На живо

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Лили ТоушекВ последния ден на предизборната кампания изпълнителната власт и предишните управляващи от ГЕРБ си размениха обвинения за купуване на гласове. След като всички социологически агенции прогнозираха раздробен парламент с малки разлики между отделните участници, партиите опитаха да очертаят пред избирателите възможните си политически съюзници и противници. В края на деня Централната избирателна комисия изненадващо реши да бъдат преброени всички разписки от машинното гласуване, а не 30-процентна извадка, каквото беше предишното й намерение. "Дневник" проследи важните политически новини и реакциите по тях. Вижте ги в хронологията.
Слави Трифонов е готов да работи за правителство с "естествените съюзници"

Слави Трифоновснимка: Стоп кадър тв 7/8

Слави Трифоновснимка: Стоп кадър тв 7/8


Формацията "Продължаваме промяната", около бившите министри на икономиката и финансите Кирил Петков и Асен Василев, и обединението "Демократична България", със съпредседател Христо Иванов, са "естествени съюзници" на "Има такъв народ", определи лидерът Слави Трифонов в първата си предизборна изява на настоящата кампания. Както и на предходните два тура, събитието бе под формата на отговори на въпроси на симпатизанти, излъчвани по партийната телевизия "Седем-осми", както и в профила на партийния лидер във "Фейсбук".


Трифонов обяви, че след изборите на 14 ноември "Има такъв народ" ще направи "всичко възможно, за да бъде съставено правителство с "естествените съюзници". По повод неприкритото напрежение, което имаше между представители на "Има такъв народ", "Демократична България" и бившите министри Трифонов определи, че са "плод на емоции, минало и его, а аз не съм такъв човек".


Подробностите четете тук.

Да се броят контролните разписки във всички секции, в които се гласува с машини, реши днес Централната избирателна комисия (ЦИК). За гласуваха 12 души, а трима - Цветозар Томов, Любомир Георгиев (Демократична България) и Росица Матева (Изправи се БГ! Ние идваме), се обявиха против.


Така малко повече от 24 часа преди вота ЦИК смени правилата, след като вече беше решила контролно да се броят разписките в 30% от секциите.


Комисията веднъж вече беше решила да се броят ръчно 100% от разписките, но решението падна в съда.


Подробности четете тук.

Кирил Петков: Не сме естествен партньор на ГЕРБ

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


При закриването на предизборната кампания съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви, че "Продължаваме промяната" не е естествен партньор на никой, който е свързан с корупцията. Така от политическата формация отговориха на думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който определи "Демократична България" и "Продължаваме промяната" за "естествени партньори" на партията.


"Това, което видяхме тези последни седмици, не само че никой от тях не каза какво са направили, как корупцията е свързана с тях, ами даже Делян Пеевски се срещаше с кметове на ГЕРБ по места. Не може да понасяме този тип подигравка с българската политика", заяви Петков. "Няма шанс да си партнираме в нито един етап занапред докато хората, които са отговорни за състоянието на страната не влязат в затвора", допълни Асен Василев.

Кирил Петков ще е номинацията за премиер на "Продължаваме промяната"

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Велко Ангелов


Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост, заяви пред "Нова нюз" Асен Василев. За себе си той смята, че ще е най-полезен във финансовото ведомство.


Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите ще бъде преразглеждане на антикорупционната комисия и прокуратурата.


От "Продължаваме промяната" са отворени за разговор след изборите с "Да, България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!".


"Демократична България" също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционираме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят, имат по-различна визия, от тези които подкрепят "Демократична България", каза още той.

Христо Иванов се надява на правителство, в което БСП не участва

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Гласовете за "Демократична България", "Продължаваме промяната", "Има такъв народ" и "Изправи се! Ние идваме" да са достатъчни за мнозинство в парламента без участието на БСП. Такава надежда изрази пред "Свободна Европа" съпредседателят на обединението Христо Иванов. Той заяви, че по отношение на БСП то има ясна "червена линия", според която няма как да бъде подкрепено правителство с мандат на социалистите, в което те да "налагат инициативата". Затова предпочита изброените партии да имат мнозинство, "за да не влизаме в тези сложни разсъждения" как да се сформира правителство между тях и БСП.


"Ако все пак се окажем в тази сложност, има най-различни варианти, които могат да се използват. Те ще са предмет на преговори и ще се одобряват от колективни органи. Твърдо ще стоим зад съдебната реформа като абсолютен критерий за разговори", заяви Иванов.


Добави, че няма да подпише коалиционно споразумение, без да има уговорка за предварително мнозинство за парламентарната квота в следващия състав на Висшия съдебен съвет, който предстои да бъде избран през следващата година.


Иванов отказа да коментира публикациите в социалните мрежи на кандидатът за президент, подкрепен от коалицията, Лозан Панов.


"На него му се дължи респект, който е отвъд политикантстването, той е председател на Върховния касационен съд. Няма да направя нищо, което да навреди на гласовете ни", обясни Иванов.

ГЕРБ с ново обвинение - от служебното правителство купували гласове

"Най-големите купувачи на гласове са в служебния кабинет, един от тях е Бойко Рашков". Така отговориха от ГЕРБ на днешните обвинения на вътрешния министър, че партията на Бойко Борисов и ДПС купуват най-много гласове преди предстоящите избори.


Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Велко Ангелов


Заместник-председателят на партията Даниел Митов обясни твърдението си с това, че Рашков е раздавал допълнително по 650 лева преди изборите на служителите във ведомството. Подобни практики имало и в други министерства – в регионалното министър Виолета Комитова раздавала гъши дроб и италианско вино, а министърът на културата Велислав Минеков вече два пъти давал бонуси.


Според представителите на ГЕРБ за да може да се гарантира някаква честност на изборите ЦИК трябва да се намеси. Те поискаха комисията да публикува имената на всички, които са имали достъп до складовете, където са машините, предназначени за изборите. Поискаха и осветляването на всички, които имат ангажимент с конфигурирането на софтуера на машините. Другите искания са за публикуване на серийния номер на всички машини (вкл. тези, които ще останат на склад), както и транспортните планове за доставка на машините до секциите.


Днес от ГЕРБ ще внесат и жалба в ЦИК, с която искат още: разписките от машините да се броят на 100% (а не на 30%, каквото е последното решение), разписките да се поставят в две отделни кутии за двата вида избори, видеонаблюдение на броенето на разписките (нещо което представителите на ГЕРБ в ЦИК осуетиха за вота на 4 април) и осигуряване на наблюдатели IT специалисти, който да наблюдават дали се използва легитимният софтуер.


От ГЕРБ също така се оплакаха, че до всеки пункт на партита за раздаване на предизборни материали има патрулка.

Тезите на ГЕРБ за манипулация за Рашков са "политически измислици"

Тезата на ГЕРБ, че се готви манипулация на изборите с допълнителни машини, вътрешният министър Бойко Рашков определи като "политически измислици". Той заяви, че фирмата "Сиела Норма" има право да оперира с предмета си на дейност, стига да не нарушава законите. Нейните машини са извън склада, в който се съхраняват купените от държавата за вота. Различен е бил начинът и по който са пристигнали двете доставки – едните по море през Гърция, другите – с въздушен транспорт.


"По искане на ЦИК извършихме проверка на машините от "Сиела Норма" къде и как се съхраняват. Тези машини се установи къде са и ЦИК разпореди на МВР да бди за тях като бъдат в запечатани складове и не бъдат изваждани до решение на ЦИК", каза Рашков. Увери обществото, че е изключена всякаква възможност за злоупотреби с тях, а изборният процес ще протече нормално.


Рашков съобщи, че в периода 2007-2021 г. "Сиела Норма" е спечелила обществени поръчки на стойност 64.2 млн лева от държавни и общински поръчки. "Тази фирма е била твърде близо до управляващата власт в съответния период", коментира той.

Рашков съобщи, че всички данни за купуване на гласове водят към ГЕРБ и ДПС

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Георги Кожухаров


"Две партии основно купуват гласове - ГЕРБ и ДПС", съобщи на брифинг служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Такава ситуация той представи и за предишните избори на 11 юли. "Всички снимки и материали са за тези две партии. Така искат да заемат властови позиции някои политици чрез извършването на престъпление. Естествено, че българският гражданин иска да знае откъде са тези суми, които се включват в изборния процес", заяви Рашков, цитиран от Би Ти Ви.


По думите му парите за това идват от т.нар. асфалтова сага в България - не само свързани с АМ "Хемус", а и с други подобни обекти.


"По идентичен начин стои въпросът с така наречените ремонти на язовири, които са повече от 400 и началото на тези ремонти започнаха по същото време, през което започнаха ударно първите няколко лота на АМ "Хемус", каза Рашков.


Голямото раздаване на пари пък е започнало около протестите срещу правителството на Бойко Борисов през миналата година.


На брифинга стана известно, че броят на проверените места, за които има постъпила информация, че се извършва дейност в противоречие с Наказателния кодекс и касае престъпления, свързани с изборния процес, са 2371. Общият брой на задържаните за 24 часа е 38 до момента. Има други такива, които са 642. Издадени са 2707 протоколи за предупреждение – само за нарушение на изборното законодателство. Образувани са общо 108 досъдебните производства за различните състави.


Подробности - тук.

Радев призова всеки, който милее за родината, да гласува

В обръщение към нацията президентът Румен Радев, който е кандидат за втори мандат, призова всеки, който милее за родината, да гласува на изборите в неделя. Той заяви, че изборите са възможност лъжата да бъде санкционирана, а мафията разчита на обществената апатия.


Радев има голяма преднина пред Анастас Герджиков според всички социологически проучвания. Избирателната активност в неделя е ключова за президентските избори - за да са успешно проведени те, трябва да са гласували най-малко половината плюс един от българите с право на глас. За вота в неделя това означава 3.35 млн. души. Едва при изпълнението на това условие ще се отчита дали някои от кандидатите е получил над 50% от гласовете, или победителят ще бъде определен на втори тур след седмица.


Държавният глава посочи още, че пред страната има неотложни задачи, които изискват законодателни решения, а всеки ден без работещ парламент натрупва проблеми. Според него всеки от последните два състава на Народното събрание са били част от пътя, "който ще ни извади от кризата".


"В неделя предстои да изберем не просто народни представители, президент и вицепрезидент, но и да определим какво бъдеще искаме да имаме. Да надмогнем егоистичените заблуди и спасяване поединично", каза Радев.

Христо Иванов изключи възможността за общо управление с ГЕРБ

Преди изборите: Все пак ще се броят всички разписки (хронология)

© Велко Ангелов


"Лидерът на ГЕРБ направи поредица от инсинуации, които могат да оставят впечатлението, че се готви управление с участието на ГЕРБ", обяви във включване през фейсбук профила си от Бургас Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България". По-рано сутринта Борисов заяви тезите си за бъдещото управление в обширно интервю по "Нова телевизия". Сред потенциалните партньори той назова и "Демократична България".


"Искам да кажа - Бойко, не кълве! Ние ще останем твърдо на позиция, че "Демократична България" по никакъв начин няма да участва в управление, което включва ГЕРБ и ДПС, защото това е първата стъпка към прекратяване на корупционния модел в България", обяви Иванов.


Добави, че когото и да номинира Борисов за премиер, структурно управлението на България може да е от тежко зависимия елит на ГЕРБ. Призова лидера й да спре да деморализира хората и да ги кара да се съмняват в изборния процес. Заради разпространяваната от него информация за намеса в софтуера на машините "Демократична България" внесе следобед предложение в ЦИК за извадкова методика за контрол на софтуера, така че да няма съмнения, че е бил манипулиран. Надява се всички да подкрепят предложението, за да не се зарази българската демокрация със съмнение. "Това няма да помогне на никого, нито на ГЕРБ да си обясни пировата победа".


Напомни, че няма реално разследване на сигналите за корупция, които се съдържат в поредицата снимки от спалнята на Борисов. "Хората, които държат тези снимки и ги пускат на порции, могат да шантажират бившия премиер и цялото му управление", подчерта Иванов и допълни, че за цялото му обкръжение има същия тип материал - снимки, записи, разработки на трупчета. "Там, където няма реално разследване, там има зависимост. Хора, които знаят, че ако не правят каквото им се казва, ще влязат в затвора", обобщи Иванов.


Напомни, че за да се освободи държавата от този модел, някой трябва да влезе в затвора, а за да спре корупцията, трябва да има реформа на прокуратурата, което означава, че тези, които ще са нейни клиенти, не трябва да са управлението.


"Това е базова предпоставка да си отвоюваме държавата, затова сме се така запънали, ето защо ние сме гарантите следващото управление по никакъв начин да не зависи от ГЕРБ и ДПС", обяви Иванов.


Призова избирателите да не се поддават на съмнения, колебания и пристъпи на умопомрачение.

Премиерът Стефан Янев отрече основните обвинения на ГЕРБ за дейността на служебното правителство. В традиционната рубрика на кабинета "Говори властта", в която представители на кабинета отговарят на въпроси на граждани във "Фейсбук", той заяви, че хората могат да бъдат спокойни за провеждането на парламентарните избори и проблем с техническото обезпечаване на вота няма. Той разкри, че има министерство, което е подало 60 сигнала за корупция заради действия на предишните управляващи. Янев заяви, че иска да остане в политиката, но не спомена конкретна позиция.


"Истината е проста, българските граждани могат да бъдат спокойни. Служебният кабинет заедно с ЦИК е предприел всички мерки да има честен вот, който отразява реално гласовете. Машините, флашки и т.н. са достатъчно гарантирани. Няма възможност друг тип машини, флашки или карти да бъдат използвани по време на вота. Държавна агенция "Електронно управление" и ЦИК са готови да публикуват серийните номера на всички машини, карти и флашки, с които ще бъде гласувано. Няма възможност да бъде подменяно нищо. Цялото това говорене за допълнителни машини е спекулация, която има за цел в предизборна обстановка да демотивира гражданите да гласуват", каза Янев.


Подробности можете да прочетете тук.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в интервю за "Нова телевизия", че би потърсил подкрепата на ДПС при съставянето на правителство. Като "естествени съюзници" на партията си посочи "Демократична България" и "Продължаваме промяната" и настоя за разум във всички политически сили, за да може да се направи редовен кабинет.


Бившият премиер призна, че е получавал подкрепа от ДПС при гласуването на годишните бюджети по време на управлението си. Подкрепа от тях получил и при гласуването за покупката на изтребителите Ф-16. Той подчерта, че винаги се е отблагодарявал публично за тази помощ.


Подробности - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (261)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1967 Любопитно

  Ако ДАБГ излезена последно място(както прогнозират Галъп), Иванов ще подаде ли оставка, за да може спонсорите да изберат по-свежа плът?!

  I Want To Believe
 2. 2 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3323 Неутрално

  Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ.
  Определено такъв човек не е политик.

  п.п. При това част от ДБ е член на същата Европейска народна партия...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 3. 3 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  Tърново и Пловдив ще гласуват масово за Христо

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3315 Неутрално

  Бойко Борисов, чиято Pi ar Sevi Mata Hari раздаваше на троловете си флашки с указания да наричат Христо Иванов с какви ли не обидни имена, да се подиграват на носа му, на произхода му, на кариерата му, да го тъпчат в калта - та тоя Бойко Борисов си позволява да казва, че ДБ и ПП били "естествени съюзници на ГЕРБ?

  Как можеш да си естествен съюзник на една организирана престъпна група? Какво те прави това? Гангстер и престъпник?

  Христо Иванов не е и не може да бъде "естествен съюзник" на ГЕРБ.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1548 Весело

  То от Христо Иванов вече нищо не зависи.

 6. 6 Профил на Синдбад-мореход
  Синдбад-мореход
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Важното е да колиничи пред БСП и олигарха!

  легендарный купец, моряк и путешественник, попадавший во множество фантастических приключений
 7. 7 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3315 Неутрално

  До коментар [#3] от "cinik":

  "Tърново и Пловдив ще гласуват масово за Христо"

  ОПГ-то СИКДПСГЕРБ не им остави избор.

  Който не излезе да гласува, подкрепя силния сериозен мъж.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 8. 8 Профил на lemans
  lemans
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Ех ристю , ристю ... Едно си баба знае едно си бае ... Как пък не ти просветна вече че така с лошо няма да стане ... Не ставаш за политик !

 9. 9 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  "Искам да кажа - Бойко, не кълве! Ние ще останем твърдо на позиция, че "Демократична България" по никакъв начин няма да участва в управление, което включва ГЕРБ и ДПС,

  Само така .
  БСП ви чака.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 10. 10 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1123 Неутрално

  Ицето си харесва БСПето, това вече всички го разбраха!

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1548 Любопитно

  Tърново и Пловдив ще гласуват масово за Христо
  —цитат от коментар 3 на cinik


  Лидерска коалицийка? А за Атанасов генерал няма ли да гласува масово София?

 13. 13 Профил на gcb59309802
  gcb59309802
  Рейтинг: 240 Неутрално

  Честит ВТОРИ президентски мандат спечелен на ПЪРВИ ТУР с 95 процента от гласовете на българските граждани за достойния президент Генерал Румен Радев!!! Бой по тиквите на ТИКВИТЕ, по МУТРИТЕ на МУТРИТЕ и по касетите на КАСКЕТИТЕ!!!

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1759 Неутрално

  ....Как можеш да си естествен съюзник на една организирана престъпна група? Какво те прави това? Гангстер и престъпник?........
  —цитат от коментар 4 на Norman Granz

  Гърнец, когато Ицето беше вице на Боеко, какъв беше?

 16. 16 Профил на Синдбад-мореход
  Синдбад-мореход
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Ех ристю , ристю ... Едно си баба знае едно си бае ... Как пък не ти просветна вече че така с лошо няма да стане ... Не ставаш за политик !
  —цитат от коментар 8 на lemans


  Защо да не става? За човек без трудов стаж си е много добре!

  легендарный купец, моряк и путешественник, попадавший во множество фантастических приключений
 17. 17 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  До коментар [#2] от "Петър Самсонов":

  Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ....
  —цитат от коментар 2 на Петър Самсонов


  Аз пък се чудя дали въобще е човек, който си мисли, че има разлика.

 18. 18 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  То от Христо Иванов вече нищо не зависи.
  —цитат от коментар 5 на voodoo_child


  Нали ще правят обединение с Кирчо в парламента? Христо си вярва, че е незаобиколим фактор, но Кирчо как леко ще го пусне по пързалката.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ.Определено такъв човек не е политик.п.п. При това част от ДБ е член на същата Европейска народна партия...
  —цитат от коментар 2 на Петър Самсонов


  Ами я ни разкажете каква е разликата? Цветан Цветанов, Цецка Цачева или някой друг наритан от Буда, пардон от герб гербаджия.

 21. 21 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1759 Неутрално

  ......Който не излезе да гласува, подкрепя силния сериозен мъж.
  —цитат от коментар 7 на Norman Granz

  Гърнец, нали немаше да гласуваш на Фтория тур за президентин? Това означава ли, че подкрепяш силния сериозен мъж?

 22. 22 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  То от Христо Иванов вече нищо не зависи.
  —цитат от коментар 5 на voodoo_child


  Кога пък е зависело.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 23. 23 Профил на moti
  moti
  Рейтинг: 510 Неутрално

  То от Христо Иванов вече нищо не зависи.
  —цитат от коментар 5 на voodoo_child


  Никога не е зависело.

 24. 24 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 522 Неутрално

  Бойко, само с Пеевски, Йордан Цонев, Цацаров и Гешев ти е бъдещето. В затвора.

 25. 25 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Неутрално

  Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ....
  —цитат от коментар 2 на Петър Самсонов


  Такъв човек се нарича, нормален мислещ човек, да те светна
  И въпросче имам:
  -Че има ли разлика между Б.Б. и ГЕРБ?

  Все пак не е известно, някой от ваш'те(ГЕРБавите, де) , да Му е излязъл с каквато и да обструкция. Когато и да е било!
  Абсолютно немислимо!
  Извод/логичен/ :
  ГЕРБ, е Бойко Борисов, и аватарите Му.
  Нищо повече!

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 26. 26 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#2] от "Петър Самсонов":

  За да не се чудите свалете си каската или се притеснявате че отдолу нема нищо?

 27. 27 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Боко припознава ДБ за партньор, но в ДБ им се повръща от Боко и геберастите.

  Ех, несподелена любов...

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 28. 28 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Не гласувайте за ДБ. Накажете ги на изборите.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 844 Весело

  Значи ще е в коалиция с брокерите и комунетата!!!
  ИЗНЕНАДАНИ???

 33. 33 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#1] от "2.5":

  Много те мъчи тази ДАБГ. С нея лягаш и ставаш. Защо ли?

 34. 34 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Преди изборите: Христо Иванов изключи възможността за общо управление с ГЕРБ


  Аре приставай на БСП, че мама ще те бие вече.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Гневно

  До коментар [#4] от "Norman Granz":
  Бойко Борисов, чиято Pi ar Sevi Mata Hari раздаваше на троловете си флашки с указания да наричат Христо Иванов с какви ли не обидни имена, да се подиграват на носа му, на произхода му, на кариерата му, да го тъпчат в калта - та тоя Бойко Борисов си позволява да казва, че ДБ и ПП били "естествени съюзници на ГЕРБ?
  ------------------------------------------
  Да бе, какви лоши хора само, да се подиграват на тоя харизматичен и симпатичен мъж и неговата блестяща юридическа кариера!?!
  Срам, срам!

 39. 39 Профил на el_comendante
  el_comendante
  Рейтинг: 574 Неутрално

  До коментар [#1] от "2.5":

  И на последно място ще участват в управлението на страната. А Бокича ще се радва на спечелената купа от трибуните а защо не и от затвора, където му е мястото 😁😁😁

  Обичам нещата да са прости а не хората да са такива!
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  До коментар [#18] от "AModoMio":

  Не съм убедена, че някой от тези партии/коалиции ще "пусне някого по пързалката". Залогът е твърде голям. Ако сега не смажат ГЕРБ/ според мен сериозно упражнение/, няма да има четвърти, пети шанс. История са. Фактът, че и ДБ и ПП подкрепят Радев за втори мандат е сигнал. Ярко червен. В коя част на политическото пространство са.
  Радев...втори мандат??!
  Последиците ще са равни на национална катастрофа и окончателното прилапване от руския мечок. Това ли иска българина? Ще стане ясно след три дена.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 42. 42 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  До коментар [#5] от "voodoo_child":

  То от Христо Иванов вече нищо не зависи.
  —цитат от коментар 5 на voodoo_child


  Извинявайте, статията е за Христо Иванов, не за Бойко Борисов.

  От Христо Иванов зависи много. Като например ПП и ДБ да образуват обща парламентарна група и да вземат първия мандат.

  След това да договорят условията, при които ще получат и ще приемат подкрепата на БСП и ИТН. И за съставянето на правителството, и са сформирането и работата на парламентарното мнозинство.

  От Бойко Борисов не зависи нищо. С него никой не иска да говори. Включително и ДПС.

 43. 43 Профил на swy46682091
  swy46682091
  Рейтинг: 242 Неутрално

  Дали ДБ да си играе с Герб или с Бсп?

  Тежки детски левичарски кахъри ...

 44. 44 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4089 Неутрално

  ГЕРБ и ДПС- токсичните партии на България

 45. 45 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4089 Неутрално

  ГЕРБ и ДПС- токсичните партии на България

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 47. 47 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1657 Неутрално

  Tърново и Пловдив ще гласуват масово за Христо
  —цитат от коментар 3 на cinik


  И като се събуди - краката ти отвити

 48. 48 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2608 Весело

  Христо Иванов трябва да удържи определени ........лица които се подмокрят при думата комунизъм , дясно , Путин ! ГЕРБавата пропаганда ясно вижда "тези ангели" и играе ролята на СИРЕНА..., ще даваме всичко ! Нищо ,никога гербер не е давал , той само ВЗИМА :) Освен ЦЕНТРАЛНАТА власт която ще бъде елемент на съюзнически отношения , ..идват месни избори ..Над 90% в областните градове ГЕРБ ще бъде изметен ..., това естествено с помощта на новите партньори . Въобще идва ...ДЕ гребиризация ! :)

 49. 49 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#41] от "Vivian Apostolov":

  Българите пак ще изберем Радев за Президент.Какво искате вие другите,не ни пука!!

 50. 50 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  До коментар [#38] от "Toshko Afrikanski":
  "Искам да кажа - Бойко, не кълве!

  Подобен жаргон казва повече от десетки думи. Да припомня другия така десен и любезен член на тази десетина пъти преформатирала се клика. Радан с неговото култово и то в ЕФИР " абе , бай х:й "
  Къде изчезна това "знаме" на демокрацията? Притеснявам се за него.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 51. 51 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  А с БСП?
  А с антиваксарите от ИТН?
  Тоя е готов да се коалира със всеки само и само да налапа кокала.

 52. 52 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  Tърново и Пловдив ще гласуват масово за Христо
  —цитат от коментар 3 на cinik


  Именно!
  Във Велико Търново, вече знаят - нито един глас за Делян Пеевски и дпс!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 53. 53 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  ''Преди изборите: Христо Иванов изключи възможността за общо управление с ГЕРБ''

  то и без теб ще се получи - герб+итн+пп = 50+

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 54. 54 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  "За вота в неделя това означава 3.35 млн. души."

  Някои много са се затръшкали за броя на машините за гласуване.

  А аз искам да попитам как така при население от 6,9 млн. души в България в избирателните списъци има 6,7 млн. избиратели? Като се знае, че децата и юношите до 18 години са някъде около 1 млн.? И ако - както твърдят някои източници - 2,5 млн. българи живеят постоянно извън страната?

 55. 55 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6747 Неутрално

  "естествени съюзници" на партията си посочи "Демократична България" и "Продължаваме промяната"
  Мечтите са безплатни.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ....
  —цитат от коментар 2 на Петър Самсонов


  Няма съществена разлика!
  Борисов е човекът, който заедно с партията си за лична употреба, докараха най-високите нива на корупция и най високата смъртност в Демократична България!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 58. 58 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  Христо Иванов изключи възможността за общо управление с ГЕРБ'' то и без теб ще се получи - герб+итн+пп = 50+
  —цитат от коментар 53 на kaiser


  ПП и ИТН знаят ли за тази формула...?
  😂

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 59. 59 Профил на Не вервам
  Не вервам
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Точно така

  Балканите произвеждат повече история, отколкото могат да консумират
 60. 60 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#2] от "Петър Самсонов":
  "Чудя се как се казва на човек, който не прави разлика между Бойко Борисов и партия ГЕРБ."

  'Що бе, Петърчо? 'Що се чудиш? Ти самият правиш ли някаква такава разлика? Ти не чу ли днес, че и вчера, твоят Бойко колко пъти каза аз, аз, моята партия, когото аз посоча? Каква разлика може да има между прасетата от "Фермата" и Наполеон?
  Всички са си прасета и притова най-долни!

 61. 61 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  До коментар [#38] от "Toshko Afrikanski":"Искам да кажа - Бойко, не кълве! Подобен жаргон казва повече от десетки думи. Да припомня другия така десен и любезен член на тази десетина пъти преформатирала се клика. Радан с неговото култово и то в ЕФИР " абе , бай х:й "Къде изчезна това "знаме" на демокрацията? Притеснявам се за него.
  —цитат от коментар 50 на Vivian Apostolov

  Лапка си евраци в Брассълс, нека не го мислим него...

 62. 62 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  До коментар [#38] от "Toshko Afrikanski":"Искам да кажа - Бойко, не кълве! Подобен жаргон казва повече от десетки думи. Да припомня другия така десен и любезен член на тази десетина пъти преформатирала се клика. Радан с неговото култово и то в ЕФИР " абе , бай х:й "Къде изчезна това "знаме" на демокрацията? Притеснявам се за него.
  —цитат от коментар 50 на Vivian Apostolov

  Лапка си евраци в Брассълс, нека не го мислим него...

 63. 63 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  Даа развали се кефа с дрончето

  и се наложи да се върши нещо.

  Тогава бе повикан Рашков, който също не може да върши нищо

  но пък има трибуна да приказва лъжи

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 64. 64 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  До коментар [#4] от "Norman Granz":

  Когато му беше министър, Иванов мънкаше и се обръщаше към него с "господин премиер"

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  До коментар [#4] от "Norman Granz":Когато му беше министър, Иванов мънкаше и се обръщаше към него с "господин премиер"
  —цитат от коментар 64 на nv


  Друго си е да си се обръщал с другарю Живков към шефа си.

 67. 67 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  Рашков изригна с поредна атака срещу ГЕРБ, но замълча за срещата си с турския милиардер Гювен
  На въпрос обаче за срещата му с турския милиардер Гювен, от къде е произхода на парите за неговите 19 имота и няма ли конфликт на интереси, при това, че неговата служителка от вътрешна сигурност е съпруга на човека, който изработва ключа за машинния вот, Рашков заяви, че това нямало общо с пресконференцията и не отговори

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 68. 68 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1781 Неутрално

  Иха каква превъзбуда. БУДАлите се опитват ловко да отклонят тема със несъществени подхвърляния . Красота

  SHADOWS of SOFIA
 69. 69 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1781 Неутрално

  До коментар [#4] от "Norman Granz":Когато му беше министър, Иванов мънкаше и се обръщаше към него с "господин премиер"
  —цитат от коментар 64 на nv


  Е щяло е да бъде невъзпитано да се обръща с "господин помпиер".
  Любезността ли те дразни?

  SHADOWS of SOFIA
 70. 70 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Рашков изригна с поредна атака срещу ГЕРБ, но замълча за срещата си с турския милиардер ГювенНа въпрос обаче за срещата му с турския милиардер Гювен, от къде е произхода на парите за неговите 19 имота и няма ли конфликт на интереси, при това, че неговата служителка от вътрешна сигурност е съпруга на човека, който изработва ключа за машинния вот, Рашков заяви, че това нямало общо с пресконференцията и не отговори
  —цитат от коментар 67 на AModoMio


  Ами прав е! Темата са изборните фалшификации, а не половия живот на слона или този в Бояна.

 71. 71 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  До коментар [#66] от "3biri":

  Пръдле, не си спомням да съм те питал ти какво мислиш.

  Пък и коментарът ти е в стил "присмялк се хърбел на щърбел"

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 72. 72 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#40] от "terminal velocity":

  Ще се научиш да пишеш правилно. Сигурен съм.

 73. 73 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 361 Неутрално

  До коментар [#27] от "Боян Таксиров":

  мда, затова беше министър на Боко и му викаше "шефе", но както и да е това са минали работи.
  Този парламент трябва да седне и да заработи, да върне държавноста и законите да почнат да се прилагат, и най-важното - всеки трябва вече да носи лична отговорност за действията си, щом е държавен служител. Така лека по лека, всички гнили ябълки ще се отстранят.
  Бойко откраднал сумати пари, да ама ти искаш да махнеш Бойко, а не условията за крадене, защо?
  Всеки сам, може да си отговори

 74. 74 Профил на d3eh
  d3eh
  Рейтинг: 123 Неутрално

  Всички следи водят към ГЕРБ и ДПС щото останалите фалираха още на предните и по-предните избори.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Весело

  До коментар [#38] от "Toshko Afrikanski":"Искам да кажа - Бойко, не кълве! Подобен жаргон казва повече от десетки думи. Да припомня другия така десен и любезен член на тази десетина пъти преформатирала се клика. Радан с неговото култово и то в ЕФИР " абе , бай х:й "Къде изчезна това "знаме" на демокрацията? Притеснявам се за него.
  —цитат от коментар 50 на Vivian Apostolov


  Ми, Христо обяснява на Бочко на език ,който Бочко е способен да разбере.
  Радан ,също.
  Бочко, си е една елементарна мутра.
  И проЗТ/ кат'гъбена супа/ ...Сам си го казва, между другото - ДВА пъти !

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 78. 78 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 2364 Неутрално

  "Преди изборите: Рашков съобщи, че всички данни за купуване на гласове водят към ГЕРБ и ДПС"
  Ми към кой друг?????

  Комунистите са виновни!
 79. 79 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  ''Преди изборите: Христо Иванов изключи възможността за общо управление с ГЕРБ''

  Ице, ДБ+БКП < 50%

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 80. 80 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  ''Ице, ДБ+БКП < 50%
  —цитат от коментар 79 на kaiser


  Освен това, съвсем скоро твоите ще те наритат.

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 81. 81 Профил на ganymede
  ganymede
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Вече и децата в градината разбраха, че ГЕРБ купуват гласове, крадат бюджетни средства и са върха на корупционната пирамида.

  Дори и децата разбраха за всички машинации за пренасочване на народна пара към джобовете на Борисов и неговата криминална банда.

  Не остана министерство, което да не се оплака от режима на ГЕРБ, от измамите на ГЕРБ, от корупцията на ГЕРБ и от безнаказаността на същите.

  Едва ли си спомняме и кога беше последният "нулев" ден, в който не бяха изнесени данни за поредната измама, врътка, далавера на Борисов и ко. в ущърб на данъкоплатеца.


  И децата вече разбраха че партията на Бойко и Мафия са синомими.

  Въпросът е ние възрастните "що още се правиме на ощипани".

 82. 82 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  Рашков плачекато вдовица със запушени 15 тоалетни
  —цитат от коментар 75 на diq55699032

  И да, днаем ги "данните"на рашко...

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 770 Весело

  "Две партии основно купуват гласове - ГЕРБ и ДПС", съобщи на брифинг служебният вътрешен министър Бойко Рашков."

  От любов към вас другарю Рашков:
  https://www.facebook.com/vladimir.handzhiev.3/videos/2885796851725141/

  Дано да съм Ви бил полезен!

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 88. 88 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5714 Весело

  Захвърлихме Лозан, като носна кърпичка и се гушнахме с комитета на Радев гъмжащ от агенти на ДС. И се прехласваме по друг ДС-кадър, Рашков. Зовът на активните деди явно е доста силен...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 89. 89 Профил на Vasil Grozdanov
  Vasil Grozdanov
  Рейтинг: 81 Неутрално

  Кой пита един слуга с кого да се коалира?Естествено няма да е Бойко, той е бившият санъвбич, сега има нов.Каквото му каже кака, това ще прави.Жалка история, че и прави изявления даже.

 90. 90 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  .Жалка история, че и прави изявления даже.
  —цитат от коментар 89 на Vasil Grozdanov


  Именно, и това от позицията на ПОСЛЕДНА парт...упс, коалиция.

  По умнокрасивата логика, коалиция ДБ има 90% неодобрение.

  ДБ ВЪРНАХА БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 91. 91 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2090 Неутрално

  Сигурно аз не си спомням много добре, но Христо Иванов не разправяше ли, че няма да прави коалиция с ГЕРБ преди да стане министър на Тиквата? Малко е нагло да говори за кукички при положение, че той има съответната негативна история със спазването на обещанията си.

  Както се казва:
  "Ако ме излъжеш веднъж, срам за теб, ако ме излъжеш втори път - срам за мен."

  В момента избирателите на ДБ си пробват късмета дали при първата му лъжа случайно не се е променил към по-добро. Реално става едно нещо което винаги става при лъжците - остават си пак лъжци, но си правят сметката защо са ги хванали и как да не ги хванат следващия път. А баламите нека си верват, нищо друго не им е останало явно, слаби хорица.

 92. 92 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1564 Неутрално
 93. 93 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 875 Неутрално

  Сигурно аз не си спомням много добре, но Христо Иванов не разправяше ли, че няма да прави коалиция с ГЕРБ преди да стане министър на Тиквата? Малко е нагло да говори за кукички при положение, че той има съответната негативна история със спазването на обещанията си.Както се казва:"Ако ме излъжеш веднъж, срам за теб, ако ме излъжеш втори път - срам за мен."В момента избирателите на ДБ си пробват късмета дали при първата му лъжа случайно не се е променил към по-добро. Реално става едно нещо което винаги става при лъжците - остават си пак лъжци, но си правят сметката защо са ги хванали и как да не ги хванат следващия път. А баламите нека си верват, нищо друго не им е останало явно, слаби хорица.
  —цитат от коментар 91 на otrqdnik


  Определено не си спомняш добре. Пий си гинко билобата и спри да ровиш новинарските сайтове. Преди да стане министър на тиквата Иванов не беше в никоя партия така че не е могъл да обещава нищо за коалиции както и да влиза в такива.

 94. 94 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6747 Неутрално

  Значи крадецът вика, дръжте крадеца.При това, първите вече са доказани крадци.

 95. 95 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 860 Весело

  Рашков можеше да каже направо водят към мафията :) - това ГЕРБ+ДПС е малко дългичко :)

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 96. 96 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6747 Неутрално

  "Днес от ГЕРБ ще внесат и жалба в ЦИК, с която искат още: разписките от машините да се броят на 100% (а не на 30%, каквото е последното решение), разписките да се поставят в две отделни кутии..."
  ГЕРБ що не вземат да прочетат изборния закон и по него да искат, а не да си измислят нови правила.

 97. 97 Профил на d3eh
  d3eh
  Рейтинг: 123 Неутрално

  Последни напъни от пасмината и уволнение. Очаквам някоя изцепка от някой от воеводите в новините довечера като за последно.

 98. 98 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  До коментар [#73] от "nehaen":


  До коментар [#27] от "Боян Таксиров":мда, затова беше министър на Боко и му викаше "шефе", но както и да е това са минали работи.Този парламент трябва да седне и да заработи, да върне държавноста и законите да почнат да се прилагат, и най-важното - всеки трябва вече да носи лична отговорност за действията си, щом е държавен служител. Така лека по лека, всички гнили ябълки ще се отстранят.Бойко откраднал сумати пари, да ама ти искаш да махнеш Бойко, а не условията за крадене, защо?Всеки сам, може да си отговори
  —цитат от коментар 73 на nehaen


  Както сам викаш, всеки носи лична отговорност за действията си. Боко също. Той е създавал условията за крадене, имайки цялата власт.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 99. 99 Профил на Ваксиниран Петърчо
  Ваксиниран Петърчо
  Рейтинг: 653 Весело

  Тоо Рашков е МаяМа 2.
  Ако тече разследване, как така огласяват факти от разследването? Ако не, защо? Сезирана ли е прокуратурата или е важно да вдигаме пушилка и прах в очите на матр'яла?

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета и/или промити мозъци: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov, tsyrvulan, doctor.no, Храбър, lz73, hope
 100. 100 Профил на kimaf
  kimaf
  Рейтинг: 205 Неутрално

  Дани Митов е един от водачите в класацията "най-отвратително"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK