Продължаваме промяната" и "Демократична България", с които са готови да подпишат споразумение за управление след изборите, но вратата е отворена и за "Има такъв народ". "България има нужда от такъв президент", обяви тя подкрепа за Румен Радев.


Мая Манолова каза, че няма окончателно решение за листите, но водачите в София ще се запазят - тя в 23-и МИР, Арман Бабикян в 24-и и Николай Хаджигенов - в 25-и.


Повече четете тук.

Партия "Възраждане" се регистрира за вота за президент и парламент

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Юлия Лазарова


Партия "Възраждане" се регистрира в Централната избирателна комисия за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември. Кандидатът за президент на партията Костадин Костадинов ще води и две листи – в 25 МИР София и 3 МИР Варна.


От "Възраждане" изразиха увереността си, че ще прескочат 4-процентната бариера и ще присъстват в следващото Народно събрание. "Шансовете са ни огромни според всички досегашни социологически проучвания и благодарение на гражданите, разбира се, които виждат, че ние сме много по-различни от всички останали партии, които само обещават, а нищо не правят в парламента", заявиха от партията, цитирани от БГНЕС.

Филип Станев: Ако е извършил нещо нередно, Илиев да си понесе отговорността

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Юлия Лазарова


Ако Петър Илиев е извършил нещо нередно, той си носи отговорността за това. Така Филип Станев от "Има такъв народ" коментира пред БНР вчерашното заключение на Етичната комисия на Софийския университет "Свети Климент Охридски", че в своя книга Илиев е плагиатствал от дисертация на свой колега. Въпросите към "Има такъв народ" са заради това, че Илиев беше номиниран за вицепремиер и силов министър от партията, която показа неотстъпчивост по въпроса. Реакцията е била такава, защото "ние винаги стоим зад своите хора", обясни Станев. По думите му като нечлен на партията Илиев "при общуването с нас не е бил политическо лице и човек който ще носи отговорност за този политически проект", а е приеман като експерт и много добър юрист.


В момента "Има такъв народ" няма общи юридически проекти с него, добави той. "Ако е бил санкциониран, той носи своята отговорност за това, което е извършил много назад във времето. Ако е извършил нещо нередно, той носи отговорност. Тогава (през 2015 г.) не сме работили с него. Да оставим да се случат правилата и законите в държавата. Етичната комисия се е произнесла и си носи отговорността за това решение Ако този казус продължи да се развива, ще е предмет на съд и дела, ако такива има", каза Станев.


До момента единствено главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева даваше да се разбере, че Илиев няма бъдеще с "Има такъв народ", но Слави Трифонов заяви точно обратното - че ще се погрижи за Илиев, и заплаши със съд всеки, който атакува юриста.


На въпрос ще участва ли лидерът Слави Трифонов в кандидатдепутатските листи, той отговори м друга посока: "Дълбоко се надявам Татяна Дончева да не участва". След серия уточняващи въпроси единствено подчертаваше, че Трифонов участва активно в политическия проект във всеки един момент. Нарече "нелепа шега" сравненията на изявите на Трифонов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във "Фейсбук".

Асен Балтов не се вижда в политиката


Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Надежда Чипева, Капитал


"На този етап не виждам пътят ми да продължи в политиката. Всички ме познават като лекар. Политиката е работа за политиците", заяви пред Би Ти Ви бившият директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Той добави, че няма водени разговори с него от страна на конкретна политическа партия. В неделя (26 септември) бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в публичното пространство се е завъртяло името на Балтов като потенциална номинация на партията за президент и той веднага е бил уволнен от "Пирогов". Пред Би Ти Ви Балтов определи уволнението си от болницата като политическо и добави, че не очаква нищо хубаво от действия като на министър Стойчо Кацаров.

Изборната комисия прекрати поръчката за допълнителни машини за вота

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© Лили Тоушек


Централната избирателна комисия (ЦИК) е прекратила поръчката за допълнителни машини за комбинирания вот на 14 ноември, съобщи БНР. Двете подадени оферти за доставка на 1600 машини и над 26 хиляди флаш-памети са надвишили максималната цена, заложена в обществената поръчка за 9.5 млн. лева без ДДС.


Държавната фирма "Информационно обслужване" и частната "Сиела Норма" са предложили изпълнение за близо 10 милиона, като са отказали намаление в цената. Вероятно ЦИК ще обяви нова обществена поръчка.


"С писмо да уведомим министъра на финансите за причините, поради които тя е прекратена, и да искаме становище относно параметрите, в които може да се разполага ЦИК при евентуална следваща обществена поръчка за доставка на машините, така че да бъде спазена и бюджетната дисциплина, и Законът за обществените поръчки. Вече са предвидени определени финансови ресурси за изборите, с които ние сме длъжни да се съобразяваме", каза председателят на ЦИК Камелия Нейкова.

БСП готова да разговаря с "Продължаваме промяната"

БСП може да направи компромис за разговори с коалиция на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната", след като види каква е програмата им. Това каза в интервю за БНТ Ирена Анастасова от БСП, която е член на Инициативния комитет за кандидатирането на Румен Радев и Илияна Йотова. По думите ѝ БСП е доказала, че е диалогична партия.


"До 3 октомври ще имаме водачите на листите, не смятам, че има какво да се променя по нашата програма", каза още Ирена Анастасова.


Тя подчерта, че няма конфликт между президента Румен Радев и Корнелия Нинова. "Това са фалшификации и спекулации, няма такова нещо. Процесът по номинация на кандидат в БСП продължава, номинирани са и Кристиан Вигенин, и Корнелия Нинова, но мнозинството гледа в една посока - в подкрепа на Радев", заяви Ирена Анастасова.

Виктория Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев

Политическото напрежение: Пътни строители излизат на протест, блокират 24 места в цялата страна

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА


Зам.-председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" в 46-ото Народно събрание Виктория Василева обяви, че ще има обновяване в редиците на партията. "Днес изтича крайният срок за номинациите на областните организации за народни представители, ще има със сигурност обновяване", коментира тя в интервю за БНТ.


Тя не пожела да отговори на въпроса дали ще остане в листите преподавателят и адвокат Петър Илиев, за когото вчера етичната комисия към Софийския университет "Св. Климент Охридски" постанови, че има данни за плагиатство в книгата му "Компетенцията на Народното събрание". "Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата "Петър Илиев", защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев като юрист, ние ползваме страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи", заяви Василева.


Според нея е по-опасно да няма правителство, отколкото да го има с цената на тежки компромиси. "Страната е изправена пред тежки проблеми и трябва правителство, което да може да ги реши", каза тя.


Василева отново повтори, че с ГЕРБ и ДПС разговор партията й не би могла да има. "Няма как да имаме допирни точки. Очевидно от наша страна има желание за диалог и извън тези две партии, ние сме открити. Компромисите, които ще бъдат необходими, ще бъдат направени. Продължаваме да настояваме, че е важна политиката", заяви тя. "Ако зад нас стояха олигархични интереси, щеше да има правителство", допълни Виктория Василева, попитана дали зад "Има такъв народ" стои ДПС.


Тя добави, че са готови за разговор и с "Продължаваме промяната" на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.


"Намирам прилики и разлики между Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод."


Виктория Василева,

"Има такъв народ"


Василева обясни, че за разлика от арт инсталацията на Кристо, където се знае каква е опакованата сграда, при новата формация засега се вижда само опаковката, а не съдържанието й . "Нека да видим техните приоритети, за да видим по кои можем да водим диалог", добави тя.


Василева отново подчерта пълната подкрепа на "Има такъв народ" към Румен Радев.

Продължава регистрацията на партиите и коалициите за изборите "2 в 1"

Днес в Централната избирателна комисия продължава регистрацията на партиите и коалициите, както и на кандидатите за президент, за изборите "2 в 1" през ноември. Очаква се днес да подадат документите си за явяване на вота БСП, "Изправи се.БГ! Ние идваме" и "Възраждане", съобщи Би Ти Ви. Утре е последният срок за регистрацията.


Вчера 9 партии и 2 коалиции подадоха заявленията си за участие. От вчера освен регистрацията на партии и коалиции за парламентарния вот започна и регистрирането на инициативни комитети, които ще издигнат независими кандидати на вота за държавен глава.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (279)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 3. 3 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2224 Весело

  Българският демографски модел "малко но качествени" дава своите плодове -> като нема ора и Мунчо става за кмет 😉

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 4. 4 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  По скоро ми приличат на Макс и Мориц.

 5. 5 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Да ви светна, тука работата стана страшна. Всеки ден някой прави първа копка на градската инфраструктура, ама няма кой да завършва. Другаде, паралелно на тука, стават и други работи. Някаква нова Луна, пледираща за шоу, се кандидатира за президент. В моето съзнание, а представяте ли си в това на туземоподобните, се формира препратка към шоумените в политиката. Затова, като гласувате, хубаво си опичайте ума. Трябва да се избира човек, който може да реже лентички и да е всичко друго, ама не и шоумен.
  Както каза един „анонимен“, води се безжалостна битка за душите на туземоподобните. Те се оказаха по-конвертируеми от всички други обменни единици материал.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 7. 7 Профил на bistr
  bistr
  Рейтинг: 75 Неутрално

  ее, да не подценяваме българина - струва ми се че отдавна вече всички знаят, кой би бил под опаковката, кой е платил за нея, и кой я рекламира усилено

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1898 Весело

  Какво ви е направил покойният Кристо, та го сравнявате с вас неграмотците.
  Да се дерат популистите, лошо няма.
  Какво стана с мажоритарните избори? Догодина, нали?

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 11. 11 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#1] от "Хай Буй":

  А причината да са силно резервирани към двамата мускетари е защото има силни подозрения, че зад тях се крие брадатата физиономия на Христо Иванов, а той вече веднъж издъни правителството на Славчо Трънски.
  Аз лично не вярвам, че ще мелят брашно заедно.
  По-скоро ще имаме пак патова ситуация.
  Но като гледам резултатите от изборите в Германия и там е същия таратор.

  кратък
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7342 Неутрално

  Абе друго си е чалга формацията на Славчо.

 15. 15 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1768 Неутрално

  Това сравнение по-скоро им помага, защото това е чисто маркетингов и икономически ПРОДУКТ!!!
  Това е по-скоро политическо ООД!!!

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#14] от "Роси":

  Роси, кака, дай някакви реални прогнози или предположения, остави епитетите за хлапетиите. Искаме да чуем мнението ти, а не емоционалното ти състояние.

  кратък
 18. 18 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  И двете формации са поддръжници на радеФ. Та единствено мога да съм доволен от това че се драчат.
  Долу радеФ!

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 19. 19 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Тез от ИТН, особено Тошко дето нарече Радка боклук, а сите дебарки предатели, от няколко дена говорят как с тях ще правят правителство. Та чудя се що за сарказъм е да се опитват така да им ловят от електората :)
  —цитат от коментар 12 на terminal velocity


  Както са крали булки на времето, сега всичко живо е на лов за електорат, пардон "суверен".

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 20. 20 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3532 Неутрално

  Казаното от Виктория Василева трябваше да отиде в рубриката "Предозиране".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 21. 21 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#1] от "Хай Буй":А причината да са силно резервирани към двамата мускетари е защото има силни подозрения, че зад тях се крие брадатата физиономия на Христо Иванов, а той вече веднъж издъни правителството на Славчо Трънски.Аз лично не вярвам, че ще мелят брашно заедно.
  —цитат от коментар 11 на Мариана Кълвачева


  Няма да мелят брашно заедно, ама по причина на това, че хората на Слави, начело с него, са посредствени, елементарни и за местна консумация. Как точно да се сработят с човек, който с едно врътване на телефона може да събере милиони? Нивата са много различни.

 22. 22 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  Преди време написах, че тия двамата харвардлии по нищо не се различават от царските юпита.
  Към днешна дата още нищо не са доказали.
  Сега искат от народа да им подпише празен чек.
  Да, но ние веднъж вече тая попара я ядохме и видяхме какви ги надроби и Милен Велчев и Николай Василев.
  Резултатите говорят красноречиво на кого служиха.
  Миленчо с брат си си настроиха цели комплекси и казина, Малкият мук пък продаде БМФ и т.н.
  Да не мислите, че тия двамцата ще са цвете за мирисане.
  Да не мислите, че вече не са обработени.

  кратък
 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 24. 24 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1006 Весело

  Всичките им кандидати щели да са до 35 годишни и лично познати на Св.Св. Кирчо и Кокорчо. Пълен водевил!

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 25. 25 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#21] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Ама много му повдигате опашката на вашия човек, с едно звънване събирал милиони.
  Да видиш, да не вярваш.
  И това на кои избори ги е събрал, че нещо не помня някой да е събирал милиони, освен СДС едно време, но то се отече в канала?

  кратък
 26. 26 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2805 Любопитно

  "Василева обясни, че за разлика от арт инсталацията на Кристо, където се знае каква е опакованата сграда, при новата формация засега се вижда само опаковката, а не съдържанието й ."

  Някои неща вече взеха да се виждат. Асен Василев се обявил твърдо против Белене и след като това е позицията и на ИТН, крайно време е Румен Радев да каже своята позиция по въпроса и дали ще се разграничи от двете основни подкрепящи го партии?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 27. 27 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  Кукувците с къса памет, нали бяха поканили ДПС на консултации.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  А какво е съдържанието на партията на Трифонов - едно ферари с цвят червен?

 31. 31 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1688 Неутрално

  Не с Кристо, а с Христо (Иванов) трябва да се сравнява.
  Всеки с 5 минути слава си мисли, че е станал новия месия и ще яхне вълната и народа.....до отрезвяващите 3%.

 32. 32 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1670 Неутрално

  Виктория Василева сравни проектите на Петков и Василев с Кристо

  Доста точно определение, ама си е мислила за Криско.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 33. 33 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  "Виктория Василева сравни проектите на Петков и Василев с Кристо"

  Да си припомним, че тази същата защитаваше Пешо плагиата и Пацо шнорхела. Мнението й, както и мнението на останалите чалгарчета Тошко и Славчо тежат точно толкова, колкото нищо, че и още надолу. Тези направиха така, че Дани умното и поцинкованата кофа (ПКП) да изглеждат като титани на мисълта.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 34. 34 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Прав сте. При ПППП, Локо Сф и трибуквията са написани с латински букви и френско/английско/канадски акцент.
  —цитат от коментар 23 на Хай Буй


  Така и не проумяхте гербавите, че вече само с елементарни лични нападки не става. Особено когато са крайно неадекватни и непочиващи на нищо. Точно в простотия няма как да ги набедите тия двамцата. И двамата са възпитани и образовани люде, които нямат нищо общо с тенденции като вулгарни надписи по стените. Колкото повече се самонавивате в подобни измислени обиди, толкова повече губите представа с кого си имате работа, всъщност. Така че, продължавайте, всъщност.

 35. 35 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2333 Весело

  Виктория Василева: "Намирам прилики и разлики между Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод." .
  —цитат от коментар 0 на Статия


  А какво мисли Виктория Василева за инсталацията на плагиата Петър Илиев?
  Каква беше опаковката подготвена от Трифонов за това лице и какво се оказа съдържанието?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 36. 36 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  Точно Петков и Василев дължат широката си подкрепа за това, което вършеха като служебни министри, а какво правеха депутатите на Трифонов - излизаха и влизаха в залата на парламента, за да няма кворум, предложиха за премиер плагиат и заплашиха с разправа подалите сигнала студенти, а Трифонов управляваше от султанския диван.

 37. 37 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#34] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Няма лични нападки. като български гражданин, не виждам причина да нападам лично канадски граждани.

 38. 38 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3532 Неутрално

  До коментар [#11] от "Мариана Кълвачева":

  Бъркаш мечтите си с реалността.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 39. 39 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#38] от "Храбър":

  А реалността е ?
  Я да ви чуем.

  кратък
 40. 40 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#16] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":Дотук видях две изключително неприятни персони: оня Настимир как-му-беше-фамилията, който доскоро скимтеше и подрипкваше (доколкото е възможно при неговата физика) около Мая Манолова, и оня националист от Бургас.Нямам основание да очаквам, че останалите ще са по-читави.
  —цитат от коментар 28 на nv


  Говорих за хората, които бяха представени на пресконференцията им като част от политическия проект. Настимир и анонимния националист не са им от листите и много добре го знаеш. За мен самият не е ОК това, че при наличието на политическа сила като ДБ, с която можеш да се коалираш, ти търсиш Настимир, но това е съвсем отделен въпрос и няма нищо общо с елементарните обиди, които се опитвате да им лепнете.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 42. 42 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Няма лични нападки. като български гражданин, не виждам причина да нападам лично канадски граждани.
  —цитат от коментар 37 на Хай Буй


  Колко "оригинално". После някои хора се чудят защо директно преминавам към констатации на интелектуалното ниво на опонентите.

 43. 43 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3532 Весело

  До коментар [#30] от "Тsonkooo":

  Взе ми думите от устата.
  ИТН до вчера криеха целите си и се опитваха да диктуват най-нахално.
  Днес вече питат другите какви са и що са.
  Що така се променихте бе милички?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 44. 44 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  Петков и Василев показаха какво могат, дано хората, които са избрали в листите и в партията си, не ги подведат, че прожекторите често заслепяват.

 45. 45 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 428 Неутрално

  "Виктория Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев"

  Никакво спиране. Да се разнищи до край, за да се види от какви нищожества е зависим вашият лидер. Суверенът настоява за прозрачност по този казус.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#45] от "negodnik":

  Боже, как мило говорите за Баце.

  кратък
 48. 48 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  "Политическото напрежение: Виктория Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев"

  Ще ти се како, да се спре обсъждането на Пешо плагиата. Ама няма как да махнеш този скелет от гардероба, той е добра емблема на цялата чалгарска партийка, ибриците на сарая.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2175 Неутрално

  Точно Петков и Василев дължат широката си подкрепа за това, което вършеха като служебни министри, а какво правеха депутатите на Трифонов - излизаха и влизаха в залата на парламента, за да няма кворум, предложиха за премиер плагиат и заплашиха с разправа подалите сигнала студенти, а Трифонов управляваше от султанския диван.
  —цитат от коментар 36 на Тsonkooo


  И какво свършиха служебните марионетки на Радев?! Похарчоха за нула време готовите пари и поискаха още! Абсолютно нищо не свършиха, само дето плямпаха лъжи наляво и надясно!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 51. 51 Профил на andreas_hofer
  andreas_hofer
  Рейтинг: 1185 Неутрално

  На тези избори ще е пак весело. До тук не виждам и президентски кандидат за гласуване.

  Комунизмът и неговите мутации са проклятието на съвременна България
 52. 52 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3532 Весело

  До коментар [#39] от "Мариана Кълвачева":

  Всеки случай не Христо Иванов издъни ИТН.
  Те сами си го направиха с просташките си маниери и глупашкия опит да изнудват другите за подкрепа....
  Като толкова драпаха да направят правителство, що не изнудиха ГЕРБ или ДПС?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 53. 53 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата "Петър Илиев", защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев, ние ползваме страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи", заяви тя.


  Предлагам да редактирате биографията му и тези срамни страници да ги скъсате. Така ще е чист, морално извисен и подходящ за всичко - от премиер до вице-премиер.

 54. 54 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  Преди време написах, че тия двамата харвардлии по нищо не се различават от царските юпита.Към днешна дата още нищо не са доказали.Сега искат от народа да им подпише празен чек.Да, но ние веднъж вече тая попара я ядохме и видяхме какви ги надроби и Милен Велчев и Николай Василев.Резултатите говорят красноречиво на кого служиха.Миленчо с брат си си настроиха цели комплекси и казина, Малкият мук пък продаде БМФ и т.н.Да не мислите, че тия двамцата ще са цвете за мирисане.Да не мислите, че вече не са обработени.
  —цитат от коментар 22 на Мариана Кълвачева


  Българина е с къса памет и лесно се лови с обещания. Като гледам колко много повярваха на Слави, а сега и на Кирчо. После започват да недоволстват, но е късно. И така до следващите избори като пак чакат да се появи месията с нови обещания.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 55. 55 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4569 Неутрално

  И защо да се спре обсъждането на плагиата Илиев, защото е масон ли, затова ли го браните докрай, хайде давайте под съд всички, които го коментират, нали така обещахте.

 56. 56 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#53] от "Хай Буй":

  ПП. Най добре да препишете чужда автобиография и да сложите името на г-н Илиев отгоре.

 57. 57 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#52] от "Храбър":

  О, ама много наивно разсъждавате, какви преговори с партии, с които си в пълно отрицание.
  Единствените, които можеха да съставят правителство бяха ИТН, Мая и Христо.
  Няма други.
  Не искате да признаете, че Христо Иванов издъни правителството на Слави, ами добре, не го признавайте.

  кратък
 58. 58 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  То ако се спре обсъждането на Илиев партийката ( и след напускането на Радков от шоуто) ще изчезне от публичното пространство въобще

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 59. 59 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  "Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата "Петър Илиев", защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев, ние ползваме страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи", заяви тя."

  Аха, преди се е оакал, значи. И не сте знаели, значи.

  Само да напомня, че Петър Илиев:

  1. Беше кандидат за министър председател.

  2. Беше кандидат за министър на вътрешните работи, когато вече се знаеше, че е плагиатствал.

  3. Тошко се пенеше от трибуната на НС, че ще съди всеки, който обвинява Илиев в плагиатство. Тоест, вече се е знаели, че е плагиат.

  4. Слави се канеше да се разправи със всеки, който обвинява Илиев в плагиатство. Тоест, вече се е знаели, че е плагиат.

  Та, кога да спрем с обсъждането на Петър Илиев като плагиат, като самите Тошко и Слави не спират?

 60. 60 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Не искате да признаете, че Христо Иванов издъни правителството на Слави, ами добре, не го признавайте.
  —цитат от коментар 57 на Мариана Кълвачева


  Че защо да не го издъни? Като е нефелно правителство, какъв е проблемът?

 61. 61 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  Абе друго си е чалга формацията на Славчо.
  —цитат от коментар 14 на Роси


  Роси, не им обръщай внимание!
  Сичкото гробар се е опнало чрез плювни, да изперат ГРОб и пъзливия си "лидер"! Мобилизацията е пълна – резултат никакъв!
  Кво става, лидера шъ поеме ли пътя към героичната смърт чрез кандидатура за ПРЕЗИДЕНТ?
  На такава любезна покана как да откажеш, но цари ГРОБна тишина?

  Ко стаа Бочко?
  Оня "деспод" чака!

 62. 62 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1143 Любопитно

  Вики! Вики, що така момиче? Да не би ти също да има какво да криеш в образованието си?

  мурзилка
 63. 63 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 584 Неутрално

  ...Към днешна дата още нищо не са доказали...
  —цитат от коментар 22 на Мариана Кълвачева

  Ти и на бялото си готова да викаш черно само за да пробуташ любимите ти гербавци дето се доказаха с това че се изсраха на метеното.

 64. 64 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1006 Весело

  На тези избори ще е пак весело. До тук не виждам и президентски кандидат за гласуване.
  —цитат от коментар 51 на andreas_hofer


  Как така, ами Луна?

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 65. 65 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  До коментар [#60] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко БАЙ БАЙ":

  Правилно, все пак сме на територията на Христо Иванов, правилно колега, хубаво изказване. Опаковката е важна, а не съдържанието.

  кратък
 66. 66 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1560 Неутрално

  как така "да се спре обсъждането на Петър Илиев" ???

  Този замалко да стане премиер, после вътрешен министър. Всичко това да се замете под килима ли?
  Напъните на ИТН да се спре всякакво споменаване на опита им да го пробутат са разбираеми, но няма как да стане. Всичко около този почти успял опит за колосална измама трябва да се изясни, и най-дребните детайли, за да сме сигурни, че няма да се случи отново.
  От днес до изборите, тази тема не бива да слиза от първите страници нито за ден. Тези, които се опитаха да пробутат Илиев, трябва да си понесат последиците.

 67. 67 Профил на Ivailo Ivanov
  Ivailo Ivanov
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Иска й се на госпожата да спрем да обсъждаме плагиатите на ИТН. Разбира се, госпожо. Млъкваме, щом така искате. Няма да говорим, щом не Ви изнася

 68. 68 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 806 Неутрално

  "БСП може да направи компромис за разговори с коалиция на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната", след като види каква е програмата им."

  За бсп разговорите с други партии е компромис.
  Компромис с какво?

  С такова мислене нинова бодро копае надолу.

 69. 69 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 920 Неутрално

  Лицата на ИТН преди да спечелят 25% от предишните избори:
  - слави трифонов с няколко фрази как ще изчегърта герб
  - ива митева като председател на парламента
  - антоанета стефанова като приемащ мандата за министър прдседател

  Лицата на ИТН след като спечелиха 25% от предишните избори:
  - тошко африкански плюещ по всеки с различно мнение, включително ива митева
  - брадатия филип станев който не може нито да мисили нито да говори
  - виктория василева която не може нито да говори нито да мисли
  - николай василев койтоиска да изпрати македонец в космоса
  - петър илиев който наглее, плагиатства, змазва и се омазва
  - слави трифонов: заплашва всичко живо от фейсбук и ни се кара от кабеларката

  Хайде сега кажете ми колко процента ще вземат ИТН на следващите избори 💩

 70. 70 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3532 Неутрално

  До коментар [#65] от "Мариана Кълвачева":

  То пък гербераското едно съдържание....да не го разравяш, щото разровиш ли го ще мирише.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 71. 71 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 390 Неутрално

  До коментар [#26] от "Julian Mall":

  Е кауня кога е изказвал някаква позиция?За оакването на негови хора,ни вопъл,ни стон.Само плюе по Баце,нищо друго не свърши през тия загубени за БГ 5 години.И защо не вземат да закрият тая куха и ненужна президентска институция?Според мен,там само се лапат пари които могат да бъдат разпределени между обикновените хора.Само заплатата на кауня ще стигне за 1 година на някой нуждаещ се.И не говорете глупости за Бойко щото не искал да излезне срещу "страшния" каун.Истинската политика е само в Народното събрание, а не в пРезидентството.

 72. 72 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 570 Неутрално

  "Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата "Петър Илиев", защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев като юрист, ние ПОЛЗВАМЕ страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи"

  Докато ПОЛЗВАТЕ самонадеяни и арогантни плагиати, а не да работите с почтени, едва ли някой ще иска да си губи времето с вас!

 73. 73 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 774 Неутрално

  Що? Петър Илиев е Ваш кадър,огледало на ИТН

 74. 74 Профил на pso451006238
  pso451006238
  Рейтинг: 644 Неутрално

  BSP s Ninova ectolkova neadekvatna. Durjat se kato goliama partia, no te veche ne sa

 75. 75 Профил на mxa57684253
  mxa57684253
  Рейтинг: 88 Неутрално

  "Виктория Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев." 'Що?! Пак ли ще ни съдят?!

 76. 76 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2388 Неутрално

  Когато някой извърши престъпление, обсъждането от компетентните органи не може да бъде спряно по желание на клиента. А ако от ИТН не искат медийно обсъждане, да изпратят две-три яки момчета при него -- да побеседват и да го посъветват да не се изявява по медиите и социалните мрежи.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 77. 77 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  Ами казусът "Петър Илиев" е много добър казус Той е като безкрайните мантри на комунягите за гниещия Запад. Накрая хората им писна и спряха да купуват "Работническо дело".
  Какъв Петър Илиев?
  При БКПто ни управляваха убийци и до сега много от този форум реват колко ни било хубаво.
  Обаче повтаряйте си го като Мирча Кришан за краставицата. НЕМА ЛОШО.
  Никой вече втори ден не е написал нищо за прословутото чекмедже?
  И да питам в стил ДБ - кога Радев ще каже две думи за жълтия плик?
  Щото вече ми домъчня за него.

 78. 78 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1688 Весело

  Пък аз чух, че следващата книга на Петър Илиев щяла да се казва "Когато пръднеш и усетиш, че тежи"

 79. 79 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3910 Весело

  ""Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата "Петър Илиев", защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев като юрист, ние ползваме страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи", заяви Василева."  ЗАЩО ? Нали заради това масонче цяла България ходи на нови предсрочни парламентарни избори, след като вие се запънахте и казахте : или той във властта, или избори !!!!
  Уплашихте ли се от това, което лъсва с този агресивен тип ?

 80. 80 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2538 Весело

  Василева обясни, че за разлика от арт инсталацията на Кристо, където се знае каква е опакованата сграда, при новата формация засега се вижда само опаковката, а не съдържанието й .
  ********************************************

  Г-жа Василева е права, така стоят нещата с политическите арт-инсталации. Хубавото е, че след инсталирането опаковъчният материал се сваля и отдолу добре се вижда истинското съдържание. Напоследък това се случи с арт-инсталацията "ИТН". Тя тръбеше за висок морал, принципност и изчегъртване, а, когато завесата бе махната, отдолу се показаха малоумно-свадливи селски тошковци, сричащи назидателни диванчета, плагиатът г-н Илиев и мегабизнесменът със сергия за бански гащи....
  Бай, бай, ИТН ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 81. 81 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 416 Неутрално

  Толкова за гениите на ИТН, избирани на кастинг в кабеларка от гологлав гений! Че какъв състав може да избере човек с възможвностите и характера на Трифонов? Следва да видим почтените, избрани на друг бръз кастинг от Кирил и Асен. Отбележете политкоректността ми - не съм сложил гении и почтените в кавички . -:)

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  Вики! Вики, що така момиче? Да не би ти също да има какво да криеш в образованието си?
  —цитат от коментар 62 на Маршалов


  Какво да крие жената, завършила е като гимназистка. Това е.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 85. 85 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3987 Любопитно

  Поредният матросовец от ИТН

 86. 86 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  Що, бе инфлацията е толкова приятен казус.
  Освен това ако спреш някой на улицата и го питаш за инфлацията веднага ще ти отговори и може даже да ти говори половин час колко е щастлив
  Попитай бабите на пазара /дето също ще гласуват/ какво мислят за Петър Илиев.
  Ще си помислят за Пешо, дето се напил оня ден у кръчмата и потрошил всичко.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2873 Любопитно

  Простете за любопитството - какво точно значи "зам.-председателят на парламентарната група" към днешна дата?

 90. 90 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 964 Неутрално

  По-интересния въпрос е защо Слаби Три така го защитаваше. Явно е зависим от господарите на Пепи Ксерокса, а именно Цацаров и Гергов.

 91. 91 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2873 Весело

  До коментар [#82] от "cpl40723722":

  ....Вчера четох предупреждения в Днес БГ, че от Нова година щели да дигнат още цените.Това днешното било само загрявка......
  —цитат от коментар 82 на cpl40723722


  Ще вдигат цените само на тези, които са гласували за ГЕРБ. Така, че на 14 ноември - умната!

 92. 92 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2295 Неутрално

  Кое деяние е е по укоримо, да плагиатстваш от чужд труд, или да подадеш декларация с невярно съдържание и в нарушение на КРБ да станеш "почтен" министър? Щото за първото ката ден се пише тук, а второто някак срамежливо се пропуска.

 93. 93 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1768 Неутрално

  Разумно решение!
  Уважение за проф. Балтов!

 94. 94 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2613 Гневно

  Трябвало да докладва на ДАНС за "подривната дейност"на колегите си по времето на протестите ... Долна МИСИРКА ...

 95. 95 Профил на jazzdevil
  jazzdevil
  Рейтинг: 1437 Неутрално

  "Асен Балтов не се вижда в политиката"

  Жалко - такава хубава кандидат президентска двойка можеха да направят с Витанов...

 96. 96 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  до 91. От друг препатил
  Ами не беше ли по-добре сега да оставят герберските цени на герберите и да дигнат само цените на радефчетата. и на протестърчетата.
  Щото та тях им харесват тия цени.
  Радев и въженца да им раздаде за бесене ще се обесят без да се замислят.
  Така че умната на 14ти.

 97. 97 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 999 Неутрално

  Виктория Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев
  Правилно - няма обсъждане, няма проблем, няма жълто-кафяви гащи, всички в бяло. Оле!

 98. 98 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  ДБ тролита сутрин става и вечер ляга с Петър Илиев у главата.
  А нощно време го сънува. И не може да се примири ,че у тая България има още плагиати.

  Щото в техните редици няма, те са чисти и прозрачни като момини сълзи
  И са готови одма да я управляват държавата.
  А пък сладолед близо до морето, стига някой да им предложи също обичат.
  Забравят и за знамето и за сичко.

 99. 99 Профил на ykv43523606
  ykv43523606
  Рейтинг: 735 Неутрално

  Василева от "Има такъв народ" иска да се спре обсъждането на Петър Илиев.

  Да бе, ще се спре, точно ей ся!

 100. 100 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4267 Разстроено

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Си е напрежение.

  Има такъв народ... включая Виктория,
  заложник на плагиат.

  Той... успе да изчагърта 80 стр. (плагиата).
  Той, Народа... не успе да изчагърта плагиата както редно,
  с "антидата".

  Тъй аналите, архиви, пораженчески издават:
  Той (плагиата) консултирал Народа такъв
  как да си спретнел Референдум...

  "Политическото напрежение:

  Виктория Василева от "Има такъв народ"
  иска да се спре обсъждането на Петър Илиев"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK