Аталай: Пеевски е диалогичен човек, можеше да седнат с Петков да се разберат

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (68)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Stoyan Dimitrov
  Stoyan Dimitrov
  Рейтинг: 82 Неутрално

  Диалогично Шиши е толкоз диалогичен, че народа го избира за народен представител, а Шиши не се вясва да представлява народа...понял?

 2. 2 Профил на Vasil Damqnov
  Vasil Damqnov
  Рейтинг: 640 Неутрално

  По-голяма наглост няма ... Живптни...

 3. 3 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Интересна работа как пък системата направи грешка точно за бай Рамадан. Щото той ясно обясни, че най-малко той може да сбърка. Така де, на 65 години е рано за склероза

 4. 4 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 6017 Неутрално

  Аталай: Пеевски е диалогичен човек, можеше да седнат с Петков да се разберат
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ако Петков беше РУБЛАДЖИЙСКО диалогичен
  щеше да седне направо с ПУТИн да се разбере
  На Чорбаджията прислугата НЕ МУ Е НА НИВОТО

 5. 5 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3089 Неутрално

  Тоя Шиши започна да губи от спечеленото лани отслабване. След снощния напън за глсуване му предстои отново придобиване на типичния за него килаж.

  80% проклятие!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 6. 6 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 2432 Весело

  Това е откровен бъзик с Петков

  🇷🇺🚢🚶🤬
 7. 7 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Весело

  Чудесен коментар за нуждата от среща на "двата паралелни свята".

  "Вчера хиляди софиянци, включително много мои приятели, напълно искрено и неподправено излязоха на пощада в подкрепа на кабинета. Тези хора не бяха докарани с автобуси, никой не им плати. Аз познавам много от тях и гарантирам, че искрено вярват, че се борят с мафията. Вярват, че правителството, което подкрепиха, се бореше с мафията.
  Вчера си позволих доста да им се подигравам, особено за сношението с БСП. Може би съм прекалил. Днес се извинявам, защото искам да задам един въпрос напълно откровено и без да се заяждам. Защо и на базата на какво вярвате, че властта, която падна вчера, е алтернатива на мафията? Алтернатива на олигархията, на задкулисието, на мутрите, на корупцията? Питам, а не се заяждам. Защото живеем в два паралелни свята и се опитвам да разбера вашия. В моя свят нещата изглеждат така:
  Вчера от власт падна правителство, зад което стояха - с пари, кадруване или поръчки следните хора:
  👉 Гриша Ганчев - олигарх, собственик на ЦСКА и на Руди Гела.
  👉 Кирил Домусчиев - олигарх, собственик на терените, където Кирил Петков щеше да строи "завода за ел. коли" край Ловеч.
  👉 Пламен Бобоков - олигарх, собственик на джипа, в който Христо Иванов се качва при подсвиркване.
  👉 Бойко Рашков - следователят, изтезавал през 1989-та Евгений Михайлов за записите "да дойдат танковете", шеф на следствието в най-мутренските години (1995-2001), натрупал 21 имота през силовите структури.
  👉 Николай Банев - олигарх, собственик на някои от първите охранителни фирми през 90-те.
  👉 Ветко Арабаджиев - олигарх, хотелиер и съдружник на Илия Павлов.
  👉 Сашо Дончев - олигарх, собственик на „Овергаз Инк.“ АД.
  👉 Алексей Петров - Един от основателите на мутренските групировки от 90-те.
  👉 Миню Стайков - олигарх, собственик на "Винпром Карнобат" и още 60 фирми, разследван за контрабанда на алкохол.
  👉 Корнелия Нинова - приватизирала на едва 28-годишна възраст „Техноимпекс“.
  👉 Иво Прокопиев - честен бизнесмен.
  Та, опитвам се да разбера вашия свят и как в него изглеждаше това правителство. Какво ви караше да вярвате, че то е алтернатива на мафията и олигархията в България?
  Сигурни ли сте, че не сте го възприели просто като алтернатива на една част от мафията и олигархията - онази, която "Капитал" и "Дневник" не харесват, срещу другата част от мафията и олигархията?" - Кристиян Шкварек

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 8. 8 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 1637 Неутрално

  Той и мутрата чакаше на опашката, само че нормалните хора не преговарят с мафията.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 9. 9 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 490 Неутрално

  шиши е диалогичен само с майка си. иначе диктува дневния ред от 30 годишен

 10. 10 Профил на yda191111599
  yda191111599
  Рейтинг: 210 Весело

  Ех, как само им се иска на ДПС-то да има диалогичност и да се разберат, че пак да влязат в играта. Защото са отговорни разбира се, не за друго.

 11. 11 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  Делян Пеевски
  най-големия дарител за болници и БЧК през ковид кризата!
  толкоз!

 12. 12 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5303 Неутрално

  Чудесен коментар за нуждата от среща на "двата паралелни свята"."Вчера хиляди софиянци, включително много мои приятели, напълно искрено и неподправено излязоха на пощада в подкрепа на кабинета. Тези хора не бяха докарани с автобуси, никой не им плати. Аз познавам много от тях и гарантирам, че искрено вярват, че се борят с мафията. Вярват, че правителството, което подкрепиха, се бореше с мафията. Вчера си позволих доста да им се подигравам, особено за сношението с БСП. Може би съм прекалил. Днес се извинявам, защото искам да задам един въпрос напълно откровено и без да се заяждам. Защо и на базата на какво вярвате, че властта, която падна вчера, е алтернатива на мафията? Алтернатива на олигархията, на задкулисието, на мутрите, на корупцията? Питам, а не се заяждам. Защото живеем в два паралелни свята и се опитвам да разбера вашия. В моя свят нещата изглеждат така: Вчера от власт падна правителство, зад което стояха - с пари, кадруване или поръчки следните хора: 👉 Гриша Ганчев - олигарх, собственик на ЦСКА и на Руди Гела.👉 Кирил Домусчиев - олигарх, собственик на терените, където Кирил Петков щеше да строи "завода за ел. коли" край Ловеч.👉 Пламен Бобоков - олигарх, собственик на джипа, в който Христо Иванов се качва при подсвиркване.👉 Бойко Рашков - следователят, изтезавал през 1989-та Евгений Михайлов за записите "да дойдат танковете", шеф на следствието в най-мутренските години (1995-2001), натрупал 21 имота през силовите структури. 👉 Николай Банев - олигарх, собственик на някои от първите охранителни фирми през 90-те.👉 Ветко Арабаджиев - олигарх, хотелиер и съдружник на Илия Павлов.👉 Сашо Дончев - олигарх, собственик на „Овергаз Инк.“ АД.👉 Алексей Петров - Един от основателите на мутренските групировки от 90-те. 👉 Миню Стайков - олигарх, собственик на "Винпром Карнобат" и още 60 фирми, разследван за контрабанда на алкохол. 👉 Корнелия Нинова - приватизирала на едва 28-годишна възраст „Техноимпекс“.👉 Иво Прокопиев - честен бизнесмен.Та, опитвам се да разбера вашия свят и как в него изглеждаше това правителство. Какво ви караше да вярвате, че то е алтернатива на мафията и олигархията в България? Сигурни ли сте, че не сте го възприели просто като алтернатива на една част от мафията и олигархията - онази, която "Капитал" и "Дневник" не харесват, срещу другата част от мафията и олигархията?" - Кристиян Шкварек
  —цитат от коментар 7 на Яна


  Няма да отговорят на въпроса му - вярата им има само една база - скъсана връзка с реалността и промиване с клишета, за да стигнат до положение да вярват в измислена реалност. Така се чувстват удовлетворени.

 13. 13 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 143 Неутрално

  Герб и Дпс не са партии обединени от ценности и политическа програма. Това са финансови организации. Както всяка друга такава организация целта е максимизиране на финансовия резултата. При Герб и Дпс това може да се реализира само ако са на власт, т.е. трансформират политическата власт във финансов резултата.
  Ако помислим 3 основни източника на финансов ресурс за шайката бяха:

  1. Евро фондове - ЕК се пробуди и чрез Евро Прокуратура и механизмът за налагане върховенство на закона, от този източник ще бъде все по трудно да се краде заради повишеният риск и реалната възможност да се прекара време в пандиза

  2. Корупционни потоци от русия през енергетиката - с войната в Украйна и последвалите безпрецедентни санкции срещу източната клоака този финансов източник става все по компрометиран. При налагане на пълно ембарго от Германия и Франция в края на годината ще има сериозен натиск да изпълним ангажимента за прекъсване на доставки на газ и нефт до 2023.

  3. Контрабанда през граничните пунктове - ПП умело разбутаха схемите на мафията и в тази посока. Като външна граница на ЕС определена част от събраните такси на Капитан Андреево влизат в европейският бюджет, т.е. това може да се определи като измама с евро средства, което е в правомощията на Евро Прокуратура.


  След всичко казано по-горе виждам реална възможност Герб + Дпс + Възраждане да се опитат да ни изкарат от ЕС. По този начин ще съхранят 2 от 3те финансови потока. Ще се опитат да превърнат България в нещо като Беларус или е най добрият случаи като Сърбия. Това се покрива изцяло с политиката на Путин за вклиняване в евроатлантическия проект в ЦИЕ по оста България - Сърбия - Унгария.

 14. 14 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5303 Неутрално

  Той и мутрата чакаше на опашката, само че нормалните хора не преговарят с мафията.
  —цитат от коментар 8 на ck2013


  Но пък реват, че ги няма в Парламента :)))))))))))))

 15. 15 Профил на Lazarus
  Lazarus
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Този поне си е турчин в турската партия. Най-противни и продажни са лица като Пеевски, Цонев, Бисеров и подобни. Какъв диалог може да има човек с някакво подставено лице, което получи парите от мама, получила ги незнайно как... Докато правеше милиони, се бореше за държавна служба, редеше кабинети и т.н. Чудо е, че още не е отстрелян...

 16. 16 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Аталай и до сега не е наясно за какво е гласувал и какви копчета е натискал.

  Наясно е, че системата е сгрешила защото няма как той да сгреши.

 17. 17 Профил на Georgi Petkov
  Georgi Petkov
  Рейтинг: 63 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":

  Четях я тази глупост и си викам - Няма как нормален човек да напиша такава дебилщина, някой трол ще да е. И когато прочетох накрая кой е изповръщал тази помия (не очаквах да има име, честно казано) нещата си дойдоха на мястото :) Както в почете случаи истината се оказа по средата - нито е трол, нито нормален човек.

 18. 18 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 143 Неутрално

  Референдумът на Възраждане за приемане на еврото е генерална репетиция за изваждане на страната от ЕС и НАТО.

 19. 19 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  За Пеевски не мин се говори, но много ми омръзна въпросния Аталий, който се утрепа да ходи по телевизиите и да разправя, че без Газпром сме за никъде ( то и на други това беше основна работа) и се оказа специалист по всичко.
  Не го е срам от белите му коси и лъже като дърт циганин.
  Интересното е, че победителите не се радват. Вместо да гърмят шампанско и да правят правителство, те гледат като изтървани и се чудят какво да правят.
  Стари приятели, да не кажа създатели на Славчу, на копейката да изстудят ръката с някой и друг доляр ( че той на рубли не кълве), да пристанат всчики на баце и да управляват от сутрин до вечер. Ама нещо ги спира, какво ли е то?
  Защото знаят, че в опозиция могат да служат на кремълското джудже, а ако са на власт, такива убедени и правоверни натовци като тях, ще трябва да правят обратното и единствената компенсация за тях, че ще могат да крадат от нашите и европейски пари. Но как да го извъртят, че хем да се кланят на когото трябва, хем да крадат и да не им личи. МНОГО.

 20. 20 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1976 Неутрално

  За този виден б@клук и ибрикчия явно е странно и неразбираемо, че човек може да има принципи и достойство. И не всеки би се съгласил изобщо да се вижда или договаря с намагнитизиран мафиот.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 21. 21 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  Ето, Бойко седна и се разбраха и сега си има приятели. Нищо, че уж каза, Шиши бил напуснал България

  Не ме търсете преди обяд
 22. 22 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  Борисов също е диалогичен и много добре се разбираха с Пеевски. Всъщност те нямаха нищо общо с Пеевски. Борисов само го виждаше в огледалото...! ;)

  Бивш tww09306483.
 23. 23 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  До коментар [#12] от "Галя Станчева":

  Галче, ние колко въпроса питаме, вие все се правите на луди. Примерно Баце кво работил 90-те години? Защо се разхожда един санкциониран от САЩ за корупция в огромни размери на протестите и не се вясва цяла година в парламента, ама дошъл да сваля правителство? Срещу Баце имаше поне 5 вота, как па не дойде веднъж и там? Нито един път цялото ДПС не гласува против. Киро Гела е пръв приятел и на Баце, какво го намесихте тук?

  Евентуанло да, би могло и сегашното правителство да има връзки. Но вие не сте против и двете. Както и авторът на този уж много прозорлив текст.

  Не ме търсете преди обяд
 24. 24 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  До коментар [#14] от "Галя Станчева":

  За ГЕРБ е важно, че Шиши и Данчо Ментата са в парламента. Други не им трябват. :)))

  Бивш tww09306483.
 25. 25 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3046 Неутрално

  Всички знаем кой е Делян Пеевски и всички знаем кои са ДПС!

 26. 26 Профил на Нервната акула
  Нервната акула
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Пеевски, охраняван от кордони и огради на МВР, дебеловрата охрана и докаран с автобуси башбозук. Иначе снощи щеше да влезе в диалог с народа от другата страна на площада.

 27. 27 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 7916 Неутрално

  Нечистоплътни помисли, нечистоплътни предположения, нечистоплътни предложения

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 28. 28 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 619 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":

  " шеф на следствието в най-мутренските години (1995-2001)".
  Ясно ми е, че тогава си ходил под масата и няма как да знаеш от преки впечатления. Ама прочети малко преди да пишеш такива небивалици - включил си и четири години, които бяха най-неприятните за мутрите.

 29. 29 Профил на Прост Еднокнижник
  Прост Еднокнижник
  Рейтинг: 1666 Гневно

  Много искам тоя да отиде при бай Ставри.

  "….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к... се набива!"
 30. 30 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  А ментора на ДПС да не би да има сливи в устата? За какво да си говори Петков с този малоумен параван? Какво да се договаря Петков с Пеевски?
  Задкулисният ръководител от какво се страхуват, нали е мощен?
  Дори и Пеевски се страхува.
  А Петков предупреден ли е, че Пеевски е представител на Генералния секретар на ЦК на Паралелната държава?

 31. 31 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":Четях я тази глупост и си викам - Няма как нормален човек да напиша такава дебилщина, някой трол ще да е. И когато прочетох накрая кой е изповръщал тази помия (не очаквах да има име, честно казано) нещата си дойдоха на мястото :) Както в почете случаи истината се оказа по средата - нито е трол, нито нормален човек.
  —цитат от коментар 17 на Georgi Petkov


  Дано се прежалиш да прочетеш още и тази глупост - за разширяване на светогледа, дето се вика.
  https://zonanews.bg/dokumentite-i-arhivi/agent-tento-ot-ds-ili-zashto-kiro-harvarda-e-samo-pionka-v-plana-na-darzhavna-sigurnost -
  Преразказвам есенцията накратко
  Ексклузивен дистрибутор на хран. добавки на Киро е Владимир Жеглов - агент "Тенто" от ДС, възпитаник на университета по марксизъм-ленинизъм в Москва.
  Жеглов е съветник по икономическите въпроси на Жан Виденов.
  С Моника Станишева са съдружници в портала dir.bg.
  Киро стига до Жеглов чрез татко си ПП, президента РР и Моника, които са стари другари с "Тенто".

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 32. 32 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  До коментар [#31] от "Яна":

  Отново ГЕРБ-далтонисти се правят на луди. А вицепремиерът Каракачанов и агент Николай (депутат от ГЕРБ) не са ли били в ДС? Директно те, не лелята на бабата на чистачката в съседния блок?

  Не ме търсете преди обяд
 33. 33 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Не народа, а системата избира Пеевски за народен представител.

 34. 34 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":" шеф на следствието в най-мутренските години (1995-2001)".Ясно ми е, че тогава си ходил под масата и няма как да знаеш от преки впечатления. Ама прочети малко преди да пишеш такива небивалици - включил си и четири години, които бяха най-неприятните за мутрите.
  —цитат от коментар 28 на zocho1


  https://desebg.com/iniciativi/4987-2021-12-14-10-20-57
  ...
  След насрочването на първите свободни избори на 10 юни 1990 г. Евгений Михайлов иска записа да бъде излъчен в предизборната кампания на СДС още в началото на месец май, но никой от ръководителите на СДС не желае това. В края на същия месец Михайлов разбира, че службите знаят за съществуването на такъв запис, но не и кой е авторът му. Той заедно с режисьора Малина Петрова решават да включат записа в телевизионното предизборно студио на СДС на 14 юни 1990 г. – между първия и втория тур на изборите.
  ...
  Как Бойко Рашков разпитва…
  „Още в първия ден Бойко Рашков ми даде да подпиша протокол от разпита - няколко страници, написани на стенографски език- с ченгелчета и завъртулки. Каза ми да подпиша протокола за разпит. Аз казвам - не знам какво пише тука, дайте ми го напечатан на български и ще подпиша. „Не, не, ще подпишеш така“. Отказах. Той каза: „Няма да излезеш оттук, ако не подпишеш“.

  И така минават един-два часа. И накрая ми го дават напечатано на български език, но с много грешки. Първите 1-2 страници с печатни грешки, след това с фактологически и към петата-шестата страница - направо съм готов да ме окачат на въжето.

  Всичко беше лъжа. Те искаха да докажат, че не съм го снимал аз, че не ме е имало по това време на този площад, че това е запис, който е направен от други хора, че това е завера на американците. Сега е смешно, но тогава не беше.“

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 35. 35 Профил на Gai-jin
  Gai-jin
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Рамадан на два пъти се оплете за два дена: първия път с гласуването, а втория - сега, с обясненията си.
  Какъв е точно мамин Шиши, че министър-председателят да разговаря и да се разбира за нещо с него?
  Да не би Шиши да е началник някакъв, той да казва кой какво да прави....? Нали уж беше обикновен човек, обичан от народа (стадото депесарско)!?
  Издаде дружината, Рмадане!

 36. 36 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5303 Неутрално

  Много искам тоя да отиде при бай Ставри.
  —цитат от коментар 29 на dvk


  Такова беше желанието и на доктор.но, но си остана само желание. А бай ти Ставри се спомина - бог да го прОсти!

 37. 37 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3473 Неутрално

  Аталай: Пеевски е диалогичен човек, можеше да седнат с Петков да се разберат

  Ето как да се разберат:
  https://bird.bg/gerb-stankov-kapitan-andreevo-taki/

  🇺🇦* ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание🇺🇦
 38. 38 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Пеевски:
  ПРО-КО-ПИ-ЕЕЕВ е мойта болка.

 39. 39 Профил на d3eh
  d3eh
  Рейтинг: 355 Неутрално

  Диалогичен човек=Всеки би замерил с достатъчно голяма пачка

 40. 40 Профил на Моа Преател Тайпи
  Моа Преател Тайпи
  Рейтинг: 645 Неутрално

  zonanews.bg
  —цитат от коментар 31 на Яна


  още един изперкал памперс... или копейкаджия

  яж бахур...
 41. 41 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3473 Весело

  До коментар [#34] от "Яна":

  Евгений Михайлов, който беше кандидат-депутат на ДПС. Нали за него говориш?

  🇺🇦* ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание🇺🇦
 42. 42 Профил на ivan2021
  ivan2021
  Рейтинг: 43 Неутрално

  До коментар [#11] от "bruno__dante":

  С честен труд изкарани пари, нали?! Браво! Профани, сър! Г*золизци!

 43. 43 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1494 Неутрално

  Аталай, Пеевски е токсичен. Ти не го ли усещаш? Ако отговорът е ДА, по-добре си мълчи!

 44. 44 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1494 Неутрално

  До коментар [#1] от "Stoyan Dimitrov":
  То народът който го избира (Пеевски се) е медийно неграмотен!

 45. 45 Профил на biolakotka
  biolakotka
  Рейтинг: 233 Неутрално

  А бе малоумнико. К’ви договаряния к’ви рабирания бе??? Вие сте избрани от НАС гражданите за да работите за подобряване на измъчения ни живот. Ние да не сме няква стока че да се договаряте за нас. Държите се като гладни вълци. Като не можете закривай парламента и край.

 46. 46 Профил на BlueBoss
  BlueBoss
  Рейтинг: 370 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":

  Той Шкварек като се знае каква подлога е нема как да не е ПРАВ :) Едно МБРО мекере дето не успя да се докопа до държавната лапачка!!!

 47. 47 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3960 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Като е диалогичен, защо се криеше години наред
  с всички сили...

  От закон "Магнитски"?

  "Аталай:
  Пеевски е диалогичен човек,
  можеше да седнат с Петков да се разберат"

 48. 48 Профил на vpn18557591
  vpn18557591
  Рейтинг: 5 Неутрално

  До коментар [#12] от "Галя Станчева":

  Което отново доказва, че крадеца вика дръжте крадеца. Прозрачни сте в желанието си да убеждавате, че не само вие подкрепяте доказаните мафиотски структури и по вашата логика и хората, които подкрепят правителството подкрепят някаква конкурентна мафия. Наистина сте от друг свят.

 49. 49 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 892 Неутрално

  С Петков няма нужда да се разбира, той Шиши отдавна се е разбрал със трифонов.

  ... с двеста...
 50. 50 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7093 Неутрално

  Ти да видиш! Мафиота Пеевски да преговарял с Петков. За какво по-точно. За инхауз поръчките или за американските спъсъци. Няма такъв филм.

 51. 51 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 884 Неутрално

  България има вопиюща нужда от млади, образовани, принципни, неподкупни, решителни и харизматични политици като Кирил Петков и Асен Василев !

 52. 52 Профил на коалиция мафия герб дпс итн възраждане
  коалиция мафия герб дпс итн възраждане
  Рейтинг: 576 Весело

  Затвор за Пеевски

 53. 53 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  До коментар [#34] от "Яна":Евгений Михайлов, който беше кандидат-депутат на ДПС. Нали за него говориш?
  —цитат от коментар 41 на Николай Колев


  На ДОСТ, което е почти същото. Но как този факт добавя стойност към личността на комунистическия милиционер Рашков, или променя оценката за действията му?

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 54. 54 Профил на hushhush
  hushhush
  Рейтинг: 396 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":

  Мацка, пий си хапчетата и по-спокойно. Тези тъпотии на колко места ги постна днес?

 55. 55 Профил на hushhush
  hushhush
  Рейтинг: 396 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":

  А да, и да не забравиш да се поинтересуваш Шкварек пък, чиито тъпотии си цитирала, в чий джип се качва и какви ги върши там, че е толкова гласовит последно време. Или тези подробности не те занимават, разбира се?

 56. 56 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 3746 Неутрално

  "твърденията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на Делян Пеевски при свалянето на кабинета."

  Киро бил много лесен - хем знае кой му точи ножа, хем "въх убиха ма"?!

  I Want To Believe
 57. 57 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  До коментар [#32] от "tulup":

  До коментар [#31] от "Яна":Отново ГЕРБ-далтонисти се правят на луди. А вицепремиерът Каракачанов и агент Николай (депутат от ГЕРБ) не са ли били в ДС? Директно те, не лелята на бабата на чистачката в съседния блок?
  —цитат от коментар 32 на tulup


  Ами, нали "промяна" щеше да има?
  Каракачанов, както виждаме, мина и замина, и няма да се връща. От агент Николай (единствения десар в ГЕРБ, от гражданската квота) нищо не зависи. За разлика от "Майстора" на Стратегическия съвет на РР, пред когото коленичихте и когото ентусиазирано си сложихте за държавна глава, барабар с цял ДС-отбор в президентството, с помощта на инициативния комитет на РР с 28 ДС-агенти. За да може пРезидента ви, насърчаван от Решетников, Божков, Василев и прочие "честни бизнесмени" (всичките с нишки към ДС) да ни спретнат всичките тия панаири с 4 избори за година, Слафчовци, Корнелии, Киро-Кокоровци и прочие. Затова не е зле вместо да си криете главите в пясъка, да виждате и неприятните факти. Двойният аршин е удобен, ама не е полезен за здравето.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 58. 58 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Весело

  До коментар [#7] от "Яна":Мацка, пий си хапчетата и по-спокойно. Тези тъпотии на колко места ги постна днес?
  —цитат от коментар 54 на hushhush


  Ами ти ми кажи, на колко ги постнах според теб?
  Неспокойството, дето ми го приписваш, дали не си твоето?

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 59. 59 Профил на kvg08393766
  kvg08393766
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Защо трябва да се интересуваме какво в казал този неинтелигентен човек, та той се затруднява да говори нормално. Не знае достатъчно добре езика, който използваме, не ми трябва такъв депутат, който се занимава само с канализиране на потоците от кражбите. Реално нищо добро не е направил за данъкоплатците, които му плащат заплатата толкова дълги години.

 60. 60 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  До коментар [#7] от "Яна":А да, и да не забравиш да се поинтересуваш Шкварек пък, чиито тъпотии си цитирала, в чий джип се качва и какви ги върши там, че е толкова гласовит последно време. Или тези подробности не те занимават, разбира се?
  —цитат от коментар 55 на hushhush


  Бъркаш са, дай подробности, дай да го видим тоя Шкварек къде ходи. Чакам с интерес.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." - Шопенхауер
 61. 61 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1494 Неутрално

  Пеевски е в психо-обсесия от името Прокопиев, колкото пъти види микрофон пред лицето си, я демонстрира.

 62. 62 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 619 Неутрално

  До коментар [#34] от "Яна":

  И това ли е отговорът ти на моята бележка ? Нещо общо да има между едното и другото ?

 63. 63 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 766 Неутрално

  Цялата партия на "българските турци" станала прислужница на един индивид.
  Баси унижението.
  И на тези им изтичат последните песъчинки, не само на Св. Баца-Безсребърник.

 64. 64 Профил на Jay Gatsby
  Jay Gatsby
  Рейтинг: 1026 Неутрално

  ДПС - са инженерен проект на Агентите на ДС ш КГБ в България преди 1990 година. Имаше и филм как е имплантиран ОНЯ ПЕРВЕРЗНИК и ГЕЙ ДОГАН. Доносите му как е описвал сексуалните си контакти с млади жени. ПЪЛЕН УРОД. Показаха и как са разказали играта на автентичните създатели на това ДВИЖЕНИЕ. Още средата на 90-те имаше журналисти които пишеха за това кое ДОГАН. Но 90-те години бяха планирани така от остатъците от ДС да не се позволи консолидиране на всички ефективни демократични сили, включително и политическите представители на турската общност в България с тогавашното СДС. Пълна ПОДМЯНА.
  ДПС са е дна глутница от най-обикновени БАНДИТИ! Обслужвани от една доведена то оскотяване ислямизирана маса с турско самосъзнание и никакъв рефлекс за анализ и оценка на това , кой какво им носи като граждани на БЪЛГАРИЯ. Живеят в едни паралелни светове окошарвани от ТУРСКИ местни бейове и башибозука на ДПС. И всичко това бандитско лоби почива и се гради на фалшивото шаси на КОРАНА като културен и религиозен партиен ФУНДАМЕНТ. Тази сбирщина от крадци трябва да бъде ЛИКВИДИРАНА методично и вкарани за по 20 години в затвора за държавна измяна, за особено големи злоупотреби с европейски средства и за изнудване на инакомислещи отделни по окати и интелигентни турци по места.
  Това е решението за тази изродска сбирщина от боклуци.

  Подобно на толкова много империи, които са съществували по-рано Съветският Съюз в крайна сметка се е взриви отвътре и разцепи на части, ставайки жертва, не толкова на пряко военно поражение, колкото на процеса на дезинтеграция, ускорено от икономически и социални проблеми.
 65. 65 Профил на Martin Barkashki
  Martin Barkashki
  Рейтинг: 494 Неутрално

  Изроди.Резултат-изродска държавна.Щом някакъв си възедър екскремент е с ранг на везир в България в 21 век,а даже не по време на Турското....егати племенното и национално падение?!?? Още повече,че екскрементът е просто едно подставено лице....Обаче всички ни карат да се вторачиим в тая смрад,а не в ония,които са отзад и му дърпат конците,така че още веднъж....егати предалата се и пропаднала държава?! Къде са органи и служби,бе,да извадят всичко наяве,а не само дотук и толкоз - само с размахването на тая Смрад,зад която се крият баш разбойниците?!

 66. 66 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1327 Неутрално

  ДПС и гееб са проклятието на България. Безродници обират собствения си народ.

 67. 67 Профил на nqn07618061
  nqn07618061
  Рейтинг: 155 Неутрално

  "Делян Пеевски е диалогичен човек за разлика от Кирил Петков" Няма страшно, ще покаже диалогичните си възможности като тръгнете да се целувате с ГЕРБ.

 68. 68 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4452 Неутрално

  Шиши е токсичен и трябва да не комуникира с него.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK