Стратегията на ДПС е Пеевски да бъде реабилитиран през конституционната комисия, смята Лорер

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Мечти! Пеювски на разпит в прокуратурата: Схемата, която прилагахме с мама е следната - Заповядвах на Банкя да осигури пари от бюджета и да се прехвърлят на държавното дружество "Автомагистрали", което се води строител на пътища. Мама ми беше дала списък на хората, които да се назначат за шефове на "Автомагистрали". Дружеството обаче не разполага нито с техника, нито с персонал да строи и сключва договори за наем на механизация, служители, доставки и т.н. Затова давах списък на мои фирми на Банкя и му нареждах да организира сключване на договори между "Автомагистрали" с тези фирми. Той натоварваше Томи Габровеца да свърши работата. Томи правеше някакви консултации по въпроса с шефа на ДАНС и Владко Горанов, които бяха хора на Мама. След като договорите се сключваха, Банкя беше задължен да даде знак на Владко Горанов да започне авансово превеждане на средствата за строителство на моите фирми през "Автомагистрали". В момента, в който парите отиваха в сметките на фирмите ми, започвах дълъг и оплетен път от прехвърляния, за да ги изтегля накрая в брой и да ги скрия в бункерите, защото американците следяха много внимателно банковите ми сметки. Успяхме да запазим сметки в банки през подставени лица. Затова ни намагнитиха с Мама. На Банкя дадохме правото единствено да се занимава с контрабандата и пудрата. Посредник му беше Пашата. Нали разбирате, че това, което правеха братя Галеви, Таки, Къро, Пашата и т.н. не може да се случи без подкрепа по цялата верига на властта. Аз и Мама отговаряхме за източването на всички приходни агенции, събирателни дружества, Фонд "Земеделие", Здравна Каса, ТЕЦ-ове, тотото и т.н. Източихме военно - временните резерви. Тогава бях на 22, когато ме инсталираха в надзорния съвет. По това време бях и в борда на директорите за раздаване на лицензи за търговия с оръжия. От тогава този бизнес е наш. Сега с тази война падат такива печалби..... американците обещаха заради това да ме изкарат от намагнитените. Е, излъгах ги да им направя конституцията с ония от ПП както те искат. Правим и закриваме партии както си искаме. Парламентът е наш. Става с пари, нали разбирате? Гебрев го изпуснахме. С КТБ го направих добре. Всички профсъюзи са под мой контрол. Заслугата да имаме тази власт се дължеше на дядо. Той беше виден участник в организирането на демокрацията още от 85-та, но си отиде 89-та. Завеща ми да бъда Царят и го направи. Организацията беше по правилата на италианската мафия. А сега ме освободете, защото ме чака много работа в Парламента.

 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1491 Гневно

  Пеевски и реабилитиран НЕ СА ДУМИ ЗА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ.

 3. 3 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2559 Весело

  " а групата на "Възраждане" не се включи в гласуването, с което помогна за избирането му с по-малко гласове." - може би защото г-н Пеевски не ИМ е ходил в стаята за упоителни разговори, че дори и за едно бързо скандалче? Както шефът на господина, Хепи Кирил, изказващ поредното обяснение за изменчивото им поведение. Делян ще им дялка още от треските, които са толкова много, че талашът, който ще ни предложат ще ги засипе и разсипе.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 4. 4 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  Пеевски да излиза на трибуната придружен с адвокат.
  Лорер също.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 5. 5 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  Това е абсурд. Искаме конст. промени, които да вкарват Шишиподобните у затвора. А точно такива няма да има след като има подкрепа на дпс.
  Това не е компромис, това е провал

 6. 6 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 424 Неутрално

  Пеевски е избран от ИТН с щедрата помощ на късите пилета.

 7. 7 Профил на ДракУна
  ДракУна
  Рейтинг: 314 Неутрално

  Този Лорер на челото му пише че е мошеник.

 8. 8 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 3062 Неутрално

  Не е проблемът Пеевски. Проблемът е какво възнамеряват да правят управляващите? Ако искат да правят конституционни промени ще трябва да преглътнат някоя и друга прищявка на формиращите мнозинството. Редно е и най-после Христо Иванов да каже за какви промени настоява, защото ако пак няколко месеца ще се каним за лъвски скок, а накрая ще разтурим седянката и ще се сочим с пръст тогава по-добре да не се бяха захващали.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 9. 9 Профил на standup.straight
  standup.straight
  Рейтинг: 1564 Неутрално

  Мафията гроп и Ошко пудела пратиха пеевски в комисията, с мълчаливата подкрепа на комунистическите безродни копейки.

 10. 10 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 3370 Любопитно

  Колко е проницателен Лорер. Защо не предупреди Кикито да внимава да не му пробутат Пеефски и да излезе от стаята на ДПС щом той е там. А и какъв ви е изобщо зорът за конституционни промени ако трябва да разчитате на антиконституционната партия ДПС която легитимирате непрекъснато която е проблемът а Шиши е следствието?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 11. 11 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  Ето КОЙ избра Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси със 109 гл. „ЗА“:
  ГЕРБ – 64 гл.,
  ДПС – 34 гл..
  ИТН – 11 гл. и
  „Възраждане“, които се отказаха да гласуват.
  Копейките почнаха номерата на „Бялата Златка“, като не се гласуваха и така намалиха кворума и необходимите гласове „ЗА".
  С неучастието си в в гласуването, което доведе до избирането на Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси, „Възраждане“ достойно поеха ибрикчийските задължения от „Атака“.
  А ИТН си потвърдиха статута на „малкото ДПС“.
  Никой не повдига въпроса защо ГЕРБ гласува за ДПС, защото това отдавна се приема за нещо напълно нормално.

 12. 12 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#5] от "Хи-хи":

  Ми явно всички гласувахме за ДПС..без да разберем:)
  Кой беше оня охлюф от форума дето обясняваше кое било политически компромис.

 13. 13 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3278 Весело

  ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане са фенвете на Шиши. Явно има защо

 14. 14 Профил на Прокопсало Парвеню
  Прокопсало Парвеню
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  Стратегията на ДПС е Пеевски да бъде реабилитиран през конституционната комисия, смята Лорер

  Стратегията на Лолер е да притопля класовия враг

  и да се изпере за семейната мафия и нищоправенето

  в Кирташкото правителство

  06-20 Р.Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители ............................. 01 - 21 Г.Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев .......................... ................................................................. 10-21 К.Петков: Ако управлява коалиция с ДПС, излизам на протест ........................................................................... 09-21 К.Петков: С две ръце гласувам за президента Радев ................................................................................................... 10-21 К.Петков: Ние от "Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков ................................... 01- 22 Радан: Но днес просто трябва да свалим шапка на Радев ..................................................................................... 03-22 Б.Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван .................................................. 03-23 К.Петков: За мен е просто умопомрачаващо .............................................................................................................. ................................ как прокуратурата дори не образува производство заради изнесеното от Божков
 15. 15 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 966 Неутрално

  " Стратегията на ДПС е Пеевски да бъде реабилитиран през конституционната комисия, смята Лорер "

  Интересно Лорер , Кирчо и Кокорчо от КОГО или ЧРЕЗ кого ще бъдат реабилитирани? Не казвайте , че ГЕРБ - СДС са гаранти за реабилитацията им ! В същност : "Поживем - увидим !"

 16. 16 Профил на Чубрица
  Чубрица
  Рейтинг: 34 Любопитно

  Явно това е стратегията и на лидерите на ПП-ДБ, иначе нямаше да гласуват "въздържал се".

  "Само разумният и братският съюз между народите е в състояние да унищожи теглилата" Христо Ботев
 17. 17 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  Делян Пеевски е изключително спорна фигура, но само в обществото.
  В прокуратурата и съдът той не е спорна фигура и може постоянно да бъде избиран за народен представител и в комисии в НС. Партиите и политиците не могат да вкарат в затвора Пеевски, това може да направи прокуратурата и съдът.

 18. 18 Профил на silverman
  silverman
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Правилно! Един политик да каже на глас голата истина!

 19. 19 Профил на orl391068427
  orl391068427
  Рейтинг: 117 Весело

  Нали ви трябваше за конституционните промени и за правителството. И него ще изперете явно. Глисто Иванов си го каза. Пеевски ви подкрепи. Дружинка сте си.

 20. 20 Профил на parol
  parol
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  "Веднъж, когато Пеевски отиваше с обичайната си отмерена крачка към службата, до самия Парламент го спря един нахален мургав депутат. Като настъпваше влачещите се след него вързалки от долните му гащи, хвана Пеевски за ръка и бързо заломоти:

  — Дай милион, дай милион, дай милион!

  След това изплези дебелия си нечист език и задрънка вече кръгли глупости. Това беше обикновен копейкаджия-полуидиот, каквито често се срещат в Народното събрание. "

  АБПРП - Активен борец против рашизма и путинизма
 21. 21 Профил на dr.clever
  dr.clever
  Рейтинг: 324 Неутрално

  А вчера привържениците на отбора на г-н Пеефски - Леефски, скачили били като шимпанзета, щастливи, че са загубили за пореден път, след което запели били маанета в прослава на г-н Киро Гела :) Крайно време е на селскитя поденски тим със закон да бъде забранено да позори сланото име на Апостола, което създателите-милиционери били откраднали от убития от тях "фашистки" софийски тим. Не мислите ли?

 22. 22 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  Лорер те гледа в очите и те лъже. Лъже нарочно. Киро лъже без да иска, той просто така си приказва. Ако Киро кукловодите могат да го манипулират по някоя я патриотична, я хуманна струна, на Лорер му се казва точно и ясно кое и как. Как ги избрахте тия не знам.

 23. 23 Профил на mdj301177166
  mdj301177166
  Рейтинг: 77 Неутрално

  Дали сега Кръга Капитал и сорос медиите ще
  организират "СПОНТАНЕН" протест за да бута парламента дето назначава Пеевски като миналия път ?

  Мен ме съмнява.
  Щото нашите са хванали кокала и нещем избори.
  Пеевски е приемлив вече за жълтопаветния протестиращ планктон

 24. 24 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  "За нас са важни конституционните промени и ДПС заявиха, че биха ги подкрепили. За тях е важно г-н Пеевски да бъде реабилитиран през комисията."
  Няма как да сключиш сделка с дявола, за да правиш добро.

 25. 25 Профил на Васил Пенчев
  Васил Пенчев
  Рейтинг: 706 Весело

  Шиши Конституционалиста ще запише в Конституцията:
  Правото да се краде!
  Правото да се крият мита и данъци!
  Така той ще противодейства на комунистите от посолството, които чрез своята маша Асен Василев посягат на тези свещени права на българската олигархия.
  Така Шишо Конституционалиста ще влезе в историята като пламенен борец срещу асенвасилевщината и посолството!

  Васил Пенчев
 26. 26 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2827 Неутрално

  До коментар [#11] от "Боян Баянов":

  Осемте джуджета от ПП-ДБ защо се въздържаха

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 27. 27 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1405 Весело

  До коментар [#7] от "ДракУна":

  На носа му тоже.

  Литмус + Куролация = Сицилия
 28. 28 Профил на Кортик
  Кортик
  Рейтинг: 2962 Неутрално

  Дали пробутват Пеевски или Спецов е едмакво гадно. Две корпорации мачкат държавата.

  Червена линия, червен картон
 29. 29 Профил на mdj301177166
  mdj301177166
  Рейтинг: 77 Неутрално

  Има много точен коментар който обяснява защо.
  Ето ви го цитат:


  "Днешният избор на Делян Пеевски за член на конституционната комисия се случва ТОЧНО 10 години без една седмица от избора му за шеф на ДАНС, който даде начало на дългите, исторически протести оформили етоса на градския умнокрасивитет. (дори този термин се роди тогава)
  Редица кариери стартираха от тези протести. Някои общественици, като Елисавета Белобрадова (Летящата Козила), дължат абсолютно всичко - цялата си известност, на гърба на която в последвалите години създаваха бизнеси и осъществяваха каузи, на протестите срещу Пеевски и участието си в тях.
  Днес, точно десет години след онзи паметен избор в Народното Събрание човек би предположил, че историята ще се повтори. Нали така уж става - историята обичала да се повтаря? Ето, точно десет години по-късно Пеевски е пак в центъра на политическия живот, пак го избират за нещо в НС, и то не за какво да е, ами за конституционната комисия, пак е лято, пак не е имало протести отдавна...
  Човек би си казал, че звездите се нареждат за повторение. Че будните, активни, независими, образовани, умни и красиви граждани на София ще напълнят жълтите павета, както направиха преди 10 години. Или, айде, да кажем, че шеф на ДАНС е доста по-голяма работа от член на някаква комисия, не е същото. Тогава, пропорционално, жълтите павета няма да бъдат чак напълнени, ама поне едно 10% ще се появят. Поне ядрото на протестарията ще излезе. Няма как - прекалено много фактори са налице, нали?
  Е, не сте познали. Нито един протестър няма да излезе. Нито един. Не 100, не 50, не 10. Един няма.
  Това е странно, нали? Доста странно. "Дори един да не излезе?" Как така? Избират отново Пеевски, лято е, мафията е реабилитирана, как така дори един протестър няма да има на жълтите павета?
  Ами, няма. Защото бъркате, ние всички бъркаме, в изначалната си представа за това, което наричаме "демократична общност".
  Не, това не е органична общност. Тя не произвежда протести органично. Това е контролирана - макар и не икономически като в смесените райони, а умствено, културно, медийно и интелектуално общност. Пряко контролирана от една стегната мрежа от "правилни" медии (Капитал, Дневник, КлубЗ, Медиапул...), "правилни" журналисти, "правилни" анализатори/инфлуенсъри и, разбира се, "правилни" политици. Тази малка, но стегната мрежа, зад която стоят хора като Иво Прокопиев, не вдига протести за щяло и нещяло, камо ли за някакви "принципи", а само тогава, когато това е в изгода на текущия им политически проект.
  Ако тази стегната мрежа не каже "протести!", такива няма да има. Ама не 100, не 50, и 10 човека няма да излязат самостоятелно, ако мрежата не каже. Утре Пеевски може направо да бъде избран пак за шеф на ДАНС - ако "мрежата на добрите сили" не каже да се излиза на протест, жълтите павета ще си останат празни.
  И обратното - ако мрежата каже, то и за най-голямата глупост, и за най-смешното нещо паветата са пълни до 5 часа. Както ги напълниха миналото лято, докато ни управляваш

 30. 30 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Ако Биков официализира позицията на ГЕРБ толкова по добре. Няма да се месят при избора на заместник министри, областни управители, шефовете на службите.

 31. 31 Профил на bdr101178837
  bdr101178837
  Рейтинг: 310 Неутрално

  Израелският комсомолец Лорер лъже. Идеята на ДПС е да изперат Пеевски с прах за пране ПП$ДБ, премахвал петна и на ниска температура.

 32. 32 Профил на Громя умнокрасиви
  Громя умнокрасиви
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  До коментар [#9] от "standup.straight":

  А що в коалиция с мафията ще управлявате бе, мише? Кокалът е много вкусен, а?

  А защо 8 от вашите гласуваха въздържал се и то лидерите ви, мише?

 33. 33 Профил на mdj301177166
  mdj301177166
  Рейтинг: 77 Неутрално

  Възраждане и ДБПП не са български партии.
  Слугуват на чужди господари.

  Елементарно доказателство е какво ги интересува.
  В записа на ПП нямаше и думица за демография. За раждаемост.
  Костадинов също не говори такива неща.

  Щото като не си бъгарска партия не те интересува дали тази територия ще е населена с българи...........

  Сега троловете на двете антибългарки секти ще сложат минус

 34. 34 Профил на shipka.1877
  shipka.1877
  Рейтинг: 749 Весело

  Пеевски е избран от ИТН с щедрата помощ на късите пилета.
  —цитат от коментар 6 на wkk57607068


  То и правителството на Денков е избрано от Пеевски.

  А КОЙ покани ДПС да участва в "конституционното мнозинство"?
  https://www.dnevnik.bg/politika/2023/06/02/4490842_dps_obiavi_che_niama_da_prechi_na_sustavianeto_na/

  https://www.dnevnik.bg/intervju/2023/06/04/4491368_hristo_ivanov_za_pregovorite_i_s_peevski_zapochnahme/

  https://www.dnevnik.bg/politika/2023/06/07/4492934_liderite_na_produljavame_promianata_-_demokratichna/

  Да не забравяме и че

 35. 35 Профил на rude_bway
  rude_bway
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Нещо ми се губи лилавата логика.
  Приели сте, че ще водите преговори с ДПС. Какво значение има името на преговарящия? Пеевски и останалите от ДПС нали са в една партия с единни цели и политики? Или това е част от ала-балата и медийните врагове?

 36. 36 Профил на Громя умнокрасиви
  Громя умнокрасиви
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  До коментар [#11] от "Боян Баянов":

  Да напомням ли, че ако вашите 8 лидери бяха гласували Против, а не Въздържал се, въпреки отказа на Възраждане да гласуват, Пеевски нямаше да бъде избран?

 37. 37 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  До коментар [#11] от "Боян Баянов":

  Ми не е баш така - аз слушах изказването на тошко от трибуната и останах с впечатлението, че го рпавят за гавра - виж какво казва - "Г-н Христо Иванов, нали искахте коалиционно мнозинство с ДПС? Дръжте се мъжки и приемайте подкрепата!", обърна се Тошко Йорданов към съпредседателя на "Демократична България".

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 38. 38 Профил на Изобличител
  Изобличител
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Та кой по-точно се съгласи да вкара Пеевск и в комисията или ДПС за заковали туловището му на бюрото. По-скоро правителство имаме уж заради правната реформа, която цели такива като Пеевски да са в затвора. Само че, той е на масата на преговорите за това как да се вкара сам в затвора. Логиката бяга ли ви или ви вони?!

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги (Еф. 5:11).
 39. 39 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  „Възраждане“, които се отказаха да гласуват.
  Копейките почнаха номерата на „Бялата Златка“
  —цитат от коментар 11 на Боян Баянов


  Сега, какъвто и прочит да се прави, Възраждане са най-малко виновните за случилото се.

  Възраждане не искат да пречат на ПП да си вкара автогол.

 40. 40 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6906 Неутрално

  Стратегията на Лорер е пак да назначи жена си на тлъста държавна заплата.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 41. 41 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7489 Неутрално

  Пеевски не може да бъде реабилитиран с участие в една комисия. Нито ние сме наивни, предполагам, че и от ДПС не го вярват. Те обичат да дразнят!

 42. 42 Профил на sandor_clegane
  sandor_clegane
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Лорер говори глупости, сутринта по същото време Ружа Смилова каза съвсем други, правилни неща - че няма нищо лошо в това г-н Пеевдки да бъде конституционалист.
  Очевидно линията на разградския мозъчен тръст вече се различава от официалната партийна, ще бъде забавно!

 43. 43 Профил на Дмитро Піштова
  Дмитро Піштова
  Рейтинг: 956 Неутрално

  И духането е на ротационен принцип. Отначало бяха другите, ама сега иде следващия ред.

  Какво са за мен 1 000 000 долара?
 44. 44 Профил на Дмитро Піштова
  Дмитро Піштова
  Рейтинг: 956 Весело

  ..., ще бъде забавно!
  —цитат от коментар 42 на sandor_clegane

  Забавното ще дойде, когато повредената държавна машина откаже да работи в полза на тези, които я повредиха. Само да няма пак изненадани ...

  Какво са за мен 1 000 000 долара?
 45. 45 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2435 Неутрално

  Ми то като изпрахте Баце, редно е и Пеевски да се нареди на опашката :)

 46. 46 Профил на vzoran
  vzoran
  Рейтинг: 372 Неутрално

  Недопустимо е санкционирани по Магнитски да заемат държавни постове. Това, че беше избран за депутат достатъчно говори за ДПС като партия. Партиитте, които гласуваха за Пеевски, да го поставят в комисията също са компрометирани, очевидно и от ГЕРБ не се протесняват от посланието на Магнитски. За Горанов намериха оправдание - какво ще кажат този път.

 47. 47 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2435 Неутрално

  Недопустимо е санкционирани по Магнитски да заемат държавни постове. Това, че беше избран за депутат достатъчно говори за ДПС като партия. Партиитте, които гласуваха за Пеевски, да го поставят в комисията също са компрометирани, очевидно и от ГЕРБ не се протесняват от посланието на Магнитски. За Горанов намериха оправдание - какво ще кажат този път.
  —цитат от коментар 46 на vzoran


  Е той отговора ясен :)

  Нали Ристьо искаше конституционно мнозинство с ДПС :)

  Е ти сега имаш го, ама па рев. :)

 48. 48 Профил на Герберастията е диагноза
  Герберастията е диагноза
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  Да вкараш Шиши в Конституционна комисия за да "прави промени" в една тежко корумпирана и неефективна система, която той самият е създавал и използвал повече от 15 години е като да сложиш Путин за прокурор или съдия в Наказателния съд в Хага.

  Благодарим ви Гербиджи и Копейки!

  "Румен Радев е последното спасение на България" Б.Борисов, 2023 г.
 49. 49 Профил на Герберастията е диагноза
  Герберастията е диагноза
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  До коментар [#42] от "sandor_clegane":

  За Гербидж-боклука естествено, че няма проблем. Вие нямате проблем и с това, че Простия построи Патока на Путлер с 3 млрд ЗАЕМ, който България ще връща, за да може да нападне Украйна.

  Обичайната Гербидж-шизофрения.

  "Румен Радев е последното спасение на България" Б.Борисов, 2023 г.
 50. 50 Профил на Герберастията е диагноза
  Герберастията е диагноза
  Рейтинг: 1239 Весело

  Не е проблемът Пеевски.
  —цитат от коментар 8 на emil


  Ама разбира се, че Шиши никога не е бил проблем за Гербиджа. Нито корупцията. Нито Патока. Нито ГешеФ и цялата прокуратура. Нито тия 13 години безвремие на Гербидж-феодализма на Джипката.

  Хляба беше леФче, бензина 2, нали?

  Дееева тая сенилна дебилност неграмотна. Колкото по-бързо почнете да намалявате по естествен път, толкова по-бързо ще стане България нормална държава. Няма друг изход за вас.

  "Румен Радев е последното спасение на България" Б.Борисов, 2023 г.
 51. 51 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5367 Неутрално

  Не е проблемът Пеевски. Проблемът е какво възнамеряват да правят управляващите? Ако искат да правят конституционни промени ще трябва да преглътнат някоя и друга прищявка на формиращите мнозинството. Редно е и най-после Христо Иванов да каже за какви промени настоява, защото ако пак няколко месеца ще се каним за лъвски скок, а накрая ще разтурим седянката и ще се сочим с пръст тогава по-добре да не се бяха захващали.
  —цитат от коментар 8 на emil


  Нищо не каза, но Й. Цонев рече, че проектът на Пеевски + екип е бил одобрен от пъпъдъбъ и те не отрекоха.

 52. 52 Профил на Академика го пое целия и на Буда и на Дебелия
  Академика го пое целия и на Буда и на Дебелия
  Рейтинг: 276 Неутрално

  Дани Ло навярно е убеден, че винаги само ПП и лично той ще подава на Посолството кандидати за Магнитски. Няма вечни неща. Който прави списъци за другиму, сам попада в тях.

 53. 53 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1897 Неутрално

  Шиши е вкаран в комисията, за да може конституционната реформа да НЕ се случи. Ето на това трябва да се наблегне.

 54. 54 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1958 Неутрално

  Казах го от самото начало. Ако има такива, които не споделят това мнение значи тълкуват Библията като дявола.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK