ГЕРБ: Бързи и безкомпромисни резултати са единственият шанс на кабинета

Когато сме направили компромиси, които се приемат трудно от избирателите ни, имаме само един избор, за да ги обясним - бързи и безкомпромисни резултати." Това заяви от трибуната Деница Сачева от името на ГЕРБ.


Тя подчерта, че правителството на "Продължаваме промяната - Демократична България" и ГЕРБ е трудно за обяснение, но единствената възможна формула в момента, за да бъдат избегнати служебните правителства:

"Не може държавата да продължава да се управлява от хора, които не са избрани от народа. Служебните правителства имат ясно очертани правомощия - да поддържат държавата до провеждането на избори."


Тя посочи, че съвместно управление е осеяно с неизвестни, възможни трудности и вероятно ще доведе до отбив на избирателите, но това е единственото възможно управление.


Сачева се обърна към колегите си от ГЕРБ, които не одобряват постигнатото споразумение с "Продължаваме промяната - Демократична България": "В момента не даваме кредит на доверие, а на време - да се гради доверие." В обръщение към партньорите в правителството пък заяви от трибуната, че ГЕРБ няма нужда от пране на имиджа си.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK